#6951 2009-01-11 21:14
- nori
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Mi pedig örülünk mosolygós avatarodnak,ha már egyenlõre más nem is nagyon jut belõled-felõled..pihenj,ha majd helyre rázodtál,majd bepótolod..sok puszi,jó pihenést!
De hol van Sziszi??
Nincs jelen
#6952 2009-01-11 21:14
- judy1981
- Tag
Azt hiszem holnaptól újra fogok munkaidõben is fórumot olvasni, mert ha így megy tovább, tényleg nem lesz idõm még írni is :D
A lámpa (nagyobb képet nem találtam)
<kép>
A lényege, hogy érintésre kapcsol, 3 fokzatban, és flexibilis.
Lisa: bár nem hiszem, hogy olyan nagy dolgot írtam volna, amitõl illik meghatódni, de örülök, hogy jólesik, és nem okoztam csalódást :D
Ami a nyári talit illeti, szerintem - ha lesz még egyáltalán állásom - akkor lesz szabi, amikor a közigazgatásban is, mivel mi nagyban függünk tõlük. De ez nem jelenti azt, hogy más idõpontot nem lehetne megoldani :D Csak legyen benne hétvége is. :D
Luci: még mindig jobbulást a fiatalságnak! Csak vigyázz magadra is. :)
Roor: mihez is kezdenénk nélküled? Aki ilyen apró részletekre is figyel, mint hogy a sok Jäger, az nem egyenlõ rengetegell :D
Errõl jut eszembe, hogy ma le szerettem volna gurítani egy kicsit, hogy biztos, ami biztos alapon megerõssítsem a torkomat, mire drága édesanyám közölte, hogy olyan kevés volt benne, hogy már nem akarta visszatenni a szekrénybe, és lenyelte az utolsó korty Jäger-t is :(
Nincs jelen
#6953 2009-01-11 21:36
- roor
- Tag
Halika!
Nóri:cupppp érte!:D
Nita:örülök hogy örültél.:D
Akkor mégis sok értelme volt a dörgésemnek!:D
Judy:teccik a lámpa nagyon.:D
Mellesleg neked se lenne mindegy hogy sok van vagy rengeteg.:D:D:D:D
És mivel mi két dudás lennénk egy jégeres üvegre....jobb ha mindjárt három van kéznél.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6954 2009-01-11 21:37
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nori!
Én is igy gondoltam na!:D:D:D:D:D
Jéger ügyében én verhetetlen vagyok!!:D:D
Felõlem annyit isztok belõle amennyit akartok mert részemrõl ott romolhat meg ahol van!!:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#6955 2009-01-11 21:38
- Lucifer
- Tag
Judy!
Tényleg nagyon jó az új lámpád!:D:D
Csavargók merre vannak??:D:D:D
Sziszi!
Mi van veletek???
Nincs jelen
#6956 2009-01-11 21:39
- nori
- Tag
Luci te miben utazol..?:):):) akartam írni,de már a jéger gondolatára is berúgtam...hahaah
Szerkesztette: nori (2009-01-11 21:42)
Nincs jelen
#6957 2009-01-11 21:39
- roor
- Tag
Halika!
Akkor Lucim lesz a jégeres üveg örzõje,nehogy se..g részegen eltörjük.:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#6958 2009-01-11 21:39
- zotyesz
- Tag
luci nem teázik csak ázik el néha
Szerkesztette: zotyesz (2009-01-11 21:40)
Nincs jelen
#6959 2009-01-11 21:55
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, bepottyantunk végre mi is. :D Anyóséknál dekkoltunk, elõtte meg templomban, de ezért ne bántsatok nagyon... mármint az önkéntes anyós látogatásért. :D Nyakukba akasztottam Danit, és szunyáltam egy jót, vagyis szunyáltam volna... ha az anyósom nem tûnik el telefonálni a másik szobába, az apósom pedig "tökig gázra" (hehe, gáz, értitek...) nézte a tévét. :D :D
Edgár - a sógorom ezt a nevet javasolta a Dániel helyett. :D Egyébként nekem kiskoromban volt egy bazi nagy szürke macskám, s mivel akkor láttam a napkirályról filmeket (vasálarcos, dikaprió nélkül :D), meg voltam gyõzõdve arról, hogy attól nincs is fenségesebb és méltóságteljesebb név, mint a Lajos (del, bocsi :P), így a macskám Lajos volt, és szerencsére fiú :D
Luci, nagyon sajnálom, hogy rosszul vagytok, remélem, rolka már kicsivel jobban van! Nincs attól rosszabb, mint mikor egy ilyen kis kópé betegecske... :(
Pasek, Lisa, a sztorikat olvasva újfent sárga vagyok az irigységtõl, hogy ilyen "messze" vagytok... De megfogadtuk, hogyha nem lesz gáz, és nektek nem "gáz", akkor a Bükkben húzzuk ki a telet, ott legalább lehet fával fûteni... én már közben azon is parázok, hogy a kórházak is képesek leállni, és akkor megint érvényes ránk murphy, hogy rendbevágjuk a pulyát, és vigyázunk rá, mint állat, és akkor nem fogják tudni megmûteni, mert nem lesz gáz!!!!! :( :(
Na de van egy jó sztorim is (engem felvidított): helyi húszkilós rambo, üvegtigris style, éppen beül a felturbózott százötös lepukkant skodába, mivel a dm és az euronics kb. 100 méteres messzeségben van egymástól, és városi ember ugye autóval megy mindenüvé... :D Szóval, üvegtigris feeling pasas lazán odaszól a magnót éppen maximumra csavaró haverjához: még beugrunk a juronikszba azért a klaviatúráért... :D :D :D
(ha nem értitek, mi ebben a vicces, majd elmondom :D)
Aiolosz, én mindig vállaltam, hogy önzõ vagyok, és mohó, és hiú. :D A helyes önismeret vezet arra, hogy másoknak is jobban szolgálj, vagy nem is tudom, hogy van ez a mondás... :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-11 23:16)
Nincs jelen
#6960 2009-01-12 00:43
- Norby1
- Tag
Nori
Igen Gedeon hallgat a nevére de leginkább a konzerves doboz hangjára hallgat igazán :) És sikerült vele megszerettetni a fürdést is.Mert amikor kicsi volt mindig a kád szélén mászkált amikor fürödtem és állandóan simogatni kellet még vizes kézzel is igényelte :)
Nincs jelen
#6961 2009-01-12 09:01
- Nelly
- Tag
Na ahoj!!
Izé most keltett a postás..kétszer csengetett :P
Megkaptam angyalkás meglepimet..
Luigi köszi-köszi :P:D
Reméltem hogy semmi erotikus nem lesz benne....a szívem megállt volna mondjuk egy vibrátortól..:P:P:D
Elefántka cuki..hasonló már van..bõvült a gyûjtemény..hazsizsnyát még nem próbáltam..viszont a köténykét jól megmosolyogtam :P:D
És valóban nincs illetve nem volt házitündér kötényem :D
Úgyhogy luigi megbocsájtva a korai zaklatásért :D
pá
Szerkesztette: Nelly (2009-01-12 09:01)
Nincs jelen
#6962 2009-01-12 10:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nori!
Nekem minden jöhet amiben alkohol van , de ilyen , hogy jéger vagy unikum és persze minden nemü pálinka + wisky konyak teljesen kizárva!!!:D:D:D
Ha Norbyra gondolok akkor a vodkás narancs!!:D:D:D
Különben rövideket nem iszom a kedvencem a pezsgõ!! Igaz Lisa??:D:D
Vörösbor kólával ,de nem vetem meg a koktélokat sem!!:D:D:D
Ha ezt most a dokim látná kapnék a pofámra!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Túlélted az anyósékat????::D:D:D
Nekem soha nem volt macskám és nem is lesz!!-De Lajos nálunk is van a két tesóm meg apukámat hivták igy!!:D:D
Zotyesz drága kisfiam!!
Mikor láttál te engem ázni??:D:D:D:D
A Niki már jól van ,a Roli se lázas már , de enni semmit se evett tegnap és inni is alig ivott!!:(:(
Ma már azért iszik ,de enni nem eszik sõt adtunk neki csokit hátha azt megeszi ,de még azt is kiköpte!!:(:(
Délután megyünk dokihoz majd referálok!!
Ja!- reggel már a Norbi is panaszkodott , hogy fáj a hasa ,de azért elment suliba!!Ha szarul lenne akkor hazajön!!
Nelly!
Ilyenkor kelni????:D:D:D
Nincs jelen
#6963 2009-01-12 10:53
- Lisa
- Tag
Luci : tudom és külön is szoktam írni Neked, hogy tudd mi újság.
Amúgy MÉG megvagyok és élek....
Nincs jelen
#6964 2009-01-12 11:00
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, én elég sokáig nem aludtam, lévén, hogy gáz van, azaz nincs, és mivel a mi házunkban a fûtés, meleg víz és a fõzés is gázra megy, ezért egy icipicit gondban voltam, kicsit beleéltem magam a szituba, hogy akkor most mi lesz... Gondolatban már azt latolgattam, hogy melyik szomszédnál van még régi fafûtéses kályha, s ki fogad be bennünket.
Meg a fiam kapott rubikkockát, és én a fejembe vettem, hogy összerakom... hááát a kocka még egyben van, és a színek is köszönik szépen, de összekeverve nagyon jól érzik magukat! :D
Morgonckomám reggelente nemigen kér enni, ma kuglóffal (tegnapi sütés) próbálkoztam be nála, hajlandó is volt pár falatot legyûrni, aztán szépen összeszorította a szájacskáját, és mosolygott vadul... mint aki azt mondja, hogy na ezt próbáld meg kinyitni!!!! :D :D Minket mostanság az készít ki, hogy éjfél elõtt, vagy mára virradóra éjfél után aludt csak el. Sokat sirdogált álmában, forgolódott, stb., aztán negyed négykor magamhoz öleltem, simogattam a hátát, így megnyugodott, és aludt tízig. Nem tudom, mi baj van, mert kapott nurofent is, és még úgyis nyugtalan volt.
