#6651 2008-12-27 21:07
- Nelly
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
hejhó
Na csajok akkor én ebben is mázlista vagyok..csupasz torokkal nyelem a bogyókat tök mindegy mi az..víz tea..stb nélkül is simán leküldöm :D:D
Ma nem voltam toppon...valaki lelõtte a gólyámat...:D
De nem baj gyakorolunk tovább most némi szünettel :D:D
Kellemes pihit mindenkinek :D
Nincs jelen
#6652 2008-12-27 22:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nori!
Hidd el lesz ez még jobb is!!!:D
Dilibogyó helyett vegyél be inkább leszarom bogyót , az hatásosabb!!:D:D
Nelly!
Akkor te szerencsés vagy gyógyszer ügyileg!:D:D
Én tuti megfulladnék ha igy kellennnnne bevennem!!:D:D:D:D
Látod ti már azért haladtok mert Manóék csak próbálkoznak ti pedig már gyakoroltok!!:D:DÉn mindig mondom nekik , hogy próbálkozással semmire se mennek inkább cselekedjenek!!:D:D
Sajnálom azért a gólyátokat , de nem feladni jön az meglátod!!:D:D
Nincs jelen
#6653 2008-12-28 08:12
- sziszi32
- Tag
jo reggelt! Nálunk be van húzva afüggöny, különben meg a nap tényleg süt itten! :D :D
Nincs jelen
#6654 2008-12-28 08:38
- aiolosz
- Tag
Latom, hogy golya es tabletta ugyeben karacsonyi nagyforgalom van :D nos, ennek apropojan jutott az eszembe, hogy a kis es nagylanyok tudjak-e vajon a golya_gatlo hasznalatanak egy speci hasznalatat, ami tobbek_kozott a belrendszert is kimeli ?
A helyes megfejtok kozott sajat keszitesu toltottkaposzta_kostolot sorsolok majd ki ;)
Nincs jelen
#6655 2008-12-28 09:23
- Lisa
- Tag
Szép Jó reggelt Mindenkinek, látom az elveszett báránykák (Luci, Roor) is megjelennek :D
Luci: Neked külön Üdv.!!!! És sok-sok puszi!
Vicaa: remélem az éjszakátok sokkal-sokkal jobban telt!!!!
Mindenki vigyázzon magára és sok pihi a két ünnep között, dolgozni szigorúan TILOS! :D :D :D
Nincs jelen
#6656 2008-12-28 09:47
- roor
- Tag
Halika!
Na meg bírtam érkezni.:D
Aiolosz:talán a se nem elõtte,se nem utánna hanem helyette gólyagátló módszer????:D:D:D:D:D:D
Lisa drága nem is vagyok elveszve,kicsit megszöktem itthonról.:D
Sziszi kedves itten is nagyon sütikél a napocska,de a minusz fokok úgy röpködnek,hogy a végén még eltalál egy.:D:D:D:D
Dani istenien aranyos ahogy a fa alatt csemegézik a mézeskalácsból.:D
Akiss:igen,lesz@rom bogyó ezerrel,de mivel én egy gonosz uralkodó vagyok,én be is olvasnék nekik.:D
Nelly vadócka bíród még a semmittevést zabálást?:D
Deluigi hajnali csicsergõ.:D
Nóri:látom kaptál tanácsot bõven,de akkor a legegyszerûbb hogy vágd kupán a dokit és addig üsd amíg granulátumot nem ír fel.:D
A vendégekkel meg tegyél úgy ahogy párom szokott,közli velük hogy õ fáradt,köszöni a látogatást aztán szeva.:D
Aki valamennyire is emberbõl van az ezen nem sértõdik meg.:D
Ha szarul vagyok én is kidobok ám mindenkit.:D:D:D
Na szóval elutaztunk egy kicsit anyósékhoz vidékiába,vittem tesóm Tomijának egy hatalmas nagy csomagot,meglepetést:tesómat!:D:D:D
Kerekedett is a szeme rendesen,de azért örült neki.:D
Természetesen a sütiadagom befalása után és miután hibátlanul és tökéletesen leadtuk a "csomagot" végre betoppantunk anyóshoz is,és kölcsönösen nagyon örültünk egymásnak.:D
Volt ám sok-sok finomság,de én egy jó hagymás paprikás tojásrántottát rittyentettem,és aztat vacsoráztuk.:D
Meg persze vagy hússzor megkostoltam hogy a sajtosrúd nem romlott é véletlen meg.:D
Tegnap meg sógorom meglepett lángossal,azt zabbantottam reggelire,anyós meg fehérkrumplifõzeléket csinált ebédre (ez az egyik kedvencem).:D
És mostantól pizzasütés indul,mert kaptam pizzasütõt,és hát ki kell próbálni ugyi.:D
Hallod Zolcsi,most már minden megvan hozzá,éhes szájat mindig találok rá!:D:D:D:D
Hát ezért voltam távol,bár szerintem nagyon nem is tûnt fel.:D
Természetesen a kenyérsütés az megy ezerrel,nagyon élvezem a friss kenyérke illatot,a ropogós finom héjacskáját,és úgy összességében az egészet.:D
Remélem most már minden csavargó idetalál,mert irgumburgum lesz,ugyanis annyira elhanyagolták egyesek a fórumot,hogy az éléskamrám tartalma vészesen megcsappant,márpedig azt az alattvalóknak kell feltölteni!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6657 2008-12-28 11:03
- Nelly
- Tag
Szép jó reggelt :D
Azért írok reggelt,mert nem rég vánszorogtam ki az ágyacskámból :D:D
Nem is értem hogy tudok ennyit aludni..:P
Roor naná...lassan versenyezhetek a téli álmot alvó macival...sõt az étvágyával is :D:D
Egy percig se untam meg a kaját..csak tudnám hová teszem..lehet csak a fülem nõ tõle..nem tudom :D
Viszont ma már senki nem kényeztet..önellátó lettem ismét itthon..tehát kéne valami finomságot kotyvasztani..üres a hûtõ..amiért morgós vagyok :D
Kaptam egy Hot Pan-t és most azt próbáljuk ki..mit tud..valamit össze dobunk benne :D
Mindenkinek jó pihenést....én már holnap megyek dolgozni...vagy csak imitálni..majd kiderül :D
pá
Nincs jelen
#6658 2008-12-28 11:41
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Most gyorsan vagyok csak mert megyünk a gyerekekért!!Nem is tudjátok milyen jó csönd volt itthon!!:D:D
Lisa!
Neked külön nagy nagy puszi!!!
Nelly!
Még nekem is reggel van hiszen 1/2 órája keltam fel!!!!:D:D:D
Délután jövök és akkor aztat hiszen népsorolást fogok tartani hiszen valaki azt mondta ez az én feladatom szokott lenni!!:D:D:D:D:D
Vicaa!
Remélem jobban vagytok és hatottak a bogyók!!!:D
Délután jövök , reszkessetek!!:D:D:D:D:D:D
Roor!
Látszik , hogy mennyire szereted a bendõdet hiszen ahogy látom pályázol aiolosz töltött kápiára!!:D:D:D
Nincs jelen
#6659 2008-12-28 13:09
- aiolosz
- Tag
anyuci írta:
"..Tudna valaki küldeni nekem egy myvip-es meghivót :)
Heni
Amennyiben en "valaki" vagyok, akkor en tudtam...az e-mail cimed egy hangyatokenyit kozmetikaztam
Nincs jelen
#6660 2008-12-28 13:19
- aiolosz
- Tag
roor írta:
"...Aiolosz:talán a se nem elõtte,se nem utánna hanem helyette gólyagátló módszer????:D:D:D:D:D:D
Rubintos Viragszalam, szivem legxebb Csucske :)
Nem nyert, de meg befuthatsz, mert ha nincs jelentkezo, aki helyes valaszt ad, Te mindent viszel :D mert Te vetted a faradsagot es valaszoltal....
opcionalis lehetosegek a toltottkaposzta mellett:
kapros harcsapaprikas, turoscsusza garnirung
ponty+harcsa vegyes halaszle
Nasinak lehet valasztani dios, makos, gesztenyesz bajgli kozott :D
holnap mar kocsonya is lesz, most meg rotyog...
Nincs jelen
#6661 2008-12-28 13:28
- mercy70
- Tag
Drága Aiolosz!Én már rég megtaláltam a gólyát elûzõ,bélkímélõ,fogyni nem engedõ,Crohnra jó hatással lévõ szert.Na Te vajon tudod a választ?Készítheted a töltöttkápis tálat! :) :) :)Megsúgjam?De önnek ezt nem ajánlom!
Nincs jelen
#6662 2008-12-28 13:33
- aiolosz
- Tag
mercy70 írta:
Drága Aiolosz!Én már rég megtaláltam a gólyát elûzõ,bélkímélõ,fogyni nem engedõ,Crohnra jó hatással lévõ szert.Na Te vajon tudod a választ?Készítheted a töltöttkápis tálat! :) :) :)Megsúgjam?De önnek ezt nem ajánlom!
HU...ha...rakeredzkedhetek, akarom mondani, rakerdezhetek ;) A publikus valasz: legpuska :D a nem publikus, majd mas modon...
Nincs jelen
#6663 2008-12-28 13:38
- mercy70
- Tag
Depo-Provera Járj utána ha tudsz! :) :) :)
Nincs jelen
#6664 2008-12-28 13:42
- aiolosz
- Tag
mercy70 írta:
Depo-Provera Járj utána ha tudsz! :) :) :)
Nincs jelen
#6665 2008-12-28 13:42
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy érzékenyebbek lettetek azóta, amióta tudjátok, hogy betegek vagytok?
Én legalább is ezt vettem észre, de lehet, hogy az is közrejátszik benne, hogy nem sokkal elõtte lettem anya, mielõtt megtudtam mi a bajom. Mondjuk a tûréshatárom régen se volt nagy, csak akkor magamba folytottam, most meg vagy elbõgöm magam, vagy kiabálok, de volt már olyan is hogy hirtelen felindulásból kitakarítottam, holott elõzõ nap is ezt tettem :D (legalább rend van, úgyis van aki mindig tesz róla, hogy kupi legyen)
Szóval érdekes!
De lehet nem is baj, hogy valamilyen formában levezetem a dühömet, bánatomat, így hátha nem erõsödik fel a "kisgenya".
Nincs jelen
#6666 2008-12-28 14:07
- mercy70
- Tag
De csak majdnem!
Na,kajaügyileg hogy állunk?A kocsonyát is szeretem sok-sok füstölt husival és finomra fõlt bõrikével. :)
Nincs jelen
#6667 2008-12-28 14:09
- roor
- Tag
Halika!
Fõbordácskám,a túrós csusza,kocsony meg a töltött kápi miatt még gondolkodom erõsen,de a pancsizós husikért nem vagyok oda,így ha lehet osztoznék más megfejtõkkel.:D
A bejglitket azt természetesen fele fele arányban mind én kapnám.:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6668 2008-12-28 15:58
- Nelly
- Tag
anyuci van él és virul :D
a kép elég friss még nyári
Nincs jelen
#6669 2008-12-28 18:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Aiolosz!
Én nem mondok megfejtést hiszen nekem soha nem volt gólya gondom!:D:D:D:D
Ez jelntheti azt is , hogy tudom a választ??!!:D:D:D Három gyerek után nem lehet kétséges??!!:D:D
Szóval jöhet a töltött kápi!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Akiss!
Én érzékeny voltam a betegség elõtt is!!:D
Azért ne fogjunk mi se mindent a betegségre!!:D:D:D::D:D:D:D:D:DRáadásul nekünk még rátesz az anyaság is!!!:D:D:D
Roor !
Drága barátném neked nem is lehet olyat mondani amit ne ennél meg!!!:D:D:D:
Hazahoztuk tesóméktól a gyerekeket vége is van a csöndnek!!:D:D
Már a kocsiban ment a vita !!
Ittam egy kis ( tényleg nem olyan sok ) martinit és crohn ide vagy oda , de megkóstóltam azt az aloe krémet is!!!:D:DPróbáltam visszatartani magam és csak két kenyérkét ettem meg az ize kedvéért!!:D:D:D
Lisa!!
Remélem az ünnepek alatt azért nem viszed túlzásba a tanulást!!!:D:D:D
Ánya!
Nagyon örülök , hogy jól telt a karácsonyotok és te is jól vagy!!
tudom most a családdal vagy azért nme jössz , de neked ez megengedett hiszen tudom , hogy ha tudsz akkor ugy is irsz!!
Szóval kezdeném listámat , de attól tartok hosszú lesz!!:D:D:D
Pilli , Linus , Nita , Dusy , Sugi , Pasek , Norby , Zotyesz ,Manó , Barna-by , Judy , Joulcsy , Zolcsi merre vagytok????????????????
Nem direkt hagytam ki azt akit kihagytam csak per pill nem jutott eszembe , de attól függetlenül várom az õ jelentkezésüket is!!!!:D:D:D:D
Vicaa!
Mi van veletek??????????
Nincs jelen
#6670 2008-12-28 20:08
- Vicaa
- Tag
Na, végre beestem én is. Köszi Luci, már mintha egy fokkal jobb lenne a helyzet, az orrgondok még ugyanolyanok, de legalább már nem szökött fel a láza. Az éjjel azért hajnal háromkor véget ért sajna :(
Fárasztó nap volt ez a mai, nem is tudom,Luci, ma pont gondoltam, hogy tényleg le a kalappal elõtted, mert ma gyermekfelvigyázó is voltam Attilával, Anna mellett még a sógornõm három kisfia is itt volt. Mit is mondjak... huh, kifáradtunk. Annát is istápolni, fõzni ahányan annyifélét, meg felvigyázni,arról nem is beszélve,milyen felfordulás maradt itthon. Ennyit akarácsony elõtti nagytakarításról.
Azért jó dolog is volt ma, illetve tegnap, kaptunk szarvashusit, még sose csináltam vadételt, ahhoz képest viszont nagyon szuperül sikerült. Egyben sütöttem meg, elõtte majdegy napot pácoltam, krumplipüré volt mellé, meg csalamádé,vagy koviubi. Egyébként most igaz magamat dicsértem, de csak azért mertem, mert Atti egészen el volt ragadtatva és õszintén szólva nekem is igen ízlett.
Akiss, a tombolóban írtakkal kapcsolatban veled érzek, de tényleg lesz@rom bogyó a megoldás.
Most megyek elteszem magam holnapra. Jó éjt.
Nincs jelen
#6671 2008-12-28 20:10
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Luci itt vagyok utólag is mindenkinek aki nem volt a chaten Kellemes ünnepeket! :D
Nekem ma nem kéne itt lenni igazából Lillafüreden kéne wellneszelnem, de reggelre teljesen kész lettem...éreztem én már a napokban hogy valami nem stimmel, de nem akartam tudomásul venni...görcsök, hõemelkedés, és issszzzzóóóónyatos fejfájásom lett. Szóval a reggeli indulásból egy róka vízes blokk ürítés lett..aztán pedig már nem tudtam eljátszani, hogy semmi baj mehetünk :/ Egész nap ki se keltem az ágyból, csak most már ettem, és kicsit jobb bár a fejem még mindig hasogat. Na ennyit rólam :)
Egyetek, igyatok vigadjatok!! Jó pihenést mindenkinek!!
Nincs jelen
#6672 2008-12-28 21:10
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat! Már megnyugodtam.
Mindenkinek aki beteg jobbulást!
Emlegetitek a finom kajákat, hát.... meg tudnék enni egy nagy tányér kocsonyát én is! :D:D:D Töltöttkáposzta! Hmm! Karácsonykor anyu adott 1 kanál halászlevet! (többet nem mertem) hát vérré vált bennem :D Még nem vagánykodok, de ami késik nem múlik! :D
Most jutott eszembe, hogy 3-án vizsgázok számvitelbõl. Elég érdekes lesz! Mondjuk azért vettem fel elsõ vizsgának, hogy a vizsgaidõszak végére meglegyen :P volt már rá példa. Tanulni kellene csak lusta vagyok, holnap ígérem elkezdem.
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#6673 2008-12-28 22:46
- youlcsi
- Tag
hali!
nem tûntem el (kösz Luci az érdeklõdést :)), mindig olvaslak titeket, csak írni nincs sok erõm... kedvem... vagy valami hasonló...
holnap reggel fogy el a gyógyszerem, aztán köv. kontrolig (ami ha nincs baj, március) semmi, majd meglátjuk mi lesz alapon. és hát kezdek kicsit kétségbe esni... baj nincs, de a javulás sem számottevõ. ennyi állapot-ingadozás gyógyszerek nélkül is volt.
szóval eléggé el vagyok keseredve, amitõl hülye vagyok, és ingerlékeny, és és... még sorolhatnám. ezért inkább csak akkor jelentkezek, ha nagyon muszáj, még mielõtt bárkibe/bármibe is ok nélkül belekötnék (sajnos mostanában többször tapasztaltam az erre való hajlamot magamon).
szóval: élek, vagyok, vagyogatok...
tsók
Nincs jelen
#6674 2008-12-28 23:14
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Bár mostanában felõlünk nemigen érdeklõdik senki, azért én is leirom, hogy ezekben a napokban én is számot vetettem az elmúlt idõszakkal. Én nem egy évre gondoltam vissza, hanem arra az idõszámitásra, ami Danival kezdõdött, és tökéletesen megváltoztatta az életünket. És akkor ráakadtam egy képre, (remélem, jól küldöm fel nektek), amit igyekeztem teljesen elfelejteni. Mégis, most, amikor már nem kell azonnal sirnom, ha látom, már nektek is meg tudom mutatni, hogy honnan indultunk. Akinek nem birja a gyomra, attól elnézést kérek rögtön.
Úgy gondolom, hogy mikor el-elcsüggedünk, jó visszanézni arra az idõre, amikor azt hittük, ettõl rosszabb nem lehet, és akkor megértjük (vagy legalábbis én megértettem), hogy mindig van holnap, és ez a holnap elõrevisz, fejleszt, gazdagit, és bizony, egy idõ elteltével nagy utat teszünk meg. Betegségben, bajban is. És úgy gondolom, mindig jobb a helyzet annál, ami a kezdetekkor volt, amikor el kellett fogadni a helyzetet :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-02 00:23)
Nincs jelen
#6675 2008-12-29 06:00
- Vicaa
- Tag
Sziszi, igazából erre nem is tudok mit írni, mert inkább elakad a szavam... Mindenesetre az, hogy mosolyog, egyszerûen egy elképesztõ strapabíró, stramm kis manóról tanúskodik, kívánom, hogy sikeres legyen a januári mûtét is, és ez is pozitív változást hozzon az életetekbe :)
Ja, hogy nem érdeklõdik felõletek senki? Na hát Õfõsztorizósága Te mindig jelentkezel, számítunk Rád, és persze természetes hogy ettõl függetlenül érdekel,hogy mi van Veletek. (Csak most én is el voltam "havazva", ahogy írtam is) :)
Nincs jelen
#6676 2008-12-29 09:39
- Ánya
- Tag
Sziszi!
Szívszórató Danika sztárfotója!!:D Köszi, hogy megosztottad velünk!!
A januári mútét elõtt jó, hogy megtaláltad. Segítsen az ötnapos fiad mosolya életöröme az aggódó pillanatokban!!!
Nagyon szorítok nektek!!
Nita!
Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!
akiss, Nelly!
Anyós is és meny is vagyok. Nem könnyû az anyósok sorsa sem. Valahogy meg kéne barátkoznunk egymással. Anyósok és menyek. Eddig mindid azt mondtam, hogy az anyósommal nem lehet kijönni és neki is kéne erõfeszítést tenni a kapcsolatunkért, õ az idõsebb, tapasztaltabb. Azzal telt az életem, hogy meg akartam felelni az anyósomnak, apósomnak. Tele vagyok sérelmekkel, gondolom õk is. Most menyem van. Szeretnék jóban lenni vele, de nem megy. Pedig igyekszem, ezerrel. A legutóbbi konfliktusunk (konfliktus csak szerintem van, õ mosolyog rám, mintha semmi sem történt volna) már annyira fáj, hogy lehet, feladom. Bevetem a lesz@rom bogyót, DE akkor elveszítjük egymást. Ezt azért nem szeretném. Két különbözõ típus vagyunk. Kibeszélném a bajokat, õ meg elhallgatná. Ilyen az anyósom is. Ez az én életfeladatom. Most a menyemnek is igyekszem megfelelni, és ez sem megy. Anyósommal kapcsolatosan mindig azt éreztem, hogy rossz vagyok, nem vagyok megfelelõ. Most ugyanezt érzem a menyemmel kapcsolatosan is. Hogy nem vagyok jó anya, anyós :(
A felszínen meg megy a jópofizás!! Hányok magamtól is a helyzettõl is. Nem tudom mit, de valamit fogok tenni !!
Egy szó, mint száz, zaljik az életem :D
Most elutazunk öt napra Ausztriába, sielõs helyre. Nem tudom lesz-e kedvem sielni, de lehetõségem lesz!!
Mindenkit csókolok, anyósokat, menyeket, lányokat, fiúkat, mindenkit :D :D
Luci!
örülök, hogy volt pár napotok gyerkõcök nélkül! Ezek jók!!! Még vannak emlékeim!!
Ezen fogok most gondolkodnom.
Nincs jelen
#6677 2008-12-29 10:24
- nori
- Tag
Szerintem akkor leszünk bölcsebbek,másoknak is elég jók ha magunknak feleünk meg,aztán nekik ott a feladat minket elfogadni,mert mi ilyenek vagy olyanok vagyunk..ez elméletben jól meg relatív könnyen meg lehet magyarázni,de annál nehezebb megvalósítani. Igyekezzünk:)
Én nem vagyok se anyós,se meny,de nekem a megfelelési kényszerem anyu felé mutatkozik meg,abból indultam ki.25 évesen nem akarom osztani az észt,fõleg tõlem tapasztaltabbaknak nem.
Vicaa,remélem most durmolsz:):):):):)
Lesz másik babócátok? Most láttad milyen mikor csoportos az élvezet a sok lurkóval...pakolj,készíts,fõzz,öltöztess..háááát,biztos húzós!
Ánya,
jó pihenést,síelj helyettem is..tegnap véletlenül megláttam a Naplóban a riportot hogy bohóckodnak a havon,elsírtam magam,mert én 3 éves koromban tanultam meg síelni,elóbb mint úszni,jobban is szeretem a téli sportokat ûzni,de most..most meg ülök a székben és még naaaagyon sok van hátra hogy valaha is megpróbálhassak újra sícipõt vagy korcsolyát a lábamra húzni:(
Nita,
hogy sikerül neked mindig becuppantani ezeket a hülye kis vírusokat?Annyira sajnálom...remélem ma már tudsz enni,a hasad is megy vagy csak hánytál?Na az is elég,nem mondom...
Sajnos én akármikor megfázok biztos hogy elkap a hasmas is azért kérdem...
Vezeted a Humi-naplót? Beszélgetésen túl vagy már?
Mikor lesz a következõ HUmid?
Jobbulást!:)
Deluigi,
akkor mind a négyet az égnek,ahogy szokták mondani...:) Merre várjátok az Újévet?
Sziszi,
kitartás,ha az a csöpp gyerek bírja,nektek is kell..õ igazán példamuatató!!!! Bocsi,ha hülyeséget kérdezek,de fogalmam sincs milyen mûtétre vártok a hónap közepén?
Youlcsi,
légy erõs,hidd el többször vagyok én is így,aztán keresztülmegy rajtam..de elõre ne gondoljkodj,idegeskedj,hogy mi lesz..JÓ LESZ!!!!!A gyógyszer nem az életed,csak egy kis segédeszköz,anélkül is lehetsz jól és jól is leszel..csak lélekben legyél kicsit mosolygósabb:):):):)
Veled vagyunk!
Nincs jelen
#6678 2008-12-29 10:38
- pasek
- Tag
Szervusztok!
Látom eltelni látszanak az ünnepek, sajna a nemesebb fele már oda van ezen az éven, de ha úgy nézzük, hogy a karácsonyfák még állnak, akkor karácsony van még mindig :)
Akkor viszont most karácsonykor dolgozok, ülök egy majdnem kihalt irodában, és "szabásminták" mentén próbálok valami okosságot kisütni, de jobb megfogalmazás lenne, ha azt mondanám, hogy valakik azt szeretnék, ha így az ünnepek között vesszek el a grafikonok tengerében.
Nem vagyo semnem jó örömlány, így nem halmozom az élvezeteket, de jó matematikusnak sem mondhatom magamat, tehát nem élvezem a halmazokat sem :( (:D)
Vica!
Annababának küldök nagy puszikat, és persze az orrszívó-porszívótól mentes, láztalan vidám napokat! ÉS sok-sok dobozt, amibe bele lehet ülni, meg fejre lehet húzni, ha már ami benne van nem is hozza annyira tûzbe a hercegnõt, mint a csomagolás :)
Nita!
Borús kedvvel vettem róla tudomást -mert nem én olvastalak- hogy nem vagy valami rózsásan, és elmaradt a wellness hétvégétek :(
Gyors jobbulást kívánok, és mihamarabb pótoljátok be, amint csak tehetitek!
Ánya!
Nektek kellmes kikapcsolódást kívánok, ha nem fûlik a fogad a síeléshez, építs nekünk egy bélbeteg hóembert! (na jó, ez bizarr volt, és jól elképzeltem egy hóembert mûtéti heggel a pocakján)
S Mindenkinek, akit nem említettem!
Tegyetek semmit amíg csak lehet, aztán megint jön a könyörtelen január, új év, új feladatok, új élmények!
Remélem sokat találkozunk majd!!
Nincs jelen
#6679 2008-12-29 11:07
- nori
- Tag
Nem nagy "vaszidaz" az sem,mint a bicajozás,egyszer kell megtanulni,aztán csak ha újra mész 1-2 nap kell amíg újra belejössz...de addig halálra röhögöd magad hogy miket bénázol mert melletted meg 4-5 éves tökmagok úgy pöngetnek el mint a huss:)
Hova javasolnál egy erdélyi körtúrát, és fõleg mikor?Ne legyen hideg:) Anyukám nagyon el szeretne egyszer menni és megígértem,hogy ha rendbe jövök elõször oda,aztán az "én" városomba,Szarajevóba megyünk pár napra (na jó,dolgozok egy kicsit mert össze is kell rá kaparnia zsét:))
Pasek,
tojd le a számokat,grafikonokat,szinlelj,hogy csinálod közben pedig álmodozz a Hercegnõdrõl,milyen jó lesz pokróc alatt teát kortyolgatni,filmet nézni vagy csak úgy lenni.. :)
Különben ti hogy fûtötök,távfûtés.gáz,fa,szén..?
Nincs jelen
#6680 2008-12-29 11:12
- nori
- Tag
Akiss,
miért nem fõzöl magadnak light kocsonyát? Én se bírom a hagyomásnyosat de kifejlesztettem a saját verziómat,szárnyasból..így én is meg tudom enni:)
A számvitel nagy megkönnyebülés lesz,hidd el,tudom,az elsõ vizsgám volt nekem is é szó szerint ököllel vertema parkettát mikor megtudtam,hogy sikerült!Jó élmény,mostmár emlék..de majdnem elpityeredtem mikor megláttam a 800 oldalt cirill betûkkel (Belgrádba jártam egyetemre),de megcsináltam:)
Ja, akartam már mondani ha bármikor kell valakinek segítség fordítás miatt horvát,szerb,montenegrói,bosznai papírokkal,ügyekkel kapcsolatban,szóljatok,azt hiszem,ebben tudok segíteni..gondolok itt foglaládra,egyeztetésre,használati utasítésra vagy hasonló.Nagyon szívesen.
Nincs jelen
#6681 2008-12-29 11:15
- Lucifer
- Tag
Halihó!
No csak no csak!Csak reklamálnom kell és máris irtok!!:D:D:DD:D
Luigi!
Téged azért hagylak ki mert te minden nap itten vagy és tudunk rólad!!!!!!!:D:D:DD:D:D:D:D
Ánya!
Elszomoritott nagyon az amit irtál és bevallom a könnyeimmel küzködtem!!:(:(
Nem Tudom elképzelni mi lehet a baj közted és a menyed között!!
Bár nekem lenne ilyen anyósom mint te , összetenném a két kezem!!!!
Nem akarsz az anyósom lenni??:D:D:D:D:D
Vigyázz magadra és sielj helyettem is !!!Bár én nme tudok sielni és nme is próbálom ki mert akkor tuti a nyakamat törném!!:D:D:D:D:D
Jó pihenést és ne gondolkozz csak pihenj!!!!!!!!!!!!
Vicaa!
Örülök , hogy jobban vagytok!!Küldök egy orrkidugasz bogyót!!!!:D:D:D:D:D
Pasek !
Azért te se vidd túlzásba a melót!!!!:D:D:D
Hogyan van a gerlepárod???Készen van a kicsikuckójuk???:D:D:D:D:D
Lisa!
Te is el vagy tünve!!!
Mi van veled??Hogy teltek az ünnepek???
Tanulgatsz??Külön nagy pusz neked!!!!:D:D:D:D:D
Nita!
Nem jó hir , hogy ilyen szarul vagy!!Sajnálom , hogy nem tudtatok elmenni !!:(:(
Vigyázz magadra és gyógyulj meg minél elõbb!!!
Youlcsi!
Te is szedd össze magad mert irgum burgum lesz!!!:D:D:D:D:D
Ne csak olvass hanem irj is és hidd el nemfogsz senkit megbántani vagy megsérteni!!!!!
Leszarom bogyó repül feléd és gyere!!!!!!Hiányzol ám!!!!
Sziszi!
Szivszoritó ez a kép danikáról!!!
És téged se azért hagytalak ki mert nem hiányzol , de te is itt vagy szinte minden nap és tudunk rólaatok!!!!:D:D
Voltam ma reggel melózni bár nehezen ment a reggeli kelés mert az éjszaka háromszor voltam kinnnnnn!!!
Nagyon hideg van oda ki!!!Teljesen lefagytam egy óra alatt pedig mozogtam mert pakoltam ki a cuccokat!!!!!!!:D
Szóval hiányom kielégitem mert nekem is gyûlik a felete pont!!:D:D:D
Sziszi , Deluigi !
Hol vagytok???Mit csináltok?????:D:D:D:D
Nincs jelen
#6682 2008-12-29 12:19
- arpapa
- Tag
ide is kiírom, itt többen járnak :)
sziasztok!
a január 3-ai poroszlói találkozóval kapcsolatban pár imformáció:
sztem elég ha reggel 10 óra körül találkozunk, így senkinek nem kell hajnalok hajnalán indulni
akik kocsival jönnek azokkal a CBA parkolóban találkozzunk, ami a fõ úton van.
aki(k) vonattal jönne(k), az(ok) ha gondolják várjanak meg az állomáson, kimegyek értük kocsival (gyalog kb 20-25 perc a központ)
aki busszal jönne az a központban szálljon le, ez közel van a CBA-hoz.
számom: 30/572-6144
ha kellemetlen idõ lesz nem erõltetem a kinti programot túlságosan, ezért a a tali programja függ az idõjárástól!
alapfelszereltségek: meleg ruha, sapka-sál-kesztyû, védõitalok: tea, forralt bor, pálesz
nohh várom a további jelentkezõket!
áldásbékesség!
üdv:árpapa
Nincs jelen
#6683 2008-12-29 13:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Luigi!
Remélem meglesz szervezve az a tali hozzátok!!!:D
Én nagyon szivesen mennék !!:D:D:D:D
Roor!
Kingitanga uralkodója itten már nme is jelentkezel??:D:D:D:D
Neked külön irjam , hogy merre vagy????:D:D:D:D
Nincs jelen
#6684 2008-12-29 13:48
- roor
- Tag
Halika!
Kukk.:D
Luci ez miattad van.:D
pá
Nincs jelen
#6685 2008-12-29 14:48
- nori
- Tag
Én is benne vagyok egy nyári kiruccanásban:)
Érdekelne minket egy kis etno-tájház,kajálós program persze,de akár múzeum,de várak,kastélyok,azok maradvéynai,vagy bármi ami belefér..engem jobban érdekelnek a szép tájházak de minden jöhet..sok séta,szép táj,szóval arra felétek szerintem ez minden megtalalható:)
Nem ugrálok a túlszervezett programokért mert azok általában sietõsen nézzél meg mindent típusuak..de megnézem majd a honlapot..mindenképp köszi..és ha jövök talizunk!!! :) Marikádat is szívesen megismerjük, egy arany asszony,annyi jót írsz róla..legalább tanuljam hogy legyek majd egyszer jó feleség=D
Nincs jelen
#6686 2008-12-29 14:58
- sziszi32
- Tag
Sziasztok drágáim!
Vagyunk, voltunk dokinõnél Danival, csak hogy megnyugtassuk magunkat, hogy minden rendben. Jövõ héten már visszük a vizeletmintát, azután héten vérvétel, és már megyünk is a mûtétre. Nori: sztómazáró mûtétre készülünk, azt gondoltam, hogy az inkubátoros képen is látszik, hogy ott a sztómazacsi (az a fehér izé, ami majdnem a mellecskéjéig ér, pedig a létezõ legkisebb méretet adták rá, de ilyen picike volt a drága...). Októberben mentünk volna, de nem engedtek a mûtétre, mert rosszak voltak a vizeleteredmények.
Luci, jó olvasni rólad, hogy dolgozol! Rabszolgatartó Roland ilyenkor ki felett hajcsároskodik? :D
Anyós-meny téma: én is az a kibeszélõs típus volnék, ergo ha baj van, beszéljük, oldjuk meg a szitut, ha kell ordibáljunk egy sort, és tiszta lappal folytassuk. Ez volt sziszi, a naiv elképzelése. A valóság az, hogy látszatot kedvelõ társadalomban élünk, ahol az õszinteség nem menõ. Az anyósom is inkább kidumál mindenkit a háta mögött, csak ne kelljen az illetõvel megbeszélnie a dolgokat. Nekünk is hazudozik, aztán lebukik, és mint egy gyerek, gyáván elmenekül. Aztán meg elvárja, hogy komolyan vegyem. :D
Felséges felség, remélem uralkodásban elfáradt tagjaidat pihenteted, és karalábéjogarodon még rajta van az aranyozás, vagy már azt is behamiztad? :D :D :D
Deluigi, anyósodról nyugodtan készíthetsz klónokat, és megdobhatnál bennünket, szenvedõket a mintaanyóssal. :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2008-12-29 15:00)
Nincs jelen
#6687 2008-12-29 15:07
- Nita
- Tag
Én is kukk itt vagyok olvasok, írni nem sok hangulatom van bocsi....jobban vagyok, de megbeszéltük a Lacival jövõre a Kékestetõn foglaljon szállást nekem a szanatóriumban :) És ha még ott is sz@rul vagyok elég magas a hegy...;)
arpapa!
Állapotom javuló tendenciát mutat, így megyünk porszólóra tuti az idõ zord lesz szerintem, de esni csak nem fog!
Nori!
Elmaradt a Humim az ünnepek miatt, de holnap kell mennem az adagért. Nem tudom ez az egész nyavaja ami most van nem-e egyszerûen elvonási tünete a huminak?! Ír valamit a te kis tájékoztatód errõl?
Szisz! Ez a kép tényleg szívszorító, de az ahogy mosolyog rajta hihetetlen!!
Ánya! Az, hogy te "anyós" vagy számomra hihetetlen! Nem nézem ki belõled azokat a kis tipikus ironikus, szurkáló beszólásokat ami anyóspajtásomat is jellemzi! Lehet azé a menyed is hibás ebben.
Ha megépíted Pasek bélbeteg hóemberét kérünk egy fotót róla!! :D
Nincs jelen
#6688 2008-12-29 15:57
- judy1981
- Tag
Luci: köszönöm érdeklõdésedet, vagyogatok, csak épp eseménytelen napok vannak mögöttem. Leszámítva, hogy tegnap elkezdett fájni a torkom, ma reggel pedig 38 fokos lázzal ébredtem, így irány dokinéni, aki csudijó gyógyit írt fel, mert már sokkal jobban vagyok a reggelhez képest. Nem is akarok belegondolni, hogy ilyen kezdés után most mennyi lenne a lázam. De azért még visszabújok az ágyba.
Nori: oszlasd el a ködöt a fejemben. Te a határ melyik oldalán élsz?
Ánya: vannak emberek, akiknek lehetetlen megfelelni. Nem is törekszem rá :D
Árpi: úgy néz ki, hogy mi sajnos most kihagyjuk poroszlót. :( tömegközlekedéssel (Busszal) 3,5 óra :(
Sziszi: Dani egy f@sza kis kölyök. Mikor lesz a mûtét?
Nita: :(
legyetek jók!
Nincs jelen
#6689 2008-12-29 16:19
- sziszi32
- Tag
Deluigi, komolyan kedvem van beugrani anyósodhoz egy jó kis csirkepaprikásra... :D Nagyon szeretem az ilyen "nagymamás" konyhákat, és az idõseket (fõleg a jó szakácsnékat!) :D
Nincs jelen
#6690 2008-12-29 17:21
- arpapa
- Tag
Judy!
ha jól tudom Zotyesz barátja: Norbi jön a talira, kocsival Debrecenbõl, így fel tud venni benneteket, ha gondoljátok egyeztessetek!
legjobbakat!
á
Nincs jelen
#6691 2008-12-29 17:29
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágám,nem ettem meg a jogaromat,különben oda lenne a nem létezõ tekintélyem.:D:D:D:D
Párocskámnak sütöttem zsömlécskét,most meg a pizzámmal bíbelõdök,hiába,az újdonság varázsa,gyötröm a kenyérsütõgépet.:D
A zsömle fantasztikus,hát nem bolti sz@r az fix,sõt még frankón meg is lehet kenni.:D:D:D
Nórika engem is érdekelne,hogy akkor most a határ melyik oldalán is tanyázol?:D:D:D:D
Nita te meg ne a bacikat kapkodd befelé,hanem a feleseket,az jobb mint a baci.:D
Judy:khm...ha olyan jó az a bogyó,izé....közös vállalkozásban új pörgetõszergyártás????????:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6692 2008-12-29 18:15
- nori
- Tag
Én mindenhol egykicsit, VAjdaságban születtem de a sulit itt is,ott is (Békés megye) végeztem,melózni nem jutottam mert jött a Crohn..
A szüleim közben elváltak,anyu visszaköltözött Szabadkára és mivel most õ a fõ támaszom,most 99% az idõt itt vagyok,vele,nála..de a nagybátyám Gyulán van,unokaöcsém Pesten talált munkát,szóval szét vagyunk szóródva.Hogy a jövõ mit hoz,nem tudom,sok függ attól milyen állapotban is leszek/vagyok:)
Belgrádban jártam fõiskolára,utána egyetemre, megismerkedtem egy ottani "jó" fickóval,5 évig voltunk együtt,szóval ezért úgy érzem a nyelvet beszélem annyira hogy segíteni tudjak..talán nem adnak még a Balkánon se diplomát minden zsibbadtnak:):):):)
Nita,
nem tudom mit ír,megpróbálom megkeresni a papírt,bár most kapásból lövésem sincs hova raktuk..szerintem eldugtam mert anyu olvassa és parázik elõre:(
Roor,
te mindent meg bírsz enni,de most komolyan?:) Vagy miben kell a tejen kívül kompromisszumokat kötnöd?
Szilvi,
boccs figyelmetlen voltam,el se tudtam képzelni sztómát egy ilyen csöpp emberkén...az az igazság:(
deluigi,
gondolom nálatok vagyis anyósodénal jobb ellátás volna mint egy 5 csillagos szállodában...=D
Nincs jelen
#6693 2008-12-29 18:17
- nori
- Tag
Deluigi,
anyósék mennyire fõznek fûszeresen? OK,a csombor az alap sok mindenbe de azon kívül..? Tudod,érdekel a konyha,gasztronómia azért kíváncsiskodom...:)
Nincs jelen
#6694 2008-12-29 19:10
- roor
- Tag
Halika!
Nóri mondjuk hogy most már megint mindent meg tudok enni.:D
A tejes dolgokból is egy-egy falatka (vagy pl Lucim kávéja :D )jöhet,már nem okoz gondot,de egy egész pohár tejcit nem mernék meginni.:D:D:D
Marhahusival is kekeckedek,de csak "aloe" módban (tatárbifsztek),de iszonyat mértékkel me különben baj lesz.:D
Na jó de crohn kiderülte után diéta volt ám ezerrel,aztán megszoktam,annyira már nem is hiányzik hogy tudom azt,ha eszek egy falatkát nem vág haza.:D
Így lélekápolónak jöhetnek a jó falatok.:D
És mivel bevállalós vagyo,néha egy kis porcelánlátogatást is megkockáztatok érte.:D
Bár ez legtöbbször inkább az idõjárásváltozás miatt van.:D
Na és mai ténykedésem eredményei:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
csöndben referálok,hogy jól sikerültek.:D
pá
Nincs jelen
#6695 2008-12-29 19:12
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Roor!
Na azért!!:D:D:D
Nori!
Roor-tól ezt komolyan kérdezted??Inkkább azt kérdezd mi az amit nem eszik meg!!Különben tényleg mindent megeszik velem eygütt és én még a tejet is birom!!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Ha reggel megyek akkor még alszik és mire hazajövök addigra vagy alszik még vagy akkor ébredezik!!!:D:D
Délután a Norbi vigyázz rá vagy az apjuk ha éppen itthon van!!:D:D:D
különben nincsen vele semmi gond azon felül , hogy mnostmár mindenhová felmászik és mindent szétszed!!:D:D:D:D
Nita!
Gyógyulgass!!!!!
Judy!
Örülök , hogy irtál!!!Remélem már te is jobban vagy és nem vagy lázas!!!
Ha minden igaz és minden úgy megy ahogy elterveztem akkor holnap csinálom meg a reszelttúróst!!!:D:D
Szorits nekem!!!!
Na most megyünk vacsizni majd még bekukkolokok!!!
Nincs jelen
#6696 2008-12-29 19:14
- sziszi32
- Tag
Január 20-án vonulunk be a klinikára, az elvileg kedd, és csütörtökön mûtét. Nekünk úgy volna a legjobb, ha elsõk lennénk a sorban, mert ha Dani éhes, szétordítja a dokik fejét, de amilyen szerencsénk van, utolsók leszünk, ezért még egy jó kis gyomoridegesség is vár ránk, hisz nem kaphat elõtte enni. :( Ettõl félek a legjobban, hogy milyen cirkuszt fog csapni, hogy nem kajázhat :o
Nincs jelen
#6697 2008-12-29 19:14
- Lucifer
- Tag
Roor!
Én meg csöndben referálok , hogy nem tudom megtekinteni a képeidet!!!:D:D
Nincs jelen
#6698 2008-12-29 19:15
- roor
- Tag
Halika!
Lucim röppentem emailban.:D
pá
Nincs jelen
#6699 2008-12-29 19:17
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
N eis törödj vele mert ha Dani nem birja már akkor üvõlt , ha mégjobban nem birja akkor mégkobban üvõlt és a dokik se szivesen fogják ezt hallgatni inkább viszik Danit a mûtõbe!!:D:D
Majd õ kiharcolja magának hidd el!!:D:D
remélem mostmár rendben lesz a vizeletetek!!
Nincs jelen
#6700 2008-12-29 19:18
- Lucifer
- Tag
Oké várom!!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen