#6451 2008-12-16 17:46
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Na, szépen vagyunk! Hazajövök fáradtan, mondom magamnak, sziszi, ezek a fórumos dumagépek biztosan árasztják a jó hangulatot... és meg kell, hogy mondjam, szomorú vagyok! :( Felség, kérem ez ügyben bölcs döntésedet, mit érdemelnek azok, akik ilyen hûtlenek a fórumhoz? :D :D
Nincs jelen
#6452 2008-12-16 18:13
- Ánya
- Tag
Luci! Mi van veled? Jobban vagy már??
Judy! kicsit hiányoztál, de látom megvagy.
Zolcsi! Lovagias a viselkedésed, lehetnél talán Kingitanga lovagja is!!
Sziszi! a jó hangulat te magad vagy, már az avatarod is, meg persze Deluigi is, persze :D
Lisa, Pasek! Nagy öröm, hogy újra itthon vagytok. Aggódtam értetek, de ezek szerint joggal. Persze csak az út miatt, mert a vendégségben biztonságban voltatok!
Roor felség! remélem ma jobb volt a nap, mint máskor :D
Mindenkinek jó hangulatot és nyugis angyalkázást :D
Nincs jelen
#6453 2008-12-16 20:15
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágám,kivételesen nem büntetném akik nem jönnek mostanában,tekintettel arra hogy én magam mint uralkodó sem teszek másképp.:D:D:D
Sajna.De ez van.
Nem vagyok jó passzban,és ami rólam nehezen elmondható,de ma valóság volt:nem volt étvágyam,jelen percig összesen hajnal négytõl kettõ és fél azaz 2.5 natur zsömit sikerült magamba tunkolni valahogy.
Bugit járnak a belecskéim odabent,csak a tartalmuk nem ficereg semerre.Ergo:a mosott rongy hozzám képest vasalt,keményített,fehérített keszkenõ.:D:D:D:D:D
Velõsen ennyi.:D
Luci dolizik,és crohnsággal hadakozik,manó két helyen is doli+lakásrendberakás.:D:D:D
A többiek meg szerintem karácsonyi vadászaton vannak.:D
Lisa:pussssz és brühü.:D :(
Cuppanós drágáim :D
pá
Nincs jelen
#6454 2008-12-16 22:15
- sziszi32
- Tag
Felség, remélem, azért karácsonyra összekapod magad!!!! A belecskéidet meg utasítsd rendre, miféle dolog ez, egy Felséget megkínozni!!!!!
Ja, mizujs a karácsonyi angyalkázással? Mikor lesz sorsolás? :D :D Megyek dexterezni :D
Nincs jelen
#6455 2008-12-16 22:21
- nori
- Tag
Szisztok,
ma en se voltam jol,olyanokat gorcsoltek a beleim,hogy osszereandulatam egesz testemben..mostmar kicsi nyugi van,limonadet iszogatok,varom anyucit,es szerettelek volna Benneteket ertesíteni,hogy beindult a szavazas a receptversenyen..hat kismiska vagyok,biztos nyerni nem fogok a zsuri szerint mert tobb nagyon incsiklando palyamu is fenyevekre jobb az enyemtol..
Egyedul marad a kozonsegszavazas (díja titok:)) igy szamitok ratok..az en receptjeim csak 2 kategoriaban vannak,sesszert és elõétel,Nóri receptjei alatt.
Baklava rolád
Keksztorta
Babsaláta tésztakéregben
Csõben sült brie sajt
Pikáns liptauer
Nézzétek meg,ha teccik,dobjatok egy e mailt a szabalyok szerint:) KÖSSZ!
http://domesticgoddess.freeblog.hu/
Szerkesztette: nori (2008-12-16 23:15)
Nincs jelen
#6456 2008-12-16 22:33
- aiolosz
- Tag
nori írta:
"Babsaláta tésztakéregben...Csõben sült brie sajt
Nézzétek meg,ha teccik,dobjatok egy e mailt a szabalyok szerint:) KÖSSZ!
http://domesticgoddess.freeblog.hu/
Ezekre dobtam 1mailt, mert a "dieta uber alles"...
es persze, szeretnem, ha 1x +hivnal egy ilyen papikara
Nincs jelen
#6457 2008-12-16 23:10
- nori
- Tag
Melyik teccik legjobban, a kece ami jó fûszeres?:)
Amikor majd talizunk hozok mindenbõl és ki mit bír el...de több budit is biztosítunk a környéken:)
Na jó,nem fog kellenni mi tudjuk mi a mérték,haha
Nincs jelen
#6458 2008-12-16 23:17
- aiolosz
- Tag
nori írta:
Melyik teccik legjobban, a kece ami jó fûszeres?:)
Amikor majd talizunk hozok mindenbõl és ki mit bír el...de több budit is biztosítunk a környéken:)Na jó,nem fog kellenni mi tudjuk mi a mérték,haha
Nori, nekem mind2_õ OK :D
Nincs jelen
#6459 2008-12-16 23:34
- sziszi32
- Tag
jóéjt, népek! :D
Nincs jelen
#6460 2008-12-17 06:27
- kukackonzerv
- Tag
Sziasztok, hello lala :) !
Valóban ma volna a Captain Heppibörzééje? :D Ez szuper! Akkor gondolaban egy kisvitorláás kékszalaggal átkötve :D a táti dunakanyarban vén folyónk síma vizére eresztve, hogy szép csendesen leússzon Budáig :)...
Nincs jelen
#6461 2008-12-17 09:26
- aiolosz
- Tag
Szilvy mindenkit udvozol, sok doga van, de majd jelentkezik.
deluigi, ha javasolhatnam a nocsabasz helyett a hazassag_szedelgot inkabb :D
Kukacka....megerkezett :-*
Nincs jelen
#6462 2008-12-17 09:54
- fater
- Tag
Deluigi.Ha elégedett vagy miért akarsz nõcsábász lenni?
Nincs jelen
#6463 2008-12-17 10:11
- sziszi32
- Tag
Sziasztok drágáim! Aiolosz, ismét közelebb vagy egy évvel a Nirvánához!!! Gratulálok! :D :D :D
Nálunk elég furi volt a reggel, Dani egész éjjel nyugtalankodott, reggel hányt, de egyébként továbbra is jókedvû. Fel is hívom a dokinõt, hogy emiatt látogassuk-e õt meg, hiszen nem mindegy, hogy a karácsonyt itthon töltjük-e, vagy az orvosi ügyeleten! :(
Nincs jelen
#6464 2008-12-17 10:38
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
".. Aiolosz, ismét közelebb vagy egy évvel a Nirvánához!!! Gratulálok! :D :D :D
Koszonom :)
Igen es mar a Hurik is ki vannak jelolve, akik majd tollal simogatnak itt_ott :-D
Nincs jelen
#6465 2008-12-17 14:21
- sziszi32
- Tag
Hellóka, mejgöttem a suliból! Aiolosz, nem akarlak kiábrándítani, de az, amiben te reménykedsz, az az iszlám mennyországa, én pedig a buddhista mennyországot kívántam neked (ahol már nem marad semmi vágyad, és feloldódik a lelked a nirvánában) :D :D De úgy látom, deluigival egyetemben egyre több a tesztoszteron roornéninél, ezért nem is csodálkozom a vágyaidon :D :D Jó az új avatarod! :D Szóval, akkor korrigálom: az iszlám mennyországot kivánom neked, kedves! :D :D
Nincs jelen
#6466 2008-12-17 16:40
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
Hellóka, mejgöttem a suliból! Aiolosz, nem akarlak kiábrándítani, de az, amiben te reménykedsz, az az iszlám mennyországa, én pedig a buddhista mennyországot kívántam neked (ahol már nem marad semmi vágyad, és feloldódik a lelked a nirvánában)
Kedves Sziszi !
Pro primo: en mint a vallastudomanyok jeles tudora, gondolod, hogy nem tudok kulonbseget tenni a szezon es a fazon kozott :D
Szives figyelmedbe ajanlom Goldziher Ignác: "A buddhizmus hatása az iszlámra" cimu opusat.
Ime ebbol ket idezet:
"..Abu-l-'Alá egyébként is aszkétikus elveket vallott: a földi javakról való lemondást, a világi élvezetek kerülését hirdette. A nõtlenségre szerinte azért van szükség, mert az emberiség tenyésztése csak a nyomor fonalát fonja tovább. "Gyermekeim - mondja - a nemlét gyönyörében élnek, mely nagyobb a földi világ minden gyönyörûségénél". A világtól való megszabadulás eszméjét tette magáévá, a Nirvána gondolatát. Az ember csak a nemlétben találhatja meg örök nyugalmát, a semmiben, amit nem talál meg addig, amíg az élet gyötrelmei kínozzák...."
"...Kremer megkockáztatta, hogy Abu-l-'Alát valószínûleg a dzsaina szekta egy tagja avatta be az indiai tanok ismeretébe. A dzsaina mozgalom rokonságban áll a buddhizmussal, ám annál régebbi. Mahavira a vallás fõ szentje, aki Buddha tanítómestere volt. A dzsaina hívei szerint is a Nirvána az élet célja, ahová aszkézis, lemondás vezet...."
Azert a rovid idezet, mert lehet, hogy a forum becses tagjai kozul tobben a fraszt kapjak, ha folytatom :) ;)
Pro secundo:
Az ökumenika nem csak a keresztyen egyhazakra ertelmezheto, hanem a vilag_vallasokra is, vagyis kell es van is atjaras a vallasok kozott. Lasd, "Nirvana and Hurik"
es vegul egy vicc:
iskolaban felel a diak, tema a francia forradalom
kerdi a tanar: na fiam kit jatszottak jelentos szerepet a forradalomban
a diak nem tudja, de sugnak neki....a jakobinusok, a jakobinusok
a diak batran kivagja: a japan kubikusok
kerdi a tanar: edes fiam, mit kerestek ott azok ?!
erre a diak: ugy ket, ket es fel ezer forintot tanar ur kerem
labjegyzet: amikor ez a vicc szuletett, akkor tenyleg annyit kerestek
Aranyos vagy Sziszi, mond meg legyszives az uradnak es parancsolodnak, hogy helyettem adjon Neked ket puszit :D
:-*
aiolosz
Nincs jelen
#6467 2008-12-17 16:40
- Ánya
- Tag
Aiolosz!
Isten éltessen tünetmentesen, még itt a földi mennyországban, közöttünk. Nem adlak sem a buddhista nirvánának, sem az iszlám mennyországnak, senkinek. Maradj csak itt velünk :D
Kívánom azonban, hogy itt is legyen kedvedre az élet :D :) Itt-ott simogatásokkal, tollakkal, vagy, amivel kívánod!!
tetszetõs az ünnepnapi avatarod! :D
Roor!
felség! küldök neked az én jóllétembõl!! Jelentem neked, alázatosan, hogy nagyon jól vagyok. Nem tudom, hogy alattvalónak szabad-e jobban lenni, mint az uralkodójának, akit rajongásig szeret??? Béres cseppre gyanakszom, hogy talán attól vagyok ilyen energikus. Lehet felséges étvágyad visszajönne ezektõl a cseppektõl? Nekem lett étvágyam, meg erõm tõle, pedig hitetlen vagyok :D Mármint a Béres cseppben nem hiszek, csak benned uralkodóm,:) meg persze Istenben. :D
Deluigi!
Van önismereted!! Szerintem is való neked a cím, amiért esedezel :D
Nekem tetszik, ahogy teszed a szépet a nõknek. Mit szólnál a "Kingitanga fiatalka gavallérja" elnevezéshez?
Judy, Zolcsi, Nelly,keleti csapat!
Remélem minden rendben, csak az angyalkázás miatt vagytok kevésbé:D
Sziszi!
olyan energia árad a soraidból, hogy még több lesz nekem is!! :D Köszi!! :D :)
Kukac!
igazi figyelmes csajóca vagy :D
Puszi néked!!
Nincs jelen
#6468 2008-12-17 16:51
- sziszi32
- Tag
aiolosz, bölcs rendreutasításod elõtt csak meghajolni vagyok képes... :D :D tudományod a vallások terén elképeszt, és még alázatosabbá tesz irányodban... :D tisztelettel: egy kétségtelenül buta és tohonya alattvaló! :D
Nincs jelen
#6469 2008-12-17 17:06
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
aiolosz, bölcs rendreutasításod elõtt csak meghajolni vagyok képes... :D :D
Sziszi a "bolcs" jelzorol jut eszembe :)
van egy suszter, akinek van ket inasa
az egyiket okosnak tartja, a masikat butanak
egy alkalommal probara teszi az okosat
mond fiam, mit csinalnal, ha ide a terre leszallna egy repulogep
semmit, mester ur, nyugodtan dolgoznek tovabb
bolcs vagy fiam, mondta a mester
nem vagyok az, de az on vezetese mellett meg azza valhatok
megjegyezte ezeket a szavakat a buta
egy izben ot is probara teszi a mester
mond fiam, mit csinalnal, ha a felesegem kihivna a konyhaba
semmit, mester ur, nyugodtan dolgoznek tovabb
nagy okor vagy fiam, mondta a mester
nem vagyok az, de az on vezetese mellett meg azza valhatol
ezt egy 1936-os "Kepes Kalendarium"-bol loptam
bocs, tobb vicc nem lesz itt
Nincs jelen
#6470 2008-12-17 18:05
- Szilvike0522
- Tag
Aiolosz!!!
Szülinapodra kívánjuk neked:
Szerencse kísérje végig életed.
Szerencse mellé még egyebet,
Sok-sok vidám, örömteli percet,
Sorsod útja legyen mindig egyenes,
Te pedig légy boldog és egészséges!
Boldog Születésnapot!
Szilvike0522,és Gergõ1983
Nincs jelen
#6471 2008-12-17 19:51
- roor
- Tag
Halika!
Egyetlen Görög Istenem,drága Fõbordám Istenke éltessen nagyon sokáig!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Ánya:szabad jobban lenni,sõt kötelezõ elõírás.:D:D:D
Kutatásaim alapján a bérs c-vitaminját nem bírom,mert azóta voltam híg széklet álappotban mióta szedtem,és mióta meg kivettem a gyogyis dobozomból jelentõs a javulás kedélyügyileg,pociügyileg.:D:D:D:D
Nekem úgy látszik ez nem jött be.:D:D:D:D
Sziszi drágaságom,millió cuppanós a hihetetlen családodnak.:D:D:D:D
Holnap 11-kor idénre befejezem a munka imitálását,és meglepetésszerûen fodrászhoz megyek.:D
Pénteken utolsó ajándékvadászat.:D
Éppkézláb beszámoló szombat elõtt nem várható tõlem,de Kingitanga felett ragyogó napsütés várható.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6472 2008-12-17 21:00
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Ánya vagyogatok én is szinte mindig...csak chaten.
Holnap én is nyakamba veszem a várost...kellene már valami karácsonyi meglepi...ötletem már van jó sok :)
Puszi
Nincs jelen
#6473 2008-12-17 21:19
- sziszi32
- Tag
Nálunk már egy ideje megy az ajándékvadászat, vajmi kevés eredménnyel. :D :D A nagyiknak van könyv (amibe daniképet lehet ragasztani, s lapozva a kép különbözõ szitukban látható, s remélhetõleg ettõl a nagyik el lesznek ájulva (vagy nem, de akkor leütjük õket, csupán a hatás kedvéért :D), plusz valami kozmetika (krém, tusfürdõ, sampon) elvileg a nagypapik is el vannak látva (borotva, kávé),a sógornõmnek lehetetlen ajándékot választani, mert nem szeret változatosan öltözni, olvasni, kozmetika nem érdekli, babaholmi még korai (áprilisban szül), szóóóval, nem tudom, õ mit kap tõlünk. Lehet, valami kozmetikát mégis, aztán csinál vele, amit akar, és kész. :D :D van valakinek valami univerzális ötlete? (a parfüm se jó, mert nem használ iesmit :D)
Talán már írtam, hogy Daninak két foga is jön egyszerre, szegénykém nagyon nyûgös és anyás. Jól megszenvedik a babák ezeket a fránya fogakat!! :(
Nincs jelen
#6474 2008-12-17 21:26
- Nelly
- Tag
Sziszi azokat mi is nem csak a babák :D
Nekem fogszabályozót javasoltak nem is olyan régen..erre én már minek mikorra rendbe teszi csináltathatok kivehetõ protkót...:D:D
Nincs jelen
#6475 2008-12-17 23:15
- sziszi32
- Tag
nelly, aranyos vagy! De ne légy ennyire optimista!! :D
Deluigi, most aztán indulás gavallérkodni a csajokhoz! Én speciel kérek egy csokor liliomot, sachertortával és valami cuki kis belga csipkével, aztán mindezért lehet, de csak lehet, megmutatom a (szõrtelenített) bokámat! Mint a régi szép idõkben! :P
Nincs jelen
#6476 2008-12-18 02:50
- aiolosz
- Tag
Szilvike0522 írta:
Aiolosz!!!
Boldog Születésnapot!
Szilvike0522,és Gergõ1983
Koszonom szepen :)
Nincs jelen
#6477 2008-12-18 02:51
- aiolosz
- Tag
roor írta:
"..Egyetlen Görög Istenem,drága Fõbordám Istenke éltessen nagyon sokáig!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D
Rubintos Viragsszalam :-*
Nincs jelen
#6478 2008-12-18 08:52
- Szimi
- Tag
Látom Del,hozod a formádat itt is :D :D
Nincs jelen
#6479 2008-12-18 09:28
- Ánya
- Tag
Roor felség!
Köszönöm a napfényt Kingitanga felett :)
Mindenkinek belsõ napfényt, akinek ki kell lépnie Kingitanga földjérõl, mert határon túl határtalanul szakad az esõ :(
:D :D
Nincs jelen
#6480 2008-12-18 09:46
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, valahogy eltelt ez a éjszaka is, Danika háromszor kapott lázcsillapítót, szenvedett kegyetlenül, és állandóan rám-mellém hengeredett, és úgy aludtunk húsz perceket, aztán megint csak sirt szegénykém. Volt, hogy, nekem is sirni volt kedvem.. Remélem, fog uraság jókat röhögött magában, mert nekem nem sok kedvem volt hozzá... Most reggel nyolctól alszik, remélem, legalább tizenegyig húzza majd a lóbõrt... :D
Deluigi, nekem úgy tûnik, hogy valami jó kis székely bablevest akarsz te itt összehozni, azért fáj a bokámra (csülkömre) a fogad! :D :D :D
Györgyinya merre vagy? Rég láttalak!
Ánya, úgy látszik, az éjjel kihorkoltam magam Kingitanga határaiból, mert nálunk ködös, nyálkás idõ van :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-18 09:46)
Nincs jelen
#6481 2008-12-18 10:04
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Na ez az én szerencsém...mikor szabadlábon vagyok és mehetnék csavarogni(mert szorít a határidõ)szakad az esõ...
Hát így nincs is kedvem...
Nincs jelen
#6482 2008-12-18 10:07
- Agica01
- Tag
Jó reggelt!
Sziszi, Danikának jobbulást, mielõbbi lázmentességet.
Sógornõdnek, mint univerzális ötlet javaslok egy ajándékutalványt, aztán vesz rajta amit akar. Szerintem minden üzletben árulnak oda szóló utalványokat csak szeret valahol vásárolni?
Nincs jelen
#6483 2008-12-18 10:59
- Vicaa
- Tag
Deluigi! Õszinte leszek, de ne bántódj meg kérlek. :)
Nem is tudom sajnáljalak vagy irigyeljelek e a munkád miatt, nálunk mikor dolgoztam mindignagy volt a pörgés, de ha mégis valami véletlen folytán laza nap jött, borzasztó volt az unalom, annál lassabban telt az idõ. Viszont irigyellek, mert ahogy írod kevés munkához sok anyagi jav' párosul. Én azért ezt a helyedben nem hangoztatnám ilyen büszkén és harsányan.
Nincs jelen
#6484 2008-12-18 11:02
- Vicaa
- Tag
Legalábbis egy gavallér nem ezzel tud elcsábászni... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6485 2008-12-18 12:26
- sziszi32
- Tag
Deluigi, én õszintén irigyellek, és megértem, hogy mi az, amikor a munkahelyen pangás van. A férjem cégében például a nyár a holt idõszak, egyszerûen itthon lógatja a... hm.. a lógatnivalóját, persze, azért ott a kert, a barkácsolás meg a strand, de egyébként munka nincs... olyankor bizony össze kell húznunk a gatyamadzagot! :D
Most meg... színét sem látom, reggel hétkor elhúz a munkába, és nemritkán éjfélkor jön haza. Ez van.
A "javak" egyes száma: "jó", kedves Vica :D :D :D
Annahercegnõ nem fogzik? Ti hogy birjátok?
Az elõbb jöttünk haza, néha munkába is magammal viszem a kicsit, ha nincs kire hagynom. Délután már lesz pesztrája, így könnyebben tudok visszamenni ma dolgozni. :D Jaj, csak az a ... pénz ne lenne ilyen fontos, tojnék én a munkára három évig, simán!!!! :( :P
Nincs jelen
#6486 2008-12-18 13:28
- nori
- Tag
Most látom csak Delugi,megkaptad új címedet..óóó..ez már kicsit pedkesebb járást igénylõ cím ám..gavallér,akkor tessék minket de leginkább Marikát kényeztetni:)
Mivel leped meg karácsonyra? vagy nem nagy divat felétek a nagy ajándékozás?
Nincs jelen
#6487 2008-12-18 13:29
- nori
- Tag
Sajnálom a kínlódásokat a fogak körül de jusson eszetekbe milyen kis cukorfalatok a babák mikor van kettõ lent és kettõ fent és rád vigyorok csak úgy,te pedig elovadsz..és elfelejted a nem alvós éjszakákat is:)
Nincs jelen
#6488 2008-12-18 13:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Itten vagyok én is!
Nem voltam mert melózom meg tényleg crohn urasággal hadakozom , de még élek és nem hagyom magam!!:D
Olvastalak titeket minden nap no , de aztán nem volt netem majd gépem!!Most van mindenem és gyorsan irok is mert ti is nagyon hiányoztatok ám!!!
Köszönöm ,hogy hiányoltatok nagyon jól esett!!!
Vicaa!
Megkaptam a te bogyóidat is megpróbálok vigyázzni magamra!
Aki beteg annak jobbulást!!
Mindenkinek nagy puszi!!!:D:D
Nincs jelen
#6489 2008-12-18 14:07
- roor
- Tag
Halika!
Bekukk.:D:D:D
11-kor jó melós lévén úgy leléceltem hogy porzott utánnam minden.:D:D:D:D
Na jó körbenyaltam az arra érdemeseket aztán sprint még egy uccsó bevásárlásra.:D:D:D
Sikerült,nagyon ügyinek érzem magam.:D:D:D
Sorsolás meglesz,nem felejtettem el.:D
pá
Nincs jelen
#6490 2008-12-18 14:53
- roor
- Tag
Halika!
Sorsolás megvolt,elektrottyikus postaládákban landoltak az infók.:D
pá
Nincs jelen
#6491 2008-12-18 17:24
- sziszi32
- Tag
Felség, kérlek, küldjétek el a mail pont com-os cimemre is a rám esõ áldozatot :D, mert a freemail valami adatbázis hiba miatt nem enged betekintést! Én meg szétrepedek a kiváncsiságtól!!!! :D Ezt ugye felség, nem akarod, mert akkor kettõ lesz belõlem, és akkor jaj nektek, népek! :D :D
Nincs jelen
#6492 2008-12-18 17:56
- Nelly
- Tag
oké roor én jelentem megkaptam áldozatom:D
Nincs jelen
#6493 2008-12-18 19:58
- nori
- Tag
Mikori fotot akarsz,mert nem egyforma vagyok ugy igyazabol 55 kilosan mint 45 meg 35 kilosan..?
Megjott a cím,mikor van az utolso hatarido postazni az ajandekot?
Jobb ha kozosen veszitek meg,igaz nem az a "hu,meglepi" de boztos nem lossz felre!:)
Nincs jelen
#6494 2008-12-18 19:59
- nori
- Tag
Hízókúrázó lettem,juupi:):):):)
Köszi,teccik:):):):)):
Nincs jelen
#6495 2008-12-18 20:19
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágaságom,belõled kettõ is kevés lenne nekem,de azért megkíméltelek a kínlódástól,elküldtem amoda is.:D
Nelly:oksa.:D
Nori:olyan fotót rakjál fel,amin szépnek találod magad,mert ez a lényeg!És nincs kifogás hogy olyan nincs mert tuti van!:D:D:D:D
Igen,hízókúrázó,ez volt az elsõ ami eszembe jutott,és mindig az elsõ az igazi.:D:D:D:D:D:D
Ha mást szeretnél csak szólj,nincsenek akadályok.:D
FIGYI!
Miután kissé elcsúsztunk ezzel a címleadással stb.,szerintem maradjunk annyiban hogy jövö karácsonyig érjenek oda a meglepik.:D:D:D
De viccet félre,nyakunkon a kari,van dolog bõven,jövöke-menõke,beszerzések stb.
Szerény véleményem szerint inkább érkezzen késöbb,mint kapkodva,és nem olyan amire igazán rá lehet fogni hogy na igen ezt az ajándékot neki szántam.:D:D:D
Nekem még ötletem se nem van,márpedig amíg ki nem pattan a fenséges szikra,addig nem ügyködök,nekem fontos hogy "elsõ gondolatra szerelem" legyen.:D:D:D:D:D
Jut eszembe.:D
Voltam fodrásznál és nagyon teccik és nagyon oda vagyok érte és nagyon sokat vágott és nagyon alig maradt hajam,és nagyon vagány és virgonc és vad és..és..és..... :D:D:D:D:D:D
Egyenlõre akit érdekel iwiw-en megkukkolhatja.:D
pá
Nincs jelen
#6496 2008-12-18 20:49
- Vicaa
- Tag
Én semmilyen címet se nem kaptam :(:(:(
Nincs jelen
#6497 2008-12-18 20:53
- Vicaa
- Tag
Megkukkoltam Roor az "új hajad"! Nekem meg új körmöm van! Komoly! Szuper virágocskás, sötétbordós vadítós, igykszek vigyázni rá! :D
Nincs jelen
#6498 2008-12-18 20:55
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:szánom bánom,ludas vagyok,még a régi frímélesre küldtem,de most elküldtem a másikra is.:D:D:D:D:D:D
Szolgálati közlemény:mivel jövök megyek írogatok,belépve maradok,de ez nem jelenti hogy itt is kuksolok a gépnél.:D
pá
Nincs jelen
#6499 2008-12-18 20:55
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:képet kérek róla.:D
pá
Nincs jelen
#6500 2008-12-18 21:16
- sziszi32
- Tag
Már sikerült belépni a frimélre is, és hadd mondjam el, örülök, hogy azt kaptam, akit! :D :D Elöljáróban annyit árulhatok el az áldozatomról, hogy bizony, karácsonykor bizonyos vágyak nagyon is tudnak teljesülni... :D :D
Kérdés: az áldozat, amikor megkapja a zajándékot, tudhatja, hogy kitõl van? Vagy az is inkognitó?
Nincs jelen