#5701 2008-11-11 19:11
- Ánya
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Meli!
Most olvastam az elõzõ oldalon, hogy kérdezed mi is a bajom. Colitis ulcerosa. Nekem a tejcukor nagyon nem tesz jót. A joghurtok nem okoztak gondot.
Most más a helyzet, de ezt találjad meg te, mert itt a fórumon láthatod a történetemet.
Kiváncsi vagyok megtalálod-e, hogy most mi is a helyzet velem :D
Olvasgass!!!
Ne búsulj, van élet és jó élet cu-val is :D Sõt....
Nincs jelen
#5702 2008-11-11 19:12
- roor
- Tag
Halika!
Na összevisza ahogy eszembe jut.:D
Vicaa:már reggel akartam íni de nem volt idõm rá,gratula hogy ilyen ügyesen intézkedtél,és nagyon köszönöm,hogy ennyire segítõkész vagy,ezért jár neked egy külön taps!:D (tapstapstaps)
Ha tudsz infót oszd meg velünk,érdekel!:D:D:D
Lisa:parancsolom a pihenést és a feltöltõdést!!!!!!!:D:D:D:D:D
Luci:köszi hogy hívtál,bocs de kicsit még nyomi vagyok.:D
Sziszi:gyorskaja????? Képzeld,nem lesz tõle semmi bajotok,egyszer egyszer belefér.:D:D:D
Dani jó kisfiú volt,vagy hû volt tangakirálynõhöz?:D:D:D:D:D:D
Deluigi:örülök hogy szuperül vagy,maradjon is így.:D
Zolcsi:sokat gondolok rátok kis mekkmester.:D:D:D Puszi Marikának is.:D
Szilvike:de jó látni téged.:D Gyere és jelents ha már Gergõ ilyen lusta.:D
Nem baj ha nincs itt,ha van más ami lefoglalja és visszatér a régi kerékvágásba,úgy is jó,bár jöhetne.:D:D:D:D
Meli:királyságomban kötelezõen be kell szolhgáltatni nekem a sütik minimum felét.:D
Tehát ha sütsz ide vele de izibe.:D:D:D:D:D:D
Állapotom:reggel még volt egy sugárhajtás,aztán csend és néma királyság.
Ma diétás kaját vittem,keksz,babapiskóta,tea,meg ebédre kis fõtt krumpli.
Eredmény:valamit ettem ugyan,pocim csak néha kuruttyolt viszont most már nem a belecskéim,hanem a gyomrom fáj és viszket csíp rúg harap.:D:D:D:D:D
Lényegesen jobb mint tegnap,sõt holnapra se híre se hamva nem lesz,mert én úgy akarom és kész!:D:D:D:D:D:D
Na gyorsba ennyi,ha még talpon tudok maradni bekukkolok ha nem akkor gyuccakát.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#5703 2008-11-11 19:22
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Ma voltam Debrecenben.Jövõ hét kedd gyomor bél passzázs,december 10 újabb tükrözés.
Hát úgy ennyi.
Vérkép tökéletes,és életem elsõ UH-ja (amire másfél órát vártunk)rendben van,bélmegvastagodást nem mutat...meg semmi eltérõt.
A gyanú fennáll...a vizsgálatokat meg kibírom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem táplálok hiú ábrándokat..de a vizsgálatokat mivel orvost váltok nem úszom meg akkor meg jobb minél hamarabb túlesni rajtuk.
Ha crohn akkor most nem piszkál...békénhagy eldugul!!!!Megparancsolom neki :)
Ha nem akkor meg lesz egy szép karácsonyi ajándékom :)
Ha már a szülinapomra megkaptam :)
De ha ez a kis genya most számûzve van akkor nem tudom hogyan fogják megállapítani?!
Lehet csak kínlasztom magam...
Babaprodjekt egyenlõre törölve!!A vizsgálatok után viszont gõzerõvel :)Addig kell ütni a vasat......
Nos röviden ennyi rólam
Nincs jelen
#5704 2008-11-11 19:34
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Tudom szégyelljem magam, hogy eddig nem írtam, de igazság szerint nem volt kedvem. Aminek az az oka, hogy nagyon sok gondom volt a magánéletemben. A részleteket ne haragudjatok, de ide nem szeretném leírni. Remélem mindenki jól van. Igaz néha olvasgattam erre felé. Ha igaz most már jól vagyok.
Zotyesz neked külön köszönöm a biztató szavakat és a verset is.
Köszönöm, hogy kerestél msn-nen és érdeklõdtél utánam. Nagyon jó esett.
Puszi nektek! Dusy!
