#6051 2008-11-24 13:26

judy1981
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Én madárra tippelek. Árpit ismerve (egy kicsit).

Deluigi: Ez nagyon igaz, és jó, hogy bemásoltad. Sokan vannak, akiknek jól jön. Már csak akkor lehetnék büszkébb rád, ha te alkottad volna meg. ;)

Képzeljétek, délelõtt jött a fõnökhöz egy "aloé" forgalmazó. Már csak belenyaltunk egy kicsit a pohárba.
Aiolosz: kitalálod melyik fajtát kóstoltuk? Édeset és félédeset.
Már elég éhes voltam, úgyhogy kb 1 óra hosszáig nagyon kellett koncentrálni. :D Most meg jól vagyok lakva, mint egy óvodás.
Majdnem elfelejtettem: Itt is esett a hó. Kb. 5 percig. :| :D

Nincs jelen

#6052 2008-11-24 13:36

sziszi32
Tag

Judy, úgy látom, te is be szeretnél kerülni az alkeszek közé :D Felvételi feltételek roornál és lucinál :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-24 13:37)

Nincs jelen

#6053 2008-11-24 13:37

arpapa
Tag

sziasztok!

jégmadár van a kezemben, ilyesmi mint a mellékelt linkben:
http://www.birding.hu/fotoKereses.do?me … amp;fotos=

üdv:á

Nincs jelen

#6054 2008-11-24 15:54

sziszi32
Tag

deluigi, hogy ment a tárgyalás? Nem ma kellett meglennie?
Daninál s nálam tetõzik a nátha... lõjetek le inkább, úgysem húzom sokáig...

Nincs jelen

#6055 2008-11-24 17:20

Pilli
Tag

Sziasztok!

Köszi a biztató szavakat! Mano tudom, hogy ha ígérsz valamit, akkor az úgy is lesz, úgyhogy meneküljön az a semmirekellõ:) Már elindult a körözés, úgyhogy remélem lesz is a dologból valami. Ma csinálják Pillikirályfinak a fogát, aztán este ünneplés lesz, mert ma vagyunk együtt tíz hónapja. De már száz évnek tûnik :D Na nem.
Mindenkinek jobbulást, aki kicsit rosszabbul van. Pasek remélem lázad már lement!!!
Itt szakad a hó Pesten, még az irodában is úgy fázok, mint állat. Már a mézes tea sem segít. Talán este a forralt bor megteszi hatását ... :D VIgyázzatok magatokra! Sok puszi

Nincs jelen

#6056 2008-11-24 17:25

Pilli
Tag

Tök jó, hogy elõbb válaszoltam és utána olvastam csak vissza, bocs érte. Luci: jövök majd ígérem többet, jól esett, hogy hiányoztam. Most adtam le a szakdogámat is, úgyhogy ki sem láttam a fejembõl, annyi mindent csináltam. De nem panaszkodom, alakul a dolog. Már csak egy államvizsga van hátra.:D
Vicaa és Ánya és Roor Nektek is köszi a biztatást, és azoknak is, akiket kihagytam. Tényleg köszi! Remélem mind mind jól vagytok!!!
Aiolosz: lehet tudni, hogy miért történt, de nagyon hosszú a történet. Privátban leírom, ha érdekel. Hihetetlen, megdöbbentõ, de sajnos fel kell fogni, hogy vannak ilyen emberek is.
Na tényleg bocs a kétszeri hozzászólásért, elég kuszákra sikeredtek :P Látszik, hogy már kijöttem Roor-roszzalkodós gyakorlatomból. Puszi

Nincs jelen

#6057 2008-11-24 18:02

sziszi32
Tag

deluigi, bizom a sikeretekben :)

Nincs jelen

#6058 2008-11-24 18:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Deluigi!
Köszönjük amit talloztál!:D
Van akinek ez használ , de van olyan is aki tudja és már túl van ezeken  a dolgokon!
Én személy szerint nem tudom használni mert nekem nincsenek ilyen problémáim!!:D:D:D:D:D:D:D

Sziszi!
Mostmár aztán tessék meggyógyulnotok!!!!!!!
Gyors gyógybogyeszok postázva!!!!:D:D:D:D

Pilli!
Tényleg hiányoztál és jó , hoyg újra itten vagyol!!!:D:D:D
Szoritunk a vizsgádhoz!!!!!:D:D

Lisa - Pasek!
Jól vagytok???
Sikerült????????

Nincs jelen

#6059 2008-11-24 18:48

roor
Tag

Halika!

Pilli:öröm látni ha itt jársz és igenis érdekel minden ami veled/veletek történik!:D
(Nagyon kiváncsi vagyok ám,én is szeretném megtudni privátba ha lehetséges!:D )
Majd visszarázódsz a rosszalkodásokba.:D Emberedet nem akaod idecsábítani?:D
Me ha nem megteszem én.:D:D:D:D:D:D
Sziszi drágám,kitartás,hamarosan túl lesztek Danival a takonykóron,aztán sittysutty nem is emlékeztek majd rá.:D
Kitartás és extra roor-bogyók csúzlizva.:D:D:D:D
Szilvike:kérésed teljesítve,de ha idõd engedi kapok magyarázatot és hosszú beszámolót priviben?:D:D:D:D
Deluigi:hm....anno én i alig katam kerekded formáimra normális méretû még valahogy kinézõ gatyót,a toppokról ne is beszéljünk,azok felkunkorodtak a hurkáimon.:D
Aztán crohnnak "köszönhetõen" vaditóan nézek ki,és bármelyik boltban kapok magamra bármilyen cuccot.:D:D:D:D:D
Ügyes nyárspolgár vagy te,menni fog hogy az eredmény nektek jó legyen.:D
Judy:az "aloé" ügynököt kpd el,foszd ki,vedeld be és te is klubbtag lehetsz.:D
Lisa:adást vettem.:D Völgyben lent,aztán nekilódulás,kaptatóra föl és máris a csúcson vagy.:D
A többivel nem kell foglalkozni.:D
A 37.5 pedig jó szám,és a kettõ is mivel páros,és párosan szép az élet!:D:D:D
Pasek:mivel Lisa úgysem tud rám megharagudni,ezért most itt csak neked forró gyógypuszik küldve.:D:D:D:D:D
Poci tele,fáradt vagyok,amúgy meg egészen jó napom volt odabent!:D
Tehát hajrá,utánnam mindenki,lesz@rom bogyókat bevenni,fityiszt mutatni az életnek és crohnnak (colitisnek),és nemcsak élni hanem megélni mindent!!!!!!:D:D:D:D:D
Yahoooooooúúúúúúúúúúú :D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6060 2008-11-24 18:59

akiss
Tag

Sziasztok! Most kezdek imátkozni, mert tejberizst ettem vacsira! Ha valaki nem bírja a tejet, akkor ettõl is balhé lehet odabent, ugye? Na majd kiderül! :D

Deluigi! Az itt lévõ e-mail címem az, de lehet meg kell változtatni, arról úgy is szólok majd.

Nincs jelen

#6061 2008-11-24 19:30

Lisa
Tag

Luci : nem kaptad meg az üzit? Tudod az "uralkodótól" vagyis a leszboszi barátnõdtõl :)
Roor: pittyegtem, de hisz úgy is tudod.
Sziszi: mindenhol...puszi és jobbulást!
Holnap jelentkezem jó éjt Mindenkinek

Szerkesztette: Lisa (2008-11-24 19:30)

Nincs jelen

#6062 2008-11-24 20:23

roor
Tag

Halika!

akiss:a tejberízstõl?naná!:D De még milyen balhé.:D
Kérdés hogy a tejfehérjét vagy a tejcukrot nem bírod?:D
Egyébként ezzel kapcsolatban annyit,hogy észrevételem és tapasztalatom szerint a forralt normális tej talán nem okoz akkora galibát,de ártani az is árt.:D
Lisa:email fiókod.:D
Jaj!
Ezúton kérnék minden kedves emberkét,hogy továbbküldõs meg "ha nem küldöd ez és ez történik" sz@rokat ne rakjatok a postaládámba mert ad1:rettenetesen morcos leszek,ad2:nálam elakadnak és olyan gyorsan röpülnek  kukába hogy öröm nézni!Köszike.:D:D:D:D:D(édes cuccokra nem vonatkozik,meg a viccesekre sem :D )
Mielõtt sértõdés,vagy vita lesz ebbõl,ez én vagyok,ez az én véleményem és PONT!:D:D:D:D
Ma már nem leszek,majd holnap betévedek valamikor.:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#6063 2008-11-24 20:46

Nelly
Tag

deluigi,most én is reagálok...tanulságos volt amit írtál,csak azt nem értem én tökéletes vagyok és úgy is élek akkor meg hogy lehet,hogy jött ez a sz@r?
Na jó viccet félretéve...egyetértek veled,bár nálam felcserélõdtek az állomások :)
De a lényeg úgyis a célba érés :)

Ma megint fárasztó napom volt,de holnap megyek csavarogni :)
Feltéve ha a hasam engedi...mert mintha fájdogálna,bár ez még ismeretlen számomra...

Valaki megmondaná nekem hogy ha a belekben nincs érzõ ideg vagy mi, akkor mi fáj?Vagy fájhat?

Roor te milyen gyogyit szedsz?Nekem a doki azt mondta a salofalk nem jó terheseknek(na nem mintha az lennék max.gondterhes,de szeretnék majd rákapcsolni a tüki után),és tudom neked is vastagbél crohnod van.

Nah megyek elmerülök habfürdõmben...ja és itt még mindig nincs hó...csak hideg...

Nincs jelen

#6064 2008-11-24 21:21

Lucifer
Tag

Lisa!
Üzit megkaptam , holnap ha nem felejtem el irok neked!!:D
Addig is leygetek jók!!

Nincs jelen

#6065 2008-11-24 22:02

akiss
Tag

Jelentem akkor én a 5 és félnél tartok deluigi által megadott állomások között, de már lehet, hogy 6! :D
Ha Roor fensége megengedi ezúton szeretnék köszönetet mondani hû társamnak, hogy van nekem:
Drága Crohn barátom!
Köszönöm, hogy vagy nekem és tudom, te örök életre biztos pont maradsz, minket senki el nem választ! Köszönöm, hogy általad jobban megismertem a ház legkisebb helyiségét és klub minõsítést kapott drága wc-m. Köszönöm, hogy beleférek az S-es ruhákba, ami nélküled csak hiú ábránd volt! Köszönöm, hogy újból tininek néznek! Köszönöm, hogy egészségesebb ételeket ehetek! :( A wc papír- és gyógyszergyártók nevében is szeretnék köszönetet mondani, jelentõs hasznot termeltünk nekik. Csak egyet kérek, drága barátom! Elfogadtalak, megtûrlek (nincs mit tenni :D ), egy kicsit a háttérbe húzódhatnál, mert már régóta kínzod csóri beleimet! Köszönöm!

Nincs jelen

#6066 2008-11-24 22:29

youlcsi
Tag

akiss!
ámen :lol:

Nincs jelen

#6067 2008-11-24 22:30

youlcsi
Tag

ja, és jó éjszakát mindenkinek!

Nincs jelen

#6068 2008-11-25 00:51

Szilvike0522
Tag

Zotyesz!

Látod a rangom az uralkodónk megadta..bár elég sokat kellett harcolnom,és küzdenem érte. :)
Szóval remélem igéreted betartod,és segitesz.Hozzá is kezdhetsz velem együtt a hó lapátolásnak!
Sajnálom,hogy nem értünk haza idõben,de nagyon esett a hó Pomázon kb:3cm lehullott pár óra alatt,viszont csoda szépek voltak még sötétben is a havas fák,szívem szerint haza se jöttem volna.
Remélem tanultál ma,és nem luigivel gyártotatok szendvicset! :) :)
Holnap leszek igérem,mert szerdától meló van persze,hogy éjjeles! Nincs kedvem menni! :(

Roor.Judy,Aiolosz!

Minden fontos információt leirtam nektek privátba! ;) ;)

Most viszont megyek,mert leragadnak a szemeim!

Holnap vagyis ma nagyon vigyázzatok az útakon,mert rengeteg hó hullik onnan föntrõl. :)

Nincs jelen

#6069 2008-11-25 03:18

kukackonzerv
Tag

lápiárpi! :)
                 Vajon miért van olyan érzésem, hogy a kis jégmadár nem is lehetne nagyobb biztonságban.. ;) :) ?

akiss! :)
                 Jó volt ez a crohnos "házasságlevél" A klubminõsítés külön tetszett :D.

Mindenkinek szép (ill.könnyû) napokat ! :)

Nincs jelen

#6070 2008-11-25 06:56

Lisa
Tag

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Fantasztikus milyen gyönyörûen esik a hó ,jelentem a kis talizós pici aranyos falucskámban (így is érdemes lenne meglesnetek) 20 cm es hó hullott alá :)
Gyönyörû , nem is hittem volna, hogy ilyen jó kedvre derít ez a szép látvány. DE igen-igen irány tanulni Luci, értem én, és hallom is, hogy mondod :D :D
Sziszi : egy kérdés! E-mail címed él még??? Vagy csak vérig vagy sértve :D jobbulást.
Luci : mi az, hogy ha el nem felejted :D :D :D
Roor : postaláda ellenõrizve :D séta kipipálva :D
NOrby : Linust nagyon, de nagyon sokszor üdvözlöm és várjuk vissza!!!! Neked puszi és jó munkát.
Zolcsibal : sajnálom, hogy a medrolt beizzítottad, de remélem nem fog soká tartani. Igyekszem jelentkezni.
Nita : én bólintottam, ha itthon leszünk akkor naná! Majd megbeszéljük.
Ánya : remélem teljes mértékben belerázódtál a munkába, de biztosra veszem, hogy igen! Férjednek üdv. külön.
Pilli : szia
Kukackonzerv : jó Téged olvasni itt, és mindenhol :D
Aiolosz : úgy látom megint mehetek nyomozni a lábad állapota után...azért remélem, hogy jól vagy!
Vicaa: no írjunk , olvassál is ne csak halljál engem :D JÓ TANULÁST!!!! Volt fürcsi este vagy csak egyszeri volt ... :D
Összes többi Kingitanga lakó, alattvaló, uralodó, szolgáló szép napot kívánok Nektek, ja és pasek Neked pedig hómentes délutánt és éjjelt!
Megyek neki ülök tanulni most ,3 tól angol.

Sziasztok

Nincs jelen

#6071 2008-11-25 07:48

aiolosz
Tag

Pilli írta:

Aiolosz: lehet tudni, hogy miért történt, de nagyon hosszú a történet. Privátban leírom, ha érdekel.

Pilli, nekem megnyugtatobb, ha mielobb elfelejtitek, ugy_hogy az en kivancsisagom sztornirozva lett...
:-*

Nincs jelen

#6072 2008-11-25 07:52

aiolosz
Tag

Lisa írta:

Aiolosz : úgy látom megint mehetek nyomozni a lábad állapota után...azért remélem, hogy jól vagy!

Lisa, meg az oreg_fiukert is erdemes neha nyomozni...tedd azt :D
Remelem Neked a hastanc mar nem okoz gondot  :)

Nincs jelen

#6073 2008-11-25 11:26

Szilvike0522
Tag

Szia deluigi!

Hidd el Én is sajnálom,hogy nem voltam,de jó volt a családommal lenni,bár már ott is eszembe jutott haza érek-e idõbe,de nem sikerült.Ma megyünk Katalint köszönteni,de igyekszünk majd haza.
Nem tudom van-e Katalin közöttünk,de Minden Katalin nevû csajszinak Boldog Névanapot Kívánok!

Pusszantás:Szilvike0522

Nincs jelen

#6074 2008-11-25 12:59

sziszi32
Tag

Sziasztok! Most nem volt erõm végignézni a mai termést, ezért mindenkitõl bocsi, aki esetleg nekem is cimzett pár szót. Dani reggel kettõig nem aludt, ötpercenként orrszippantyúzás (a gyerek utálja, ordit, mint akit nyúznak), álmában is sirt, fetrengett, állandóan telejött az orra. Szóval, kemény szitu volt, plusz, hogy én is hasonló dögrováson vagyok, és még csak nyafizni se szabad... Ma fél tizenegyig aludt, kicsit jobban van, de én még mindig le vagyok robbanva. Mindekinek pusz, külön Lisámnak, remélem, azért jobban vagy már! :D

Nincs jelen

#6075 2008-11-25 13:33

Szilvike0522
Tag

sziszi32

Jobbulást nektek!Kb:1hete én is ezt éltem,át! :( :(
Kitartás!!!!

Szilvike0522

Nincs jelen

#6076 2008-11-25 14:30

Lucifer
Tag

Drága Lisa!

Nem fejetem el , de mást sem!!!:D:D:D:D
Bár tudom , hogy holnap van a  nagy nap mégis fogadd el ezeket ma tõlem nagy nagy szeretettel!!!
Nagyon , de nagyon sok boldog születésnapot kivánunk!
  Luci és családja!!!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6077 2008-11-25 14:31

Lucifer
Tag

Szilvike!
Ti merre laktok?????:D

Sziszi!
Mihamarabbi gyógyulást nektek!!!!

Zsuzsaanyu!
Készülnek a  necijaid!!:D:D:D:D:

Akiss!
Nagyon jó amit irtál és igaz is!!!!:DD:D::D:D:D:D:D:D:

Nincs jelen

#6078 2008-11-25 15:54

Linus
Tag

jjajjajjajj, kikaptam tegnap nagyon, hogy milyen sûrûn járok erre... :( hát szó mi szó, nem vagyok büszke rá, de egy percig se higgyétek, hogy megszabadultatok tõlem :D nálunk most van szezon, és ilyenkor aránytalanul sok a munka az év többi részéhez képest. van, hogy este 11-ig itt ülök... viszont nagyon szeretem, és remélem, most hogy lejár a próbaidõm, maradhatok is :D

szal el ne felejtsetek, mert nem szeretnék ám kimaradni semmi taliból, buliból és egyéb murikból sem! :D
sok-sok puszi mindenkinek!!!

Nincs jelen

#6079 2008-11-25 16:57

Vicaa
Tag

Deluigi akicsihugid Katalin?  Az én kicsihugim is!:D Meg a Zanyukám is, úgyhogy a környezetünkben anno mindenki engem is leKatalinozott a faluban.

Linus! Jajjjjjjjjjjjjjj! DE ÖRÜLÖK, HOGY LÁTLAK!!!!! Attilám külön is lelkemre kötötte, hogy ürdvözletem küldjem Neked, ha feltûnsz. :)
Este 11-ig???? Húú azért túlzûsokba ne ess! Pihenni is kell azért! Vigyázz magadra, de nagyon örülök, hogy bejön a hely, puszi!

Voltam tegnap vizsgázni, nagyon gáz volt, héten lesz eredmény, majd megírom.  A poén az volt, hogy van egy mérlegképes könyvelõim, amit eddig semmire nem tudtam használni, most a vizsga azzal indult, hogy megkérdezte a tanár kinek van ilyenje. Bõszen jelentkeztem, kérdi itt van e a bizim, mert akkor nem kell vizsgáznom. Na persze, csakúgy magamnál hurcolom! :( Úgyhogy mondta sorry, akkormégiscsak vizsga.

Ma meg beszorult a zárunk a bejárati ajtón, mentünk védõnénihez, hívtam a szomszéd varrodából segítséget, mivel õk sem tudtak kiszabadítani, így konyhaablakon keresztül távoztunk. Babakocsikiadás, babakiadás, Anyakimászás. Vissza ugyanez fordított sorrendben. Atti hazajött és az õ kulcsával simán kinyitotta az ajtót.
Szóval nálunk mostanság zajlik az élet.

Most megyek, mert hazaért Attilám. Pussz!

Nincs jelen

#6080 2008-11-25 17:54

tica
Tag

Sziasztok!
Vica, elképzeltem, ahogy adod ki a babakocsit az ablakon, nemsemmi.. :)

Ma felhívtam az orvost, meglesz a remim, hurrá! :)
luigi, és vica hugicájának is boldog névnapot!

Nincs jelen

#6081 2008-11-25 17:56

Vicaa
Tag

Ez nagyon jó hír Tica éljen!! :):):):)
Egyébként a babakocsi könnyebb, mint maga Anna baba :D:D:D

Nincs jelen

#6082 2008-11-25 18:00

Vicaa
Tag

Lisa Kedves, jelentem elolvastalak! :) Ma pihenõnapot adtam magamnak tanulásügyileg, de holnaptól újra bevetem magam a sûrûjébe!

Elnézést, ha kicsit szakaszokban írok, és olvasok, de így tudok géphez jutni, ma Atti már elment focizni, úgyhogy közben még készülõdök az esti progikhoz, most kettecskén Annával, remélem el fog aludni, mert ma három óra hosszat aludt :) !

Nem elképzelhetetlen, hogy még jövök! :) Micsoda fenyegetés, ugye? :D

Nincs jelen

#6083 2008-11-25 18:18

Szilvike0522
Tag

luigi!

Lemaradtál tegnap este a kertész sztoriról! :)

Luci!

Nyergesújfalu.Mond ez neked valamit?
Jövõre szeretnénk elköltözni Pomázra.remélem sikerül!
Most munkát keresek/keresünk arra felé. :)

Jók legyetek....

Nincs jelen

#6084 2008-11-25 18:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Linus!!!!
Nagyon örülök , hogy látlak sokat hiányoltalak ám!!!:D:D:D:D
Örülök neki , hogy jó a  melóhelyed!!!
Dehogy vagy elfelejtve!!!!
Remélem nem csak  a  melóhelyed jó hanem te is nagyon jól vagy!!!!!:D:D
Vigyázz magadra és azért néha kukkancs be!!!:D:D:D:D

Vicaa!
Hát ez nem  is te lennél!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Kiváncsi lettem volna rátok ahogyan másztok ki az ablakon!:D:D
Mint valami gyerekrabló aki az ablakon csempészi ki a  gyereket!!:D:D:D
Biztosan sikerült a  vizsgád ügyi kislány vagy!!:D:D:D

Szilvike!
Ne igazán ismerõs a  hely , de azért hallottam már róla!
Ha Pomázra jöttök akkor közelebb lesztek hozzánk!Mi Újpesten lakunk ami az új hidnak köszönhetõen közelebb van már!!!:D:D:DD:D

Nincs jelen

#6085 2008-11-25 19:13

Szylvy
Tag

Sziasztok!

Ezt a Katalinoknak küldöm:

E szép napon Neked kel fel a nap,
felhõkön át simogatja arcodat,
csak Neked nyújtja meleg sugarát
és velünk együtt Boldog Névnapot kíván.

Deuligi!

Képzeld, ugyan a fájdalom nem múlik, de sikerült (ha rövid idõre is) meglátogatnom a porcelán istennõt (valahogy így nevezitek ugye?).

Vicaa!

Hát most elszomorítottál azzal a mondatoddal, hogy van egy mérlegképesed és nem értél eddig semmit vele. Én most vágtam bele. Régóta húztam, de idén lehet utoljára diploma nélkül elkezdeni, így kénytelen voltam most elkezdeni. Most milyen suliba jársz?

Szilvike!

Jó lenne, ha sikerülne Pomázon házat találnotok, akkor legalább közel laknánk egymáshoz. Milyen jellegû állást kerestek, hátha tudok segíteni.  Megkaptam a leveled, igyekszem válaszolni rá.

Sziszi!

Képzeld, mára az én "kicsi" fiam is belázasodott, 39 fölött van a láza minden elõzmény nélkül. Remélem ti Danival jobban vagytok.

Most mennem kell, mert a kicsi mellé kell bújnom, de ha elalszik, még lehet, hogy jövök, mert közben tanulnom is kellene és most sok a munkám bent is, így nem jut rá csak ilyenkor idõm.

Puszilok Mindenkit =)

Nincs jelen

#6086 2008-11-25 19:57

mano1973
Tag

Nem enged fel a chat ujra:((
Na megyek fürdeni késõbb ujra probálom.
szemeket becsukni:)))

Nincs jelen

#6087 2008-11-25 20:16

roor
Tag

Halika!

Isten éltesse a Katalinokat meg  a Ticákat!:D:D:D:D:D:D:D
Lisa:igen lecskkoltam hogy a postagalamb célba ért,hát akkor most már tessen néha jelentkezni és nem elfelejteni amit írtam sömösöben.:D:D:D
Sziszi drágám,jobbulást jobbulást jobbulást és itt igenis szabad és kell is nyafizni.:D:D:D:D
Linus:hát elõkerültél te csavargó?:D:D:D:D:D De jó!!!!!:D:D:D:D
Hiányoztál már nagyon.:D Mit is csinálsz amikor azt mondod dolgozol?:D:D:D:D
Vicaa:khm....nos kedves Fõmami,ha a kamrámból is így tudod kimenekíteni a jobbnál jobb falatokat mint a babakocyit és Annát,akkor azt hiszem triplamillió õrséget kell állítanom.:D:D:D:D
Veled is mindig történik valami mókás.:D
Anna tündéri a képeken,még a végén a fiúkat ki kell tiltani mert elcsábítja õket.:D
Tica:merült fel kétség benned hogy ennyi szurkolás mellett nem kapod meg a remit???:D:D:D:D
Van a manócskáról még kép?Szívesen látnám.:D
Deluigi:öröm látni a folyamatos jókedvedet.:D:D:D:D
Lucim:holnap gyors randi.:D
Tesó:hát elõbb utóbb csak sikerül már téged is elérni,de ha nem haragszol holnap délutánra kikölcsönzöm Tomid mint egyes számú barátnõje.:D:D:D
akiss:teccet nekem is a házasságleveled.:D
Nelly:pentasa 2*2 amit szedek és rengeteg hülyeség mellé,ja meg ökörség,és pihent agy.:D
Ezek a magzatra nézve mind károsak,mert valószínûleg elvetemülten rossz lessz a kölök,de ez legyen a legnagyobb baja.:D
Na én megvagyok,jól vagyok,svájci sem zavar,happy,yahooooooo meg minden.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6088 2008-11-25 20:25

mano1973
Tag

Tesó!

Én Tomimat kölcsön adom neked de kérem vissza!!!!
Tudod ....ilyen tökéletesen jól idomított pasi nincs még egy és nekem kell:)))
Zanyukám!!
Tomi ha holnap megy hozzád tudni akarom mikor érkezett mikor jött el és mit csinált?
Mindent percre pontosan :)))
Luci!
Mit akarsz te tõlem?????????
Norbival este taliztam és azt mondta valami zene kell vagy mi?:)))Nem tudta megmondani pontosan.
Szóval mi kell?

Nincs jelen

#6089 2008-11-25 20:31

akiss
Tag

Sziasztok!
Túléltem a tejberizst!!!! :D :D Egy-két hasgörcsön kívül nem volt semmi! Nem falkaparós hasgörcsre kell gondolni, csak olyan light-osra. :) Ezek szerint, a tejet, csak a nagy gyulladás alatt nem bírtam. Mondjuk most sem mernék inni egy kortyot sem. Nem hiányzik a hasmars.
Szylvy, úgy látom nem csak én vagyok ilyen elvetemült, hogy a mérlegképest meg akarom szerezni. :) Mondjuk, nekem, ha meglesz diplomám, akkor csak egy számvitel különbözetit kell tennem. De elég lesz az is. :(
Sziszi! Jobbulást nektek! Az én csajszim 2 és fél hétig volt benne, mostanra kecmeregtünk ki belõle. A végére, ha már meglátta a porszívót sírni kezdett. :(

Nincs jelen

#6090 2008-11-25 20:41

judy1981
Tag

Katalinoknak sokat és bolgodat!

Akiss: humorban illessz ide, az már biztos.
Sziszi: jobbulást neked, és a kis betyárnak is.
Vica: legalább alacsonyan van az ablak, vagy új hobbira találtál a falmászásban? Roornak igaza van: nem is Te lennél, ha nem történnének veled ilyenek.
Lisa: örömmel látom, hogy a könyvek nem tettek benned nagy kárt :D
Szilvike: neked dobtam emilt.

Én mindig úgy ülök a géphez, hogy benézek a chat-re is, de vmiért sosem jön össze. :( Mindig eltöltöm az idõt valamivel.

Nincs jelen

#6091 2008-11-25 20:42

sugi
Tag

Ismét jelentkezem!Már ideje volt tudom!Most épp megint lábadozom(kórházba voltam ismét)de elvagyok mint a befõtt!
Igaz egyre gyakrabban borulok ki a bajomtól,a párom igyekszik vigasztalni,hogy lesz jobb is.Õ hál isten jól van a gerince már nagyon tutin helyre jött.Maholnap táncra perdül!:):):)
Mindenkinek minden jót kívánok,és stressz mentes ünnepekre való készülõdést!!!!

Puszi és üdv mindenkinek!

Nincs jelen

#6092 2008-11-25 20:52

tica
Tag

Roor, és mindenki, köszönjük a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok, nagyon! Cserébe mindjárt teszek fel képet a névnaposról, remélem sikerül..

Nincs jelen

#6093 2008-11-25 20:52

Lucifer
Tag

Halihó!

Sugi!
Jó téged is látni, hiányoztál!!:D
Sajnálom , hogy kórházban voltál remélem már rendben vagy!!!
A párod nagyon ügyi ha ilyen gyorsan gyógyul!!:D:D:D
Nem magad alatt lenni hanem többett ide jönni!:D:D:D
Hidd el itt hamar helyrejösssszzz!!!:D:D:D
Leszarom bogyó neked is postázva!!!:D:D:D:D:D
Szedd be gyorsan!!:D:D:D

Manó!
Arra gondoltam hogy van - é-e karácsonyi cd-tek?!:D:D:D:D
Megtudod nekem nézni , hogy van - e nálatok hordozható dvd és ha igen mennyiért??( az ocsóbbikra gondolok):D:D:D
Elektromos darts ???

Nincs jelen

#6094 2008-11-25 21:08

tica
Tag

Nincs jelen

#6095 2008-11-26 04:55

Vicaa
Tag

Jóreggelt!

Tica! Utólagosan,de annál nagyobb szeretettel kívánok nektek nagyonboldog névnapot! És imádnivaló ez a tica lány! Néztem ám az iwiw-et is!

Judy! Meglehet, hogy új hobbi! :D Egyébként azért kellett a kislétra, és kifele könnyebben ment mint befele :D:D:D

Roor, ne fél az éléskamrád nincs veszélyben, legfeljebb a vizsgaidõszakom alatt kell némi felügyeletet gyakorolnod, mert nálam nem szokványos módon úgy mennek a dolgok, hogy ilyenkor eszem többet. Nasi és nasi. :)

Luci, jelentem tegnap este rajta volt a jegyem, dupla görbület is van benne, úgyhogy most nagyon örülök és nekidurálkodok a vasárnapi alkotmányjognak.
Erre elõnnyel indulok, mert Lisától - aki eme területen ugye profi - is kaptam háttéranyagot :)

Akiss, örülök, hogy túlélted a tejberizst :)
A mérlegképesrõl: Én életemben sose könyveltem. Elvégeztem a tanfolyamot, sok elméletet megtanultam (amibõl már sokat el is felejtettem :) ), de gyakorlat semmi. Én még könyvelõprogramot nem láttam, csak a hivatalban messzirõl a államháztartásra vonatkozót, így aztán hogy is mernék én felelõsséggel elvállalni egy bármilyen kis vállalkozás könyvelését. Legfeljebb, ha be tudnék járni valahova megfigyelõként, de azt az én idõkapacitásom még jóideig nem fogja megengedni.
Egyébiránt Gyöngyösre járok közgazdász képzésre közszolgáltatási szakon, ami pont belevág a POlg.Hivatali munkámba. Az álommunkahely egyébként az APEH lenne hosszútávon. /A végrehajtóknál hihihi./

Nincs jelen

#6096 2008-11-26 09:27

Szilvike0522
Tag

deluigi!

Mi az,hogy lusta banda???Azért,mert te 1órával hamarabb kelsz. :)
Viszont elõbb fekszel,mint mi,jóval elõbb!!! :)

:) :)

Nincs jelen

#6097 2008-11-26 10:56

Szilvike0522
Tag

deluigi!

Ne panaszkodj,ha dolgozunk magyarországi idõ szerint 3:30kor kelünk,szóval egy szót se halljak!!!! :) :)
Majd késõbb,még megnézlek! :)

Pussz....

Nincs jelen

#6098 2008-11-26 14:22

Lucifer
Tag

Halihó!
Mi az , hoyg lusta banda??:D:D:D:D
Én is vagyok , de reggel megyek melóba és nincsen idõm jönni aztán itthon vagyok , de elsõ a  háztartási kötelezettség utánna csak a fórum!!:D:D:D:D

Tica!
Nagyon édik vagytok!!:D:D:D

Azt hiszem a fiúk felköthetik a  pelusukat mert ezek a lányok egyre szebbek!!!!!!!:D:D:D

Vicaa!
Látod milyen ügyi vagy!!:D:D:D
Gratulálok!!!

Nincs jelen

#6099 2008-11-26 15:36

sziszi32
Tag

Sziasztok drágáim! Jó ide hazajönni, olyan jó hangulatot tud árasztani az a pár sor, amit egy ilyen nap után elolvasok. :D :D
Tegnap, dögrovás ida vagy oda, elmentünk szinházba Miskolcra, igan , oda, ahova a mi drága Lisánk nagyonis közel lakik... csak éppen az útiterv elég gyatra volt (egy busznyi ember ment mindenhonnan), és a tervezett fél hét helyett már öt elõtt ott voltunk. Szegény Lisám pedig akkor már hazafelé zötykölõdött a buszán... Hát ilyen szomorúságos félreértés folytán nem láttuk Lisát. De az elõadás nagyon jó volt, hát legalább ennyi. Plusz öröm, hogy hozzánk közel megnyilt egy DM - mennyország, ahova engem az év bármely szakában be lehet zárni napokra is...
Lisa! Látod, milyen bonyek vagyok????? Akkor legalább itt korrigáljam a butaságom, hogy telefonban nem mondtam: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK NEKED FÉRJEMMEL S DANIVAL EGYETEMBEN!!!!! :D :D (hanyadik is ez? a 75-ödik? :D)
Danika egyre jobban van, jó a közérzete, csak elkapdossák mindenféle köhögõgörcsök, és nem birja abbahagyni. A dokinõ sztoikusan megkérdezte (felhivtuk): hányszor köhögött már? S mivel nem találta kielégitõnek a mondott számot, ezért közölte, hogy ez még nem légcsõgyulladás, ha nem javul, hivjuk fel PÉNTEKEN! Addig meg dögöljünk meg, vagy mi???? Na mindegy.
Roor, milyen magzatról beszélsz te itten??? Bocsi, de nem találtam meg azt a hozzászólást, amire reagálsz, ezért csak remélni merem, hogy a te magzatodról volna szó... mármint ha felséges méhed úgy dönt, hogy trónbitorlót küld a világra... :D :D

Nincs jelen

#6100 2008-11-26 16:14

Pilli
Tag

Lisácska nagyon boldog születésnapot Neked!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb