#6301 2008-12-08 09:27

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

nem akarom elbizni magam, de remélem, a mosolyalbumba is sikerül pár képet felraknunk, csak hogy lássátok "szomorú" sorsomat e gyermekkel. Tegnap, azaz vasárnap éjfél elõtt pár perccel volt hajlandó álomba dumálgatni magát. Szörnyûûûû... :D :D :D

Nincs jelen

#6302 2008-12-08 12:29

Lisa
Tag

Sziasztok!!!
Nos elveszett "bárányka" teszi tiszteletét itt Nálatok, sikerült is végig olvasni (na jó nem lódítok, de igyekeztem semmit kihagyni) bár néha elvesztem a "Jó reggelt" és a "Jó esték" között, furi is volt látni...
Luci: HOL VAGY???? Lehet, hogy én vagyok egy kicsit telhetetlen DE hol vannak a "régiek" is??? Nos hiányoztok ám.
Azt hiszem nem sorolok az Luci dolga, na jó PILLI, LINUS, MARTHUSKA...jó tényleg nem sorolok, de jó lenne ha csak pár sort de néha hírt adnátok Magatokról...nézzenek oda mégis csak telhetetlennek vagyok.
Roor: megkaptam, és nem hiszem el, hogy a XXI. században a telekommunikáció fénykorában csak e-mailen tudunk beszélni, na igen hallom és értem is amit mondasz, hogy ez bíz az áén hibám..DE annyira már ismersz, hogy mindig van mentségem :D :D :D Luci  nem tudom (bocsánat), hogy Te is hogyan is nyomod a melós ipart, de minden féleképpen KITARTÁST! Meg hát jókészülést az Ünnepekre!
Nálunk járt a Miki a hétvégén és nagyon szeretné, ha gyarapodnának a kilóim mert nagyon sok fini édességet, csokit, mogyit kaptam meg persze egy csomó csoki Mikulást. MOst jutottunk oda, hogy elkészítsük az Adventi koszorút, természetesen "házilag" egy szép sétát és gyûjtögetést követõen JA és hárman készítettük ami külön öröm volt számomra (most nem fogom magyarázni akinek kell az úgy is érti).
Úgy, hogy a Miki jött, látott és gyõzött!!!
Zsenikém: nem lehetne, hogy akkor mi egymást "húzzuk" és akkor átadjuk egymásnak az ajándékot ??? :D :D :D
Jó csak vicceltem, de úgy sem szabadulsz :)
SZóval az ajándékozásról engem is értesíteni ám!
Zolcsi : befejezted a leállást? Marcsinak mint mindig üdv.!!!!
Ánya : dolgos hétköznapokban el ne vesszél :D jó látni Téged és "visszahúz" a szíved? Meg tudom érteni.
Sziszi : nem is tudom, hogy tudsz-e még követni engemet meg az üzijeimet...remélem igen :D a kép fantasztikus, a  Kukucs meg nincs a miskolci Plázában, d evan még itt bõven Alexandra, JA és enm is hallottak róla, na szép.
Vicaa : várom az írást és Annának csakis jobbulást, nagyon szurkolok neki...nagyon :(
Jó tudom, hogy rengetegen vagytok még itt :D ez tök jó, Ailosz, Nita , Nóri, Deluigi, mindenki tessék vigyázni magára és készülni, örülni, és a lényegét átérezni az egésznek...nem vásárlás hanem megértés és szeretet.
Tombolóba be sme megyek, na jó voltam tegnap...és nem érzékenykedni, nem szabad, de jó ezt én mondtam, én is az vagyok.

És természetesen akik követik nyomon (priviben és itt is) az eü. sztorimat, ma hívom a dokit kontroll miatt, ne tessenek félni, nem felejtem el,és Judy nem si fogok belefulladni a tanuláõs tengerébe, mert már belefulladtam.

No bizit már kellõ képpen meguntatok, akkor nem is ha el sem olvastatok :D :D  úgy, hogy SZIASZTOK!!!!

Nincs jelen

#6303 2008-12-08 12:30

Lisa
Tag

No azt hiszem ezt még sem kellett volna túúúúúúúúúúl hoszzú lett....bocsánat!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#6304 2008-12-08 15:20

sziszi32
Tag

Lisa, üzeneteket fogtam, értettem, örülök neked, és kérlek, ezt a jókedvet szépen csomagold be, és õrizd meg a hétvégéig, amikor majd együtt csomizzuk ki! :D :D :D
Morgonc szunyázik, ez külön öröm, mert mostanság semmi pénzért nem akar aludni, néha már olyan fáradt, hogy járni sem bir, de még akkor is gagyog, énekelget, és személyes sértésnek veszi az altatási szándékokat. Megyek is gyorsan rendezem az irodai dolgokat, amit érkezem... :D

Nincs jelen

#6305 2008-12-08 17:19

sziszi32
Tag

itt az egyik madáretetõ, ami elkészült:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-08 22:59)

Nincs jelen

#6306 2008-12-08 19:06

roor
Tag

Halika!

Leszögezem kólás  aloét nyalogatok.:D:D:D:D:D:D:D:D
Sziszi drágám,én is kérek olyan kis kötényes fakanalas ördögfiókát akit a mosolyalbumban láttam.:D:D:D
Édes de nagyon.:D:D:D
És a madáretetõ is csudiszép.:D:D:D:D
Irigykedem,úgyhogy képeket kérek a hétvégi randiról.:D:D:D:D
Lisa:köszi a jelentkezést,a többit majd megoldjuk.:D:D:D:D
Vicaa:én se rajongok a macskákért,de a skót lógófülübe és a brit rövidszõrûbe beleszerettünk és be is engednénk a kuckónkba.:D
Deluigi:kikérem magamnak a gyanusítgatást!!!! Ha tényként írod le az más,az igaz,de hogy gyanú????!!!!!:D:D:D:D:D:D
Felháborító.:D
Elveszett báránykák jelentkezzetek,legalább annyit hogy még éltek!:D:D:D:D
I.Norby1 ellenkirály alattvalókat toboroz,akinek van kedve mehet a demokráciájába,vagy maradhat az önkényuralmamba,vagy mindkettõ,de az sok kajába fog kerülni.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6307 2008-12-08 19:44

judy1981
Tag

Sziszi: a maráretetõ - ritkán mondok ilyet - fantasztikus!!!

Nincs jelen

#6308 2008-12-08 20:30

aiolosz
Tag

deluigi írta:

sziszi, marikat erdekli, hogy mibol van :)
csodalatos...
(en marcipanra tippelek :D)

Hatareset  :)  Hungarocell

Nincs jelen

#6309 2008-12-08 20:47

Györgyina
Tag

Sziasztok, jó estét. Bemutatkoznék Nektek. Galgóczi Györgyi Ágnes vagyok. Budapesten élek, 1982 óta vagyok chron beteg és még élek. Mikor én beteg lettem még nem volt ismert ez a betegség, ezért össze-vissza vagdosták a hasamat annak reményében, hogy "vak tyúk is talál szemet" majd kiderül mi bajom. Persze hogy nem derült ki. Viszont 1 évig feküdtem nyitott hasfallal, mert sem varrni, sem ragasztani nem tudták. Ebbõl kifolyólag enni-inni nem lehetett. Majd l983-ban kivágtak 70 cm vékonybelemet és akkor amikor már 35 kg voltam sikerült bezárni a hasam. Ekkor még fiatal voltam, élni akartam,kibírtam. Talpra álltam. Gyermekem született, félévig élt. Hogy mitõl halt meg, senki sem tudja.
Felmenõimet megvizsgálták és kiderült, hogy ez nálam örökletes betegség, mert akit csak vizsgáltak, mindenkinek ugyan ez a baja volt.
Engem azzal vigasztalt az orvos, hogy minél idõsebb leszek, annál enyhébbek lesznek a tüneteim. És ez igy is van.
Amilyen gyógyszerekrõl írtok azt nagyjából már mindet szedtem az elmúlt évek alatt, de eddig csak a Medrol vált be.
Voltak évek is, amikor semmi tünetem nem volt, de voltak nagyon nehéz évek is. Örülök, hogy ma már nem kaszabolnak össze-vissza senkit ok vagy tudás nélkül. Legalább is ezt szeretném hinni. Sok hozzászóló nagyon helyesen áll hozzá a betegségéhez és Mindenkinek üzenem, hogy tartson ki, mindenki úgy ahogy a maga elgondolása szerint a legjobb. Szeretettel üdvözöllek Benneteket.                   Györgyi

Nincs jelen

#6310 2008-12-08 20:52

Györgyina
Tag

aiolosznak: gratulálok ehhez a fórumhoz, azt olvastam, hogy Te hoztad létre. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy ilyen sok embernek tett jót életében.

