#6201 2008-12-02 22:24
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Judy, ez szép volt :D
Itt jön az én válaszom:
Nemrég temették el a férfi anyósát. Kimegy a temetõbe, megnézni, hogy minden rendben van-e a sírnál. Látva a nem messze sugdolózó és õt figyelõ öreglányokat, jó hangosan elkezd sóhajtozni:
- Jaj, miért haltál meg, anyósok legjobbika! Bárcsak támadnál fel!
Ebben a pillanatban egy vakond elkezdi túrni a földet. Látva a mozgást, azonnal elfeledkezik a lesõ öreglányokról. Rátapos a vakondtúrásra, miközben ezt mormogja:
- Na, annyira komolyan azért nem gondoltam!
:D
Nincs jelen
#6202 2008-12-02 23:30
- sziszi32
- Tag
És egy jóéjtpuszi:
A székely elmegy a hegyekbe kirándulni a fiával. Rájuk esteledik és megszállnak egy erdészházban. Éjszaka felébred a székely és azt kérdi a fiától:
- Mit csinálsz fiam?
- Maszturbálok apám.
- Na, és hogy haladsz, fiam?
- Még nem sokra haladtam apám.
- Na, akkor most már próbálkozz a sajátoddal
Nincs jelen
#6203 2008-12-03 05:31
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt! Köszönet a jobbnál jobb viccekért! :D
Ma reggel visszük Annát a gyerekdokibácsihoz, aztán tanulás ezerrel. Tegnap hosszas beszélgetésem volt a hugommal, mert már hosszú ideje kivizsgálásokra jár és mégsem derült ki mi baja, a legkülönfélébb tüneteket produkálja, kezdve a foltosodástól a bedagadáson, az ostorcsapásszerü kiütéseken át a rosszulét, ájulás széle érzetig minden. Nála minden hónapban kijön a herpesz, de nem a száján, kisebesedik az orra, sokszor belül és nagy fájdalommal jár.
Egyet tudott, hogy a fû, fapollenekre nagyon allergiás, az atkára is nagyon, és asztmás is.
Most kiderült végre vagy nem végre. Képzeljétek elküldték egy irtó részletes allergia vizsgálatra, a bejuttatott anyagok felvitele után öt percell lélekvesztve mosták le róla az anyagokat szuri ésatöbbi és fényképezgették õt, mert nemcsak az egész alkarja, hanem a felkarja, válla, nyaka bedagadt.
Életveszélyes mértékben allergiás egy csomó dologra. :(:(:( Tenni pedig nem tudnak szinte semmit.
Csak megjegyezték, hogy ilyennel tíz évben egyszer találkoznak. A poratkára, szója és szójaszármazékokra (pl. párizsi,virsli és társai is többek közt), szorbitsavra, benzolsavra, egy jópár gyümölcsre és anyagokra életveszélyes mértékben allergiás. A többire "csak" különös mértékben (kakaó, mogyorófélék stb.) Úgyhogy most eléggé elkenõdtem, csak az vigasztal, hogy legalább tudjuk, hogy mi az OK.
Bocs, hogy titeket terheltelek ezzel, de jólesett kiírni. Ez nem crohn, se nem colitis, de sajnos ezzel is együtt kell élnie, mint ahogy élt eddig is (gyakran kétségbeesett roham a kórházba szteroszurik, megfigyelés), de hát ez van, szerencsére õ annyira nem keseredett neki, kicsit meg is könnyebbült, hogy tudja már mire kell odafigyelnie.
Mégegyszer bocsi.
Nincs jelen
#6204 2008-12-03 08:12
- zolcsi
- Tag
haliho!
Tehát el ne felejtsetek jelentkezem a melóhelyemrõl.Már nem moindok semmit mikor leszek mert semmi sem biztos.
Judy ez tetszett a telefonos kérdés.:D.Ezúton is köszönöm Neked a ténykedést.
Vica ami a húgoddal történt szomorú.Kitartást és sokszerencsét a továbbiakhoz.
A poénokon jót derültem csak zotyesz barátom meg ne sértõdjön ,hogy nem az õ topikjába írtok.:)
Szerkesztette: zolcsi (2008-12-03 08:12)
Nincs jelen
#6205 2008-12-03 10:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lányok!
Egyik vicc jobb mint a másik!!:D:D:D
Vicaa!
Tudod nagyon jól , hoyg ide bármit irhatsz!!!
Sajnálom nagyon a hugodat , de látom hasonlit azért rád!:D:D
Õ is erõs csajszi mint a nõvére!
Bár tudjátok , hogy mi a gond végre és nagyon oda kell figyelnie arra , hogy mit eszik.De amiket te leirtál sokkal könnyebb lenne egy olyan listát irni , hogy mi az amit ehet!:(:(
Lehet , hogy a crohn még is jobb??
Kitartást és jobbulást kivánok a hugodnak!!!
Annácska jobban van már??
Nincs jelen
#6206 2008-12-03 10:39
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, megyek melózni, a toros káposzta is lassan kész, Dani szunyakirályságban.A viccekkel kapcsolatban: remélem, néhány percre elfeledkeztetek e világ sok bajáról. Ha igy volt, már megérte! :D :D :D
Nincs jelen
#6207 2008-12-03 14:09
- sziszi32
- Tag
Na mizujs? Sehol senki? :(
Nincs jelen
#6208 2008-12-03 14:49
- Vicaa
- Tag
Képzeljétek csoda történt :)
Ma jött elõször végre a gyógytornász! Emlékezett is rám a kórházból, meg arra is, hogy engem ki tornáztatott, így tök jó hangulatban telt az egész, bár irtó elfáradtam, de ha ez így fog haladni, olyan szál egyenes tartásom lesz, hogy csak na!
Egyébként heti kétszer jön, és megsúgta, hogy valaki igen leteremthette a háziorvosomat, mert õt SOS gyorsasággal és átszervezéssel küldték hozzám.
Na, legalább egy jó hír mára! Megint fejlõdeni fogok :)
Ja! Voltunk Annával a dokinál, azt mondta, hogy nem vészes a helyzet, nem gyulladt a torka stb,, alapvetõen a pocijában van a probléma, írt neki ciprofloxacint, kérte, hogy próbáljam már meg a tablettát beadni neki, de csak napi 1/4-et kell, azt is kétszerre. (azaz a tabi egynyolcadát kell kivarázsolnom késsel)
Nincs jelen
#6209 2008-12-03 15:14
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Én vagyok figyelek csak takaritok!!
Kitakaritottam a konyhát leszedtem a falról a tapétát , ablakot pucoltam.:D:D
Jöhet majd a festés!!!:D:D:D
A Gyula pont hazatelefonált , hogy mit csinálok mire mondtam neki , hoyg a tapétát szedem le erre csak annyit kérdezett.hogy ez most célzás volt??A válaszom , á dehogy!:D:D:D
Lassan megyek melózni!!!:D
Vicaa!
Végre valami jó hirt is irsz!!Nagyon örülök neki , hogy végre nálad volt a gyógytornász!!Karácsonyra lehet , hogy olyan egyenesen állsz mint a katona tiszt!!!:D:D:D
Jó hir az is , hogy Annababának nincsen komolyabb baja!!:D
Jobbulás bogyeszt postáztam neki!!:D:D
Nincs jelen
#6210 2008-12-03 15:17
- Lucifer
- Tag
Roor!
Drágám remélem még maradt hajad!!:D:D
Megjött a zoknyid!!:D:D
Délután grizgombócot akarok csinálni holnap meg paradicsomos húsgombócot!!:D:D:D
Nincs jelen
#6211 2008-12-03 18:31
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:sajnálom a hugodat,de ismerve õt is meg téged is,hogy mindketten masszív faxa csajok vagytok,nem lesz itt gond egy szál se.:D:D:D
Az meg hogy õ nem keseredett neki annyira,külön jó hír!:D
Azt hiszem crohn elbújhat az allergiái mellett,neki most már a kaják saccperkábé 85 %-a ki van lõve,nekünk legalább a fele megmaradt.
Lucinak valahol igaza van,crohn lehet jobb?:D:D:D:D:D
(De jobb ha õ sem lenne. :D:D:D:D:D )
Lucim:zoknyit majd elhozom,igaz most meghalni sincs idõm annyi a dolgom.:D
A hajkoronám még megvan,és meg is tartom.:D
Tesó:pusza neked és vigyázz magadra.:D
Cuppancsok tömkelege,lehet válogatni meg osztozni.:D
pá
Nincs jelen
#6212 2008-12-03 19:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Zoknyid eltéve kapod ha jössz!!:D:D:D
Pedig aztat hittem , hogy új lesz a séróóóóóód!!:D:D:D:D
Lehet , hogy nem kellett volna leszednem a tapétát??Voltam melózni is ott is hajolgattam és most alig tudok mozogni mert annyira fáj a derekam!:(De majd a fiammal megmasziroztatom neki jó erõs keze van és jól is tud maszirozni!!:D
Holnap ha minden igaz megyek karácsonyi ajándékokat vásárolni!!:D:D
Nincs jelen
#6213 2008-12-03 20:35
- Vicaa
- Tag
Köszi a kedvességeket, Luci, én is örülök, hogy a csajomnak nincs komolyabb baja.
...és igen, remélem sokat fejlõdök még, bár most estére már igen fáj a karom, vállam, lapockarészem a tornától. Mondjuk mondta a tornász, hogy másnap biztos emlegetem majd a szótáramban õt, de a házifeladat elvégzésével napról napra jobban megy majd a mozgás és a fájdalom is szûnik.
Nori, olvastam te is elsajátítottad a feneket szorít, hasat be mellet ki "alaplépéseket" :D
Roor, változtatni akartál a hajviseleteden? És meggondoltad magad?
Luci, Te, azért vigyázz magadra, kicsit kíméld magad légyszike! A bogyeszokat ezúton rajtam keresztül is köszöni Anna! :)
Zolcsi, hogy gondolod, hogy elfelejthetnénk? Asszem, Judynál jó kezekben van a géped, és nemsoká megint gyepálhatod a billentyûket! Ezúton üdv Marikának, légyszi tolmácsold, ha olvasol.
Lisa, jól elvagyunk mi, egyik nap én nem tudok tanulni, másik nap te, de majdcsak lesz valahogy ezt azért minketten megállapítottuk egységesen :D:D:D. Igen. Mert ugye valahogy mindig lesz. Én pénteken 10-tõl vizsgázok, de gondolok rád is!
Na most átadom a gépet párocskámnak, hadd kontárkodjon õ is! :)
Jó éccakát mindenkinek! :)
Nincs jelen
#6214 2008-12-03 21:40
- Ánya
- Tag
Köszönöm én is a vicceket, nagyokat kacagtam :D :D
Vica! Húgod is erõs nõ lehet, és tényleg nagy fellélegzés, ha tudni mi a baj. Azért ez a mennyiségû és erõsségü allergia eléggé bonyolítja az étkezést és az életet :( De a problémákat ezek a nõvérek megoldják!! Annának jobbulást!!
Luci!
Csak mértékkel ezt a nagy takarító, festõ tempót!! Mi marad akkor a tavaszi nagytakarítás, megújulás idejére!! Vigyázz magadra!!
Deluigi!
Pont ezt a képet szerettem volna látni, ami a mostani avatarod :D KÖszi!!
Sziszi!
Nagy dolog, hogy ilyen hosszan együtt vagy az anyósoddal!! Õszinte tiszteletem érte!!
Mindenkinek pusszantás :D
Nincs jelen
#6215 2008-12-03 21:59
- sziszi32
- Tag
Suliban:
- Sziasztok gyerekek! Holnap be fog jönni egy tanfelügyelõ bácsi és
kérdezni fog tõletek egy pár kérdést. Most szúrópróbát teszek veletek. Pistike! Neked mi a kedvenc állatod?
- Kutya!
- Miért?
- Mert szép nagy a füle!
- És miért olyan szép nagy?
- Mert Darlingot eszik!
- Ügyes! És neked Juliska? Mi a kedvenc állatod?
- Cica!
- Miért?
- Mert szép fényes szõre van!
- Miért fényes a szõre?
- Mert mindig kikefélem!
- Ügyes! És neked mi a kedvenc állatod, Móricka?
- Lepényhal!
- Miért?
- Mert olyan szép lapos!
- És mitõl olyan lapos?
- Mert megkúrta a bálna!
- Ejnye Móricka! Nem szabad ilyet mondani! Találj ki valami mást.
Másnap reggel.
- Sziasztok gyerekek! Én vagyok a tanfelügyelõ bácsi és most kérdezek
tõletek pár kérdést.
A tanbá addig kérdezi a gyerekeket, míg Mórickára nem kerül a sor. A
tanárnõ tiszta ideg.
- És neked, Móricka, mi a kedvenc állatod?
- A béka!
A tannõ szívérõl leesett a kõ.
- És miért szereted a békát?
- Mert olyan szép nagy gülü szeme van!
- És miért van olyan szép nagy gülü szeme?
- Mert látta, ahogy a bálna megkúrta a lepényhalat!
Nincs jelen
#6216 2008-12-03 22:12
- barna-by
- Tag
deluigi: Ha jól tudom (bár nõgyógyászat a profilom:D) akkor a férfiaknál nem nagyon befolyásolja egyik gyógyszer sem a spermiumok mozgását, számát, persze ez függ attól is, mióta szeded az imurant (Õ a bajosabb).
Nincs jelen
#6217 2008-12-03 22:23
- zotyesz
- Tag
Üdv ujra barna-by
Nincs jelen
#6218 2008-12-03 23:48
- sziszi32
- Tag
jó éjt! :D
Nincs jelen
#6219 2008-12-04 08:04
- kukackonzerv
- Tag
Jó reggelt ! :D
Nincs jelen
#6220 2008-12-04 09:03
- judy1981
- Tag
Na hali!
Befutottam Én is. Tegnapra is jutott egy gép, amit (munka után) rendbe kellet tenni. És utána még 1 órán át ápolgattam egy munkatársam lelkét, így már csak hullaként estem az ágyba. De szüksége volt rá, hogy valakinek elmondhassa, én meg jól tudok hallgatni :D.
Vica: jól megjárta a tesód. Ennyi mindenre allergiásnak lenni... És ráadásul ilyen mértékben. De legalább már van sejtése mit kerüljön.
Deluigi: talán olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg az orvost.
Zolcsi: Akkor ma talizunk, és irány Cívis city. Remélem ma többre jutunk, mint legutóbb. Bár az elõrejelzések nem rosszak, ha betartjuk.
Roor: mi van a séróddal??? Aztán király legyen! :D:D:D
Sziszi: nem rossz a vicc :D jöhet még.
Luci: felpörögtél??? Munkába állsz és egybõl túlterheled magad. Vigyázz magadra!
Na most beszerelem a DVD írót a gépbe, és (remélem még) visszatérek.
Nincs jelen
#6221 2008-12-04 09:42
- sziszi32
- Tag
Sziaszok! Judy, felnézek rád! Nekem a gépnek csak bizonyos utacskái világosak, a többi homályos útvesztõ... :D
Paradicsomleves, paprikás krumpli sült kolbász a mai menü. Kinek szervirozhatom? :D
Ja tényleg, Mano, jössz nekünk a sebhelyes sztorival! :D :D :D
Nincs jelen
#6222 2008-12-04 10:17
- aiolosz
- Tag
judy1981 írta:
"...Tegnapra is jutott egy gép, amit (munka után) rendbe kellet tenni.
Na most beszerelem a DVD írót a gépbe, és (remélem még) visszatérek.
Na, vegre, egy klassz no, aki nem tokostol akarja berakni a CD-lemezt a gep_be...
Az IBM ügyfélszolgálatát felhívta egy hölgy, valamilyen technikai problémával. A diszpécser elkérte a gép sorozatszámát, beütötte a gépébe, majd az adatbázisból kilistázta a hölgy gépének paramétereit.
- Hmm, úgy látom, Önnek egy Aptiva számítógépe van - mondta a diszpécser.
A másik oldalon rövid sikkantás hallatszott, majd egy koppanás után nagy csend.
- Halló, valami baj van? - kérdezte a diszpécser rémülten.
Hosszas csend, majd léptek hangja, és az ügyfél újra beleszólt.
- Hölgyem, csak nincs valami baj? - kérdezte az ügyfélszolgálatis.
- Á nem, csak ha tudtam volna, hogy idelát a másik oldalról, akkor a hívás elõtt felöltöztem volna...
Nincs jelen
#6223 2008-12-04 10:28
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Judy igen ma megyünk majd hívlak.De valószínû az én gépem sem tökéletes még lesz rajta mit ügyködni.Számítok rád.:).
Luigi akartam tõled kérdezni néhány hónapig miért jó szedni az imuránt?Én úgy tudom 3-4 hónap után kezd hatni.Ha ilyen hamar leteszed semmit sem ér.De az orvos tudja.
Kedves sziszi remélem felelõséggel írod le ezeket a finom kajákat itt a bélbeteg sóvár embereknek.:D.Van neked szíved.?:D.Csorog nyálam és nem is nagyon szabadna.
Tegnap leckét kaptam crohn úrtól.Este a nejem, bolognait csinált.Már megszoktam ,hogy nem eszem.De olyan kívánatos volt és bevágtam egy jó féltányérral vacsira.Gondoltam egy próbát megér hisz olyan fincsi.Reggel már 4-órakor a porcelánon kuporogtam.De görcsök kerültek szerencsére.
Vica Lisa ügyesen tanuljatok és görbüljenek azok a jegyek.:D
Pasek a madárkáid hogy vannak?Papás-mamás divatos még náluk?
Sziasztok!
Nincs jelen
#6224 2008-12-04 13:33
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Olyan boldog vagyok, hatott az Imuran! Na nem javul a labor turbó sebességgel, de a salofalkot lecsökkentettük 3x2-ról 2x2-re, és ha minden igaz januárban elhagyhatom a Medrolt, és lesz helyette Budenofalk! Még a végén tünetmentes leszek! :D Pedig hû társammal lassan az 1 éves házassági évfordulónkat ünnepeljük! Igazi nagy banzájt terveztem aloéval, meg mindenféle tiltott kajával, zenekarral, miegymás! Hát mi lesz így? :(
Zolcsi! Én meg úgy tudom, hogy 2 hónap után hat az Imuran, csak,hogy kötözködjek! :P
Luigi! Örülök, hogy lassan elhagyhatod az Imurant! (A colitis és a crohn kezelése, ha jól tudom ugyanaz.)
Nincs jelen
#6225 2008-12-04 13:38
- nori
- Tag
Azt mondták nekem is hogy csak 2 hónap után hat de valahogy már pár nap után olyan sz--ul voltam hogy senki nem mondhatta,hogy nem a mellékhatások.Ez 3 éve történt,mikor "ismerkedni" kezdtem a gyógyszerekkel amiket szedenk a crohnosok.
Nincs jelen
#6226 2008-12-04 13:46
- judy1981
- Tag
Aiolosz: Valahogy ezek rámragadtak. Biztos fogékony vagyok rá. De azért napi szinten nem csinálnám. Azért belõlem is elõbújik a nõ még gépszerelés közben is. Pl: a jump-ot rendszerint csak szemöldökszedõ csipesszel tudom megfogni. Még jó, hogy volt nálam. :D
Jelentem úgy jártam, hogy kiszedtem a gépet a helyérõl, beszereltem az írót, majd megláttam, hogy mennyi porcica van az asztal mögött. Elõ a porszívóval. De ha már elõvettem, akkor az egész irodát felporszívóztam. És ha már felporszívóztam mindent, akkor már fel is kéne mosni. Aztán visszajött a fõnök. :(
Nincs jelen
#6227 2008-12-04 14:49
- pasek
- Tag
Szia Mindenki!
Sajna behalt otthon a netem -most van mire fogni, hogy alig írok :P- itt a munkahelyemen meg az a tényállás, hogy dolgoznom kell :(
Nem is lenne rossz, ha nem esne folyton valami áldás az égbõl, és nem áztatná sz@rrá szegény mókavállalót, de ne panaszkodjak, én választottam, erre nem kötelezett senki semnem.
Zolcsi!
Madaraimat mostanság nem láttam vonatozni, bár az apukájuk (azaz én) igen szereti a vonatokat. :)
Készítettem nekik egy odút, de még nincs kész, így aztán nyugodt szívvel állíthatom, hogy nem készítettem nekik egy odút. Sõt, egyetlen egy odút se készítettem még nekik.
Vica!
Annának jobbulást kívánok, meg mivel jó kislány volt az éven, sok szépet a mikuláscsomagba és a kiscipõjébe! Bár ezt lehet másik topicba kellene írnom, no de már így esett a dolog. Ja, és ugye segítetek Neki kitakarítani azt a kiscipõt, mert ugye a Miki csak a tiszta cipõcskét termeli tele...
Ööö, persze ez a teletermelés félreérthetõ volt, de hát nem is volt szándékom egyértelmû lenni :)
Azért ilyen jó a kedvem, mert érzem a vesztem, éjjel megyek ki figyelni az arcokat, hogy hogyan dolgoznak, én most így elõre a Mikitõl 0 csepp esõt kérek éjjelre, és majd ha eljön a napja akkor elfogadom, hogy nekem csak virgács jutott, de most lécci-lécci ne essen már kérlek!!!
Nincs jelen
#6228 2008-12-04 15:01
- sziszi32
- Tag
Deluigi, olykor vagyok én is napközben, de harmadik hete én vagyok a házinéni, bébicsõsz, és helyi jelleggel a takarító-mosónõ. Az irodai dolgokat valamikor éjjel szoktam elvégezni, úgyhogy bár egész nap itthon vagyok, a gépet szinte nem is látom... persze azért vannak jó napok, akkor bizony sokat lábatlankodom itt! :D
Kolozsváron János és Pista kocsmázni mennek. Futva közeleg feléjük egy úr:
- Legyenek szívesek, mondják meg, hol van az állomás. - kérdi románul. Mire János:
- Mi nem tudni.
Az úr továbbszalad, Pista pedig megkérdi:
- Te János, miért nem mondtad meg, hogy hol van az állomás? Lekési az az ember a vonatot!
- Hagyd csak! Azt mondják, hogy már 2000 éve itt vannak, tudhatnák, hogy hol van az állomás!
:P
Nincs jelen
#6229 2008-12-04 15:41
- zolcsi
- Tag
drága akiss!:D
Lehet velem nyugodtan kötözködni legyen két hónap .Erre a hsz-re reagáltam:
"barna-by, szinten ket honapja szedem az imurant, de allitolag hamarosan abbahagyom azt is orvosi utasitasra"
deluigi
Ha KÉT hónap után hat és két hónap utána elveszi akkor minek?Legalább egy évig kellene hamár elkezdi nem?
A crohn és a colitis között egyébként lényeges különbség van a gyógyszeres bázisterápia lehet hasonló.Valószínû itt lehet a bibi az imuránnal is.
Én két hónap imurán szedés után a mûtõben találtam magam.Most egy éve volt a mûtét és azóta is szedem.És évekig fogom.Most majdnem tünetmentes vagyok.Az én saját tapasztalatom legalább félév kellett mire rendezõdtek a dolgok.
Nincs jelen
#6230 2008-12-04 16:17
- akiss
- Tag
Jaj-jaj! Zolcsi!
Én nem azt mondtam, hogy a két betegség egy és ugyanaz! A gyógyszeres kezelésre gondoltam. Na jó nem írtam oda. :P
Értem én a hozzászólásodat is, és teljes mértékben egyet értek vele! Csak az általad írt 3-4 hónapba kötöttem bele!
Jut eszembe, hova tûnt a "bá" a neved mellõl? Fiatalodunk? :D
Én sem kergetek hiú ábrándokat, 2 hónapja szedem az imurant, a crp 20-ról 16egészvalamennyire ment le, a vérsüllyedés 20-ról 19-re. Szóval javul, de lassan, nem kapkodja el :( , de eddig a gyógyszercsökkentés után mindig erõsebb lett a gyulladás, habár eddig a medrol mennyiségét csökkentették, most a salofalktét. Majd meg látjuk mi lesz! Lassan már egy éve így kínlódunk, ezért lett az imuran. A doki nem is említett, hogy belátható idõn belül elveszi az imurant. Amúgy én meg se mukkanhatok, mert ahogy olvasom itt "sorstársaimat", én elég jó állapotban kerültem anno a doki kezei közé, összetehetem kezem lábam.
Nincs jelen
#6231 2008-12-04 20:16
- Szylvy
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek gyógyulgasson, aki éppen rossz passzban van.
Sajna mostanság nem volt idõm nézni titeket (most ment el tõlünk a Mikulás is), de látom nagyon szeretitek a vicceket. Gondoltam mielõtt nekiállok tanulni, írok nektek párat: =)
Kedves Lányom!
Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk.
A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az elõzõ lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép, és jó. Mosógép is van,bár nem mûködik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belõle semmit.
Mindent összevetve nem rossz itt.
A múlt héten csak kétszer esett az esõ, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket és beletettem õket a kabát zsebébe.
Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból.
A nõvérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni, vagy nagybácsi lettél.
Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de õ hõsiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották.
Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik.
Csókol szeretõ anyád
ui. akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva.
=) =) =)
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam elõször?
- A rosszat, doktor úr!
- Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésû, rosszindulatú tumor látszik!
- Hát ez szörnyû, és mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
=) =)
Egy ember meglát egy kis piros gyerekkocsit lassan haladni az úton.Ahogy közeledik, látja hogy egy tûzoltósapkás kiskölyök ül benne,és egy nagy labrador kutya húzza.Ahogy még közelebb ér,látja hogy a kutyának a "zacsijára" van kötve a kötél amit húz.Megszólítja a kiskölyköt:-Hé,kisfiú,fogadok hogy jobban húzna a kutyusod,ha a nyakára kötnéd a kötelet! -Lehet-jön a válasz,de akkor nem lenne szirénám!
=)
- Halló, tûzoltóság? Kérem, jöjjenek gyorsan, ég a házam!
- És hogy jutunk el Önhöz?
- Miért? Már nincs meg az a szép piros autójuk?
=)
A kisvárosi bankfiók igazgatója hajnali kettõkor váratlanul hazaérkezik egy többnapos konferenciáról. Hogy ne ébressze fel a feleségét, nem gyújt villanyt, hanem töksötétben beóvakodik a hálószobába, csendben levetkõzik és lerakja a ruháit egy székre. Éppen be akarna bújni az ágyba, amikor megszólal a felesége:
- Drágám, iszonyú fejgörcsöm van, hoznál nekem innen a szomszéd patikából valami fájdalomcsillapítót? Csak arra kérlek, ne gyújtsd fel a lámpát, mert a fénytõl még jobban hasogat...
Az igazgató csendben visszaöltözik a sötétben, és becsenget az utca másik oldalán lévõ patikába.
- Elnézést, hogy felkeltettem, - mondja a patikusnak - de valami gyorsan ható fejfájáscsillapító kellene a nejemnek.
- Máris hozom, -.feleli a patikus - de nem haragszik, ha megkérdezem, hogy miért hagyta ott a bankot?
- Dehogyis, mibõl gondolja, hogy otthagytam a bankot?
- A tûzoltóegyenruhából...
=)
Elõre is elnézést kérek a szõkéktõl, a jelenlévõk mindig kivételek=)
szõke magyarázza a fiának, hogy mi a negatív szám:
- Fiam, tegyük fel, hogy egy buszon van 13 gyerek, és leszáll 15. Na,
akkor még 2-nek fel kell szállnia a buszra, hogy senki se legyen rajta .
=)
Két gyerekkori cimbora összefut az utcán. Megörülnek egymásnak, elbeszélgetnek:
- Tûzoltó lettem - mondja az egyik.
- Igen? - csodálkozik a másik - A fiam is az akar lenni.
- Akkor adok egy tanácsot. Minél elõbb állíts fel a házadban egy rudat, amin gyakorolhatja a lecsúszást. Az a legnehezebb ebben a mesterségben, hogy fel kell pattanni az éjszaka közepén, megragadni a rudat és lecsúszni rajta.
Tíz év elteltével a két fickó megint találkozik egymással.
- Na, mi újság? Tûzoltó lett a fiad?
- Nem. Viszont a lányom sztriptíz-táncosnõ.
Na még egy utolsó =)
igényesség
Múltkor ültem a kedvenc helyemen, a pultnál, egyszer csak besétál a leggyönyörûbb nõ, akit valaha láttam.
Gondolkodtam, hogy szólíthatnám meg, aztán küldtem neki egy üveggel a bár legjobb pezsgõjébõl egy rövid üzenettel, hogy volna-e kedve meginni velem.
Elolvasta, rám mosolygott, majd visszaírt:
-Uram! Ahhoz, hogy önnel pezsgõzzek, a luxusvillája garázsában egy Mercedesnek, a bankszámláján legalább egymilliónak, a nadrágjában pedig
pontosan 20 centinek kell lennie.
Miután elolvastam, visszaírtam:
- Drága Hölgyem! Küldje vissza az üveget. A garázsomban egy Porsche, egy Ferrari és egy Mercedes áll, a 8 darab bankszámlámon pedig pontosan 2-2 millió található. Viszont soha, de soha, még a világ legszebb nõje kedvéért sem fogok 5 centit levágatni a farkamból...
Azt hiszem most már megyek tanulni.
Puszilok Mindenkit
Nincs jelen
#6232 2008-12-04 21:14
- Nita
- Tag
Olvasok lányok!
Ma ennyit tudok hozzá fûzni ..:D :D :D :D :D jók a viccek!
Szegény zotyesz szomorú lesz hogy oda nem írtok ;)
Szerkesztette: Nita (2008-12-04 21:16)
Nincs jelen
#6233 2008-12-04 21:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szeretném azzal kezdeni a dolgot , hogy :
- szertnélek megkérni titeket , hogy a vicceket ne ide hanem az ennek megfelelõ topikba irjátok
- ha valaki nem tudja akkor leirom - minden egyébb - vidámpark
Remélem senki nem sértõdött ezen kérésemen meg , de a moderátorok se veszik jónéven és Zotyesznek sem jó,hiszen az a topik a vicceknek van.Lehet ide is irni néha az nem gond ,de ez már talán egy kicsit sok!:D:DKöszönöm szépen és mégegyszer bocsika , de nem sértésnek irtam!!:D:D
Vicaa!
Egy kis izomláz?!:D:DDe legalább érzed a testrészeidet!:D:DÉs ami a lényeg , hogy jobb lesz!!:D:D
Én próbálok vigyázzni magamra!!:D
Ánya!
Tavaszi nagytakaritás és felújjitás??Hát hol van még a tavasz??:D:D
Ha minden igaz talán a jövõhéten , de még karácsony elõtt meglesz csinálva a lakás a Gyula ezt igérte!!:D:D
Parkettázás lambériázás és nekem a takaritás!De ha készen lesz akkor tavassssszzzal pihehetek!!:D:D
Nincs jelen
#6234 2008-12-04 21:44
- Lucifer
- Tag
Holnap megyek a gyerekekkel MIkulás ünnepségre!!A Niki teljesen oda lesz meg vissza!:D:D
Szombaton hozzánk jön házhoz a MIkibácsi!!:D:D
Megvetetm a karácsonyi ajándékok egy részét is!!:D:D
Pasek!
Ha tiszta a bakancsod akkor bizti te is kapsz bele valamit!!:D:D:D
Miért nincsen készen az a ki kuckó??:D:D:D
És ami a lényeg nem hiszem , hoyg te virgácsot kapnál!!Ha mégis akkor csak szólj nekem!!:D:D:D
Nincs jelen
#6235 2008-12-04 22:13
- zolcsi
- Tag
Kedves akiss!
Tudod eddig sem voltam öreg.:D. A nevem éppen ezért ahogy te is írtad sokan "zolcsibá" -nak gondoltátok holott egyszerûen "zolcsibal" volt.A vezeték és a keresztnevembõl fabrikáltam.No a félreértések miatt (és amúgy is mindenki így hív) lettem "zolcsi".
Persze tudom én hogy tudod a két betegség köztit ki ne tudná......A 16 crp elég magas nem?Nekem most 2.25.
Kedves vicckedvelõk ,viccírók.
A magam részérõl lucival értek egyet de tényleg csak a rend kedvéért.Ha az én 6768 hsz-et áthelyezik a modik a gyógyszerek kiegészítõk topikba megköszönöm sõt kérem mert ott a helye.Persze egy két poén vagy eszünkbe jutott vicc elfér (fõleg ha a témához kapcsolódik)hisz rosszalkodni jövünk nem sírni.De mivel külön erre van topik így oda lenne illõ elhelyezni a vicceket.
Aiolosz vélemény?
Nincs jelen
#6236 2008-12-04 22:58
- Lucifer
- Tag
Zolcsi!
Szerintem a te hsz-edet nem kell áthelyezni.:D:D
Luigi!
Igaz , hogy itt mindent lehet irni , és lehet rosszalkodni , de azért vannak szabályok amiket a rosszalkodóknak is be kell tartani!!:D
Fõ a változatosság az életemben!Már tiszta t@kony is vagyok prüszkölök ezerrel és kb egypercenként fúúúújom az orrom!!:(:(Már a fejem is fáj!!holnap reggel egy kis meló majd pihi mert délután mennem kell a gyerekekkel!
Nincs jelen
#6237 2008-12-04 23:10
- sziszi32
- Tag
Okés, értettem, bocsi. Csak egy kis jókedvet akartam közétek csempészni, ezentúl ez nem fordul elõ.
Nincs jelen
#6238 2008-12-04 23:21
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Én nem haragszom és nagyon jól is esik a vicced amit irsz !
Nincsen megtiltva , de ez csak az én véleményem volt hiszen itt most sok viccrõl van szó!:D:D
Nem akarok okoskodónak tünni és már bánom , hogy szóltam inkább nem
Nincs jelen
#6239 2008-12-04 23:22
- Nita
- Tag
Luci!
Jobbulást neked ez lehet valami "netes" vírus tegnap óta kínoz engem is!
Tita takon vadok....:D A torkom is gatya.
Nem is beszélek többet! ;)
sziszi32!
Én nagyon bírom a vicceid nem tudom honnan szeded õket a melóhelyen a nagymamás nagy sikert aratott! Szóval kérek még!!!!! :) (A helyén is jó) ;)
Nincs jelen
#6240 2008-12-04 23:30
- aiolosz
- Tag
zolcsi írta:
"..Kedves vicckedvelõk ,viccírók.
A magam részérõl lucival értek egyet de tényleg csak a rend kedvéért.Ha az én 6768 hsz-et áthelyezik a modik a gyógyszerek kiegészítõk topikba megköszönöm sõt kérem mert ott a helye.Persze egy két poén vagy eszünkbe jutott vicc elfér (fõleg ha a témához kapcsolódik)hisz rosszalkodni jövünk nem sírni.De mivel külön erre van topik így oda lenne illõ elhelyezni a vicceket.
Aiolosz vélemény?
Zolcsi...hu, en vagyok a mumus :D
Az a velemenyem, hogy ez Roor topicja, vagyis en is vendeg vagyok itt....mi nem beszeltuk meg kulon, hogy ki_mit moderal, de eddig ez nagyon jol mukodott. Gond, vitas eset alkalmaval a hatterben megbeszeltuk, hogy mit tegyunk, de ez itt az Uralkodono territoriuma.
Azert nem art a topicnyito ars poeticabol idezni, ami igy szol: "...És mivel nem teljesen vagyok beszámítható, ezért mindenki használja saját belátása szerint !"
Visszakerdezek, mint az oroszok: Velemeny :)
Nincs jelen
#6241 2008-12-04 23:47
- zolcsi
- Tag
Aiolosz csak moderátorkodásod miatt gondoltam rád és nem mumusként.:D
Nincs jelen
#6242 2008-12-04 23:47
- sziszi32
- Tag
Nita, bár hetero vagyok, mégis totál beindulok ettõl az avatartól... van benne valami rohadtul szeszkis! :D Talán a nézésed, vagy nem is tudom... ilyenkor bánom, hogy nem vagyok pasi!
Luci, én belátom, hogy egy kicsit túl sok lett a vicc, de ha jobban megfigyeled, ebben a topicban mindig vannak valamilyen "hullámok", mindig rájön az itteniekre valamilyen lököttködési forma, és most a népekre a viccmesélés jött rá! Rám is. Találtam egy tökjó oldalt, ahol minden mennyiségben mennek a viccek, de a cimét nem árulhatom el, mert akkor már nem leszek érdekes :D Szóval, gondoltam, megosztom Veletek. Nem azért, mert a vidámparkba nem irhattam volna, speciel én ott még nem is jártam, úgy gondoltam, itt belefér, ha roorfelség is engedélyezi.
Gyakran vagyok egyedül, nemcsak fizikailag, és ide járok kibolondozni magam, és én ezzel senkit nem akartam bántani! :D :D
... és Dani még mindig motyorog a kiságyában, miután kitépkedte a már alvó apja haját, szálanként... ma teljesen meg van húzatva, totál pörög mint a motolla! Olyan, mint a búgócsiga! :D :D :D
Nincs jelen
#6243 2008-12-04 23:54
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
Nita, bár hetero vagyok, mégis totál beindulok ettõl az avatartól... van benne valami rohadtul szeszkis! :D Talán a nézésed, vagy nem is tudom... ilyenkor bánom, hogy nem vagyok pasi!
Tudod Sziszi, ugy konnyu jo avatart csinalni, hogy valaki dogosen nez ki .... raadasul allati jo, profi fenykepezo_gepe is van :D
Nincs jelen
#6244 2008-12-04 23:59
- Nita
- Tag
sziszi32! Drága kedves vagy, és honnan tudod hogy csak a pasikat szeretem?! :P Nem tudom, nagyban néztem azon nem ilyen huncut a nézésem..inkább kancsal... :)
"Rend a lelke mindennek" szokta mondani a nagymamám...aki már olyan szenilis hogy a hûtõbe tette a szemüvegét a minap :) Ez így a jó, hogy több topik van, és akkor el lehet dönteni ki mibõl mennyit akar olvasni! én biztos fogom ott is.
Nincs jelen
#6245 2008-12-05 00:04
- sziszi32
- Tag
Édesek vagytok!
Jóéjt nektek, Dani motyorgása elhalkult, igy én is belopózhatom az ágyamba... :D
Nincs jelen
#6246 2008-12-05 08:03
- Szylvy
- Tag
Sziasztok!
Mindenkitõl elnézést kérek, aki úgy gondolja, hogy a vicceknek nem itt a helye, legközelebb én is a Vidámparkba írom. (hozzáteszem nem sértõdtem meg, ha valakinek igaza van, azt elismerem) Igaz, nem is jártam még ott, nem tudtam, hogy a vicceknek az az otthonuk.
De én is úgy voltam vele, mint Sziszi, éppen olyan vicces hangulatban voltam, ahogy olvastam az oldalt.
Megígérem legközelebb jó kislány leszek. Nem kockáztatok, mert a Mikulás nem fog nekem hozni holnap semmit. :(
Hát nálunk tegnap volt a Mikulás, mert így ért rá. Ma jön ugyanaz a Mikulás az oviba, holnap anyósom viszi Márkot Mikulásünnepségre (én nem tudom sajnos, mert iskola van), aztán vasárnap pedig a munkahelyünkön lesz Mikulásünnepség és a szülõknek egy kis kolbászsütögetés.
Hát nem fogunk unatkozni, de az ajándékok sem férnek majd el az ablakban.
NE FELEJTSÉTEK EL MA KIPUCOLNI A KISCSIZMÁT ESTÉRE ÉS KITENNI AZ ABLAKBA. Csak azért szólok, mert a Mikulás tegnap azt mondta, ha nincs tiszta kiscsizma az ablakban, nem fog hozni semmit. Ja és rajzoljátok le, mit szeretnétek a JÉZUSKÁTÓL, mert azt Miki bácsi elviszi neki az ablakból. Legalábbis nálunk így szokott lenni (kivéve, ha este elfelejtem kicsempészni a rajzot az ablakból és a gyerek reggel szomorúabn látja, hogy nem vitte el a Mikulás. Persze utána megoldottam, de hát amikor az összes ablak tele volt rajzzal.....)
Na megyek dolgozni, majd még visszanézek.
Puszi Mindenkinek és mégegyszer elnézést.
Szilvi
Nincs jelen
#6247 2008-12-05 09:24
- zolcsi
- Tag
Kedves Szylvy!
Ez nagyon korrekt hozzáállás részedrõl és örülök ,hogy nem máshogy csapódott le nálad ez a dolog.Azt hiszem mindannyiuknak így kellene (magam is beleértem) hozzállni egyes esetekhez.Követendõ példa köszönjük.
Apropó a vicc amit írtál ma reggel nagyon ott van...:D:D:D
Nincs jelen
#6248 2008-12-05 16:39
- roor
- Tag
Halika!
Péntek van,apuzok,de belestem,és írok pár sort.:D
Élnék topikgazdai "jogommal".:D:D:D
Szóval itt valóban minden elfér,és jól is esik néha az õrült mosolygás,de Zotyesz vidámpark topikja erre lett kitalálva,és hát neki is jár kingitanga alattvalóinak látogatásából.:D
Nem helyezgetünk innen sehova semmit,meg nem másolgatjuk,most már itt marad.:D
Ha becsúszik hát becsúszik,de ha valakinek töménytelen mosolyogtatója van,az tisztelje meg a vidámparkot,hogy egy helyen legyen a kacagás fellegvára.:D
Ide meg jöhetnek a panaszok,sirámok,ömlengések,dühöngések.:D
Ja és aki megsértõdik az meg is érdemli.:D:D:D:D:D:D:D
Aiolosz:azért mert ez az én territóriumom,mint fõbordám igenis moderálj,pakolgass ha kell.:D
Rend a lelke mindennek,nálam meg kupi van.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6249 2008-12-05 17:45
- tica
- Tag
roor, kifejezett parancsodra itt vagyok, és kicsit panaszkodok. Cápeti kinövesztette az 5. fogát, tegnap éjjel egykor. Egyszer csak felült, és elkezdett üvölteni. 10 perc múlva már ketten bõgtünk.. Aztán valahogy reggel lett. Most olyan vagyok, mint a mosogatórongy.
Õ meg, mintha mi sem történt volna, egész nap vigyorog, mint egy kis bájgúnár..
Nincs jelen
#6250 2008-12-05 18:32
- roor
- Tag
Halika!
Tica:Cápetifognyomeltüntetõ és fájáscsillapító csúzlizva.:D:D:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen