#6351 2008-12-09 21:58
- aiolosz
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
nyanya írta:
"...Aiolosz: A mai nap a Te dícséreteddel érjen véget. Bocs, hogy leizzasztottalak, de én eleve nem vagyok egy Vizi E Szilveszter, de már abból is felejtettem. Önzetlen segítséged nagyra értékelem.Györgyi..."
Na, szoval van mar avatarod is :)
Nem is lehetsz Vizi E. Szilveszter, mert Õ allva pislant, Te meg ulve :-)
Kapaszkodj meg Gyorgyi, Vizi professzor urral a 80-as evek kozepen teniszeztem, face to face, mert O is tagja volt az OSC teniszcsapatanak es Budapest bajnoksagban egymas ellen jatsztunk.
Nincs jelen
#6352 2008-12-09 23:25
- sziszi32
- Tag
Jóéjt népek! Nyanya, aranyos az avatarod, csak a neved valahogy nem passzol, mármint egyáltalán nem vagy "nyanyás" kinézetû... :D :D :D
Nincs jelen
#6353 2008-12-10 07:26
- Ánya
- Tag
Kukacka!
Nyanya!
Szuper az avatarotok!
Maja kutyus melletted, rajtad, Kukacka???
Szépen indul a reggelem.
ma Nelly megy tükire. Kéretik rája gondolni, bár bátor leányzó!!!
Kilencre megy. pontosítnék, nehogy egész nap görcsben legyünk ám!! :D :D
Rohanok az munkába!!
Azután csendben, rendben rosszalkodni!! :D :D
Nincs jelen
#6354 2008-12-10 07:31
- Ánya
- Tag
Deluigi!
jobbulást, de azonnal. vissza a kis genyával!!
Nincs jelen
#6355 2008-12-10 08:02
- mano1973
- Tag
jó reggelt mindenkinek!
Rég voltam de olvaslak titeket és figyelek ám.
Üdv az újonnan érkezetteknek.
Tesó!
péntek lemondva mert nagy munkába leszünk.
Lucier!
Hogy áll a gombfelvarrási akció a nadrágomon?
Beugrok ám hozzád holnap este mert hoztam a gyerekeknek gumi cukrot de csak este 7 felé érek haza.
Rolkáznék egy kicsit és már ott se vagyok:))
Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#6356 2008-12-10 08:18
- Lisa
- Tag
Sziasztok
MEGVAN!!!!!!!!!!MEGVAN!!!!!!!!!!MEGVAN!!!!!!!!!
Mégpedig a KUKUCS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szombaton röpül is Feléd, vagy csak vonatozik...no mindegy is de megy :D :D :D
Nincs jelen
#6357 2008-12-10 10:24
- sziszi32
- Tag
Lisa! Nem is tudod, milyen boldoggá tettél!!!!!! Plusz azzal, hogy szombaton nemcsak a kukucs, de te is röpülsz felénk!!! :D :D :D :D
Nincs jelen
#6358 2008-12-10 10:25
- kukackonzerv
- Tag
Sziasztok
deluigi!
Majdnem kihullott a hajam, de megvan. Köszi lala a szeretetteljes közremûtétet :D.
Ánya!
Maja kukaca köszöni :D ,(mer' van Neki :D) nehéz torna volt Vele a szõnyegen, és szégyenlõsen lecsukta a szemét :) Õhozzá igazodtam, mögé dõlve, mellsõ tappancsokkal kezem körbefonva :).
nyanya!
24 vagy, 28 éves tapasztalattal :D
Mindenkinek szép, könnyû napot :)
Nincs jelen
#6359 2008-12-10 10:45
- Györgyina
- Tag
Aiolosz: A százezredik köszönetem küldöm, nagyon szépen raktad fel a képem. A Vizy E. Szilveszternek nem a nemére, hanem az eszére céloztam. Boldog lehetsz, hogy ismered. Valamikor 2-3 éve én is jártam Dr. László András doktor úrhoz és feküdtem is a Kútvölgyiben Dr. Palik Évánál. Én sajnos nem oda tartozom, így nekem ezért fizetni kellett, amit már most nem tudok finanszírozni. Kár. Jó hely volt. Most a lakhelyem szerint az Uzsoki utcai Kórházba járok, ami pár %-kal rosszabb, de "ingyenes".
Deluigi: Sok sikert a mai vizsgálathoz.
Sziszikém: Én úgy lettem nyanya, hogy bementem egy cipõboltba és kértem egy kényelmes cipõt, a fiatal eladó megkérdezte, hogy milyenre gondol a néni. Erre mondtam én, hogy olyan "nyanyásra". Erre mindketten egy jót nevettünk. Ez a jelszó a kis fruskának állít emléket és a ritkán adódó jó kacagásnak. Amúgy soha nem fogom feladni, hogy a koromhoz és lehetõségeimhez képest a legjobbat hozzam ki magamból, mert ez nekem nagyon fontos az önbecsülésemhez. De hát mindenki hozott anyagból dolgozik. Én akkor is szépen felöltözök és fülbevalót teszek és szépen megfésülöm a hajam, ha csak itthon vagyok, mert ez a jó közérzetem alapja.
Ha beteg vagyok akkor a legszebb hálóingem és köntösöm hordom, ezzel kompenzálom a sz... állapotomat.
Szóval nõcik vagyunk.
Ánya: Ha ráérsz, kérlek írj az email címemre, mert szeretnék Veled kapcsolatot tartani. Köszi.
Kellemes napot tíz mosolygó és egy gumi maci nyanya
Nincs jelen
#6360 2008-12-10 10:51
- Györgyina
- Tag
Drága Nellykém: Már biztosan túl vagy a tükin és jól bekajáltál. Remélem nem volt túl rossz éjszakád és nem fájt a vizsgálat. Angyalom. Ha hazaérsz írj nekünk, hogy hogyan sikerült.
százezer mosolygót küldök nyanya
Nincs jelen
#6361 2008-12-10 10:52
- Lisa
- Tag
Nem csak én hanem MI! :D :D :D
Nincs jelen
#6362 2008-12-10 11:08
- kukackonzerv
- Tag
deluigi!
Jó eredményt várunk vásárhelyrõl. :)
Nelly!
Remélem jóól ment, és azért nem tudsz még írni, mert kerekre etted magad. :)
Nincs jelen
#6363 2008-12-10 11:56
- Vicaa
- Tag
Nelly szurkoltam ezerrel! Várjuk a híreket!
Deluigi! Ez a hasmenõke nemjó hír! Te is számolj be mit mond a dottore!
Nyanya! Én is jót nevettem az elnevezéses sztoridon! :D Nagyon tetszik a pozitív hozzáállásod és a nõcis gondolkodásod is :) Ja és nagyon jólesett amit írtál nekem!
Híreim: Anna baba kezd végre jobban lenni, remélem ez most már nem csak átmeneti lesz. Nekem a tegnapi tornától irtó izomlázam lett, próbálom úgy felfogni, hogy biztos jól dolgoztam ;) Na és szerény is vagyok :D
Kukacka, gratila az avatarotokhoz, nagyon tetszik!
Sziszi, most kicsit, na jól van, bevalomm nagyon irigykedek, hogy Lisáék látogatást tesznek nálatok! :D
Manó légyszi magadról is írjál!
Nincs jelen
#6364 2008-12-10 12:30
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vagyok ám én is és minden nap olvaslak titeket , de mivel nagyon nem vagyok a helyzet magaslatán igy erõm már nincsen irni csak olvasni!!:(
Szarul vagyok nagyon próbálok pihenni , de mellette melózom meg itt van a lakás is!!:(:(
Ha tudok jövök legyetek jók!!
Nincs jelen
#6365 2008-12-10 13:08
- fater
- Tag
Engem már 1981-ben eltiltottak a tej alapú termékektõl.Kipróbáltam azóta nem eszem ilyeneket.Ha mégis vétkezem
futás a vége s napokig nem szabadulok a wc-tõl.
Nincs jelen
#6366 2008-12-10 13:10
- Lisa
- Tag
Luci, kívánok Neked KITARTÁSt és gyógyulást, sokat gondolok Rád és szurkolok nagyon, sok puszi NEKED Lisától!
Nincs jelen
#6367 2008-12-10 13:29
- sziszi32
- Tag
Vica kedves, titeket is csak a távolság tart ugye vissza attól, hogy talizzunk?????? Más akadálya mi volna? :D
Lisa, ne kukackodj, tudod, hogy gondoltam!!!!!! :D :D :D Persze, hogy TI!!!! Ha visszagondolok egypár ndepis gondolatodra, most jól odasimogatnám az orrodhoz, hogy NA UGYE, hogy megmondtam, hogy lesz még MI!! :D :D :D
Nyanya, édi a sztorid a cipõscsajról! Én is igyexem itthon is ember módjára megjelenni, néha minden igyekezetem kárba vész, ha meglátom magam a tükörben... :D
Nincs jelen
#6368 2008-12-10 14:04
- Nelly
- Tag
Sziasztok :D
Aki gondolt rám annak köszönöm,már jól kezdõdött a napunk,nem indult a kocsi ezért apóstól kellett elkérni az övékét...de próbáltam jól kezelni a dolgokat :)
Kb.negyed 10-re ott is voltam,de még a fél 8-ra érkezõk sem végeztek az én orvosommal,mert a vizsgálóban más volt.Tehát 11 körül megérkezett,és na kit hívott be elõször?!Hát engem :)
Adtak csini gatyát,de én magamon hagytam a hosszú pulóveremet...amit a dokim aki igaz megdícsérte,hogy csini de le kéne venni..na puff :)
Kaptam bódítót,nem ütött ki hála teljesen...de asszem kicsit megnyugtatott,még volt erõm beszélgetni is közben :D
Bár a végén ki illetve le akartam pattanni az ágyról kicsit meginogtam és vissza is nyomtak...erre mikor már lejöttem ezerrel az öltözõbe indultam na ott is visszafogtak mert majdnem fejre álltam :D
De összeségében sokkal emberibb és fájdalommentesebb volt mint az elsõ,a hajtásról meg inkább nem beszélnék..még hánytam is..na az jól megkínzott!!!
De a váróban az embereket én nyugtattam :)Azért már ez is valami,nem?
Ja és az eredmény,csak azért írom a végére mert nem jó,illetve mivel már elfogadtam a betegséget ezért lehet,hogy jó,azt mondta a doki enyhe crohn vagy cu.
Ja és a legfontosabb lehet próbálkozni baba dologban...legfeljebb akkor majd használok kúpot ha úgy alakul!!!HÁT EZÉRT CSINÁLTAM ILYEN RÖVID IDÕN BELÜL MÉG EGYSZER VÉGIG!!
Na a fejem még kicsit kótyagos de inkább álmos..kész a gyomortágító levesem...aztán meg majd nagyobb falatok után nézek :D :D
És mégegyszer köszi aki szorított...talán ezért ment minden könnyebben puszi nektek :D
Nincs jelen
#6369 2008-12-10 17:05
- zolcsi
- Tag
Nelly ügyes csaj vagy és az eredmény nem annyira gáz de azért mégsem jó.:( Gyenge crohn nekem is így indúlt de aztán tudod...Na de nem mindenkinél alakúl úgy mint nálam mindenki más.
Luigi érted is szorítunk vigyázz magadra.
Luci drága jobbulást Neked
Lisa vigyázz a sok tanulásal még símán lepipálsz mindenkit.:D
Vica erõsödj csak legközelebb kõkemény dancing vár ránk a a talin.:D
Kukack jó kis avatar hírtelen el kellett fordítanom a monitort hogy lássalak.:D
Ánya olvasom jól bírod a melót csak így tovább.:)
Nyanya üdv minálunk.A neved (sziszivel egyetértek) nem passzol hozzád.Meg ne hargudj kérlek.:D Nem szeretem senkinek azt mondani "nyanya".De ha neked jó így nyugszom bele.
Tegnap szorgalams napom volt kerékcsere spájzban pakolászás világító berendezések ellenõrzése javításas és a nap végén aloézás.:D Na ez ment a legjobban.:D
Kellemetlen sztorim is van a múlt hétrõl.Egyik élelmiszer üzletbe akartam betérni(nem csinálok reklámot nekik) amikor megkordúlt a hasam és rögtön tudtam ebbõl baj lesz.Még szerencsére a parkolóban voltam amikor rámjött.Filózgattam bemenjek vagy ne menjek.Elég parancsolóan jelentkezett ezért hazaaútóztam.De mákom volt súgárban jött az áldás.Na de ha bemegyek vagy 2-3 perccel késõbb jön rám állhattam volna keresztbe tett lábbal az üzletben a beléptetõ rendszer után.:D Szóval okos döntés volt úgy vélem.
Sziasztok!
Szerkesztette: zolcsi (2008-12-10 17:07)
Nincs jelen
#6370 2008-12-10 17:58
- Nelly
- Tag
zolcsi én bízom benne,hogy nálam mindig gyenge lesz...mert ÉN VAGYOK AZ ERÕSEBB!!!!!!
És végül is ha már jó pár éve kóstolgat,de még csak most harapott belém...talán reménykedhetek :D
Nincs jelen
#6371 2008-12-10 18:01
- Ánya
- Tag
HÚÚÚ! Zolcsi! nagy kaland volt a vásárlás-nem vásárlás. Ismerõs. :( Örülök, hogy jól tudtál dönteni :D De egy Fõszaki csak jól dönthet, ugye?
Nelly! ez ám a beszéd!! Vigasztaltad a gyengéket!! Gratula!! :D Ügyes csaj vagy !!! Jó olvasni a hsz-det annyira optimista. ez a megfelelõ hozzáállás!! :D
Deluigi! örülnénk, ha csak egy kis futó gyomorrontás lenne!! Így legyen!! :D
Luci! Küldök neked nyugi bogyót, lesz@rom bogyót most csak abszolút formában :), nagyon sajnálom, hogy igy vagy az adventi idõben!!
Manó! Akkor boldog karácsonyt!! :D Hátha addig nem látunk :)
Nyanya! Tanulom tõled az életszemléletedet. teccik :) :D
Vica!
Csodállak a torna mutatványaidért, amiket heti rendszerességgel bemutatsz!! mellette még Annamami is vagy ! Meg tanulsz is!!
Kukacka!
Egyre többet látlak itt és ez nagy öröm a szívemnek!
Lisa!
Mi van a dokiknál?? A hármas adventi ksozorúkészítés képe nagyon megható volt a számomra :)
Sziszi!
A kukta készítés sztroidon nagyon mulattam !! :D
Írj, írj, írj!!
Megint munka helyett lógok a neten!! :D
Nincs jelen
#6372 2008-12-10 18:17
- sziszi32
- Tag
Édesek vagytok, de ez ma már nálam szinte refrén. :D :D Danikincs ma abban jeleskedett, hogy: tegnap megvágtam a bankszámlámat egy "kis" összeggel, hogy legyen szép ágyterítõm, mert a régi nem illik a hálóhoz. Már a boltban is nézegettem, hogy jé, ezt szét lehet cipzározni, elvileg belefér a régi ágyterítõm. Hát nem fért. A férjem inkább egy szót se szólt, de a pillantása mindent elmondott helyette: hogy ennyi pénzért vehettünk volna olyat, amibe nem kell külön betét... Szóval, én ma a régi ágyterítõmet szépen lekicsinyítettem, nem véglegesen, csak a lelógó részt visszahajtottam, és összeférceltem, sose lehet tudni alapon. Danika pedig ebben úgy segédkezett, hogy azzal játszott, hogy hozzám szaladt, rám ugrott, ráfeküdt a varrott részre, majd kacagva ismét elszelelt. :D Mit mondjak, a tiz percnyi munka másfél órát tartott... :D :D :D :D
Betegeknek jobbulást, Nelly, ügyes vagy! Vendégem vagy egy virtuális rakott krumplira! :D
Luci, remélem, jobban vagy?! :D
Deluigi, holnap szorítok neked! :D
Nincs jelen
#6373 2008-12-10 18:24
- judy1981
- Tag
Luci: már pont hiányoltalak. Próbálj gyakrabban jönni. Azért a leghatásoseb gyógyszered itt van. :D Mielõbbi jobbulást neked.
Nyanya: üdv itt nálunk. Tényleg nem vagy annyira nyanyás. :D
Nelly: és akkor a nagyfõnök vizsgált? Nem szóltam volna a cuki gatyóról? :D Bocsi, ha így volt. Hát igen szokott az ember lánya hõsködni, de a gasztrós asszisztensek készenlétben állnak, és elkapnak. :D
Én most épp bûnt készülök elkövetni:
Tegnap kaptam egy munkatársamtól egy kis disznótorost. Hát nem fért be a fagyóba, így ma meg kell sütni. Hát már csak ne menjen kárba. Aztán meg egy kis sütike...
Nincs jelen
#6374 2008-12-10 18:44
- judy1981
- Tag
megsült. az illatok nem sok jót jósolnak a pocimnak. ;)
Nincs jelen
#6375 2008-12-10 20:31
- roor
- Tag
Halika!
Kukk.:D:D:D:D
Csak kicsit vagyok,mert egy baromira lusta malacka lettem a héten.:D:D:D:D
Nelly:hõs vagy,jár a zabálás érte!!!!!!:D:D:D:D És a büntidet is visszavonom.:D:D:D:D
Sziszi drágám:Danikincs tényleg kincs.:D:D:D:D
Sok-sok pussznyancs arányosan eloszva,meg képen nyalás meg minden.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6376 2008-12-10 20:40
- Nelly
- Tag
Nem is tudom elmondani mennyire jól esett,hogy gondoltatok rám...de komolyan :)
Hiszen ha azt veszem ez csak egy ici-pici tüki volt,de mégis...
Azt hiszem az egészséges emberek talán nem is tudják milyen érzés az mikor ennyien szorítanak és gondolnak rájuk..mármint értitek..
Szóval komolyan nagyon nagyon jó érzés és köszönöm mindannyiótoknak!!!
Sok sok erõt tud adni.
Külön nem emelnék ki senkit,mert valahogy mindig kihagyok valakit és ezt most nem szeretném :)
Legyetek jók.
És most újra bekukkolok a hûtõbe ....:D :D
Nincs jelen
#6377 2008-12-10 22:53
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Bekukkantok ide is gyorsan! Nelly ügyes vagy eszembe jutottál nekem is ma, tudtam mire idekerülök már túl leszel mindenen! Jobban örültem volna más eredménynek :/ viszont azért az jó hír, hogy kezdeti, ha sikerül beállítani a bogyóid bizti minden rendben lesz!!
Kukack jó az avatarod! :D Klassz, hogy már mindenkit látni szinte! :)
deluigi!Neked is sok sikert a dokinál!!!!!
Luci jobbulást neked gyere azért néha mesélj kicsit mi van veled pontosan?!
Én megvagyok, mag a vírusom is jól van :) most a mandulámat akarják kiszedetni velem..majd pénteken megyek a Humira aztán akkor beszélek a dokival Õ mit mond erre.
Nincs jelen
#6378 2008-12-10 23:26
- nori
- Tag
Képzeéjétek,kiderült hpgy "adományból" kapom a HUmit,elõször 2x40mg volt,ma volt a második alkalom de már csak 40mg, és kiírt meg 2x40mg-ot,ami azt jelenti,hogy jan.közepén vérképpel kontroll..mi van utána? Nincs tovább adomáyn? vagy ha kell akkor megigényli az OEP-tõ?
Semmit nem tudtam kérdezni errõl mert sietett és a papírt amit írt csak a kocsiban ülve olvastam el...
Azt mondta azért csak 1 injekció ma,mert kettõvel kezdi aztán csökkenti..van valakinek ilyen taptasztata,infója?
Nincs jelen
#6379 2008-12-10 23:27
- sziszi32
- Tag
jóéjt mindenkinek!
Nincs jelen
#6380 2008-12-10 23:30
- zotyesz
- Tag
jóéjt sziszi
Nincs jelen
#6381 2008-12-11 07:24
- Vicaa
- Tag
Deluigi, drukk Neked! :)
Most pedig önös érdekû kérés a Fõmamitól: Feldobta a labdát a Mosolyalbumban Aiolosz a babaversenyt illetõen. Na, tegnap beneveztük Annát, igaz már csak holnapig lehet szavazni. Aki gondolja küldjön rá egy szavazatot, az alábbi linken lehet megtenni:
http://www.amalom.hu/angyalibabakszepse … y/szavazas
Elõre is köszönet és hála!
Nori a Remi-humis topikban is kérdezz rá!
Nincs jelen
#6382 2008-12-11 09:05
- Györgyina
- Tag
Deluigi: gondolatban Veled vagyok. Remélem az utad szerencsés lesz és annál már csak az eredményed lesz jobb. Várom, hogy mielõbb sikeresen, jó hirrel érj haza.
Vicaa: Annácskád annyira elbûvölõ, gyönyörû leányka, hogy igazán nem szívesség Rá szavazni. Ezer szívecskét küldök az Angyalkádnak.
Mindenkinek: és a jelszavam viccnek szántam. Az ostoba liba nem tudta, hogy a nyanya az vidéken a nagymama kedves megszólítása. Nagyon jól esik, hogy nem tartotok a pejoratív értelemben nyanyuskának, de engem ez egyáltalán nem sért. Viszont közkívánatra megváltoztatom a jelszavam, ha Aiolosz segít ebben, mert természetesen ezt sem tudom magamtól. Bocsánat, ha Valakit sértettem ezzel, nekem ez csak egy jó poén volt.
Zotyesz: Tartok tõle, hogy mi sorstársak vagyunk. Sajnálom, hogy Te is ilyen "jó ellátásban" részesültél, de ezen már egyikünk sem tud változtatni. Magam részérõl csak próbálom méltósággal viselni mindazt ami megtörtént. Nagyon szimpatizálok Veled, derüs fickó vagy, ami nekem nagyon bejön. Azt remélem, hogy ez kölcsönös.
Ánya: Tudom, hogy most dolgozol, de ha hazaérsz, nézd meg az email-od, küldtem képet az én "kisfiamról" Marcukámról és egy képet becsempésztem magamról is.
Rorr: Ha kilustálkodtad Magad, örvendeztess meg a társaságoddal. Várlak.
Sziszi: Hol lehet Danikincsedre szavazni, Neki ezer plüssmacit küldök addig is és ezer szívecskét.
Nelly: ügyes, bátor lány vagy. Az, hogy kezdõdõ Chronod van igen jó hír. Azt még tudják kezelni. Így remélem minden vágyad teljesül, amit csak szeretnél. Sok sikert. Addig is jól zabáld tele magad, megérdemled. De az alakodra vigyázz, mert ahogy látom Te vagy a fórum világszép királykisasszonya. Maradj is az.
Szép napot, jó egészséget, szeretõ ölelést kívánok Nektek ki is vagyok? Györgyi ala nyanya
Nincs jelen
#6383 2008-12-11 09:17
- Lisa
- Tag
Sziasztok, egy kis csalással (no nem csak "tesóm" által) leadtam már két szavazatot a ...szóval Annára, majdnem mást írtam, de ez nem az én tisztem, Vicaa, Ati úgy is tudja mire gondolok :D :D :D
NEm soká itt van szombat még holnap megyek aztán meg reggel indulunk.
Jelentem nekem is a torkom kiakadt lehet, hogy nem kellett volna annyit énekelnem :D :D
deluigi: nagyon vigyi magadra és szurkolok,
Nelly: Te meg természetesen egy hõs vagy, de ezt eddig is tudtuk :D
Zolcsi: oké megfogadom, már hiányzik ám a dumcsi...
arpapa és Zotyesz, nagyon Jó szórakozást ha nem jelentkeznek akkor is menjetek :D
Én elviekben jövõ hét végén megyek egy találkozóra Pestre ha minden igaz, bár én nagyon szeretném :D
Megyek tanulni, szép napot Nektek,
JAJ Ánya, szánom-bánom de halasztom...halasztom mint mindig, remélem , hogy nem lesz belõle gond, de most még nincsen idõm.
Roor : természetesen engem is húzzál ki, vagyis én is játszok vagy hogy is :D :D :D
Nita : ne hagydd Magad csak ha nagyon muszály!!!!
Nincs jelen
#6384 2008-12-11 09:54
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Nyanya, én nem neveztem be Danit semmilyen versenyre, valahogy nem áll közel hozzám az ilyesmi... :D :D
Egyébként roorkiskirály általában csak este van, mert dolgozik, helyettünk is :P
Lisa, te már annyira kódoltan fogalmazol, hogy hiába a nyilvánosság, mégiscsak az érti, akihez konkrétan szólsz!
Deluigi, remélem, rendben túlleszel a dolgon!!! :D
Zotyi, neked külön jóreggelt!!!! :D :D
Most ennyi, majd folytatom, csak Dani bemászott az ölembe, és nem hagy bééékén! :D
Nincs jelen
#6385 2008-12-11 10:51
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Kedves nyanya,hát ezzel a királykisasszony mondattal jól megnevettettél,még most sem tudom a mosolyt letörölni az arcomról :D
Hát most már mivel két napig csak "henyéltem"ideje felkötni a gatyót...vagyis ma már elvégzem itthoni teendõimet,fõzés,mosás,takarítás..és nem ártana gondolkozni karácsonyi meglepiken sem.
Meg szeretnék annyi barátomat meglátogatni...hiszen nagyon remélem ebben az évben többet nem kínoz már meg semmi,és nyugodtan élvezhetem a decembert,pláne ha hó is lenne...
Meg szegény "apró"kutyusom is ideje lenne megszeretgetni és jól megfuttatni...mert még mindig valahogy jobb húsban van mint én :D
Luci drága barátném lehet meg kéne fogadni tanácsod és kaját cserélni...de valahogy nincs gusztám a száraz táphoz :D :D
Most megyek is dolgomra
Üdv mindenkinek aki betegeskedik annak jobbulást(fõleg neked Luci :) )
Pusszantás
Nincs jelen
#6386 2008-12-11 11:18
- Norby1
- Tag
Lisaról tudni kell hogy õ angyal nyelven dumcsizik néha :D
Nincs jelen
#6387 2008-12-11 14:47
- Nelly
- Tag
ja és amit elfelejtettem
Szerintem itt talán mindannyian egy hõsök vagyunk :) de Lisa kettõnk közül én tudom ki a nagyobb hõs...és az nem én vagyok :)
Nincs jelen
#6388 2008-12-11 16:50
- roor
- Tag
Halika!
Meghoztam a társaságom.:D:D:D
Hát gyerekek,nem vagyok a legjobban,egész nap baloldalt folyamatosan piszkált,néha görcsbe rántott.
Nem tudom mi lehet,hasmars az nincs,csak ez a piszkálódás.
És leragadnak a szemeim,pedig a héten aztán nem hajtottam szét magam,szundikáltam dögivel.
Lehet ez volt a baj.:D:D:D:D:D
Úgy látszik a kis dög szereti a hajtást.:D:D:D:D:D
Deluigi:gondolva volt ám rád,de kérek szépen bejelentkezést.:D
Vicaa::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Györgyinyanya:nem felejtettem el hogy ígértem emailt,de lusta disznó vagyok és nem sok kedvem van pöttyenteni,egyébként való igaz hogy csak estefelé szoktam kukkolni,me egész nap úgy csinálok mintha dolgoznék.:D:D:D:D:D
Lisa:rendben,csak megállt a levegõben ez a dolog,3 címem van,nem több.:D
Ne izgulj,szuper hétvégéd lesz,de azért gondolj szegény szerencsétlen rooruralkodóra is.:D:D:D:D:D
Sziszi drágám,addig jó amíg az öledbe tud mászni,képzeld el mondjuk 10 év múlva akkor már "ciki" lesz anya ölébe kúszni.:D:D:D:D:D
Nelly kis vadóc,lakmározzál,pihenj és élvezd ki minden szabad perced.:D
LeszbosziLuci:pihenj és erõsödj,gyógyulj,me a doki bácsi csúnyán fog nézni.:D:D:D
Tesó:te meg a másik legyél aki nagyon sokat pihen!:D:D:D
Csavargók merre jártok?:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6389 2008-12-11 17:23
- aiolosz
- Tag
Györgyinya írta:
"...megváltoztatom a nicknevem, ha Aiolosz segít ebben, mert természetesen ezt sem tudom magamtól. Bocsánat, ha Valakit sértettem ezzel, nekem ez csak egy jó poén volt."
Nem sertettel senkit es nagyon kedves volt Veled mindenki. Gondolom eszrevetted, hogy nekem is Gyorgyi voltal :) Miutan rambiztad a keresztapasagot, batorkodtam a "Györgyinya" nevet adni Neked, ami egy kicsit szlavos, de szerintem nem rossz...persze lehetne "Györgyina" is..
Amennyiben Neked mas elkepzelesed van, akkor termeszetesen a nicknevet modositani fogom.
:-*
aiolosz
Nincs jelen
#6390 2008-12-11 17:29
- judy1981
- Tag
Nyanya: nem tudom Te milyen vidékeken jártál, de nekem itt keleten már be akarták törni párszor az orrom a nyanyázás miatt. :D De mi is azt mondjuk az öreg(ebb) néniknek való cuccokról, hogy nyanyás. De talán veled új értelmet nyer a szó. ;)
Nincs jelen
#6391 2008-12-11 18:08
- sziszi32
- Tag
hellóka, danit végre kilõttem, most bal kézzel irok, jobb kézzel meg gyúrom a karácsonyi mézeskalácsot, végre 1szer idõben! és várom lisáékat ezerrel! tegnap éjjel nem is tudtam aludni!
deluigi, jól vagy?
nálunk a nyanya az, aki minimum 80 éves, mamuszban császkál, pletykál, és úgy általában nem túl kellemes személy :D
Nincs jelen
#6392 2008-12-11 18:26
- Nelly
- Tag
Roor mivel visszamondtad kegyelembõl a hõsies viselkedésemért a kajamegvonást hát élek is vele,most pakoltam be egy kis sült húst krumplipürével és egy kis tejfölös fokhagymás uborkasalátával :D
Azért kicsit pihiztem ma is..mert most érzem csak igazán kicsit feldúltak vagy feltúrtak odabennt :)
Nincs jelen
#6393 2008-12-11 20:19
- pasek
- Tag
Szia Kingitanga Úrnõ!
Téged szólítalak meg, mert legutóbb tõled olvastam a csavargók hiányolását.
Sokfelé csavargok, ma Pesten voltam nem túl kellemes családi ügyben, meg volt némi "jószolgálati" munkám, rajzoltam mint a kisangyal harminc-mittoménmármennyi órát csak úgy szívességbõl, aztán most ugrok neki a sokszorosának, de ez már talán hoz is valamit a konyhára :@
Vagyis csavargok tovább :(
De szavaztam Annababára!! :)
Nincs jelen
#6394 2008-12-11 20:22
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:tõlem is kapott a csajod egy voksot.:D
Deluigi:örülök hogy minden rendben ment.:D
Pasek:tudok rólad mindent.:D És puszillak.:D
Vánszorgok vízszintesbe,pontosabban bevonszolom magam.:D
Joccakát.:D
pá
Nincs jelen
#6395 2008-12-11 21:08
- sziszi32
- Tag
Pasek, személyesen majd többet mondok, most csak annyit, hogy remélem, a helyzethez képest elég jól vészelted át ezt a napot :(
Danika megtanult táncolni, ami nála abból áll, hogy leguggol, és rázza a fenekét... igen, igen, akik elképzelték,s mosolyogtak, azok jól tették, mert roppantul aranyos volt! :D :D :D
Nincs jelen
#6396 2008-12-11 21:16
- Györgyina
- Tag
Aiolosz: a név tökéletes, nem kell változtatni, Salamoni döntés volt, köszi.
Roor: Jobbulást kívánok, van idõm kivárni, míg remélem hamarosan jobban leszel és akkor majd írunk egymásnak. Ezer mosolygó.
Deluigi: Örülök, hogy szerencsésen túl vagy a mai napon. Jó egészséget.
Sziszi: Olyan jó olvasni nap, mint nap Danikádról. Rorral értek egyet, olyan hamar elmegy ez a boldog idõ, élvezd ki minden pillanatát és oszd meg Velünk is.
Mindenkinek kellemes éjszakát. Györgyinya
Nincs jelen
#6397 2008-12-11 23:20
- sziszi32
- Tag
Jóéjt népek, bár én még fenn leszek, mert Dani még mindig kukorékol... :D :D Na ez az egy nem fog hiányozni ezekbõl az idõkbõl, az örökös kialvatlanság... :cool:
Nincs jelen
#6398 2008-12-12 05:37
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt!
Deluigi, lehet kicsit gyorsan hagytátok abba a medrolt, ugye? Ügyin túlvészelted a "mûszerezést", bízom benne, hogy a fránya gyulladás hamar alábbhagy és elsöpör tõled gõzerõvel.
Nelly, szuper csaj vagy, örülök, hogy azért a vizsgálat tûrhetõbb emléket hagy benned, mint az elõzõ, det ugye sajnos edzõdik az ember ahogy nõ a tükik száma... Ami viszont csodás, hogy indulhat a bébiprojekt! Hajrá! :):):)
Pasek, kitartás a munkálatok tengerében!
A szavazatokat mindekinek köszönöm!
Györgyinya, nagyon találó lett az új neved! :)
Mától szerdáig beindul nálam a tanulási nagyüzem, Anna minden napra elhelyezésre kerül valamelyik mamihoz, vagy Attila vigyáz rá. Addig most nálam megáll kicsit az élet, de azért ide jövögetek majd egy kicsit felüdülésképpen.
SZiszi! Nagyon ari lehetett Danimanó, ahogy táncikál! :) Anna is igen muzikális, õ meg a fejét rázza és ülve elõre hátra dõlöngél a zenére :)
Nincs jelen
#6399 2008-12-12 06:51
- akiss
- Tag
Jó reggelt!
Deluigi! Nagyon szívós hapi vagy, hallod-e! :D Csak bámulok,hogy te vezettél haza. Én tüki után csak voltam a vakvilágban, habár engem kábítottak. Délután meg a falat tudtam volna kaparni úgy fájt a bélésem, mert mint utólag megtudtam közel 20 mintát vettek gyönyörûségés belecskémbõl szövettanra. :( A medrollal én is így jártam, korán csökkentette le a doki az adagot és újból erõs lett a gyulladás.
Szeretnék most reagálni zolcsi egy régebbi hozzászólására, hogy "a 16-os crp nem sok egy kicsit?" Azért örültem neki, mert minimális medrol mellett csökkent, eddig erre még nem volt példa.
Vica csak túlzásba ne vidd a sok tanulást! :D Pihi is kell néha!
Nincs jelen
#6400 2008-12-12 10:33
- sziszi32
- Tag
sziasztok, megmutatom nektek a legújabb mûvem, a kételkedõk kedvéért ez is fából van:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<kép>
<kép>
Nincs jelen