#6151 2008-11-29 20:01
- akiss
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok!
Sziszi, én úgy tudom, hogy másfél éves kor körül már el lehet kezdeni a bilire szoktatást (szóljatok, ha nem így van). Az én kislányom 16 és fél hónapos, de még nem kezdtük. Azt már mutatja, ha pisil vagy egyéb remekmûvet produkál, de szerintem még nem érett rá. Arról viszont gõzöm sincs honnan fogom tudni, hogy eljött az ideje? :)
Nincs jelen
#6152 2008-11-29 20:02
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
A Gyulának kellennnnne!:D
Elküldtem mailban a cimét!!
Köszönöm szépen!!:D
Sziszi!
Nem kell erõltetni!!
A Rolinak is van bilije próbálkozunk vele , ismerkedünk , de a hatás mindig a fürdõvizbe kerûûûûûl!:D:D:D
Próbáljkozhattok nyugodtan , de ha nem akarja akkor haggyyyaaaddd had játszon csak vele!Majd ráül ha akar!
Tavasszal viszont nyugodtan lehet többett próbálni ha addig nem akarja!Roli most játszik vele és néha ráül bár ruhában !!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6153 2008-11-29 20:06
- Lucifer
- Tag
Akiss!
Általában két éves kor körül kezdik a gyerekek!Persze vannak akik korábban bilire szoknak!
Én ha jó az idõ akkor (tavasz - nyár) akkor csak kis bugyit adok rá és nem baj ha bepisil , de elõbb megszokja a bilit!Ti is elkezdhetitek a bilizést , hogy ismerkedjen vele!!:D:D:D
A Roli most töltötte a 16.hónapot.
Nincs jelen
#6154 2008-11-29 20:09
- akiss
- Tag
Nálunk is ez van. Amint a fürdõvízbe kerül a kiscsaj, már csurgat is egy széles vigyor kíséretében :D A ruhástól bilire ülésben meg egyszerûen profi! :) Hát akkor nemcsak az én gyerkõcöm csinálja ezt :D :D :D
Nincs jelen
#6155 2008-11-29 21:19
- porshe
- Tag
Sziasztok anyucik!:)
Csak hogy Nóri se maradjon ki a pisi helyzetbõl,mint rangidõs a csapatban ;) (gyors korfelmérésem eredménye) a maga 28 hónapjával jelentem 3 hete kezdtük el az intenzív pelenkaleszokás hadmûveletet és eredményeképp mostanra már csak alváshoz használjuk eme drága darabot! :D A bilit amúgy Nóri elég sokat használta,mint játék. Baba ráült,kutya "belepisilt",Nóri azon csücsülve (természetesen teljes öltözékben) nézte a tévét. A fürdõvíz a mai napig beindítja a reakciót nálunk,szintén nagy öröm kíséretében. :D:D:D De az igazi áttörést a wc papír imádata (ez alatt azt értem,hogy 2 percenként futottunk pisilni,csakhogy letéphessen egy darabka wcpapírt :D)+ kézmosás-mint szórakozás és a wc szûkítõ hozta meg. A bilit igen ritkán használtuk és használjuk. (kiv. ha torlódás alakul ki a wc-ben, mert természetesen a csajoknak is akkor kell produkálni amikor a szülõ is ott csücsül. :P
Szóval kitartás!!!!
Amúgy úgy tudom ez fiúknál gyorsabban kialakul (szobatisztaság),mint a kislányoknál! Na jó nekem nincs ebben tapasztalat,2 lányom van! Fiús anyukák lehet cáfolni. :) De ha nyári a baba akár 1 évesen is elkezdhetik a bilire szoktatást!
Na asszem elég bõven kifejtettem a témát! Bocsi. :D
Szerkesztette: porshe (2008-11-29 21:21)
Nincs jelen
#6156 2008-11-29 22:21
- Lucifer
- Tag
Porshe!
Gratula Nórinak a pelus letételéért!!:D:D:D
Cáfolok a fiús dologban!!:D:D:DEz nem fiú vagy lány kérdése ez teljesen gyerekfüggõ!!:D:D
Nálunk a Niki elõbb lett szobatiszta mint a Norbi!!:D:D
Jó látni titeket is!!
Hogy vannak a lányok????
Nincs jelen
#6157 2008-11-30 00:07
- sziszi32
- Tag
Köszi az infókat, már kicsit képben vagyok :D Már csak egy aprócska kérdés, mivel nálunk se volt soha fiú, csak most Dani, hogy akkor most ülve vagy állva kell szoktatni?
Nincs jelen
#6158 2008-11-30 10:46
- roor
- Tag
Halika!
Fél szemem ám rajtatok!:D:D:D:D
Látom punnyad a nép ezerrel,még nyárspolgárunk sem jelentkezett be.:D
pá
Nincs jelen
#6159 2008-11-30 11:15
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
El ne feljsétek,hogy ma kell gyújtani az elsõ adventi gyertyát!!!
Remélem mindenki helyre jött már!
Nálunk kicsit lelki letargia van,de majd mindjárt jobb lesz!!;)
Millió pussz....
Nincs jelen
#6160 2008-11-30 11:36
- sziszi32
- Tag
sziasztok, reggel héttõl én is élek, csak punnyadnék, ha felséges roor, tangája cseréje közben nem méltatlankodna!!! :D :D :D
Nincs jelen
#6161 2008-11-30 13:29
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Úgy látom, hogy nagyjából meg vagytok :) örülök neki, aki tud az jelentkezzen MINDIG!
Nos, igen én is itt vagyok és amint van egy iciri-piciri idõm írok.
Tegnap letudtam két gyakorlati jegyet, úgy, hogy ennyivel is kevesebb van csak hát most már nincsen megállás és pihenés mert egyfolytában kell tanulni és extra tempóban, de megteszem ami tõlem telhetõ (talán :D :D :D )
JAJ Roor programváltozás lépett fel nálam így csak késõ este megyek haza akkor meg úgy sem zavarnálak már!
Lucinak és Neked is jó "szórakozást" vagy mit, de mindenféleképpen jó dumcsizást!
Sziszi bizti meg van engedve, hogy egy picit pihizz végre hiszen annyi minden gondod és teendõd volt az utóbbi pár napban. Még nem olvastalak el, de nagyon igyekszem. (szetm holnap)
Tényleg Nita hova lett az új avatarod??? Nekem tetszett nagyon! :)
Húúúú a lényeg!!!!!!! VICAA hogy ment???????? Vagyis hogy megy??????? Ez a hülye teló mindig úgy merül lehogy nem vagyok otthon., de ez csak az én hibám, úgy, hogy ....
Ánya: anyagot küldeni!!!!!!!! Én szóltam!!!!!!!
Zolcsi : ne tudd meg meddig nem voltam képben, hogy ez a Zolcsi az egyenlõ a Zolcsiballal :D :D :D na tessék nem csak pasek van lemaradva hanem én is mint a borravaló :D
Aiolosz: puszi Neked mint mindig lábikó kipipálva :D
Pilli: sok puszika
Zsenikém: természetesen én is megnéztem a képedet és tetszett nagyon! :D csak egy a gond, hogy elfelejtetted elküldeni Nekem :D de még lehet pótolni :D tudod háttéképnek.
Egészségileg, köszönöm szépen jól vagyok szinte el is felejtettem ami történt :)
No Mindenkinek kellemes elsõ Adventet, bizony-bizony nem elfelejtkezni róla mint én tettem, így Szilvike köszönöm az emlékeztetést. Nagyon jó pihenést és ebédet kívánok! Puszi Nektek.
Nincs jelen
#6162 2008-11-30 15:38
- Vicaa
- Tag
Drága Lisa! Éppen az én telóm is le van merülve (ez meg az én hibám) - hát még ez is közös bennünk? :D - de jelentem sikerült a vizsga még nem tudom hanyas lett, egy elõadóban kb. hat féle jog vizsga volt, csak én voltam alkotmányjogból, és emlékezett a tanárnõ, hogy én vagyok aki szakot váltott, szült , halasztott stb.
A végén megkért írjam már fel az emilcímem, mert nekem amint kijavítja elküldi az eredményt. Úgyhogy várok, de azt érzem, hogy sikerült. Mázlim is volt, mert az egyik kérdés a települési önkormányzatok szervezete volt, ugye hát errõl nem volt nehéz írnom. Atti le is állított hazafelé menet, mert mondtam neki, hogy még ezt és ezt írhattam volna, csak a papíron már nem volt hely. Kinevetett, hogy micsoda stréber vagyok. :D:D:D
Ja.... stréber egy napos készüléssel. Na mindegy pénteken lesz a következõ.
Deluigi, na ez a kép sokkal barátságosabb ám rólad! ;)
Ja, és vízbepisilés nálunk is megy ezerrel! :) Ha véletlen nem a vízbe, akkor utána a törülközõre :D
Nincs jelen
#6163 2008-11-30 16:52
- Vicaa
- Tag
Lisa! Próbáltalak hívni, de még most sem sikerült, úgyhogy ezúton gratulálok a két gyakszi vizsgádhoz, szupi vagy! :D
Deluigi, igazán helyes Marikád, úgyhogy ezentúl ám figyelem mit írsz! :D
Nincs jelen
#6164 2008-11-30 19:59
- zolcsi
- Tag
Üdv innen Zolcsitól, aki sajnos már nem teljesen önmaga, mert aloézunk itt rendesen. (már 1 üvegen túl vagyunk). Csak tudnám ki fog így holnap dolgozni? Az aloé fogyasztásunk apropója egyébként, hogy leirtottunk pár trójait a gépérõl, ami remélhetõleg már nem akar visszajönni. Bár elõre ittunk a medve, illetve a (trójai fa)ló bõrére, de reméljük a legjobbakat.
:D:D:D:D:D:D:D:D
Üdv: Judy
Édes és félédes volt a felhozatal.Így kicsit tovább tartott a vizsgálat(gépé) mert picit lelassultunk és csatlakoztunk az aloé fogyasztók népes táborához.:D
Hali :Zolcs
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ilyen a kedvünk az aloétol.
Nincs jelen
#6165 2008-11-30 20:17
- Vicaa
- Tag
Hát akkor csak jó mulatozást Zolcsi és Judy, aztán holnap nem ám majd panaszra jelentkezni másnaposság ügyében! :):):):):):)
Deluigi, te javíthatatlan! :P :)
Nincs jelen
#6166 2008-11-30 20:32
- zolcsi
- Tag
miért luigi van különbség közte?:D
Nincs jelen
#6167 2008-11-30 20:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Végre te is pihikézel!!:D:D:D
Neked is szükséged van rá!!!
Zolcsi - Judy!
Na azért csak módjával azzal az aloéval mert nagy mennyiségben azért káros ám!!!:D:D:D
Jó szórakozást nektek!!
Lisa!
örülök , hogy jobban vagy és minden oké!
A vizsgáidhoz gratulálok!!:D:D
Tessenek pótolni Pasek bácsival a lemaradásokat!!:D:D:D
Vicaa!
Meghivó megvan köszönjük szépen!!
Neked is gratulálok a vizsgádhoz!!!:D:D
luigi!
Nagyon jók a képek!!
Nincs jelen
#6168 2008-11-30 20:47
- pasek
- Tag
Üdv Kingitangának!
Nem vagyok teljesen eltûnve, most ezt igyekszem bizonyítani is. Már a chat-re is fellestem (kétszer is :P) de vagy nem volt senki, vagy én nem voltam mûködõképes, pedig az akarat megvolt.
Barni,
örömmel vettem, hogy olvashattalak, de amit írtál, az nem villanyozott fel teljesen.. :( Kívánom, hogy valami módon hozzájuthass a Humirához, mert bennem még mindig élénken él az élménybeszámolód, mikor elkezdtél remizni!
Capoeira megy még??
Részemrõl még élvezem a remi áldásait, most csavartam le egy sült kacsacombot némi tepertõvel és csemegeuborkával, és bele se merek gondolni, hogy ez megváltozhat a rossz irányba is. Most épp kezdem elérni azt a súlyt, amivel akkor nyomtam a mérleget, mikor érettségiztem. Ha a 2000ben sikeredett mûtétemet nézem, akkor 20 kiló az eredmény, tavaly ilyenkorhoz képest is 15.
Pont ma jutott eszembe, hogy egy éve kb. ilyenkor benne volt az esti programban, hogy cseten Nitával vezényszóra elköltöttük a vacsinkat, mindketten megettük a saját tápszer adagunkat. Végülis nem olyan rosz az a nutri és családja, de mégis jobban esik a sült hús, meg kell vallani.
Pénteken meló után "randiztam" a piacos kofákkal, aminek az eredménye egy termékeny hétvége lett a konyhában, húsleves, sült és rántott husik, köret, császármorzsa. Még étvágygerjesztõ Unicum is le-lecsúszott a vacsorák elõtt, sõt még sör is belefért egy pohárkával. De hát az Unicum reklámjában is benne van, hogy a legjobb gyomorerõsítõ likõr, és ugye akinek gyenge a gyomra, azt erõsíteni kell.
No hát akkor gyúrunk, vazze??
Még egy kis barkácsolás is belefért a csodálatos hétvégébe, nekiláttam fából egy odút kreálni a madaraimnak, ugyanis egymásba szerelmesedtek!! Teljesen romantikusan adják elõ a dolgot, egymás tollait igazgatják, fésülgetik, Quimby után: "villámlik mennydörög, ez tényleg szerelem"
Már csak azért is sietnem kell az odúval, hisz kell a gyerekszoba, mert az egyik rámászott a másik hátára, és gyanítom, hogy nem kicsi a rakást játszottak :P
Ha a gyermekeimnek (madarak) születnek csemetéi, azaz nagypapa leszek, természetesen beszámolok róla
Most nem tehetek egyebet, óvom a kismamát :)
Na jó, kezdek hülyeségeket beszélni, lelövöm magam, mindenkinek szép estét,
és boldog ünnepvárást kívánok!!
pasek
Nincs jelen
#6169 2008-11-30 21:19
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, adventi hangulatban virágzó testvéreim :D! Az aloézást mi is be szeretnénk iktatni a férjecskémmel, akiben hirtelen tudatosult, hogy elfogyott a saját készitésû kolbászunk, s gyomrocskáját féltve, gyorsan vett is pár kiló husit. Úgyhogy ha Dani valami isteni véletlen folytántiz elõtt elaludna, akkor még kolbásztöltés lesz, utána aloé. Szomorú, hogy még vasárnap se tudunk pihenni igazán.
Dani eleven, mint hat kisördög, mert mostanáig olyan szert szedett, amitõl le volt lassulva. Ma már nem adtunk neki belõle, mert jól van már, hát olyan kis rosszcsonti lett, hogy még nézni is fárasztó volt. :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-11-30 21:19)
Nincs jelen
#6170 2008-11-30 21:46
- Ánya
- Tag
Sziszi!
Ha szoktatni szeretnéd, akkor én az ülve szoktatást ajánlanám. Kevesebbet kell takarítíani. Két fiam van, meg a férjem. Tudom mirõl beszélek. Hála Istennek nálunk ülve a "divat".
A szoktatást azonban nem ajánlom :D
Nincs jelen
#6171 2008-11-30 21:49
- Ánya
- Tag
deluigi!
Egy másik oldalon láttam a képet rólad. Most nincs érkezésem megkeresni, de ha nem találod, neki indulok a keresésnek.
Jó éjszakát!!
Nincs jelen
#6172 2008-11-30 22:31
- sziszi32
- Tag
Ánya! Azért remélem, a férjedet nem kellett szobatisztaságra nevelni.... :D :D :D Köszi az infót! :D Jóéjt népek, Dani még mindig virágos kedvében van :D
Nincs jelen
#6173 2008-12-01 08:48
- Ánya
- Tag
deluigi!
Képek -bõl a Mi sorozatból a második kép lenne a nekem legjobban tetszõ. Bár azon nem látszik Isten kék ege a hátad mögött, de a szemed igen és mosolyogsz is :D
Köszönöm a nagy figyelmedet, ami felém irányul :) :)
Most azonban belevetem magam a véleményírás gyötrelmeibe és ezzel elkezdem negyedik munkáshetemet a mûteteim óta!!! :D
A hétvégéig csak lopva leszek itt, de mindenkit szeretettel örzök a lelkemben!!!
Nincs jelen
#6174 2008-12-01 09:59
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Jó reggelt!!:D:D
Sziszi!
Én is azt tudom mondani , hogy most még ülve aztán ha nagyobb lesz és megy már a pisilés akkor állva!!:D:D:D
Készen van a kolbász??:D:D
Inkább Olyan legyen Dani mint a hét ördög , de ne legyen beteg!!
Az az igazi gyerek amelyik rossz is!!!:D:D:D
Luigi!
Nem sok minden volt beszélgettünk csináltam közben a kaját és sajnos nem maradt sokáig!!:(:(
Leszboszi barátném üditõzött én meg ittam egy pohár aloét!Persze 1/2 literes pohárból!!:D:D:D
Pasek!
Örülök , hogy végre jobban vagy!!:D
A madaraid nagyon aranyosak lehetnek !!:D
Milyen unokát szeretnél?kisfiú vagy kislány??:D:D:D:D
Ánya!
Nagyon jó melós hetet neked és azért néha gyere!!!!
Az anyai megérzésem milyen?!A Norbi szokta vinni a Nikit suliba , de ma mentem én is velük.A suliban ki is derûlt , hogy a Niki két könyvét is itthon felejtette mire a tanitónéni megkért , hogy vigyem már be neki mert a Niki ma a harmadik gyerek aki otthon hagyta a cuccát és ennyit már õ sem tud kölcsönözni a gyerekeknek!:DHogy mi van ma velük?!:D:D:D
Nagyon sok finomságot irtatok , de én ma teljesen diétásra veszem a napot mert tegnap este a porcelán istennõvel randiztam és nem nagyon szertetem igy átölelni.:)Tudom a telefonkagylóba beszéljek és ne a wc-be!!:D:D:D
Na majd még jövök mindekinek nagyon jó hetet kivánok!!!
Nita!!
Hol van az avatarod????????
Nincs jelen
#6175 2008-12-01 10:20
- sziszi32
- Tag
Jelentem, három és fél kiló kolbász immár betöltve pihenget a fagyasztóban, csupán gyenge öt szálacska árválkodik a hûtõben, a mai tûzhalálra várva! :D
Nincs jelen
#6176 2008-12-01 11:09
- sziszi32
- Tag
Közben Dani felkéredzkedett az ölembe, úgyhogy mostanáig tartott, amíg kifeküdt :D Az anyósomék ismét itt vannak, mit mondjak, jó pofát vágok hozzá, és nem turkálok a dolgok feneketlen bugyraiban. Így egész elviselhetõ e szomorú sors :D
Irodai munkám megint a holdban, nem is tudom, mikor kezdek majd hozzá, de a lakás legalább elfogadható, és a kaja is fõ. Én meg itt vagyok veletek.
Luci, remélem, jobban vagy már! Az aloé keverte meg a gyomrod, vagy szimplán ennyire rosszul vagy mostanság? A hétfõi nap a suliban egyébként minden tanító néni rémálma, senki sem kapkodik az elsõ órákért órarend-beosztáskor! :D A gyerekek egész egyszerûen ki vannak olyankor gumizva agyilag :D
Nincs jelen
#6177 2008-12-01 17:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Luigi!
Nagyon jó az új avatarod!:D
Õszintén megmondva ez sokkal jobb mint az elõzõ!!!:D:D:D:DD:D:D:D:D
Megpróbálom megfogadni a tanácsod és kihagyom a wc kagylót!:D:D:D
Sziszi!
Ma talán jobban vagyok nem hinném , hogy az aloe volt az nem szokot nálam ilyen gondot okozni!!:D:D
A közérzetem nem a legjobb , de azért elvagyok!!!
Ma elkezdtük a nagytakaritást a lakásban mi is , a párom is segitett!:D:D
Bár a lukat még mindig nem fúrta ki!!!:D:D:D:D
Nem szoktam dicsérni a gyerekeimet , de a minifütyi egy nagyon f@sza kiscsákó!!:D:D:D
Ma voltunk a 18 hónapos oltáson és én csak annyit hallottam , hogy a dokibácsi közölte készen vagyunk!A Roli annyit se mondott , hogy á.A dokibácsi is megdicsérte és azt monda neki , hogy miért nem sirsz? tessék egy kicsit sirni!De a roli csak nézet és nem tudta miértr akarjuk , hogy sirjon!HGát õ nem sirt sõt magának nyomta a vattát a lábához!!!Szóval nagyon ügyes legényke!!:D:D:D:DD:D:D
És most kérdem én , hogy mi ez a pangás erre felé???????
Sehol senki senki nem ir?????
kezdem lassan dobálni a fegyelmi bogyeszokat!!!!
Nam mondok neveket mindenki hiányzik és mindekinek várom a hsz.-ét!!!:D:D:D:D:D
Remélem Roor nem haragszik meg rám hogy ilyeneket irok iszen az õ bogyeszei és az õ topikja!!:D:D:D
De hát ha nem ér rá az uralkodó és a hercegnõ se nincsen akkor kénytelen vagyok én irni nektek!!!!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6178 2008-12-01 18:40
- roor
- Tag
Halika!
Leszboszim akkor ezennel a Te tiszted a fegyelmi-bogyókat osztogatni.:D:D:D:D
Sajnálom hogy nem tudtam sokáig maradni,fáradt is voltam,meg úgy látszik éreztem ezt a takony idõt,viszont nézd a jó oldalát,kivételesen egy falatot sem ettem nálad,ami nálam nagy szó.:D:D:D:D:D:D:D
No nem azért mert esetleg rosszat fõztél,az ki van zárva.:D:D:D:D:D:D
Minifütyirõl meg eddig is tudtuk hogy faxa kiscsákó.:D:D:D:D
Ma egyébként én se voltam a csúcson,gyártottam a selejtet ezerrel,volt ma a palettán szédülés,légszomj,szájzsibbadás,görcs,vízleverés.:D Estére adok neki aloe antibiotikumot.:D:D:D:D
Tesó:a sok meló mellett tessék pihenni is,és mivel te vagy a hercegnõ,néha neked is meg kell magad mutatnod.:D:D:D:D:D
Sziszi:khm....a kolbászból Kingitangának járó részt kérem az éléskamrámba beszolgáltatni.:D:D:D:D
Jobban vagytok már?
Ánya:lopva is jó vagy,csak legyél.:D
Luigi:nem csalódtam benned,hajnali kakas vagy.:D:D:D:D
Pasek:nem vesztegetik a pipik az idõt,de ilyen fiatalon nagyapának lenni????:D:D:D:D:D
Lisa:kis sarok a tudod hol megvan.:D:D:D:D:D:D
Kingitanga polgárai!
Vagytok?Hol vagytok? Mert tényleg nagy a pangás.:D
pá
Nincs jelen
#6179 2008-12-01 18:42
- roor
- Tag
Halika!
Luigi,igazán köszönöm,a magam 1235 évével (azt hiszem annyi vagyok,bár néha eltévesztem :D:D:D )
fittnek is érzem magam.:D
pá
Nincs jelen
#6180 2008-12-01 19:12
- Lucifer
- Tag
Roor!
Köszönöm a megtisztelõ feladatottttt!:D:D:D
Tényleg kár , hogy kevesettttt voltál , de majd csak bepótoljuk!!!:D:D:D
Szombaton lakást akarok festeni!!!:D:D
Luigi!
Ki itt fiatal??:D:D:DAz uralkodó??:D:D:D
Nincs jelen
#6181 2008-12-01 19:50
- Szylvy
- Tag
Sziszi!
Nálunk Márk bilivel úgy kezdte, hogy elõször ülve, aztán tartottuk neki és állva szeretett volna pisilni. Egyszer csöndben kitotyogott a mosdó felé mi pedig meglestük mit csinál. Amikor megláttuk azt sem tudtuk nevessünk, vagy sírjunk. Ott állt a WC elõtt lábujjhegyen állva (ali érte fel) és pisilt. Nagyon édes volt. Utána már nem is akarta használni a bilit, így vettünk neki kis WC ülõkét, pisiléshez pedig egy fellépõt.
Szerintem egyébként majd kialakul, Dani is tudni fogja, hogy a legjobb neki.
Nem olvastam utána, de miért járnak az anyósodék ilyen sûrûn hozzátok?
Én beszélek, az én anyósom minden nap itt van, mert egy udvarban lakunk. De én szerencsére nagyon jól kijövök vele, engem csak a dédi (szintén itt lakik) nem csíp valamiért. Mikor itthon voltam a picivel sokat sírtam miatta. Most próbálok jókislány lenni, hogy semmivel ne húzzam ki a gyufát nála, bár elég, ha sóhajtok, még abba is beleköt.
Jó éjszakát mindenkinek.
Szilvi
Nincs jelen
#6182 2008-12-01 21:01
- sziszi32
- Tag
Szia Szylvy, anyósomék azért vannak olyan sûrûn mostanság nálunk, mert a férjemnek van egy kis cége, és a szezon kellõs közepén az alkalmazottja lelécelt. Az anyósomék meg azért vannak itt, hogy segítsenek a férjemen, ergo rajtunk, és az alkalmazott helyett güriznek. Már csak ezt a hetet kell kivárni, és akkor remélem karácsonyig nem randizunk (sokat :D). Bár most igen hálásak, mert két hete minden kívánságuk (étel terén) ki van elégítve, teli has, elégedett fej :D :D :D
Igen édi a sztorid a kicsirõl!!!!
Nincs jelen
#6183 2008-12-01 22:25
- judy1981
- Tag
Jelentem: Zolcsi felmentést kap, mert a gépe itt van nálam. Ugyanis a fapaci betett neki. Igyekszem holnap estére visszaszolgáltatni neki további vírusmentes mûködtetés céljából. Ha lesz ideje, napközben biztos bejelentkezik a munkahelyrõl.
Deluigi: olyat én még nem láttam, hogy a trójai magától eltûnt volna. Ráadásul Zolcsi valami kegyetlen szívós fajtát foghatott ki, mert mióta gépekben kontárkodom, még 1x láttam ilyen pusztítást. Pedig nem 1 vírusos gép akadt már a kezeim közzé.
Luci: ne szeretgesd annyit a porcelánt! Inkább a Gyulát ölelgesd! ;)
Lisa, Pasek: jó itt látni. :)
Vicaa: van már eredmény?????
Szerkesztette: judy1981 (2008-12-01 22:42)
Nincs jelen
#6184 2008-12-02 00:30
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, lassan megyek én is aludni, hosszú volt a nap. Délután én mentem az anyósom helyett segiteni az uracskámnak, az anyós maradt a kicsivel, de õ nem bánta. Újfent bizonyitani akarta, hogy semmiség a gyerekkel lenni, ehhez képest annyira kinyúlt, hogy már fél tizkor elhúzott aludni. Hja, õ egy kis délutáni danizás után kidõl, és végigalussza az éjjelt, mig én most is fenn vagyok, pulyaetetés céljából, és még legalább egyszer fel kell kelni hozzá. Nem panaszkodom, vállaltam a gyereket, ez van.
Luci, büszke vagyok a minifütyi hõsiességére! Jó nevet adtál szegénykének, szó se róla! Irok neked egy viccet, hogy a közérzeted kicsit jobb legyen:
A kis Peti a nagymamájánál nyaral, és kint játszik az udvaron a szomszéd gyerekekkel. Egyszer csak beszalad a a szobába:
- Nagymama, hogy hívják azt, amikor két ember egy szobában alszik és az egyik felül van, a másik pedig alul?
A nagyi zavarba jön, elõször nem tudja, mit feleljen. Némi töprengés után úgy dönt, hogy õszintén válaszol:
- Hát, kicsim, azt úgy hívják, hogy szexuális aktus.
- Jó - mondja a gyerek és fut vissza a többiekhez.
Kis idõ múlva ismét bejön:
- Nagyi, te engem félrevezettél! Azt úgy hívják, hogy emeletes ágy! Ja, és a Pistike anyukája üzeni, hogy beszélni akar veled!
Jóéjt! :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-02 00:38)
Nincs jelen
#6185 2008-12-02 08:26
- zolcsi
- Tag
Igen megvagyok sziasztok!
Ha valaki Tróját emlegeti mostanság elõttem azt lefokozom!!!!:D:D:D
Egy jó adag vírusírtó-koktél injekció nem volt neki elég lehet az aloé segített volna a gépemen.Vagy épp azt fertõzte meg?A sok aloé ügynök.
Judy lehet új fajjal van dolgunk.Aloé trójan.Ki voltam bukva rendesen.:)
Este remélem jelentkezem.
Nincs jelen
#6186 2008-12-02 08:26
- Szylvy
- Tag
Sziszi!
Hát ez jó vicc volt, utólagos engedelmeddel feltettem a férjem munkahelyének fórumára, hogy két riasztás között a fiúk egy kicsit felviduljanak. Nekem is örömet okoztál, felvidultam ezen a borongós napon.
Szilvi
Nincs jelen
#6187 2008-12-02 10:08
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Köszönöm szépen a viccedet nagyon tetszett , jót nevettem rajta!!:D:D:D:D
Te még ilyenkor kaját adsz Daninak??:D:D:D
Én ma nem fõzök inkább takaritók egy kicsit.Készülõdés a karácsonyra!!:(
Még semmit nem vettem karácsonyra és ez szörnyûûûû,ilyenkor már mindenkié el van valahová dugva!!:D:D
Valahogy hangulatom sincsen rá!!:(
Judy!
A Gyulát már oly rég óta ölelgetem , hogy kell egy kis változatosság is!:D:D:D
Zolcsi!
Ha ennyire szereted a tróját akkor nem lenne jobb inkább a filmet megnézni??:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6188 2008-12-02 10:46
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, vicceken vigyorgók! Igazság szerint elõször egy kicsit durvább viccet raktam fel nektek, aztán inkább lecseréltem erre a lájtosabbra... :D :D :D
Luci, tudod, hogy Dani kicsike volt, mikor hazahoztuk, s vele már a kórházban is az volt a baj, hogy éjjel volt éhes, mig nappal õ volt a legtovább evõ baba. Itthon mikor megláttuk, hogy milyen kis csontkollekció, (ami méltatlan a mi családunkhoz :D), nem bántuk, mikor eszik, csak egyen. Aztán jól ránkijesztettek, hogy a mûtéttõl hogy le fog fogyni, hát megintcsak adtunk neki éjjel. A mûtét után pedig este nyolckor engedték meg, hogy egyen azt is azért, mert éhségében már szétorditotta a bagázst. És akkor egész éjjel csak evett, és azóta se birjuk rászoktatni a rendes idõben való evészetre. Van, amikor bele lehet diktálni valami kajaszerût este, ettõl függetlenül legkésõbb fél kettõkor ordit, mint akit két hete éheztetnek. Hát igy vagyunk. Remélhetõleg, a következõ mûtét után talán hamarabb ehet, és akkor talán... addig is vágyálom az evéstelen éjjel.
Én ma is fõzök, brokkolis-karfiolos levest, plusz pörköltet nokedlivel. Puszi nektek! Délután sziv alakú piskótatésztát igyexem legyártani, hát szorítsatok nekem, hogy sikerüljön! :D
Nincs jelen
#6189 2008-12-02 13:33
- zolcsi
- Tag
Luigi nem, vagyok az a kimondott "szerencsefia".:(Az 1 százalékra gondoltam.
Luci drága a film nagyon jó de ennyi.
Judy vigyek kardot meg buzogányt trója ellen?Azzal könnyebb lenne jobb belátásra bírni.:D
Nincs jelen
#6190 2008-12-02 13:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Ez igy érthetõ!:D:D
Nekem a Rolinál mindig azt mondta a védõnõ , hogy keveset hizik a gyerek nem elég neki az anyatej.Ha nem elég akkor miért alszik rendesen kérdem én?Mire megkérdezte , hogy éjszaka eszik?Nem eszik hanem alszik!
Akkor ébresszem fel legalább egyszer vagy kétszer hát erre azt mondtam neki hogy ezt ugye nem gondolja komolyan???És különben is miért kell disznót csinálni egy gyerekbõl??Ha az apját nézem akkor nem lesz elhizva õ sem!!:D:D:DHa egy gyerek éhes azt úgy is a tudtodra adja És nem alszik!!:D:D:DRoli már az elsõ éjjelt végigaludta a kórházban!!Hála vele nem volt ilyen gondom!!A Norbi meg a Niki is 2 óránként fennvolt és biza õk is ettek!!!:D:D:D:D:D
Szerintem jöhet a másik vicced is!!:D:D:D:D
Nincs jelen
#6191 2008-12-02 17:16
- sziszi32
- Tag
De luigi: mind az összes fogamat kirakom az örömvigyorba, hogy mindig gondolsz rám! A másik vicc (nekem aztán senki ne mondja, hogy durva, ti akartátok :D):
Egy anyuka takarítja karácsony elõtt a WC-t és hét éves kislánya nézi.
- Mami, mit csinálsz?
- Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen.
- Minek?
- Jaj, bogaram, tudod karácsony van. Jön a Jézuska...
- És nálunk fog szarni?
Remélem, senki hitbeli meggyõzõdését nem zavartam meg ezzel... :D
Nincs jelen
#6192 2008-12-02 17:39
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Nem is durva!!:D:D:D
Szerintem tök jó!:D:D
A Niorbi alszik , de a Nikinek felolvastam és õ is nagyon jót nevetett rajta!!:D:D:D:D:D
Na megyünk pancsizni!!
Nincs jelen
#6193 2008-12-02 17:40
- Lucifer
- Tag
Ja!!
el is felejtettem irni , hogy lassan közzéteszem a feketepontosok listáját!!!:D:D
Irjatok és legfõképp jelentkezzetek mert szigorúúúúú vagyok ám!!:D:D
Nincs jelen
#6194 2008-12-02 18:00
- Nita
- Tag
Sziszi32! Ez nagyon jó volt belõlem kitört egy hangos kacaj a gép elõtt :D:D
Nekem ezt küldték emailban, remélem nem túl durva ide ...asszem kiskorúak most nincsenek itt :)
A fütyi kérelme:
Alulírott Hímvesszõ, jelen levelemmel fizetésemelésért folyamodom.
Indokaim a következõk:
-Nagy mélységekben dolgozom,
-Bármely helyzetben elõször a fejem dugom be,
-Sem hétvégi, sem szabadságolási idõszakom nincs,
-Nedves környezetben kell dolgoznom,
-Magas hõmérsékleten dolgozom,
-Fertõzõ betegségeknek vagyok kitéve.
Tisztelettel: Hímvesszõ
Tisztelt Hímvesszõ!
Miután kérelmét átolvastuk, az abban lévõ érveket elemeztük. Sajnálattal közöljük, hogy kérelmét a következõ okok miatt elutasítottuk:
-Nem dolgozik napi 8 órát folyamatosan,
-Kis erõkifejtés után elszenderedik,
-Nem követi mindig a felsõ vezetés utasításait,
-Nem marad meg kijelölt helyén, gyakran elkódorog máshová,
-Nincs kezdeményezõkészsége, állandóan nógatni, motiválni kell, hogy munkába álljon,
-Munka lejártával munkahelyét mocskosan hagyja el,
-Nem követi a biztonsági elõírásokat, mint pl. a védõruha viselete,
-Képtelen két egymás utáni mûszakban dolgozni,
-Néha elhagyja a munkahelyét, még mielõtt a napi munkát elvégezte volna.
Ha mindez még nem lenne elég érv Önnek, megjegyezzük, hogy állandóan két gyanús zsákkal járkál.
Bérosztály
Kapok egy pirosat Luci?! ;)
Nincs jelen
#6195 2008-12-02 18:17
- mercy70
- Tag
Nitaaaaa!Ezt nem bírtam nevetés nélkül hagyni.Jobb mint az orvosság! :D :D :D
Nincs jelen
#6196 2008-12-02 18:42
- Lucifer
- Tag
Nita!
Hát meggondolandó!:D:D:D:D
Nagyon , de nagyon jót nevettem !!:D:D:D
Te igazi rosszalkodó vagy ezért megkapod azt a piros pontot!!!:D:D:D
Nincs jelen
#6197 2008-12-02 18:43
- Lucifer
- Tag
Nita!
piros pont .
Szerkesztette: lucifer2007 (2008-12-02 18:44)
Nincs jelen
#6198 2008-12-02 19:21
- roor
- Tag
Halika!
Hajtépõs nap után ma csak ennyit voltam,olvastam,meg kukkolok tovább.:D:D:D
Nóri:üdv újra a fórumon,hozd a formánkat,hízzál és legyél jól.:D
Mindenkinek,de tényleg mindenkinek cuppantós.:D
pá
Nincs jelen
#6199 2008-12-02 20:25
- Lucifer
- Tag
Roor!
Jó kukkolást neked!:D:D
És ne mérgelõdj mert árt a szépségednek!:D:D
Kukkolok ám én is , de sehun senkit nem látok!!:D:D
Nincs jelen
#6200 2008-12-02 21:10
- judy1981
- Tag
Zolcsi: Végül is a Te géped... (errõl eszembe jutott egy vicc...) :D De esküszöm megfordult a fejemben 1-1 pillanatra, hogy kivágom az ablakon. De az a lényeg, hogy rájöttünk, nem csak a fapaci volt a gond, és orvosoljuk. Egyébként üresjáratokban elõvettem a telefonomon a Legyen Ön Is... játékot, és az volt az egyik kérdés, hogy melyik várost vették be fa lóval? Majdnem eldobtam a telefont. :D
És Zolcsi ma nem jelentkezik, mert még itt a gépe, hogy teljes repair után adhassam vissza neki. Most épp frissítem a vírusvédelmet, nehogy hamarabb kapjon trójait, ami aztán leblokkolja. :D
Deluigi: Ne sértegess! :( Csökkentett mód, valamint vírusírtó lemezrõl boot-olás és ellenõrzés megteszi?
Sziszi: a második jobb volt. :D
Nita: Régebben olvastam már, de jó volt újra. Tõlem 5* kapsz.
Roor: remélem Te téptél többet! És nem a sajátodból.
Luci: akkor a Norbi kire ütött? Vagy rosszul tudom, hogy nincs alultáplálva? :D
A vicc:
Jóska legelteti a tehenüket, Julcsa meg a bikájukat. Egyszercsak a bika ráugrik a tehénre, mire Jóska megszólal:
- Te! Julcsa! Mit szólnál hozzá, ha Én is úgy tennék, mint a bika???
Julcsa elgondolkodik, majd jön a válasz
- Nem bánom, végül is a Ti tehenetek.
Nincs jelen