Nincs jelen
#5705 2008-11-11 20:12
- Nelly
- Tag
deluigi ez igazán jó hír :)
Nincs jelen
#5706 2008-11-11 20:32
- Meli77
- Tag
Judy!Nagyon szépen köszi a receptet!Hétvégén ki is próbálom!Remlem nekem is sikerülni fog!
Nincs jelen
#5707 2008-11-11 20:43
- Meli77
- Tag
Kedves Ánya!
Nagyon örülök,hogy jól telnek napjaid,és élvezed a munkád!!!!!! :)
Közben már megtaláltam mindent veled kapcsolatban.Sokat olvasgattam,mindenhol.
Gratulálok!!!!Nagyon örülök a sikereidnek!!!
Nincs jelen
#5708 2008-11-11 20:46
- Meli77
- Tag
Nelly!
Szorítok,hogy mindent renben találjanak majd a tükrözésen is!!!!
Nincs jelen
#5709 2008-11-11 20:48
- zolcsi
- Tag
A dolgozó Ányának üzenem :örülök,hogy jól bírtad és élvezed a melót.Nem semmi volt amin te is keresztülmentél de ott a családod és itt vagyunk neked mi is.:D
Nincs jelen
#5710 2008-11-11 20:50
- sziszi32
- Tag
Nelly, a babaprojekt úgy látom, a következõ fázisba lépett, ergó a szóban forgás után az elképzelés szint!!! Szupi!!!! Jó úton haladtok!!! :D :D :D :D :D
Danika egy bitang betyár!!!! Elkezdtem neki kötni egy éjjeli cuccot, amit rá lehet adni a rugdalózóra, mert állandóan kitakaródzik, és jéghideg a kis hasinkója. Szóval, kitaláltam, hogy kötök neki egy "napozó"-t, de õ úgy gondolta, hogy nem akarja, ezért fogta, és szétszedte a szép kis mackókötéskémet. Szaggatta, tépte, nyúzta, minden volt, ami belefért... Nem volt nagy öröm, de már megbocsátottam neki... Ha elalszik, újra kezdem! :D
Roornéni, a kingitangád rabszolgái szépen húzzák az igát, mig te a porcelán istenének hódolsz!!! Nézd meg, milyen szép termést takaritottak be neked e mai napon is!
Ja, ma egész nap azt képzeltem, hogy hétfõ van... Hogy mi józanitott ki? Hát az, hogy MA VAN DEXTER PREMIER!!!! Új részek, hallod Manó??????? :) :) :) Tizkor kezdõdik!!!!! Addig Danikát valahogy ki kellene lõni.... :D
Nincs jelen
#5711 2008-11-11 20:53
- Szilvike0522
- Tag
Roor!!!
Jobban örülnék,ha Gergõ írna nektek!Ti is nagyon hiányoztatok nekem,csak biztam benne,ha nem írok akkor ír nektek a kedvesem,de nem jött össze! :(
Örülök,hogy kezded hanyagolni a két betûs illem helyet!!! :)
Figyeljetek csak torkfájásra adhatok Gergõnek homeopátiás cuccot?Nem befolyásolja majd a többi gyógyszert?
Kiwit lehet enni???Banánon,és az almán kívûl milyen gyümölcsöt ehetek meg?
Néha olyan tanácstalán vagyok,és nem tudom mivel ártok,és mi használ.
Pussz
Nincs jelen
#5712 2008-11-11 20:56
- Nelly
- Tag
Meli 77
Köszönöm,bár szívesen kihagytam volna...de legalább meg fogom tudni állapítani ki tükröz jobban :) :)
Elõször minden bódítás nélkül kibírtam most lesz bódítás...de mint hallom kinél,hogy hat..lehet érezni fogok mindent..mindegy mint hallottam olyan mintha részeg lennél...az meg már jó régen nem voltam :)
Hogy mi lesz az eredmény arra felettébb kíváncsi vagyok.De már túl lennék rajta!!!!
Remélem ezek után végre mindenki elfelejti a hátsómat és békén is hagyják!!!!!Csak a szükségesre szeretném végre már használni,drága jó porcelán istennõnek mutogatni :)
Zolcsi valahol írtad ha nem vagy jól kipucolva az fájdalmasabb?Ezt én nem is tudtam,tényleg?
Passzázs vizsgálatról bõvebben valaki?
Thx
pá
Nincs jelen
#5713 2008-11-11 21:02
- Nelly
- Tag
Sziszi32
Ha túlélem ezt az évet akkor már semmi nem tarthat vissza!!!
De én mondom olyan kemény lettem mint a kõ!!!Köszönhetõ ez annak,hogy láttam és látom van olyan sorstársam(Zsuzsi rád gondolok)aki már olyan sok sz@rságon keresztül ment(szó szerint),és még van kedve és tud boldogan élni...nemcsak élni...
Szóval ez egy löket keménység és nó csüggedés..bla bla
Gatya felkötve..(10-én letolva :) )..kesztyû felvéve és gyõzzön a jobbik :)
Mert ugye SZÉP AZ ÉLET!!
Ui.:messze van még az a 10-e ezért ilyen nagy a szám :)
Nincs jelen
#5714 2008-11-11 21:03
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ánya!
Sokat van gondolva rád!!!
Nagyon örülök, hogy minden rendben és birod a melót is!!:D:D:D:D
Jó ha az embernek ilyen kollégái vannak!!:D:D:D
Vigyázz magadra!!!!!
Lisa!
Ami igaz az igaz!!:D:D:D
Tessék akkor mostmár elõvenni azokat a fránya tételeket és tessék tanulni!!!:D:D:D:D:D:D
Ezt vedd parancsnak és holnaptol tanulni!!Minden nap kérdezem , hogy hol tartasz!!!!!:D:D:D:D:D
Pasek!!!
Mi van veled??Hol vagy???:D:D:D
Sziszi!
Jól van elnézem , hogy keveset vagy mert sok a meló!:D:D:D
Bár lesz is hiszen jönnek az ünnepek!!!!:D:D:D:D:D
Dani nagyon fáradt volz már????:D:D:D
Vicaa!
Vigyázz magadra te is és pihengess!!!!:D:D
Deluigi!
Gondolom nagyon várod már a melót te is!!De azért ennyi idõ kiesés után nem vidd nagyon túlzásba!!!!
Dusy!
Jó látni téged , hiányoztál!!
Remélem rendbejöttek a gondok!!!!
Vigyázz magadra!!
Nelly!
Sajnos ez van !!:(:(:(
Ha másik dokihoz mész akkor újra kezdõdik minden elõlrõl!Azért túlélted a vérvételt kaja nélkül???:D:D:D:D:D
Baba projekt??Mindent bele!!!Reméljük a Jézuska meghozza nektek!!
Debrecenbe kéne menni!!!!:D:D:D:D
Én a virágkarnevált szeretném már egyszer megnézni!!!:D:D:D:D:D
Judy!
Na jó azért néha marad egy kicsi másnapra is!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Vigyázz magadra!!Ez már csak természetes , hogy hivlak!!!!!!!:D:D:D:D:D
Vagy nem ilyennek ismersz?????
Különben Roor jól van csak az a baja , hogy ma kevesett evett és éééééééééééééhhhhhheeeesssssssssssssss!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5715 2008-11-11 21:10
- Lucifer
- Tag
Szilvike!
A kiwi nem igazán jó a magok miatt!!
Nekem a dokibácsi is azt mondta , hogy az almát is inkább kómpótnak egyem!!!:D:D:D:D
Nem baj ha nem jön Gergõ , de te gyere!Majd jön õ is ha úgyérzi!!Nem szabad erõltetni neki!!!!
Gyümibe van narancs , mandarin , de ha birja a kiwit akkor egye ha jól esik neki!!Persze nem kiló számra gondolom!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5716 2008-11-11 21:12
- zolcsi
- Tag
Nelly drága!
Ha nem vagy jól kipucolva egy: dokibácsi nem lát rendesen és hosszabb ideig kotorászik benned a mûszerrel kettõ:még több levegõt fúj és a plusz bentmaradt cucc még jobban feszíti a belet,három:ha emiatt küldenek haza kockáztatja az ember egy pótvizsgálat lehetõségét négy:(ez nem általános) dokibácsi is morcosabb.
A passzázsvizsgálatból én egyet ismerek a nyeletésest.Valószínûleg ezt fogják nálad is csinálni.Meg kell innod egy pohár "joghurt" szerû valamit (íze borzalmas) és utána óránként röntgenezik a hasad.Kissé ûrhajós kiképzéshez hasonlít a dolog(bár nem vettem még rész ûrhajós kiképzésen.:D)A vékonybél szûkületeit(ha vannak) mutatja ki de a Vizsgálatok topikban részletesebben is ki volt tárgyalva.Hosszadalmas lesz arra készülj szerintem 3-4 óra mert kb 1 1,5 óránként röntgeneznek.
De ugye most nincsenek panaszaid?
Nincs jelen
#5717 2008-11-11 21:16
- Szilvike0522
- Tag
Lucifer!
Köszönöm az infót!
Jövök,igérem!Csak néha nekem is elmegy a kedvem mindentõl (bár te ezt jó tudod!),mert úgy érzem feleslegesen erõlködök!Most olvastam Ánya bemutatkozóját,mert nem értettem mi a foglakozása!Lehet vele kéne össze hozni a mi emberünket! :)
Remélem értesz??? :)
Nálad minden rendben?
Millió pussz..
Nincs jelen
#5718 2008-11-11 21:18
- Nelly
- Tag
Lucy!
Hát meg kell mondjam az a része borzalmas volt a mai napnak...(koplalás),nem is a vérvételes része..azon hamar túl voltunk de még várt ránk egy hasi UH is,vagyis mi vártunk rá másfél órát...12 óráig egy falatot nem ettünk..azt hittem elszédülök...eredménye -1 kg.Most mértem magam alig ütöm meg a 46 kg.Nagy nehezen felküzdöm a dekákat és egy ilyen nap rontja a statisztikámat......
Bébit a Jézuska nem hiszem,hogy meghozza...mert ha túl vagyok minden fini vizsgálaton szerintem tuti pihenõre veszem a dolgot...kerülöm a fehér köpenyeseket..legyen az akár egy hentes!! :)
De ha meg úgy érzem majd képes vagyok rá...akkor persze kitartóan gyakorolni fogunk :)
Csak ezt még elõre nem tudom...
Most olyan nagy a szám..hogy csak na!!!Aztán tudom sík ideg leszek..ma reggel is volt egy kisebb randim a porcelán istennõvel...olyan ideges voltam pedig tudtam,hogy most csak pofavizit lesz...de ha ideges leszek rögtön menni kell mert csikar karcsika :)
Hát ennyi
Nincs jelen
#5719 2008-11-11 21:28
- Nelly
- Tag
Zolcsi
Köszi válaszod bevallom azért kérdeztem inkább mert lusta voltam keresgetni....(óóó dádá lesz :))
Meg a napi kalóriavesztést pótolni kéne...
Szóval teljesen jól vagyok!!!
Sõt!
Ugye mikor kiderült,akkor volt az elsõ ilyen irányú laborom és akkor volt egy 10,41 es CRP-m.Azóta minden egyes alkalommal 0,5 körül van.Jelenleg 2*2 salofalkkal nyomom..panaszom nincs.Csak némi apróság ami minden embernél megvan szerintem.
Akkori tükinél egyetlen helyen találtak problémát,ezek szerint az ott begyógyult ha lehet így fogalmazni.
A mai hasi UH-n ami életem elsõje volt,semmi rendellenest nem láttak..nincs bélmegvastagodás..stb..gondolom ennek örülhetek :)Szóval azt hiszem bent most kuss van :)
Vérképem mindig tök jó.
Na már most ugyebár új orvos új kukucska :)
És egy újabb számomra ismeretlen vizsgálat...bõvül a lista :)
Hogy ebbõl hogyan hámozzák ki,hogy van e crohn-om...rájuk bízom magam :)
Tehát kutya bajom :)
Röviden
Na még sose regéltem ennyit mint ma
Nincs jelen
#5720 2008-11-11 21:50
- youlcsi
- Tag
sziasztok! szép estét!
Nelly!
nekem a rtg alig volt összesen másfél óra. gyorsan átment rajtam a cucc. csak addig keltem fel a rtg alól, amíg átmentem egy másik géphez (az elsõhöz jött másik beteg). kb 10percenként csinálták a sztárfotót :)
Nincs jelen
#5721 2008-11-11 22:32
- Nelly
- Tag
Nekem az elsõ eddigi egyetlen tükim nem ment simán...amit én csesztem el,mert ...hosszú,de a lényeg azt az izé x-prep vagy mit nem ittam meg teljesen és még vizet is keveset ittam rája....szóval kellett még plussz két beöntés(kettõ...biztos ami biztos alapon),de a doki megjegyezte így sem tiszta fentebb,szóval a levegõt nyomatta rendesen.Asszem most világosodtam meg ez ügyben.
Na most majd leküldöm mindet,és iszok rá jó sokat had gyönyörködjenek cépséges beleimen :)
Nincs jelen
#5722 2008-11-11 22:38
- zolcsi
- Tag
Nelly ma nagyon "aktív" vagy szerencsére az írásban.:D:D:D
Én mindig megittam az x-prepet (jó hogy alkohol van benne.:D:D:D) +3-4 liter ásányvíz és ment minden mint a karikacsapás.Ja csak a beleim fájtak dög módon hisz már akkor gyulladsá volt rendesen.Ne izgúlj elbódulsz mint egy átmulatott éjszaka után és a doki bácsi szépen megtekinti a bélésed.
Nincs jelen
#5723 2008-11-11 23:04
- Dusy
- Tag
sya Lucy
köszönöm még nem igazán de lassan redbe jövök
köszi
Nincs jelen
#5724 2008-11-11 23:09
- sziszi32
- Tag
Nelly, mint bennfenntes (azaz gyakorló anya) hadd mondjak el egy titkot: a babaprojekthez dokibácsi már csak akkor kell, ha az UH-n egy kis csomagocskát kell felfedezni a pocidban, s e csomagocska különlegessége, hogy van neki egy dobogó szive!! (Ja, és a babaUH-hoz nem kell koplalni!)!!! :D :D Úgyhogy a fehér köpenyesektõl tartani most még nem kell, legfeljebb, ha a kedves párod a násztáncot fehér köpenyben járja el!! :D :D :D Ha "jézuskára" fogan, akkor szeptemberben babázol!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#5725 2008-11-11 23:18
- Norby1
- Tag
Zolcsi természetesen ha ott leszünk Debrecenben akkor értesitünk titeket egy röpke tali miatt de addig még sok idõ van. Messze az a április 4.
Lisa én is úgy gondoltam hogy min 2napos lesz ,majd keresünk valahol szállást Idõ mint a tenger és még jegyeket is kell szerezni addig
Nincs jelen
#5726 2008-11-12 07:45
- sanvito
- Tag
hahó ! én már egy órája a munkahelymen vagyok, pedig csak 8-kor kezdenék..... így megy ez.....:(
Nincs jelen
#5727 2008-11-12 07:46
- mano1973
- Tag
deluigi!
Akkor ne kelj fel hanem maradj ágyba és lustizz:)))
Bár én is megtehetném de mennem kell dolgozóba és ma semmi kedvem hozzá:((
Remélem azért mindenki jól van...legalábbis a helyzetnek megfelelõen.
szilvike0522!
Látom elkaptad a fórum függõséget te is:))
Gergõ miért is nem akar csatlakozni hozzánk és beszélgetni velünk? Pusztán csak lustaságból?
Sziszi!
Danibatyu sztorik ?
Luci!
Ne hari hogy nem mentem tegnap de takaritgattam és olyan fáradt voltam hogy elaludtam délután na meg...nem is éreztem valami jol magam.
Pénteken pótolom a mulasztást ha otthon leszel.Viszem roor-t is ugy hogy mentsd a hûtöbõl ami menthetõ:))
szép napot mindenkinek
Nincs jelen
#5728 2008-11-12 11:15
- sziszi32
- Tag
Deluigi, ha én fel tudnék kelni önszántamból ilyen korán.... jaaj, de jó volna!! De valószinûleg én az elõzõ életemben medvével keresztezett mormota voltam, alig lehet engem reggelenként kirobbantani az ágyból! :D Felnézek rád!
Danisztori: gagyogás, szaladgálás, jókora esések,anya-apa vécézéseinek testközeli megszemlélése... anyának való segités: anya hajtogatja a ruhát, danika az ágy szélérõl (amit elér), szétdobálja, anyával szizifoszi játékosat játszani... :D grizevés ezerrel, a végén még a babahajba is beleragad, sampon is nehezen oldja... :D most ennyi, sietek melózni!
Nincs jelen
#5729 2008-11-12 11:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szilvike!
Persze , hogy értelek!!!:D:D:D:D:D
De ha már te itt vagy az is jó hiszen a segitséget te is kérheted!!!
No meg szerzed a tapasztalatokat!!:D:D:D:D:D
Az , hogy minden rendben nálam az túlzás inkább azt momndom , hogy vagyogatok!!!
Nelly!
Én is ittam az x.prepet és bár megittam mindet meg elegendõ vizet is ittam mégse pucolt ki rendesen.
Kérdeztem a nõvért , hogy akkor most kapok beöntést is??Mire a dokibácsi azt mondta , hogy nem kell mert ha annyira aktiv a crohn akkor ugyse pucol ki teljesen!!!végül is igy is látott mindent rendesen a dokibácsi!!!!:D:D:D:D
Manó!
Pedig hivtalak délelõtt telefonon!!!!:D:D:D
Na jól van gyeretek pénteken!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Én ma is 3/4 10 -kor keltem fel!!!:D:D:D:D:D
Reggel 7-kor keltem a gyerekeket aztán még visszatentizem egy kicsit mig az ébresztõórám nme ébreszt azaz Roli!!!:D:D:D:D:D:DAztán kezdõdik a nap!
Fõzés takaritás , mosás stb......
Szombaton nem vagyok mert megyek Rácalmásra!!!!
Manó!
Akkor hétfõn megyünk vagyél eurot!!!!
Majd az indulást megbeszéljük pénteken!!!!!!!!!
Nincs jelen
#5730 2008-11-12 11:30
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Akkor lehet , hogy én is mormota voltam???:D:D:D:D:D:D
Rolinak most a legujjabb sztorija , hogy ha gumis nadrág van rajta akkor lehúzza a derekáról ( persze ülve ) , és kinyitja a pelusát!Persze itt is elég csak az egyik oldal mert akkor a fütyijét már eléri!Nagyon tetszik neki , hogy van valami a lába között , de ez nem korai még egy kicsit??:D:D:D:D:dTalán ráérne vele mondjuk kb.15 év múlva!Na mindegy az õvé csak résen kell lennem mert különben odapisil az ágyba!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5731 2008-11-12 13:29
- Meli77
- Tag
Megjött a szövettan eredménye!Már biztos,hogy Colitis Ulcerosa!
Hát,ez van......
Nincs jelen
#5732 2008-11-12 14:51
- Lucifer
- Tag
Meli!
Nagyon sajnálom!!:(:(:(
De erõs csajnak gondollak és kitartónak!!!!
Vigyázz magadra és fel a fejjel!!!:D:D:D
Nincs jelen
#5733 2008-11-12 14:54
- youlcsi
- Tag
Meli!
mit is írjak? majdnem egy cipõben járunk...
csak én néhány nappal elõrébb...
de lesz ez még jobb is. biztosan... remélem...
Nincs jelen
#5734 2008-11-12 15:01
- Vicaa
- Tag
Halika!
Holnap irányulok Miskolc citybe remire, hétvégén pedig keresztelõ. Be vagyok zsongva már teljesen, bár igyekszem tartalék üzemmódon zsongani, mert most eléggé fáj a hátam, derekam.
Anna bezzeg mint egy duracell nyuszi! Egész nap tappancsol, dumcsizik, sikongat és most sarkos fordulatot vett a folyadékfogyasztása, három és fél cumisüveg tea volt a tegnapi adag.
Persze az eredmény se maradt el, reggel apuci kivette õt és áthozta a franciaágyra, ahol még hemperegni szándékoztunk egy kicsit,midõn is érzem, hogy az egász pizsije a lába száráig nedves, de már ahová le lett téve az ágytakaró, lepedõ minden ázott. Így aztán korán indult a munka, ágylehúzás, mosás Anna rendezés.
Lényeg, hogy babucinak nagyon jókedve volt, vigyorogva figyelte mit rohángálok fel s alá, mint a mérgezettt egér. :)
Meli, mint is írhatnék, sajnálom, hogy ez van, de mi továbbra is itten vagyunk.
Luci, dejó hogy Rolka csak olyan késõn ébred,Anna már fél hatkor kukorékol! Nem semmi ez a nagy érdeklõdés, de sztem ez természetes, ha Anna egy szál pelusban van, õ is igyekszik minél inkább beférkõzni a belsejébe. :D
Roor, köszi a dicséretet, ahogy tudok hírt adok, mostanság nem sokat leszek itthon, de bízom benne, hogy Nori addig is gyógyul ezerrel!
Nelly, örülök a jó vérképnek, igen, indulhat a babaprojekt! :)
Deluigi szurkolok a holnaputáni tükidhez!
Zolcsi vigyázz magadra azért egy kis szieszta nem utolsó, hogy sokáig jól legyél! Puszilom Marikát kérlek add át neki! :)
Nincs jelen
#5735 2008-11-12 15:19
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Nagyon örülök a remidnek!!!!:D:D:D:D:D
A keresztelõn érezzétek nagyon jól magatokat és legyen jó idõtök!!!!
Annácska nagyon halad elöre ha ennyit iszik!!Gratula neki!!
Hát ez az átázás elõfordul néha még nálunk is!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#5736 2008-11-12 15:30
- sziszi32
- Tag
Luci! A rolka sztori csillagos ötös!!!! Röhögtem rajta mint állat!!! Milyen bitangok ezek a gyerkõcök.... Dani fütyifogdosása úgy látszik, késik, mert õ a zacsit találja roppant érdekesnek, azt húzgálja, tépkedi, akár ruhán keresztül is... Elkezdte utánozni az apját, aki ma megtanitotta arra, hogy befogja a kicsi egyik orrlyukát, a másikat meg Dani szépen kifújja. :D persze, kiváncsi vagyok, hogyha tényleg tele volna az orra, akkor is kapható lenne-e ilyen orrfújósdira! :D :D :D :D Ma vettünk neki megint egy orrszivót (porszivósat), mert a férjem ki akarta fõzni a régit, csak épp elfelejtette, hogy az fõ, igy szépen elolvadt, miután elfõtt róla a víz.
Az anyósomék adtak egy kis "zsét", azaz lóvét a kicsi szülinapjára, abból meg vettünk neki egy mini hintaszéket meg télre cipõt. Hát most ennyi, aztán majd még irok! Egyébként most próbálkozott be a porszivónál, a múltkor rájött, hogy kell a zsinort behúzatni, most meg, hogyan kell bekapcsolni! :D :D :D
Nincs jelen
#5737 2008-11-12 16:50
- Dusy
- Tag
sziasztok
Meli sajnálom én is, hogy ez lett az eredmény, de fel a fejjel!
Nincs jelen
#5738 2008-11-12 17:32
- zotyesz
- Tag
Dusy
Szívesen segítettem a versben.
Mire való a barát ha nem támogatja a másikat ha bajban van ?
Nincs jelen
#5739 2008-11-12 17:44
- pasek
- Tag
Sziasztok Rosszalkodók!
Kissé el voltam a napokban, de közben eszembe jutott, hogy van egy webkamerám, és megörökítettem vele a lakótársam, õ az:
<kép>
éppen gyanakszik nagyon, hogy mit akarok azzal az izével az õ saját lakásának az ajtajában :P
Nincs jelen
#5740 2008-11-12 18:16
- roor
- Tag
Halika!
Puszinyuszi mindenkinek.:D
Olvastam mindent,pociügyileg rendben vagyok,de most húzok ezerrel pihenni a videó elé "mûtõset" játszani,majd még bekukk.:D
Kingitanga!!!!!:D
pá
Nincs jelen
#5741 2008-11-12 19:36
- pasek
- Tag
Köszi deluigi :)
lehet majd következõ fizetéskor meglepem egy feleséggel, és akkor lesz papás-mamás :D
Nincs jelen
#5742 2008-11-12 20:17
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Zotyesz akkor is nagyon köszönöm ha igen a jó barát bajban is ott van köszönöm! Csak sajnos még nincs vége.
Nincs jelen
#5743 2008-11-12 20:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Pasek!
Nagyon ari a lakótársad!!:D:D:D:D:D
Nagyon örülök , hogy végre látlak téged is!!!:D:D:D:D
Gyere gyakrabban mert hiányzol!!!!!!
Zotyesz!
Te is hiányzol ám!!!
És a többi fiúról már nem is beszélek!!!!
Aiolosz , Szuszidi , Bánatos , István és még sorolhatnám sokáig!!Merre vagytok???
Sziszi!
Örülök , hogy ilyen jót nevetsz !!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Majd ha Dani csinál ilyen gondolj rám!!:D:D:D:D:D:D:D
Az orrfújás megmarad ha taknyos lesz akkor is fogja ám csinálni!!
Ma megnéztem a statisztikát ebben a korban mint mi vagyunk 16 fognak kéne lennie!!Na már most!Nekünk 7 van és most bújik ki a nyolcadik!!Hurrá!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5744 2008-11-12 21:05
- sziszi32
- Tag
Luci, akkor én mit mondjak, hogy nekünk csak négy darab fogacskánk van? És per pill nem úgy tûnik, hogy jön a többi!? Vagy úgy lesz, mint a múltkor, hogy gyakorlatilag egyszerre jött ki a négy! Most alszik, már este hattól, hát nem tudom, mitõl van igy kiütve.. aztán meg reggel hattól kukorékolni fog nekem! Bocs ha hibásan irok, de ha pasek felrak valami képet, akkor mindig lelassul a gép, amig be nem hozza a dolgot. igy jókora fáziskéséssel látom a szövegemet... remélem, a kismadarat hamar látom majd, mert a múltkori pasek órát is pár nap késéssel hozta a be a gép... ennyit a net áldásairól.... :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-12 21:06)
Nincs jelen
#5745 2008-11-13 07:45
- youlcsi
- Tag
szép reggelt!
sehol senki?
Nincs jelen
#5746 2008-11-13 08:33
- pasek
- Tag
Sziszi!
Ha ma ülöd meg a neved napját, akkor légy boldog a névnapodon, ha pedig nem ma, akkor is :P
Ja, és nem teszek ide többet képet, majd inkább az arra hivatott topicba
Szerkesztette: pasek (2008-11-13 08:34)
Nincs jelen
#5747 2008-11-13 09:08
- Ánya
- Tag
Pasek!
Köszi a képet a lakótársadról, bár elég sötétkamrás :( Mégis van már valami elképzelésem róla :D
Dusy! Kívánom, hogy mihamarabb legyél túl ezen a nehéz életszakaszodon!!! Annak nagyonörülök, hogy ide már tudtál pár sort írni :D
Roor!
Porcelán istennõ iránti hódolatodat még mindig nyomatékosan kell kifejezned? Remélem már napi egy igazi vizittel beéri :D
Luci!
Édesek a Roli sztorik, bár neked biztos fárasztók. :D
Sziszi!
Danibetyár remélem ezen az álmos reggelen kegyes volt hozzád és sokáig hagyott aludni!
Deluigi!
A dolgozóban is vigyázz mit eszel és magadra is, hogy nem terheljed túl magad. :D
Saját tapasztalat. Tudod, már negyedik napja dolgozni járok!!
Tegnap is jó nap volt a munkában, még úszni is elmentem utána, de mire hazaértem már csak ettem és semmitettem. Amit már egyetemi szinten tudok :D
Mindenkinek gyönyörû napot!!! :D
Nincs jelen
#5748 2008-11-13 10:40
- sziszi32
- Tag
Drága Pasek, nem beszólni akartam, hééé! Szépen rakd ide azokat a fotókat, melyekre méltók vagyunk!!!!!! :D :D
Danika még éjfélkor felébredt, és ébren is volt fél kettõig. Az orrocskája totál el volt dugulva, de nem sirt, méltósággal viselte a szenvedést :) Ma reggel (murphy törvénye) megtaláltam azt az orrcsepit, amelyért egész éjjel felforgattuk a lakást (ez a Mar nevezetû, tengerivizes, az egyedüli, ami a legvégsõkben hatni szokott), úgyhogy most dugult ki az orra végleg. De azért fél kilencig aludt. :D Most örökmozgóskodik, a hintaszékével játszik, megette a rántottám felét, sa úgy tûnik, mintha a felsõ és alsó szemfogai egyszerre törnének utat maguknak. Szóval, szenved, de azért hõsiesen birja a strapát. Én meg majd' eldõlök az álmosságtól...
Nincs jelen
#5749 2008-11-13 11:31
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Rántotta?!
A párom a múltkor 11 tojásból csinált rántottát,és elosztotta 4 felé , de az enyémbe többett tett mert ugye a Rolival eszem!De én nem ettem egy falatot se mert az én kicsi fiam mint akinek feneketlen a bendõje befalta mindet!!:D:D:D:DHát igy jártam és éhesen maradtam,De biztos finom volt!!!!:D:D:D:D:D
Tegnap kicsiny fiam délután elaludt , de felkellett keltenek mert kakis volt hát igy már csak nem hagyom.Ennek az lett a vége , hogy egész nap nem aludtunk semmit és este 8-kor már kidõlt.Aztán 11 - kor felébredt és mint aki teljesen kialudta magát 1/2 2 -ig fent volt!!!!:D:D:D:D:D
Utánozzuk Annácskát mert 1/4 6 -kor felébredtünk újra persze nyakig pisisen!!Amit ilyenkor tenni kell megtettem majd vissza aludni.De reggel 1/2 10-kor arra ébredek , hogy Rolika nagyon nyög!!Hát mit csinál , de mit is csinálhatna.Félmeztelen ül az ágyban és próbálkozik a pelusát levenni , de a gatya ezt hála nme engedte mert különben bajban lettem volna hiszen csupa kaki volt!!!:D:D:D:D:DPersze mondanom se kell , hogy megint pisis volt minden!!:D:D:D:DÉs még csak most kezdõdik a nap!!!!!:D:D:D:D:D
Porcelán királynõ leszek én is hamarosan , de ez úgy látszik ragályos hiszen megint annyit járok , hogy már nme is számolom!!!:(:(:(:(:(
No mindegy , de megyek kirándulni szombatom és eléggé érdekes lesz a dolog!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#5750 2008-11-13 11:38
- sziszi32
- Tag
Drága Luci, hát ezt végigolvasni is sok, amit most Rolkával megélsz! Csodállak, hogy van erõd mosolygókat küldeni!!! Danika le van merülve, de ez az a stáció, amikor nem látja be, hogy nem bir, és hiába esik sokat, sirósodik, meg minden csak menne, játszana, bár a lábacskái nem birják! És ekkor vagyok én a fõellenség, mert berakom a kiságyába :D :D Most megyek, megiszok egy jó kávét! Ilyenkor pluszban sajnálom, hogy nem laksz hozzám közelebb! Összeeresztenénk a két lurkót, mi meg csak kávézgatnánk! :D :D (álmodik a nyomor)
Nincs jelen