#6501 2008-12-18 21:22

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Sziszi drágám ez a kérdés nem tisztázott,de ha felvetetted akkor közkivánatra megdumáljuk!:D:D:D:D
Angyalka-játékosok,akkor mi legyen?
Név nélkül legyen feladva,vagy az illetõ tudja meg kitõl kapta,a többiek meg majd egyszercsak megtudják?
S.O.S.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6502 2008-12-18 21:24

Vicaa
Tag

Én is úgy gondolom, tuja meg mindenki ki a feladó. És én is tervezek levélkét

Nincs jelen

#6503 2008-12-18 21:26

roor
Tag

Halika!

2:0

Nincs jelen

#6504 2008-12-18 21:30

Vicaa
Tag

Roor, ahogy ígértem, itten vannak az "új" körmeim:

<kép>

<kép>

Köszönet érte Mercynek :)

Nincs jelen

#6505 2008-12-18 21:57

nori
Tag

Uh,de dögös!!!:):):)

szerintem is ki fog derülni mindenképp,de úgyis firkant mindenki pár sort ami kell is..szerintem akkor pedig nem gond ha kiderül kitõl jött a csomag..

Egyetértek Roorral.hogy most nagy a hajtás mindenkinél,kinél-miért de szerintem mindenki adja fel mikor jut rá ideje..úgyis legkésõbb januárban ez meg fog történni..én még nem tudom mit fogok,de most beindult a gondolkodás:):):):)

Holnap megyek a Humiért és a csontinfuzióért,biztos nem fog hatni azonnal de legalább teszek vmit a csontjaimért,hogy szegényeknek könnyebb legyen:):):):)

Ha közelebb leszünk én is szyvesen rajzolgatok ilyesmiket más körmeire..csak fodrászkodást nem vállalok,azt úúútálom!:)

Nincs jelen

#6506 2008-12-18 22:02

roor
Tag

Halika!

Vicaa:nagyon teccenek.:D:D:D:D:D:D
Ahogy Nori írta dögös!:D:D:D:D
Szóval akkor 3:0 .:D

Nincs jelen

#6507 2008-12-18 22:07

Norby1
Tag

Vicaa nagyon WOW!!! :D

Nincs jelen

#6508 2008-12-18 23:56

sziszi32
Tag

Dani jelentés: Dániel, a kicsi rém, megtanult tökegyedül felmászni a fotelba, és magasabb ülõalkalmatosságokba! Így már nem is olyan egyszerû magára hagyni! :D Az én ajándékozottam Danit kapja, s majd az életveszélyes korszaka után kérem vissza!!!!! :cool:

Nincs jelen

#6509 2008-12-19 00:28

Nita
Tag

roor! 4:0 :D Legyen levélke is...

Vica! Nagyon szépek lettek!!! ;)

Nincs jelen

#6510 2008-12-19 09:37

Vicaa
Tag

Köszönet, köszönet, begyûjtöm legalább a  kis bókocskákat, mert biz mai állapotomat lehetne úgy jellemezni, hogy dögrováson vagyok. :( :(

De a kedveskedés mindig jólesik, bár mondom az érdem Mercy-é, õ varázsolta ki a körmeim.
Deluigi, a kezem viszont genetikai adottság kérlek szépen, és ugye szerény is vagyok és ugye jó is olvasni a dicsszót. :)

Az utóbbi félórában már nem kellett látogatnom a porcelánt, ez is valami, igaz már totálisan kiürültem reggel óta.
Görcsölök is rendesen, de hát majdcsak túlélem.

Sziszi, Dani egyre rafkósabb és ügyesebb! :) :) :) Figyelek ám, hogy mire számíthatok, ha Anna megindul!
Most mlég mindig csak négykézláb viharzik, bár  már nagyon gyakran feláll a bútorokba kapaszkodva.

Szerkesztette: Vicaa (2008-12-19 09:38)

Nincs jelen

#6511 2008-12-19 11:12

sziszi32
Tag

Vica, készülj fel arra, hogy hamarosan körbejárja a bútorokat, egyszer aztán elengedi, támolyog, és ezután már szalad mint a nyúl!!! Adok még neked két hét nyugalmat!!! :D :D

Nincs jelen

#6512 2008-12-19 11:17

judy1981
Tag

Számolom vissza a perceket :D

Ezt mindenkinek el kell olvasnia!!!! :D:D:D:D

Piroska és farkas
Va hun a francba vót egy kis gáré. Tök gány piros ruciban pengetett, oszt mindenki csak úgy
hítta, hogy Piri. Ilyet szót neki az õse:
- Na, a grószmutter szarul van, nyomass neki valami kaját mer kiveri a balhét, vagy még
eldobja a kanalat itt nekünk vazzeg.

Az öreglány állat gáz kégliben lakott a dzsuvában. A Piri elkezdett nyomulni a dzsuvába,
gondolta legalább lenyom egy pár gazt. Totál oda vót a ganéba , oszt nem bírt a vén tyúk
kérójához érni. Sakál egy szitu! Közbe meg jött a Pittbull és nyomta a vakert neki:
- Na mi a pálya, mi? Mér nem a dizsibe nyomatsz, kiscsaj? Full DJ van a városba , mindig ott
szoktam zsibbadni vazeg. Hullasirály! Na kamázod?

- F*szt. Le ke padlóznom az anyagot a grószmutteromnak, mert megmurdel.
- Na ájjjá má le, assz lazzujjá ! Itt ledzsanázó feszt egyenesen, oszt ott is vagy a vén
szatyorná .
Megdobod a cuccal, aztá veretünk a dizsibe a faterom verdájával. Vágod?
- Ja , zsírfrankó. Te addig hesszelj itt vazeg! - azzal Piri húzta a belét a grószhoz.
Nagy szopás vót, mert a Pitbull átb@szta a rihonyát a rizsával, oszt a hosszabbik utat
mutatta. Közben õ meg eldöngetett a muttihoz, lenyomta és beburkolta. Patentra fonnyadt vót a vén csont, a Pittbull még flammosabb lett tõle. Gondolta betolja a Pirit is. Ledöglöttt a nyanya helyére az ágyba, oszt várta a Pirit.

Be is kolbászót a kis gyökér, oszt skubizta a Pitbullt az ágyban:
- Te muttter, mér olyan köcsög a pofád?
- Há mer a csehóba leverték a glazúromat egy lavórral, vazzeg.
- Oszt mér vagy büdös?
- Atom a hónaljgátlóm, mit cikized? Van viszont egy pattanás a nyelvemen, azt skubizd meg! -
azzal tátotta a pofáját. A nyomott surmó benézettt, erre bekajálta õt is a Pitbull. Utána
horpasztott egy királyt a pecóban.

Megszívta mer jöttt a Piriék spanja. Na az ki is sasszerolta, hogy valami nem kóser. Addig
sasolt a kéglinél míg kiszúrta, hogy a Pitbull heggeszt a dikón. Adott neki egy akkora
sallert, hogy a dög lepetézett. Elõnyeste a pillangókalefot, oszt megrajzolta a Pitbull
gyomrát. Dõlt belõle a mutter, a Piri meg a szar. Tök evribadi vót a buli, burkoltak, pikkeltek, piáltak reggelig.
Egyedül a Pitbull nem komálta a témát, mer ha valakinek csengettek, akkor annnak akármilyen a felhajtás, mégse egy nagy vaszizdasz a téma.

Nincs jelen

#6513 2008-12-19 11:38

sziszi32
Tag

Na Judy! Besz.rok rajtad! :D :D :D Ez tényleg sirály volt!!! :D :D

Nincs jelen

#6514 2008-12-19 20:01

nori
Tag

Alig tudtam végigolvasni,annyra kellett "koncentrálnom" :)
Hát sajnos ez a mai világ,meg a szleng...

Vica neked nem csak a körmeid szépek,én bizonyíthatom..olyan kis édes baby face arcocskád van:) Olyan amit az ember rögtön meg szeretne simizni...

Nincs jelen

#6515 2008-12-19 20:38

judy1981
Tag

Zotyesszel csöndes magányunkban összeállítottuk az idei karácsonyi menüt:

Leves: nutri drinkes aloé krém leves aloé darabokkal
2. fogás: vadhús kázvádi sóban és x-prepben pácolva, köret: tofu bugyantott tojással
Deszert: halolajos beöntés /mert ha ezt megeszed.../
Mellé: klion tejjel és abszinttal turmixolva

Aki ennél jobbat tud, jelezze :D:D:D

Nincs jelen

#6516 2008-12-19 20:50

Vicaa
Tag

Úúúúúúh, Judy elolvastam a menüt és máris hívogat a procellán! Nem semmik vagytok!

Nori, hát mit is mondja arra amit írtál, én nem így látom magam, mindenesetre annyi pozitívum már biztos van, hogy végre visszanyertem a medrolmentes ábrázatom, nem szõrösödök és a súlyom is a régi.
Bár ha most látnál, az ábrázatomat más jelzõvel illetnéd, mert a hasgörcsöléstõl igencsak "savanyúpofa" vagyok :(

Asszem a vizsgaidõszak is betett, holnap lesz az utolsó végre. Bár egyenlõre még gondolatban csak ott tartok, hogy imáimba foglalnám a kis pocimat, ha hagyna éjjel alukálni. A holnapi nap még nekem messze van.
Jó lenne az ünnepeket nem így tölteni. :(

Lisa, Manó, Luci, Zolcsi és más fiúkák, ésatöbbiek mi van Véletek???

Nincs jelen

#6517 2008-12-19 21:05

roor
Tag

Halika!

Kukk.:D:D:D:D
Ma a zanyukám is megismerkedett a szép szõke hencegemmel.:D:D:D:D:D:D
Lábam már nincs,lejártam.:D
Fáradt vagyok,nyûgös.:D:D:D:D:D
Nori:nagyon aranyos a kép.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6518 2008-12-19 21:09

nori
Tag

Most kicsit soványkább az arcom,de ez vagyok én...ez leszek:)
köszi a biztatász...

Nekem is nehéz napom volt,szerintem aludjuk át a holnapot:):):):):)

Vicaa,amint lenyugszol fejben a hasad is le fog,ez nagyon ismerõs,az egyetemi évek alatt minden vizsga elõtt 3 napig folyt belõlem minden,még a víz is..

Nincs jelen

#6519 2008-12-19 21:12

nori
Tag

Deliugi köszi a segítséget..majd ha megunom,becserélem a másikra:)

Nincs jelen

#6520 2008-12-19 21:50

akiss
Tag

Sziasztok!

Luigi! Lassan nyithatsz egy új topikot "bókok" címen. Az egy dolog, hogy itt teszed a szépet, az asszony elõtt is ilyen vagy más nõkkel, vagy akkor már jófiú vagy? Na mindegy, jókat nevetek itt magamban.

Vica jobbulást! Annyiból jó neked, hogy már túl vagy a vizsgákon, én még csak januárban kezdem. :(

Holnap mehetek banzájozni! :( Semmi hangulatom. A páromnak lesz évzáró bulija a munkahelyén és menni kell jópofizni. Itthon jól telezabálom magam, mert ahogy a madarak csiripelték lesz töltött káposzta, meg talán (nem biztos) kocsonya, meg a jó ég tudja mi még. Jó lenne, ha nem lenne a kisgenya, de van és én jókislány módjára betartom a diétát. Na azért szoktam rosszalkodni is, de tudom mik a határaim és azokat nem érdemes átlépni, mert másnap dögrovás. Azért a lilabociscsokiról le nem mondanék! :D
Magyarán semmi kedvem jópofizni, meg nézni, hogy mások tömik a búrájukat, majd eszek kenyeret, úgy is sovány vagyok! :P

Nincs jelen

#6521 2008-12-19 22:04

akiss
Tag

Sziszi! Ezután jön a java! :D
Néha a hajam égnek áll, olyan dolgokat csinál a kiscsaj. Mostanába a fürdõkádba akar belemászni, csak azt nem tudom, mi lesz ha sikerül, mert nagyot tud ütni a kád, ha belevetõdik.
Mikor megtanult járni bõr alig volt a gyereken, tele volt kék-zöld foltokkal, akkorákat tanyált a járdán... és csak ott, nehogy már megússza sérülés nélkül! :D Aztán megtanult szaladni, csak a fék nem mûködött :D, volt, hogy az ajtófélfa fogta meg, újabb kék-zöld foltos korszak. Aztán repülés az konyhaszékrõl és egyéb magas alkalmatosságokról, hú...
Néha én se bánnám, ha valaki elvinné :D
Lehet, hogy nem is az Imurantól hullik a hajam? :)
De büszkén jelentem a héten elkezdett egyedül inni a pohárból! Elég jól megy neki, csak napi többszöri átöltözéssel jár, de legalább már nem töri félholtra magát!

Nincs jelen

#6522 2008-12-19 23:40

sziszi32
Tag

ma nagytakaritottam, háááát, ahhoz képest, hogy hetente többször is megy a porszívó, volt mit eltakarítani így is.
Morgoncfiam kedvenc kajájából, paradicsomos pestós tésztából benyomott majdnem annyit, mint mi, remélhetõleg reggel kettõig alszik tõle :D
Jelentem, Dani már egy hónapja nem hajlandó a csõrös poharaiból inni, rendesen, felnõttpohárból vedeli a vizet. Szerencsére nincs nagyon oda a teáért, így a viznek nagyon örül, és úgy kéri, hogy megmutatja a poharat, és hozzá mondja, hogy "misz", jobb esetben "visz", és abból a rabszolgáknak érteni kell, mert különben...
Deluigi, nektek van gyermeketek? Kicsit személyes a kérdés, tudom, csak éppen nem vagyok tisztában a családi állapotoddal... :D
Nori, nagyon szép vagy!!! :D
Jóéjt, rám még vár a konyha, meg ha birok, akkor sütés is! :D (linzer)

Nincs jelen

#6523 2008-12-20 00:42

sziszi32
Tag

Köszi az infót, nem akartam a lelkedbe gázolni... Csak éppen abszolút nem voltam képben! :( Chatre nemigen van alkalmam járni, mert nálunk a dolog úgy néz ki, hogy sutyiban irok ide nektek valamit, aztán elhúzok, nehogy a kisbetyár észrevegye, hogy itt jártam. A chathez meg itt kellene mereszteni a hátsó fertályom. Amúgy javadra válik a fénykép, Lisával úgy tippeltük, hogy kb. 33 éves lehetsz! :cool:
Jóéjt mindenkinek!

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-20 00:43)

Nincs jelen

#6524 2008-12-20 02:15

Lucifer
Tag

Halihó!

Jó reggelt - jó reggelt!!:D
Lusta banda még alszotok??:D:D:D:D:D:D
Most jöttem haza a "gazdaságosból"!
Na megyek aludni mert reggel meló van!!:D
Puszi mindenkinek.

Nincs jelen

#6525 2008-12-20 08:06

Györgyina
Tag

Jó reggelt Drágáim

Nem is tudom kit köszöntsek, hisz Mindenkinek írni szeretnék, de ez lehetetlen. Csak annyit, hogy a pajkos gyerekeket a címemre lehet postázni, úgy is unoka hiányba szenvedek.
A gépem megadta magát, így nem tudtam írni, most sem jó, de legalább "megvarázsolva" mûködik.
Mindenkinek boldog ünnepeket kívánok. Minden vágyatok teljesüljön. Remélem az enyém is teljesülni fog.
Ánya, Sanvitó, Aiolosz: Benneteket külön köszöntelek.
Fiatalok: egészségesek, szépek és boldogok legyetek.

Százezer mosolygót és szívet küldök                                                       Györgyinya

Nincs jelen

#6526 2008-12-20 08:26

akiss
Tag

Sziasztok!
Tudod Luigi, senkit sem ismerek ott, a saját munkahelyi party jó szokott lenni, de most spórolnak és nista buli, pedig jó lett volna bemenni. Az tök jó, hogy ilyen laza a feleséged! :D
Na emlegettem tegnap a csokit, és hát megettem egy táblával. Nem is lenne gond, csak hát a sok cukrosat eszek másnap böjt, lelkiismeretesen áldozhatok porcelánistennõ oltárán! :( Na most gyónom bûneimet. :(
Itt van velem az én kis elektronikai zsenim is, õ is minden áron írni szeretne nektek egy-két gondolatot :D , de ez az anya.... :D Na most megunta, rájött, hogy kihúztam az egeret és nem megy semmire vele, most akarja visszadugni! :D
Hú megyek mert balhé van, kiabál a fõnök!

Nincs jelen

#6527 2008-12-20 10:25

akiss
Tag

Luigi! Anett vagyok.  A csokit én is be szoktam osztani, de tegnap elszaladt velem  a ló, nem volt megállás :D, most meg gyónok :D, hát vannak ilyen túlkapásaim :P, aztán másnap reggel meg pislogok :D
Györgyinya! A gyerek postázva! :D Nem tudom mikor ér oda az ünnepek miatt! :)

Nincs jelen

#6528 2008-12-20 11:04

roor
Tag

Halika!

Györgyina kedves neked is millió ölelés,meg puszika,meg szívecske.:D:D:D:D
Elolvasgatom miket csinálnak a minimanók,hát.....már most elfáradtam.:D:D:D
Ahogy nõnek egyre rafkósabbak,egyre jobban kell rájuk figyelni mert ön és közveszélyessé válnak.:D:D:D:D
Na kérem szépen,lakást összeraktam,már csak az ebéddel bíbelõdök,ami az elsõ önállóan elkészített rakott krumplit takarná,nyers krumpliból.:D:D:D
Hát majd kiderül hogy sikerült,ha elfogy akkor valószínûleg jól.:D:D:D:D
És mivel drága szabadságomat töltöm töménytelen mennyiségû punnyadás a program.:D

Nincs jelen

#6529 2008-12-20 12:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
A rakottkrumplitól sokkal nehezebbeket szoktál csinálni ezzel se lesz semmi gond!!:D:D
Ha nem jön be akkor küld el Manóéknak Tomi biztosan bepuszilja!:D:D:D:D
Csináljuk a  konyhát majd meglátod milyen szép lesz!!:D
Nagy a kupi és takarithatok majd megint!!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét és aki még nem vásásrolt ba karira annak jó vásárlást!!

Nincs jelen

#6530 2008-12-20 12:05

Lucifer
Tag

Judy!
Karácsonykor megakarom csinálni a  reszelt túróst már megvan hozzá minden!!
referálok , hogy milyenre sikeredett!!!:D:D:D

Zolcsi!
A puszedlit már megcsináltam az eleje nem igazán sikeredett , de utánna a  többi jó lett!!:D:D
Nagyon fincsi!!:D

Nincs jelen

#6531 2008-12-20 12:29

nori
Tag

Zajlik az élet..:)

Köszi a bókokat,jólesik,mostmár kb.el tudtok képzelni..

Szerintem is kevesebbnek néz ki a mi Hódítónk mint 37,ugye arra felétek sok okos idõs ember van aki kihasznált mindent ami megterem..nincs vki aki tudna keverni pl.teakeveréket hogy az Imurant egy picit visszavegye és ne okozzon gondot a babához?
Ez csak egy felvetés,nem kell támasni ha vki nem bízik a fitoterápiában pl.:)

Jaj de bevágnák én is vmi csokisat,de az elmúlt hónaokban elég jól megüli a gyomromat,evés után mintha kõ lenne benne,csak tudnám miért..nektek is ilyen gondot csinál? Hasmenést soha nem kaptam tõle..

De ezek a bélhangok megvadítanak,túlordítják a tv-reklámokat,pedig az nem semmi:)

Néznem kell ma vmi süti receptet amit ülve is meg lehet csinálni,rágxsálnék vmit de a sok állás után kipurcanok még..a tegnapi futkározás+torna után rendes izomlázam volt!
Tudjátok mit kíváno napok óta,állandóan meg tudnám enni? A hortobágyi húsos palacsintát!!!! :):):):)

Nincs jelen

#6532 2008-12-20 13:04

roor
Tag

Halika!

Jelentem  készen van,baromi jól néz ki,ha Manóék ideérnek akkor a minõségérõl is tudok referálni.:D:D:D:D
Luci drágám,biztosan szép lesz,és megyek is majd megnézni!:D:D:D:D
Nóri:ha egyszer szép vagy akkor szép vagy,és hagyd nyugodtan a gavallérokat udvarolni.:D:D:D
A Zanyukámék jöttek,pakoltak,elhúztak.:D:D:D
Kaptam egy üvegasztalt (olyan dohányzóasztalfélét),amint összerakom referálok arról is,de már elsõ körben teccik.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6533 2008-12-20 16:39

roor
Tag

Halika!

Szökõs banda.:D:D:D:D
A nagy tepsi rakottkrumpli szõrén szálán elfogyott az utolsó morzsáig.:D:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6534 2008-12-20 17:30

sziszi32
Tag

Sziasztok, kicsit magam alatt vagyok, nincs túl sok kedvem élni, de azért jó, hogy itt zajlik a hangulat. Dani két napja iszonyat nyûgös, úgy lóg rajtam, mint egy kicsi pijóca, abszolút nem tudok tõle megmozdulni. Ez persze jó, hisz melyik anya nem szereti, ha a gyereke ragaszkodik hozzá!!! :D :D
De amúgy... valahogy nagyon kijár most rám a rúd, kicsit sokminden dõl össze egyszerre... :(
Az üvegasztal csini, igen ügyi vagy, hogy csak így összerakod!!

Nincs jelen

#6535 2008-12-20 17:40

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám köcce.:D
Banda még mindig szökésben vagytok?:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6536 2008-12-20 19:40

mano1973
Tag

halihó!

Üdvözlet az újaknak akikkel még nem találkoztam itt.
Tesókám rakottkrumplija nagyon jól sikeredett!!!Még a végén megtanul fõzni:)))
Köszi a vendég látást és Attilának a segítséget.
Zsuzsaanyunak és Hókuszpapinak pedig a csodálatos és nem mellékesen méreg drága ülõgarnitúrámat!!!!!
Gyönyörû és nagyon örültünk neki.Köszönjük!!
Este jövök és  irok.Puszi mindenkinek!!!

Nincs jelen

#6537 2008-12-20 19:42

nori
Tag

Kitartás Sziszi,jobb lesz biztos (magamat is nyugatatom:)) !!!

Szép az asztal,ha átköltöztünk,jöhetsz barkácsolni:):)

Bekapcsoltam a 2 kommersz tv-t,most a Medveczky múmia átült az Rtl-be:) de nem is tudom figyelni õket,kínlódok a TENS-szel,hátha könnyít mert úgy érzem lerohad a jobb lábam..uh...

Szép estét Nektek!

Nincs jelen

#6538 2008-12-20 19:56

Ánya
Tag

nori!
nagyon édi vagy és persze csini is a képen. Elég fiatalka is, ha jól látom vaksi szemeimmel!

Sziszi! Lesz ez még így se, de mi nem adjuk fel!! Sok jó dolgot kívánok neked, hogy izibe teljesüljön!!
Luci!
Jó olvasni tõled!4
MaNó!

Újra itt!! üdvözlégy!!

Deluigi! tényleg fiatalabbnak nézel ki, meg a beírásaid is ifjoncak!! Biztos Marika tart ilyen jól karban!! :D

Roor!
Felség az asztalod!! Királyi!! :D

Már sülnek a beiglik, idén is sikerül sütnöm a családnak és ez az, aminek a legjobban örülök!! Akkor már egészen jól vagyok, igaz??

csókjaim szanaszét felétek küldve :D

Nincs jelen

#6539 2008-12-20 20:20

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Jajj ,de jó, hogy írtál végre Luci! Gyermekecskék?
És várom a te soraidat is Manó!!!!
Ánya a te jelentkezésednek is különösen örülök, annyira jó, hogy a soraidból azt venni ki,hogy jobban vagy, és még készülõdni is van erõd az ünnepekre! :)

Roor, klassz kis üvegasztal, mondjuk nálunk nem nagyon lenne jövõje, és veszélyes is lenne Annára nézve!

Akiss, szóval néked is ily kópé kis gyermekecskéd van! :D Klassz kis babazsúrt lehetne már lassan öszehozni!

Sziszi,énis csak azt tudom írni, hogy kitartás, majdcsak visszaáll minden szépen,ami most összedõl ;)

Nori,  na most aztán tényleg kilókra fel! Nem semmi kis csinos csajszi vagy te, azért a vonásaidon Parádon is látszott, de most a kép az magáért beszél. Engem pedig mostantól légyszi ne dicsõíts,mert zavarban leszek már egészen, nameg még új leszboszi párosnakminõsítenek itten minket a végén :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!

Lisa, mz/x, ha tudsz, jelentkezz!!!

Ja, magamról is írok, mai vizsga letudva, napközben még mindig igen görcsölteméshányoingerem volt ez így felváltva,most estére mintha jobb lenne már,de nem merem elszólni. Mindenesetre kaptam egy jó tippet éjszakára, hogy kispárnát tegyek a pocimhoz, ha fáj nagyon és jobban tudokpihenni, múlt éjjel bevált, sokkal elviselhetõbbek voltaka görcsök. Szóval most este Atti helyett párnaszorongatás :)
Egyébként ma délután egy röpke ünneplés is volt, Attila szülinapja!

Puszilok Mindenkit!!!!! További szép estét!

Nincs jelen

#6540 2008-12-20 20:38

sziszi32
Tag

Attilának igy ismeretlenül is boldog szülinapot! A rossz nyelvek azt suttogják, hogy igen aranyos és jófej! Ilyen emberekre nagyon is szükség van ebben a világban!!! :D :D
A dolgok megoldódnak... ezt tudom én is, csak amíg mozgásba nem lendül egypár ügy, és nem tisztázódik néhány dolog. Egy nagyon bántó helyzetbe kerültem, mondhatni úgy, hogy részem nem is igazán volt benne. A nevemmel visszaélve egy mocskos dolgot tettek meg a hátam mögött, és most, ha tetszik, ha nem, hiába tiszta a lelkiismeretem, kezdhetem "kivasalni" a dolgokat. :( Mondtam már, hogy nagyon szeretem az unatkozó embereket? :lol:

Nincs jelen

#6541 2008-12-20 20:41

akiss
Tag

Sziasztok!
Lassan tényleg nyithatunk egy virtuális bölcsõdét :D

Nori! Nekem nem konkrétan a csokitól megy a hasam, hanem a cukortól. :( Ha a tûréshatárom feletti dózisban veszek magamhoz cukros dolgokat, spuri a budira, ez általában csoki. Most ropit eszek épp, mert mára elég lesz a jóból.

A banzájt túléltem, 2 órát voltam, de elég is volt. Jöttem haza csajszimhoz, mert azért anya nélkül nincs vacsi, fürcsi és alvás! :D Mondjuk ki se bírnám. Szóval nagyon unalmas volt, a kaja meg.... volt ott minden ami nem aktív szakaszban való crohn-osnak való :( így ettem egy pici sült csirkecombot hozzá 2 nagy szelet kenyeret meg egy kis pogácsát.

Sziszi! Kitartást! Tudom könnyû mondani, de nálam is mindig minden "jó" egymás után jön. Hátha holnap jobb lesz, én mindig ezzel biztatom magam.

Nincs jelen

#6542 2008-12-21 11:13

Norby1
Tag

Most nézem hogy megkaptam a Kingitanga fotósa címet :D
Ohh összeszorult a szívem.Olyan nehéz most valamit írni. :)
Köszi

Nincs jelen

#6543 2008-12-21 11:25

Ánya
Tag

Norby1!
Gratulálok a kinevezésedhez és meghat az örömöd!!

Deluigi!
Ez megtörtént veletek, vagy valahonnan kiírtad? Tanulságos, az biztos!!

Vica! jobbulást a pocidnak. Kingitanga Fõmamijának karácsonykor fontos dolgai vannak Annababa körül :D Meg Attila körül!!

Sziszi! Igazán kellemetlen lehet a helyzeted, de nincs olyan helyzet, ami nem lenne oldható, csak nagy munka, az biztos...........:(
Ma van az év legrövidebb napja, de jön a fény. Születõben van. Ez lebegjen a szemed elõtt :D Meg mindannyiunk szeme elõtt ez a Fény lebegjen és akkor eltörpülhetnek a mindennapok :D
HÚÚÚÚÚ, de költõi lettem :D

Kingitanga minden rendû és rangú polgárának, meg az idegeneknek is boldog készülõdést kívánok. :D

Nincs jelen

#6544 2008-12-21 14:04

nori
Tag

Brutális tanulópénz,mindkét oldalon,még jó,hogy nem vagyok házas:)
El se tudom képzelni mikkel jár egy élettársi kapcsolat!Az 5 éves ex-emre nem kívánok gondolni,emlegetni.

Ánya,milyen beiglik készültek,mákos,diós..?Ha már van erõd,kedved alkotni az nagyon jó jel..

Tavaszra tényleg összehozhatnátok egy babzsúrt,tele van  a fórum fiatal anyukákkal!

Gratla a vizsgához,Attilának a legjobbakat,sok nevetést a picurral,kóstolta a diópálinkámat,iható?:)

Norby,most már meg vagy hangtalanul is bízva,hogy a talikon megörökíts minden jó pillanatot!:):):):)

Olyan álmos vagyok,az izomláztól nem aludtam jól...lehet,hogy dobok egy hátast,pihenõ..aztán kaja és megint lazítás-így lehet hízni?:)

Szép napot nektek!

Nincs jelen

#6545 2008-12-21 14:05

nori
Tag

A képrõl csak annyit,hogy medrolos idõszakban készült,azért pufi az arcom,a hajam pedig még mindig sötét de már nem ér derélig csak vállig,sajnos.

Nincs jelen

#6546 2008-12-21 15:01

sziszi32
Tag

Sziasztok, dögrovás-program teljes gõzzel megy, mindhármunkat egyszerre vert le a betegség! Mivel én vagyok a "tökösebb", ezért a kicsifiam õrzõje és csendõre lettem. :D
Nóri, te most hány kiló vagy, hogy ennyire szeretnél hízni?
Az élettársi-házastársi kapcsolatról ugyanazt lehet mondani, mint a mondabeli kásáról: nem eszik azt olyan forrón... Azért biztosan vannak hátrányai, és könnyû beleszürkülni a napok egyhangúságába, ugyanakkor az a tudat, hogy nemcsak magamnak élek csak úgy a világba, sok mindent megold és könnyebbé tesz. Valahol helyem van, ahol nem az üres négy fal fogad (volt benne részem), hanem egy kicsi család (Danikaaaa :) ), akiknek én fontos vagyok... Hát valahogy így jellemezném a házasságot! :D
Deluigi, a sztorid jó, remélem, ti soha nem kerültök ide!
Lisa, Pasek?????
Ja, az én kis gondom rendezésében megtettem az elsõ lépést, bár még mindig nem értem, hogy állhatok valakinek annyira az útjában, hogy ennyire akar bántani!

Nincs jelen

#6547 2008-12-21 15:40

sziszi32
Tag

Felség, maileket megkaptam, válaszoltam! Köszi a törõdést, nagyon jól esik tõled, óh, magasságos! :lol:

Nincs jelen

#6548 2008-12-21 15:48

sziszi32
Tag

angyalszárnyú danika!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6549 2008-12-21 15:55

nori
Tag

Ha ilyen csöppség vár otthon nem fogok gondolkodni a házasságon,tényleg angyali kölyök:)

Kérdésedre vélaszolva most vagok 33kg a 163-165centihez,nem tudom pontosan mert meg vagyokkissé dõlve a csigolyaösszeroppanástól..de mát tanulom újra hogyan is kell peckesen járni,cici ki,fenék be,kihúzod magad és nyersz pár centit,talán:)
A fotón kb.20kilóval vagyok több,de összesen az évek folyamán 30 kilót dobtam le!
Elég lenne 10 kg is,majd mutatok olyan képet is,az már nem csontkollekció alkat...

Nincs jelen

#6550 2008-12-21 16:29

Vicaa
Tag

Szóval SZiszi, elõszöris szavakat nem találok a képhez.... jöhet Dani csomagban, bevállalom! :):):) Tényleg angyali az igazából kis örökmozgó! Gondolom a kép is azért lett ilyen "mozgókép,mert nem volt egyszerû õt lekapni, úgy repkedett :D
Sziszi, így van, vannak sokan akik szeretnek, akik melletted vannak, elsõsorban a párod,akis manókád, jöhetsz és itt kiírhatod magad sosem találsz süket fülre, az biztos. Egyébkéntis, nagyon belevalónak ismertelek meg eddig, ezt már érzem is a "nem eszik olyan forrón.."-ból. :)

Annak dacára, hogy nem vagyok épp topon pociügyileg, ma én is nekifogtam a készülõdésnek, Attilával egységben. Én takarítottam,  ablakot pucoltam,díszítettem, Attila fáért ment és megvette a halászlének valót.

Beiglit mi nem készítünk, ugyanis egyikünk sem szereti.

Ja! Igen kedves Sziszi igaza van a rossznyelveknek, Attilám egy csodálatos férfi és apa, nagyon sokatköszönhetek neki és nagyon, de nagyon szeretem õt! :)

Zolcsibal, Te merre jársz? hiányollak!Minden OKVeled?

Nincs jelen

IBDoktor

Láb