Luci, remélem, Rolka lassan összeszedi magát, és neked is lesz idõd pihenni egy kicsit! Biztos nagyon fáradt vagy már te is! :( Küldd át manonak a babát, hadd gyakorolja az anyaság örömeit, te meg egy pohár pezsgõvel ülj be egy habfürdõbe! :D :D
Az anyósékat egész jó volt túlélni, igazából totál fáradt voltam, ezért félig süketen ültem ott, és igy nem is hallottam igazából semmit. A vicc kedvéért a férjemet húzták fel, igy hazafelé végre egyszer én hallgattam a panaszáradatot!!! :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-12 11:01)
Nincs jelen
#6965 2009-01-12 11:20
- youlcsi
- Tag
hali!
Rubik kocka jó játék!
életem elsõ 24 évében (mínusz az elsõ egynéhány :)) 2-3 perc alatt kiraktam: az egyik sarkot ki kell feszíteni, aztán szépen ki lehet mindet szedni a helyérõl. onnantól kezdve pedig már csak 3-éveseknek való puzzle :lol:
aztán 3 éve nagyon felb@sztak azzal, hogy ezt csak egy nagyon hülye nem képes kirakni. na, ekkor hazamentem, és rászántam 2 órát (de az halál komolyan csak tekergetésbõl állt) és SIKERÜLT!!! azóta kb 15 perc alatt végzek vele :)
más: egy istennek nem akarok nagynéni lenni :( Tóbi tuti érzi, hogy rohadt hideg van idekint, és úgy döntött, hogy még egy kicsit marad...
tsók!
Nincs jelen
#6966 2009-01-12 11:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
:D:D:D
Örülök,hogy élsz!!:D:D:D
Szertlek ugye tudod??!!!:D:D:D:D:D
Tanulni!!!!!!:D:D:D
Sziszi!
Nekünk is van rubikkockánk, de én se tudtam soha kirakni!!:D:D
Illetve kiszioktam rakni némi csalással!!Szétszedem darabjaira és összereakom!!:D:D:D
Na a változatosság kedvéért a Norbi nem is olyan régen jött haza õ is beteg!!:(:(
Hivtam a párommondtam neki mire közölte velem , hogy neki is megy a hasa!!:(:(
Tehát ez most végég megy az egész családon!!:(:(
Nincs jelen
#6967 2009-01-12 11:32
- Ánya
- Tag
Jelentem, punnyadásomat fel kell függesztenem, megyek a dolgozóba!! :D :D
Luci!
Örülök, hogy kisded jobban van, de annak még inkább, ha te is kipihenhetnéd magad :D :D
Nori!
csábos az új avatarod!! :D
Youlcsi!
Ez a hosszú "vajúdás" nehéz dolgog!! :D :D
Judy!
A lámpád irigylésre méltó!! Az érintõ kapcsoló fõleg!
Most már rohanok, legközelebb holnap este tudok jönni! :(
Nincs jelen
#6968 2009-01-12 11:33
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Elõször is bocsi Roor, hogy erre használom a topicomat, de valahol le kell írnom a fájdalmam.
Már rég jelentkeztem, de azért nagyjából képben vagyok, hogy kivel mi van. Nori, örülök hogy javul az állapotod, majd írok privátot is, nem felejtettelek el.
Velem ami történt, hogy írt a dokim, hogy mivel folyamatosan rosszak az eredmények, be kellene feküdnöm. De majd megbeszéljük ha megyek. Ez karácsony elõtt volt, nagyon beparáztam, hogy mi lesz, végig ezen rágódtam az ünnepek alatt.
Aztán 4-én meghalt a testvérem. Hát ez sem javított az állapotomon, sõt, azóta még kevesebbet eszek,m int elõtte. Pedig kellene híznom nagyon. De nem megy. Sírni se nagyon tudok, mert otthon nem lehet a fiam miatt, aki már majdnem 4 éves, és folyamatosan kérdezõsködne (kérdezõsködik így is), anyuéknál meg miattuk akarok erõs maradni. Így mindent magamba fojtok.
Tesóm fogyatékos volt, de velünk lakott (szüleimmel), mert azt gondolták, hogy akármilyen is, az õ gyerekük, nem adják be sehova. Anyunak ez töltötte ki anapját, hogy ellátta, most nem találja a helyét, "nincs mit csinálnia". Sír egész nap, én vigasztalom.
Ezt azért írtam le, hogy értsétek miért ide írok: nekem nincsenek barátaim, mert kisebb koromban tesóm miatt mindig gúnyoltak, kiközösítettek, és ezért elég zárkózott lettem. Nekem is kellene valaki, akinek sírok, de a két barátnõm, aki van, õk nem itt vannak Pécsett, ritkán látom õket. Férjem az egyetlen, de õ meg egész nap dolgozik.
Aztán jönnek az ilyen együttérzõ, vígasztaló szövegek (olyanoktól, akiktõl nem is számítok rá), hogy "jobb így neki, az õ élete úgysem ért semmit". HÁt köszi, ettõl aztán baromi jó!! Úgy álltam ott, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de így utólag belegondolva el kellett volna küldenem a jó fenébe. Mit lehet az ilyenekkel csinálni? Pár perc múlva persze már tudtam volna mit mondani.
Hát azt hiszem ennyi most, köszönöm hogy "meghallgattatok".
Szép napot mindenkinek.
Ágica
Nincs jelen
#6969 2009-01-12 12:51
- Nelly
- Tag
Agica01
Szia..sajna ebben segíteni senki nem tud..
Nekem a párom testvére halt meg hirtelen egy balesetben..nagyon közel állt hozzám is...nagyon nehéz volt feldolgozni..évek kellenek hozzá..de még ez sem ugyan olyan mert a párom családját érintette jobban..
Nekem az idõ segített..és igen ha máshol nem itt nyugodtan kiírhatod magadból..mert beszélni KELL róla..nekem az segített..
Viszont nincs olyan nap,hogy ne gondolnánk rá..6 éve lesz lassan és hát az életünket megváltoztatta.A hiánya pótolhatatlan..
Azért vigyázz magadra is..és fogadjátok õszinte részvétemet.
Szerkesztette: Nelly (2009-01-12 12:51)
Nincs jelen
#6970 2009-01-12 13:04
- Nita
- Tag
Agica01!
Sajnálom ami a testvéreddel történt, és ismerem az érzést, hogy nincs senki akinek ez elmondhatnád...bizony nem könnyû feldolgozni egy ekkora traumát egyedül. A sírás nem szégyen, és bizony jobb ha kiadod magadból a fájdalmad ne emészd magad. Anyukádnak szüksége lehet rád, és most neked is rá, beszélgess vele sokat. Próbáljatok a szépre emlékezni az segít kicsit...aztán majd az idõ könnyít a fajdalmotokon.
Kitartást, és erõt kívánok neked ehhez, õszinte részvétem.
Nincs jelen
#6971 2009-01-12 13:06
- sziszi32
- Tag
Kedves Ágica, elõször is, részvétem a testvéred miatt.
Másrészt, az együttérzõ emberek, amikor ilyesmit mondanak, szerintem alaposan meglepõdnének, ha visszakérdeznéL: és ha a te gyereked (testvéred) lett volna beteg, és a te édesanyádat egy életen keresztül láttad volna mindent feladni ezért a gyermekért, akkor te hogyan éreznéd magad????? Akkor se ért volna semmit az az élet?
Ilyen alapon meg lehetne szüntetni a koraszülött osztályokat, minek foglalkozni az életképtelen gyerekekkel, ja és ha már ott vagyunk, akkor állítsuk le az onkológiát, meg amúgy a többi gyógyíthatatlan beteget is lövessük le, nem?
Bocsi, de nagyon fel tudom magam húzni az ilyen érzéketlen dumán!!!! Én elég gyakran szembetalálkozom a halál tényével, és láttam nem egyszer, hogypl. az olyan nagyit, akit akár 13 évig is ágyban fekvõként kellett kezelni, folyamatosan amputáltak valamennyit a végtagjaiból, s ápolták becsülettel, bizony, úgy siratták el, hogy most akkor mi lesz velünk nélküle?!
Ágica, azért sírni ne felejts el! Ha kell, a kisfiadat "add kölcsön" a szomszédba, és sírj egy jót! A testvéred nem azért halt meg, hogy ti is utána menjetek! Küldetése volt ezen a földön, fogyatékosan is. Mégpedig az volt a küldtetése, hogy titeket az önzetlen szeretetre tanítson, amikor valakit nem azért szeretünk, mert szép, vagy okos, hanem azért, mert kiszolgáltatott, és a segítségünkre szorul. És hogy Isten visszavette õt, az nem azt jelenti, hogy ez a szeretet eltûnt, hanem azt, hogy nektek ebben - most már - egymást segítve, tovább kell élni, szeretetben, akár abban is, hogy anyukádat átöleljed, és sírtok együtt is, ha kell. Mindig emlékezzetek a testvéredre, de ne távolodjatok el egymástól! És te ne tedd magadnak nehezebbé az életet azzal, hogy nem vigyázol magadra, mert neked ott van a kisfiad, férjed, akiknek terád van szükségük. Értük, magadért, küzdj, és fõleg azért, mert te már tudod, hogy mit jelent elveszíteni valakit, és ne engedd, hogy téged is elveszítsenek a szeretteid!!!!
Nincs jelen
#6972 2009-01-12 13:23
- arpapa
- Tag
Kedves Ágica!
elõször is õszinte részvétem!
úgy gondolom, hogy ez a hely azért van hogy megosszuk egymással örömünket-bánatunkat, így legalább, ha virtuálisan is, de tudunk egymáson valamelyest segíteni.
itt rengeteg megértõ, tiszta szívû érzõ ember van, ezért írj csak bátran, biztos néhányan mindig adnak vigasztaló, erõt adó válaszokat.
és bizony sírni nem szégyen, sõt..., én is szoktam, és egyáltalán nem szégyellem.
sok erõt és türelmet kívánok!
szeretettel:árpapa
Nincs jelen
#6973 2009-01-12 13:41
- youlcsi
- Tag
Ágica!
az ittmaradóknak a legnehezebb...
erõt és kitartást nektek!
Nincs jelen
#6974 2009-01-12 13:56
- zolcsi
- Tag
Ágica nagyon sajnálom.Õszinte részvétem.Csak azt tudom mondani mint a többiek.Az idõ sokat segít de ez most nem sok vigasz.És gondolj magadra is nehogy még betegebb légy.Jobbulást!
Nincs jelen
#6975 2009-01-12 14:17
- Nelly
- Tag
Nita fordítást megkaptam..csak nem tudtam hová írjam :D
köszi értem a lényeget..és a filmet is láttam..
Nincs jelen
#6976 2009-01-12 14:19
- Ági
- Tag
"Ne álljatok zokogva síromnál,nem vagyok ott.
De ott vagyok az ezer szélben,mi fú.
Én vagyok a gyémánt csillogás a havon.
Én vagyok a Napfény az érett gabonán.
Én vagyok a szelíd õszi esõ.
Amikor felébreszt a reggeli zsivaly,
ott vagyok minden hangban Veletek,
A csendesen körözõ madár szavában,de én
vagyok a csillag is,mely rátok süt az éjszakában.
Ne álljatok hát zokogva síromnál,nem vagyok ott.
Nem haltam meg...nincs is halál."
Ágica....õszinte részvétem.
Nincs jelen
#6977 2009-01-12 14:25
- akiss
- Tag
Ágica!
Õszinte részvétem!
Sajnos az emberek bunkóságán nem tudunk változtatni. Ne emészd magad rajta!
A sírás sokat segít ne szégyeld.
Nincs jelen
#6978 2009-01-12 15:10
- Marthuska
- Tag
Kedves Ágica!
Nagyon sajnálom, hogy ekkora szomorúság ért, fogadd részvétem!
Büszke lehetsz a szüleidre, hogy mindvégig kitartottak a beteg Testvéred mellett. El tudom képzelni, Anyukádnak ez mennyi lemondással járt, és mégis szeretettel és önzetlenül tette.
Kívánok Neked és Családodnak sok-sok erõt és kitartást!
Nincs jelen
#6979 2009-01-12 17:06
- Györgyina
- Tag
Ágica drágám. Mi személyesen nem ismerjük egymást, de Veled érzek. Õszinte részvétem. És minden ember olyan, amilyen, ha szeretjük nagyon-nagyon hiányzik. Ha tudsz, sírj, mert másképp nem lehet kibirni.
Édesanyádnak, Apukádnak is õszinte részvétem.
Sok erõt, egészséget kíván betegtársad Györgyina
Nincs jelen
#6980 2009-01-12 18:30
- judy1981
- Tag
Hali!!!
Roor: miért kell engem mindig elárulni? Minden piszkos kis gyarlóságomat ki kell teregetned? :D:D:D Én itt szolidan adok elõ mindent, Te meg... :D
Luci: Te egyre szimpatikusabb leszel nekem. Veled sem kell osztozni a jageren :D Na jó! Csíptelek én eddig is :D Mi nem vennénk a lelkünkre, ha megromlana az a jager, bár állítólag az alkohol erre nem képes. (Leszámítva az erjesztett dolgokat)
Youlcsi: tuti rafkós kis kölyök lesz, nem jön ki a hidegre. :D Lehet tudja milyen nagynéni várja? :D
Ánya: hidd el nem luxus az érintõkapcsolós lámpa. Nem került többe, mint bármelyik más íróasztal lámpa. Viszont a kinézete fogott meg inkább, mint a kapcsolója. A többi túl színes volt, és nem illett a káoszomba. :D
Ágica: Fogadd õszinte részvétem.
Nem vagyok harcias, de fix, hogy kiment volna a biztosíték, ha nekem ilyet mondott volna valaki. Minimum csöndben ráébresztettem volna, hogy mekkora bunkó. És az rosszabb, mintha kiosztottam volna.
Bárki bármit mond, minden életnek van/volt értelme! Még ha nem is egészséges, valakinek a gyermeke, testvére, rokona, akiknek jelentett valamit hogy õ van, akinek hiányozni fog.
Idõt kell adni a gyászra, különben visszaüt. Ha sírni kell, sírj. És akár anyukáddal együtt, mert neki is sokat jelenthet, ha látja, hogy nincs egyedül a fájdalmával, és van még családja, akiknek szüksége van rá. És ez adhat erõt a folytatáshoz, és idõvel az elfogadáshoz.
És ha lehet, vigyázz magadra is!
Üdv: Judy
Nincs jelen
#6981 2009-01-12 18:55
- Zsóka43
- Tag
Ágica! Õszinte részvétem! A bunkó meg bunkó marad, ne is törõdj az ilyennel.
Nincs jelen
#6982 2009-01-12 19:50
- roor
- Tag
Halika!
Ágica:azért vagyunk itt neked hogy bármikor,bármiben segítsünk!
A beszólóknak meg egy iszonyatos nagy maflás a jutalma!
És SÍRJ,sírd ki magadból,mert ha bentragad,elragad!
Ma erõs kettes napom volt.
Olyan semilyen és ez talán még a rossznál is rosszabb.:D
Viszont párocskám istenifini pulykabolognaival várt itthon.:D
És még el is motyogatott megint.:D
Sorry de ma ennyi voltam.:D
pá
Nincs jelen
#6983 2009-01-12 20:12
- Vicaa
- Tag
Ágica, fogadd õszinte részvétemet. A többiek már minden fontosat és igazat leírtak, vigyázz magadra, a kisfiadra, szeressétek egymást és azokkal, akik így próbálnak "vigasztalni" ne foglalkozz, persze ezt könnyû mondani, de gondolj arra, hogy ezek nem lehetnek értékes emberek, nem tudják, mi az igaz érzés, az igaz feltétel nélküli szeretet és család.
Nincs jelen
#6984 2009-01-12 21:20
- Lucifer
- Tag
Ágica!
Öszinte részvétem!
Én már nem nagyon tudok mit mondani hiszen a többiek mindent leirtak!!
Sird ki magad hiszen a sirás sokat segit.El nem felejteti a testvéred ,de könnyiti a sziveden hordozott nehéz követ!!
Sajnos mi apósomat vesztettük el és nekem is nagyon nehéz volt visszafolytani a sirást a ygerekek elõtt igy maradt mindig az az idõ a sirásra amikor nem voltak itthon vagy az éjszaka!!
Te is nagyon vigyázz magadra!!
Sok erõt és kitratást neked és a családodnak is!!
Nincs jelen
#6985 2009-01-12 21:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na voltunk ma a dokinál és minden oké!!:D:D:D
A nagyok mehetnek holnap suliba a Roli is okés bár nem eszik még ,de a lényeg , hogy iszik!!!
A Gyula viszont elég sokat látogatja a porcelánt ( most legalább megtudja ez nekem milyen).:D:D:D
Diétáznia kell mindenkinek igy ma csak én ettem kinait!!!:D:D:D:D
Bár egy kis dobostortát letudnék nyomni most!!:D:D:D
Ánya!
Képzeld ma én is tök jól voltam!!!!!:D:D:kopp-kopp-kopp
Judy!
Akkor most csak a jéger miatt kedvelsz??!!:D:D:D:D:D
Na jó ez csak vicc volt!!!De a sütijeidet nagyon szeretem!!!:D:D:D
Én is kedvellek téged igy nagy bajban vagyok kinek adjam az üveget amire vigyázok??Roor konta Judy?!:D:D:D
Nincs jelen
#6986 2009-01-12 21:48
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki írt, nagyon jól esett, és nagyon sokat jelentett, hogy tudom, nem vagyok egyedül.
A sírásra nekem is az éjszaka és a fürdés maradt. ma délelõtt már könnyebb volt, mert Bazsi ment oviba (múlt héten beteg volt, otthon volt), így egyedül voltam délelõtt.
Ami a hozzászólásokat illeti, ez így van, aki bunkó az bunkó, a szomorú és amiért nem tudtam mit mondani, hogy aki mondta az a nagybátyám volt, aki mellesleg közvetlen szomszédom. Így sokat találkozunk, ezért meglepett.
De olyan is volt (fent említett nagybátyám lánya, aki az unokatesóm) aki szerint ez az Úr büntetése mert nem hittünk benne eléggé!! Ezt lefordítva azt jelenti, hogy azért történt, mert nem léptünk be xy gyülekezetbe, õ ugyanis oda tartozik, és atöbbi vallás mindent félreértelmez...Szóval büntetés...
De ezt nem folytatom, nem akarok vallási vitát kirobbantani.
Hát, ilyen a "rokonság" egy része, akit ugye nem válogathatok meg!
Más szerint meg már így is szép kort ért meg (40 év), mert az ILYENEK általában úgysem élnek sokáig...
Tényleg hihetetlen milyen emberek vannak, hogy hogy látnak dolgokat.
Most ennyi, majd jelentkezem még, lehet csak péntek után (akkor lesz a temetés), de majd igyekszek már jobb hangulatban lenni, összeszedni magam.
Puszi nektek, köszönöm.
Jó éjt.
Ágica
Nincs jelen
#6987 2009-01-12 22:38
- Lucifer
- Tag
Ágica!
Tudod mit?! szard le az ilyeneket és ne is foglalkozz velük!!Gondolj inkább a tesódra és jusson eszedbe az az idõ amikor boldogok voltatok!!!
Pénteken lélekben veled leszünk és gondolunk rád!!
Sok erõt és kitartást!!
Nincs jelen
#6988 2009-01-12 23:03
- nori
- Tag
Ági,kicsit késve de most olvastam mi történt, Veled érzek..tudd,hogy nem vagy egyedül..azt javasolnám,hogy látogass el egy homeopatához,tudd adni bogyót ami kicsit elviselhetpbbé teszi ezt az idõszakot,de nem klasszikus nyugtató,nem is srog de megkönnyíti..láttam mennyit segített a barátnõmnek amikor várandósan elvesztette a võlegényét..ha nem tudod megoldani,írjál priviben és megpróbálom megtudni mi a pontos neve,nem is drága de sokat könnyítene,tudnál pihenni,tisztábban gondolkodni-már amennyire lehet ilyen helyzetben.
Igyál citromfú teét lefekvés elõtt,nyugtató,nem is rossz ízû..ezt tuodm javasolni.Puszi
Roor,
nálatok a postás szabin van?????
Nincs jelen
#6989 2009-01-12 23:25
- sziszi32
- Tag
Ágica, az a gyülekezet, amely arra tanítja a híveit, hogy egy fogyatékos ember és annak halála Isten büntetése, az
1. nem ismeri a Bibliát
2. nem ismeri a krisztusi tanítást (csak a legismertebbet hadd említsem: boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa, Máté ev. 5:3)
3. ebbõl kifolyólag nem tölti be a küldetését a világon, mert Krisztus világosan megmondta, hogy õ azért jött, hogy az isteni törvénynek érvényt szerezzen, amely abban teljesedik be, hogy: "szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket" (Máté ev. 5:44)
4. Azt gondolom, hogyha valaki hisz Istenben, az komolyan veszi az Igét: „Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták.” (Máté ev. 7:12)
5. „Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: URam, URam, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. (Mt 7:21)
Szándékkal csupán egyetlen könyvet említettem, mert ebbõl is látható, hogy a Biblia tele van Isten kegyelmének kinyilványításával, és nem pedig a bosszúállás igéivel (azokból is van, de nem a beteg emberek és halál viszonylatában). Azért írtam neked ide ezeket, hogyha esetleg megint elhangozna valami támadás a "hívõ" emberektõl, legalább tudj választ adni, és azért is irtam ide, hogy a lelked megnyugodjon: Isten nem így és nem ezzel bünteti az embereket (lásd korábbi hozzászólásom), hanem gyakran a tudatlansággal és a fanatikus vallásossággal!
Ja, és még ott van Jób könyve, amelynek az alaptémája, hogy Isten megengedi a sátánnak, hogy Jóbot mindenféle bajokkal (családja meghal, elveszíti vagyonát, õ is betegségbe esik), de nem büntetésbõl, hanem azért, hogy bebizonyítsa a sátánnak, hogy aki Istenben bízik, az még a próbatételekben sem veszíti el lelki erejét. A könyv hangsúlyozza, hogy a bajban emberi segítség nem létezik, és Isten megtartja azokat, akik benne bíznak.
Bocsi a bibliai kitérõért, de nem szeretem, ha valaki visszaél a Bibliával és annak tanításával. Aki ezt teszi, az igazából nem Istennek szolgál, hanem valamilyen emberi eszmének, vagy még rosszabbnak.
És végül (de nem utolsó sorban): "Jézus pedig, a mikor ezt hallotta, monda: Ez a betegség nem halálos, hanem az Isten dicsõségére való, hogy dicsõíttessék általa az Istennek Fia." (János ev. 11:4)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-01-12 23:50)
Nincs jelen
#6990 2009-01-13 05:15
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Egy újabb "felriadás" eredményeképpen újra itt vagyok.:D Remélem van aki örül nekem.:)
Érdekes dolog nincs nálunk zajlik az élet beindúlt 2009.Ami említésre méltó január végén megyünk Szoboszlóra a melóbol kifolyólag egy kétnapos továbbképzésre.Cégenként két ember mehet.Nos a kollégám egyéb elfoglaltságai miatt nem tud jönni így rám esett a választás.Én viszont nem akartam egyedül menni.Ezért a kis feleségemet ideiglenesen a felvettük a céghez (arra a két napra.:D) így nem kell egyedül végigunnom azt a két napot.No persze egy x(nem tudom mennyi) csillagos hotelben lesz megrendezve welness-tõl kezdve biliárdtermen át minden.Szóval remélem nem unatkozunk.:)
A ráadás másnap este lesz ugyanis innen hazatérve pótszilveszteren veszünk részt mely reméljük jobban sikerül mint az eredeti.Ez általában így szokott lenni.
Judy ennek eredményeképpen már most üzenem sajnos nem tudok menni a klub talira Debrecenbe 31.-én mert sajnos nem fér bele.:( Majd legközelebb, ne haragudj.
Ja és sajnos a hasam a varrat egy részémél piszkosúl fáj.Bepirosott tegnap reggelre és minden köhintésre fáj.Valamint meg is dagadt és kemény görcsöt érzek ha megnyomom.Gyanítom valami kis tályog lehet.Csak nem tudom fonalsipoly e vagy sima sipoly okozza.Remélem az elsõ tipp.
Szaisztok!
Nincs jelen
#6991 2009-01-13 08:24
- Györgyina
- Tag
Sziszikém! Eddig is nagyon szerettelek, de ha lehet, most még jobban.
Szerettel ölel és nagyon egyetért veled és az idézeteiddel Györgyina
Nincs jelen
#6992 2009-01-13 09:43
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Györgyinya, köszike, jólesik, amit írsz, mivel én is nagyon szeretem magamat... :D :D :D
Nincs jelen
#6993 2009-01-13 10:00
- bánatos
- Tag
Kedves Ágica!
Sajnos csak most olvastam vissza a topikot. Fogadd õszinte egyûttérzésemet a Testvéred elveszítése miatt. Kívánok sok erõt, és mielõbbi lelki békét Neked, és az egész Családnak!
Nincs jelen
#6994 2009-01-13 10:35
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Zolcsi!
Örülök , hogy sikerült elintézni , hogy Marika veled mehessen!!:D:DÉrezzétek nagyon jól magatokat!!:D:D
Judynak véletlenül nem január 31-et akartál irni??:D:D:D
Tessék vigyázzni magadra és inkább nézesd meg minél elõbb magad egy dokival nehogy valami baj leygen!!!!
Ma tortát sütök meert a kicsiny fiam ma 13 éves!!!!:D:D
Most õ az öreg vagy már én??:D:D:D:D
Nincs jelen
#6995 2009-01-13 11:59
- Lucifer
- Tag
Luigi!
Köszönjük szépen!!:D
Torta készen van!!!:D
Tudjátok mit kért a szülinapjára?Egy nyelv pierszinget!Hát én nem nagyon vagyok elragadtatva tõle ,de még a gondolatától is irtóóóóóóóózom!!!:D
Ja meg egy nagy családi pizzát!!:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-13 12:00)
Nincs jelen
#6996 2009-01-13 12:14
- Lisa
- Tag
Luci : Boldog Születésnapot a gyerkõcnek!!! Érezzétek magatokat nagyon jól és családiasan!
Jöjjön a torta, pizza és természetesen a pierszing! :D :D :D
Megy a tancsizás, holnap jelentkezem, egyébként jól vagyok köszönöm szépen :D
Vicaa : hogy állsz? Hogy vagy? Remi??? Válaszolj!!!
Nincs jelen
#6997 2009-01-13 13:26
- judy1981
- Tag
Luci: az üveg lehet akárkié, nekem az kell, ami benne van :D:D:D:D De adnék belõle roor-nak is. Legutóbb sem sajnáltam tõle. Csak egy kicsit :D:D:D
Ágica: akár sírni is jöhetsz még, ha erre van szükséged.
Sziszi: csak nem teológiát hallgattál? Még a papok sem ismerik így a bibliát. Irígylem a hitedet. Mert tudsz valamiben így hinni. Én földhözragadt személyiséggel rendelkezem. :D
Zolcsi: hát már hogyne örülnénk neked!!! Annak viszont nem örülök, hogy 31-én nem jössz. De harag az nincs. Csak ne maradj el, hiszen a Te kezdeményezésedre vagyok ott én is. És kellenek az olyan emberek, mint Te.
Jó, hogy Hszoboszlóra ketten mentek, nem árt a kikapcsolódás. Fõleg, hogy Marcsi ennyit dolgozik.
folyt.köv
Nincs jelen
#6998 2009-01-13 14:38
- Szimi
- Tag
Sziszi:igaz dolgokat írtál.mi a vallásod?mert ugyebár van egy csomó :református,rómail katolikus,evangélikus,görög katolikus,hindu,zsidó,Jehova tanúja,Krisna hívõ ,buddhista,baptista stb.. lehet válogatni(komolyan ez vicc ez a sok vallás irányzat)
Nincs jelen
#6999 2009-01-13 14:50
- Lisa
- Tag
Luigi: hogy találtad ki? Méghozzá fekete :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#7000 2009-01-13 15:39
- sziszi32
- Tag
Sziasztok, megjöttem a munkából, a férjem cégében voltam segíteni. Nagyon jó volt kiesni a napi rutinból, tegnap már tényleg azt hittem, kihullik minden szál hajam a lakásban eluralkodó õskáosz láttán (ami annak ellenére alakult ki, hogy minden napomnak legalább a fele háztartási teendõkkel, köztük takarítással telik el :o). Úgyhogy jó volt. :D :D
Lisa, te édes kis kolibri, mit keresel te itt??? SSSSipirc vissza ta-nul-ni! :D :D
Jude: nem jársz messze az igazságtól... :D
Szimi: református, vastag nyakú kálomista... :D :D :D
Luci: Boldog szülinapot a fiadnak!!! Nyelvpiercing nem rossz, de csak akkor van értelme, amikor az ember tudja mire használni :P, és hát reméljük, hogy 13 évesen még nincs szüksége a nyelvtechnikázásra :D :D :D Akkor leszel öreg, ha az elsõ unokádat a kezedbe veszed :D (anyám mondta, és jaj annak, aki ellentmond :D) :D
A férjecském pestós husikával várt, nagyon jólesett. :D Ja, és Danika és szépen szunyál (éjfélig ordított, nem óhajtott aludni :D :D)
Nincs jelen