#7351 2009-01-27 19:08

Pocak
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Luci Kedves, lélekben Veled leszek én is! Lehet  hogy szolidáris leszek veled, és nyomok egy keserûsó koktélt csak úgy hobbiból a magam kedvéért! Aztán ki megyek az utcára 400m sprintet futni kalandvágyból!:)

Nincs jelen

#7352 2009-01-27 19:08

fater
Tag

Fel a fejjel Lucifer minden nap 24 orából áll

Nincs jelen

#7353 2009-01-27 20:06

én
Tag

roor õfelsége merre jár?

Nincs jelen

#7354 2009-01-27 20:13

roor
Tag

Halika!

Gyors bekukk.
Vendégünk volt.:D
Dög vagyok.:D
ÉN:én erõszakos vagyok,látni akarlak,viszont jó leszel priviben is,mert értem mit írtál.:D
A fórum azért nyitott,hogy segítségre találjon aki rászorul.:D
Törlés csak nagyon indokolt esetben.:D
Györgyina kedves,bocsánat hogy ilyen irigy vagyok,de az utolsó falat kaját is odaadom bárkinek,de a párom sajna nem.:D
Na jó esetleg néha kölcsönbe.:D
Hatalmas pofázmányom meg látni fogod,még rám is unsz majd.:D
Igen,vészesen közel a csüti.:(
Zabszem nuku háátsófertájba férni!:D
Bzzzz....de megyünk!:D
Sziszi:pussszpusszcuppcuppppofán nyalás ezerrel.:D
Ma ennyire telett tõlem.:D

Nincs jelen

#7355 2009-01-27 20:14

Lucifer
Tag

Halihó!

Pocak!
Nagyon kedves vagy!!:D:D
Pedig nem rajongok a sörért , de inkább beülnék veled valahová sörözni a tüki helyett!!!!!:D:D:D:D

Fater!
Hát lehet , hogy pont ez a baj???:D:DMiért nem legalább 48????:D:D:D

Én !
Ha gondolod mehetsz te is !!!Szóljak  a dokidnak??:D:D:D:D
Hidd el ezt még az ellenségemnek se kivánom!!!

Luigi!
Tudom , hogy te havonta mész , de azért tõlled se kivánhatok ilyet!!!!:D:D
Vagy miútán ebben a  hónapban nem volt már elvonási tüneteid vannak???:D:D:D:D:D

A párom és legjobb leszbi barátném mellettem lesznek igy talán kibirom valahogy!!!
Na minná holnap és kezdõdik az elsõ lépés!!!:(:(
Bár ma is sokat voltam , de lehet , hogy holnap mégtöbbet leszek és csak hülyeségeket fogok beszélni!:D:D:D

Nincs jelen

#7356 2009-01-27 20:16

roor
Tag

Halika!

Bocs lemaradt.:D
Fecsegõ tipegõ,igen kezdesz alakulni.:D
Pussznyussz neked.:D

Nincs jelen

#7357 2009-01-27 20:26

én
Tag

Luci! Te egy tündér vagy! Én egyenlõre így nyitott hassal túlélem, ha még nem tükröznek meg. Egyébként voltam CT endoszkópián. Az elég türhetõ volt! Bár mondjuk elõtte volt hashajtás és nem is ehettem. Na ez volt a legszörnyûbb! De legalább nem "dugtak" meg :D!

Nincs jelen

#7358 2009-01-27 20:42

Dusy
Tag

sziasztok!
DANIAPUKA nagyon örülök, hogy jól vagyok és már holnap itthon lehetek.
Nagyon várjuk már öket:  :D :D :D D :D :D

Nincs jelen

#7359 2009-01-27 20:43

Dusy
Tag

Mindenkinek szép estét

Nincs jelen

#7360 2009-01-28 05:11

roor
Tag

Halika!

Kukucs.:D
Oké nem kell megijedni,már itt sem vagyok.:D

Nincs jelen

#7361 2009-01-28 05:22

Pocak
Tag

Szép reggelt mindenkinek!
Királylány, Te nem bírsz aludni? Vagy az állam ügyei szólítanak ilyen korán és sarkalnak tettekre?

Nincs jelen

#7362 2009-01-28 07:11

Györgyina
Tag

Luci: itt a pót-pót tartalék beszél. Ha lehet próbáld elfoglalni magad, mert ez a nap hosszú lesz, de  már csak egy nap és vége a megpróbáltatásodnak, amihez sok erõt és szerencsét kívánok.
Lisa: szerda-csüt-péntek. Vauuu.
Sziszi, Danikincs és Daniapuka: azt remélem, hogy már egészségben és boldogságban otthon vagytok. Ezt kívánom Nektek. Danibetyárnak százezer puszi.
Bánatos Ferikém: ha a mércét nem teszed magasra, sosem fogod átugrani. Ehhez sok erõt és boldogságot kívánok bánatos szívednek.
Kedves Betegtársaim: én voltam, aki "én"-nek írtam emailt, hogy ha lehet szíveskedjen bemutatkozni. Mivel tudtam, hogy nyilvánosan nem kívánja felfedni érthetõ okokból, hogy ki is Õ, ezért fordultam hozzá személyesen. A tapasztalatom is leírtam, hogy aki nem fedi fel a személyét, elõbb-utóbb eltünik a fórumról.
Köztünk komoly félreértés történt. Én a barátságomat ajánlottam, mert számomra elfogadhatatlan, hogy egy általam nem ismert személlyel tartsak kontaktust.
Olvastam hozzászólásaitokat, melyben ez teljesen elfogadható. Én ezt tiszteletben tartom, de a magam részérõl nem elfogadható. Ezért felajánlottam, hogy tartsuk egymás nézeteit tiszteletben, hisz az nem bûn, ha bizonyos dolgokat másképpen itélünk meg. A magam részérõl a kellõ tiszteletet megadom és elvárom. Sajnálom, hogy ez történt és remélem, hogy ebbõl az ügybõl nem lesz vita ezen a fórumon.
Ahogy én elfogadom a Ti álláspontotokat, úgy kérem, hogy Ti is fogadjátok el az enyémet. Kérem, hogy errõl többé szó ne essen. Betegtársunk termszetesen tagja igy is közösségünknek. De én jobban szeretem, ha tudom kivel beszélek, ill. írok. Én már csak ilyen maradi asszonyság vagyok.

Mindenkinek derûs napot kivánva ölel Benneteket                                              Györgyina

Nincs jelen

#7363 2009-01-28 08:46

én
Tag

Györgyina kedves! Úgy rémlik, hogy az e-mailekbõl, amit váltottunk, megtudhattad, hogy ki vagyok. A nevemet becsülettel aláírtam, a saját nevemen mennek az e-mailek! Ha nem hiszed, akkor sajnálom és azt is, hogy nem érted meg indokaimat!

Nincs jelen

#7364 2009-01-28 08:47

én
Tag

Bocs lemaradt! E-mailben szívesen küldök képet magamról, de nem fogok kitenni ide egyet sem, amig nyitott a fórum!

Nincs jelen

#7365 2009-01-28 10:58

Györgyina
Tag

Kedves Barátaim!

Az én és a köztem történt félreértést magunk közt rendeztük, úgy, ahogy kultúrált emberekhez méltó. Jelentem, szent a béke, aminek én nagyon örülök, ezt szerettem volna.

Nincs jelen

#7366 2009-01-28 11:12

arpapa
Tag

jó is a skizofrénia :D
bocs Györgyi, de nem tudtam kihagyni :D
Tudom, hogy "én" nem Te vagy, hanem Õ :D mármint az a társunk, aki titokzatos és "én" a nick neve
na jól elpörögtem itt magamban magammal :D
szval jó kis dolog ez a skizofrénia :D

na mindenkinek mosolygós napot kívánok!

árpi

Nincs jelen

#7367 2009-01-28 11:13

Szilvike0522
Tag

Deluigi!

Ne legyél,ilyen,hiszen Én is a barátod vagyok!:);)

Györgyinaanyu!

Nekem sincs képem,és nem fogtok tõlem megszabaduni!Ez tutti biztos!:)

Luci!

Drukkolok neked,engem még hála a jó égnek sosem tükröztek,de Gergõ mellett voltam amikor Õt ....,és tudom mennyire nem jó dolog!
Kitarás,minden rendben lesz!;)

Ma kaptam egy jó hireket,és annyira örülök neki,de nem árulhatom el,mert titkos!:):)

Aiolosz!

Irtam e-mailt......

Nincs jelen

#7368 2009-01-28 13:10

Lucifer
Tag

Halihó!

Na végre valami jó is történik itt!:D:D
Gratulálok nektek és látjátok mindent ellehet intézni egymás torkának eseése nélkül is!!!:D:D
Vehetnének rólatok példát mások!!!

Én!
Nem vagyok én tündér!!:D:D:D

Ma megvolt az utolsó vacsora is!!!
De nem is tudom minek nekm hashajtás mikor egész nap igy is a  budira járok!!:D:D
1 óra múlva iszok!!:(:(

Roor!
Zabszem??Már mákszem se!!!!:D:D:D:D:D

Fõ holnapra a  gulyásleves õfenségének!!!:D:D:D

Ma összeesküdött ellenem a  világ!
Reggel mentem melózni folyamatosan estek ki a  kezembõl a  cipõk!!
A Roli is kitesz ma magáért mert nagyon rossz!!!:D:D
rákiabáltam aztán olyan aranyos volt mintha érezné , hogy anyával nincsen ma minden rendben , odajött hozzám amikor szedtem ki a  mosógépet mosolygott és átölelte a  nyakamat!!El se hiszitek , hogy ez mennyire jól esett!!!:D:DDöglenek is az egereim!!:D:D

Na jó . késõbb még be kukk!!

Nincs jelen

#7369 2009-01-28 13:12

Pilli
Tag

Sziasztok, itt újra Pillikirálylány!
Luci Neked akarok mindenképpen sok kitartást és nagy erõt kívánni, vagy nagy kitartást és sok erõt? :) Mióta leállamvizsgáztam már azt sem tudom, hogy fiú vagyok-e vagy lány. Na jó azt még azért talán :) Szóval Luci, fel a fejjel, gyorsan túlleszel rajta és utána remélem egy pár évig nem is kell menned!!!! Kitartás, Roor úgyis ott lesz melletted!!!
Roor: én szeretném megtudni priviben megismerkedésetek történetét, ha nem baj. Imádom az ilyen szerelmi sztorikat :P Múltkor nagypapámtól kérdeztem, hogy volt a megismerkedés mamámmal és az egészet felvettem diktafonra, annyira jó volt hallgatni a mesélést.
Lisa: végevégevége mindjárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kitartáskitartáskitartás
Pasek: hogy vagy? CT?
Del: te egy igazi férfi vagy a szememben, hogy minden hónapban kibírod ezt a tortúrát!!!
Vicaa: vizsgák? Annababa?
Manó: kismanó??? :)
Én : sokáig én sem akartam feltenni képet, sõt most is gondolkozom rajta, hogy kicserélem. Egyszer ért a betegség miatt gy nagyon rossz emlék, azóta gondolom így. Meg tudom érteni.
Györgyina: mi még nem is "találkoztunk", mert én trehány vagyok és ritkán jövök. Üdv itt!!!
Ánya: hogy vagy??
Zolcsi: babaprojekt?
Mindenkinek sok puszi és akit nem emeltem ki külön, attól elnézést kérek! Képzeljétek két hét múlva összeismertetjük a Királyfim szüleit és az én szüleimet:) Jó móka lesz :)
Sok sok puszi midnenkinek, most már gyakrabban jövök!!!

Nincs jelen

#7370 2009-01-28 13:28

Lucifer
Tag

Pilli!

Köszönöm szépen!
Mindjárt jobb is lett egy kicsivel a kedvem , hogy téged is látlak!!:D:D:D:D
Nagyon remélem is , hogy gyakrabban jössz ezentúl mert nagyon hiányozol!!!!:D:D:D

Még csak most ismerik meg egymást a  szülõk???Hiszen már egy éve együtt vagytok!!:D:D
Majd irj milyen is volt ez a találkozó!!:D:D

Ja!!!
Aranyos  a pillangód!!:D:D:D
De az avatarodat jobban szerettem!!!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-28 13:29)

Nincs jelen

#7371 2009-01-28 13:42

én
Tag

Luci! Most többen szolidárisak velem. Tudod: vannak még betegjogok! Na jó ez csak vicc! Hát én inkább a nyilvánosság elõtt maradok inkognitóban! Jobb a békesség!

Nincs jelen

#7372 2009-01-28 13:45

Pilli
Tag

Imádom a pillangókat, meg már amúgy sem úgy nézek ki, ahogy azon az avataron, ezért lecseréltem. Tökre szép :P Igen, Luci, eddig még nem találkoztak, majd csak most fognak a diplomaosztómon. Izgi lesz :) Örülök, hogy hiányoztam :P Kitartás Neked és majd jelentkezz, hogy hogy vagy!!!

Nincs jelen

#7373 2009-01-28 13:47

Györgyina
Tag

Pilli királykisasszony! köszönöm üdvözlésed és remélem lesz alkalom jobban megismerni egymást. Ennek reményében ölellek.
Luci: mit is írhatnék, tudom mit érzel, de a gyermeked ölelése az mindent megér. És már csak órák kérdése és túl leszel. Nyugdoj meg kedves, nem lesz az nagyon borzasztó. Mondjuk biztosan jó sem, de már páran kibrituk. Del bátyánk kimondottan preferálja az ilyesmit. És látod milyen szép nagy fiú. Légy bátor Lucikám, mást nem írhatok.
A pót-pót csókol.

Nincs jelen

#7374 2009-01-28 13:51

én
Tag

Pilli! Nem ismerjük még egymást, de gratulálok a diplomaosztódhoz. Az nagyon klassz dolog. Az én gyerekem tavaly nyáron államvizsgázott pont amikor kórházban voltam. De elsírtam magam mikor az államvizsga után felhívott, hogy már diplomás! Szép és megható volt a diplomaosztója is!
Hát akkor jó ismerkedést a szülõknek: Mi már ezen is túl vagyunk! Ki lehet bírni. Nyugi! Te csak a diplomaosztóra koncentrálj!

Nincs jelen

#7375 2009-01-28 14:25

judy1981
Tag

Azt hiszem, megfejtettem :D Elõre bocsátom, nekem -és legtöbbünknek így is megfelel, ahogy van.
Én: Ha csöpi, pici, muci, vagy akármi hasonló nick-ed lenne, jobban hozzá tudnának kötni téged, mint az 'én'-hez.
Biztos mindenki emlékszik arra a játékra, hogy "Én vagyok ÉN, Te vagy TE. Ki a hülye? Én, vagy Te?" Akármit válaszoltál, magadról beszéltél. Elméletileg én vagyok én, de õ azt mondta, hogy te vagyok, most akkor kivagyok? Egyszerûen hülyén hangzik, hogy Én-nek szólítsunk vkit, aki nem én vagyok. Ez bizony kicsit skizo. :D:D:D
Györgyina: szerintem engem sem ismersz jobban, mint én-t. Nem tudod a teljes nevem, bár azt tudod melyik városban lakom, de biztos nem eszerint ítéltél meg, hogy ki is vagyok. A hozzászólásaimból, a chat-es megnyilvánulásaimból ismersz. Sosem láttál, nem tudod ki fia (lánya) vagyok, mégis jól megvagyunk. Vagy nem? :D A kép, az csak kép. És a látszat amúgy is csal. :D

Luci: vigasztaljon, hogy holnap már túl leszel az egészen. Nem az lesz az elsõ, és nem is az utolsó szerintem. Roor úgy is vigyáz rád. Nem hagyja, hogy bajod legyen.
Remélem mire legközelebb erre járok, a kis betyár már otthon lesz. :D

Nincs jelen

#7376 2009-01-28 14:33

én
Tag

Én vagyok én, te vagy te! Ki a szamár én vagy te? Hát hogyne! Csak az én idõmben még szamárral mondogattuk! Nekem jó így egyenlõre. Idõnként mulatságos, de legalább más is derül egyet. Ami soha nem árt. Sõt a nevetés gyógyít és meghosszabítja életünket!

Nincs jelen

#7377 2009-01-28 14:37

Ánya
Tag

Luci!
Túl vagy rajta!! :D :D
Eredmény? Az is jó!! Ugye?! :D :D

Remélem, tényleg íg van és nem scifi, amit írtam!!

Nincs jelen

#7378 2009-01-28 14:39

én
Tag

Ánya! Luci ma hajtja magát és holnap lesz csak túl!

Nincs jelen

#7379 2009-01-28 14:41

Ánya
Tag

Pilli!
gratulálok a nagy nagy és végsõ vizsgádhoz!!! :D :D
Akkor mostantól többet hallhatunk rólad, felõled? :) :)
jól vagyok, napról napra, de ezt csak hétrõl hétre érzem.
A kis tartályommal már egész jól elvagyunk, dolgozom is rendesen 8 órában, és megy. Most a fogamat húzták, híd pillér volt. :(  Renoválás lesz a számban, remélem még szebb lesz a mosolyom :D :D
Keveset tudok netezni, de olvasni azért igyekszem!!
A szülõk találkozója nagy dolog. :D :D

Nincs jelen

#7380 2009-01-28 14:43

Ánya
Tag

Sziszi család!!
Mi van veletek?? Minden rendben????????? :D Vagy nehéz a helyzet??????????? :(

Nincs jelen

#7381 2009-01-28 14:45

Ánya
Tag

JUJJJJJ!! Bocsánat Luci!! Hajtom a napokat és azt hittem ma van csütörtök, de ma még csak szerda van!! :(
A legjobban a hashajtást utáltam!! Akkor nagyon gondolok rád!!

Én!
Köszi, hogy figyelmeztettél!!

Nincs jelen

#7382 2009-01-28 15:05

én
Tag

Hahó! Valaki az éterben! A Sziszi családról és Seolról is szeretnénk hallani!

Nincs jelen

#7383 2009-01-28 15:09

sziszi32
Tag

Sziasztok, ma reggel hazaengedtek minket, pár perce értünk haza :D :D :D :D :D
Danika itthon ott folytatta a rosszalkodást, ahol abbahagyta! :D
Most megyünk ebédelni, akklimatizálódni, este mad elolvasom az elmúlt heti termést, és irok többet is!
Puszi mindenkinek, aki gondolt ránk!

Nincs jelen

#7384 2009-01-28 15:44

én
Tag

Sziszi! Örülök. Az mindig jó, ha a gyerek rossz! Majd számolj be, hogy hogy vagytok! Hol tartotok? Hogy viselte Dani? Mit ehettek? Stb!
Addig is vigyázz a kis "ördögfiókára"!

Nincs jelen

#7385 2009-01-28 15:57

Agica01
Tag

Sziasztok!

Sziszi, örülök hogy otthon vagytok végre, és minden rendben van! Sokat gondoltam rátok. Ha Danika már rosszalkodik, akkor baj már nem lehet.

Luci, neked kitartást, holnap ilyenkor már túl leszel rajta! ÉN is mindig a hashajtást utáltam a legjobban, fõleg sokat inni!

Én ma voltam orvosnál, gondoltam megbeszélem vele hogy mûtsék meg a sipolyokat (vagy tályogokat, már ki tudja?), megvizsgált, illetve akart, és kiderítette, hogy olyan mértékû a szûkület, hogy nem vagyok vizsgálható. A sipolyok meg azért nem gyógyulnak,mert valószínû kommunikálnak a béllel, és a széklet felülfertõzi mindig. A végeredmény: úgy néz ki, hogy kivezetik a belemet, és a sztómások táborát fogom szaporítani. Hát roppantul elkeseredtem! Hiányzott ez nekem?? úgy mentem oda reggel, hogy csak nehogy tükrözni akarjon, és tessék...

na, nem is szaporítom a szót tovább, szép napot nektek!

puszi

Nincs jelen

#7386 2009-01-28 16:26

Pilli
Tag

Ágica: kitartás. Nem is tudok mi mást írni, egyszerûen csak ennyit, tarts ki!!!!!!!!!!!!
Ánya: de örülök, hogy ilyen jól vagy! Nagyon erõs nõ vagy! Le a kalappal!
Én: igen, én is kicsit meghatódtam, mikor kijöttem az államvizsgáról, hogy most már vége vége vége vége és nem lesz éjjelente tanulás, munka után. Bár a német államvizsga még elõttem áll, de az majd csak fél év múlva lesz. Nem félek annyira a szülõk összeismertetésétõl, mert szerintem ki fognak jönni egymással, hiszen mindannyian hasonlóak. De azért mégis csak fura lesz :) Még ilyet nem csináltam. Bár együttlakni sem laktam senkivel. Majd meglátjuk.
Judy: emlékszem erre a mondókára, annyira vicces volt, mikor gyerektáborokban, ezzel szivattuk egymást. Akkor még kevés kellett a boldogsághoz :P
Sziszi: hurrrrrrrrrrrááááááááááááááááááááááááááááááá. De örülök. Azért számolj be a részletekrõl!!!!!!
Györgyina: köszönöm!!!!
Luci: hogy vagy?

Nincs jelen

#7387 2009-01-28 17:16

Lucifer
Tag

Halihó!

Ágica!
Nagyon , de nagyon sajnálom!!:(:(:(
Látod én is ezért félek  a  tükitõl!!Vajon mit mondanak majd holnap???:(:(

Ánya!
Semmi gond!!
Köszönöm szépen!!

Hát  a  hashajtás az még csak csak!!
De ez az ivás???Mindenhová cipelem magammal a teás üvegemet és csak iszok meg iszok!!!:D:D
De ami a  leg szörnyûbb , hogy mennyit pisilek?!:D:D:D
Hát ez van!!Már  a mákszem is kizárva .:D:D
Bezzeg ilyenkor nagyon gyorsan megy az idõ!!:(:(
Közel van a  reggel 7-óra!!:(:(

Nincs jelen

#7388 2009-01-28 17:19

Lucifer
Tag

Györgyina!
Köszönöm neked is a szép szavakat és bár személyesen nem is ismerjük egymást nagyon jól esik!!:D

Pilli!
Hogy vagyok??Testileg vagy lelkileg?? válaszom SZ@RUL!!!!!:D:D

Judy!
Nem bonyolódtál bele mire ezt leirtad???:D:D:D

Sziszi!
Hipp - hipp hurrrrrrrrrrráááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Annyira örülök neki és Látom Danibetyár se hazudtolja meg magát és úgy tesz mintha mi sem történt volna tehát rosszalkodás ezerrel!!!Ezt nagyon jó hallani!!!
Vigyázzatok magatokra és beszámolót kérünk!!!!
Te rendbe jöttél már lelkileg???

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-01-28 17:20)

Nincs jelen

#7389 2009-01-28 17:32

Nelly
Tag

Luci hogy bírod?
Holnap hányra mész?
Csak hogy mikorra gondoljak rád :D

Sziszi örülök nektek :)
Milyen a kakis pelus?:P

Na mentem pá

Nincs jelen

#7390 2009-01-28 18:38

Lucifer
Tag

Nelly!

Hát nehezen birom bár lassan már kezdõdik a  hatása  a hashajtónak!!De még csak pisilek!!!:(:D
Reggel 7-re megyünk!!:(:(

Nincs jelen

#7391 2009-01-28 18:45

zotyesz
Tag

Luci kitartás  erõs legyél

Jé  Pilli is itt van rég nem voltál s közben pillangóvá váltál?

Szerkesztette: zotyesz (2009-01-28 18:47)

Nincs jelen

#7392 2009-01-28 19:04

Nelly
Tag

Luci tudod én milyen beszari voltam..és én is kibírtam..szóval erõs vagy és kemény..és hamar túl leszel rajta..gondolok majd rád ezerrel :)

Nincs jelen

#7393 2009-01-28 19:29

judy1981
Tag

Luci: nálam volt a vezérfonal :D De a lényeg, hogy gyorsan kellett írni, nehogy elhagyjam.
Szisz: várjuk. Hihetetlen, hogy már rosszalkodik. Mégis igaz, hogy a gyerek visszapattan? :D
Ágica: :(
Pilli: hát igen. De vannak örök életû hallhatatlan "poénok" is :D
Egyszer egy barátnõm nagyapja hallgatta, ahogy vicceket meséltünk (mert olyan kedvünk volt), és gondolta õ is elsüt néhányat. Hát nem találtuk a poént. Az is lehet, hogy elfelejtette :D
Nelly: tegnap újabb tápszer adagot írattam, szólj ha kell utánpótlás :D Komolyan mondom jó a cucc.

Nincs jelen

#7394 2009-01-28 19:36

zotyesz
Tag

Judy  tápszer túltermelés van arra? gyanús vagy...

A gyerek nem mindig pattan vissza ezért a gyakorlatban ne igen alkalmazd

Nincs jelen

#7395 2009-01-28 19:39

Györgyina
Tag

Sziszi, Danibetyár: Isten hozott Benneteket. Várom a híreket.

Danika arany orcáját csókolom a kis hõst.                                                     Györgyina

Nincs jelen

#7396 2009-01-28 19:42

Pocak
Tag

Egy kisgyereknek, igenis rossznak kell lennie! Ez így van rendben!

Nincs jelen

#7397 2009-01-28 20:18

Vicaa
Tag

Sziszi! Nagyon örülök annak, amit írtál!!!!!!!!!!!!! Várom s beszámolót és minimum egy rskst puszit küldök s kis rosszcsont hõsmanónak!

Luci! Kitartás!!! Akkor holnap reggel külön megy a drukk! Mailed sajnos nem jött át!

Roor, kérleg vidd magaddal a dugáskönnyítõ bogyóidat és a bélszuperáló, gyógyító bogyóidat Luci számára, hogy az eredmény is jó legyen! :)

Pilli, jó látni téged itt! Nagy kalappal a szülõk ismerkedéséhez!

Nincs jelen

#7398 2009-01-28 20:20

Vicaa
Tag

Ja! Pilli: vizsgák letudva, az egyik nem jött össze azt majd jövõ õsszel pótolom. Anna élénk, napról napra elevenebb és kópébb!!!

Nincs jelen

#7399 2009-01-28 20:48

judy1981
Tag

Zotyesz: mondhatjuk így is. Elméletileg napi 2 üveggel kéne lenyomnom, de tartsa fel a kezét, aki ezt kivitelezni tudja. Amíg itthon voltam is csak 1 üveggel ment le, most meg napi fél üveg fér bele a napba. Meg az irodában általában idõ sincs rá. Így is szokatlan nekik, hogy vki ennyit egyen :D. De azért nem tartanak vissza. Ha hazajövök, meg mégis csak ennék még normális kaját is.
Pocak: Rosszalkodjon is az a gyermek!

Nincs jelen

#7400 2009-01-28 20:49

mano1973
Tag

sziszi!

Daninak sok egészséget és nagyon szupi,hogy túl vagytok rajta már.Örülök neki és bár nem írtam de tesóm folyamatosan tájékoztatott rólatok ugy hogy...nem maradtam le:))
Pilli!!!
Üdv friss diplomás:))
Kis manó?Sajna még nincs de...nagyon rajta vagyunk a dolgon:))Remélem elõbb utóbb csak összejön:))
Ti hogy vagytok a kis hercegeddel?:))
Luci!!!
Kösz hogy meg se emlitesz azok között akik melletted állnak:((
Szégyeld magad:))
Gondolok rád holnap és én sajnos nem ..de tesóm veled lesz .Pénteken meg átugrok hozzád és ha gondolod megszabadítalak a gyerekeidtõl hogy tudj pihenni:))
Tarts ki..minden rendben lesz!!!
Vica!
Várd csak ki mi lesz ha belép  KAMASZKORBA:))Egy perc nyugodt perced se:))
Na de legalább a hátadnak jó kis gyógytorna Anna után mászkálni és pakolni:))

Szerkesztette: mano1973 (2009-01-28 20:50)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb