#7151 2009-01-20 13:34

Dusy
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Én!
befõzöttre honoltam igen lehet kapni!

Nincs jelen

#7152 2009-01-20 13:35

Dusy
Tag

Lucifer!
Igen nagyon édi és igazad van nagyon gyorsan nõnek :D

Nincs jelen

#7153 2009-01-20 13:55

én
Tag

Igen a gyerekek gyorsan nõnek. Bár az elsõ "néhány" ébren eltöltött éjszaka után azt hisszük, hogy sose nõ meg a gyerek. De ez is eljön egyszer, csak néha túl hamar. Én már várnám az unokát, de nem ígérik egyenlõre. A növésen kívül még azt se szeretjük, ha a gyerekünk gyanusan csöndes és túl jól viselkedik. Ugye?

Nincs jelen

#7154 2009-01-20 14:03

én
Tag

Nóri! Hol vagy? Ma még nem fórumoztál? Légy szíves jelentkezz, ha az internet felé jársz!

Nincs jelen

#7155 2009-01-20 14:40

nori
Tag

Sziasztok,

nem voltam top formában,nem volt erõm feküdni se,ezért nem írtam,köszi,hogy gondoltok rám..

Igaza lett Norbynak,a húgyvezetékeimmel minden ok,csak a vesemedence gyulladás se kutya..lázas voltam-tiszta víz volt a pizsamám ébredéskor,rengeteg vizelet,hasmenés,fájt is hátul,anyukám próbált maszírozni,pakolást csinált,szóval volt ápolásom magas fokon csak le kell gyûrni a nehezét..
Nem is mertem enni nagyon,csak tápot,piritóst,kevés tofut,zöld teát,citromfû teát,szörpit..
Még a mozgás is nehezemre esett,de amennyit bírtam sétáltam anyuba karolva,próbáltam csinálni pár gyakorlatot ülve meg fekve,ne merevedjek el teljesen..

Remélem a nehezén túl vagyok,bár nem érzem magam valami erõteljesnek még ma sem..
Kössz,hogy gondoltok rám!

Szisziékkel mi újság?
Gyûrjétek a szürke hétköznapokat,de boldogan,mert süt a nap,1 nappal kevesebb a télbõl:)

Üdv MIndenkinek!:)

Nincs jelen

#7156 2009-01-20 17:28

Lucifer
Tag

Nori!
Remélem már jobban vagy!!
Talán a  nehezén már átestél mostmár könnyebb lesz!!!:D

Nekem megint nem esik jól semmi!!:(:((
Vettem ma joghurtot , úgy , hogy a  mai vacsim piritós lesz joghurtal.:D:D
Rendbe kell szednem magam holnapra mert délután dokihoz megyek és jajj nekem ha nem olyannak lát mint amilyennek szeretne!!!!:D
Vettem még a közértben vödrös narancsot jól megpakolva!!!
Gyümölcsöt eszem sokat és holnap akarok csinálni narancsdzsuzt!!Házi narancslé és tényleg 100% narancsból!!

Nincs jelen

#7157 2009-01-20 18:35

nori
Tag

Luci,
vigyázz a tiszta naranccsal mert nagyon savas és fel tudja lágyítani a székletet..
Néha jót tesz a pocaknak ha pihenetjük..esetleg egy kis táp,én azt vettem észre hogy az megnyugtatja a gyomromat,ha nincs étvágyam vagy késõn vagyok éhes és nem merek bezabálni megiszok egy tápot,bár hazudnék ha azt mondanám nem esne jobban egy rakás bundáskenyér pl.:)

Nincs jelen

#7158 2009-01-20 18:43

én
Tag

Na Nóri! Én ugyancsak tréfából írtam neked az átképzésrõl. De te nem annak vetted. Azért látom én, hogy a te fejedben is jár a rizsen, a krumplin és a piritóson kíül más.
Luci, Nórinak igaza van, a narancs nagyon savas! Sok savat csinál és akár hasmenést is! Én most maradok a birsalmánál és az Ánya-féle rizstejnél!

Nincs jelen

#7159 2009-01-20 19:18

Ánya
Tag

Dusy!

nagyon édi a baba!!! Még ilyen apróka képeket!!!

Del!

Pont ilyen volt a mi kis kutyánk babakorában! Csak a miénk teljesen fekete! Úgylátom a tiétek lábacskája drapp!!
Isten hozta közibénk!! :D

Nori!
jobbulást!! Legyõzni azt a fránya bacit! Jön a tavasz, biztos forrásból tudom! :D

Luci!

Remélem ma többet fogsz tudni aludni és ki tudod pihenni magad!! :D :D Rolkának puszi, meg Nikinek, meg Norbinak is, ha hagyja még magát puszilgatni :)

Sziszi párja!

Mi van a családdal? Nagy az izgalom már!! :D

Nincs jelen

#7160 2009-01-20 20:02

roor
Tag

Halika!

Na kukk.:D
Dusy:küldöm a címem jöhet a baba.:D:D:D:D
Nóri:Luci nem bírja a tápot,marad a hagyományos rágós kajánál,vagy néminemû "aloé"nál,esetleg tojáslikörnél.:D
Szokott ám õ  enni,de Rolka mennyiségileg kenterbe veri.:D
Hát mit gondoltok minek járok én hozzájuk?Keményen dolgoztat,minden falatot fel kell falnom,és meg kell innom a kávét,ahányat fõz annyit,néha még Roli elõl is el kell zabálnom a kaját!Hát mit képzeltek hogy ez nem munka?Kemény fizikai és pcicés megterhelés!!!!!!!Úgyhogy tessék sajnálni!:D:D:D:D:D:D:D:D
Szóval Nóri jó példát venni rólam és enni ami a csövön ki illetve a szádon befér!:D:D:D:D
Deluigi:ez egy tündibündi kis "vakarcs".:D:D:D:D
SZISZI PÁRJA!(Bocs de még nem tudom milyen jobb neved lehetne itten :D )
Igen tájékoztatást kérünk,mert egy halom ember szurkol-drukkol Daniért!(Egyeseknek mint például nekem is önös érdekünk fûzõdik hozzá,mégpedig megkaparintani Danibatyut illetve személyes találkozást beiktatni veletek!:D )
Lucim:pihenj mert holnap megyek,viszem a Nóri féle capuccinót!:D
És szép szõke hencegem remélem várni fog.:D
ÉN:khm....valami apró képecskét raknál fel magadról?:D
Már a nickneved miatt is néha mókásra sikerülnek az írások,legalább hagy tájoljuk be ki vagy!:D:D:D:D:D
Na drága népem,lépek megnézem a fürdõszalonom,aztán a hálótermem!:D

Nincs jelen

#7161 2009-01-20 20:19

judy1981
Tag

Még semmi infó Daniról :( Valakiii...

Nekem a tápszerrel 1 bajom van: Még ahhoz is kevés, hogy életben tartson. Mielõtt munkába álltam, elég sz@rul éreztem magam (talán az izgalom miatt), és eldöntöttem, hogy hétvégén csak tápot eszem. A szombat még csak elment, de vasárnap már nem lehetett hozzámszólni. Így a szombatot töltött káposztával egyenlítettem ki :D
És ha már itt tartunk.
Pénteken végleg elegem lett a gastroyalból. Fõznek egy nap 10 féle kaját, és egy sem ehetõ belõle. Már hetek óta baromi nagy szervezéssel kellett megoldani az ebédet, de miután a csütörtöki kaját (4 hónap után elõször) nem volt gusztusom megenni, és pénteken sem tudtam volna egy rendes heti menüt összerakni erre a hétre, hát beintettem nekik. Inkább kértem a közeli iskolából ebédet. Sokkal jobban idegesít, ha 10 féle kajából nem tudok válsztani, mint hogy nincs választásom, és néha olyat kapok, amit nem tudok megenni. Választás annyi lesz, hogy megeszem, vagy nem eszem meg. A leves jó szokott lenni, a másodikat meg ha nem tudom megenni eszek helyette mást.
Ennek örömére ma mi volt az elsõ ebéd? Hát töltött káposzta. Már tegnap megingattak elszántságomban, amikor láttam, hogy a fõnökék túrós csuszát kaptak (amivel ki lehet ûzni a világból), erre ma káposztával üdvözöltek :D Ezek után kíváncsian várom a holnapot :D

Nincs jelen

#7162 2009-01-20 20:31

Pilli
Tag

Sziasztok!

Gyors bekukk, Szisziékrõl tud valaki valamit?
Ígérem jelentkezem bõvebben is, de most még tanulok csütörtökre. Amúgy a diplomám meglett múlt héten :P Mindeninek sok sok sok sok puszi

Nincs jelen

#7163 2009-01-20 23:38

Dusy
Tag

Sziasztok!
Ánya kérésedre kapsz még képet!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

<kép>

<kép>

Roor
neked sajna az a rossz hírem van az anya nem adja :D :D

Nincs jelen

#7164 2009-01-21 01:53

aiolosz
Tag

Egy kolostorban élt egy pap, akinek minden este egy apáca segített a kádban fürdeni. Egyik reggel ez a nõvér találkozott a zárdafõnök anyával, és így szólt hozzá:
- Tisztelendõ anyám, üdvözültem!
- Hogyan történt ez a nagy esemény, kedves nõvér?
- Tegnap este, miközben József atyának segítettem a fürdésnél, megfogta a kezemet és a lába közé tette, és azt mondta, hogy amit fogok, az a mennyország kulcsa, és ki kellene próbálni az én záramban, hogy lássuk, megnyílnak-e a paradicsom kapui és üdvözülök-e.
- A vén gazember! - mondta a tisztelendõ anya. - És mi történt még?
- Az atya azt mondta, eleinte kicsit fájni fog, mert a mennybe vezetõ út nehéz és fájdalmas, de a végén nagy gyönyörben lesz részem. Hát, kipróbáltuk a zárat, és így is volt.
- A vén kurafi! - kiáltott fel a tisztelendõ anya. - Engem meg azzal hitegetett, hogy az Gábor arkangyal trombitája és húsz éve fújatja velem...

<kép><kép><kép>

Nincs jelen

#7165 2009-01-21 08:44

én
Tag

judy1981! Tudom ez itt nem a reklám helye és lehet, hogy kilõnek a moderátorok, de azért megpróbálom leírni. A nyári öthetes kórházi tartózkodásom után olyan gyenge voltam, hogy se fõzni, se bevásárolni. Hát kaptam egy 5letet, hogy honnan rendeljek ebédet, hozzáteszem budapesti vagyok. A www.anyucika.hu nekem nagyon bejött. Elfogadható áron van, lehet variálni, kisadag, nagyadag, leveses stb. Szóval én meg voltam velük elégedve!
Moderátorok: nem reklámozni akartam, ez csak segítségnyújtás volt!

Nincs jelen

#7166 2009-01-21 09:00

Lisa
Tag

Sziasztok,

Megvagyok én is izgulok és tanulok!
A hó meg egyik napról a másikra elolvadt! :(
no mindegy majd jön a küvetkezõ, most sajna egyelõre ennyi, da majddd....
Puszi Nektek!

Nincs jelen

#7167 2009-01-21 09:19

Csiki
Tag

Kedves Fórumozók!
Én új vagyok itt! nem tudom pontosan van e ilyen jellegû betegségem, de az orvosomban már felmerült a gyanú, nekem pedig ez elegendõ volt, hogy elkezdjek félni. a segítségeteket szeretném kérni, leírnám mik a tüneteim és tapasztalataim. 27 éves nõ vagyok egyébként és összességében tavaly júliusban kezdõdött minden. akkor elmentem egy bõrgyógyászhoz a futószemölcseimmel. felírt egy Decaris nevû gyógyszert, aminek állítólag immunerõsítõ hatása van. a patikában néztek rám, mert ez egy féreghajtó, amibõl ráadásul elég 1 szemet bevenni egyetlen alkalommal, és nekem 6 szemet írt fel, amit 6 héten keresztül kellett volna beszednem. kettõt tudtam belõle bevenni csak, mert rosszul voltam nagyon tõle. azért írom ezt le mert szerintem összefüggésben áll ez az egész azzal, hogy a második szem gyógyszer után pár nappal hirtelen magas lázam lett, majd hasmenésem. erre csak hasfogót kaptam, majd pár nap múlva jobban lettem, de aztán újra elõ jött nem egész egy héttel késõbb. nagyon magas lázam volt, semmi nem vitte le és újra hasmenés. de ez is elmúlt 2 nap múlva, és utána semmi bajom nem volt, se láz se hasmenés semmi. amit viszont néhány alkalommal megfigyeltem, hogy a normál székletemen gennyes darabka volt... de ez nem minden székeléskor volt megfigyelhetõ és mivel más panaszom nem volt, úgy voltam vele biztos valami olyat ettem... viszont novemberben orvoshoz kellett mennem, mert egyre gyakrabban fordult ez elõ és mellette kellemetlen érzésem volt a végbelemben... szúró, feszítõ égõ kellemetlen érzés. azt hittem aranyerem van. a proktológusom szerint végbélgyulladás, kaptam rá kúpot, amit elhasználtam, de most újra visszatért ez az érzés. valamint ez a gennyes valami is jelentkezik szinte minden székleteléskor. ami még feltûnt mostanában, hogy székelés elõtt kicsit fáj a hasam, de nem is tudnám megmondani hol, egyszerûen egy enyhe hasfájással jön az inger, ami gyorsan elmúlik és teljesen normális a széklet, tehát nyoma sincs hasmenésnek azóta sem. valamint én kicsit gyakorinak találom, hogy van amikor naponta 3x is megyek nagyvécére. ja és még egy dolog (semmit nem szeretnék kifelejteni, mert ti biztos tapasztaltak vagytok) a végbelemnél, tehát ha széthúzom egy kicsit, akkor tükörrel egy piros duzzanatot látok (erre is azt hittem hogy aranyér)
szóval ez az én történetem idáig, és kérnélek benneteket, hogy segítsetek, ezek lehetnek e IBD tünetek? vagy esetleg akinek van hasonló, mire számítsak? tervezem egyébként hogy visszamegyek az orvosomhoz, mert nagyon nyugtalanít ez az egész, már csak azért is, mert babát szeretnénk a férjemmel!
Elnézést a kicsit gusztustalan részletekért! elõre is köszönöm a segítséget!
Szép napot mindenkinek!

Nincs jelen

#7168 2009-01-21 10:30

Dusy
Tag

Szia Csiki!
Itt nincs gusztustalan részletek, mert sajna mi tudjuk mivel jár.  Én crohnos vagyok nekem kimondott hasi fájdalmakkal és hányással kezdõdött. De nem mindenkinek így kezdõdik.  Én feltétlenül aszt javaslom menj vissza a dokihoz és kérj beutalót szakrendelésre.  Akkor is fontos az egészség ha nem babát terveznétek épp, de így meg pláne az.  Ne halogasd Én nagyon elhalogattam és nem igazán nyertem vele, Te ne tedd menj mihamarabb vissza. Ne hagyd magad lerázni ragaszkodj hozzá, hogy küldjön szakrendelésre.
Kívánok mielõbbi jobbulást!    Dusy!

Nincs jelen

#7169 2009-01-21 10:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Csiki!
Üdv minálunk!:D:D
Elõször is minél elõbb menj vissza a   dokihoz!!!
A baba nem akadálya a betegségnek!!:D:D:D
Én sajnos nem tudok segiteni neked ebben mert nincsenek ilyenek nálam , de nagyon jó helyre irtál mert tuti , hogy fogsz segitséget kapni itt!!!:D:D:D

Nori!
Ha hiszed ha nem az én bélésem illetve kedves lakótársam forditva van beállitva!!:D:D
Amitt nme lehet vagy nem jó az nekem tökéletes amit meg lehet és jó aztat viszont nem szereti!!!!:D:D:D
A tápot meghagyom a rászorultaknak és kihagyom!!!Ha anorexiás lennék akkor lenne nekem negyon jó!!!:D:D:D
A narancsal semmi bajom jöhet!!!:D:D
És tényleg azért fõzök , hogy Roor megeegye!!!!:D:D:D

Lisa!
Tanulsz????:D:D:D

Judy!
Miért nem viszel akkor inkább otthonról kaját????:D:D:D:D:D

Ánya!
Norbi már nem engedi a puszilgatást , de szóban átadom!!!:D:D
Puszi nektek is!!
No azért tegnap tudtam pihenni egy kicsit!!!!:D:D

Pilli!
Elveszett királylány gratulálok!!!!:D:D
Jöhetnél azért egy kicsit sûrûbben is úgy mint régen!!!:D:D

Dani apuka!!
Mi van veletek??Nagyon izgulunk és várjuk az infókat!!!!
Lécci jelentkezzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Puszi nektek!!!!

Nincs jelen

#7170 2009-01-21 12:15

Agica01
Tag

Sziasztok!

Újra itt! Elõször is köszönöm még egyszer mindenkinek, aki írt nekem (bocsi neveket nem sorolnék, hátha kihagyok valakit), azoknak is akik gondoltak rám pénteken. A temetés rendben lezajlott, utána az a sok rokon mondjuk nem hiányzott otthonra (kb. 30) de ezen is túl vagyunk.
Lélekben sokkal jobban vagyok, és rendesen eszek is. :) Szüleim is "egész jól" viselik.
Bazsikát nem vittem el a temetésre, bár olvastam, volt aki mellette volt, és volt aki nem, én az utóbbi felé hajlottam. Még nincs 4 éves, és bár nagyon okos (milyen is lehetne?) nem érett még rá szerintem hogy ott legyen, és megértse mi történik.

A hozzászólásokból erõt gyûjtöttem, és a következõ "kedves" részvétnyilvánítót elküldtem a francba, aki odajött, és mondta, el tudja képzelni, hogy ez micsoda áldás a szüleimnek, hogy megkönnyebbülhettek! Mondtam is neki, igen, persze, gondolom neked is az lenne, ha az egyik gyereked meghalna, és már csak kettõrõl kellene gondoskodnod a 3 helyett! Hát szó nélkül faképnél hagytak. De nem érdekel. Jobban éreztem magam utána.

Sziszi, sokat gondolok rátok, erõt, kitartást, és csak azt tudom írni, amit a többiek, adj mihamarabb hírt magatokról, hogy mi van Danikával!

Mindenkinek a legjobbakat, puszi.

Nincs jelen

#7171 2009-01-21 13:11

roor
Tag

Halika!

Boldog Lucinapot!:D
Tehát Ágik,isten éltessen titeket.:D

Nincs jelen

#7172 2009-01-21 13:20

Lisa
Tag

Szisztok,
Roor: mit keresel Te ott ahol vagy? :D Munka, remélem nincsen semmi baj?

Nincs jelen

#7173 2009-01-21 15:14

én
Tag

Roor kedves! Találtam ám már képecskét magamról. Csak nem megy föl, mert még nem tudok kicsinyíteni, de holnap ígérem láthatsz és érzésem szerint legalább annyira leszel a képemmel elégedett, mint a hozzászólásaimmal!

Nincs jelen

#7174 2009-01-21 16:10

Dusy
Tag

sziasztok!
Én !
ha nem sikerül feltenni a képet küld el e-mailban aliosznak Õ felteszi neked. :

Nagyon boldog névnapot kívánok Ágiknak. :D

Nincs jelen

#7175 2009-01-21 16:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!
Köszönöm szépen névnapi jókivánságodat és a  rudikat is!!!!:D:D
Azért jó volt ma  megint veled lenni!!!:D:D

Lisa!
Nincsen semmi baj sõt !!:D:DRoor ma délután velem volt mert mentünk dokibácsihoz!!

Dusy!
Neked is köszönöm szépen  a névnapi köszöntõt!!!

Ágica!
Örülök , hogy jelentkeztél!!!:D
Gondolva volt rátok pénteken és ha személyesen nem is ,de lélekben veletek voltunk!!
Amit meg tettél nagyon jól tetted!!Legalább kimondtad magadból a véleményed és nem folytottad magadba ,aki meg bunkó az az is marad!!

Szóval voltunk ma Roorral dokibácsinál és inkább ne mentem volna!!!:(:(
Holnap reggel mehetek megint hozzá vérvételre és megbeszéljük a  tüki idõpontját!!!:(:(
Bár nagyon aranyos volt mert kérdezte mennyire emlékszem az elõzõ tükire és ha nem birom akkor inkább abbahagyja!!Mire azt mondtam neki , hogy altatásban erre közölte , hogy oké, de nem altatás hanem bóditás erre azt mondtam , hogy jó , de csak ha én dupla adagot kapok!!!:D:D
Röviden ennyi majd holnap mondom a többit!!!

Nincs jelen

#7176 2009-01-21 18:14

Ánya
Tag

Luci!
Mikor lesz a tüki? Mindig ragaszkodtam én is a bódításhoz, de dupla adagot nekem nem adtak. Kiváncsi vagyok neked adnak-e? Remélem, igen és be is számolsz az élményeidrõl!! A véred állapotja is nagyon érdekel!!Szóval, híreket felõled, belõled.... :D

Sziszi párja!!
Mi hír Danibatyuról?

Pilli!
Gratulálok a diplomádhoz! :D Tanulj csak, ezek szerint megéri :D :D

Lisa!
Te sem tudsz semmit Danikáról??

Ágica!
Továbbra is sok erõt kívánok neked, hogy tudjál még segíteni a szüleidnek is a gyászukban.

Dusy! :D :D
Köszi a képeket. pont ilyenekre vágytam!! Mi a neve a csöppségnek??

Youlcsi!
Nagynéni vagy már??

Judy!
A stílusod!! Nagyon tetszik!!

Zolcsi!
Mi van veled? Pocidon a pirosság, meg a fájdalom?? Hírt szeretnék felõled!!

Magamról:
Megkaptam a második B12 injekciómat. Eddig még csak képzelem, hogy több az erõm.
Holnap színházba megyünk. Az egész család. Remélem nem leszek nagyon fáradt.
Munka megy, megyeget. Várom a tavaszt, azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül! :D :D

Nincs jelen

#7177 2009-01-21 18:24

judy1981
Tag

Sok boldog névnapot az Ágneseinknek!!!

Danikáról, még mindig nem tudunk semmit? :(

Aiolosz: :D:D:D
Én: hát igen, ha Bp-i lennék, és nem keleti...
Csiki: menj orvoshoz. Magától biztos nem jön helyre. És ha kell, másik orvoshoz.
Luci: egy darabig itthonról vittem, de egyrészrõl a másnapos kaja már nem olyan jó, nekem legalábbis kell az étvágy fenntartásához a jó minõségû kaja, másrészrõl... á, hosszú.
És nem kell oda dupla adag bódítás, csak vagy 2 kilóval többet mondani. Ennek történetét nem írnám le újra :)
Ágica: hihetetlenül büszke vagyok rád. Én is valami ilyesmire gondoltam, amikor azt írtam, hogy "csöndben ráébresztettem volna, hogy mekkora bunkó". Gratulálok.

Ma sem voltam elájulva a kajától, de legalább ehetõ, és diétába passzoló volt :D Tegnap el is felejtettem leírni, hogy a déli töltött káposztát még megfejeltem este egy pizzával :D És túléltem.

Nincs jelen

#7178 2009-01-21 18:48

roor
Tag

Halika!

Ágica:örülök hogy összekanalaztad magad!És gratula hogy beszóltál nekik,nagyon jól tetted!És látod mennyivel jobb így?:D
Ha kell szólj be bárhol bármikor bárkinek!:D
Csiki:dokihoz vele,jobb ha elhajt a vizsgálatok után hogy nincs bajod mint hogy "közénk" tartozz!:D
Mondja ezt a hipohonder.:D:D:D:D:D
Lisa:mint már Luci kifejtette,mentünk dokibácsihoz elõbb leléptem a melóból és hát hol máshol tanyáztam volna mint a kéjbarlangban szép szõke hencegemmel!:D
Gondoltam hogy zavaró lesz hogy napközben láttok engem.:D:D:D:D:D
Ha Szisziékrõl tudsz valamit írj,mert senki nem jelentkezik tõlük,mi meg veszettül izgulunk!:D
ÉN:khm.....oké várom a képet.:D Mert kiváncsacsi vagyok.:D
Youlcsi:engem is izgat a dolog,hogy a kis pocaklakó pocaklakó e még,vagy már nagynénit csinált belõled végérvényesen!?:D:D:D
Ánya:tavaszvárással nem vagy egyedül,társad vagyok benne.:D
Judy:nekem rémlik ez a két kilóval több sztori.:D:D:D:D
Luci:nekem is jó volt veled lenni,de kicsit le vagyok lombozva hogy dokibácsi kínozni akar téged!
A rudikkal meg az utolsó morzsáig el kell számolnod!:D:D:D:D
Nóri:Lucinak is izlett a capuccinó.:D
Na tömören semmihez nem van kedvem.:D

Nincs jelen

#7179 2009-01-21 20:29

Dusy
Tag

Sziasztok!
A baba neve József Csaba :D és egy imádni való tündér :D :D :D

Nincs jelen

#7180 2009-01-21 21:50

én
Tag

Hát most én is rosszalkodtam. Nemcsak roor-nak szabad. Aiolosz kapitány ugyan helytelenítette, de azért édin segített. Na drága roor! Hogy tetszem?

Nincs jelen

#7181 2009-01-21 21:58

Lucifer
Tag

Halihó!

Ánya!
Nagyon jó az új avatarod!!!!!!!!!
Én is nagyon várom a  tavaszt!!!!!:D:D:D
Ha megvan az eredmén azt csak akkor tudom meg ha megint megyek dokibácsihoz viszont holnap megtudom mikor vam a tüki!!!Hát ma azt mondta , hoyg kapok bõven kábitót , de ha nem akkor kitõr a  luci gyalázat!!!:D:D:D
Vagy ha tényleg kérdezik hány kiló vagyok mondok vagy 80-at!!:D:D:D:D:D:DD:D:D:D
Élmény beszámoló??Hát nekem már most görcsben van a gyomrom az egésztõl pedig nem az elsõ , de nem is a  második tükim lesz!!De nem is inkább a  tükitõl félek hanem inkább az eredményektõl.Mind a tüki mind a  vérkép eredményétõl!!Ma megint felmerült  a vér kapás , de  dokibácsi aztat mondta , hoyg hát adna , de nem olyan jó olyan sûrûn adni!!!!Hát akkor ne adjuk és nem ellenkezem!!!:D:D:D
Te is nagyon vigyázz magadra és ne csak érezd hanem legyél is erõs!!!
Puszi nektek!:D:D:D

Roor!
Ha te levagy lombozva akkor én mit mondjak??Ott voltál végig velem hallottál mindent!!!:(:(
Látod én nagy fejtörést tudok okozni a  dokibácsinak!!!!De azért ügyi voltam mert tartottam magam és csak este pityiztem egy kicsit!!!!

Én !
Nagyon jó az avatarod neked is , de valahogy nem igazán tudom kivenni belõle , hogy most te fiú - vagy lány vagy??:D:D:D:D:D:D

Judy!
Lehet , hogy megfogadom a  tanácsod!!!!:D:D:D:D
Köszi neked is  névnapi kivánságodat!!!!:D

Na lépek mára ennyi és megyek eszek egy kis rudit!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7182 2009-01-21 22:00

Lucifer
Tag

Roor!
Holnap hivlak!!!!!

Nincs jelen

#7183 2009-01-21 22:24

youlcsi
Tag

hali!

nem vagyok még nagynéni, pedig már kellene :( holnapi nst-re már táskával várják a nõvéremet (bár a mai uh-on is úgy volt, mégis hazaengedték)
még majd jövök, hogy tudósítsam Tóbi születését :)

apropó! lehet, túl felületesen olvastam, de nem látom sehol: mi van Danikával?

Nincs jelen

#7184 2009-01-21 22:27

Dusy
Tag

Én!
nekem nem tetszik az avarod  :(  Lehetne jobb is  :D :D

Nincs jelen

#7185 2009-01-22 05:15

roor
Tag

Halika!

Youlcsi:még mi se tuddunk semmit Daniról!:(
A tudósítást várjuk.:D
Luci:hívj és egészségedre a rudit.:D
ÉN:ha úgy gondolod ez az avatar jó neked ám legyen,de aztán a poénokat is vedd.
Aiolosz isteni görög bölcsünk nem véletlenül szokott helyteleníteni valamit.:D

Nincs jelen

#7186 2009-01-22 06:28

Györgyina
Tag

Drágáim: mindig Danikincsemre és Sziszire gondolok. Remélem ez a hosszú hallgatás nem jelenti azt, hogy baj van. Ha Bárki is tud valamit, rakja fel ide, mert sokunk szíve dobog a kis Danicsomagért és Szisziért. Lehet fórum, telefon, akár postagalamb is, csak tudjam, hogy jól vannak.

Danikincsem Papa: kérlek, ha tudsz írj.

Minden jót kívánva várom az értesítést.                                                        Györgyina

Nincs jelen

#7187 2009-01-22 06:44

mercy70
Tag

Én!Hát kora reggel álmos szemeim kipattantak rendesen.De nem kellett volna fotózás elõtt egy kis szakál igazítás?  :)  :)  :)

Nincs jelen

#7188 2009-01-22 07:24

mercy70
Tag

A különbség Luigi,hogy Te szeretsz borotválkozni.   :P  :)

Nincs jelen

#7189 2009-01-22 07:38

Csiki
Tag

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, én is úgy gondolom legjobb ha visszamegyek az orvoshoz, legalább megnyugszom ha tényleg nincs semmi baj...

Nincs jelen

#7190 2009-01-22 07:53

Nelly
Tag

Luci utólag is boldog névnapot!!
Csak ennyi futja :D de nem felejtkeztem meg rólad,csak megyek dolgozni :D

Nincs jelen

#7191 2009-01-22 08:17

Lisa
Tag

Sziasztok,
Luci: sajnálom a nem túl jó híreket, sajnálom a tükit, meg mindent elhiheted és ne szomorítsa legjobb.barátnõdet, mert irgum-burgum lesz! Tessék nagyon vigyázni és írni!
Roor: nagyon jó, hogy ilyen vagy mint mindig és ennél több nem is kell szerintem egy igaz baráttól, hogy megy és Vele együtt izgul és Vele együtt van és aggódik.
Azt hiszem elmondhatom Luci, hogy én is ha szabad , de Te úgy is erõs vagy. A pityizés kell, csak vigyázz, hogy az egerek meg ne fulladjanak, mert már tele itták magukat...pasek mondta ezt nekem az utóbbi napokban amikor már az én egereim megfulladtak :(
KITARTÁST

Külön írom....

Tegnap beszéltem Sziszi férjével, és a mûtét az ma van. Így mivel semmit nem nagyon tudott mondani, annyit, hogy tegnap voltak a vizsgálatok a mûtét elõtt és , hogy jól vannak. Ma megint zargatom Õt, valószínû, hogy ha hazaért Tõlük.
Nem tudom miért nemír ide Õ el is tudná mondani napra készen, hogy mi van. NO majd megpróbálok mindent amit lehet kideríteni és írni.

Egyébként Manócska itt  MINDENKI Veled van, légy ügyes és vigyázz MAGATOKRA!!!!

Nincs jelen

#7192 2009-01-22 09:01

én
Tag

Köszönöm a "bókokat". Az az igazság, hogy borotválkoztam volna.... De sajnos elveszett a zongorám és azon tartottam a borotvámat!
Kedveskéim! Vidámkodjunk, élvezzük az életet, nevessünk sokat. A nevetés gyógyít!

Szerkesztette: én (2009-01-22 10:58)

Nincs jelen

#7193 2009-01-22 09:02

én
Tag

Látjátok, már nem vagyok fiatal, de azért izgulok és gondolok sok-sok szeretettel Sziszire és Danikára. Nem szeretem, ha egy gyerek beteg!!!!!!

Nincs jelen

#7194 2009-01-22 11:00

Vicaa
Tag

Hajrá-hajrá kis Danimotyóka, erõ-erõ neked Sziszi!!!! Nagyon sokat gondolok RÁtok!!!! Izgulok értetek!!!

Nincs jelen

#7195 2009-01-22 11:12

Marthuska
Tag

Sziszi! Én is sokat gondolok Rátok! Mielõbbi jobbulást, gyógyulást kívánok Daninak!
Puszi!

Nincs jelen

#7196 2009-01-22 11:16

Ánya
Tag

Lisa!
Köszi a hírt Danika felõl. Akkor ma van  a nagy odagondolás napja!!
Veletek vagyunk Sziszi család!!!

Nincs jelen

#7197 2009-01-22 11:41

judy1981
Tag

Én is, én is...

Nincs jelen

#7198 2009-01-22 12:18

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Nagyon sokat gondolok rátok és szoritok értetek!!!!
apától pedig várjuk az infókat!!!!:D

Lisa!
Tudom , hogy nagyon hálás lehetek , hoyg ilyen barátnõim vannak!!!És hálás is vagyok bár nem igazán tudom mivel visszaadni nekik ezt a  sok , nem is sok inkább rengeteg segitséget!!!
Én erõs vagyok??Hát ez csak a látszat hidd el.Nem igazán szoktam nyavajogni , de lehet , hogy már öregszem??Vagy csak tele a tököm ezzel az egésszel??Nem is tudom!Sajnos most a  leszarom bogyó se segit!!:(:(
Magam alatt vagyok nagyon , de próbálom titkolni , bár aki ismer az úgy is észreveszi a mosolyom mögött is!!!:D:D:D:(:D:D:D
Megvolt  a vérvétel majd hétfõre lesz csak készen , de mivel Budaörsön vették le igy csak azért nem megyek ki majd csak csütörtökön tudom meg az eredményét úgyan is jövõhéten csütörtökön reggel 7-re megyek tükire!!!!:(:(:(
Mit ne mondjak  a gyomrom már most görcsben van és a hányinger kerülget!!!:(:(:(
Amikor odaadta  a doki  a tükihez  a papirt , hogy mit kell tenni akkor azt visszaadtam neki és közöltem vele , hogy ez nekem nem kell adjon helyette receptet!!Azt monta , hogy micsoda igényes és válógatós vagyok persze mosolyogva és adta is  a receptet!!Sajna nekem a  ricinus nem megy le bár hogyan is próbálom!!:D:D
Miután látta rajtam , hoyg engem már most nagyon megvisel ez az egész és már majdnem elbõgtem magam nála igy magához szoritott megsimogatott és megpuszilt , majd közölte , hoyg nyugi nincsen semmi gond!!:D:D
Én csak annyit mondtam , hogy oké bár már most is olyan az állapotom , hogy egy gombostû se férne a  seggembe!!!:D:D:D:D:D
Közöltem vele , hogy akkor dupla adag mire azt mondta , hogy igen!!Hát nagyon remélem , hoyg be is tartja az igéretét!!!:D:D
Szóval ennyit arról , hogy én erõs vagyok!!!!
Látod a  látszat néha csal!!!!

No majd késõbb még benézek most ápolgatom a már döglött egereimet!!!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7199 2009-01-22 12:35

Györgyina
Tag

Kössz s híreket Danikicsrõl. Ha tudtuok még, írjatok.

Nincs jelen

#7200 2009-01-22 12:38

Lucifer
Tag

Lisa!

Köszönjük az infókat Danibatyúról és ha tudsz ma valamit légyszives irj!!!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb