#6101 2008-11-26 17:05
- Szylvy
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziszi!
Örülök, hogy Dani egy kicsit jobban van, bár sajnálom, hogy köhögõgörcsök nyaggatják. Hát le vagyok döbbenve az orvosotokon. Máskor is így áll hozzá?
A gyerekorvossal mi pórul jártunk, váltanunk is kellett. Kiskorában Márknak állandóan folyt a könny a bal szemébõl, ezt többször jeleztük is a dokinõnek, de azt mondta, majd kinövi. Aztán egyszer saját elhatározásra (már egy éves elmúlt) kértem beutalót a szemészetre. Ott felvilágosítottak, hogy el van záródva a könnycsatornája, ezért folyik állandóan kifelé. Azt is elmondták, ha idõben jövünk (az elsõ jeleknél), akkor simán meggyógyították volna egy tágítással. Így viszont több, mint nyolcszor mentünk tágításra, de sajna teljesen nem lett jó, mert a mai napig könnyezik neki (5 éves múlt), fõleg, ha hidegebb van, vagy fúj a szél. Na ezt még "lenyeltük" a doktornõnek. Aztán két éves korában elkapott valamit és egyfolytában hányt és hasmenése volt. De olyan szinten, hogy a pelust és a ruháját mondhatni negyed óránként cseréltem. Felhívtuk a dokinõt, aki azt mondta, hogy várjunk, hátha elmúlik. Ez volt csütörtök reggel. Szegény manókámban semmi nem maradt, még amit ivott, az is kijött. Többször hívtuk napközben, nem vette fel, aztán este sikerült. Azt mondta, hát ha akarjuk, akkor vigyük be a kórházba. Na itt nagyon berágtunk. Aztán egy ismerõsünk adott egy tippet (gyerekorvostól hallotta), valami löttyöt (tea, paradicsomlé és még sok más) kellett innia a kicsinek öt percenként, amíg benne nem marad. Na hát az elején persze kijött, de aztán az idõ elteltével szépen benne maradt, nem hányt (szegénykém már tartotta magának a tálat), de a hasmenés az megmaradt. Szörnyû volt látni, hogy az örökmozgó kisfiam egész nap csak fekszik, alszik és nagyon levert. Ekkor döntöttük el, hogy váltunk. A szomszéd településen volt egy nagyon jó doki, felhítuk, hogy mit csináljunk és szeretnénk hozzá átmenni. Elmagyarázta a teendõket és a manó kezdett helyrejönni. Azt is mondta, ha nem lesz javulás, akkor sem kell kórházba vinni, hanem megoldja, hogy itthon vagy a rendelõben infúziót kapjon. Szerencsére keddre teljesen rendbejött, de fogyott egy csomót, az ismerõseink alig ismertek rá.
Na azóta meg vagyunk elégedve az új dokival. (El tudom képzelni, hogy a régi elhúzta volna az orrmandula mûtétet is és akkor is szenvedhettünk volna).
Jó hosszúra sikeredett a mondandóm.
Remélem ti nem jártok így a dokival.
Jobbulást kívánok nektek! Mit használtok köhögésre? Mi Lándzsás utifûszirupot szoktunk használni és az eddig bevált.
Most mi is betegek vagyunk, összeszedett a fiacskám egy jó kis tüszõsmandula gyulladást, tegnap este óta állandóan 39 fölött van a láza. Szegény azért a legszomorúbb (azt nem sajnálja, hogy oviba nem kell menni), mert holnap mennek a többiek színházba és õ pedig lemarad. De megígértem neki, hogy elvisszük õt apával nagy színházba. Nagyon szereti, legutóbb a Padlást néztük meg vele, most a Dzsungel könyvét tervezzük.
Van Daniról kép a fórumon? Majd én is keresek és felteszem.
Na befejezem, még egyszer jobbulást kívánok nektek.
Puszi
Szilvi
Nincs jelen
#6102 2008-11-26 19:07
- Zsuzsaanyu
- Tag
Luci!!!