Nincs jelen

#6311 2008-12-08 21:18

nori
Tag

Uh,de termékenyek vagytok,alig gyõzõm olvasni:-)

Vicaa,nem felejtettelek el...

Lisa te csak nyugodtan legyél hosszúúúú:-)

Roor nagyon király,hogy mehetnek hozzád a címek,szerintem legyen még egy pár nap a határidõ végéig,aztán aki bújt aki nem,mehet a készülõdés és ki mikor ér rá postázni..

Nyanya, az állam esett le mkor olvastalak,le a kalappal,becsülöm benned a kitartást!Sokat ad mert az ember gyakran padlót fog,azt hiszi az övé a legnagyobb gubanc!

Nincs jelen

#6312 2008-12-08 21:24

aiolosz
Tag

nyanya írta:

aiolosznak: gratulálok ehhez a fórumhoz, azt olvastam, hogy Te hoztad létre. Kevés ember mondhatja el magáról, hogy ilyen sok embernek tett jót életében.

Koszonom nyanya, rendes vagy, ez jol_esett.....de a hir nem igaz :(
Robur baratunkat illeti meg a koszonet es hala az oldal letrehozasa ugyeben, Isten tartsa meg Ot sokaig, jo egeszsegben

Nincs jelen

#6313 2008-12-08 21:36

sziszi32
Tag

Nem találtátok el, ez fából van, amit lealapoztam fehérre, loptam a netrõl pár ötletet, és trárá! kész lett a nagy mû! :D Még jó, hogy szerénységem az eget nyaldossa... :D Anyámák kapták a tesómtól amcsiból, azaz közelebbrõl nyjúdzsörzibõl, ott lehet mindenfélét kapni fából, hogy a jónépek azokat szépen kifestegessék! :D

Roor, kötényes ördögfiókát a legkönnyebben úgy kapsz, ha szépen beizzítod a petefészkedet, jó idõben tálcán odanyújtod a méhedhez vezetõ utat (hogy költõi legyek :D) a párodnak, aztán kibírsz valahogy kilenc hónapot, közben sokat jársz pisilni, fájlalod az ízületeid, nehezen alszol, a vége felé nehezen veszel levegõt, s messzire elkerülöd a tükröt s minden olyan ruhának látszó tárgyat, amelybe azelõtt röhögve belefértél, ámde addigra már háromszor akkorára volna szükség, azután ordibálva bevisznek téged egy fertõtlenítõsazgú helyre, ahol azt képzeled, hoyg segítenek rajtad, de csak mosolyognak, hogy jól tágul anyuka, miközben te egy pisztolyra vágysz, hogy a vigyort lelõdd a pofájukról, az életed párjának válogatott kínzásokat kívánsz, és ha már azt hiszed, hogy kampec, vége a filmnek, akkor kapsz egy ordító csomagot, amivel fogalmad sincs, mit kezdjél, mikor szoptasd, mikor altasd, mikor fürdesd, és úgy egyáltalán ne gyilkold le a világot fáradtságodban, és igyekszel túlélni a fogjövõs éjszakákat, a hasfájós nappalokat, és igyekszel a lakásban legalább évente egyszer összetakarítani,
na szóval, ha mindezt már 14 hónapja csinálod, akkor
ad1 fqsza csaj vagy
ad2 lesz egy ilyen kis kölköd, aki majd  így kuktáskodik a konyhádban! :D :D :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-08 21:38)

Nincs jelen

#6314 2008-12-08 21:40

sziszi32
Tag

nyanya, minden tiszteletem a tiéd!

Nincs jelen

#6315 2008-12-08 21:52

Lisa
Tag

No gyerekek! Roor, Norby, Vicaa jártam a Chat-en :D :D :D :D

Nincs jelen

#6316 2008-12-08 22:04

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"...Roor, kötényes ördögfiókát a legkönnyebben úgy kapsz, ha szépen beizzítod a petefészkedet, jó idõben tálcán odanyújtod a méhedhez vezetõ utat (hogy költõi legyek :D) a párodnak..."

Sziszi eszmeletlen jol leirta, zanzasitva, a "kiskuktahoz" vezeto utat, de nem elhanyagolhato aprosag, el kell felejteni egy darabig a hason alvast...nem sajat tapasztalat :)

Nincs jelen

#6317 2008-12-08 22:06

Györgyina
Tag

Roor: Az összes hálám és dicséretem a Tiéd a fórum létrehozásáért. Bocsánat, hogy félreértettem az alkotót.
Többieknek: Köszönöm, ha befogadtok a társaságotokba, mert én nagyon sokat tanulok a más tapasztalataiból is. A fiatalságotok és erõtõk nekem is erõt ad ahhoz, hogy a napi problémákat elviseljem. Ha valaki tudja, hogy hogyan lehet az adatlapot kitölteni, írja meg, mert nekem azt írja a gép, hogy törölve. Így meg azt érzem, mint ha bujkálnék Elõletek, pedig csak béna-léna vagyok.
De nagyon igyekszem mindent megtanulni, amit ezzel kapcsolatban tudni kell, mert úgy érzem, mint aki hazaérkezett.

Mindenkit szeretettel ölel                                                                  Györgyi

Nincs jelen

#6318 2008-12-08 22:15

aiolosz
Tag

nyanya írta:

"... Ha valaki tudja, hogy hogyan lehet az adatlapot kitölteni, írja meg, mert nekem azt írja a gép, hogy törölve..."

Elkuldtem Neked a kerdoivet mail_ben, tolsd ki es probald meg berakni a forumba. Termeszetesen, ha nem sikerul, akkor kuld el nekem es en berakom.
aiolosz

Nincs jelen

#6319 2008-12-08 23:02

sziszi32
Tag

Vica! Köszi a tippet! Így utólagosan kiszedtem a képbõl a thumbot, és úgy látom, megnõtt a fénykép! Így már talán látni, hogy fából van!

Nincs jelen

#6320 2008-12-08 23:21

Norby1
Tag

Lisa drágám örülnék ha véletlenül téged húználak ;)

Nincs jelen

#6321 2008-12-08 23:25

Nita
Tag

nyanya!
Üdv itt a fórumon, nem semmi történeted van, megrázó amit írtál....
Viszont jó olvasni, hogy idõvel jobban lettél, és most itt vagy velünk!
Ezt a Fórumot Roburnak köszönhetjük, és ilyenkor mindig eszembe jut nélküle nem is ismernénk egymást :)
Szerencsére itt jó társaság van, segítõkész emberekkel ami ma már ritka.

sziszi32! Én szeretném, ha te húznál engem, és kapnék egy ilyen gyönyörûûûûû madár "etetõt". Tele van a kert picinke cinkével, és bár van mibõl csipegetniük ebben az odúban lakhatnának :D

Szerkesztette: Nita (2008-12-08 23:34)

Nincs jelen

#6322 2008-12-08 23:43

sziszi32
Tag

deluigi, én neked örülnék, ha téged húználak! :D
és nita, neked meg akkor küldök szépet, ha elküldöd mailben a cimed! :D Téged húznom se kell!!!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-08 23:47)

Nincs jelen

#6323 2008-12-09 01:50

Vicaa
Tag

Sziszi! Örülök, hogy sikerült! :)

Nyanya! Mit is írhatnék, szomorú a történeted, de én isi csak csatlakozomaz elõttem szólókhoz, hogy jó, hogy most már jobb a helyzet és hogy itt vagy közöttünk! Üdv köreinkben, írj, írj! :)
Ja! És a fórumot ROBUR hozta létre, ezt a topikot pedig ROOR, csak hogy én is helyesbítselek kicsit.

Én meg nem tudok aludni, feszültség szétrobbant, egyszerûen szorít a gyomrom, várom a reggelt. :(

Lisa, nocsak, felmerészkedtél :D:D:D

Nita nem írtad, hogy te kilábaltál már  a benyalt vírusból? (vagy csak én vok figyelmetlen)

Nincs jelen

#6324 2008-12-09 05:21

roor
Tag

Halika!

Nyanya:ROBURé a hála és dicséret!!!!!!!:D:D:D:D
Lisa:gratula,elsõ lépés megvan,jöhet a többi.:D
Tükisek:gondolva van rátok.:D
Sziszi drágám:bizti hogy készen nem lehet  kapni?:D:D:D:D:D:D:D:D:D (mármint kiskuktát?)
Nori:jöhetnek,ha mindenki rábólint.:D Épülgess.:D:D:D

Nincs jelen

#6325 2008-12-09 08:17

Györgyina
Tag

Sziasztok, jó reggelt
Köszönöm a sok bíztató hozzászólást. Robur végre eltaláltam Hozzád. Remélem most már jó helyre küldöm az elismerést és köszönetet. Sajnos olyan vagyok, hogy elsõre kevés dolog sikerül, így jártam Veled is, de a lényeg, hogy végre hozzád találtam. Ismered azt a mondást, hogy "aki meg ment egy életet az egy világot ment meg". Mi sokan vagyunk, ha csak egy embernek segítséget nyújtassz, a fenti mondás érvényes Rád. Köszi.

Rorr és Sziszi: Olyan vidám barátnõk vagytok, hogy azt még olvasni is öröm. Nem véletlen, hogy Roor-ra gondoltam a köszönettel, mert Te vagy az a típus, akirõl minden jót el tudok képzelni. Sziszi: Te pedig a képen olyan jól nézel ki, hogy az felér egy bíztatással. Remélem, hogy ez a külsõ állandó. Jó egészséget és további jó kedvet kívánok Nektek.

Vicaa:Ezen a fórumon már mindenkinek "múltja" van. Az nem érdem, hogy én korábban kezdtem bele a jóba és próbáltam kibírni, mert mást nem tehettem. Ha nagyon borzasztó volt, amit írtam, nem tehettem mást, mert ez az igazság. Nem elrémíteni akarok senkit, sõt azt szeretném, ha a fiatalok tudnák, hogy soha nem mér ránk a Sors olyan dolgot, amihez ne adna elég erõt. Ezt kívánom Neked és minden sorstársamnak.

Aiolosz:  Olvastam, hogy küldtél az emil cimemre adatlapot. Eddig még nem érkezett meg. Hát lehet, hogy már nem is fog. Este itthon leszek, ha tudsz, hívj fel skyp-on, hogy szóban is segíteni tudj. Cimem: galgoczi.gyorgyi.agnes. Ha nem lehet, elõbb-utóbb úgy is sikerülni fog.

A mosolygó még nem megy, de egy széles vigyort küldök Nektek a mai napra.                  Györgyi

Nincs jelen

#6326 2008-12-09 08:34

aiolosz
Tag

nyanya írta:

"..Aiolosz:  Olvastam, hogy küldtél az emil cimemre adatlapot. Eddig még nem érkezett meg. Hát lehet, hogy már nem is fog. Este itthon leszek, ha tudsz, hívj fel skyp-on, hogy szóban is segíteni tudj. Cimem: galgoczi.gyorgyi.agnes. Ha nem lehet, elõbb-utóbb úgy is sikerülni fog. A mosolygó még nem megy, de egy széles vigyort küldök Nektek a mai napra.
Györgyi

Gyorgyi, elkuldtem meg ket e-mail cimemrol a kerdoivet, remelem most mar tenyleg megkapod.
A "mosolygok" beillesztese ugyeben a forum "sugo" funkciojaban van reszletes utmutato.
:)
aiolosz

Nincs jelen

#6327 2008-12-09 10:31

Lisa
Tag

Sziasztok, jó igen meg volt az elsõ lépés de tovább.....
Vicaa: MI A MANÓT CSINÁLSZ TE 1 óra...valahánykor?? Csak nem a gyöngyvirágot pelenkázod? Nagyon sajnálom :(
Zsenikém meg van dumálva Roor-nénivel majd intézkedünk :D :D :D Csak viccelek :D
Igen NIta ez engem is érdekel, hogy a TE vírusod hogyan is alakul!?

Szép napsütéses idõ van itt, csak éppen hideg ami így van rendjén... :D
Tegnap készítettünk egy kis kolbit a télire már a füstön van, nyami-nyami :D

Szép napot, ma tanulás és angol óra, Ja és Roor azt, hogy jelentkezek nem köszönni kell, hanem én köszönöm, hogy kíváncsiak vagytok és gondoltok Rám!!!

Nincs jelen

#6328 2008-12-09 11:32

Nelly
Tag

Hali hali

Na megkezdtem a koplalást..még pár óra és levágom azt a csokis cuccost :D
De már most majd szét megy a fejem...nem bírom én ezt a koplalást..a hûtõ ajtó csak úgy kacsintgat felém :D
Még gyorsan nézek valami könnyût...hát nem bírom :)

Nincs jelen

#6329 2008-12-09 12:56

nori
Tag

Kinlodok en is,de azert mert híznom kell bealdoztam magam:-) nem kell szornyulkodni aki ne szereti a belsosegeket,de en ugyan reggelire becuppantottam egy kis velot tojassal:-)
erdekes hasam van,nem birja a halat,gombat,nagyon jo kis egeszseges dolgokat,de azert a velo johet...ki erti?!

deluigi, mivel vetkeztel?

Vica,vizsga miatt idegeskedtel..vagy miert nem tudtal aludni?

Nincs jelen

#6330 2008-12-09 13:07

bánatos
Tag

Kedves Nóri!

Ez szupi, ha nincs bajod tõle, akkor abban megvan a kalória. Csak így tovább, holnapra pedig jó utat kívánok!

Nincs jelen

#6331 2008-12-09 13:48

Györgyina
Tag

aidosz: Nagyon szépen köszönöm a kiérdõívet, kitöltöttem, visszaküldtem Neked.
Deluigi: Sajnálom, hogy beteg lettél, de tejterméket nekünk nem szabad enni-inni. Ha vétkeztél váljék egészségedre, hisz az ember csak a kisértéseknek nem tud ellenállni.

Nincs jelen

#6332 2008-12-09 13:55

aiolosz
Tag

nyanya írta:

Gyorgyi, ird be a neved, de semmi mast a "Ki kicsoda" topicba es en akkor tudom beszerkeszteni a kerdoivedet.

Nincs jelen

#6333 2008-12-09 14:47

kukackonzerv
Tag

deluigi!
                 Savanyított tejtermékek fogyaszthatók a crohn -diéta szerint( bár tudom Te colitises vagy) de nagyjából u.az. Emlékszem, mikor szembesültem  akkoriban a ténnyel, miszerint eztáán majd nem vehetem magamhoz a napi megszokott min. 1/2 litykó gyümis joghurtomat (ami nagyban hozzájárult a boldogsághormonjaim termelõdéséhez :D), háát le voltam sújtva. DE! Ehetünk  túrót, kefírt, félzsíros keménysajtot, probiotikus natúr joghurtot tûréshatár szerint mérlegelve. Emlékszem Ányára, amikor Rá nem volt jó hatással a sajt, de biztos akad valami más, amivel kielégíthetjük az ízlelõbimbókat :D Õ biztos tudna szak"irányú :)  és hasznos tippet adni.
                 Ígyhát nekem is dugába dõlt egy vágyam :( , így nem indulhatok az országos joghurtevõ versenyen :D soha máár... (de üsse kõ :D)

Szerkesztette: kukackonzerv (2008-12-09 14:47)

Nincs jelen

#6334 2008-12-09 14:55

pasek
Tag

Sziasztok!

Névhúzós játékba jelentkeznék én is, csak hogy rontsam a levegõt.

Most sajna csak ennyi, rohonás van ezerrel..

Nincs jelen

#6335 2008-12-09 15:04

kukackonzerv
Tag

lala! :D 5 éve azéér mértékélek :D   
                                               Májas likvidálva, helyette ok a sima sült májci.. hmm..? :D
                                                                                                                                  come chat s.o.s.

Nincs jelen

#6336 2008-12-09 15:13

aiolosz
Tag

nyanya írta:

Na, vegre kiizzadtuk magunkbol :D

Nincs jelen

#6337 2008-12-09 15:14

nori
Tag

Szerintem a kecsketej jo,baris engem meghajt a tehéntej de a kecsketej vagy a birkatarhó pl.nem..próbáljátok ki,ha van megbízható forrás..gondolok itt hogy tiszta háztól,jószágtól legyen.

Kár a májasért..uh,én is szeretem.

Pasek,szerintem akkor küld el e-mailben Roornak a címedete,õ gyûjti a neveket...és fog sorsolni:-)

Nincs jelen

#6338 2008-12-09 15:20

Györgyina
Tag

deluigi: Remélem túl vagy a nehezén és jobban érzed magad. Ne gondolj a legrosszabbra, csak kicsit rosszabbul vagy, de Te is tudod, hogy ez elmúlik.
Az adatlapom semmi új megrázó tényt nem tartalmaz, hiszen mindent leírtam tegnap magamról, csupán azt szeretném, ha Ti írtatok, én is írjak. Ebben segít nekem aiolosz, mert tegnap óta nem lettem sem ügyesebb, sem okosabb. De van aki segít.
Én is szoktam úgy járni, hogy rosszul érzem magam és keresem az okát, hogy mitõl lehet. Nagyon ritkán jövök rá mi is a valódi oka, így már nem is nagyon szoktam ezen töprengeni. Elfogadom és kész. Valaki írta ha tudná mi az ok õ lenne a Nobel díjas idén. Hát ez jó poén volt.
Jó egészséget kívánok, mosolyt küldök                                                       nyanya

Nincs jelen

#6339 2008-12-09 15:23

Györgyina
Tag

aiolosz: nagyon szépen köszönöm.                  nyanya

Nincs jelen

#6340 2008-12-09 15:25

aiolosz
Tag

nyanya írta:

Jó egészséget kívánok, mosolyt küldöknyanya

Gyorgyi, itt megtalalod, hogyan kell mosolygot csinalni...

Nincs jelen

#6341 2008-12-09 15:27

aiolosz
Tag

nyanya írta:

aiolosz: nagyon szépen köszönöm.                  nyanya

Nagyon szivesen :) barmi gondod van, keress meg, akar levelben is es en segitek, ha tudok.

Nincs jelen

#6342 2008-12-09 16:14

Zsóka43
Tag

Aiolosz!  Köszönöm a segítséget a ki kicsoda topikban.

Nincs jelen

#6343 2008-12-09 18:53

roor
Tag

Halika!

Üdv szépségeim.:D:D:D:D
Na aludtam egyet,ilyen kedvem volt,meg hátha sikerül a kórházas sorozataimat megnézni.:D
Amúgy semmittevés,holnap meg korábban kelés,nincs túlóra,de bevánszorgok hamarabb önös célból.:D
Csak egy nap!:D:D:D
Nyanya írtam rövidke üzit neked.:D
Jópofa hogy milyen jó barátnõk vagyunk Sziszivel,de képzeld még csak soha nem is találkoztunk!:D:D:D:D:D:D:D
Nóri:jegyeztem a címet,rakosgatom elfelé.:D
Sziszi,Nóri címei már megvannak,ha gondoljátok többiek akkor jöhetnek és kezelem õket,csak valaki ezt a virtuális húzást intézze már el,ha nagyon nem megy felírom itthon cetlire,párom meg majd kihúzgálja ki kinek ad.:D
Jól gondoljátok meg!:D:D:D:D:D
Na de komolyan,aki benne lenne az még a héten jelezze valahogyan.:D
Igyekszem még benézni.:D

Nincs jelen

#6344 2008-12-09 19:29

aiolosz
Tag

roor írta:

"...Sziszi,Nóri címei már megvannak,ha gondoljátok többiek akkor jöhetnek és kezelem õket,csak valaki ezt a virtuális húzást intézze már el,ha nagyon nem megy felírom itthon cetlire,párom meg majd kihúzgálja ki kinek ad.:D Jól gondoljátok meg!:D:D:D:D:D  Na de komolyan,aki benne lenne az még a héten jelezze valahogyan.:D pá

Bül_Bül Rózsaja_Sztambul viraga...kell csinalni egy veletlenszam generatortVéletlenszám_generátor
Oda beirod a jelenkezok eletkorat es O general egy szamot. Utana peldul a generalt paros szamokat osszeparositod egy generalt paratlanra es kesz...ugye agyilag konnyen foghato :D
En nem is jelentkezem, mert ugyan kinek kellene egy altalam kiirt koncert DVD, vagy egy vacak mp3-as zenei osszeallitas..nincs abban semmi sajat kezimunka :(

Nincs jelen

#6345 2008-12-09 19:32

zolcsi
Tag

Aiolosz nagyon jó fej vagy tudod.:D.:D.:D

Nincs jelen

#6346 2008-12-09 20:17

sziszi32
Tag

Roorfelség, van rövidebb út is az ilyen kiskuktához, tudomásom szerint több ezer gyermek vágyik egy szeretõ anyukára, csak a jogi dolgokat kell elrendezni, de az nem fájdalmas! :D Ha nem megy az egyik úton, akkor bizony ki kell egyezni a másik megoldással! Amúgy van egy ismerõs házaspárunk, akiknek hét évig nem jött össze a baba, örökbe fogadtak erre egy háromhetes kisfiút, és a feleség erre rá egy évre szült egy kislányt! Úgyhogy lehet, két kiskuktád is lesz rövid idõn belül! :D :D :D :D
Nyanya, mosolygót úgy csinálsz, hogy teszel egy kettõspontot, utána egy nagy D-t, szünetjel nélkül, és akkor kész a vigyori pofa, ha végül elküldöd a szöveget. : D együtt: :D
Ja, s az avatar állapota tartós, s ha megint félórát sminkelem magam, és bevonom a férjem photoshopját, akkor mindig így nézek ki, amíg a vakolat nem pereg le! :D :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-09 20:19)

Nincs jelen

#6347 2008-12-09 20:29

judy1981
Tag

Aiolosz: egy zenei válogatás is lehet szuper ajándék, ha úgy válogatsz.
Én egy ismerõsömnek 50. szülinapjára egy 10 lemezes válogatást hoztam össze. Kb. 1 hétig válogattam, hogy mi kerüljön rá :D

Nincs jelen

#6348 2008-12-09 20:43

roor
Tag

Halika!

Aiolosz érthetõ de nem nekem.:D:D:D:D:D
Bármi ami szívbõl jön érték!!!!!!!
Joccakát :D

Nincs jelen

#6349 2008-12-09 20:47

Vicaa
Tag

Aiolosz, na ugyan kinek kéne ilyen semmiség! :D:D:D:D:D:D:D Itten egy nagy virtuális puszi küldõdik Neked! :)

Elújságolnám, hogy az általam és Nóri általis dícsért Parádfürdõn, van egy nõgyógy rehab rész is. Az én terhességemet ott állapította meg hivatalosan az ottani nõgyógyi, aki irtó jófej.
No, lényeg a lényeg, hogy a kolleganõm lányának nem sikerült a teherbe esés és már két lombikprogi is sikertelen volt, mikor hallott errõl a helyrõl, lehúzott három hetet, kapott kezeléseket és nocsak, egy hónapmálva kaptuk a hírt a pocaklakóról. Következõ eset egy általános iskolai barátnõm, aki többször panaszolta, hogy évek óta szeretnének gyermeket. Mikor én ott feküdtem taliztunk, csodálkoztam, hogy õ mi járatban, hát intézte, hogy bekerüljön õ is három hétre. És lám, múlt héten jött a jóhír, hogy tizennégy hetes kismami. :)

Ja, jelentkezek én is az ajándékozóra, bár az emil címem asszem megvan Roor, de azért a biztonság kedvéért el fogom küldeni.

Volt ma gyógytornász, 14 (!) alkalomma jön hozzám heti kétszer. Kemény edzésprogram van,  nemcsak a hátam dolgoztatja meg, hanem minden porcikám. Csütörtökön jön megint.

Nincs jelen

#6350 2008-12-09 21:45

Györgyina
Tag

Deluigi: Nagyon drukkoltam Neked, hogy még ma jobban legyél. Örülök, hogy ez jól sült el. Már tegnap is akartam írni, hogy idén májusban voltam Nagyenyeden vendégségben egy ismerõsnél. Én még elõtte soha nem voltam Erdélybe, csak hallottam, hogy milyen szép. Hát nekem minden képzeletem felül múlta az a csodás táj. Most készülök Székelyföldre is. Persze nem úgy értem, hogy holnap, de amint lehet megyek. Már nézegetem az útikönyveket és szépnek találom a helyet, ahol laksz. Talán a Csiksomlyói bucsúra kellene elmenni, mert azt hallottam, hogy annak igen megkapó hangulata van. Te már voltál ott, vagy még nem.
Szóval ez a nagy célom a jövõ évre, ami remélem be is teljesül.
Te biztosan a lakhelyeden jársz orvoshoz. Milyenek ott az orvosok és a kezelés. Én nagyon örültem,amikor megláttam, hogy a Székelységbõl is van valaki a fórumon. Van esetleg más is onnan.
Kellemes éjszakát, jó pihenést kívánok.

Roor és Sziszi: én elhiszem, hogy Ti soha nem láttátok egymást személyesen, de akkor is jókedvû, aranyos csajok vagytok és ezen az sem változtat, hogy személyesen nem ismeritek egymást.
Sziszikém: kívánom, hogy a vakolat soha ne hulljon le Rólad, maradj ilyen, mint most.

Vicaa: köszönöm kedves üdvözlésed, egy kezdõnek minden szeretettel írt üzenet egy simogatással felér. Ugyanezt küldöm vissza Neked is.

Aiolosz: A mai nap a Te dícséreteddel érjen véget. Bocs, hogy leizzasztottalak, de én eleve nem vagyok egy Vizi E Szilveszter, de már abból is felejtettem. Önzetlen segítséged nagyra értékelem.

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok               öt mosolygó /ezt hagyjátok meg nekem/    nyanya-Györgyi

Nincs jelen

IBDoktor

Láb