#7251 2009-01-24 14:37
- roor
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halika!
Na csak gyorsba.:D
Pusztítom tesómnál a göngyölt májat,aztán megyek és folytatom Lucinál a "kínkeserves" evést.:D:D:D:D
Délután meg kiruccanunk kicsit,úgyhogy lehet csak holnap jövök.:D
pá
Nincs jelen
#7252 2009-01-24 14:43
- Lisa
- Tag
Sziasztok!
Jó szórakozást Nektek és evés és evés...nem semmi GRATULA :D :D :D
Vicaa: szióka, jó látni Téged remélem minden ok. nem vagytok egyedül ugyi?
No nálunk a kajcsi megvolt sertés pöri fõtt burgonyával! Fini volt. Most egy pici pihi a délutáni roham tanulás elõtt :( már csak egy hét..sõõõt még annyi sem. Mint ha valami szilveszteri visszaszámlálás lenne olyan.
Zolcsi: köszönöm én jól vagyok és tanulok, tudtommal a madarak is jól van, így telefonon keresztül, ugyanis igen rég nem láttam õket sem :(
Luigi: csatlakozom az elõttem szólókhoz ez az avatar TE VAGY :D :D :D
Elveszett bárnykák Zsenik merre vagytok?
No további szép napot, ami igenborús...Linus mikor lesz szép idõ? :(
Nincs jelen
#7253 2009-01-24 15:27
- nori
- Tag
MIcsoda kaják vannak errefelé,ugye Pocok,érdemes ide társulni??:):):)
Jövök én is=D=D=D
Neeeeem,most készül finom csirkepörkölt krumplival savanyú uborkával (olyan "tatás" mert a nagyapám rakta el,naaaaagyon fffinom,ropogós,mm..) Mindjárt van étvágyam is:)
Luigi,hát ez vagy TE!!! Sterintem nagyon profi kép,sokkal jobb mint az elõbbiek,szerintem..üdv drága Marikádnak is..írj hogy sikerült a kirándulás!
Pasek,figyelj Lisára hogy ne kattanyon be eezektõl a száraz szövegektõl,Lisa te meg vigyázz Pasekra,mi meg gondolunk rátok,hogy jók legyenek az eredmények..:)
És lányok,ti kajáljatok,aludjatok nagyokat,a vasárnap arra szolgál-normális idõkben még arra szolgált:):):)
Roor,diópálesz igenis van,mert vagy 5 liter áll készletben,hogy felpakoljam és vigyem a randevúnkra!
Addigra legyártok még 2-3 ízû cappucinnót is,ha megmondjaátok milyen a kedvenc ízvilág...lesz mivel kényeztetni magunkat ami nem E betûs,de jólesik:)
Vicca,mit fõzöl.hogy vagy aktív Anna-baba?:) Most mit pakol nagy hevesen?:)
Pussz mindenkinek=D
Nincs jelen
#7254 2009-01-24 16:01
- aiolosz
- Tag
Na, ne mar kimaradjak, ha zabarol van szo :D
"Szarvasragu leves" lesz es utana "Vargabéles", majd estve kesz lesz a "Szarvas_sült Provenci módon füszerezve, Áfonyával" ;)
Nem en szakacskodom, hanem a "Fõnökasszony"...
Nincs jelen
#7255 2009-01-24 17:04
- youlcsi
- Tag
hali!
tegnap este bekerült a nõvérem a kórházba. ma reggel már úgy igazán beindult a dolog. 14-kor összejött a mûtétes team, mert kis kíváncsi Tóbi arccal elõre akart jönni (mondott a doki valami "szakszót" rá, hogy milyen fekvésnek is híjják az ilyet, de már nem emlékszem), úgy meg egy kissé nehézkes... én dokim szerint még kellett volna nagyon kemény 3-4 óra, és megvan, de mivel volt más is a szülõszobán, és nem tudtak volna 100%ig csak vele foglalkozni, úgy döntöttek, hogy nem hagyják szenvedni.
a lényeg: 14:30-kor császárral nagynéni lettem. 3730 g, 53 cm Ajsa. hosszú fekete haja van (sûrûbb, mint apájának :)) és csókos... olyan angelina jolie-s szája. de úgy ahogy van: GYÖNYÖRÛ!!!
ha apáját sikerült az esti leitatásból kijózanítani, akkor majd elékrem tõle a képeket, és mutizom :)
tsók!
Szerkesztette: youlcsi (2009-01-24 17:05)
Nincs jelen
#7256 2009-01-24 17:14
- nori
- Tag
Gratulálunk!!!!:):):)
Jó egészséget!
Köszi Ailolosz,hogy válaszra méltattál..:(
Nincs jelen
#7257 2009-01-24 17:24
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Vica! Hát én nem Luci vagyok, de azért írok a bolti tejes kérdésedre. :D Én tejes dolgokat: joghurt, sajt már korábban is adtam neki mint 1 év, kb. 8 hónapos volt. A tejet 1 éves kora után adtam neki, kb. 13 hónapos volt. Kiderült, hogy nem bírja a tápszer után, mert zsíros volt neki és kiütéses lett az arca. A gyerekorvos tanácsára parkolóállásra tettük a témát, nehogy késõbb komolyabb allergiát okozzon neki. Így most 18 hónaposan megpróbáltuk és úgy néz ki bírja, habár csak 1-2 hónap pihit javasoltak, de én inkább (túl) óvatos voltam. A kiütések egyébként már másnap jelentkeztek.
Youlcsi! Gratulálok! Jól megvárakoztatott benneteket a kis pöttöm! :D Várjuk a képeket!
Nincs jelen
#7258 2009-01-24 17:43
- youlcsi
- Tag
apája gyors volt. hja, még nem ivott :)
<kép>
õ az én puncis unokahugim :lol:
Nincs jelen
#7259 2009-01-24 17:50
- youlcsi
- Tag
és mégegyszer, a szemérmesebbek kedvéért már felöltözve :)
<kép>
Nincs jelen
#7260 2009-01-24 18:14
- sziszi32
- Tag
Haliho mindenki!
Itt ismét daniapuka!
Emberek ma reggel torténelmet írtunk, mert már megvolt az elso kakis pelus.
Danika még eléggé kedvetlen, szomorkás, bár délután már megeresztett egy rovid
mosolyt. Szerintem nemérti miért akarjuk halálraéheztetni :-), de lehet hogy holnap már
kaphat enni. Egyenlore ennyi, holnap igyekszem további hírekkel szolgálni.
Nincs jelen
#7261 2009-01-24 18:20
- Ági
- Tag
Kicsit lemaradtam, de én is szorítok a Kicsi Fiúnak...anyukájáéknak meg egy nagy pelussal :D
Pusz
Ági
Nincs jelen
#7262 2009-01-24 18:26
- Lisa
- Tag
Ez FANTASZTIKUS nagyon, de nagyn örülök!!!!
Gratulálok a pelushoz!!!
Ha már mosolyt is elereszt :D
Lesz itt ám munkátok :D
Minden Jót Kívánok Nektek, sok kakis pelust és semmi emléket neki...
Nincs jelen
#7263 2009-01-24 18:29
- Marthuska
- Tag
Szia Daniapuka!
Nagyon örülök, hogy szerencsésen beindult a bélmûködés. Csak így tovább! Bízzunk benne, hogy hamarosan már ehet is.
Minden jót kívánok! Puszi!
Szerkesztette: Marthuska (2009-01-24 18:31)
Nincs jelen
#7264 2009-01-24 18:32
- Norby1
- Tag
Daniapuka
Nagyon jó hír! Csak így tovább és szorítunk a gyerkõcért :)
Nincs jelen
#7265 2009-01-24 18:44
- aiolosz
- Tag
sziszi32 írta:
Haliho mindenki! Itt ismét daniapuka! Emberek ma reggel torténelmet írtunk, mert már megvolt az elso kakis pelus. Danika még eléggé kedvetlen, szomorkás, bár délután már megeresztett egy rovid mosolyt. Szerintem nemérti miért akarjuk halálraéheztetni :-), de lehet hogy holnap már kaphat enni. Egyenlore ennyi, holnap igyekszem további hírekkel szolgálni.
Üdv Fõsztorizó helyettes :)
A hirek jok es remeljuk a folytatas is az lesz..Dani buksijara egy virtualis simogatast kuldok.
Nincs jelen
#7266 2009-01-24 18:45
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Youlcsi!
Gretulálok neked és a nõvéredéknek is!!:D:D
Nagyon aranyos és szép baba!!::D:D:D:D:D:D:D
Nori!
Capuccino??Minden izében jöhet!!!:D:D:D:D
Lisa!
Puszi nektek és azért a tanulást ne vidd túlzásba!!!:D:D:D
Vicaa!
Nálunk mindenki korán kapot tejet!!:D:D
A Roli is itta már fél évesen és a joghurt puding is jöhetett!!!:D:D:D
Egy éves koráig csak forralva kapta mostmár nem forralom.Cumiba bele mikro és issza is!!!:D:D:DHa ti még nem ittatok tejet akkor eddig mit adtál neki????
Nincs jelen
#7267 2009-01-24 18:49
- Lucifer
- Tag
Daniapuka!
Hát ezek aztán a csodálatos hirek!!!!:D:D
Nagyon boldog vagyok ,hogy végre ti is megismertétek a kakis pelust!!!Szokjatok hozzá mert ezentúl ez lesz!!:D:D
Végre mosoly is jött kicsiny arcára.:D:D
Remélem sõt tudom,hogy minden oké és holnap már a kis zabagép is kap végre enni!!!:D:D:D:D:D
Vigyázzatok magatokra és remélem hétfõn már Danibetyár szedi szét a kórházat !!!:D:D:D
Puszi kicsiny buksijára!!!
Nincs jelen
#7268 2009-01-24 18:50
- aiolosz
- Tag
youlcsi írta:
" ...a lényeg: 14:30-kor császárral nagynéni lettem. 3730 g, 53 cm Ajsa. hosszú fekete haja van (sûrûbb, mint apájának :)) és csókos... olyan angelina jolie-s szája. de úgy ahogy van: GYÖNYÖRÛ!!!
Kedves Groszneni, gratulalok :D Jo egeszseget a tesodnak es az unokahuginak :)
A csaszarral nagyneni lettem, ugyan olyan jo duma, mint az "apává ítéltek"....Császár István utan szabadon...
Nincs jelen
#7269 2009-01-24 19:07
- Dusy
- Tag
sziasztok!
Youlcsi
gratulálok Én is és minden jót és legfõképpen egységet kívánok nektek. Én is sokat babázok a tesómék kicsijével, aki már majdnem 4 hónapos és mindig nevet. A baba tényleg GYÖNYÖRÛ! :D :D :D :D :D
Daniapuka
Gratulálok és is a kakis pelushoz és legfõképpen örülünk, hogy már van egy mosoly is. Kívánom, hogy a leggyorsabb felépülés az övé legyen. :D : D:D :D :D
Aliosz
Te meg micsoda finomságokról beszélsz itt nekünk. szívfájatáshoz elsõ osztályú! :D :D :D
Nincs jelen
#7270 2009-01-24 20:13
- Vicaa
- Tag
Kedves Daniapuka! Annyira fantasztikus, hogy már meg is van az elsõ kakis pelus! Kívánom, hogy gyorsan épüljön és mihamarabb jókat hamikázhasson a kis betyár! :)
Nori, ma bolognai spagettit csináltam, pipihusilevest, semmi extra. Bár én csak levest ettem, mert valamitõl nagyon csikart a pocim. Anna mindent pakol, amit elér, és állandóan mutogat. Nagyon szereti továbbá a tárgyakat, játékokat, illetv e a telefont is felénk mutatni, várja, hogy megdicsérjük, milyen szép is van neki, vagy pl. beleszóljunk a telefonba. :)
Nagyon szereti, ha belekóstolunk mi is az ételébe, egyáltalán nincs fennakadva rajta, de fordítva is imádja, ha kanalunkkal megkínáljuk azzal amit mi eszünk. Soxor nyújtja felénk a kanalát, hogy mi is kóstoljuk meg amit õ és ilyenkor jókat kacarászik. :)
Luci! Tejtermékeket már bõven kap, joghurtot, túrórudit, tejberizst, tejpépeket, pudingot stb. Csak konkrétan tejet nem adtam még neki, este még mindig tejpépet vagy tápszert kapott.
Akkor most már mi is megpróbáljuk, elvégre is nemsokára 15 hónapos lesz Anna.
Akiss, majd megírom, remélem nem lesz kiütése!
Youlcsi! Gratula a gyönyõrû babucihoz és a nagynéniséghez! :)
Nincs jelen
#7271 2009-01-24 20:45
- sanvito
- Tag
Szia Sziszi32, Daniapuka !!!!
Nagyon örülök a jó híreknek (kicsit lemaradtam.....) meglátjátok, a kicsik a gyógyulásban milyen NAGYOK !!!!!
Millió pussszz, kicsinek és nagynak... javulást, gyors gyógyulást.....
:):):):):)
Nincs jelen
#7272 2009-01-24 21:05
- akiss
- Tag
Daniapuka! Ez nagyon jó hír! További sok kakis pelust! :D
Vica! Akkor ti sem kapkodtátok el a tej ivás dolgot! :D
Nincs jelen
#7273 2009-01-24 21:26
- Nita
- Tag
Daniapukának köszi a híreket micsoda öröm tud lenni egy kakis pelus! Remélem mostmár minden rendben, és hamar hazamehet a kis betyár! :D
youlcsi! Édes a kis hölgyike, ha tudná hogy még csak kettõt pislogott, de már a meztelen képei fent vannak a neten :D Nagyon aranyos mi a neve?
Mindenkinek pussz..:D
Nincs jelen
#7274 2009-01-24 21:49
- Pocak
- Tag
Hát, üdv mindenkinek!
Elõször is köszönöm a szíveslátást, tudtam hogy jó helyre csöppentem! Úgy látom termékeny nap volt a mai, gratulálok a Babához Youlcsiéknak meg a sikeres mûtéthez Danibetyárnak, és kívánom hogy minél hamarabb erõsödjenek bele csodálatos világunkba!Luci kedves, a nyuszit nagyon sajnálom! Írok magamról néhány sort hogy legyen némi kép rólam! Én 36 éves Ffi ember vagyok Jánoshidán lakom, (Jászberény környéki település) amikor épp nem dolgozom, de az utóbbi 7 hónapot az m6-os autópálya építésén töltöttem ami remélhetõleg rövidesen folytatódik, ha kivergõdik az idõ végre valahára! Úgyhogy kedves Nori, meg mindenki aki a környéken lakik,mivel Bátaszék a második otthonom még 1 évig, szívesen vállalok fuvart IBD összeröffenésre, ugyanis érdeklõdöm a társaság iránt, remélem sikerül megvalósítani hogy személyesen is megismerjek minél többet közületek! Roor Drága, a hámból való kirúgás tõlem sem áll távol, mondhatnám azt is hogy én lehetnék királyságod sörfõzdéje lakatkulcsának õrzõje, de hát ezt ki kell érdemelni tudom én!
Daniapukának: Egy barátom épp tisztába rakta Kisfiát ezekkel a szavakkal" Kisfiam beszartál, egyemismeg", na ilyenkor tudom mit jelentenek ezek a szavak!
Nincs jelen
#7275 2009-01-24 21:59
- judy1981
- Tag
De jóó! A mai nap csupa jó dolgokat tartogatott nekünk.
Danika elsõ kakis pelusa. Ki gondolta volna, hogy egyszer így fogunk örülni egy kakis pelusnak :D Csak így tovább kisbetyár, ne kíméld az õseidet :D
Youlcsi is nagynéni lett. Csak feladta a kiscsaj, és mégis kijött, ha már enyhült az idõ idekint. "Tóbi:"(amíg nem tudjuk a neved) Te se kíméld meg semmi jótól a nagynénédet :D
Pocok üdv köreinkben. Figyelmeztetlek, hogy a fórum függõséget okoz :D És a hámból kirúgás... továbbképzések mindig vannak :D
Ami a mi kis kelet talinkat illeti: részemrõl jól éreztem magam. Úgy látom Nelly még nem ért ide, de meghagyom neki az élménybeszámolót, mégis csak õk voltak idegenben :D
Nincs jelen
#7276 2009-01-24 22:14
- Pocak
- Tag
Szia Judy1981
A függõséggel már nincs baj, nem bírok elmenni a gép elõtt úgy hogy ne kapcsoljam be!
Nincs jelen
#7277 2009-01-24 22:48
- zotyesz
- Tag
Porshe
Nóri hogy van?
Nincs jelen
#7278 2009-01-24 23:26
- én
- Tag
Jelentem voltam a metró áruházban. Ott sincs birsalma befõtt. Csak birssajtot találtam. Egyébként ma játék nélkül egész nap motyorkál és fájdogál a haskócim. De én erre most rosszalkodtam egyet: megettem két óriás pöttyös rudikát. Meglátjuk használ-e!
Örülök a mai napi jóhír termésnek. Seolnak megy a drukk! Szisziékre nagy nap virradt: végre egy kakis pelenka! Gratula Youlcsi unokahugicájához. Gyönyörû a baby!
Jó éjt mindenkinek. Tali holnap ugyanitt.
Ja és holnap mindenféle disznóságok lesznek nálunk ebédre: hurka, kolbi és csinálok hozzá tejfölös ubisalit. Kell a vitaminforrás így influenzajárvány idején.
Na tsók, szép álmokat, rózsás csókokat! Nyugodalmas jó éjszakát!
Nincs jelen
#7279 2009-01-24 23:29
- én
- Tag
Jah elfelejtettem. Egy kérdés Lucihoz: Hova, kihez jársz orvoshoz? Ha nem publikus, akkor dobj egy mailt nekem légy szíves!
Nincs jelen
#7280 2009-01-25 05:29
- Györgyina
- Tag
Danikincsünk Apukája: hát nem volt hiába a sok aggódás, szeretet, a kis Betyárotok és Sziszi és Te is helytálltatok. A mi kis szemünk fénye örömmel hallom gyógyul. További jó gyógyulást és nagyon várunk vissza Benneteket mielõbb.
Youlcsi: én nem ismertlek, de a babusz nagyon édes, és halál irigy vagyok, hogy Te vagy a nagynénje és nem én.
Boldog életet, jó egészséget kívánok Neki. Fotók tömkelegére várok vigaszdiíjnak. És pillája minden rezdülésérõl írj.
Szeretettel ölellek Mindnyájatokat Györgyina
Nincs jelen
#7281 2009-01-25 05:32
- Györgyina
- Tag
Porsche, Orsikám drágám! halottam, hogy Norikád beteg. Hogy van a mi kis mûvésznõnk? Remélem ez az üzenet már jó egészségben talál Benneteket. Kérlek, ha van idõd, írj, mert szeretném tudni, hogy minden rendben van-e?
Jó egészséget kívánva várom válaszod. Györgyina
Nincs jelen
#7282 2009-01-25 10:33
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Akkor forralva add neki még a tejet és ha gondolod adhatsz neki hozzá egy kis vizet!!!
Pocak!
Már ez a hozzáállásod is nagyon tetszik szerintem te a mi emberünk vagy és tuti ide tartozol!:D:D:D:D:D
Hát tali azért van és mindig nagyon jól sikerül és ezek után ha lesz eyg összeröffenés akkor kötelezõ lesz jönnöd!!:D:D:D
Hát ha Roor fensége nemharagszik meg rám akkor én szivesen rádbizom azt a bizonyos sörfözde kulcsot ,de bizonyitanod is kell azérta kiérdemléséhez!!!:D:D:D:D:D
Judy!
Köszönjük,de várom a további fejleményeket!!:D:D:D
Luigi!
Merre kirándultok??:D
Én!
Ment mail!!:D:D
Nincs jelen
#7283 2009-01-25 10:36
- Lucifer
- Tag
Aiolosz!
A tegnapi menû isteni volt a mai milyen??:D:D:D
Nekem irjátok ,hogy milyen a csülök????:D:D:D:
Hát a hurka meg a kolbász?????:D:D:D
Nincs jelen
#7284 2009-01-25 11:01
- aiolosz
- Tag
lucifer2007 írta:
"..Aiolosz!A tegnapi menû isteni volt a mai milyen??:D.."
Mivel csak a "Tarkonyos Szarvasragu_leves" es a "Vargabeles" keszult el, igy a "Szarvas_sült Provenci módon füszerezve Áfonyával" mara maradt. Viszont azt elfelejtettem, hogy "Párolt bébirépa" es "Hagymás Burgonya" lesz a korites.
Erdekes, soha nem szerettem a repat, legfeljebb ifjonckent edzes utan nyersen, de a Bébirépára nagyon raszoktam. Köritésnek es savanyusagnak elkeszitve is nagyon finom. A savanyusagot meg eddig nem keszitettem, csak keszen vettem, de majd en is fogok kesziteni, az tutti...
Nincs jelen
#7285 2009-01-25 13:20
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi,Dani és Daniapu:végre megvan a várva várt sz@ros pelus!:D
Akkor most mindent bele,adni azoknak a pelenkáknak!:D
Youlcsi:gratula!Hát ezt is megélted!:D
De áruld el mi a kismanó neve!:D
A sörfõzde kulcsát vihetitek,ugyanis nem szertem a sört.:D
Mai menü nálunk:káposztástészta.:D
És mivel hites uram elfelejtett tésztát venni,hát készített inkább õ maga.:D
És csináltam párolt piros káposztát.:D
Amit még nem tudom milyen lett.:D
Késõbb jövök,de a tavasszal beköszöntött a fejfájás is.:D
pá
Nincs jelen
#7286 2009-01-25 14:00
- Szilvike0522
- Tag
Sziasztok!
Elöszöris Sziszniek és Daniapunak kitartást,és sok erõt kívánok!
Danibatyunak,meg jobbulást,remélem gyorsan felépül,és elfelejti ezt az egészet!:)
Luci!
Sajnálom a nyuszitokat szerezz be egy másikat Bélának,nehogy bánatos legyen,és szerintem Norbinak is jót tenne!:):)
Roor!
Nem irigyellek a fejfájás miatt,hiszen tudom milyen pár éve nálam is megállapitották,hogy sajnos front érzékeny
vagyok,és 2 napja majd bele pusztulok anyira fáj a fejem.Vagyis tegnap estétõl!:(
Jelentem a körüményekhez képest jól vagyunk,Gergõ nappalos,Én pedig délután megyek 16:00-re dolgozni!
Voltunk vérvételen,és nagyon szép lett az eredmény legközelebb 3 hónap múlva kell mennünk,ha nem lesz semmi probléma!;)
Köszönhetjük Aiolosznak,és Dr.László Andrásnak!:):)
Judy1981!
Ha lesz erõm irok,de ez a fejfájás kicsinál rendesen!:(:(
Mindenkinek szép napot kívánok,és menjetek minnél többen sétálni,mert csudi szép idõnk van!;)
Még valami már 8kg hizott Gergõ!!!!!!!!:):):)
1000 pusszantás mindenkinek.....
Nincs jelen
#7287 2009-01-25 16:03
- én
- Tag
Sajnállak bennteket a fejfájás miatt! De nekem sajna minden frontra a beleim rendetlenkednek. Ezt ki tudnám hagyni!
A hurka, kolbi, tejfölös ubisali remek volt. A bélésem pedig le van....!
Luci valahogy nagy nehezen válaszoltam!
Vessetek meg: én a Baileys-t szeretem! de azt nagyon.
SokXcsók mindenkinek!
Nincs jelen
#7288 2009-01-25 16:04
- Dusy
- Tag
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#7289 2009-01-25 17:00
- youlcsi
- Tag
halihó drágáim!
írtam a nevét a paramétereivel együtt! tessék figyelmesen olvasni!
AJSA
Danikának ezer puszi! gyógyulgassál!
ja, mindenkinek tsók!
Nincs jelen
#7290 2009-01-25 20:18
- roor
- Tag
Halika!
Youlcsi ezer bocsánat,mivel ismeretlen ez a név,azt hittem valamit elütöttél a billentyûkön.:D
Mégegyszer sorry.:D
És ha majd erre jársz oszd meg velünk honnan e név,és mit is jelent.:D
Punnyadós vagyok,megyek meglátogatom a tisztítószerájt,aztán meg az altató szerájt.:D
pá
Nincs jelen
#7291 2009-01-25 20:28
- judy1981
- Tag
youlcsi: volt egy bátortalan tippem, hogy AJSA a gyerkõc neve, de azért mérget nem vettem volna rá. :D
Szilvike: pont írni akartam neked, hogy mi van veletek. Régen jelentkeztél.
Pocok: ha már megkaptad a kulcsokat, illik rendszeresen ide bekukkantani :D
roor: hol lehet egy ilyen emberre szert tenni? Katalógusból választottad? Esetleg mint Frankeinstein, összeraktad? :D Ez esetben kérem a receptet, és elkezdek gyüjtögetni :D
Luci: Nelly már írt egy szösszenetet a tali topicba.
Volt egy kb 10 perces város(központ)nézés, majd a fázókra tekintettel elsétáltunk egy pizzériába, és a pultos kiscsaj nagy örömére kb 4 órán át nem is jöttünk el. Kávé/capuccino, üdítõ és pizza volt terítéken.
Nincs jelen
#7292 2009-01-25 20:57
- roor
- Tag
Halika!
Judy:itt áll mellettem és mutattam mit írtál.:D:D:D:D
Nagy vigyor a fején.:D
És a mondat részérõl:furcsa mi?:D:D:D:D
Ja és azt is írjam meg neked hogy jól néz ki.:D:D:D:D
Megjegyzem délelõtt mikor gyurta a tésztát mélázott,ha ezt a lányok (a kolléganõi,a szerk. :D:D:D:D )
tudnák.....:D:D:D:D:D
Inkább ne tudják mert lecsapják a kezemrõl oszt oda a tésztagyár.:D:D:D:D
Viccet félre,õ még az a korosztály a fickókból,akinek a konyha nem a nõ felségterületét és kötelezettségét jelenti,hanem szeret benne ügyködni.:D
Hatalmas sikerrel.:D
Mert mint tudjátok nem vagyok konyhatündér,de enni imádok.:D
Nálunk õ a séf én meg a konyhalány.:D
Frankenstein nem tudna ilyet összerakni,de én se,ez a szülei érdeme.:D:D:D:D
Ha meg lenne ilyen katalógus,beszereznék egyet,akad olyan terület,amiben kipróbálnám a legújabb fejlesztéseket.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7293 2009-01-25 21:11
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Sziszi, Szisziférje és Danika, ez nagyon jó hír! Elõttem már mindent leírtak, de nagyon örülünk neki, sokat gondoltam rátok. Kitartást és nagyon gyors gyógyulást!
Youlcsi, gratulálok hogy végre nagynéni lettél és megérkezett a bébi, nagyon aranyos!
Többieknek jó éjszakát, és jó hetet, ne dolgozzatok sokat!!
Nincs jelen
#7294 2009-01-25 22:33
- Dusy
- Tag
sziasztok
Jó ét és szép hetet nektek
Nincs jelen
#7295 2009-01-26 07:57
- Györgyina
- Tag
Kedves Del: a ne offoljatok az azt jelenti, hogy ne írjunk? Bocs, de én nem tudom. Kérlek tájékoztass már légyszi.
Danikincsem, hajrá, gyógyulj, gyere. Sziszike, Szisziapa, visszavárunk mielõbb Benneteket egészségben, boldogságban.
Yulcsi: képeket még a babáról, gondolj szegény emberekre, akik nem lettek nagynénik és szeretnék látni az örömöd.
Dusy: én még nem üdvözöltelek, de most már itt az ideje. Én még új vagyok viszonylag, nem vagy egyedül, vagyunk néhányan. Én örülök Neked. Érezd jól magad a társaságban.
Nori: legyen szép napod. Vigyázz magadra, és lelekben készülj. Gyõzni fogsz.
Vicaa: Del tegnap kicsit szétszórt volt, bután példálódzott, ne haragudj. Gyönyörû Annádkácsnak százezer mosolygót és ugyanennyi szivet küldök.
Luci: tudod, amit megbeszéltünk, ha kellek, szólj. Amúgy meg ne izgasd magad, ha lehet, mert attól még csak betegebb leszel. Barát van bõven.
Lisa: én visszaszámlálnék Neked, ha tudnám hányadik napon tartunk, remélem már nem sok a vizsgádig, azután havaj.
Roor: ha Te királynõi teendõid miatt nem jössz, küld a Pacist, pláne ha fõzni is tud. Nálam ez a tipus bejön. Manót és Mayácskát pusz.pusz. Hajrá a gyerkõcért.
Judy: a gátyához sok erõt, a fönökeidnek kedélyes napot, a kutyáknak pusz, a kajád meg ne hagyd.
Akit itt nem emlitettem Azoknak is minden jót kívánok. Györgyina
Nincs jelen
#7296 2009-01-26 08:34
- youlcsi
- Tag
szép napot!
Ajsa: régi magyar név, jelentése: ajak.
akinek jobban tetszik, lehet török név is, jelentése: barázdabillegetõ
Ajsika
Nincs jelen
#7297 2009-01-26 08:42
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Luigi: HOL AZ AVATAROD?????
szép napot egyébként Mindenkinek!
Györgyinya: péntek a határidõ, a bûvõs nap :D :(
Nincs jelen
#7298 2009-01-26 10:16
- Ánya
- Tag
Sziszi család!
Nagyon, de nagyon örülök, hogy megvan a kakis pelus!!Ilyen gyorsan!!! Akkor ma már biztos lehet valamit enni!! :D :D
A nehezén már túl vagytok talán. Nekem ez volt a legnehezebb.
Azért híreket továbbra is várunk!
Youlcsi!
Ajsa csodás nagy baba!! Jó kis dundira hízta magát ott benn, persze, hogy nem akart kibújni, ha már, akkor az ajkát, száját (Ajsát) tolta elõre...Köszi a képeket meg a beszámolót.
Del!
elég visszafogott vagy... Hova volt a kirándulás? Beszámoló? kis új pocokról valami? Csak nem vagy beteg???
Mindenkinek, kicsinek és nagynak jó és szép élményeket a hétre.
Nincs jelen
#7299 2009-01-26 11:00
- Vicaa
- Tag
Tudod Luigi, ezek nem katonai intézkedések és nem csak a hátrányát kell meglátni, hanem azt is, hogy ezek a mi érdekeink is, hogy figyelembe vegyük és a mi védelmünket is szolgálja.
Györgyina köszi a kedvességed, Annának ha hazaérek átadom a puszikat. :) (most gazdasági statisztika órán vagyok)
Nincs jelen
#7300 2009-01-26 12:23
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Deluigi ez az eddigi legjobb avatarod.:D:D:D:D:D
Ezért én is követlek illetve én hamarabb töröltem(tegnap).Miért?
Mert aki ismer az már tudja milyen vagyok aki nem az pedig a talikon pótolhatja.:):):):)
Ma szabin vagyok de a kertben ügyködöm.Meló ezerrel.
Sziasztok!
Nincs jelen