#6801 2009-01-04 09:49

Györgyina
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Drága Sziszikém: Nagyon boldog újévet kívánok az egész Családodnak, Danikincsednek. Olvastam, hogy jól sikerült az ünnep. Írj minél többet Danikáról, imádom olvasni.

Szeretettel ölel                                                                       Györgyinya

Nincs jelen

#6802 2009-01-04 09:56

Györgyina
Tag

Szilvike: remélem ez az év jobb lesz Neked, mint az elmúlt. Minden tekintetben. Gergõnek jó egészséget, Neked sok türelmet kívánok szeretettel

Györgyinya

Nincs jelen

#6803 2009-01-04 09:58

Györgyina
Tag

Drága Ánya! Az egész Családodnak boldog újévet. Remélem, ahogy indult, még jobban fog folytatódni. Szeretettel gondol Rátok

Györgyinya

Nincs jelen

#6804 2009-01-04 10:01

Györgyina
Tag

Sanvito: Neked is boldog új esztendõt, egészségben, boldogságban. Minden álmod teljesüljön.
Szeretettel gondol rád.

Györgyinya

Nincs jelen

#6805 2009-01-04 11:45

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Én is láttam már és mekell , hogy mondjam inkább aludtam volna elyette , de végég szenvedtem azért!!!:D:D:D:D

Györgyinya!
Amit tegnap a chaten mondtam azt komolyan is gondoltam!!!:D:D
Tényleg nagyon szivesen látlak bár mikor!!!De nyugtatót vegyél be elõtte vagy legalább is legyen kéznél!!:D:D:D:D

Mindenkinek jó pihenést még a mai napra hiszen holnaptól kezdõdik újra  a meló!!!!:D:D

Nincs jelen

#6806 2009-01-04 12:26

Norby1
Tag

Ánya elküldtem a videót. Remélem most oda is ér

Nincs jelen

#6807 2009-01-04 12:43

Ánya
Tag

MEGVAN!! :D :D

ÓRIÁSI!!!:D :D

Köszi, Norbi!!!

Nincs jelen

#6808 2009-01-04 12:56

Norby1
Tag

Nagyon szívesen Ánya :D

Nincs jelen

#6809 2009-01-04 15:03

sziszi32
Tag

Sziasztok! A hétvége nyomi hangulata folyamatban, és úgy néz ki, ez hétfõig nem is változik... :(

Nincs jelen

#6810 2009-01-04 16:06

akiss
Tag

Sziasztok!
Sikerült a számvitel :D:D:D !!! Fej vagyok! (mondjuk az se volt mellékes, hogy a tanár végig az asztalnál ült fel se nézett, hogy mit csinálunk, szóval volt egy kis eszmecsere is :D , amúgy tudni kell róla, hogy az eddigi vizsgákon végig rohangált, mint a sózott tyúk. Lehet úgy volt vele, hogy nem szívat minket tovább, úgyis végzünk a következõ félévben, ja meg kapott búcsúajándékot :D )

Luigi! Most már tényleg úgy nézek ki mint a csajszim! :D Tegnap jól hasravágta magát a folyosón és megfejelte a padlót, lett egy szép kék púp a homloka közepén. Ma meg én fejeltem el az ajtófélfát porszívózás közben, így nekem is van egy púp a homlokomon :D Szépek vagyunk mondhatom! :P

