#7551 2009-02-02 02:07
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Szia, Lui, akkor még fenn vagy, ugye? Az jó! Én most készülök aludni, mostanáig hajtogattam a tiszta ruhát, plusz összetakarítottam a konyhát. :D
Dani végülis kidõlt. :D :D :D
Ami viszont kicsit elszomorít, hogy ezek a bitangok úgy oldották meg az ágyazást (mivel megpróbálom bevonni õket a házimunkákba :D), hogy mindent ledobáltak, lerugdostak az ágyról... takaríthatok én... mindig gyorsabbak!!! :(
Jóéjt :)
Nincs jelen
#7552 2009-02-02 09:21
- Ánya
- Tag
Sziszi!
Köszi a történeteket. Tanulságosak!! Sajnálom, hogy még nagyobb kavar lett a javasolt cuccomból, nagyon sajnálom..:( :(
Tényleg a pokolhoz vezetõ út is jószándékkal van kikövezve! :( :(
Remélem, a sudokrém már jó lesz a popsijának!! Ezerrel szurkolok neki, mármint Daninak! :) :D
Del!
Örülök, hogy jobban vagy!! :D Napi kettõ, már egész jó!!
Kezdõdik a hét :D :D
Nincs jelen
#7553 2009-02-02 09:33
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
Ánya, nem te vagy a hibás, mert én is gondoltam erre a megoldásra!! Meg ne tudjam, hogy emiatt rossz perceid voltak!!!! :D :D
Nincs jelen
#7554 2009-02-02 09:56
- Györgyina
- Tag
Jó reggelt Betegtársaim! Luci szerdán szabadul, feltételesen. Jó volt és harmadolták Neki. Most indulok hozzá, átadom Mindenki pusziját.
Ha hazaértem írok.
Györgyina
Nincs jelen
#7555 2009-02-02 10:00
- Ánya
- Tag
Sziszi!
Köszönöm a feloldozást, de akkor is bánt a dolog. Mert egy gyereknek.... tudod....
Azért nagyon köszönöm!!!!Ebbõl is tanultam, mint minden kudarcomból, igyekszem...
Nincs jelen
#7556 2009-02-02 10:49
- Lisa
- Tag
Sziasztok, no én is megjöttem a hétvégébõl! :D
Lucinak természetesen továbbra is megy a gondolás, és igencska úgy látom, hogy látogatókból nincsen hiánya :D mindenki aki pesti aktivizálta magát :D no mennyien is szeretnek Luci :D
Igyekszem a hiányosságomat pótolni és végigolvasni kive mi történt.
Rólam annyit, hogy jól vagyok és pihenek, a szánkózás nem volt túl sikeres mivel olyan nagy hó van, hogy még szánkózni sem lehet benne...no majd egy hét múlva akkor :D
Még jelentkezem!, ezt vegyétek fenyegetésnek :D
Nincs jelen
#7557 2009-02-02 11:46
- nori
- Tag
Sziasztok,
remélem ma már javul Luci helyzete,biztos nem segít rajta ha még pihenni se tud!
Sziszi,nem értek ezekhez a kenõcsökhöz de tudom,hogy a patikákban szoktak õk maguk kikeverni bizpnyos krémeket amik jók mert frissek,nincs benne annyi mû-cucc mert nem áll hónapokig a polcokon,sok bajra ilyen jellegû krémet vettünk ami jobbnak bizonyult mint a szagos-márkaneves társaik..érdeklõdj,mondd el mire kell pontosan szerintem tudnak segíteni:)
Én megvagyok csak ez a hetem nagyon zûrös,tele van minden napom,menni ide-oda,tornász,reiki kezelés.stb.ígí tegnap pihentünk,be se kapcsoltam a gépet,eszegetek,este már óvatosan,a tápot iszom,taln jobb lesz..csüt.megyek a bizottság elé,remélem nem kell fél órát meztelenkedni ott nekik,mert nem akarok újra meghûlni,szurkoljatok,hogy ne várjak sokat..attól be tudok kattani,mert így is hajnalban kell kelni,hogy idõben odaérjünk...
Köszi,hogy gondoltok rám is,sok puszi mindenkinek!!:)
Nincs jelen
#7558 2009-02-02 14:14
- Nelly
- Tag
Na hali :D
Már itt vagyok tesómnál...áá szétültem a hátsóm a vonaton..
Kényeztetnek ezerrel..nagyon élvezem :D
Kaja van:D Este korizni megyünk..remélhetõleg mindenki túléli :D
Zotyi,Györgyina és mindenki holnap ráérek,mert tesóm 8-ig melózik..de chatre nem tudok felmenni..nem enged fel..és telómat még nem töltöttem fel(bocsika azt elfelejtettem :D) Szóval ha valamit meg tudtok beszélni hívjatok..Lucihoz bemenni vagy ilyesmi...
Na úgy röviden most ennyi...basszus nagyon analfabéta vagyok laptophoz..:D:D:D
Na pá..:P
Szerkesztette: Nelly (2009-02-02 14:15)
Nincs jelen
#7559 2009-02-02 14:18
- én
- Tag
Nelly! Isten hozott! Ha nem megy a chat, próbálkozz e-mailt küldeni!
Nincs jelen
#7560 2009-02-02 14:22
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Nelly : jó pihenést és nagyon jó szórakozást , kikapcsolódást kívánok Neked!!! Érezdd jól Magad! :D
Nincs jelen
#7561 2009-02-02 14:33
- Györgyina
- Tag
Kedves Betegtársaim, Barátaim!
Lucitól hazaértem és beszámolok a tapaztaltakról.
Mint reggel írtam Luci szerdán haza jön. Ez nagyon jó hír, mert napok óta nem alszik és nagyon kómás. Valóban egy olyan osztályon, illetve szobában van, ahol az idõsebb nénik szó szerint haldokolnak, vagy nem haldokolnak, akkor egész éjjel zajonganak.
Luci az ápolásukkal tölti az idõt. Nem tudja megállni, hogy ki ne szolgálja õket, de Neki is pihesére lenne szüksége.
Nagyon szép, egészségesnek tûnõ az arca, kedve viszonylag, a körülményekhez képest jó.
A mai ebédet láttam. Nincs komment. Borzasztó. Étvágya az olyan, mint a lóé, csaklegyen mit enni. Zotyesz finom kaját emlegi egyfolytában. Éhes disznó esete. Spejzol ezerrel, mert,mint írtam a kaja rémes.
Egy jó hír van, az ápoló pasi nagyon rendes. Õ tartja Luciban a lelket.
Most felsorolom kinek küld puszit: Sziszi és Dankincsünk, Ágica,Ági, Deluigi, Nellyke, Zotyesz, Norby, Bánatos Ferink, Roor és egy egész Családja, kutyástól, Vicaa, Mercy, Szilvike és Gerõje, Nita, Lisa, Árpapa, Zolcsi, Ánya, Bonitó, Aiolosz, Szuszidi és még akit öreg agyvelõm elfelejtett. Tehát Mindenkinek.
Jó volt látni a mosolygós arcocskáját, reménykedjünk, hogy mihamarabb teljesen felépül. Mindenki üdvözletét átadtam, ragyogott a boldogságtól. Nagyon klassz csaj.
Ennyit tudtam megjegyezni és leírni. Hívjátok nyugodtan, aki tud menjen, mindenkit szeretettel vár. Aki rágondol, annak köszöni.
Betegtársatok Györgyina
Nincs jelen
#7562 2009-02-02 14:39
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Pocak : én imádom a sört, nagyon finike, és sztem az ember simán megengedheti magának egy nehéz nap után, lehet, hogy még jobb is mint a jó öreg crohn urat fárasztani az önmarcangolással és a "magam emésztéssel"...
A betegség nálam 13 éves koromban kezdõdött és 19 éves koromig "tartott" ez idõ alatt egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor érhette a szervezetemet és a belemet alkohol amitõl baja lehetett volna.
Tényleg most megláttalak Zolcsi: Nektek, hogy telt a hétvége???
Györgyinya: örülök, hogy JÖN HAZA LUCI!!!!! És, hogy voltál nála :D
Szerkesztette: Lisa (2009-02-02 14:40)
Nincs jelen
#7563 2009-02-02 14:53
- én
- Tag
Lisa! Bocs hogy helyette válaszolok, Sztem Györgyina villamossal volt Lucinál.
Györgyina! Hogy én mindig mindenbõl kimaradok, engem senki nem üdvözöl. Sírok! :/
Nincs jelen
#7564 2009-02-02 14:58
- Lisa
- Tag
Én , ez jó volt! :D :D :D Nagyon tetszik és a stílusod külön :D :D :D szóval annak örültem, hogy : Volt nála !!! :D :D :D
Amúgy meg ne sírj, hááát itt beszélnek Vled, még üdvözletet is akarsz? Nem vagy egy icipicit telhetetlen :D :D :D
Na csak azért viccelek, hogy ne sírj ! :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2009-02-02 14:58)
Nincs jelen
#7565 2009-02-02 15:01
- én
- Tag
Lisa! Kösz a vigasztalást, már csak hüppögök! Hüpp-hüpp!
Nincs jelen
#7566 2009-02-02 15:16
- Lisa
- Tag
OKÉ! A chat-en bizti már a hüppögésedet is emulasztják :D :D :D
Nincs jelen
#7567 2009-02-02 15:20
- én
- Tag
Nem jártam most a chat-en! De azért múlóban a hüpi!
Nincs jelen
#7568 2009-02-02 15:34
- fater
- Tag
szia Én üdvözöllek. Látod nem mindig maradsz ki .Bezzeg én.
Nincs jelen
#7569 2009-02-02 15:41
- én
- Tag
Kösz fater!
Nincs jelen
#7570 2009-02-02 15:43
- én
- Tag
Ja és én is üdvözöllek fater!
Nincs jelen
#7571 2009-02-02 16:16
- sziszi32
- Tag
Nori, a múlt héten beszereztünk egy ilyen krémet, amit emlegetsz, jó büdi ürülékszagú, és sajnos, nem segített. Remélem, azért visszanézel ide gyakrabban, mert szeretem az írásaidat, pedig bizti nem könnyû a hízókúra (ha gondolod, gyere el hozzánk egy hétre, garantálok plusz öt kilót)!!! :D
Ánya, nem akartalak elkeseríteni, remélem, azért már nem furdal a lelkiismeret! :D Dani elkezdett "kisfiúsat" termelni, azaz keményebb a cucc, és nem jön folyamatosan, így a sudocremnek volt ideje hatni. Szebb a bõröcskéje, és már nem visít a peluscserénél. Vettünk menalind-habot, azzal szépen le lehet törölni a cuccot a popójáról (remélem, azért a popsitörlõ-kendõnek is hasznát vesszük még :D)!
Ma paradicsomlevessel, telfölös hússal és gyümölcsös piskótával kényeztettem a rámbízottakat :D
Del, hogy vagy? Jobban? Vagy még mindig kínoz a véres széklet?
Luci, még mindig szurkolok, remélem, az éhhalált lassan megúszod... :)
Nincs jelen
#7572 2009-02-02 16:47
- nori
- Tag
Sajnálom,hogy nem segített,de megkérdem azért a gyógyszerész unokatesómat van-e vmi amit még tudna javasolni..sajnálom szegény picurt,nem kellemes az a maró érzés folyamatosan..fõleg ott!
Köszi,hogy invitálsz,hidd el anyucikám is nagyon jól fõz,szívesen is teszi,csak nagyon sok mindent nem visel már el a hasam,így kevés amibõl választani tudok,meg is untam már õket..szívesen ennék jó parasztos hurkát,tepsis krumplival,székelykáposztát,babgulyást,túrós dolgokat de sajnos ez tiltó listás mind..ehelyett csak a diétás cuccok maradnak amitõl hogy a francba lehet meghízni???
Ugyan így jártam mind Luci a kórházban,csak éheztem,a diétás nõvér minden nap felírta hogy nem bírom a tejet pl.erre küldenek ivójoghurtot meg jó fûszeres körözöttet vagy spenótfõzeléket tejjel szóval kiakadtam már..más ha vki közel van és hozza a kosztot de mikor pár száz km-re vagy,elég gáz..le is fogytam,de mindegy,az nekem könnyebben megy mint hízni...
De nem keseredem el,talán a tápszer segít..most reménykedem,hogy vki cserél velem receptet,mert a Ensure táptól émelygek,a Nutriban van kicsit savanykásabb ízû is..a házidoki meg jól elírta,de havonta csak egyszer írhat fel,így ha nem találok senki vagy megveszesm 330ft-ért darabját a tápnak vagy böjtölök febr.végéig...
Dani most,ár mindent ehet? Mik a kedvencei?:)
Luci szerdáig bírd ki,aztán meg kiakad szegény mire visszaolvas minket:):):):) Sok puszi neki...jobbulást!
Nincs jelen
#7573 2009-02-02 17:10
- sziszi32
- Tag
Nori, hát ezt sajnálom, de attól még van jó kaja a világon, hogy az említett mennyei lakomákból kimaradsz :D :D :D
Azt, hogy Dani mit ehet, és mit nem, azt bizony nem mondták a kórházban, ezért én tartom magam Ánya és Lisa tanácsaihoz: Ánya (vagy Sanvito, bocs ha összekevertem, hogy ki mit mondott), szóval, azt hiszem, hogy Ánya vagy Sanvito mondta, hogy nem jó olyan ételeket enni, amik teljes kiõrlésûek, Lisától meg azt a tanácsot fogadtam meg, hogy ne egyen olyan ételeket, amik felfújják és eltömik a beleket (pl. bab). Sok folyadékot adok neki, és fõzöm a kedvenc ételeit. Daninál egyszerû a dolgom, mert minden jöhet, ami paradicsomos, szereti a tésztát, krumplit, rizst, rántottát, sajtot, néha még a joghurt is bemegy. A kenyeret sok vajjal és sonkával, a grízt fahéjjal és kakaóval, szóval ínyenc a javából. Az apjával evett már halat is (én nem állhatom a halat). :D A húst még hanyagolom, mivel itt tõletek megtanultam, hogy a hús nem tesz jót a beleknek, plusz az nem is olyan nagy baj, ha egy kicsi gyerkõc még nincs leterhelve a husival (persze, tegnap a mustárba mártogatott sült kolbászomnak a felét benyomta!!!!!! :D). Úgyhogy most odafigyelek, hogy inkább folyékony holmit egyen, de ezt nem könnyû megtartani, mert amit a kezünkben lát, azt meg akarja enni õ is. Még a kávés kiskanalat is lenyalogatja, mert én is azt iszom. :D :D :D
Lisakincs és Roorfelség, ment a kékszakállú válasz! :D :D :D
Felség, javaslatod megfontolom...
Nincs jelen
#7574 2009-02-02 17:14
- sziszi32
- Tag
Ja, nori, még elfelejtem: van egy ismerõsöm aki önszántából (!!!!!!) diétázik, és õ elég sok mindent elkészít szójás alapanyagokból, és majdnem olyan az izük, mint az eredetinek (pl. szójás töltött káposzta). Tudom, sovány vigasz, de amikor az ember lánya nagyon éhes, és ezt eheti, akkor esetleg ...valamikor ...néha... talán ...egyszer el lehet viselni. (úgy szeretnék segíteni neked, de nem tudom, hogyan... :()
Nincs jelen
#7575 2009-02-02 17:52
- Zsuzsaanyu
- Tag
Sziasztok!
Ma én vagyok Luci magyar hangja:) ..... szóval:
"Halihó!
Na megint itt vagyok!:D:D
Tegnap Roor volt nálam és isteni Zsuzsaanyu levest hozott (mondtam, hogy ezt nem kellett volna, mert öndicséretnek tûnik - a szerk.) + tepertõs pogácsát.:D:D
A párom itt volt a gyerekekkel, ami nagyon jól esett és hoztak egy nagy adag aranygaluskát! Persze vacsorára meg is ettem mindet!:D:D
Az itteni vacsimat szerintem eltévesztették, mert 1 szelet száraz kenyér+ 1 camping sajt mini változata! Kenyér kuka, sajtot gyorsan eldugtam!:D:D
Hát az éjjel megint nem aludtam! Holdkóros nénim bélmûködése nagyon jó, mert a sok puki meghozta hatását, mert este az ágyba sógorral együtt jött!:D:D De azért nem aprózta el, mert éjjel 3x befosott!
Hoztak egy új nénit, akivel semmi gond, bár úgy horkol, hogy a gõzgép nagyonn halk hozzá képest!:D:D A nagy horkolósom viszont semmit nem aludt, csak kiabált, hogy segítsek neki! De mit segítsek? Hát aludni! Csókolom én se tudok aludni!:D:D
Nyöszörgõsöm meg csak azt mondta egész éjjel, hogy nya-nya-nya, meg jajj-jajj. Hát néha mér én is hangosan mondtam, hogy jajj, de nem volt hatása!
Reggel dokibácsival megbeszéltem, így szerdán megyek haza!:D:D Hurráááááááááááá!!
Reggelim 1 szelet száraz kenyér + 1 szelet valami szalámi féleség! Minden kuka, jött Manó kenõmájasa+zsömi! :D:D
Ebédem a szokásos leves lé+krumpli+ a tapló hús és az elmaradhatatlan kompót+keksz!:D:D:D
Ma is volt egy nagyon kedves vendégem, aki isteni finom pörit hozott tésztával + almás sütit, aminek egybõl neki is estem!:D De azért még kaptam nasikat is tõle!!:D:D Bár a pörivel majdnem lebuktam, mert vinni akartam melegíteni, és pont jött a dokibácsi!:D:D De a kajámat megmentettem! :D:D Györgyina! Nagyon szépen köszönök mindent és remélem azért annyi erõd még maradt, hogy hazaérj!
Üzeneteket megkaptam, nagyon hiányoztok már! Sokat gondolok rátok, reszkessetek, ha hazamegyek!:D:D
Köszönöm, hogy gondoltok rám és hívtok telefonon is!!
Lucifer"
.... ennyi a mai szentírás:)
Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2009-02-02 18:04)
Nincs jelen
#7576 2009-02-02 17:55
- sanvito
- Tag
Szia Sziszi32 !
Nekem a sztómazárás után 8 hónappal is, az alábbi fix pontok vannak a táplálkozásomban:
reggel 8 körül egy actimel (fini gyümölcsösök is vannak már, tele bacival ami kell a beleknek),
délelõtt fél 10 körül vagy egy aktivia, vagy egy milupa gyümipüré (jó hogy megismertem, az unokám is rendszeres fogyasztója, de azt veszem amiben nincs körte vagy puffasztó gyümi), aztán
fél 11-11 körül egy zöldalma a héja nélkül,
délután 3 körül megint egy milupa gyümi, és
este pedig 5-6 között a vacsi után megint egy aktivia.
Ezeket a klinika ajánlotta nekem, hogy ne álljon le a bélmûködés (olvasom, ilyen nálatok nem nagyon van ..... hurrá.... :)), és hogy meglegyenek a bacik és a rostok a beleknek.
persze reggel (6 körül) reggeli (nagyon kevés), délben valami ebéd (leves, vagy ez+az), vacsira is valami rostszegény és könnyû, pl. mozzarella, vagy valami ilyesmi
Kipróbáltam a rostosabb dolgokat, (bab, lencse, káposzta, stb) de egyik-másik panaszt okoz, ezért csak módjával próbálkozok még.
És napközben sok folyadék, teák, áfonyaszörp, topjoy fitness dobozos üdítõk, amiben nincs cukor és tartósítószer.
És próbálok sokat mozogni, sétálni, bringázni, aquafitness, ilyeneket nem is írok, mert Danibetyár biztos túl tesz mozgásban mindenkin, gondolom Ti is feltaláltátok az ÖRÖKMOZGÓT !!!!! (örülök ha bevált a sudocream..)
Remélem tudsz majd hasznosítani az étrendbõl pár dolgot !!!!
Javulást, jobbulást, gyógyulást !!!! (remélem a felejtés megy már !) :):):):)
Nincs jelen
#7577 2009-02-02 18:08
- Marthuska
- Tag
Kedves Luci! Csak kitartás! Látogatóid nem hagyják, hogy éhen vessz! :):)
Kedves Sziszi32! Danikának további jobbulást kívánok!
Nincs jelen
#7578 2009-02-02 18:21
- judy1981
- Tag
Itt állok (ülök) az õrület szélén, mert drága kicsi húgom népmûvelõ mûsort néz Mónika show formájában megtestesítve, Benkõ Dánielt istenítõ Tank Arankákkal (min 135kg/fõ, ha valaki üti a mércét, bocsi), én meg dobhártyát szaggató zenét eresztek a hallójárataimba, hogy még véletlenül se halljak egy szót sem. Jaj!!! :O Odanéztem. ÁÁÁÁÁ
Lucinak üzenem, talán el kellett volna ringatni a nénit, altatódalt énekelni neki... Kitartást, már csak 2-t kell aludni, és otthon leszel. :D A többiek fino kajákkal várnak, a kölykök megszeretgetnek...
Nori: ismerõs a helyzet. Régen volt, de nem lehet elfelejteni, milyen, amikor annyira le vagy korlátozva, hogy már kedved sincs enni. Én ilyenkor bûnöztem egy kicsit, mert addig nem tudtam enni, amíg 1x egy normális kaját nem ehettem. Igaz kicsit megviselte a bélést, de utána jobban csúszott a parizer is :D
Nutri recepttel nem szolgálhatok.
Nincs jelen
#7579 2009-02-02 18:31
- Györgyina
- Tag
Kedves Én és Mindenki, akit buta fejemmel elfelejtettem kiirni. Bocsánat, de az egész fórumot nem tudtam felsorolni fejbõl, amit Luci puszil. Ezért irtam a végére és Mindeki mást. Szóval MINDENKIT.
Nórikám: nagyon-nagyon drukkolok Neked.
Judy: és MINDENKI MÁS, AKIT ILLET. Irtam egy felhiívást a leszázalékolás topikba. Kérlek olvassátok el és mondjatok véleményt. Judy a Te véleményedre különösen számítok, mivel Te olyan helyen vagy, ahol sokat tudsz segíteni nekünk. De MINDENKI véleménye fontos számomra.
Sziszi: Danikincsednek minden jót kívánok és imádom mondmeg Neki.
Györgyina
Nincs jelen
#7580 2009-02-02 18:55
- sziszi32
- Tag
Györgyike, megmondom neki, s mihelyst képes lesz rá (azaz, tud beszélni), biztosan válaszol is majd!!! :D :D
Sudocrem eddig a legjobb megoldás. Danikincs nagyon nyûgös, ismét elindult egy fogacska (elindul, megáll, pihen pár hetet, aztán megint elindul, szörnyûûû).
Sanvito, köszi a segítséget, igyexem én is igazodni (bár ha Dani megmakacsolja magát... :)). Nem semmi, amit végigcsinálsz, biztosan nehéz megtartani! Fogytál is ettõl? Nem azért, mintha követni szeretném, hanem azért mert "rendes" kaját nem is írsz!!! Ha nem tartod be ezt a diétát, akkor leáll nálad a bélmûködés? Jajajajaj, nem is olyan egyszerû ez... :(
Lisakincs, tessék nekem válaszolni, ment mailecske! Semmi kifogáska, hogy tanulás van, mert öt percre ki lehet kapcsolni ÉRTEM!!! :D :D (nehogy komolyan vedd). Különben láttam, hogy hivtál, de már nem vagy bejelentkezve, nem tudlak visszahívni... :(
Roornéni, dettó. Mármint válaszolni.
Puszi: Kékszakáll.
Jude: talán már irtam, hogy többek közt azért éreztem "jól" magam a kórházban, mert nem hiányzott a tévé. Már hónapok óta szinte csak a discovery és paprika tv, max egy kis viasat3 van terítéken. Nem is tudom, hogy a lilaakác-mátyástér-csillagklinika (miszisz tanakisz :o) egyáltalán megy-e... És nem hiányzik!!! A mónika show jellegû dolgokról az a véleményem, hogy nem lehet ezt napi szinten épelmével követni, és ha jól emlékszem (kb. egy éve láttam utoljára a REKLÁMJÁT), nagyon lecsökkent a színvonal, valami pirézek veszekedtek azon, hogy miért montad, hogy a sougorodat szereted, a gyerek se tülle van, mit vagy úgy oda - majd snitt, és mónika komoly arcmánya, aki - mintha - eszet akar adni nekik, közben meg szépen megél az ilyen agy nélkül élõ szerencsétlenekbõl. Nem értem, hogy normális ember hogy tud elé leülni nap mint nap... :(
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-02 19:01)
Nincs jelen
#7581 2009-02-02 19:34
- Dusy
- Tag
sziasztok
köszönöm a híreket Luci--ról aki menni tudott hozzá, sajnos Én messze lakom hozzá, de mindig gondolok rá.
sziszi millió puszika Danikának., és Én is köszönöm a történeteket amit írtál.
mindenkinek szép estét és jó éjszakát
Nincs jelen
#7582 2009-02-02 19:36
- Györgyina
- Tag
Sziszi: egymillió szivecske Danibetyárnak.
Nincs jelen
#7583 2009-02-02 19:43
- roor
- Tag
Halika!
Na ezt öröm látni mikor nem gyõzöm visszaolvasni a termést!!!!!!
Jobbulásokat,hízásokat,léleknyugvásokat és mindenféle különc csemegét.:D
Lehet még írok késõbb kiszekuszákat,ugyanis hipp-hipp hurrá beköszöntöt takonybácsi,holnap elviszem megmutatni a dokinéninek,addig meg hagyom a többieket bent dolgozni.:D
Szóval agyilag k.o. vagyok,de tök mindegy,mert ha nem lennék taknyos akkor is az lennék.:D
Sziszi drága,ment válaszmail.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7584 2009-02-02 19:55
- Lisa
- Tag
Sziszi, nekem nem is jött, csak a felségnek :( :( :( látod-látod...
Nincs jelen
#7585 2009-02-02 20:09
- roor
- Tag
Halika!
Tipegõ,türelem,majd megérkezik.:D
pá
Nincs jelen
#7586 2009-02-02 20:31
- Lisa
- Tag
ÉRTETTEM, Felség, ööö bocsánat fecsegõ, ez pont jó...iegn :D :D :D
Nincs jelen
#7587 2009-02-02 20:56
- sziszi32
- Tag
Lisa, megnéztem, délután 16:41-kor ment neked a mailecske.
Felség, nem jött semmiféle válasz!!! :D :D
Dusy: aranyos vagy, hogy gondolsz ránk!
Györgyina: :)
Egyébként nemtom, észrevettétek-e de Felség késõbben regisztrált ide, mint Lisakincs, AKKOR hogyhogy Lisának nincs egy léleksimizõ topicja???? (költõi kérdés, s egyébként csak vicc! Tényleg!) :D :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-02 20:58)
Nincs jelen
#7588 2009-02-02 20:59
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drága,türelem,láttunk már cifrrábbakat a freemailnél.:D
Odaér,ha nem akkor szólj,küldöm újra.:D
Igen Lisa hamarabb regisztrált,csak akkor még nem volt nagy szája nekem meg igen.:D:D:D:D
Bebebebe...:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7589 2009-02-02 21:29
- Pocak
- Tag
Hello mindenkinek.
Jól telt a napotok? Én ma be jártam Tolnát- Baranyát, így szokták mondani, de tényleg arra jártam hogy mikor is várható a munkám kezdete! Valószínû a március!Lisa Drágám, köszönöm hogy mellém állsz és osztod a véleményt, miszerint a sör az Istenek itala, így hát bizton állíthatom hogy mi ketten Istenek közt vagyunk!
Lucinak ez az utsó éjszakája odabent? Ilyen látogatottsággal nem érezte magát egyedül az biztos!
Ma sikerült beszélgetnem egy nagyon kedves és aranyos lánnyal, régóta ismerem csak az elmúlt pár évben nem kerültünk egymás látószögébe, és kiderült Õ is crohnos! Figyelmébe ajánlottam ezt a fórumot, én is sokat tanulok belõle, és sorstársak közt jól érzem magam, biztos neki is tetszeni fog! Hát, szép estét kívánok mindenkinek:)
Nincs jelen
#7590 2009-02-02 21:33
- sziszi32
- Tag
Tegnap éjjel eszembe jutott, hogy kedves Szimi már rég jelentkezett. Tudtok róla valamit, hol van, vagy csak olvas minket, s nem ir? Ki tud róla valamit?
Nincs jelen
#7591 2009-02-02 21:34
- roor
- Tag
Halika!
Sziszim elküldtem másik címrõl neked ugyanazt a levelet.:D
Pocak:frankó vagy hogy így ajánlgatsz minket.:D
Takonybát éccakára agyoncsaptam egy neocicivel,remélem belefullad.:D
pá
Nincs jelen
#7592 2009-02-02 21:39
- Pocak
- Tag
Kedves roor: ez mindenki javát szolgálja, én is csak sajnálni tudom hogy nem keveredtem ide hamarabb!Többet tudok azóta, mint azelõtt évek alatt rám ragadt!
takonybá a hancúrtól fekszik ki leggyorsabban, szerintem!
Nincs jelen
#7593 2009-02-02 21:45
- roor
- Tag
Halika!
Pocak:tudom hogy attól fekszik ki,de a baj az,hogy jelenleg én is.:D
pá
Nincs jelen
#7594 2009-02-02 23:34
- sziszi32
- Tag
roornéni, ment válasz. :D
Megkérdem még egyszer: hol van szimi?
Nincs jelen
#7595 2009-02-03 07:29
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Itt elég trágya idõ kerekedett, esik az esõ!
Nincs jelen
#7596 2009-02-03 07:41
- Györgyina
- Tag
Jó reggelt Mindenkinek. Legyen derüs napotok és egészséges.
Sziszikém: én nem tudom kit keresel, de biztosan meg van valahol itt az éterben. Régiek, válaszoljatok.
Roor: bizom benne, hogy az éjszakád kellemesebb volt, mint az estéd és jobban vagy. Tudom anyáskodó vagyok, de vigyázz magadra.
Pocak: van egy jó hírem számodra: véreztem, nem ott ahol a chronos szokott, elmentem dokihoz és azt javasolta, hogy igyak egy doboz sört, mert a komló végzéscsillapító. És lássatok csodát tényleg. Lehet, hogy Tõled kellett volna kérdeznem mit csináljak? De tudod mértékkel.
Ma nem megyek felétek, ha trágya idõ van, mert az itt is van. Majd üzenj, ha látod a Napocskát.
Lisa: jó tündér vagy? Sajnos nem ismerlek eléggé, de szeretném. Törekszem rá.
Del komám: legyen szép napod. Jó egészségben, szeretetben.
Tudod, mi udvariak sose adjuk fel, kikacagjuk a Világot.
Minden apró Szentnek millió puszi és simi.
Györgyina
Nincs jelen
#7597 2009-02-03 08:00
- Pocak
- Tag
Györgyina: annak nem örülök amikor valami egészség problémád van, de azt jó hallani ha egy sör segít! Mindig jó ha van egy sör kéznél baj esetére! Meg is alapítom a Sör Barátok Ligáját, és kellene valaki aki eligazgatná a társaság ügyes bajos dolgait! Györgyina kedves, Te vagy a legalkalmasabb erre a munkára, megtisztelnél vele ha vállalnád!
Még meg kell kérdezni Roor Királylányt is, mégis csak az Õ szemétdombján akarok kukorékolni, úgyhogy kell a jóváhagyása! Hm?
Ma már jön haza Luci is, igaz?
Nincs jelen
#7598 2009-02-03 08:10
- Györgyina
- Tag
Drága lelkem Pocak!
Luci holnap jön haza, végre, végre.
Nagyon megtisztelsz, hogy én lennék a gályarabod a Sõr Klubban, de én antialkoholista vagyok, tehát alkalmatlan. És Roor Õfelségét amúgy sem merném kitúrni e nemes feladatból, mert se....be rúg a fórumról. Roor nyali.nyali.nyam.
Nincs jelen
#7599 2009-02-03 08:17
- zolcsi
- Tag
Sziasztok!
Pár gondolat a hétvégérõl:
Szóval az oktatás elég unalmas volt de hasznos.fél nyolcig tartott péntek este.Aztán vacsi majd Kareoke show volt de nem nagyon vettünk részt benne.10 órakor ágyba bujás gólyával egyeztetés:eredmény késõbb.:D:D:D
Másnap reggeli után 9 körül újabba oktatás 11-ig akkor egy hibátlan teszt kitöltése a hallotakból és ebéd után fél egykor irány haza.Fürcsizni nem tudtunk sajna.Este szintén buli de ez már hajnal 4-ig tartott.Vasárnap képzelhetitek mint a mosott rongy.
Tömören ennyi.Ja és annyit ettünk legalább két kilót híztam.:(:(:(
Nincs jelen
#7600 2009-02-03 08:26
- Györgyina
- Tag
Bocs, hogy megint én. De fontos. Luci most telefonált, hogy megy haza ma. Ne menjen senki a kórházba látogatni, otthon lesz.
Nincs jelen