#6751 2009-01-01 19:10

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

Lustaságok,ideje ébredezni.:D:D:D
Már idén van!:D:D
Nelly remélem már minden oké?
Nita ne számolgass,egyszerûbb ha egy hordóban összekotyvasztod,teszel bele egy hosszú hajlékony szívószálat és akkor nem kell számolnod,1 és kész!:D
És az elõnye hogy nem csak addig ihatod amíg számolni tudod.:D
Ánya:párat befogtam a puszikból.:D
Sanvito:ha nincs is segítségre szoruló,azért mi is szívesen látunk ám,meg hiányolunk is.:D
Szuszi maci neked is bújjékl!:D:D:D:D:D
Ébresztõ Kingitanga!Üres a kamra!:D:D:D:D
Ja és ha már hami,ma elkészült az elsõ lencsefõzelékem,vöröslencsébõl.:D
Nem is lencse,nem is sárgaborsó,de finom és az enyém!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6752 2009-01-01 20:44

Vicaa
Tag

BUÉK!:)

Nelly örülök, hogy jobban vagy! Ezek a fránya vírusok, nade úgy néz ki lassan én is helyregyüvök. :D
Ánya köszi a puszikat :) !
Roor, én bevallom nagyon éber vagyok, ugyanis háromnegyed 11-kor Attival húztuk a lóbõrt. Engem is levert a vírus, kidõltem, éjfélkor ugyan végigizgultam negyven percet, amíg folyt az utcában a tüzijáték kisebb szünetekkel (ugye nehogy Anna felébredjen,de õk csak szundiztak mint a maci Attival egyetemben),utána viszont én is egy jót aludtam és ma már a közérzetem is emberibb.

Ejj, az én leányzóm viszont kezdi felvenni a csajos tulajdonságokat és ebbe sajnos a hiszti is beleértendõ.Ami nekem nem igazán nyeri el a tetszésemet. Igyekszem következetes lenni már most, de azért Anna igencsak fel van háborodva, hogy mi az hogy én nem hagyok neki mindent amit õ akar és olyan veszekedéseket nyom le, hogy csak úgy kerekedik a szemem. SZóval eztet folytatja néhány napja ez a lány.

Éléskamra ügyben jelentem, hogy betegeskedésem ellenére sem hagyott el étágyam, így aztán falatoztam mindenféle finomságot, meg sok nasit, szerencsére ezt nagyon jól bírta a pocim. :)

Nincs jelen

#6753 2009-01-01 21:38

Lisa
Tag

Sziasztok!
Innen a havas Bükkbõl köszöntünk Mindenkit (kicsit megkésve) de pasekkal együtt NAGYON BOLDOG, TÜNETMENTES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!
Minden Fórumosnak és a talisoknak külön! Most néztük végig az összes fényképet emlékezve az Óévre :D :D :D
De sajnos Nita szégyen szemre azon agyalunk, hogy hogy is hívják a családtagotokat, lehet reggelre eszünkbe jut, de azért megszánhatsz minket a válasszal!
Nekünk nagyon nyugiban, itthon , együtt telt a szilveszter és az Újév. Meg jól is vagyunk!

Mindenkinek, üdv. sok puszi pasek és Lisa
ja és
BBBBBBBBBBBBBBB.ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ.KKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#6754 2009-01-01 21:51

Nita
Tag

Lisa segítek kicsit..
A képeken látható családtagunk BODZA! :D Szerintem rá gondoltál ;)
Nektek is Boldog Új Évet!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Szerkesztette: Nita (2009-01-01 21:53)

Nincs jelen

#6755 2009-01-01 21:53

Norby1
Tag

Nita ez a hátsó kertben készült?

Nincs jelen

#6756 2009-01-01 21:58

Lisa
Tag

Nita Istennõ vagy! KÖSZÖNJÜK!
Zsenikém: Mi ez a bizalmaskodás??? Ez már túlon túl intim :D :D :D

Nincs jelen

#6757 2009-01-01 22:15

Norby1
Tag

Angyalkám azért ez még talán annyira nem intim :P

Nincs jelen

#6758 2009-01-01 22:47

sziszi32
Tag

Boldog új évet mindenkinek!

