#7201 2009-01-22 13:17

Dusy
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Lisa
Köszönjük a  híreket és várjuk a többit

Nincs jelen

#7202 2009-01-22 13:52

akiss
Tag

Sziasztok!
Végre elvették a Medrolt!!!! :D:D:D:D:D
Van helyette Budenofalk!!!
Fejlõdünk! Még a végén megmaradok! :D Már csak 10 a CRP-m 14 a vérsüllyedés, ezt kemény 1 év alatt értük el. Azta! Remélem nem járok úgy a Budenofalkal mint legutóbb, hogy erõsebben begyulladt a belem. Ezzel a kicsi gyulladással már el kell, hogy bírjon. Ha nem, balhé lesz! :D

Luci! Nem irigyellek. Jó a bódítás is. Én csak normál adagot kaptam, mégsem emlékszek semmire, csak rémképeim vannak. :) Sõt jobb mint az a'la natur, csak helyi érzéstelenítéssel, na az a király! :D

Danika nagyon szorítok neked! Sziszi, kitartás!

Nincs jelen

#7203 2009-01-22 19:33

Lisa
Tag

Sziasztok,
Úgy látszik, hogy Szisziékre akasztottam egy adagot a mûtéti hercehurcákból.
Danit ma nem mûtötték meg , holnapra halasztották, mert, hogy közbe jött ez meg az meg amaz...vártak-vártak 11 tõl aztán meg mondták, hogy majjjjddd holnap.
Gondolhatjuk, hogy milyen lehetett, fõleg a kis "zabásnak", hogy nem ehet és most megint nem ehet!
De köszönik szépen, hogy gondolák rájuk folyamatosan és akkor maradjon belõle holnapra is.

Jó éjszakát: Lisa

Nincs jelen

#7204 2009-01-22 19:47

Vicaa
Tag

Köszi a híreket Lisa, bár gondolom, hogy mennyire stresszelte õket, hogy mégsem mûtötték ma meg. :(
De holnap ugyanolyan erõsen drukkolok majd nekik!!!!!!!!

Én megvagyok, mostanában kissé fáradtan, Annácska is egyre több figyelmet igényel, egész nap egy kis duracell nyuszi, pakol, dumcsizik, sikongat, mutogat, és persze mindig azt akarja, hogy azokat a tárgyakat adjuk oda neki amik a felsõ polcokon vannak, elég kitartóan tud küzdeni értük. Ehhez már azért az anyai szigort is elõ kellett vennem, de azért megoldom a dolgokat. Próbálom ilyenkor elterelni mással a figyelmét.

Majd igyekszem jelentkezni, meg olvasgatni, addig is sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#7205 2009-01-22 19:56

Lucifer
Tag

Halihó!

Akiss!
Örülök, hogy nincs medrol!!!:D:D:D
Hát akkor ti nagyon ügyesk vagytok csak 1 évbe került ez az eredményed!!Nekem sajnos több éve nem tudják helyrerakni  a vérképemet!!:(:(De tudjátok , hogy mi a röhej az egészben??Hát az , hoyg én igy érzem jól magam mig ha valaki másnak lenne ilyen a vérképe az már a földön fetrengene!!!:D:D
Hát én se irigyelem magamat!!!:D:D:D:D

Lisa!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!:D:D
Köszönjük szépen a Danikáról szóló információdat!!Nagyon sajnálom , hogy nem jött nekik össze a  mai napon , de mi holnap is szoritunk nekik!!!Hát én nagyon sajnálom a kis betyárt , hoyg ennyi ideig éheztették és eltudom képzelni , hogy nézett amikor végre kapott enni!!Biztos azt gondolta , hoyg ezek nem normálisak miért éheztettek eddig??De sajnos holnap kezdheti szegénykém elõlrõl!!:(:(:(
Sziszit is nagyon sajnálom ,hiszen az ideg ammi benne van azt  most viheti át holnapra!!!:(:(:(

Én ma alig ettem valamit mert nincs is étvágyam meg tiszta ideg vagyok!!!Mindenféle gondolatok keringenek a  fejemben!!!És lehet , hogy tisztelt lakótársam megszimatolta , hogy mi vár rá és saját magától elkezdte a tisztitást!!!:D:D:D  De talán ez még korai hiszen egy hét van még hátra a tükiig és nagyon nem szertnék egy hétig ennyit randizni a porcelánnal!!:D:D:D
De vannak nekem nagyon kedves és aranyos barátaim akik szintén izgulnak értem , velem vannak és telefonon tartják bennem a lleleket!!!!:D:D

Roor!
Remélem holnap ha jössz akkor azt fogod hazudni , hogy milyen jól nézek ki!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7206 2009-01-22 19:58

Lucifer
Tag

Vicaa!
Nagyon vigyázz magadra!!!!
Annácskának meg gratulálok a pakolási mániájához!!!:D:D:D
Éegalább nem vagyok egyedûl igy a  Rolival!:D:D:D:D
Lehet , hogy titokban õk beszélnek egymással??:D:D:D

Nincs jelen

#7207 2009-01-22 20:14

én
Tag

Luci! A fényképed alapján jól nézel ki, ne izgulj! Roor nem fog hazudni holnap. A tükirõl meg még ne is ábrándozz, gondolj valami sokkal kellemesebbre! Olvass, ha van idõd és hagy Roli! Vagy fejtsél rejtvényt vagy esetleg fõzzél valami finomat roor-nak!
Nagyon sajnálom Danikát! Nem is értem, hogy lehet ezt valakivel megcsinálni? Elõkészítik mûtétre, hashajtás, nem evés stb. Aztán közlik, hogy nuku mûtét. Borzasztó dolog felnõttnél is, nemhogy még gyereknél!
Nóri! Hol vagy? Tud valaki Nóriról?

Nincs jelen

#7208 2009-01-22 20:31

roor
Tag

Halika!

Lisa:köszi az infókat,és természetesen holnapra is jut a drukkból meg odagondolásból!:D
Luci:hát szoktam én hazudni?:D:D:D:D:D
Neeeeem is.:D:D:D:D
Nem várok én hálát semmiért,ez csak úgy jön,mellesleg ha jól tudom leeszem nálad ezeket!:D:D:D:D:D
És igenis jól nézel ki,most én kezdek eltérni önmagamtól,mint ahogy azt Gyulával fel is fedeztétek.:D
Hiába,párocskám itthon van,fõz,én meg eszek és hízo.:D
60 kiló vagyok.:D
Naaaa????:D:D:D:D
Nórikám figyeled,így kell ezt csinálni,három hét három kiló fel.:D:D:D:D:D
Üsse kavics kölcsönadom a párom amíg hízókúrázol.:D
Álmos vagyok.:D
Youlcsi egyben vagytok még?:D

na joccakát:D

Nincs jelen

#7209 2009-01-22 21:01

Lucifer
Tag

Roor!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Én!
Köszönöm szépen az még egy nyár eleji kép!!:D:D
Fõzök én neki csak gyõzze enni!!!:D:D:D:D

Holnap túrós derelye lesz!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7210 2009-01-22 21:02

én
Tag

Huh! Az jöhetne nekem is!

Nincs jelen

#7211 2009-01-22 21:07

zotyesz
Tag

Porshe

Nóri hogy van?

Nincs jelen

#7212 2009-01-22 21:31

Dusy
Tag

Lisa!
köszi a hireket

Nincs jelen

#7213 2009-01-22 21:55

judy1981
Tag

Lisa köszönet a hírekért!
Na de ilyet... Inkább nem kezdek el szitkozódni. Úgysem segít :( De egy kicsit mégis. Normálisak????? ðÄ]][Äíij
Sziszi: Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, egyszer csak túl lesztek rajta. Szorítunk tovább.

Gyerekek, én ma olyan kajás vagyok, hogy ez már betetges. :D Eszek, és egy(?) óra múlva megint éhes vagyok. Már a tápszeren töröm a fejem.

Nincs jelen

#7214 2009-01-22 22:46

porshe
Tag

Vicaa!

Gyorsabban fejlõdik Anna mint gondoltam! :P Na valahogy ezt írtam le én is nemrég neked! Emlékszel? :D
Amúgy Nóri is hisztis lett! :(  Úgy földhöz vágja magát hogy csak úgy nyekken és azzal a lendülettel repül az ami a kezében van! Szóval nálunk is kezdõdik..... és hogy mikor lesz ennek vége?

Nincs jelen

#7215 2009-01-22 22:49

porshe
Tag

Hát tudjátok....nagyon csúnyát mondtam mikor olvastam Dani elhalasztott mûtétjérõl! Hogy tehetnek ilyet egy kicsivel? Ez felnõttnek is kínzás! A dokiknak kéne egyszer kipróbálniuk....!
Nagyon szorítok nektek Sziszi! Kitartás!

Nincs jelen

#7216 2009-01-23 10:46

youlcsi
Tag

hali!

nem hiszem el! még mindig nem szülünk!!! a nõvérem konkrétan karácsony óta utazótáskával összenõve él, de mindig hazaküldik...

luci! sajnos a dupla adag bódító sem tuti siker :( engem dottore dupla dormi mellett tükrözött, és azt hittem, ott maradok, aztán szegeden már meg sem lepõdtem, hogy csupán hülye lettem a vénás kis drogomtól, de bódulni egy istennek nem akartam. hát, üvölteni tudtam volna.
de utólag végiggondolva... volt már valakinek grommetje? na inkább 10 tükrözés, mint 1 grommet-berakás + leszívás... ez az, amikor az embernek már üvölteni sincs ereje, csak sírva reméli, hogy minél hamarabb kiszáll az orvos az "agyából".

Danikáról valami?

Nincs jelen

#7217 2009-01-23 11:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Na akkor ahogy én látom a  helyzetet a gyerkõceink most vannak a  hisztis korszakban a pakolásról már nem is beszélve!!!!:D::D:D

Porshe!
Jó látni titeket is!!Nóri és Tami ,hogy vannak???Hány kilók vagytok már???

Én már nem is csodálkozom semmin , de elmehetnek a búsba , hogy ezt megmerik tenni!!
Ezek után nagyon bizom benne ,hogy ma végra megcsinálják  a mûtétet!!!
Sziszi!Nagyon gondolok rátok és szoritok !!!!!!

Youlcsí!
Hát ez  a  gyerek sose fog kijönni?????Nem azt mondtad ,hogy megy  a tesód és akkor mostmár benn is tartják???Egy jó tipp a  gyerek kikergetésére!!:D:D:D  Fürödjön meg a tesód egy kád meleg vizben!!!:D:D:DHátha segit!!!!!!
Nekem a Niki igy indult meg , hogy elmentem fürdeni aztán jött utánna a  vizem!!!!:D:D
Bár én nem direkt csináltam hiszen minden nap kádban ülve fürödtem fürdök csak lehet , hogy a  viz volt egy kicsivel melegebb a szokottnál!!!:D:D:D:

MIvel csináltam melegszenyát  a páromnak reggelire és maradt még két kenyér azt megettük a  Rolival!:D:D
Szóval reggeliztem!!!!És van még egy darab rudim amit most eszeek épeen!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7218 2009-01-23 11:44

sziszi32
Tag

Haliho mindenki
Itt daniapuka
Na ma volt a nagy nap, tegpnap fél négykor szóltak hogy bocsi, de ma mégsem lesz operáció, aminek 11-kor kellet volna lennie.
Ma ismét 11-kor akartak nekikezdeni aztan  hozzáláttak már 9-kor, és nemrég hívott sziszi hogy már felvitték a szobára. Szegény kis zabagép, most legalabb három napig nem ehet.
Köszönöm mindenkinek aki gondolt ránk.

Nincs jelen

#7219 2009-01-23 12:28

nori
Tag

Sziasztok,

boccs hogy nem írtam de elég piszokul vagyok a napokban és jobbára csak alszom,akkor legalább elviselhetõ a lét.

