#5901 2008-11-18 22:43
- tica
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Luci, 10 hónapos és 4 foga van Cápetinek. Illetve mostanában Sass Józsinak hívjuk, mert állandóan röhög (már amikor nem harap), és tök nagy rés van a fogai közt. Remélem majd igazodnak a kis fogai, mert így tényleg vicces szegénykém. :)
Nincs jelen
#5902 2008-11-19 00:39
- sziszi32
- Tag
jóéjt, most ért véget az x-edik mûszak.
Bár senki nem kérte, de egy kis danisztori: pár napja elkezdett "táncolni"- a zenére ide-oda ingatja a fejecskéjét :D A másik újdonsága az, hogy kacagva morgó hangokat hallat, és egy helyben állva tipeg. :D :D :D
Én is raknék ide képet, hogy irigykedjetek, de nemtom hogy kell! Mármint nem avatarként, hanem úgy, mint Cápeti is fel volt rakva (a nálunk is elõforduló harapáskák miatt mondom, hogy igencsak találó ez a megnevezés :D)
Plusz: az egyik kedvenc viccem:
Nénit elküldi a család az orvoshoz, aki nem érti mi van. Az orvos mikor kérdi, hogy vannak-e panaszai, azt mondja:
- Hát, doktor úr, csak egy kicsi panaszom van: állandóan gyötörnek a bélgázok, de hálistennek nem érezni, és nem is hallani.
A doki bólint, felír valami pirulát, s elküldi a nénit. A néni egy hét múlva irtó mérgesen visszatér:
- Doktor úr, amióta a gyószerét szedem, szörnyen büdöseket fingok!
Mire a doki bólint:
- Rendben, szóval a szaglása már visszajött... :D :D
És még hadd kenegessem az elnyomott férfilelkeket egy kis balzsammal:
10 ok, amiért egy férfinak sosincs esélye egy nõvel szemben:
1. Ha a véleménye megkérdezése nélkül döntesz, miszogin vagy. Ha õ dönt a véleményed megkérdezése nélkül, akkor egy emancipált nõ.
2. Ha sokat dolgozol, akkor nem törõdsz vele. Ha keveset dolgozol, egy lusta disznó vagy.
3. Ha a nõnek van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelye, akkor kizsákmányolják. Ha neked van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelyed, akkor hülye vagy, ha nem mész máshova dolgozni.
4. Ha téged hamarabb léptetnek elõ, akkor a nõket negatíve diszkriminálják. Ha õt léptetik hamarabb elõ, az normális, elvégre egyenjogúság van.
5. Ha azt mondod, jól néz ki, az molesztálás. Ha nem mondod, észre sem veszed.
6. Ha olyasvalamire kéred meg, amit nem szívesen tesz, akkor uralkodni akarsz rajta. Ha õ kér meg valamire, amit nem szívesen teszel meg, akkor azt illetlenség visszautasítani.
7. Ha igyekszel jól kinézni, biztos szeretõd van. Ha nem, akkor ápolatlan, mocskos vagy és büdös
8. Ha büszke vagy az eredményeidre, akkor önzõ vagy és beképzelt. Ha nem, akkor nincs benned nyoma sem a becsvágynak.
9. Ha virágot viszel, akarsz valamit. Ha nem viszel, akkor figyelmetlen vagy.
10. Ha fáj a feje, akkor pihennie kell. Ha neked fáj a fejed, már biztos nem szereted.
Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-19 00:56)
Nincs jelen
#5903 2008-11-19 09:35
- Agica01
- Tag
Jó reggelt, mindenkinek!
Deluigi már én is felébredtem! Embert elindítottam dolgozni, gyereket elvittem az oviba, és most próbálom rászánni magam egy jó kis ablakpucolásra. Nem könnyû! De muszáj lesz, nem sorakoznak a jelentkezõk, akik megcsinálnák!
Szép napokat!
Nincs jelen
#5904 2008-11-19 09:45
- tica
- Tag
deluigi
"tenyleg
mi is felnottunk valahogy "
ide válaszolok, mert oda nem való a téma.
Azért a kis Cápeti 980 grammal született ám, úgy nem is olyan egyszerû felnõni ilyen nagyra.. Vagy, netán benned is egy kis korababát köszönthetek? Mert, akkor visszaszívom.. :)
Nincs jelen
#5905 2008-11-19 10:36
- pasek
- Tag
Sziasztok!
Válaszolgatok egy kicsit:
Zolcsibal!
Vagyok én -ritkásan- ugyanis ez egy olyan melóhely, a régivel ellentétben, hogy itt valóban dolgoznom kell :D
Napközben nem igazán megy a netezés (most épp egyedül vagyok), délután meg változó a programom. Hétfõ, szerda angol, aztán ha hazaérek, kaja készítés, meg eltökölés, és nincs türelmem gépet kapcsolni.
Vagy ha épp nem otthon vagyok meló után, akkor általában 10 körül érek haza, no akkor pedig végképp vonz az ágyam, de nagyon!
Olvasgatok, és ha van idõm, akkor írok is. Meg a madaraim nem igen díjazzák, ha este még világos van, olyankor ha zavarom õket, hát zavarnak õk is engem. Megy a hancúrozás, egymás piszkálása, meg repkedés, csivitelés, magyarul bûn rosszak.
De hát ha csendet akartam volna, akkor halakat veszek :)
deluigi!
Az 1435 a kedvenc számom, ez a normál nyomtáv mérete vasúton. Mondhatnám, a szerencseszámom, csak lottón nehéz megtenni :)
Azért ilyen szép kerek érték, mert ugye angol találmány, és x láb, y hüvelyk
Szerkesztette: pasek (2008-11-19 10:38)
Nincs jelen
#5906 2008-11-19 10:50
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Köszönöm szépen, hogy senki nem értékeli a humoromat...
Nincs jelen
#5907 2008-11-19 11:08
- zolcsi
- Tag
sziszi jók voltak a viccek nagyon de mindenre reagálni kicsit nehéz lenne...:)
Nincs jelen
#5908 2008-11-19 11:13
- Vicaa
- Tag
Kedves Sziszi! Bár írni nem írtam, de reggel mkor elolvastam, rögtön elõadtam a vicceket a páromnak. Mit is mondjak... jól indult a napja :)
Ja! És visszatérve egy régi kérésre, az Annasztori hiányolására, mostanában túl jókislány! :D:D:D:D
Viszont a daniszorikat anélkül, hogy külön kérném, nagyon várom mindig, szinte szívom magamba minden egyes betûdet :)
Egyébként Annának igen igen szorulása van, ha rajta van a pelus akkor nem is tud kakilni, hanem amikor látom, hogy nagyon erõlködik szegénykém, akkor leveszem a pelust felnyomom a lábacskáját és rögtön érkezik a produktum. Mire rájöttem, volt hogy három napig is szenvedett, pirosodott és kékült is a fejecskéje az erõlködésektõl. Most már szerencsére nincs ilyen.
Pedig eszik ám mindenfélét, és folyadékfogyasztás is van már bõségesen.
Most éppen a másik szobában trappol négykézláb, hallom zörög a konvektor rácsán, ez a kedvenc foglalatosságai közé tartozik. Ha már kellõ erõsséggel zörgeti, akkor dallamot is mormog hozzá:)
Nincs jelen
#5909 2008-11-19 11:31
- sziszi32
- Tag
Na látjátok, megy ez nektek :D :D :P Az egómnak rögtön jobb így! Na megyek a suliba, jajajajajajaj de nincs kedvem! Itt esik az esõ, jó kis nyálkás idõ van... A férjem most ment Danival a dokihoz megbeszélni az idõpontot a mûtétre! :D :D
Majd még irok. Ha hazajöttem.
Nincs jelen
#5910 2008-11-19 13:16
- sziszi32
- Tag
Deluigi, én már kiöregedtem a suliból, különben is, volt már belõle elég... Az utolsót éppen márciusban fejeztem be, nálunk ezt úgy hívják, hogy pedagógiai minimum. Szóval, tanítok részmunkaidõben, ez idõ szerint hittant, régebben fõleg angolt. Na most jól kiadtam magam, ugye? :D :D
Nincs jelen
#5911 2008-11-19 14:01
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na vagyok én is ám!!!:D:D:D:D
Sziszi!
Jót nevettem a vicceden nagyon tetszett!!:D:D:D:D:D:D
Ma én is voltam suliban , de csak két órát mert a Nikiéknél nyilt nap volt és meglehetett nézni õket!
Nagyon aranyosak voltak!!!:D:D:D:D
Tegnap este mentünk vacsizni a Roli be is fejezte mi még ettünk , de miután már õ nem evett csak bohockodott meg lopott mindent el az asztalról igy megkapta a cumiját és irány az ágy!Mi nyugodtan folytattuk a vacsit tovább és egy nagyon keserves sirás hallatán rohantam be a szobába , hogy mi történt , mire látom a roli jön velem szembe és nagyon sir!:( Hát most nem alul , de nem is oldalt hanem felülrõl jött ki.Hogy ,hogy azt nem tudom , de nagyon megüthette magát!!!:(:( Eléggé sokáig sirt alig tudtam megvigasztalni és közben azt figyeltem van-e rajta valami bibi.Hála nem volt csak ahogy esett megütötte magát és szerintem meg is ilyedt!!!
Mostanában a szivbajt hozza rám!!:(:(
Nincs jelen
#5912 2008-11-19 17:41
- Lucifer
- Tag
Hahóóóó!
Sehol senki?????
Mindenki dolgozik vagy házon kivûûûûûûûûl????:D:D:D:D
Nincs jelen
#5913 2008-11-19 17:44
- tica
- Tag
http://xat.com/chat/room/33713698/ itt vagyunk
Nincs jelen
#5914 2008-11-19 19:42
- sziszi32
- Tag
Halihó! Én élek! Itt az anyósom, elvolt egész este a kicsivel, úgyhogy kisuvickoltam egy kicsit a konyhát :D
Morgonc, azaz a minizsarnokunk szunyázik, ma egyébként egész nap dudorászott és szaladgált, hát remélem, ez már reggelig tartó alvászat leszen. Mostanában tanul puszit adni, ami nála azt jelenti, hogy amikor odatolom hozzá a képem, akkor kegyesen odanyomja a száját az arcomhoz, vagy pedig megnyal :D :D :D Már vagy két napja átöleli a nyakam, ha felveszem, idáig mindig oda kellett rakni a karját a nyakam köré. :D Szóval, igen jó érzés.
Megvan a mûtét terminusa: január 20. Lett volna hamarabb is, de a "vizeletjavító" gyógyszerek miatt nem lehet hamarabb mûteni, legalábbis a doki ezt mondta. Na nem baj, ha csak ennyi az ára, hát várunk...
Vica, látom, hogy megtanultad, hogy kell "segiteni" Annácskának, örülök neki!! :D :D
Luci, újfent elszörnyedtem... hogy mire képesek ezek a gyerkõcök... Komolyan mondom, veszek egy csomó válltömést, és az egész gyerekemet beborítom vele!!!!! :D :D :D :D
Plusz, te kis titokzatos, nem is irod, hogyan fúltál bele a csokiba "osztrákba' "!? :D :D :D :D
Tica, neharagudj, hogy ilyen butaságot kérdezek, de hanyadik hónapra született a Pöttömpanna?
Nincs jelen
#5915 2008-11-19 19:50
- tica
- Tag
sziszi nem butaság egyáltalán! 3 hónappal jött elõbb..
de jó, hogy alszik a lurkód, enyém ilyenkor este megõrül. már tök fáradt de nem aludna. viszont ugye már játszani sem tud, olyan álmos.. leszakad a derekam.
luci, ez tényleg nagyon rosszul hangzik!
hogy tudott kiesni??
Nincs jelen
#5916 2008-11-19 20:01
- sziszi32
- Tag
Deluigi, szánom-bánom bûnöm, de a család bendõjét kellett eltelíteni, ami babgulyást és lekváros palacsintát jelent e napon. :D :D :D Biztosan nem utoljára találkoztatok a csetszobában! Amúgy a tangáját mindenki magával vitte a chatre :P ?!
Tica, ha visszaolvasol pár oldalt, láthatod, hogy Daninál ez olyan ritkaság, mint a fehér holló! Mármint hogy ien korán alszik :D :D Nem is tudom, mit kezdjek ezzel a sok idõmmel :D :D
Nincs jelen
#5917 2008-11-19 20:26
- Lucifer
- Tag
Az eset megtörtént. Világhálón kering ez a történet,
amely egy valóban megtörtént, tanulságos esetrõl ad hírt.
Egy kislány bement a szobájába és a szekrénykéje
mélyérõl elõhúzott egy lekváros üveget.
kiöntötte a padlóra az üvegben lévõ
érméket és gondosan számolni kezdte.
Háromszor is megszámolta, mert a végösszegnek
nagyon pontosnak kellett lennie.
Nem hibázhatott. Ezután óvatosan visszatöltötte a pénzérméket
az üvegbe, rázárta a tetejét, és kisurrant a hátsó ajtón.
A hat háztömbnyire lévõ patikába ment, amelynek ajtaja
fölött a nagy vörös Indián Törzsfõnök képe volt látható.
Türelmesen várt a patikusra, hogy szentelne rá egy kis figyelmet,
de a patikus éppen nagyon el volt foglalva.
Tess - így hívták a kislányt - megcsoszogtatta a
lábát a padlón. Semmi.
Megköszörülte a torkát úgy, hogy a legkellemetlenebb
hangot adja, amit csak
lehet. Ez sem volt sikeres. Végül kivett egy érmét az
üvegbõl és megkocogtatta a pult üvegét. Ez használt!
- És te mit szeretnél? - kérdezte a patikus
érezhetõen bosszús hangon. -
Éppen a testvéremmel beszélek Chicagóból, akit már
ezer éve nem láttam - tette hozzá a patikus,
mint aki választ sem vár a kérdésére.
- Én pedig az én testvéremrõl szeretnék beszélni
veled - mondta Tess a patikuséhoz hasonlóan bosszús hangon.
- Az öcsém nagyon beteg és egy csodát szeretnék venni neki.
- Tessék? - fordult hozzá a patikus.
- A neve Andrew és valami csúnya dolog nõ a fejében,
és az Apukám azt mondta, hogy csak egy csoda mentheti meg õt.
Hát tessék mondani, mennyibe kerül egy csoda?
- Kislányom, mi nem árulunk csodákat.. Sajnos nem
tudok neked segíteni -
felelte a patikus, kissé megenyhült tónusban.
- Figyelj, nekem van pénzem, meg tudom fizetni. Ha
nem lenne elég, kipótolom.
Csak mondd meg mibe kerül.
A patikus testvére, akivel eddig beszélgetett,
jólöltözött férfi volt. Lehajolt a kislányhoz és megkérdezte:
- Mondd csak, miféle csodára van az öcsikédnek szüksége?
- Azt nem tudom - válaszolt Tess könnyes szemmel -
csak azt tudom, hogy
nagyon beteg és Anyu azt mondta, hogy valami
operációra volna szüksége. De Apu nem tudja megfizetni,
ezért szeretném odaadni az én pénzemet.
- Mennyi pénzed van? - kérdezte a chicago-i férfi.
- Egy dollár és tizenegy cent - felelte Tess alig hallhatóan
- Ez az összes, ami van, de tudok többet is szerezni, ha kell.
- Nahát, milyen csodálatos véletlen! - mosolygott a férfi -
Egy dollár és tizenegy cent - éppen az a pontos összeg,
ami egy kisfiú csodájának az ára.
Egyik kezébe tette a pénzt, a másikkal kézen fogta a
kislányt:
- Vezess engem haza hozzátok, szeretném látni az
öcsédet és találkozni a szüleiddel.
Lássuk, hátha van nálam egy olyan csoda, amit te szeretnél.
A jólöltözött férfi Dr. Carlton Armstrong volt,
sebészorvos, aki az idegsebészetre specializálódott.
Ingyen elvégezte az operációt, és nem telt
bele sok idõ, amire Andrew ismét otthon volt, épen,
egészségesen. Anya és Apa boldogan beszéltek
arról az esemény-láncolatról, ami idáig vezetett.
- Ez a mûtét egy igazi csoda volt - suttogta Anya -
vajon mennyibe került volna?
Tess mosolygott. Õ pontosan tudta, mennyibe került a
csoda:egy dollárba és tizenegy centbe.
No és egy gyermek töretlen hitébe.
Egy csoda nem a természet törvényeitõl függ,
hanem magasabb törvények mûködésétõl.
Tudom, hogy továbbadod a labdát! Itt van, dobd hát
oda valakinek, aki jelent valamit a számodra!
A labda egy kör, illetve gömb, se eleje, se vége .
Együtt tart bennünket mint a Barátok Körét. De a
legnagyobb kincs számodra
látni és érezni azt a barátságot, amiben te
részesítesz engem . Ma én dobtam
feléd a barátság-labdát.
Talán , de nem is talán , mi is ilyen barátok vagyunk itt mindannyian!!!
Nincs jelen
#5918 2008-11-19 20:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Tica!
Nem tudom hogyan csinálta én is kiváncsi lennék rá!:D
Bár már a múltkor is próbálkozott vele és egészen felemelte a lábát csak észrevette , hogy látom és visszahúzta!!!:D:D:D:D
Lehet , hogy légtornásznak vagy ejtõernyõsnek készül és már most gyakoroja az esést???:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Lehet , hogy azért nem irtam róla mert teljesen belefulladtam a sok csokiba!?:D:D:D:D:D:D
Nagyon jó volt 30 euróért vettem csokikat!!!!:D:D:D
És ami a lényeg annyi csokit ehettél amennyi csak beléd fért!!:D:D:D
Én úgy teletömtem magam , hoyg a végén amit megakartam kóstolni már nme birtam igy anyukámnak adatm a felét!!!
a párom azt mondta , hoyg akkor mostmár nem kell venni szaloncukrot!De ha a gyerekek elõtt hagyom akkor már jövõhétre se marad belõle nemhogy karácsonyra!!:D:D:D:D
Jó annak akinek van ideje a chatre!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#5919 2008-11-19 20:52
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Hát itt voltak anyóspajtásék, a kisfiukat felköszönteni, aki egyébként dolgozott. Eljátszottak a gyerekkel, én meg bevettem a lesz@rom bogyót, így csak voltam a vakvilágban. Egyszer csak Bea, kiszaladt a konyhába, anyós utána.....és láss csodád a kiscsaj széles vigyorral és egy tábla csokival a kezében jön, mindez 3/4 6-kor vacsi elõtt. Kérdeztem, hogy ez meg? "Hát hoztam a kicsinek és most odaadtam neki. Baj?" Rávágtam, hogy baj, és elmagyaráztam neki miért nem kell a gyereknek evés elõtt édességet adni. A gyerek üvölt a csoki után, anyós szeme vérben forog. Most, hogy értessem meg egy 16 hónapos kisgyerekkel, h. vacsi elõtt nem kellene édességezni? Tudja a boszorkány, h. ütközik a nevelési elveimmel, nem igazán adok a gyereknek édességet, esetleg ebéd után. Mondtam a páromnak, õ meg csak nézett. De olyan jól esett beolvasni a banyának, és így nem emésztem magam. :)
Sziszi! Babgulyás, lekváros palacsinta! Nyam-nyam! Fénypostával küldhetsz! De várom már, h. én is ehessek kicsit "vadabb" ételeket is! :) Kegyetlenül unom már a diétát! :( Tudom-tudom türelem és kitartás. Volt már, hogy kajával álmodtam! :) Szép volt! :) :)
Nincs jelen
#5920 2008-11-19 20:55
- sziszi32
- Tag
Luci! Te aztán meg tudod ríkatni az embernõt! mármint engem... :D
A csokiba fúlás szerintem az egyetlen olyan halálmód, amit az ember vigyorogva csinál végig... :D :D
Tica! meddig volt a kicsi inkubátorban? Nem maradt semmi károsodása, ugye? Nem csesztettek a neurológusnál?
Nincs jelen
#5921 2008-11-19 21:34
- Agica01
- Tag
Halihó!
Luci, még jó hogy nem lett komolyabb baja. Ezt az én fiam is megcsinálta anno. Õ nem sírt, csak a huppanást hallottam, berohantam, és feküdt a földön, beleszorult a levegõ, azért nem tudott sírni. Ilyedtemben nem tudtam mit csináljak, jól megráztam. Utána már volt üvöltés!
Még aznap legalsó fokozatra tettük a kiságyát.
akiss, jól tetted hogy megmondtad neki, ez az! Legfeljebb majd megsértõdnek és nem fognak nagyon sokszor meglátogatni... ;)
Szerkesztette: Agica01 (2008-11-19 21:34)
Nincs jelen
#5922 2008-11-19 21:44
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
:D:D:D:D:D:D
bocsi nem akartam!!:D:D:D:D
Akiss!
Nagyon ügyi vagy gratulálok!!!!:D:D:D:D:D:D
Látod mennyire hatásos ez a leszarom bogyó!!!!:D:D:D:D:D
Különben én is eztt tettem volna ha a helyedben vagyok!!
Nálunk sincsen annyi nasi zabálás és ha esznek is akkor csakis a kaja után!!:D:D:D
Nekünk már teljesen lenn van a kiságy!!Innen már csak a földre tudnám tenni!!:D:D:D:D:D
Azért a te fiad se volt semmi!!:D:D:D
Õ most mennyi idõs??
Na megyek eszek még egy kis káposztástésztát osz medek aludni!!:D:D:D
Nincs jelen
#5923 2008-11-19 22:32
- sziszi32
- Tag
Akiss, örülök, hogy fejlõdsz :D (ne vedd rossz néven!) Nálunk az történt, kb. akkor, amikor Danit elkezdtük az asztalhoz ültetni abból a célból, hogy rendes kaját egyen velünk, itt volt az anyós. Terített asztal, Dani odaültetve, elfordulok a levesesfazékhoz, hogy az asztalra tegyem, mire visszafordulok, Dani szájában csokis keksz. Ijedtemben akkorát kiáltottam, hogy az anyósnak megremegett a keze, és csak nézett... AZtán moderáltam magam egy kicsit, elnézést kértem, és mondtam, hogy ugye õ se adott anno a fiának kaja elõtt csokit? És akkor némileg belátta a dolgot... :D
A kiságy nekünk lenn van, mióta Dani kiugrott belõle... :D
Holnap hortobágyi húsos palacsintát eszünk! Kinek küldjek? Babgulyás küldve, ott van szétkenõdve az ablakodon... :D :D :D
Bocsi hogy megkérdem, de kingitanga Felséges Úrnõje, I. Roor merre van?
Nincs jelen
#5924 2008-11-20 08:33
- judy1981
- Tag
Már csak azért is, hogy én legyek az elsõ:
HOL VANNAK A KORÁNKELÕK?????
Nincs jelen
#5925 2008-11-20 09:13
- Agica01
- Tag
Jó reggelt mindenkinek!
Luci, ha már egész lenn van az ágy, akkor nincs tippem, egyszerûen Roli nagyon ügyes :)
Az én icipici fiam februárban lesz 4 éves már, pedig mintha csak most született volna! Bár senki nem nézi annyinak, mindig egy évvel kisebbnek gondolják! :D
De majdcsak behozza a lemaradását!
További szép napot én megyek ügyintézni! Hurrá!
Nincs jelen
#5926 2008-11-20 09:33
- sziszi32
- Tag
Jó reggelt! Én is vagyogatok, de most van két darab vendégünk a leltárban, úgyhogy körbeugráló módba helyeztem magam... :D :D
Nincs jelen
#5927 2008-11-20 11:37
- fater
- Tag
judy én pl. fát vágtam reggel szép napot mindenkinek.
Nincs jelen
#5928 2008-11-20 11:46
- fater
- Tag
Lucifer Nagyon szép és megható esetet irtál le.
Igazad van a miénk egy olyan nagy társaság.amit egy szoros kapocs,a sorsunk köt össze .
Korra s nemre való tekintet nélkül.
Nincs jelen
#5929 2008-11-20 12:27
- judy1981
- Tag
Hali!
Akiss: A nagymamák 80%-a garantáltan kényezteti minden lehetséges módon az unokáját. Az én barátnõm az anyjával is állandóan veszekszik emiatt. De helyre kell tenni õket, mert aláássák a gyerek elõtt a tekintélyedet. Sosem értettem miért nem lehet tiszteletben tartani a szülõk nevelési elveit. Nem csak a nagyszülõk, más is. De csak keményen! :D:D:D
Ánya: Merre vagy? Munkába állsz, és ide már nem is jössz??? :D:D:D
Sziszi a babgulyás ide is jöhet. Meg a húsos palacsinta is. Ha jól emlékszem nekünk is van lefagyasztva. De a tied hátha finomabb.
Luci: bátor vagy. Így bezabálni csokiból... A Roli garantáltan minden fára felmászik majd. Egyébként nem tudom miért mániájuk a gyerkõcöknek felmászni mindenre, amit csak elérnek. Ránk meg a frászt hozzák.
Az utóbbi napokban kicsit sûrûbben áldoztam a porcelán istennek. Most megint képes éjszaka is magához szólítani. Az az igazán érdekes, mikor nem tudok visszaaludni. :(:(:( De holnap már péntek, és újra hétvége!!!
Nincs jelen
#5930 2008-11-20 12:44
- Ánya
- Tag
Judy!
Itt vagyok, de eddig inkább olvastam. Nagyokat nevettem és együttéreztem, fõleg az anyós és fõnökös történeteknél.
Kevesebb az idõm, de mindenképpen olvaslak benneteket.
Alattvalóhoz méltó alázattal köszönöm a címet Õfelségének.
rohanok a dolgozóba!! :D
Nincs jelen
#5931 2008-11-20 15:36
- sziszi32
- Tag
Halihó! Sehol senki? Na szép, akkor megyek sütök valami fincsit nektek, hátha a sütiillat idevonz titeket... :D
Nincs jelen
#5932 2008-11-20 16:31
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Mivel már nagyon nagyon régen jelentkeztem és az utolsó talin sem tudtam részt venni, ezért úgy gondolom, most már ideje egy-két szóval hírt adnom magamról. Mindig olvaslak titeket, de soha nem írok, csendes megfigyelõvé váltam :) Velem minden oké nagyjából, már lassan két hónapja dolgozom egy reklámszervezõ cégnél mint újságíró, szövegíró. Egész jól bírom a munkával járó stresszt, néha rohanok a wc-re, néha meg nem :) A betegségemrõl még nem beszéltem bennt senkinek, majd ha nagyon gáz lesz a dolog, akkor elmondom. Pilli királyfival még mindig boldogan élünk (Köszi Manó). Három hete viszont szörnyû dolog történt vele. Otthon, egy sétálóutcában hátulról rátámadták és agyba-fõbe verték. Éppen velem beszélt telefonon, mikor történ az eset. Másnap rohantam hozzájuk és nem hazudok, ha azt mondom, hogy csak a lábszáraihoz lehetett hozzáérni, annyira megverték. Kitört egy foga, megrepedt két bordája és az arcán is alig maradt hely. Azóta hála égnek már sokkal jobban van, a bordái még fájnak, a fogát most ültetik majd vissza. De még mindig nagyon le vagyok sokkolva az egésztõl. Sajnálom, hogy ilyen ritkán jelentkezek, megpróbálok majd többször hírt adni magamról. Jók legyetek és vigyázzatok magatokra. Sok puszi Pillikirálylánytól
Nincs jelen
#5933 2008-11-20 17:15
- zolcsi
- Tag
Pilli!
Ez borzasztó!:(:(:(
Örülök hogy veled minden oké és a legközelebbi talira remélem te is tudsz jönni.
Nincs jelen
#5934 2008-11-20 17:22
- judy1981
- Tag
Deluigi: Már hogyne diétáznék! A bab(gulyás) ritka vendég nálam, a káposzta max 1-2 havonta egy frankfurti leves formájában (kelkáposzta), a csoki pedig még ennél is ritkább, de valamivel gyakoribb, mint a fehér holló. Ezek csak kihágások. De Roor és Luci "diétáját" én sem élném túl. :D:D:D
Sziszi: Mire hazajöttem, kisütötték a húsos palacsintát, de még jöhet. Mit sütöttél???? :P
Pilli: Te kis kukkoló! Jobbulást a királyfinak.
Nincs jelen
#5935 2008-11-20 18:15
- roor
- Tag
Halika!
Na ki van itt????:D:D:D:D:D
Sziszi drágám,köszi hogy hiányoltál.:D
Szóval dög fáradt voltam és ma reggel korábban mentem be,ergo este kimerülve épp csak annyi erõm volt hogy olvassak és bezuhanjak az ágyba.:D
Mára szigorú pihit rendeltem el magamnak,már letusiztam,elõkészültem holnapra aztán ruccanok az ágyba és vagy pihenéses tévénézés lesz vagy hipphoppalvás.:D:D:D
Ánya:igazán nincs is mit.:D
Pilli:sajnálatos eset!:( De az hogy együtt vagytok boldogan az nagyon jó!:D
Azért írj többször.:D pusssz neked
Deluigi:diétázunk mi,de hát speciális a diéta,ki mit bír és mit vállal be néha.:D
A kezdet kezdetén hidd el én se ettem ilyeneket,csak mikor már gatyóba rázódtam akkor kezdtem el kisérletezni hogy mi az ami jöhet és mi az ami totálisan tiltólistás.:D
Ha mindenrõl lemondanék nem is lenne miért érdemes élni.:D:D:D:D:D:D:D
Judy:dehogynem élnéd túl!:D:D:D:D És még élveznéd is.:D:D:D:D
Nem igérem hogy jövök még,mert a szemeim sukódnak lefelé,de ha csodamód ébren leszek akkor kukkolászok.:D
pá
Nincs jelen
#5936 2008-11-20 18:40
- sziszi32
- Tag
Pilli, együttérzek veled! Én nem is tudom, mit csinálnék, ha valaki az én Daniapumat püfölné el...
Roor felség, bátorkodom megjegyezni, hogy jó színben vagy ma :D :D :D (mély hajlongásokkal távozik a porcelánszentélybõl, majd elbotlik kékszakállában :D)
Lisa drága, olvastam a mailt, nemsokára (valszinûleg este, vagy holnap reggel) megy a válasz!
Nincs jelen
#5937 2008-11-20 18:54
- tica
- Tag
sziasztok!
sziszi, két hónapig voltunk kórházban, ebbõl hat hétig volt inkubátorlakó, majd egy hétig vízágyon melegedett, aztán egy hétig kiságyban szundizott.
neurológián nem volt miért cseszegtetni, mert a gyerekem egy zseni. :D semmi baja, szerencsére..
Nincs jelen
#5938 2008-11-20 18:57
- tica
- Tag
aiolosz, nem adtak a patikában szaladópirint, pedig cápeti még a fogait is mutogatta megfélemlítésképpen.. mehetek orvoshoz, de nem baj, úgysem hagy nyugodni a szövettan..
Nincs jelen
#5939 2008-11-20 19:53
- aiolosz
- Tag
tica írta:
aiolosz, nem adtak a patikában szaladópirint, pedig cápeti még a fogait is mutogatta megfélemlítésképpen.. mehetek orvoshoz, de nem baj, úgysem hagy nyugodni a szövettan..
Sajnalom :( :( Bezzeg, ha en lettem volna a patikarius...messze lakunk egymastol, igy hiaba van keszletem, nem tudok segiteni.
A mi kismanok is szuper jo volt mindenben, majd meselek....
Nincs jelen
#5940 2008-11-20 20:12
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Tica az én lánykám is imád harapdálni, nekem is van egy pár "bélyegem" tõle :)
Ha pedig dühös eldoblája a játékait - ez a jobbik eset - vagy csépel, mint a cséphadaró és ahol és amit ér harap.
Na Sziszi, akkor most ugyebár éppen megcáfoltam elõzõleg írt hsz-om, mégpedig, hogy Anna olyan jókislány, hogy nem is tudok különösebb sztorit írni. Csak tudod ez úgy van, ha hirtelen nagyon akarok valamit, akor nem jut eszembe, aztán meg egyszerre csak frisseb perceimben jön minden. Például a kedvenc ágyra pisilés.
Mivel nem nagyon tudom emelgetni õt, sokszor a ágyon pelenkázom át, és ugye elõfordul, hogy pucér popóval szökésnekindul. Legutóbb egy pillanat alatt olyan mennyiséget produkált a franciaágy közepére, hogy a matrac is "beázott". :(
Most már a tanulságok leszûrése után gumilepedõt terítek az ágyra.
Ja és apropó pohárból ivás! Szoktatom én szoktatom õt, nagyon élvezi is mior viszem a poharat, de egyszerûen nem akarja hagyni, hogy a nyelve fölé helyezzem a poharat, amint meglátja, kinyújtja a nyelvét és lefetyelni kezd, mint egy kiskutya. Nagyokat kacarászik közben én meg csak próbálkozok, próbálkozok...
Ma nem aludt a csajszi csak egy röpke fél órát még délelõtt (anyóséknál), ott nem nagyon tud aludni, viszont amikor hazaértünk, akkor meg annyira megörül, hogy újra itthoni környezetben van, hogy esze ágában sem volt szunyázni. Este viszont a fürcsikor olyan széles jókedve volt, hogy mi Attilával csak összebújva áhítattal figyeltük amit produkciózott. Beszélgetett, kacarászott, lubickolt, ki-kinyúlt a vízbõl és Attila fejét kétszer is megsimogatta (gondolhatjátok micsoda érzés volt ez neki). Hami után viszont 5 perc alatt bealudt.
Na most jól kiírtam magam.
Más! Voltam ma reumatológusnál kontrollon, nem volt egyszerû sorra kerülni 9 és 10 közöttre szólt az idõpont és negyed kettõkor mentem (mentünk, mert Mercy is hozta a fiát) be.
Különösebbet nem mondott a dokinõ, annyit, hogy sokat javult a csontritkulás, de ez még korántsem jó, és hogy jövõ tavasszal, nyár elején menjek be egy kúrára. Próbál abban is intézkedni, hogy megkaphassam a már rég elmaradt házi gyógytornát.
Nincs jelen
#5941 2008-11-20 20:13
- Szylvy
- Tag
Sziasztok!
Látom nektek is vannak gondok a nagyszülõkkel. De én talán kivételes vagyok, mert inkább anyukámmal van bajom. Nála is ez a nasi kaja elõtt a szokás és nem tudom megértetni vele, hogy nem lehet. Igazából õ már ott kezdte (és azóta talán ilyen téren nem is nagyon tudok bizni benne), amikor teát kezdtünk adni a kisfiamnak (most 5 éves). Kérdezte, hogy issza e a teát (egyébként csak 3,5 hónapos koráig tudtam szoptatni így tápszereztünk, ezért kapott talán hamarabb teát), mondtam, hogy igen, szépen lassan, de nincs oda érte. Mondta, hogy tegyek bele cukrot (!!!!) és akkor meg fogja egybõl inni és még kérni is fog. Hát én nem voltam annak a híve, hogy pár hónaposan telecukrozzam a kicsit. Egyszer õk vigyáztak rá (sajnos édesapám már azóta nem él), amikor érte mentünk mondta anyu, hogy nem volt vele semmi baj, nagyokat aludt, evett-ivott.(ez után a szó után anyu elkezdett mosolyogni, de akkor nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet) Ezzel el is búcsúztunk. De aztán otthon nem hagyott békén a kíváncsiság és beleittam a teájába. Hát persze, hogy cukros volt. Mondanom sem kell, a férjem nagyon ideges lett, mondta is, hogy anyuék egy ideig biztos nem fognak rá vigyázni. De inkább azért rágott be, hogy miért nem mondta anyu azt, hogy tettem bele cukrot és így megitta, inkább "átvágott" minket. De a lényeg, amit ti is írtatok, hogy nem tudják megérteni és elfogadni a mi nevelési módunkat és így tényleg aláássák a tekintélyünket. Legalábbis én sokszor ezt látom a fiamon. (Ha valami nem tetszik neki, akkor megy a dédihez vagy a mamához)
Hú de hosszúra sikeredett a sztori. Bocsi
Szilvi
Nincs jelen
#5942 2008-11-20 20:36
- tica
- Tag
Nagymama témába én bele sem kezdek... Én anyukám egy tündér, imádja Cápetit, sosem hittem volna, hogy ennyire szereti majd. Néha õ is rámszól, hogy adjak ám majd kabátot a gyerekre, ha kiviszem, meg ilyenek.. Ilyenkor szoktam mondani, hogy ááá, majd meztelenül járatjuk... De ezek csak ilyen kis anyai beidegzõdések, nem zavarnak igazán. Na, bezzeg anyósom, arról tudnék mesélni, de kár rá szót vesztegetni..
Nincs jelen
#5943 2008-11-20 20:49
- Szylvy
- Tag
Írta valaki, hogy van chat. Hol találom?
Nincs jelen
#5944 2008-11-20 20:53
- aiolosz
- Tag
Szylvy írta:
Írta valaki, hogy van chat. Hol találom?
Nincs jelen
#5945 2008-11-20 21:04
- Szylvy
- Tag
Elõre is elnézést a szõkéktõl, de a jelen lévõk természetesen kivételek:
szõke magyarázza a fiának, hogy mi a negatív szám:
- Fiam, tegyük fel, hogy egy buszon van 13 gyerek, és leszáll 15. Na,
akkor még 2-nek fel kell szállnia a buszra, hogy senki se legyen rajta .
Nincs jelen
#5946 2008-11-20 22:22
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
Képzeljétek a 3 nap melóból 1 letelt,és tegnap elmaradt a túlóra csak a csoportvezetõ elfelejtett csörögni,még jó,hogy nem mentem be! :)
Alig vártam haza érjek,és végre beszélgethessek veletek,erre csak egy ember volt a chaten,de nem mondom el ki,mert azt igérte átadja az üzim holnap.Remélem nem felejti el!:)
Ma tudtunkra adták,hogy 2008.dec.24-2009 jan.2 leállás lesz,úgy látszik a telefon ipar is haldoklik. :(
Összes túlóra lefújva,alig van megrendelés,és közölték,hogy jövõ évi szabikat be kell iratni holnap. :(
Igazából itt tiprodom,mert szeretnénk mi is elmenni valamikor veletek talira,hiszen annyira jó lenne ha végre láthatnánk titeket!
Aiolosz!
Tekergõ szeretne belépni,de elhagyta a kódos papirkáját. :)
Sebaj, majd vasárnap alaposan körül nézek,és ha nem lesz meg regisztrálunk még egyszer.
Úgy,hogy tessék majd figyelni.
Nem sok idõm volt mindent elolvasni,most viszont mennem kell aludni,mert 3:30kor ébresztõ! :(
Remélem a körülményekhez képest mindneki jól van.
Nagyon vigyázzatok magatokra!
Pussz mindenkinek!
Szilvike0522
Nincs jelen
#5947 2008-11-20 22:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Ágica!
Az én fiam már csak ilyen!!Lehet , hogy hegymászó lesz??:D:D:D:D:D
Az nem gond ha fiatalabbnak nézik.Ha igy folytatja akkor nagyobb korában még elõnyére is válik!!:D:D:D
Tica!
Cápetiért mi is sokat izgultunk amikor született!
Miért is ne szeretné ennyire anyukád??Hiszen az unokája akire minden percben gondolt és féltett amikor megszületett!!És hidd el ez benne is fog maradni mindenkiben és õ lesz a kis kedvenc amit ha egy kicsit nagyobb lesz majd ki is használ!:D:D:D
Az én fiam is ( Norbi ) a papa kedvence!!Amikor együtt laktunk akkor mindig ki is használta a papát mert amit a mama meg az anya nem engedett vagy nem adott azt a papa megadta!!Az , hogy ezen vitáznak anyáék a papával az már nem is érdekelte!!:D:D:D:D:D:D
Szylvy!
Üdv itt a rosszalkodók között!!!:D:D:D:D:D
Azért ennyire nem kellett volna haragudni anyukádékra a tea miatt!!:D:D:D:D
A teától nem lesz semmi baja ha van benne egy kis cukor!:D
Én a nagyobbik fiamat csak 1 hétig szoptattam igy õ tápszeren meg a fõzelékeken nõtt fel!
Bár az igazat megvallva a kórházban is már a szülletésük után cukros vizet adnak a babáknak!!:D:D:D:D
Sziszi!
Látod nálunk nincsen ilyen gond mert anyósom nem is jön hozzánk , de ha jön is nem hoz csokit!!:D:D:D:D:D:D
Anyukámmal meg egyforma a gondolkodásunk sõt volt , hogy õt kérdeztem adhatom - é-e a gyereknek!!
Amikor a norbi született akkor ugye nem volt tejem és pont hétvége volt , de a dokinéni nem adott tápszert mondván , hogy majd beindul a tejem!Hát a tejem csak 6 év múlva indult be amikor a Niki született!!:D:D:D:D:D
Szóval szombat van a gyerek éhes mit adjak neki??Tápszer nincsen a gyógyszertárban nem adnak tejem semmi a gyerek éhen hal hétfõig??Igy anyukám azt mondta nincsen semmi más adunk neki 3/4 -es tejet!!A gyerek megitta és aludt mint a bunda mert jól volt lakva!!:D:D:DIgy ment a hétvégénk , hétfõ dokinõ aki lecseszett , hohy hogy mertem tejet adni a gyereknek ???Mire én visszaválaszoltan neki , hogy õ volt az aki nem irt fel tápszert és mit adhattam volna neki két napig???Erre csöndbe maradt és felirta a tápszert!!:D:D:D:D
Pillikirálylány!!!!
Nagyon - de nagyon hiányoztál!!!!!!!!!!!!Ne csak olvass és csendben szemlélõdj hanam irj is mert hiányozol ám nekünk!!:D:D:D:D
Ami a királyfiddal történt azt naygon sajnálom!:(:( Jobbulást kivánok neki!!!
Örülök , hogy jól vagy és végre van munkád is!!!:D:D:D
Gyere többször!!!
LINUS!!!!!!!!
Most már csak te jelentkezz , hogy mi van veled!!!!!!!!
Te is nagyon hiányzol!!!!!!!!!
Zolcsi!
Mi ez a név rövidités???????Különben jó igy is csak fura volt amikor elõször megláttam!!!!:D:D:D:D
Judy!!
Mi is az amit nem birnál a mi kajánkból???:D:D:D:D:D
Te beszélsz az aranygaluskád után????Mennyi is volt az a dió???És mi mennyit ehetünk belõle???:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ánya!
Jó látni téged is hiányzol!!!
De úgy látom meg kell szoknunk , hogy kevesebbet vagy mert dolgozol !!:(
Vigyázz magadra!!!
Na megyek mert reggel megyek egy kicsit melózni!!!!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#5948 2008-11-21 01:53
- arpapa
- Tag
bekukk, sziasztok Roor-osok :) !
ma én vagyok a legkorábbi érkezõ, bár nem túl sûrûn érkezek ide, de azért néha figyelem az írásaitokat.
most fejeztem be a tegnapi melót, így akár a legkésõbbi bejegyzõ is lehetnék, de mivel ma már ma van, így a legkorábbi lettem :)
nahh pá
mosolygós ébredést Hölgyek, Urak!
Nincs jelen
#5949 2008-11-21 07:54
- Pilli
- Tag
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, mindig jó ide jönni :) Szép napot!
Nincs jelen
#5950 2008-11-21 08:01
- aiolosz
- Tag
Pilli írta:
Három hete viszont szörnyû dolog történt vele. Otthon, egy sétálóutcában hátulról rátámadták és agyba-fõbe verték. Éppen velem beszélt telefonon, mikor történ az eset. Másnap rohantam hozzájuk és nem hazudok, ha azt mondom, hogy csak a lábszáraihoz lehetett hozzáérni, annyira megverték. Kitört egy foga, megrepedt két bordája és az arcán is alig maradt hely. Azóta hála égnek már sokkal jobban van, a bordái még fájnak, a fogát most ültetik majd vissza. De még mindig nagyon le vagyok sokkolva az egésztõl.
Pilli, lehet tudni, hogy ez miert tortent ? Rendorseg ? Mielobbi testi_lelki rendbejovetelt kivanok.
Azt meg szemely szerint en is sajnalom, hogy ritkan vagy itt, bar ha ez azert van, mert jol vagy, akkor bocsanatos bun...
Nincs jelen