Nincs jelen

#6759 2009-01-02 10:16

sziszi32
Tag

Jó reggelt, látom, én kezdem meg ezt a napot! Merre vagytok?
Roorfenséges fenség és Luci leszboszi barátné, a tavaszi minitali ügye rajtatok áll, mondjatok egy dátumot, és ahhoz alakítjuk a programot. :D

Nincs jelen

#6760 2009-01-02 11:47

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám,kukkoltam csak,de azért figyelek,hátha beindul most már a locsifecsi,mert az elmúlt hónapban nagyon alulteljesítettünk.:D
Még csak most kezdtük az évet,de igyekszem mihamarabb megállapodni egy idõpontban és akkor lesz eriszd el a hajam.:D:D:D:D
És közben ne felejtsük el a nyári Bükkszentkereszti talit is majd szervezni,jó idõben elõre,és akkor az is több napos lesz.:D:D:D
Rajta vagyok a talikon.:D:D:D
Angyalkás játék hogy áll?
Mindenki útnak inditotta már?
Van aki megkapta?(Ha igen még ne árulja el kitõl,csak annyit hogy igen vagy nem)

Nincs jelen

#6761 2009-01-02 12:03

sziszi32
Tag

Fenség, köszönettel adózom annak, hogy megörvendeztetted alattvalód szívét válaszszösszeneteddel :D :D
Elõre annyit tudok mondani, hogy január vége, március 1. és húsvét az, ami nekem nem jó, egyébként minden hétvégén jöhettek :D Hétvégérõl volna szó egyáltalán? És remélem, Rolka is benne van a számításban, hadd gyepálja már meg végre valaki a fiamat! :D :D
Ja én feketelelkû angyalka vagyok, elõre is bocsit kérek az ajándékozottamtól, a jövõ héten indítom útnak a csomagot! :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-02 12:04)

Nincs jelen

#6762 2009-01-02 12:22

nori
Tag

Boldog új évet nektek,mindenkinek tünetmentes évet kívánok,csak egy picivel jobb legyen mint a tavalyi és már jobb lesz:)

Én is kényszerbõl vártam meg az éjfélt,a petárdáktól úgysem lehet aludni de aztán át,ásztama kocsiból az ágyba,és átaludtam,mát amennyire sikerült..rengetegszer ki kellett mennem,mintha felfáztam volna,de hol???
A kezdeti jobb közérzet és állapot most újra eltûnt,fáj,kínlódok,megõrjít...

Az én csomagom kész,amint elkezd melózni a postamár repül is,többiek..?:)

Nyáron mikor gondoltatok talizni? Bükkszentkereszten hol lehet aludni,privát hely,panzió..van már tapasztalatok? Rengeteg jó kis gyógynövényt be lehet szerezni arrafelé...

Nincs jelen

#6763 2009-01-02 12:26

Zoltán
Tag

Sziasztok!

Ide is beírom. A Margit-szigeti találkozó képei törlõdtek a gépemrõl.
Ha valaki el tudná küldeni az jó lenne.

köszi

Nincs jelen

#6764 2009-01-02 12:51

roor
Tag

Halika!

Kingitanga polgárai!
S.O.S.!
Akinek megvannak a Margit-szigeti tali képei küldje el Zoltánnak!
Fõfotósunk,ügyesebb fiúkák és lánykák rátok gondolok!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziszi drágám,hétvége lenne,mert ugyi akkor könyebben tudunk mozogni meg szervezkedni és kienni a vagyonodból.:D:D:D:D
Az ünnepek természetesen kilõve,ezt fejben tartottam.:D
Rolka lesz a fõ erõsítés a Danigyepálásban,de azért vinnénk magunknak is pöcsösöket.:D
A csomag meg majd odaér,csak kiváncsacsi voltam.:D
Nóri:inkább galambbal küld a csomit,a posta hol dolgozik,hol nem,mint a mesében,bár lehet felétek jobbak.:D
Nyáron kb akkor taliznánk amikor a  szabadságolások vannak,hogy mindenki tudjon jönni 1,2 vagy akár 4 napra is.:D
Van panzió is,szép,tiszta nem túl drága,de amit Lisa rendezett túristaház az is szupi és csak magunk lennénk,lehetne nyáron sátrat is verni ott,hely van bõven,de a többiek is mondjanak már errõl valamit.:D
Van tábortûznek hely,padok,lehet kirándulni,gyönyörködni a tájban.:D
A konyha is jó.
És gyönyörû  a hely.:D

