#6901 2009-01-10 10:53

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

jó reggelt, punnyadók! :D :D

Nincs jelen

#6902 2009-01-10 11:22

Lucifer
Tag

Halihó!

Az én reakcióm a következõ lenne!
Én nem haragszom senkire engem nem bántott meg senki , de ha esetleg valaki úgy érzi , hogy én megbántottam volna valamivel akkkor nyiltan állok elébe és irja meg nyugodtan!!
Chat?!Nem eléggé megfelelõ indok szerintem , hiszen nem mindenki van ott én is ritkán megyek és ha ott van megbeszélve minden akkor abból a fórumon lévõk nem fognak tudni semmit!Régen is volt chat mégis volt élet a   topikban!!
Az is igaz , hogy mindenkinek megvan a maga élete dolgozik stb... , de idáig is ez volt mégis tudtunk jönni és irtunk!!:D

Sziszi!
Dani tényleg jól elbújt én például nem is láttam!!:D:D:D

Tegnap jó is volt meg nem is!
Nagyon szarul éreztem magam és kedves barátnõim is mikor meglátták kedves szavakkal illetve közölték velem , hogy nagyon szarul nézel ki.:D:DInkább azt mondták volna , hogy jól nézel ki , na mindegy!!:D
Délután a  Niki is kidõlt folyamatosan hányt meg ment a hasa!Sajnos mindez a  szobában kezdõdött el , amivel nem is tudom mit csináltam volna ha Mayuska nincsen!!Hiába vagyok sokgyereke anyuka , de a ygomrom ezeket nem birja!!:(:(A dolgok annyira elmérgesedtek , hoyg gyorsan menni a  dokihoz persze Roor fenség kocsijával .A Nikire a  Roli pelusát adtuk mert sajnos nem volt más megoldásunk hiszen nem érezte , hogy mikor kell neki.Ezt még itthon be is bizonyitotta hiszen sz ölemben ülve is be..sott.:(:(:(
A dokinál is hányt a zacsiba közben tele a pelus amit próbáltam levenni róla  , de valahogy nem sikerült.:(:(
A Niki kakilt én hánytam!!Szóval ha Mayuska tényleg nincsen akkor nagyon nagy szarban lettem volna!!
Kaptunk beutalót a kórházba ha a  gyogyi bevétele után is  továbbra  hányna akkor be kell vinni.Este kijött még belõle a  tea , de csak azért mert annyira szomjas volt már , hogy nem csak kortyolgatott hanem megitta a z egészet!Késõbb adtunk még neki teát , de szigorúan figyeltük a kortyolgatást és hála az már benne maradt!!!
Úgy tünik mára csak a hasmars maradt ami után mosok is folyamatosan , de talán ez a leg levesebb!!Diétán vagyunk és még azt is csak falatonként engedem neki!!!
Remélem holnapra már rendbejön bár suliba még nem megyünk hétfõn , de a  lényeg , hoyg legyen jobban!!!:D

Roor- Mayuska!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a  segitségeteket!!!!!!
A kaját meg ha mindet megettétek volna az se érdekel hiszen amit Mayuska tett az minen kaját megér!!!És persze a jégerrõl se feledkezzönk meg!!!:D:DBár Roor vezetett és nem tudott inni , de azért szagolgatta ezerrel!!!:D:D:D:D:DD

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-10 11:25)

Nincs jelen

#6903 2009-01-10 11:38

Vicaa
Tag

Kedves Luci, gyógyulást nektek ezerrel!!!!!!!!! És sok erõt! A rosszban azért jó olvasni, hogy ilyen klassz segítségeid vannak!!! :)

Nincs jelen

#6904 2009-01-10 11:50

Lisa
Tag

Sziasztok MINDENKINEK!
Jelentés az Uralkodónak és az alattvalótársaknak! :D
Ma pihis és szabis nap van itthon együtt pasekkal, és pasek is -no ezt már Õ firkantotta ide, nehogymááá kimaradjon!!!! :D :D :D, szóval itt fenn a "hegyekben" gyönyörû idõ van, lovasszanyák szánkáznak az utcákon, meg minden csudi jó. Ebéd után bizti lesz egy jó nagy séta (legalábbis tervben van)holnap meg vége a "nyaralásnak2 és megy a "munka" vagyis Luci Fõnökasszony Parancsára :D a tanulás!!! :D :D :D
Luci : gyógyulást és egy nagy adag KITARTÁST NEKTEK, mint mindig és vigyázz Magadra!
Vicaa : remélem, hogy jobban vagy, jelez nyugodtan ha nem.
Judy: szavadon foglak :D :D :D
Mindenkinek nagyon, de nagyon jó és szép hétvégét!!!!

Nincs jelen

#6905 2009-01-10 12:06

nori
Tag

Micsoda sztorik!!!:):):):)

Még jó.hogy a híradóba nem kerültetek be=D

Sajnos én is többször csak olvasok,de mit írjak..minden nap majdnem egyforma..nem mászkálok sehova,nem nagyon jön senki-a gyógytornászt kivéve,de irtózatosan fázok,sokszor még anyu nem ér haza tüzelni visszabújok a pokróc alá mert brrr...

Hó nincs,de olyan nyomott,ködös,nyirkos hideg van hogy a csontig hatol a br...érzés!Sajnos a hétvégén is egyedül leszek,anyucim akkor is melózik,addig megpróbálom lefoglalni magam-olvasok,próbálkozok üvegfestéssel,én aki még rajzolni se tud:) de fõ az akarat!:)

Annyira kívánom a csokit,hogy megvasulok..tegnap megpróbáltam pár kockát bekapni..utána kicsit fájt a hasam de olyan finoooom volt=D
Állandóan a kaján jár az eszem,ki mit fõz hétvégén?

ROOR,
MILYEN MUNKAKÖRBEN DOLGOZOL?Elég gáz,hogy csak ugy kirakják az emberek szûrét..és olyan könnyen takaróznak a gazdasági válság dumával!
Megint kezdek dühöngeni...jaj,csak ne volna ilyen hideg!!!!!:)

Nincs jelen

#6906 2009-01-10 12:20

sziszi32
Tag

Köszi Lisa a kedves szavakat... bár hozzám egyetlen egyet se intéztéééééééél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Luci, remélem, jobban vagytok! :D

Nincs jelen

#6907 2009-01-10 12:39

Lucifer
Tag

Halihó!
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat!!
Legyetek jók és legyen szép a  hétvégétek!!!

Nincs jelen

#6908 2009-01-10 12:51

Nita
Tag

Üdv!

Én, csak hétvégén szoktam írni ide inkább, mert hétköznap lehetetlen követni az eseményeket átolvasok mindent azért, de  mire leírnám amit gondolok legalább hárman megteszik elõttem. Szóval nekem ezért  jobb a chat, mert ott azonnal tudunk válaszolni egymásnak. Persze, ha valaki rosszul van, vagy esetleg engem szólít meg mindig írok pár sort!
Luci!
Szomorúan olvasom kis barátném betegeskedését, és remélem hamar jobban lesz! Mit mondott a doki mi ez ami ennyire elkapta? Te nem vagy rosszul?

Lisa! Jó nektek ott a hegyekben szép a tél, itt csak a szmogriadó marad nekünk! :/ Jó lenne bepótolni valamikor  az elmaradt találkozónkat, de valószínûleg az már csak tavasszal lesz.

Nori! Nem lehet könnyû egyedül, de reméljük hamarosan azt olvassuk, hogy egész nap fát vágsz, és sütsz fõzöl, mert olvastam a receptjeidet, és a képeken is látszik biztos nagyon finomak lehetnek! Nálunk semmi extra kaja nem lesz a hétvégén, ma sült csirke, mellé rakom a krumlit aztán kész:) Holnap pedig szaftos fasírt, igazi spórolós  kaja.

roor! Nem semmi, azért egy nap alatt ennyi ember, nálunk is hallottam már, hogy lesznek leépítések...fõleg mert, ha nincs fûtés senki nem fog fürdeni...és a testápoló meg nem melegít. :)

Nincs jelen

#6909 2009-01-10 14:19

roor
Tag

Halika!

Kukucs.:D
Késõbb leszek bõvebben de épp most próbálom a gondolataimat rendbeszedni,nem mintha erre bármi esély is lenne.:D
Nóri:elektronikai ipar.:D
judy:elsõ reakciód mi volt?rövid szösszenet!:D
Ez ki is verte nálam a röhögögörcs biztosítékát.:D
Mert épp ez volt a lényeg hogy ennyi is elég,csak tudjam még itt vagy!:D
Sziszi:szerintem még sok felnõtt is ebben a csapdában van hogy ha õ nem lát õt sem látják!:D

Nincs jelen

#6910 2009-01-10 14:49

Lisa
Tag

No jó, azt hiszem megvolt a töltött csirkecomb, és mehet a séta vagy nem ? Még kifaggatom... :D
Nita: a tavsz az tök jó akkor úgy is melegebb van :D csak szólni ám :D

Szerkesztette: Lisa (2009-01-10 14:57)

Nincs jelen

#6911 2009-01-10 19:11

youlcsi
Tag

sziasztok!

lejelentkezem, csak hogy panasz ne lehessen rám :)
lassan mindenórás nagynéni leszek :lol: bár nõvérem szerint jó még nekik egyben, de én már nagyon várom Tóbit :)

amúgy semmi esemény. állapotom változatlan, nem vagyok jól/rosszul, leginkább sehogy :(

tsók!

Nincs jelen

#6912 2009-01-10 19:38

judy1981
Tag

Luci: juj! Nem semmi kórságot szedhetett be a Niki. Szegény gyerkõc. Remélem már jobban van! Ha nagyon legyengítené, lehet kapni vény nélküli ún. elektrolit pótló szereket (pl: ELOTRANS por) kiszáradás ellen.
Mayuska: minden tiszteletem a tiéd a helytállásodért!
Lisa: Reméljük az illetõ megijed mind az 52 kg-momtól... Én ma póni lovat láttam szánkó elé kötve. Ami csoda, mert szerintem a póni ló néha elmebeteg állat tud lenni. :D
Nóri: én igyekszem étcsokit enni, ha már csoki. Rájöttem, hogy a Tibi étcsoki max nyomokban tartalmaz tejport. Viszont 60% kakaót, és nem is drága. És finom is :D
Nem tudom nálad mennyire kivitelezhetõ, de nem gondolkoztál el egy hõsugárzón, esetleg egy olyan gázpalackról mûködõ szieszta kályhán (vagy mi az)?
Nálunk ma Katalán rizs volt, ami lényegében rizseshús borsóval és sütõ kolbász helyett lecsókolbásszal - hogy diétásabb legyen - és a végén sûrített paradicsommal és egy csipetnyi borssal megspékelve.
Sziszi: nem bántottál, nem lehet engem olyan könnyen megbántani, max egy kis neheztelést kiváltani :D
Roor: tudom, azért írtam csak annyit. :D Meg amúgy is össze kellett szedni a gondolataimat, egy ilyen dörgedelem után, hogy olyat írjak, ami senkit nem bánthat meg. Remélem sikerült. Illetve nem sikerült. Értsétek jól :D

Ma vettem egy új asztali lámpát, mert a régi még csak retrónak sem mondható lepukkant lámpám havonta kivágott egy égõt, és csúnya is volt már. Mivel nincs egy épkézláb fényképezõnk, és amúgy is lusta vagyok megszûntetni az asztalomat uraló káoszt, mejd keresek egy képet róla a neten :D

Nincs jelen

#6913 2009-01-10 19:56

sziszi32
Tag

Sziasztok!
Roor, feneséges fenség, ment a válasz, plusz köszi az ötletet! Majd kiötölök valamit!
Del, hû, de szeszkis az új avatarod... még a végén pajzán gondolataim lesznek irányodban! :P :D
Lisa, na látod, megy ez... örülök, hogy szép napokat élsz, bár még szebbek lennének, ha az én vigyázó szemeim elõtt zajlanának... még jó, hogy önzetlen vagyok... :D :D :D

Nincs jelen

#6914 2009-01-10 21:06

mano1973
Tag

Üdvözlet Kingitanga népének!!!

Elösször is köszönöm a válaszokat és a segitséget baba dologban.
Próbálkozunk aztán elõbb- utóbb csak sikerül másodjára is nagynénit és keresztmamát csinálni majd Roor õfenségébõl:))
Zotyesz!!!
A te tanácsodat külön megfogadom:)))
Luci!!!
Nikinek jobbuást neked pedig kitartást!!!!
Tesóm és a lányom mesélte milyen mókás kis napotok volt.Bocsika...de belefájdult a hasam a nevetésbe mikor elmondták:))
Hát...nem lehetett egyszerû menet  az már biztos!!
Nem rég hívott tesóm és mondta,hogy Niki már jobban van de galád módon éhezteted és  csirke helyett csak egy kis krumplit ehetett:))
Sebaj...csak legyen jobban.
Kész szerencs,hogy én dolgoztam  mert ha ott vagyok akkor azt hiszem mind a ketten a klotyó felett állunk és hányunk nem csak te:))
Na és aztért azt is el kell mondjam milyen büszke vagyok a lányomra a helytállásért.
Ez igazából engem is meglepett mert hát aki ismrei az tudja milyen kényeskedõ,finnyás és "miss picsa":))
Mikor Roli kicsi volt ...pólyás baba...nem akarta megfogni sem mert idézem:"Nem megy az új ruhámhoz ez a kölyök nem nyúlok hozzá.Nyálas..hangos és pfáááá"
Szóval. ezek után érthetõ a meglepödötségem azt gondolom:))
Lehet mégis csak nagyon várja a kis tesót ha már így elkezdett edzeni is:))
Mayuska kislányom...büszke vagyok rád...klasszul helytálltál a két csaj helyett is:))
Képzeljétek..ma egy fantasztikus zongora+fuvola koncentre vitt el engem az én Tomim.
Nagyon szuper volt iszonyatosan élveztem.
A tesójának volt a fellépése és fantasztikusak voltak komolyan mondom.
Tesó sajnálhatod,hogy nem jöttél de majd legközelebb ne hagyd ki!!
Látom azért megindult az élet a topikba miután õfensége ránk piritott:))
Csak igy tovább!!!
Holnap meló van nekem sajna :(((
Ma viszont egyedül  bújok ágyba mert én Tomim haza ment Békésre a tesójával:((
Remélem siet haza hétfõn mert hiányzik.
Mindenkinek szép estét a pöttömöknek jó egészséget és kérek még több képet Daniról és Annáról.
Porshe!!!
A csajokról is szeretnék több képet ahol összefirkálták magukat az haláli...nagyon édes:))
Szeretném látni az fórum összes babáját!!!!!!

Szerkesztette: mano1973 (2009-01-10 21:08)

Nincs jelen

#6915 2009-01-10 21:08

roor
Tag

Halika!

Na bepottyantam én is ismét.:D
Deluigi teccik az új avatarod.:D
Judy:most akkor mégis vagy mégse?Mi van?:D:D:D:D
Lámpáról képet várok nagyon,mert hihetetlen de igaz,engem még ez is nagyon érdekel.:D:D:D:D
Youlcsi!
Ha "megszûltetek" azért írjál!:D
Lisa:segítek talicskát tolni!:D:D:D:D:D
Nita:fürödni még csak fürödnek az emberek,remélem,de az elektronika ilyenkor a leguccsó amire pénzt költenek.
30%-al kevesebb a megrendelés,és még lehet nincs vége az emberek "röptetésének".
Pihenõs napom volt,párocskám sütött fõzött sõt még motyogatott is.:D
Az eredmény:egyben sült fasírt tojással,tört krumpli,és sok-sok tiszta edény.:D
Ja és tegnap mire hazaértem várt meglepivel:iszonyat finom tejberízst csinált csokidarabokkal.:D
Holnap punnyadás,legalábbis a terv ez.:D
Sziszi drágám,egy egy soros levélke jött.:D

Nincs jelen

#6916 2009-01-10 22:35

Mayuska
Tag

hello mindenkinek:)
Luci remélem Niki jobban van:) egy kis fogyozás amugy se árt neki mert dög nehéz:D:D:D:D:D
a csirke isteni volt... a jéger... meg hát mindenki tudja h fenséges:)
anyu köszike de kisteso ezekután pláne nem kell:D:D:D:D:D
puszi mindenkinek

Nincs jelen

#6917 2009-01-11 07:02

sziszi32
Tag

jó reggelt, rosszalkodók! :)

Nincs jelen

#6918 2009-01-11 07:40

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
Sziszi : korán kelés tudom minek szól Nálad,és irigyellek is azért,  lennék ott azon a helyen, olyan jó és nyugis :D de szégyeldd Magad, hogy nem írtál, micsoda dolog ez??? És mi az, hogy megy ez nekem, mi ne menne? De akkor is, akkor amikor tudok és amikor jól esik NEMDE Uralkodó és Fõsztorizó!!! Elszámolással tartozom még vlkinek, vagy már elég volt??? :D :D :D  Vagy nem is mindenkinek kell írni, hogy "megy ez" nem? Vagy csak nekem??? :D Ne tessenek felhúzni korán reggel, tanulás elõtt, mert irgum-burgum lesz a lecseszések miatt oké!? :D :D :D  Vagy ha úgy érzed, hogy így a megfelelõ Sziszi akkor oké, értelek, csak nem megértelek! Ja és akkor a színházba sem foglak beengedni Titeket, vagy nem is akartok menni :D csak jönni ide :D :D :D
Húúú ennyire nem ismersz engem Kedves Sziszi teeeaaaa, az meg micsoda??? Csakis forralt bor, de az ment :D :D
Lucinak igen, de Õ tudja, hogy vége a pihinek és ma már tanulás ezerrel!
Judy: nagyon de nagyon meghatódom az írásodtól nem is hiszed!!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN :D :D :D egyet tudok, csalódni azt nem csalódtam benned!

Nos még egy utolsó "szöszenet" is tõlem az itt folyó ügyekkel kapcsolatban!

Aki nem tudná még, a nyáron egy három-négy napos találkozó lesz szervezve Bükkszentkereszten és REMÉLEM tudjátok, hogy rajtam semmi nem függ és nem áll. MIndig mindent megcsinálok, és ha kell én már ma le tudom foglalni a helyet. Nem kell örömódákat zengedezni a helyrõl, le van fixálva, hogy abba a házikóba megyünk akinek meg a panzió "jut" az meg oda megy oszt jó :D
A munkás népeken áll, a dolog meg a szabadságolásokon.
Szóval én rajta vagyok és leszek mindig, attól,hogy nem jártatom a bególesõmet, de majd februárban akkor megy ám a személyes invázió !!!Meg a le nem valakrás! Reményeim szerint addig lesznek talik amikre lehet menni, csak egyet kérek aki össze hoz egy kis "összeröffenést" picit korábban szoljon hogy lehessen cserélgetni, hogy ott tudjon lenni az ember.
No megvoltam, ennyi voltam.
A sétát ne rajtam kérjétek, hanem a másik félen :D :D :D meg elõtte a fás-traktoros sztorikat :D :D :D
Puszi Nektek!

Jaj a lényeg Luigi : nagyon jó az avatarod, de hát ilyet elárulni, hogy nem az assznyka az, ne légy illuzió-romboló :D :D :D

Szerkesztette: Lisa (2009-01-11 08:03)

Nincs jelen

#6919 2009-01-11 08:02

sziszi32
Tag

Drága Lisa! Tudod, milyen jól áll neked, ha mérges vagy? Öröm téged ilyenkor olvasni, és nézni!!! Kár hogy nem vagyok ott veled, hogy úgy leszboszilag összepuszilgassalak!!! :D :D :D Tudod, hogy nagyon szeretlek, és azt is tudod, hogy teljességgel megértem, hogy nagyon sok dolgod van, tanulás, meg a többi, de akkor is hiányzik tõled legalább egy sorocska, hogy élsz, lélegzel, stb. Önzõ dög vagyok, és kész, ez van. Vagy elfogadsz igy, vagy nem, de akkor se szabadulsz tõlem. Zsarnok vagyok, a fiam a példaképem ebben (aki szegényke megint igen rosszil aludt, sokszor felsirt, biztos Lisa hiánya van, mint nekem! :D).
Hogy mi megy neked? Ha úgy leszboszilag kicsit jelzem, hogy szerelmedbõl nekem is jár, akkor bizony rögtön eszedbe jut, hogy hoppá, szegény, nyomorúságos sziszirõl is meg kell emlékezni!!!!! :D :D :D
Nnna, akkor most én is kieresztettem a gõzt... És igen, jól sejted, hogy miért élek én ilyen korán, én a lustaság példaképe... :D Mindenkinek nagyon szép napot, és ma különösképpen (vasárnap lévén): áldás békesség! (a félreértések elkerülése végett, nem a katolikus testvérek hagyományos köszöntése :P)

Nincs jelen

#6920 2009-01-11 08:05

Lisa
Tag

Te bolond Csaj, javítottam a hsz-omon, de már akkor úgy sem olvasod el, hogy ttteeeaaaa mirõl beszélsz?? Csakis forralt bor! És egye fene el vagy fogadva mindenképpen, és jó most már elég a letolásból, hisz egy órája itt dekkolok, így meg Lucitól fogok kikapni....
Luci: Hogy vagytok? Még mindig megy a jobbulás és a vigyázz magadra!

Nincs jelen

#6921 2009-01-11 08:07

Lisa
Tag

Amúgy eme hsz-hoz a 18 as karika mehet :D :D :D :D :D
No akkor eredj utadra ahova menned kell :D én meg tanulni :D
és igenis szoktam jelzést adni, hogy ÉLEK és LÉLEGZEk pláne ha már priviben is izgultok, most merd azt mondani, hogy nem :D :D :D
No Roor látod a kedvedért itt dörgölõdünk, hogy nehogy unatkozzanak a népek :D megfelelünk :D :D :D
Szép napot Mindenkinek , külön Roor jó étkezést :D

Szerkesztette: Lisa (2009-01-11 08:13)

Nincs jelen

#6922 2009-01-11 08:14

Lisa
Tag

megyek!

Nincs jelen

#6923 2009-01-11 09:27

aiolosz
Tag

Joreggelt Kislanyok :)
Kis virtualis noteszembe szoktam rogziteni azon ritka oszinte pillanatok gyumolcset, amikor a kislanyok onkritikat gyakorolnak...(peldaul: "Önzõ dög vagyok" vagy egy masik verzio" ..ez van, önzõ vagyok", "nem egy épületes látvány a hisztim",  "csak akkor bukom le, ha én is akarom",  "lehet hogy mégis szorult belém emberi érzés","..Vigyázz mert én rosszabb vagyok mint a nõvéred !!!!!!" ect. ) Ezeket csokorba gyujtve mindig jokedvre hangolnak :D

Nincs jelen

#6924 2009-01-11 10:13

pasek
Tag

Jó napot kívánok!
Olvasgattam az elmúlt napokat, nem igen jártam net közelében, csak ilyen tessék-lássék módjára így most én is jól beszámolok. Azt ugyan tapasztaltam, hogy támadt némi zavar az erõben, de már látom, hogy OBiVÁNKENOBi rendbe tette a dolgokat, így a csúnya gonosz DÁRTVÉDER-tõl nem kell tartanunk, a galaxis megmenekült..
Ennek szellemében: AZ ERÕ LEGYEN VELETEK!
Látom adós vagyok egy traktoros és egy sétálós elbeszéléssel, de ha már így adódik, hogy házi készenlétben kell kuksoljak, hát elmesélem a madaraimon miért is nevettem ma reggel..
TRAKTOR:
olyan eszköz, ami nagy -ez éppen sárga- és baromira nehéz lenyelni. Lisa nagyijához tennap hoztak egy ilyen sárga döggel fát, no nem az elkövetkezõ karácsonyra fenyõt, hanem "sz@runk a gázhiányra" felkiáltással tûzifát.
Jött a trakin két mandró, egy fiatal, meg egy még fiatalabb. Szépen betolattak az udvarra, én meg pofátlanul éreztem volna magam, ha nem megyek segíteni ledobálni a rönköket. Persze a két mandró azért volt, hogy ledobálja a fákat, de Lisa apukája segített nekik, így akkor gondoltam én meg segítek Lisa apukájának, ha már azt az instrukciót kaptam a meleg szobában, hogy nehogymá' menjek dobálózni, hisz a két mandrónak éppen ez a dolga.
Na mindegy, kimentem hogy akkor majd én megmutatom, hogy rettenetes crohnos testalkatommal képes vagyok tuskókkal szót érteni, azaz leimádkozni õket a platóról. Ha láttátok volna azokat a tekinteteket! Melegítõ alsó, kifûzött, éppen belebújtam Martens bakancs, kapucnis pulcsi, és Arafat-kendõ a nyakamban, szemüveg nélkül. A két mandró meg az erdõrõl jött, vagy a fateleprõl az ennek megfelelõ öltözékben, szóval látszott rajtuk a megdöbbenés, hogy na ez mit akar itt! Meg a gúnyos mosoly féle, hogy vazze, hát nem vagy nehezebb a tuskóknál, na inkább ezt a dolgot hagyd ránk, a nagyokra
De én nem tágítottam, és megmutattam, hogy elsõ megmozdulásommal le tudom zúzni a bõrt a jobb kisujjam végérõl, tehát vagyok akkora jani mint õk!
És mikor bementem vissza a házba, az volt az elsõ, hogy menjek csak szépen vissza az ajtó elé, és poroljam le magamról a forgácsot :D:D
SÉTA:
voltunk utána sétálni. Elindultunk a szánkópályák felé, és nekem tök furcsa volt, hogy Lisa folyton azt emlegette, hogy mennyi ember szánkózik, és mi lenne, ha még hó is lenne..
Aztán láttuk meghízott szuperment egy másfél méter átmérõjû mûanyag lapon hason csúszni, de ahogy a végén megállt, az én tököm is fájt még a látványától is. Szerintem magasabban tudott volna énekelni mint Jimmy, pedig õ király volt, vagyis õ volt a király.
De mi rendíthetetlenül sétáltunk tovább, kérésemre egészen a fenyvesig merészkedtünk, sõt már ha ott voltunk, hát be is mentünk. Mindenki döntse el mga, hogy akkor Lisa vitt engem az erdõbe, vagy én vittem Lisát..?
Az erdõ elõtt találkoztunk még egy helyi erõvel (HVCS, LokalForce) aki egy szakadt UAZ-zal majdnem elütött minket, mert annyira rodeózott a hóban a csini terepgatyájában. Késõbb megtudtam, hogy õ a szabadnapos Rambo, így jobb is volt félre ugranunk, hiszen ez az õ harca.
Ha harc, akkor említhetem még, hogy a fenyvesben elsétáltunk egy katonasírhoz, azt egy picit letakarítottuk, és indultunk vissza, mert ment le a nap, és jött fel a hold. A hold egyébként csoda szép volt, felkeltében hatalmas tányérral, de nem igen mertem ecsetelni miért is látszik õ most akkorának, gondolom elég volt Lisának hogy belemerültem egy kicsit a GPS mûholdak lelkivilágába, hogy hányan is vannak õk, meg hányan szeretnek a horizont felett éppen 12° -al tartózkodni..
Mivel már fáztunk egy kicsit, betértünk a Borostyánba inni egy forralt bort (ttteeeaaaa), de bár ne tettük volna, mert eléggé savanyúra sikeredett, bár lehet kellett volna kérni mellé kanalat és kockacukrot.
MADARAIM:
Kleki és Petra. Ketten egy pár. Egy hónapja kaptak egy hintát, na attól féltek, mert Kleki hatalmasat zakózott a hintáról. Aztán megkapták az odút, az is eleinte mumus volt. De Petra a tojó utána viszonylag hamar birtokolni kezdte, eleinte sután, inkább bepottyant, mint bemászott, mára viszont sokat van benn. Viccesen csipog odabentrõl, mintha vödörbõl szólna. Lényeg, hogy birtokba vette az odút, de a hímet nem engedi még a közelébe se, amúgy is vérmes menyecske, sokat hajszolja a párját :( :D:D:D
Kleki pedig, mivel ki van rekesztve, durcából elkezdett hintázni, de jobbára csak a hintán tér nyugovóra.

Nincs jelen

#6925 2009-01-11 10:49

pasek
Tag

Á, farkasember nem volt, Jack Nicolsont se láttuk sehol, de lehet épp másik vendéglátóipari egységben forralt borozott
Viszont füstölt kutyát azt szagoltam :D
No ne képzeljetek rólam semmi perverzet, sõt még arra se kell gondolni, hogy a mészégetõ boksák láttán kedvem támadt kutyát füstölni.
Éppen Lisa kutyája -höhö ez vicces- aki Lisa :D szóval  a kutya kinn volt az udvaron, és a bundája átvette a füstöt a kéményekbõl, és rendesen füstös volt a szõre, mint a ruha szaga/illata szabadtéri szalonnasütés után :D

Nincs jelen

#6926 2009-01-11 11:00

aiolosz
Tag

pasek írta:

"...Látom adós vagyok egy traktoros és egy sétálós elbeszéléssel, de ha már így adódik, hogy házi készenlétben kell kuksoljak, hát elmesélem a madaraimon miért is nevettem ma reggel.."

Ahogy azt az oreg Buffon mondotta anno:"A stilus maga az ember"...
Pasek, nem csalodtam benned :D :D

Nincs jelen

#6927 2009-01-11 11:47

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#6928 2009-01-11 12:03

nori
Tag

Liugi,te tényleg Don Juan van,de ki is ölelget téged???:):):):):)

Még jó,hogy hazaértetek a nagy sétából,hogy tudna ma Lisacska ma tanulni..? Pasek te egy hõs vagy...én is csináltam hasonlót,hogy majd én megmutatom és segítek,aztán pár éve le kellett mondanom az esti programot mert nem tudtam fürdés után a kádból kimászni,másnap meg kijönni az ágyból,annyira megnyargalt az izomláz!:)
Többet nem janiskodom,bár kedden hozzák az újabb adag fát,de most max.kávét,teát fõzök az ügyeskezõ munkásoknak,nem fogok kint okoskodni...na meg "segítkezni" a vágásban,hordásban.

Tegnap este 21:00-kor már vízszintben voltam,nem tudom megmondani milyen jóta aludtam...ezt másnak is ajanlom,nem éjjel feküdni,hajnalba meg már ugrani...ez olyan nyugdíjas tempó de aki megteheti legalább hétvégén próbálja ki!:)

Ma mennyei ebéd készül, cukkinifõzelék sült oldalassal,uh...jön valaki ebédre?:) Tegnap anyu összecsapott egy megyyes muffint,nem volt rossz de engem továbbra is csak a csoki vonz..volt már akit meghajtott a csoki?

Megkóstoltam a Nutridrink vanilias-yoghurtos CITROMOS tápszerét,teljesen olyan mint egy gyümölcs joghurt,kicsit savanykás de jobb mint az extra édes karamell.Meglepõen kellemes csalódás volt!

Szerinetek csúnya név egy kandúr macskának az EDGÁR?=D
Aki nem látta nézze meg okvetlenül a MAcskaarisztokraták címû Disney rajzfilmet,nagyon profi!!!!

A mai program tanulás,punnyadás..?

Nincs jelen

#6929 2009-01-11 12:06

nori
Tag

Azt meg elfelejtetttem,hogy mivel nagyon ügyes akaorok lenni,tanulgatom az üvegfestékezést,sikerült elrondítanom apám 2 hamutartóját..még nem látta,de mivel nagyon ki tud akadni,várom a reakciót,mert enyhén szólva óvja meg ragaszkodik a tárgyaihoz..ha nem írnék,kicsinált,csak hogy tudjátok:-)

Nincs jelen

#6930 2009-01-11 12:10

nori
Tag

Ez a fotó kb.2,5 éve készült,kicsit dagadt volt a fejem ,akkor még medrollal éltem "összhangban" de Luigi kedvet adott egy kis változtatáshoz...

Jó étvágyat az ebédhez mindenkinek,jó pihenést!:)

Nincs jelen

#6931 2009-01-11 12:43

Lucifer
Tag

Halihó!

luigi!
Tényleg nagyon jó az új avatarod!!De ki is ölelget ????:D:D:D

Lisa!
Miért is kapnál ki tttttöööllleeeemmmm????:D:D:D
Nagyon örülök neki , hogy végre irsz és nem csak Sziszinek hiányozol ám hanem nekem is negyon!!!:D:D
Hiszen valamelyik hsz-emben irtam nem is olyan régen , hogy irj mert nem tudok kivel beszélgetni!!!!:D:D
Szóval nekem nagyon hiányzol és bár mennyit is irsz én örülök neki!!!!!!!!

Sziszi!
Remélem Dani jól van és vigyázzatok , hogy nehogy ti is elkapjátok ezt  a szar járványt!!!!!!

Manó!
Missss picsa?!:D:D
Egyáltalán nem az és tényleg le a  kalappal elõtte!!!!Büszke lehetsz a  lányunkra!!!:D:D
Nekem nem tünt ennyire nevetségesnek a dolog azért!!!

Mayuska!
Azért nem olyan rossz egy kistesó!!:D:D:D:D

Nori!
Fel a fejjel és hidd el jobb is  a kávét meg a teát fõzni mint a fát pakolni!!!:D:D
Csoki?!Én is szoktam bûnõzni és el is van dugva egy dobozos sziv alakú milka csoki  a szekrénybe amibõl csak én eszem néha néha .Azért van eldugva mert különben már üres lenne a doboz mert a gyerekek felfallják!:D:D:D

Nita!
Barátnéd már jobban van én meg vagyogatok!!Valami hasi fertõzése volt ,járvány van (hányás , hasmenés)!!

Pasek!
Hát nem semmi a történeted ,de nagyon tetszett és jót nevettem rajta!!
Nem fáztatok ilyen hidegben sétálni????Felétek van hó????:D:D

Judy!
Köszi a  tanácsot  , de Niki már jobban van hála!!

Vicaa!
Köszönjük szépen!!
És való igaz tényleg nagyon klassz segitségeim vannak!!És tudod mi a legjobb benne , hogy bár mikor hivhatom õket legyen éjjel vagy nappal õk azonnal jönnek!!!:D:DNem is tudom eleget mondani nekik , hoyg köszönöm !!:D

Nagy család?!Hát az nekem van!Jó , hogy vannak , de betegek ne legyenek!!!
Nagyon hosszú és fárasztó éjszakám volt!!!:(:(
Tegnap este 3/4 10 - kor  a  Roli kezde a  hányást!!:(:(
Olyan szinten , hogy mindenét mosnom kellett ami csak megtalálható az ágyában !!!Ágy rendberakva szivacs helyett pokróc vastag takaró.Roli a kiságyban majd újjabb hányás!!:(:(Megint ágy rendberakás , de  a mosóporom elfogyott igy ma venni kellett és megy tovább a mosás.Hajnali háromkor megint hányás , de már lázasak is vagyunk igy kúpozás is mellé.Sajnos tiz percenként sirtunk igy reggel 1/2 7 -ig fenn voltam és ezalatt az idõ alatt kb.30 percet ha aludtam!!!Most alszik nála is diéta lesz sokszor kevés folyadék keksz stb.....
Sajnos õ még annyira kicsi , hoyg sokkal jobban leveszi a lábáról mint a  nagyobbakat!!:(:(
Röviden ennyi az éjszakámról , fáradt vagyok mint a fene!!!!!:(:(

Mindenki vigyázzon magára és kerüljétek  a bacikat !!!!!!
Anyukák nagyon vigyázzni a  gyerekekre!!!!!!!

Nincs jelen

#6932 2009-01-11 12:48

roor
Tag

Halika!

Micsoda gõzkieresztések vannak itt.:D:D:D
Mint a SZaffiban mikor a herceg fejébõl leengedi  a gõzt Puzola.:D:D:D:D:D:D
Pasek:nem vagy semmi a stílusoddal.:D:D
Azért nem fagytatok meg mert párosan voltatok és valami hév melegített titeket.:D
Nóri:Edgár.Macseknak mehet.:D
Az üvegfesték meg elméletileg lemosható,tehát nagyon ne aggódj.:D
Gyakorolni meg csak kell valamin.:D
Teccik ez az avatarod is,de õszinte leszek,az elõzõ nekem jobban bejött!:D
LeszbosziLucim:elszomorodok!Jobbulást az orgonasípoknak!És neked is!Meg sok-sok pihenést!
Kicsit videjózok míg a kenyérkém elkészül aztán vízszintes üzemmódban punnyadok.:D

Nincs jelen

#6933 2009-01-11 12:58

Lucifer
Tag

Nori!
az üvegfestéket könnyedén le lehet szedni tehát semmi gond nincsen!!!!!!:D:D
Jó az avatarod bár nekem is jobban tetszett az elõzõ!!
Ezen igazi dunduska vagy!!!:D:D:D:D:D

Roor leszboszi barátném!
Hát ez van!!!:(:(A pihenés az kicsit nehézkes , de  talán tudok ha készen van a kaja meg én is sütök kenyérkét!!!!:D

Nincs jelen

#6934 2009-01-11 13:08

Norby1
Tag

Nori
Ha az én cicómat Gedeonnak hívják akkor az Edgár is nyugodtan belefér:)

Látom az uralkodói fenyítés megtette áldásos hatását :)   1 nap alatt oldalak telnek meg

Nincs jelen

#6935 2009-01-11 13:13

Ánya
Tag

Luci!
Nagyon rátok jár a rúd!4 Vagy inkább csak rád? Jobbulást a kicsiknek!!
Nori!
nekem is tetszik a macskanév, tõlem is mehet!! A csoki nekem nem okoz gondot :D Hátha neked sem!! csak óvatosan, a mérték a lényeg!!
Manó!
Gratulálok a lányodhoz!! Igazi helytállás volt!!
Mayuska!
jó kis nagynéni vagy, mégha kölcsönben is!!:D :D
Del!
jó az új avatarod!! Bár kár, hogy nem Marika karjait látjuk a nyakad körül!!
Pasek!
tudsz írni, is!!
Sziszi!
Legyen szép a vasárnapod!!!

Nekem ma is punnyadás lesz, mert holnap ugye munkanap, amire rá kell pihenni!!:D Van egy jó könyvem, azon fogok jót szundizni! :D

Nincs jelen

#6936 2009-01-11 14:10

nori
Tag

MI van felétek,tényleg mindenki kidõl tõle..????:(
Igaz,az én anyum is beteg de hála istennek nem hány,csak folyik az orra,tüsszög,torokkakparás..de mondjuk tegnap este már én is 2x gyorsítva mentem el..oda..mert nagyon folyt..pedig elõtte norméisat produkáltam.
Ki tudja...csak holnap mensten meg az a valaki fentrõl,mennem kell kontrollra,egy irányban 450 km,nehogy rámjöjjön a vacak hasmars..uf

Akkor az Edgár elfogadva..csak még macseszt találjak ha sikerül elköltözünk..olyan kövér,nagy fejyû brit-fazonút szeretnék=D Jó kis kényes,de ilyen hideg téli napokon bekucorodik melléd és csak nyomja magából azt a megnyugtató hangot,amitõl bealszol..mm...álmodozom!

Mondom,hogy medrol-haver volt akkoriban aktuális,azért akkora a fejem..sajnos a hajam se olyan hosszú már,nagyon hullott,muszály volt vágni,pedig a fenekemig ért már...jaj,a "régi szép (?) idõk" de most praktikusabb!:)

Nincs jelen

#6937 2009-01-11 14:35

Lucifer
Tag

Halihó!

Na látjátok!!:D:D
Nem véletlenül dirmeg - dörmög  a  medve és látjátok máris jobb lett  a kedve!!!:D:D:D

Ánya!
Pihikézzél!!:D:D
Most olvasol vagy alszol??:D:DIlletve azt irtad van egy jó könyvem azon fogok pihizni!Tehát akkor  a könyvre fekszel rá??:D:D:D:D:D

Igen ránk jár  a  rúr illetve rám!!De kezd elegem lenni belõle!!!!

Nori!
Ez az avatarod is nagyon jó!!!!!!!:D:D
Vigyázz magadra te is és ne látogasd a  porcelánt he lehet!!!!:D:D

Nálunk ma nagyon lájhhhhtos kaja van!!
Fõtt rizs , sült pipicomb aminek egy része natúúúr a másik része füszerezett!!
Meg egy kis zöldség leves!!

Nincs jelen

#6938 2009-01-11 15:44

mano1973
Tag

hello!
Most fedeztem fel hogy van netem a pénztárba:))
Majd jól seggembe rugnak ha meglátják mit mûvelek itt:))
Ánya!!
Büszke is vagyok a lányomra a helytállásáért!!!
Luci jobbulást amint lesz idõm átugrok.Na megyek me lebukok:))

Nincs jelen

#6939 2009-01-11 15:50

nori
Tag

Na ezt is fikázhatjátok=D

A "közvélemény kutatás" után az lesz a végleges ami a legjobban tetszik...
Több kép nincs!

A lájtos ebéd is jó,ilyenkor a kis meleg leves isteni tud lenni,...

Ánya,mit olvasol?Én nagy könyvimádó vagyok,javasolj valamit,bár már van egy kb.500 db-ot számláló listám amit meg kellenne venni:):):):)

Ugye, Norby, Gedeon hallgat is a nevére vagy csak te akarod,hogy így hívják?:)
Az elõzõ macsekom NEO volt elméletileg,de a végén ráragadt a Finci meg a Fincus..de le se sz..rt mikor szóltam neki..olyan öntörvényû kis szõzsák volt a perzsa õkegyelme,sajnos el kellett ajándékoznunk miikor többet voltam kórházba mint itthon,nem volt aki foglalkozik vele,lakásba meg kínlódott,meg hát kell 2 ügyes kéz aki takarítja a macskaalmot is..

Nincs jelen

#6940 2009-01-11 18:30

Lucifer
Tag

Òori!
Mi az , hogy ezt is fikáuhatjuk??:D:D
Az elõzõ se lett fikázva csak azt mondtuk , hoyg az elsõ jobban tetszett nekünk!!!:D:D:D
Különben leirom mégegyszer ez is nagyon jó és talán maradhatna is ez!!!!::D:D

Manó!
Le ne bukj!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#6941 2009-01-11 18:58

Nelly
Tag

Kérek felmentést írás alól..egész hetes melómat ma pihentem ki..:D:D
Vagyis semmi izgi nem történt ma..

Nincs jelen

#6942 2009-01-11 19:05

roor
Tag

Halika!

Tesó:csak aztán rajta ne kapjanak,de tudod,legyél ügyes és használd ki amikor csak tudod.:D:D:D
Nóri:akkor voksom az elõzõé.:D
Vadóc:írtál nem?Akkor mi alól kell felmentés?:D
Oké a kajálás alól felmentelek.:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#6943 2009-01-11 19:07

Nelly
Tag

roor na azt nem kéne :D
bár igaz ami igaz ma nem nagyon ment a kaja..még enni is lusta voltam..:D

Nincs jelen

#6944 2009-01-11 19:24

nori
Tag

Lustálkodnak a fiúk fõleg,nem..???

Ma csak lányok írnak,ugy látszik megy a vasárnapi punnyadás..

Jó pihenést mindenkinek,gondoljatok rám holnap,aztán majd kedden halljuk egymást,legyetek jók:):):):):)

Luci,
csak vicc volt a fikázás,de nyugodtan,nem vagyok Paris HIlton tipusu hiú cicababa:):):)

Nincs jelen

#6945 2009-01-11 19:29

zotyesz
Tag

írtam :P

Szerkesztette: zotyesz (2009-01-11 19:29)

Nincs jelen

#6946 2009-01-11 19:50

roor
Tag

Halika!

Emberem kezdetnek nem rosz ez az egy szó,tudom hogy nem vagy szószátyár de azért belehúzhatsz.:D:D:D:D
Nóri ez a tengerpatos kép is szupi,szóval akkor most nem is tudom,mert az elsõ is nagyon klassz,meg ez is,csak az a  középsõ nem jött be nekem igazán.:D:D:D:D
A fiúk meg mindig is lustábbak voltak,a génjeikben van.:D

Nincs jelen

#6947 2009-01-11 19:54

nori
Tag

Írtam be pár receptet,ha kell alakítsatok rajta ahogy a pockosotok bírja..
Könnyen elkészíthetõek..

A tengerpartoson 45 kiló vagyok,úgyhogy gyúrok még egy csöppet,feldobom azt a tizest és megyünk partyzni csajok sok jégerrel:):):):):)

Nincs jelen

#6948 2009-01-11 20:04

roor
Tag

Halika!

Nóri:a sok jéger az kevés,mi rengeteggel üzemelünk.:D

Nincs jelen

#6949 2009-01-11 21:05

nori
Tag

Na jóóó van máááá" mit kell mindenminek tudni hogy mennyit iszunk,dámák vagyunk,csak keveset,és kész..aztán a többi meg már a mi ügyünk,nem??? ::):):):)

De én a tekillááával is kiegyezek,nem ragaszkodom én a jééégerhez,csak ne vmi lõre legyen..ittam már kukacosat is,szíriai egyetemista haver hozta,igazi kukacok,pfuj, meg minden de az íze...aki szereti az ütõset,az tudja mire célzok..

Modjatok jó pálinkát,olyan nõciset? De ne kérem 50 fokosat,mert avval kirohanok a nagyvilágból:):):)

Ja, és még vmi,mielõtt szó érné a ház táját,a receptek nem saját kútfõbõl száramzók,én is átvettem,alakítottam,de az eredetit gépeltem be-én i skihagytam amit most nem bír a hasam.
Szóval az érdem másé,de érdemes kipróbálni..

Roor,
keresd meg MArgit oldalát,tiszta kenyér receptek,meg zsemlék,pogik,minden gépi-kézi sütéshez is..sokat lehet ötlete lopni,ha már van masinás meg kedved csinálgatni!:)
Amilyen buta vagyok,lehet hogy már rég levadásztad,de a jószándékot egy puszival  jutalmazd..
Hûséges alatvalód...:):):):)

Nincs jelen

#6950 2009-01-11 21:10

Nita
Tag

Jelentem végigolvastam mindet! Nagyon sokat írtatok tök jó volt elolvasni :D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb