#7001 2009-01-13 17:33

Ánya
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Ágica!

Fogadd õszinte együttérzésemet!! 
A többiek már sok mindent leírtak, de muszáj, hogy önzõ módon traktáljalak a saját gondolataimmal.
A fontos ilyenkor szerintem is, hogy ne legyél annyira erõs! Nyugodtan "engedd el" magad, engedd szabadjára a fájdalmadat. A kisfiad elõtt is sírjál, pityogjál, ha úgy jön ki belõled a fájdalom. A siratás nagyon fontos lelki egészségünk szempontjából (is). Nem tudom, hogy el szeretnétek-e vinni a temetésre a gyereket?
Nekem még ma is fáj, hogy hat évesen nem vittek el a kedves nagynénim temetésére, nem láttam gyászolni anyámat, mert tartotta magát elõttem. Jobb lett volna ott lenni, ahol a családom volt, együtt. Azt éreztem, hogy valami közös, fontos családi dologból kihagytak. Egyedül maradtam a fájdalmammal. Most már felnõtt fejjel tudom, hogy az lett volna jó, ha elvisznek a temetésre. A gyereknek a családdal együtt jó lenni. A gyerek kérdéseire meg tudsz majd felelni, hidd el. Nem tudnak olyan bonyolultat kérdezni, csak a mi fejünkben bonyolultak a dolgok. A kérdésükre kell figyelni és csak arra válaszolni, az õ szintjükön, a hitednek megfelelõen.
Nagyon ritka dolog, hogy egy család így szeresse, gondozza, ápolja a sérült tagját is. Sajnos. Az emberek nem tudnak mit kezdeni a nem változó állapotú betegekkel. Velünk sem. Ezért azután mindenféle hülyeséget találnak ki, hogy el tudják viselni, hogy nem tudnak rajtunk segíteni. Ennek vagyunk az áldozatai. Ezért találják ki, hogy felelõsek vagyunk a bajunkért, Isten büntetése, stb. A tesódról is így gondolkodhattak. Szomorú, hogy közeli hozzátartozó családtag is így gondolkodik és így beszél. Nem tudja mit beszél, hidd el!! Hitem szerint neki már jó!! Nincsenek fájdalmai, gondjai, az örök szeretetben tovább él :)

Kicsit hosszú lett, bocsi elszaladt az agyam......

Nincs jelen

#7002 2009-01-13 17:42

Ánya
Tag

Luci!
Hurrá!! Jól vagy!! Hurrááááááááááááá! a gyerekek is jól vannak! :D :D

Zolcsi!
Ugye mész orvoshoz? Hamarosan? Ugye megírod majd, hogy mit mondott?
A kis hétvégétekhez nagyon jó mulatást kívánok. Igazi alkalom a lazításra!! :D Kényeztessétek egymást is! :D :D

Judy!
Nem az ára miatt írtam, hanem a kényelem miatt. Mármint az érintõkapcsolóról :D
Ma megkaptam az elsõ B12 szurit, még nem érzek semmi változást, de nagy a várakozásom!

Del!
Jól telnek a napjaim a munkahelyemen :D Szeretem a munkámat és a hét elején még energiám is van rá. A fáradtságot is inkább itthon érzem. Ennek megfelelõen itthon szinte mindent a férjem csinál, mert én csak punnyadni vagyok képes.. :D :D DE! Punnyadni nagyon, de nagyon szeretek !! :D :D :D

Nori!
nem felejtettem el, hogy a könyvrõl kérdeztél. a címe: Papírsárkány. Az íróját majd holnap, mert nincs a közelemben a könyv és tudod még írni is csak lustán tudok. Az elején tartok, de élvezem, jó.

Sziszi!
Igazán és mélyen ismered a Bibliát! :D Jó olvasni az érvelésedet :D :D :D Köszi!! :D :D

Roor!
Felséges napod remélem jobban fog záródni, mint ahogy most áll!! :D

Nincs jelen

#7003 2009-01-13 18:05

judy1981
Tag

folyt.köv (A fõnök felébredt délutáni pihenõjébõl, és nem tudtam befejezni)
Luci: Boldog szülinapot a Norbinak! Milyen tortát sütöttél?
Ánya: akkor hajrá lámpát venni! Egyébként néha utálom, mert ha kicsit állítani akarok rajt, egybõl kapcsol tovább :D Remélem beválik a B12-höz fûzött reményed.
Sziszi: a lottó számoknak is csak a közelében szoktam járni :( :| :) :D ;)
Lisa: a vizsgáidoz kapcsolódóan egy jó tanácsot, ha megengedsz, ne járj úgy, mint ma az egyik munkatársam lánya, aki szintén joghallgató, csak még I. éves.
Gyerek tanul, mint állat, beül vizsgázni, írja is szépen a válaszokat.
Egyszer egy csaj bemegy, leül mellé, és elkezd írni õ is.
A tanár kimegy.
Csak nem boldogul az egyik feladattal, mire megkéri a csajt, hogy segítsen.
Rendes is volt, elmondta vázlatokban, mit is kellene írni, majd közli, hogy õ a tanársegéd.
Jó lelkû lehetett, mert nem dobta fel. :D Hát járnak így emberek.

Nincs jelen

#7004 2009-01-13 18:07

Lisa
Tag

Judy: köszönöm szépen a kedvem sokkal JOBB lett ezekután :D :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#7005 2009-01-13 18:41

pasek
Tag

Ágica!

Fogadd részvétem, annak ellenére, hogy mi nem igen beszélgettünk eddig. Ahogy olvastam ez elõzõekben Ányát, engedd meg, hogy elmondjak valamit, ami az eszembe jutott.
Gyerek és temetés..
6 évesen részt kellett vennem az apám temetésén, és borzasztó sok mindent nem értettem, fõleg a felnõttek viselkedésében, fájdalmuk kinyilvánítására gondolok.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy engem nagyon megviselt, és ha én határozhatnám meg most, hogy akkor a család hogyan döntsön, hogy menjek-e a temetésre, vagy sem, akkor felnõtt fejjel azt választanám, hogy ne vigyenek el.
Ne vedd tolakodásnak, csak elmeséltem, én hogyan éltem meg egy temetést.

Nincs jelen

#7006 2009-01-13 19:53

mercy70
Tag

Köszönöm Roor!Sikerüüüüült,újra a régi vagyok!Ezer puszi érte!

Nincs jelen

#7007 2009-01-13 21:25

sziszi32
Tag

Sziasztok, szqr ügy ez a gyerek dolog a temetésen: egyik így éli meg, a másik úgy. Én a leginkább arra emléxem, hogy bizony temetésen voltam mindig, de esküvõre egyre sem vittek el. A temetés az élet természetes velejárója volt falun, és nem is nagyon ágált ellene senki, hiszen legtöbbször idõseket temettek akkoriban. Én a mai napig nem félek a halottaktól, temetéstõl, de tudom, hogy van, akinek egyenesen fóbiája van tõle. Egy ideges, érzékeny lelkû gyermeket egy életre megviselhet a dolog. Nálunk, ahol most lakom, szinte talán még nem is láttam gyermeket a temetésen - ma valahogyan lelkibb síkon nevelik a gyermekeket, és sokkal inkább az életnek, játszásnak, "gyerekségnek" nevelik, éltetik õket, és nemigen van fogalmuk az élet elmúlásáról.
VISZONT: én úgy gondolom, hogyha egy gyermek elég érett lelkû, és egy házban lakott valamelyik szerettével, akkor igenis menjen el a temetésre, mármint arra a részére, ahol még a virágok, szertartás van, meg kell adni a lehetõséget, hogy elbúcsúzzon szerettétõl. A sírnál már talán nem kellene megjelennie, mert azt még egy felnõttnek is nehéz feldolgozni. Mai napig emléxem nagyapám tesójának temetésére, kb. hat éves voltam, a húgom karonülõ egyéves baba, és nem hazudok, ha azt mondom: szép volt. Virágok, jó illat, csendes emberek, valahogy méltósága volt az elválásnak, és ennek köszönhetõen nem felejtettem el, hogy nagyapámnak volt egy nagyon jó testvére... :)
Embere válogatja, és én úgy gondolom, Ágica tudja a legjobban, mi jó a saját gyermekének, ebbe nem szólhatunk bele... :)

Nincs jelen

#7008 2009-01-13 22:22

roor
Tag

Halika!

Mercy70:nagyon szívesen.:D
Sajnálom hogy tegnap nem tudtam rájönni,de ma ugrott be hogy tudok neked segíteni.:D
Azért a jelszavadat változtasd meg,legfeljebb ha megint zûr van szólj,most már profin fogom tudni orvosolni.:D:D:D:D
Nóri:jelentem a postás jár felénk,csak én nem találkozom vele sosenem.:D:D:D
De a te külön bejáratú postásoddal pénteken randim van.:D:D:D:D
És így két legyet ütök egy csapásra:õt is látom,és hozzájutok a várva várt csomimhoz.:D
Zolcsi szakibácsi:teljen nagyon kellemesen az a hétvége,és remélem ketten mentek de hárman jöttök!:D:D:D:D
Ánya:nagyon kellemes napom volt.:D
Apró nüansz adódott,mivel párocskám szabin van és fõz finomakat én meg termelem befelé,hát...izé...kissé felhalmozódtak odabent a dolgok.:D
Eredménye:több porcelán áldozat.:D
No nem vészes,olyan egészséges módban,de hát úgy látszik közúti torlódás alakult ki.:D
Lisa:tanulni,élni,jelentkezni.:D Ez utóbbit már csak meghülyülés elkerülése végett is.:D
Pasek:cuppppppp.:D:D:D:D
Sziszi drágám,végre te is megérdemeltél egy ilyen kellemes napocskát.:D
Danibatyuval mi újság? Mert nekem ám nagyon be van vésve a szurkolás jövöhétre!:D
Judy:tudom hogy a szíved szakadt meg mikor adtad,de adtad és ez a lényeg!:D
Lucim: Norbinak még egyszer boldog szülinapot!:D
Ja igen,péntek,leszbinap,kivételesen szendvicsben,jéger remélem akad még?Ha mást nem legalább az illata!:D:D:D
Léccike.:D:D:D:D
Tesó:PIHENJ IS!És átküldtem a recepteket,remélem próbálgatod és jókat esztek belõle.:D

Most jön a vízszintes üzemmód.:D

Nincs jelen

#7009 2009-01-13 23:14

sziszi32
Tag

Most egy kicsit nem jó nekem, mert a kicsi fiam elõszeretettel adogat puszit az apjának, tõlem meg állandóan elfordul... kicsit rosszul esett, nincs is sok kedvem irni. :(

Nincs jelen

#7010 2009-01-14 04:23

zolcsi
Tag

Jó reggelt!
Köszönöm mindenkinek a jan. végi jókivánságait irányunkban.:D.Aztán mindent bele de egyelõre az a projekt még parkolópályán van.De a gyakorlás sohasem árt.
Sziszi a lányunk 6 éves lesz és mindig anya az elsõ én már ezt megszoktam.Egy anyának nehezebb ezt elviselni tudom.
Judy persze a következõ talit tervezem mondjuk egyelõre azt sem tudom mi lesz a hasammal.És nagyon jól esett amit írtál.:)
Pasek rég láttalak erre üdv.neked
Ánya jó melót neked.
Luci örülök hogy a gyerekekkel és remélem veled is minhden rendben.:)A piercing-et pedig engedd mert elõbb utóbb úgyis belekerül.:D

Nincs jelen

#7011 2009-01-14 09:46

sziszi32
Tag

Hellóka, köszi az együttérzést, este jól kisírtam magam, így már kicsit jobb. :) A minizsarnok éjszaka persze már tudta, ki ad neki enni, de gondoltam magamban, késõ bánat, fiam, menj apádhoz :) de azért megszántam õt, így nem maradt éhen. :D
Ma elvitte a férjem vér- és vizeletvételre, plusz röntgenre. Na ezt aztán tényleg nem értem, minek nekik minden alkalommal a tüdõröntgen, ha a hasa tájéka lesz mûtve? Vagy azt nézik, tiszták-e a légutak? Ki tudja?
Én meg megyek munkába. :(

Nincs jelen

#7012 2009-01-14 10:56

nori
Tag

Sziasztok,

a röntgen dolgot én sem értem,de mintha azt ellenõriznék,hogy nincs-e tbc-je..ami talán gyakori az ilyen bajosoknál.Nekem még a Humira elõtt is csináltak mellkasröntgent pedig elõtte 7-10 nappal is volt egy..

Roor,
szombaton várom az õszinte kommentet milyen is votl a különbejáratú postásom:)

Jelentem én megfáztam,az éjjel alig másztam ki pisilni,megfordulni nics erõm az ágyban,tüsszögök,szedhetünk mi paracetamol tartalmü csodákat,pl.Neocitran,Coldrex..?
Anyum papaszkodik,hogy a Coldrex rengeteg savat csinál neki mikor megissza.Nem tudom mivel kuráljam magam...na meg,pluszban az izomláz is kiakaszt,szóval totális csõd vagyok!Jelenleg...:)

Nincs jelen

#7013 2009-01-14 10:58

Nelly
Tag

halihó!!

Na nem hagyhatom ki ezt a sztorit....
szóval én kolis voltam 8-an voltunk egy szobában...volt ott minden néha..fodrászkodás,kozmetikázás...és még piersing szalon is.
Volt nálunk gyönyörû vérvevõs tû...és az egyik szobatársam gondolta kellene neki orrpiersing...na üsse kõ szúrunk egyet :D:D
Parfüm hoz orr befúj(jó ez fertõtlenítõnek) tû öngyújtóval megmelegít és akkor kezdhetjük...
szúrunk,nyomunk...orr recseg...annyira jól sikerült,hogy átszaladtunk a másik oldalra is :D:D
Tû kihúz vér spriccel....orr egy hétig leragasztva...hát ennyit a sikertelen próbálkozásunkról...
Nyelvet még nem szúrtunk,de fül,orr,köldök....volt :D:D

Na ennyit akartam :P:D

Nincs jelen

#7014 2009-01-14 11:00

nori
Tag

A nyelvpieceing azért veszélyes mert egy állandó nyílt seb,és elég ha vki után belenyal egy kanálba,megcsókol vkit vagy ilyesmi aki nem egészséges és bármit elkaphat..szerintem kicsit veszélyes mulatság!

Nincs jelen

#7015 2009-01-14 11:19

Lucifer
Tag

Halihó!

Mindenkinek köszönjük a  szülinapi jókivánságokat!!:D:D
Pierszing nem lett mert nem csinálják meg neki a kora miatt , de jövõre már kaphat!!:(:)
Én minden nemû ilyen dolgot ellenzek legyen az bár hol , kivéve a fülben !!:D:D

Sziszi!
Nem kell sirni !!
A Rolinál is van olyan idõszak amikor csak apa meg apa!!Sõt amikor az apja itthon van akkor folyamatosan csak apázik!!:D:D
Nekem nagyon sokáig nem is mondott semmit az apát tanulta meg elõbb.:DÉn is mondtam neki ilyenkor , hogy menj apádhoz!!:D:D
Remélem mostmár rendben lesz minden a vizelettel és jövõhéten mehettek!!!Szoritok!!

Nagyon jót nevettem tegnap azon amit irtál.:D:D
De nem még nincsen szüksége a  nyeltechnikára!!(remélem legalább is ):D:D:D:D

Lisa!!
Tanulni - tanulni , de azért ne temetkezzél be nagyon a  könyvek alá!!:D:D:D
bulizás volt , de a pizza helyett melegszenya lett!!:D:D

Roor!
Igérem kapsz jégert te is mert van még és nem kell most csak szagolgatnod hanem ihatsz is!!:D:D

Mi már jól vagyunk azt leszámitva , hogy a két legnagyobb fiú (párom és Norbi ) még mindig a  hasmenéssel küzködik!!:(
De én jól vagyok és csodálkozom is magamon!!:D:D

Nincs jelen

#7016 2009-01-14 11:20

Lucifer
Tag

Nori!
Tessék vigyázzni magadra és ami a lényeg , hoyg sok folyadékot igyál!!!!!
Ha jól emlékszem akkor Roor drága fenségünk szokta inni a  neo-citránt!!!:D:D
De biztos ir majd este neked!!:D:D

Nincs jelen

#7017 2009-01-14 12:23

youlcsi
Tag

Hali!

Még mindig nem vagyok nagynéni :(
Tóbi megbeszélte anyájával és apájával, hogy amíg tart ez az ónos-esõs idõ, addig nem jön ki, nehogy baj legyen a kórház felé tartó rohanásban. Pedig már ott tartok, hogy ha bárki hív a családból, ez az elsõ kérdésem "mi van? szülünk?"

Amúgy most jöttem meg a házidokitól. Kértem saját részre "szállítólevelet", mert úgy döntöttem, hogy gyógyszerek nélkül, tünetekkel (hozzáteszem: tökéletes vérképpel!) messze van még a márciusi kontroll, ezért hétfõn (persze ha elmúlik az ónos takony az utakról, és nem szülünk :)) megyek vissza orvoshoz.

Nori!
Paracetamol szerintem is szedhetõ, amennyire én tudom...

Tsók!

Nincs jelen

#7018 2009-01-14 12:25

én
Tag

Nóri! Nem jó nekünk semmiféle paracetamol tartalmú készítmény. Én nem próbálnám a helyedben. Állítólag nagy ellensége a crohn-nak és a colitisnek. Ezt egy nagyon híres, nagy szaktekintélynek örvendõ gyerek gastroenterológus mondta és írta le egy záróban. Állítólag kemélyen beindíthatja a hasmenést. Én hiszek ennek a doktornõnek és azóta elfelejtjük a paracetamol tartalmú készítményeket. Ez éppen olyan, mint nekem hashajtót rendeltek egy CT enterografia elõtt és kiderült, hogy minden hashajtón rajta van, hogy gyulladásos bélbeteg nem szedhetik! Hát maradtam a keserûvíznél és az is jó volt. Mi a paracetamol helyett algopirint vagy algoflexet használunk, bár nem forró ital, de meleg teával nagyon hatásos. Ezenkívül javaslom a C vitamint a nátha idejére!
Jobbulást!

Nincs jelen

#7019 2009-01-14 12:30

youlcsi
Tag

Szia én!

Kissé elbizonytalanítottál a paracetamollal kapcsolatban, pedig tudtam, hogy olvastam már valahol. Hát most gyorsan megkerestem:

Kérdés: Kedves Doktor úr! Pontosan milyen jellegû fájdalomcsillapítót lehet szedni Crohnban, vagy colitisbaen, vagy milyent nem? Vagyis milyen hatóanyag nem lehet benne?
Válasz: Algopyrint, paracetamolt nyugodtan lehet szedni, súlyosabb esetben Contramalt. Izületi fájdalomcsillapítókat tilos (pl Cataflam, Diclofenac) szedni!

Tsók!

Szerkesztette: youlcsi (2009-01-14 12:32)

Nincs jelen

#7020 2009-01-14 13:04

judy1981
Tag

Hali!
Röntgen talán azért kell, hogy altatásnál ne legyen gond egy esetlegesen lappangó légúti betegség miatt. Szerintem.
Nóri: nekem azt mondták a patikában, hogy NeoCitran-t felejtsem el, mert nagyon citromos, és babrálja  bélést rendesen. Akkor Oscillococcinum-ot ajánlottak megelõzésre, és kezelésre is. Ez totál homeopátiás. De lehet érdemes lenne rákérdezni pl az aspirin megfázás elleni készítményekre (bár sosem próbáltam, csak most eszembe jutott. Lehet az is savas). A jó öreg tea mindig megteszi hatását. Ha lázas is vagy, inkább doki.
Én: nekem gyakran adtak paracetamol hatóanyagú cuccokat. És sosem volt tõle bajom.

Nincs jelen

#7021 2009-01-14 13:29

én
Tag

Nézzétek! Nekem mindegy, hogy ki és mit szed. Tudom, hogy a lányomat eltiltották a paracetamol tartalmú készítményektõl, nekem is hasmenést okozott, mikor szedtem. Én nem próbálkozom inkább evvel. Nem kisértem az ördögöt! Ha ki lehet védeni és van más szer, ami jó a lázra, náthára, én inkább avval élek! Ezenkívül izületi és reumaellenes fájdalomcsillapítókat sem tanácsos szednünk.

Nincs jelen

#7022 2009-01-14 13:47

nori
Tag

Sajnos nekem is ugy rémlik hogy ezeket a para-cuccokat nekünk ne szabad,eddig nem is ittam semmit,pont elõvigyázatosságból..teázok,akkorákat tüsszögök,hogy szerintem a harmadik szomszéd is hallja:)
Na meg,2 percenként megyek pisilni,jól fölfázhattam..vigyázzatok,nehogy így járjatok!!!

Youlcsi,
a babóca szórakozik egy csöppet,de biztos tudja mikor kell neki kibújnia,lehet,hogy egy szebb dátumra akar érkezni?!:):):):)
Különben tényleg obb lenne nem száguldozni ezen a jégpáncélon senkinek sem..

A homeopatás szerek isteniek,nekem csak pozítív tapasztalaim vannak!!!

Nincs jelen

#7023 2009-01-14 13:49

sziszi32
Tag

Luci, tudod, hogy mennyire szíven üti az ember lányát az ilyesmi, ugye? Gürizel, hajtasz egyetlen mosolyért, és mikor végre eljön a "puszis" korszak, akkor az apa kapja? Nekem aztán tizenöt év múlva ne mondja, hogy utálja az apját!!!!! :D

Nincs jelen

#7024 2009-01-14 13:57

Nelly
Tag

sziszi :D:D:D

Nincs jelen

#7025 2009-01-14 14:39

nori
Tag

Édes Don Juanunk,minden tapasztalat fontos..:)
Nem kockáztatok..marad a tea,citrom,meleg ágyikó..

Nincs jelen

#7026 2009-01-14 14:40

én
Tag

Na nekem is hasonlóak a tapasztalataim a paracetamollal kapcsolatban. Én is inkább kihagyom. Van így is hasmenõkénk néha, nem kell hogy még gyógyszer miatt is legyen!

Nincs jelen

#7027 2009-01-14 15:37

Marthuska
Tag

Sziasztok! Akkor jó lesz vigyázni! Erre nem is gondoltam, hogy a Rubophen is rossz lehet nekünk, ugyanis az is paracetamol. Szedtem is gyanútlanul, amikor szükség volt rá. Tõletek hallottam elõször, hogy óvakodni kell a paracetamol tartalmú gyógyszerektõl. Köszönöm!

Nincs jelen

#7028 2009-01-14 15:43

Marthuska
Tag

Persze, jó lenne betenni a "Gyógyszerek, kiegészítõk" topicba, hogy más is tudja.
Aiolosz! Bocsánat, hogy ide írtam, de itt esett róla szó.

Szerkesztette: Marthuska (2009-01-14 15:46)

Nincs jelen

#7029 2009-01-14 15:53

aiolosz
Tag

Marthuska írta:

Persze, jó lenne betenni a "Gyógyszerek és kiegészítõk" topicba, hogy más is tudja.
Aiolosz! Bocsánat, hogy ide írtam, de itt esett róla szó.

Marthuska, Toled tanulhatna rendet mindenki :) de azt hiszem ide kotetlenul lehet irni, bar abban igazad van, hogy a hasznos lenne  "Gyógyszerek és kiegészítõk" topicban is.

Nincs jelen

#7030 2009-01-14 16:59

mercy70
Tag

Nóri,én Neo-Citránt szoktam inni vagy algopirint szedek.Ha keményebb a megfázás vagy vírusos nekem csak a Ciprobayt vagy Cifránt adják.
Nyelvpircingje a lányomnak volt,15 évesen titokban csináltatta.Azért volt mert a hétvégén mondta hogy begyulladt a nyelve,kivette és benõlt a luk.7 évig nem volt gond vele.Bár szép sem volt csupán tudta vele kopogtatni a fogait.

:)  :)  :)

Nincs jelen

#7031 2009-01-14 17:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
:D:D
Tudom én tudom én!!
És tudod mik lesznek még???:D:DHát ne is mondjam!!:D:D
Ha anya nem engedi akkor engedi majd apa , és ugyan ez visszafelé!!Csak az a baj , hogy azt is kihasználják majd , hogy anya azért engedékenyebb mint apa!!:D:DDe igazából nem lehet haragudni rájuk és õk is tudják , hogy anya az akkor is anya és ha baj van akkor úgy is minket találnak meg elsõre!!:D:D

A Roli kapott egy elektromos motort ami nagyon tetszik neki és mindig azt mondja , hogy csüccs!!:D:D:D

Nincs jelen

#7032 2009-01-14 18:14

aiolosz
Tag

Nincs jelen

#7033 2009-01-14 18:33

roor
Tag

Halika!

Nóri:igen,én szoktam neocicit inni ha már érzem hogy kezd jönni a takonykór.
Valóban nem a legjobb nekünk,rettenetesen savasít.
Viszont leleményesnek kell lenni.:D
EZ nálam bból állt,mint már írtam is,hogy mielõtt kiteljesedhetett volna a "takonykór totális támadása"(röviden ttt,a szerk. :D:D:D:D:D ),na elõtte kb.3-4 tasakkal ittam meg,és lehetõleg csak este hogy hasson is,ja és mellé kekszzabálás.:D
Így viszonylag jó eredményt értem el,nem lökte meg a fejem,"csak" fújtam az orrom,meg kicsit köhögtem.:D
Viszont ez is nagyon egyén függõ,hogy ki mennyire tolerálja!!!!!!!
Úgy látszik engem a dokim jól rakott össze,mert bírom,bár õ határozottan nem ajánlotta,azt mondta inkább sok gyümölcsel vigyem be a cévitamint.:D
Az oscilobizgere meg tényleg nagyon jó!:D
Na ezeket jól megaszondtam.:D
Youlcsi:nem kell aggódni azért a bébiért,biztos jó odabent a kecó,nem vágyik erre a jégpáncélos szutyokra!:D
Sziszi drága,elhiszem hogy nagyon rosszul esik!
Persze,persze nincs gyerekem,de azért hasonlót érez az ember,mikor a babérokat más aratja le!
Igaz hogy késöbb megtérül a "befektetés" és még édesebb a meghunyászkodás.:D:D:D:D:D
Tehát ne keseregj,motyócska tudja hogy az any az anya,az éltetõ erõ,szeretet,béke és nyugalom!:D:D:D:D
Apának meg hagy legyen néhány jó perce.:D
Lucim:viszek bukósityakot és felszállok szép szõke hencegem mögé a mocira,maradék hajamba hagy kapjon a szél miközben derekát ölelem virgoncan!:D:D:D:D
Aiolosz:már nagyon várom a pénteket!:D:D:D:D
Tesó:péntek Lucinál leszboszi parti!:D

Nincs jelen

#7034 2009-01-14 19:35

aiolosz
Tag

roor írta:

"..Aiolosz:már nagyon várom a pénteket!:D:D:D:D
Tesó:péntek Lucinál leszboszi parti!:D."

Erre csak azt tudom mondani, egy leszboszi_partyt nem lehet csutorTÖKon rendezni :D
Jut eszembe, oda cicifixbe kell menni ? :)
mas
Lila dinsztelt hagymacskan friss pipimajat piritgatok, gyengen fuszerezve....

Nincs jelen

#7035 2009-01-14 20:13

Lucifer
Tag

Halihó!

Aiolosz!
Nem véletlen van az , hogy a  buzik és leszbik napja a  péntek!!:D:D
Hát ezért tartjuk mi is pénteken!!!:D:D:D
Az nagyon finom!!!
Én is csináltam ma egy kis hagymás májat zsirral!!Fini zsiroskenyeret lehet enni belõle!!:D:D:D

Vicaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luci hivja Vicát Vica jelentkezzz!!!!!:D:D:D
Hol vagy mi van veled????

Roor!
Mit is akarsz az én fiamtól azon a  motoron????:D:D:D

Nincs jelen

#7036 2009-01-14 20:24

roor
Tag

Halika!

Aiolosz:a péntek a mi napunk,nagyon ritka hogy tolódik,de most kimondottan nagyon várjuk miattad!:D
Te leszel nekünk a sztár!:D:D:D:D
Oké,megnézünk cicifixben is,de jó a sima,mezei utcai ruhád is,ezen nem veszünk össze.:D:D:D:D
Ablak nyitva,kaja jöhet!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Lucim drágám:nem a fiadtól akarok a motoron,hanem a fiadat akarom a motorral!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7037 2009-01-14 21:00

Lucifer
Tag

Halihó!

Aiolosz!
Egy gyors kérdésem lenne!Mit szeretsz inni??Mivel vezetsz igy alkoholmentesre gondoltam!!:D:D:D
Cicifix??Hát rajtam nem lesz az biztos!:D:D:DD:D

Roor!
Hát nem megmondtam , hoyg õtet nem adom?????:D:DNa jó csak egy kicsit , egye fene!:D:D:D

Nincs jelen

#7038 2009-01-14 21:17

sziszi32
Tag

Drága roor! Ne dicsekedj azzal, hogy nincs gyereked, hanem igyekezzél jó példát mutatni Manotesókádnak!! :D :D Hogy neki is mozgásba lendülhessen a petécskéi... :D
Lehet, hogy rosszat mondok, de amikor én is természetes dolgokkal akartam magam gyógyítani, akkor a patikusnõ ajánlotta a Dr. Theiss-tõl az Echinacea -cseppeket, amit a csomagoláson megadott módon szedtem, és paracetamol meg minden nélkül kihúzott a náthából. :D Nem tudom, nektek szabad-e gyógynövényes holmikat szedni, de ebben nincs semmi "olyan", csak alkohollal (:cool:) tartósított echinacea-kivonat. Anyámnak is adtam, amikor a szülinapján tetõzött nála a nátha, és segített rajta, azután küldtem belõle a tesómnak, és õ is túlélte. Igaz, az agybajon kívül nincs különösebb baja a családnak. :D :D Szóval, nem drága, valami 900 forint, és a DM-ben is lehet venni. :D

Nincs jelen

#7039 2009-01-14 21:34

aiolosz
Tag

lucifer2007 írta:

"..Halihó!Aiolosz ! Egy gyors kérdésem lenne ! Mit szeretsz inni?? Mivel vezetsz igy alkoholmentesre gondoltam!!:D:D:D
Cicifix??Hát rajtam nem lesz az biztos!:D:D:DD:D

Draga Luciferco, van egy jo es egy rossz hirem...a jo, hogy szeretek inni, a rossz, hogy csak uditomentes alkoholt...az ertekitelet persze az en nezempontom szerinti   :)
En minden vendeglatot megkimelek attol a problematol, hogy torje a buksiat, mivel kinaljon meg...viszek magammal egy jol zarhato flaskat, abba be lehet tolteni azt, amivel a kedves vendeglatok megkinaltak..
Komolyra forditva, a hivatlan vendeg annak is oruljon, ha beengedik...
A cicifixre majd meg visszaterhetunk...

Nincs jelen

#7040 2009-01-14 21:51

roor
Tag

Halika!

Lucim köszi,igérem sérülésmentesen,egyben,épen és egészségesen visszakapod.:D
Csak egy kicsit lesz meggyömizve.:D
Sziszi:tudod ott van Mayuska,Roli,Niki,Norbi.+párom is egy nagy gyerek.:D
Hagyjuk a jó példát,egyenlõre jó a kölcsöngyerek is.:D
Alkoholos gyógyszer meg nem hogy nem árt,egyenesen használ.:D
Nekem.Mert szeretem.:D:D:D:D:D
Viccen kívül,igyekszem nem elfelejteni és megpróbálom,hátha az itthonról elment agyam hazatér.:D
Aiolosz:ha te nem leszel cicifixben akkor én sem!!!!
Most jól meg vagy fenyegetve!:D:D:D:D:D

Joccakát

Nincs jelen

#7041 2009-01-15 07:48

mano1973
Tag

háát...a pénteki leszboszi  napon én is részt veszek és nem hogy cicifix nem lesz rajtam de...bugyit se veszek fel:)))
LuCI!!
Dolizok nem érek rá gondoskodj mojitóról ha mész boltba.fizetem köszike:))
olvaslak benneteket minden nap csak már le esik a fejem mire haza érek és mindent elintézek.
Ágica!
Õszinte részvétem a testvéred miatt.Kitartás!!!!
A rosszindulatu emberekkel  és megjegyzésekkel meg ne foglkozz.Tudom...nehéz de próbáld meg!
szép napot mindenkinek

Nincs jelen

#7042 2009-01-15 07:58

Ánya
Tag

Luci!
Norbinak boldogságot szülinapja alkalmából!!

Jó leszboszi napot nektek :D :D

Nincs jelen

#7043 2009-01-15 10:24

Lucifer
Tag

Halihó!

Aiolosz!
Nem vagy hivatlan vendég mert Roor hivott!!:D:D
És különben is szeretem ha a vendégem olyat kap amit szeret!!:D:D

Szóval elnézve a  dolgokat fix , hogy senkin nem lesz cicifix!!!:D:D

Ánya!
Átadom és köszönjük szépen!!
bizom benne , hoyg a  leszboszi napunk is jól fog sikerülni!!:D:D

Sziszi!
Látod én is aszondom , hogy csináljanak maguknak , de nem nagyon akarnak.Minek? - hiszen van nekem három és még a  korosztályok között is lehet válógatni!!:D:D:DHa meg gond van nem kell törni a fejüket inkább visszaadják!!:D:D:D

Reggel mentem melózni és egy kicsit el is késtem pedig rendes idõben indultam csak olyan jeges volt az egész út , hogy innkább koriztam mint mentem!!Néhol ingen érdekes pózitúrát vettem fel , de legalább nem estem el!!:D:D

Manó!
Vennék én , de nem mék most közértbe !!:DA lányod vagy a  hugod nem tud hozni??Esteleg a  mi Tomink ha megy érted nem ugrana be az auchanba???:D:D

Nincs jelen

#7044 2009-01-15 12:02

sziszi32
Tag

Sziasztok, vagyunk ma mi is, csak valahogy Danibetyár annyira elvon mindentõl, hogy még ide sem tudtam benézni mostanáig.
Most is itt ül, és átkarolja a lábam... :D
Lucifer, lehet, hogy roormami nins felvilágosítva, hogy kell gyereket gyártani!!! Vagy a Korfu-i levegõ tette, hogy Roli összejött? :D :P Mert akkor fizessük be roor-t is egy ilyen útra, ennyit igazán megérdemel tõlünk! :D

Nincs jelen

#7045 2009-01-15 12:27

Lisa
Tag

Sziasztok Mindenki!
No megjöttem én is :D végre valahára, tegnap megint letudtam egyet..jajajaj nem is bocsánat mert csak megírtam a valószínûsége naná, hogy fennáll, hogy meghúztak, de legalább letudtam a három órai kelést,és utána meg élhettem egy kicsit az léetet, persze a magánt.
Így most már haza is jöttem, és el is kezdtem az új tárgynak.
A hazajövetelrõl annyit igencsak kétséges volt, hogy mi is lesz, mivel reggel már kaptam itthonról a híreket, hogy a reggeli busz keresztbefordult az erdõben, de mi szerencsére már de. egy-két NAGY megcsúszásokkal, de hazaértem!!! Lisa akkorákat esik a járdán, hogy öröm nézni, meg jókedvre derítõ látvány! :D :D :D
És igen írok is, hogy itt vagyok és megvagyok.
Nos kedves Luci, Roor és Mano...eeeeeezzzzzz llleeeszzzz aztán a parti!!! Kívánom, hogy nagyon, de nagyon érezzétek jól magatokat és azok is akik karra tévednek :D :D :D
Sziszi : olvastam, hogy szomorkodtál Danika és M. miatt....neeemáááá!!!!Remléem, hogy jól vagytok és nem is lehet lelõni mellõled Danit! Egyelõre csak itt, de puszi M.-nak.
Telefonhívásokat csak egyszer volt alkalmam megpróbálni Roor, de pótolom, csak hát a pénteki 18-as karikás estét nem zavarom meg.
Ááá egyébként mi is köszöntöttük egymást tegnap este egy pohárka pezsgõvel, ez a hülye suli miatt a találkozás sem egyszerû.
Pilli, Pilli, Pilli!!!!!! :D
Ánya: mindig-mindig csináld azt amit szeretnél PUNNYADJÁL amennyit csak tudsz :D
Zolcsi: hírek? Mit mondtak?
Nita: Veled mi újság?
Amúgy az angyalkás ajándékot már Mindenki megkapta?
Roor: jó pihit Neked a hétvégére, vigyázz magadra! Naaa tessék már megmondani az itteni népeknek, hogy tudod, hogy a GÓLYA HOZZA A BABÁT :D :D :D
Zsenikém: de nagyon eltûntél megint, mindenhonnan! Megy a munka?

minden Kedves Akrobata mutatványokat végrehajtó Kingitangások, tessenek vigyázni magukra az úton!!!!

Mindenkinek puszi, akit nem írtam annak is külön, vagytok annyian :D  Aiolosz :D
Elveszett Linus :D
Nelly, Nóri, Luigi mindenki vigyázzon magára és fõleg az egészségére!

Szerkesztette: Lisa (2009-01-15 12:28)

Nincs jelen

#7046 2009-01-15 13:14

Nelly
Tag

Sziasztok

Na kicsit pötyörészek én is ide..

Lisa én nagyon nagyon vigyáznék ám magamra..de mit tegyek ha a két lábam folyton összegabalyodik..???
Hiába is tagadnám..már sikerült bebizonyítanom,hogy két bal lábam van :D:D
De azért megnyugtattál kicsit,hogy a te hátsód is sûrûn találkozik a földdel :D:P

Luci,Roor,Mano és aki még ott lesz jó szórakozást nektek..
Természetesen én a hétvégén megint dolgozom..és utána is lesz még 4 hosszú napom..aztán szabad hétvége(ami mostanság ritka) kicsit el is leszek tûnve szerintem..szóval ne hiányoljatok...

És most gondolkoznom kell milyen útvonalon menjek majd dolgozni,hogy törés mentesen oda is érjek :P:P

Puszi mindenkinek..pápá

Nincs jelen

#7047 2009-01-15 13:23

Lucifer
Tag

Halihó!

Ma van az 5.nap és végre a Roli eszik!!:D:DBár nem olyan sokat , de legalább eszik talán holnapra jobb lesz!!:D:D

Sziszi!
Én csak egy gyereket csináltam Korfun a többi hazai!!:D:DDe egye fene befizetem  õfelségét is!!:D:D
Látod mégiscsak rajtad lóg most is Danika!!:D:D

Lisa!
Gondolok ám rád , hogy hogyan tudtok közlekedni és nagyon vigyázz magadra!!!
Szerintem nem húztak meg egy erõs kettesre bizti sikerült!!!:D:Dügyi kislány vagy te!!!!!:D:D:D
Nem gond ha  a 18 -as napon telefonálsz hiszen te sosem zavarsz ,sõt legalább hallanánk téged is és ha személyesen nem is , de telefonon keresztül velünk lennél!:D:D:D

Most hamikáztam egy kis körömpörit a zanyukám hozta!!:D:DNagyon fincsi volt bár egy kicsit erõs , de üsse kõ ettem belõle!!!
Manó!
Holnapra maradt még neked is egy adag!!!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7048 2009-01-15 13:26

Lucifer
Tag

Nelly!
Légyszives ne törd össze magad !!!!:D:D
Azért pihenni is szoktál?????:D
Nálunk most hó esik , de nagyon gyatrán , de van amikor ónos esõ!!:(:(
Én is megyek délután megint valószinû , hogy korizni fogok!!!:D:D
Bár ha jobban belegondolok fizet tõrésre is a biztositó!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7049 2009-01-15 14:16

sziszi32
Tag

Hellóka! Azóta kicsivel jobb a helyzet, a férjem észrevette magát (és engem), ezért most már néha megengedi, hogy akkor is anyja legyek a gyereknek, ha õ itthon van. Egyébként Dani tegnap neki sztrájkolt, nem akart az apjával elaludni, így anyai önbizalmam kicsit megmelegedett a hozzám gördülõ kis testecske mellett. :D :D Egyébként rájöttem két trükkre: ha a földön ülök, akkor garantáltan "megtámad" a fiam, azaz nekifutásból rám ugrik (nem panaszkodom, báááár az állam már egyszer felütötte :D), a másik trükk meg: ha nem foglalkozom vele, akkor se lehet leszedni rólam. Hát ennyi elõrelépésem van Daniügyben :)
Nelly, szerintem Lisa a Lisa nevû kutyájára utalt csúszkálás és elesés ügyben, hiszen a két lábon járó (fõsulis) Lisa olyan kis ügyes tündér, hogy nem hiszem, hogy holmi havacska kifog rajta... :cool:
Lisa drága, mikor tûnik fel avatarodban a frizurabeli változásod???? A népek, s jómagam is szeretnénk látni, milyen szép vagy ezzel a hajjal (is). :D

Nincs jelen

#7050 2009-01-15 14:37

Szimi
Tag

Gyerekek,én annyit eszek hogy az ember feletti,a mûtét óta híztam 5 kilót is(ami rámfért mert 38 voltam).
Érzem is hogy erõsebb vagyok.nyílván mozogni fogok mostmár valamit.
Szép napot nektek!!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb