#7401 2009-01-28 21:08
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó!
Na persze , hoyg elkezdõdõtt a hasmars!!!De hol???Hát éppen a fürdõkádban!!Na nem nevetni , még a porcelánig kiértem!!!:D:D:D:D
Manó!
Na ne mondj ilyet mert megsértõdöm!!!:(
Lehet , hoyg név szerint nem irtalak erre nem emlékszem , és most kedvem sincsen visszaolvasni , de olyat irtam , hogy mellettem álltok és van aki telefonál is!!!:D:D
Szóval nem vagy elfelejtve , hogy is tudnálak elfelejteni??!!
De lenne egy kérésem hozzád!!Mész pénteken pékségbe??Ha igen akkor hozol nekem olyan kagylóformájú izét???Köszönöm szépen!!:D:D
Nagyon éhes vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek jó éjt!
Holnap Roor referál , hogy mi van velem!!:D
Nincs jelen
#7402 2009-01-28 21:31
- roor
- Tag
Halika!
Fúú ezt a mennyiséget dög fáradtan visszaolvasni emberkínzás.:D
Még jó hogy egy hatalmas marha vagyok.:D
Na szóval a királylány az reggel nagyon is tudna alukálni de mennie kell dolgozóba neminemû pénzmagra sz@rt,pardon szert tenni.:D:D:D:D
Pilli:khm...szóval akkor végre gyakrabban jössz csúcsszuper.:D
A tali meg már idõszerû a szülõknek,nem lesz abban hiba.:D
Figyelmeztess még hogy írjam meg a sztorit,de a freemail besz@rás rossz,belépni se nem tudok.
Szóval nyúzzál és megírom.:D
Ágica:sajnálattal olvastam hogy sztómás leszel.De ettõl még nemcsak az õ táborukat gyarapítod,itt is úgyanúgy megvan a helyed és várunk ám.:D
Sziszi:bocs hogy kitörte a keríítést a kõ ami a szívemrõl huppant le.:D
Örülök hogy otthon vagytok,és annak mégjobban hogy a kis batyu ugyanolyan rosszcsont.:D
De nagyon érdekelne ám hogy mi a véleményed a sz@ros pelusról.:D:D:D:D:D
Na és apjuknak meg Daninak?:D
Ánya:cupp.:D:D:D
ÉN:elõbb utóbb úgyis körbeszaglászlak,megcsócsállak és ugyis jut neked is valami titulus.:D
Ezt nem sikerül megúsznod.:D
Judy:hatalmas volt a fonalvezetésed,de nem lehetne ezt inkább egy jéger mellett kifejteni?:D
Összeakadó nyelvvel még poénosabb.::D
Apró szolgálati közlemény,hogy az új design-os,csak épp használhatatlan freemailra képtelen vagyok bemászni,ergo levelekre választ majd akkor ha beronygolok végre oda.:D
Jó kusza vagyok.:D
No löpá.:D
pá
Nincs jelen
#7403 2009-01-28 21:47
- Nita
- Tag
Luci!
Nagy drukk neked tõlem is, kívánok neked emlékezetkiesõs, fájdalommentes délelõtt holnapra!! Persze mindezek mellé egy jó eredményt is!
Sziszi! Örülök, hogy otthon vagytok majd elolvasom a részletes beszámolót!
És végül nem sokat olvastam elvagyok havazva mindennel magam körül, de én, jól vagyok remélem te is meg õ, szóval mi, meg persze akkor ti is, és még õk.
Tiszta skrizó tényleg! :D:D
Én! Én tiszteletben tartom te tudod ez miért jó neked így...viszont tényleg vicces olvasni mikor neked írnak :)
Nincs jelen
#7404 2009-01-28 21:59
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Ágica ez nem jó hír! :(
Sziszi! Most már akkor sok kakis pelust! :D Az étvágya visszajött a kis éheztetett betyárnak?
Pilli olvastam, hogy németbõl államvizsgázol. Lenne egy kérdésem, hozzád. Szerinted melyik a könnyebb: német szakmai (üzleti) nyelvvel bõvített középfokú C, vagy általános felsõfokú C? Én azt hallottam, hogy az utóbbi, de mi az igaz?
Én! Nekem tetszik az avatarod!
Hát most dögrováson vagyok már 2. napja. Luci lehet, hogy együttérzõ vagyok veled és azért? :D Émelyeg a gyomrom, mint a fene, ma már a fejem is majd szét esett. Most vagy a Medrol hiánya vagy beteg leszek. Na mindegy a sárgaföld majd úgyis segít rajta! :D
Nincs jelen
#7405 2009-01-28 22:06
- én
- Tag
Roor! Pedig küldtem ám neked mailt. Úgyhogy ajánlatos lenne mán, ha a fenség megcsináltatná a freemailt. Titulus pedig nekem: szívesen õrizném a Baileys készleteket és nagyon tudnék rájuk vigyázni.
Nita! Ez a célom. Kell a vidámság az ember gyerekének. Ha már betegek vagyunk, idõnként tudjunk jókat nevetni is!
Nincs jelen
#7406 2009-01-28 22:11
- roor
- Tag
Halika!
ÉN:azóta bejutotam és válaszoltam.:D
A Baileys készletek közelébe meg nem engedlek,mert azt én is nagyon szeretem ám.:D
Erre lenne eszed a fenséges fenség fenséges nedüjét õrizni mi?:D:D:D:D:D
Nem adom,enyim.:D
Mentem szundi me aztán holnap dogom van.:D
Ja és Vicaa bogyókat nem viszek,csak egy hatalmas és dög nehéz serpenyõt,addig ütöm a dokit amíg Luci kellõképpen be nem lágyul a szuritól.:D
pá
Nincs jelen
#7407 2009-01-28 23:55
- sziszi32
- Tag
Sziasztok drágáim! Betyárka kilõve, apukája elaltatta. Egyébként azért nem írt sûrûbben, mert át kellett installálni mindkét gépünket, közben meg fel-feljött hozzánk is a kórházba. Ezért mindenkitõl elnézést, aki kevesellte a híreket.
Szóval, megpróbálom leírni dióhéjban, milyen volt – bár magamat ismerve, jó hosszúra nyúlik a mondandóm…
Szóval, mentünk kedden, Danika persze élvezte az új helyet, egész nap szaladgált, rosszalkodott, mindenkihez odament, kotyorászott, énekelt, szóval, bedobta magát rendesen. A szomszéd szobára rögtön be is hívtak minket egy kávéra, mert Dani mindig belopakodott a sérvvel mûtött másfél éves kisfiúhoz. Egyébként nem értem, miért kellett most is két nappal korábban befeküdni, mert kedden abszolút semmi orvosi dolog nem történt velünk. Még csak meg se nézte a doki. Na mindegy. Szóval, Danika este is nagyon aranyos volt, és annyira felpörgött az új helytõl, hogy egyszerûen nem tudott elaludni. Nem hisztizett, hanem nagyon is jókedve volt. És a kedves szomszéd anyuka, aki kávéval várt, szépen elment ránk panaszkodni a nõvéreknek, hogy zavarjuk õket. Nem volt mit tenni, kimentem vele a váróterembe, de ott meg hideg volt. Ezért sose bocsátom meg annak a nõnek, hogy miatta enyhe nyugtatót kellett beadni éjfélkor Daninak.
Másnap a nõ hazahúzott, elõször jól be akartam olvasni neki, de aztán inkább csak levegõnek néztem õt (és titokban élveztem, hogy kényelmetlenül érzi ettõl magát). Jött helyébe egy másik anyuka (sérves) kisfiával, tõlük elõre elnézést kértem az esti zavarásért. Este kérdeztem, hogy nem baj, hogy eleven a kicsi?, erre meg csodálkozott, mert azt mondta, semmit se lehet áthallani hozzájuk. Így kissé érthetetlen volt számomra, hogy ugyan akkor mivel okoztunk lelki sérülést a másik nõnek?????
Szóval, a szerda. Szóltak, hogy csak folyékonyat ehet, de ezzel nem is volt baj, mert Dani elvbõl elutasított minden kórházi kaját, csak azt a tápszeres tejet volt hajlandó elfogadni, amirõl tudta (látta), hogy én készítem el neki. Egész nap szinte semmi se történt. Délután kettõkor elvitték az ún. colostogramra, a kivezetett belecske alsó részébe (ami a végbéllel van összekötve) vezettek valami tejszerû meleg folyadékot, és röntgengéppel felvették, hogy néz ki a belecske (láttam a videófelvételt, furi volt látni a pulyámat belülrõl). Készenlétben állt két tagbaszakadt nõvér, plusz a nem kis súlyú dokinõ (komolyan, csinos voltam mellette a magam x kilójával), erre meg Dani végigkommentálta a gépeket, mindenrõl megkérdezte, hogy „misz?”, én meg mutattam, beszéltem neki a gépekrõl, így észre sem vette, hogy most neki sírnia kellene. Ilyen jól viselte az elsõ beöntést is a belecskébe. Szépen kikakálta magát, bár a zacsi többször felázott. Este tízkor volt a második beöntés, na attól szegénykém már jól kikészült. Még jó, hogy a fürdõszobában kapta, mert szinte azonnal elindult belõle vissza minden, de nemcsak egyszerûen, hanem spriccelve. Gyorsan beállítottuk a kádba, és háááát… a kád eldugult a „cucctól”, Danika bokáig állt benne, reszketett, sírt, és mindenáron bele akart ülni. Ez eltartott úgy jó húsz percig. Ezután nagyon nyugtalanul aludt, reggel háromtól nem is mertem neki semmit sem adni enni. Reggel ötkor megint beöntésre kellett menni, az még az elõzõtõl is rosszabb volt, bár már nem kakált tõle sokat. „Csak” nagyon kikészült tõle. A délelõtt nyûgösen telt, már reggel éhes volt, de bírtuk, bírni akartuk a dolgot, mert hittük, hogy 11kor elviszik mûtétre. Húszpercenként jártam a nõvérek nyakára, hogy mondjanak már valamit, de nem jött semmi hír, csak annyi, hogy már az utolsó elõtti gyereket mûtik, és utána mi jövünk. Csakhogy annak a kisfiúnak a mûtétje eltartott négy órát. Dani közben álomba sírta magát, de az éhségtõl megint felébredt, és ez így ment körbe-körbe.
Hadd ne mondjam, hogy szerdán délután négykor ettem csak, csütörtökön még annyira se bírtam enni. A férjem éhes volt, de féltünk Dani jelenlétében enni, inni, ezért lopva, titokban, pár percre kiszaladva ettünk valamit.
Nincs jelen
#7408 2009-01-28 23:56
- sziszi32
- Tag
Délután kettõkor anyám valami ismerõsén keresztül megkérdezte, hogy mi van a mûtéttel, és délu. 2-kor megmondták neki, hogy aznap már semmi sem lesz a dologból. A fõorvos ezt nekünk három után jelentette be, s amikor megkérdeztem, hogy ehet-e Dani, akkor teljes természetességgel mondta, hogy már egy órája megüzente, hogy igen. A nõvérek nem szóltak, pedig hallották, mennyire sír…
Pénteken reggel beöntés, fél kilenc után levittük a mûtétre. Azt mondták, egy órácska, de csak háromnegyed 12kor hozták az én síró babámat vissza. Sírni sem bírt, olyannyira fájdalma volt. Onnan tudtam, hogy meg akar fordulni, hogy teljes testében reszketni kezdett, és keservesen sírdogált. Mit mondjak, taknyom-nyálam-könnyem egybefolyt, de végigcsináltam vele az egészet. Háromszor fuldokolni kezdett, hányt, az arca elõtt oxigénmaszk, gépek vigyázták az életét. Szeme bedagadt, és amikor nem sírt, csak nézett rám, mintha azt kérdezte volna, hogy mit tettem vele.
Féltem az éjjeltõl, de a nyugtatók megtették hatásukat. Éjfélkor arra ébredtem, hogy nyöszörög, azt hittem, át kell fordítani a másik oldalára, de akkor megmutatta, hogy meg tud fordulni, reszketés nélkül. Reggel háromkor arra riadtam fel, hogy betyárka felállt a kiságyban.
Szombat reggel hatkor meglett az elsõ kakis pelus. Örömömbe szaladtam a nõvérhez, õ meg tök flegmán nézett rám, hogy most nekem mi ebben a jó? Mint aki nem tudja, hogy sztómazárás után mennyire fontos a széklet és a bélmûködés elindulása! Szombaton minden alkalommal volt kaki (kb. 8szor). Estére megfájdult a lába a folyamatos infúzióktól (a lábába volt vezetve), ezért megkértem a nõvért, hogy szúrják be másik érbe. A nõvérek bezárkóztak vele a rendelõbe, negyven percig kínozták, a gyerek ordított, mint a fába szorult férgecske. Én meg kint sírtam. Pedig elõre mondtam, hogy vigyük azonnal az intenzív osztályra, ott rögtön ügyesen beszúrják a kanült. Amikor megláttam a síró gyermeket, teleszurkálva mindene (a férjem hétfõn megszámolta, 15ször szúrták meg!!!!), valami elszakadt bennem. Elkezdtem kiabálni, és mindent kikiabáltam, attól kezdve, hogy nem szóltak, hogy ehet, meg a többi disznóságukat. Így is, úgy is, az intenzíven kötöttünk ki, szombat éjfélkor. Ott rendbetették a pulyácskámat, aki szépen aludt éjjel. Csak éppen nagyon szomjas volt, mert addig még vizet sem kaphatott.
Vasárnap csak teát kapott, ezért egész nap ordított. Éjfélre nyugtatót kellett neki adni, mert már engem is rugdosott, annyira éhes volt. Az ügyeletes doki megengedte, hogy hétfõ reggel adhatok neki 50 ml tejet. Reggel háromkor Dani felkelt, és háromnegyed ötig néztük egymást. Akkor csináltam neki egy kis vizezett tejet, egybõl behúzta. És várta a többit. Hatkor aztán behúzott egy deci tejet, és aludt szépen vizitig. Hétfõn kivették belõle az infúziót, elzárták a gépeket, és azóta sem kapott fájdalomcsillapítót. Mivel ehetett, ezért egész nap evett és aludt. Kakált is becsülettel. Odatettem a kezét a ragtapaszra, hogy érezze, nincs már ott semmi…
Kedden már jöhetett a többi kaja, de csak azt ette, amit anyám hozott neki, „hazait”. Reggel mosolyogva ébredt, és az egész napot végigbetyárkodta, este már azon a csövön lógott, mint egy kismajom, amire a kapaszkodót szokták felszerelni.
Nincs jelen
#7409 2009-01-28 23:57
- sziszi32
- Tag
Szóval, csodálatosan gyorsan meggyógyult, bár a szombat esti traumának köszönhetõen mindenkitõl félt a kórházban (még az apjától is, kezdetben), és visított, ha kimentem a szobából, pedig hát ugye minimum vécére ki kellett mennem.
Ma meg hazaengedtek, és ahogy lehúztam a kabátját itthon, azonnal belefogott a romboló munkájába, szinte pont ott folytatta, ahol a múlt héten abbamaradt. Ami kicsit negatívum, utálja a kakis pelust, tisztára piros a feneke, pedig rendesen krémezem, púderezem, és mégis.
Egy tízcentis varrás van rajta, felszívódó öltésekkel. Zuhanyoztatni szabad, fürödni még nem.
Itthon szépen evett gulyáslevest (persze a húst és babot nem adtam oda neki), estére meg fõztem neki rendes grízt (nem dobozos bébikaját), az is bement az utolsó kanálig.
Röviden ennyi volt, remélem, nem untattalak titeket nagyon. Nagyon köszi minden kedves odafigyelést, külön köszi Lisának, hogy hívta a zuramat, és érdeklõdött. Lucifer, roor, igen hálás vagyok a féltésért, Ánya, te tudod, mi volt mindezt személyesen átélni, ezért le a kalappal elõtted, hogy kibírtad. Györgyinya, jólesik, hogy gondolsz ránk!
Vica, te édes, megjött az ajándékod, mert az én angyalkám Vica lett, hogy tudjátok. Kaptam egy sajátkezûleg fonott-fûzött gyöngysort, Daninak plüsskacsát, és egy megható gyönyörûszép levelet. Köszönöm!
Del, Captain, köszi, hogy velünk voltatok gondolatban!
És akit nem neveztem meg, Judy, Pillikirálylány, Ágica! Örök hála nektek is!
Nincs jelen
#7410 2009-01-29 02:00
- Dusy
- Tag
sziszi elmondhatatlanul örülök, hogy jól vagytok: Sajnálom azt a hülye picsa hogy kiakasztott
Köszönjük. hogy elmesélted és dehogy is untattál minket nagyon örülünk veled : :D :D
el se mondható mennyire örülök, hogy jól vagytok alig vártuk a híreket felöletek
Nincs jelen
#7411 2009-01-29 05:23
- Vicaa
- Tag
Sziszi! Nemsokára indulok suliba, de a beszámolódat végigolvastam! Fantasztikusan erõs Fiúcskád van! Komolyan egy nagy nagy hõs!!! Akkor majdnem elsírtam magam, mikor a beöntést és a mûtét utáni állapotát leírtad, a gyomrom teljesen összeszorult, de megnyugodtam, mire odaértem, hogy "ógott a csövön, amire a kapaszkodót szerelik fel :)
Jó sokára ért oda a küldeményem, én még azt gondoltam mûtét elõtt odaér.
Na megyek is, indulok! Puszi, szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#7412 2009-01-29 05:31
- Györgyina
- Tag
Drága Édesanya Sziszi: alig bírtam már kivárni, hogy Betyárkádról és magadról és apucijáról írj már.
Hál.Istennek, hogy egészségben hazasegített Benneteket. Aki már átélt hasonlót a gyermekével, hidd el, nagyra becsül Benneteket, mert nincs annál borzasztóbb, mint mikor az ember hallja, érzi, hogy a gyermeke szenved.
Bátrak voltatok és Sziszi, Te nagyon karakán. Igazd volt.
Danikincs egészségéért mindnyájan nagyon aggódtunk és örülünk, hogy teljes rosszaságában és elvenségében együtt a családotok.
Jó egészséget, köszönöm, hogy leírtad. Danibetyárod talpraesett kis fickó.
Szeretettel ölel Benneteket Györgyina
Ui: Sziszikém felesd el mihamarabb, ha lehet.
Nincs jelen
#7413 2009-01-29 06:03
- Györgyina
- Tag
Luci: eljött a nap, amikor a Te bátorságod lesz a nap eseménye. Abban bízom, hogy a vizsgálat eredménye nagyon jó lesz, és derûs orcával jössz minél hamarabb haza drága Családodhoz és hozzánk. Én nagyon várom soraid.
Lisa: csütörtök-péntek: SZABADSÁG!!!!!!!!!! már csak két napig tarts ki. És holnap már csak egy lesz.
Vicaa: Jó tanulást, sok sikert mára is, Annácskának napocskát a kicsi szívébe.
Ágica: nem jó hír, de Betegtársaink - én nem tudok - biztosan segíteni fognak lelkileg és akár fizikailag is, hogy Neked minél könyebb legyen. Bátorság kislány. Biztosan csak ideiglenes a baj.
Ánya: legyen egészséges és derüs heted. A gyermekek mellett biztosan nem lesz nehéz. Örülök, hogy egyre jobban bírod a munkát. Szeretettel és tisztelettel gondolok Rád mindig.
Nita: én alapvetõen nem terveztem matuzsálemi kort magamnak. De azt már kivárnám, mikor Te nem leszel "elhavazva". Hát látom akkor még van egy kis idõm. Pihenj is kedves, mert az örökös gálya nem tesz jót.
Roor: na ma mész Lucival, ez nagyon rendes dolog Tõled. De most választás elé állítalak, mert minden türelemnek van határa. Vagy mutatod orcád, vagy küldöd a Pacist. Válassz. És ha lustasági verseny indul, azonnal értesíts, mert jó eséllyel indulok.
Mano és Mayuska: olyan ritkán látlak Benneteket. Tudom sok a munka és a tanulás, de jó lenne tudni Rólatok.
Vagy csak én nem hallok Rólatok? Hiányoztok a bandából.
Ági: a motoros. Boldog az a gyermek, ha már férjes asszony is, aki mellett az Édesanyja ott áll. Remélem az elsõ sokk után tisztábban látod a dolgaitokat. Hozzátok meg a legjobb döntést. Ehhez jó egészséget és sok szerencsét.
Norikám: gurulsz-e már a sok kajától, amit jó egészségben fogyasztassz? Ebben reménykedve ölellek. És várom a képen látható finom kajákat pici kis kacsódból.
Mindenkinek, akit itt név szerint nem emlitek boldog és békés, jó egészségben telõ napot kívánok.
Aiolosz: gyógyulj, gyógyulj.
Szuszidi: remélem már lábadozol.
Szeretettel ölel Benneteket betegtársatok Györgyina
Nincs jelen
#7414 2009-01-29 06:03
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Sziszi kedves, örülök hogy hogy túl vagytok a dolgon és kívánok minél elõbbi gyors felépülést így ismeretlenül is. "Aprófog", (lehetne ez Danibetyár indián neve) pedig hagy legyen csak rossz, ez azt jelenti hogy jól mennek a dolgok!
Luci, rád ma gondolok, de legalább nem du-ra kaptál idõpontot mert az lenne a kiszúrás!
Legyen szép a napja mindenkinek, erre mifelénk kicsit szeles ugyan de hátha jó idõ lesz!
Nincs jelen
#7415 2009-01-29 06:06
- Pocak
- Tag
Györgyina drága, te sem bírsz aludni?
Nincs jelen
#7416 2009-01-29 06:33
- Györgyina
- Tag
Kedves Pocak! Én nagyon is bírok aludni hál.Istennek, de én délután is szoktam pihenni, igy reggel korán kelek és este korán fekszem. Tudod kincstári ló esete, állva, ülve, fekve alszom. De jobb igy az egészségemnek, hogy részletekben adom elõ.
Látom, hogy Te vagy a sõrfözde kulcsának õrzõje. Én a sõrt nem szeretem, de állítólag jól lehet tõle aludni.
És merre is van Nálatok?, ahol ma szép idõ lesz, mert pakolok és megyek, mert itt Budapesten igen ótvar idõ van már kb. egy hete.
Szép napot kívánok! Györgyina
Nincs jelen
#7417 2009-01-29 06:37
- Györgyina
- Tag
Pocak! megint sikerült egy regényt rittyentenem a rokkantság melleti munkáról. Nézd meg.
Nincs jelen
#7418 2009-01-29 06:40
- Györgyina
- Tag
Del: ma elaludtál? Már azt hittemnem is jössz? Szia szép napot.
Nincs jelen
#7419 2009-01-29 07:19
- porshe
- Tag
Szia Sziszi!
Összeszorult a gyomrom mikor olvastam a leírásod,de nagyon örülök hogy Dani már jól van és rosszalkodhat! A nõvérekrõl nem kommentálok, sajna tapasztaltam már én is hasonlót! A vénakeresést mi is átéltük,de nekünk fejben keresgették,mert a lábát hiába
Luci! Kitartás!
Nincs jelen
#7420 2009-01-29 07:58
- Pilli
- Tag
sziszi: minden elismerésem... szörnyû volt még végigolvasni is azt, amin keresztülmentetek. A lényeg, hogy vége van. És Danikának biztosan nagyon sokat számított, hogy ilyen nagyon mellette álltál és karakánul kiálltál az igazad mellett.
Manó: hajrá-hajrá-hajrá, összejön az. Simaliba. MI megvagyunk a Herceggel, vannak összezördülések, de amúgy minden okés, szerelem a köbön.
Roor: írdmegírdmegírdmegírdmeg:)
akiss: szerintem is egyszerûbb egy szimpla felsõfokú egy szakmai középnél. De tényleg. És én a helyedben kétnyelvûre mennék, az a legegyszerûbb.
Luci: kitartáááááááááááááááááááááááássssssssssssssssssssssssss
Nincs jelen
#7421 2009-01-29 08:39
- Ági
- Tag
Kedves Sziszi, nagyon örülök hogy a pici fiad ilyen ügyes és szépen gyógyul..õ lesz a példaképem, mikor engem zárnak majd vissza :).
Lucifer, nagyon szorítok Neked.
Mindenkinek szép napot.
Pusz
Ági
Nincs jelen
#7422 2009-01-29 08:47
- Dusy
- Tag
Jó reggelt szép napot nektek
Nincs jelen
#7423 2009-01-29 09:04
- Pocak
- Tag
Kedves Györgyina:
Én Jászberény és Szolnok között majdnem félúton lakom, Jánoshida a helyiség neve. Igazából itt sincs jó idõ éppen, de remélem már nem tart sokáig! Eleinte én sem szerettem a sört, de azt vallom hogy az ember bármire képes csak akarni kell, és kitartásom meg hozta gyümölcsét! Nálam sincs baj az alvással, de a sör tényleg el tud nyomni bármikor! Köszönöm az infókat, megyek és el is olvasom!
Nincs jelen
#7424 2009-01-29 09:13
- Ánya
- Tag
Sziszi, drága!
Nagy örömöt okoztál a részletes beszámolóddal, aminek a vége jó, bár vannak benne elkeserítõ és kilátástalalannak tûnõ részletek!!! Szörnyû dolgokon mentetek keresztül és ami a legdühítõbb, emberi mulasztások miatt!! :( :(
A lényeg azonban, hogy ott álltál kicsi fiad mellett és ezt õ is tudta és átvészeltétek a nagy bajokat!!
A bélbeindulás nem okozott akkora gondot az nagyon jó!! :) :) Ha nincs az emberi tényezõ, még viselhetõ lett volna az egész! :(
A stílusod fantasztikus, de ez egy fõsztorzónál alap :D :D
Isten hozott itthon!! Éreztétek fentrõl a segítséget és figyelmes szeretetet?? ! ! :D :D :D
Nekem sokkal könnyebb volt minden!! Gyerekként, anyaként apaként.... Még bele sem tudok gondolni :( (
Minden tiszteletem a tiétek, Sziszi család minden tagjáé!!
Nincs jelen
#7425 2009-01-29 09:21
- Ánya
- Tag
Ágica!
Nem nagyon elkeseredni!! csak egy kicsit!! Utána elõre nézni és nem rémeket látni!!
Ha jól olvastam, még semmi sincs eldöntve!! Ez csak egy lehetõség, de még nincs meg a döntés. Érdemes más sebészt is megkérdezni a végleges döntés elõtt.
Ha teljesen megbízol az orvosodban,akkor ne keress másikat, de a sebészek is tudják, hogy ilyenkor jó más véleményét is kikérni. Annak idején több orvost felkerestem és mindegyik megértette, hogy konzultálni akarok velük. Egyik sem fogadott el pénzt. Azután már nyugodt voltam a döntésben és utólag sem gondoltam mást. Dobó fõorvos urat így választottam. Még három másik nagy nevû sebészorvos közül. A kórház sem mindegy. Ne kapkodj, ha nem muszáj.
NNNNNNNa, jól megaszondtam.... :)
Már szájmenésem is van :D :D :D
Szerkesztette: Ánya (2009-01-29 09:22)
Nincs jelen
#7426 2009-01-29 11:01
- Lisa
- Tag
Kedves Drága Sziszi, elmondhatatlanul örülök, hogy ilyen hamar, eltelt az idõ, hogy ilyen hamar a kis betyár regenerálódott, és, hogy a széklet is egybõl elindult.
Annak meg mégjobbban, hogy ott a kórházban kiadtad magadból amit kellett, ezt így KELL!
Otthon, édes otthon, most már ne foglalkozz semmivel, minden rednbe fog jöni és minden JÓL FOG MÛKÖDNI!
Gratulálok az erõdhöz, hogy bírtad, bírtátok, mert muszály volt, érte, magatokért a családért!
El sem tudod képzelni mennyire oda voltunk és itt mindenki, hogy jól legyetek!
Nem tudok mit mondani, csak azt, hogy az Úr veletek volt, mert így kellett lennie!!!!
Lisa
Nincs jelen
#7427 2009-01-29 11:05
- Lisa
- Tag
Lucifer: megy a szurkolás!!!!! Bár már sztem túl vagy reajta :( izdulunk!
Gyögyinya és Kedves aranyos Pillim: úgy alakult, hogy mivel ennyire okos vagyok, csak viccelek, letudtam kedden azt a vizsgátmiare a pénteki pótmeccsre számítottam, tehát így még tegnap elmentem egybõl, és ma már SZABI! Köszönöm, hogy gondoltatok rám !
Pilli: mehet a levél már :D, TE MEG NAGYON ÜGYI VAGY!!!!
Azt már nem is említem meg, hogy itt tegnap délutántól egyfolytában szakad a hó, fújja horja meg minden. Apu ideges miatta én meg örülök mitn majom a farkának!!!!
Csak már a közelekdés egyre bajosabb, ja és úgy esik mint aki soha nemakarja ABBAHAGYNI!!!!
Nincs jelen
#7428 2009-01-29 11:54
- roor
- Tag
Halika!
Pár perce érkeztünk meg.
Sokat kellett várnia,naná hogy kellett volna a serpenyõ!
Nem van jól,épp fekszik pihen.
Vastagbél végig begyulladva,holnap be kell menni a kórházba,kap vért és biológiai kezelést aztán a többi majd késõbb kiderül.
Rohadt éhes,fáj mindene odabent.
Még itt leszek nála egy darabig.
pá
Nincs jelen
#7429 2009-01-29 11:55
- én
- Tag
Roor! Hõsök vagytok mindketten. Szegény Luci! Melyik kórházba megy?
Nincs jelen
#7430 2009-01-29 12:07
- Dusy
- Tag
sziasztok szebb napot mindenkinek
Nincs jelen
#7431 2009-01-29 12:08
- én
- Tag
Luci! Fel a fejjel! Akarjad a gyógyulást és meglesz. Ha nem tudsz enni, próbálj inni tápit, de azt is csak kortyonként. És kívánom, hogy a humorod ne hagyjon el!
Puszillak!
Vigyázz magadra! Holnap is megy a drukk ezerrel!
Nincs jelen
#7432 2009-01-29 12:08
- Szilvike0522
- Tag
Roor!
Mond meg Lucinak,hogy nagyon szorítunk neki,és jobbulást kívánunk!Minden rendben lesz!
Szilvike0522,és Gergõ1983
Nincs jelen
#7433 2009-01-29 12:48
- roor
- Tag
Halika!
Köszöni szépen,épp most szárítottam ki a szám a felolvasással.:D
Nelly a tiéd is átadva.:D
pá
Nincs jelen
#7434 2009-01-29 13:06
- Lisa
- Tag
Luci, sajnálom a rossz eredményeket :( ezen segíteni és változtatni kell az érdekedben, hogy ne fájjon..állandó fájdalomban az élet, vigyázz Magadra vagyis Roor vigyázz rá és közben Magadra is!!!
Ott vagyok Veletek!!!
Nincs jelen
#7435 2009-01-29 13:20
- Pilli
- Tag
Luci: kitartás!!!!!!!!!!!
Lisa: jajjjj de jó végre vége végre vége!!! Juhééééé. Várom a levelet, és én is írok!!!
Sok puszi, most vissza dolgozni
Nincs jelen
#7436 2009-01-29 13:42
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Pilli köszönöm a választ!
Pocak! Hát akkor mi egy parasztköpésre lakunk egymástól! :D Mert én Ladányi vagyok.
Luci! Jobbulást! Holnap aztán használni azt a serpenyõt! Mi az hogy potyára elviszitek és nem használjátok! :D
Na én úgy néz ki megmaradok! Ekkora marhát, mint én, hogy nem szedtem még a medrolt még 1 hétig 4 mg-mal. Hát késõ bánat.
Nincs jelen
#7437 2009-01-29 14:00
- judy1981
- Tag
Sziszi: Örülök, hogy most már minden rendben. Hát lehet én is kikeltem volna magamból. Velem is megcsinálták ezt, de én mégis csak felnõtt(?) voltam. Meg enni sem igazán tudtam. Nem tudom miért kell úgy bánni az emberrel, mintha egy darab hús lenne. Annak a nõnek meg...
Luci: tényleg nem jók az eredmények, de a biológiai terápia lehet a legjobb kezelés neked. Most már túl vagy rajta :D
Lisa: Nagyon ügyi vagy. Akkor most már felszabadultál (a következõig). :D
Freemail-esek: levelezõ programról nem hallottatok még? Egy ismerõsömnek azért állítottam be, mert ugyan így kínlódott a freemail-lel. És mindig megkapja a leveleit, tud küldeni, nem úgy, mint a webes felületen.
Nincs jelen
#7438 2009-01-29 14:30
- nori
- Tag
Sziszi,
örülunk hogy végre otthon vagytok,debil emberekkel mindenhol összefuthatsz,de ne ez maradjon meg bennedkemény harcos egy kis család vagytok:):):)
Györgyina,vagyogatok,de még nincs erõm fõzõcskézni..örülök,hogy jól tudsz aludni,nekem az éjjel annyira befájdult a jobb combcsontom mintha vas lenne és vki fúrná,hogy órákig forgolódtam csak..sajnos,pedig ha jól alszok,akkor jobban is tudok enni,minden jobb persze.
Most a táp tart életben kb.mert elég gyatra az étvágyam,vagyis amit kívánok nem merem megenni mert még indig megy a hasam,éjjelente hangoskodik,rengeteg gáz van bennem,nem tudom mitõl!?
Vica,
addig örülj még jönnek az udvarlók,mert a lányodat látva Attila vadászpuskát lesz kénytelen beszerezni:)
Luci drága..hogy vagy????? gondolunk Rág:):):)
Judy,milyen tápot iszol Nutri vagy Ensure? Nekem a legjobb a Nutri yoghutros amibõl fogyóban vagyok,a házidoki meg Ensuret írt ki..uh, a yoghurtosból én le tudok nyomni 2-t 1 nap de a többibõl nagyon nehezen...túl édesek nekem,fõleg a banán,narancs,karamell..azoktól émelygek szinte.
Pilli,
gratula a vizsgához!!!! Nagy vagy:):):)
Ágica,
próbáld felkeresni a dr.Solt Jenõt,õ végez szûkülettágítást,lehet,hogy elkerülhetõ lenne a mûtét..ne zárkózz el,a testi tünetek valahol a lelkünket tükrözik,lehet,hogy most ez a nehéz periódus amin keresztül mentél rontott kicsit,de biztosan van megoldás..ne add fel!!!
Del,
a képek nagyon szépek,muszály leírnom a többieknek,hogy remekól fotózol,nagyon szép hóvirágokról küldött képet,ne hagydd abba!
Roor,
várod már a ahétvégi nõcis napot..? Te fõzöl..süss finom kenyeret,jó kis kacsa vagy libazsír...mmm..lehet rá inni=D
Ánya,
kitartás a fogorvoshoz,jaj de útálom,talán még a tükinél is jobban!!!
Üdv mindenkinek akit kihagytam volna...:)
Nincs jelen
#7439 2009-01-29 15:31
- sziszi32
- Tag
Roorfelséges felségesség, légyszíves add át leszboszinak forró ölelésem, és hogy tudja, ilyen messzirõl is gondolunk rá, szorítunk a gyógyulásért!!!!!
Morszikoma hozza a formáját, igen aranyos, eszik szépen, a széklet már nem folyamatos, hanem kb. minden harmadik pelusban van termés :D :D Most úgy érzem, ez a boldogság netovábbja!!!! :D :D
Lisa, este irok mailt neked!
Nincs jelen
#7440 2009-01-29 17:14
- Dusy
- Tag
jobbulást nekem luci
és szép estét nektek
Nincs jelen
#7441 2009-01-29 19:31
- Pocak
- Tag
Üdv mindenkinek!
Akiss: ha már ilyen közel vagyunk egymáshoz és ha van kedved hozzá, szervezhetnénk egy találkozóra menetelt, persze ha lesz valamikor! Én márciusig itthon vagyok, és ha addig lesz ilyen program, szívesen mennénk skynetpg barátommal és téged is útba tudnánk ejteni! Mit szólsz?
Nincs jelen
#7442 2009-01-29 19:42
- Pocak
- Tag
Luci, te megvagy?
Nincs jelen
#7443 2009-01-29 20:37
- judy1981
- Tag
Nori: Isosource standard, mert az nem sûrû, nem édes, nincs mellék íze, pont fogyasztható. Van belõle csoki, kávé, vanillia. A nutrival én is így voltam, hogy émelyítõen édes, és egyszerûen ihatatlan. Az ensure meg nagyon sûrû, az meg azért nem ment. Van az isosource-ból energy is, ami szintén sûrûbb állagú és táp íze van, viszont fél literbe 800 Kcal-t sûrítettek bele, míg a standardba csak 500 Kcal-t. De nekem elég ahhoz, hogy hízzak is :) És kizárásos alapon is csak ez maradt.
Nincs jelen
#7444 2009-01-29 21:54
- roor
- Tag
Halika!
Luci köszöni szépen a szurkolásokat,rágondolásokat!
Nem esett jól neki a gép elõtt görnyedni,ezért én írok.:D
Még mindig fáj mindene!
Majd jelentem mi van vele,holnap kórház az tuti.
Sziszi:átadtam neki és mondtam a napi kakispelusmennyiséget is,és felolvastam a beszámolódat is.:D
Joccakát
pá
Nincs jelen
#7445 2009-01-29 22:07
- Nita
- Tag
Luci!
Nem örülök a híreknek, de remélem hamar rendbe szed téged is a biológiai kezelés!!!! Kitartást neked, és talán mire ezt olvasod legalább a mai kínokon túl vagy már. :/
Nincs jelen
#7446 2009-01-29 22:13
- youlcsi
- Tag
hali!
itt is megkérdezem, mert itt olvasgatnak a legtöbben: van köztetek pco-s?
Nincs jelen
#7447 2009-01-29 22:19
- sziszi32
- Tag
Lassan véget ér ez a nap is. :( Azért szomorú ez a kisember, mert Luci beteg, és az nem jó! Biztos nem könnyû a családjának sem! Én ma este rá fogok gondolni, és szurkolok, hogy jobban legyen!
Danimorzsi lassan kidõl, egész délután rohangászik. :D Megnéztem a sebét, hát a husika a vágás mentén össze van nõve, a varratok, amelyek nem szívodtak fel, lassan lazulnak, készülnek leesni. Daninak ez nagy viszketéseket okoz, de nem merem hagyni, hogy vakargassa, mert félek, hogy valami bajt csinál. :)
Del, hol van a jóképû mosolyod? Avatar nuku?
Holnapra van egy sztorim, remélem, nem foglak titeket untatni a kórházi élményeimmel... :cool:
Nincs jelen
#7448 2009-01-29 22:32
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drága,örömmel várjuk.:D
És cuppanós.:D
pá
Nincs jelen
#7449 2009-01-30 00:28
- Dusy
- Tag
sziasztok
sziszi
örülök, hogy Danika jól van és újra a régi eleven gyerek :D :D :D
és várjuk a beszámolódat :D :D
Luci
nagyon sajnálom, hogy nem vagy jó remélem hamar helyreállsz és jobban leszel
Jó ét és szép álmokat mindenkinek!
Nincs jelen
#7450 2009-01-30 05:34
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Elõször is:Danibetyár és családja ügyik voltatok és örülök ,hogy végre othon vagytok.
Luci drága gyógyulgass pihengess és hasson a bioterápia.Roor köszönjük a híreket barátnõdrõl.
Del miért nem mentél Marikával.Csajbuli volt elõírva?
Én nem leszek vasárnap délutánig.Akkor sem biztos mert így hosszú hétvége ugyan de az itthon töltött idõ rövid lesz.
Judy majd küldj nekem légyszi egy mailt mi volt a klub talin szombaton!
Pilli!Örülök hogy láttalak.A diplomádhoz gratulálok még egyszer.
Szép hétvégét mindenkinek!
Nincs jelen