#6251 2008-12-05 18:35

tica
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

bájgúnár:

<kép>

Tessék jól viselkedni, mert Mikulás Csöpp Segítõje mindent lát, és aki rosszul viselkedik, abba elsõ figyelmeztetésként egy jókorát beleharap, majd megdézsmálja a neki szánt ajándékokat.. :)

Nincs jelen

#6252 2008-12-05 18:58

pasek
Tag

Juhhéj!!
Lett netem! A héten valamikor elmúlt, de már visszaváltoztattam...
(".. engem gyíkká változtatott........de már elmúlt..")
bocsánat, egy kis magyarázat az elõbbi idézethez:
http://www.youtube.com/watch?v=qvzNfKvIG9s

Szóval lett netem, ez a lényeg, de hát ha befizeti az ember, akkor kapja a az áldást, így megy ez ..rajnától nyugatra is.
Ki kéne még takarítanom a bakancsom, hogy tojjon valamit a Mikulás, de nem áltatom magam, nem játszok Mr. Bean-eset, vagyis most nem csináltam magamnak Miki-csomagot, nem teszem bele a csimmába, így reggel nem is fogok meglepõdni, hogy jéééé, járt erre a Mikulás!
Viszont jól megviccelt a Miki engem, szó mi szó jó a humorérzéke..
Tegnap azt kértem tõle, hogy ma ne essen az esõ, ezt teljesítette is, viszont mérhettem ma térdig érõ szélben. Az elcseppenõ taknyomat legalább 6-8 méterre repítette, de legalább a jegyzõkönyvet nem fikáztam le.
Magyarul felém is zajlik az élet, crohn ügyileg éppen rendben vagyok, s ha már kevésbé szóltok meg linkelek még egy számomra kedveset:
6 perc 21, de jó (akinek tetszik, annak jó persze):
http://www.youtube.com/watch?v=_mmNNXoXAsc

Nincs jelen

#6253 2008-12-05 19:55

judy1981
Tag

Basszus!!! Az Én csizmám még a pincében van!!!
Mikulásra viccek a vidámparkban. Láttam, mások is serénykedtek. :D

Ma tiszta bûnözés volt a nap. A fõnök névnapot tartott, így lement egy-két süti, majd hazajöttem, és itthon babgulyást fõtt. De ha belegöglök, nekem akkor is enni kell belõle. :D:D:D

Nelly: felszívódtál???

Szerkesztette: judy1981 (2008-12-05 19:55)

Nincs jelen

#6254 2008-12-05 20:18

Vicaa
Tag

Judy, le a kalappal micsoda számítógép szerelõ vagy! Zolcsi, akkor most már készen van?

Pasek,  Anna cipõcske kifényesítve, reggelre várakozás, meglepi.  :)

Én mindenhol elolvastam most a vicceket jókat is derültem rajta. A vidámparkunkba kb.havonta nézek be, akkor egyszerre elolvasom a havi termést és egy fetrengõs magánpartyt csapok :D

A lényeg, harmadik vizsga remélhetõleg letudva, ez volt a mumus, a jegyet szokás szerint még nem tudom, de ma bebizonyosodott, hogy biz a' a vizsgához mázli is kell, de nagy. Nekem az ma megvolt.

Anna pedig már klasszul van, csak átállt az éjjeli kakálásra a betegség óta, van, hogy fel se ébred rá, csak én érzem hogy "valami" terjeng a levegõben. Felébreszteni nem akarom, de lelkifurdalásom van, hogy tudom, benne van a .... szóval szó szerint.

Na elteszem magam holnapra, fújok egyet, irány a pihi.

Nincs jelen

#6255 2008-12-05 20:46

judy1981
Tag

Zolcsi gépén még kell egy apróbb "simítást" végezni, mert bár az op.rendszer tökéletesen mûködik(?), az a tetû vírus a másik meghajtón bújt meg, így azt még el kell tûntetni. Már belõttük, hogy hol lehet. Én spec. egy formázást választottam, ami mindent letöröl onnan. Persze Zolcsi már kimentette a pótolhatatlan dolgokat, amiket majd alapos átvizsgálás után teszünk vissza.

Nincs jelen

#6256 2008-12-05 20:52

Nelly
Tag

Sziasztok!

Judy itt vagyok,legutóbb a chaten beszélgettem...olvasgatok is,csak itt a karácsony a nyakunkon és ilyenkor bolondok háza van a munkahelyemen is,már alig vagyok itthon tényleg csak aludni járok haza...holnap meg felcsüccsenek a drága csühösre és irány haza a szüleimhez..(kicsit itthagyom az uramat had élvezze az agglegények életét kicsit :D )
Egyébként szinte minden nap olvasgattam de írni már nem volt erõm :)
Meg hát mostanság tényleg csak a munkáról szól az életem,az meg ugye na kit érdekel ?:D

Egyébként megvagyok,jól vagyok bõvebben majd jövõ hét után amikor állapotfelmérést csinálnak odabenntrõl :D
Érdekes de most már,hogy tudom mire számíthatok kb(fájdalom terén)mintha lazábban venném...Nem szeretem a váratlan dolgokat és most,hogy már tisztában vagyok egy két dologgal nem olyan ijesztõ.
De gondolom majd aznap reggel tövig rágom a kezem és a lábam.. :D
Hát most röviden ennyi,megyek is fürdeni..enni és aludni.
Mindenkinek szép hétvégét és jó Mikizést :D

Nincs jelen

#6257 2008-12-05 20:53

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

Zolcsi gépén még kell egy apróbb "simítást" végezni, mert bár az op.rendszer tökéletesen mûködik(?), az a tetû vírus a másik meghajtón bújt meg, így azt még el kell tûntetni. Már belõttük, hogy hol lehet. Én spec. egy formázást választottam, ami mindent letöröl onnan. Persze Zolcsi már kimentette a pótolhatatlan dolgokat, amiket majd alapos átvizsgálás után teszünk vissza.

Judy, ha belkotyoghatok...a kimentett dolgokban is lehet virus, persze tudni kene, hogy milyen virusrol van szo.
Nekem volt olyan esetem, hogy vagy husz CD-t kellett osszetornom, mert az azokra kimentett anyagok is fertozve voltak :-(((

Nincs jelen

#6258 2008-12-06 00:32

sziszi32
Tag

jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#6259 2008-12-06 03:41

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#6260 2008-12-06 16:59

aiolosz
Tag

deluigi, ma kegyes kedvemben vagyok...es ez 1ebkent sem vicc, hanem:
Tanmese..
Hernyócska ül az ágon és látja, hogy ott van elotte egy
szép nagy zöld levél. Arra gondol, hogy nem eszi még meg, megvárja
míg tovább süti a nap, jobban megérik és finomabb lesz.
Arra repül egy veréb, meglátja a hernyót. Gondolja a veréb, "megvárom,
míg a hernyó megeszi a levelet, mert akkor szép dundi lesz és sokkal
laktatóbb" .
Arra kószál egy macska, meglátja a verebet. Arra gondol, "megeszem ezt
a verebet, de elobb megvárom,amíg megeszi a hernyót, mert akkor nagyobb
lesz."
Egyszer csak elindul a hernyó és megeszi a levelet, odarepül gyorsan a
veréb és bekapja a hernyót. A macska is ugrik, ám a veréb gyorsabbnak
bizonyult, így a macska a fa alatt lévo pocsolyában végzi.
Mi ebbol a tanulság??
Az, hogy minél hosszabb az elojáték, annál nedvesebb a cicus...... :)

Nincs jelen

#6261 2008-12-06 17:04

Vicaa
Tag

Akkor a tombolóból visszatérek ide.