Nincs jelen

#6811 2009-01-04 16:28

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Luci: köszönöm érdeklõdéset, megvagyok és igen-igen tttttttaaaaaaaaaannnnnnnuuuuuuuuuuullllllllllloooooooookkkkkkk!!!!:( :( :( :( :( :( :(
Véget ért ez a gyönyörû Ünnep és ez a gyönyörû két hét, megint mindenki a maga útján és a maga dolgon, pl. tanulás és vizsgák.
Nóri : a bükkszenti talis hely, jó hely :D mindent meg lehet oldani MINDENT! Akkor ezek szerint én voltam egyébként az elsõ aki elküldte a küldeni valót, én még Kari elõtt küldtem! :D
Zolcsi és Marcsi : Veletek vagyok és érzek, remélem tudjátok, még ha nem is tudok jelentkezni!
Roor : Neked, részvétem, hogy holnap, holnap lesz és menned kell, bizit nem nagyon akaródzik, de ha hazaérsz süthetsz friss kenyeret :D
Talisok: örülök, hogy jól éreztétek magatokat egy biztos a következõt nem fogom kihagyni, ezt is sajnáltam, de azért remélem, hogy csukklott egy-két emberke mert volt ám emlegetés :D
Ánya: irigykedem az úszásod miatt :D, csak tudjam le a hónapot és olyan fürdõbe megyek, hogy csak na!!!! :D
Sziszi : ne nyomi hangulatoskodj hanem ténykedj!!! Tudod min...hát persze ajándékon :D :D :D
Vicaa : Anna remélem már megszokta új helyét ? Jól vagy?
Nita : lesz pótlása az elmulasztott welnesshétvégének?
Gratula a sikeres vizsgázóknak és kitartást a januári vizsgaidõszakra!!!
Pilli : nagyon sok puszi Neked és Boldog Új Évet Kívánok: Lisus

Szép hetet, tessék vigyázni Magatokra!!!

Nincs jelen

#6812 2009-01-04 17:26

roor
Tag

Halika!

Deluigi:isten éltessen sokáig.:D
A képeket elnézve nálatok se halok már éhen.:D:D:D
Punnyadás volt ma,rápihentem a holnapra.:D

Nincs jelen

#6813 2009-01-04 17:39

Pilli
Tag

Sziasztok!

Kicsit le vagyok maradva, de sikerült végre mindent visszaolvasnom. Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet!
Lisus: nagyon szépen köszönöm és Nektek is minden jót :D Együttérzek Veled nagyon, én is tanulok. Január tizenötödikén államvizsgázok, tele is van teljesen a gatyám, a wc-re is rohangálok, mintha muszáj lenne. Mára viszont abbahagytam már végre, elég volt.
Nem sokárra jön haza az uram ( KÖszönöm Manó :D ) és addig rendbe akarom tenni magam, már két napja nem voltam levegõn, nem vagyok csúcsformában :P
Ánya: hihetetlen vagy, annyira jó olvasni, hogy ilyen ügyes vagy!!! Csak így tovább:
Deluigi: köszönöm, hogy engem is megemlítettél az újévi írásodban :)
Sziszi: fel a fejjel és kitartás, bár nem tudom, miért szomorkodsz, de bízom benne, hogy minden megoldódik majd!
Roor: mostantól én is a holnapra készülök , rápihenek.
Luci: imádom a Rolis sztorikat, jókat kacagtam az utóbbin is. Remélem, hogy jól vagy!!!!
Vicaa: veled minden okés? Tanulsz Te is? Vizsgák?
Minden fiúnak és lánynak nagyon nagy cuppp!

Nincs jelen

#6814 2009-01-04 17:40

judy1981
Tag

Akiss: gartula a vizsgaeredményhez!!!! Mi is vittünk anno nõi magazinokat (mert elõzõ alkalommal poénkodtunk, hogy viszünk) a tanárnak, és tényleg kiolvasta õket :D Egyébként szigorúan vette a számonkérést. Még a füzeteket is összeszedte az asztalokról.
Lisa: neked pedig kitartást!! Mennyi van még hátra?
Del: javíts ki, ha tévedek, de én semmi különbséget nem látok a két kép között :D
Roor: a holnapról inkább ne beszéljünk :( Újra beszállunk a mókuskerékbe :(

Szerkesztette: judy1981 (2009-01-04 17:42)

Nincs jelen

#6815 2009-01-04 20:00

sziszi32
Tag

Sziasztok, hangulat kicsit jobb, de hogy mi a gond... talán az, hogy élek... nem tudom, néha úgy minden összejön, és akkor kedvem sincs élni, sem poénkodni. Ha már az sem vidít fel, ha Danika bitangságaira gondolok, akkor már tényleg magam alatt kell hogy legyek... mint most is. :( De attól még jó ide jönni, és deluiginak gratulálni a hetvenötödik születésnapjára mindig örömteljes pillanat, nagypapi! :D :D :D
Danika tegnap este felriadt, úgy sirt, mint aki fél valamitõl, így magamhoz vettem a fotelba, és úgy aludt el megint. Remélem, ezt a sztorit még nem irtam le nektek, nincs most erõm visszaolvasni a többi irásomat. Szóval, enyhén szólva is szuper érzés volt a rajtam alvó minizsarnok lélegzését hallgatni :D

Nincs jelen

#6816 2009-01-04 20:17

Vicaa
Tag

Sziasztok!
Sziszi, olyan jó olvasni, amit most írtál, hogy hallgattad Danika lélegzését, ahogy rajtad aludt el! Ezek csodálatos érzések és pillanatok, amelyek erõt adnak a holnaphoz, és visznek át és át minden akadályon. :) Kitartás!

Pilli! Vizsgáim letudva, egyet elbuktam, de mivel nem írt már ki másik idõpontot a tanár így marad a következõ félévre. Január 15-én megy a szurkolás! Aztán jelentkezzél ám! :)

Akiss, gratulálok, nagyon ügyes vagy! Tudom nem nevettél mikor a púpokat szereztétek, de ha nem haragszol én jót mosolyogtam rajta, ahogy leírtad!

Luci! Átrendezés megtörtént! Majd teszek fel képet is, Anna szobája jó lett, a miénk is, csak furi, hogy a folyosóról belépve rögtön a franciaágy van szemben. De csak így tudtuk megoldani. Még dekorációk hiányoznak, Anna szobáját szeretném hangulatos igazi gyerkeszobává varázsolni, a miénkbe is szeretnék még kis éjjelilámpát felszereltetni stb.

Ánya jó volt olvasni Téged, én is áhítozom az úszásról, de sajnos elég messze az uszoda, Egerbe egynlõre, míg Anna kicsit nagyobb nem lesz, illetve vissza nem megyek dolgozni, addig nem nagyon lesz lehetõségem.
Nagy pusszantás Neked!!!! :)

Nincs jelen

#6817 2009-01-04 20:31

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága kergsd el a rosszkedvet,lehangoltságot!:D
Hé te szörny aki rátelepedtél Sziszimamira húzz el gyorsan és add elõ a vidám,sztorizós mamit különben ízekre szedlek!:D:D:D:D
Judy:ja,ahogy mondod múkuskerék.:D
Jáccunk kicsit a mogyorókkal?:D:D:D:D:D
Pillikirálylány öröm látni téged is!:D
Akiss:a gyerkõcöd egymaga is tudja hogyan kell puklit szerezni,nem kell ezt neki bemutatnod.:D
És  ha õ szerzi elõbb,vigasztalásképp nem kell neked is hogy lássa semmi baj.:D
Nem lehet hogy azzal a küszöbbel gondok vannak?:D
Kedveseim.Mivel holnaptól csúnya,rossz,gonosz meló van,felüdülésképpen szeretnék minnél többet olvasni itt sztorikat,történéseket!:D
Vigyázzatok magatokra,hatalmas cuppok kisíretében!:D

Nincs jelen

#6818 2009-01-04 20:49

sziszi32
Tag

Vica, lemaradtam valamirõl, vagy nem is irtad, ezért hadd kérdezzem meg, hogy Anna a saját szobájában alszik is? Vagy már végigalussza az éjszakát, és akkor nem gond az ottalvás? Jó nektek! Danibetyár szépen elalszik a kiságyában, és úgy éjfél körül, de legkésõbb reggel kettõkor addig nyivog, amíg magunkhoz nem vesszük, és akkor nekiveti a hátacskáját valamelyikünknek (a másik meg kap a szájába és állába egy-egy danitalpacskát), és szunya reggel fél hatig :D Hát nem tudom, hogy az õ szobáját (ami most a vendégszoba) mikor vehetjük használatba :(
Deluili, ma is öröm téged megismelni... találkoztunk mál tegnap isz? Nem emlékszedek...
Á, deluili, ölöm téged megismelni... vagy ezt mál montam?
del... hogy is hivnak? :D :D

Nincs jelen

#6819 2009-01-04 21:51

sziszi32
Tag

na eztet festettem a sógoromnak karácsonyra:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6820 2009-01-05 05:18

Zoltán
Tag

Norby, köszönöm a képeket!

Nincs jelen

#6821 2009-01-05 07:11

Györgyina
Tag

Drága Sziszikém: arany mosolygós csillagom. Szomoróan olvaom, hogy nehéz idõszakot élsz át. Biztosan ez mindenkivel elõfordul, ne csüggedj, elmúlik, megkönnyebbülsz. Nagyon várom Danika újabb és újabb sztorijait, mert ez nekem a legédesebb olvasmány, Annácskával egyetemben és a többi lurkóval. Sokan drukkolunk Nektek, így kizárt, hogy bármi probléma legyen, mert ez a sok szeretõ szív nem aggódhat hiába Értetek.
És nagyon igazságtalan, hogy Neked van egy édes Danikád, jó humorod, tehetséged a mûvészetre. Ha az Isten minden jót Neked ad, mi marad az ilyen proba járó egyszerû embernek. Hát örvendeztess meg az élménybeszámolóiddal, és cserébe ezer szívet küldök Nektek.

Szeretettel ölel és Danikát milliószor        Györgyinya

Nincs jelen

#6822 2009-01-05 08:07

Nelly
Tag

Sziasztok

Na gyors helyzetjelentés meló elõtt...
szóval úgy néz ki de elkiabálni nem akarom,hogy megtartom piciny gyomrocskámat..kezd újra a régi lenni..:D:D
Most már csak ezen a kis bacin kell túl lenni ami megint rám telepedett..de ez már nem vészes max a papírzsepi gyár örül neki :P:D
Hát évek óta nem voltam megfázva..úgy tûnik most nagyon pótolni akar..
De ezt a kis köhit meg orr fúvást kibírom..:D
Szóval most már ideje gatyába rázni magam..és 100%-osan belevetni magam az új évbe...nem kéne,hogy nyûglõdve teljen el végig mint ahogy kezdõdött :)
Térdecském még mindig szép színekben pompázik..kár hogy nem tudom megörökíteni megmutiznám nektek:D

Szóval energiával teleszívva hajrá...meló..:P

Tegnap összesen aludtam vagy 15 órát ha nem többet...csak elég lesz már..:D
Mindenkinek szép napot..kevés melót..pussz pussz :D

Nincs jelen

#6823 2009-01-05 09:43

sziszi32
Tag

Kedves Györgyinya, sok új sztori nincs, mondok egy régebbit:
Az anyósom kényszeres takarító (persze, ez nem a kórlapján van, hanem a családja adományozta neki e címet :D), és ha nálunk van, akkor úgy tesz, mintha minimum egy ötven disznó által szétrombolt disznóólba jött volna :D Szóval, mindig takarítani akar nálunk. Egyszer valahonnan sikerült elõszednie az ablakmosáshoz szükséges dolgokat, és nekiesett a tükörajtós szekrénynek, ami "olyan piszkos". Erre a férjemmel egyszerre hördültünk fel azzal, hogy neeeeee.... mert az, amit õ piszoknak vélt, az Danika kézlenyomata volt, amit hónapok óta direkt ott hagytunk az ajtón, mintegy emlékeztetõül, hogy ilyen pici volt... :D :D Higgyétek el, nem értette, mért oly fontos nekünk egy kis kéz lenyomata... :D :D :D
Azóta sajnos már lemostuk az ajtót persze, de a férjem utána rögtön vette a kölköt, és odanyomta a kis kezét az ajtóra :D
Ma reggel hatalmas pelyhekben hullik a hó. Danika totál rátapadt a teraszajtóra, ezt próbáltam megörökíteni. Igaz, kicsit gyatrán sikerült, mert vagy a hó, vagy dani került a képbe :D :D
<kép>
<kép>

Nincs jelen

#6824 2009-01-05 09:45

pasek
Tag

Elsõ boldog munkanap: ITTHON
Éjjel lett egy alvótársam, egy helyes nagyszájú vörös
Csak biztonságérzetem miatt akartam, hogy velem legyen, de nem is volt alaptalan a félelmem, éjjel bizony a szájához kellett közelítenem a számat
Az úgy volt, hogy én feküdtem (elõzményeket itt nem részletezem) és hát éreztem magamban a vágyat, hogy számat az õ szájához közelítsem
De ekkor megszólalt bennem valami: nem lenne szép dolog tõlem, hogy ezen az éjjelen intimebb kapcsolatba kerüljek a vörössel, így felültem, hátha csökken a vágyam, és hát így is lett.
Ekkor visszafeküdtem, de kis idõ múlva úrrá lett rajtam az õrjítõ vágy, hogy egymáséi lehessünk
..és ekkor nem bírtam tovább, belehánytam a piros lavórba

Nincs jelen

#6825 2009-01-05 10:14

Györgyina
Tag

Szilvike köszönöm, nagyon szép történet volt. Dankikincsed annyira édes a képen. Jó napot kívánok.

Györgyi

Nincs jelen

#6826 2009-01-05 11:36

Vicaa
Tag

Nem örülök a hírnek drága Pasek Keresztapu :(:(:( Drukkolok, hogy legközelebb ne kelljen elõvenned a vöröskét!

Sziszi! Dani nagyon édes manó a képeken! :) Ja! Igen Anna külön szobában alszik, de a szobáink egymásból nyílnak és éjjel rögtön meghalljuk ha "akció" van. De ha nem beteg, a foga sem jön és nem kell egy szobacserét épp megszoknia akkor végigalusza az éjszakát :) (Nagy kopp-kopp-kopp hegyek)

Nincs jelen

#6827 2009-01-05 12:48

Lucifer
Tag

Halihó!!

Pilli!
Nagyon örülök , hogy végre jelentkeztél!!!Már nagyon hiányoltalak!!!!
Nem kötelezõ a  wc-re menés , de ha meg nem mész akkor úgy jársz mint a Roli!!:D:D:D
A vizsgádhoz sok sikert szoritok nagyon!!!:D:D

Sziszi!
Fel a fejjel leszarom bogyókat bevenni!!:D:D
Egyébbként tünemények vagytok és a  kép amit festettél fantasztikus!!!!

Vicaa!
Nagyon ügyi vagy!!!!:D:D

Roornak mondtam , hogy Roli lesz kingitanga fõ kupisa!!!:D:D:D
Tegnap icsiny lányom felgyújtotta  majdnem a lakást , de szerencsére csak az új teritõm látta kicsit kárát!!!!:D:D

Pasek!
Jobbulást neked és nem vagy semmi , hogy ilyen viccesen tudod elõadni!!:D:(

Lisa!
Jó látni téged és tudod mi a jeszó?!
Tanulni!!!!!:D:D:D

Mindenkinek aki tanul és vizsgázik sok sikert!!!!

Az én örömömnek hála ma végre elkezdõdött az iskola!!!:D:D:D

Nincs jelen

#6828 2009-01-05 18:15

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágám a képed csodálatos,veszettül teccik!:D:D:D
A fiad is úgyhogy õt is kérem.:D
Bajoskák gyógyulásokat!:D
Nekem az elsõ nap gördülékeny volt,de ez az elsõ.:D:D:D:D
Pussznyussz mindenkinek és beszámolók jöhetnek ezerrel.:D

Nincs jelen

#6829 2009-01-05 18:41

judy1981
Tag

Hali!
Napi (tipikusan Judys) sztori:
Judy este eldönti, hogy ha már kapott az anyukájától egy gyûrût, és szombaton ki is cseréltette egy kisebbre, és másabbra (mert az eredetibõl nem volt már kisebb), reggel ellenáll ékszer-, elsõsorban gyûrû-iszonyának, és hordja egy kicsit. Elindul a mókuskerékbe, de a buszt a buszsofõr elõbb körbe nézi, majd megpiszkál benne ezt- azt, aztán feladja. Telefon fõnöknek. Közben már kellõképpen belepte a hó, ezért hogy érdekesebb legyen, és mozogjon is kicsit a hidegben, megrázza magát, ezzel együtt a karját -> gyûrû repül. Fél órával azután, hogy elõször felvette. Ismerõssel vad kutatás, havat seprõ nénitõl seprû kölcsönkéréssel, virágboltos néni bevonásával. A buszmegállót a közhasznú munkásoknak oktatási célból meg lehetett volna mutatni, gyûrû sehol. Gondoltam, ha én nem találtam meg, más sem fogja, irány a meló, mert jött a következõ busz. 15:45 Judy hazaállít, anyukájának kiadja, hozd a seprût, irány havat seperni. Biztos, ami biztos alapon vett 2kg asztali sót. Kicsit sepregettek (kicsit égtek), majd só. Amíg várták, hogy olvadjon, Judy elkezdi sepregetni az egyik reggel keletkezett kupacot, és kb a 10. seprûcsapás meghozta az eredményt.
Hát ennyit a gyûrûkhöz való hozzáállásomról :D

Nincs jelen

#6830 2009-01-05 18:50

arpapa
Tag

Judy :D

Nincs jelen

#6831 2009-01-05 18:55

zotyesz
Tag

de legalább a busz megálló tiszta lett :P :P :P

Nincs jelen

#6832 2009-01-05 19:17

judy1981
Tag

Zotyesz: reggel megnézem. Így már nem vártuk meg, hogy a só elvégezze a dolgát. Csak az jutott eszembe, hogy mennyire dícsérhetik az önkörmányzatot, mert ellapátoltatta a havat, és mennyire szidhatják, hogy csak abban az egy megállóban :D:D:D
Del: Te az általános iskolában, és mint építész nem tanultad, hogy a fém a hidegben összehúzódik? Nem túl nagy mértékben, de pont elég ha pont passzol az a gyûrû. Itthon hiába ráztam a kezem, nem esett le.
Minden esetre áthelyeztem a mutató ujjamra.

Nincs jelen

#6833 2009-01-05 20:52

sziszi32
Tag

Bizony, a gladiátor is ezért úszta meg az elsõ kivégzést :D (mármint russel crow), mert a kivégzõ kardja belefagyott a kardhüvelybe :D
Mi is hazavergõdtünk végre, rakott krumpli sütõben, danika elvileg patyolattiszta (már leöntötte magát teával a fürdés óta :O). A tescot végigdanolászta, irhatnám azt is, hogy végigdanilászta :D, aztán kiharcolta, hogy még fizetés elõtt kinyissak neki egy körtés babagyümilevet, de nem szólt ránk senki :D Vettünk neki buborékfújót, hát olyan áhítattal nézi a rá hulló buborékokat, hogy öröm nézni :D

Nincs jelen

#6834 2009-01-05 21:08

Vicaa
Tag

Mosolyalbumba ment Anna kép, Fórum képesalbumba angyalkás ajándék és lakhelyünk.

Jó éjt mindenkinek, betegecskéknek gyógyulást!!!

Nincs jelen

#6835 2009-01-06 10:30

sziszi32
Tag

jóreggelt! Úgy látszik, ma deluigi helyett én vagyok az elsõ reggeli kolibri! :D

Nincs jelen

#6836 2009-01-06 11:11

nori
Tag

Sziasztok,

én csak olvaslak benneteket,mert nálatok minden nap van vmi akció,..gyûrûkeresés,éneklés a boltban,finom pizza-torta (ugye Luigi, mivel volt az a csoda megpakolva???mert volt ám ott egy csomó finomság)

A napokban a halálomon voltam,még a gyógytornát is le kellett mondanom olyan görcseim lettek mert ettem túrót,ami nem teccet a beleimnek..nem nagyon akartunk megválni egymástól,de azok a hangos bélhangok..a bécsi filharmóniát is túlharsogták!:)
Se aludni nem tudtam így járt az agyam a nyári randevún,én már álmodozom:):):):)

Hogy álltok az angyalos csomagokkal??? Én tegnap megkaptam!!!! Jupi=D Jött a szõrös,zuzmarás postás motorral de hozta a kis csomagot,megkönnyeztem..
Már alig várom,hogy eláruljuk ki kinek küldött,olyan vagyok mint a türelmetlen gyerek..

Holnap pedig újra HUmira,az ötödik,újabb reménykedés hogy most dob jelentõsen az állapotomon...uh!

Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#6837 2009-01-06 12:34

Szimi
Tag

Egy idõ után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeláldozás között...És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel, és a társaság a biztonsággal...És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét, és a bók nem esküszó...És hozzászoksz, hogy emelt fõvel és nyitott szemmel fogadd a vereséget:a felnõtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével...És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja tul ingatag ehhez... egy idõ után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér...Mûveld hát saját kertecskédet, magad ékesítsd fel lelkedet, ne mástól várd hogy virágot hozzon neked... És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz...hogy valóban erõs vagy.... és valóban értékes."

Nincs jelen

#6838 2009-01-06 13:46

Szimi
Tag

Del,nem én találtam ki,ennyire bõlcs még nem vagyok:D,de mint látod rajta vagyok az ügyön...

Nincs jelen

#6839 2009-01-06 15:28

sziszi32
Tag

ez nagyon szép volt, szimi, és tanulságos, fõleg az önáltatásból, hiúságból való kinövés fontosságának hangsúlyozása. :D :D Szép gondolat a mai naphoz is! :D :D
Luci, dolgozol?
Ma volt idõm átnézegetni a mosolyalbumos képeket... hát valami hihetetlen jó nõk és pasik vannak itt ebben a kis családban! :D

Nincs jelen

#6840 2009-01-06 17:14

sziszi32
Tag

deluigi, pirulok :cool:

Nincs jelen

#6841 2009-01-06 18:45

roor
Tag

Halika!

:D
Szunyáltam,most ébredtem.:D
Én is néztem a képeket,Orsi a csajaid hatalmasta nõttek.:D
Vica:Anna kitõl akasztotta le azokat a göndör fürtöket?Nekem is kell.:D
Szépek vagytok nagyon.:D
Sziszi drága kiszemelted már Daniangyalkának a nõjét?:D
Dumálják meg Rolival,nehogy bunyó legyen,de jut mindkettõjüknek.:D
Nóri:a túró nekem se a legjobb,ritkán eszek,és ha eszek is akkor se nem este mert akkor aztán van haddelhad.:D
Anygalkás játék:az enyém még ezek szerint nem ért oda a címzetthez.:(
Még én se kaptam,de mondjuk a postással se találkoztam .:D

Nincs jelen

#6842 2009-01-06 18:45

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Köszönöm szépen!!:D:D:D
Igen dolgozom bár ma nem sok kedvem volt!:(Nem igazán állok a  helyzet magaslatán valahogy nem érzem olyan jól magam!!:(:(:(
Lehet , hogy ez az idõ teszi!!

Judy!
Nem semmi a  gyûrû történeted , de örülök , hogy jó lett a  vége!!:D:D

Tegnap este voltunk moziban , film cime A törvény gyilkosa.
VIP moziban voltunk nagyon jó volt bár a  film nem is annyira!!:D:D

Nincs jelen

#6843 2009-01-06 20:31

roor
Tag

Halika!

Vicaa:tudod nincs porontyom,másokén gyakorlok.:D
Próbálkozz a visszahisztivel,elõszõr bizti kinevet,aztán rájön hogy te ezt komolyan gondolod.:D
Ha valamibõl nem enged,te se engedj.:D

Nincs jelen

#6844 2009-01-06 21:19

aiolosz
Tag

Vicaa írta:

"... hisztivel kapcsolatban nincs valami okosságod? Mert a csajom már kezdi és nem szeretném hogy elfajuljon.

Annát hisztirõl lenevelõ tantörténet

Nincs jelen

#6845 2009-01-07 02:20

sziszi32
Tag

Kedves Vica, visszaolvastam ezt az oldalt, nem is tudom, hol és kitõl kérdezted ezt. Ezért saját szakállamra válaszolok neked, abból merítve, amit a szakirodalomból kiskubiztam ehhez a témához:
Elõször is, ami a legfontosabb, hogy megismerd a saját gyerekedet, és feltedd magadnak a kérdést, hogy jogos-e a hisztije (öltözködés, napi rutin ellen való ágálás csak, vagy több is van benne?) A hiszti olykor erõjáték, ki bírja tovább, kinek erõsebb az akarata? :D
Másrészt: talán már irtam ezt a sztorit: Amikor Dani kb. két és fél hónaposka volt, az egész kis pulya nem volt több négy kilónál, a férjem nagyanyja, aki nagyothall, kézbe vette, és jó hangosan elkezdett beszélni. Erre persze a kicsi megijedt, sírni kezdett. Amikor szóltunk, hogy az a baj, hogy hangos, akkor azt mondta (öt gyereket nevelt fel!): nem baj, majd megszokja!
Hát erre én azt mondom: ha van, amit kifejezetten utál, és amiatt hisztizik, akkor nem szabad elintézni azzal, hogy majd megszokja!!!!! Én pl. utálom a halat, gombát, és kifejezetten rohamot kapok, ha ezt anyám elfelejti (nem is egyszer megtörtént már... :D). A férjem is néha türelmetlen a kicsivel, és neki is elmagyarázom: ha rád próbálnak kényszeríteni valamit, amit nem szeretsz, az ellen te is harcolsz, mint állat. Miért haragudjak ugyanezért a gyermekre? Meg kell keresni a baj forrását, és elkerülni a helyzetet, elvégre is a szülõ azért van, hogy vigyázza, õrizze a gyermekét, és igen, azért is van, hogy odafigyeljen az igényeire. A hiszti is eszköz, hogy kifejezze, valami nem úgy mûködik, ahogy azt õ képes elviselni. Nekünk, anyáknak nagyon sokszor kell befelé figyelnünk, és elfogadni a tényt: a gyermeknek is saját egyénisége van. Amíg magatehetetlen, ránk van utalva, hogy segítsünk rajta! Én már most bánom, hogy lassan kezd önálló lenni, és milyen jól elvan magában... :O
Egyik ismerõsöm úgy "nevelte ki" a hisztibõl a gyereket, hogy mindig elverte úgy istenesen, hogy leszokjon róla. Hadd ne mondjam el, hogy a gyerek, aki tanítványom volt néhány évig, egy teljesen közömbös, minden-mindegy gyerek volt, és hat lóval se lehetett belõle kihúzni az önálló véleményét... a hisztivel ugyanis feszegeti a határait és azt, hogy milyen a környezet reakciója minderre.
Van, amikor a hiszti csak hiszti, a felgyülemlett feszültség kiadására szolgál! :D :D :D
Ma Dani extra aranyos volt este! Észrevettem, hogy amikor van idõnk vele játszani, foglalkozni, amikor mindenben részt tud venni egész nap, akkor ilyen édes, puszilgatnivaló betyár... :D :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#6846 2009-01-07 09:09

Szimi
Tag

Köszi Sziszi,neked meg nagyon édes a kis Mazsolád:)

Azt mondják, hogy pénzért mindent meg lehet kapni, de ez nem igaz. Ételt vehetsz pénzért, de étvágyat nem; orvosságot igen, de egészséget nem; csillogást igen, de szépséget nem; jókedvet igen, de örömet nem; szolgákat igen, de hûséget nem; szabadidõt igen, de békességet nem. Pénzért csak a kérgét kapod meg mindennek, nem a magvát.

puszi nektek

Nincs jelen

#6847 2009-01-07 12:05

sziszi32
Tag

Sziasztok, megvannak a vizeleteredmények, és megint katasztrofálisak!!!! :(

Nincs jelen

#6848 2009-01-07 12:36

arpapa
Tag

szép gondolatok Szimi! Köszönjük!

ez már csak ilyen, az igazi értékek bentrõl fakadnak.

Nincs jelen

#6849 2009-01-07 16:38

sziszi32
Tag

Na, most akkor befejezem, csak akkor éppen nem tudtam többet írni, mert Dani épp nekiállt nyivákolni. Szóval, felhívtuk a dokit, aki mûteni fogja, mondtuk neki, hogy mi a szitu. Õ meg azt mondta, hogy ezt a gondot két-három nap alatt orvosolni lehet, ezért szedje a megfelelõ pirulát, és akkor mehetünk. Mondjuk, ugyanez volt a gond októberben, csodálkozom, hogy akkor mért nem lehetett ezt a megoldást javasolni, már most utánunk volna az egész... na mindegy. Szóval, most ez van. Megyek melózni... :D

Nincs jelen

#6850 2009-01-07 17:02

Györgyina
Tag

Sziszikém: Lélekben Veletek vagyok. Sokat gondolok Danikincsedre, jó egészséget Mindnyájatoknak.

Szeretettel csókollal Szépasszony.                                                           Györgyina

Nincs jelen

IBDoktor

Láb