#6851 2009-01-07 17:26

Lisa
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok
Nos, Te kis "hülyére" aggódos Csajszika :D :D :D (köszönöm szépen) és Sziszi és Vicaa! Elveszett bárányka itt van , megvan, nem tûntem el, csak vizsgáztam ma :D
Köszönöm érdeklõdéseteket :D
Jól is vagyok sok-sok puszika februárban minden pótolva lesz SZEMÉLYESEN!
Vicaa: pénteken meg találkozunk!
Sziszi : köszönöm érdeklõdésed!
Luci : teljesítem feladatomat amit rám osztottál hûségesen :D :D :D Örülök, hogy szabin vagy a gyerkõcöktõl!
Kedves Pilli, tudod, hogy Veled vagyok, kitartást és majd jelentkezünk oké? De Te is! :D

Nincs jelen

#6852 2009-01-07 17:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Lisa!!
Gratulálok a  vizsgádhoz nagyon ügyi vagy , de ezt nem is kell mondani hiszen úgy is tudja mindenki!!!:D:D
Nekem nagyon hiányozol nincsen kivel beszélgetnem!!:D:D:D:D:D

Minden nap melózom és meg kell hagyni nagyon hidek van odaki!!

Sziszi!
Remélem az eredményetek hamar rendbejön és nem tolódik el megint az idõpont!!!
Szoritok Daninak!!

Vicaa!
Hisztire megoldás?!
Hát nem is tudom van - e erre valami megoldás.Én nem olvastam soha és nem is fogok ilyenekrõl vagy bármiféle gyerknevelésrõl hiszen nem egy könyv  a gyerek és nem abból kell nevelni.No arról nme is beszélve , hoyg akik ezeket irják azok se igy csinálták!!:D:D:D
Veréssel nem mész semmire ha rákiabálsz akkor csak megilyed.Én személy szerint ha hisztizik valamelyik nagy akkor bezavarom a  szobájába és kész folytassa ott!!A Roli is van , hogy hisztizik és elvágja magát  a földön hát nem foglalkozom  vele otthagyom és akkor abbahagyja.Ezt mind azért csinálják mert felakarják hivni magukra a  figyelmet.
A nyáron a Nikivel voltam amikor görkorizott és elesett.Jött a  hiszti , hogy nem tud felállni mire azt mondtam neki , hoyg feltud mert az elõbb is felállt.Folytatta tovább a hisztit és azt mondtam ha nem áll fel akkor ott hagyom.Elindultam hisztizet még eyg kicsit , de csodák csodájára egyszer csak feltudott állni és már vigyorogva jött mögöttem!!:D:D
Engem nem érdekel lehet hisztizni csak ezzel nem érnek el nálam semmit.Viszont ha foglalkozol vele és megkapja amit akar akkor aztán teljesen elcseszted a  dolgot mert ezzel fogja mindig kikövetelni!!:D:D:D:D

Manó!
Drága barátném merre vagy??????

Roor!
Birod még  a melót???:D:D:D

Pasek!
Remélem jól vagy már!!

Nincs jelen

#6853 2009-01-07 17:42

Lucifer
Tag

Ánya!
Ilyen hosszú szünet után birod a  melót??
Nem fáradsz el hamar??:D

Nincs jelen

#6854 2009-01-07 19:10

Ánya
Tag

Luci!

Birom!! Nagyon jól vagyok!! Már a gyógyit is csökkenthetem és nem látogatom többször a porcelánt! :D Csupa jó hír. :D :D
Köszönöm az érdeklõdést! nehezen mentem el dolgozni, mert szeretek punnyadni is, de arra is rájöttem, hogy mennyire szeretek dolgozni. :D :D A munkám csodás!! Édi kis gyerekek járnak hozzám, normális szülõkkel, mi kell még???

Amit a hisztirõl írtál az nagyon igaz!!:D

Vigyázz magadra, nehogy megfázz ebben a nagy hidegben!! Nekem nagyon érzékeny a pocim a hidegre. Neked nem?
Mindenesetre, ha nem is írok, de sokszor jártok a fejemben. Gyula is! :)

Lisa!
Gratula a vizsgádhoz!! Meg mindenhez. Klassz kis nõci vagy :D :D :D

Sziszi!
Nagyon, de nagyon szurkolok értetek. Bízzunk benne, hogy minden rendben lesz!! :D :D
puszi és ölelés nektek háromotoknak külön!! :D

Nincs jelen

#6855 2009-01-07 20:00

roor
Tag

Halika!

Sziszi drágaságom,tökéletes eredményekre fel,aztán az a bizonyos zabszem is férjen el ott ahol kell,mert minden rendben lesz.:D
Hatalmas cuppok tömkelege,és egy roor-vigyor,hogy jól érezd magad.:D:D:D
Deluigi:ne legyél gonosz a tükivel mert kihajítalak,te rosszaság.:D:D:D:D:D:D:D
Lisa baby gratula és már megyek visszafelé a hülyébõl a normálisba.:D
LeszbosziLucim,köszönöm,egész jól bírom még,és ezen én lepõdtem meg  a legjobban.:D
Még móka és kacagás (no és ökörködés ezerrel) is van.:D
Tesó:pihenj is!!!!!:D

Nincs jelen

#6856 2009-01-07 20:28

Lucifer
Tag

Ánya!
Nagyon jó olvasni téged!!!:D
Boldog vagyok , hogy ilyen jól vagy és a gyogyi is csökkentve lett!!!
Csak igy tovább!!!!
A gyerekk tényleg édik , de biztos , hogy minden szülõ normális??:D:D:D:D:D:D
Nagyon bevagyok öltözve és nem igazán vagyok allergiás a  hidegre!!!
Én is sokat gondolok rád nagyi!!:D:D:D:D:D:D
Legyél jó és vigyázz magadra!!!

Roor!
Móka és kacagás???Biztos jó melóhelyre mentél??:D:D:D

Nincs jelen

#6857 2009-01-07 20:50

akiss
Tag

Sziasztok!
Vicaa! A hisztit én is úgy kezelem, hogy nem foglalkozom vele. Elveti magát, hát tegye. Bosszantó, de hamarabb abbahagyja, ha nem foglalkozol vele. Van eredménye, mert Bea sem hisztizik már mindenért, csak iszonyatosan nagy türelem kell hozzá.
Ánya! Én is ilyen munkahelyet akarok!!! :D Az jó, hogy szeretsz és bírsz is dolgozni!
Luigi! Te halmozod az élvezeteket? Tüki tüki hátán? :(
Gratulálok mindenkinek, aki sikeresen vizsgázott! Én most megyek és tanulok :(:(:(

Nincs jelen

#6858 2009-01-08 06:02

Vicaa
Tag

Köszönöm a hisztis tanácsokat! :D Az igazság az, hogy Anna, ahogy Luci jól ráérzett mindig olyanért hisztizik, amit nem szabad. Azokért a tárgyakért amit direkt magasabbra tettünk, mert veszélyes lehet számára, vagy épp el akar érni vele valamit amit nem lehet. Én is azt gondolom, hogy nem szabad ezekben a dolgokban engedni neki, sajnos Atti viszont túl lágyszívû ilyen esetekben.
A verés, vagy ordibálás az szóba sem jöhet nálam, képtelen lennék bántani õt, pláne mivel jóapám anno gondoskodott róla, hogy megkeserítse a gyerekkorom az agresszivitásával. :(
Be kell valljam viszont, hogy tegnap kipróbáltam Aiolosz videojának eszközét, persze ithon. A hatás nem maradt el. :D:D:D
Ült a franciaágyon Anna, jött a hiszti, hogy adjam oda a vasalót, ordított, dühösen morgott és fenyegetõleg vicsorgatott (ilyenkor ugyanis harapni szokott amit csak ér), én pedig lefeküdtem az ágyra nekifogtam utánozni a hisztijét, kapálóztam is hozzá és csak csodálkozva nézett rám... Utána felültem, közöltem, hogy nna akkor ezzel megvolnánk... és láss csodát abbahagyta. Na és ezek után mondja valaki, hogy normális vagyok :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D !

Lisa gratulálok a vizsgádhoz, próbáltalak hívni tegnap de nem sikerült. Pénteken talizunk igen, már annyira várom!
Sajnos a tresókámnak nem sikerült az önkormányzat vizsga, már csak ez kellene neki az államvizsgához, de a tanár egyszerûen nem engedi át az embereket. Most is mindenki megbukott. Azt mondta Kata, hogy egész jó tételeket húzott, szigorú osztályzással is legalább közepesre számított, de simán meghúzta. :( Most még egyszer mehet, ha nem jön össze neki, akkor ugrik a fõsuli, borzasztóan stresszel. Vasárnap Atti felviszi Annát anyósékhoz és Kata meg jön hozzám tanulni.

Akiss! Kitartást a vizsgákhoz!!!! És egy nagy Kárpát-medencével hozzá!

Ánya, nagyon örülök a jóhíreknek,  sõt csodás híreknek, végre, végre jólvagy!!! :):):)

Sziszi!  Nagyon, de nagyon szurkolok nektek, hogy rendbejöjjön az a vizelet, és végre már túlessetek a mûtéten! Megint csak kitartást és sok erõt kívánok nektek! :)

Nincs jelen

#6859 2009-01-08 08:02

Nelly
Tag

Vicaa fel kellett volna venned videóra :D:D

Ánya nagyon örülök,hogy ilyen jól vagy :)

Vizsgázóknak gratula és sok sikert :)

Én is melózgatok..csak így finoman.. még nem vagyok a régi sem így sem úgy..tegnap munkatársaimtól meg is kaptam a fejmosást.. :D de csak úgy finoman,hogy a két ünnep között(mivel mi akkor is dolgoztunk)nem voltam teljesen normális :D:D
Pedig én észre sem vettem,hiányolták a sok dumát..:D
Nem is tudom talán kellene a melóhelyre egy gumiszoba,hogy néha kitomboljam  magam...
Na most ennyire futotta..mennem kell dolgozni..:)

Sziasztok szép hetet :D
puszi

Ja és SZÉP AZ ÉLET :P :P

Nincs jelen

#6860 2009-01-08 12:49

Lucifer
Tag

Vicaa!
Megnéztelek volna , hogy te ,hogyan hisztizel!!:D:D:D

Nincs jelen

#6861 2009-01-08 13:10

sziszi32
Tag

NNa, reggel fél kettõig elkészült az én ajándékozottam ajándéka, remélem, holnap fel tudom adni, és akkor megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel végre én is elvégzem angyalkás küldetésemet. :D

Nincs jelen

#6862 2009-01-08 14:07

sziszi32
Tag

Lisa, ment a megújitott mail, képestül!!!! :D :D

Nincs jelen

#6863 2009-01-08 20:32

Nelly
Tag

luigi :P

Remélem nem téved el :D

Nincs jelen

#6864 2009-01-08 20:43

Ánya
Tag

Del!
Akkor ez most jó hír a dokitól? Vagy nem??

A szöveged alapján minden rendben. Gavallér vagy most is :D :D

Nincs jelen

#6865 2009-01-08 20:54

Lucifer
Tag

Roor!
Szeretném ha a nevem mellõl törölnéd a " kingitanga uralkodójának"feliratottttt!!!
Köszönöm szépen!!
Azt hiszem esik össze  a királyság!!:(:(

Nincs jelen

#6866 2009-01-08 21:43

sziszi32
Tag

Mi a baj, Luci? Felséges fenségünkkel baj van? Vagy már hivatalosan is Leszbosz szigetére távozott???? Vagy csak szimplán "nem érdemli meg a territóriumát"? :D :D :D

Nincs jelen

#6867 2009-01-08 22:33

roor
Tag

Halika!

Vicaa:fúúú de megnéztem volna a produkciódat no meg persze Annácska arcát.:D:D:D:D
De Atiét is érdemes lett volna.:D
Nelly:ne vidd túlzásba a melót,emlékszel még ugye milyen jó volt a pihenés?Na akkor úgy kell a melóhoz állni hogy más is hozzáférjen.:D
Deluigi:akkor ez egészen jó hírnek mondható.:D
Leszboszi Lucim:kérésed vettem,kicsit várj még vele,mert úgyis jön a beígért dörgedelem,aztán ha még mindig,akkor kiiktatom.
Angyalkás játékról néha írjatok,ki kapta meg?
Sziszi:remélem minden oké felétek?:D
És akkor most a dörgedelem és hogy értsd Luci kérését!

Igen,mindent megbeszélünk LeszbosziLucival,és egymástól függetlenûl ugyanarra jutotunk.
Sajnos a fórum kezd nagyon ellaposodni,és ami nekem még fájóbb,ez a topik is.
Sok ember van aki vagy nagyon ritkán,vagy egyáltalán nem is ír.
Nem tudom hogy ez annak köszönhetõ,hogy dolgozik mint állat,vagy egyszerûen már nem akar ide jönni.
Pedig nagyon érdekelne,mert nekem,kis naívnak,mondjuk úgy mostanáig úgy tûnt,hogy egy szép kis összetartó banda lettünk itten,jóban rosszban,és valóban érdekeltek minket a problémák,örömök.
Viszont az utóbbi idõben sokan elmaradoztak.
És hiányoznak.
Hiányoznak a csipkelõdések,a poénkodások,a lelkesedés egy-egy tali összehozatalára.
Nem a régi már a topik.
Változik mnden,oké,ez természetes meg kell is,de kell az állandóság is,kellenek a megszokott dolgok.
A kari elõtti pangás teljesen érthetõ,de már elõtte kezdõdött ez az egész,és ha nem orvosoljuk akkor nagyon hamar ez a topik is bezárja kapuit,és Kingitanga is megszûnik létezni!
Mert hiányzik az hogy valakinél elinduljon az a bizonyos vezérhangya és aztán ontsuk magunkból a hülyeséget!
Szívesen látjuk az újakat,és hamar be is tudnak illeszkedni,de ha egyszerûen nincs kivel beszélgetni,nem többféle tapasztalot hallanak nem maradnak sokáig.
ÉS az a k...a nagy igazság,hogy hiába nézek be rengetegszer még ha nem is írok,lassan már nekem se nagyon van kedvem idekuporodni a gép elé.
Hiányolom a történeteket,a sztorikat,a napi eseményeket,mintha már nem osztanánk meg egymással a bajokat örömöket,csak úgy vagyunk.
Elhiszem hogy mindenkinek sok dolga van,de ha én lusta disznó és pihikélõ semmittevõ képes vagyok a senekemet idevonszolni és írni legalább egy mini szösszenetet,szeretném hogy másnak is jusson erre két perce.
Igen követelõzõ vagyok,mert nekem nagyon sokat jelentett/jelent a fórum,és fõleg ez a kis topik,rengeteget kaptam itt a pozitív dolgokból,és embereket,barátokat,értékeket!
És fõleg azt hogy kimásztam a depibõl mert itt jól érzem magam és mindig akad segítség!
Vagy hallgatóság a hülyeségre!
És igen,dilis vagyok,mert ha bekapcsolom a számítógépet,az elsõ a fórum amire "felmászok"!
Remélem érthetõ voltam,bár kicsi hámozással meg lesz a lényeg!
Akinek nem inge ne vegye magára,aki meg magára veszi az úgy járt!
És ahogy Luci írta,Kingitanga összeomlóban,csak rajtunk múlik hogy megmentsük!
Befejeztem a dörgedelmem!
:D
Joccakát!:D

Nincs jelen

#6868 2009-01-08 22:54

judy1981
Tag

"egy mini szösszenet" :D

Nincs jelen

#6869 2009-01-08 23:10

Norby1
Tag

Roor szerintem abban igazad van hogy kevesebbet írunk a topikba  de egy picit túl dramatizálod a helyzetet.
Most leginkább az élet a chaten folyik. Amikor feljössz látod te is hogy milyen poénkodások zajlanak.
Szerintem akik a talikon tavaly részt vettek azok idén is eljönnek és az idei talik szervezése se marad el hiszen már az elsõ meg is volt szombaton.

Nincs jelen

#6870 2009-01-08 23:21

mano1973
Tag

Tesó!
Hát én is ritkán jövök de tudod mi ennek az oka:))
Olvasok de sokszor annyira  fáradt vagyok már nincs erõm az íráshoz.
Összeomlás?Azt azért nem hinném elég sokan vagyunk itt és vannak állandó emberek akik irnak és mindig csatlakozik hozzánk uj tag is.
Nekem egy csomó mesélnivalóm lenne ám de tudod amikor már elalszok a gép elött ez nehezen megy:))
No mindegy a lényeg,hogy a fórum van és lesz is ahogy írtad csak rajtunk múlik minden.
Luci Drága barátném!
Mostanában kevesebbet jutok el hozzád is pedig csak egy lépcsõház választ el tõled és...mégis.
Ez persze nem azt jelenti,hogy nem szeretlek vagy nem vagy fontos nekem!!!Csak azt,hogy ennyire nincs idõm semmire.
Képzeld ha már arra sincs idõm hogy a szõrt leborotváljam a lábamról és a ....na igen:))
GONDOLHATOD MILYEN FÁRADT LEHETEK:))
Szóval..vagyok és igérem mostantól többet is  írok majd!!
Viszont ha már arról beszéltünk,hogy osszuk meg egymással a gondolatainkat és kérdéseinket nekem volna egy.
Személyes ugyan de...ez van önzõ vagyok:))
Van esetleg valakinek valami tuti kis tippje a teherbe esés növelésére?
Már 3 hónapja próbálkozunk és egyenlõre nem jön össze pedig nagyon szeretnénk:((
Már kipróbáltam azt is hogy nem nyelem le :))Na jóó ez csak vicc!!!
Eseteleg ha lenne valaki oly vállalkozó szellemû és besegítene nagyon megköszönnénk:)))
Kingitanga népe!!!!
ébredjetek.......és legyen olyan ez a fórum amilyennek szerettük- szeretjük.
Pusz mindenkinek

Nincs jelen

#6871 2009-01-08 23:42

Nita
Tag

roor!
Teljesen igazad van, hogy keveset írunk, de láthatod sokat olvasunk. Hirtelen mindenki itt lett :D

mano!
Hmmm...csinálni, csinálni, csinálni....és tényleg ne nyeld le :P

Nincs jelen

#6872 2009-01-08 23:46

zotyesz
Tag

akkor én is egy pár szöszt möszt  ide firkantok

mano sok gyömösz  reggel este ja és délben is, csinálni holdfénynél kint bent lépcsõn liftben tetõn és kocsiban holdfázisban napfogyatkozáskor csillaghullásban jégveréskor valamint közvetlen elötte fél órás õsi táncot járni kézenállva szembekötve kb ennyi :P

ja :nem lenyelni  mert nehezen találják meg úgy a petesejteket drága

Szerkesztette: zotyesz (2009-01-08 23:52)

Nincs jelen

#6873 2009-01-09 00:22

sziszi32
Tag

Sziasztok! Én már unalomig itt vagyok, nem azért, mert állandóan a gép elõtt meresztem a hátsóm, hanem azért, mert ahogy Fenséges Fenség írta, én is, ha hazajövök, vagy van egy ötpercnyi idõm, vagy szimplán kávészünetelek, itt parkolok le. Ugyanis itt vannak az újonnan szerzett barátaim, akik a világgal ellentétben ismerik, megértik, és "kezelik" a bajomat, bajunkat, ha nem máshogy, akkor lelkiekben (bár Lisáék már testüket is iderakták egyszer hozzánk, és ígéretet kaptunk egy újabb invázióra... :D).
Viszont a visszajelzésekbõl bizony az jött le, hogy nemigen van erre válasz, igény. Ezt most nem azért írtam, hogy most elkezdjetek gyõzködni, hogy ez nem igaz, hanem azért, hogy akinek inge, az gondolkodjon el rajta. És így bennem is ellaposodott az igény, hogy a számomra viccesen megélt dolgokat ideírjam, pedig de sokszor elkezdtem már...!
Szóval, részemrõl ez van. Akinek "bejövök", az válaszol, akinek meg nem, ahhoz szólhatok tízszer is, még egy válaszmosolygó sem jön. Semmi. És ez nemcsak velem van így. Látom, hogy a kommunikáció megrekedt egy szinten, biztatjuk egymást, tervezgetünk, de a bajok megosztása egyre inkább kismama-topická teszi ezt a helyet.
Még tudnék írni mást is, de most legyen ennyi elég, remélem, nem utáltok meg érte nagyon.
Manó, én saját tapasztalatból mondom ezt neked (nem könyvbõl... :D): Mi fél év próbálkozás után elmentünk dokihoz, ahol tõlem menstruáció kezdetétõl számítva, egy hónapon keresztül vettek vért, hetente egyszer, mármint érbõl, karból, nem máshonnan :D :D. Minden vérvétel után mértek vérnyomást és ultrahangon is szétnéztek (majd kicsordult a könnyem a röhögéstõl, amikor egy vibrátorhoz hasonlót vett elõ a doki, óvszert húzott rá, és igen alulról rakta be, és belülrõl ultrahangoztatott meg). Ezután megállapította a doki, hogy nálam az ovuláció behalt, és kaptam olyan gyógyszert, ami ezt volt hivatott rendezni. Közben még a férjemnek is be kellett vinni a "termést", nem a szájában persze :D, hogy megnézzék, a "fiúk" elég aktívak-e. Nna, ez volt januárban, és azt mondta a doki, hogy a gyógyszer szedésének kezdetétõl számított x napon belül kell "huncutkodni" (nem így mondta), KÉTNAPONTA. Ez volt a kulcsszó, mert ha túl gyakran próbálkoztok, tehát naponta, vagy gyakrabban, akkor a "fiúk" nem termelõdnek olyan minõségben újra, hogy a "kislányt" megtermékenyítsék. Kétnaponta reális a "huncutkodás", és persze, a jó öreg bevált módszer, hogy a menstruációtól számított kb. két hét múlva áll készen a "kislány" a befogadásra.
Szóval, a januári vizsgálatok után mi február hatodikán létrehoztuk Danibetyárt. Ilyen egyszerûen. Mivel harminc felett amúgy sem könnyû másállapotba kerülni, ezért ha még három hónapig nem sikerül a dolog (mondjuk a sógoroméknak akkor jött össze, amikor már letettek a dologról), akkor érdemes elmenni a dokihoz. Hamarabb is el lehet menni hozzá, de amikor én mentem, az elsõ kérdése az volt, hogy mióta próbálkozunk.
Remélem, némileg segítettem, ha meg nem, akkor hagyd nyugodtan figyelmen kívül, amit írtam. :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-09 00:25)

Nincs jelen

#6874 2009-01-09 04:16

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Drága roor és mindenki!
Én magamra veszem azt az inget.Ne haragudjatok elég sok probléma van mostanság itthon.Kis feleségem a munkahelyén borzasztóan lefárad és nekem kell sokszor(mindig) itthon helytállni esténként.Ezért ha hajnalban felriadok (mint most is) akkor rászánom az idõt.Egyébiránt Norbyval egyetértek drága roorom mert túldramatizálod a helyzetet.Én is nap mint nap belesek (néha a chatre is) és sokan vannak, lehet már csak olvasni van idõ, erõ.És hidd el ez a helyzet ami van az országban és a világon rányomja bélyegét a hogylétünkre.Én már nem szeretem a hiradót sem nézni.
Mano!
Gyerekgyártással kapcsolatban : hamarosan mi is belépünk azok táborába akik ezen dolgoznak.:)
Szerintem ne aggódj nagyon a 3 hónap édes kevés még van aki 2-3 évig is próbálkozik.Sõt tudnék durvábbat is mondani de nem akarom elvenni a kedved tõle.Vigasztaljon a mienk sem ment el.
Februárban én is viszem a "kisfiúkat-kislányokat " vizsgálatra a crohn miatt.Gasztró doki szerint maga a betegség is befolyásolhatja illetve a gyógyszerek.Zárjuk ki annak a lehetõségét ,hogy amiatt nem.
Ahogy sziszi írta néha pár napot ki kell hagyni hogy jó "dús" legyen az anyag.:D
Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#6875 2009-01-09 08:04

Nelly
Tag

Ahoj! :D

Megyek mindjárt meló...

Na szóval velem mindig történik valami...de ezt általában le is írom a chaten..aztán ide meg már lusti vagyok bepötyörészni..:)
Na jó egy kis kóstoló tegnapról..
Reggel ezerrel indulnék meló..mert ugye gép bekapcs itt ragad utána meg futás..és hát csizma fel sál belehúz és majdnem fejre esés :D
Munkát nem nagyon erõltettem nem is volt szóval szétuntuk az agyunkat :)
Aztán úgy délután..mikor már mocorogtak az emberek is...szóval akartam megmutatni barátosnéimnak(munkatársak),hogy mennyire ki látszik a csontom ..de a pólóm nem tudtam addig lehúzni..ezért körbekémleltem oké senki a közelben..póló fel de nyakig ám..és hát bele a felettem lévõ kamerába azok meg sugározták az üzletben lévõ tv-k felé az adást :D:D   áááá nem volt olyan gáz..csak páran látták a produkciót..:D
De egye fene...:D

Norbyka édi bédim volt olyan rendes,hogy küldött tápszer receptet...szóval azt is nyamizgatom napközben..mellette eszem állandóan..no még egy dekát sem sikerült felszedni..de csodára ne is várjak 2 napja iszom :)
Esetleg ha aránytalanul nagy zsírpárnákat növesztenék..akkor majd leverem rajta :D:P

Roor és Luci és a többiek..ezentúl ígérem többet élménybeszámolok..

puszi na megint rohanhatok :P:D

Nincs jelen

#6876 2009-01-09 08:05

akiss
Tag

Sziasztok!
Tegnap babucim megkapta a 18 hónapos védõoltást és én még beadattam a pneumococcus elleni oltást is. Csajszim hõsiesen viselte, szurinként 1-1 könnycsepp, semmi több. Mikor mentünk volna, õ még vissza akart menni a doktor nénihez, én nem engedtem és a hatás, egy csodálatos hiszti!!! :D Tetszett neki, ahogy a doktor néni eszén túl járt és egy szempillantás alatt lekapta az asztalról a fecskendõt. Hát dermedt csend lett úrrá a rendelõben! :D Jól érezte magát az egy biztos, minden gyereket meg akart szeretgetni, én meg már kezdtem frászt kapni, remélem összeszedtünk egy jó ki takonykórt! A védõnõ nevette is, mondta, hogy jöhet a tesó, mert Bea nem bír magával. Tény: imádja a gyerekeket. Az a gond, hogy korabeli gyerek a környékünkön nem igazán van. Akivel összejárhatnánk, mert 2 nap van közöttük, az meg túl magasan hordja az orrát a gyerekeket meg állandóan összehasonlítja, ki tud többet alapon. Erre semmi szükségem.
Elég jól viselte a megpróbáltatásokat, még hõemelkedése sem volt, de este viszont... többször is rosszat álmodott, nem gyõztem vigasztalni.
De akkor is egy HÕS!

Roor! Ne keseredj el, mindenhol vannak jó és rossz idõszakok. Nem halt meg a fórum, még ne temessük.

Luigi! A 2000 dollár sorsa kiderült szerdán, hogy van vagy nincs? :D

Nincs jelen

#6877 2009-01-09 08:21

Lisa
Tag

Húúúúúúú Roor Pólusos Roorom :D :D :D :D Ez tök jó, valódi Uralkodós volt, és mint mi hû alattvalók bevállaltuk, hogy TE "uralkodol" így tessék csakperlekedni és leosztani minket !!! Jól teszed!
A magam részérõl nagyon fontos a Fórum, de a személyes talikat vagy a 20 perc telefonbeszélgetés is nagyon, de nagyon fonos! :D :D :D
Amúgy Nitának igaza van, érdemes volt szólni egybõl pattanunk látod, mindegy az, hogy mi hogy megy egyébként :D
Roor, még külön  NEKED hogy vigyázz nehogy az legyen a háttérben "hogy na én megmondtam, tudtam" mert akkor "felkötöm" magam :D

Nóri: nálam is járt a postás, még nemajándékos, de nagy meglepis volt az biztos :D

Deluigi: biztos, hogy naív vagyok vagy bamba, de én nem vettem észre semmiféle klikkesedést!!! És Ti lányok, fiúk?

Puszi, megyek Vicaa-hoz, drukkoljatok, hogy gyorsan lecsepegjen!

Szerkesztette: Lisa (2009-01-09 08:26)

Nincs jelen

#6878 2009-01-09 09:14

Lisa
Tag

No ezt hogy érted luigi baby? Próbáld elmagyarázni, szegény , halandó alattvalónak :D
Csak viccelek, tudom, hogy hogy érted, nem vagyok hülye, csak néha játszom ha már úgyis annak néznek engem, akkor legalább legyek hû hozzá nemde ? :D

Szerkesztette: Lisa (2009-01-09 09:42)

Nincs jelen

#6879 2009-01-09 09:55

Györgyina
Tag

Drágáim! Engem nagyon érdekel, hogy kivel mi van. Fõleg a babucis témák, Anyuci és Sziszike és Vicaa. De a komolyabb hozzászólásokat is szívesen olvasom. Mivel velem nem történik semmi olyan érdemleges dolog, amirõl írhatnék Nektek azt gondolom elég ha a szívem a Teietek. Ha majd valami esemény van, feltétlenül megírom. Egyelõre még tájékozódom és ismerkedek Veletek, sokszor összekeverlek Benneteket a semmit mondó nevek miatt. Igyekszem visszaolvasni, tájékozódni, ki-kicsoda, mi baja van. Idõt kérek.
Roor és Barátai: nincs olyan nap, hogy ne olvasnék valamilyen fórumot. Nekem vágyam, hogy tudjak Rólatok és érezzétek, hogy lélekben mindhányájatokkal vagyok.

Szeretettel ölel                                                 betegtársatok                            Györgyina

Nincs jelen

#6880 2009-01-09 10:58

sziszi32
Tag

Sziasztok! Na látjátok, megy ez... milyen öröm így idejönni! :D :D
akiss: nálunk is ez a probléma, nincs olyan gyerek a közelben, sõt, gyerek se nagyon van itt, egy öregekkel és "pirézekkel" teli utcában lakunk. Van egy ismerõsünk, akinek két héttel idõsebb a kisfia, és mikor eljött hozzánk (a tõlem majd' tíz évvel fiatalabb!!) csaj, nagyon mutatta, hogy a kisfia milyen "bezzeg" gyerek. Nem esett túl jól, nem is nagyon hívtam õt ezután magunkhoz. Most viszont összefutottunk, és bizony, a kisgyerek azért volt olyan nyugodt (hangosan szóló tévé mellett is simán aludt stb.) csecsemõ, mert több mint valószínû, hogy legalább az egyik fülére süket szegényke... a gyermeket nagyon megsajnáltam, megkönnyeztem, hiszen én igazán tudhatom, hogy attól nagyobb fájdalom nincs, mint amikor a gyermek beteg, de az anyukáját... hááááát...
Betyárfiam tegnap este nem hagyott békén, hát fogtam, és beleraktam a ruháskosárba, és felkaptam, vittem magammal, s közöltem vele, hogy most õt is ki fogom teregetni. Erre õbitangsága nemhogy megijedt volna, hanem roppantul élvezte a helyzetet! Persze, amikor leraktam õt, visszamászott a kosárba, és másfél órán keresztül "vonatoztunk", a földön tologattam, és a végén már a szám fájt a sok "brüngéstõl". :D :D Szép esténk volt! :D :D :D

Nincs jelen

#6881 2009-01-09 11:57

kukackonzerv
Tag

Az én ingem is... :(
Ahogy roor-t olvastam egy pillanatkép és két szó jutott eszembe..

Ha emlékeztek.. gyermekkori legkedvesebb mesébõl a Vuk-ból egy szösszenet.
  -Amikor a simabõrû elvitte' a családját míg Õ elcsavargott,  Karak gondozásába vette, s magával vitte a barlanjába a hegyteõn..mikor odaértek, Õ beszalad a kis odu' belsejébe,néhányszor játékosan körbeforgott, majd így szólt:
- Karaak! Én,- één szeretek itt lenni!

A két szó pedíg..: menedék,biztonság.

Talán hibás vagyok,valahogy nem jó fából faraghattak,nincs meg bennem az állandó közlésvágy.De valahányszor        idejövök, mintha egy NAGY tábortûz mellé ülnék, amely néha csak parázslik, de a melege megmarad.
Hiányosságaimat nézzétek el, azért én is mindíg szívesen táplálom a tüzet, ha csak egy két ágacskával is.Nehéz idõszak, de békés.
                                     Öleléssel:@

Nincs jelen

#6882 2009-01-09 12:05

Györgyina
Tag

Kedves Sziszikém! bearanyozod minden napom, amikor írsz. Már kértem, hogy ha lehet ne hagyjd abba, okozz örömet nekünk is Danikincseddel. Remélem egyszer majd személyesen is megláthatom a Drágát. Addig is jó egészséget és millió puszit küldök. Te fórum napsugara.
Ánya: örömmel olvasom, hogy bevált a munka. Csak óvatosan, mértékletesen. De Te okos vagy, neked ezt nem is kell írni, tudod. Lelked simizi a sok rosszcsont. Palikát puszilom. További jó egészséget kívánok.
Nórika: köszönöm a tápival kapcsolatos jótanácsokat, rám fért. Ha még van valami jó tanácsod örömmel veszem. Nagypapi szuper. Sok sikert kívánok Neki és boldogságot, persze azért magunknak is. Önzõ vagyok.
Zotyesz: a tanácsaid tapasztalatokon alapulnak? Hoztad a vidám vicxces formád. Hajrá.
Keresztlányom Mercy édes büntársam: remélem ragyogó reggelre ébredtél és este találkozunk a cheten.
Bánatos: ha ma sem üritik ki a boltod a gyagya vevõk, akkor oda megyek és berángatom õket vásárolni. Csak szólj Ferikém, megyek.
Deluigi édes drága bolondos barátom: nagyon bátor vagy, ami a tegnapi napot illeti és még hogy viccelõdni is volt kedved, hát Te aztán egy egyéniség vagy, akit én nagyon birok. Csak ezt Marika meg ne lássa.
Roor drágám! nekem nehezen esett le a tantusz. Most jöttem rá, hogy ha valakinek üzenni akarok, ide kell írni. Bocsáss meg bolondos társadnak, de én késõn érõ típus vagyok. Remélem nem vetted a szívedre a rosszaságunkat és ezerrel próbálunk javítani. Csak a szíved legyen boldog. Én ezt szeretném.
Norby: legkedvesebb postásom és lovag. Kívánom, hogy ma ne idegeljenek ki a munkahelyeden és légy vidám este.
Anyuci: Isten áldását kérem Rád és a Gyerekekre. Adjon erõt, egészséget, hogy helyt tudj állni.

Akiket itt nem említettem, sajnos nem ismerem még annyira, hogy személyes üzenetet küldjek. De Nekik is ezer mosolygót és ezer szívecskét küldök.

betegtársatok ölel                     Györgyina

Nincs jelen

#6883 2009-01-09 12:11

Györgyina
Tag

Nellykém: hát téged kihagytalak. Bocsáss meg. Bolondos kis gyönyörûm. Nélküled egy este sem olyan, mint veled. Te vagy az esték sója. A többi bókokat majd a lovagjaidtól. Tápis kis barátnõm. Remélem jót tesz Neked is a tápszer. Részleteket Norbytól. Várlak szeretettel este, ha pill-ra is. Legyen szép napod.

Álljon fel a hátadon a szõr: szia gyönyörûm                  Györgyina

Nincs jelen

#6884 2009-01-09 12:11

aiolosz
Tag

Na, kislanyok, ha mar ugyis erre jartam, akkor betertem ide, ahol mi kisfiuk, igazi kis_fiuk vagyunk..szoval  megemlitenem, hogy Luciferi darazsat tett a fulembe :)
Mivel.. azzal, hogy szivesen megnezte volna, hogyan vissza_hiztizik Vica Annának.
Na, ez adta az otletet, mi lenne akkor, ha minden leanyzo keszitene magarol egy kis video_felvetelt, hogy Õ hogyan szokott hisztizni es mi kisfiuk ezt ertekelnenk es az elso harom helyezettet dijaznank.
Ezeket a dijakat javasolnam:
<kép>
<kép>
<kép>

Nincs jelen

#6885 2009-01-09 13:47

akiss
Tag

Aiolosz! Én az autóról lemondok (ha nyernék), mivel jobb oldalt van a kormány!!! A sminkre is figyelni, meg az ellenkezõ oldalas vezetésre.... ez egy kicsit sok lenne! :D:D:D

Nincs jelen

#6886 2009-01-09 14:58

sziszi32
Tag

Danika bújócskázik:
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#6887 2009-01-09 15:28

sziszi32
Tag

A legjobb ezekben a képekben az, hogy õ tényleg azt gondolta, hogy nem látom, hova bújt el... :D

Nincs jelen

#6888 2009-01-09 17:15

akiss
Tag

Luigi! Ez komoly! Akkor rögtön benevezek a versenyre!!!! :D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6889 2009-01-09 17:34

aiolosz
Tag

Amikor en kis srac voltam....
Anya a Net elott:
<kép>
Jaj, de fincsi:
<kép>
Hu, az anyja mindenit:
<kép>
Ebbol senki sem kap:
<kép>

Nincs jelen

#6890 2009-01-09 19:09

Ánya
Tag

Roor Felség!

Nekem az egyszerû alattvalónak nem maradt semmi írni való :D :D
Mutatni való! :D
Királyságod lakói kitettek magukért! :D :D

Mint egyszerû alattvaló azért ragaszkodnék a királysághoz. Kérem, hogy fontoljuk meg az alvó királyság lehetõségét!! Csipkerózsikának bevált :D :D

Ma ismét voltam úszni és jelentem,hogy fáradtan, de jól vagyok !! :D :D

Jó itt lenni ebben a külön KIRÁLYSÁGBAN!!!!!

Nincs jelen

#6891 2009-01-09 19:29

arpapa
Tag

sziasztok!

olvasgattam a tegnap esti bejegyzéseket. szerintem nincs ezzel semmi gond, hogy lanyhult a forgalom.
(mondjuk én sose voltam nagy fórumos, szóval lehet ezért nem fáj nekem)
azt persze megértem, hogy Kedves Roor ez Neked nagyon fontos, de változnak a dolgok egyszer így, másszor meg úgy
egy folyamatos magas rezgésszintet nagyon nehéz (emberileg szinte lehetetlen) folyamatosan fenntartani, ezért úgy gondolom hogy ez törvényszerû is.
a klikkesedést nem látom különösebben. (de lehet Lujdzsinak igaza van, Õ többet fórumozik, jobban rálát)
és hogy nem pörögnénk, az kizárt, a cset-en nagyon jó kis dumcsik szoktak menni, én elég gyakran ott tespedek, csak tudom :D
és hogy nem lelkesedünk a talikra az végképp nem igaz, én már szerveztem 1et, ami szerintem jól sikerült
és még legalább 3at szeretnék is idén...
szval nincs itt semmi gond, talán az van hogy most mindenki jobban el van a személyes dolgaival, mert végül is a fórum nem lehet az életünk, bár az életünk egy kis szeletkéje az mindenképpen..., nekem legalábbis az lett, 2007 decembere óta
és külön örülök hogy személyesen is megismertem saccperkábé 30 CSODÁLATOS EMBERT!
SZERETLEK BENNETEKET :)

és áldásbékesség!

tiszta szívvel:árpapa

Szerkesztette: arpapa (2009-01-09 19:42)

Nincs jelen

#6892 2009-01-09 19:44

roor
Tag

Halika!

Még nem lenni otthon,ezért csak gyors pár mondat.:D
Köszönöm a hozzászólásokat.:D
Ugye látszik  a különbség?:D
Luigi:örülök hogy megérkezet és rettenetesen sajnálom,hogy összetört.:(
Kép nem készült róla,mert ez csak neked készült,gondoltam ha teccik majd te fotózol és felteszed.
Hát nem jött össze.:(
"Deluigi" ez volt kirakva gyöngybõl.
A postán megnyugtattak,be is van bagyulálva,pukkancsos boritékba van nem lesz tutkóra semmi baja.
Ennyit a magyar postáról.:(
Surranok tovább.:D

Nincs jelen

#6893 2009-01-09 20:09

sziszi32
Tag

Kedveseim, akik fenséges fenségünket afelõl merik firtatgatni, hogy merészelte szavakba foglalni a szomorú valóságot. Hogyha nem igaz, amit fenséges fenségünk, magasságos Roornéni irt, akkor miért van ennyi szánom-bánom üzenet???? :D :D :D
Aki nincs a fórumon gyakran, annak nem hiányzik annyira, de nekem speciel hiányzott már régóta egypár ember, és örülök, hogy fenséges fenségünk, magasságos roor dörgedelmeire bûnbánatot gyakoroltak, s megtérõ bûnösként visszajöttek. Ez így van rendjén :D :D Fenség, tudjuk, hogy szeretetbõl dörgedelmezel minket! Vagy legalábbis engem...
Arpapa, ne haragudj, hogy megkérdezem, de a záró, visszatérõ köszönésed az a vallási hovatartozásod és hited jelképeként szerepel? Mert ha igen, akkor én tudom is, hogy a válasz rá ez: Istennek dicsõség! :D :D

Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-09 20:11)

Nincs jelen

#6894 2009-01-09 20:24

arpapa
Tag

Kedves Sziszi!

bár 14 éves koromban a szüleim megkereszteltettek a helyi rom.kat. templomban, de nekem akkor tökmindegy volt, nem vagyok vallásos nem tartozok semmilyen felekezethez (a tiszta lelkû emberekkel szeretek egy közösségben lenni)
univerzalistának (saját pihent agyamból) nevezhetném magam, de hitem az van, az van, hiszek a TEREMTÕNKBEN!
ez talán csak egy szerencsés egybeesés, szeretem azt hogy áldásbékesség!

nohh: áldásbékesség :)

üdv:á

Szerkesztette: arpapa (2009-01-09 20:31)

Nincs jelen

#6895 2009-01-09 20:58

Vicaa
Tag

Jóestéket Mindenkinek!

Na úgy látom zajlott az élet! Annyi írnivalóm van miközben már majd eldõlök a fáradtságtól, de azért megkockáztatok pár sort!

Roorbaby! Tudod, hogy szeretlek, én hûen írogatok, persze én egész nap itthon vagyok meg tudom tenni. Igaz mostanság napközben ritkábban jövök, mert ha Anna meglátja a gépet máris ide akar ülni, ezt pedig azért én nem szeretném. Úgyhogy a sz.gép napközben ha õ is itt van akkor tiltólistás termék. :D
De látod rögtön összeugrik a csapat, van mindenki, figyel, de gondolom, hogy az ünnepek után mindenki újult gõzerõvel dolgozik, vizsgázik stb.

Deluigi! Én egy forróvérû fõmami vagyok, és nem rejtem véka alá amit gondolok. Nagyon bírlak én tégedet, de nagyon nem tetszett amit a klikkesedéssel kapcsolatban írtál, az pedig méginkább nem, hogy egyesek oly magasan hordják az orrukat, hogy le sem ereszkednek a szegényebbhez. Kire, kikre gondolsz? Én nem tudok ilyent, lehet, hogy vak vagyok és lökött, hogy ilyet észre sem veszek. Az hogy kiugrasd a nyulat a bokorból nekem nem megfelelõ válasz ám! Ez nem vitakezdeményezés, csak rácsodálkozás, hogy ha ezt tapasztalod.
Na. Errõl ennyit.

Elgondolkodtam, soxor én sem reagálom le mindig mindenki írását, de nem azért mert pl. nem figyelek rá, vagy problémám van az illetõvel, sõt! Mindig mindent elolvasok itt Roornál, csak mindig mindenkinek nem tudok írni, mert ahhoz rengetegszer itt kellene ülni a gép elõtt, és ugye az élet meg zajlik és zajlik, Annácska pedig lázad :D:D:D:D:D

Ma megvolt a remim, a dokim nagyon biztatni próbált, részleteket majd holnap írok a remis topikba.

Nagyon jó volt újra találkozni Lisával és Pasekkal, megsúgom Lisa egyre csak szebb és sugárzóbb. Csúcsszuper frizuja lett! Ja és hamar lecsepegett a remim, úgyhogy még idõben haza is tudtam érni a családoshoz!
Nade most már vízszintesbe teszem magam, mert igen fáj a derekam!

.... és puszi MINDENKINEK!

Nincs jelen

#6896 2009-01-09 20:59

Vicaa
Tag

No és a képek... Danibújócska szuper aranyos!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Kis csibészes!
Aiolosz, na hát a tieid meg... jót derültem rajta! :D

Nincs jelen

#6897 2009-01-09 21:53

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága,ha Dani bújocskázott mégis hogyan találtad meg?:D:D:D:D
De nagyon édi,teccik a  kis huncut!:D
Deluigi:nem hiszed el mennyir elszomorított hogy tönkrement  a meglepi,azzal viszont nagy örömet szereztél hogy a "megmaradt" részeit ilyan kalsszul hasznosítottad.:D
Köcce érte.:D
De koppintás az orrodra,mert nincsenek klikkek és ha rajtam múlik nem is lesz!
Abból jó nem származik!
Esetemben ha valaki nincs megszólítva egy szösszenetben,az általában azért van,mert vagy én nem tudok mit reagálni rá ,vagy hozzám nem intézett reakciót kiváltó mondandót (nem negatív értelemben)!:D
És úgy általánosan mindenkinek:
vizsgák,utazások,családi élet,párkapcsolat és úgy egyáltalán a nagybetûs ÉLET persze hogy elõbbre való mint a fórum,de nem dörögnék ha nem hiányoznátok!
Nem litániákat kértem,csak hogy jelezzétek még velünk vagytok,figyeltek,jól vagytok!
Mert nekem ez fontos!
Talán mert néha aggódom is?
Fú de rossz csúnya gonosz uralkodó vagyok!:D:D:D:D
Vagy lehet hogy mégis szorult belém emberi érzés?:D
A chatrõl annyit,hogy nagyon örülök hogy újra van és hogy rettenetes mozgalmas,de nem mindig tudok leülni hogy ott dumáljunk,ergo a topikokban megmarad amit leírtok és akkor azt késõbb is láthatom,nem csak akkor ha épp szerencsés vagyok és beszabadulok a chatre.:D
Ma leszboszi napunk volt,igencsak mozgalmas és eseménydús,néha vicces de véresen komoly!
Errõl ha Luci úgy látja mesél majd,de egy biztos:jobb ha az ember nem kószál mindig kocsival,néha nagyon nagy szüksége lehet egy kiadós jégerre!:D
Mayuska ezúton is köszönjük a segítséget és a hõsies kitartást,ja és a mindentálló gyomrod!:D
Luci mexikói csirkét varázsolt,természetesen fenséges minõségben,de vitte a pálmát a szeletelt ecetes paprika is.:D
Meló:gazdasági válság totálisan bekúszott hozzánk,ma egy óra alatt 11 embert rúgtak ki tõlünk!
Lehet az irhámat a gyûlölt tipus menti meg,csak el ne kiabáljam!
Valakinek valami biztos állásajánlata részemre esetleg????:D:D:D:D
Joccakát:D

Nincs jelen

#6898 2009-01-09 22:55

judy1981
Tag

Halika!

Szóval most folytatva a tegnapi kis szösszenetet:
Roor drága: Te tudod a legjobban, hogy holtpontok mindig vannak a fórumon, amiken mindig túljutunk valahogy. Szeretem a babasztorikat olvasni, de saját tapasztalat hiányában max a barátnõm gyerkõcével tudok példálózni, de azzal meg nem nagyon szeretek. Mintha idegen tollakkal ékeskednék. És már õket sem látom olyan gyakran, mint 1 évvel ezelõtt, és ennek nem csak a munka az oka. :(
Velem ritkán történik érdekes, vagy csak én nem tudom értékelni, de sokszor nem tartom érdemesnek elmesélni a napot, mert egy mókuskerék, mindig ugyanaz. A gyûrû sztori rendkívüli esemény volt :D
Norbinak igaza van. Aki volt 1-2 talin, az újra el akar menni. Én el akarok menni!!! És valóban a chat újraindulása kicsit rásegít a pangásra.
Mano: Én ugyan még sosem próbáltam bekapni a legyet, de annyit én is tudok, hogy valóban érlelni kell a "fiúkat" hogy erejük teljében legyenek. A barátnõm jóval korábban elhagyta a gyógyszert, és alternatív védekezésbe kezdtek, hogy a gyógyszer kiürüljön belõle. És lám, amint a férje kedvet kapott a gyerekhez, elsõ nekifutásra célba ért egy fürge kis ürge :)
Sziszi: ahhoz a cuki UH-hoz nekem is volt szerencsém, de én nem kaptam röhögõgörcsöt, mivel akkoriban még khm... szóval...érted. /pirulós smiley
Zolcsi: hogy is hagyhatnám szó nélkül, hiszen ismersz :D Vigyázz a gyerekekre, meg ne fázzanak!!!
Komolyra fordítva a szót, nem is értem miért gondolják az emberek, hogy az íróasztal mögött könyebb a munka, mint máshol :( Bár én nem panaszkodom, mert ritkán haladja meg teljesítõképességem határát, de egy kávét le kell küldenem délben, hogy ne bucizzam le az asztalt. :D
anyuci: gratula a fogacskához.
Nelly: a sztorin ma is jót nevettem :D:D:D Nincs folytatás????
Akiss: nekem anno 1x a hugomat kellett kötelezõ oltásra vinnem, mert anyám vmiért nem tudta elvinni. Hozzáteszem, van köztünk 8 év, ami ebben az esetban nem sok, lévén hogy én magam is alig múltam 10-11 éves. Be voltam sz.rva, hogy mit csinálok vele, ha kiveri a balhét, de a szomszéd is hozta a gyerekét, és õ vitte be hugomat is. A kijövetel úgy történt, hogy a szomszéd gyereke üvöltött, hisztizett, a hugom meg fülig érõ szájjal jött ki. Hát meg tudnak lepni a kis sz.rosok.
Sajnos a barátnõm is az az összehasonlító tipus. Igazából nincs összehasonlítási alapom, hogy tényleg átlagon felüli e a gyerek, de állítólag a gyermekorvos szokta mondani neki. Én meg azt mondom, vigye el vmi szintfelmérõre, hogy tényleg meghaladja e a korát, aztán járjon a szája. Minden anyának a saját gyereke a mérce, a tökéletes.
Lisa: ki néz téged hülyének? Elintézzük. :D
Aiolosz: légzsák is van az alatt a sminkkészlet alatt??? :D:D
Vicaa: mi erre az esetre egy külön bejáratú (mûködésképtelen) billentyûzetet adományoztunk a gyereknek, és tök jó eljátszott vele. Egerem az lenne pár, de a billentyûzet mûködik :D

Hát ha van mire reagálni, reagálunk mi.
De tényleg az kellene, hogy ha vkihez intéznek egy mondatot, legalább jelezze, hogy vette az adást, mert elég lehangoló, ha nem válaszolnak egy kérdésre, vagy semmi reakció nem érkezik egy hozzászólásra.

Jó éjszakát mindenkienk

üdv: Judy

Nincs jelen

#6899 2009-01-09 23:36

sziszi32
Tag

Na, Dani apástul kilõve, vagyis apa kidõlt, Dani csak bukdácsolt, aztán mindkettõt beküldtem a hálóba. Még csend van... :D Lassan én is megyek utánuk.
Roorfelséges, a bújócska mostanában úgy van, hogy õDanisága valahova elbújik, szóval õ nem lát engem, és totál meg van arról gyõzõdve, hogy én se látom õt. És roppantul élvezi, amikor látványosan rátalálok!
Egyébként most sompolygott ki a hálóból, apa békés horkolásától kísérve :D
Jude: én nagyon nem szeretem az összehasonlítósdit, mert sok anyuka azt képzeli, hogy a gyereke érettebb a koránál (aztán meg sírnak, hogy 14évesen már nemcsak hallott a szexrõl :D). Én arra vágyom, hogy a gyermekkorát tökéletesen élje meg, nem hajtom elõre, nem akarom, hogy kényszeres vásári majom legyen belõle, amit nagyon sok mai gyereknél látok...! Szép, normális gyermekkort szeretnék vele megélni, és nekem ebbe nem fér bele a bezzegelés... aki elkezdi, azt lelövöm, mármint csak szóban, persze. Szerintem mindenki a legszebbnek, a legjobbnak tartja a saját gyerekét, és ennek mértéke talán attól is függ, ki mennyit áldozott fel vélt vagy valós énjébõl, szenvedett-e érte nagyon, stb. Én örülök Dani mindegy apró változásának, mert én hálás vagyok érte, hogy él. És amúgy pedig az elején mindent késéssel csinált (három-négy hét), viszont egy ismerõsöm elmondta, hogy a lánya három hónapos késéseket mutatott a fejlõdésben. Most meg valamiben jobb, mint más gyerek, valamiben meg a korának megfelelõen viselkedik. Persze, a sógorom már most "bezzegeli" a gyerekét, pedig csak áprilisban fog megszületni, és mégis, az õ fia olyan nagyokat rúg az anyja hasában, mint még senki más (Danin kívül nem is volt igazából más várandósság közelében, de a kisebbségi komplexust valahol kompenzálni kell, nem?) :D :D
Mûködésképtelen billentyûzet: Dani rájött, hogy nem haragszunk érte, ezért nem érdekelte tovább, továbbra is a mûködõ billentyûkre van beindulva! :D :D :D
Deluigi, neked is jóéjt, nagyon szépek vagytok abban a csodálatos, felségünk által érintett kliprámában! :D :D
Pusssz!
ui.: értem, jude, hogy még "tisztességes" lány voltál, amikor "bebikáztak" :D :D :D Nem akarlak bántani, csak most is rámjön attól a szerkentyûtõl a röhögés... :P :D :D azaz az emlékétõl, ugyanis nem tudtam elcsórni... :P

Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-09 23:39)

Nincs jelen

#6900 2009-01-10 00:29

sziszi32
Tag

látni... :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb