#6551 2008-12-21 17:01

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Drága Sziszim,ez a kis motyó  tényleg egy angyal.:D:D:D:D:D
Küldheted nekem is csomagban ha már Vicaa "megunta".:D:D:D:D
Körbeadjuk,így levesszük a futkorászás terhét a válladról.:D
Mellesleg írtam szösszenetet nekes.:D
Nóri:majd jönnek azok a kilók,ha nem akkor úgy kell csinálni mint a kislányok mikor nagynak akarnak látszani:cicifix kitöm zoknival,popsinál gatya kitöm gyerekpléddel,és egy pár evezõvel felszerelni a magassarkút.:D:D:D:D:D
Vicaa:óvatosan azzal az ablakpucival,a téli paraolimpiára már nincs nevezés.:D:D:D:D
Na tegnap szépen elfogyott a hami,amit még ma is nagyon keresek,valahogy hihetetlen milyen gyor "halált" halt.:D
De jó volt látni ahogy nyomták befelé.:D
Éééssss.........miután tesókám dolizik 24-én,segítség gyanánt bevállaltam hogy elkészítem a menüt és töltsék velünk a szentestét.:D:D:D
A kérdés már csak az hogy ez segítség vagy átok nekik?:D:D:D:D
Mert köztudomásúan nem vagyok konyhatündér,és most még husilevest is terveztem fõzni.:D
Talán éhen nem maradnak,holnap még szerzek be szalonnát,zsírt,hagymát a biztonság kedvéért.:D:D:D:D
És csudiszépen néznek ki,kaptak egy új szobát.:D:D:D:D
Remélem rak majd tesó képet föl,bár szegénynek nagyon kevéske ideje van.

Nincs jelen

#6552 2008-12-21 17:41

roor
Tag

Halika!

Deluigi:sajnálom.:(
Nagyon édi kutyuska volt.

Nincs jelen

#6553 2008-12-21 18:47

Nelly
Tag

Deluigi  nagyon nagyon sajnálom :( :(
Nagyon érzékenyen érint ha kedvencekrõl hallok ilyesmit..:(

Nincs jelen

#6554 2008-12-21 18:48

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Lejelentkezem nehogy azt higgyjétek eltûntem.Csak félórákig vagyok naponta a neten.Majd írok még karácsonyig.
Szép estét mindenkinek!

Nincs jelen

#6555 2008-12-21 18:49

sziszi32
Tag

Sziasztok! Azt képzelitek, trónbitorlók, hogy Danit csak úgy odaadom????!!!! Háááát, nem mondom, vannak pillanatok, amikor közlöm vele, hogy "tudod, kiscsillagom, hogy nem vagy messze a veréstõl?", persze a hangnem a mondat vége felé emelkedik, meg különben is, abszolút nem hatja meg a dolog! Ma éppen strandolt. Beraktam a kádba fürödni, ami mostanában úgy néz ki, hogy egyfolytában megy a víz a csapból, (még jó, hogy kúti vízzel mosdunk), és õ meg igény szerint elzárja-megengedi a vizet. Nekem ez ma jól jött, mert addig is kiteregettem, õfelsége meg ügyködött a vízzel. Olyan apróság már nem is akaszt ki, hogy úszik a kád környéke fürdés közben. :D Szóval, szépen kiteregettem, Dani angyali mosolyát látva, még a vécé mögött is felsúroltam, és mikor odaültem mellé, azt veszem észre, hogy a gyermek strandmeleg vízben ázik, és roppantul örül neki!!!! Mármint annak, hogy a víz enyhén szólva is hideg inkább, mint langyos! :O :O Merthogy addig engedte a vizet, míg teljesen kiengedte a meleget (óh, áldott bojler!), és átállította különben is hidegre a vizet. :D
Na akkor most mondjátok meg, hogy is adnám õt oda bárkinek, ha a saját anyja sem bír vigyázni rá????  :lol:
Plusz, hogy az én minibogaram négy és félfogú mosolyát ne lássam ébredéskor????? Úgyhogy kedves Felség,mégiscsak muszáj lesz a királyi vérvonalat meghosszabbítanod, és egy kis zsarnokot dobni a világra!! Minden alattvaló örömére!!! :D :D :D
Deluigi, sajnálom a kutyácskádat, nekem is volt macskám, és valakinek úgy tetszett, hogy kimérgezze, én ezt nem is értem, hogy miért van ilyen ember, akinek öröm az állatot elpusztítani... :(

Nincs jelen

#6556 2008-12-21 20:05

Vicaa
Tag

Zolcsi várom. hogy írj,bõvebbet is! :)

Deluigi,sajnálom a kiskutyusotokat! Nekünk meg akarták anno mérgezni a miénket, de szerencsére nem jártak sikerrel! (tetten értük õket, gondolhatod, milyen durva égõ volt a helyzet)

Pasek keresztapu, téged is hiányollak, hogy vagy? Kleki és Petra, hogy viselték amíg nem voltál?

Roor, több balesetre már nem készülök, úgyhogy paralimpiára sem neveznék. Holnap megint jön a kínzós néni (gyógytorna), bár így fájós pocival, most szólni fogok, hogy lájtosabb legyen.

Anna csajszi nagyon jókedvû, igen jókislány, igaz a vezetékek és a zsinórok nagyon vonzzák. Amásik nagy kedvenc ami eddig is volt a könyvek, újabban rendkívül érdekeset csinál,maga elé vesz legalább négyet, mindet kinyitja valahol, egímásra teszi és sorban megnézi és kommentálja õket. :)

Nincs jelen

#6557 2008-12-21 20:36

sziszi32
Tag

Felség, kékszakállú kancellárod immáron hozzáfér a friméles ciméhez, ezért nem szükséges mindkettõre elküüdeni! Bocsánat felség, hogy zavartalak :O (parázik)

Nincs jelen

#6558 2008-12-21 23:28

Norby1
Tag

jelentem a nektek szánt karácsonyi virtuális meglepit elküldtem.
Aki nem kapta meg az jelezze

Nincs jelen

#6559 2008-12-22 06:16

Vicaa
Tag

Ahogy írtam is fantasztikus vagy Norby! Köszönöm! :)

Nincs jelen

#6560 2008-12-22 08:32

roor
Tag

Halika!

Jó reggelt népek.:D
No nem most keltem,sõt,mostanra már megvan a takarítás,mosás.:D
Vicaa:tényleg dögös az új avatarod.:D
Norby:itt is köcce a meglepit.:D
Luigi:neked is kellemes hetet,ünnepeket.:D
És mindenki másnak is.:D
De azért remélem még jöttök szenteste napján is,legalább beköszönni.:D

Nincs jelen

#6561 2008-12-22 09:11

sziszi32
Tag

Sziasztok, Danifelség még kiütve, én nemkülönben, kettõkor mentem le r.e.m.-be, mostanáig asse tudtam, hol vagyok :D :D Én éjjeli bagoly vagyok, nem tudtam tegnap sem aludni, hát megfõztem mára egy kis babgulyást, meg ha már ott voltam, akkor a férjem kedvenc diós sütijét is legyártottam, legyen már karácsonya, nem? :D :D
Most meg várom a havat, mert mi komolyan elhittük, hogy a hétvégén havazni fog! :D Deluigi, nálatok már van hó?
Lisa, te már a hótól biztos a számítógépet sem leled meg!!!!! :D :D
Pasek, gondolva van rád!
Vica, jól nézel ki!
Nori, gyere hozzánk két hétre, garantálom a tíz kiló pluszt!! Mióta férjnél vagyok, s a saját fõztömön élek, 30 kilócska hiphop felugrott! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-22 09:11)

Nincs jelen

#6562 2008-12-22 13:08

nori
Tag

Sziasztok,

Deluigi,Pocok már más kis angyal kutyákkal játszik..tavaly temettük el a mi kedvencünket is,azt is Pocoknak hívták:)

Itt nem esik a hó,csak olyan szomorkás borús idõ van..

Roor mi lesz a menü? Több önbizalmat,a rakott krumpli is sikert aratott!!:):):):)

Sziszi,boztos én is jobban híznék ha gyakrabban ehetném a kedvenceimet..különben nem fenyeget a veszély,hogy hirtelen meghízzak,se most se késõbb,nálunk mindenki olyan kis kákabélû a családban..

Vicca,ilyen szerkóban mész újévezni is?:)

Ki hol tölti a Szilvesztert?

Hol van Bánatos,nem nagyon jelentkezik a napokban...:(

Nincs jelen

#6563 2008-12-22 13:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Nagyon jó az asztalkád ügyi vagy!!:D:D
De akkor kérdem én a  szekrényt miért nem tudtad összerakni??:D:D:D:D:D:D
A rakottkrumplihoz külön gratula!!!:D

Vicaa!
Nagyon jó az avatarod!!!!!

Norby!
Virtuális ajándékodat megkaptam köszönöm szépen!!!:D:D

Ma melóztam reggel meg este is megyek takaritok és sütöm a  beigliket!!:D:D:D

Nincs jelen

#6564 2008-12-22 13:58

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Nori,a szilveszter itthon töltjük! Apropó tudom,adósod vagyok válaszlevéllel,ígérem menni fog!

Még mindig nagyon fáj a hasam, vigye el a kánya. :(:(:(

Az avatar frissen készült, a másik már két éves kép volt.

Majd este még jövök, ma még valamennyit tornásznomiskell,nemsokájön a gyógytornász!

Szerkesztette: Vicaa (2008-12-22 13:58)

Nincs jelen

#6565 2008-12-22 14:42

sziszi32
Tag

Sziasztok, dögrovás program folytatódik, Danika olyan gyógyszert kap, ami egy kicsit meg is nyugtatja, ezért most aludt el :D Asszem, csatlakozom hozzá! :D :D :D
ui. hogy itt milyen pocsék semmilyen idõ van?!!! :(
Vica, jobbulást!

Nincs jelen

#6566 2008-12-22 16:24

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám gyógyulást!:D
Nóri:iwiw-en bejelöltelek,legalábbis remélem hogy nem kancsalítottam el.:D
Ha a karácsonyi menüt kérded,az pipihúsleves,csákycsirkemell álá roor tört krumplival vagy pürével,és a desszert könnyü almatorta.:D
És a krumpli kivételével mindent elõszõr készítek.:D
De ma beszereztem azért  a szalonnát,megnéztem tutira van itthon zsír is,és hagymával se nem állok rosszul,de hogy változatos legyen,vettem még tojást,hátha uncsi már a zsíros kenyér és akkor kapnak tojglirántottát.:D
Szilveszter?Reményeim szerint Lucinéknál,de én már nem merek semmit ennyire elõre eldönteni,mert aztán nekem minden percrõl-percre változik.:D
Luci:köcce a krumpligratut,meg is lepõdtem hogy elpusztult.:D
A szekrény meg,szóval...hát...olyan édesen barkácsoltatok párocskámmal,most minek zavartalak volna titeket.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6567 2008-12-22 16:35

Zsuzsaanyu
Tag

Sziasztok!

Múltkor kért valaki iwiw-re meghívót....  ha még  valakit érdekel, van egy, szívesen elküldöm:)

Nincs jelen

#6568 2008-12-22 18:14

sziszi32
Tag

Roorfelség! Mi az hogy csáky csirkemell ala roor? Jó nyálcsorgi a neve! :D :D
Dani ötpercenként felsírt, fuldoklott a taknyocskával, hááát nem sok alvászat volt igy... :(

Nincs jelen

#6569 2008-12-22 18:58

nori
Tag

Úgy látom ez a nyákos idõ mindegyikünket megkínoz..nekem az izomláz most a legnagyobb bajom,szinte fáj ülnöm is..de becsületesen megcsináltama tornát!:)

Roor,visszajelöltelek,nem gáz,beletaláltál:) úgy nézik ki 45 kilósan,2 éves fotók..jó poén volt,elébem raktaák a koktélt,mintha én innám,közben csak gyümilevet ittam,aztán a nagy melegtõl,tömegtõl rámjött a hányinger,úgyhogy én "pakoltam ki" nem azok akik alkoholizáltak!:)

Van egy tuti rizs-saláta receptem,elõre elkészíthetõ,kítûnõ vendégváró,ha érdekel leírom,nem nagy cuccok mennek bele (sav.uborka,fõtt tojás,fõtt rizs,kevés tejföl vagy kefir esetleg majonéz),nem klasszikus francia saláta ami már évekig szerepelt pl.az újévi menün...

Dani jobban van már?

Deluigi,biztos együtt játszik már a két Pocok:)

Vica,ne aggódj,értem a helyzete,majd írsz mikor jut rá idõd,abszolút nem gond...

Lucifer,
honnan ez a sok energy?:) küldjél egy kicsit,hogy ne pörögjek,csak aludjak egy jót:):):)

Nincs jelen

#6570 2008-12-22 18:59

Norby1
Tag

Örülök hogy ennyire elnyerte a tetszéseteket a mini meglepim. Jó volt olvasni a reakciókat amit kaptam tõletek levélben.

Nincs jelen

#6571 2008-12-22 19:35

judy1981
Tag

Norby itt is köszönöm.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én év végén mindig visszatekintek az elmúlt évre. Örülök, hogy ebben az évben megismerhettelek benneteket. És örülök, hogy több találkozón is ott lehettem, és jónéhány embert személyesen is megismerhettem. (És itt mindenkit fel kellene sorolnom.) Ezért külön köszönet Zolcsinak.

Nincs jelen

#6572 2008-12-22 19:42

sziszi32
Tag

Halihó!
Morgonckoma egész este szörnyûségesen szörnyen nyûgös volt, és az ÉN drágaságom, ha akaratának nem volt engedve (pl. elcsórt egy csokimikit, és azonmód alufóliástul be akarta nyomni), akkor szabályosan földhöz verdeste magát, plusz kiszaladt a szobából ordibálva, úgy szaladt egy kört a házban, továbbra is ordibálva, majd amikor visszajött, és látta, hogy a csokimiki ki van csomagolva, akkor már juszt se kellett neki, s a dolog a fentebb említett módon folytatódott. Csak néztem, hogy ki ez a miniszörny, és hová rejtette az én kicsi kincsemet... :D  Na erre megfürdiztettük, akkor lenyugodott, most meg a nurofennek hála nyugis. Szóval, akkor valamije fájhatott, nem olyan jó kisbabának ugyanakkor betegecskének lenni, neki is csak úgy fáj a húsa-csontja olyankor, mint nekünk :(

Nincs jelen

#6573 2008-12-22 19:54

roor
Tag

Halika!

Drága Sziszi hát sok erõt kitartást ebben a takmyos állapotban,meg jobbulást is de gyorsan.:D
Nem dugta sehova a morgonc a te kicsi kincsedet,ez is õ,csak a másik oldaláról,jobb ha beletörõdsz,egyre huncutabb,rafkósabb és hisztisebb lesz.:D:D:D
De így tökéletes hiszen gyerek!:D
Nóri:jöhet mindenféle receptecske,amit nem ehetek azt úgyis átírom hogy nekem is jó legyen.:D
A koktél meg.....ja persze nem is te ittad mi?:D:D:D:D:D:D:D
Judy:igen,én is visszatekintettem,és nagy melegséggel,örömmel tölt el mindig ha a talikra és rátok gondolok!:D:D:D:D
Igen,Sziszi kedves,szóval  az "álá roor módra" azt jelenti általában,hogy átírom olyanra hogy én is tudjam enni,meg a vendégeim se finnyáljanak.:D
Ha mondjuk nem bírok valamit,akkor helyettesítem mással.:D
Na de a csáky csirkemellre visszatérve:szalonna,hagyma,paprika,paradicsom lepirítva,rá a felvert tojások kocsonyásodásig sütve,csirkemellen elosztjuk,betekrejük,baconnal köbecsavarjuk.Leveskockás,maradék paprikás paradicsomos hagyás löttyel nyakon öntjük.
Na ugyanez roor módra:hagyma,gomba,szalonna,tojás kocsonyásodásig,betöltve felgöngyölve,tepsibe rakva,megsütve.:D
Ha vadászok bacont akkor azzal is körbecsavarom.:D
Nõvérkém meg pároltzöldséggel töltené,és mivel magamra vállaltam a menû elkészítését,hát csinálok olyat is,csak nem vesznek ezek össze a tepsiben.:D:D:D:D
Ha meg igen,akkor halál rájuk.:D:D:D:D

Nincs jelen

#6574 2008-12-22 21:23

sziszi32
Tag

Tudod, Felség, egy gond van ezzel a kajcsival: NEM AZ ÉN SÜTÕMBEN SÜTÖD!!!!! :( :P
Nálunk a következõ menü várható: - - - - - - - -
Azaz lövésem sincs, hogy mit fogunk enni, de vettünk mindenféle földi jót, így talán nem halunk éhen! :D
Most jutottam el végre oda, hogy karácsonyi díszt csinálok az elõszobába, hát ugye jobb késõn, mint soha! :D

Nincs jelen

#6575 2008-12-23 06:42

pasek
Tag

Mindenkinek Áldott, Boldog Ünnepeket Kívánok!
(bár eddig is alig voltam, de most) Megint utazok, ezért ily korán a jókívánságok
Egyetek sok töltött káposztát, beiglit, fûszeres nutrit, sült húsos ensure-t, aztán nehogy gasztro legyen a dõzsölés vége :D

Nincs jelen

#6576 2008-12-23 07:42

Nelly
Tag

Hejhó!

Na ma még én is megkezdem mindjárt karácsony elõtt az utolsó hosszú munkanapomat..holnap már csak bemenni akarok de dolgozni nem :D

Én semmivel nem készülök a karácsonyra..idén még a fát is leszavaztuk..had maradjon kint a kertben..ne kínozzuk..úgy sem leszünk itthon..
Délig melózon utána még gyorsan csomizni kell a meglepiket és cikk cakkban bekukkal ide oda megyünk haza Pló-ra :D:D

Ezt a büdös náthát még mindig nem tudtam kiûzni...túl jól elszólltam,hogy már évek óta nem voltam megfázva...
Nagyon ragaszkodik hozzám..

Ja és tegnap voltam a szövettanért..már van kettõ..de egyik sem igazolja az ibd-t.
Szóval gyulladás van? volt hogy lesz e még....?
Fél év múlva kell visszamennem ha addig nincs semmi problémám..de gyogyi maradt..egye fene már megszoktam :D
Holnap még tuti betérek egy gyors ünnepi jókívánsággal...addig is mindenkinek jó készülõdést...
sziasztok :D

Nincs jelen

#6577 2008-12-23 08:05

roor
Tag

Halika!

Drága Sziszi,sajna ez így adódott és nagy a távolság is,de ha erre jársz felénk,nagyon szívesen megmutatom a sütõmben a csáky csirkemellet és üsse kánya nem csak nézheted de meg is eheted.:D:D:D:D
Segítek abban hogy mit egyetek,csak mondd meg mi van otthon,és nemcsak látványos de fini receptet varázsolok neked.:D (Még jó hogy nem tudok fõzni,de azért segítek ezerrel.:D:D:D:D:D:D  )
Pasek édes neked is kellemes ünnepeket és jó pociötömést.:D
Deluigi:jó szórakozást sok csini pipit és ütõs alkoholt.:D
Nelly:óvatosan a cikkcakkal,nehogy aztán a szemed is cikkcakkba álljon.:D
Nyugis melót és kellemes ünnepeket neked is és jó családozást.:D
És gyógyulj meg!:D
Reggel fagyos pipikémnek elkészítettem a zöldségeskertjét,már a forráson túlvan,illata jónak igérkezik de hát nyugtával a napot.:D
Majd kifõ hogy mi lesz belõle.:D
Húúúú holnap millió dolog lesz,bekukkolok majd én is,de nagyon lightosan,me különben tényleg zsíros kenyeret esznek manóék.:D

Nincs jelen

#6578 2008-12-23 08:21

fater
Tag

BÉkÉs Boldog Panaszmentes Ünnepeket KivÁnok Mindenkinek.

Nincs jelen

#6579 2008-12-23 08:22

fater
Tag

Én egyméretû betûvel irtam de ilyen lett.

Nincs jelen

#6580 2008-12-23 08:36

roor
Tag

Halika!

Fater köszönjük és neked is hasonlókat kívánunk.:D
A betükkel nem kell foglalkozni,a tartalom a lényeg.:D

Nincs jelen

#6581 2008-12-23 10:29

sziszi32
Tag

Ez sokkal inkább a kísértõ, aki el akar tántorítani a tervedtõl: sok nõ, sok pia. Így azt akarja, hogy csak egy nõ után loholj, és a sok pia s nõ maradjon meg másnak! :D :D

Nincs jelen

#6582 2008-12-23 10:56

roor
Tag

Halika!

Azt hiszem sikerült az elsõ húslevesem.:D
Nekem izlik,és az apukám is azt mondta finom,izletes.:D:D:D:D:D:D:D
Wow,akkor már ezt is meg tudom fõzni.:D

Nincs jelen

#6583 2008-12-23 11:03

nori
Tag

Deluigi majd kérjük a beszamolot hogy mennyit fogytal a nagy loholasban:)

Jó készülõdédt mindenkienk,mi sem visszük tulzásba,még semmi dísz,süti nem készült..szegény anyukám melozik meg holnap is,nincs mikor,tegnap megvolt a takarítás,én meg az izomlázzal úgy állok,hogy legszívesebben csak feküdnék a meleg pokróc alatt,mert az õrült szél a csontunkig befúj-azt az érzést kelti bennem esküszöm!

Köszi a szavazatokat,holtversenyben de harmadik lettem a babsalátával tésztakéregben,a jutalmam egy GODDFOOD magazin,angliai gasztro újság,januárban kell megérkeznie:)

Nincs jelen

#6584 2008-12-23 11:11

nori
Tag

És itt a recept:

Rizssaláta

1 joghurtos pohárnyi rizst megfõzünk enyhén sós vízben(szertintem a legjobb a SOS rizs,nem ragad,nem lesz pacsmagos),leszûrjük,kihûtjük.Addig keményre fõzünk 3 tojást,ha kihûlt lereszeljük,hozzáreszelünk 2 nagy savanyü uborkát,és mikor már a rizs is hideg,elvegyítjük..annyi tejfölt,kefírt,majonézt adunk hozzá hogy krémes legyen,nem kell úsznia a cuccnak benne,lehet picit sózni,borsozni esetleg,ha vki szereti de más fûszert nem raknék bele.Pár óra alatt összeérnek az ízek,de utólag még lehet korrigálni a majonéz-tejföl arányán.Legjobb ha a legkisebb lyuku reszelõt használjuk,akkor szinte egynemû masszát kapunk,de ha jobban tetszik a darabos verzió nagyobbra is lehet reszelni.
Jó étvágyat!:)
Én még magában is szeretem lapátolni vagy csak pogácsával:)

Nincs jelen

#6585 2008-12-23 13:20

nori
Tag

Lesz kaja is,abból is bevállalós leszel vagy csak a piákat tervezted elõre kóstolgatni?:)

Sajnos én annyira nyomott vagyok,hogy egyáltalán nem érzem az ünnepek közeledetét...egyedül ami feldob,az az angyalkajáték-mert kigondoltam mi is lesz a dobozkában..biztosam el is csomagolom a napokban! Olyan jó érzés adni,csak a drukk marad,hogy a vki aki kapja meg is örül neki vagy nem..

Luigi,írtam Györgyinek de semmi reakció a küldéssel kapcsolatban,ha nem vele elküldetem az unokaöcsémmel jövõ héten Pestrõl,hétvégénjön,akkor oda is adom neki,addig kitartanak a készleteid?

Nincs jelen

#6586 2008-12-23 14:29

Lucifer
Tag

Halihó!

Nori!
Milyen energy??:D:D:D
Küldök én szivesen , de nekem se olyan sok van!!:D:D

Ma este is meló meg holnap reggel is megyek még!!!:(
Beigli készen van , holnapi kaja készenlétben már csak fõzni kell!!:D:D

Nincs jelen

#6587 2008-12-23 14:36

Lucifer
Tag

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

A kis fenyõ álma

Kis fenyõ búsult az erdõszélen;
csillagoktól volt fényes az ég,
egy-két bagoly huhogott csak ébren,
põre ágon takaró a jég.

Dérszoknyába öltözött az este,
tûhegyekre csillan zúzmara
lebegett le kis nyugtot keresve,
s csöndesen pergett a hódara.

Szomorúan sóhajt a kis fenyõ;
egyetlen sugár sem látja meg,
a nagy fáké minden csillogás, õ
hiába sóvárog - kesereg.

Dermedt faggyal érkezett a reggel,
egy fiú apjával erre járt:
meglátták a fácskát, s lágy meleggel
telt meg szívük - rátaláltak hát!

Szólt a gyermek - itt a karácsonyfánk!
Máris fordultak szerszámokért,
tövét óvva nagy gonddal kiásták,
eperfa-dézsába ültették.

Karácsonykor szép szobában állott,
öltöztették díszes ruhába,
színes gömböt, csillogó harangot
világított a gyertya lángja.

A család boldogan ülte körbe;
az ünnep legszebb ajándéka
lélekbõl ömlõ szeretet fénye,
s teljesült a kis fenyõ álma.

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!
                                      lucifer

Nincs jelen

#6588 2008-12-23 18:20

nori
Tag

Akkor az a gubanc,de jól van,nem olyan nagy gond ha van tartalékod..

Nagyon szép versike,kép is hozzá...
Viszont kívánok mindent jót! :)

Az angyalka kívárja a karácsonyi dugót,utána gyorsabban célhoz fog érni..szerintem nem baj,annál nagyobb lesz az öröm!:)

Nincs jelen

#6589 2008-12-23 19:31

sziszi32
Tag

Sziasztok, én úgy érzem, hogy ebben a nagy karácsonyi hajszában elfelejtjük a lényeget: hogy Valaki 2000 éve azért született meg, hogy elhozza az emberek közé az Isten kegyelmét és a reménységet! Nem akarok senki hitébe-hitetlenségébe gázolni, de azért remélem, néhányan elmegyünk a templomba, hogy meghallgassuk az örömüzenetet: Üdvõzítõ született...
További jó készülõdést!
Deluigi, remélem még nem dõltél ki, tartod a frontot! :D

Nincs jelen

#6590 2008-12-23 19:51

Linus
Tag

Sziasztok Drágáim, betévedtem :)

Nagyon Boldog, Békés, Tünetmentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!! :)

Nincs jelen

#6591 2008-12-23 20:36

Nelly
Tag

Sziasztok

Na túl vagyok eme hosszú napon is...elég csigalassúsággal telt ...de eltelt :)
Ha holnap már nem lenne rá idõm akkor most kívánok nagyon nagyon boldog karácsonyt mindenkinek és jó kajákat :D:P
Én már alig várom...fõleg a kajás részt :D
Igaz holnap még megyek dolizni de csak délig...azt meg valahogy majd csak kibírom :D
Sziasztok

Nincs jelen

#6592 2008-12-23 20:40

fater
Tag

Rinus,Lucifer részemrõl köszönöm szépen.Én 24-énés 26-án 24 órás szolgálatban leszek.

Nincs jelen

#6593 2008-12-23 20:42

fater
Tag

Nelly neked is köszönöm jó éjt.

Nincs jelen

#6594 2008-12-24 01:08

sziszi32
Tag

Mindenki elment deluigival bulizni? :D
Felség, köcce a recepteket! :D :D
Jóéjt mindenkinek!

Nincs jelen

#6595 2008-12-24 05:35

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,nagyon szívesen,remélem jobbnál jobb falatok sikerednek belõle!:D
És ha misére már nem is megyek,azért nekem a gondolatom ott is van ám.:D
Deluigi:örülök hogy jól érezted magad.:D
Kedveseim,mivel a konyhában töltöm az óráimat ezúton szeretnék MINDENKINEK

BÉKÉS,BOLDOG,LAKMÁROZÓS,POCINYUGVÓS,VIDÁM KARÁCSONYT KÍVÁNNI!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6596 2008-12-24 05:49

mano1973
Tag

Jó reggelt!
Az elsõ ajándékunk tegnap a fa alá került és persze ki más is adhatta mint.....Lucifer:))
Egy nagyon kis csinos saját kezüleg készített ajándékkal lepett meg.Nagyon széééééééééép:)))
Köszönjük Luci!!!Képeket teszek fel este!
Na de...került még Rolka is a fa alá:))Ugyanis Luci pici fia édes volt...nézegette a villogó fát és egyszer csak... be ült a fa alá mint valami kis ajándék csomag:))
Nagyon édes volt majd kaptok képet errõl is:))
Tesó!
Meló után indulunk hozzád vacsizni és ünnepelni.
Mojitót nem kaptam de tojás likõrt igen:)))
A kajád tuti el fog fogyni mert éhesen érkezünk majd és az elsõ húslevesedet már kóstoltuk és nagyon fini lett.
Csak  tudnám ki volt a koordinátorod fõzés ügyileg?Csak nem Luci??????:))))Mert hát akkor nekije is köszönjük,hogy ma finomat vacsorázhatunk:)))
Én ma még dolizok 2-ig bár...szerintem alig lesznek ami jó is mert az elmúlt két hétben annyi idióta volt nálunk,hogy az valami borzalmas.
Már kezdtem olyan lenni mint a Grincs aki utálja a karácsonyt a sok hülye miatt:))
Tegnap este becsomagoltul a lányommal az utolsó még kimaradt ajándékokat is igy már minden a fa alá került.Kivéve az õ ajándékát:)))Mert amilyen kis kiváncsi még meglesné míg nem vagyok otthon:))
Mindenkinek kellemes   és tünet mentes ünnepeket kívánunk.
Várom a beszámolókat majd,hogy kinek mit hozott a jézuska:))
Na irány dolgozni  mert elkések a utolsó napon:))
sziasztok

Nincs jelen

#6597 2008-12-24 06:18

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!!!!!
Itt az Ünnep, egy kis nyugi itthon, lesz ám regény olvasás (mármint TI)
Utána lesz ám jelentkezés, hogy nem bírjátok olvasni!
Addig is nagyon szép napot, jó fõzõcskézést :D :D :D
Ja és JÓ ÉTVÁGYAT!

Nincs jelen

#6598 2008-12-24 07:36

Nelly
Tag

Sziasztok

Tegnap is ma is és holnap is BOLDOG KARÁCSONYT kívánok mindenkinek :)
Még van röpke 3 óra meló..utána azt se tudom merre menjek majd :)

Roor két szép szememre odafigyelek ám...

És ma tök jó..mert ma még a köcsög paraszt vásárlót is szeretni fogom,mert ma nem érdekel mennyire bunkó..ma földre szállt angyal leszek :D(megjegyezném ide kicsibe,hogy mint mindig):P
De tényleg ma szeretni kell és szeretni akarok és holnap is és azután is majd azután már utálhatok kicsit :D

Na jó nem írok több hülyeséget :D

Ja és reggel kaptam már levegõt..:D:D

Nagy nagy CUPP mindenkinek :D

Nincs jelen

#6599 2008-12-24 07:44

Nelly
Tag

Vicaa  itt is boldog névnapot :)

Nincs jelen

#6600 2008-12-24 07:54

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Szép napra ébredtünk Nekem egy rémes éjjel után. Nem tudom mi szálltameg az  én drága angyalka Annámat, de egy órától szinte semmit se aludt, szerencsére nem sírt, egyszerûen csak kuksolt,nézelõdött. Ha megpróbáltam visszaszökni az ágyba, azonnal kipattantak a szemei és dühösen követelt vissza. Most már alszi, én meg már nem tudok. :(

Ha lehet árulkodni tegnap én is megkaptam az elsõ ajándékot a Jézuskától, az elõttem szóló dolgos angyalka személyében. Köszönöm Nelly, és nagyon ügyi vagy, nagyon tetszettek a meglepik. Kép majd készül hogy mi szépet, s jót kaptam! :):):):):):):):):):):):):):)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb