#7601 2009-02-03 09:19
- Lisa
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziasztok!!!
Legelõször is!!! LUCI DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Nagyon örülök, és nagyon, de nagyon várlak!!!!! Alig várlak (érdekes kifejezés) de ÍGY VAN!!! GYERE ÉS PIHENJ OTTHON!!!!!
Másodszor: Sziszi alamuszi-nyuszikának nem való a topicnyitás, azt rábízzuk a hozzáértõ szemléyekre, akik képesek egy alamuszi nyuszikából 4-5 órás, elsõtalálkozós, bevásárlóközpontos utána sétálós beszélgetéssel csodát tenni. Naaaa látod, annak való! :D :D :D
A mailt meg küld el mégegyszer mert nem jöt meg!
Roor: ki kérem magamnak hogy nagy lenne a szám , én csak tipegek :D :D :D a fecsegést azt Rád hagyom...vagyis bocsánat ki az aki most is fecseg...öööö....no szóval ennyit errõl :D :D :D
pocak : naná, teljesen igazad van úgy legyen, Isten az Isten :D :D :D
Györgyinya: sztem nem kell semmit siettetned, így jócskán hamar belefolytál az itteni életbe és felvetted a kapcsolatot az emberekkel, én meg amúgy is csak egy pici porszem vagyok a gépezetben :D , de lesz rá alkalom, nem kell semmit elhamarkodni, majd három éves tagság után bizti megismersz :D :D :D amúgy bizti lemaradtam róla, majd utána nézek, de azért mg is kérdem Te melózol a crohn mellett?
Naaaa Zolcsi, azért ez elég jól hangzik nemde??? :D :D :D Én örülök neki, a gólyás sztorik ide valók??? Marcsi nem fogja leharapni a fülede? :D :D :D
Pilli: naaaaa hogy telt az agyonpihenéses hétvége??? Látom Te is igyekszel Írni levelet, de azt hiszem megérdemeljük most a pihit.
Zotyesz: így utólag is (vissza tudtam olvasni) gratula, hogy letudtad Te is, megkönnyebbülés és egy pici szabi is egyben.
Zsenikém: csütörtök, igyekszem akkor úgy keresni Téged, hogy fenn is légy :D :D :D
Mindenkinek Jó melózást , pihizést HAZAMENETELT!!!!
Én : üdvözöllek, csak viccelek :D :D :D sok puszi Neked, hüppögés törölve!
Ánya : nem küldted a cuccot!!!! Lustizzál aminnyit csak lehet!!!!
Készülni kellene a talira jövõ hétre...várjuk a bõvebb infókat :D :D :D
Skacok kinéztem az ablakon és gyönyörûen szakad a hó!!!
No azt hiszem most már megint sok lettem, és elismerem mégis csak nagy a szám Roor :D :D :D
mindig eszembe jut valami, amit elfelejtettem mondnia, hogy Luci Kedves, simiztem az angyalkádat és kívántam, hogy minnél hamarabb mehess haza, nehogy már csak nekem segítsen !!!
No puszi : Lisa
Nincs jelen
#7602 2009-02-03 09:35
- én
- Tag
Sziasztok! Szép napot! Este nem voltam veletek, mert iszonyúan szenvedek. Fene enné a sipolykámat :/ ! Ma még elvagyok vele, dehát utálom, ha boldogít. Már lehet, hogy ideje lenne felkeresni a sebészt!
Mindenkinek nagyon örülök. Boldog vagyok, hogy Danikincs javul. Ha már ritkább a batyuja, akkor a tuti legjobb a sudokrem. Ez személyes tapasztalat. Csak az étkezéssel tessék vigyázni!
Lisa! Örülök, hogy aktívizálod magad. Látod! Te is légy nagyszájú és akkor felfigyel rád az uralkodó és nép is! Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz és hogy sikerültek a vizsgák?
Luci! Hipp-hipp hurrá! Üdvözöllek otthon (remélem!) Édi a dokibácsid, hogy elengedett gyorsan. De aztán légy szí számolj be a javulásodról, mert a "csudijó" körülményekrõl már hallottunk!
roor! Taknyot eldobni. Tessék villámgyorsan gyógyulni! Sok vitamin! Folyadék! Izzadás, tudod az párosan a legjobb!
Györgyina! Köszönöm az üdvözletet. Tudom, hogy csak véletlenül hagytál ki! Mindig nem kell engem komolyan venni.
Del! Hogy vagy? Hogy alakulsz?
És te drága Captain?
Mindenkinek pussz ebben a mocsok esõs idõben!
Nincs jelen
#7603 2009-02-03 09:38
- zolcsi
- Tag
Drága Lisa!
Úgy gondolom gólyás sztorik ezen a szinten bele kell férjenek hisz nem részleteztem semmit.Azt meg mindenki tudja ,hogy nem lehet gyerkõcöt vásárolni.:D:D:D.Ha valakinek nem tetszik írja meg nyugodtan.:D:D:DNem hiszem hogy fog írni valaki.
Nincs jelen
#7604 2009-02-03 09:38
- én
- Tag
Tessék! Lisa a kis protekciós! Náluk a hó szakad, mifelénk meg csak esõ elvtárs dolgozik! Lisa! Csak nem Londonban vagy? :D
Nincs jelen
#7605 2009-02-03 09:41
- én
- Tag
Zolcsi! Biztos lehet gyerkõcöt vásárolni. Erre egy story: Egy rokonom folyton kérdezgeti a gyerekeit, hogy mikor lesz õ már nagypapi. Mire a válasz: Fater, ha annyira akarsz unokát, menj a szupermarketbe és vásárolj ott egyet!
Nincs jelen
#7606 2009-02-03 09:48
- Lisa
- Tag
Zolcsi: mondtam mr, hogy imádlak, igen hidd e tudom, hogy nem lehet gyerkõcõt vásárolni az könnyebb lenne, nemlennél olyan szíves írni egy mailt vagy valami hasonlót a vizsgálat miatt meg eredmények, meg minden, hisz úúúúggggyyyy....naaa tudod TE!
Én : nem nem vagyok Londonban :( bár nem is bánom jó itt nekem esik a hó, szeretetre méltó emberek vesznek itt körül, oszt jó...maradok inkább csendben :D
DE sebészt azt mielõdd keress fel, tapasztalatból és mindenbõl mondom, nem jó húzni...sõt kifejezetten ÁRT!!! Légyszike!!!
Nos aki nyúzott engem annak mondhatom, hogy negyed óra alatt jól "elintéztem" magam, kértem egy idõpontot mûtét utána nõgyogyi, belgyogyi és még a sebészhez is :D :D :D úgy hogy lehet dícsérni nyugodtan, hisz aki ismer az tudja, hogy én is vérbeli halasztgatós vagyok :D
Ja Én : az hogy mit tanulok az nem titok, jogot hallgatok, vagyis igyekszem harmad éven, és a vizsgáim sikere, az a jogból adódóan, a kettes jegy a legjobb, na jó néha becsúszik egy e4gy ötöske...
Puszi Nektek, Zolcsi az elõbbi parancs volt :D
Nincs jelen
#7607 2009-02-03 09:50
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Szomorú hírem van: nem látom a mai hozzászólásokat, azaz látom én, hogy az utolsó hozzászóló Lisakincs volt, de mikor rákattintok, nem az jön be, hanem a tegnapelõtti dolgok... Na mindegy, szép napot mindenkinek! :D
Nincs jelen
#7608 2009-02-03 09:51
- Lisa
- Tag
Nekem nem jeleníti megg a 180 oldalt, ennyire béna lennék? :( :( :(
Nincs jelen
#7609 2009-02-03 10:02
- én
- Tag
Megõrülök. Hiába frissítem az oldalt, megint csak a tegnapi hozzászólások jönnek föl! HUH!
Nincs jelen
#7610 2009-02-03 11:37
- sziszi32
- Tag
NA VÉGREEEE! Most már látom a mai hsz-eket is, meg van mentve a lelkecském!!! :D :D :D Ismét derûs nap vigyorog Kingitanga azúrlila egén!!! Egyszer meg fogom rajzolni kingitanga térképét s néhány panorámáját, hogy mégiscsak képben legyünk valahogyan, milyen szép ország is a miénk... mármint kingitanga! :D :D :D
Lisakincs, a mailt küldöm mégegyszer! Látom, hogy a te energiáid a hó mennyiségével egyenlõ arányban növekednek, hiába, a hegyi levegõ hegylakóvá változtat téged lassan... :D :D :D Párocskád a hótól remélem biztonságban jutott le a városba. Vagy nem is ment be inkább dolgozni, hanem egy jó teával melléd kucorodott az ágyra? Jaj, mien romantikus vagyok!
Én! Annyira jó a neved, lehet, már más is megdicsérte! Nekem nagyon tetszik ez a névválasztás, akár én is lehetnék Én, önzetlenségemben és szerénységemben!
Györgyina (észrevettétek, hogy nincs a neve végén y?), köszi az infót, akkor ez azt jelenti, hogy Luci gyõzedelmeskedett az elemek felett (duracell nyuszi!) :D :D :D
Luci, ha olvasod majd: üdv itthon! Azaz otthon, sajnos, nagyon is "ott", jó messze innen! :)
No megyek is, mert ez a nyomott idõ kikészít valahogy engem is... :D :D :D Itt csak félhomály van,súlyos felhõk, de esõ vagy hó: NUKU. :(
Nincs jelen
#7611 2009-02-03 11:37
- én
- Tag
Nah! Kezd a fórum alakulni. Köszönjük Robur!
Nincs jelen
#7612 2009-02-03 11:45
- zolcsi
- Tag
Nálam semmi gondd nem volt az oldalakkal.Lehet a böngészõtökkell volt gond.Hali
Nincs jelen
#7613 2009-02-03 11:51
- én
- Tag
Huh Lisa! Az szép szakma! De az egyetemért nem irigyellek. Azt hallottam, hogy azért az nem babacsörgõ! De te ahogy látom, hallom ügyes leányzó vagy! Csak így tovább!
Sziszi! Én az én vagyok még mindig. De azért örülök annak, hogy tudtam nektek okozni 1-2 vidám percet! Itt a nevem marad, a Sparin bemutakoztam fényképpel is!
Nincs jelen
#7614 2009-02-03 12:11
- sziszi32
- Tag
Ne nézz tahónak kedves Én (:)), de én nemtom, mi az hogy Spari... :(
Nincs jelen
#7615 2009-02-03 12:16
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Roor: takonybácsit elkergetni sok forró, mézes teával!! HAjrá-hajrá!!!
Luci: juhuuuuuuuuuuuuuuuuu hogy jöhetsz haza!!!! Jó sokat nevettem a leveleiden, hihetetlenül tudsz fogalmazni :P
Lisám: ne haragudj, de most megint összejöttek a dolgok. Nem sokára szülinapom lesz, azt hittem, végre csak örömködhetek, de nem. Királyfit pénteken kirugták. És megszakad a szívem miatta. Olyan kis szomorú, hogy egész nap legszívesebben csak puszilgatnám a puha pofiját :( de azért a szombati szülinapomra valami meglepivel készül :D
Zolcsi: simán jöhetnek a gyólyahírek. Nagyon szorítok, hogy be is köszöntsön hozzátok! Hajrá-hajrá, addig meg gyakoroljatok :)
Manóka: ti is :D
Sziszi: sok puszi
Györgyina: köszi az infót Luciról!
Pocak: mostanában én is szeretem a sört, de azért a bor még mindig jobban csúszik. Viszont találtam egy tök jó lányos sört, amit le tudok nyomni.
Del, Aiolosz, Norbi, Pasek és akit még kihagytam: mizujs?
Puszi mindenkinek
Nincs jelen
#7616 2009-02-03 12:34
- roor
- Tag
Halika!
Mókás körülmények között de eljutottam dokinénihez,megmutattam neki takonybácsit,adott ellene cifrant meg ambroxolt.:D
Már pár falatot ettem is,kukkoltam egy kicsit,most meg megyek kicsit szundi.:D
Sziszi nem vagy tahó,Spari az Aiolosz fóruma.:D
Estefelé pöttyentek neked,de most tente.:D
Lisa:azért mert tipegsz még lehet nagy a szád!:D:D:D:D ÉS ez egyáltalán nem baj.:D
Zolcsi:jöhet gólyás sztori nyugodtan.:D SÕT!Alig várom az ereményeket.:D
Bolt címe nekem is kell ahol lehet kölköt venni.:D:D:D:D
Ja és nem szemétdomb a birodalom,hanem egy jó nagy rakás kajásdobozmaradék,kikérem magamnak,bocs!!!!!!:D:D:D:D:D
Sör vihetitek nem élek vele.:D
Luci:üdv otthon!:D
Mentem tente.:D
pá
Nincs jelen
#7617 2009-02-03 12:42
- Pocak
- Tag
Meg ne sértõdj Királykisasszony, távol áll tõlem a sérteni akarás is meg az anarchia is, csak kell a jóváhagyás ha az ember fia más portáján agitál különbözõ célok érdekében, még ha az olyan nemes is mint most ez! Azért azt örömmel tapasztalom hogy gyarapodik a sörkedvelõk köre!
Nincs jelen
#7618 2009-02-03 12:50
- sziszi32
- Tag
Kingitanga dicsõ országa nem szemétdomb, és nem is üres konzervdobozok halmaza!!! Felség, úgy látszik, lakosztályod ablaka véletlenül a királyi konyha spájzába nyílik! Kingitanga gyönyörûséges ország, amelynek minden lakója elégedett és boldog! :D :D :D :D :D
Nincs jelen
#7619 2009-02-03 13:25
- Györgyina
- Tag
Na hali:D
Nelly vok és Zotyesz :D
Itt vagyunk Györgyinánál..most jöttünk Lucitól..Luci szerinem már tök jól van..végre otthon..
Roor ne légy féltékeny de Rolival összeszerelmesedtünk kicsit :D:P
Még emlékem is lett tõle..megkóstolt :D
Na mennem kell kész a kaja :D
pussz mindenkinek :D
Szerkesztette: Györgyina (2009-02-03 13:26)
Nincs jelen
#7620 2009-02-03 13:31
- én
- Tag
Sziszi! Ne hari! Én akartalak tahónak nézni. Azt hittem, hogy itt minden régi tag tudja, hogy mi az a Spari. Nekem is a chat-en "köpte" el egy régi tag. Regisztráltam és láss csodát a mi édes kapitányunk beengedett. Ha érdekel, akkor érdeklõdj magánban vagy a chat-en!
Nincs jelen
#7621 2009-02-03 13:33
- én
- Tag
Látom nagy a társasági élet! Én bezzeg mindenbõl kimaradok. Így vannak akik szorgalmasan, töretlenül keresik a pénzt napközben!
Nincs jelen
#7622 2009-02-03 14:05
- sziszi32
- Tag
Kedves Én (olyan vicces így írni, mintha magamnak írnék naplót... :D)! Mint látod, én sem vagyok régi tag, és a chaten ritkán, kb. egyszer voltam. Amikor nyáron aiolosz a népek örömére és rendelkezésére bocsátotta fórumát, nekünk éppen olyan korszakunk volt, hogy sajnos nem volt egyáltalán idõm regisztrálni. Így nem került be az emlékeim közé sem... De most már okosodom, és már tudom, hogy mi a spari. :D :D :D
Nincs jelen
#7623 2009-02-03 14:22
- nori
- Tag
Luci isten hozott itthon:)
csak röviden, mindenkinek gyógyulást a megfázásból,sok tea,citrom,méz,ez hat a legjobban,az biztos...
Én megvagyok,kipurcanva,a gyógytornász ma extrán megdolgoztatott,me gis dícsért,egyedül tipegtem pár lépést is,hurrá..most rendeletra-anyukám utasított,de úgy is érzem,hogy megérdemlem és szükségem is van kis pihenõre,így bebújok az ágyacskámba..itt nagyon fúj a szél,olyan komor hófelhõk vannak,szinte félhomály,de csak esõ csepereg..
Na mindegy,nem romantikázok így se úgy se senkivel,szundítani jó így is:)
Ha nem is alszok kicsit pihenek...álmodozok finom falatokról:)
szép napot Nektek!!! :)
Nincs jelen
#7624 2009-02-03 14:48
- Szimi
- Tag
sziasztok!!
Nincs jelen
#7625 2009-02-03 14:58
- Dusy
- Tag
sziasztok
hu alig gyõzök olvasni de ez nagyon jó :D
puszi mindenkinek
legyen szép napot nektek!
Nincs jelen
#7626 2009-02-03 15:14
- Lisa
- Tag
Sziasztok
Nelly, Zotyesz, Györgyina JÓ SZÓRAKOZÁST!!!!
Ügyik vagytok, Nelly Te tényleg kihasználod a pesten levõséget...húúú ez de hülyén hangzott :D de igaz :D
Nori: jó MEGÉRDEMELT pihit Neked, és örülök a jó hírnek :D
Nincs jelen
#7627 2009-02-03 15:47
- Ánya
- Tag
Lisa, te édes és rendes nagy lány!!
boldoggá tettél a tetteddel!! :D :D Tudod, a negyedóra alatt elintézett randikra gondolok!
Cuccos ment, remélem megkaptad. Bocs, csak most küdltem, mert eddig tudod a munka....
Luci! már telefonnal felzargattalak, de most itt mosolygókkal kárpótollak! :D :D .D
Pilli! Elõre is boldogságot a szülinapod alkalmából. Vígasztald a szegény királyfidat! :D :D
roor, felség! jót tesz a betegnek a szundi!! :D :D Kevesebb a hapci :D :D :D Gyógyulgass, majd megleszünk mi itt felséged nélkül is, csak gyõzzed majd olvasni!
Györgyina, Nelly és Zotyesz! Jó rosszalkodás! :D :D
Zolcsi! Örülök a gólya-hírnek!! :D Még, ha nem is biztos a baba, de maga a tény... :D :D :D
én! megszerettem az avatarodat! :D Kicsit sok idõbe tellett, de már tetszik :D :D
Ma kaptam meg a negyedik B12-t és határozott javulást érzek!!
Gyönyörû napot kívánok!! :D :D :D :D
Nincs jelen
#7628 2009-02-03 15:49
- én
- Tag
Ánya! Édes vagy! Köszönöm!
Nincs jelen
#7629 2009-02-03 15:53
- én
- Tag
Györgyina! Csakhogy irígykedjünk, légy szíves számolj be a taliról. Meg arról is, hogy mit fõztél annak a két drága, jó gyereknek!
Nincs jelen
#7630 2009-02-03 16:24
- Györgyina
- Tag
Kedves Én és Barátaim, Betegtársaim!
Nem régen mentek el a Gyerekek. Nagyon rövid idõ állt rendelkezésre, mert Lucitól jöttek, akit hazakisértek a kórházból. Ez a mai hirtelen Luci-féle távozás teljesen felboritotta az elõzetes terveineket, de nagyon örülünk, hogy Luci cicánk otthon van.
Szóva Újpesrõl Zotyesz lovagi kiséretébenmegérkezett Nellyke. Hát gondoltam, hogy nem egy csúnya nõci, de ilyen helyesre, kedvesre azért nem számítottam.
Sajnos gyors ebéd: kprumlipüré, sajtospulyka, savanyú, amerikai almás torta maradék Lucinak sütöttem eredetileg.
Üditõ, kávé, amit meg sem ittak. Egy kis rágcsa is volt, de ahhoz sem nyúltak.
Kis tere-fere és már huss, menniük is kellett.
Zotyesz lovag Nellykét hazakiséri a testvéréhez Zuglóba és utánna megy haza. Majd jelentkezik.
Volt sok puszi, ölelés és ez a lényeg.
Nekem szép napom volt. A többit majd õk elmondják.
Györgyina
Nincs jelen
#7631 2009-02-03 16:30
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Sziszi, no megszültem a választ,
most egy picit ritkább leszek itt...túl sok voltam :D :D :D
Luci: örülök Neked, hogy otthon vagy! :D :D :D
Mindenkinek puszi és sok egészséget, panaszmentes napokat kívánok: Lisa
Nincs jelen
#7632 2009-02-03 19:01
- nori
- Tag
Ez egy pozítív nap,ahogy olvaslak Benneteket..lustálkodtam,de nem tudtam aludni,majd idõben fekszünk ma:) (rögtön a Barátok közt után:))
Györgyina,nagyon jó kis laza ebéd,lesz még alkalom arra hogy nagy lakomákat csapjunk,ugye tudsz róla,hogy nyáron tervben van a menetel Bükkszentkeresztre? A banda, a cigány banda összejön:):):)
Nagyon gyúrok rá,már kitaláltam mikkel készülök a sok éhes társnak..meg hát ott is tudunk majd kotyvasztani,kinek mi felel meg...
Luci,küldöm még a sok plusssszt, de el vagy látva, ilyenkor úgy irigylem a fõvárosiakat,hogy tudnak talizni:)
Pusssz:)
Nincs jelen
#7633 2009-02-03 19:03
- nori
- Tag
Nelly,ezt majd elfelejtettem leírni, soha nem vakarod le magadról,hogy a banda szépsége vagy=D Nem is rossz titulus,ha belegondolok...:)
Roor,
remélem a párod most is vigyázz Rád,remálem hamarosan tul leszel a nehezén..izzadni kell minnél többet:) Megszabadít a láztól!!
Nincs jelen
#7634 2009-02-03 19:16
- roor
- Tag
Halika!
Nelly:Rolival együtt árulók vagytok!!!!!!:D:D:D:D
Akkor is az enyém a kis pöcsös,me én má láttam is nekije,bibibi...meg tisztába is tettem bibibi:D:D:D:D:D
Azért amikor legközelebb talizok vele,ezt számon kérem a kis szõke hencegtõl!:D
Sziszi igazad van,nekem minden ablak és ajtó az éléskamrához vezet,lehet pont a kifosztott dobozok szobájába néztem be.:D:D:D Ment mail.:D
Lisa:dehogy voltál sok,sõt!inkább még-még-még Lisát!:D:D:D:D
Nóri:gyógyulgass,hízogass!:D Azizzadást kihagynám,többek között me sosenem vagyok lázas,ja meg azért is,me kacérkodom a diópálinkával mint kalapkúra.:D
Örülök hogy van a könyves topik,így legalább teljesült ez is igaz?:D:D:D
Ánya:nekem akkor is jót tesz a szundi,ha nem vagyok beteg.:D:D:D:D
Nem hagylak ám itt titeket,tudom hogy megvagytok nélkülem,de én már csak ilyen kis pióca uralkodó vagyok.:D:D:D:D:D:D
Györgyina:nagyon örülök,hogy most már több embert is ismersz innen a fórumról személyesen.:D
Puszi neked segítõkész Jótündér!:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7635 2009-02-03 19:51
- Vicaa
- Tag
Lisa, aki nyúzott téged az megnyugodott. :D Egy picit.
Az olvasással le vagyok maradva mint a borravaló, majd pótolok, most kicsit le vagyok konyulva.
Ha lesz erõm összeszedem magam és írok.
Egyenlõre csak ennyi futotta. Puszilok mindenkit!
Nincs jelen
#7636 2009-02-03 20:11
- nori
- Tag
Vicaa ment erõ-energia hogy legyen erõd mindenhez:)
Sziszi hol vagytok?:)
Del,jobban vagy,bõvült a diéta?Remélem igen:)
Roor,
biztos nem tesz rosszat a dió,de ha szokott fájni a torkod,a receptek közé beírok egy jó kis házi receptúrát,ami mindig hatásos..amolyan nagymama-recept:)
Többieknek is üdv,írjatok,szép estét!
Nincs jelen
#7637 2009-02-03 21:04
- zolcsi
- Tag
ilyet még viccbõl sem írunk luigi.:
"a cseten szidtuk roburt"
tudod te azt hogy minden viccnek fele igaz?
Nincs jelen
#7638 2009-02-03 21:38
- sziszi32
- Tag
hellóka! fél kézzel irok, zsarnok kezemben, ölemben.
Na, most letettem, persze hangosan tiltakozott! :D
Kedves Nori, azért nem voltunk, mert Dani fél ötkor kidõlt, azzal a feltétellel, hogy apa és anya (rabszolgák) õrzi álmát, ergo bealudtunk mindannyian,és ez nyolcig így ment. :D :D Danika szépen kipihente magát, éjfélig megint van energiája rosszalkodni. Már érkezett eltörni az egyik állólámpánk üvegbúráját (nekicsapta a falnak), megevett egy félemberes adag rizottót, a borsót és kukoricát becsületesen kiköpködve minden égtáj felé :D, aztán megevett egy jó emberes szeletet az egyik egyszerû spéci sütimbõl (alapban olajos piskótatészta jó sok gyümölccsel belesüllyesztve, ezért elneveztük "süllyedõs"nek), szóval, bendõke megtömve. Dani miniduracell, mûanyag falkonból issza a vizet, mert a pohárból már kevés neki. Valamelyik foga kínozza, ezért kapott valami nurofent még délben, de most úgy nézem, megint kell egy adag.
Szomorú hír, hogy a fenekénél hiába hat a sudocrem, mégis, nemtom mért, ma ahogy megtöröltem a fenekét, elkezdett FOLYNI a vér a kidörzsölt popóból, pedig már nagyon puha gézt használok csak rá. Én nemtom mit csináljak. Felkötöm magam, és kész. :D :D :D :D
Nincs jelen
#7639 2009-02-03 21:53
- sziszi32
- Tag
Sokáig gondban voltam, megírjam-e a következõket. Egész pontosan attól kezdve, hogy egyszer elhangzott a klikkesedés gondolata (amit egyébként én mai napig nem érzek a jelenlevõkben, bár lehet, hogy én vagyok szerencsés szituban, hogy befogadtatok), most meg ismét éles gondolatokat látok itt röpködni.
Én úgy gondolom, hogy mikor nem tud valaki mit kezdeni magával, és felmerül benne a bántás gondolata, az minden tettét és szavát megfertõzi. Amikor valaki sértõdött, az olyan, mintha mocskos, törött szemüveget venne fel, és ez minden másban is befolyásolja a látását. Az ilyen embert könnyû akár a kétségbeesés szélére sodorni, könnyû benne felébreszteni a gyanakvást, és az ilyen embernél könnyû elérni azt is, hogy mindenki mást rossz színben lásson.
Én újra és újra emlékeztetem magam arra, hogy azért vagyok közöttetek, mert szükségünk van egymásra. Betegen, vagy nem betegen, az mindegy. Itt lelki síkon vagyunk együtt, és nem érdekel, hogy olyan valaki áll velem szóba, aki éppen most regisztrált, vagy olyan valaki, aki már évek óta itt van. Amikor a sztómásokhoz igazoltam, én nem is figyeltem, ki mikor regisztrált, egyszerûen kinéztem magamnak a legszimpibb embernõt, és „lecsaptam” rá. És ez a nõszemélység mindmáig az egyik legkedvesebb embernõm a fórumon. Aztán idekerültem hozzátok, és itt is úgy alakult, hogy akivel privátban felvettem a kapcsolatot, azzal sikerült megõrizni a jó viszonyt, legalábbis úgy érzem.
Ezért én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy amit kapok, azt örömmel elfogadom, amit nem értek, vagy nem vagyok benne jártas, abba nem szólok bele. Nem akarok belelátni mindenki kapcsolatába, de tiszteletben igyekszem tartani a „régiek” közös múltját. Jóindulatból irigykedem néhány emberre, akik vannak olyan szerencsések, hogy gyakrabban tudnak találkozni, de ezt is azért érzem, mert én nagyon is a szélén vagyok a fórum hatáskörének…
Ezért még viccbõl sem akarok senkit megbántani, és igyekszem azt is elkerülni, hogy valakirõl ok nélkül pejoratív módon nyilatkozzam.
ELVÉGRE is, nem a dedóban vagyunk, hanem felnõtt emberek vagyunk. Felelõsségünk van a világban, még itt, a neten is, igenis felelõsek vagyunk önmagunkért, még akkor is, ha a viszonylagos névtelenség védettségében írunk.
Akinek inge, értse.
Uff!
Nincs jelen
#7640 2009-02-03 22:54
- Nita
- Tag
Én nem vagyok mostanában sokat sehol, nem tudom mi a feszültség oka..talán nem is érdekel mert nem ezért járok ide. Szeretem ezt a fórumot mert olyan közösséget találtam itt ami ritka a mai világban. Önzetlen, kedves és segítõkész emberek. Azért csatlakoztam mert amiben tudok segítek én is azoknak, akik olyan egyedül érezik magukat ezzel a betegséggel mint én régen. Engem sose érdekelt ki ír ide beteg, testvér, anya, társ, barát....a lényeg mindig az volt mit írt. Így vagyok most Sziszivel is nagyon szépen megfogalmazta azt amit én is gondolok, és remélem mindenki megáll egy pillanatra elolvassa ezt.
Szép napot MINDENKINEK !!!!
Nincs jelen
#7641 2009-02-04 01:18
- Dusy
- Tag
del örülök hogy jobban vagy
sziszi persze hogy szükségünk van egymásra, de ez így jó
sajnálom de fel ne kösd magad :D
jó éjszakát
Nincs jelen
#7642 2009-02-04 06:34
- Vicaa
- Tag
Na, volt mit visszaolvasnom bõven!
Sziszi! Gyerkõceink evés témában igen hasonlatosak, Anna is mindent megeszik, és abból mindig kell neki, amit mi eszünk, a kávéskanál lenyalás történet is ismerõs :D:D:D
A tegnap esti írásod nagyon szépen, egyszerûen kedvesre és figyelemre méltóra sikerült, szóval szerintem elérted vele a célod, nagyon egyetértek minden szavaddal.
Örülök, hogy formálódik Danika széklete, ez azért biztosan sokat segít majd abban, hogy begyógyuljon a kis popója.
Luigi, jó, hogy már nem megy úgy a hasad, vigymagadra :)
Luci, remélem jót alukáltál az otthoni környezetedben végre! Sok-sok puszikát küldök! Én is gyarapítanám azok táborát, akik nagy élvezettel olvasták beszámolóidat!
Roor, Zotyesz, Nita, Györgyina és aki még esetleg kimaradt és átogatóban volt Lucinál nagy nagy cuppantás és köszönet!
Judy, futólag én is láttam a lógó orbitális kebleket csak egy fekete ragasztott-iksszel eltakaró, mezítelen hájú "hölgyet", el is tátottam a szám, hogy ilyet fómûsoridõben mutogatni mernek és már kapcsoltam is elfelé. Nálunk gyakan megy ilyenkor a tv, mert utána híradó, amiben ugye a felülmúlhatatlan Szellõ István az egyik mûsorvezetõ, akitõl Anna egészen megkergül, ha látja :D
Nori, köszi az erõt, mostan rámfér. Majd írok ígérem magamról is, de ha nem egészen úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretném, magamról írni, meg panaszkodni nem nagyon van kedvem.
Sok, naaagy hízásokat kívánok neked!
Nincs jelen
#7643 2009-02-04 07:39
- roor
- Tag
Halika!
Nita megálltam egy pillanatra és olvastam.:D
Sziszi drága:igazad van,bár ezt eddig is tudtuk.:D
Kezd kísértetiesen hasonlítani a dolog egy korábbi helyzetre.
Klikkek?Hol?Kik?Csak mert engem is érdekelne már!
Taknyos vagyok és nem félek használni!:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7644 2009-02-04 08:12
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek. Na most már mondja meg valaki buta fejemnek, hogy milyen klikkek vannak, mert igy nem tudok dönteni, hogy melyikbe lépnék be szívesen. Mert jelenleg az egész Fórumot tartom egy klikknek, de ezek szerint én nem látom jól. szóval, mibõl lehet választani?
Betegek, taknyosok és egyéb nyavalyával küzdök, jó egészséget.
Ha lehet ne egymást harcoljuk le, van itt más ellenség bõven, szerintem. Béke, béke és szeretet legyen.
Legyen szép napotok Györgyina
Nincs jelen
#7645 2009-02-04 08:16
- Norby1
- Tag
Györgyina igazad van én se tudok dönteni .
Kérem szépen a klikkeket hogy kampányoljanak értünk. Amelyik többet ígér oda megyek majd :D
Lehet hogy alapítok egyet én is. Ki szeretne belépni? Tagfelvétel mától :P
Nincs jelen
#7646 2009-02-04 09:00
- én
- Tag
Norby1! Én belépnék a klikkedbe. És ajánlok érte egy egész répatortát. Mit szólsz kedves?
Nincs jelen
#7647 2009-02-04 10:12
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
A klikk témát nem én dobtam fel, csak most bukott ki belõlem a reakció. Az én klikkemben ezt tudom kínálni: vasárnap húsleves, rántott husi, kötelezõen templom, Danibabusgatás, jó könyvek, alvás tízig, éjjel magasröptû eszmefuttatások egy jó pohár bor mellett. Klikkem nem túl vonzó feladatai: takarítás, Dani miatt minden nap (saját tapasztalatból mondom, hogy hálátlan, fél napokat is igénybe vevõ munka) :D :D
Ja, felvétel feltétele: saját kezûleg sütött csokikrémes, csokiöntetû csokitorta! :D :D
Észrevettétek, hogy Görgyina milyen szép királyi cím adományozásában részesült?
Nincs jelen
#7648 2009-02-04 10:46
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi besomfordálnék a klikkedbe,de nem vagyok konyhatündér,így is befogadsz?:D:D:D:D:D
Viszont remekül tudok semmitteni.:D:D:D:D
Valaki tényleg mondja már meg milyen klikkek vannak itten,me tényleg konkrétan érdekelne,hogy ki milyen klikkeket lát!
pá
Nincs jelen
#7649 2009-02-04 10:49
- én
- Tag
roor! Mi van Lucival? Odáig tudom, hogy tegnap díszkisérettel haza ment.
Nincs jelen
#7650 2009-02-04 11:32
- Györgyina
- Tag
Norby, Te csak ne ajánlgassd Magad, tudod kié vagy. Sziszi, én tudok sütni-fõzni és imádom Danikádat, én is járok templomba. Beveszel? "Danibetyár baráti kör".
Nincs jelen