Nagyon szépen köszönöm a gatyókat, superek lettek:D:D:D:D
Ha megnövök, meghálálom:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6103 2008-11-26 19:09
- sziszi32
- Tag
Szylvy, köszi a tippeket, és nagyon megrázott amit kisfiadról irtál... én már pár nap náthától kikészülök... :(
Nincs jelen
#6104 2008-11-26 19:58
- roor
- Tag
Halika!
Csak röviden vagyok,mert mosott rongy effektus áll fent nálam.:D
Viszont voltam leszboszi barátnõmnél,és a Zanyukámnál!!!!!:D:D:D:D
Sziszi drágaságom,a magzat?:D:D:D
Tronbitorló?:D:D:D
Neeemmmm...:D:D:D:D
Nelly kérdezte hogy milyen bogyókat szedek,merthogy szeretne babát és ezt azt hallott a gyógyszerekrõl és erre írtam hogy ha lesz trónbitorlóm,akkor az rá káros hatást csak a mérhetetlen idiótizmusom jelenthet.:D:D:D:D:D:D
Gyógyulj,erõsödj Danival egyetemben.:D:D:D
Vicaa:az éléskamrám legkisebb fenyegetése esetén is teljes a hackészültség!:D:D:D
Tica:köcce a képet,még mindig édes szép kis csajszi!:D:D:D
Deluigi:tök mindegy mit mutat az óra,ha fáradt vagyok és aludnék még,akkor délután kettõkor is túl korán van.:D:D:D:D
Na léptem pihengélni!:D:D:D
LISA:itt is boldog fülig érõ szülinapot!:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6105 2008-11-26 21:23
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na ! Mai leszbozi rövid minitali megvolt!:D:D
Nem véletlen vagyunk mi leszboszi barátnõk!!:D:D:D
Még a parfümünk is egyforma pedig össze se beszéltünk!!!:D:D:D
Sziszi!
Gyógyuljatok gyorsan!!!
Zsuzsaanyu!
Nagyon szivesen , használd egészséggel!!!!:D
Holnap nem vok mert egész nap melózok!!!
Nincs jelen
#6106 2008-11-26 21:45
- Nita
- Tag
Beköszönök én is nektek...kicsit olvastam vissza fonalat vesztettem, de a lényeg mindenki jelen van. :D
Lisa Boldog szülinapot!!
Nincs jelen
#6107 2008-11-26 22:30
- mano1973
- Tag
Lisa!
Boldog ......SOKADIK SZÜLINAPOT:))))
Még vagy ezerszer ennyit .
A mailt megkaptam...és válaszolok is amint lesz idõm.
Jobbulást és...nem elkeseredni nem lehet akadály amit ti ketten Pasekkel nem gyõztök le.
puszi neked
Nincs jelen
#6108 2008-11-26 22:52
- Norby1
- Tag
Angyalka nagyon boldog szülinapot :D
Nincs jelen
#6109 2008-11-27 00:35
- sziszi32
- Tag
Drága roor, mélységesen fájlalom, hogy a kisangyal (azaz trónbitorló) nem hozzátok készül... az már igazi ajándék volna az anyacsászárnõ részére... :D De azért ne veszitsd el az önbizalmaskodásodat a babaügyeket illetõen! :D
Danika még köhögcsélgetett, de szépen elaludt, aránylag korán, fél 11 kor. Most hulla vagyok a sztorikhoz, majd holnap igyexem pótolgatni!
Nincs jelen
#6110 2008-11-27 10:33
- Szylvy
- Tag
Szia Sziszi!
Örülök, hogy ti jobban vagytok és köszi a jókívánságokat.
Sajnos mi csak rosszabbodtunk. Éjjel hányt, alig akar enni, de sajna inni is és most reggel. 39,8 volt a láza. Nem sokat aludtunk, de remélem hogy csak javulni fog az állapota.
Most mennem kell.
Puszi
Szilvi
Nincs jelen
#6111 2008-11-27 10:34
- Szylvy
- Tag
Aiolosz!
Köszi a bejelölést, visszaigazoltalak.
Szylvy
Nincs jelen
#6112 2008-11-27 10:48
- Ánya
- Tag
Drágaságaim!!
Jobbulást a beteg pöttömöknek és nagyobbacskáknak!!
Deluigi!
Köszi a betegség hét lépését. Szerintem annyira jó, hogy nem csak Kingitanga polgárainak kéne vele találkozni, hanem minden külföldinek is.
Ha uralkodónk a nagyon kegyes, hozzájárul, akkor Roburt meg lehetne kérni, hogy valahová helyezze el, mint linket, vagy mit tudom én, mint egyszerû alattvaló :D
Katicák, Katák, Katalinok és mindenki, aki Katinak érzi magát: Boldogságot kívánok !!! :) :D
Még mindig nem tudtam elolvasni mindent, mert annyira dolgozom :)
Azért muszáj volt írnom és puszit is muszáj küldenem nektek :D :D
:d :) :D :)
Nincs jelen
#6113 2008-11-27 12:48
- Vicaa
- Tag
Ánya millió puszi neked, abból, hogy ennyire dolgozol arra következtetek jól vagy. Remélem, tényleg így van!
Sziszi! Sajnos úgy néz ki Anna is beteg, kedden pneumokókusz oltása elmaradt, mert a doki mondta, hogy piros a torka, de én semmi különöset nem tapasztaltam. Azért el kezdtem adni neki a cebion cseppeket, ahogy a doki mondta. Most viszont már két és fél napja egyre gyarapodik a székletmennyiség, most már mondhatni hasmenõkéje van, és a torkát is fájlalja, pl. ha nem melegítem meg neki a teát. Meg alapból nyügibb, mint szokott. De szerencsére éjjel alszik, mint a bunda.
Az a helyzet, hogy fogzik is rendesen és anak is vannak némileg hasonlatos tünetei, hilnap viszont azért megmutatjuk a gyerekdokinknak a biztonság kedvéért.
Az a gáz, hogy tanulni így abszolut nem tudok, mert igényli hogy vele foglalkozzak.
Most lépek is, mert itten huzigálja a nadrágom szélét :)
Nincs jelen
#6114 2008-11-27 13:54
- sziszi32
- Tag
Vica, remélem, a taknyoskodás azért elmarad, mert ha nem, akkor az éjszakai alvásnak lõttek :(
Szóval, kimentem a konyhába, s Dani a dühöngõben a kedvenc zsiráfjára dõlve aludt (ilyen még nem volt), és úgy is maradt egy jó félórán át. Mondjuk ezzel lelassult a fõzés, de legalább megittam nyugiban a kávét! :D :D Most a porszívóra kattant rá, állandóan azt nyúzza, és mindent megpróbál felszivatni vele :D :D
Nincs jelen
#6115 2008-11-27 19:19
- roor
- Tag
Halika!
Kedveskéim!
Hát tessen már meggyógyulni mindenkinek,kicsinek,nagynak egyaránt.:D:D:D
És ehhez sok-sok gyógycupp,meg bogyesz.:D:D:D:D
Kicsit lightos ma a topik.:D
Ja:gombás szeletet készítettem és ja,ettem is belõle.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6116 2008-11-27 20:28
- Lisa
- Tag
Sziasztok, Mindenkinek szeretném megköszönni a sok-sok jó kívánságot, nagyon jól esik!
Puszi Nektek!
Nincs jelen
#6117 2008-11-27 21:13
- judy1981
- Tag
Ma megleptem a gasztrodokimat, abból az alkalomból, hogy rendetlenkedett a pocim. Bár már kezdett rendezõdni, de ha már elengedett a fõnök... :D
Szóval valószínûleg sikerült összeszedni valamit, amire én is gondoltam, de jobb volt, hogy csináltunk pár vizsgálatot. Az UH mutatott egy 3mm-es falvastagodást kb 5cm-en, de ennyi. Pont ott nem szokott fájni a hasam. :|:):D A laboromat nem is tudom, hogy meg merjem-e osztani veletek. ;):D
Ánya: és a pocid hogy áll (ill. megy)?
Vica: grat a vizsgádhoz.
Nincs jelen
#6118 2008-11-27 22:04
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Sziszi, tetszik ez a teljes süketség! :) Én is gyakorlom már, csak akkor van gond, ha kérdeznek. :D
Hogy mennyit fejlõdnek a kis manók pár hét alatt! Szinte még most született meg Bea is.... Hát nem gyõzöm a fejemet fogni a produkciói miatt :D Tegnap felmászott a szekrény polcára! Na nem kell egetrengetõ magasságokra gondolni. Odatolta a kis pelusos kukáját a szekrény elé, ráállt, és már fenn is volt, majd onnan vigyorgott. Miután levadásztam, kiment a konyhába, van egy kis mûanyag széke, azt magával vitte, és már a konyhaszekrény munkapadján garázdálkodott. Hál istennek oda még nem tud felmászni, de a széken állva is sok mindent elér. Lassan már semmit sem találok, mert minden gyerekre kártékony eszközt elpakoltam, amit elérhet, aztán meg keresem. Szóval nagyon leleményes a kiscsaj.
Nincs jelen
#6119 2008-11-28 09:34
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Látod, akiss, megy ez! És hidd el, sokkal boldogabb leszel igy! Vagy ha a cseszegetés már túl messze megy, próbáld arra gondolni, hogy az ilyen ember milyen szerencsétlen, hogy örökké elégedetlen mindennel, ami körbeveszi, és ha téged cseszeget, valójában ÖNMAGÁT bünteti. És ez a gondolat olykor nagyon vidámító és felszabadító tud lenni!!!! :D Nekem legalábbis megspórolt már pár idegbajt. Tegnap is valami ökörséget mondott az apósom, elõször felhúztam magam rajta, aztán meg egyszer csak belém villant a gondolat: hát nem teljesen mindegy, mit mond? És képes voltam elmosolyodni, és ettõl õ is irányt változtatott. :D Neked a saját életedet kell élned, és nem azt, amit õk kimértek neked. Én is ezt teszem, s azóta jobban békén hagynak (azért nem teljesen) :D
Danika korán kelt, ezért most visszaaludt, de hálistennek, az orrcseppet nem kellett bevetni az éjjel, csak kiszippantyúzni. Valóságos áldás ez a porszivós orrszivó! Na megyek, befejezem a kávécskámat. Puszi nektek!
De luigi, neked külön jóreggelt, bizony, ma reggel is te voltál az egyetlen, aki nekem (is) jóreggelt kivánt és hozott (az uracskám még valamikor reggel hat magasságában elhúzott dolgozni) :D
Nincs jelen
#6120 2008-11-28 10:57
- Ánya
- Tag
Vica, Judy!
köszi, jól vagyok. A pocim kiszámíthatatlan, de még nem volt gyalázat (tudjátok mire gondolok), pedig már tümegközlekedtem is. Cserben még nem hagyott és ez a lényeg. Tegnap jó napunk volt (nekem és a Pocimnak), összesen ötször áldoztunk porcelán istennõnek. Ma azonban délelõtt 11-kor tartunk az ötnél. De!! Meg vagyok elégedve, mert tudok dolgozni, ami jó!!!
A következõ feladatom, hogy elfogadjam a Pocim külön személyiségét és akaratát. Nekem, aki szeretem elõre tervezni a dolgokat, ennél jobb tanulnivaló nem is lehetne. :( :)
Judy! Milyen az a vérkép? Tudni szeretném!!!
Mindenkinek mindent, amit szeretne. Sziszinek például jó reggelt!!
PuSSSZ!!!
Nincs jelen
#6121 2008-11-28 12:12
- bánatos
- Tag
Sziasztok!
Nóri megkért, hogy tolmácsoljam a fórumozóknak ezeket a gondolatokat, kívánja, hogy mindenki erõt tudjon meríteni belõle.
"A szeretet nem várja el, hogy ne önmagad légy, a szeretet annak elfogadása,hogy önmagad vagy!"
Köszi mindenkinek a biztatást, hiányztok, itt nagyon unalmas, lassan múlik az idõ.
Nóri
" Játszunk önfeledt szenvedéseinkben, és semmi nem megy kárba, van újjászületés, csak valaminek elõtte meg kell halnia."
Nincs jelen
#6122 2008-11-28 18:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na mi ez a pangás fiatalok????:D:D:D:D
Ánya!
Örülök , hogy látlak már naygon hiányoztál!!
Ez a sok porcelán látogatás már nme hangzik annyira jól , de tudom , hoyg ezt te ügyesen orvosolod!!:D:D
Birod a melót rendesen??
Judy!
Milyen az a vérkép????
Sziszi!
Vagyok ám csak te nem vagy mostanság annyit mert betegeskedtek!!:(
Hogy áll a madáretetõ???
Te is gyógyulsz??
Daninak puszi!!:D:D:D
Vicaa!
Mi van veletek??
Minden mamának és babának gyors gyógyulást kivánok!!!!
Mi hátfõn megyünk a 18 hónapos szurira!!
Nagyon mérges lettem ma!!
Vettem vasárnap a Nikinek egy csimmát és ma amikor mentem a gyerekért a suliba tornacipõben kellett hazahoznom , mert az új csizmának teljesen leesett a talpa!!:(:(
És ha nincsen másik cipõje??Akkor mezitláb jön haza??
Az a gond , hogy bár üzletben vettem nem kaptam blokkkkkkot!!Na de ha nem cseréli ki akkor nagyon megverem!!!:D:D:D
Roor!!!
Merrre vagy édesem?????
Azon gondolkodám ám , hogy kedden itthon vagyok délután nem talizunk akkor??
Manó!
Finom volt a kávé!!:D
Kellett magyarázkodnod???:D:D
Nincs jelen
#6123 2008-11-28 18:29
- barna-by
- Tag
Háh!
Mit látni, Roor rosszalkodik és még topicot is kapott...:P
Miujság drágaság? Huszonezernyolcszáz éve nem beszéltünk!
Nincs jelen
#6124 2008-11-28 18:30
- Lucifer
- Tag
Bánatos!
Köszönjük szépen Nóri üzenetét!!!
Vettem ma karácsonyi anyagot teritõnek!!
Nincs jelen
#6125 2008-11-28 19:25
- Norby1
- Tag
Üdv Barna ismét a fórumon
Mizu veled? 1000éve nem jártál erre
Nincs jelen
#6126 2008-11-28 19:26
- zolcsi
- Tag
Barna-by!
Jó itt egy "régi" arcot látni egy hozzád képest "kezdõ" fórumozónak (és ezt nem csak magamra értem).Olvastam több írásod is örülök ,hogy itt vagy és tapasztalataid megosztod velünk.:)
Ánya örülök ,hogy jól megy a meló és a parádat is kézben illetve a "helyén" tudod tartani.:D
Sziszi így 19.22 -kor már csak jó estét tudok kívánni de most csak neked szól.:D
Ma nagyon zûr nap volt hónap végi leltár zárások stb. nemrég értem haza.:(
De jó a kedvem.
Nincs jelen
#6127 2008-11-28 19:54
- Vicaa
- Tag
Szia Barni! :) De örülök, hogy újra látlak! Olvastam amit a remi topikban írtál, én már azt gondoltam, hogy el is felejtetted a - Roor szavaival élve - kis genyát, és vígan élsz a remi mellett. :( Remélem sikerül megkapnod a Humirát! Drukk Neked nagyon! :)
Én is remit kapok most és kopogok húszszor is, meg sem tudom mondani mikor voltam ilyen jól utoljára. Azért én óvatos duhaj vagyok, de idõszakos kihágások (kovi ubi ezerrel) azért beleférnek! :)
Luci! Nem olyan vészes a helyzet, de nem is a legjobb Annámmal. A doki mondta, ha nem nyálkás a széklet akkor elég a normaflore, erre ma estére már csúnya nyálkás volt neki! De a gyerekorvosunk egyébként irtó lelkiismeretes a gyerekekért él, a mobilszáma közzé van téve és mondta ma Attilának, hogy holnap 12-re végez egy konferencián, utána keressük õt, hogy mi van Annával és bármikor bibi van nyugodtan szóljunk, ne zavarjon se hétvége, se ünnepnap. Úgyhogy ez nagyon megnyugtat. Egyébként meg Anna szervezete erõs, kemény fából faragták (jól dolgoztak a szülõk :D ), úgyhogy remélem gyorsan túllesz rajta.
Én viszont tiszta ideg vagyok a vasárnapi vizsga miatt, mert nem tudok rá tanulni, nincs türelmem, és most ugye Anna is nyûgösebb, különösen sok figyelmet igényel.
Most ennyit, majd holnap hátha már jobb lesz a hangulatom! Puszi, jó éjt mindenkinek!
Szerkesztette: Vicaa (2008-11-28 19:56)
Nincs jelen
#6128 2008-11-28 20:42
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Nyugalom és kitartás!!:D:D:D
Annababa nagyon hamar rendbejön te pedig nagyon ügyi vagy és hidd el görbülni fognak azok a fránya vizsgajegyek!:D:D:D:D:D
Nekünk is nagyon aranyos a dokibácsink én se panaszkodhatom rá!!:D
Norby!
Nagyon tetszik az új avatarod!!!!:D:D
Sziszi!
Kezdesz gyanúúúús lenni!!:D:D:D
Külön köszönnek neked a fiúk reggel és este?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Még a végén irigykedni fogok!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nagyon jó hétvégét mindenkinek!!
Én holnap megyek délelõtt egy kicsit bulizni a régi melóhelyemre hivtak mert most 30 éves az óvoda!!:D:D
Nincs jelen
#6129 2008-11-28 21:12
- roor
- Tag
Halika!
Gyerekek nagy cupp,majd holnap pöttyentek,finoman fogalmazva bor istennõ keresztbe állította szemeimet.:D
pá
Nincs jelen
#6130 2008-11-28 21:21
- Norby1
- Tag
Ohh Luci zavarba hozol :D
Nincs jelen
#6131 2008-11-28 22:20
- Lucifer
- Tag
Roor!
A-ha!
Én meg itten izgulok mi van veled!Se nem irsz se nem telefonálsz!:D:D
Na szépen vagyunk!!!:D:D:D:D:D
Norby!
Lehet,hogy ez a szándékom?!;);););););)
Nincs jelen
#6132 2008-11-28 22:23
- Norby1
- Tag
Luci mertem remélni :P
Nincs jelen
#6133 2008-11-29 00:16
- sziszi32
- Tag
Luci! Én irok böcsülettel, de már kétszer is irtam jó hosszút, s mikor elküldtem, akkor jött az udvarias válasz, hogy az internet nem tuggya megjeleniteni a weblapot... Most speciel én is aloézok, a család szunyál, anyósomék hálistennek hazamentek, jól felnyomták a vérnyomásom, hétfõn jönnek, igy legalább kiélvezem a magányos péntek éjjelt, egy kis stephen kinggel megspékelve... :D Jóéjt mindenkinek!
Nincs jelen
#6134 2008-11-29 00:22
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
".. Én irok böcsülettel, de már kétszer is irtam jó hosszút, s mikor elküldtem, akkor jött az udvarias válasz, hogy az internet nem tuggya megjeleniteni a weblapot... "
Sziszi, egy jotanacs, mivel Te is a "jotollu" kislanyokhoz tartozol :) Erdemes egy tex file_ba irni es azt bekopizni, ha hosszabb amit irni akar az ember, mert ha elszall a net, akkor annak annyi :( Nagyon soxor jartam igy es a fontos dolgokat soha nem tudtam meg1x ugyan ugy megfogalmazni...persze, ha nem fontos, akkor spongyat ra
Nincs jelen
#6135 2008-11-29 00:30
- sziszi32
- Tag
Köszi a tanácsot kapitány. A férjem is ezt szajkózza, de ugye az okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján... de igazság szerint eddig nagyon sokan csak a saját kárukon tanultak! :D :D Neked is jóéjt! :D
Nincs jelen
#6136 2008-11-29 00:31
- sziszi32
- Tag
ja, és köszi, hogy szerinted "kicsi" vagyok... ritkán hallok ilyet a való életben... :)
Nincs jelen
#6137 2008-11-29 10:06
- Ánya
- Tag
Jó reggelt Kingitanga!!!!!!!!!!!!!
Jók az új avatarok !! Nita csinos ezen is, Norby és Barny meg jóképû!!
Örülök Barny, hogy itt is vagy egy kicsit, bár az nem jó, hogy a kisgenya zaklat!! :(
Luci!
Megy a munka, megyeget és egyre kevésbé fáradok el a hétvégére!! A porcelán látogatások száma nem fog 5 alá menni és inkább 8 körül lesz az átlag, ezt igérték a mûtét elõtt. Úgyhogy hozom a papírformát :D Meg is vagyok elégedve, bár néha elegem van, de ilyenkor jövök ide rosszalkodni és máris jobb minden :D
Neked jó bulizást és utána ejtõzést délután. Remélem hagynak a gyerkõcök :D
Felséges uralkodónknak másnaposság elleni szereket készít Kingitanga fõbogyókészítõje!!!!
Nem is tudom ki is az, aki ...? :D
deluigi!
A másik helyen közzétett képeden nekem jobban tetszel!!
Jó olvasni milyen jól vagy mostanában, danában...
Szép punnyadós hétvégét kívánok, aki arra vágyik, aki nem az pörögjön ezerrel :D, vagy, amit akartok :D :D
Nincs jelen
#6138 2008-11-29 11:02
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, de luigi, neked is jó reggelt! :D
A férjem megint elhúzott reggel hétkor a munkába... magányos vagyok... danika nem óhajt aludni, a konyha romokban... nesze neked punnyadás... :D
Nincs jelen
#6139 2008-11-29 11:18
- aiolosz
- Tag
Nincs jelen
#6140 2008-11-29 11:38
- Vicaa
- Tag
Deluigi, harmadik kép? :D:D:D
Tudom, tudom hess-hess tanulni, tényleg azt teszem, csak egy kis szusszanás, meg ebéd.
Nita tényleg nagyon klassz az avatarod, és neked is Norby! A két fotós avatart váltott :D:D:D
Aiolosz, a tanácsod számomra is megfogadandó, én is többször jártam már úgy, hogy elveszett amit megírtam és biz nem szokok káromkodni, de ki-ki szaladt a számon az amolyan kutyamacskafájátannakarézfánfütyülõsrézangyalnak!!! :)
Anna ma éjjel is bekakált :( , most már diéta van, kevesebb a székletszám, de egyre csúnyább...
Még mindigreménykedek abban, hogy a fogzás miatt van, mert nagyon rághatnékja van, meg hõemelkedése is éppenhogycsak, vagy nincs is.
Na megyek vissza a könyv fölé... :(
Nincs jelen
#6141 2008-11-29 11:46
- sziszi32
- Tag
Nita, hát ez az avatar... a férfiak álma... :P
Megyek fõzni. :)
aiolosz, nekem nem a magasságommal van bajom, az pont jó, 163, azaz már nem segdugasz (tudom, hány g-vel kell irni :D), de nem is fotómodell :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-29 11:48)
Nincs jelen
#6142 2008-11-29 12:02
- pasek
- Tag
Háj Evribodri!
Kellemes hétvégét kívánnék Nektek,bekukkantottam, mint a Fõnökasszony szokott :) Ma ilyen mosós, rajzolgatós napom lesz, így aztán igyekszek visszaolvasni Benneteket, jól le vagyok maradva....
No de ami késik, az nem jön pontosan, s majd írok hozzászólást, majd megnyomom a Mehet gombot és elküldöm :P
Nincs jelen
#6143 2008-11-29 12:46
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Norby!
Látod már ismersz!:D:D:D
Deluigi!
Már nem regegl van , ezért szép napot neked ( jó reggelt)!:D:D
Új avatar?Hol van?:D:D:D
Nita!
Tényleg nagyon jó az új képed!!:D
Sziszi!
Én is csak azt tudom ondani amit a többiek én is jártam már igy!!:D
Egészségedre az aloét!!:D:D
Vicaa!
Próbálj meg neki adni banánt vagy reszelt répát almával!!!
Rolinak is jön a foga és neki is hasmenése van és én is ezzeket adom neki és hatésosak is valamennyireí!!!:D
Jobbulást nektek!
Roor!
Drága barátném felébredtél már??
Jól vagy??:D:D:D:D
Hiányozol!!!
Pasek!
Az nem igaz , hogy jól levagy maradva!!Mert te nagyon levagy maradva!!:D:D:D:D
Tessék olvasni irni!!
De a legfontosabb az az , hogy jobban vagy!!!!
Ánya!
Örülök , hogy a melót birod!!!
A porcelán látogatásnak már annyira nem örülök azért olyan jó lenne ha egy kicsit alább hagyna!!
Gyere rosszalkodni nagyon várunk , de ne csak akkor ha egy kicsit magad alatt vagy!!!:D:D:D
Megyünk a Niki csimmáját visszavinni aztán nekem is tervem egy kicsit pihizni , de remélem a Roli is hagy majd!:D:D
A nagyok azok hagynak velük nincs ilyen gondom!!:D:D
Nincs jelen
#6144 2008-11-29 15:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Luigi!
Jó mulatást a szülinapon!!:D:D:D
deluidi írta:
nem rossz a csaj, akihez megyunk
Ehhhhez mit szól aa asszony???:D:D:D
Nincs jelen
#6145 2008-11-29 15:05
- Lucifer
- Tag
Kicseréltük a Niki csimmáját bár volt egy kis gond , de sikerült!!
Új alkalmazott van a kinainál a fönök nincsen csak talán holnap lesz , õ nem mer cserélni.Telefonálni nem tud mert nincsen kimenõje bár szerintem nem mert igy a miénkrõl telefonált és simán engedte a fõnök a cserét!!!:D:D:D
Szóval sikerrel jártunk!!:D:D
Nincs jelen
#6146 2008-11-29 15:06
- Lucifer
- Tag
Segitség kellenne!!
Nincsen véletlenül valakinek egy fölös IWIW meghivója????
Köszönöm szépen!!:D:D:D
Nincs jelen
#6147 2008-11-29 15:29
- sziszi32
- Tag
Nem tudjátok, hogy mikor esedékes a bilire szoktatás? Kell ezt ilyen korban már elkezdeni? Kell egyáltalán erõltetni? Dani jövõ héten lesz 14 hónapos.
Nincs jelen
#6148 2008-11-29 18:08
- roor
- Tag
Halika!
Hellóbelló jónép.:D:D:D:D
Kicsit szomorúan kell tudomásul vennem,hogy a hétvége nem igazán fórumos nap,valahogy ilyenkor hanyagolva van a királyság is.:(
Persze indokolt esetben a távollét nem jár fõvesztéssel,na de akinek nincs indoka az fejvesztve fog írogatni?????:D:D:D:D:D:D:D
Köszönöm jól vagyok,nem is voltam annyira másnapos sõt!
Tegnap mondjuk hamar elaludtam,és fél 11 kor még kis is kapcsoltam a tévét,hát ma úgyis alhatok,nem baj.:D
Na ja,meg ahogy én azt elképzeltem,hajnal négykor kirugdosott az ágy.:D:D:D
Elfoglaltam magam meg rendberaktam a kuckót,aztán ebéd után bepótoltam a szundit.:D
Most meg épp semmitteszek.:D:D:D
Holnap meg leszbikus napot rendezünk,megyek Lucihoz és kivételesen ebédelek elõtte itthon,mondjuk ez nem zárja ki hogy a hûtõjét kifosszam.:D:D:D:D
Élek,virulok,porcelán istennõvel is jól elvagyunk,a hetet is aránylag kellemesen töltöttem a melóhelyen,szóval nálam happy.:D:D:D:D
Viszont hét elején gyéren vagyok,mert rengeteg elintéznivalóm lesz,de rátok nézek ám!:D:D:D:D
Gyerekek épüljetek,szépüljetek,gyógyuljatok,legyetek jól.:D:D:D
Sziszi:szerintem nyugodtan mutogasd neki a bilit,inkább most dobálózon vele üresen,mint akkor kezdjen el vele jáccani amikor telepakolta.:D:D:D:D:D
Tesó:pihenj is és vigyázz magadra.:D
Csumada :D
pá
Nincs jelen
#6149 2008-11-29 19:37
- Vicaa
- Tag
Nekem van fölös meghívóm, mindjárt elküldöm!
Nincs jelen
#6150 2008-11-29 19:47
- Vicaa
- Tag
Luci! Írd már meg milyen emil címre küldjem, mert a tiédre azt írja, hogy ilyen emilcémre már történt regisztráció!
Nincs jelen