#6601 2008-12-24 07:55
- Vicaa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
KÖszÖnÖm!
Nagyon Boldog, BÉkÉs KarÁcsonyt Mindenkinek!
Nincs jelen
#6602 2008-12-24 08:08
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Nincs jelen
#6603 2008-12-24 08:11
- roor
- Tag
Halika!
Ádámok,Évák isten éltessen titeket!
Vicaa téged külön!!!!:D:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6604 2008-12-24 09:16
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Milyen jó nektek, én még reggel háromig takarítottam, és még most is van mit, mert jön anyám, a fõ rendszakértõ felügyelõ, és jaj nekünk, ha egyetlen porszem is a látótávolságán belül leszen! :D
Nálunk savanyúkáposzta-leves, Lisáék-féle krumplisali, rántott mindenféle (hal, pipi, talán gomba is...), meg egy csomó süti, amikkel teli a spajz! :D
Minden Évának nagyon szép névnapot!
Danijelentés: este kilenctõl aludt, igaz, bizonyos idõközönként a szájába kellett nyomni a tejesüveget, így szépen bepuszilt két üvegnyi tejcit, plusz ráhengeredett a párnámra, keresztben (!), de legalább aludt, és nem sírt. :D :D Minden apró ajándéknak örülni kell, nem?
Nincs jelen
#6605 2008-12-24 13:03
- roor
- Tag
Halika!
Tudom,nagy a sürgés forgás,meg családi ünnep,de azért ugyi benéztek néha????!!!!!:D:D:D:D
Nálam minden kész,az almatorta még sütikél kicsit,és már csak magamat kell rendbeszedni aztán indulhat a zabbantás.:D
pá
Nincs jelen
#6606 2008-12-24 14:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Nagyon sok boldog névnapot kivánok!!
És minden más Évának is!!:D:D
Manó!
Nam kell köszönni!!:D:D
A tojáslikörbõl marad még nekem is???::D:D:D:D
Mégegyszer mindenkinek boldog karácsonyt kivánok!!
Nincs jelen
#6607 2008-12-24 14:49
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok, minden Évának és Ádámnak pedig boldog névnapot (különösen Vicaa-nak:) )
Nincs jelen
#6608 2008-12-24 15:17
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Békességet, boldogságot, csengõszót és gyertyalángot, ajándékot, szeretetet s mindent, ami fontos Neked! Ajtód elé fehér bársonyt! Békés Boldog szép Karácsonyt!
Dusy
Nincs jelen
#6609 2008-12-24 16:58
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, megy nálunk is a szenteste ezerrel, mindjárt indulunk a templomba... :D Aztán folytatódik a zabálás!!!!! :D :D :D Puszi népek, remélem, lesz pár "kántáló" is (nemcsak a pirézek :D), nálunk még van ennek hagyománya!
Deluigi, nálatok milyen szép székely szokás van ilyenkor?
Nincs jelen
#6610 2008-12-24 19:59
- roor
- Tag
Halika!
:D
Sok szép került a fa alá nekem!:D
Kaptam kenyérsütõgépet és egy gyönyörû egyiptomi jellegû képet a párocskámtól!Termoszbögrét,kulcstartót,tollat névreszólót Mayuskától,kiló lisztet,házi kenyér fûszerkeveréket és élesztõt manóéktól.:D No azért tõlük még kaptam egy borotvakészletetis.:D
Szerintetek száraz maradt a szemecském?:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6611 2008-12-24 20:32
- Vicaa
- Tag
Sziasztok!
Nekünk Annácska került a karácsonyfa alá :) Mikor meglátta, sûrû "hûûûû" és "hóóóó" szavakközepette meg szerette volna mászni a fát (már nagyon fejlõdik!),de ezt azért már mégsem hagytuk :D:D:D
Korábban a déditõl kapottegy babát,de elég silány minõség volt, másfél óra múltán ahány testrésze annyi felé volt szegényke. Ezért most megkapta élete elsõ babáját, ami azért már strapabíróbb remélhetõleg.
Nagyon tetszett is néki, de mivel õ a dobozok és minden szétszedhetõ dolog (meg zsinórok, telefonok, távirányítók stb) nagy mûkedvelõje, eleinte a baba félredobva hevert és a csomagolással,meg a dobozzal foglalkozott, jobban örült neki mint bármi másnak! :)
Most már Anna tentizik, mi pedig Attilával elköltöttünk egy romantikus gyertyafényes halászlévacsorát.
Mindenkinek további hasonlóan szép estét kívánok!
Nincs jelen
#6612 2008-12-24 20:54
- Vicaa
- Tag
Itt is köszönöm mindenkinek, hogy névnapom alkalmából is gondoltatok rám!
Pilli,Linus, ritka vendégek, a ti jelentkezéseteknek külön is örülök! :)
Szerkesztette: Vicaa (2008-12-24 20:54)
Nincs jelen
#6613 2008-12-24 23:17
- sziszi32
- Tag
Én is leirom, mit kaptam eddig: két quellés pulcsit, 800 oldalas receptkönyvet, aztán egy olyan albumot, amibe a családi dolgokat kell irni, porcelán szalvétagyûrût. Templomban jó volt, a gyerekek aranyos mûsort adtak elõ, nagyon sok nép volt, meghitt volt a karácsonyi hangulat. :D :D
Még kaptam csomó sütit, és még az anyóséktól is kapok valamit (a fejemre egy nagyot :D)
Mûkarácsonyfánk van, a férjem kipróbálta, mennyire stabil, rángatta becsülettel, öröm volt nézni. Amikor Danika meglátta a fát, tíz percig csak a "hííí" kezdetû mondatot hallottuk tõle, és roppantul örült neki. A fa alját mézeskalácsokkal aggattuk tele, Danika le is aratott belõle párat, de hát mi számoltunk ezzel, épp ezért lett mézeskalcsi a fán :D :D
Most egészséges álmát alussza. Az orrduguláson nagyon szépen segít valami rohadt drága tengerivíz-izé, ezért jobban is megy a légzés neki.
Jóéjt mindenkinek, további szép ünnepeket!
Nincs jelen
#6614 2008-12-25 08:13
- Ánya
- Tag
Áldott a karácsonyunk!!
pont annyi hó esett, hogy fehér a táj, de még nem kell lapátolni!!
Nálunk volt családi társasjáték, (két felnõtt gyerekünk volt itthon szenteste). Jó volt, de nagyon. Ma jön haza a harmadik gyermekünk is a feleségével, remélem folytatódik a békés hangulat és további jó játszás lesz !!
Éjszaka kétszer is fel kellett kelnem, pedig már alig kell, amúgy. De a karácsonyi vacsora kifogott a kis bendõmön. De egyébként már rendben vagyok, ma este már nem fogok enni és hosszú alvás lesz.
Mindenkinek nagyszerû és békés további karácsonyi napokat!!
Linus, Pilli, azért a karácsonyi szél csak idefújt benneteket!!
Nincs jelen
#6615 2008-12-25 09:16
- zolcsi
- Tag
Ha van valakinek egy iwiwes meghívója írjon nekem legyen kedves priviben.
Köszi!
Ja kellemes karácsonyt mégegyszer.:)
Nincs jelen
#6616 2008-12-25 09:42
- Nelly
- Tag
Na hejhó BOLDOG KARIT ma is :P
Hát nálunk is volt meglepi..arra érkeztünk haza Plóra,hogy tele a ház vendégekkel...tesómat eljegyezték...
Na volt is indok a nagy ivászatra...látnotok kellett volna..igaz apukám hamar ledõlt csicsikálni..már nem bírta úgy mint a fiatalok..na de a két fiú..mondtuk is tesómmal na ezek együtt fognak aludni..mi nem szagoljuk kábító lehelletüket..:D
Éjfélre már úgy berugtak,hogy majd hogy nem az asztalon feküdtek..:D:D
Igaz nem így képzeltem a szent estémet...de örültem a testvérem és szüleim boldogságának :)
Az ajándékokat én fel sem sorolnám..kaptam bõven..:)
Vicaa nagyon örülök,ha örülsz és tetszett a meglepim :)
Pusszantok mindenkit...
Zotyi kár,hogy nem ugrottál be a piros tangában de nem baj..majd a talin pótolod :P:P:P
Nincs jelen
#6617 2008-12-25 10:29
- Lucifer
- Tag
Zolcsi!
Ment privi!!!
Nincs jelen
#6618 2008-12-25 10:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
A Rolinak is nagyon tetszett a karácsonyfa bár õ csak azt mondja , hogy szép!!:D:D
Ma reggel is mondta , hogy lámpa és be kellett kapcsolni az égõsort a fán!!
Nálunk tegnap a Roli osztotta ki mindenkinek az ajándékát nagyon tetszett neki.
Utánna jött a kicsomagolás , ami ment ezerrel és tépték a papirokat tisztességesen.:D:D
A Roli megkapta elsõ kisvonatját , két cumit ami a fára volt felakasztva , egy logikai játékot ,kutyus formájú mamuszt aminek már le is szedte az orrát , és egy dobott aminek az egyik felébe kalapálni kell a golyókat.Nagyon tetszenek neki.:D:D:D
A Niki kapott fiú barbit , terhes barbit , névre szoló tolltartót , két társasjátékot!
A Norbi telefont , legot és szintén tolltartót.
Én kaptam egy új csaptelepet a konyhába mert kedden szétment a régi no meg a konyhába a lambériát!!
Ma pihi van egész nap holnap megyünk anyuékhoz szombaton meg a másik mamáék jönnek!!:D:D
Mégegyszer mindenkinek kellemes ünnepeket!!
Roor!
Sütöd már a kenyeret?????:D:D:D
Nincs jelen
#6619 2008-12-25 11:52
- Zsóka43
- Tag
Boldog tünetmentes karácsonyt mindenkinek és boldog névnapot minden Évának, Ádámnak, Istvánnak!!!
Nincs jelen
#6620 2008-12-25 13:07
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Igyekeztem a lehetõ legtöbbet visszaolvasni, hogy tudjam ki merre hány méter :D
Még egyszer Mindenkinek Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Sziszivel egyet értve néha gondoljunk a Karácsony valódiságára is :D
Kedves Roor, gratulálok az elsõ húslevesedhez, bár kétségem egyáltalán nem volt, hogy sikerül.
Vicaa: az avatarod fantasztikus! :D :D :D nagyon jó!!!!!!! Attilának utólag is Boldog Szülinapot!!!! Azt hiszem most nem merlek hívni, mert ahogy beszéltünk körúton vagytok :D
Képeket azért ha lehet majd külj a Karácsonyról, Annával :D
Sziszi: Dani Angyal igenis nagyon aranyos a kép csodálatos, és sajnálom, hogy betegeskedik, pedig már igencsak készülnie kell januárra, ezt add át neki :D Férjednek pedig külön-külön-külön puszi és karácsonyi jókívánság!
Lucifer : látom Te nálad a munka nagyon megy mostanság, remélem picit jobban van crohn-ságod, mert különben dühbe jövök :D :D :D
ANYUKÁK fékra vigyázni!!!! Vagyis a gyerkõcökre :D
Norby : köszönöm szépen az idõdet és a fantasztikus meglepit, megkapta pasek is késve, de természetesen az enyémrõl lecsekkolta és...
Ánya: örülök, hogy együtt a család, a gyerekek, jót tesznek , muszály kihasználni ezen alkalmakat! A kajcsival vigyázni nagyon, de ha csak kettõ....azzzz valami fantasztikus, és hogy egyébként meg egy sem...nohááát (remélem érted ezt a virágnyelvet :D) kellemes családozást továbbra is, kedves Férjednek meg Üdv.!
Zolcsi : csak annyit, hogy levél ! :)
Deluigi: utólag is sajnálom a szomorú esetet :(
Nelly : GRATULA a családi Ünnephez, ennél szebb nem is lehet, legalábbis szerintem, és ha még étel-ital is jár mellé :D :D :D
Piili, Linus, Arpapa, Zotyesz meg Mindenki aki csak olvas vagy ritkábban jár ide, tessék vigyázni az egészségre és néha be be nézni.
Kedves Mindenki ezúton szeretném megköszönni azt amit Tõletek kaptam-kapok folyamatosan. Úgy látszik ez az év is hosszúra sikeredett, volt ám minden, találkozók, mûtét privi ismeretségek amikbõl egy életre szóló kapcsolatok, barátságok születtek, kisgyerekeket ismertem meg amik egy picit már az „enyémek” is . Azt hiszem nem túlzás azt mondani, hogy nekem ezen az éven a legnagyobb Karácsonyi ajándékot ez a Fórum hozta el nekem. Talán nem is kell magyaráznom, hogy miért és hogyan mert MINDEN téren!
Életemben nekem nem volt részem ennyi szeretetben és törõdésben (a családon kívül) mint amit itt kaphattam! KÖSZÖNÖM!
Az ajándék Norbys meglepit nézve az öröm könnyeket nem lehetett visszafogni, de nem is akartam. Visszaolvasgatva a „nehéz” idõszakomat...
Tudom mostanság nehézkes a jelentkezésem, de ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok itt, és nem követem nyomon a kis Fórum életét..
És nagyon bocsánat, hogy kissé (nagyon) érzelgõsre sikeredett, de ez így alakult.
Sok puszi Nektek és Egészségben Gazdag Új Évet Kívánok Mindnekinek tiszta szívembõl. Remélem lesz bennünk (aki akarja) annyi erõ, hogy fenn tudjuk tartani ezt az egészet!
Nos ennyi volt az évértékelés meg a lelkizés....Jó kajálásokat, sok aloét és danolászást Kívánok magamnak :D :D :D no jó Nektek is!!!!!!!
Puszi Lisa (tudom hosszú lett, de így legalább csak az olvassa el akit érdekel :D )
Nincs jelen
#6621 2008-12-25 13:26
- arpapa
- Tag
Kedves Lisa!
köszönjük az õszinte sorokat. hidd el nagyon sokunknak meghatározó volt ez az év, nekem is.
naggyon-naggyon értékes embereket ismerhettem meg KÖZTETEK, rengeteg figyelmet , szeretetet kaptam és azt hiszem én is adtam (bár még lehet fokozni) és az ismerkedés tovább folytatódik...
show must go on :)
én jövõre is több talival készülök..., az elsõ jan 3-án Poroszlón 10 óra körül, várom a jelentkezõket!
nohh áldásbékesség!
üdv:á
Nincs jelen
#6622 2008-12-25 14:44
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Megtörtént az elsõ karácsonyi baleset! Balesetet szenvedett egy üveggömb, de rendesen el lett búcsúztatva! :D Szegény Bea mikor nem figyeltem elvett egyet és annak rendje módja szerint el is ejtette. Úgy sírt, hogy én azt hittem neki lett baja, de semmi. Mutogatta a törött gömböt. Azon nyomban feltakarítottam, seprû-porszívó... a gyerek ordít a kuka mellett és ki akarja szedni "halott" barátját. Jó negyed óra múlva nyugodott meg, mikor rájött, hogy van még a fán bõven. Egyelõre jobban örül a csomagolópapírnak és a dísztasakoknak, mert lehet bele pakolni. :D Minden ajándékot kivesz, majd vissza teszi.
Nálunk egyébként ki lett kötve a fa, mert az ördög nem alszik. Legendák szólnak arról a családunkban, hogy egy mászó bébi miként rántotta magára élete elsõ karácsonyfáját és hogyan örült ennek (én voltam, szegény anyámékra jó rávittem anno a szívbajt, mert õ se gondoltak erre, mivel én voltam az elsõ baba a családban, de ennek már 100 éve). :D
További kellemes ünnepeket!
Vigyázzatok a bélésre! :D
Szánom-bánom bûnömet, utólag is:
boldog névnapot kívánok minden Évának és Ádámnak!
Nincs jelen
#6623 2008-12-25 15:57
- Ági
- Tag
Sziasztok! Boldog karácsonyt Mindenkinek!
Ma ebéd után kimentem a kutyáimmail a közeli erdõbe, sétáltunk egy nagyot. Gyönyörûek voltak a behavazott fák, az a csend....és mindezek megkoronázásaképp átsétált elõttünk az úton egy gyönyörû õz. Nagyon szép élménnyel lettem ma gazdagabb. És nem utolsósorban mintegy pótajándékképen szereztem a vauknak is egy klassz délutánt :D
Érezzétek továbbra is jól magatokat. További szép ünnepet.
Ági
Nincs jelen
#6624 2008-12-25 17:07
- Norby1
- Tag
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni Lisához és Árpihoz. Nagyon örülök hogy ilyen sok fantasztikus embert ismerhettem meg itt. Nagyon jól éreztem magam mindig veletek és rengeteg élménnyel gazdagodtam általatok.Remélem jövõre még többet tudunk személyesen találkozni és még többet tudunk majd együtt nevetni :)
Köszönök nektek mindent! :)
Nincs jelen
#6625 2008-12-25 17:43
- sziszi32
- Tag
Danika és a karácsonyfa-mézeskalcsi esete :D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
További kellemes ünneplést mindenkinek! :D
Nincs jelen
#6626 2008-12-26 06:02
- zolcsi
- Tag
Luci,Zsuzsaanyu köszi a mailt meghívó ügyben aranyosk vagytok.A legelsõ felajánlást elfogadtam.
Nincs jelen
#6627 2008-12-26 09:53
- mano1973
- Tag
szisztok!
Már rég jártam erre de...sajna két helyen is dolizok igy alig maradt idõm.Persze olvastam a fórumot és tudok ám mindent:))
Mindenkinek szeretnék kellemes ünnepeket kívánni még egyszer és Vicának..no és az összes Évának nagyon boldog névnapot.Elnézést,hogy kicsit megkésve,de a 8 napba talán még beleférek:))
Sziszi!
Nagyon aranyos ez a kép Danibatyuról:))
Egy igazi kis angyal.
A mi szentesténk is nagyon klasszul telt!!
Tesómék meghívtak vacsorára és mondhatom nagyon jól sikerült a kajcsi.Még levest is ettem pedig köztudott,hogy ez 5 évente talán egyszer fordul elõ nálam.
Volt még finom zöldséges göngyölt hús krumpli pürével és jó kis házi pálinka no meg borocska.
Persze... Mojitót nem kaptam de vittem helyette tojáslikört amit sikeresen meg is ittunk mi csajok:))
Rorr,Mayuska és én.
Degeszre ettük magunkat az almatorta már alig fért belénk de...abbol is legyömöszöltünk egy nagy adagot:))
Tegnap zsuzsaanyuéknál rontottuk a levegõt és ettük ki a hûtöjüket üresre,ma apukámat várjuk ebédre.
Jut idõ egy kis pihenésre is ám mert 2 munkahely mellett már alig éltem olyan fáradt voltam.
Gyönyörködünk az uj bútorunkba amit a zanyukáméktól kaptunk és nagyon kényelmes:))
Igazi gyerekcsinálós ágy:))
Zolcsibal!!
Iwiw jwlölést megkaptam elfogadtam és köszönöm.
Sok puszi mindenkinek és jelentkezek még.
Nincs jelen
#6628 2008-12-26 10:05
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Manó!
Nekem nem is hagytatok a tojgli likörbõl???Na szépen vagyunk!!:D:D:D:D
Akiss!
Visszajelöltelek iwiw-en.
Nagyon aranyosak vagytok!!
Te láttad azt ami megegyezik kettõnknél??Ugyan abban a hónapban ugyan azon a napon születtünk csak én pár évvel elõbb mint te!!:D:D:D:DTehát májusban együtt bulizunk??:D:D:D
Zolcsi!
Nagyon szivesen!!
Ki volt az elsõ?!:D:D:D
Nincs jelen
#6629 2008-12-26 11:14
- zolcsi
- Tag
Lucika!.:D
Aiolosz barátunk volt .:D
De ha már így összejöttünk keress meg minket légyszi az iwiwen.:D
Nincs jelen
#6630 2008-12-26 14:01
- nori
- Tag
Én is fent vagyok,van aki már be is vadászott közületek:)
Látom mindenkinél alakult kb.ahogy számította is,gyerek aés papír-fa esete,jó kajálások,kellemes beszélgetések...jó olvasni,még egyszer mindenkinek KEllemes Ünnepeket,élvezzétek ki ahogy sikerül-kicsit bõségesebb vagy szerényebb menüvel..amit a pocak elbír...:):):):)
Nálunk nagyon csendes volt,leesett egy pici hó,de mára bejött a veszett hideg aminek nem örülök mert rögötn fájdalmat érzek a csontjaimban, a karácsonyi menübõl mertem enni egy picurka sült halat ami nem okozott gondot csak nem akart kijönni,így 2 órát SÉTÁLTAM az ágytól a mellékhelységig és vissza de belefért egy kis gyógytorna gyakorlása is amosógépnél a sötétben reménykedve hogy megindulnak a belek,hát nem becsülték az igyekezetemet..így egy kis svédcsepp ivás után visszdõltem,majd 2 óra múlva már megkönnyebbülve lealudtam.Mint a medve,mondanom se kell:)
Tegnap lustálkodtam,senkit nem hívtunk,kicsit hiányzik a mosoly,több nevetés a környezetembõl úgy érzem..a sok kínlódás mintha elfeledtette volna vagy kevésbe tudjuk értékelni,észrevenni az apróságokat.
Ti hogyan harcoltok az ilyesmi ellen?
Boccs,hogy ha kicsit melankólikusra sikeredtem...
Nincs jelen
#6631 2008-12-26 14:43
#6632 2008-12-26 16:39
- akiss
- Tag
Sziasztok!
A gyerek jól kidõlt! Szegénykém úgy elfáradt ezalatt a 2 nap alatt, hogy csak alszik és alszik! :D Már a mamánál is majdnem kinyírt egy gömböt, de most résen voltam! :D Jól telepakolta a bélést és most már másfél órája alszik.
Luci! A legjobbak ezen a napon születtek!!! :D :D :D
Sziszi, nagyon aranyos Dani! Nemsokára kopasz karácsonyfátok lesz! :D
Nincs jelen
#6633 2008-12-26 17:44
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Akiss, számoltam én ezzel a puszítással, ezért a máskor szokásos piros-arany pazar diszités helyett raktunk fel csak mézeskalcsikat, és törhetetlen (mûanyag) gömböket, mert ahhoz túl lusták vagyunk, hogy állandóan ott koslassunk a nyomában, ha a fa körül ólálkodik. Különben mára teljesen megbékélt a fával igazából nem is vesz tudomást róla. :D :D
Ma nálunk is csendes volt az ünnep, anyósomék lemondták a vendégséget, mert betegek vagyunk, én pedig délu. kettõtõl gyakorlatilag aludtam (azért Danika mindig bejött megnézni, arra mindig felébredtem).
Most meg van kergülve, felmászik a fotelba, és ott ugrál, az elõbb is az utolsó pillanatban kapta el a férjem, amikor majdnem dobott róla egy hátast, fejével megcélozva az asztal sarkát. :D :D :D
Egyébként reggeltõl szinte nem evett semmit, reggeltõl még nem ment be egy üveg tej és egy üveg griz, és már végigzongoráztuk az összes lehetõséget, de mindent megcsócsál és aztán kiköpi. Nem tudom, mit csináljak, kapott már étvágyjavítót, és igy sem eszik. :(
Nincs jelen
#6634 2008-12-26 19:55
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Akiss!
Teljesen egyettértek veled!!:D:D:D:D:D
A Roli ma nem aludt délután a mamáéknál és már majd össze esett , de mire hazaértünk már a kocsiban elaludt!!:D:D
kétszer ébresztettem , remélve , hogy megtudja várni mire hazaérünk , de harmadszorra annyira bealudt , hogy nem birtam felkelteni!!:D:D:D
Nincs jelen
#6635 2008-12-26 20:04
- nori
- Tag
Édes anyukák,miket kínlódtok,õrködtök,szaladtok,ettetek (próbálkoztok) le a kalappal:):):):)
De milyen jó is lesz visszagondolni ezekre a pillanatokra...mikor már vén nyanyák lesztek:):):):) =D=D=D=D=D=D
Aiolosz,
meseszép kis buci fa,az meg külön plusz hogy nem kivágott hanem visszvihetõ..én jobban szeretem az ilyen közepes de gyökeres és dunsi fákat mint a 2 m magas de össz-vissz 5 ég van rajta...
Hogy vagy különben, a napokban keveset jelenetkeztél?
Nincs jelen
#6636 2008-12-26 20:49
- Vicaa
- Tag
Sziszi, szurkolok, hogy Danika végre kilábaljon a betegeskedésbõl, és persze te is!!!! Kívánok neki farkasétvágyat, hogy megerõsodjön január közepére!
Olyan ártatlan arcocskával harapja a mézeskalácsot, mintha csak a legtermészetesebben a reggelijét fogyasztaná :)
Sajnos Anna is elkapta a náthakórt, alig bírt elaludni, nem kap levegõt az orrán, hiába porszívózzuk neki.
Akiss, Luci! Anna is ma délben három és fél órát aludt! :) Egyébként én is májusi cserebogár vagyok, csak én negyedikei.
Akiss, a kiscsajszid tényleg fantörpikus! :):):):) Már korábban is megkuksiztam ugyebár! :)
Igazából a tegnapi rokonlátogatásokban mindhárman úgy kidõglöttünk, hogy ma egész nap csak semmittettünk, de azt aktívan! :D
Nori! Méghogy vén nyanyák! Na várjá' csak te is leszel majd vén nyanya, egy kis manócska vén nyanyája :D:D:D:D:D:D:D
A hugom mondta úgy 14 évesen, kamaszkora javában Anyunak, hogy "Anyuuuu, hát hol élsz te az õskorban????? Aaaannyira öreges vagy!" :D:D:D:D:D Pedig tudni kell, hogy Anyu nagyon modern gondolkodású, jó humarral megáldott szülõ.
Nincs jelen
#6637 2008-12-26 20:57
- Vicaa
- Tag
Lisa, nagyon meghatóak voltak a soraid, tudod, ilyenkor én is rögtön nosztalgiázni kezdek és természetesen én is visszagondolok az elmúlt év történéseire és úgy zárom az évet, hogy ami mindenfélén keresztülmentem, mindig ott volt ez a szuper kis - sõt most már nem is olyan kis - csapat, annyi támogatást kaptam, annyi értékes dolgot kaptam lélekben, hogy én szintén sak arra gondolok, hogy maradjon meg ez az összetartás köztünk és sok ilyen szép emlékünk maradjon, mint amilyet Norby fotomeisterünk készített nekünk! :)
Ánya, még neked is akartam írni, vigyázz magadra, nagyon klassz lehetett együtt társasjátékozni a családossal! :)
Nincs jelen
#6638 2008-12-26 21:47
- Agica01
- Tag
Sziasztok.
Végigolvastam a karácsonyokat, örömmel látom, hogy mindenkinél jól sikerült!
NÁlunk viszonylag nyugisan teltek az ünnepek. 24-én itthon voltunk, csupán sógorom vendégeskedett nálunk, hogy ne legyen otthon egyedül, mert anyósomék NÉmetországban vannak (:D). Én fõztem, húslevest, zengõvárkonyi tekercset, krumplit, ubisalit, és tiramisú-t. NÁlunk akkor jött a Jézuska, amikor BAzsika felébredt du-i alvásából, nagyon örült a karácsonyfának, a szája tátvamaradt, még a cumika is kiesett belõle. :)
MÁsnap anyuéknál voltunk, ma meg itthon pihentünk, és semmit nem csináltam!!
EGy kis szomorúság is volt az ünnepben, 23-án kiszökött az 5 hónapos kiskutyánk, kis tacsi, és azóta sincs meg. Apu és férjem felváltva, szinte egész du. járták a falut, gyalog és kocsival, hátha látjuk valahol, de nem lett meg szegénykém...
Hát, ennyi azt hiszem, pihenjetek még amennyit csak tudtok. ÉN holnap sem csinálok semmit. :) Ja, vendégeket fogadok, mert holnap ünnepeljük férjem szülinapját, betölti a 30-at.
Pussz, jó éjt!
ja, Vica, jó az új avatarod! Olyan szexis ;)
Szerkesztette: Agica01 (2008-12-26 21:48)
Nincs jelen
#6639 2008-12-27 03:57
- Vicaa
- Tag
Jó reggelt! Sajnos most mi rajtunk a sor az éjjelezéssel. Anna lázas, folyik az orra, nem kap levegõt, másfél,két óránként ébred. :(
Attila meg kisgyermeki aggódással figyeli Annát, hogy jajj, Úristen, most mit tegyünk, teljesen pánikban van, úgyhogy az õ lelkét is ápolgatom közben, hogy túllesz rajta a kismanó, erõs,mint a vas.
Persze én is aggódok, de azért természetesen tudom,mit kell tenni, azt hiszem ez Attilát is kicsit megnyugtatja.
Ágica remélem meglesz a kis tekergõ épségben. Jó pihit és jó ünneplést nektek!
Nincs jelen
#6640 2008-12-27 07:02
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Jó reggelt!
Bébim még mindig alszik! Nem tudom mi van vele, általában fél 6 körül kelni szokott! :( Biztos kikészítette a felhajtás.
Kapott anyóséktól egy mesélõ macit, ami aranyos, jó puha, de.... mély férfi hangon beszél, amit nem igazán tolerál a gyerek, ha meghallja keserves sírásba kezd. Most már arra se hajlandó, hogy a macira ránézzen, mert rögtön görbül a szája, egyébként nagyon szereti a macikat. Szóval a maci sorsa rendezve, a szekrény mélyére kerül, csak még megvárja anyósékat, mert ma jönnek a férjem névnapját köszönteni, aztán pá-pá! :D
Most nem akartam rossz lenni :P , mert kaphatta volna mástól is.
Ja kapott még egy hercegnõt is (sogoromtól), ami az este megfürdött! :D Annyit nevettem fürdetéskor, hajat mosott a baba, na meg ruhát is. Csak fürcsi végén volt gond mert Bea nem értett, hogy a babája miért nem jöhet velünk, miért dekkol a radiátoron. :D
Nincs jelen
#6641 2008-12-27 07:16
- akiss
- Tag
Vica jobbulást babucidnak!
Már már várom, mikor fog az enyém beteg lenni mert napok óta tüszköl, de csak ennyi.
Borítékolnám, hogy mikor megkapjuk a 18 hónapos szurit azután kidõl a bébi. Legutóbbi védõoltásnál is így jártunk, ja és rádadásként 3 hét alatt 4 foga jött akkor ki, a doki mondta is ne csodálkozzak. Most mutogatja magát a szemfoga, de nem akar kibújni, biztos majd szuri után, hogy kellõképpen legyengüljön a gyerek, és tiszta takony legyen! :D
Na megyek mert felébredt! Ez igen 11 órát aludt! Ilyet csecsemõ korában nem csinált! :D (pedig jó lett volna)
Nincs jelen
#6642 2008-12-27 10:03
- Ánya
- Tag
Most már biztos, hogy második babakoromba léptem!! :D
Nekem is sok volt a három napos ünnep. Jól elfáradtam, de nagyon szép volt!! :D
Vica! Jobbulást a babának!! Mint Kingitanga Fõmamija igazán érted a dolgokat, de ahogy olvasom a többi Mami is profi!! :D
Deluigi!
Pocok elvesztése miatt nagyon együttérzek veled!!
Ágica!
Remélem, mire olvasod ezeket a sorokat, már megvan a kis tekergõ!! :D
Sziszi!
Dani mindig "megdolgoztat" benneteket. Jobbulást neked és a kicsi fiadnak is!! :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ezer mosolygó, hogy itt vagyunk együtt, még ha csak virtuálisan is !
Nincs jelen
#6643 2008-12-27 10:09
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Most egy kicsit úgy tûnik talán Vicával szemben, hogy kegyetlen vagyok, de én arról tudok számot adni, hogy Danikának hosszú hónapok óta elõször nem kellett beadni orrcseppet az éjjel. Mi jól rákészültünk az ünnepekre, kértünk a dokinõtõl mindent, amire úgy gondoltuk, hogy szükség lesz, és vettünk is mindenféle gyógyszernek látszó holmit. Daninál végülis ez a tengervizes orrcsepp oldotta meg a dolgot. Éjjel behúzott két üveg tejet és egy üveg grízt, hát örülök is, meg nem is. Örülök, mert eszik, nem örülök, mert éjjel mûveli ezt.
Hálistennek, a három hete tartó náthájából szépen kilábal lassan, remélem, a mûtétig ez így is marad.
Most vagy három napja olyan aranyos, kedve van mindenhez, utánoz minket, halász jutkára táncol, tapsol, most is végigsimogatta a karácsonyfát! :D Még mindig nem térek magamhoz, hogy annyira készültünk, hogy rángatni fogja és feldönti, erre meg semmi ilyesmit nem csinált. Úgy látszik, eddig a nem megfelelõ emberek gyerekeivel volt csak szerencsénk, akik minimum, hogy leszedték a díszeket, és borították a fát (akár ötévesen is).
Igazából a függönyre van beindulva, azt rángatja annyira, hogy féltem a karnist.
Manó! Az új hálóról megdobhatnál esetleg egy képpel! Felséges tesód meg szokta mutizni a felséges ajándékait :D :D
Akiss, remélem, hogy a kislányodnak nem lesz komolyabb baja!
A játékokkal kapcsolatban: tartsanak bár "dögnek", de én akkor is megmondtam a családnak, hogy max. valami fejlesztõ játék jöhet, különben meg inkább nyári holmicskáknak örülnénk a legjobban. Anyámék játékot és könyvet hoztak neki, de valahogy mindig határeset, amit hoznak, nem tudom õket agyoncsapni érte. :D :D Anyósomék pedig a fenyegetés hatására ránk bízták a dolgot, és így Danika fürdõköpenyt kapott, meg más praktikus holmit. Szerintem ne félj megmondani, hogy ezt vagy azt ne vegyék adják a gyereknek, mert nincs értelme kidobni rá a pénzt! (nekünk is félni szokott a durva hangú játékoktól, és ez így is van rendjén, mert hiszen mi sem szeretjük a fülsértõ hangokat, és a kicsiknek sokkal erõsebb a hallásuk! Ezzel is érvelj nyugodtan! A gyermek érdekében nem lehet ezen megsértõdni, ugye? :D :D Kitartás!)
Felséges felség, remélem, a porcelánistennõ oltárán nem áldoztál orálisan!!! :D
Lisa, Pasek, MÁR hétvége van!!!! Tudjátok, a kamera... !!! :D :D
Nincs jelen
#6644 2008-12-27 19:07
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Jobbulást Annácskának!!
Sok gyógy cupp nektek és persze megy a gyorsan gyógyulj meg bogyó is!!!!:D
Roor!
Kingitanga leszboszi barátném mi van veled???Belekeveredtél a sok kenyérsütésbe??:D:D
Bár tudom merre vagy mégis naygon hiányozol!!!!
Tegnap este azért megkóstóltam azt a bizonyos töltött kápit bár nem etetm sokat!!:D:D
Nagyobb gyerekeim tegnap el lettek adva majd csak holnap megyünk értük!!:D:D
Nincs jelen
#6645 2008-12-27 19:37
- roor
- Tag
Halika!
Gyors bekukk.:D
Csavarogtam.:D
Te is hiányoztál édesmézes Luciferem.:D:D:D:D:D
Referálás holnap.:D
Pasek:isten éltessen.:D
Nóri:ha csak a pentasa tabletta bevétele okoz gondot,arra van jó módszerem.:D
pá
Nincs jelen
#6646 2008-12-27 19:43
- nori
- Tag
Hogy csinálod?:)
Nincs jelen
#6647 2008-12-27 20:00
- nori
- Tag
Rólad el tudom képzelni hogy lenyelsz egy fél kismalacot is:)
Nem meséles milyen volt a party,a nõ..meg a kaja..?Hadd álmodozzam egy csöppet!
Nincs jelen
#6648 2008-12-27 20:30
- roor
- Tag
Halika!
Nórika,valaha valóban egy kisebb fajta mamut se okozott gondot,mostanra azért egy fél tehénkével is beérem.:D
A medrollal küzdöttem,aztán fogtam,megrágtam egy kekszet,bele a medrolt,és huss,lenyeltem.:D
Olvastam hogy fóbiád van a nagyobb bogyeszoktól,de ezt le kell küüzdened,és le is tudod,csak koncentrálj arra hogy igenis egy nagy slukk iszivel lemegy.:D
Mert le is megy.:D
Én a kettõt egyszerre tolom le,reggel egy korty kávéval,este ha szerencsés a bogyó,akkor egy falat hami is akad a lötyi mellé.:D
Ne félj tõle,lemegy az,gondold csak el,hogy egy falat étel jóval nagyobb mint az a fránya kis bogyó.:D
pá
Nincs jelen
#6649 2008-12-27 20:49
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na végre itten vagy!!!:D:D:dNagyon hiányozva voltál nekem!!:D:D
Nóri!
A pentasával nekem is az a bajom , hogy olyan mint egy mamut!!:D:D
Be venni beveszem csak sokáig érzem azt , hogy elakadt félúton és mintha megakarnék fulladni tõle!Pedig már régen lement az csak én érzem igy!!!:D:D:D
A többivel semmi gondom!!
Nincs jelen
#6650 2008-12-27 20:56
- nori
- Tag
Sajnos a Pentasat nem szabad törni,rágni,felaprózni mert elveszti a hatóanyagát,ezt a gyógyszerész unokaöcsém mondta..megpróbálom,de már ki vana hócipõm a napi 10-12 bogyótól..nem ihatok egy kortyot se nyugodt lálekkel mert tudom hogy még ezt vagy azt le kell nyelni..uh,boccs, ma egész nap itt ültek a nyakamon,jó volt dumálni meg minden de nem értik meg hogy nekem az egész napos tortúra amivel most egy ilyen vendégeskedés jár egyenlõre sok..mert igyekszem kiszolgálni õket,de figyelj a dumára is,uh...
De már hétfõre és keddre is be vannak jelentkezve mások,nem tudom mi jött rá a népekre,mindenki engem rohamoz (vagyis tudom,bántsa õket a lelkiismeret,hogy én maradok a tv elõtt újévre,õk mennek ide-oda és most pótoljuk ilyen formában)..
Leginkább az bosszant,hogy ilyenkor nyugodtan nem tudok wc-re kimenni,addig ülni ameddig kell,nem jut idõm tornázni csak este mikor már fáradt vagyok,a hideg beba...,a csontjaim érzik,de most bevettem egy dilibogyót és lefekszem:)
Köszi a türelmeteket=D
Nincs jelen