#5851 2008-11-18 00:16

aiolosz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Ez annyira ide passzol :)
A feleseg ketségbe esve rohan a ferjehez:
- Dragam, anyam leesett a letrarol, most mit csinaljak ?
- Paprikas krumpli jo lesz, azt szeretem.

Ket rab beszélget.
- Te hogy kerultel ide ?
- Az anyosom belem szeretett.
- Hogyhogy ?
- Elcsavartam a fejet...

Azert nem elbizni magatokat, Ti is lesztek anyosok....

Nincs jelen

#5852 2008-11-18 00:39

sziszi32
Tag

Nekem ez jut az eszembe a témáról:
Könnyes szemeit törölgetve megy be a férj a szobába, s azt mondja a nejének:
- Drágám, anyád kiesett a teraszról fél órája.
- És miért csak most szólsz?
- Nem bírtam megszólalni a röhögéstõl!

Az anyós haldoklik, nagyokat nyöszörög, majd a szeme megakad a plafonon, s odaszól az ágyánál
várakozóknak:
- Nézzétek, pók mászik a falon!
Mire a veje:
- Mama! Egyszerre csak egy dologra koncentráljon!

:D

Nincs jelen

#5853 2008-11-18 06:52

akiss
Tag

Sziasztok! Köszönöm a hozzászólásokat!
Jók voltak a viccek!
Norby! Nem gondolod, hogy ez diszkrimináció?

Nincs jelen

#5854 2008-11-18 07:48

Zsuzsaanyu
Tag

Judy1981!

Ezt irtad: " Akiss: Nagy a világ állatkertje, és sokan vannak benne."

Nem ez az igazi baj, hanem az, hogy alacsony a kerítése.............:D:D:D:D::D:D:D:D

Nincs jelen

#5855 2008-11-18 08:44

mano1973
Tag

Luci... kedves barátném!
Remélem jól utaztál és sok finom csokit hoztál a csoki gyárból.Majd megyek és lemeózom:))
Sajnálom hogy nem tudtam menni de doliztam...tudod most jön a szívatásos idõszak.
Sziszi!
Az alapító okiratod egyszerûen fantasztikus annyit nevettem rajta.
Mond csak sokat pihensz,hogy ilyeneket ki tudsz találni?:)))Te kis pihent agyu:)))
Látom Dani nem foglal le eléggé mert van idõd a sok hüleségre...de ez persze jó!!!Neked is kell valami szórakozás.
Vicaa!
A keresztelõi képek nagyon aranyosak és Annácsak egyszerûen elbûvölõ....úgy de úgy megtudnám harapdálni a kis húsos combikáját:)))
A zongora órák  jól mennek azért?:))
Képzeld én a hétvégén uj hangszert próbáltam ki.Tomi tesója fuvolázik immáron  13 éve és...bepróbálkoztam én is.
Nos...a tapasztalataim:
A fuvolát nem kell bekapni és nem szívni kell hanem fújni:)))
Milyen meglepõ:)))Ki gondolta volna.
Hangot kicsikarni belõle nem egyszerû sõt számomra lehetetlen volt  én is feladtam 20 perc próbálkozás után ráadásul megkértek ha nem érzem feltétlen szükségét ne köpködjem tele a hangszert:)))
Azt hittem nincs olyan nagy dolog ami nem fér el a kezemben...hát van:)))A fuvola pl ilyen...bazi nagy és nehéz tartani sokáig ,ráadásul a kis pici kezem  és rövid ujjaim miatt nem értem a lenyomandó...befogandó likakat.
Egy szó mint száz...a fuvola nem az én hangszerem:)))Maradok a zongoránál.
Dusy!
Veled mizu?Alakulnak a dolgaid?
Szilvike!!!
Gergõ ilyen lusta?Ráadásul nem kiváncsi ránk?Na szégyelheti magát mond meg nekije:)))
Pedig.. ha ide jönne nem adok egy hetet és teljesen kicserélõdne õ is.Persze ha jobban esik neki sajnálni magát és mentségeket, kifogásokat keresni tegye csak..majd megunja azt is egyszer és ide talál.Mi kivárjuk és várjuk szeretettel !!!
Boldog névnapot Gergõnek!!!
Az alkoholról pedig kérdezd bátran Lucit:)))Õ csak azt nem issza meg ami nem folyékony:)))
akiss!
Milyen rendes apósod van!!Rajtad nevet és ezt még viccesnek is találja hát....megértem hogy nem a szíved csücske.Viszont...az is igaz,hogy nem kellene ennyire érzékenyen reagálnod.
Én is szoktam Lucit és Tesómat...õfelsége Kingitanga uralkodóját  és annak fõszabóját kifigurázni és viccet csinálni a betegségükbõl adodó klotyó járatukon és annak minden kínos pillanatán.
Mi nevetünk rajta és õk tudják,hogy nem bántásnak szánom a dolgot.Sõt van hogy õk figurázzák ki saját magukat és magukon röhögnek jókat.Na meg rajtam mert én is tudok alakítani nagyokat amikor épp nem látok semmit és esek-borulok össze-vissza.Vagy épp Lucinál leájulok a székrõl és fejjel majdnem bele esek a mosógépébe:))
Szóval nevetünk egymáson és magunkon is annak ellenére,hogy biztosan tudom vannak fájdalmaik és nem könnyû a helyzetük.Ebben Pasek a nagy szakértõ....a kórházból is a nagy fájdalmi közepette saját magát kifigurázva olyan jól leirta ami vele történik hogy szét röhögtük magunkat.Igaz Pasek?Persze tudtuk,hogy amit ott akkor átél az nem kis dolog és nem fájdalom mentes,de õ még ebbõl is viccet csinált:)))
aiolosz!
A tangás képed jobban tetszett nekem:)))
Amugy pedig igazad van mindenki egyszer lesz anyós is.Nekem már van seprûm és tanulom keverni a mérget is:)))Szóval tuti jó anyós leszek!!!
Zanyukám!!
Akkor mi az állatkert majom ketrecébõl szöktünk meg roor-al?:)))
Tesómat még értem...mivel az állatok etetése tilos az állatkertben:))
Na megyek mert ma még Lucihoz be kell néznem csoki vizitre.

Nincs jelen

#5856 2008-11-18 08:48

Vicaa
Tag

Jó reggelt Mindenkinek!

Deluigi! Többszörösen is jóvátetted ama pici figyelmetlenséged! Köszönöm a képesalbumba írtakat is!
Egyébként a friss képedrõl tényleg rögtön vélhetõ, hogy mérnökféle lehetsz :)

A viccek háááát... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Akiss, nem felvenni ama beszólásokat, nekemis volt benne részem bõséggel, igaz nálunk már sajna ottan tart a dolog,hogy nem kommunikálunk. Sose hitte el, hogy komolyan beteg vagyok. Most már csak legyintek. Tudod, lesz@rom tabletta. :)

Norby ejnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(:(:(:(:( Ez nem volt szép! És még téged nevez Lisa Zsenikének!

Most megyek tanulni!

Nincs jelen

#5857 2008-11-18 08:59

Agica01
Tag

Szia mindenkinek! Hogy vagytok? MÁr ezer éve nem jártam erre...
Akiss, bár ritkán szólok bele a dolgokba, de igaza van a többieknek, ne vedd fel! Egyik füleden be, a másikon ki! Az ilyeneken nagyon ki tudok akadni!!
Nekem anno 6-7 éve, amikor kiderült hogy beteg vagyok, és még együtt laktunk anyósomékkal, õ úgy könyvelte el, hogy az agyamban van baj, pszichésen produkálom a dolgokat, hogy sajnáljanak! Persze ezt a véleményét nem tartotta meg magának, hanem közölte ezzel-azzal is...
Azóta szerencsére nem lakunk már együtt :D:D

Szerkesztette: Agica01 (2008-11-18 09:00)

Nincs jelen

#5858 2008-11-18 09:44

sziszi32
Tag

Kedves Manókoma! Majd ha a gólyabácsi felétek dob egy pelenkás kis zsarnokot :), akkor majd megtudod, mi a pihent (?) agy! Az alapító okirat ötlete ugyanis azon az éjjelen született, amikor Dániel kacor király reggel háromig tizpercenként felsirt, és igy jobbnak láttam egyáltalán nem aludni. Hullafáradtan ez hidd el, nem volt kis teljesítmény... És akkor egyszercsak eszembe jutott, hogy itt I. Roorfelség azt várja, hogy titulusokat osszak, holott azokat már õ megtette, és elõugrott az ötlet agyam kis szürke sarkaiból, hogy hoppá, alapító okirata még nincs is e királyságnak!! :D A többi meg jött magától... :D :D Ha csak egyetlen mosolyt sikerült vele az arcotokra csalnom, akkor már megérte az éjszakázást!!!! :D :D
Luci, a csokiból kimosakodni, jelentést leadni!! :D

Nincs jelen

#5859 2008-11-18 09:59

Szilvike0522
Tag

Sziasztok!

Borzalmasak ezek az anyós sztorik(nem a vicekre gondolok). :( Én hála jó égnek nem vagyok igy ezzel,igazából nem érdekel az anyósom van aztán kész elfogadom,mert Gergõ anyukája néha megbánt de nem érdekel  nálunk Õ volt az aki nem igazán értette meg néha,hogy mi baja van Gergõnek.Nekem sajnos nincsenek szüleim,de tudom jól,hogy se anyukám se apukám nem csinálná ezt Gergõvel!Nagyon örülök annak,hogy az Én családom többi része(Keresztszüleim,Nagynéném,Testvérem...stb.)nem igy látják a dolgokat,sõt néha féltékeny is vagyok Gergõre,mindig azt föznek,sütnek amit Gergõ ,meg ehet mindig megkérdezik mit szabad,és mit nem. :) Sõt még Karácsonyi ajándéknak is  olyan dolgot kaptunk Tesómtól ami Gergõek jó.Nálunk mindig mindenki azt nézi mivel járhatnak a kedvében.Sõt mégha  amikor felhívnak is az elsõ kéérdés Gergõ,hogy van?
Nem baj,legalább tudom,hogy szeretik,és ez a lényeg. :) :)
Szóval igazából sosem értettem az ilyen embereket,és nem is fogom megérteni õket!!!

Mano1973

Azt nem mondanám,hogy nem kiváncsi rátok,sõt sokat beszélgetünk rólatok,meg, hogy mi újság a fórumon.Sosem volt egy barátkozos típus,sõt telefont fel sem veszi ha idegen szám hivja,és még sokszor az ismertett sem!
Olyan mint a jéghegy meg kell olvasztani egy kicsit!
Lustának viszont lusta néha elkapja megcsipi valami csodabogár  akkor aztán mindent megcsinál.Na meg persze,ha szépen megkéred megcsinál neked bármit,lehet egy hét múlva,de kész lesz. :) :)
Õ ilyen,de nem baj igy szeretem!Majd lesz ez jobb is! :)

Szép napot mindenkinek!!!!

Nincs jelen

#5860 2008-11-18 11:00

mano1973
Tag

Sziszi!
Remélem nem sértettelek meg a pihent agy jelzõvel.Tetszik amiket írsz ahogy írod csak nem értem honnan ez a sok bohóckodás?Csak nem Danitól tanulod?:)))
Hát...nekem is jól jönne egy pelenkás bajkeverõ de...sajna a gólya más elfoglaltsága miatt nem jut el hozzánk így marad Luci legkisebb fia Rolka aki gyakorolja rajtunk  a kínzás és a terror minden formáját:)))Na és ott a pici lányom aki ugyan már nem pelenkás de zsarnok:)))
Szóval..kijut nekem is bõven a terrorbol:)))
Hidd el cserélnék veled,de  te lennél az aki 1 hét után visszasírnád Danit a Lányom helyett:)))
Az éjszakai alvás kimaradás nálunk is elõfordul amikor a csajszi buliba megy...na jó nem minden naposan de elõfordul hidd el:)))
Én igazán jót mulattam az alapitó okiratodon...és az én Tomim is.Szóval csak folytasd így tovább:)))
Szilvike!!
Vannak ilyen maguknak való emberek mint Gergõ...az én Tomim is ilyen nem egy barátkozós tipus és jobban elvan magában ....no meg a számitógépével mint társaságban.Persze õ könnyebben  oldódik fõleg ha kedvenc témájával kapcsolatban talál partnert magának:))Mint pl az Amerikai foci ,darts,számitógép,és a sakk.Már az is valami haGergõ  érdeklõdik a fórumon történtekrõl és rólunk de..szívesen vennénk néhány "személyes" megjelenést is tõle:)))
Gergõ!!
Tessék jelentkezni ez  uralkodói parancs:)))Bocsi tesó de  távolétedben kivételesen  osztogatom a parancsokat mint Kingitanga hercegnõje:)))
Héééé amugy a zanyukánknak nincs még rangja!!!!!!!!!!!Tessék adni neki!!!!

Nincs jelen

#5861 2008-11-18 11:05

Vicaa
Tag

Mano! Pont egyszerre írtunk, így neked nem írtam! A zongoraórák mennek, látod nem érdemes elpártolni a már jól kipróbált, bevált hangszertõl :D:D:D:D:D:D!
Neked hogy van mostanság a hátad, derekad? Én csütörtökön megyek kontrollra, majd utána jelentek!

Nincs jelen

#5862 2008-11-18 11:16

mano1973
Tag

Vicaa!
Maradok a zongoránál az már bevált ahogy mondod:)))
A hátam nem az igazi....a gerincen ujra repedezik és fájdogál a derekam is.Az én Tomimnak köszönhetõen azonban aki sokszor megmaszíroz elég elviselhetõ.Most uj gyógyszert kaptam a neve:Mydeton
Ismered?

Nincs jelen

#5863 2008-11-18 11:19

pasek
Tag

deluigi!! :D:D
Örömmel olvasom, hogy építõmérnök vagy, mert én úgyszintén, sõt szintén út- vasúton végeztem, akkor neked mond valamit az 1435 :D

Nincs jelen

#5864 2008-11-18 11:58

judy1981
Tag

Jelenleg a fejemben kavargó gondolatok: ebéd, fõnök módszeres likvidálása, ebéd, állatkert alacsony kerítéssel.

Szóval most anyázok én is egy sort. Örök érvényû törvény 1. pontja: A fõnöknek mindig igaza van. 2. pont: Amennyiben mégsem lenne igaza, úgy automatikusan az 1. pont lép hatályba.
Észrevettem, hogy olykor az én ügyeimet átviszi a kollégához átnézni. Kollégának fogalma sincs az ügyrõl, félig olvassa át a papírokat, jön a leb..., hogy már megint elcsesztem, felhozódik még az is, amit nem én csesztem el, majd mikor elmagyaráznám neki, hogy az a papír miért is van jól kitöltve, nem hallgat végig, vagy nem hallja meg, én - kis naiv - feltételezem, akkor tudja is mirõl beszélek, majd rájövök, hogy mégsem. Mert kolléga megtalálja azt a papírt, amire a fõnök gondol, majd újabb lecseszés, hogy én(!) félig olvastam fel neki. De én vagyok a hülye, mert õ csak emlékezne, ha mondtam volna azt amitõl teljesen más a tényállás. Az nem is jöhet számításba, hogy nem hallgat végig, vagy esetleg annyira lecseszõs hangulatba kerül, hogy már nem is hallja mag, amit mondok. És most megyek ebédelni.

Ui: És én még azt hittem, hogy a jogban dolgozni, egy nekem való munkakör. Semmi fizikai terhelés, ülök az asztalom mögött, és verem a klaviatúrát. Tévedtem.

Szerkesztette: judy1981 (2008-11-18 12:03)

Nincs jelen

#5865 2008-11-18 12:13

Zsuzsaanyu
Tag

Kingitanga Hercegnõje!!!

... már hogyne lenne rangom.... természetesen én vagyok az anyacsászárnõ:D:D:D:D:D:D:D, nem?  Ha Roor a királynõ és Manó a Hercegnõ......
kizárásos alapon  én úgy számolom, hogy minima-kalkula ez a rang illet meg.................

Vagy tévednék?

Sziszi! Mit mond errõl az alkotmány????

Ja! A Mydeton nagyon jó kis izomlazító.... én is szoktam szedni........., de a kíméletes életmód a legfontosabb...... a zongoráról le kell mondani............

Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2008-11-18 12:16)

Nincs jelen

#5866 2008-11-18 12:29

akiss
Tag

Sziasztok! Megfogadom a tanácsokat!
Mano! Egy-két "ugratást" még elnéz az ember, de állandóan..... kicsit unalmas. Egyébként a klotyót már én is csak klubnak hívom, rosszul járnék, ha fizetõs lenne! :)
Büszke vagyok a csajszimra! Ha valami produktum van a pelusba, mutatja! Szerintem egy lépéssel közelebb jutottunk a bilihez vezetõ úton, és ettõl most olyan büszke vagyok! :)

Nincs jelen

#5867 2008-11-18 13:03

mano1973
Tag

Zsuzsaanyu!

Az Anyacsászárnõi cím...ha õfelsége és az alattvalók is bele eggyeznek részemrõl  a tied:)))
Kingitanga  roor õfelsége!!!
Kéretik a titulust zsuzsaanyu neve alá feltüntetni.Köszönjük:)))
Na nekem semmit sem használt ez a Mydeton de buzgón szedem a többi fincsi egyéb betegségeimre felírt gyógyival együtt.
Hát kajára már nincs szükségem az tuti mert jól is laktam a sok tablettától:)))
Zanyukám!
A gyógytorna nem egyenértékû a zongora órával?:))))Mert nekem gyógytornát irtak fel de gondoltam a zongorázás is testmozgás és jó lesz.Majd legfeljebb kíméletesebben játszom a hangszeren:)))Vagy ez a fajta testnevelés és mozgás nem  gerinc kímélõ?:)))
Akiss!
Ne is törõdj vele.Persze unalmas de majd  õk megunják ha látják rajtad hogy csak nevetsz rajtuk és nem érdekel mit mondanak.
Esetleg...még  azt megteheted,hogy válaszképpen ugy megsérted az apósodat,hogy az többet szóba se áll majd veled:)))Nem lesznek ízetlen tréfák....jó poénok és nem lesz após se:)))
Fizetõs klotyó?:)))
Csõdbe mennétek az fix.
Bilizés?
Nos én még emlékszem 18 évvel ezelõtt a kicsi lányom elõszeretettel borogatta ki a bili tartalmát  a szõnyegre ha épp sikerült oda tennie valamit és nagyon büszke volt rá milyen ügyes:)))Nem volt ritka az sem ha épp a fejére húzta és kalapnak használta:)))
Alakul majd ne aggódj nem kell siettetni.
Luci is most igyekszik Rolit bilire szoktatni.Én is bepróbálkoztam de...Roli úgy döntött a meleg  fürdõvízbe sokkal kényelmesebb pisilni és hát a bilivel csak játszott.Bár ez meglehet az én gyakorlatlanságom volt de hát 20 éve nem biliztettem a csemetémet.:)))
Tomit meg már nem kell pisiltetni bár....a szombati bulija után azt hiszem ráfért volna ha valaki fogja kezét és irányt mutat neki:)))

Nincs jelen

#5868 2008-11-18 13:05

judy1981
Tag

Anno én is megkaptam a "használj parafa dugót" és a "ne foglalkozz vele, ennek-annak ilyen-olyan baja van, mégis megvan" beszólásokat. Az utóbbi még csak-csak tartalmaz némi valóságot, de had jöjjek már rá én, hogyan tudok együtt élni vele! Köszönöm. De a legjobb: drága gyermekorvosom, akit most nem jellemeznék: ha-ha-ha "Juditkám, elf..od az inad". Szép mondat, csak értelme nincs. Talán inkább le... Az persze meg sem fordult a fejében, hogy oka van az állandó hasmenésnek. Késõbb mindent tagadott, hogy õ nem tudott a panaszaimról. Csak tudnám akkor mirõl jutott eszébe ez a kifejezés.
És lehet, hogy önsajnálatnak tûnik - néha talán az is, de ezen át kell esni. Senki sem mondta azt, amikor diagnosztizálták, hogy "na akkor mostantól ez van, ezt kell szeretni". Tényleg nem tudják elképzelni milyen is lehet. Nekem 12 év után sem tudja a család, hogy mit tudok megenni, és mit nem (bát ez változik is). De olykor eszükbe jutok, és egyeztetnek velem, hogy mi lesz a menü az összeröffenésen, és ha nincs benne nekem való, akkor mi legyen az. Na de ezt is ki kell(ett) harcolni.

A Mydeton jó cucc. Nekem egy idõben mindig meghúzódott valamim. (A legszebb az volt, mikor egy nyújtózás után 3 napig nem tudtam egyenesen tartani a fejem, és öltözni sem tudtam egyedül.) De a Mydeton segített. Tiszta reklám. :D

Nincs jelen

#5869 2008-11-18 13:34

sziszi32
Tag

Mano, nem sértettél meg (deluigi-t idézve: ahhoz egy konyhakés kellene :D). Nekem egyszerûen létszükségletem, hogy itt egy kicsit kibohóckodjam magam, mert különben néha úgy érzem, begolyózom... :D Egyébként ama bizonyos labda itt mindig fel van dobva, és én csak visszadobom, kicsit felspécizve... :D
Az alkotmánynak utánanézek, megyek nyomni az igát...

Nincs jelen

#5870 2008-11-18 13:49

zolcsi
Tag

No igen ez a "ne foglalkozz vele" dolog mûködik ha jól van az illetõ.De mi van olyankor ha jönnek a tünetek és kellemetlenségek olyankor elég nehéz kikapcsolni.Én két napja görcsölgetek és elég nehéz "nem foglakozni vele".Tegnap már hõemelkedésem is volt.37,2 már megéreztem.A hasam még nem megy de már eléggé zakatol és "dörömböl" jelzi :el ne felejts kisgazdám én is megvagyok még.:(

Akkis!
Hidd el nem vagy egyedül após sztorikkal.Én is tudnék mesélni az enyémrõl.Amennyi keserûséget már okozott a 13 éve mióta ismerem egy 10 kötetes könyv kijönne belõle.:).De:mivel a feleségem apja(szintén nem rajong az apjáért) kénytelen vagyok elfogadni Beszólás esetén ha lehet visszavágok.A látogatásokat kell a minimumra csökkenteni az érintett papával és akkor nem lesz semmi baj.Szerencsére 3-4 alkalomnál többet õ sem jön egy évben és az dosztig elég.

Szerkesztette: zolcsibal (2008-11-18 13:51)

Nincs jelen

#5871 2008-11-18 14:27

Lucifer
Tag

Halihó!

Na vagyok én is bár alig élõ állapotban , de vagyok!!:D
Leszarom bogyó bevéve a többi meg nem érdekel!
Nagyon elfáradtam tegnap ma meg reggel randiztam a porcelán királynõvel , de nem a hátsommal hanem a karjaimba szoritva!!Hátr ez van !!:D

Norby!
Az 50-60 kg -ba már én is beleférek,de a20-24 -es életkort azért már jócskán meghaladtam!!:D:D:D:D

Akiss!
Leszarom bogyó postázva neked is!!:D:D:D
Én már nme igazán tudok neked mit mondani hiszen itt már mindent elmondtak neked a többiek én nem akarom ismételni õket!!
A párod mit szól mindehez??Talán vele kellenne ezt elõször megbeszélned  és megmondani neki , hogy vagy õ állitja le õket vagy elõbb utóbbte!!
De itt nyugodtan kiöntheted a szivedet!!

Sziszi!
Nem is vagy pihentagyúúúúúú!!!:D:D:D:D:D:D
Nagyon jó amit irtál én is jót nevettem rajta!!:D:D:D:d
A beigért sztorik egy rossz és egy jó!!
Csütörtökön este a  nagyok játszottak egymással és a kicsi plüss figurákat dobálták egymáshoz.Igen ám , de egyszer csak repült a  Niki felé a  Shrek mesébõl  a  szamár ami persze mûanyagból van!!Pont a  Niki fejét találta el a szamár mire nagy üvöltés a Norbi mondja , hogy nem igy akarta mire  a NIki közölte , hogy vérzik  a feje!!
Tényleg vérzett és én rohantam oda megnézni hát a  jobb szemöldöke fölött szétnyilt egy kicsit a  bõr!NAgyon vérzettt és alig tudtam megállapitani , hogy mennyire komoly a  baj és hivtam a páromat , hogy ugorjon már haza és nézze meg õ is .Hála nem lett olyan komoly a baleset , leragasztottam neki és figyeltük.Ha gond van akkor irány az ügyelet.Szerencsére nem kellett menni.
Vasárnap este a Roli kihasználta  a helyzetet.Párom eléggé rossz állapotban betegen a szobában fekszik én a  porcelánnal barátkozom.Roli õfelsége kijött a  konyhába kihozta az apja poharát és olyan okos , hogy tudja a  mosogatóba kell rakni.Igen ám , de  a  mosogatoban benne a  jénai tányér és Roli beledobta a  poharat.Nagy csatt a  pohár eltörött!Ezt már nem kell elmosni.:D:DEzután felmászott a  székre majd onnan az asztalra és mint aki jól végezte dolgát hasrafelüdve a lábait felemelve feküdt az asztalon. Rám a  szivbaj jött aikor kijöttem a   klotyóból és megláttam , de õ csak bájosan nevetett.:D:D:D:D:D:D:D

Manó!
Azt hiszem ma teljesen csõdbe fogok menni ha átjössz!!:D:D:D:D
Megeszed a  csokijaimat és szerintem a  kajámat is mert káposztás tésztát csináltam!!!:D:D:D:D:D

Vicaa!
Annácska egy tünemény!!!!:D:D:D:D

Lisa - Pasek!
Merre vagytok????Lisa!Tanulsz???:D:D:D
Jó volt látni titeket újra egggggyyyyüüüüüütttttttt!!!!!!!:D:D:D:D:D

Szilvike!
Gergõ nyugodtam megihat egy - két pohár vörösbort!!!
Ha ennyire bátortalan ez ügyben akkor csak egy két pohárral igyon bár az igazat megvallva mi 4-5 üveggel szoktunk inni.Persze azért nem naponta!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5872 2008-11-18 14:55

mano1973
Tag

Luci!

Káposztás tészta?????????????Indulok és elõre bocsi hogy felzabálom majd a nagyját:)))
Én ma csak szimpla paprikás krumplit csináltam:)))
4-5 üveg bor?Na igen és akkor még a rövid ital nincs benne:)))Az plusz 4X2dl  hatszor:)))
Remélem Luci nem a sok pia miatt ölelgetted a porcelán istennõt és halóztál  a kagylóba:))))
Na megyek me elfogyik a kápi  tészta.:)))
Mellesleg csak megjegyezném Luci,hogy Hókuszpapi is imádja és bevágódhatnál nála ezzel:)))Persze nekem nem csinál...annyira nem szeret,hogy Lados féle lecsót és káposztás tésztát is csináljon:))))
Viszek neked zserbót cserébe:))))
Na indulok nyisd az ajtót!!!Vagy menjek be  a saját kulcsommal?:)))

Szerkesztette: mano1973 (2008-11-18 14:57)

Nincs jelen

#5873 2008-11-18 15:31

fater
Tag

Én ma nem fõztem hideg kaja volt . Most nagyon megéheztem .

Nincs jelen

#5874 2008-11-18 15:34

Nelly
Tag

Na sziasztok
Túl vagyok életem elsõ gyomor-bél passage-án.Az a koktél....centrifugává tette a gyomrom...majdnem visszakacsintott minden egyes kortynál...de legyûrtem(1 óra alatt)
Eredmény:vékonybél teljesen rendben van.(aminek nagyon örülök...de abban nem is nagyon kételkedtem)
Viszont a szám úgy fáj...!!!!Minden egyes kortynál szorítottam azt a smirdlipapír szerû dolgot a számhoz ki ne jöjjön a cucc...erre most jó vörös és úgy ég!!!Kellett nekem dörzsizni :D
Ûrhajózni egy élmény volt..még párnát is kaptam a hasam és fejem alá :)
Mondtam is doki bácsinak(egy fiatal jóképû példány :) ),ezt ki kéne próbálnia :)
Szívesen elforgattam volna...de viccet félretéve minden rendben..poci megtankolva és már itthon a jó meleg házban :)

Hát ennyi...

Nincs jelen

#5875 2008-11-18 16:22

Nelly
Tag

Deluigi

Baj nincs csupán annyi,hogy még vár rám egy vastagbéltükrözés.a dokim azt mondta hagyjak abba minden gyógyszert addig...hátha meg lesz végre a diagnózis..

Nincs jelen

#5876 2008-11-18 17:18

sziszi32
Tag

Hellóka!  "Beszéld meg a pároddal"... háááááát, mesélhetnék errõl. Megérti, persze, egyetért velem anyós-após ügyben, de mikor a tettek mezejére kellene lépni, bizony, mûködésbe lép a "sült hal" effektus, azaz a mélységes hallgatás. Ha utána megkérdem, mért nem szóltál semmit, akkor jön a zavart tekintet, hogy õ nem is vette észre, hogy szólnia kellene... Szóval, már eljutottam arra a pontra, hogy nem csodálkozom, hiszen a párocskám ebben a miliõben nõtt fel, és tényleg süketté és vakká vált azokkal a dolgokkal szemben, melyekkel harcolt, és nem tudta megváltoztatni. Ez tényleg magányos harc az anyóssal - apóssal, mert nekem (és a többi menynek és võnek) ez még új. És ebbe bele kell rázódni. Õk úgysem változnak, nem valószínû, hogy mi változunk, ezért gyakran a legjobb politika a "nem látok, nem hallok semmit". Néha egész délutánokat végigunatkozom, ha OTT vagyunk (az anyóséknál), mert annyira megtanultam kikapcsolni az agyam, és tényleg nem is hallom, mirõl folyik a beszéd. Nálam eddig egyik másik "fegyver" sem vált be. :(

Nincs jelen

#5877 2008-11-18 17:47

Lucifer
Tag

Halihó!

Ágica!
Nyugodtan szólj bele a   dolgokba és ne kéresd magad gyere sûrûbben!!!!!:D:D:D
Ezt komolyan gondoltam , jó téged is látni itt közöttünk!!

Fater!
Üdv itt minálunk a  rosszalkodók között!!!:D:D:D

Ma husi levest csináltam meg káposztás tésztát!
Két barátosném volt egyszerre nálam és már osztozkodtak is  a kaján!Az egyiknek  aleves kellett a  másiknak  a tészta!Na szépen vagyunk mert ha elviszik mi marad nekem??:D:D:D:D
Manó!
Kedves egészségedre a   tésztát és látom tanulsza  hugicádtól mert már te is kérdezés nélkül szedsz és eszel!!!:D:D:D:D:D:D:D

Nekem a   párom egyszer mondta , hoyg beszélgessek az annnnnyával , hát ennek meg is lett az eredménye!!
Jól összevesztünk majd hosszú ideig szóba se álltunk egymással!:D:D:D
Mára már beszélünk , de nem valami sûûûûûrün!!!(hála):D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5878 2008-11-18 17:48

Lucifer
Tag

Nelly!

Nagyon ügyi kislány vagy!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Örülök ennek a jó eredménynek!!!!!
Látod!SZÉP AZ ÉLET!!!!

Nincs jelen

#5879 2008-11-18 18:06

tica
Tag

roor, köszi, hogy nem lettem kimodizva, cserébe csak neked, csak most, csak mert.. :)
<kép>
<kép>
<kép>
Ja, és én is kérek má' valami titulust.. :)

Nincs jelen

#5880 2008-11-18 18:14

Nelly
Tag

Egy kérdésem lenne tapasztaltabb társaimhoz!!
Elég húzós napjaim voltak...már írtam,szóval kicsit túl erõltettem magam.Ami most újdonság,mozgástól fáj a hasam..illetve inkább a beleim,vagy valami odabennt.Hirtelen nem tudok felülni,mert akkor belenyilal,és csak óvatosan tudok kiegyenesedni,ez vicces lesz de olyan mintha meghúzódott volna a v.belem :)
Nah ilyesmit még nem éreztem eddig soha,de elég hamar el is múlik...gondolom mikor felveszik a normál alakzatot a testemben :)
Ja és jobb oldalt olyan kemény,hogy szinte érzem az ujjammal a redõket.(mint egy kis földigiliszta) :)
Vagy inkább nagy...
Bár ma röntgenezték és ott mindent rendben találtak...hát most már tényleg tanácstalan vagyok,hogy mi a gyík van velem :)
ami igaz az igaz...mostanság nem eszem valami túl fényesen..alig van rá idõm..aztán meg majd ha fáj valamim verem a fejem a falba!!!
Nem túl okos dolog...
Ha valaki tapasztalt hasonlót...érdekelne..

Ja és köszi Luci néni :P

Nincs jelen

#5881 2008-11-18 18:20

mano1973
Tag

Sziszi!

Ez is egy megoldás a családi béke megõrzésére.
Én szerencsés helyzetben vagyok,mert nagyon jó a viszonyom az anyósékkal és Tominak is az én szüleimmel:))
Persze nem volt ez mindig így...az elején nagyon nem akartak Tomi mellett látni hát igen...az a 10 év korkülönbség nagyon nem tetszett nekik:)))
Nem próbálták lebeszélni õt rólam és nem fújtak rám soha de ennek ellenére pontosan tudta mindenki mit gondol a másik.
Az elsõ találkozáskor volt egy beszélgetésünk ahol próbáltak hatni rám és védeni a kicsi fiúkat de...akkor és ott végérvényesen tisztáztuk ez nem az õ dolguk és akár tetszik nekik akár nem mi egymást választottuk és el kell fogadniuk.
Nem kell,hogy szeressenek ha nem akarnak,de más választásuk nem lévén muszáj elfogadniuk,hogy én vagyok.
Persze hozzá tartozik,hogy nagyon mûvelt,iskolázott  és okos az anyósom pontosan tudta ha cseszeget akkor elveszíti a kisfiát.Ugyhogy...lenyelte a békát és jó képet vágva a dologhoz béke volt így nem forditotta Tomit maga ellen azzal,hogy engem mocskolt.Hozzátartozik,hogy soha nem volt egy rossz szava se rám de próbált meg gyõzni az igaz:)))
Aztán ahogy egyre jobban megismerkedtünk megszeretett és bár...mai napig is sokszor megemlíti:Hát nem vagytok semmik  ezzel a 10 évvel de most már nem kellene neki másik csajszi a fia mellé:)))
Apósom meg egy nagy bohóc:)))Õ az elsõ pillanattól kezdve elfogadott neki még a korkülönbség sem volt téma soha.Anyósom kicsit nehezebben emésztette meg a dolgot:)))
Nem szólnak bele semmibe...ha kérdezem a véleményüket akkor elmondják de kérdés nélkül egy szót sem szólnak:)))
Mára már olyannyira jó a helyzet,hogy a seggem fényesre van nyalva ha haza megyünk Békésre és két naponta felhív,hogy mi a helyzet hogy vagyok.Sokszor a kedvessége megy az idegeimre és az ahogy mindentõl megakar kímélni:)))Még levegõt is vesz helyettem nehogy véletlenül magamnak kelljen csinálni:)))
Szóval...én elégedett vagyok a kezdeti nehézségek után.
A Zanyukámék is(zsuzsaanyu és Hókuszpapi)elfogadták bár...nem tapisokltak örömükben de..nem Tomi ellen volt kifogásuk hanem a 10 év  volt az ami nekik is szemet szúrt.Megszerették és befogadták õt ami Hókuszpapinál nagy szó ezt Tesom  tudja:))
Õk sem szóltak bele soha semmibe de véleményüket mindig elmondták akár jó akár rossz akár akartam akár nem:))).Ráadásul zanyukám is okos...sõt nagyon is :)))
Bár tesómmal nem bír de...õ meg makacsabb mit egy öszvér:)))Még rajtam is túltesz:)))
Szóval...én tök szerencsés vagyok!!!Csak ne akarnának mindig a kedvemben járni  és lesni minden kívámságom mert az is fárasztó tud ám lenni de nem akarom megsérteni anyósom:)))Na jóóóóóóó azért élvezem is kicsit és kihasználom a helyzetet:))))

Nincs jelen

#5882 2008-11-18 18:24

mano1973
Tag

Luci!

Köszönöm a finom káposztás tésztát életmentõ volt:)))
Naná hogy szedtem már nem gyõztem kivárni mig megkínálsz:)))
Pihizz és ne telefonálj...legalábbis ne a wc kagylóba beszélj bele:)))
Remélem a csere süti izlett és jutott neked is.

Nincs jelen

#5883 2008-11-18 19:05

Norby1
Tag

Luci veled még kivételt teszek a korhatárral kapcsolatban mivel tudom hogy csak 1 évvel csúsztál ki :D Már ezer éve nem láttalak msn-n nagyon eltüntél

Nos a diszkriminációra csak annyit mondanék mint ahogy van kegyes hazugság úgy van kegyes diszkrimináció is :)

Nincs jelen

#5884 2008-11-18 19:25

sziszi32
Tag

Mano, tanulságos volt, amit írtál... nekem és gondolom egypár emberkének... Én is tiszta lapokkal játszottam, elejétõl fogva, mûködött is a dolog, aztán valahogy elmúlt az újdonság varázsa... Egyre inkább nem vigyáztak a szájukra a jelenlétemben, ebben mondjuk anyámék mai napig korrektek, hogy nagyrészt nem vonnak bele olyan dolgokba, amikhez semmi közünk (vannak hátulütõi is ennek bõven, de most más a téma). Szóval, az anyósomék bele is mentek abba, hogy a mi életünk a miénk, csak azután... kimondom na: az anyósomat megvédtem egyszer egy veszekedés közben, amit az apósom mai napig felemleget, aztán pedig én voltam a hibás anyósom szemében is. Ók szépen kibékültek, én meg azóta is az vagyok a familiben, aki "jól odamondja", pedig soha nem pályáztam erre a címre. Azóta mindent úgy vesznek, hogy én azért mondom, mert...néha szinte már ott tartunk, hogy a jónapotot is magyarázni kell, hogy nincs benne hátsó szándék. A másik meg, hogy az anyósom szörnyen unatkozik, és ezért a mások élete a legérdekesebb téma a számára, plusz a miénk... ezzel kapcsolatban már írtam pár dolgot néhány oldallal korábban. :D Van olyan is, hogyha nem vigyorgok mindenre szélesen, mint a vadalma, akkor máris ott van egy pillantás, amit azelõtt olyan megjegyzés kísért, hogy nekem derogál az egyszerû emberrel beszélgetni. Ha elgondolkozok, akkor miért vagyok szomorú, ha hallgatok, akkor velem nem lehet beszélgetni, ha beszélgetek, akkor kötelességszerûen ellenkezés lesz belõle. Valahogy nem értem a mostani ötvenes korosztályt, ami furi, mert az öregekkel meg nagyon jól kijövök, mármint a hetvenesekkel... :D

Nincs jelen

#5885 2008-11-18 19:32

roor
Tag

Halika!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááá......................Tica köszikösziköszi.:D
Csúcsszuper a kiscsaj.:D:D:D:D:D
Kaptál titulust ha megfelel.:D:D:D:D
Nem volt semmi visszaolvasni két oldalt,no akkor megpróbálok reagálgatni,legfeljebb ha kimarad valami még idedugom fenséges orrom.:D:D:D:D
Szóval a beszólásokra egyetlen jó mód van.
Kategórikusan kijelenteni,hogy neked ez a bajod,kezelhetõ de gyógyíthatatlan,nem ehetsz dolgokat,de te tudod hogy mit szabad és mit nem,te megoldod az életed,õk meg nem kell hogy elfogadják csak fogják fel ha tudják és itt pont!!!!!
Máshogy nem megy.:D
Aztán ha mégis próbálnak róla beszélni,vagy ugratni akkor látványosan tudomást sem kell venni róluk.:D
MÛKÖDIK!:D:D:D:D
Judy:nem vagy naiv,inkább õk rafkósabbak a kelleténél.:D:D:D:D:D:D
Húzz bele kislány és legyél te meg még rafináltabbb.:D:D:D:D
Sziszi drágám,akkor köszönöm õfelsége elsõ kacor Danibatyunak,hogy azon az éjszakán nem aludt,így most folyamatos vigyor mellett élhetünk.:D:D:D:D:D
Deluigi:kezdez megrémiszeni.:D:D:D:D
Nemrég még a béka seneke alatt voltál,most meg már zabálás,meló,happy az élet!:D
Na látjátok így kell ezt csinálni!:D:D:D:D
Szilvike:érdekes az én kajáimra valahogy senki nem féltékeny.:D:D:D:D:D
De én annál inkább mikor mondjuk tesóm tejszínes csirkét csinál.:D:D:D:D
De ez is egy érzés,ez is hozzád tartozik.:D
Gergõnek meg puszi,de tolja már ide a pofiját.:D:D:D:D
Nelly:ügyi kislány.:D De ne hajszold túl magad,az tuti nem jó,már tapasztaltam.:D:D:D:D
Ez az oldalfájás meg akkor szokott nálam lenni,ha odabent a cucc feltorlódik,de valahogy még kijönni nem szándékozik,viszont bent meg már nem maradhat.:D
Olyan mintha tûvel szurkálnának és meg sem lehet mozdulni,csak lassan tudok elvánszorogni bármerre is.:D:D:D:D
Fater:üdv köreinkben,de nem kell ám ennyit dumálni,nehogy kiszáradjon a klaviatúád.:D:D:D:D:D
Zolcsi édesem rég láttalak de mindig öröm ha idetévedsz.:D:D:D:D
LeszbiLucim gyógyulgass,pénteken a mi napunk van.:D:D:D:D:D
Egyenlõre ennyi,majd még gyüvök.:D

Nincs jelen

#5886 2008-11-18 19:39

Lucifer
Tag

Halihó!

Tica!!!!!!!!
Nagyyon édesek vagytok és ez a  sapkaképes sorozat egyszerûen fantasztikus!!!!:D:D:D:D
De azt ugye tudod , hogy a  titulus amit kapsz a  Kingitanga királyságba az mivel jár????:D:D:D:DTehát a  következménye az , hogy többett jössz ide  rosszalkodni és Katicáról irsz nekünk!!!!Per pill minden érdekel róllllllatok!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Norby!
Köszönöm szépen!!:D:D:D:D:D:D

Manó!
A  zanyukád beleszólni??Hát mer õ ilyet tenni nálad???Soha nem szól / szólt bele semmibe mert TE nem hagytad!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Hókuszpapinak meg viszünk káposztástésztát és lekenyerezzük vele!!:D:D:D:D:D:D
A sütike nagyon finom volt!!!!!
Pihikézek és mivel holnap nem kell semmit csinálni csak a  mosómasát beinditani ( de azt többször ) igy holnap pihikézek többetttttttt!!!!!
A telefonos dolog nagyon tetszett , és igérem igy nem fogok telefonálni!!!!:D:D:D:D:D:D

Roor!
Drága barátném!
Alázatos személyemmel kérdeném mi van magácskával??:D:D:D
De inkább telefonon hivnám felségét és kérdezném ha engedélyt kapok!:D:D:D
Meghunyászkodásra engedély kikérve!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5887 2008-11-18 19:42

Lucifer
Tag

Nelly!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#5888 2008-11-18 19:49

judy1981
Tag

Nelly: nekem is gyakran volt így bedurranva, de szerintem ez nem jelent egyet a crohnnal. Azért hátha mutat a matató doktorbácsinak valami szépet. (diagnózist)
Mano: garantáltan egyedülálló üzletbe vághatnál egy anyós kölcsönzõvel.
Luci: Nálunk is káposztás kocka volt. Bár én nem élek vele. :)
Szilvike: szerintem sem árt meg 1-1 pohárka. Ha már jobban van, akkor nyugodtan bepróbálkozhat. Én személy szerint Jäger, és/vagy Bacardi Breezer párti vagyok. Még görcsoldónak is jó, csak nem hat annyi ideig, mint a tabletta.
Lisa: ugye nem temettek maguk alá a könyvek? Rég jártál erre.
Roor: csak nem a trónodon kuksolsz. :D:D:D

Nincs jelen

#5889 2008-11-18 19:52

mano1973
Tag

Luci!
Anyukámmal még csak csak ellenkezek na de HókuszpapivaL ÉN SEM MEREK KIKEZDENI:)))
Én jó nevelésü Tomit kaptam és tudom ,hogy kiáll mellettem ha igazam van akkkor is az anyukájával kerülne szembe.
Ha nincs  igazam akkor most sem áll mellém..sõt még jol ki is kapok tõle.
Sziszi!
Anyosodék vitájába sose szólj bele....engem az se izgatna ha egymás fejét vágnák le...akkor sem állnék egyik pártjára sem.Az nem vezet jóra mint  tõled megtudtuk.
Amugy meg....Hókuszpapitól kapok én olyat hogy nem teszem ki az ablakba aztán kérem nem kérem ez van ellenkezni nem merek:)))

Nincs jelen

#5890 2008-11-18 20:02

Vicaa
Tag

Norby, na így már kiegyezünk! :D:D:D

Tica, háááát ez a manóságos pöttömség a sapival.... nem találok szavakat :D

Ma én fürcsiztettem Annát kinn a fürdõben (ez még csak kétszer fordult elõ eddig), annyira élvezte!!!! Benn is tetszik neki a dolog, csak néha már mi is duplán fürdünk és a szoba is uszodává akar változni!  Most ért haza azuram, mondtam is neki, hogy rendszeresíteni kell már a kinti fürdetést. Húsz perc fürcsi után már olyan álmos volt, hogy evés közben félig elaludt :)
Ja! Napról napra jobban göndörödik a haja! Annyira csípem!

Luci jobbulást Neked és a párodnak is! Azért jó hogy nem lett komolyabb Niki fejével! Roli meg szinte magam elõtt van, ahogy fekszik az asztalon, nem semmi kópéság!

Zolcsi vigyázz magadra pihenjél is néha, látod a poci jelez! Remélem nem lesz rosszabb! Sõt! Tutira nem lesz rosszabb, üzenem neki, hogy viselkedjen, mert akkor Marikától hogy kap mindenféle fini kosztot! :)

Nelly grat a kitartáshoz és azért ha ezt vártad is, akkor is örülök, hogy jó lett az eredményed!

Deluigi, mit takar a "pimom kajeka"?

Nincs jelen

#5891 2008-11-18 20:25

tica
Tag

:)
Köszi mindenkinek, szerintem is csodás a lányzó! Egy baj van csak vele, hogy mostanában harapós kedvében van.. Szó szerint. Mindenhol kis foglenyomataim vannak. Majd lefotózom Cápetit foggal, nektek is, ha hagyja.

Roor, a titulust külön köszönöm, csúcsszuper, te pedig édi vagy! :)

Vica, mi már tök régóta a nagykádban fürdünk, mert nem gyõztem felitatni a lakást, a gyerek cunamit képzett 5 liter vízbõl. A derekamnak mondjuk nem nagyon tetszik a dolog, de még azér bírom.

Luci, ha tényleg minden érdekel, akkor eldicsekszem, hogy a legkedvencebb gyógypedagógusunk felmérte a kis Einsteinemet, és majdnem mindenben a 13 hónaposok szintjét hozta.. Egy dolgot kivéve, hogy nem tud pohárból inni. Ezt már nagynehezen megbocsátottam neki, mindenesetre gyakoroljuk. :) Ja, és 7 hónapos lenne a tökmag, ha idõben születik. Nem értem kitõl örökölte ezt az okosságot, tõlem tuti nem..

Nincs jelen

#5892 2008-11-18 20:33

Szilvike0522
Tag

Nincs kedvem,és erõm holnap túlórázni menni!!!!!!!!!!! :( :(

Roor!
Ezt nem értem?"érdekes az én kajáimra valahogy senki nem féltékeny"???

Szép álmokat mindenkinek,megyek össze szedem magam lelkileg.

Nincs jelen

#5893 2008-11-18 20:34

Szilvike0522
Tag

Tica!

Tünemény ez a kis manó!!!

:) :) :)

Nincs jelen

#5894 2008-11-18 21:01

roor
Tag

Halika!

LISA,PASEK!
Turbékoló gerlepárom,hiányoztok!!!!:D:D:D:D:D
Tessen már pöttyenteni,mert a körömvágó ollómra nincs szükség lerágom már izgalmamban.:D:D:D:D
Szilvike:az én kajáim olyanok hogy van aki menekül tõle.:D:D:D:D
Jó,oké sokmindent megeszek,de vannak extrémek.:D
Mondjuk a tápszer,laktózmentes tej,reformkonyha inyencségei.:D:D:D:D
Azért megkóstolják,de egyszer meg lehet kóstolni kategóriába sorolják.:D
Tanulság:a betegség miatt legalább van olyan kaja,amit nem falnak fel elõlem.:D
Csak én elõlük.:D:D:D:D:D
Tica:nagyon szívesen,de ha másra vágysz akkor szívesen megkapod azt a titulust is.:D
Mondjuk Harapós CáPannamama????:D:D:D:D:D:D
Azt hiszem mára nekem elég volt a függõlegesbõl,megyek ki vízszintezem magam.:D:D:D
Szép álmokat,joccakát.:D

Nincs jelen

#5895 2008-11-18 21:05

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Rövid helyzetjelentés :ma már jobb a helyzet de még nem az igazi.

Roorbaby ha mindenki ír ki olvas?:D:D:D.Naponta ideérek de nem mindig írok.Ari vagy hogy gondolsz rám.
Örömmel látom már nem barátkozol a porcelánnal.:D

Deluigi féltem a pozíciom eddig én voltam a "követendõ példa" a babérjaimra törsz?:D

Szilvike nekem dolgozni se nagyon van kedvem nem hogy túlórzáni.:)

Vica te is aranyos vagy és Annácska is nagyon nagyon.A képek csodálatosak.:D

Lisa,pasek:dorgálás lesz nagyon hanyagoljátok a fórumot.:):):).Fõleg Lisa mert paseket még láttam is ma.Lisa csatlakozom Judyhoz kérlek mássz ki a könyvek alól és nézd meg a drótpostádat.:D

Norby barátom darázsfészekbe nyúltál a kor és súlyhatárokkal.:D:D:D

Zotyesz veled mizújs rég dumáltunk.Ritkán írsz ide akárcsak én.
A fiúk is alakíthatnának valami boxerklubot a tanga mellé.Vagy jut nekünk hely a királyságban?:D:D:D   

A mellékben már van világítás is.Akár éjfélig is dolgozhatok.Csak hideg van benne.

Jó éjt mindenkinek!

Nincs jelen

#5896 2008-11-18 21:09

akiss
Tag

Sziszi! Nálunk is ez a helyzet a párommal, mármint sülthal.
Tica! Nagyon aranyos a kislányod!
Norby! Hát akkor én is beleférek a súlyhatárba, és kegyes csalással fiatalítok magamon egy kicsit!

Nincs jelen

#5897 2008-11-18 21:27

Nita
Tag

Sziasztok!

Csak hogy Zolcsinak legyen igaza én vagyok aki olvas 2! oldalt nem volt semmi, de megérte..jókat nevettem!
Viszont már írni nem marad erõm :/ Mostanában jól vagyok, de a medrolom nélkül nagyon elfáradok :)
Szóval mindenkirõl tudok mindent jók legyetek!

Szilvike! Bocsi de az sms-ed már késõn olvastam a telefonom a táskámban aludt :) Majd jelentkezem nálad!

Nincs jelen

#5898 2008-11-18 21:34

Lucifer
Tag

Halihó!

Tica!
Ez nagyon jó hir!
De elõbb vagy utóbb megtanulja  a pohárból ivást is!!!:D:D:D:D
Hány fogatok van????
Mennyi idõsek vagytok most??

Zolcsibal!
Persze , hogy beleférsz te is  a Kinglitanga királyságba!!!:D:D:D:D
És minden fiút szivesen látunk!!!:D:D:D:D:D
Ügyi vagy , de azért vigyázz nehogy megfázzzzzz a lis lakban mert már hideg van!!!

Nincs jelen

#5899 2008-11-18 21:36

Nelly
Tag

Vicaa köszönöm és hát persze,hogy örülök :D :D
Sõt!!!
Csak annyira önfeledten még nem tudok,mert a lelki szemeim elõtt lebeg az a bizonyos dec.10-ei nap.

LUCI NÉNI :D :D
Na ne csókolgasd már azt a porcelánt...
ha láttad volna azt a kontrasztanyagos cuccot amit én beletettem :)
Majdnem le is fotóztam :D

Roor lehet igazad van...valahogy én is így tapasztalom.Ha a nem oda illõ távozik akkor rendben is vagyok..

Judy ne bosszankodj tudod az árt a szépségednek :) (na meg a beleidnek )

Zolcsi írtam privit iwiwen.
megyek tentélni...pá most még a vészhelyzet sem tudja nyitva tartani a szemem...

Nincs jelen

#5900 2008-11-18 21:53

sziszi32
Tag

Akiss: :D
Tica: édi a bébi! :D :D :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb