#7501 2009-01-31 13:05

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Ánya, köszi a tippet, elgondolkodom rajta! :D
Del, ment válasz!
Lisa, Pasek, gondolva van rátok! Puszi nektek! Csak úgy!!!

Nincs jelen

#7502 2009-01-31 13:37

roor
Tag

Halika!

Ittfelejtettem magam éccakára.:D
Luci köszöni jól van,tesómnak köszönhetõen már nem éhes,legalábbis nem annyira mert kórházi reggeli és ebéd nem kellett neki.:D
Két adag targoncát kapott,amibõl még két kanál volt hátra mikor hívtam.:D:D:D
Szóval eszik.:D
Sajnos széklet az nuku,de mondtam neki ne aggódjon,majd kijön.
De hogyan?
Most árultam volna el hogy délután is kap szeretetcsomaghamit?:D:D:D:D:D
Ami tutkó beindítja?:D
Ha minden jól megy,holnap én is bevánszorgok hozzája.:D
Ja igen,szívesen lát bárkit aki bemenne hozzá.:D:D:D:D
Csak kaját vigyetek neki valamit.:D:D:D:D
Tesóm majd referál ha hazaért tõle,este még hívom aztán majd én is referálok.:D
Átadok mindent.:D

Nincs jelen

#7503 2009-01-31 14:09

porshe
Tag

Sziszi!

Én mindkét gyereknél elsõ perctõl a bepanthent használtam. Már dm-ben is kapható nemcsak patikában,sõt ha jól tudom néhány benzinkúton is ahol gyógyszert árusítanak. Nekem ez vált be, vagy még a neogranormont próbád ki!

Üdv: Porshe

Nincs jelen

#7504 2009-01-31 14:28

sziszi32
Tag

Köszi Porshe, én éppen a dm-ben kereskedtem, és se egyik, se másik nem volt, a benzinkútra nem is gondoltam... majd benézek oda is... Köszi!

Nincs jelen

#7505 2009-01-31 15:58

sanvito
Tag

Sziszi32 !

Ányához csatlakozva ás a STOMIC kenõcsöt javasolnám, ami tényleg még a friss husit :( is gyógyította, az  uncsim popsiját pedig a SUDOCREM nevû cuccal védik és gyógyítják a szülõcskéi. (DM-ben, ROSSMANN-ban, gyogyóban van !!!! Szürke tégely, és sokáig elég !

:):):)

Nincs jelen

#7506 2009-01-31 16:34

mano1973
Tag

Sziasztok! Luci ma bent irt egy levelet amit kért h ide fórumra írjunk be nektek:)

" Halihó!

Sajnos némi akadályokba ütközve nem tudok itt lenni veletek, de most Manóval üzenek.
Köszönök nektek mindent és az erõtökre nagy szükségem van!:D:D
    Hát tegnapi isteni ebédemrõl már hallottatok Roorék elõadásában!:D:D:D
Tegnap kaptunk az intenzívrõl egy szobatársat, hát mit is mondjak!? Szegény néninek már a napjai vannak számolva!:(:(
    Az éjszakám fantasztikusan sikeredett! 6-an vagyunk egy szobában! Éjszakára kaptam 5 nagymamát! Ebbõl 3-an horkoltak, de nem ám egyszerre, inkább felváltva mint egy igazi kórus! :D 1 nénit a földszintrõl hoztak vissza, mert haza akart menni!:D:D és végül maradt az a nagyon beteg aki egész éjjel hangosan nyögött és kiabált! :(:(
   Szóval talán ha 1 órát aludtam!
   Otthon többet tudok pihenni a 3 gyerek mellett, mint itt! :D:D
Na és amin kiakadtam, a fürdõre kivan írva, hogy tisztálkodás reggel 6-7-ig!
Majd lefotózom és felrakom nektek ha hazamegyek!!
   Na megjött a reggelim! Hát azt hiszem, ma se fogok elhízni! 2 szelet száraz kenyér +1 kefir! a többieknek ugyan ez csak zsömlével!
  Én miért nem ehetek zsömlét? a kenyeret nemis kértem el, a kefirt pedig elajándékoztam!
    Na megvolt az ebédem is!
a tegnapitól nem különb üres leves lé, vízben ázó krumpli +1 tegnapi taplóhús  no meg a háztartási keksz! :D

Mindenkinek puszi : Luci

Szerkesztette: mano1973 (2009-01-31 16:45)

Nincs jelen

#7507 2009-01-31 16:51

Szilvike0522
Tag

Kedves Luci!:)

Ahogy olvaslak a kedved sokkal jobb,ez már jó jel!:);)
Azt hiszem javuló tendenciát mutatsz.:)Csak így tovább,drága!;)
Ezek a kórházi táplálékok,sajnos ismerõsek Gergõtõl,de fel a fejjel Luci!!!!!!!!!:)
Ennél,már csak jobb lehet.....:)

Sok-sok gyógypuszit,küldök neked!;)

Nincs jelen

#7508 2009-01-31 17:05

Dusy
Tag

sziasztok
sziszi
sajnálom, hogy ilyen sztorival találkoztál vagyis sajnálom, hogy vannak akiknek ilyen jut, mert nem az a baj ha valakinek jó hanem az ha valakinek nem jó.
Luci
sajnálom hogy nem csak a magad baja jutott ki neked hanem a másoké is. Kívánom, hogy mihamarabb hazamehess

Nincs jelen

#7509 2009-01-31 17:14

Pocak
Tag

Akkora baj lehet 4-5 sörböl? Alig tudom elhinni!
Veletek mi a helyzet, hogy telik ez a csodás szombat?

Nincs jelen

#7510 2009-01-31 17:52

nori
Tag

Luci a nyanyákat gyorsan el fogod felejteni,de dugd be a füled hallgass zenét,én úgy aludtam el a kórházban ahol szintán teltház vol tés ment az opera-horkolás:)

Kigyûröd Te ezt,bízunk benned!!!!:):):)

Pocak,
lenyûgöz a vakmerõséged,én nem mertem volna bevállalni még 1 sört se..szerintem ne csináld ezt rendszeresen mert gond lehet belõle..

Én megvagyok,de még nem az igazi,tegnap kínlódtam,de talán kitisztít a jó kis aranyvesszõ tea,ma már ettem is de továbbra is a tápszer a fõ kajám..nem merek zabálni mert tegnap is böfögtem mint a parasztkislány kicsit több kajától..többször kevesebbet!

Deluigi,
jobban vagy?

Nincs jelen

#7511 2009-01-31 18:12

én
Tag

Sziszi32! A sudokrém az nagyon jó, csodákat tesz. Sztem gyereknél is alkalmazható.
Luci! Én is úgy aludtam a kórházban, hogy bekapcsoltam a telómban lévõ rádiót és föl a fülhallgatót. Másként nem ment volna a csicsika. Hát a kórházi kosztról meg már beszámoltam egy-két napja. Azon én már nem is csodálkozom. Jah nekem is az volt a roboráló diétám. BRRR! Pihenj, gyógyulj! Tuti jobban leszel a vértõl és a B12-tõl. Ha jól emlékszem azt is kapsz. De itt jegyezném meg, hogy elég hülyék, hogy nem engedik a biológiai kezelést. Arra nem gondolnak, hogy egy bélbeteg vajh mitõl lehet vérszegény?
Aiolosz, Del! Gyógyuljatok mihamarabb.
Del! Ez most a betegséged aktivitása, vagy bekaptál vmi vírust vagy bacit?
Nóri! Örülök, hogy elõkerültél. Gyógyulgass te is!

Na pussz mindenkinek!

Nincs jelen

#7512 2009-01-31 18:17

Pocak
Tag

Nóri: nem megy napi szinten, hetente beszorítok egy ilyen alkalmat, de ha azt mondjátok hogy kockázatos akkor le építem! Bár semmi bajom tõle, lehet ezért tartok ettõl!
Azért köszönöm az aggódást, jól esik nagyon!

Nincs jelen

#7513 2009-01-31 18:23

mano1973
Tag

Na kissé fáradtan de írok pár sort míg Roli alszik:))Teljesen lefáraszt egy a kölök:)))
Voltam bent Lucinál és...hát elég borzasztó volt látni ahogy éheztetik:))
Kapott 9 szem háztartási kekszet ezt jól ossza aztán be mert semmi többet nem kap.Hát..nem a betegségtõl hanem az alultápláltságtól és az éhezéstõl fog kimurdálni szegény:))
Na de..vittem kajcsit és ha jól tudom zotyesz és Nita is ellátja õt mindenféle finom falattal:))
Nem egyszerû odabent az élet.Inkább egy szadista kiképzõ bázisra hasonlít mint kórházra:)))
Hát..ez nem Telki az már hót biztos:))
No de sebaj mert azért jól van és most hogy kajához  jutott  még a kedve is jobb lett:))
Mint valami éhenkórász ugy ette az párolt tarhonyát:))Na és a fasirtról nem is beszélve.Vittem neki túlélõ csomagot is egy kis konzerv formájában:))
mindenkit puszil és köszöni a sok rágondolást.
Sziszi!
kicsit bõvebben is irnál Danibatyuról???????pusz mindenkinek

Nincs jelen

#7514 2009-01-31 18:38

én
Tag

mano1973! 9 szem keksz!? Fantasztikus! Én idõnként örültem volna, ha annyit is kapok a kórházban. Nekem egy hétig csak kefír jutott kefírrel. Na attól aztán még jobban ment a hasam! Utána jött majd kéthétig a valamit visz a vízleves és utána mûkrumplipüré. Szóval a bélbetegek diétája nagyszerûen megoldott a kórházban. Egyébként irtó ari vagy, hogy így gondoskodsz a barátnédrõl meg még a gyerekekkel is vagy! Tsók néked érte!
Puszilom Lucit és mondd meg neki, hogy igyekezzen hamar kijutni a kórházból, mert hiányzik a humora innen a fórumról!
Del! Nagyon sajnállak. Gyógyulj! Ne hagyd, hogy ilyen aktív legyen a betegséged! Szólj rá, hogy hagyjon békén téged!

Nincs jelen

#7515 2009-01-31 19:36

Nita
Tag

Sziasztok!

Hazaértem a Lucitól üdvözöl mindenkit, és köszöni a jókívánságokat...látszólag teljesen jól van a kedve a régi, csak a szoba társai viselik meg az idegeit szegénynek. Borzalmas nézni és hallgatni a szenvedésüket, fõleg, hogy nem tehet az ember értük semmit. A vele szembe lévõ néni, ha elalszik mindig kopogást hall, mikor ott voltunk akkor is szólt hogy jött valaki, de mondtam neki ne aggódjon már beengedtem erre bólintott és aludt tovább.

Na, de ettõl eltekintve jól van! Ahhoz képest, hogy nem írtak elõ neki diétát eléggé vigyáznak nehogy elrontsa a gyomrát :) Mondhatni semmit nem kap enni, de szerencsére mindig visz neki valaki.  Zotyesz fõztére, csak egy pillantást vettem mert Luci azonnal eldugta, egy pillanatra kinyitotta az illata fini volt, de még szaglászni se mertem mert Luci mint egy éhes vad vigyázott rá :D Én sütikét vittem neki, hogy legyen nasi is. Szerintem, ha nem is ehetne ilyet még a nõvérke se merné elvenni tõle :D
A keksz adagja naponta eggyel nõ ezért összegyûjti és itthon csinál kókuszgolyót. :D

Tényleg vidáman fogja fel a helyzetet szerencsére, csak pihenni nem tud, de remélhetõleg hamar hazaengedik.

Most mennem kell enni valamit mert egész végig csak kajákról volt szó és én már éhen halok :)

Nincs jelen

#7516 2009-01-31 19:48

roor
Tag

Halika!

Most tettem éle Lucit.:D
Nagyon köszöni megintcsak a rágondolást és kér még-még energiát,mert azt mondja a három kölök+nagytakarítás,mosás,fõzés,bevásárlás után nem fárad ennyire el mint a szobatársaitól.:D
Már azon gondolkodik,leköltözik a portáshoz,bármi is az ára,csak alhasson végre,mert már alig áll a lábán!:D
Nagyon köszöni Nita,Zotyesz a látogatást és az életmentõ hamikat.:D
Tesó neked is meghálálja majd!:D
Mondtam neki,hétfõn reggel kapja el a doki torkát aztán közölje vele,ha úgysem kap semmit akkor hazamegy aztán vagy bejár az infukra,vagy napközben ottmarad de éccakára hazastartol.:D
Kiváncsi vagyok rá holnap,mert láttam én már fáradtnak,de azt mondja ennyire még sosenem volt!:D
Zanyukáméktól kap kis leveskét,aztán mennek hétfõn õk is,visznek olyant amit imád.:D
Én meg holnap más tollával ékeskedve (pontosabban pároméval) pogit készülök kézbesíteni nekije.:D
Hát......eddig is tudtuk hogy a kórházban csak betegebbek és fáradtabbak leszünk....azt hiszem a dutyiban jobb dolga lenne,legalábbis kajaügyileg.:D:D:D:D
Szóval MINDENKI üdvözlete jókivánsága átadva ám!:D

Sziszi:frankó hogy mintha nem is történt volna semmi éli tovább kis rabszolgahajcsár életét Dani.:D
Minden apró sztori jöhet ám!:D

Bocsi de pihiüzemmódban vagyok.:D:D:D:D

Nincs jelen

#7517 2009-01-31 20:20

zotyesz
Tag

Sziasztok hazaérkeztem a látogatásról nem semmi körülmények között van luci az biztos de remélem sikerült egy kicsit felvidítanunk hogy ott jártunk.Remélem hét elején már kiengedik.

Luci esti menüje amit én készítettem: párolt zöldség keverék,krumplipüré,sajtban sült csirkemell.

Szerkesztette: zotyesz (2009-01-31 20:42)

Nincs jelen

#7518 2009-01-31 20:46

én
Tag

zotyesz! Ügyes vagy! Fincsit fõztél. csaknem szakács egyetemre jársz?  Szerintem Luci fincsibbeket eszik, mint otthon. Nem?

Nincs jelen

#7519 2009-01-31 21:07

zotyesz
Tag

Nem szakácsegyetemre járok de van szakácskönyvem abból néztem a sajtos csirkemellet ki

Szerkesztette: zotyesz (2009-01-31 21:08)

Nincs jelen

#7520 2009-01-31 21:48

roor
Tag

Halika!

Zotyesz,nem kifejezés mennyire örült nektek.:D:D:D
Azóta egyébként még beszéltem vele,és mondta hogy feltétlen írjam meg,hogy isteni volt a csirkemell és a párolt zöldség is.:D
Nyugi,megtartunk szakácsnak.:D
Ja és aztat is mondta hogy ne aggódjak,mert marad nekem is belõle.:D
Remélem hogy nem,és jóízûen megeszi majd.:D
Neki most jobban  kell minden finom falat.:D
Gyorsan felhívott a jó hírrel,hogy az ügyeletes doki rendes volt,elrakta éccakára a nénint akitõl nem tudnak pihenni (igaz hajnalban visszateszik szegényt,biztos van logika benne),úgyhogy gyorsan el is húzott aludni.:D

Nincs jelen

#7521 2009-01-31 22:21

sziszi32
Tag

Sziasztok, írnék én többet is Daniról, de a napjaink most jobbára arról szólnak, hogy eszünk, alszunk, s lessük a kakis pelust. Szóval, eseménytelen napok ezek, és most valahogy nem tudom megfogalmazni azokat az apróka változásokat a fejlõdésében... Sok volt ez az egy hét kiesés, más az, amikor az ember megszokja, hogy minden nap feljegyez valami aranyos dolgot. :D De higgyétek el, hogy ha lesz említésre méltó dolog, arról biztosan tájékoztatlak majd titeket.
A sebes popóra végülis azt találtuk ki, hogy maradt a sztómához használt védõfolyadékból, azzal kentem be, bár az elején csípett becsülettel, hiszen alkoholos. De szépen beszárította a sebet, és filmréteget alkot rajta, ánya, te bizti érted, mit akarok itt kifejezni. :D
A popsikrémeink repertoárja: gabi popsivédõkrém, sudocrem, aviryl (szlovák), pythiol (gyógyító krém, szlovák). :D
Dm-ben nálunk sajna nincsenek spécibb krémek, és a benzinkútunk is csóró, mert csak ien aszpirin jellegû dolgokat árulnak.
Na de holnap már vasárnap, és hétfõre ha nem javul a szitu, akkor megyünk a dokinõhöz.
Holnap szabadságom uccsó napja, megyünk az anyósékhoz... :) még jó, hogy a sógoromék is ott vannak, de egyébként csak nálunk vészes a dolog, otthonukban egész normálisak (no jó, az esetek 50%-ban). :D :D :D
Úgy olvasom, hogy Luci meg van mentve az éhhaláltól!! Remélem, holnap se feledkeztek el róla, mert az volna az igazi kínzás, hogy ma fejedelmi lakoma, holnap meg csak poloska meg atka a párnából... :D
Lehet, hogy lemaradtam valamirõl, de mért van az elfekvõhöz hasonlító helyen? Nem lehet ezt elrendezni, hogy jobb osztályra kerüljön?
Mikor jön haza, lehet már tudni? Nem járhat be a kórházba inkább azokért az infúziókért, vagy mit is kap, nem tudom... ?
Mindenesetre szomorú, hogy ilyen szobába került, tényleg nem lehet ilyen helyen sem kikapcsolni, sem pihenni. Még jó, hogy vagytok neki a közelben!!!!! :D

Nincs jelen

#7522 2009-01-31 22:26

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága,nem elfekvõben van,hanem egyn éni van náluk akinek az elfekvõben kéne lennie.
Hétfn megpróbálja ledumálni a bejárós dolgot,mert ennek így semmi értelme.:D
Kaját viszünk,felhízlaljuk.:D
Néha jöhetnél chatre.:D

Nincs jelen

#7523 2009-01-31 22:35

sziszi32
Tag

Mennék én, de ahhoz itt kell ülni állandójan, ammeg nem megy. :D :D :D De azért köszi. Figyeld a mailjeidet, roorfelség! :D :D :D

Nincs jelen

#7524 2009-01-31 22:38

roor
Tag

Halika!

Legalább néha nézz be,amikor sokan vagyunk bejelentkezve általában a chaten lógunk.:D
És megértjük ha csak egy két szóra jössz,hisz van dolgod ezer,csak jó lenne néha ott is látni téged..:D:D:D:D
Figyelem a maileket.:D
Pussz

Nincs jelen

#7525 2009-01-31 23:56

sziszi32
Tag

Köszike, ismét csak azt tudom mondani, hogy Felséges vagy és Igazságos, ó Felség (ja, ezt már mondtam...). Ígérem, ha lesz idõm, bekukkozok a chatre, mint pl. most is. :D :D

Nincs jelen

#7526 2009-02-01 07:07

Pocak
Tag

Jó reggelt kívánok mindenkinek, remélem jól telt az éjszaka!Szeretném megjegyezni a néni helyzete sem lehet könnyû ott a kórházban, persze azért fárasztó amikor valaki bent kell hogy feküdjön és nagy kínjai mellett még a másokét is hallgatnia kell! Sajnálom Lucit, de a Nénit is, biztos nem ok nélkül jajgat! Hogy vagytok ezen a szép reggelen? Györgyina kedves,tegnap szikrázó napsütés színezte Jánoshida felett az ég boltját, mindig sejtettem hogy különleges hely!

Nincs jelen

#7527 2009-02-01 07:24

Györgyina
Tag

Kellemes jó reggelt Mindenkinek, kicsinek, nagynak, egészségesnek, betegnek.
Pocak komám, nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Rmélem a tegnapi intés nem esett nagyon rosszul, de a Te épülésedre írtam. Nem tudom, hol van Jánoshida, de mennék ezerrel a napsütés felé. Mert Budapesten enyhén ótvar idõ volt és már igy van régen. Szóval Jánoshida a fények országa. Jó Neked.
Sziszi: ha van esemény Danikáról, ha nincs, akkor is jó olvasni, hogy épültök, gyógyultok. Ez a legnagyobb esmény, amit csak írhatsz. Én kukkolok ezerrel. És minden jót kívánok a Drágának. Neked pedig vissza kell állni a régi formádba, ami az elmúlt hét után természetes, hogy nem megy egyszerre, de biztosan elõbb-utóbb igy lesz. Kitartó és derûs, kiegyensulyozott ember vagy, ahogy az írásaidbõl le tudom szûrni. Danika pedig tudjuk édes-aranyos kis betyár és produlál Õ olyat, hamarosan, amirõl mindnyájan szívesen olvasunk. Ölellek Benneteket.
Norikám: olyan csendes vagy? Mi van kis virágom? Ugye nincs baj, már mint a tudottakon kiívül. Mosolyogj Ránk, mert én mosolygok Rád gondolatban.
Roor: ha meglátogatod Lucit, légyszi, fogd vissza magad és ne edd el a bevitt kaját. Gondolj szegény barátnõdre, aki a "kellemes" helyen senyved. Reméljük nem sokáig. Tarisznyába vigyél saját kaját és piát, abból csipegess, ha Luci észre veszi, úgy is elveszi Tõled. Gyulát meg figyelni ezerrel. Tudod.

Minden kedves Betegtársamnak kellemes napot kívánok.                                                Györgyina

Nincs jelen

#7528 2009-02-01 08:00

Nelly
Tag

Jó reggelt!

Roor semmi gáz..:D csak már megbeszéltem ismerõsökkel..unokatesókkal randevút :D
Van fent egy csomó ismerõsöm..így is nagyon húzós lesz a hét..
Ma még dolgozom..este összecsomagolás :D
Elvileg fél 8-kor indulok holnap..ha el nem alszom :D
Remélem tesóm pasija fini kajával vár :D :D
Szeretnék velük is eltölteni egy kis idõt..meg mindenkivel..de asszem az egy hét kevés lesz :D
Még este majd bejelentkezek :D

Nincs jelen

#7529 2009-02-01 08:29

sziszi32
Tag

Jó reggelt!
györgyi: aranyos vagy, köszi, hogy mindig gondolsz ránk!
Tegnap este benéztem a chatre, erre két tanúm is van, akiknek nevét inkább nem említem, nehogy elhallgattassátok õket! :D :D :D :D
Luci, megy a drukk ezerrel! Poloskákat és atkákat nem megenni, ma is kapsz kaját, legalábbis tegnap bõszen igérgették egyesek... :D :D :D :D :D :D

Nincs jelen

#7530 2009-02-01 08:52

Ánya
Tag

Sziszi!
Hogy van a kis betyár popsija? Értem, amit írsz. Annak mûködnie kell!! :)

Del!
türelem, tényleg idõ kell, hogy múljanak a tünetek.

Nelly!
Nagyon jó hetet kívánok!! Minden férjen bele, amit szeretnél!!

Manó!
Tényleg angyal vagy, de roor felség is az!!!

Györgyina!
szép napokat!!

Nita!
köszi a friss híreket Luciról!

Zotyesz!
Férfiúban ilyen rendes beteglátogatót!!!!

Nincs jelen

#7531 2009-02-01 08:54

Ánya
Tag

Pocak!
akkor elmentél sörözni, vagy meghallottad rémületünket? Tetszik, hogy nem haragudtál meg az aggodalmunk miatt!!

Nincs jelen

#7532 2009-02-01 09:00

Vicaa
Tag

Szép napot mindenkinek! Párocskám felment Annával Anyósomhoz, omst õ is ott lesz, úgyhogy nem lehet gond. Én meg nemsokára nekilátok fõzõcskézni, takarítani.

Sztori: Ma reggeli után Anna még valószínûleg éhes maradhatott, mert a legnagyobb igyekezetem ellenére is bekapott valami piros színû dolgot, lehet, hogy csak papiros volt, nem sikerült kiderítenem. Nem sikerült, pedig már megtanítottam õt arra, hogy ha mondom ÁÁÁÁÁ, akkor nyissa ki a száját. Csakhogy most szájnyitás után hirtelen összeszorította a fogacskáit és bizony többször is megharapott már, de most majdnem leharapta az ujjam hegyét. Jelenleg is be vagyon borogatva az ujjam, mert rendesen bedagadt. A kis éhenkórász. :)

Luci további sok-sok puszikák Neked, kitartás!!!

Nincs jelen

#7533 2009-02-01 10:31

Ánya
Tag

Del!
Ismét a régi vagy!! :D :D A szeretet az mindig jól jön!! :D :D

Nori!
ma biztos jobb napod lesz!! :D :D

Nincs jelen

#7534 2009-02-01 10:39

Ági
Tag

Sziasztok, nagyon szép napot mindenkinek, a betegeknek gyógyulást!! Mostanában az itthoni helyzet miatt nemigen van idõm itt lenni, remélem elnézitek nekem. Viszont valamit muszáj megkérdeznem. Kedves Sziszi, Danikádnak nem furcsa, hogy már nincs a pociján semmi és alul jön ki a " végtermék " ? Mindenesetre csak csodálni tudom az erejét...úgy megy tovább az életben, mintha mi sem történt volna...nem semmi!!!
Szegény Luci, tudod, hányszor találkozom én is ezzel a helyzettel az osztályon? De nálunk rugalmasabb a vezetõség, ha szólunk hogy ilyen helyzet áll elõ, akkor kerítünk a " normális " betegnek valami neki való helyet..nálatok erre nincs lehetõség????
Még egyszer nagyon szép napot Nektek...és ha maradt volna még némi kis elfekvõ energia, kérhetnék én is holnapra? Kezd élesedni a dolog, már a nõdokihoz megyünk...:(
Pusz
Ági

Nincs jelen

#7535 2009-02-01 10:54

roor
Tag

Halika!

Nos Luci is sajnálja a nénit,de sajnos ez a helyzet tarthatatlan volt már,hiszen a rokonai is mondtaák elnézést kérve,hogy az elfekvõben kéne lennie nem is értik mit keres a "normál" osztályon.
Ez a a magyar egészségügy.
Üziket átadom,ne féljetek.:D
A kajáját meg nem tápolom fel,teli bendõvel megyek hogy még csak a gondolata se nem jusson eszembe.:D
Ha minden jól megy kis tepertõs pogit alkot párocskám,no abból viszek Lucinak és a poén kedvéért szív alakút.:D
Majd ha megérkeztem tõle referálok az állapotáról és hogy bírja e még cérnával.:D
Ági:neked is jut az energiából és odagondolásból!Legalábbis részemrõl tutkó.:D
A chat használata meg....én nem igazán tudom elmagyarázni,de ha valakinek ez jobban megy fog segíteni.:D
Sziszi drágám,ment hosszú mailecske.:D

Nincs jelen

#7536 2009-02-01 10:55

Ánya
Tag

Ági!
Annyi az energiám, hogy neked is bõven fog jutni!! :D :D
Nem is tudom itt leírni, mennyire átérzem a helyzeteteket!!
Nagyszerû anyuka vagy, az biztos!!
Ölellek

Nincs jelen

#7537 2009-02-01 11:13

Györgyina
Tag

Ági! Az összes szeretet és jókiívánság feléd repül.

Nincs jelen

#7538 2009-02-01 11:30

Györgyina
Tag

Drága Barátaim! Lenne felétek egy kérésem. Ha valaki megkeres priviben a saját neve mellé írja oda az itteni nevét is, mert nagyon nehezen tájékozódom igy is. Bocs, kicsit késõn érõ típus vagyok. Elõre is köszöm.

Nincs jelen

#7539 2009-02-01 11:50

Pocak
Tag

Azért azt elég szomorúnak tartom hogy valakinek ilyen rokonai vannak, és a problémáról nem a néni tehet, sokkal inkább az ott dolgozó személyzet! Még egyszer mondom, nagyon sajnálom a többi beteget, nem kényelmes és idegileg megterhelõ így várni a gyógyulást nem is lehet ezért hibáztatni senkit ha szóvá teszi ezt, de mégiscsak egy EMBERröl van itt szó aki beteg! Bele tudom magam érezni a néni helyzetébe, és szégyelheti magát az a hozzátartozó aki ilyet tud mondani "nem értik mit keres itt, az elfekvõben lenne a helye"! Elnézést a vélemény nyilvánításért, nem akarok itt senkit sem megbántani, sem magamra haragítani, csak én így érzem!
Luigi: nem abból áll a napom hogy a mulató tulaját gazdagítom, csak azt gondolom néha néha 1-2 sörbõl nagy baj nem lehet ez nem napi program! De köszönöm a véleményeket!
Csodás napot kívánok mindenkinek.

Nincs jelen

#7540 2009-02-01 12:42

Pocak
Tag

Lui, mikor derült ki a colitised?

Nincs jelen

#7541 2009-02-01 12:54

Pocak
Tag

Neked jól össze jöttek az élvezetek, nem csoda hogy elment a kedved a sörözgetéstõl meg így már gázosabb is kicsit hogy szurizni kell!

Nincs jelen

#7542 2009-02-01 13:22

Györgyina
Tag

Del komám! Most hogy írjam meg virágnylven, hogy szeretlek, Marika meglátja, leveri azt a karcsú derekad. Az udvari megismeri a másik udvarit, nyugi. Bátorisd Pocakot. Ügyes vagy.
Pocak: karakán ember vagy, hogy felvállalod a véleményed.

Nincs jelen

#7543 2009-02-01 14:17

Dusy
Tag

sziasztok
Örülök hogy Danika jól van :D

luci sajnálom, hogy ilyen helyen kell lenned remélem mihamarabb otthon leszel

mindenkinek szép napot!

Nincs jelen

#7544 2009-02-01 14:39

Pocak
Tag

Lui: semmi bajom a világgal, igazábol a colitissel sincs problémám nem gyötrõdöm hogy miért lettem beteg. Megvan, hát megvan, nem idegeskedem miatta. Pénteken rossz hírek jöttek aminek nem örültem, de igazából nem azért szoktam legurítani néhány sört mert ez a megoldás hanem mert jól esik jó társasággal! És örülünk az életnek, mert hiszem hogy egy csomó jó dolog még elõttünk van és nem szabad hogy kedvünket szegje némi colitis vagy egy kis crohn meg a járulékos nyavaják! Van egy mondás, miszerint "az élet egy szelet sz.ral megkent kenyér, és minden nap belõle egy falat" hát szórjuk meg azt a kenyeret sóval cukorral hogy legyen valami kellemes zamata és nem lesz semmi baj. Úgyis meg kell enni akár tetszik akár nem!

Nincs jelen

#7545 2009-02-01 17:13

én
Tag

Kedveskéim! Hogy jobb kedvetek legyen, itt küldök egy cikket! Címe: Mennyit fogy egy "nagydologgal"? Itt a WC ülõkébe épített mérleg
http://ingatlanmenedzser.hu/lakberendez … aspx?s=rss

Jó szórakozást!

Nincs jelen

#7546 2009-02-01 18:12

judy1981
Tag

No Hali!

Del: nem baj, ha itt félúton lenyúlok egy kicsit abból a pizzából? Luci úgysem bírja mind megenni :D Ja, és a sütibõl is. Tudod, azért még vámköteles a küldemény :D
Nelly: drága jó édesanyám érdeklõdik, hogy van e már hatása a tápszernek? És engem is érdekelne. Iszod rendszeresen? Mert úgy ér valamit.
Zotyesz: hogy Te milyen házias tudsz lenni... Puszikat átadtad?

Tegnap egésznap talpon voltam. Reggel még a tömeg elõtt bevásárlás (20 perc alatt mindent megvettem a hétvégére), aztán még patika 2x, posta 2x mert rosszul számolt a nõ (még jó, hogy benfentes vagyok, mert õ nem emlékezett rá) :D meg is kellene néznem, nem vagyok e már milliomos :D. Aztán irány Db-be a klubba (Zolcsi ment mail), majd tescoba ahol majdnem vettem egy nyomtatót, de baromi nehéz volt, én meg busszal mentem. Hasonló okok miatt kenyérsütõm sem lett, mert azt mondtam, amelyiket elbírom, azt veszem :D Hát mind nehéz volt. Pedig így akartam eldönteni, hogy melyikre költsek.
Ma pedig csak ettem és aludtam, mert éreztem, hogy vmi nyomja a fejem. Vagy a fáradtság, vagy húgom adományozott nekem is az "influenza szerû" megfázásból. Biztosami biztos alapon elkezdtem az oscillococcinum-ot, annak ellenére, hogy be vagyok oltva.

Nincs jelen

#7547 2009-02-01 18:17

roor
Tag

Halika!

"Halihó!

A tegnapi napom nagyon jól sikerült.Itt volt Manó,Nita és Zotyesz!:D Köszönök nektek mindent,sok erõt gyûjtöttem belõletek!
Az éjszakám is elég tûrhetõ volt és nem volt szükségem a rádióra sem.:D
Az ügyeletes dokibácsi megkegyelmezett és éjszakára szegény nénit kivitték a szobából!Maradtam 2 horkollóssal és 1 holdkórossal:D De õket már kibírtam!
A tegnapi vacsim már türhetõ volt,de szerintem összetévesztettek valakivel!:D Egy szelet száraz kenyér 1 doboz májkrémmel!Ez a májkrém múzeális régiségû és el is rakom emlékbe!:D:D
No de azért nem feküdtem le üres hassal!:D
Ebédem mint tudjátok Manó hozta amit hamar be is pusziltam,mivel életmentõ volt!
Vacsim: nagyon finom pogácsa masni majd krumplipüré,isteni finom husival,de érjétek be ennyivel mert a receptje titkos!:D:D és hozzá még nagyon finom párolt zöldség.
Reggel 6-kor ébresztett a nõvérke,hogy menjek fürdeni,mire közöltem,hogy én ugyan nem.De most kell!Én fürödtem este és aludtam tovább!Még jó hogy nem mondják meg mikor sz@rhatok!:D:D:D
A mai napot még kihúzom valahogy aztán jön holnap reggel dokibácsi és elkapom ott ahol nagyon fáj neki és megmondom megyek haza és inkább bejárok minden reggel!Addig szorítom még bele nem egyezik!:D:D:D
Meghozták reggelimet:1 szelet száraz kenyér és szerintemvalami hiba folytán ilyen kicsi baromfi májas!:D:D
Azért reggelire Manó-fasírtot ettem!:D:D:D
Na kellõ képpen kiakasztottak ma!Ügyeletes doktornéni jön,hogy van?Lázas?Válaszom jól vagyok soha nem vagyok lázas!De tegnap azt írták a lapomra hogy 37.5!Erre a válaszom,hogy nem is találkoztam hõmérõvel mióta itt vagyok!Hát ez nagyon érdekes!Ha már találomra írnak valamit akkor miért pont ezt?!Vagy azért mert crohn beteg vagyok akkor a hõm csak ennyi lehet?
Megjött az ebédem is!:D
A szokásos leves,rízsnek álcázott valami és az elmaradhatatlan tapló húsom!A kompót ma már nem is jár,de a kekszet azért elraktam!:D
De most jutott eszembe,hogy a husit gyûjthetném és Koszta kutya megenné feltéve ha el tudná rágni!:D:D
Már annyit írtam nektek,hogy a ceruzám hegye is elkopott!:D De pesti paraszt lány lévén még jó,hogy tudom,hogyan kell késsel kihegyezni!:D
Üzeneteket megkaptam,erõtöket szívom!:D:D
Mindenkit puszilok:
                            Lucifer  "
by Lucifer

Na eztet körmölte unalmas óráiban.:D
Ebédre vittem a zanyukámtól neki levest,amit pikkpakk bekanalazott.:D
A pogiból egyet megkostólt és mint a hörcsög rakta el az éléskamrába!:D
Mellesleg elõttem két percel futott be Gyula a kölkökkel,úgyhogy családi látogatást is kapott!:D
Majd fél öt volt mire eljöttem tõle,hát jól kidumáltuk a kórházi kosztot,és kitaglalta dokibácsi elkapásának módját is.:D
Azért már nincs olyan rossz színben,igaz evett mégeegyszer,Zotyesz által szervírozott hamiból!
Látnotok kellett volna azt  lapátolást!
Na saccperkábé ennyi.:D
Zotyesz:kaptam egy szelettel,azt eszem vacsira utánna referálok,de az illata az mennyei.:D

Nincs jelen

#7548 2009-02-01 19:28

roor
Tag

Halika!

Zotyesz drágám isteni finom volt!:D:D:D:D:D:D :P:P:P:P:P

Nincs jelen

#7549 2009-02-01 22:34

Dusy
Tag

sziasztok
Luci
örülök, hogy a rossz helyed ellenére azért jut öröm is és szívd nyugodtan az erõnket és a szeretetünket :D :D :D
Dekuigi

ezek az inyenséget felérnek izgatással is :D :D :D  nagyon guszták

jó ét nektek és szép jövõhetet

Nincs jelen

#7550 2009-02-02 00:01

sziszi32
Tag

Sziasztok, végre vagyok én is. Igaz, már korábban megjöttünk, de mostanra sikerült Danit letenni aludni (még nem alszik, most az apja hadakozik vele)
Jó volt a nap, az apósom persze extra kötözködõs hangulatában volt, de észrevettem, hogy a családja tök süket ezekre a beszólásokra, ezért én is igyekeztem nem meghallani, amit mond. Nehéz volt, de Dani segített: aludnom kellett vele, mert nem akart egyedül, így sokat nem láttam a népekbõl. Ebédre volt májgaluska leves, krumplipüré és malacpöri, úgyhogy bendõ ellátva. Mi vittünk tiramisut, s.k. készítésût.
Most vissza hozzátok. Azaz még elõbb Danihoz. Már néhány napja észrevettük, hogy ha meghall valami zenét, akkor tisztára beindul, rázza magát, külön a kis karjait, és a fejecskéjét is mozgatja hozzá, plusz, a térdeit is megroggyantja. Szóval, aki már látta õt élõben, az tudja, hogy meg kell õt zabálni, olyan aranyos ilyenkor. Ma is ilyen volt. A szókincse a következõ szavakkal bõvült: kaka, szerbusz, sziszi. Remélem, nem kapcsolja õket össze értelmileg, mert akkor szomorú lennék nagyon. Emellett kedvenc játéka az, hogy megpróbálja visszacsavarni a kupakot a mûanyag flakonra. Mivel ezt az ölemben ülve teszi, kényelmesen elhelyezkedve rajtam, ezért ezt a játékát különösen nagyon szeretem.
Na most tényleg vissza hozzátok:
Deluigi, örülök neked, hogy jobb lett a kedved, remélem, avatar is lesz újra. Látom, kedves családod szépen elkényeztet kaja terén, ezért lehet, hogy a nádszálvékonyságod veszélyeztetve van!!! De azért nem semmi, hogy két év alatt két spéci bajt is összeszedtél, remélem, ezt a hagyományt az éven nem folytatod, és nem jön össze plusz kis bajocska! Ne a betegségre fókuszálj, hanem a baba-projektre, és akkor abból baj nem lehet!!!
Dusy, és mindenki, aki ma is gondol ránk, KÖSZI az aggódást. Betyárka kakál állandóan, abban hiba nincs. A popójánál (Ánya), végülis nem jött be a védõ-filmréteg, vagyis bejött volna, ha… Danikának úgy fájt, hogy azonnal bekakált tõle, így a filmrétegnek nem maradt ideje megszáradni. Rászáradt viszont a papír, amivel felfogni igyekeztem a „cuccot”, az szépen tart a ragasztómaradékokon. Sudocremünk is van, ma csak azzal kentük, elvileg van némi javulás, bár a szívem szakad meg, úgy sír, amikor rájön, hogy peluscsere van terítéken. Javasolta a doki, hogy gyakoroltassuk vele a popóösszehúzó reflexeket, de nincs rá szükség, mert amikor hozzáérek a kis pucérhoz, szorítja ezerrel, csak ne kelljen elviselnie a tisztogatást! Szóval, a sudocrem hatására már nem levedzik a sérült rész, remélem, holnap még jobb lesz a helyzet, ha meg nem, akkor irány a doki. Bár õ javasolt egy gyógykrémet, amitõl még rosszabb lett a helyzet. 22-es csapdája…
Van ám sztorim, hiába nem kéritek!!!: két történet ez a pirézekrõl:
1.    Amikor bekerültünk a kórházba, elsõ este irdatlan üvöltésre lettünk figyelmesek, konstatáltam is magamban, hogy na megint egy elfertõzõdött sebû kis piréz lehet az. Azok szoktak ennyire eszelõsen vonyítani. Egyébként tényleg piréz volt, egy ötévesforma kövér kislány, aki viszont nem a fájdalomtól üvöltött, hanem attól, hogy sztetoszkóppal meg akarták vizsgálni. Ez a kislány az anyjával állandóan ott ólálkodott a szobánk körül, szabályosan üldözési mániám lett tõlük. Amikor a mûtét után Danika szenvedett, mint a kutya, friss seb, öklendezés, fuldoklás, se felültetni, se fekve hagyni, három nõvér plusz én, két gép, oxigénmaszk, szóval, benne voltunk a sûrûjében, akkor ez a kiscsaj az üvegajtón keresztül tátott szájjal bámulta végig az egészet anyjával együtt. Abban a pillanatban, mikor észrevettem, hogy még vigyorognak is, mintha valami filmet néznének, meg tudtam volna ütni.
2.    Utolsó este behoztak egy piréz kisfiút, szintén olyan négy-ötéves lehetett. Nagy fájdalmai voltak, sérve volt. Az anyja hazament, gondolom a többi gyerekhez, és itt maradt vele az apja. Éjjel többször is kimentem vécére, és mivel a szomszéd szobában laktak, akarva-akaratlanul is láttam, mi történik. A gyereket lenyugtatták, röpke másfél óra küzdelem után bekötötték az infúziót, és az apa egész éjjel ott ült, ugyanabban a pózban, figyelte az infúziót, még vécére sem ment ki talán. Másnap egész délelõtt karján volt a gyerek, és én csak csodálni tudtam érte, hogy egész éjjel nem aludt, reggel nem evett, és egy szó nélkül vigyázta a fiát.
Tanulság: szerintem mindenki levonta. Puszi, jóéjt!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb