#7301 2009-01-26 12:38
- Pocak
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Hello Mindenki!
Kinek köszönhetem meg a be iktatásomat? Ígérem, felnövök a feladathoz és nem fogom hûtlenül kezelni a rám bízott javakat!
Nincs jelen
#7302 2009-01-26 12:42
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Puszi mindenkinek!!:D:D
Fiúk!!
Valamirõl lemaradtam????
Mi ez a hirtelen avatar változtatás????
Most nem igazán tudok mit irni közeleg a csütörtök!!!:(:(:(
Györgyina!
Köszönöm szépen , de megoldottuk!!:D:D
Szilvike!
Puszi nektek is , örülök , hoyg végre jelentkeztél!!
Örülök , hogy Gergõnek jó a vérképe annak mégjobban , hogy hizott már 8 kg-ot!!!:D:D:D:D
Csak igy tovább!!
Adhatnátok hizási tanácsokat az itteniekenek!!:D:D:D
Nori!
Jobban vagy már???
Nincs jelen
#7303 2009-01-26 12:43
- Lucifer
- Tag
Pocak!
Roor fenségének köszönheted!!:D:D:D
De ha már megkaptad akkor tessék is jönni!!!:D:D:D
Nincs jelen
#7304 2009-01-26 13:39
- nori
- Tag
Helló,
jó munkát mindekinek,aki melózik-bármit is...
Én idegölõ-nyugtató dolgokat csinálok (hungarocellbõl karácsonyfadíszt,jó elõre dolgozok,mi?:)),ha épp nem a porcelánra járkálok,sehogy sem hogy megszabaduljak ettõl a valamitõl,megy a hasam,esténként felmegy a lázam kicsit,nincs is nagyon étvágyam de lenyomom legalább a tápokat,vitaminok marék számra..talán jobb lesz mostmár..
Legjobban az idegesít,hogy nem rendes a székletem.De tudjátok milyen.
Örülök,hogy jönnek-mennek a jobbnál jobb babahírek:):):) Cak így tovább!!!
Te Roor,hol ismerted meg ezt a régivágású de modern úriembert? Csajok,arra kell nyomulgatni nekünk is:)
A hízási tanácsok jöhetnek!!!! Levadulok mikor vki azt mondja,hogy 4-5 nap alatt feldobott 3 kilótmert voltak pl.falunk és milyen jókat zabált..hát én is elnehetek de csak csorgathatoma nyálam..most a napokban pl.sült hurkáról tepsis krumplival,savanyú káposzta a vágyálmom,arról álmodozom!:):):)
Nincs jelen
#7305 2009-01-26 15:14
- Vicaa
- Tag
Luigi! Örülök, ha a valóban egyértelmûen félreérthetõ: "akkor azt mondom, hogy HAZUG vagy" mondatod nem állítás volt, amely nem feltételes módban íródott.
Nem szükséges bocsánatot kérned, megjegyzem továbbá, ahogyan írtam is neked ha nekem problémám van valakivel igyekszem nem a fórumra behozni, hanem egymás között megbeszélni. Semmi értelmét nem látom annak, hogy ezt most behoztad a topikba.
Itt cél a vidámság, összetartás, egymás segítése, nekem nem kenyerem a veszekedés, vita, pláne a nézeteltérések kiteregetése.
Magánvéleményem pedig az, hogy ha Gigit sértette a hozzászólás és kéri a törlését akkor az teljesen érthetõ számomra. De amikor ezen hozzászólás íródott még nem is voltál regizve itt, és akkor azért megkérdezem, hogy visszaolvastad azt is, hogy engem anno ki és mikor bántott meg, vagy egy másikunkat, vagy harmadikunkat és azoknak is kéred a törlését?
Szerintem bolhából elefánt lett csinálva, pláne azért mert írtad, hogy töröltetni szeretnéd magad a fórumról.
Békepipa elszívva.
Nincs jelen
#7306 2009-01-26 15:25
- Dusy
- Tag
sziasztok!
MINDENKINEK SZÉP NAPOT!
GYÖRGYINA SYA
Üdvözlek Én már lassan egy éves leszek erre csak néha trehány vagyok és nem írok csak olvasok . :D
Mindenkinek puszi
Nincs jelen
#7307 2009-01-26 18:00
- Györgyina
- Tag
Dusy: bocsáss meg, de mivel én még uj vagyok, nem találkoztam Veled és ebbõl hittem, hogy Te is új vagy. Akkor üdvözölj Te engem, nekem az is jól esik. Minden jót kívánok, ha régi, ha új vagy.
Szeretettel ölellek Mindnyájatokat Györgyina
Nincs jelen
#7308 2009-01-26 19:27
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Nagyon le vagyok maradva és már a fonalam is teljesen összegabajodot!!!!:D:D:D:D
Törlés??Mi van???:(:(:(
Ideges vagyok!!
Ha ideges vagyok akkor valamit csinálnom kell!!
Na ez az én esetemben mivel itthon vagyok nem más mint a takaritás!!
És ha takaritok akkor jajjjj a gyerekeimnek!!!
Ma a Norbinak spéci mert az õ szobáját céloztam meg!!!
Azért mondanom se kell mennyi szemetet dobtam ki!!:D:D
A rend kész és jajjjjjj neki ha kupit csinál mert most toroknak esem!!!:D:D:D
Holnap a Niki szobája jön!!Az nem lesz semmi!!!:D:D
Nori!
Szomorúan olvasom , hogy te még mindig nagyon nem jól vagy!!!:(:(
Gyorsan gyógyulj meg és egyél bogyó expressz gyorsasággal postázva!!!!:D:D
Ne csak álmodozz hanem végre tudjál ennni is!!!:D:D
Lehet , hogy ha innál egy kis diópáleszt akkor jobban lennél??:D:D:D
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-26 19:28)
Nincs jelen
#7309 2009-01-26 20:11
- roor
- Tag
Halika!
Összevissznya.
Yuolcsi:köszi a névmagyarázatot,szép né az fix,és a képeket elnézve rá is szolgált a kis huncut.:D
Györgyina,kedves,Luci megold mindent,de talonba tartja ám a felajánlásod.:D
Pocak:én bátorkodtalak "lovaggá" ütni,aztán jaj neked ha a sör készletek elfogynak.:D
Addig nem akasztjuk össze a bajszunk,amíg az éléskamra kulcsát nem kéred.:D:D:D:D
Képet magadról,de izibe ám,mert furdal a kiváncsiság és tudod mi jár ha egy uralkodót soká váratnak?!FÕVESZTÉS!:D:D:D:D:D:D:D
Nóri:hízni,hízni.:D
Sziszicsalád!
Minden jót nektek,de azért már jöhetnétek!:D:D:D:D
Na hogy hol szedtem össze eme szende embert,aztat priviben mondom ám csak el.:D:D:D:D
És nem adom!:D:D:D:D
Drágáim.
Ezek a képlevételek engem nagyon elszomorítanak. :(
A ti döntésetek,de én pityegek miatta.
Ez nem igazság.
Khm.....mentem vízszint,tente.:D
pá
Nincs jelen
#7310 2009-01-26 21:06
- Pocak
- Tag
"aztán vissza jöttem mentem a sör gyárba, ihatok egész nap mindig lesz maláta"
az éléskamra csak akkor kerül veszélybe ha be zárod a sörcsapot, de ilyet nem tesz egy felelõség teljes Királykisasszony, nem hagyja szomjazni népét. Ugye? A kép folyamatban van, de hát kire hasonlítok legjobban? hmmm ........... Dávid szobra? :)
Na szép estét mindenkinek.
Nincs jelen
#7311 2009-01-26 21:20
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Dani apuka!!!
Mi van veletek???Hogy vagytok??Remélem nincsen semmi gond!!Kérlek irjatok!!
Roor!
Nyugi az éléskamrádat senki se meri kinyitni!!!:D:D:D
Pocak!
Komolyan mondom nagyon jó téged olvasni!!:D:D
Olyan jókat tudsz irni , hogy csak na!!:D:D
Olyan vagy mintha már nagyon régóta ismernél minket , és én ennek nagyonn örülök!!!:D:D
Tényleg kérünk képet!!!!!
Képtelen fiúk!!
Bár még mindig nem tudom mi az oka ,hogy levettétek az avatarotokat , és ezt nagyon sajnálom , de ha már magatokról nem is tesztek képet akkor legalább valami vagy valaki másról!!A valaki az lehet akár a szomszéd macskája is!!!!:D:D:D:DD:D
Holnap már kedd a fene egye meg!!
Lisa!
Minden oké??:D
Nincs jelen
#7312 2009-01-26 23:31
- Dusy
- Tag
sziasztok
Györgyina üdvözlek közöttünk: :D
Remélem jól vagy manapság?
Mindeniken kívánom a legjobbakat és szép álmokat!
Puszi nektek
Nincs jelen
#7313 2009-01-27 08:28
- Györgyina
- Tag
Daniapuci: már nagyon várom Danikincseteket és Sziszikét. Ha tudsz írj. Jó egészséget és sok mosolyt kívánok Nektek.
Dusy: köszönöm az üdvözlést és nem különben küldöm Neked.
Lucikám: megértelek, én is be lennék. De tudod, hogy muszály. Én, mint tartalékos játékos bármikor.
Kukoricakonzerv:j örülök, hogy hallatsz magadról. Több jobb lenne.
Del: kedves Barátom. Lelked legyen derûs. Napod legyen jó. Marikát puszilom. És babát Neked amenyit csak szeretnél.
Ágikám: remélem túl vagy az elsõ sokkon. Most okosan, támogatóan döntsetek, ahogy a többi Társunk is javasolja.
Roor: nem tudom megérem-e még azt a napot, mikor fényes orcád megpillanthatom. És rosszul esik, hogy a Pacist kisajátítod. Nem vagy empatikus azokkal, akiknek nincs Pacisuk. Én mindenem megosztanám Veled. Pl. Marcuska kutyuskát is szívesen kölcsön adnám, hogy simikézd egy kicsit. Nekem Õ a fõ kincsem. Gondold át mégegyszer.
Luci: szerda-csütörtök- olé péntek. Már csak 3 nap. És buli, pihi, és minden amire vágysz.
Vicaa: jó egészséget, szép körmöket és Annácskának ezer puszit küldök, nyisd az ablakod. megy.
Nori: szívem csûcske: legyen ma jó napod. És semmi para. Csak enni-enni és pihizni, mert nagyon várom a finom ebédet, amit Te a kezecskéddel készítessz.
Kedves Ánya! Neked is szép napot és jó egészséget kívánok.
Magamról: köszönöm jól vagyok, semmi gáz egyelõre. Napjaim derüsek, csak Roor-hoz hasonlóan kicsit lusti vagyok. De ez még nem tragédia, hátha egyszer megjön a kedvem a munkához is.
Ebben a reményben ölellek Benneteket és akit itt nem emlitek Azokat is. Györgyina
Nincs jelen
#7314 2009-01-27 09:01
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Nincs jelen
#7315 2009-01-27 09:14
- én
- Tag
Kedves forumozók! Kaptam egy olyan visszajelzést, hogyha nem vállalom magamat és a profilomat, akkor az olyan mintha átvernélek titeket. Most leírnám errõl a véleményemet.
Nekem errõl kicsit más a véleményem. Nem vagyok és senki sem köteles egy internetes oldalon vagy fórumon saját néven, saját profillal megnyilatkozni.
Erre a fórumra kivülrõl is rá lehet tévedni és vannak emberek, akiknek köze sincs az én betegségemhez, de még máséhoz sem.
Ez éppen olyan, hogy az orvosomtól is elvárom. hogy tartsa titokba a dolgaimat, betegségeimet.
Én tényleg beteg vagyok, nem akarok senkit átverni, nem is vertem soha. Ha ti ezt a dolgot így gondoljátok, akkor sajnálom! És csak azt tudom javasolni, hogy tegyétek zárttá a közösséget, tehát csak nicknévvel és jelszóval lehessen betérni a fórumra.
Értsétek meg, hogy én pl. nem szeretném ország, világ elõtt arccal vállalni, hogy pl. folyik a trutyi a hasamból. Kinek mi köze hozzá? Veletek szívesen megosztom, mert sokan közületek hasonló cipõben járnak, de nem szeretném ezt közhirré tenni!
Ha majd zárt lesz a közösség és csak regisztrálás után és jelszóval lehet oda bejutni, akkor majd vállalom az arcomat. De így nem!
És ha ezért ki kell pottyannom, akkor inkább kimaradok és kérem, hogy törüljetek a fórumról!
Ha vállaltok így is vagy zárttá teszitek a közösséget, akkor szívesen maradok!
Mindenkinek szép napot!
Lucinak, Seolnak megy a drukk!
Jah! És mostanában én is rengeteget eszem, híztam is ..... kg-t! :)
Nincs jelen
#7316 2009-01-27 09:18
- Szilvike0522
- Tag
Lucifer!
Hizási tanács:Én!!!
Szinte mindig az van amit szeret igyekszem oda figyelni rá,hogy egyen rendszeresen,és ha nem éhes akkor is eszik pár falatot!;)
Luigi!
Találtam egy cicát a pékség elõtt,és nála volt az avatarod!:):);)
Akkora feje van a cicának,és olyan kis husika volt!Biztos kandúr,de azért meg etettem!:):)
Sajnáltam szegényt...azt kellene utcára ki tenni,aki kirakja az állatot legyen az kutya,macska bármi...!:(
Nincs jelen
#7317 2009-01-27 09:23
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Ma nem dolgozom :D
Én: engem nem zavar,hogy makis képet tettél fel..:D én imádom a makikat :D
És egyet értek veled,csak most lusta vagyok kifejteni bõvebben :D
Luci lélekben veled vagyok,minden rendben lesz...:)
Most megyek...takarítani kéne meg valami eledelt elõvarázsolni :D
pussz mindenkinek
Ui:Zolcsi sajnos nem sikerült..már nincs..utána is telefonáltam..sajnálom.
Nincs jelen
#7318 2009-01-27 09:25
- Szilvike0522
- Tag
Én!
Szerintem senki nem fog törölni,mert ez butaság,hogy kép kötelezõ!
Nekem sincs,igy is szeretnek,és itt vagyok!
Egyébként nézd csak meg mit irt Lucifer lehet szomszéd macska is,és mégegyszer nem kötelezõ!!!;)
Bárki le szedheti innen.....
Ezer pussz....
Nincs jelen
#7319 2009-01-27 10:00
- sziszi32
- Tag
Üdv mindenkinek!
Bocsi hogy nemjelentkeztem, de tichnikai gondok voltak.
A lényeg hogy holnap már sziszi és dani is ithon lesz velem,
mert kiengedik õket a kórházból.
Köszönöm sépen az érdkõdést.
Daniapuka
Nincs jelen
#7320 2009-01-27 10:06
- én
- Tag
Nem is azt gondolom, hogy bárki töröl, legföljebb, ha én kérem azt!
Azért kösz a bíztatást! De kedves moderátorok és alapítók! Meg kéne gondolnotok, szavaztatnotok, hogy tegyük zárttá a fórumot. Legyen ez a fórum olyan, mint az orvosi titoktartás. Legyen egy idemutató link, mint ahogy egyébként is van. De ne lehessen megtekinteni vendégként, hanem csak regisztráltként.
Akkor majd én is vállalom a nevemet és arcomat!
Nincs jelen
#7321 2009-01-27 10:15
- judy1981
- Tag
Én: engem nem zavar, sokáig én sem toltam fel a képem :D Szerintem ez mindenkinek a maga döntése.
Daniapu: várjuk Sziszit és a Kisbetyárt is. Akkor minden rndben, ha már hazaengedik õket :D:D:D
Munkát szimulálok. Majdnem elaludtam, így innom kellett egy kávét. Most már jobb, csak kedvem továbbra sincs dolgozni. :(
Nincs jelen
#7322 2009-01-27 10:36
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Daniapuka!!
Hipp - hipp - hurrá!!!!!:D:D:D
Ennek a hirnek nagyon örülök !!!!:D:D
Köszönöm , hogy jelentkeztél már a frászt hoztad ránk , hogy mi van veletek!!!!!De a lényeg , hogy minden oké és ami a legjobb , hogy holnap hazamehettek!!!!
Puszi nektek!!!
Györgyina!
Tudod mire vágyom ???Leginkább arra , hogy mondjuk szombat legyen!!!:D:D
Holnap kezdõdnek az elõkészületek!!:(:(:(
Én!
Nem tudom ezt ki mondta neked , de bevallom öszintén nem is érdekel!!!
Itt nincsen olyan , hogy kötelezõ!!
Aki akarja felrakja a saját képét aki nem az nem!!
Senki nincsen ezért kitiltva vagy esetleg kiutálva , sõt mi mindenkit szeretünk ha van ha nincs avatarja!!:D:D
Az , hogy itt vagy azt pedig ne az tegye már függõvá , hogy milyen képpel szerepelsz!!
Nagyon szivesen fogadtunk téged amikor még nem volt semmi képed és most is szivesen látunk!!:D:D
Nem kell elmenni egy ilyen kis hülyeség miatt!!:D:D
Van aki sûrûn változtatja az avatarját és nem mindig a sajátja van fenn!!Pl:Pasek!Na aztán õ is tudott felrakni már képet amirõl azt se tudtuk micsoda!!!:D:D:DArról már nem is beszélve , hogy vannak olyan tagok is közöttünk akiket nagyon régóta ismerünk és soha se raktak fel magujról képet!!!!:D:D
Szóval egy a lényeg nem kell ilyenen megsértõdni senkinek és a saját szived joga eldönteni mit is akarsz!!!:D:D
Tényleg lehet a szomszéd macskája is!!!!!:D:D:D
Nelly!
Tudom , hogy lélekbem velem vagy és talán most rám is fér az amit mindig neked mondtam , hogy "SZÉP AZ ÉLET":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nori!
Jobban vagy már??Hat már a bogyó amit küldtem??:D:D
Vicaa!
Merre vagytok????
És most kezdhetném a listátr irni , hogy ki hol van??????
Ezt most mindenki vegye magára mert ha neveket irnék akkor nagyon sokáig itt ülnék a gépnél!!!!:D:D
Luigi!
Neked viszont külön irok mert nem vagyok hozzászokva ahhoz , hoyg ilyen keveset irsz!!!!!Tessék jönni!!:D
Hát nincsen elég gondom nekem ??Még itt is csak a problémák vannak??Vagy csak egyszerûen jön lassan a tavasz és mindenki átalakul???Hát mi van itt kérem???:D:D
Nem tudom , hogy mi történik itt , de ha valaki elmagyarázná az jobb lenne!!Ha nem a fórumon akkor a chat-en történt valami???Ki vagyok teljesen!!tessenek mindenkinek összeszedni magát mert meglátjátok , hogy jön a luci ereszd el a hajamat!!!!:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D
Nincs jelen
#7323 2009-01-27 10:40
- én
- Tag
Luci! Fel a fejjel! És akkor ereszd el a hajam! De vigyázz, mert paróka! :D
Nincs jelen
#7324 2009-01-27 11:34
- Vicaa
- Tag
Én! Már miért pottyannál ki közülünk! Részemrõl a legeslegmaximálisabban el vagy fogadva! :) Persze azért várom, hogy valamelyik talin személyessen is megismerhesselek!
Köszi a hírt Daniapuka! Nagyon várjuk õket, és Sziszit beszámolóval, ha már lesz egy pici ideje, ereje!
Nincs jelen
#7325 2009-01-27 11:52
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én!
Oké!:D:D:D
Kérdés,hogy milyen a parókád?!:D:D:D:DLehet , hogy a végén még megtartanám!!:D:D:D
Luigi!
Nincsen itt fõsztorizonk és már nem is tudsz mirõl irni???:D:D:D
Na szépen vagyunk!!!:D:D:D
Én azt is kérdeztem a vétvégén merre kirándultatok??!!:D:D:D
Nincs jelen
#7326 2009-01-27 12:06
- Lucifer
- Tag
Nelly!
Mit fõzõl???
Nekem már fõ a kajám ami kétféle krumplifõzelék!!:D:D
Az egyik a sima hagyományos a másik pedig savanyú krumplifõzelék tojással!!:D:D
A sima az csak a páromé mert a másikat nem szereti!!!:D:D:D
Szilvike!
Akkor biztosan nagyon jól fõzõl és azért hizik a Gergõ!!:D:D
Akkor téged kéne kölcsönadni egy pár napra a hizókúrázoknak!!!:D:D:D
Nincs jelen
#7327 2009-01-27 12:25
- én
- Tag
Luci! Megy egy idõgép! Küld fénypost! Ablakot kinyitni, nehogy betörjön! Mindjárt szombat lesz!
Kicsit irígykedem! De jó annak aki fõzhet ilyenkor, küldhetnétek nekem valami fini kis ebédet. Jöhet a krumplifõzelék is! Már kezdek éhezni.....
Jó munkát kinek a fõzéshez, kinek máshoz.
Csak legyetek egészségesek!
Szerintem jön a hidegfront, jelzi a pocogókám!
Nincs jelen
#7328 2009-01-27 12:35
- Lisa
- Tag
Sziasztok!!
én: maradj csak ilyen mint most, majd a személyes találkozók alaklmával... :D :D :D
Luci : gondolok Rá dé smegvagyok, de TElegyél meg és kitartást, Nem leszel egyedül ott sem :D
Egyébként meg Neked üzenem , hogy ma :D
Luigi: igyekezz írni, vagy mindent kiírtál Magdból ilyen gyorsan? :D :D :D 912 hsz.ással :D :D :D
Nelly : jó otthon töltést és szabit mára :D
Judy: mondták már Neked, hogy Te vagy az év alkalmazottja :D :D :D, ja és tegnap megtanultam az idézetednek "jelmondatodnak" az elsõ felét :D IMÁDOM!!!!
Danapuka: nagyon örülök a jó hírnek remélem akkor már hétvégén "láthatom" is õket! Titeket! :D
Nincs jelen
#7329 2009-01-27 12:45
- én
- Tag
Judy! Egy kávé esetleg?
Nincs jelen
#7330 2009-01-27 12:51
- Lisa
- Tag
Még egy??? Az már sok lesz neki :D :D :D
Luci : visszadobta a levelemet a mail címed :(
belsõ levelezõ rendszeren keresztül küldöm el bocsika, nem baj? :(
Nincs jelen
#7331 2009-01-27 13:00
- judy1981
- Tag
Amíg tart az ebédidõ (paradicsomleves és rizses hús után):
Lisa: igen mondták :D Azt is, hogy hat üres faluban nincs még egy ilyen remek munkaerõ, mint én! :D
Általában lelkes vagyok én, csak akkora a pangás, hogy iratokat rendezek, és az unalmas nagyon.
Ami a jelmondatot illeti, q.va nagy igazság nem? Fõleg az idegbajosokat hergeli, ha te nem kapsz idegbajt, mint õk :D
Nehogy már õk húzzanak le engem!
Én: inkább nem, féltem a pocimat, bár lehet lesz még egy kör. Még eldöntöm.
Na jön Trinity a napi simiért :D
Szerkesztette: judy1981 (2009-01-27 13:02)
Nincs jelen
#7332 2009-01-27 13:00
- én
- Tag
Az én mailemet is visszadobja Luci mailcíme!
Nincs jelen
#7333 2009-01-27 13:06
- Lisa
- Tag
Na tessék én ki vagyunk zárva Luci-tól :( :D
Judy : elhiszem, hisz picit irmerlek! A jelmondat meg igen, csak az a baj, hogy engem q.va idegesít :D :D :D
de nem baj igyekszem tanulni és igen azt hiszem sikerül is fejlódni itt az utóbbi idõben-behatás miatt. :D
Amúgy meg nem pénteken végzek hanem holnap vagyis, ma no mindegy az bonyolult az a lényeg hogy holnap az holnap, péntek az meg péntek, me meg 3 30 kor kelltem és azért zagyvázok össze vissza.
Roor: megfelelek így Neked??? :D :D :D eléggé fecsegõ-tipegõ vagyok??? :D :D :D azt hiszem ennél azabb nem is lehetnék :D
No sziasztok!
Nincs jelen
#7334 2009-01-27 13:17
- Nelly
- Tag
csak gondoltam megírom,hogy ma még semmit nem csináltam :D:D:D
Terv az van volt lesz...csak nem szoktam betartani :D
Szóval lassan össze kéne kapnom magam..de olyan jó film ment a tévében,hogy ott ragadtam...olyan háborús..meg pacis és tök jó volt..még egy ici pici könnycsepp is kigördült a végén...na igen nem lett happy and...
Judy most nem akarlak húzni...de én most 3 napot pihizek..:D utána meg 1 hét szabi :P:P:D
Nincs jelen
#7335 2009-01-27 13:22
- én
- Tag
Megöl az irígység Nelly!
Nincs jelen
#7336 2009-01-27 13:24
- Nelly
- Tag
Én :D:D:D:D:D
Nincs jelen
#7337 2009-01-27 13:39
- nori
- Tag
Nelly néha kell egy kis lazulás is:)
Lisa kitartás,mostmár legalább látod a végét:):)
Én,nem olvastad a kommentet az avatarodra? Leírom újra,én sokkal szebb arcot képzelek hozzád..pedig szeretem a majmokat,de nem illik hozzád,boccs az õszinteségemért:)
Nincs jelen
#7338 2009-01-27 13:42
- én
- Tag
Nori! Olvastam a kommentedet, de akkor se teszem föl magam a fent már leírtak miatt. Vagy megértesz, vagy nem! De most majmos vagyok!
Nincs jelen
#7339 2009-01-27 14:14
- Lucifer
- Tag
Én !
Ablak kinyitva!!!:D:D
Én is küldök akkor kaját neked jó??:D:D
különben holnap már én sem ehetek!!:(:(:(
Nelly!
Mi az , hogy tévézel és nem csinálsz semmit??:D:D:D
Judy!
:D:D:D:D
Lisa!
Adást vettem!:D:D:D:D
Nem vagytok kitiltva csak annyira tele volt a fiókom , hogy már nem fogadott !!:D:D
Helyzet megoldva jöhetnek a levelek!!!:D:D:D
Lisa neked ment válasz!!!:D:D:D:D:D::DD:D:D:D:D:D:D
Igazi az vagy!!!:D:DVégre megint itt van Lisa !!!ezt már szertetem és nekem nagyon hiányozott már!!!!:D:D:D:D
A tegnap beigért takaritás a Nikinél elmaradt nincsen kedvem hozzá!!!:(:(
Nincs jelen
#7340 2009-01-27 14:22
- én
- Tag
Luci drága! Ha nagyon akarnál, nálam akad takarítanivaló! :P
Nincs jelen
#7341 2009-01-27 14:24
- Szilvike0522
- Tag
Deluigi!
A kép meg van,ezt te is tudod!Csak nem engedélyezted!
Szeretném ha helyeselnél!;)
Pussz...:)
Nincs jelen
#7342 2009-01-27 14:25
- Szilvike0522
- Tag
Lucifer!
Szereti a fõztöm,de van amit Õ sokkal jobban tud Pl:palacsinta,és tojásos nokedli,mézes-mustáros csirke mell...:):)
;)
Nincs jelen
#7343 2009-01-27 14:26
- én
- Tag
Ja! Egyébként jöhet a krumplifõzelék! Nyam-nyam!
Tudom, hogy holnap nem ehetsz, nem mondom, hogy irigyellek. De azért igyál, amig ihatsz! Ma meg edd ki magad! Holnaptól megy a drukk neked is!
Azért ígérd meg, hogy bármilyen lesz, beszámolsz, merthogy én még sose voltam! De tényleg!
Jah! És megírtam neked a dokim nevét. Egy kórházba járunk!
Nincs jelen
#7344 2009-01-27 14:44
- Szilvike0522
- Tag
Deluigi!
Igy van,csak ne kételkedjenek abban hogy láttalak hajnalban,macska bõrbe bújva,de igy már elhiszik.;)
Nem szoktunk miattad szenvedni,Én legalább is nem.:)
Nincs jelen
#7345 2009-01-27 16:53
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én!
Köszike szépen , de három gyerek mellett nekem is van mindig mit takaritani!!:D:D:D:D:D:D:D
Ment válasz!!
Akkor holnap nem beszélünk kajáról!!:D:D:D
Miután Roor fensége jön velem és ott lesz velem igy ha én nem is , de õ beszámol neketek mindenrõl!!
Szilvike!
Elég nyálcsorgató amiket leirtál!!:D:D:Dnyami - nyami
Luigi!
Már igy is van három mail cimem!!:D:D:D
De most rendet raktam és már megkapom a leveleket!!:D
Nincs jelen
#7346 2009-01-27 18:06
- Györgyina
- Tag
Luci: légy szerencsés holnap. Gondolok Rád.
Györgyina
Nincs jelen
#7347 2009-01-27 18:09
- Lucifer
- Tag
Györgyina!
Köszönöm szépen!
Holnap hashajtás van , de már az is nagyon rossz!!
Én aki alig eszem valamit tuti , hogy holnap egész nap csak ennék mert nem lehet!!:(:(
Inni se szoktam valami sokat hát holnap ihatok bõségesen!!!
A fülemen is a tea fog folyni!!:D:D:D:D
Egyre közelebb a csütörtök.Ideges vagyok , fázom és már hányingerem is van!:(
Lehet ettõl még rosszabb is????
Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-27 18:11)
Nincs jelen
#7348 2009-01-27 18:36
- Pocak
- Tag
Luci Drága, téged ez ennyire megvisel?
Nincs jelen
#7349 2009-01-27 18:48
- Vicaa
- Tag
Luci, kitartás! Szorítok érted holnap!!!!!!!!
Nincs jelen
#7350 2009-01-27 18:54
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Vicaa!
Köszönöm szépen!!
Pocak!
Megvisel?Kit ?Engem??:D:D