Danira gondoltam,de mekkora tahóság,hogy így szívatják az embert apró gyerekkel együtt,hogy majd ma,majd holnap...se nem tudod a kicsit megnyugtatni,se magadat mert te is tiszta ideg vagy,szóval borzasztó..még egy kis kitartást,mi gondolunk Rátok!

Roor,
csak igyátok a diópáleszt,félreraktam néhány litert a talira,a cappucinnot meg bármikor újra elkészítem,ti csak fogyasszátok ha jólesik..

Luci,
megértelek,én is kész vagyok a tükitõl,de próbálj másra gondolni mert ha így folytatod csüt-re teljesen kikészíted magad fejben és még nehezebb lesz...nálam is rögötn hasmars van ha idegeskedem,teljesen átérzem min mész kersztül de erõs vagy és minden ok lesz..a dokid pedig szerintem jó fej,áteérezte hogy min mész keresztül,kíméletes lesz,meglátod.

Youlcsi,
szerintem a baba kell,hogy eldöntse mikor van az ideje,de hülyék a dokik,hogy a tesódat fuvarozztatják cuccostól oda vissza ilyen nagy pocakkal..

Többiek,
mindenkinek tünetmentes szép hétvégét kívánok,jó kajáláasokat,pihenést,örömet..

Üdv, N.:)

Nincs jelen

#7220 2009-01-23 12:34

Györgyina
Tag

Norikám, édes okos angyalom Neked is jó egészséget és jó hétvégét.

Nincs jelen

#7221 2009-01-23 14:05

Lisa
Tag

Sziasztok
"Daniapuka" köszönjük a híreket, csörgedeztem, de biztos visszamentél hozzájuk.
Örülök, hogy túl vagytok rajta, csak továbbra is KITARTÁST és puszillak Titeket!!!!
Lisa= D.

Nincs jelen

#7222 2009-01-23 14:24

judy1981
Tag

Végre. Danika most már rendben lesz.

Nincs jelen

#7223 2009-01-23 14:46

arpapa
Tag

Mielõbbi gyógyulás kívánok a gyengélkedõknek!

üdv:árpi

Nincs jelen

#7224 2009-01-23 15:59

én
Tag

De jó! Danika túl van. Nóri is jelentkezett! Sõt lett egy "állattársam"! Del! Meg ne sértõdj! Inkább repdessél!

Nincs jelen

#7225 2009-01-23 16:02

Györgyina
Tag

Danikics Apukája: köszönjük a híreket, jó egészséget, mielõbbi viszontlátást Sziszinek és Danibatyunak.

Nincs jelen

#7226 2009-01-23 17:16

Lisa
Tag

Sziasztok!
:D :D :D Luigi: én már megint lemaradtam mint a borravaló :D :D :D
A Vita topicban a hozzászólásod mire vonatkozik, vagy csak úgy jött és nem én vagyok értetlen :D

Húúú de rossz idõnk van, meg minden . A tanulás még megy , én meg még vagyok :D
Pilli látlak, jó itt látni Téged :D
Vicaa: Neked most itt puszi :(
Ánya: sztem is Kulcsár Ildikó az ász, nagyon szeretem a stílusát, a lap jár nekünk érdeklõdve és reménykedve várom a fejleményeteket, csak, hogy TUDD! :)
Árpi: rég nem látott "vendég" , írhatnál Magadról, hogy vagy? Tudod a szokásos is elég :D csak mégis...gondolom nehéz megérteni, én sem tudom (magamra vonatkozóan) , hogy érdekel, hogy mi újság!!!

No további szép estét, és a hétvégézõsöknek jó hétvégét és pihenést!
Roor: Neked , jó zabantásokat, Luci: Neked jó Roor-ozást :)
Én: nem is mertem említeni, hogy jó az avatarod :D

Nóri: jobbulást, gyógyulgass és vigyázz Magadra!!!
Judy: munkával, hogy állsz? Kikészít teljesen? :D
Zolcsi: fejlemények????
Zsenikém: természetesen Te midnig akkor jösz amikor Te akarsz :D , remélem még mindig oly szép az élet Nálad mint múltkor írtad...nnnaaaa vagyis, hogy JÓL VAGY!

Húúú ahhoz képest, hogy csak luigitól akartam kérdezni vlmit...

Sziasztok!!!!

Nincs jelen

#7227 2009-01-23 17:27

Ánya
Tag

Danikának mielõbbi bélbeindulást és nyugis ébredést és komplikációmentes lábadozást és .....
Sziszi és Dani apu!
nagyon nagy erõpróba volt ez a többször halasztott mûtét!! Most már készülõdök a kakis pelus!!!

Sokat gondolok Rátok!!

Nori! Erõsödj, a pihenés erre nagyon jó. Olvasni azért van kedved és lehetõséged?

Del!
Mi ez az új avatar? Nekem jobban tetszett a saját ábrázatod!! A kép az szép, de te szebb vagy....

Luci!
Nyugi! itt szurkolunk neked, nem lesz baj. Se a vérképeddel, se a tükivel, de tényleg korai még a szorongás....
Bár, vannak emlékeim, amikor még nekem is volt mit tükizni, nekem sem fért a zabszem se. De azért mondom a hülye nyugtató szöveget....Meg tudsz bocsájtani?

roor!
Jól jönnek azok a plusz kilók majd, ha nagyobb lesz a hajtás!!
Nagylelkû ajánlat, hogy kölcsönadod a párodat birodalmad Hízókúrázójának :D Ilyen egy önzetlen uralkodó!

Nincs jelen

#7228 2009-01-23 18:04

nori
Tag

De én nem kívánok ilyen "áldozatot" királynõnktõl,hogy nekem adja méd csak kölcsönbe is a párját...majd anyukám beizzítja a konyhát csak már normáliisan tudjak enni:)

Én,
szeretem a majmoka,áálatokat de hozzád szebb arcot képzelek,okosabbnak is tartalak-bár mint már párszor kiderült a majmok sem buta jószágok..én jobban szeretném a te arcodat,ne haragudj:)

Luigi,
téged is a mosolyod miatt szeretlek mindig jó volt ránézni az avatarodra, bár mint tudjuk a fõnix egy profi valami:) nekünk is minden nap igazi fõnixmadárhoz hasonlóan kell viselkdeni..különben szép a kép!

Aiolosz,
haragszol rám? Küldtem pár mailt,de semmi reakció,bocsánat ha rosszat mondtam volna, vagy meg se kaptad õket?

Hallott valaki A csirke,a hal és a királyrák címû spanyol dokumentumfilmrõl? Ha igen,kérem írjon..szeretném megszerezni ha lehet.

Ánya,
volna alkalmam olvasni,most nemrég kaptam egy szép Márai kötetet,a Füves könyvet,nagyon jó de nem igazán van türelmem,leginkább csak nézek ki a fejembõl...hogy haladsz a Papírsárkánnyal? Érdemes olvasmány? Jaj de imádom a jó könyveket,listám van mit akarok még beszerezni,elovasni..:)

Üdv mindenkinek!!! :):):):)

Nincs jelen

#7229 2009-01-23 18:30

Ánya
Tag

Nori! Ez a beszéd! nekem is legjobban a fejembõl kinézés megy :D :D Az mindig és mindig jól is esik :D :D

A könyv, amit ajánlok: Khaled Hosseini: Papírsárkányok/ hazatérés Afganisztánba.
Annyira jó, hogy hamar kiolvastam. Azóta még egyen túl vagyok, de az annyira nem volt jó, hogy a listádat hosszítsam vele.

Kívánom, hogy mielõbb juss olvasás üzemmódba!!

Lisa! A Nõk Lapja olvasás is közös pont ám!! Csak, hogy TUDD! :D :D :D

Nincs jelen

#7230 2009-01-23 19:41

Dusy
Tag

szia Danika apuka
nagyon örülünk, hogy túl vagytok rajta és kívánok mihamarabbi felépülést! :D :D

Nincs jelen

#7231 2009-01-23 19:53

Dusy
Tag

Nincs jelen

#7232 2009-01-23 20:59

judy1981
Tag

kicsit bõvebben:

Daniapuka: köszönjük, hogy informálsz bennünket. Szurkolunk azért a bizonyos pelusért. :D
Lisa: annyira nem vészes, csak a hülye emberek tudnak kikészíteni :D A nem peres eljárásokban nincs olyan sok adrenalin :D De azért nem unatkozunk. Épp egy elég érdekes ügy van kibontakozóban. Olyan tv ügyvédjébe való. Hú de kiváncsi leszek a végére. :D
Még egy kis kitartást a vizsgá(k)hoz.
Luci: rendben lesz az a tüki.
Zolcsi, Nelly: akkor holnap tali :D

Nincs jelen

#7233 2009-01-23 21:53

Lucifer
Tag

Halihó!

No itten vagyok  jelentemmég élek!!!!:D:D:D:D:D:D

Daniapuka!!!
Köszönjük szépen , hogy irtál!!
Örülök ,.hogy végre túl vagytok  a nehezéz innen már csak könnyebb besz!
Kitartó és gyors lábadozást ,de még gyorsabb gyógyulást kivánok nektek!!!Remélem  a bélmûkõdés hamar beindul és megérkezik a várva várt kakis pelus!!
Puszi Danibetyárnak és gyorsan jöjjön betyárkodni!!!:D:D
Puszi Sziszinek és neked is és vigyázzatok mindannyian magatokra!!!!::D

Nori!
Nem ilyeszgetni minket , hogy nem jössz !:D:D:D
A cappuccinó tényleg nagyon finom ügyes vagy!!!:D:D
Tessék minél elõbb meggyógyulni neked is!!!!!
A dokiról tudom , hogy nagyon jó fej azért járok hozzá!:D:D:D:D:D
Kikészülni??Már nem!!!:D:D

Ánya!
Köszönöm szépen!!Neked megbocsájtani??Miért is??Hiszen te nem  tudsz olyat irni nekem amiért megkellenne  bocsájtani!!:D:D:D
A nyugit meg  a belsõmnek kéne mondani , de sajnos nem hallagat rám!!!:D:D:D

Lisa!
Azért pihikézzél is nem kell annyira tanulni!!!:D:D

Ma megvolt a szokásos leszboszi napunk!!
Ami kivételesen még jobban esett mint máskor mert feledtette a  gondolataimat!!!:D:D
Manó!
Nagyon szépen köszönöm a  sok finomságot amit hoztál azt  a kagylót meg el is raktam magamnak hátha holnap megtudom enni!!!!:D:D
Roor!
Neked csak szimplán köszönöm!!:D:D:D:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!

Nincs jelen

#7234 2009-01-23 21:55

Lucifer
Tag

Judy , Nelly , Zolcsi!!!!
Nektek különösen nagyon jó hétvégét és érezzétek nagyon jól magatokat!!!!:D:D
Aztán beszámolót ám milyen volt a  tali!!:D:D:D

Ja!! - és a  sütivést azért csak módjával ám!!!:D:D:D:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-23 21:55)

Nincs jelen

#7235 2009-01-23 22:40

roor
Tag

Halika!

Sziszi,Dani és kedves Daniapu:örülök hogy végre ez is bekövetkezett és remélem az a fránya kakis pelus mihamarabb napi rutin lesz!:D
Erõt,kitartást nektek!:D
És köszönjük hogy jelentkeztetek.:D
Ánya:nem bánom a plussz kilókat,fõleg mert mellre mentek.:D
És ha kölcsön kell adnom a párom hogy Nóri hízzon,akkor saját magam szállítom le neki,csak elõte leltárba veszem minden porcikáját.:D
Nóri:khm...kérlek ne mondd hogy van még diópálesz.NINCS!Értettétek többiek?NINCS diópálesz,elfogyott.:D:D:D:D:D
Youlcsi:ez  a baby már most is lusti,nem lesz vele sok gond.:D Remélem azért még idõben vagytok és tényleg csak jól érzi magát odabent a kis huncut.:D
Leszboszi nap:nagyon jó volt,móka és kacagás,zabálás és pia vedelésig.:D
Most viszont már tente vagyok.:D
Joccakát.:D

Nincs jelen

#7236 2009-01-23 22:54

Pocak
Tag

Sziasztok!
Pocak vagyok, és colitises! Olvasgatlak benneteket egy ideje, és komolyan mondom, le vagyok tõle seggelve mennyi odafigyelés és segítõkészség van ezeken az oldalakon! Örülök hogy ide találtam, nagy segítség ez nekem hogy megértsem és megtanuljam kezelni ezt a betegséget!

Nincs jelen

#7237 2009-01-23 23:05

roor
Tag

Halika!

Helló Pocak!:D
Üdv itt minálunk.:D
És ha tudnád milyen kollektívan tudunk ám kirugni a hámból?!!!!!:D:D:D:D:D
És kollektívan hülyeségeket beszélni velem az élen.:D
Ha a betegséggel nem akarsz bajlódni,itt a helyed.:D
Hány kiló is vagy hogy segg-et emlegetsz?Csak mert itt általában popók vannak amik hízni szeretnének,többek között az én fenséges hátsóm is benevezett rá.:D
Kicsit írj magadról,hagy ismerjünk meg mi is téged jobban.:D

Nincs jelen

#7238 2009-01-23 23:32

Dusy
Tag

sziasztok

Deluigi  ha tudnád hogy eltaláltad   :$
na jó csak egy kicsit vagyunk azok. :D

Nincs jelen

#7239 2009-01-23 23:33

Dusy
Tag

sziasztok!
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Nincs jelen

#7240 2009-01-24 06:29

zolcsi
Tag

Szép jó reggelt!
Judy,Nelly köszi adást vettem 3-kor találka a megbeszélt helyen.Nellykém nagyon vigyázzatok tegnap voltunk Nyíregyen és igen trutyi a hozzánk vezetõ út tele kátyuval.:(:(:(

Deluigi ez az új avatarod hogy is mondjam :érdekes.....:D:D:D

Sziszi, Danibetyár, Daniapu a nehezén túl vagytok.Kitartás és reméljük a pelus is itt lesz hamarosan tele kakival.

Luci kedves jobbulást és vigyázz magadra.Jól értem tüki lesz?Kitartás.

Roorbaby hogy vagy?Olvasom segghízást helyeztél magadnak elõtérbe?Csak nehogy a ló túloldalán köss ki.Egyébként ha valaki tud alakformáló hízásról értesítsen.Nekem mindig a "mentõövem" éretzte meg ha sok volt a kalória.:D

Lisa drága.A fejlemények pocimmal minden okénak tûnik.Picit többet motyorog mostanában de ettõl eltekintve minden szuper.Jól vagytok?Pasekkal minden rendben és a madárkák is megvannak még?A sikeres vizsgákhoz gratula.:D A továbbiakhoz pedig neked is kitartás.

Tegnap szupi napunk volt.Lustizás egész nap délután pedig mozi.Aki szereti a vámpírokat és a vérfarkasokat annak ajánlom az Underworld 3-dik részét.:D.Vér, ezüst,szerelem,csapda stb.Nekünk tetszett.:D

Sziasztok!

Nincs jelen

#7241 2009-01-24 07:20

mercy70
Tag

Luigi!Ez a vidám fotó teszik nekem!Inkább ez vagy,ilyennek ismertünk.Jó hogy lecserélted.

Nincs jelen

#7242 2009-01-24 07:59

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Sok erõt a kis Danibatyunak a mûtét utáni napok átvészeléséhez, hogy utána újult erõvel rosszcsontkodhasson, boldogítva ezzel kis családosát! :)

Luigi, sztem is ez az avatar tükröz téged leginkább!

Nincs jelen

#7243 2009-01-24 08:41

Györgyina
Tag

Danikincs Apuka! Örömmel olvasom, hogy túl vagytok a mûtéten. Nagyon gyors és eredményes gyógyulást kívánok, Sziszinek pedig kitartást. Alig várom, hogy Sziszi leírásából értesüljünk a történtekrõl és Danibetyár viselt dolgairól.
Szívem minden  melegével Velük vagyok.

Györgyina

Nincs jelen

#7244 2009-01-24 09:51

Lucifer
Tag

Halihó!

Pocak!
Üdv itt minállunk!!!:D:D:D
Az jó , hogy olvasol az mégjobb , hogy ilyen véleményen vagy rólunk!!:D:D:D
A hsz-eidbõl itélve tényleg inkább csak olvasó vagy , de remélem ez változni fog és mostmár inkább irni fogsz!!!:D:D
Nagyon szivesen látunk téged is gyere sûrûbben és irj !!Mi itt mindenre vevõk vagyunk ám!!!!:D:D:D

Ma azt hittem végre tudok aludni , de nálunk mindig történik valami!:D:D
Ma sirásra keltünk és nem a  Roliéra hanem a  Norbiéra!!Ugyan is meghalt a család kedvence Tapi a  nyuszika!!!!:(:(
Tehát takaritás fertõtlenités mert van még egy nyuszika Töki aliasz Béla aki persze szintén kislány!!:D:D:D
Szóval nagyon jól indult a  napom!!
Valaki viszont a házban valami fokhagymásat csinál mert nagyon terjengenek a  fokhagyma illatok!!!:D:D:D

Luigi!
Hát látom új avatarodról nagyon megoszlanak a  vélemények!!:D:D:D
Szerintem jó!!:D

Méegyszer jó bulizást a  mai mini talisoknak!!:D:D:D

Nincs jelen

#7245 2009-01-24 10:37

Ánya
Tag

Luci!
részvétem Tapi miatt. Szegény Norbi!!
Ma is felejtést kívánok!!

Del! Ez a vigyori kép már nagyon jó!! A tükrözésrõl neked már csak "az" jut eszedbe??

Dusy!
Szépek vagytok a lányoddal, a kompozíció is tetszik !! tényleg huncutkák is vagytok, ahogy Del írta :D :D

Nincs jelen

#7246 2009-01-24 10:40

Ánya
Tag

Dani apu!
köszöjük a tegnapi híreket, de a mai is érdekelne! Nagyon várjuk!!
Nagyon át tudom érezni a helyzetet, mert a zárómûtétem utáni helyzethez lehet hasonló most Danikánál. Szóval nagyon kívánok neki jó kis bélmûködést!! Mielõbb!!
Nektek meg erõt és türelmet!

Nincs jelen

#7247 2009-01-24 10:44

Ánya
Tag

Pocak!
üdv a köreinkben!! :D
jó, hogy ebbe a topikba is eltaláltál! :D :D
Itt azután mindent lehet!! :D :D

A kedves szavaid jól estek :D :D

Nincs jelen

#7248 2009-01-24 13:19

Dusy
Tag

Ánya

köszi van egy programom avval lehet alkotni ilyeneket :d

Nincs jelen

#7249 2009-01-24 13:50

Lucifer
Tag

Halohó!

Köszönjük szépen!!:D:(

Ánya!
Felejtést?!Hát talán lesz mert jönnek át megint Roor-ék!!:D

Roor!
Miután tegnap nálam leszarom nap volt és a  fõzést is leszartam csak lájhtos kaja volt igy szegénykém nem tudtál enni!!:D:D:D
De ma igéretemet betartva fõzök neked!!
Szóval mai menü:
A család java része házi hamburgert evett!!!:D:D
húsgomboc leves tésztával
paradicsomos káposzta
és a ki nem maradhatatlan csülök!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7250 2009-01-24 14:23

Vicaa
Tag

Luci: lájtos kaja: csülök :D:D:D Kérdésem is lenne feléd: te mikor adtál elõször bolti tejet a gyerkõceidnek?

Luigi: az szted rossz, ha a fotód tükröz? :D Na nehogy levedd!!! :)

Ánya, örülök, hogy rendszeresen jelentkezel, s hogy jól vagy!!!

Pasek! Szorítok a jó CT eredményért!

Pocak! Üdv a fórumon és a topikban! :)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb