#501 2008-12-29 14:35
- nori
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Alternatív módszerek
Próbálj 1 hétig nem enni semmi amiben van fehér liszt,rizs,tészta..szerintem akkor ki fog derülni ez a gond okozója.
Nincs jelen
#502 2008-12-29 18:05
- leila56
- Tag
Kedves fórumozók¢
Az lenne a kérdésem, hogy a Zappter nevû elektromos készüléket használta-e már valaki és milyen hatásfokkal?
Nincs jelen
#503 2008-12-29 18:26
- nori
- Tag
Én még soha nem hallottam róla...
Nincs jelen
#504 2008-12-29 19:01
- leila56
- Tag
http://www.r-medical.hu/zapperkeszulek
errõl van szó
Nincs jelen
#505 2008-12-29 19:02
- leila56
- Tag
bocs rosszul írtam le a nevét tehát Zapper.
Nincs jelen
#506 2008-12-30 12:12
- cyan
- Tag
én az ilyenekkel nem foglalkoznék túl sokat, nekik k*rva jó üzlet, egy ibd-snek meg semmi. (fogadok)
Nincs jelen
#507 2008-12-30 19:25
- leila56
- Tag
hát nem pozítív a hozzá állás
Nincs jelen
#508 2008-12-30 19:43
- Vicaa
- Tag
Leila,te is elolvastad a tájékoztatót? Egyrészt a mi problémánkra még enyhítõleg sem tesz említést, sõt figyelmedbe ajánlanám azt a sort, hogy az immunrendszer mûködését segíti (az asztmára is ezért ajánlják), ami nekünk ugyebár kifejezetten ártalmas.
De megjegyzem, hogy 135 ezer forintot sokkal inkább másra költenék akkor is, ha acrohn, vagy colitis lenne megemlítve, ez ahogy cyan is írja -hogy finomabban fogalmazzak - az irtó jó üzletrõl szól.
Nincs jelen
#509 2008-12-30 21:39
- nori
- Tag
Sajnos olyan ami mindenre jó,nincs és nem is lesz.Nem is létezett soha a tiszta vízen kívül,nem a mostani klórozottra gondolok,ezért kell elõvigyázattosnak lenni az ilyesmivel.Lehet,hogy vkinek javulást is eredményezne,teljes gyógyulást kétlem.
Nincs jelen
#510 2009-01-08 20:42
- Bogyó
- Tag
Sziasztok!
Leila az általad említett készülékrõl még sosem hallottam, viszont javaslok mást (nekem az olcsóbbik van, a Promag):
http://www.univill.hu/start_frame.htm --- ezen belül a "mágnesterápia" menüpont, illetve
http://www.bemer.hu/
Hozzáteszem, semmiféle statisztikát nem tudok, hogy a Crohn-betegeknek mennyire hasznos, én magam egy fõ fõ vagyok, aki 30 napja használ egy ilyet naponta fél órán át (az általános programot), és jelentem, tünetmentes lettem ezidõ alatt, legalábbis a beleimmel, az ujj izületi problémáim még nem múltak el 100%-ban, de bízom benne, hogy az is helyrejön. (És eleve nem voltam komoly beteg, bár nekem az épp elég volt.) A 2. linknél ha rámész a videó galéria oldalra, ott a Bioritmus II. nevû videóban van egy nagyon jó mondat, a lényege ilyesmi: a pulzáló mágnesterápia nem old meg minden egészségügyi problémát, mert ha pl. kalcium hiánya van a szervezetnek, vagy vitaminhiánya, akkor értelem szerûen ettõl az nem fog elmúlni, viszont a sejtek energia-folyamatait helyreállítja, így azok normálisan fognak a továbbiakban mûködni. Ez egy fizikoterápiás módszer, magyar kórházakban is használják.
A weboldalakon rengeteg ismertetõ van, én annyit teszek még hozzá, hogy manapság az ember rendkívül nagy elektroszmogban él (régen nem voltak az emberek közelében villanybojlerek, transzformátorok, mobiltelefonok, stb., nem villamoson utaztak, mikróban melegítettek kaját), és ez bezavarja a sejtek elektromágneses egyensúlyát, és kibillennek az egyensúlyukból. Ezek a mágnesterápiás készülékek pedig visszabillentik a sejteket a normál mûködési állapotukba.
Nekem magyon bejött eddig ez a dolog, sokkal energetikusabb is vagyok azóta! Hozzáteszem, én elég komolyan diétázom is úgy fél éve, (karácsony azért kivétel volt :D) de nem Crohn-diétát folytatok, hanem arra törekszem, hogy a lehetõ legtöbb (nyers) zöldséget egyem, és sok almát, továbbá a lehetõ legkevesebb finomított szénhidrát, és semmi csoki, kevés keksz meg hasonlók. Azt gondolom, a két dolog együtt gyógyít meg, és nem külön-külön valamelyik.
Bogyó
Nincs jelen
#511 2009-01-09 15:20
- Szuszidi
- Tag
Alternatíva aki nem tudja kifizetni a 250 000 Ft ot.
Amit a sókristályról tudni érdemes...
A sókristály termékek lelke a Himalájából bányászott kristály. Eredete több, mint 250 millió évvel ezelõttre nyúlik vissza. A földi élet az õstengerbõl indult el és ezek a kristályok ezen „õsleves” eredeti összetevõit õrizték meg. A Himalája kristálysó 84 féle ásványi anyagot tartalmaz, ami ugyan ebben az összetételben található meg az emberi vérben, könnyben, magzatvízben. Miközben az õstenger kiszáradt, a sók magukba szívták a napfény erejét. Ezeket a tiszta erõket a Himalája hegyei évmilliókon át megõrizték és kikristályosították. Indiában és Tibetben a Himaláját szentként tisztelik.
A sókristályok gyógyító erejét a mai orvostudomány is elismeri. A sólámpák talán a legtermészetesebb és legegészségesebb mesterséges fényforrások. Olyan speciális kipárolgásuk van, mely allergiás és asztmatikus megbetegedések kezelésére is alkalmas. Képes megszüntetni az elektroszmogot! Az elektromos készülékek pozitív ionokkal bombázzák a levegõt, ami ártalmas az emberi szervezetre. A dohányfüst is sajnos hasonlóan károsítja a levegõ elektromos egyensúlyát. Kimerültséget, koncentráció- alvászavart zavart okoz. A kristályok folyamatosan negatív ionokat bocsátanak ki, ezzel megvédik önt az elektroszmogtól. Ebbõl az energiából ön folyamatosan töltõdik. A kristálysó lámpa neutralizálja az elektromágneses rezgéseket (TV, Computer) és a pozitívan feltöltött helység levegõjét. 2-3, 4-5 kg-os sólámpa elegendõ egy kb. 20 négyzetméter területû helységre.
A kristályokban egyesül a 250 millió éves õstenger- (a földi élet forrása!), a Himalája hegység-, a kristályok ereje és a szellemi erõ. Nem utolsó sorban pedig gyönyörûek.
Alkalmazás :Alvás- és koncentrációs zavarok – ágy mellett, gyermekszobában, irodában, tanulás közben .
Elektroszmog – számítógép, televízió mellett, mindenhol, ahol elektromos készülékek találhatóak.
Masszázs és meditáció közben, étkezésekkor, dohányzó helyeken .
A sókristály lámpák és mécsestartók jótékony hatásukon kívül rendkívül hangulatos, meleg–narancsos fényû világítási eszközök.
Ez kijön 1500-5000 közti összegbõl! :)
Nincs jelen
#512 2009-01-09 20:52
- Bogyó
- Tag
Sziasztok!
Szuszidi, azért nem bánod, ha egy különbséget kiemelnék? A sókristály lámpa a levegõben lévõ pozitív ionokat köti meg, ezzel normalizálja a levegõt, ahogy kiveszem a hozzászólásodból - eddig egyébként nem tudtam -, a pulzáló mágnesterápia pedig az emberi sejtek mûködését normalizálja, amik már nem normálisan mûködnek, részben az elektroszmog károsító hatása miatt. Amúgy nem tudok összehasonlítást tenni, sosem próbáltam sókristály lámpával kigyógyulni a Crohn-betegségembõl.
Bogyó
Nincs jelen
#513 2009-01-10 05:45
- Szuszidi
- Tag
Kedves Bogyó!
Nem árt ha van a lakás minden szobájában egy darab belõle. De nem is azért írtam hanem a kiemelt szöveg véget mert hisz tényleg tele vagyunk elektromos kütyüvel.
A mágnesezettségrõl meg csak annyit 1777 ben került elõször lejegyzésre Dr. Franz Anton Messmer egy Paradis kisasszony kezelése során vakságból gyógyult ki, mágneses kezelés segítségével!
De van egy egyszerû módszer amivel vissza lehet állítani a test mágnesességét normálisra azt használta Dr. Franz Anton Messmer is. Idõben egy kezelés 10-20 perc. S hatásos nagyón. Nem kell hozzá más csak a két kezed. :)
Fontos nem kötözködés csak amikor elolvastam az általad ajánlott oldalt leültem az áraktól! Ugye nincs harag?
Nincs jelen
#514 2009-01-10 11:25
- nori
- Tag
A Himalaya kristálysó nagyon finom,mi egy ideje azt használjuk konyhasó helyett..1 kg kb.2000-2200ft,és majdnem 1 évig elég,igaz mi csak ketten vagyunk,nagyobb háztartásban biztosan gyorsabban fogy..de egészségesebb mint a finomított konyhasó,amibõl marékszám kell tenni mert már semmi íze nincs..pedig én ritka sótlanul étkezem!
Nincs jelen
#515 2009-01-11 22:04
- Bogyó
- Tag
Szia Szuszidi!
Dehogy van harag, semmi okom nem lenne megbándódni! Az árak egyébként szerintem is húzósak, csak én nem tudtam olcsóbb megoldásról. Viszont az általad említett Messmer-féle önkezeléshez nem tudsz weboldalt belinkelni? Engem minden ilyesmi érdekel, bár saját magamban kevésbé bízom, mint az alkalmazható eszközökben, vagy pl. egy jó bioenergetikusban. (Ez utóbbi sem ingyen van sajna, pedig nagyon jó, akihez korábban idõnként jártam!)
Bogyó
Nincs jelen
#516 2009-01-12 05:50
- Szuszidi
- Tag
Kedves Bogyó!
Ez a baj hogy nem bízol magadban. Bízzál s menni fog a dolog, nem nehéz elsajátítani a mágneses kezelést, bár az igazat megvallva magamon ezt a technikát még nem alkalmaztam, csak máson. Az aláírásomban alul van egy link használd egészséggel!
Üdv: Szuszidi
Nincs jelen
#517 2009-01-14 19:28
- Marthuska
- Tag
Kedves Kethleen! Az Aloe verával kapcsolatosan szeretném megjegyezni, hogy légy nagyon óvatos. Crohn betegség esetén nem igazán javasolt, sokat tud rontani. Én a mûtétem után Aloe vera gélt ittam. Felesleges pénzkidobás volt! Biztos vagy benne, hogy attól vagy jobban?
Nincs jelen
#518 2009-01-15 15:16
- Kethleen
- Tag
Marthuska:mielött elkezdtem szedni a kapszulákat olyan görcseim voltak,hogy fetrengtem!Elkezdtem szedni a kapszulákat (2 hétig kellett),majd inni a gélt(ez még folyamatban van),azóta ritkán vannak görcseim,söt a székletem "minõsége" is jo lett!
Nincs jelen
#519 2009-01-15 15:29
- én
- Tag
Kethleen! Szerencséd van az Aloe verával. Többségünknek nagyon árt. Nekem is rosszak a tapasztalataim! Azért légy óvatos!
Nincs jelen
#520 2009-01-15 15:46
- Kethleen
- Tag
Ugylátszik ez is betegtõl függõ!Nektek milyen mellékhatásai voltak?Rosszabbul lettetek?
Nincs jelen
#521 2009-01-15 16:55
- Ági
- Tag
Én pár évvel ezelõtt szedtem 3 hónapig AloeVera gélt, nagyon hamar rendbetett, pedig akkor nagyon vacakul voltam, és ezután 3 évig nem lángolt fel a betegségem. A következõ fellángolásnál egyértelmû volt, hogy megint
szedni fogom, de olyan beteg lettem tõle, hogy azt hittem, belepusztulok...sokkal jobban véreztek a fekélyek, szó szerint felmaródtak. És csak a Vera lehetett, mert mást akkor nem szedtem. Nem tudom, miért reagáltam egyszer így, egyszer úgy, de ma már nem használnám.
Pusz
Ági
Nincs jelen
#522 2009-01-15 18:25
- nori
- Tag
Nekem napi 15 hasmenésem lett tõle..de viszont a csontriktulásra kapható tablettájuk nekünk nagyon jó,olyantól hallottam aki szintén bélbeteg,amint lesz rá való keret én is elkezdem szedni..nagyon vigyázzatok a csontjaitokra!!!
Super,hogy vkinek mégis jót tett a gél!:)
Nincs jelen
#523 2009-01-16 08:13
- Ottó
- Tag
Szia kedves mindenki!
Én is szeretnék hozzászólni az Aloe Vera témához. Amit én megtudtam errõl a gyógynövényrõl az az, hogy valóban csodálatos gyógynövény, már õsidõk óta ismerik. Vannak akik mindenre jó gyógyítónak vallják. Valóban nagyon jó hatóanyagai vannak ami a szervezet gyógyító képességét nagyon segíti. Viszont én is úgy tudom, hogy a gél bélbetegeknek nem való, mert fokozhatja a gyulladást, a gélben sok olyan egyéb anyag van (só, enzim ...) ami irritálja a belet. Tudomásom szerint az aloe növény tudomány szerinti hatóanyagai, aminek köszönhetjük a gyógyító hatását azok az un. poliszacharidok (több cokurmolekulából álló óriásmolekulák), tudomásom szerint ezen poliszacharidokban 50-9000 db cukormolekula kapcsolódik össze. Így kicsitõl az óriásig mindenféle poliszacharid van a gélben. Én már 2003 óta szedek idõszakosan aloe készítményt amiben csak ezek a poliszacharidok vannak már + szójalecitin. És kapszula formájában szedhetõ, Ettõl sosem volt panaszom, amikor az ajánlott mennyiségben szedtem tapasztaltam a gyógyító hatását, szemben a gyógyszerekkel, amik a problémát csak a szõnyeg alá söprik ráadásként meg egy csomó mellékhatást adnak. Amikor szedtem ezt, a testemen elõforduló sérülések is szinte heg nélkül gyógyultak. Most is szedem, de csak idõszakosan és kisebb mennyiségben, mert nagyon drága.
Ennyit errõl, tudom, hogy sokatok alapból elutasítja az aloét. Higgyétek el, hogy nem véletlenül híres ez a növény és valóban csodálatos, viszont a gél valóban nem való nekünk!!! Emellett sajnos a piacon vannak kóklerek akik olyan termékeket adnak amiben a hatóanyag mennyisége kicsi.
Szerkesztette: Ottó (2009-01-16 08:15)
Nincs jelen
#524 2009-01-18 00:56
- Bogyó
- Tag
Sziasztok!
Kethleen, Ottó! Nem írnátok konkrét terméknevet? Engem a Crohn-betegségtõl függetlenül érdekelne. De rengeteg féle aloe gél ital, meg aloe kapszula van, konkrétan melyekrõl írtok?
Bogyó
Nincs jelen
#525 2009-01-18 01:42
- aiolosz
- Tag
Bogyó írta:
Sziasztok!Kethleen, Ottó! Nem írnátok konkrét terméknevet? Engem a Crohn-betegségtõl függetlenül érdekelne. De rengeteg féle aloe gél ital, meg aloe kapszula van, konkrétan melyekrõl írtok?Bogyó
En ugyan Jozsi vagyok :)Itt van mind az 56-fele termek
Otto egyebkent a "Forever absorbent-c kapszula"-rol irt.
Nincs jelen
#526 2009-01-18 14:44
- valerzsi
- Tag
Sziasztok! 2002 óta vagyok colitises. Kipróbáltam már egy-két dolgot én is, de nekem ami 100%-osan segített, az a homeopátia. Személyreszabottan kapom a kis golyócskákat, ami mellé a Salofalkból 3000 mg hegyett, már csak napi 1000 mg-ot szedek. Azelõtt bármilyen gyógyszert, beöntést, stb. kaptam, semmi nem használt. A homeopátiával már évek óta teljesen tünetmentes vagyok. Azt eszem amit akarok, semmi bajom nincs. A tükrözésnél is azt montja a dokim, hogy csak egy nagyon halvány rózsaszín valamit lát, de ne örüljek, nem fogok meggyógyulni. Az lehet, viszont nem gyötörnek a kellemetlen tünetek, és ez mindent megér! Ha érdeke valakit, nagyon szivesen segítek!
Nincs jelen
#527 2009-01-18 16:04
- Kethleen
- Tag
Szia Bogyó!Én a Forever Aloe Berry Nectar nevû gélt iszom!
Nincs jelen
#528 2009-01-18 16:13
- Kethleen
- Tag
Bogyó!Ez lemaradt az elöbbi irásombol,hogy mielött a gélt elkezdtem volna inni,2 hétig a Forever bee propolis és az Active Probiotic kapszulákat szedtem és reggelente az Aloe Activatort ittam/kb. 1 dl vizbe 50 csepp/
Nincs jelen
#529 2009-01-18 18:04
- t.gizella
- Tag
Újból sziasztok.Már írtam ide az aloe veráról,csak kitöröltem,mert félrenyomtam és lett néhány heyesírási hiba,és azt nem szeretem.Tehát:az õsszel én is kipróbáltam a Forever aloe verát,szedtem még A-bétát,probiotikumot,líciumot,propoliszt,royal jerryt,aktivátort,gélt,teát.Nem állítom,hogy nem volt jó,de a colitiszem ugyanúgy menetrendszerûen elõjött karácsonykor,mint eddig. Még azt sem mondhatom,hogy enyhébben.Pedig három hónapig kitartóan és 3-4-szeres adagban szedtem,mint rá van írva.Akitõl vettem,kéthetente jelentkezett személyesen,hogy vegyek,elég hosszasan ecsetelgetve szükségességét.Ígérte,hogy ha szedem,teljesen meggyógyulok.Beszéltem orvossal is,õ már óvatosabb volt,azt mondta hosszú tünetmentes idõszakok érhetõk el vel,vagy enyhébb lefolyás.Nekem egyik sem jött be.Persze,lehet,hogy nem voltam elég kitartó,mert elõbb két hónapot,majd következõleg hármat,utána félévet mondott,hogy szedni kell.No de mikor elõjött a drága gyulladás,úgy döntöttem,elég,a családi költségvetést mégsem vihetem csõdbe.A férjem így is hónapok óta erre maszekolt.Bocs hogy hosszú voltam,akinek használt,örüljön,másoknak meg tanúlság.
Nincs jelen
#530 2009-01-18 18:56
- Marthuska
- Tag
A Forever reklámja nagyon jó! És ha még hiszünk is benne, akkor biztosan használ!
Nekem nem volt vele szerencsém. A Forever Aloe vera gél kimondottan irritálta a beleimet.
A Forever probiotikumhoz szintén nagy reményeket fûztem, de nem jött össze. A csillogó gyöngy kapszula ott mosolygott vissza rám a WC kagylóban, ugyanis elfelejtett felszívódni. Ez jó példa volt arra, hogy feleslegesen kidobott pénz! Azóta már másfajta probiotikumot szedek.
Az én tapasztalatom ezzel kapcsolatosan ennyi!
Nincs jelen
#531 2009-01-18 20:56
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Novemberben két és fél hetet töltöttem kórházban, colitises vagyok. Azóta szedem a Progastrot, Actival Maxot és iszom a Nutridrinket. Most híztam vissza a kórházi Wc-ben hagyott hat kilómat.
A háziorvosom nem igazán tud hozzászólni a témához, a gasztro doki meg nem beszélt se le se rá semmire.
Voltam 12 alkalommal akupunkturán, hát nem tudom hogy használt-e vmit mert mellette szedtem gyógyszert, de a tûszúrásoktól eltekintve amire a kórház alatt már immunis lettem nem volt semmi extra. Vagyis csak az hogy akkor abban bíztam hogy segít és élt a remény. Hát ez is volt vmi. Nem? Csak sokba került.
Két hét múlva kezdek el Chikungozni. Voltam vmikor agykontrollon és hallgatok meditációs Cd-ket minden reggel fél órát és este is fél vagy egy órát. Hát be kell valljam hogy voltam pszichologusnál is . Voltam kineziologusnál is, hát rátappintott a lelki problémáimra rendesen és olyat bõgtem hogy még ennyit és ilyen folyamatosan soha. na ezt ajánlom mindenkinek. Menjetek ha van rá lehetõségetek! Elkezdtem újból itthon aerobicozni, hogy némi izom is legyen rajtam.
Szóval most itt tartok, ja és megyek még egy másik "kiképzésre" is amirõl majd beszámolok. nem akarom õket reklámozni csak akkor ha jó.
Minden jót Nektek!
Kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#532 2009-01-18 21:16
- Marthuska
- Tag
Szia Angeluc!
Szeretettel üdvözlünk itt a Fórumon! Kitartásod és akaraterõd példaértékû! Várjuk további tapasztalataidat!
Köszönjük a jókívánságokat! Neked is jobbulást kívánunk!
Szerkesztette: Marthuska (2009-01-18 21:18)
Nincs jelen
#533 2009-01-19 07:15
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Nem lettem okosabb az aloe verával kapcsolatban! Gondolkodtam rajta, hogy elkezdem én is, de ahogy itt olvasom, hogy van akinek rosszabb lett tõle, hát... lehet nem kockáztatom meg. Már 1 éve aktív a gyulladásom, vagyis amióta diagnosztizálták, nagyon lassan javul. Egyébként aktív szakaszban is szedtétek, vagy csak a nyugalmi idõszakban. Azért kérdezem, mert ha netalán mégis rávesz a jólélek, mikor érdemes kipróbálni?
Nincs jelen
#534 2009-01-19 07:24
- mercy70
- Tag
Angeluc!A Progasztrót nekem a gasztrós orvosom ajánlotta,sõt nekik jár valamilyen újság amibõl kedvezményesen lehet azt megrendelni.Na igaz ez egy éve volt mert már azóta inkább áttértünk a Lacto Sevenre ami olcsóbb,egyszerûbb a bevétel mert tabletta formájában van,de ugyanolyan jó.Neked ki ajánlotta a Progasztrót?
Nincs jelen
#535 2009-01-19 08:28
- Ottó
- Tag
Üdv, szép új hetet mindenkinek!
Annak a terméknek a neve amit én szedek digestinol. Ezen a néven megtaláljátok, amerikai termék. Vannak egyéb márkanéven is ilyen termékek amik olcsóbbak (aloevin azt hiszem, meg mások is) ezeket viszont én nem próbáltam. Lehet, hogy ezek is azonos minõségûek viszont én az elõbbire találtam rá a neten 2002 végén. Sõt, ha valaki a polysaccharide-ra keres rá talál egyéb terméket amit esetleg más növénybõl vontak ki, vki ajánlott nekem tavaly nyáron egy terméket glukoplex azt hiszem, ezt viszont cukorbetegeknek ajánlják, jóval olcsóbb ez is európai termék, ezt sem próbáltam...
Nincs jelen
#536 2009-01-19 09:35
- Marthuska
- Tag
Szia Akiss! Én nem sokkal a mûtétem után szedtem. Hiba volt! Az Aloe vera gélt Crohnra semmiképp sem ajánlanám, és ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül.
Nincs jelen
#537 2009-01-19 11:56
- Vicaa
- Tag
Akiss és Kethleen nem javasolnál a géllel való kísérletezgetést, olvassatok kicsit vissza, bizony nagyon sok a negatív tapasztalat, én is próbáltam, akkor még nem tudtam, hogy miért voltam sokkal rosszabbul, most már tudom, hogy ez immunerõsítõ, ami nekünk pont hogy nem jó.
A probiotikumukat is próbáltam, de semmivel nem volt jobb, mint egyéb probiotikumok és az ára igen borsos.
Abban viszont csatlakozom Ottóhoz, hogy van egy olyan termékük, amely sebgyógyításra van, ez tényleg igen jó, én is használom itthon, mert egy flakon nagyon nagyon hosszú idõre elég. Egyébként anyu óvónõ és õk is alkalmazzák az oviban a gyerekeknél, ha pl. elesnek, vagy bármilyen sérülésük keletkezik.
Illetve abban is osztom Ottó véleményét, hogy az Aloe Vera szuper gyógynövény, akiknek az immunrendszer erõsítésére van pl. szükség azoknak nagyon hasznos.
De mivel az ügynökök itt is elõszeretettel ajánlgatják anélkül, hogy utánanéznének, hogy nekünk ez nem jó, vagy csak szimplán nyerészkedési célból, ezért én is igen bosszús tudok ilyenkor lenni.
Nincs jelen
#538 2009-01-19 20:02
- angeluc
- Tag
Szia mercy70!
A Progastrot egy sorstársunk ajánlotta akinek a szegedi klinikán ajánlotta a gasztros dokija. Teljesen véletlenül ismerkedtünk meg és sok jó tanáccsal is ellátott. De a legjobb az volt hogy nem éreztem magam annyira egyedül. A család az együtt érez, de nem tudják, hogy milyen ez az egész kálvária. Arra is jó volt ez a véletlen találkozás, hogy ráébresztett, hogy lehet ezzel együtt élni és pozítivnak lenni. A kórházban csak én voltam ezzel a betegséggel, így azt gondoltam a kínok között, hogy totál egyedül vagyok. De lám lám sokkal többen vagyunk. Ami jó is meg nem is.
A lényeg, hogy két hónapja szedem és jól vagyok. Persze gyógyszert is szedek, meg nagyon igyekszem hogy ne legyek ideges, habár ez nem mindig jön össze. Ezért megyek Chikungra is.
Hajrá mindenkinek! A jógán is gondolkozom............................
Nincs jelen
#539 2009-01-19 20:03
- angeluc
- Tag
Marthuska!
Köszönöm az üdvözlést és a jó kívánságokat!
Nincs jelen
#540 2009-01-21 11:59
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Akiss, és többiek, én sem ajánlom az aloe gélt, saját tapasztalat alapján. Egyszer kipróbáltam, és hát nagyon vacakul lettem,majdnem mûtét lett. Aztán megúsztam. Egy barátnõm ajánlotta.
2 év múlva találkoztam valakivel, aki állította, hogy a fia meggyógyult, és csak forever termékeket fogyaszt. Hát persze, hogy megint beleugrottam, mert azt mondta,nem jó termékeket szedtem. És elkezdtem aktivátort, probiotikumot, halolaj kapszulát, de még legalább 4-5-öt "kellett volna", de hát ki bírja ezt anyagilag?? Aztán ahogy fentebb is olvastam, elõzsör 3 hónapot mondott, majd 4-5, végül fél év, és semmi javulás nem volt. Erre a hölgy mondta, hogy azért,mert keveset szedek belõlük, ha nincs javulás, még többet kell. És ha rosszul vagy akor is, mert elõször így reagál a szervezet!! Ha rosszul vagy egyél még többet aztán jobb lesz! És akkor abbahagytam õket.
Persze Vicával egyetértek, van 1-2 termékük, ami nagyon jó,és használja is 1-2 családtagom de nem crohnra!
A fiáról meg nem hiszem, hogy crohnos: se tükrözés, se szteroid, gyógyszerek sem kellenek neki, semmi, jól van, hasmenés nincs és nem is volt, stb... Crohnos úgy lett, hgoy egyszer görcsölt a hasa, és bevitték a kórházba egy orvoshoz, aki ezt diagnosztizálta. :) Vicc.
Na, bocs ha hosszú lettem, szóval sztem ne aloézzatok.
sziasztok
Nincs jelen
#541 2009-01-21 14:01
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Volt egy kis idõm visszaolvasni, tényleg nem éri meg. Maradok a jól bevált Medrol-Salofalk-Imuran "koktélnál" :D
Nincs jelen
#542 2009-01-25 19:18
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Holnap megyek este Csikungra, majd beszámolok, hogy milyen volt.
Nincs jelen
#543 2009-01-25 20:11
- Szuszidi
- Tag
Angeluc én nagyon várom a beszámolódat!
De a kérdés tanulni fogod vagy kezelésre mész?
Nincs jelen
#544 2009-01-26 09:10
- angeluc
- Tag
Szia Szuszidi!
Tanulni fogom, és hát remélem, hogy tetszeni is fog. Már alig várom hogy este legyen.
Nincs jelen
#545 2009-01-26 09:12
- angeluc
- Tag
Igazából a pozítiv gondolkodást kellene megtanulnom, ezért megyek februárban egy másik "kiképzésre", amirõl szintén beszámolok.
Akkor az esti viszontlátásra.
Nincs jelen
#546 2009-01-26 13:51
- Szuszidi
- Tag
Most még jobban felcsigáztál! Remélem majd tudunk eszmét cserélni! :D Nagyon várom a beszámolódat!
Nincs jelen
#547 2009-01-26 21:30
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Szóval ma volt az elsõ Chikung órám, hát elég nehéznek tûnik, de gyors be is fizettem hogy muszáj legyen végig csinálni. A mozgások nem bonyolultak, de többszer kell csinálni, a légzésed ütemében, ki és be légzés és nem mindegy hogy mikor belélegzel mit csinálsz. Szóval nagyon kell koncentrálni, annyira hogy elfelejted, hogy beteg vagy.:)
Szerdán lesz a következõ.............
Szuszidi: csak február közepén megyek a másik kiképzésre. amit nagyon várok.........húúúúúúúúúúúú mintha pozítivan gondolkodnék.......:)
Nincs jelen
#548 2009-01-27 04:28
- Szuszidi
- Tag
Megvárjuk a febrár közepét! Sok sikert a gyakorláshoz!
Nincs jelen
#549 2009-01-29 08:30
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
A Csikung nagyon jó és ajánlom mindenkinek, a levegõ vétel is egyre jobban megy és megnyugtat. Azt éreztem hogy a bélmüködésem megindult, de nem olyan veszélyesen. Utána az embernek jól esõ érzése van. Még vasárnap megyek, aztán minden kedden közös gyakorlás van a haladókkal együtt. Ajánlottam a kineziologust is nektek de ezt is jó szívvel.
Nincs jelen
#550 2009-01-30 11:31
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Tegnap egy ismerõsöm megkeresett, hogy valaki ajánlott neki egy szert, ami nagyon jó, és persze volt crohnos ismerõse is, aki 6 hét alatt meggyógyult. Na, nem akartam mindjárt lehurrogni mert ismerõs, de én már nem nagyon bízok ilyenekben.
szóval kérdésem, hallottatok-e már errõl, vagy netán próbálta már valaki?
Wellstar - Green gold solar, valami por amit fel kell oldani, ezek tengeri mikroalgák vagy micsoda.
köszi
Nincs jelen