Ma különösen rossz napom volt, pihit terveztem, hát az is volt, kényszerpihi, de cseppet e kellemes, becsípõdött az idegszál a nyakamban, vállamban, így alig tudtam mozdulni. :(
Ráadásul  semmi kencém sincs idehaza rája. Úgyhogy egy kis gyógybogyót Roor Kedves, vagy bárki helyettesítõje, aki készítene nékem, postázzon kérem fénypostával! Igen hálás lennék érte!

Szerencsére Anna már jól van, jó a kedve, eleven, dumcsis, mint szokott. :) Úgyhogy mi is visszatértünk a szokásos kerékvágásba :D
A Mikubácsitól kapott szappanbuborékfújót, amit most még mi fújunk, de igen-igen élvezi :D Meg egy kis nasikát is kapott és gyümikét.

Küldök béke, nyugalom és örömpuszit Mindenkinek!

Nincs jelen

#6262 2008-12-06 17:05

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#6263 2008-12-06 17:07

Vicaa
Tag

Minyõ egy tanmese ez kedves kegyes kedvedben lévõ Aiolosz! :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6264 2008-12-06 17:10

aiolosz
Tag

Vicaa írta:

Minyõ egy tanmese ez kedves kegyes kedvedben lévõ Aiolosz! :D:D:D:D:D

Vicukam, draga...a szomszed topicban, deluigi baratunk viccert esedezett...a kegyes kedv, ezert :D

Nincs jelen

#6265 2008-12-06 17:35

aiolosz
Tag

Sziszi es de'Luigi, ha eddig senki nem mondta, akkor en most +teszem, szemely szerint en nagyon orulok, hogy virtualisan ugyan, de megismertelek mindkettotoket, sajnos "itt" es "igy"...ertheto voltam ?

Nincs jelen

#6266 2008-12-06 18:40

judy1981
Tag

Drága Captain!
Nem mindent mentett le, és persze, hogy lehet azok között is vírus, de amire mi erõsen gyanakszunk, az nem fogja túlélni. Meg azért családi fotókat csak ne mágnesezzünk már le! És ha mégis sikerül visszatenni, akkor kezdjük elölrõl ;) De nagy valószínûséggel jó helyen tapogatózunk.

Nelly: vettem.
Nálunk meg ilyenkor van pangás. Nem értem miért nem vesznek a szülõk a gyerekeiknek ingatlant karácsonyra... Mindig csak a számítógép, meg a fényképezõ. :D

Nincs jelen

#6267 2008-12-06 18:47

aiolosz
Tag

judy1981 írta:

"..Drága Captain!...De nagy valószínûséggel jó helyen tapogatózunk.

Judy, ugye tudod, Te is a liblingem vagy, de ezzel a tapogatozassal vigyazz...:D :D Az anyosnak meg nem art egy kis delej...

Nincs jelen

#6268 2008-12-06 19:16

sziszi32
Tag

helló, én is visszasompolygok ide lassan, remélem, visszatér ide a jókedv is... :)
Minekünk elég húzós hetünk volt, és a mai nap se volt sokkal könnyebb. Az íróasztalomon elég formás kis toronyba rendezõdtek már az elintézetlen dolgok és a rendezetlen iratok, micsoda szégyen... (macskajaj után szabadon :D)
Danika egy kis vásári majomként van kezelve a családunkban, állandóan egzercíroztatják, hogy csináld ezt, mosolyogj, ezt mutasd, azt mutasd, és ha a gyereknek ebbõl elege van, akkor jön a refrén: ha rossz leszel, anyuka nem fog szeretni. Aztán már egy kicsit meguntam, és beszóltam, hogy ezzel ne riogassák a gyereket, mert nem azért szeretem, mert ugrándozik, mint egy kis majom...
Egyébként nagyon örülök captain, hogy örülsz nekünk, mert én is így vagyok veletek! Mármint, hogy örülök annak, hogy te is itt vagy, a humoroddal és a józan eszeddel :D
De még annak is örülök, hogy valszínûleg, kb. 99%-ra jövõ hétvégén kedves revansot vesznek rajtunk Lisáék, és ha minden jól megy, senkit nem üt el egy tengeralattjáró, akkor egy hétvégét eltöltünk itt és Kassán, ahol a belváros ilyenkor már nagyon szépen fel van díszítve! :D Indul a visszaszámlálás! :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-06 19:17)

Nincs jelen

#6269 2008-12-06 19:37

fater
Tag

tica Ha ilyen a mikulás én is kiteszem a cipõm az ablakba.Gratulálok hozzá.

Nincs jelen

#6270 2008-12-06 19:58

sziszi32
Tag

persze, a hideg lábát az enyémhez :D :D :D :D

Nincs jelen

#6271 2008-12-06 20:06

zotyesz
Tag

Sziszi a hidegláb is több mint a semmi

Nincs jelen

#6272 2008-12-06 20:22

aiolosz
Tag

Tica....mea culpa...a sok hulyeseg mellett elsikkatt Cápeti fantasztikus fotoja :D :D
Idezem:" .Tessék jól viselkedni, mert Mikulás Csöpp Segítõje mindent lát, és aki rosszul viselkedik, abba elsõ figyelmeztetésként egy jókorát beleharap, majd megdézsmálja a neki szánt ajándékokat.."
Elsokent jelentkezem, mint rosszul viselkedo, de nem kell megharapni, onkent es dalolva minden nasit beszolgaltatok .....

Nincs jelen

#6273 2008-12-06 20:30

roor
Tag

Halika!

Fúúú van aztán sok gondolat okos bucimban,remélem nem marad ki semmi.:D
Sziszi drágám,nem rád gondolt senki (tomboló topik),és ha el készülsz hagyni a fórumot,jobb ha tudod,hogy kísérteni foglak,meg zaklatni,meg minden nyalánkság amitõl a falra mászol.:D:D:D:D:D:D:D:D
És uralkodoi szigorom teljes súlyával lesújtok,meg minden.:D
Irigykedem is,meg örülök is hogy vendéged lesz Lisa és Pasek.:D
Oké,fõként irigykedek.:D
Ja és Danit ne úgy neveld ahogy,ne azt adj  neki amit.:D:D:D:D:D
Én már csak jobban tudom!:D:D:D Még kölköm sincs,de akkor is jobban tudom!!!!:D:D:D:D:D:D
Legyél nagyon határozott és konkrét,mert elszúrják neked azt a csudi kölköt,aztán leshetek,mert nemcsak lemaradok róla,de még kezelhetetlen is lesz.:D:D:D:D:D
Nelly:oké,felmentést kapsz a hosszú írások alól,de azért néha életjelet kell adnod!!!!:D:D:D:D
Judy:hogy te milyen kis sokoldalú zabagép vagy.:D:D:D:D:D
Jöhecc hozzám is,nálunk mindig akad pucolnivaló a géprõl,legutóbb egy nagyon konkrét jószágot nyeltünk be,ami frankón elõszõr elkezdte a fiókokat hazavágni,aztán ledobált a netrõl,de a legtutibb az volt,hogy ha pucolni akartuk lefelé,akkor újraindította a gépet,és röhögött a pofánkba.:D:D:D:D:D
Kivégeztük természetesen.:D:D:D:D
Aiolosz:hernyócska meg cicus mi???:D:D:D:D:D
Vicaa:megkésve de remélem még idõben csúzlizva a bogyeszok.:D
Egyébként talán nem kellene akrobatamutatványokat gyakorolni,a legközelebbi olimpia négy év múlva lesz.:D:D:D:D
Deluigi:haragudni?én?Áááá dehogy!Na akkor lehet megtölteni az éléskamrámat mindenféle finomsággal!:D:D:D:D:D Egy a fõnök miatt,kettõ a tombolós topikban való utalásért,hogy ide egy viccet!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Mikis kérdésedre a válasz:nem,semmit nem pakolt a csizmimbe,de azért jó volt a mai nap.:D
Merthogy sikerült hatig aludnom,összedobnom a lakást,aztán elhúztunk macsekkiállításra.:D:D:D
Iszonyat édesek és gyönyörûek voltak,párommal bele is szerettünk az egyik cicusba,ami igen kicsike volt,kábé mint egy kisborjú.:D:D:D:D:D
Na jó kicsit kisebb,de macsekméretben hatalmas,szürke brit cicus,akkora feje volt mint egy focilabda,és olyan édesen kalimpált a farkával pláne mikor a gazdija simizte.:D
Kaptunk is az alkalmon,párom csinált róla képet,sõt neki meg is enngedték hogy megsimizze (nekem is,de tiszteletben tartottam,hogy nem igazán dijjazzák ha a macsekot millióan gyûrik),én csak csendesen vigyorogtam.:D:D:D:D:D
Aztán irány bevásárlás,beugrottunk a bosnyákon a piacra,hazafelé meg totóztunk hogy mi a szent sz@rért van ott annyi rendõr meg katasztrófavédelmes.:D Mint utóbb kiderült a bomba miatt.:D
Aztán haza,tente,most meg sül a tepertõs pogi,amit naná hogy nem én készítek,nekem csak a romeltakarítás marad.:D:D:D:D:D
Ja,nekem ugyan üres volt a csimmim,de párocskámnak a Mikibácsi tett a cipõjébe (a nyelve meg a fûzõ közé) egy kis lapos mikicsokit,amit szépen meg is sétáltatott a lábán,mire lecsekkolta.:D:D:D:D:D:D
Mert az én mikim ilyen ügyes hogy minden évben megtréfálja õt.:D:D:D:D:D
Na gagyogtam egy jó adagot,ti jöttök.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6274 2008-12-06 21:15

sziszi32
Tag

Nekem Miku bá' hozott olyat, amire régen vágytam, azt a pikvikkes eper alakú kancsót, amirõl tudom, hogy giccs, de évek óta róla álmodozom. Hát most kaptam, bár csak félliteres, de ajándék lónak... :D Aztán kaptam télapós kerámia szalvétagyûrût, csokit, édességet, ezeket gondolom a fogyókúrám elõsegítése végett :D :D :D
A népség tõlem kapott mindenféle földi jót, fõleg édességet. Danika kapott olyant, hogy a Miku bá' ül a szánkón, amit egy rénszarvas húz, az egész cucc zenél és megy, és ennek Dani annyira megörült, hogy tíz percig orditott, mint a fábaszorult férgecske. :D :D
Ja, igyekszem ám szigorúskodni, de a szemem közé nevet, és elszelel! Ennyit a nevelésrõl! :D Egyébként szabad neki ananászt enni? Merthogy evett vagy három szeletet, de eddig nem zöldült el tõle. :D :D

Nincs jelen

#6275 2008-12-07 07:29

zolcsi
Tag

luigi nagyon kviáncsi vagy.:D.Nem tudom mit vártál részletes éjszakai beszámolót?:D.

Szerkesztette: zolcsi (2008-12-07 07:30)

Nincs jelen

#6276 2008-12-07 11:38

Ánya
Tag

Deluigi!
nálunk minden  a helyén volt. Mikulás tette a dolgát :D

Jó volt végig olvasni a "termést"!! A viccek is nagyon tetszettek :D A FENSÉGES is rábólintott, így be is vallom, hogy nagyok vidámkodtam :D

Nita avatarja tényleg fantasztikusan dögös, jól írta Sziszi :D

Újabb munkáshét jön, de már a karácsony elõtt vagyunk, szinte :D

Luci! Gyógybogyót szedjél, olyan roor félét és meggyógyulsz !!!
Jobbulást azért kívánok én is neked!!

Tica! Cápeti jöhet hozzám dézsmálni!! :D Bármikor!! :D

Szép hetet mindenkinek :D :) :D :) :D :)

:D :) :D :) :D :)

Nincs jelen

#6277 2008-12-07 11:45

roor
Tag

Halika!

Látom punnyad a banda.:D
Fasírt kumpipürével az ebéd.:D
És ismét nem én készítettem,viszont manóék is segítenek az elpusztításában.:D
Már egy pocipihentetésen túl vagyok,no-spával spékelve.:D

Nincs jelen

#6278 2008-12-07 11:57

sziszi32
Tag

Roor, azt mi, gyarló alattvalóid nem is várjuk el, hogy fenséges mancsod összepiszkold a kajakészítéssel! Te csak uralkodj s vezényelj vele felségesen!!!! :D :D :D

Nincs jelen

#6279 2008-12-07 12:40

nori
Tag

De jó,hogy ti már az ebéden is túl vagytok..nálunk még csak most készül anyukám jovoltából..sajnos én se lehettem jó kislány mert a Mikulás nekem se hozott semmit..igaz,nem is pucoltam cipõt,benti papucson kívül ami szõrõs mostanában nem hordok mást..:-(
fanyar humor...sose volt humorom,boccs emberek...

Megfogott benneteket a karácsonyi készülõdés?

Volna egy ötletem,megnézem van-e hasonló topic,ha nincs Roor beírhatom ide?

Nincs jelen

#6280 2008-12-07 17:46

sziszi32
Tag

na most megpróbálok daniképet iderakni!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6281 2008-12-07 18:07

Nita
Tag

Mivel lusta vagyok külön megnézni minden topikot,ide írom amire gondoltam,aztán vagy átrakjátok vagy lehurrogtok:-)

Vállalom:-)

Az jutott eszembe,hogy tudnánk játszani valami olyasmit,hogy aki jelentezik,vállalj,hogy 1 embernek készít egy kis szerény angyalka csomagot,abból amit vesz,kézzel készít,bármit..lehet hasznélt,új...szóval ilyen angyalka-játék szerû valami..
Tegnap meghatott mikor láttam hogyan gyûlnek a cipõs dobozos ajándékok a rászorulóknak...mi meg már vagyunk annyira "közeliek",hogy szerintem szívesen lepnénk meg egymást is,nem?
Mondju nem gáz az országhatár sem,én is valószínû vajdaságból postáznám,lehet nem jönne megpont a fa alá de januárban is megörül az ember:-)
Ha hülyeség mondjátok,adjatok ötlete,hogyan húzzuk ki a virtulális kalapból akinek küldeni kellenne,hogy az tényleg meglepi legyen kitõl is jön a csomag..nem kötelezõ a részvétel,ez egy ötlet,feldobtam a labdát:-) ennyi:-)

Ezt a nori írta a mikulásos topikba ide másolom hátha itt többen látjátok aki akar játszani szóljon mondjuk nekem, és akkor sorsolunk!

Nincs jelen

#6282 2008-12-07 18:22

Nelly
Tag

Sziasztok

Most kicsit kényeztetésen vagyok :) vagyis itthon Poroszlóról írok,na hát mondanom sem kell majd ki pukkanok a két nap alatt már annyit ettem (milyen jó lesz majd kedden nekem mikor leküldöm az X-preppet vagy mit)
Nita vagy Nóri az ötlet jó nekem tetszik.
Most megyek megmaszírozom anyukám arcát :) ha itthon vagyok ez az én feladatom :)

Nincs jelen

#6283 2008-12-07 18:36

sziszi32
Tag

én is benne vagyok a buliban! remélem fenséges roort húzom, talpnyalászati okokból... :D :D :D :D (ez csak vicc, bárkinek örülnék, fõleg önmagamnak! :D)

Nincs jelen

#6284 2008-12-07 18:50

judy1981
Tag

Nita: az ötlet jó, és biztos kivitelezhetõ valahogy, de ehhez én még kicsi vagyok. Esetleg meg lehet kérdezni Robur-t, vagy valami hozzáértõ embert, hogy is lehetne megcsinálni azt a virtuális kalapot.

Nincs jelen

#6285 2008-12-07 18:54

Norby1
Tag

Nekem is tetszik az ötlet
De elgondolkodtam azon milyen saját készítésû dolgot tudok csinálni a papírhajón kívül. Háááát nem sok mindent talán még csákót :D

Nincs jelen

#6286 2008-12-07 19:08

roor
Tag

Halika!

Látom belendült az ajándékozási üzlet.:D:D:D:D:D
Hajrá.:D
Sziszi:ezen a "talpnyalászati okokból",dobtam egy hátast a röhögéstõl.:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6287 2008-12-07 19:26

sziszi32
Tag

már csak azt volna jó tudni, hogy ki lesz a gyûjtõ, mármint nem arra a gyengusz filmre gondolok, hanem ki lesz az ajándékok begyûjtése vagy szétosztása. Mert ha a dolog titkos, akkor honnan tudom meg az illetõ címét? Szerintem roornéni vagy captain lehetne az erre méltó embör. :D
roor, és a fiam képe smafu?

Nincs jelen

#6288 2008-12-07 20:19

nori
Tag

Én úgy ismerem ezt a játékot,hogy felirják (persze élõben) a neveket akik csatlakoznak,mindenki húz egyet de nem modnaj meg kit húzott,hanem csak akkor deül ki mikor átadja..ez esetben én postai küldésre gondoltam olyanok esetében akik nem tudnak megjelenni a szokásos pesti talikon,pl.én se tudok menni,de hát sokan vagyunk sok felõl..

Pontosítani kellenne a játékszabályokat,pl.:

1. Nem számít,hogy mekkora értékû az ajándék,lehet egy cipõsdoboznyi apróság de 1 könyv is, vagy házi mézeskalács vagy plüss kulcstartó..evvel utalok arra,hogy NEM KELL SAJÁT KÉSZÍTÉSÛ ajéndék

2.Határidõt kell szabni a jelentkezésnak is,aztán mindenki pl.1 hónapon belül eljutattja a saját kihúzottjának amit szánt.

3.Mindenki csak 1 valakinek köteles küldeni,plusz munkások elõnyben,haha-de ha vállaltad ne legyen kitolás,hogy valaki ne kapjon.

A címek küldését kell még megoldani,hogy ne legyen nyilvános de titkos annak is aki kapni fog..de ha ez nem megoldható,azt is megdumálhatjuk ki kinek szeretne küldeni és azok privátban vímet cserélnek,esteleg taliznak,de mondjuk itt már a meglepetés veszít erejébõl...

Nincs jelen

#6289 2008-12-07 21:15

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,hogyne láttam volna minimikulásod.:D:D:D
Csak nem tudtam kinagyítani,valamiért nem engedte a gép.:(
Na ilyen minimiki nekem is jöhet a csimmimbe.:D:D:D:D
Ajándékozás:aztat tudom vállalni,ha megbízik bennem mindneki annyira,hogy begyûjtöm a címeket (mint anno a teszámokat :D ),és a "sorsolás" után kiadom annak aki ajándékoz.Hogy az illetõ a saját címét ráírja-e,vagy majd utánna megy a barkóba hogy kitõl kapta,más kérdés.:D:D:D:D
Ennek egy hátulcsattanója van,én tudni fogom hogy ki kinek ad .:D:D:D
(de lehet nem is kitolás ez velem,hiszen kíváncsiságom határtalan. :D)
És igen,kéne egy határidõ a jelentkezésre.:D
Csak aztán nehogy sértõdés legyen a dologból.:D
Na varázsolok fel képet a cicusról,ami nagyon megnyerte teccésünk.:D:D:D

<kép>
<kép>
<kép>

Nincs jelen

#6290 2008-12-07 21:33

Nita
Tag

Jesszusss ez nem cicaaaa hanem egy szörny! :D:D
Mivel etetik ezt medrollal?? :)
De szép macsek tényleg, csak a kutyámat félek komoly trauma érné, ha ilyet hoznék haza.

Na szóljatok majd mi legyen az ajándékozás határideje, és akkor küldöm a címem. Meg kérem az én címem ahova küldeni kell. Vagy mi.. :)

Szerkesztette: Nita (2008-12-07 21:34)

Nincs jelen

#6291 2008-12-07 21:34

Norby1
Tag

Hu vaze mekkora macska

Roor vagy lehet hogy mindenkinek a saját címedet adnád meg és mindenki neked küldene ajándékot :D

Nincs jelen

#6292 2008-12-07 21:39

roor
Tag

Halika!

Nita:elõszõr mi is dobtunk egyhátast.:D:D:D
Gondolom macskatáppal,úgyhogy ezentúl medrol helyett ehetünk macsektápot is.:D
Nem kövér egyáltalán,hanem hatalmas.:D
Norby1:ne lõdd le a poént.:D

Nincs jelen

#6293 2008-12-07 21:40

sziszi32
Tag

roornéni, neked elvileg megvan a cimem, de elküldöm mailben, ha kell! Lehetõleg valaki olyat sorsoljatok nekem, akirõl tudom, hogy kicsoda. :D :D :D

Nincs jelen

#6294 2008-12-07 21:40

Norby1
Tag

na jó ha Roornak kell ajándékot küldenem akkor elkezdek gyanakodni

Nincs jelen

#6295 2008-12-07 21:44

roor
Tag

Halika!

Sziszi gyere chatre .:D
Nincs meg  a címed.:(
Norby:ezek után ha te véletlenül emgem húzol senki nem mossa le rólam.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6296 2008-12-07 21:44

Norby1
Tag

Ha felezünk a címeken akkor mehet a dolog :D

Nincs jelen

#6297 2008-12-07 22:36

sziszi32
Tag

roorfenség, most küldtem el neked mailben a cimem. :D a cicus édi, pont nekem való! :D Az csak photoshop, vagy tényleg akkora a feje, mint annak, aki kézben tartja? :D :D
Dani kifigyelte magának a tévé kábeljeit, és odalopakodott a tévé mögé, hogy kihúzgálhassa! Még jó, hogy észrevettük ténykedését, mert ilyenkor nagyon tud ám hallgatni! :D

Nincs jelen

#6298 2008-12-08 03:57

Szilvike0522
Tag

Szép jó reggelt Mindenkinek!Mire ezt olvasátok,Én már dolgozok.Már csak 9 napom van a Nokiába!:)Deluigi,nem csajozni egész nap!:)
Legyen szép napotok!;)

Nincs jelen

#6299 2008-12-08 05:18

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,megérkezett.:D:D:D
Az a macsek meg valóban ekkora,semmi változtatás nincs a képen,gondolhatod mi is mekkorát néztünk a kiállításon amikor megláttuk.:D
Dani egyre rafkósabb.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6300 2008-12-08 06:40

Vicaa
Tag

Na végre már Dani képet is látunk! :) Kissé megszeppent a képen, csak nem épp elõtte találkozott az igazi Mikuval?  ;)
Most hogy már sikerült fotót feltenni, akkor esetleg kapunk még néhányat a mosolyalbumba Sziszi?

Roor, bevallom neked, hogy én a macsekokkal nem vagyok a legnagyobb barátságban, de  ezt biz' elfogadnám! Nekem Garfield jut az eszembe róla, csak szürkében :D

Norby! Saját készítésû ajándék részedrõl az általad készített fotó is!!!!!! De persze nem akarom lelõni az ötleteket! :)

Nori! Elvagy maradva egy részemre ígért beszámolóval!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb