#7651 2009-02-04 11:34
- én
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Nana Györgyina! Te minden klikkben benne akarsz lenni? Nem lesz az egy kicsit sok(k)!
Nincs jelen
#7652 2009-02-04 12:15
- Györgyina
- Tag
Nem, pont az a lényeg, hogy mindenki mindenben legyen benne.
Nincs jelen
#7653 2009-02-04 12:39
- Szimi
- Tag
szia Sziszike most olvasom hogy kerestél!Köszike jólvagyok,bár gyulladt vagyok kicsit:S,fáj a hasam,hasmenés ilyenek.valóban nem voltam itt egy ideje.
puszi
Nincs jelen
#7654 2009-02-04 13:33
- Lucifer
- Tag
Halió!
Na végre itthon vagyok!!:D:D:D
Tegnap jöttem haza csak nem volt lelki erõm irni!!!!:D:D
Hát nem semmi termést csináltatok nekem , de végigolvastam mindet!!:D:D:D
Nagyon , de nagyon szépen köszönök nektek mindent!! A sok jó szót amit irtatok és nagyon köszönöm,hogy ennyire aggódtatok értem!!Talán szerettek???:D:D:DVagy csak hiányzik nektek hülye fejem??:D?D:D:D:D
Tényleg köszönök mindent nme is tudom , hogy hogyan háláljam meg neketek?!:D:D
Köszönöm a látogatásokat és a sok kaját!!!:D:D:D
Zsuzsaanyu!
Nagyon szépen köszönöm nektek is a látogatást az isteni finom madártejet amit ugyan csak megkóstólni akartam , de egybõl be is faltam!!:D:D
Vacsorára isteni finom volt a gulyásleves!!::D:D:D
Tegnap nem hazaengedtek hanem inkább kidobtak mert kellett a helyem másnak!!infúzió lement aztán irány haza!!Ennek mondjuk én nagyon örültem mert legalább az utolsó éjszakámtól megszabadultam!!!:D:D:D
De persze nem jöttem egyedûl mert Nelly meg Zotyesz bejöttek látogatóba aztán meg jöttek hozzám!!!Igy voltam a kórházban is meg a lakáson is!!!:D:D
Tényleg nagyon köszönök nektek mindent itt a fórumon is meg a látogatóknak is!!!!!!:D:D
Tudjátok , hoyg nagyon hiányoztatok nekem és hogy szeretlek titeket???!!!!
No , de olyan könnyen nem szabadultok ám tõlem és ha tetszik ha nem újra itten vagyok!!!!:D:D:D
Bár éjszakás nõvérkémtõl megkaptam a szobaparancsnoki tisztséget!!:D:D:D
Na majd jövök bár nem igérem , hoyg még ma , de holnap igen !!Fáradt vagyok pihenni próbálok egy kicsit!!
Puszilok mindenkit!!!!
Aki betegeskedik azoknak mihamarabbi gyógyulást kivánok!!!
Roor!
Te nagyon gyorsan gyógyulj mert megyek és most én viszem neked a kaját!!!!Ma tárkonyos csirkeragú levest csinálok!!:D:D:
Nincs jelen
#7655 2009-02-04 14:07
- Pocak
- Tag
Hello
mindenkinek!
Luci: örülök hogy haza értél, remélem nem viselt meg nagyon ez a kis kiruccanás! Amúgy, jól van mindenki?
Nincs jelen
#7656 2009-02-04 14:12
- Zsuzsaanyu
- Tag
Lucikám!
Váljék egészségedre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs jelen
#7657 2009-02-04 14:21
- zolcsi
- Tag
Luci üdv újra itthon!:D
Nincs jelen
#7658 2009-02-04 14:34
- én
- Tag
Luci! Welcome! Pihenjél sokat. Remélem, hogy felfrissült a véred! Egyél finomakat! Pussz!
Nincs jelen
#7659 2009-02-04 14:45
- sziszi32
- Tag
Luci, üdv itthon! Remélem, nemcsak a kedved a régi, de az erõd is lassan visszatér, azaz mondhatnám, hogy az erõ legyen veled! Tudtam, hogy a klónok megijednek az olyan jedilovagnõktõl, mint te vagy!!! :D :D :D
A Danika baráti köre ezzel megklikkesedik, azaz megalakul, hivatalossá válik, ha felséges felség megengedélyezi!
Szimi: örülök, hogy jelentkeztél, várom a további szép idézeteidet, gondolataidat!
Ma voltam tanítani, felüdülés volt egyedül kimenni a házból, és nem futni azonnal vissza (mint a kórházban, ahol csak büfébe ki, aztán dzsa vissza :(). Elrendeztem a zuramnak a fodrászt is, mert szégyenszemre kb. október óta nem volt nyiratkozni. Szereztem neki narancsszín mellényt, mert miután meg kellett nálunk vásárolni a sárga mellényt (akkor minden mást tiltottak), most mivel a zsaruknak is sárga van, ezért nekünk, halandóknak narancsszin kell (autóba, ne ijedjetek meg, Szlovákia). És persze ilyenkor hiánycikk mindenütt, egy ismerõs mondta, hogy még hol lehet kapni. :D :D :D
A férjecském rántott pulykacicivel és petrezselymes krumplival várt. :D :D
Nincs jelen
#7660 2009-02-04 15:19
- Szimi
- Tag
A gyûlölet energiája nem vezet sehová, de a megbocsátás energiája, amely a szeretetben testesül meg, jó útra terelheti az életedet"
:)
Nincs jelen
#7661 2009-02-04 15:43
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Roor, teljesen igazad van kezd hasonlítani egy korábbi sztórira de akkor sem hagytuk, most sem ...semnem??? :D :D :D
Norby: elvesztem az infók között és nemismerem ki magam légy oly szíves felvilágosítani..egyszóval várom, hogy jelentkezz ::
Húúú de szrönyûûûû idõnk van, tiszta locso-plocsi bár én szeretm az esõt, de a locsot nem.
Holnap orvos :( :( :(
Ma a Beiratkozás miatt az iskolában végig kellett, hogy árjam a bürokrácia összes lépcsõjét melynek a tetején már azt hittem, hogy ráborítom az asztalt az ügyintézõre!!!!!!!!!! EZ KÉSZ!!!
Ritka sz@r nap!
Sziszi: a segító Jótündérre gondolsz? Már elég régen így van, hol járt a szemed ? :D :D :D
Luci: jó, hogy vagy, csak úgy, hogy vagy, NAGYON! Örülök ennek legalább!!!
Nincs jelen
#7662 2009-02-04 15:45
- Lisa
- Tag
Nos Nita szépet ,eg jót írtál, de hogy vagy??? Nooo hát azért nemá, hogy ennyivel megúszod :D :D :D
Nincs jelen
#7663 2009-02-04 15:50
- én
- Tag
roor! Lisa! Ne titokzatoskodjatok! Meséljetek! Mi sokan nem voltunk régen. Nem az a baj, hogy nem tudjuk az akkori történetet, de nem értjük bocsánat értem, hogy most mirõl is beszéltek! Ki kivel, mikor, hova klikkesedik? KÉREK VÁLASZT!
Sokxcsók!
Nincs jelen
#7664 2009-02-04 16:23
- sziszi32
- Tag
Ójaj, Lisa, Roor, most ki kell ám borítani ama bizonyos bilit... még jó, hogy a mi bilink még "szûz", mert Dani pelusba termelget... :D De azért csak nyugodtan teregessetek, borítsatok!
Nincs jelen
#7665 2009-02-04 17:48
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágám má mé ne engedélyezném a "Danika baráti köre"-t?:D:D:D
Kedves egészségetekre.:D
Na ez lesz ám az igazi klikkklakk.:D:D:D:D
A bili meg csak akkor borul ha valaki szándékosan,gonosz mód kiborítja.:D:D:D:D
ÉN:nem titkolozás,de nagyon hosszú lenne,ráadásul szerintem pár hozzászólás is törölve lett,ami ugyi hiányzik a folytonossághoz,ja és a másik fórum is kapcsolódott hozzá,tehát elég összetet és szövevényes kiszekusza.:D
Lisa:még itt vagyunk nem?Na akkor hagytuk magunkat vagy sem?:D:D:D
Ej te tipegõ még mindig nem ismersz?:D:D:D:D
Mai nap folyamán most eszek elõszõr.:D
Zacskós kumpipürét.:D
Izlik.:D
Ja és a csodásan felszedett 3 kiló hussss.......elillant.:(
Fáj a bucim,no nem az idõtõl,hanem a tartalmától.:D
Györgyina:mégegyszer köszönöm szépen,te aztán igazán rászolgáltál a titulusodra.:D
pá
Nincs jelen
#7666 2009-02-04 18:09
- én
- Tag
roor! Lisa! Akkor ne a régit, hanem a mostani problémátokat osszátok már meg velem. Én elég öreg vagyok mán, de nem igazán értem, hogy mirõl beszéltek. Kezdem magam ettõl rosszul érezni. Ha nem akarjátok kitenni, akkor írjatok magánban! Köszike!
Nincs jelen
#7667 2009-02-04 18:21
- Lisa
- Tag
Szia ÉN!
Igazad van ez így nem éppen fer, akkor a mostaniról annyit tudnák Neked mondani, hogy elhangzott itt "vicc" alapján az hogy klikkesednek az emberek, érdemes megkeresni (majd mindjárt megírom melyik oldalon volt róla szó) ami pl. nekem eléggé rosszul esett de több tagnap is. MIvel itt szó nincsen róla és pl. engem is ugrattak, jobban mondva kiugrattal vele :D
Szóval ez így megfelel? vagy ha nem akkor bocsánat :D
De akkor én is megkérdezhetem, hogy tamara az mire vonatkozik, vagy ha nem tartozik rám akkor én sem kérdem :D
Üdv. : nehogy brühühü legyen :D :D :D
Nincs jelen
#7668 2009-02-04 18:22
- Lisa
- Tag
Ánya : mai cuccot várom :D , de csak ha nem gond, de jöhet holnap is. Majd írok róla :D
Nincs jelen
#7669 2009-02-04 18:24
- Lisa
- Tag
én :
itt esett róla szó
http://crohn-colitis.hu/forum/viewtopic … &p=152
Nincs jelen
#7670 2009-02-04 18:27
- én
- Tag
Lisa!
Nem értem. Ment mail neked!
Nincs jelen
#7671 2009-02-04 19:10
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Na ez a nap sem a legjobb, Bazsi belázasodott reggelre, és köhögött, mentünk dokinénihez, és laringitisze van. (?) A torkába kell sprayt fújkálni, amilyen az asztmásoknak van, hát, nincs oda tõle!
Apu csinált neki kis maszkot, hogy abba fújjuk és abból lélegezze be, de így sem ízlikneki a dolog. Hát, most majd egy hétig megint itthon lesz, nem lesz ovi, én meg majd nem tudok semmit csinálni :). Meg fórumot olvasni/írni is csak ritkábban.
POnt most kellene vizsgálatokra is mennem, ct-re, meg beszélni a sebésszel, úgyhogy majd a családot be kell vonni a felügyeletbe, mert férjemuram ugye csak este ér haza.
Luci, üdv. otthon, gyógyulj mihamarabb!
Sziszi, ölelés és puszi Danikának, sokat gondolok rá, (rátok) mert nekünk is volt, hogy úgy kicsípte a fenekét a kaki, hogy csak na, és üvöltött ha hozzáértem. Nagyon rossz lehet neki, hogy még vérzik is!Vigyázz rá nagyon! :)
Mindenkit nem emlegetek meg külön, akik betegek, mindenkinek jobbulást, a többiek meg vigyázzatok magatokra!
Pussz mindenkinek
Nincs jelen
#7672 2009-02-04 19:23
- Lisa
- Tag
Érdekes megközelítés, szerintem soha senki nem szól MINDENKIHEZ, mert egyszerûen lehetetlen, legalábbis szerintem...de ez az én véleményem és biztos, hogy rossz is...
Ha mindenki mindig szólna akkor húúúúú
Nincs jelen
#7673 2009-02-04 19:31
- Pocak
- Tag
Húúúú gyerekek, ma kísértem az ördögöt. Valamikor 2007-ben ittam útóljára tejet pedig nagyon szeretem, na ma adtam a szervezetemnek kb fél litert! Mivel napok óta rendben vagyok, se hasmenés se fájdalom, ki akartam próbálni mit okoz a tej. Délben ittam 3 decit, aztán még 2dl-t és várom mikor akarok befirkantani!
Nincs jelen
#7674 2009-02-04 19:36
- Lisa
- Tag
Majd REGGEL :D :D :D Addig nyugoka lesz, nem lesz semmi baj, próba az kell, én imádom a tejet, mûtétem óta szinte naponta iszok :D
Nincs jelen
#7675 2009-02-04 19:37
- sziszi32
- Tag
Na, most már ne járjunk a forró kása körül! Boruljon, aminek borulnia kell!
Részemrõl annyi, hogy új vagyok, egy éve sincs, hogy regisztráltam. Kiközösítve egyszer éreztem magam, és - most már tudom- hogy a lehetõ legjobb megoldást választottam: roorhoz fordultam, magánmailben, leirtam rossz érzéseimet. És tudjátok, mi történt? Nem tolt le, hogy miket képzelõdöm itt, hanem szépen megmutatta, elmagyarázta, hogy lehet, hogy nem mindenkinek vagyok a kedvence, de helyem van itt. Sõt, del, ne haragudj, hogy megcáfollak, de itt van például györgyina, aki szintén új, és mégis nagyon sokan (lehet, hogy mindenki) befogadta. Megtalálta a helyét, nem tolakodik, hanem ott van, ahol szükség van rá.
Del, nagyon szépen irtad, hogy igyekeztél jókedvet árasztani, ami sikerült is. Maradj olyan, ne folyásoljon be az, hogy esetleg úgy tûnik néha, nem te vagy a középpont. Most direkt megfigyeltem, hogy minimum egy-két alkalommal keresnek itt téged naponta! Elégedj meg ezzel, ahogy én is elfogadom, ha valaki két-három napig se kérdez rólam. Ez van, felnõttek vagyunk, el kell fogadni.
Ha meg úgy érzed, ez kevés, akkor... bilifüle. Akkor nem lehet segíteni. :D :D :D Az erõ legyen veled is!
Nincs jelen
#7676 2009-02-04 19:47
- Vicaa
- Tag
Luigi! Én magamat hoznám fel példának, legalábbis azért, mert magamba nézve elgondolkodtam azon, amit írtál.
Az az igazság, hogy velem elõfordul, hogy nem írok mindenkinek, mert ahogy Lisa is írta, az kizárt, hogy mindig mindenkinek írjon az ember. Ha új tag jön biztos, hogy üdvözlöm. Van úgy, hogy az új tagunk stílusát közel érzem hozzám rögtön, könnyen kommunikálok vele, de elõfordul, hogy idõ kell amíg többet megtudok róla, csak azért, hogy szaporítsam a betûket nem írok. Ez persze nem csak újakra érvényes, hanem régiekre is.
Viszont! OLVASOK és azt gondolom nem csak a magam nevében írhatom, ha bárki segítségre szorul, vagy nem jól van annak drukkolok és mindenki drukkol ezerrel!!!
Különbözõek vagyunk ugyan, de biztos vagyok benne, hogy ha nem is ír mindig valaki, akkor sem direkt, bántásból, rosszból nem ír!!!!!!!
Nincs jelen
#7677 2009-02-04 19:50
- Györgyina
- Tag
Pocak: meg van Veled a közös bûn. Na látod, hogy nem csak a sõrrel lehet bûnözni. Én is szoktam néha leharcolni magam egy kis tejjel, aztán nem tudok elszakadni a fajansztól, de a kisértésnek a legnehezebb ellenállni.
Ha jól esett egészségedre és a lehetõ legkevesebb bajt.
A tejjel bármikor hajlandó vagyok Veled bûnözni.
Györgyina
Nincs jelen
#7678 2009-02-04 19:55
- Lisa
- Tag
Igen, de én azért a sörben is bûnöznék Veled Pocak :D :D :D
Nincs jelen
#7679 2009-02-04 20:20
- roor
- Tag
Halikahapci!:D
Pocak:nekem sosenem volt nagyon kedvenc a tej,csak mióta nem ihatom.:D:D:D:D
Viszont a laktózmentes változatával meg remekül elvagyunk.:D
Vagyunk,mert párom is már mindent azzal készít,neki tök mindegy mert nem érez különbséget,nekem meg jó dolog olyanokat enni amit sima tejjel meg sem orrolnék.:D:D:D
Na akkor érezd veszélyben a söröd ha eltiltanak tõle,me akkor tuti az fog kelleni.:D
És akkor vadászom vissza a sörfõzde kulcsát.:D:D:D:D
Ágica:na akkor alapossan vond be a családot,intézd az ügyeidet,mert az is fontos hogy te jól legyél!
Kicsi fiadnak jobbulást!:D
Deluigi:oké klikk téma lezárva,de azért én mégis kiváncsi lennék arra,hogy például rólam mit gondolsz,milyen embernek ismertél meg az írásaim,a stílusom,az egyetlen pofázmányom alapján?(Félreétés elkerülése végett,ez nem negatív töltetû kérdés!!!!)
Lisa:húúúú.:D:D:D:D:D:D
Vicaa:van még ujjad vagy éheztetett lánykád már az összeset megharapdálta?Jut eszembe hogy áll a papír és krém evészettel?:D
Sziszi drágám:batyu jól viselkedik hogy semmi sztori róla?Na ezt nem hiszem el ugye tudod?:D:D:D:D
(Ja megy mingyá mail)
pá
Nincs jelen
#7680 2009-02-04 20:55
- sziszi32
- Tag
zolcsi, ment mail.
Nincs jelen
#7681 2009-02-04 21:07
- sziszi32
- Tag
Lisám, nemtom mi van, behalt a levelezõrendszerem, vagy mi, de majdnem minden nap megyen mail neked!!!! Úgyhogy bocsika, ha lelki törést okoztam neked! :D :D :D Tudod, hogy téged mindig, örökké... :D
Nincs jelen
#7682 2009-02-04 21:11
- sanvito
- Tag
Sziasztok !
Én azt gondolom a klikkrõl, annyi van csak, hogy vannak akik több idõt töltenek a fórumon, ezért többet "beszélgetnek". Ez látszólag klikkesedésnek tûnhet. Olyan is soxor van, hogy mire ír az ember(lánya) és megjelenik, már több hozzászólás is ott van, lehet hogy észre sem veszi a címzett aki alig gyõz visszaolvasni. Így persze elsikkadhat olvasatlanul a hozzászólás. Tanúsítom, valaki azért általában hozzászól az emberhez.... Én a magam részérõl egyre ritkábban írok "csak úgy", mert igencsak idõhiányban szenvedek, na ez nem volt mindig így . Régebben, betegállományban azért könnyebben be lehetett kapcsolódni a beszélgetésekbe... De ha valaki megszólít vagy segítségre szorul, mindig igyexem írni és segíteni, és visszajelzés nélkül is azt gondolom, hogy esetleg hasznára vált a hozzászólásom valakinek....
A ritkult jelentkezések ellenére, SOHASEM FELEJTEM EL, hogy mit adott nekem ez a fórum, mit adtatok TI.....a végsõ kétségbeesés határán, 4x felszabdalva, sztómásan, rettegve, sírva, fájva és szenvedve itt mindig találtam segítõ kezet, jó szót.... (írtam is, sírtam (nem volt jó 5let felvágott hassal) a kórházban, olvasva a sok jókivánságot, üzit, ismerttõl és ismeretlentõl !!!!!
Hát ez ennek a lényege !!!!!
És lehet Györgyinának mégis igaza van, ez a fórum maga egy klikk !!!!!
Szép napokat (és éjszakákat :) ) Mindenkinek !!!!
Nincs jelen
#7683 2009-02-04 21:33
- judy1981
- Tag
Klikk? Én mindjárt 3-at tudnék felsorolni: jobb, bal, dupla :D
Nem hiszem, hogy klikkek lennének. Lisának adnék igazat, hogy nem lehet mindig mindenkinek írni, én pl. ahhoz szólok hozzá, amihez hozzá tudok. Ha nem érint a téma, elolvasom, és kész.
Épp, mint a "világi" életben, itt sem szerethet mindenki mindenkit. De nem tudnék olyat mondani, aki ellenszenves lenne. Szerintem, akinek nem szimpi vki, az tartsa magában. Nem kötelezõ hozzászólni.
Én nem kérem, hogy mindenki hiányoljon ha nem jelentkezem, de ha megszólítom, minimum jelezze, hogy vette. Mert akkor nem érzem hülyén magam :D
És nem lépnék be egyik klikkbe sem. Mert mindenkit elfogadok olyannak, amilyen.
Luci: Jó, hogy újra itt vagy :D:D:D
Roor: mi az, hogy 17:45-kor eszel elõször? Én akkor kb az 5.-nél tartottam :D
Vica: pont arra az adásra gondoltam én is :D
Tej: szombaton a tescoban vettem egy liter laktózmentes tejet (nálunk csak megrendelésre lehet kapni), és 13 év szomja kelt életre (na jó, néha mertem inni). De mielõtt megrendelném a laktózmentest, kipróbálom a hagyományosat, lehet azt is birnám így, 1 évvel a mûtét után :D Ez vsz cska vasárnap lesz, mert szombaton megint alapítványos buli.
Nálunk mindenki dögrováson van. Csak én állom a sarat :D:D:D
Nincs jelen
#7684 2009-02-04 21:46
- judy1981
- Tag
Del, Roor engedjétek meg, hogy belekotyogjak:
Del: én nem hiszem, hogy ennek köze lenne hozzá. Te voltál az, akit nem kellett keresni, mert mindig itt voltál. :D Pont ma írta le Sziszi, hogy Roor megyarázta el neki, hogy nem kell kiközösítve éreznie magát, ha vki nem úgy kommunikál vele, ahogy elvárná. Nem látsz némi ellentmondást? A megorrolás nem jellemzõ Roorra. Hisz egy uralkodónak mindig odjektívnek kell lennie! Kivéve kaja ügyben. Ott farkastörvények uralkodnak :D
Másrészrõl, nem hizsem, hogy már roorra lennél utalva, hiszen sok barátot szereztél itt. De ha nekem hiányzik vki "virtuális érintése" - figyelitek? :D -, felveszem vele a kapcsolatot.
Szerkesztette: judy1981 (2009-02-04 21:47)
Nincs jelen
#7685 2009-02-04 21:54
- roor
- Tag
Halika!
Judy:hát az hogy egész nap tettemvettem,aztán meg takonybával pihiztem és csak akkor kezdett korogni a
pocim.:D
Del:köszi a választ.:D
Semmit nem változtam azóta.:D
A klikkesedéssel meg nálam ugyan nem tapintottál rá semmire,sajna ez nem passzol ide.:d
ÉS azért nem hessintelek sem téged,sem másokat,mert már önállóan elvagytok a fórumon,a topikban,a tagok között,nem kell a kezeteket fogni.:D
Én maximum addig kellek,amíg önálló életre nem keltek a topikban.:D
És miután önállóan beszámolsz magadról,fölöslegesnek tartom a kérdést feltenni.:D
Van itt még egy két ember,akit rég szólítottam meg,de ha gyszer leír magáról mindent,vagy épp azt ami engem érdekel,akkor nem szaporítom a szót.:D
Elég ha akkor csacsogok mikor keresztbe állnak a szemeim.:D
Látod ha kérdeztek ha nem,írom hogy mi van velem,ha valakit nem érdekel nem olvassa,ha meg valaki megkérdezné mi van velem hát megelõzöm.:D
Van aki priviben kérdez privát dolgot,és eddig azt hiszem mindenki választ kapott!:D
Csak kérdezni kell!::D:D:D
pá
Nincs jelen
#7686 2009-02-04 21:55
- roor
- Tag
Halika!
Judy írtam a mondandóm amig a tiéd elém került.:D
pá
Nincs jelen
#7687 2009-02-04 22:28
- sziszi32
- Tag
Del, és minden elégedetlen fórumlakó! Akire jó az az ing, az próbálja, más ne merje!
Vannak unatkozó emberek. A világban, és itt is. Itt, roor felséges kingitangájában békesség és szépség uralkodik, plusz a kékszakállú önjelölt kancellár. Aki unatkozik, és emiatt nem bír magával, annak javaslom, hogy a gyerekével vonuljon be egy-két napra a kórházba. És akkor megtudja, mik az igazi gondok, mi az, amikor egy gyermekért hiába küzdenek: amikor egy nõvér dupla éjszakai mûszak után hazafelé tart, majd egyszercsak visszasiet segíteni, mert látja, hogy a gyorsmentõ élet-halál közt lebegõ gyermeket hoz: amikor a liftbe beszáll egy beteg, akirõl látod, hogy nem sok ideje van hátra: amikor a betegségben egy piréz több emberséget mutat, mint egy "fehér", intelligensnek látszó valaki: amikor egy orvos visszautasítja a borítékot, és azt mondja, hogy inkább imádkozz érte... folytassam? Ez az igazi élet, ezek az igazi gondok, és az igazi emberek így viselkednek! Nem pedig nyavalyognak olyan sz.rságokon, hogy jaj, hozzám most fél percig nem szólt valaki, biztos utál a világ!
Roor pedig van annyira becsületes, hogyha valami nem tetszik neki, akkor megmondja.
Álljon meg a menet, mielõtt nagyon is belebonyolódnánk ebbe a klikk ügybe! Nevetséges! És ha van egy belsõ klikk, vagy inkább egy belsõ kör, ám legyen, mert én is elvárnám, ha már itt volnék pár éve, hogy igenis több jogom legyen, mint annak, aki két perce van itt! (mérges pofa)
Ezért remélem, valóban visszatalálunk egymáshoz, és igenis kövessük azokat, akik kicsit többet szenvedtek tõlünk, régebb óta bajlódnak a betegséggel, és tessék szépen összefogni, különben önjelölt kancellári teendõim közepette sarokba lesznek állítva a rendetlenkedõk!
Vagy nézzétek dextert, és minden vérszomjatok kielégül. :D
Nincs jelen
#7688 2009-02-04 22:51
- Nita
- Tag
Na miután tegnap írtam a témához ma is elolvastam, és persze úgy jártam ahogy szoktam..mindet szépen megbeszéltetek és nincs is mit hozzá fûznöm.
Én senkit se szoktam megszólítani külön, mert nincs idõm minden nap emberi idõben kommunikálni itt szoktam figyelni, ha valaki rosszul van jobbulást kívánok, de általában a chaten kérek friss híreket mindenkirõl! Szeretem olvasni az írásaitokat, de engem ritkán szólítanak meg...és van hogy két napot is visszaolvasok mégse veszem észre. :) Csak amikor már külön ablakban az én nevem van akkor látom!
Én szoktam írni más fórumokra, és még olyan helyen ahol nem emberi dolgokról van szó, is nehéz bekapcsolódni a társaságba. Itt viszont nem éreztem ezt amikor regisztráltam, és szerintem most is amikor jön valaki azonnal segít mindenki!
Lisa!
Most láttam érdeklõdtél köszönöm jól vagyok! Nagyon sok melóm van ennek örülök is a jelen gazdasági helyzetben, de sajnos nagyon el is fáradok benne...:) Öröm az ürömben..
del!
Külön neked írom, te tényleg sok vidám percet okoztál az írásaiddal ezért nem is értem mi történt...szerintem ha van is itt klikk te is benne vagy :D
Nincs jelen
#7689 2009-02-04 22:57
- Györgyina
- Tag
Sziszi: nagyon elgondolkodtató amit írtál. Én nagyon egyetértek azzal, hogy a mostani problémánál sokkal,de sokkal nagyobbak vannak. És azon csodálkozom, hogy itt mindenki szenved és mégis
egymást marjuk. Hát ez tényleg röhejes lenne, ha nem lenne szánalmas. Mindenki nézzen magába, legelõször is én.
Legyünk egymás iránt tisztelettel, szeretettel, békében. Györgyina
Nincs jelen
#7690 2009-02-04 23:29
- sziszi32
- Tag
Györgyina, te nemcsak tündér vagy, hanem békességszerzõ is... engem megnyugtattak bölcs gondolataid!
Nita, én gondolok rád, nem is tudod, mennyire... majd megérted egyszer, ne félj! :D (roor, te érted, ugye?)
Nincs jelen
#7691 2009-02-04 23:42
- arpapa
- Tag
Sziasztok!
én a ritka betérõk 1ike vagyok, ezért Klikk-ügyben nincs hozzáfûzésem
a lényeg amit Györgyina írt "tisztelet, szeretet, béke" !
nahh, Áldásbékesség Mindenkinek!
üdv:árpapa
Nincs jelen
#7692 2009-02-05 04:12
- Vicaa
- Tag
Amen. :)
Nincs jelen
#7693 2009-02-05 04:22
- Vicaa
- Tag
Miután Anna fl három óta kuvikolt, most visszaszenderült, de én meg már nem tudok. Úgyis nemsokára kelni kéne, ma Anyukámnál leszünk.
Roor: igen, megvannak az ujjaim, helyenként fognyomokkal ugyan :D
Pedig bizti, hogy nem csak krémet éés papírt adok neki enni :D:D:D
Sõt! Tegnapi szitu:
11 helyett du. 2-kor mindjárt megjött a gyógytornász. Igazából szerintem engem tevének néz, magát meg a hajcsárnak tartja, mert már nem tudja mit találjon ki nekem jó dolgában, tiszta akrobatikába megyünk át lassan.
Szóval mondá õ, hogy a lányom azért nem tud még járni, mert akkora a feneke, hogy nem bírja el a teste és ne adjak neki szénhidrátot, se krumplit, se grízt, se kenyeret, csak gyümit és husit!
Na erre varrjatok gombot!
Nem látott õ engem babának, én aztán voltam kövér baba a javából, valahogy mégis elbírta a fenekemet a testem és én egy évesen már jártam.
Szóval ezek azok a dolgok amik annyira bosszantóak tudnak lenni, és ráadásul gyógytornászról van szó, jó hogy nem egyenesen pl.Atkins diétára akarja, hogy fogjam Annát. Brrrrr......
Nincs jelen
#7694 2009-02-05 07:33
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Kedves deluigi : el szeretném mondani (írni) még amit gondolok, és próbálok rájönni, hogy tényleg mi van Veled.
Szóval roor válaszára írtad, hogy nincsen vele, semmi bajod! Akkor KIVEL van? És hogy mióta írtál a klikkrõl azóta megváltozott Õ vagy esetleg én vagy esetleg más valaki!
IGEN IGAZAD VAN! Mert rossz, sértó és ami a legrosszabb fája volt az hogy ilyet írtál, itt ebben a topicban RÓLUNK! És az a hülye szöveg hogy csak vicceltél, háááát ha vlki ilyet ír annak a fejébennem csak viccként merül fel ezt garantálom.
Akkor most ki változott meg. Én akinek rosszul esett, hogy klikkesedésrõl beszéltél, vagy hogy túl magasan hordom az orrom, hogy írjak mindenkinek, vagy TE aki úgy érezte, hogy klikkesedés van, nem tudom miért.
Ha úgy érezted akkor tessék morogni ahogyan rorr szokta és leírni, hogy rosszul esik, hogy nem szólnak hozzád, és nem kérdeznek. De valóban gondolom, hogy van kezed és le tudod írni, hogymi újság. Vannak régi tagok akik ritkán írnak, de amikor tudnak akkor kérdés nélkül is jelentkeznek.
Az pedig, hogy szerinted roor, vagy akár más vagy nemtudom ki ha vele nincs baj...azt mondod, hogy megváltozott...sztem azért az a minimum, hogy az egyik ember a másikkal találkozzon szemlyesen, vagy legalább priviben beszéljen vel (te velem nembeszéltél) ahhoz, hogy azt írd, hogy klikkesedik, vagy hogy "nem száll le a magas lóról, ide" nos ez tudod tényleg rosszul esik , személy szerint nekem. Elõbb meg kéne ismerni az embert minthogy úgy ítélkezni felette!
Köszönöm figyelmed : Lisa, és mint chaten is mondtam engem az érdekel, hogy hány véres székleted van és hogy mikor mész el orvoshoz és hogy vigyázz Magadra (ez már csak saját tapasztalat miatt is) és ezért olvasom is amit írsz, mert írsz Te magadtól is...és ezért nem is értem, hogy miért kavarognak a fejedben olyan dolgok amik nem igazak...
Nita : köszike szépen :D
Nincs jelen
#7695 2009-02-05 07:51
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek. Legyen jó napja Nagynak, Kicsinek és minden közbeesõ méretû Embernek. Ma ugyan itt csúnya idõ van, de szívetekben legyen napsugár.
További jó napot kívánok Györgyina
A Danibetyár Baráti Kör oszlopos tagja.
Nincs jelen
#7696 2009-02-05 08:13
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Húúúú, mi van itt! Szerintem a klikk téma egyszer már jegelve lett. Igaza van Sziszinek, akinek nem inge ne vegye magára. De most mért kellett megint felhozni?
Na mindegy én nem folyok bele, egyszemélyes klikk leszek!!!!:D:D:D
Arpapa! Jó az avatarod!
Györgyina! Követeld kingitanga bölcse címet is!
Nincs jelen
#7697 2009-02-05 08:25
- Györgyina
- Tag
Drága angyalom akiss! egy szõke nõ, aki csak agyban az, mert egyébként vörö vagyok nem követelhet semmit. De köszönöm, hogy kedvesen szóltál hozzám.
Örülök, hogy kapcsolatot találtunk Egymáshoz.
Szeretettel ölellek Györgyina
Nincs jelen
#7698 2009-02-05 08:39
- Szimi
- Tag
na megy a cirkusz?miért kell vitatkozni?én nem itélkezem,de látom megsem próbáljátok megérteni Delt.van benne igazság,én is ezért nem jöttem ide egy ideje,mert csak egymásnak írkáltok üzit és kész.néhány kivétellel.de ha nem csak nekem tünik ez fel,akkor biztos másnak is, és akkor csak van benne valami.
Na most mégjobban letojtok majd:),nembaj.csak azt akartam mondani,hogy megsem próbáltatok igazat adni a másiknak,egybõl védekzetek.
sziasztok
Nincs jelen
#7699 2009-02-05 09:07
- én
- Tag
Na Drágáim! Szép jó reggelt mindenkinek! Látom mikor egy picinykét szundítok, rögtön összekaptok! Ne tegyétek! Legyen békesség! Mindenki maradjon meg olyannak, mint amilyen volt. Ne "csesztessük" egymást könyörgöm!
roor! Lisa! Megy priviben a válasz!
roor! Gyorsan gyógyuljál mán, mert rögvest itt a 7vége.
Jut eszembe holnap péntek: kinek leszboszi nap, én meg buliba mennék a párommal és a barátokkal. Szombaton mozi, este újabb buli! Remélem túlélem a 7végét!
Luci! Pussz! Gyógyulj! Pihenj! Egyél sokat!
Mindenkinek akihez itt nem szóltam külön szép napot kívánok!
Nincs jelen
#7700 2009-02-05 10:04
- Lisa
- Tag
Húúú ÉN jól belezúzol a bulizásba!
Érezdd jól Magad :D
Reményeim szerint én nekem is jó hétvégém lesz :D
Egyébként már megbocsássatok de hadd szóljak már ahhoz mindig, akik ott voltak velem a mûtétem alatt és együtt izgultak az ágyam mellett ülve...errõl ennyit. Ez nemdedó ahhoz szólok akihez akarok és kész.
Most már elég volt azt hiszem ebbõl...
végleg: Lisa
Nincs jelen