#5951 2008-11-21 08:23
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Pilli,olvasom, mi történt a pároddal, hát felháborító, remélem mihamarabb helyrejön, mármint lelkileg is, mert gondolom igencsak megviselte õt. Fontos, hogy vagy neki, ott vagy mellette további hosszú hosszú LOVE-t kívánok nektek és néha hasonlóan pár sorocskát magadról, rólatok!
Luci, nagyon megható történetet írtál!
A dokinõvel meg anno a fellépésed nagyon helyes! csak nem képzelte hogy egész hétvégén koplalni fpg a babuci?
Jó munkát Deluigi, már itt a hétvége kitartás!
Judy neked is kitartást, és kevesebb porcelánlátogatást!
Arpapa örülök, hogy bekukkoltál! Máskor is tedd! :)
Szerkesztette: Vicaa (2008-11-21 08:24)
Nincs jelen
#5952 2008-11-21 09:25
- judy1981
- Tag
Luci: káposzta, csülök, körömpörkölt, meg sok minden, ami nem jut eszembe, csak azt tudom, hogy sokszor kiszalad a számon, hogy "az igen! bátor". De bevallom én sem vagyok ártatlan. Én nem tudok lemondani a szénsavas ásványvízrõl, rántott húsokról, és szerencsére ritkán jutok sült kolbászhoz, és akkor sem nagy mennyiségben.
És ha már lúd, legyen kövér nem? Mi értelme az aranygaluskának kevés dióval? Szerintem a margarin mennyisége durvább volt. :D:D:D
Zolcsi: nekem fel sem tûnt a névváltozás, mert én eddig is lusta voltam kiírni az egészet, így Zolcsi voltál mindig. :D:D:D
Porcelán látogatások szám mintha csökkenne, remélem visszaáll a megszokott rend.
Nincs jelen
#5953 2008-11-21 10:01
- Ánya
- Tag
Drága Pillikirálylány!!
Szörnyûûûû, ami történt veled, de az is jó, hogy már túl vagytok rajta és együtt vagytok.
Párosban minden könnyebb :D
A munkádhoz is gratulálok, a kisgenya is csendben van, mi kell még???
Köszi, hogy írtál!!
Linus!! Veled mi van?
Hiányzók!!!
pár szó magatokról!! Vegyetek példát a királylányunkról!!
Puszi mindenkinek a híréhes, dolgozó, inkább csak olvasó Ányától
Szerkesztette: Ánya (2008-11-21 10:01)
Nincs jelen
#5954 2008-11-21 10:24
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Nálunk éjfél után kiment az áram, és fél tizig nem is volt. Ez azért volt izgi, mert ha nálunk nincs áram: akkor nincs víz, nincs telefon, sõt, a szikra sem pattan a gázspóron, nem melegít a bojler, és nem tudom bekapcsolni a fûtést. Plusz, Dani megtalálta a tegnap asztalon felejtett banános csokimat, és szétkente a kis pofácskáján, szinte könyékig csokis volt mindkét keze, és bónuszként a csokit szétkente az egész asztalon és megfogdosta a fotelt is, ha már ott volt! :D :D Még jó, hogy az apja nem volt itthon, biztos ordibált volna egy sort. :D Reggel meg elkapott a hasmars, és nem volt mivel leöblíteni a vécében az eredményt... :D
Elkezdtem telefonálgatni, kiderült, hogy csak a mi utcánkban ment ki az áram, meg azt is, hogy ezt senki nem jelentette be reggelig. Aztán újabb telefonálgatás után megtudtam, hogy azért volt egy partizán, aki szólt a községházán, ki is jött valami villanszerelõ, aztán kijelentette, hogy nem az õ hatásköre a dolog, és szépen hazament! De fél tizkor mégiscsak megesett rajtunk valakinek a szíve, és áramistennõ visszatért vezetékeinkbe!
Dani extra rossz éjszakán van túl, úgyhogy most hamar visszaaludt szegényke, én meg nekiállok lassan a rakott krumplinak! :D
De luigi, szoritok neked, hogy a tárgyalás jó eredményt hozzon majd! Szépen igyekezzetek minden feltételnek eleget tenni! :D
Luci, azért hadd mondjam el, hogy Szylvyvel némileg nekem is egyet kell értenem! Gyakrabban gyûlik meg gyereknevelés terén a bajom anyámmal nekem is, mint anyósommal. Az anyós legalább megfélemlithetõ (:P), de az anyám lehurrog, és kész. Nem él vissza a bizalmammal ugyan, de nyiltan szembeszáll velem, sõt, ki akarja nem egyszer venni a kezembõl a kicsit, mert õ jobban tudja. Néha komoly harcaink vannak, de valahogy errõl nemigen tudok beszélni, mert mégiscsak az anyám, és nem tudok, nem akarok róla rosszat mondani. :D
Nincs jelen
#5955 2008-11-21 14:41
- Lucifer
- Tag
Pilli írta:
Köszi mindenkinek a kedves szavakat, mindig jó ide jönni
Akkor miért nem jösssssz sûrübben????:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5956 2008-11-21 14:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Arpapa!
Kukkolj többet ha lehetséges!!!!:D:D:D:D
Jó az avatarod örülök , hogy látlak!!!!:D:D
Sziszi!
Annyira megkivántam a hortobágyi húsos palacsintát , hogy ma én is azt csináltam és mellé zöldborsólevest!!
Bár jön ma hozzám az anyacsászárnénk és valszeg enni is fog belõle!:D:D:D:D
Tehát megtudjátok este , hogy hogyan sikeredett!!!!:D:D:D:D:D:D
Ez igy igaz , hogy a saját anyukánk nyiltan mondja ki ,de mi is másképp mondjuk meg neki.Nálunk is volt , hogy vitáztunk , de kibeszéltük és szent a béke!Az igaz , hogy õk a mi gyerekeink és mi neveljük õket , de ah belegondolunk akkor mi is leszünk nagyik és bizti , hogy fogjuk mi is mondani nekik , hogy mi igy vagy úgy csináltuk veletek!!!:D:D:D:D:D:D
Judy!
Hát ez van !:D:D:D:D:D:D:D:D
De tudod azért vannak olyan napok amikor az ember úgy van vele , hogy hamár egész nap a porcelánnal rendizok akkor mindegy mit eszek , legfeljebb eggyel többször megyek ki!!:D:D:D:D:D
Különben én aránylag nagyon jól birok minden kaját!!!:D:D:D:D:D
Te jobban vagy már????
Nelly , Dusy , Joulcsy , Meli , Sugi !!!
Merre vagytok?????
Lisa!
Annyira belemerültél a tanulásba , hogy már nem is jelentkezel???Vagy tényleg összenyomtak a könyvek???:D:D:D:D:D
Na jólvan némi pihenést azért engedélyezek a tanulás alóla felmentés megadva!!:D:D:D:D:D:d
Látod!!!Én nem is vagyok olyan szigorúúúúúúúú!:D:D:D:D:D
Gyere mert nagyon HIÁNYZOL!!!!!!!
Nincs jelen
#5957 2008-11-21 15:08
- aiolosz
- Tag
Tica, irtam a citromailes cimedre levelet, megkaptad ?
Nincs jelen
#5958 2008-11-21 15:16
- sziszi32
- Tag
Arpapa, neharagudj, hogy ilyen botorságot kérdek, de az avatarodon úgy tûnik, mintha valami kisállatot markolásznál! Elárulnád nekünk, mi az? :D
Luci, örülök, hogy ilyen ügyes vagy, plusz bosszankodom, hogy ilyen távol vagy. Az a lakás még kiadó? :D
Dani megfázott, most van a dokinál a zapjával, már hivott, s mondta, hogy valami "õszi megfázása" van a gyereknek, hát nem is tudtam, hogy van ien betegség. :D :D
Nekem nem az a bajom a zanyukám beszólásaival, hogy így vagy úgy nevelt minket anno, hanem pl. amikor megkérdem egy csinytevésnél, hogy én is csináltam-e ilyet, akkor fensõbbségesen kijelenti: nem, te rendes gyerek voltál, mert normálisan neveltelek... :P
Nincs jelen
#5959 2008-11-21 15:16
- tica
- Tag
Köszi, megkaptam! :)
Nincs jelen
#5960 2008-11-21 15:22
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Na látod!!:D:D:D:D
Én ha ilyet kérdezek az anyukámtól akkor inkább jót nevet és azt mondja , hogy én is ilyen voltam vagy még rosszabb!!:D:D:D:D:D:D
Pedig õ is rendesen nevelt minket!!Én rosszabbb voltam 10 fiúnál is!!A bátyám meg egy töndér!!:D:D:D:D:D
Biztosan megforditottak minket!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#5961 2008-11-21 15:50
- youlcsi
- Tag
jelentem, vagyok (hogy is volt a szöveg?... jelentkezem, parancsára megjelentem! ...oh, a régi szép idõk a seregben :))
mindig itt vagyok, de leginkább csak olvasó üzemmódban.
még nem sikerült magam teljesen összekaparni, és erre csak rásegít a gyógyszer hatástalansága (mit nekem hatástalanság? dolgozik az! csinált jó kis gyomorégést :lol: )
szóval még ápolgatom a lelkem szépen, csöndben. próbálok barátkozni a helyzettel, de úgy látom, nekem ez most nagyon nehezen megy :(
Nincs jelen
#5962 2008-11-21 16:06
- youlcsi
- Tag
MH
tiszti hallagtóként (2 évet)
Nincs jelen
#5963 2008-11-21 17:03
- youlcsi
- Tag
hadtápos voltam/lettem volna. bár sokak szerint az nem is volt tiszti szak. csak amolyan "kávé-krémes szakkör" :)
Nincs jelen
#5964 2008-11-21 18:22
- sziszi32
- Tag
Halihó! Luci, szinte látlak magam elõtt, amint maszatos arccal, angyali mosollyal hajtod végre a válogatott csibészségeket! Biztos olyan voltál, mint Dennis a komisz :D :D :D
De akkor felmerül a kérdés, hogyha te voltál a rosszcsont, akkor I.Roor, az Igazságos milyen lehetett gyerekként???? :D Vagy már akkor is fenségesen viselkedett? :P
Betyárfiam kapott olyan cseppeket, amitõl ki van ütve, aludni nem bir, de amúgy olyan, mint aki ködben támolyog. Most aztán tuti nem tudok semmihez sem fogni, mig haza nem jön a férjem, mert szegénykém ötpercenként felkéredzkedik az ölembe :(
Egyébként aztat hallottam, hogy az inkubátoros babák nyugtalanabbul alszanak, mint a nem inkubátorosak. Van ezzel valakinek tapasztalata? Dani ugyanis rossz alvó.
Nincs jelen
#5965 2008-11-21 18:49
- tica
- Tag
sziszi, ne haragudj, de nem volt idõm visszaolvasni. dani is korababa?? cápeti bitang rosszul alszik, kivéve, ha rajtam szunyálhat, mint pl most, kb. két órája. úgyhogy bocsi a kisbetûkért..
Nincs jelen
#5966 2008-11-21 18:58
- tica
- Tag
jön a hó! csak én vagyok ilyen lüke, vagy más is örül neki?
Nincs jelen
#5967 2008-11-21 19:33
- zotyesz
- Tag
Gondoltam himnusz nem ártana a királyságnak
Kingitanga himnusza
Fel fel beszédre fel,
a híveket ne lázítsuk fel.
Fel fel írásra fel,
topikokat most töltsük fel.
Fel fel evésre fel,
hûtõk tartalmát most vegyük el.
Fel fel segítésre fel,
elesetteket most karoljuk fel.
Fel fel toborzásra fel,
új tagokat most vegyünk fel.
Fel fel kérdésekre fel,
válaszokat mindenkitõl várjuk el.
Fel fel címekre fel,
minden alattvalót így ismerünk el.
Fel fel pöttömökre fel,
gyerkõcöket szeretetben neveljünk fel.
Fel fel tangára fel,
kingitangát így ismerd el.
Nincs jelen
#5968 2008-11-21 19:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Zotyesz!
Te keveset vagy , de akkor olyanokat irsz , hogy az csuda!!!:D:D:D:D:D
Nekem nagyon tetszett ez a himnusz és megkérem õ királyi fenségét fogadjuk is el!!!!:D:D:D
Nem akarsz lenni kingitanga versköltõje????:D:D:D:D:D:D
Youlcsi!
Elfogadod tõlem a leszarom bogyókat???:D:D:DHidd el , hogy jót tesz!!:D:D:D
Fel a fejjel , kitartást!!!Hidd el elõbb vagy utóbb a lelki béke helyreáll!Én 15 éve vagyok beteg és hidd el vannak olyan idõszakok nálam is amikor nagyon aktiv a kis genya , hogy teljesen kiborulok és semmihez nincsen kedvem és csak kérdezem hogy miért én????De van egy nagyon kedves barátnõm akit feltudok ilyenkor hivni és kitudom magam bõgni!!!
Szóval kitartást és sok erõt!!!!!!!
Sziszi!
Daninak mihamarabbi javulást kivánok!!!!
Nekünk hasmenésünk van , de jön a fogunk.szegénykémnek a popsiját vastagon kenem krémmel mert már annyira kimarta neki a kaki.Pedig azonnal tisztába teszem és mégis!!:(:(:(
Különben a hangulata nagyon jó bár nem valami sokat eszik!!
Tényleg rossz kislány voltam szerintem Denisz elbújhat mögöttem!!:D:D:D:D:D
Engem 4 évesen a rendõrök vittek haza!:D:D:D:D:D:D
Õ felesége különben jó kislány volt nem volt rossz!A nõvérével több gond volt szerintem , de errõl ZSUZSAANYU tudna igazán beszélni!!:D:D:D:D
Voltam ma dolgozni és hétfõn is megyek!!!!!:D:D:D:D
Tica!
Én is nagyon szeretem a havat!!!!!!!!!:D:D:D
Roor!
Merre vagy???Tessék irni!!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#5969 2008-11-21 19:59
- Lucifer
- Tag
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!!!!:D:D
Nincs jelen
#5970 2008-11-21 20:03
- mano1973
- Tag
Sziszi!
szeretnéd tudni Luci milyen gyerek volt?Én tudnék mesélni akarod?:)))
Pillikirálylány!
Sajnálom ami a pároddal történt és egy angyalhoz ugyan nem méltó de...igérem megbosszulom õt:)))
Jobbulást neki és neked kitartást.Vigyázzatok egymásra.
Tesó!
Ugy Sajnálom,hogy a rózsádat ami egyben tanga bugyi....itt hagytad kivi lettem volna tetszik e neked:)))
Regi köszöni a kAját de...fõzök basszus ne vidd étterembe kajálni mert az drága.
Luci!
Nagyon nagy baj van.....leszakadt a nadrágomról a gomb és .....hát tudod mindent tudok csak épp varrni nem.
Én Tomim megcsinálná de nálunk még egy tû sincs.Ha holnap átviszem felvarrod????:))))Kapsz finom sütit cserébe:)))
Regi aggódik,hogy Nikinek nem tetszett amit csináltatott neki.Erõsitsd meg hogy minden oké és Nikinek tetszik.:)))
Szerintem tök jó...a két hugának is csináltatott ilyet...az apja majd roppant mód örülni fog ha a két gyerek összerajzolja tapétát:)))
Szóval Luci holnap érketem a gatyókáimmal hogy felvarrd a gomokat.Elõre is köszi:)))
Mindenkinek nagy puszi:Kingitanga hercegnõ:)))
Szerkesztette: mano1973 (2008-11-21 20:05)
Nincs jelen
#5971 2008-11-21 20:45
- tica
- Tag
Zotyesz, ez tényleg jóóó! Pöttömös részt, pedig külön köszöm!! :)
Nincs jelen
#5972 2008-11-21 21:27
- Nelly
- Tag
Sziasztok :)
Nem tudom ki volt az értelmi szerzõ,de NAGYON NAGYON tetszik!!!!(mármint a kapott nevem)
Nem tudom honnan jöttetek rá....pedig próbálom palástolni :)
Luci itt vagyok én,csak írtam is,hogy nagyon kemény lesz a hetem...de végre vége és holnap igaz itthon is kell kicsit sürögni-forogni de végre pihenni is fogok!!!
Hát a hét elejét igen megérezték belecskéim is...de elvileg elmúlt a húzódás vagy miféle érzés....
Írtam,hogy azt tanácsolta az orvosom a tükrözésig ne szedjem a salofalkot(2*2),de még nem mertem teljesen hipp-hopp letenni 1*1-et leküldök aztán szép lassan leteszem végülis dec.10 még messze van.De nem érzek semmi változást,jól vagyok.Sõt lehet hüle is de ilyeneket ettem ma is hogy bableves meg káposztás tészta,tegnap meg töltött káposzta...
Bár gondolom mivel nekem az elején sem voltak vészes tüneteim(és még mindig nincs 100%-os dg-m),így elpatkolni nem fogok.
Ma már olyan fáradt voltam,hogy két mûanyag ládán összekuporodva el is szundítottam...de csak 5 percre kb :)
Amúgy semmi különös.....ja a hét sztorija:
Drága páromat zaklatja egy értelmi fogyatékos leányzó.Már ki van tõle akadva...szerelmes belé..LOL szegény panaszkodott nekem én meg jól kiröhögtem :D :D
Mondtam neki akkor itt a lehetõség,hogy lecseréljen egy fiatalabbra..
De amúgy tényleg nagyon durva a csaj,ne olyan sajnálni való fogyatékosra gondoljatok,hanem olyan idegesítõre...
Én már láttam,és tanúja voltam értelmének....:)
Asszem elteszem magam én is holnapra...mindenkinek kellemes hétvégét és pihenést:puszi
Nincs jelen
#5973 2008-11-21 21:31
- roor
- Tag
Halika!
Deluigi:sikeres versenytárgyalást és nyugis,pihenõs hétvégét!:D Ja szénsavasok:maró hatása miatt nem jó a belecskéinknek.:D
Judy:nem kell annyit áldozni a porcelán oltáron.:D Mihamarabbi hûtõpusztító életmódot.:D
Ánya:hírek mindig vannak,csak hol rövidebb hol hosszabb kiadásban.:D:D:D Örülök hogy feléd is minden oké.:D
Sziszi drágám:az áramkimaradás miatt tartok õsembert,õ bármikor csinál tüzet meg melegvizet,és az sem gond hogy mi kerüljön az asztalra,ja és így a gyerek illetve a butorok tisztasága sem létkérdés.:D
Kedves kis rabszolgahajcsárodnak mielõbbi jobbulást és hatalmas gyógyroorpussz nekije.:D:D:D:D
Hogy milyen lehettem gyerekként?:D:D:D:D:D Erre a Zanyukám tudna válaszolni,de tudomásom szerint nem voltam rossz.:D
Az inkább Kingitanga Hercegnõje volt Leszboszi Fõbarátnõmmel együtt.:d Ha jól emlékszem,bár nem tudom,én csak utánfutó voltam még abban az idõben.:D:D:D:D
Youlcsi:tõlem is úton van hozzád egy adag lesz@rom bogyó,sajnos ha nem veszed be nagyot koppan a bucidon,ja és nem visszaváltható,mellesleg pedig függõséget okoz,és nem kell sem orvost,sem gyógyszerészt megkérdezni,ehhez a bogyóhoz úgysem értenek.:D:D:D
Tica:én is örülök a hónak,mert azt szeretem,csak az utánna maradó latyakot,vagy a lefagyott havat nem kedvelem,de a karácsony az fehéren az igazi,úgy szép.:D
Zotyesz:igazán köszönjük Kingitanga Himnuszát!:D Baromi jóóóóó!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Tesó:tangát majd megkapom,ha minden igaz zért van még mit felvennem.:D Mayuskának meg toll a fülibe,és tudom hogy fõzöl,de szeretett volna "étteremben" enni,én meg tudod hogy akkor adok amikor csak tudok.:D:D:D
LeszbosziLuci:ha azt mondom hogy isteni finomat fõztél,akkor mindenki elkezd irigykedni és kunyizni,meg egyre többen mennek majd hozzád kajálni és fenséges személyem nem tudja majd otthonosan kiszolgálni magát,mert már nem lesz bibõl.:D
Ezek után nem tehetem hogy azt mondjam hogy a leves frenetikusan finom volt,a hortobágyi meg egyszerûen maga a kéjes gyönyör,sajnálom de nem megy,ne is kínozz ezzel.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
(Nagyon köszönöm!:D:D:D:D:D)
Tömören,velõsen kedves hírfalónknak és még akiket érdekel:
szépen ,aránylag csendben és békében eltelt ez a hét is,melóhoz úgy álltam hogy sokan odaférjenek,azért mégis elfáradtam.:D:D:D:D
Uralkodói teendõim után villámyorsan lakosztályom párnákkal telerakott,pihepuha ágykölteményébe vonulok vissza,egészen holnapig:D
Holnap aztán adok a porcicáknak egy kis hessegetést,megpróbálok kreálni valamit a konyhában,ami paprikáskrumplinak tûõ tárgy kinézetét kellene hogy felvegye,feltöltöm királyi hûtõm kifosztogatott polcait,és ha még életképes maradok,akkor családom karácsonyi ajándékával foglalkoznék.:D
És természetesen hû alattvalóim kizsákmányolása elmaradhatatlan a napi teendõk és a királyság ügyei mellett.:D
Hû szolgáim,kedveskéim királynõi joccakát nektek!:D:D:D:D
U.i.:néhány cím,rang,kinek hogyan teccik módosítva lett.:D Aki igényel még,vagy változtatna az szóljon,négy példányos pergamenen,egy szütyõ arany kiséretében benyújthatja igényét.:D
pá
Nincs jelen
#5974 2008-11-21 22:02
- aiolosz
- Tag
roor írta:
"...néhány cím,rang,kinek hogyan teccik módosítva lett.:D Aki igényel még,vagy változtatna az szóljon,négy példányos pergamenen,egy szütyõ arany kiséretében benyújthatja igényét.:D
Rubintos Viragszalam, ha lehet ilyet mondani egy uralkodononek :D szoval, antagonisztikus ellentetet latok abban, hogy egy uralkodo csak osszekoto tiszt :( Az uralkodok a foparancsnokok szoktak lenni, legalabb_is jobb birodalmakban :) Szoval, tegyel at az egyik zsebedbol a masik zsebedbe nemi obulust es leptesd elo magad....
Nincs jelen
#5975 2008-11-21 22:11
- zolcsi
- Tag
Kedves roorõfensége!:D:D:D
Köszönöm megtisztelõ címet igyekszem hogy méltó legyek rá mint annak idején az úttörõk vörös nyakkendõjére(én még voltam).:D:D:D
Közérzet és a pocirendetlenkedés sokat alakult medrol haverünk teszi a dolgát odabe.
Holnap bálozni megyünk Fõszakinéval este nem leszek csak néha napközben.
Nelly te kis vadóc ha bírod a vad kajákat nem lesz semmi baj.:D
Zotyesz te vagy az elsõ ember az uralkodó után gratula.:D
És egy költõ veszett el benned.Ne feljets el küldeni egy dedikált példányt.
Na ennyi voltam ma sziasztok jók legyetek.Holnap polcösszeállítás a kingitangai mûhelyemben.:D
Ja és így megspóroltam a mûhelyemre egy szütyõ aranyat(sokba került)
Szerkesztette: zolcsi (2008-11-21 22:13)
Nincs jelen
#5976 2008-11-21 22:18
- roor
- Tag
Halika!
Drága Görög Istenem Aiolosz.:D
Te bárhogy nevezhetsz engem.:D
Elõ meg nem léptetem magam,ugyanis a hangsúly nem azon van,hanem a lényegen,hogy :Kingitanga Uralkodója.:D:D:D:D:D
Neked is van már a bucimban címed,de elõbb tudnom kéne,hogy elfogadod é.:D
Majd mailben leírom és ha elfogadod akkor egyedül a tiéd.:D:D:D:D
Fõszaki:Fõszakinénak sok cupp és kellemes idõtöltést a bálban.:D
pá
Nincs jelen
#5977 2008-11-21 22:44
- Nelly
- Tag
Zolcsi nagyon jó bálozást nektek :)
Azt meg hogy bírom e majd kiderül...de eddig semmi gond :)
Igaz kinek mi a vad?!
Nekem a lekváros kenyér,meg a sültkrumpli...asszem :)
Nincs jelen
#5978 2008-11-21 22:45
- Nelly
- Tag
És most megyek eszem (kicsit nem "vadot"),egy kis túrós tésztát :)
Nincs jelen
#5979 2008-11-21 22:48
- youlcsi
- Tag
bogyókat elfogadom :) mindenkitõl, bárkitõl...
remélem nyugtató hatással is bírnak, mert jól esne már kialudni magam (pedig nem lesz rá sok idõm. holnap reggel, ha minden igaz, nõvérkémmel megyek babaszobájába csillárt venni :))
jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#5980 2008-11-21 22:51
- kukackonzerv
- Tag
Sziasztok!
Kingitanga uralkodója! :D
Alázatosan kérdezném jár-e, és ha igen milyen mértékû büntetés annak az alattvalónak, aki még nem mutatkozott be a 'ki-kicsoda topikban, és fél éve(csúnyán szólva)használja' a forumot.
Jelentem,illemismerõ ember volna az illetõ(szerény személyem) de ezt már ezek után hiába is bizonygatná.. :(:(
Törvény beiktatását kérném efféle bûnösségét illetõen..Szándékozik ezirányú hiányosságát bepótolni.. :D (esetleg lehetne ez enyhítõ körülmény? :D:D:D
Pilli!
Felháborító ami a pároddal történt, remélem sikerûl az ügy végére járnod, és nem ússzák meg szárazon a barbárok! Mielõbbi gyógyulást kívánok!
Arpapa!!
Énis énis énis szeretném tudni(ahogy Sziszi) hogy miféle édes kis élõlény van a kezedben!? :D Valamiféle kismókus??? Te vagy az erdõk -mezõk szakértõje! :D
Olyan jóóó hogy végre láthatunk is!
Youlcsi!
Miért hagytad abba a katonai sulit? Remélem erõsödsz.. :)
Aiolosz!
Én nem is tudom... haragszol talán?kb másfél hónapja írtam e-mailt..ééés semmi..
.. itt sem olvastam mizújs mostanság a Captain :D lábával..? Vagy figyelmetlen vagyok? :(
Szerkesztette: kukackonzerv (2008-11-21 22:51)
Nincs jelen
#5981 2008-11-21 22:53
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Sziszi, Dani is inkubátoros volt talán? Koraszülött?
Mit hallottál miért alszanak rosszabbul?
Egyébként megerõsítem, az én fiam is koraszülött volt, 3 hónapig volt a koraszülött intenzíven, 2-3 hét inkubátor, lélegeztetõgép, késõbb oxigénbúra, "kisebb" szívmûtét, ilyesmik...(De ma már jól vagyunk, lassan 4 éves lesz)
És valóban, bár átalussza az éjszakát, rengeteget forgolódik, dobálja magát, és beszél álmában, sokszor hív álmában, átmegyek hozzá, de alszik. :)
Jóéjtmindenkinek!
Szerkesztette: Agica01 (2008-11-21 22:53)
Nincs jelen
#5982 2008-11-21 22:57
- youlcsi
- Tag
nah, nem sikerült még elszakadnom a géptõl...
a katonai suli? az egy nagyon hosszú történet.. bonyolult lenne leírni. de volt benne szerelem (vagyis sajnos nem benne, hanem itthon -azóta is õ az Õ :)), bukás, lustaság, csalódás... és aztán úgy gondoltam, jobb ha leszerelek, még mielõtt kirúgnak :)
Nincs jelen
#5983 2008-11-21 23:00
- aiolosz
- Tag
kukackonzerv írta:
Kingitanga uralkodója! :D
Alázatosan kérdezném jár-e, és ha igen milyen mértékû büntetés annak az alattvalónak, aki még nem mutatkozott be a 'ki-kicsoda topikban, és fél éve(csúnyán szólva)használja' a forumot.
Jelentem,illemismerõ ember volna az illetõ(szerény személyem) de ezt már ezek után hiába is bizonygatná.. :(:(
Aiolosz!
Én nem is tudom... haragszol talán?kb másfél hónapja írtam e-mailt..ééés semmi.... itt sem olvastam mizújs mostanság a Captain :D lábával..? Vagy figyelmetlen vagyok? :(
Kedves Kukacka, eltevesztetted a hazszamot...a "Ki-kicsoda" topic nemzoapja es fofelugyeloje en lennek...szoval mikor fogsz bemutatkozni :)
Dehogy haragszom, irtam Neked itt a forumon, hogy a kb. husz e-mail cimem egyikere sem erkezett Toled level :(
Ezek utan az igaz, amit irtal...figyelmetlen vagy...:( de a csinos noknek meg szoktam bocsajtani...
Harag csak akkor van, ha ejjel nem tudsz aludni es floodolsz
Nincs jelen
#5984 2008-11-21 23:15
- kukackonzerv
- Tag
Nelly írta:
ne olyan sajnálni való fogyatékosra gondoljatok,hanem olyan idegesítõre... Én már láttam,és tanúja voltam értelmének.. :)
Nelly!
Ne haragudj, sértõnek éreztem a kifejezésed.
Szerintem nem szép dolog egy fogyatékkal élõ embert sajnálnivaló" jelzõvel illetni.Ha idegesítõ is számodra, Õ nem tudja mit cselekszik.Legalább boldog lehet,mert úgy érzi szerelmes..Az Õ kis saját világában..
Nincs jelen
#5985 2008-11-21 23:54
- kukackonzerv
- Tag
Hûûûha aiolosz! :D:D
Tényleg jobban kell fókuszálnom!
Valóban a Te topikod,(vagy fedélzeted..? :D)De hisz láttam is.. akkor izéé..elpirulva kitûzném a fehér zászlót.. :D
Szóóval végre elszántam magam(elég nagy háború volt sajátmagammal) felírnék egy-két dolgot oda" is.
De gondoltam nem arcátlanul" :D.. és mivel még mindíg nem fejlesztettem számítástechnikai tudásom,(nameg a kellékeim is hiányosak hozzá..) a telefonon rögzített fotót nem tudom felkopíírozni".. :D Számíthatok Önre Captain? :D
Ééééés láttam ám a moderálás topikban a megnemérkezett" levélrõõõl! De a honlapodról pattintottam le egy emil-t', és szerepel is az elküldött leveleim közt. Most mégegyszer utánanézek..
Fúú! Éééés, márminthogy én..., tényleg éééén csinos volnék !? :D Háát ez igazán köszönöm.. :)
(ilyen esetre szabad kérelmet beadni a smile-ok bõvítését illetõen, egy elpirulósat beiktatni sziveskedjenek) :D
Matrózi becsületszavamra floodolni(kalózkodni') nem szándékozom többé! :D
Nincs jelen
#5986 2008-11-22 00:18
- aiolosz
- Tag
kukackonzerv írta:
"...Számíthatok Önre Captain? :D Fúú! Éééés, márminthogy én..., tényleg éééén csinos volnék !? :D Háát ez igazán köszönöm.. :)
Matrózi becsületszavamra floodolni(kalózkodni') nem szándékozom többé! :D
Kukacka, termeszetesen szamithatsz ram, tudnod kellene... a tace-paokat sem tolem kerted, megis tolem kaptad meg...vagy nem ?
Ravasz vagy, megegyszer akarod latni...igen, csinos vagy :)
A kovetkezo floodolas utan kukorican terdeples lesz...
Most en kuldtem egy mailt Neked, ha nyomsz egy reply_t es kuldesz egy kepet, akkor megoldom a avatart...
Nincs jelen
#5987 2008-11-22 02:00
- kukackonzerv
- Tag
aiolosz!
Válasz emil ment. :) Köszönöm.
Igaza van kéremszépen tacepao-ügyben is... :)
A fórumrondítás veszélye valóban nem áll fenn, hoppá kivéve ha netán "elmennek itthonnról",ezt nem tudhatom elõre... de akkor remélem nem jutok gépközelbe :D
Nincs jelen
#5988 2008-11-22 02:17
- kukackonzerv
- Tag
Youlcsi! :)
Ha Õ azóta is ezt, a betû mellé redelt értékeket képviseli az életedben nem is kár a suliért.. :D !?
A babuci csillárja nehogy terepmintásra sikeredjen.. :D:D:D
Azért majd megírod?
Nincs jelen
#5989 2008-11-22 08:25
- tica
- Tag
Sziasztok, jó reggelt!
Ági, nem is tudtam, hogy neked is koraszülött a kisfiad, vagy igen? tiszta hülye vagyok már..
Tök rosszul vagyok, tegnap már nem vacsoráztam, folyamatosan hányingerem van, éjjel sem aludtam semmit, fáj a hasam is, szóval végem van. Remisek, lehet, hogy attól van, hogy a napokban lenne esedékes az adagom? Jövõ héten pedig még tuti nem lesz meg..
Nincs jelen
#5990 2008-11-22 09:08
- tica
- Tag
Köszi, igyekszem. Legalább nem kell a diétán törnöm a fejem, mert kajára gondolni sem bírok.. :) :(
Nincs jelen
#5991 2008-11-22 09:12
- mano1973
- Tag
tica drága micsoda beszólásaid vannak:)))
"A napokban lenne esedékes az adagom"
Mint valami drogos:)))
Pihengess amennyire ez lehetséges és kívánom minél elõbb legyél jobban.
A pöttömkéd nagyon aranyos a fotó albumba majd még kérünk képeket róla.
Pillikrálylány!!
Hát lehet a pokolba kerülök a jelenlegi mennyország helyett és megfosztanak a glóriámtól és a szárnyaimtól is de....eljártam az ügyedben a "fõnök"-nél és példás büntetést kap az aki így bánt a pároddal.Veheted ezt is igéretnek:)))
Jobbulást neki!!!
Luci...fenséges õszabóságából elõléptetett leszboszi barátõ!!!
Vihetem délután a gatyókáimat egy kisebb fajta gombfelvarrásos mûtétre?:)))
Bár láttam elõléptettek Leszboszi barátnõnek,azért egy utolsó varrónõi szivességet tehetnél az uralkodód tesójának:)))
Még jó hogy nem udvari plasztikai sebész lettél mert akkor a gatyókáim gombja helyett ma a melleimet akarnám felvarratni veled:)))
Akkor aztán lenne okod a Wc kagylóba beszélni :)))
Szerkesztette: mano1973 (2008-11-22 09:15)
Nincs jelen
#5992 2008-11-22 09:14
- tica
- Tag
mano, igyekszem.. :D
Nincs jelen
#5993 2008-11-22 09:17
- Vicaa
- Tag
Tica! Nekem is voltak hasonló tüneteim az egyik remi után, másfél két héttel a következõ elõtt. Még hasmenõke is volt. De utána már végig nagyon jól bírtam, és azóta is, úgyhogy fel a fejjel, szurkolok, hogy mihamarabb megérkezzen a következõ!
Zotyesz! Nagyon tetszik a himnusz amit írtál, gratulálok! :)
Nelly! Sajnos én is jártam hasonló cipõben, mint a párod. A Hivatalba járt be elég gyakran a kolleganõmhöz egy problémás család, akiknek volt egy kissé értelmi fogyatékos fiuk. Ha mosolyogtam akkor elkezdett idétlenül, hangosan nevetgélni és egyre közeledett felém, ha nem mosolyogtam, akkor olyan gyilkos tekinteteket vetett rám, hogy azonnal gombócba szorult a gyomrom, a torkom. Tudom Kukacka, hogy az idélen sem helyes kifejezés, de ha hasonlót átélsz akkor tudod, milyen bizarr is a helyzet. Utána elkezdett követni, késõbb elköltöztek, de állandóan hívogatta telefonon a Hivatalt és az orvosi rendelõt (milyen ciki volt ez), hogy megtudja, hogy itt dolgozom e még. Állandóan ott tanyázot Egerben az autóbuszpályaudvaron és követett mindenfelé. Borzasztóan féltem, kértem a gyermekjólétis kolleganõm, aki már elég jól ismerte õt, hogy próbáljon beszélni Vele. Sokat nem ért a dolog, de most már itthon vagyok Annával és azóta eszemben sem volt a dolog, csak most ahogy említetted a párodat.
Roor Kedves, ha már Kingitanga birodalom tagja lehetek, akkor én is igényelnék egy ehhez illõ szerény címet.
Nincs jelen
#5994 2008-11-22 09:19
- Vicaa
- Tag
Na, mire elküldtem a kérést meg is kaptam a megtisztelõ címet! KÖSZÖNET ÉRTE! :)
Nincs jelen
#5995 2008-11-22 09:21
- mano1973
- Tag
Vicca!
Kingitanga udvari akrobatája cím jó lenne:)))
Csak mert hogy ugye te mindig csinálsz valamit ami nem tesz jót a derekadnak.:))
Nincs jelen
#5996 2008-11-22 09:22
- mano1973
- Tag
Lekéstem:(((
Nincs jelen
#5997 2008-11-22 09:47
- Nelly
- Tag
Sziasztok!
Kukackonzerv:nem tudtam magam igazán kifejezni,amiért igen elnézést kérek.
Õ nem olyan fogyatékos akinek van kicsi saját világa..de már megint nem tudom kifejezni,hogyan is értem.kicsit lemaradt a fejlõdésben és olyan 11-12 éves szintjén viselkedik,tehát bókból csipked...piszkálódik...stb."értelmes" ugyanakkor a viselkedésével probléma van.
Nem az vagyok aki bármilyen fogyatékkal élõt kigúnyolna és nem értené meg!Nem a kislányt nevettem ki,hanem a páromat,aki biztosan meg tudja majd ezt a helyzetet oldani.De számomra néhány dolog vicces volt,de ehhez ismerni kellene õt(mármint a páromat).
Mégegyszer elnézést kérek ha nyersen és sértõn fogalmaztam,nem állt szándékomban bárkit megsérteni.
Nincs jelen
#5998 2008-11-22 09:56
- Nelly
- Tag
Vicaa köszönöm, most olvastam te is átéltél hasonlót...
Bár a párom félni nem fél,de azért remélem nem fog az a leányzó semmi olyat tenni ami miatt aggódnunk kéne...egyenlõre (számomra vicces)számára idegesítõ dolgokat csinál csak.
De nem csak õ az áldozat,minden Attila iránt szerelmet érez aki ott dolgozik :)Így eloszlik az arány.
Kicsit rosszul érintett a reakció,de való igaz én fogalmaztam rosszul!!És semmi pénzért nem venném magamra azt,hogy érzéketlen vagyok...de azt sem akarom más így lássa...
Nincs jelen
#5999 2008-11-22 10:40
- sziszi32
- Tag
Halihó! A gyenge értelmi fogyatékosok között bizony vannak, akik tudják, hogy valami nincs rendben velük, és ezt csúnyán ki is használják. Én ismertem egy csajt, aki szintén ilyen volt, nem egyszer láttam koldulni (nem szorult rá!!!! A családja eltartotta), ahol azt élvezte, hogy milyen hülyének tetteti magát, és megszánják az emberek, aztán meg beült a hajléktalanokkal kocsmázni...
Danimotyó beteg ezerrel, felébred, járkál, köhécsel, visszaalszik. Tegnap este itt volt az én helyi jellegû leszboszi barátném, és hát ment az aloézás keményen, világrengetõ politizálással egybekötve. Férjem egy idõ után elvonult szunyázni, ezért gondoltam, hogy Danihoz felébred majd, ha kell. Egyszercsak hallom, hogy Dani sirdogál, s a hangocskája egyre közelebb van... Az apucija ugyanis maga mellé vette az ágyba, hátha úgy jobban meghallja a gyereket, de hát "fûrészelt" õ becsülettel, és nem ébredt fel a kicsi sirására. Ezért Dani megunta a dolgot, és szépen elindult anya illuminált, ámde annál ismerõsebb hangja felé! :D :D Útközben a nadrágját is ledobta, ott állt az ajtóban két kis pucér lábacskával, hosszú trikóban, és panaszkodott, hogy otthagytam apaszörnnyel :D :D
Mano, jöhetnek a sztorik I. Roor, az Igazságosról! :D
Nincs jelen
#6000 2008-11-22 10:58
- mano1973
- Tag
Sziszi!
Azt hiszem zsuzsaanyu az anyacsászárnõ többet tudna mesélni I.Roor uralkodónkról:))
Persze mi is tudunk Lucival.
Az egyik kedvencem:
Õfensége kb 10-11 éves lehetett amikor én voltam a megbízott bébicsõsz.
Aznap épp randim volt és mást nem tehettem vittem magammal.
Nem jókedvembõl hanem mert megzsarolt:)))
Nos...viszonylag jól is viselkedett egész idõ alatt de a romantikusnak induló duna parti séta kissé vizesre sikeredett mivel õfensége ugy döntött unatkozik és valamivel felhívja magára a figyelmet.
Lesétált a lépcsõn a vízpartra hiába mondtuk neki nem tudsz úszni és bele esel....csak nem hallgatott ránk.
Addig addig bóhóckodott és nézte milyen mély a víz amig egyszer csak nagy csobbanás....õfensége landolt a jég hideg dunába:)))
Elösször ijedség hogy mi történt....oké csak vizes lett de túlélte.Hurrá.....
Aztán ismét ijedség...otthon mit mondunk ha vizesen,koszosan viszem haza tesómat...ugyanis ha jól emlékszem büntibe voltam és ki se tehettem a lábam.
elméleteket kezdtem gyártani mit mondunk otthon majd de....a kis uralkodó keresztbe tett és ujra megzsarolt:)))
Nos...jol meg akartam verni ,hogy elvegyem a kedvét a zsalosától de sikerült megvesztegetnem egy 4 gombócos fagyival.
Aztán még hetekig zsarolt utánna is:))
Egy másik alkalommal elmesélem a szemén lévõ heg történetét amit össze kellett kapcsozi neki.:))
Nincs jelen