Nincs jelen

#6765 2009-01-02 13:03

Norby1
Tag

Zoltán küld el a mail címedet ide: norbest2_kukac_freemail.hu   és elküldöm a képeket

Nincs jelen

#6766 2009-01-02 13:36

sziszi32
Tag

és lisa apukástul sem egy utolsó vendéglátó... :D
A pöcsösök is jöhetnek, de nekem aztán nehogy kifeküdjenek a falusi romantikától!!!! :D :D Errefelé a május is szép, Kassa is kivirágzik olyankor, de egyébként az a lényeg, hogy itt legyetek, akár a márciusi hûvösben is!!!! :D A kajából ha ki tudsz enni, akkor le a kalappal elõtted, fenség! :D :D

Nincs jelen

#6767 2009-01-02 13:49

Lucifer
Tag

Halihó!

No megjöttem az idén én is és mindenkinek B.Ú.É.k:!!

Sziszi!
Mi az , hogy azért vigyem Rolkát , hogy gyepálja a  fiadat??:D:D:D:D
Nem szokott ám õ ilyeneket csinálni ( csak néha )!:D:D:D:D:D:D
Én félnék  a helyedben a talitól mert Roor tényleg kiesz még  a vagyonotokból is!!!:D:D:D:D

Manó!
Küldjek át zsepit , megtörölni a  szemed???:D:D:D:D

Roor!
Remélem , hogy holnap találkozunk mert már egy éve nem láttalak!!:D:D:D:D

Nekem jól sikerült  a szilveszter sokat ettem és ami a lényeg jó pár koktélt megittam!!:D:D
Arról nem is beszélve , hogy még táncoltam is pedig hát  a tánccal elléggé ellenségek vagyunk és nem szeretjük egymást!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6768 2009-01-02 14:16

nori
Tag

Saját ellátásra gondoltatok vagy eljárni kis csárdákba enni?
Ez fontos,fõleg azoknak akik sok mindent nem tudnak megenni...

Nincs jelen

#6769 2009-01-02 14:50

roor
Tag

Halika!

Lucim,igyekszem holnap landolni nálatok is.:D
Nóri:most is megoldottuk,hogy senki nem maradt éhen.:D
Pasekék fõztek pörit nokedlivel,és mivel egy kicsit mindenki bevállalós volt,nem korgott senki pocija.:D
És mindenki hozott valami hamit meg iszikét.:D
Aki meg nagyon nem mer enni,az hoz magának azt amit ehet.:D

Nincs jelen

#6770 2009-01-02 18:52

judy1981
Tag

Elõször is pótolom hiányosságomat (valahogy kimaradt):
Mindenkinek tünetmentes boldog új évet kívánok! :D
A vírusom még dolgozik. Most épp 5 perces köhögés rohamok jellemzik :( Reméltem, hogy el tudok menni Poroszlóra, de inkább tartózkodom a hosszú kintlétektõl. Ugyan is utálok betegen dolgozni.
És ha már itt tartunk, lelkileg készülök a hétfõi munkakezdésre. Nem jó ilyen hosszú kihagyás, mert megszokom a semmittevést. :D Illetve, hogy mással foglalom le magam. És mire elkezdem élvezni a szabadságot, már mehetek is vissza dolgozni :(

Nincs jelen

#6771 2009-01-02 19:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Mi az , hogy nálatok is????
Kihez mész még????:D:D:D

A roli nagyon rosssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzz!
Mindent szétpakol szétszed és egész nap hisztizik!!!!!!
Sajnos egyszerre több foga is jön és ez nagyon megvisel minket!!!:(:(:(

Nálunk ma sült pulyka , sült krumpli és kapor szósz volt!!!!

Nóri!
Ha talákozunk akkor azt batyús bulinak hivjuk mert mindnki hoz valamit!!:D:D:D
De nem kell izgulnod mert ha találkozunk akkor elõtte megbeszéljük , hogy ki jön és mit hoz , mit csinál!!
Lehet sült , fõtt kaja , sütike , de más nassolni való is!!!Üditõ vagy alkohol , de ezt tényleg megbeszéljük!!!
Nagyon jó , hogy te már ennyire készülsz , hoyg találkozz velünk hidd el nem bánod meg!!!!!!!!!(vagy mégis??)):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Judy!
Mostmár aztán tessék meggyógyulni minél elõbb!!
Meló??Én ma már voltam és megkellett , hogy állapitsam nagyon , de nagyon hideg van oda ki!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6772 2009-01-02 19:27

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Ma tûzbe vetettem a nejem utolsó levél fogamzásgátlóját...Jól átgondoltuk.:D

Nincs jelen

#6773 2009-01-02 19:29

roor
Tag

Halika!

Hajrá Zolcsi!:D:D:D:D:D:D
Aztán minden apró örömrõl értesíteni!:D

Nincs jelen

#6774 2009-01-02 19:54

judy1981
Tag

Luci: attól a menütõl biztos nagyon hamar meggyógyulnék... :D

Zolcsi: Gratula az elhatározáshoz! Aztán mindent bele! Ha nem is 'minden' apró örömrõl, de ha összejön a kistesó kérlek értesíts minket is. :D

Nincs jelen

#6775 2009-01-02 20:18

Vicaa
Tag

Judy, jobbulást!!!!! És persze erõt a munkakezdéshez!

Zolcsi, hûûû ez aztán az elhatározás! :) Nagyon izgis! Várjuk a fejleményeket, nameg külön puszi Marikának! :)

Luci, szóval nálatok is megy a hiszti? Anna is be van indulva!

Ma átrendezésre került a két szoba, majd holnap bõvebben is tudósítok róla, most pihentetem a derekam, mert kicsit megerõltettem és õszintén szólva már majd leszakad.

Jó éjt!

Szerkesztette: Vicaa (2009-01-02 20:18)

Nincs jelen

#6776 2009-01-02 21:23

Ánya
Tag

Judy!  Jobbulást!! :D

Nincs jelen

#6777 2009-01-02 22:11

nori
Tag

jaj de jó,hogy elhatároztatok magatokat,hajrá Zolcsi..mi drukkolunk,majd küldjük a névjavaslatokat,ti meg majd választatok:)
Egyik ismerõsöm (IGAZ A STORY) végighányta a 9 hónapot és megfogadta,hogy ha lánya lesz Leokádia lesz..és sajnos lány lett....most már 2-3 év után bánja,és szegény kislány hogy fogja bánni...

A batyus dolog nagyon jó,rám inkább igazi jó házi páleszban,sütikben,pogikban szá,ítsatok,megcsinálom a francia krémest is csak hát az út...:)
De vannak ötleteim miket lehet félig elõre megcsinálni és a helyszínene nincs már vele gond,akár éde kis kekszek,jól jönnek a túrázáskor,kártyézéskor..

Kire számíthatunk kb.hogy el tudna jönni?:):):):)

Nincs jelen

#6778 2009-01-02 22:45

sziszi32
Tag

Látom, totál beindult a taliszervezés, nagyon dicséretes ez az újévi elhatározás!!! :D
Zolcsi, na most aztán beindult a drukk, hogy megfoganjon az újabb fórum-baba, olyan szép, hogy egy ilyen világban mertek gyermeket vállalni! :) Most a fórumlakók fogadásokat fognak kötni, hogy fiú lesz-e a vagy lány, jönnek majd az agyament névötletek (részemrõl a Gerzson a kedvenc :D), de ez mind-mind a szeretet megnyilvánulása (lesz) felétek :D
Dani is hiperrosszcsonti, fáradt, de nem akar aludni! :(

Nincs jelen

#6779 2009-01-03 04:16

zotyesz
Tag

jó reggelt

Nincs jelen

#6780 2009-01-03 06:03

zolcsi
Tag

Köszönjük a sok pozitív hozzászólást.:)
sziszi jöhetnek az ötletek de tudod elõbb tényleg a megfogantatás a lényeg.Mert ugyan máris írtram a gólyának de visszamailezett hogy 3 hónap múlva tárgyaljunk az idõpnotról mert rengeteg megrendelése van.:D A nevek már "megszülettek" fejben(mindkét nemre) de a Gerzsont inkább elvetném.:)
Judy természetesen beszámolok majd.:)
Nori a nejem az elsõ gyerekkel talán kétszer hányt a terhesség alatt.Remélem most sem lesz másképp és nem kell "leokádiának" hívnunk a kicsit.:D:D:D

Nincs jelen

#6781 2009-01-03 06:20

Norby1
Tag

HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ de reggel van :(

Nincs jelen

#6782 2009-01-03 09:01

mercy70
Tag

Zolcsi,nagyon ügyi vagy!Hát húzz bele!De ha fiú lesz csak Orfeusznak ne nevezzétek,elég furi a becézése.Hallottam róla egy sztorit és háááááááát.  :)

Nincs jelen

#6783 2009-01-03 13:46

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Ma még fõzõk borsólevest griznokedlivel.:D:D
Miután tegnapról csak a  husi maradt meg igy csináltam megint kapor szószt meg sütöm  a krumplit és csináltam krokrttet is!!!:D:D:D

Kikukkoltam az ablakom Roor õfelsége megérkezett csak Manóhoz ment elõbb , de hamarosan megérkezik hozzám is!!Már épp itt az ideje hiszen egy éve nem láttuk egymást!!Hát ez szörnyûûûûûûûûûûû!!!
A kávét már lefõztem jöhet a leszbi napunk!!!!:D:D:D:D

Zolcsi!
Valóban  minden örömrõl nem kell beszámolni , de ha oaért a gólya akkor várjuk a jó hirt!!:D:D:D
Nagyon örülök neki , hogy végre Marika rászánta magát és igent mondott neked!!:D:D:D:D
Tudom nagyon sok férfinek nagy munka az asszonyt meggyõzni!!!:D:D:D:D:D
Remélem 1 év múlva láthatjuk már a  képet is a kis jövevényrõl!!!:D:D:D

Mindenkinek aki babát szeretne nagyon szoritok , hogy végre a  gólyátokat ne löjje ele senki!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

Norby!
Nem tudsz aludni????:D:D:D

Nincs jelen

#6784 2009-01-03 13:53

Györgyina
Tag

Boldog újévet kívánok kedves Mindnyájatoknak. Remélem mindenkinek olyan szerencsésen és boldogan teltek az ünnepek, mint nekem. Szeretnék megosztani Veletek egy csodát.
Karácsonykor eljött a Jézuska egy betegtársunk személyében. És olyan meglepetést hozott nekem, amire egész eddigi életemben vágytam.
Hozott nekem egy mûködõképes számítógépet és be is állította nekem, hogy Veletek akadálytalanul tudjunk kapcsolatot tartani.
Sajnos nem hatalmazott fel, hogy leírjam a nevét, de Isten áldását kérem rá az önzetlen jótettéért.

Én felnõtt testben gyermeki lélekkel éltem át az életem. Mindig hittem az önzetlen jóságban és ami tõlem telt én is megtettem, de most elõször kaptam vissza ezt egy olyan embertõl, aki engem nem is ismert, viszonzást nem várt.

Nekem sem orvos, sem egyéb senki ilyen sokat nem tehetett volna azért, hogy jól érezzem magam és ettõl jobb legyen az egészségem is, mivel mint írtam nekem Ti vagytok a családom, mert én egyedül vagyok. Szóval én Benneteket kaptam a Jézuskától és az Isten áldott Betegtársunktól.

Higgyetek Ti is a csodában, akár meddig is kell rá várni, érdemes, mennyei érzés.

Szeretettel öllelek Benneteket                                                                   Györgyinya

Nincs jelen

#6785 2009-01-03 13:56

akiss
Tag

Sziasztok!
Nagyon el vagytok veszve!
Zolcsi hajrá! Én a Tamás nevet favorizáltam anno, de a férjemnek nem tetszett. Még jó,hogy lány lett így lett Beatrix közös megegyezés alapján.

Na ez a nap is jól indult! 8-kor kezdett a vizsgám és háromnegyed 7-kor keltünk. Jól elaludtuk! Mint a félõrült téptem Szolnokra, útközben rendõrrel is találkoztam, de nem volt rám kíváncsi. :D Még jó,hogy nem volt trafija! :D Aztán kifogtam egy 60-al repesztõ öreg papát, de nagy nehezen sikerült megelõzni. 7.50-kor beértem a suliba, na de sehol senki! Találkoztam egy osztálytársammal és a fél laktanyát körbejártuk mire meglettek a többiek, a 3. épületbe voltak. 8.10-kor így beestünk a vizsgára! Csak azt nem tudom, miért nem tudnak jelezni, ha máshol lesz a vizsga, mint ahol meghirdették? Na lényeg, a lényeg, szerintem meg lesz, de majd meglátjuk! Majdcsak nem volt hiábavaló a sietség, fõleg, ha még küldik utánam a sztárfotót! :D

Nincs jelen

#6786 2009-01-03 18:10

Szilvike0522
Tag

Kedves Mindenki!

Nagyon rég irtam nektek,sajnos nem sok jó dolog történik,és inkább a rosszat nem akartam ide ki irni!
Aiolosz fórumára minden nap irok,biztos olvasátok.
Én  és Gergõ is már dolgozunk Én a régi új munkahelymen(Igaz kedves Aiolosz?!) ;)
Sokkal jobban érzem magam mint a Nokiában,kicsit korán kelek,de egész nap itthon vagyok,tudom nem lesz olyan mintha 3 napig nem dolgoznék,de nem kell a kutyát ide oda rakosgatni,és a másik kutyusunkhoz is minden nap ki tudok menni.,méghozzá ki sétálok napi 30-40 perc,de jót tesz! ;)
Elvileg a fizetésem is jobb lesz,de ezt majd meglátom ha megkapom! :)

Nagyon örülök Györgyinya,hogy ilyen szép Karácsonyod volt,és a befogadás miatt ne aggódj itt mindneki szeret mindnekit! :) ;)

Zolcsi!
Annyira örülök ennek a hírnek!Itt Táton melletünk lévõ kis város mindig van gólya majd beszélek vele!;)
Név ajánlat kislányra:Kíra vagy Eszter:)
                  kisfiú:Kristóf,Bálint :)

Roor!
Annyi finom pék süti van nálunk,biztos jól éreznéd magad a kis birodalmamban.Igérem,ha egyszer eljöttök hozzánk mindenbõl ehetsz egyet,aztá hazáig gurulni fogsz! :) ;)

Jók legyetek!
Millió pussz.... ;)

Nincs jelen

#6787 2009-01-03 18:14

Szilvike0522
Tag

Majdnem elfelejtettem!

JUDY:Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Nincs jelen

#6788 2009-01-03 18:21

Szilvike0522
Tag

Luigi!!!

Te egy olyan kis vigyori huligán .... vagy!
Én is nagyon remélem,fáradt leszek néha,de majd alszom napközben! :) ;)

;)

Nincs jelen

#6789 2009-01-03 18:29

Szilvike0522
Tag

Luigi!

Ez nem volt  publikus!!! :(

Nincs jelen

#6790 2009-01-03 18:34

Ánya
Tag

Drágaságaim!

:D :D :D

Nekem jól indul az új év!! :D

Remélem nektek is!!

Luci és roor!
Jó bulizást!!

Szilvike!
Hová írnád a rosszat, ha nem ide?? A tombolóba?? Nyugodtan írjad csak ide, mert itt nagy a forgalom és a bánatod több részre oszlik és el is foszlik!! :D :D

Ma voltam úszni!! Nagyon fincsi volt. Szauna, kék ég, napsütés, szinte üres medence, 50 méteres, feszített víztükör, mi kell még??? :D :D

ez a Dagály volt :D :D

Déután két óra szunya, persze ebéd után :D :D

:D

Szép az élet :D .D :D

Szerkesztette: Ánya (2009-01-03 18:35)

Nincs jelen

#6791 2009-01-03 18:59

nori
Tag

Jó hírek tömkelegek.....örülök mikor sokat írtok, én rövid leszek mert fáradt vagyok,utaztam ma,fagyoskodtam,de megvolt amire pár héttel ezelõtt vállalkoztam,jólesik mikor az ember teljesíti az ígéretét.
Ettem egy borzasztó rossz hortobágyi palacsintát,piszkálja is a beleimet,remélem éjszakára kiürül,hogy tudjak pihenni,mert drága anyukám megfázott,nem akarok még én is a terhére lenni...

Györgyina én sejtem ki volt a Mikulás nálas,ismerjük ám mi is milyen egy jó fej emberke...:)
Így többet tdunk majd írogatni,jobbban meg tudjuk egymást ismerni:)

Akiss szorítunk,mikor lesz eredmény?:)

Judy,NIta jobban vagytok már?

Deluigi mikor kényezteted te drága Marikádat ha éjjel nappal nekünk küldesz szívmelengetõ szavakat?:)

Ánya,ahogy látom neked kényeztetéssel kezdõdik az újév...élvezd helyettünk is!!! :)

Nincs jelen

#6792 2009-01-03 19:00

Szilvike0522
Tag

Ánya!
Én is aludtam 2 órát!:)

Aiolosz!
Gmailt vitt a galamb posta!;)

Szaladok,mert mennem kell Gergõ elé!

Millió pussz....

Nincs jelen

#6793 2009-01-03 19:51

roor
Tag

Halika!

Judy drága konkurenciám hát tessen gyógyulgatni de izibe.:D
Györgyina:örülök hogy jól teltek az ünnepek,hogy örömöt szereztek neked.:D
Akiss:lehet a reggeli elalvás és vizsgaáthelyezés kell ahhoz hogy tutkóra sikerüljön a vizsgád?:D
Szilvike:a rossz dolgok is az életünbk része,ezeket is megoszthatod velünk,már csak azért is mert roppant kiváncsi természet vagyok.:D
Ha már most jól érzed magad a régi-új melóhelyen akkor látod máris bejött amit mondtam neked hogy lesz ez még jobb is.:D
Pékségben dolgoztam én is,de direkt nem szokatm rá  a sok finomságra,nehogy megundorodjak tõle.:D
Azért az ajánlatodat bekaristoltam okos bucimba és szavadon foglak.:D
Ánya:köszönjük szépen,ha nem is buliztunk,de roppant jól elvoltunk,szó szerint mint a gyerekek,és Rolka alkotott hatalmasat,de ezt majd LeszbosziLuci elmondja.:D
Zolcsi:engem minden részlet érdekel.:D:D:D:D:D:D Én már csak ilyen vagyok.:D
Favoritom befutónak egy kis puncis,nevet nem írok,mert ez úgyis a ti döntésetek lesz.:D
FIGYELEM!
Mostantól a gólyákra rettenetesen odafigyelni,nem kilõni õket hanem szépen szólni nekik hova vigyék a pöttömöket.:D
Nóri:öblítsd le egy kis házipálesszal,az kipucolja és fertõtleníti.:D

Nincs jelen

#6794 2009-01-03 20:24

Lucifer
Tag

Halihó!

Ánya!
Nagyon , de nagyon boldog vagyok , hogy ilyen jól vagy és birod !!:D:D
Kivánom , hogy ez az éved és a többi következõ végig ilyen jó legyen mint ez a napod!!!!!:D:D

Akiss!
Ügyes kislány vagy te és tuti jó lett a  vizsgád!!!:D:D

Vicaa!
Milyen lett az átrendezés??Derekad jól van már????
vigyázz magadra!!!!

Györgyinya!
Örülök , hogy ilyen boldog vagy és a meglepi vendégednek is akinek nem irtad ki a  nevét , de szerintem mindenki ugyan arra a személyre gondol!!:D:D:D
Ugye kedves ismerõs ismeretlen felfeded magad és kielégitek kingitanga kiváncsi lakóit??:D:D:D:D:D:D

Luigi!
Az igaz , hogy kopasz , de miért lennél tökfej????:D:D:D

Sziszi!
Minden rendben van nálatok???
Mikor mentek vizeletvételre????

Szilvike!
Örülök a régi új melóhelyednek és az a lényeg , hogy jól érezd magad!!!:D:D
Tudod mi azért vagyunk , hogy a  rosszat is meghallgassuk és ne csak a jót!:d
Tehát nyugodtan panaszkod ki magad itten nálunk!!!!!

Lisa!
Nagyon régen jártál erre és már nagyon hiányollak!!!!
És tudod mi a  jelszó?!:D:D:D
Ttttaaaannnuuullllssssszzzzzz??????????:D:D:D:D:D

Mai minitali?!
Szóval tényleg nem buli csak egy tali és igaz , hogy olyanok vagyunk mint a  gyerekek!!!:D:D
Bár fõ úralkodónk már olyan régen volt nálunk , hoyg erõsitést hozott magával Manó személyében!!:D:D
Nagyon jól éreztük magunkat jókat nevettünk és társasoztunk is!!!!:D:D
Manó hozott sütikét is aminek úgy nekiestek a  gyerekek , hogy én már meg se kostóltam!!!::D:D:D:D
Roor barátosnémtól kaptam fini hamikát ( tarhonya ) amit vacsira ettem is pulyka husival!!Nagyon fincsi volt!!
És kaptam tõle ajándékot is ami nagyon tetszik és igazán szivhez szóló!!Köszönöm szépen!!!!!!!!!
No Rolkát se hagyjuk ki a  szórásból.:D:D
Én kicsi fiacskám alakitott egy nagyot!!Bekakilt ami nem is lett volna olyan nagy baj csak levette a harisnyáját kipatentolta a kombidresszét  és levette a kakis pelust!!:D:DIgen ám , de a  kaki nem a  pelusban maradt hanem a  takarón kötött ki!!Bementünk és hát ilyenek a  barátnõk és szedem össze a  Roli szeretett csomagját mig mind a  két kedves barátném a  fiammal együtt szinte hasát fogva rajtam nevet!!!!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#6795 2009-01-03 20:43

nori
Tag

Hát nem semmi egy gyerkõc ez a Roli,de kire is hasonlít...,,,,????:):):):)

Nincs jelen

#6796 2009-01-03 20:44

sziszi32
Tag

Sziasztok, vagyunk végre mi is. A városban voltunk, hadd ne mondjam, hogy a sqggem hogy kifagyott :D Ami nem volt túl jó a napban, hogy néhány (városban lakó!) régi osztálytársnõmmel baba-mama tali lett volna az egyi cukrászdában, erre sorozatban mindenki lemondta, egyetlen csaj jött el, annak nincs is gyereke, ergo túl sok türelme sem volt hozzánk :( Persze mindez akkor derült ki számunkra, hogy nem jön senki, mire mi már ezerrel felverettünk a fagyos úton, nyûgös babával, nehogy má én legyek az ünneprontó... :(
Aztán voltunk anyáméknál, ahol újfent megkaptam, hogy nem nevelem jól a gyereket, a férjem bebújt a számitógép mögé, mint aki se hall, se lát, igy olyan fejfájással jöttem haza tõlük, hogy élni sincs kedvem. :(
De azért nektek örülök, hogy igy vagy úgy sikerült a napotok, és jó ide jönni ebbe a jó hangulatba! :)

Nincs jelen

#6797 2009-01-03 20:59

pasek
Tag

Sziasztok,
huh de 'nehéz' összerakni a képet annak aki pár naponta egyszer-egyszer téved ide, és akkor akarja megfejteni, hogy ki kivel hol mikor mit is csinált..
Nekem annyi idevágó "sztorim" akadt, hogy végre elkészült a napokban a madaraim odója, és ma be is lakták a gyerekszobát.
Ez így nem teljesen igaz, mert csak a tojó merészkedett be, ami megint csak nem teljesen igaz, ugyanis az 'ajtajában állva' bepottyant.
Nevettünk is rajta, mert egy ideig szurkoltunk neki, hogy legyen már annyi vér a pucájában, hogy ha az ajtóban áll, ugyan menjen már be, és addig szerencsétlenkedett, míg nem csak egy halk puffanást hallottunk, és eltûnt az egyik madár..
..de hát ez nem annyira kedves kis sztori, mint egy 14 hónapos csöppség rácsodálkozása az átrendezett szobára, vagy a baba-mama tali egyetlen baba résztvevõjének 'hiperrosszcsonti' ténykedései, vagy egy kakis tarkó..

Zolcsi, nektek meg szívbõl kívánom, hogy az idei gólyák elköltözésekor már csak a név kiválasztása legyen életetek legnagyobb problémája!

S most jól kifaggatom a cseten a talisokat, mert látom járnak arra!

Nincs jelen

#6798 2009-01-03 21:38

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Látom neked azért nem valami jól sikerült a  napod , de azért nyugtass meg , ogy hamár ott voltatok abban a  cukiban legalább ettél valami finomat!!!!:D:D:D

Pasek!
Kakis takaró kedves sztori?!:D:D:D
Hát nem is tudom a takaró helyett szivesebben néztem volna madárkádat az ajtón beeséssel!!!:D:D:D:D

Nori!
Ezt most vegyem célzásnak???:D:D:DHát lehet , hogy rám hasonlit!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#6799 2009-01-04 00:34

sziszi32
Tag

megnéztük a múmia 3-ast... ha adhatok egyetlen tanácsot vele kapcsolatban: ha még nem láttátok, ne vágyjatok rá ................................................................................................... :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-04 00:35)

Nincs jelen

#6800 2009-01-04 06:52

sziszi32
Tag

jó reggelt :D Itt igencsak fagyos idõ van... :(

Nincs jelen

IBDoktor

Láb