#5751 2008-11-13 11:42

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziszi!
Birom vagy sem ez van!!!:D:D
Látod ez tényleg nagyon jó ötlet lenne ha közelebb laknánk egymáshoz!!
Egy jó kávét meginni közösen a gyerekek meg fárasszák le egymást!!:D:D:D:D
De majd tavasszal megyünk!!De akkor nem  úszod meg sõt ha mód van rá akkor ott is alszunk!!!!:D:D:D:D:D:D
Csak , hogy ne szabadulj meg tõlem olyan hamar!!!!:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D::D:DD:D

Nincs jelen

#5752 2008-11-13 13:53

Lucifer
Tag

Sziszi!
Irtad a   grillpipit és megkivántam!!!:D:D:D:D:D
Vettem is ma egy pipikét és gyorsan meg is sütöööööömmmmmm!!!!:D:D:D:DD:D:D:D:D:D
Finom volt a  kávé??:D:D:D:D!

Nincs jelen

#5753 2008-11-13 14:23

Lisa
Tag

deluigi!
Ezek nagyon jó hírek!!! Örülök neki nagyon! Ügyes vagy!!!! Így kell ezt csinálni, sok sikert kívánok a további gyógyszer elhagyásokhoz és JÓ MELÓZÁST!!!!!!!! (ez hülyén hangik, de úgy veszem ki, hogy öröm :)

Nincs jelen

#5754 2008-11-13 14:45

Meli77
Tag

Deluigi!Nagyon örülök a gyönyörû eredményedhez!!!!Nagyon ügyes vagy!!
Csak így tovább!!!!
Tényleg mikor voltál utoljára kontrollon?!
Te egyfolytában betartottad a diétát?!

Nincs jelen

#5755 2008-11-13 14:56

Lucifer
Tag

Deluigi!
Nagyon örülök ezeknek  a jó hireknek!!!:D:D:D:D
Bár az nem olyan jó , hogy megint lesz majd tüki!!!!

Lisa!!!
Tanulsz????:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5756 2008-11-13 15:14

Meli77
Tag

Hihetetlen ügyes vagy!!!!
Csak gratulálni tudok!!!!
Pussz

Nincs jelen

#5757 2008-11-13 16:18

Dusy
Tag

sziasztok!

Ánya neked is nagyon köszönöm!

KÖSZÖNÖM NEKTEK, HOGY HIÁNYOZTAM ÉS GONDOLTATOK RÁM, ANNAK AZ OKA HOGY CSAK ZOTYESZNEK MONDTAM EL MI BÁNT CSAK ANNYI, HOGY MSN-NEN KERESETT ÉS ÉS NEM HAGYTA HOGY NE VÁLASZOLJAK BIZTATOTT ÉS ÍGY NEKI ÖNTÖTTEM KI BÁNATOM. TALÁN PÁR SZÓBAN ÖSSZETUDOM NEKTEK FOGLALNI MI BÁNT ENNYIRE.
Egy ötödérmeseként induló kapcsolat ami 1 évig tartott nagyon csúnya vége lett. De nem is ez volt a nagyobb baj, hanem az, hogy tovább is zaklatott és zaklat.  Igen sokféle esemény zajlott le velem ami nem hiányzott, mert csak idegeskedtem.  Az igazi oka Õ volt, hogy nem tudtam elmenni a ralira se ezt is tudta Zotyesz.  De lassan kezdek talpra állni és Õ is egyre kevesebbet zaklat. Köszönöm mindenkinek aki hiányolt és puszi nektek érte.
Azért olvasgattam mi történt veletek voltam erre csak nem volt kedvem írni.
Zotyesz neked akkor is örök hálám!

Pusz Dusy!

Nincs jelen

#5758 2008-11-13 16:22

Dusy
Tag

rali helyett tali

Nincs jelen

#5759 2008-11-13 17:53

sziszi32
Tag

Luci, a kávét mire lefõztem, a levest mire odaraktam fõni, addigra danifelség fel óhajtott ébredni, ezért a kávé most is ott szolgáltat korcsolyázási lehetõséget a legyeknek a tiffany (utánzat) lámpa alatt! :D :D
Danifelséggel elmentem vendögségbe, ahol levált a zacsi, de cserét nem vittem... ezért, mire hazaértünk, a gyereket jobbnak láttuk a fürdõszobában kihámozni a ... hm.... hogy is mondjam... hát szóval a kakából. :D Mondhatni, ez ma egy elszqrt nap :D :D :D !
Jöjjetek hozzánk nyugodtan, lehet itt aludni is!!! Csak legyetek már itt!
Vica!!! Annasztori? Legalább egy kis kakis történetkével dobj meg minket!!! :D
Lisa! Feltételezem, az ujjacskáid csak véletlenül tévedtek a billentyûkre a veszett nagy tanulás közben?!
Dusy, remélem, a zaklatód talált már amgának jobb szórakozást!!!

Nincs jelen

#5760 2008-11-13 18:30

Lucifer
Tag

Halihó!

Deluigi!
Nem kell köszönni semmit se hiszen ezért voltunk , vagyunk  és leszünk !!!!
Betegek voltak vannak és lesznek!!És mi itt vagyunk és segitünk mindenkinek!!!:D:D:D:D:D
Itt a  fórumon mindenkit befogadunk és mindenkivel beszélünk , de legfõ képpen segitünk amiben tudunk!!!!:D:D:D:D

Dusy!
Nagyon sajnálom azt ami veled történt , de  a  legfontosabb , hogy vigyázz magadra!!!!
Itt nyugottan kiöntheted a   szived ha gondolod megértõek vagyunk és volt már rá példa is!!!
Örülök , hogy jössz és irsz tényleg hiányoztál!!!!!!!!!

Sziszi!
Hát én megittam a kávémat mert hiába  vártam  a tiédre!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Én ma csak pipit sütöttem mert van még krumpli levesem!!!:D:D:D:D:D
Ma itt volt 4-5-ig  a barátnõm kisfia mert a  logopédiát gyakoroltuk!!Nagyon aranyos volt!!!:D:D:D:D
Nem semmi ami  veletek történt ma , de minden elismerésem a tiéd , hogy ezt igy fogod fel!!De látod kaptál egy mondjuk kicsit kakis pelust!!:D:D:D:D:D
Roor!
Minden oké????????

Nincs jelen

#5761 2008-11-13 20:20

sziszi32
Tag

Luci, a grillpipi nekem is az egyik kedvencem, fõleg, mert gyorsan és könnyen elkészithetõ (már amikor nem ragad Danika a nadrágomra :D), csak a férjem úgy itéli meg a dolgot, hogyha egy hónapban egyszer már volt, akkor neki máshogy kell legközelebb, mondjuk, most éppen rántva. De nem panaszkodom, mert vettünk egy kicsi fritõzt, ezért gyakorlatilag húsz perc alatt kirántódott az egész pipi!
Nálunk ma a menü paradicsomleves és túróscsusza volt, holnap meg pacal lesz (:(), mert jön az apósom, és õ igencsak komálja a pacalt. Hálistennek nem túl válogatós, ezért a bolti lefagyasztott pacallevest elég csak vizben megfõzni... :D
Danika kinyúlt egy órája, de most ismét itt sertepertél, egy kis perpetuum mobile! :D :D

Nincs jelen

#5762 2008-11-13 20:27

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Hála a  pacalt nálunk senki se szereti!!:D:D:D:D
Roli még nem alszik most eszik éppen banánt és kiabál !!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Én szeretem a  pipi husit minden formában!!
Én holnap csülkös bableves csinálok és mivel nem vagyok szombaton ezért bekészitem holnap este a   tepsibe a sajtos csirkét és csak ki kell sütniük a páromékak szombaton no meg csinálnak valami köretet hozzá!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#5763 2008-11-13 20:48

mano1973
Tag

Luci!
holnap megyek !!!!Rettegj:)))
Dusy!
Sajnálom ami veled történik mert...én is átmentem hasonlón.Az ex párom sokáig zakalatott  minket de...hála mára már felfogta semmit sem ér el vele és lekopott:))
Tarts ki..és meglátod jó lesz minden.
Pasek!
A lakótársad tök cuki.Esetleg egy vadászgörényt még mellé,hogy biztosan ne uncsizz?:)))
Lisa!
Remélem veled minden rendben és Pasek úr jól viselkedik:))
Vicaa!
Láttam ám a mikulástól egy valag lóvét kértél:)))
Igazad is van és is kérek ha neked teljesiti ezt a kívánságod:)))
Persze...egy uj zongorát is kérhetsz amin gyakolhatsz:)))
Annának sok puszika és neked jó egészséget.
Zotyesz!!!
Te meg mán hova tüntél?

Nincs jelen

#5764 2008-11-13 20:54

pasek
Tag

Sziasztok!

Voltam ma Vicánál. Éppen csepegett neki a remi, mikor odaértem. Beszélgettünk kicsit, ugyanis lesz hétvégén egy kis "közös programunk", így egyeztettünk. Rendben ment minden, szépen jártak be idõnként kérdezgetni és méregetni (vérnyomás, ilyenek) a dokik. Bár galád módon magára hagytam, mert elindultam vásárolgatni. :(
Persze meg volt az oka miért is vettem nyakamba a várost :)

deluigi!
Nagyon örülök, hogy a dokiddal együtt örülhetsz, és végre virágosabb a kedved :) Elárulok egy (nem) titkot, jómagam is akkor jöttem ide a rosszalkodókhoz, amikor kissé jobban elõvett ez a nyamvadt betegség, aztán itt is ragadtam. S ne haragudj, hogy megemlítem, de mióta olvasom a neved alatt, hogy Udvarhelyrõl írogatsz, mindig figyelem mi van véled, ugyanis egyszer eltöltöttem ott pár napot '94-ben, s nagyon-nagyon megtetszett!

Egyébként ma ellágyult a szívem, és vettem egy párt a madaramnak. Eddig Klekipetra volt a zöld madár neve, most a kék lett Petra, a zöld maradt Kleki.
Már rendeztek is nekem egy kis mûsort, a "régi motoros" nagyon féltékeny lett a fürtkölesre, mikor az új is kezdett róla csipegetni, és mintha világvége közeledne, elkezdte tömni magába õ is a magokat. Erre elindult egy jó kis verseny, remélem nem csapták el a hasukat, ja bocs, a begyüket.
Mindezek mellett elkövettem egy madárság elleni bûntettet, a szemük láttára faltam fel egy tányér tojásos nokedlit. Két tojás a nokedliben, kettõ rajta.

Nincs jelen

#5765 2008-11-13 21:22

roor
Tag

Halika!

Brumm bocsika.:D:D:D
Olvastam ám mindent,de elmolyoltam.:D:D:D:D
Porcelán istennõ napi egy imádságot kér reggelente aztán hírét se látom,kivéve ha vizes ügyekben szólít.:D
Örülök hogy kezd egyre jobban lenni a társaság,aki meg támaszra szorul,na azoknak is itt vagyunk ám,de nagyon.:D:D:D:D
Válogassa ki melyik kinek szól,lusta vagyok,és még nem voolt pancsika,de ha meglesz betentézek.:D
Mellesleg én is szoktam a pelusba izé bugyiba matatni.:D:D:D
Fõleg ha a borosták már zavarnak.:D:D:D:D:D
Jáj má megint lökött vagyok.:D
Pasek neked üziztem Lisával.:D
Azt hiszem pá mert álmi,ásít,pancsi aztat tenti.:D
Gügyigügyigügyi.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5766 2008-11-13 22:19

Dusy
Tag

sziasztok!
Mégy egyszer köszi nektek!
Mano miért nem vagy soha msn-nen?

Zotyesz az én támaszom msn-nen nincs elveszve jól van!

Nincs jelen

#5767 2008-11-13 22:23

sziszi32
Tag

Roor, a bugyimatatás szerintem egy csomó hapsinak felkeltette a fantáziáját!! Majd lesznek neked is hetero és leszbi zaklatóid, de kellett neked itt mindenféle intimitásokba bocsátkozni! :D :D :D :D
Pasek, egyre jobban tetszik nekem a romantikus oldalad! Szerintem valamelyik szappanopera rajongója lettél!!! (viasaték szerint: szopera :D) Remélem, a Vicás projekt jól alakul majd, és pluszban remélem, hogy megdobtok majd legalább egy azaz egy darab fotóval!!!
Lisa! Várom a választ!!!
Luci, a pacalt nálunk az apósom birja, és a férjem egy kicsit, de én még a szagától is falnak megyek! Holnapra gulyást szerettem volna, de a férjem lelõtt, hogy "mindig az van, ha apám jön", pedig ez aljas rágalom! Igaz, mindig laktató kaja van, de mindig más. Úgyhogy akkor inkább engedek a pacallnak, nekünk meg (Daninak és nekem) csinálok valami fincseszt, hadd irigykedjen az apja! :D :D
Danisztori: mostanság megy az a reklám, amikor a nõci dúdolja a Csendes éjt. Dani ha meghallja, még a száját is eltátja, úgy bámul, totál leáll mindennel arra a pár másodpercre. Kiskorában énekelgettem neki a csendeséjt, lehet, hogy emlékszik rá?! Vagy csak szimplán bejön neki  a dallama?  (Most itt áll mellettem, és a térdem simogatja :D)
Ui: mi az a sajtos csirke????? A nyálam is megcsordult erre a két szóra!!!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-13 22:24)

Nincs jelen

#5768 2008-11-13 22:45

Nelly
Tag

:)

Nincs jelen

#5769 2008-11-13 22:47

Nelly
Tag

Csupán kis bágyadt mosolyt küldök nektek,sok minden kavarog most a buksimba...majd ha rendbe szedem õket pötyögtetek többet,de figyelek ám :)
Jó éjt mindenkinek

Nincs jelen

#5770 2008-11-14 08:34

zolcsi
Tag

Deluigi most még aludhatsz használd ki.:)

Nincs jelen

#5771 2008-11-14 11:39

Lisa
Tag

Sziasztok!
MANO!!!!! Furdal a lelkiösmeret, hogy nemírtam! Most ez komoly, tényleg sajnálom :(, köszönöm szépen jól vagyok, és pasek Úr szenzációsan viselkedik MINDIG, EGYFOLYTÁBAN, no ezt add össze :) TE, hogy vagy??? mosolygó jellel elég a válasz :D
Kedves Sziszi, és Luci : köszönöm szépen!!!!!!!  tegnap széttanultam a seggem!!!!!!!!!!! De picit mintha haladtam is volna, de azért rá kell nyomni, erõltetni, rendesen, hogy sikerüljön DE ha ne akkor sem lesz világvége, ha már egy mûtétet megint sikeresen lezártam akkor ez már semmi, lehet kicsit kések bvele, de benne KELL hogy legyek az 5 évbe!
És beszéltem az angol tanárommal és jövõ héttõl újra kezdem a tanulást! Majd viszek kispárnát magammal, és fog az menni. Tele vagyok tervekkel, és erõt is érzek magamban  bocsiak, hogy így áradozok Dee PÉNTEK van és jó a kedvem, megyek házon kívülre, utána keresztelõre!!!
Vicaa, már elnidult haza, megvolt a várva várt vizsgálat, de majd Õ mesél.
Mindenkinek JÓ Hétvégét, biztos, hogy majd fog vlki jelentkezni!!!!

Szép napunk van Linus, mindig emlegetlek, csak gyõzzél csuklani!

Nincs jelen

#5772 2008-11-14 12:00

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Lisa szívbõl kívánom, hogy mindig ilyen jó kedved legyen, és sok-sok erõd a tanuláshoz.
Várom Vicaa beszámolóját is!
Elnézést kérek, hogy olyan ritkán írok!
Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Nincs jelen

#5773 2008-11-14 12:43

mano1973
Tag

Lisa!
ment mail olvasd el majd.
Mindent egybevéve jól vagyok és örülök,hogy Pasek úr ilyen rendes.Csak vigyázz mert ha sok szépet és jot írsz rola még valaki lecsapja a kezedrõl:))
Mondjuk én:)))Mert Tomi mostanában kezd rendetlen lenni és napok óta gépfüggõ megint:)))
Legalább nincs lább alatt...ez is valami:)))
Ma este megyünk anyósomékhoz és a hét végét ott töltjük.
Bár az én Tomim a fõsulis barátaival valami"jól berugunk" bulit terveznek de remélem csak egy kis kikapcsolódás lesz és nem nagy ivászat és hányás:)))Mert akkor nem tudom hol fog aludni és a híd alatt már hideg van ilyenkor:)))
Szóval rám 2 nap teljeskörû kényeztetés vár  maximális kiszolgálással és kívánságleséssel anyóséknál  és se kutya se Regina se Tomi:))),
Na jó a kutya ott lesz de apos imádja és elvan vele mint mindig ha ott vagyunk.
A Pici lányom azt hiszem bulit tervez amirõl szerinte nem tudok:)))MEGHAGYOM NEKI EZT A HITET:)))
Tomi meg...feltételezem a szombat esti buli után majd valamikor vasárnap délután ébred fel fejfájosan:))
Én meg mint egy királynõ élek 2 napig...bár nagyon nehéz lesz nem is  tudom hogy fogom kibírni a nagy semmit tevést:)))
Na de erõt veszek magamon és megpróbálom csak túlélem:)))

Nincs jelen

#5774 2008-11-14 12:51

Lucifer
Tag

Halihó!

Marthuska!
Nagyon örülök , hogy látlak téged is!!!!!:D:D

Lisa!
Tessék tanulni!!!:D:D:D:D
Nagyon jó idõt és jó szorakozást kivánok  a  keresztelõre!!!!Érezzétek jól magatokat!!!!:D:D:D:D:D
Az , hogy jó  a kedved és sok erõt érzel magadban annak kimondottan nagyon örülök!!!!!!:D:D:D

Zsuzsaanyu!!
Bár ritkán irsz , de tudom mindig olvasol minket!!:D:D:D
Drága barátném (hugom) mesélte , hogy megy hozzátok szombaton!!!Hókuszpapi felrakta már a  lakatpántot meg a  lakatot a  hûtõre??:D:D:D Vagy nem nagyon van benne kaja mert ha tele van akkor garantálom , hogy délutánra üres lesz!!!:D:D:D:D
            Puszi nektek , jó hétvégét kivánok!!
                                                    Lányod Luci.

Sziszi!
Majd késõbb leirom a sajtos csirkét neked/nektek de most fõzök meg takaritok .

Roor!
Én nem szoktam matatni  abugyimban azt meghagyom másnak , matasson benne más!!!:D:D:D:D
De ha ilyeneket irsz akkor még a végén felizgatsz!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5775 2008-11-14 12:54

mano1973
Tag

Luci!
A saját bugyimba én sem matatok na de Rolkáéba....ott igen:))
Multkor is találtunk benne egy játék katonát vagy mit de meg nem kérdezd hogy került oda:))))
Basszus...nem szóltál reggel a boltba hogy vegyek tejet:)))

Nincs jelen

#5776 2008-11-14 12:55

Lucifer
Tag

Manó!
Én nagyon szeretem a te Tomidat , de ha kidobod azt nagyon sajnálnám  , de sajnos nálunk már teltház van!!!!:D:D:D:D:D:D
Regina bulizik???Na ha miatta nme alszom akkor átmegyek!!Bár tudom , hogy készenlétben lenne egy üveg bor amivel levenne a  lábamról!!:D:D:D:D
Érezzétek jól magatokat és vigyázzatok magatokra!
Ja ! A mamáéknak puszi!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#5777 2008-11-14 12:56

Lucifer
Tag

Ott vettem az orrod elõtt!!!!:D:D:D
Persze biztosan azért felejtetted el mert már a gondolataidban is a  Roli volt!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5778 2008-11-14 12:58

Lucifer
Tag

Na medek me minnnná jössssssssssssszzzz!!!:D:D:D:D:D::D:D

Nincs jelen

#5779 2008-11-14 13:25

sziszi32
Tag

Sziasztok! Elõször is hadd engedjem ki a hangom: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :D :D :D :D :D :D :D :D Hogy itt milyen jó bulis hangulat van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tiszta öröm ide jönni!!!!!!!!!!!
Luci! újfent sajnálom, hogy nem az ÉN orrom elõtt vetted a tejet, mert az azt jelentené, hogy szomszédok vagyunk! :D
Manó, vedd úgy, hogy tökre sajnállak ezért a nyomorúságos hétvégéért, amikor ehetsz, ihatsz, "sárga földet" láthatsz!  :D
Lisa, jó téged látni, remélem, ez a jó hangulat egész hétvégén végigkísér, és nem lesznek nagy fájdalmaid!
Vica, biztos ezerrel készülsz a keresztelõre, sok erõt és kitartást kivánok neked!
Én mostanáig az irodámban meresztettem a seggem, az egész éves elmaradt könyvelést most kell behúzni... jajajajajaj, nagyon uncsi taposómalom ez igy! Most adtam magamnak egy kis szünetet, feljöttem fõzni, Danit bevágtam szunyázni, és megiszok egy jó kávét... mondjuk, reggelizni se ártana :D
Puszizok mindenkit, estére rolkasztorit követelek! :D
De luigi, aranyos vagy! Ne kérdezd, hogy miért, mert a válasz: csak! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-14 13:26)

Nincs jelen

#5780 2008-11-14 13:33

mano1973
Tag

Sziszi!
Igen nagyon rossz lesz nekem van is miért sajnálni.
Sõt....még annál is jobban:)))
Csak kibírom valahogy.
Luci!
Szóval ha én kidobnám az én Tomimat akkor te mint rendes anyósa nem  fogadnád be?:))))
na szép mondhatom:)))
Teregetek és megyek  is át hozzád kb 20 perc ha kell valami az erkélyen vagyok kiabálj:))))

Szerkesztette: mano1973 (2008-11-14 13:35)

Nincs jelen

#5781 2008-11-14 13:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Merre vagy??
Leirom az én aranygaluskámat!!:D:D:D
tészta:
1/2 kg liszt , 2 dkg élesztõ , 2 tojgli sárjája , 3 dl tej , 6 dkg zsir vagy margarin , 5 dkg cukor , csipetnyi só.
Szóráshoz:
20 dkg dió , 15 dkg porcukor , 10 dkg vaj

Az élesztõt 1 dl tejjel és egy pici cukorral felfuttatni.A többi hozzávalót   egy tálban összekeverni és a maradék tejet 2 dl is hozzáönteni.A felfuttatott élesztõt hozzáadjuk és megkelesztjük a  tésztát.Ha   atészta megkelt lisztezett deszkán kinyújtani és kiszaggatni.Zsirozott tepsibe helyezünk belõle egy sort és meglocsoljuk olvasztott vajjal majd bõségesen megszórjuk a  diós cukorral.és újra kezdjük egy sor tészta , vajlosolás , dió. az , hogy hány sor lesz az attól függ mekkora tepsiben csinálod .Még egy kicsit keleszteni majd lassú tûzön megsütni.

Sziszi!
A sajtos csirkét én pipicombból csinálom.Egész combikat szoktamn venni és azt félbe vágom.
Tehát.
Hozzávalók:
pipicombi , só , liszt , tojás , és reszelt sajt.

pipicombit besózni és elkezdeni panirozni.Lisztbe majd a  tojásba és a  végén reszeltsajtba.
tepsibe belerakom letekarom fóliával és elkezdem sütni.Ha puha akkor fólia le , és megpiritom rajta a  sajtot.
Persze zsiradékot tegyél alá.
A sajtba úgy teszem bele , hogy egy külön tányérra mindig szórok egy kicsit és abba megforgatom  a combit.És minden darabot igy külön sajtba.A maradék sajtot a végén a tetejére szórom.
Remélem érthetõen irtam , ha nem akkor kérdeztek.
Jó étvágyat mindenkinek.:D:D:D:D

Nincs jelen

#5782 2008-11-14 13:42

Lucifer
Tag

Hurrá!
Kiabálhatunk mert nincsenek köztes szomszédok mert tegnap elköltöztek!!!!
Az új meg még nme jött!!!!:D:D:D:D:D:D
Fõzöm akkor a kávét!!

Nincs jelen

#5783 2008-11-14 16:05

sziszi32
Tag

Deluigi, pirulok... :cool:
Luci, nyálcsorgás beinditva, mit nekem Pavlov, elég csak egy ilyen jó kis receptet olvasni! :P
Na mejek vissza, húzom az igát... :/

Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-14 16:06)

Nincs jelen

#5784 2008-11-14 16:44

Zsuzsaanyu
Tag

Lucilányom!

Igen, valóban minden nap olvaslak benneteket, de írni csak olyankor szoktam, ha  név szerint megszólítanak, vagy valami mondani- ill. reagálnivalóm van:)
Nem készülünk útzárral a hûtõ elõtt és körül....., de azt hiszem ez Nálad sem divat, ha Õfelsége (Õ Roor királyi szentsége)  ott van Nálatok.:):):):)

Manó(igazi)lányom!

Valahogy bírd ki, hogy az anyósod kényeztet, hamár a Zanyád nem teszi:D:D:D:D:D (Kényeztettelek eleget gyerekkorodban....)

Tomit meg nem bántani, ezt hagyjátok meg az én kiváltságomnak............, had utálja az anyósát.........:D:D::D:D:D:D:DD:D

Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést kívánok.

Nincs jelen

#5785 2008-11-14 17:16

judy1981
Tag

Hali!

Jelentem vagyok! Olvasok, de egyszerûen nem volt idõm írni. Zolcsi is rámcsörgött már, hogy merre járok. Ebédszünetek mindig elszaladtak vmivel. Ha a fõnökeim ott ebédelnek, akkor elõbb nekik tálalok, és csak utánna jutok a kajámhoz, aztán elmosogatok, megiszom a kávémat, és már 1 óra. Délután valamivel mindig eltököltünk, és persze mindig késõbb értem haza. Aztán mire mindent elintézek, megnézem a leveleim, esetleg válaszolok, már lenni kici kínaji szemem. Ráadásul sikerült elcsesznem vmit, ami miatt nem dicsértek meg. Nem végzetes hiba, csak csúszunk miatta. De még határidõn belül vagyunk. Most fõhetek a saját levemben egész hétvégén, hogy mit lesz hétfõn. :( Már az iskolában sem szerettem a cégjogot (kereskedelmi jog).

Luci a Te aranygaluskádhoz képest az enyém halálos mennyiségû zsiradékot tartalmaz. Ezen csökkenteni kell.
Lisa: azért vigyázz magadra. A túlzásba vitt fejtágítás sem egészséges. Hú pont most, míg neke írok, felcsendült a Hello BAZ megye... :D:D:D
Pasek: ... és még mindig tart. Anno nekünk is voltak hullámos papagájaink. De már nem is tudom hova lettek. Biztos beadtuk õket a  kereskedésbe. Volt egy fehér színû, világoskék farktollakkal. Annak volt annyi sütnivalója, hogy mindig kiszökött. Ma sem értem, hogy tudta felhúzni a rácsot. Meg is lépett, amikor vki elfelejtette bedrótozni az ajtót. Viszont volt egy csúnyácska kis szürke. Õ nagyon kezes volt, mindig a rácshoz nyomta a fejét, hogy simogassuk. Biztos szeretet hiánya volt. :D De az enyémek nem akartak szaporodni, pedig volt odú, fiú, lány... minden. Szerintem már öreg volt a lány. Nem számoltuk meg az évgyûrûit. :D

Még benézek.

Nincs jelen

#5786 2008-11-14 19:37

roor
Tag

Halika!

:D:D:D:D:D
Pöttyentek közben a boros kóla itt figyel velem szemben.:D:D:D:D
Na veselkedjünk nekije.:D
Meló:bzzzzzz a legtöbbször,de azért mostanában akad olyan tennivalóm,amit hatalmas örömmel produkálok,így aztán a lelki kis egyensúlyom kezd helyrebilleni.:D
Tetézem ezt még azzal,hogy kiállhatatlan mókus kollégámat húzom ahol csak  lehet,aminek következménye veszett nagy nyerítés a kóterban (kóter=elkülönített rész amiben dolgozunk,antisztatikus bizba..ásokkal,karperec gumirugóval,köpeny,sarkantyú(földelés) a csukán),mire imádott csoportvezem feldúlt arcal közelít,és midõn megtudja már megint kit és mivel szivattam csatlakozik a nyerítõ csikókhoz,majd továbbáll.:D
Könnycsordogálások,elfuserált darabok amik nem kis javítást igényelnek,erõsen igénybevett rekeszizmok.:D
És már megint én vagyok a bohóc.:D
Szóval döcög,és ha így marad akkor el tudom viselni.:D
Ima:porcelán istennõ a lehetõ legkevesebbet várja el oltárán,az áldozatot annak rendje s módja szerint bemutatom,majd távozom és kisebb máglyalocsolásokat még megejtek,de a kegyhelyet nem látogatom.:D
Holnap csajos nap lesz,három generáció dugja össze okos fejét:zanyukám,jómagam,Mayuska.:D
Hogy ki nyeri az evõversenyt azt most még nem tudom megmondani,remélem megtartom hírnevem,de ha esetleg nem akkor is családban marad.:D:D:D:D
Tesóm az õ Tomijával és Koszta kutyával kényeztetõ anyóshétvégén vesz részt,aminek nagyon örülök,mert ráfér,éd CSENDBEN jegyezném meg hogy visszatértükkor a vámot a sütikbõl nekik is le kell adni tangakirályságunk uralkodójának azaz nekem.:D:D:D:D
Lucifernél önkiszolgáló üzemmódba kapcsolva maradtam,aminek egy tányér bableves látta kárát,én viszont nem károsodtam mert nagyon fini volt.:D
Szép szõke hercegemnek erotikus táncot lejtettem (amíg  udvari fõszabóm a gatyeszommal ügyködött),hogy a teccését nyilvánította é ki vagy kiröhögött aztat nem tudom eldönteni,de édesen nekitámaszkodott a kiságy oldalának a lábát feltámasztva (tudjátok mikor a pasi a falnak dõl és rágyújt,egyik lába felhúzva és a talpa a falnak támasztva) és úgy vigyorizott felém.:D
Még jó hogy félhomály volt és messze is volt a kiságy,különben azt hiszem maradandó károsodást szenvedett volna,esetleg õ lett volna a következõ generáció sorozatgyilkosa a táncikám hatásásra.:D
Itthon mindent ledobtam,zabbantottam (tészta gombának és húsnak látszó tárgyakkal füszerezett szósszal),és most döntöm magamba ama bizonyos szemezõs boroskólát.:D
És pötyögök,hogy behozzam a heti lemaradásom.:D
Behoztam,de viszem is ki,mert meg kéne mosni,aztán ltentikéztetni.:D
Most õkirályifelsége elsõ KingitangaRoor visszavonul,aztán lehet mégis benéz még.:D
Puusssszzzzz :D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5787 2008-11-14 20:09

roor
Tag

Halika!

Önkényesen néhány titulushoz hozzáraktam még.:D
Ha nem teccik kérem jelezni.:D
Valamint azon igényeket is,hogy ki mit szeretne magának.:D

Nincs jelen

#5788 2008-11-14 20:36

roor
Tag

Halika!

Deluigi:én a medrolra fognám az ehetnéket,az csinál ám ilyeneket.:D:D:D:D:D
De a cukorbetegeknél amúgy is elõfordul az állandó ehetnék.:D
Adtam két alternatívát,lehet választani melyik teccik.:D

Nincs jelen

#5789 2008-11-14 20:40

Vicaa
Tag

Judy jelentem én meg fordítva mûködök, írok és ígérem utólag vissza is olvasok.

Elõszöris midõn hazaértem Miskolcról Parádra mentünk tankolni és Attila a lottózót is érintette (tudod Manó, hátha mégiscsak ránkszakad Mikulásig egy rahedli pénz, há nehogymá esélyt se adjunk neki :D:D:D:D:D:D:D:D:D ), án meg addig belátogattam Norihoz, hírek róla a megfelelõ topikban.

Magamról: lecsepegtett a remi, elég sokáig tartott, három és fél óra alatt ment le, Pasek a kedves látogatásával segített az idõt gyorsabban múlatni, aztán Mercyvel folytattam egy hosszabb csevelyt (addigra pont lecsepegett a remi :D ). Csak ugye ezek a buta izületek, a karom nyújtva tartása már nehezen ment, utána meg behajéítani nem tudtam egy jódarabig. Nade ez legyen a legnagyobb gondom, mert a vérképem tökéletes, minimális vérszegénység, de igazából ettõl jobbat nem is álmodhatnék.
Ma hazaindulás elõtt, már felöltözve kiderült, hogy az elõzõnap "nagyfejes" doki által lefújt vérzékenység vizsgálatot "kisdoki" mégiscsak elintézte, így egy órával csúszott a hazamenetel, de egy tök rendi orvos alaposan megvizsgált a hematológián, megnézte térképhez hasonlító lábaimat, és lecsapoltak hat kémcsõ vért. Eredményt kipostázzák, felírták a számom és szólnak ha van további teendõ.

Annapapának óriási sikerélménye volt, szépen elaltatta Annát este, még bohóckodtak kicsit, szemdörzsölgetés, fejkókasztás, dülöngélés, aztán szunya. :)

Annamaminak pedig következõképp alakult a találkozása babucival hazaérés után: meglát semmi reakció. Próbálok figyelmet felhívni magamra, sikertelenül. Majd egyszercsak hirtelen a franciaágyon szabályosan leteper és fél órán keresztül egyfolytában csak bújt és bújt fúrta a kis fejét a pocimhoz, az arcával az arcomhoz, hát mit is mondjak, szerényen fogalmazok, ha azt mondom fantasztikus és csodás érzés volt. :):):)

Deluigi! Sztem nem gond ha többet kívánsz, csak arra figyelj, hogy gyakran keveset! Meg a gombával picit óvatosan, mert az nehéz, nehezen dolgozza meg a bél. Nade aztán ezen felül hálistennek, hogy bírod és jó étvágyat továbbra is! Én mióta remire járok, mindig megmérnek és mindig alkalommal két kilóval kevesebb vagyok. Így volt ez most is, így jelenlegi állásom 56kg.

ÉÉÉÉÉs, jelentem újra sikerült koviubit beszereznem be is spájzoltam belõle rendesen!

Végül! Nagyon izgatottan várom vendégeinket és a keresztelõt, természetesen kaptok beszámolót, én úgy gondolom több szemszögbõl látván is! :D (Asszem ezért pláne mégjobban aggódok? ;) )

Nincs jelen

#5790 2008-11-14 20:43

sziszi32
Tag

KingitangaRoor!!! köszönöm a megtisztelõ cimet, amit rám aggattál, de a szitu az, hogy leszbi barátnéd is elég szépen ontja a történeteket! majd még irok, most az itthoni kacor királyokat szolgálom ki :D Férjem igényt tart szolgálataimra, melyeket megvásárolt egy cserép orchideával és egy doboz négerpuszival, névnapi köszöntõ álnéven!

Nincs jelen

#5791 2008-11-14 20:59

roor
Tag

Halika!

Óóóóó én balga lélek és ráadásul figyelmetlen is,isten éltessen neved napja alkalmából,és a többi Szilviát is.:D
Nem aggatam a címet,kikérem magamnak,hozzádvágtam!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Luci is kapott címet,lehet adni-venni kihízelegni,mindenkinek jut.:D:D:D:D
De mindig az elsõ gondolat a jó,és rólad ez jutott eszembe.:D
Férjed a szolgálataidra úgy tartson igényt,hogy a királyságban tevékenységedre nagy szükség van,ezért hosszabb ideig nem tudunk nélkülözni.:D

Nincs jelen

#5792 2008-11-14 21:03

roor
Tag

Halika!

Jó gyors egymás utáni hozzászólások.:D
Oké a boros kóla (vagy kólás bor? )a pociba leért,a fejbe meg beleszállt kissé.:D
Azt hiszem áldozok Szundi istennõ oltárán,de holnap azzal kezdem a napot,hogy királyságom ügyeit intézem és alattvalóim jelentéseit átnézem.:D
Joccakát.:D:D:D:D

Nincs jelen

#5793 2008-11-14 22:57

sziszi32
Tag

jóéjt mindenkinek, ma már hulla vagyok hosszabb iromány gyártásához, iszom egy kis hétcsillagos metaxát, tönkretéve narancslével :D (még Dani keresztelõjére kaptuk, eltettük azzal, hogy majd jó lesz a dokiknak a mûtétek után, aztán úgy döntöttünk, hogy dokik csak ne igyanak, mert félrecsúszik a kezük vágás közben, és a végén danikát még kasztrálják rendbetétel helyett :D)

Nincs jelen

#5794 2008-11-15 05:37

Vicaa
Tag

Sziszi! Ezúton és utólagosan nagyon boldog névnapot kívánok Neked egy nagy puszival egyetemben! :)
Remélem megbocsátod figyelmetlenségem és cserébe figyelembe veszed Kedves Õfõszorizója, hogy ily korán felkeltem, hogy köszönthesselek! ;)
Nameg bevallom némi izgalom is közrejátszik a szombat-vasárnap alakulása végett!

Nincs jelen

#5795 2008-11-15 05:40

Vicaa
Tag

Na és persze természetesen Szilvike0522, neked is küldöm fénypostával a puszit és tengernyi jókívánságot névnapod alkalmából!
:):)

Nincs jelen

#5796 2008-11-15 08:57

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"... iszom egy kis hétcsillagos metaxát, tönkretéve narancslével :D (még Dani keresztelõjére kaptuk, eltettük azzal, hogy majd jó lesz a dokiknak a mûtétek után, aztán úgy döntöttünk, hogy dokik csak ne igyanak, mert félrecsúszik a kezük vágás közben, és a végén Danikát még kasztrálják rendbetétel helyett :D)

Nos, szerintem ez a het legjobb dumaja... itt :)
mas
A "tangasok" kiralynoje nem emlitette, hogy minden tangasnak ertelemszeruen tangas avatart kell a felrakni...
:) :D

Nincs jelen

#5797 2008-11-15 09:58

Vicaa
Tag

Deluigi! Hát én meg senki vagyok???????????????????????? :(:(:(:( Ezt nem tudom hogy teszed jóvá! ;)

Hhha,hhha hhha Aiolosz! :D:D:D:D:D És a fiúk meg egy szál fecskében? ;) Valamit valamiért nem?

Nincs jelen

#5798 2008-11-15 10:09

aiolosz
Tag

Vicaa írta:

Hhha,hhha hhha Aiolosz! :D:D:D:D:D És a fiúk meg egy szál fecskében? ;) Valamit valamiért nem?

Vica, a fiuknal nem volt ilyen csoportosulas, ezert mindenki maga donti el, hogy lesz fecskes avatar, vagy nem..
Apropo, nem akarsz elolepni kozleanybol "Crohnos Fõmama"-va, vagy "Crohnos hadnagy"-a, mert latod, megy itt a cimosztogatas :)

Nincs jelen

#5799 2008-11-15 11:49

roor
Tag

Halika!

Naaa.:D
Itt vagyok ám én is,és ma hétig elszundiztam.:D:D:D
Elsõ a kecó rendberakása aztán jöhet a szórakozás,ezért vagyok most itt és nem kora reggel.:D:D:D:D:D:D
Igen címosztogatás van,lehet válogatni,megoldjuk okosba.:D
Tangás avatar????????
Dága Aiolosz,ha az rólam felkerül általános elvándorlás lesz az országból.:D
Egyébként ez nem sima tanga,hanem kingitanga,és fiúkák is viselhetik.:D
Na lécelek Zsuzsaanyuhoz.:D

Nincs jelen

#5800 2008-11-15 13:10

roor
Tag

Halika!

Fél órácska séta után terülj terülj asztalkám várt.:D
Én meg pusztítottam.:D
Az áldozatok:karalábéleves csipetkével,fasírt tört krumplival és káposztával töltött paprikával,vargabéles.:D
És már megint a boros kóla ugat nekem.:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb