#6001 2008-11-22 10:59
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Mano :):):)
Sziszi: Daninak gyógyulást! Egész elérzékenyültem, ahogy olvastam és elképzeltem, hogy elõtûnik, sírós hangocskájával, félpucérocskán!
Nincs jelen
#6002 2008-11-22 11:00
- mano1973
- Tag
Danimotyónak sok gyógypuszi és mielõbbi jobbulást!!
Látom nem csak Luci és én vagyunk alkeszek:)))
Szerkesztette: mano1973 (2008-11-22 11:00)
Nincs jelen
#6003 2008-11-22 11:07
- sziszi32
- Tag
Vica, hidd el, hogy még abban az állapotban is, amikor egyre kevesebb vér volt az alkoholszintemben, én is úgy megsajnáltam, ahogy nyújtogatta felém a karocskáját... de aztán szent volt a béke, bekvártélyozta magát az ölembe és onnan folytatta országlását! :D Azaz gagyorászott, nevetgélt, fel se vette, hogy negyed három van éjjel!
Mano! A sztori egyszerûen fenséges! De kérlek, ne lõj le minden poént egy napra, ezért holnapra légyszi ird meg A Fenséges Heg sztoriját, hogy okulhassunk, mi, hû és botor alattvalók! :D
Deluigi, a józanodásnak sajna már kellett történnie, mert a zuram ma is dolgozik, és Danikát körbe kell járni akkor is. :(
Nincs jelen
#6004 2008-11-22 13:56
- roor
- Tag
Halika!
Kukac:látom tisztáztátok,melyik topik kinek a gyermeke.:D
Tesó:aztán óvatosan a sztorikkal,mert ha berágok,uralkodói szigorom teljes súlyával kell számolnod.:D
A heges sztori jöhet.:D
Paprikáskump kész,éjjel fél tizenkettõkor meglepõ párocskám ma megcsinálta.:D
Teli a poci,megyek ejtõzni.:D
pá
Nincs jelen
#6005 2008-11-22 15:01
- mano1973
- Tag
Sajtos tepsis csirke párolt zöldségekkel most készül:)))
Sült krumplit majd mindenki frissen süt magának.
Tesó!!
csak publikus sztorikat fogok elárulni mert...a zanyukánk is olvassa a topikodat:))))
Regi most kelt fel....és álmos még:))
Ennyit hogy pi...ba lehet aludni?Én napi 4-5 órára vagyok kapacitálva és bõven elég is.
Néha jó kicsit lustizni de ennyit aludni?
Nincs jelen
#6006 2008-11-22 16:02
- roor
- Tag
Halika!
Csudiszépen havazott!!!!!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6007 2008-11-22 17:10
- judy1981
- Tag
Nelly: Én értettem hogy értetted. :D Ezek elmodhatóak akár egy szellemileg ép(nek tûnõ) emberrõl is. De nekik nincs kifogásuk arra, miért így viselkednek. :D Egy kicsit távolabbi rokon is mûködtet egy magán otthont fõként értelmi fogyatékosok részére. Mellékesben fodrászkodik is, és néha igénybe veszem a szolgáltatásait. Hát türelem az kell hozzájuk. Tényleg olyanok, mint a gyerekek. De némelyik egészen értelmes.
Nem tudom feltûnt-e másnak is, hogy mi volt Roor hallgatásának ára? :D:D:D
Az én hugom is próbálkozott zsarolással, de õ elég gyenge szinten mûvelte. Meg nem is volt nagyon mivel.
Roor: köszönöm a címet. Bevallom elõször nem értettem, mert annyira nem hangoztatom falánkságomat, de reggel a mérleg felnyitotta a szemem. Meg lesz az a rekord döntés. :D Tény, hogy a frigó nincs túl nagy biztonságban a közelemben. Csak tudnám miért olyan hûvös hozzám? :D:D:D:D
Sajnálattal veszem észre, hogy megint dömping van. Többen is panaszkodnak a pocijukra - köztük én is. Porcelán már ritkábban látja a popsimat, de most kicsit fájdogál a pocim. Remélem nem akar ilyen hamar csesztetni a kis rohadék. Elvégre még nincs egy éve sem, hogy megmûtöttek.
Tica, Zolcsi, Luci, - és akit esetleg kihagytam, - jobbulást.
Képzeljétek el, hogy tegnap találkoztam a nõvér ismerõsömmel, aki azon a klinikán dolgozik, ahol mûtöttek. Meséltem már, hogy szembeszálltam a gasztrós dokimmal, hogy nem megyek ahhoz a sebészhez, akit õ ajánlott, mert "nem hallottam róla jó dolgokat". Erre mondja az ismerõsöm, hogy az elmúlt 1-2 hét alatt 3 bélmûtétet végzett, és mindnél varratelégtelenség lépett fel ->ügyeletben újra megmûtötték õket->sztóma (és a többi mûtétje sem sikerült túl jól). Basszus, ilyeneket hogy engedhetnek mûteni? Hogy lehet valakibõl csak azért orvos, majd prof(!), mert a felmenõi is azok voltak, és jók a kapcsolatai? Ha nekem valami nem megy, azt nem erõltetem. Pláne ha emberek életérõl van szó. Nincs lelkiismerete? És nem tûnik fel senkinek, hogy mennyi komplikáció adódik a mûtéteibõl? :(
Nincs jelen
#6008 2008-11-22 18:27
- Nelly
- Tag
Judy gondolkoztam már azon,hogy a közeljövõben átugranánk nánásra...de basszus annyira kevés az idõm mostanság,pedig jó lenne kicsit beszélgetni és persze Zolcsiékkal is összefutni..majd egyszer megbeszélhetnénk valamiféle "kis talit" :)
Ha már a debreceni találkozókról lemaradok....
És durva amit a sebészrõl írtál,amúgy Debrecenben mûtöttek?
Nincs jelen
#6009 2008-11-22 18:39
- roor
- Tag
Halika!
Jelentem már nem lehet fagyival megvesztegetni.:D
pá
Nincs jelen
#6010 2008-11-22 19:02
- pasek
- Tag
Sziasztok Kingitangások!
Jó sokat írtatok, mióta nem jártam erre, termeltek rendesen :) Nem is bírom elolvasni, mert dögrováson vagyok még egy kicsit, benyaltam valami szépet, amitõl jól bedagadt a torkom, nyelni is "fölöttébb kellemes" és most örülök, hogy több, mint 12 órája 37-38 °C között a testhõm.
De volt segítségem, és jókat nevettünk, hogy a dupla algopyrin olcsóbb, mint a gáz, és jobban is melegít!
Ja, és a segítségem üdvözöl mindenkit, és van akiket puszil, és itt diktál épp a fülembe :D
Akik hiányoltatok minket, izenjük, hogy megvagyunk, olvasunk, és majd írunk is. De most épp hallgatunk....
Nincs jelen
#6011 2008-11-22 19:21
- Marthuska
- Tag
Sziasztok! Igen, bõséges a termés itt mindig, nem is bírom követni. Azért olvasgatok ám!:):)
Pasek! Remélem ezzel a nyavalyával is megbírkózol, és hamarosan jobban leszel! A felszedett kilók biztosan segítenek ebben, nem lehet téged csak úgy leteperni! Na, és a gondos ápolás!
Mielõbbi gyógyulást kívánok! Puszilom Lisát is!
Nincs jelen
#6012 2008-11-22 19:57
- Nelly
- Tag
ROOR:Na fogadjunk,hogy azért még el lehetne csábítani...illetve rá lehetne venni egy két dologra egy kis fagyival :D :D
(ha magamból indulok ki :) )
Látom deluigi neked is tetszik a szerzett nevem :)
Ja és tudom ez itt nem a vita helye...de böki a csõrömet és ki kell írnom magamból,hogy....
érdekes mindenki illetve a legtöbben megértették mit is akartam írni,az való igaz,hogy eléggé nem jól fogalmaztam és igen lehet valakinek sértõn nem úgy szántam,de milyen jellemzõ néhányunkra(kihangsúlyoznám,hogy nem magamra értem),hogy rögtön támadjuk a másikat és ítélkezünk!!!
Azt hiszem elõször talán rá kellett volna kérdezni ezt hogyan értem,majd figyelmeztetni,hogy talán finomabban...na de rögtön támadás áldozata lettem(én szegény :D)
Amúgy nem szoktam csámcsogni a dolgokon,tehát már lapozom is...de ez kikívánkozott!!
Pasek gyógyulást,és üdvözlöm kicsi lakóidat :)
Ma (vagy 2 hónap óta)elmentünk anyósékhoz,szerencsésen megúsztam...sõt még jól is laktam :)
Mindenkinek kellemes szombat estét
Nincs jelen
#6013 2008-11-22 20:29
- youlcsi
- Tag
sia mindenki!
lámpa a babaszobába kinézve (olyan kis szép mennyezeti napocska alakú).
beállnék én is abba a sorba, ami a hasbajosokat gyûjti a mai napon.
de: ma alig pár órát volt 37 felett a hõm, és a wc-re is csak egyszer kellett vonulnom :) úgy látszik, talán kezd mûködni a gyógyszer :)
majd holnapra kiderül, hogy átmeneti egy nap volt jobb (szokott ilyen lenni néhány hetente egyszer), vagy végre valahára hat a prednisolon.
errõl jut eszembe (de hogy miért?): halászlé ugye diétás kaja? bár mindegy is, mert azt úgysem hagynám ki soha. még ha belepusztulnék sem :)
valószínû, késõbb még jövök (ember engedélyezte, hogy most, amíg lezuhanyozik, fórumozhatok. utána szigorúan lép vissza a wow-ba :))
na, tsók!
Nincs jelen
#6014 2008-11-22 21:05
- Nita
- Tag
Szép estét!
Én is olvaslak ám titeket de "szerencsére" ezt nem lehet követni nagyon pörög a topik! :D
Kicsit vissza olvasva azért tudom páran rosszabbul vannak nekik mielõbbi jobbulást! Tica, Zolcsi, Luci,yolcsi és Judy neked is kevesebb hasfájást!
Pasek te meg most, hogy van "segítséged" már biztos jobban is vagy! ;) Hogy van a kis papagájod? Akartam írni hogy ne vegyél neki társat mert akkor nem lesz veled olyan kedves, és ketten kicsit hangosabbak is. Nekem is van egy saját kézzel nevelt nimfám, de így engem néz a párjának, na jó már nem is igaz,mert mostanság a kis lotyó átpártolt a Lacihoz, de igaza van végül is "lány" madárka.
Tényleg kinél mekkora a hó! Matruska felétek is kell már lenni pár centinek! A bükkben Lisa?
Nem tudom milyen mini talit szerveztek decemberben, de a két ünnep között egy éjszakára megyünk Lillafüredre szívesen találkoznánk veletek valahol, ha van kedvetek!
Mano! Ma csináltam rántott ananászt amit nálad ettem...nyam-nyam csókoltat a család! :D Regi meg növésben van még kell neki az alvás! ;)
Nelly! Én elolvastam amit írtál, és szerintem amíg nem fejtetted ki bõvebben kicsit félre érthetõ volt, de nem volt sértõ azért. Persze ez elég rossz lehet a párodnak..szóval elhiszem ha nem kedvesen gondolsz a személyre.
Pilli! Borzalmas ami a pároddal történt jobbulást neki!
Sziszi! Danibetyár sztorijait lassan könyvbe kéne írni, szerintem nagyon tetszene neki, ha ezeket a kis pillanatokat nagy korában elolvashatná!
Ja szerintem Árpi kezében egy kis madárka van! ;)
Nincs jelen
#6015 2008-11-22 21:09
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nelly!
:D:D:D
Én megértelek és te is olyan vagy mint én , hogy kimondod azt ami bánt!!:D:D
Sziszi!
Hát te is alkesz vagy mint mi????:D:D:D:D:D:D
Danikának mihamarabbi jobbulást kivánok!!!
Manó!
Gombjaid megcsinálva , felvarrva!!!!:D:D:D:
Köszönjük szépen amiket hoztál , bár a fiamnak köszönhetõen én se és más se a családból meg se kostólhatta!!:D:D:D
Roor!
Fagyival lehet , hogy már nem érünk semmit , de mondjuk mit szól a következõkhöz?:
-csülök
-citromos szelet
-hortobágyi pacsinta
-csülkös pizza
-aloe vera gél ( vörös bor )
stb.......
És ez csak néhány volt a listámból!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Köszönöm szépen az új titulusomat , ez jobban tetszik mint az elõzõ!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D
Bár az is igaz volt , de ez jobban megy a profilomhoz!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Tica!
Jobbulást neked is!!
Pasek!
Örülök , hogy jelentkeztetek!!!:D:D:D:D:D:D
Nagyon vigyázz magadra és tesséék minél elõbb meggyógyulni!!!!!!
Lisa!
Sikerült?????:D:D:D:D:D:D:D:D
A havazás nekem is és a családomnak is nagyon tetszett!!!!:D:D:D:D:D:D
Én szeretem a telet!!!:D:D:D
Voltunk ma vásárolni és vettem magamnak egy parfümöt meg egy nacit is!!Egészen meglepõdtem amikor próbáltam a 38 -ast mivel úgy voltam vele az kicsi igy vittem magammal egy 40-est is!!:D:D:D
Aztán az lett a vége , hogy egy 36-ost vettem!!!!!:D:D:D:D:DHuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááá!!!!!!
Nincs jelen
#6016 2008-11-22 21:16
- Lucifer
- Tag
Nita!
Nálunk már bokáig ér az hó és nálatok?????:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Végül is nálunk ugyan olyan mint 10 percnyire nálatok!!:D:D:D:D:D:DD:D:D
Látod mire jó egy mini Tali???Lehet új kajákat tanulni!!:D:D:D:D:D
Lassan már mi is szervezhetnénk mini talit!!
Youlcsi!
Én is imádom a halászlét és mindig eszem belõle lessssz ami lesz alapon!!!
Különbem meg nem diétás!!:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6017 2008-11-22 21:32
- Nita
- Tag
Luci!
Nálunk is bokáig ér ja....;) Szerencsére nincs panasz a fõztömre, de mindig jó valami új kaja a repertoárba. :D
Én is akartam ma nacit venni, de most nekem is a 36os jó féltem megvenni, mert hízok egy kicsit és akkor megint nem fér bele a sejhajom :) Tõlem szervezhetünk mini talit, csak jó elõre mondjatok idõpontot, és viszem a Lacit is tök jól eldumáltak a Gyulával a múltkor is! Van ott valami darts, meg biliárd a shopban szemben veletek....akár ott is lehetne. Akkor sokan tudnak jönni.
deluigi! Tessék kicsit örülni az elsõ hónak! Majd, ha minden reggel lapátolni kell meg kocsit pucolni, na az már tényleg utálatos. Centiben kb mennyi esett nálatok?
Nincs jelen
#6018 2008-11-22 22:23
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Olvastam az obi újságot és a cimlapon az áll , hogy "Jó szerszámmal öröm a munka!"
Hát ezt ki hogyan érti!:D:D:D:D:D:D
Bár van benne valami!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6019 2008-11-22 22:37
- judy1981
- Tag
Nelly: Kukac mentségére szóljon, - te is írtad - rosszul sikerült kifejezned magad, és Õ nem ismer Téged annyira, mivel ritkán jár a Kiingitangában. :D Aki ismer, tudta, hogy nem volt benned rossz szándék. Késõbb ki is magyaráztad magad, ennél többet pedig nem tehetsz. Nem is kell. ;)
Bármelyik hétvége jó lesz. Azért hétvége, mert tudom, hogy Zolcsi hétköznap este nem szeret kimozdulni. És nem kell aggódni a másnapi ébredés miatt. :D
Igen, Debrecenben mûtöttek.
És ne támadjuk már egymást! Fõleg ok nélkül. Nem kell mindig a rosszat feltételezni a másikról.
A (bármilyen) fogyatékkal élõket pedig nem sajnálni, segíteni kell. A sajnálattal nem sokra mennek.
Én magam is elég nyers tudok néha lenni. Nekem az a természetes, hogy egyformán kezeljek mindenkit, mert senki sem kevesebb a másiknál, csak másabb. Némelyik különleges.
Nálunk még csak egy hópehely sem esett le. Ez már csak azért érdekes, mert mi Bp.-tõl keletre, Deluigitól meg nyugatra vagyunk, tehát köztetek valahol fél úton. De biztos jön ide is, mert a gerincem már sajog. :(
Engem meg fogtok kövezni, de én nagyon nem szetem a telet. Teljesen le tud hangolni. A hóesést addig szeretem, amíg nem kell kimenni.
Béke veletek!
Nincs jelen
#6020 2008-11-22 22:39
- aiolosz
- Tag
Joeste :)
Remek volt az idozitesem, mert ma delutan hozaporban vittem a otot teli papucs cserere...a holnapi IKEA latogatast pedig megprobalom elszabotalni...bar a Tescoban van vese_velo es az nagyon csabit :D
Ma, itt Gazdagreten, ragyogo napsutes kozben volt hozapor...
Luciferi, Luciferi :D azt is szoktak mondani, "ehes diszno makkal almodik" :D
Jo olvasni a tarsasagot, mert meg akkor is humoranal van majdnem mindenki, aki tulajdonkeppen sirhatna is...
Nincs jelen
#6021 2008-11-22 23:02
- youlcsi
- Tag
halászlé... szóval nem diétás... kár :( mi lesz így velem?
hetente, max kéthetente hal van hétvégén. lehet, inkább fõbe lövetném magam, de ki nem hagynám :)
hó itt a balkánon is esett, de nem sok. csak a kocsik tetején látszik, hogy beköszöntött a tél. végre. nagyon szeretem :)
szép estét!
Nincs jelen
#6022 2008-11-22 23:09
- Agica01
- Tag
Jó estét!
Mifelénk is havazott, összesen vagy 10 percig, de akkor nagyon! És semmi nem maradt meg belõle. Én annyira nem bánom, bár Bazsikám már készült a szánkózásra amikor látta hogy kezd havazni. :)
Tica, sztem nem a remi miatt vagy rosszul, nem hiszem hogy egy kis csúszás nagy gázokat okozna... Amúgy csatlakozom azokhoz akik nincsenek jól, nem tudom, mi lehet, hasgörcs, fájnak a beleim, étvágytalanság, és láz majdnem minden este, mostm ár egész héten! Már eléggé unom.
Jobbulást mindenkinek és további kellemes hétvégét!
Nincs jelen
#6023 2008-11-22 23:13
- sziszi32
- Tag
Nekem az a szlogen is tetszik, hogy a "legkisebb is számit" :D ezért a kisf.rkú palik is szivesen járnak oda. Mert õk is számitanak!!! :D :D
Hó nálunk is volt, de hálistennek el is olvadt. Én abszolút nem vagyok télpárti, sõt, inditványozni kellene az emberjogi parlamentben, hogy engem ilyenkor minimum a Maldiv-szigetekre telepítsenek! Onnan én is szeretném a telet! :D
Nincs jelen
#6024 2008-11-23 02:52
- kukackonzerv
- Tag
Sziasztok! :)
deluigi! :) A reggeli "haligali " beköszönésedtõl annyira ellazul az ember, hogy kedve támadna egy pálmafás rövidghatyóban leugorni Hawai-ra :D:D .A "búrámat" :D illetõen, talán jövõ héten felkerül róla egy alakzat" :D de csak mint háttérszereplõ leszek jelen,mert ezt kedvelem.
Tica! Jobbulást a pocidnak! :)
Vica! :) Ilyesztõ, hogy a srác, a zaklatás mellett még követett is, meg is értem a rossz szájízt :(:(.
roor! :) Igen, a Captain helyretett !:D Mikor bepilláztam ide az államalapítás küszöbén' is,elvesztettem a fejem és a teljhatalmad alá kerûltem hirtelen.. :D:D. Sorry, fennség :D:D:D !
Youlcsi! A napocskás lampion asszem az én plafonkámra is jóljönne, mert így nem csak akkor sütne a hasamra a Nap mikor lustálkodom :D:D:D. A halászlé sajnos tényleg nem crohn-os kaja, így vagyok én is a töltöttkáposznyával , de azéér alkut kötök néha, a csak gombóc(hagyma nélkü)l+lé formával.
Nelly! Õszintén leszünk igazságosak :) ! Sok, és különbözõ vélemény született a mi" témánkkal kapcsolatban. A "különbözõ vélemény" kifejezést szívesen fogalmaznám át az 'egyéni észrevétel'alakjára, mert így nem tükrözi pártfogás érzését senkinek, hisz nincs is rá szükség egy ilyen jó közösségben :). Nyílván így sokoldalúbb volt a téma, és természetesen hasznos is(szerintem). Azt szeretném, ha kettõnk közé kerûlne egy = jel.Említetted,
hogy ki kell írnod Magadból, ami böki a csõrödet= én is ezt tettem mikor észrevételeztem a helytelen kifejezésed . :)
Nem bántottalak, nem is akartalak. Így is kezdtem ('ne haragudj'..)Ez nem, a 'már ne is haragudj!' forma, remélem érzed!!
A sajnálat, alárendelt kifejezés egy MÁS" emberrel szemben=Te is így látod,csak rosszul sikerült megfogalmaznod.
Úgy érzem így egyenlõekvagyunk. :)
Tisztelettel:kukac.
Szerkesztette: kukackonzerv (2008-11-23 02:57)
Nincs jelen
#6025 2008-11-23 03:13
- kukackonzerv
- Tag
Jah! Zolcsi! :)
Milyen volt a báli buli? :D:D (lehet most is ott még.. :D)
Nincs jelen
#6026 2008-11-23 08:22
- tica
- Tag
jesszus, de korán keltél!
Én csak hat körül, de akkor sem magamtól.
Képzeljétek, tegnap egész nap nem voltunk otthon, este kilenc körül értünk haza. Lakás tök hideg. Elromlott a fûtésünk. Még szerencse, hogy van egy kis olajradiátorunk, azzal a hálószobát befûtöttük kicsit. Párom ma dolgozik, mi meg menekülünk a nagyihoz. Remélem holnap találunk valakit aki megcsinálja, mert nagyon hideg van..
Én is vettem magamnak tegnap egy gatyát, Luci, én is vittem 40-est is be, de végül a 38-as a passzentos, hurrá. Azért 36-osnak jobban örültem volna én is.. :(
Nincs jelen
#6027 2008-11-23 09:33
- Vicaa
- Tag
Deluigi! Én is hasonlóképp szoktam cselekedni, korán kelek, majd ha lehet, akkor Anna délutáni szunyálásakor még én is pihizek egyet. Sajnos a vizsgák miatt ez most egy hónapig ki lesz csukva :(
Nincs jelen
#6028 2008-11-23 09:50
- akiss
- Tag
Sziasztok! A Jászságban csak mutatóban esett hó!
Méghogy nyugodt, stressz mentes életet kell élni, vagyis megpróbálni, annak aki Crohn-beteg! Kérdem én, hogyan? Bea rájött, hogy fel tud állni a székre és milyen buli onnan kiabálni anyának, a tv-t pedig a pelusos szemetes tetejére állva kapcsolgatni! :D A legújabb találmány pedig a kismotorja ülésére állni! Hát a szívroham kerülget!!!
Megtanult szaladni is, csak a fék nem mûködik még :D, így a homlokán már két szép kék folt is díszeleg. Mi lesz még? :)
Na megyek megnézem a husit, nálunk sült csirkecomb rizzsel lesz az ebéd.
Nincs jelen
#6029 2008-11-23 11:00
- roor
- Tag
Halika!
Youlcsi:a halacskáról nem kell lemondani,nekünk kimondottan ajánlják a halfogyasztást,csak az a nem mindegy hogyan van elkészítve.:D
Panírban,olajtól csöpögve mondjuk pont nem kellene,a halászlé pedig a fûszerezése miatt,de mondjuk párolva,fõve,grillezve kimondottan ajánlatos.:D
Kár hogy én ki nem állhatom,max olajos halat eszek meg nagyritkán,abból is csak egyetlen egyfélét vagyok hajlandó.:D
Oké,ha fogok valami szépet,és anyós elkészíti akkor megkóstolom,de igazándiból nem vagyok oda érte,no meg nem éhenkórásznak való (mint én :D ),mert nincs türelmem a szálkákkal bíbelõdni,márpedig az nagy gondot tud okozni odabent.:D
Oké halacska kivesézve.:D
Morci vagyok,mára már megvolt a mérgelõdésem.
No ebéd után,ami ugyi a tegnapi paprikáskumpi maradéka,azt hiszem alszok egy nagyot.:D
Este meg beveszek egy zsák lesz@rom bogyót,szükség lesz rá,svájci fõmufti megint gyün hzzánk,én meg már most a falra mászok tõle.:D:D:D:D
Aiolosz drága,ha már az élet sz@r,legalább itt nevessünk nagyokat.:D:D:D:D
Sziszi drágám,ezennel ünnepélyesen befogadtunk az alkeszek bandájába.:D:D:D:D
Dani hogyan van?Mert mivel nincs sztori,valószínûleg még nincs olyan jól.:(
Gyógycupp a pofijára!:D:D:D
Na majd jövök még kukkolászni.:D
pá
Nincs jelen
#6030 2008-11-23 11:06
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Nálunk sem esett egy szem hó sem,sõt még a nap is süt :)
Kukacka:valóban rosszul fogalmaztam,erre most már figyelni fogok,hiszen nem mindig csak magamból kell kiindulnom,mert akik nem ismernek is olvasgatnak itt.
A szándék nem volt rosszindulatú,de ezt már kiveséztük...
Luci 36-os naci.....én a 34-esnél járok,márha találok magamra abból a méretbõl is...
De ez régen is így volt...mindig azt hittem gyors az anyagcserém ezért nem tudok hízni,de mint legutóbb megállapították az normális...tehát lehet én soha nem fogok túlsúllyal küzdeni..lehet ennek örülnöm kéne :)
(sok a lehet) :)
Most megyek még ezer dolgom
Kellemes vasárnapot mindenkinek
Nincs jelen
#6031 2008-11-23 11:08
- Nelly
- Tag
Judy a mini talira még visszatérünk...bár míg túl nem vagyok a dec.10-en beszámíthatatlan vagyok.
Nincs jelen
#6032 2008-11-23 11:53
- sziszi32
- Tag
Drága Roorfenség, alázattal fogadom a felvételemet az Alkeszek Kiváltságos Bandájába (AKB :D), ami reményeim szerint azt jelenti, hogy a jelentõs "aloéfogyasztás" a felvételi vizsga! :D :D Fenség, ne félj, nem maradok el mögöttetek... csak utána talán hirtelen kevésnek fog tûnni az az egyetlen porcelánistennõ... :D
Motyóka gyakorlatilag egész éjjel ébren tartott minket. Este totál aranyos volt, rohangált, kacagott, fel is lélegeztünk, hogy akkor már jobban van... mignem eljött a lefekvés ideje. A legkisebb gondom az volt, hogy nem akart engem elengedni, annyira ragadt rám, s ha látta, hogy kilépek az ajtón, keserves sirásban tört ki. Emellett azonban tele volt az orra, biztosan fájt a torka, éhes volt, de nem birt, nem akart enni. És ez igy ment egész éjjel, reggel fél hatkor már a sirás jött rám, hogy ma korán kell kelnem, és nem aludtam egyetlen nyavalyás órát sem. Plusz, én is lerobbantam, taknyom-nyálam egybefolyik, könnyezik a szemem, állandóan prüszkölhetnékem van... és "szalad" a nappali, mert Danika megtalált egy tekercs konyhai papirtörlõt (paraszt papirzsepi :D), és cafatokra szedte. :D
Nálunk husileves lesz, és rántott pipi krumplipürcsivel. Sütöttem valamelyik nap kókuszos-citromos linzert, hát elvileg van édesség is (bár a bélünkbe nem hiányzik, nekem vágyálom a negyvenes nadrág (mármint nem a 34-essel van gondom, hanem inkább a 48-assal :D).
Ja, ez nem is rossz ötlet, összeszedni a Danisztorikat egy kis könyvbe, férjem kinyomtatja, és bekötjük keménykötésbe :D Szép emlék lesz!
Ja, mai pihentagy sztorim önmagamról: anyám kapott natúr fából készült madárházakat, kettõt, és ideadta, hogy fessek rájuk szépet. Az egyik már kész van, s ha meglesz a másik is, akkor megmutizom nektek! :D (Már ha valakit érdekelni fog...)
Nincs jelen
#6033 2008-11-23 12:31
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágám eltaláltad az "aloe" fogyasztás a feltétel.:D
Nem tudsz elmaradni,mert húzunk magunkal,vagy tolunk,görgetünk,mindegy.:D
A porcelán istennõ meg csak a luxus,ha megszorulunk jó nekünk a természet lágy öle,néhány popósimogató fûszelállal.:D
Ha Dani ilyen aktív volt az éccaka akkor nagy baj nincsen,és ha cafatokra szedte a pappert akkor hidd el hamar visszatér a huncutsága.:D
De inkább most legyetek túl ezen a takonykóron,hiszen januárra rendbe kell lennetek,mert aztán itt megy majd az össznépi szorítás-szurkolás hogy legyen kakis pelusotok!:D:D:D:D
Kaját jegyeztem,be fogom vasalni a sütivel együtt.:D
A könyvre pedig igényt tartok,tényleg szedd össze a sztorikat és csináljátok meg!:D:D:D
És igen,engem érdekel a madárvityilló is.:D
Na mivel már reggel mérges,dühös voltam,ezért gyilkolni és bûnözni készülök.:D
Megölök egy képviselõfánkot,és ha vérszomjam nem csillapodik akkor egy francia krémest is!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Aztán megyek délutáni pihire,este jövök.:D
pá
Nincs jelen
#6034 2008-11-23 15:31
- youlcsi
- Tag
roor!
az a gond, hogy a bajai ember csak ötféleképpen eszi a halat, amik a következõk: lé, sütve, lé, rántva, lé... és van talán még a hatodik is, ami természetesen a lé :) azt hiszem, én diétásnak fogom ezeket nevezni, hátha mûködik a tudatalatti dolog :)
sziszi!
40-es nadrág? én nagyobbnak születtem, mint ez a méret :) úgyhogy ismerem ezt a vágyálmot...
tsók!
majd még este jövek (ha az ember engedélyezi a pár percemet :))
Nincs jelen
#6035 2008-11-23 15:51
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Jelentem még élünk azaz túléltük a bált.Kiderült ,hogy reneszánsz stílusú este volt.Ennek jegyében zajlott minden.Igaz hálistennek nem kellett úgy öltözni.
A bál apropója osztálytalálkozó volt.Igaz összesen 5-en vettek részt a nejem osztályából.A vacsi rendesen korrekt volt.
Roor drága(és a többi kedves hûtõlátogató.:D:D:D) megnyaltad volna a tíz újjad.
Leves tárkonyos sertésragu cipóban tálalva.Én csak a kenyérbõl ettem és egy kis husit mert tejszínes tejfölös dolgokat nem bírja a belem.Nem akartam egész estére bérletet váltani a slozira.:D
Következõ fogás :fél darab sült csírke krumplipürével farönkszeleten tálalva.Isteni volt csak a csontikat hagytam.:)
Az italról magunknak kellett gondoskodni mert a 4000 ft/koponyába nem fért bele egy rövid és egy sör.A hangulatot jóféle Unicum NEXT típusú gömb alakú üvegben tárolt nedûvel kezdtük.
Aztán jött a zenekar:tudni kell a mi vidékünkrõl ,hogy itt egy ilyen bálon a csárdás és a mulatós nyitó szaksz.
Ezzel szemben a La Bomba zenekar és Hevesi Imre (Hevesi Tamás testvére) kicsit máshogy gondolták ezt.
Sajtból van a hold ,Apám hitte, kócos kis ördögök és még legalább 20 hasonló típusú dal elõadása után(mindezt fapofával és hihetetlen pókerarccal valamint artikulátlan bevisitásokkal megspékelve Hevesi Úr által) a báli sereg enyhén nem tetszését fejezte ki.Egy réteg keményen követelte a szórakozás lehetõségét a pénzéért.Végül a zenekar nem bírta tovább és beraktak egy Mc haver cd-t.:D:D:D.Maga volt a megváltás.
Éjfélkor svédasztal rántott husi ,fasírtok salátáták és ami ilyenkor lenni szokott.Késõbb tombolasorsolás természetesen megint csak a szokásosat nyertük:tapasztalatot ,hogy legközelebb ne vegyünk tombolát.:D
A tombolasorsolás után pedig már 3-at is elütötte az óra mindenki kezdett hazaszállingozni.A zenekar 1/2 3 utábn lelépett és Hungária cd dalaira lehetett táncolni.Ekkor már elég fáradtak voltunk hisz mc haver rendesen leizasztott bennünket.1/2 4-kor bújtunk ágyba.
Nelly nagyon örölök minitalinak és persze részt szeretnénk venni rajta.Ha javasolhatom az idõpontot inkább dec 10. után hagyjuk mert akkor már túl leszel a tükin.De ha gondolod a jövõ hét szombat kivételével a többi jó.Tényleg jobban tetszik a hétvége Judy már jól ismer.:)
Pasek örülök ,hogy végre jobban vagy aggódtunk érted.Lisának üdv és írjatok ha tudtok.
A hó nálunk még nem jelentkezett de a csípõs hideg és a szél annál inkább.
Mindenkinek üdv többet már nem bírok írni a hajnali lefekvés azért rányomta a bélyegét a mai napomra.
Hali:D
Szerkesztette: zolcsi (2008-11-24 07:45)
Nincs jelen
#6036 2008-11-23 16:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Voltam ma csimmát is venni mert tegnap este jutott eszembe , hoyg csak magassarkúak vannak és abban nem igazán kényelmes a írolival közlekedni!!:D:D:D:D:D:D:D
A Gyula örült nekem , de azért elvitt!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Danikának jobbulást!!
És engem is érdekel a madáretetõõõõõõ!!!!!:D:D:D
Különben a beteg gyerekre visszatérve!Anyukám nagyon szivesen vigyázz bármikor a gyerekekre , de ha lázas beteg akkor nem mert a gyerek ilyen betegen az annnnnnnyyához ragaszkodik a legjobban!És ez való igaz!Tényleg ha betegek akkor inkább anya mint apa!!:D:DD:D
Zolcsi!
Örülök , hogy ilyen jól éreztétek magatokat!!:D:D
Roor!
Mérges békát tessék elküldeni!!:D:D:D
Lehet, hogy azért jön a svájci mert mégis ad lóvét!!:D:D:D:D
Küldhetnél nekem azokból a sütikbõl!!!:D:D:D
Youlcsi!
Én is szeretem a halat minden formában!!!:D:D:D
És a halászlérõl én se mondok le!!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6037 2008-11-23 16:55
- akiss
- Tag
Szia Deluigi!
Nem jászváros, csak község :D
MSM-em van, YM-em nincs.
Nincs jelen
#6038 2008-11-23 17:02
- Nelly
- Tag
Jaja Zolcsi valahogy én is úgy gondoltam,hogy tüki után és remélem nem lesz olyan húzós a karácsonyi hajtás és nem kell áttenni jövõ évre a talit...
Majd építünk hóembört :)
Nincs jelen
#6039 2008-11-23 17:33
- sziszi32
- Tag
Halihó! (bár, ha deluigi haligalijától hawaiira képzeljük magunkat, akkor én jöhetnék egy férfias AHOJ-jal!, hogy forró nyári tengerpartra álmodjuk magunkat! :D)
Szóval, madárház folyamatban, csak kicsit ki voltam ütve délután, mármint ez alkalommal nem az aloé, hanem a betegség tett be nekem. Danikánál szerintem most tetõzik a betegség, az enyhe szó, hogy nyûgös... De csak túléljük ezt is valahogy...
A báli sztori Zolcsi, valami egetrengetõ! :D Velünk egyszer az történt, hogy anyámék elhivtak egy "f.sza" bálba azzal, hogy csupa ismerõs lesz ott, egy kisebb teremben, de nagy bulinak igérkezik, lesz cigányzenekar meg iesmi. El is mentünk, cigányzene is volt, csak éppen... anyám a maga ötven évével kis zöldfülûnek számitott a felhozatal mellett... :D
Nincs jelen
#6040 2008-11-23 17:51
- roor
- Tag
Halika!
Fõszaki örülök hogy jól éreztétek magatokat.:D
Irigykedem a kaja miatt,de egészségedre.:D
És ezentúl kötelezõ lesz a kingitangásoknak annyit enni amennyi csak beléjük fér,a maradékot pedig leadni a királyságban.:D:D:D:D:D
Youlcsi:mûködhet a szugerálás,de azért óvatosan vele.:D:D:D A lényeg hogy ha jólesik és szívesen eszed akkor kevesebb kárt okoz.:D
Lucikám:sajna nem maradt,iszonyatos vérengzést rendeztem.:D:D Viszont hozzunk össze egy cukrászdábamenést oké?!:D:D:D:D
Sziszi:akkor pont jó korosztály,már nem felnõttek,de még nem újra gyerekek.:D:D:D
Túlélitek,csak tessék vigyázni magatokra.:D
Azon totózok mit egyek vacsira.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6041 2008-11-23 18:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Jobbulást nektek és vigyázzatok magatok!!
Roor!
Szivesen megyek veled cukiba csak az a baj , hogy ha te beindulsz akkor semmi nem marad nekem!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6042 2008-11-23 19:37
- Agica01
- Tag
Halika!
Hát csak olvasom, hogy miket fõztök-miket esztek és irigykedek. Egyrészt annyira fõzni sem tudok (:)), másrészt egyszerûen nincs rá energiám! Ti hogy csináljátok? Komolyan! Amióta elhagytam a medrolt, kb. 3 hete, azóta megint fogyok, állóképességem 0, közérzet rossz, és aludnék egész nap, és nagyon fáradékony vagyok! Van ez ellen valami trükkötök?
Ja és mivel lehet étvágyat csinálni, ami lehetõleg nem gyógyszer? mert minden falatot úgy eszek hogy mondogatom közben hogy "benn marad, benn marad"... elég sz@r...
Elõre is köszi és bocsi hogy fõleg csak panaszkodtam. :( De nagyon nekikeseredtem. :(:(
Luci, most hogy írtad, csizmám nekem sincs, nem csak magas, de semmilyen, nekem is kellene venni. de mikor? Kedvem sincs kimozdulni.
Sziszi, kitartást, majd eljön az idõ, amikor aludni fog, reméljük. :) Mennyi idõs Dani?
Tica, igen, Bazsi is koraszülött volt, és azért nem tudtad, mert nem írtam korábban, azt hiszem. Csak neki tök fejletlen volt a tüdeje amikor megérkezett...
Azért valami jó is volt ma: az uram elvitt kicsit wellnessezni (vagy hogy kell írni), hogy jobban legyek. :) na az legalább jó volt. :)
További szép estét mindenkinek!
Nincs jelen
#6043 2008-11-23 19:57
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Sziszi, Danika jobbulást Nektek! A könyv nem rossz ötlet, nekem Anyukám naplót írt Rólam, még most is szívesen olvasgatom. Egész a terhesség közepétõl két éves koromig.
Zolcsi, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, én meg itten nyomom a pénzügyet ezerrel. Azért némi pihenõket tartottam, nehogy megártson. Az igazság az, hogy ha írásbeli vizsgáról van szó akkor én biz nem vagyok az a nagyon maximalista típus, olyan kis felül görbülõssel is beérem. Holnap du. 2-kor.
Na ma megtört a jég, lett kakis pelus sztori. Fürcsi elõtt tíz perccel gyártott egy önálló gombócot Annám, na mondom egye fene, lecserélem azt a pelust. Csere át, öt perc múlva óriási rotyi, dugig a pelus. Anya kicsomagol, meglát, szájat tát, ezt kihasználva Anna egy pillanat alatt két kézzel matat a kakiban. Anya riasztja Apát, õ fogja a két kezet, de Anna addigra már a lábával is benne járt. És ugye mi szülõk is mindketten.
Ezután jólesett a fürdés :D
Egyébként délelõtt szilvás bébikajcsit kapott, ami máskor nem jött be székletlazítás gyanánt, de most aztán estére megkönnyebbült a csajszi rendesen!
Nnna, most lépek is már, még át kell néznem néhány feladatot!
Sok-sok puszi Mindenkinek!
Nincs jelen
#6044 2008-11-23 20:31
- Lucifer
- Tag
Vicaa!
Hát most aztán tényleg naygon jót nevettem!!:D:D:D:D:D:D
Annácska egy szupi csajszi!!:D:D:D:D:D
Jó tanulást és sikeres vizsgágak kivánok neked!!!
Nincs jelen
#6045 2008-11-23 23:14
- judy1981
- Tag
Luci: Én hordok 36-os nadrágot, és lassan már kicsi is lesz. A 34-es már a combomon elakadna. Viszont kosztüm esetén felülre meg nagy a 36-os, azt vagy át kell szabatni, vagy ha van kisebb, akkor cserélik. Ha lehetne, akkor csak felülre híznék. :)
Ágica: Én erre multivitamint kezdtem szedni, de valami B vitamin készítmény is megteszi (Pl.:polybé). Patikában recept nélkül kiadják. Esetleg injekció formájában. Pont ma volt a tv-ben, hogy régen B vitaminnal csináltak étvágyat. Van benne valami, mert anno a polybé injekció után annyira éhes lettem, hogy mire hazaértem (kb. 5 percre lakom a rendelõtõl) már kötekedõ hangulatban voltam. :D
Sziszi: ha a madárházzal egy mondatban szerepel a pihent agyad, akkor mindenképpen kíváncsi vagyok rá. Na jó, nem csak akkor.
Nincs jelen
#6046 2008-11-24 03:31
- sziszi32
- Tag
Mi még fenn vagyunk, Danika igen rosszul viseli a betegséget... :(
Nincs jelen
#6047 2008-11-24 09:04
- Szylvy
- Tag
Sziasztok!
Elolvasgattam gyorsan az elmúlt napokat. Úgy látom sok sorstársam van tünetek terén =(, mindenkinek jobbulást kívánok.
Sziszi!
Danikának jobbulást kívánok. Tudom milyen az, mikor a kicsi nehezen visel bármilyen betegséget és ez az éjszakára is ráteszi a koronát. Az én kicsi fiam fülfájós minden megfázás elõtt és ilyenkor viszonylag keveset alszunk éjszaka. Ha pedig sikerül elaludni csakis úgy, hogy én vele alszok egész éjjel.
Deluigi!
Megígértem, hogy leírom a Salofalk klizmával való tapasztalataimat, ezt meg is teszem a kísérõjelenségek topikban.
Puszi Mindenkinek
Szilvi
Nincs jelen
#6048 2008-11-24 11:54
- arpapa
- Tag
Köszönöm deluigi!
ez most nekem nagyon kellett, hogy átgondoljam az életem!
mégegyszer nagyon köszönöm!
üdv:á ja és áldásbékesség!
Nincs jelen
#6049 2008-11-24 12:00
- sziszi32
- Tag
arpi, most akkor mokus van a kezedben, vagy más????
Nincs jelen
#6050 2008-11-24 12:05
- kukackonzerv
- Tag
@ is köszöni deluigi! :)
Nincs jelen