#7701 2009-02-05 10:33

roor
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halika!

ÉN:eddig még nem jött mailecske.:D Jó szorakozást a hétvégére.:D
Lisa:neked viszont ment.:D
Szimi:nem cirkusz megy.Kialakult egy feszültség,azt próbáljuk tisztázni több kevesebb sikerrel.
Miért érzed úgy hogy letojtuk a fejedet és hogy ezután mégjobban így lesz?
Igen,egymásnak írkálunk üzit,de nem ennyi és kész,de talán ismerni is kell kicsit az embert ahhoz hogy érdemben lehessen beszélgetni.
És még valamit vegyél figyelembe:nem mindenkinek van egész nap internet a keze alatt,valamint ideje sem mindig van az ember fiának/lányának hosszú litániákat írni.
Delnek nem "nem adtunk igazat",hanem nem értettünk egyett vele a klikkel apcsolatban.
De ha bûn az hogy egymás közelében élõ emberek,akik barátok,rokonok stb. jobban tudnak csivitelni akkor bûnös vagyok.
Viszont errõl meg nem tehetek.:D

Nincs jelen

#7702 2009-02-05 10:33

sziszi32
Tag

Jó reggelt és szép napot minden kedves klikktársamnak, akik a Danika Baráti Köre nevû klikkbe tartoznak! És ti többiek, "mellõzöttek", titeket is szívesen fogadunk, ha teljesítitek az általam önzõ módon felállított követelményeket: csokitorta a beugró, ha valaki elfelejtette volna!
:D

Nincs jelen

#7703 2009-02-05 11:04

Tünde
Tag

Szia Sziszi,

Be szeretnék állni a Danika féle baráti körbe, mert imádom a piciket. Tortát is tudok hétvégén küldeni a 40 gyertyás tortámból. A lányaimnak, pedig kéne majd valami fess legény nemsokára. Most kapcsolok csak a kicsi (12 éves )Bíborkának lehet Danika a párja, mert a másik lányom(Bogi 15 éves) már foglalt. A korkülömbség a mai világban már nem akadály, fõleg ha a pasi a fiatalabb:) A bigámiát sem büntetik manapság, mert láttam más is igényt tart a fiacskádra. Szóval torta repül, Dani foglal.

Nincs jelen

#7704 2009-02-05 11:23

én
Tag

roor! Megíródott az e-mail csak közben dolgozni kellett egy picinykét. De már elvitte hozzád a kismadár!

Nincs jelen

#7705 2009-02-05 11:27

roor
Tag

Halika!

Én:az már a gyógyulás útja hogy rakott zöldbabot ügyködök?:D:D:D:D
(Mellesleg a hagymapuci+apri kihozta maradék takonybát.:D )

Nincs jelen

#7706 2009-02-05 11:28

Zsuzsaanyu
Tag

Gyerekek! (akinek  jobban tetszik Hölgyek/Urak!)

Én ritkán írok.... olvasni viszont minden nap olvasom a fórumot.
Nem tudom, hogy mire volt jó ez a vita gerjesztés?!?!?!?!?!?!?!?
Azt tapasztaltam, hogy valóban mindenki segítõkész, akár régi, akár új tag tesz fel kérdést... de azt is tudom, hogy már ment el innen a fórumról olyan valaki, aki nagyon sokat segített és még segíthetett volna másoknak. ...  és miért? Szerintetek?????????
A személyeskedésért.......
Ezt nagyon abba kéne hagyni és ha valakinek gondja van a másikkal, priviben meg lehet "beszélni" , ha a távolság el is válszt.........
Amennyiben a privi válasz is sértõ vagy bántó.... hát akkor nem kell az illetõvel hosszú és baráti találkozókat tartani................, de tisztelni a véleményét igenis kell!!!!
Kivülállóként én úgy látom, hogy mindenki tud valakin segíteni, ha mással nem  a tapasztalatának a leírásával..........

Bocsi, hogy bele vau-vau-ztam...........

Nincs jelen

#7707 2009-02-05 11:40

sziszi32
Tag

Egy mai fotó a kiskópémról:
<kép>
Voltam bátor ezt a szegény gyermeket hasznalati helyzetbe hozni, talan igy jobb lesz Neki, meg nekunk is...
aiolosz

Nincs jelen

#7708 2009-02-05 11:44

Györgyina
Tag

Sziszi: Danikincsnek csoki-szökõút megy, Ablakot ki.

Nincs jelen

#7709 2009-02-05 11:49

Pilli
Tag

Tünde: ezt nem hiszem el, hogy a picurkádat Bíborkának hívják. Képzeld én is az vagyok!!!!! Mindig úgy megörülök neki, ha mást is így hívnak. Hogy becézitek?
Sziszi: én a szülinapi tortámat szombaton felajánlom a Danika Baráti Körének. Már ha lesz tortám:) Danika egyszerûen fantasztikus!!!
Roor: remélem meggyógyultál már!
Lisám: ma fogok írni végre-valahára. Remélem tényleg nagyon jó lesz a hétvégéd! Merre mész?
Györgyina: te tényleg jóságos tündérke vagy!
Ánya: köszönöm így elõre is!
Luci: de jó, hogy már végre otthon vagy!!!!
Vicaa: miért volt rossz hangulatod? mi volt a baj, ha nem indiszkrét a kérdés? Remélem nem a betegség miatt:(
Del: örülök, hogy jobban vagy!
Nem értem én sem ezt a klikkesedést, én nem érzem ezt, pedig ritkán jövök nagyon. Nem nézem azt, hogy ki hiányol vagy ki nem, aki kíváncsi rám, elolvassa az üzenetem, aki pedig nem ,az nem. Úgyhogy én érdemben nem akarok belefolyni a vitába. De az biztos, hogy sem Roornál, sem Lisánál elutasító magatartást még nem tapasztaltam! Sok puszi nektek, mindenkinek

Nincs jelen

#7710 2009-02-05 11:56

én
Tag

Sziszi! Édes ez a kölök!
roor! A hagymaaprítás jót tesz az orrodnak! És az már majdnem gyógyulás, hogy te fõzöl és nem pedig a párod! A rakott zöldbab fincsi, már nyitva az ablak, jöhet a kósti!
Tünde! 40 gyertyás szülinap az már komoly. De nyugtass meg, hogy csak azért van 40 gyertya, mert valamelyik családtagoddal egy napon tartod és a gyertyák csak összadódtak! :)
Pilli! Neked is most lesz a szülcsinapod? Hát akkor mindenkinek nagyon boldog szülinapot! Sok-sok finom tortát és tortaevés közben ne tessék elfelejteni rám gondolni ám!

Nincs jelen

#7711 2009-02-05 12:31

sziszi32
Tag

Köszi szépen a gratulációkat a kölkömhöz, és ha azt képzelitek, hogy álszerény leszek, és visszavonom a csokitorta beugrót, HÁT TÉVEDTEK! :D :D :D :D
Tünde, nekem ne is mondj ilyet, hogy a negyven gyertya esetleg finom célzás a korodra, mert én a kép alapján azt gondoltam, hogy Lisa korosztálya vagy (zsenge, friss fõsulis :D)! A Bíborka név nagyon szép, egyedi név! A neten ezeket a becézéseket találtam: Bia, Biácska, Bibi(ke), Bíbor.

Nincs jelen

#7712 2009-02-05 12:36

Pilli
Tag

Én: köszi szépen, nekem szombaton lesz. Sziszi, valami tortát kitalálok, nem lesz gond:) Engem Bibunak becéznek.

Nincs jelen

#7713 2009-02-05 12:55

sziszi32
Tag

Pilli! Azaz Bibu! Nagyon édes neved van! A fényképed eltûnt, a lepkéktõl meg félek... :(

Nincs jelen

#7714 2009-02-05 13:01

én
Tag

Na már megint..........

Nincs jelen

#7715 2009-02-05 13:02

Pilli
Tag

Sziszi: hogyhogy félsz tõlük? szerintem olyan szépek :) Amúgy köszi!!!
én: mi megint?

Nincs jelen

#7716 2009-02-05 13:04

én
Tag

Semmi, semmi..... Csak morgok magamban!

Nincs jelen

#7717 2009-02-05 13:07

sanvito
Tag

Fiúk-lányok-mindenki !!!!!

Van egy rossz hírem:

a 20 hónapos uncsimnak eltört a lába !!!!!! térdig be van gipszelve !!!! 2 hét múlva kap járót, addig kb. be fogunk csavarodni, mert nem állhat rá, nem lehet lógatni.... Hazarohantam a munkából hogy próbáljak segíteni....hogy mondod ezt meg egy másfél éves rohangászó, mindent tologató  vadóc gyereknek????????????????  :(:(:(:(:(

Nincs jelen

#7718 2009-02-05 13:11

Györgyina
Tag

Sanvito: nagyon rossz hír, de erõsek  vagytok és okosak. Megoldjátok, a kismamák meg majd tanáccsal segítenek. Jobbulást a kicsinek, Nektek pedig erõt, kitartást.

Szeretettel ölellek                                                                                       Györgyina

Nincs jelen

#7719 2009-02-05 13:14

sanvito
Tag

Oh, Györgyina....

Köszönjük szépen !!!!!

Csózözön Neked és mindenkinek....

Jöhetnek ám a praktikák.... :):):)

Nincs jelen

#7720 2009-02-05 13:14

sziszi32
Tag

Sanvito, egyik ismerõsömnél volt ilyen gond, és ott a gipszet szinte hetente cserélték, mert a gyermek lába növésben volt (van, ebben a  korban). Nektek nem mondtak semmit? Vagy a gipsz nem gátolja a növekedést?
Akkor most megint hordozhatjátok karon, és még utána pár hétig harcolhattok vele, hogy ne akarjon folyton ölben lenni :D Örülök, hogy nem történt nagyobb baj!

Nincs jelen

#7721 2009-02-05 13:25

sanvito
Tag

Szia Sziszi !!!!
7fõn kell visszavinni, addig csak ne lógassa és ne lépjen rá.... (hát ez rettenet......) van sírás, még ha mászik is persze hogy felállna ha odaér valahová.... akkor pedig kapjuk fel.... 2 ember biztosan kell mert még pisilni sem lehet elmenni így tõle....
Aztán 1x majd kap járót, 2 hét múlva, szeretnénk legalább valami könnyített gipszet amivel fürödni is lehet és járni is tud. Ezt persze állandóan le akarja venni mint egy zoknit, már szolidaritásból az anyján és a macikon is levágott orrú fehér térdzoknik vannak....
És persze a sportkocsinak már nem lehet felemelni az elejét, hogy kinyújtva maradjon a lába....

Igen, nagyobb baj is lehetett volna, mert egy kis sámliról a levegõbe lépett és rázuhant nyújtott lábbal a talpára, persze aztán gurult is kicsit, a fejét tartotta végig... (szerencse, mert rém szûk a konyha és ott a szekrény...)

Persze mindez 5 mp alatt.... Na asszem ezt Nektek nem is kell magyarázni..... :):):)

Nincs jelen

#7722 2009-02-05 13:40

judy1981
Tag

Kb 10 óra óta próbálom összehozni ezt a hsz-t.
Lisa: kár ilyen dolgokra energiát pazarolni, hogy ki mit mondott, miért mondta. Ha nem képes egyenesen beszélni, akkor ne várjon választ sem.
Del: én sem találtam viccnek az  akkori megnyilvánulásodat, de nem vettem magamra. Azért kicsit érdekelt volna, ki hordja magasan az orrát, mert én nem tapasztaltam ilyet.
Sziszi: elveszítettem a fonalat :D De nem veszem magamra, mert nem unatkozom :D Danikán meg sem látszik, hogy miken mentetek át. És igen, valóban nagyobb gondok is vannak annál, hogy ki kihez szól.
Mindenki: a téma mindig viszi magát. Volt, hogy én sem tudtam hozzászólni egyes témákhoz. Nem egyforma az életünk: van, aki körül gyerkõc szaladgál, van, aki munkahelyen gályázik. Van, aki tanul, van aki nem. Nem lehet mindig mindenkinek megfelelõ téma az asztalon.
Ha vki volt már fórumos talin, az tudja, hogy nincs klikkesedés. (Mindenki iszik mindenkivel :D ) Ha mégis akad egy-két ember, aki kivonja magát, az szerintem nem a másik 20 emberen múlik.
Egyébként, meg ha vkinek baja van vkivel, priviben beszélje meg. Vagy nem? Nekem nyugodtan lehet írni, ha vkinek bököm a csõrét, nem vagyok sértõdõs (inkább magamba nézek), és igyekszem nem sérteni. :D

Más. Csak hogy bobjak vmi témát: Ma Trinitit (a kutyát) gyötörték a gázok, és mondhatom, nem kellemes. Most is itt húzza a lóbõrt mellettem, de szerencsére a gázoktól már megszabadult délelõtt, amikor a kollégámmal volt összezárva. Szegény majd meg fagyott, mert gyakran szellõztetni kellett. :D Legszebb öröm a káröröm - mondják :D
Most éppen átalakult vérebbé. Tiszta bolond mostanában ez a kutya. Két hónapig azt sem tudtam, hogy ugatni is tud, most meg szinte mindenkire. Öregszik.
Rájöttem, hogy nem is rossz a menzás kaja, mert visszaállít a "normál" kajákra. Ugye megszoktam, hogy bizonyos dolgokat nem ehetek, és a mûtét után sem bõvítettem túlságosan a repertoárt. Így sok mindenre vissza állok. De néha megszívat, és van egy kis racing :D

Nincs jelen

#7723 2009-02-05 13:56

én
Tag

roor! Ez mi?

Nincs jelen

#7724 2009-02-05 13:57

roor
Tag

Halika!

ÉN:bocsi próbálkoztam normálisan berakni a képet.:D
Szóval ez lenne a akott zöldbab még egyben.:D

<kép>

Ja és ne morogj,illetve tudod mit ha morogni van kedved morogj.:D:D:D:D
Zanyukám:ámen.:D
Sziszi drága:tündér!:D:D:D Nekem akkor sincs tortabelépõm,de kieszelek valami mást.:D
Pilli:azon vagyok hogy gyógyuljak,de köszi.:D
Sanvito:gyors gyógyulást a picurnak a felnõtteknek meg kötélidegeket!:D
Majd jönnek hasznos tanácsok hogyan mondjáétok meg,illetve hogyan tud majd kavircolni.:D
Judy:a legnagyobb bajom az veled,hogy k...va finom volt a reszelt túrósod,agancsos kólát is hoztál,meg is osztottad velem,tehát téged nem tudlak utálni.:D:D:D:D:D

ÉN:már megint mert közben szerkesztettem ezt a vacak hsz-t hogy kinézzen valahogy.
Mi az  a pavlovi reflex?Monitornyalás?:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7725 2009-02-05 13:59

én
Tag

Látom nemcsak volt. Naon jól néz ki! Csöpög a nyálam! Hallottál már kedves a pavlovi reflexrõl? Nekem most olyanom van!

Nincs jelen

#7726 2009-02-05 14:05

Tünde
Tag

Pilli, tényleg Bíborka a kislányom és Bibikének is szoktuk becézni. Van egy Boglárka kislányom is, és egy Péter Pál kisfiam is. Sõt mint a múltkor a tombolóban elmeséltem nagymama leszek májusban! A férjemnek 18 évesen született kislányát mi neveltük 7 éves korától, és Õ most 22 éves és kisbabája lesz.
Neked is most lesz a szülinapod? Hát micsoda véletlen, és még így is hívnak? Jó párosítás.
Hát isten éltessen Téged is.
Sziszi, köszönöm a kedves dumát, és még a kép sem régi 2008 õszi.
Szóval nem kell elájulni a nem rég még lila zöld tarajt viselõ lányból nagymama lesz nemsokára.
Ezután szólíthatok mamikának.:)

Nincs jelen

#7727 2009-02-05 14:18

akiss
Tag

Sziasztok!
Sanvito! Mielõbbi gyógyulást kívánok a kis pöttömnek! Az én kislányom 19 hónapos lesz pár nap múlva, de amilyen örökmozgó belegondolni se tudok, hogy hogyan lehetne nyugton tartani, fõleg elmagyarázni neki ezt a helyzetet. Szóval nem irigyellek benneteket.

Györgyina! Akkor te vörös nõ vagy, szõke nõ agyával? :D Ez jó! Akkor ne követelj, csak kérj. :P

Roor! Nagyon jól néz ki! Fénypostán küldhetsz! De ne sokat, mert az étvágyam még nem az igazi. Ablak nyitva! :D

Judy! Kutyát kitenni a folyosóra! :D Nálunk a macska eregeti állandóan a galambokat! Még jó, hogy nem jöhet be a lakásba! :D

Errõl jut eszembe: akit érdekel, majdnem 3 éves német juhászkutyát elajándékozok, amíg ezek a saras idõszakok vannak. Nem gyõzök utána takarítani. Ennyi sarat a járdára, na meg az ajtó elé egy egész hadsereg sem tudna felhordani! Másból sem állok, mint bent a gyerek miatt takarítani, kint a kutya után! :P

Nincs jelen

#7728 2009-02-05 14:19

akiss
Tag

Gratulálok Tünde mamika! :D

Nincs jelen

#7729 2009-02-05 14:25

Tünde
Tag

Hát lehet, hogy mégsem kéne ...Nem égõ ez így? De kössz.

Nincs jelen

#7730 2009-02-05 14:28

én
Tag

roor! Tudod, csorog a nyálam!

Nincs jelen

#7731 2009-02-05 14:34

Tünde
Tag

én is éhes vagyok, de hiába nyalogatom a képernyõt:(

Nincs jelen

#7732 2009-02-05 14:40

sanvito
Tag

Szia Akiss !!!

Köszi a jókívánságokat !!!!
nem 1xû, most alszik a kis perpetum-mobile, de majd lassan indulok vissza hozzájuk hogy lefoglaljuk....És még be kell szereznem valami újabb "ülõs" kreatív játékot.... vagy újabb könyvet? De mi köt le egy ekkora gyereket 2 hétig?????????????????????????????????? :(          :)

Nincs jelen

#7733 2009-02-05 14:52

Tünde
Tag

Anyuci,  köszi, de minden nõbõl lesz nagymama feltéve ha megérjük. Nekem is van 15 éves lányom:)
Sanvito, nem lesz egyszerû dolgotok az tuti. Vissza a babakocsiba vele és amíg ilyen szép idõ van jó levegõn tologatni órákig is lehet. Addig se bent szomorkodik szegény a lakásban. Csak az elsõ pár nap a gáz utánna már beállnak a dolgok és biztos jobban ellesz.

Nincs jelen

#7734 2009-02-05 14:53

sanvito
Tag

Drága Roor !!!!

Thx !!!!! majd beszámolok, milyen az "élet gipszelt Minimanóval"........ na lassan futok is.....

ppppppppppppppppppuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ! :):):)

Nincs jelen

#7735 2009-02-05 15:01

roor
Tag

Halika!

Sanvito:lassan  a testtel,mert aztán együtt gipszeslábúskodtok az uncsival.:D
Nem kell szaladni jó lesz az lassan is.:D

Nincs jelen

#7736 2009-02-05 15:09

Tünde
Tag

Roor, Te könnyen beszélsz Te lelassultál a tepsi rakott kajától, de mi éhesek vagyunk, és éhesen az ember....

Nincs jelen

#7737 2009-02-05 15:17

sziszi32
Tag

no, szépen termelgettek itt nekem!mit nekem, mindenkinek!
Danika közben szépen összehányta magát és engem (torkára akadt az almahéj). Mivel ügy láttam, nincs mit veszítenem, beraktam a kádba, hogy akkor egy füst alatt fürödjön is meg. Persze, szép vastag szivarokat engedett rögtön a vízbe, azaz belekakált. Gyorsan zuhi, kikaptam a vizbõl, úgyhogy ma egy gyors fürcsi van utánunk.
Tegnap este a vidámparkot olvastam, amig a férjem be nem tiltotta, mivel olyan hangosakat röhintettem, hogy a gyerek felriadt a szomszéd szobában! :D :D :D

Nincs jelen

#7738 2009-02-05 15:41

Tünde
Tag

irigyellek Sziszi. Te még biliztethetsz, meg ilyen jó dolgok is történnek veled, mint a kádban .... fürdetés.
De kár, hogy az enyémek már ilyen nagyok. Most is felhívtak, mert hogy dolgozom épp, hogy a Bíborka evett a Palkó cukrából.Bibcike állítja, hogy  õ csak megszagolta, mert az más ízû, mint az övé, és ezen jól összevesztek.:)

Nincs jelen

#7739 2009-02-05 18:05

judy1981
Tag

Roor: azt hiszem ez sajnos kezelhetetlen probléma. :D Nem tudom hogy fogjuk ezt a problámát megoldani :D

Nincs jelen

#7740 2009-02-05 18:20

roor
Tag

Halika!

Tünde kedves,engem nem a kaja lassított le,hanem a könnycsorgás és nózifújás.:D
Elég nagy a tepsi,tessék kiszolgálni magatokat!:D
Judy:kialkuszunk egy döntetlenbe konkurenském?:D:D:D:D:D
Sziszi drágám:hát mond nem öjöm és bodogság a kaksi a pancsivízben?:D:D:D

Nincs jelen

#7741 2009-02-05 18:33

zolcsi
Tag

Sziasztok!
Óriási sztorim van mára!
Ma reggel az oviba vizeletet kellett vinni pici lányomnak.Este természetsen megbeszéltük majd reggel csorgatunk(minden reggel elsõ dolga a gyereknek a pisi) .Reggel hiába rimánkodtunk sehol semmi.Ültettük a wc-re itattuk vizzel semmi.Eljött az indulás pillanata.No majd holnap délelõtt bevisszük a rendelõbe a mintát.Feleségem elvittem a munkahelyre aztán irány az ovi.Óvónéninek beszámolás a helyzetrõl majd enyhe fejcsóva.Apuka csak kellene valamit kezdeni a pisivel.Regina :nem kell apa nem kell.Ekkor kezdtem kétségbe esni.Mondom óvónéninek itt az üvegcse név tajszám ráírva.Hajlandóság szikrája sem a szemben hogy bevállalja.Apuka valami nagyobb poharat vagy edényt hozzon amibe belepisil a gyerek és majd átöntjük.Erre haza mûanyag pohárért.Persze nincs otthon így ásványvizes üveg alsó részé levágtam majd nylonba csomagoltam vissza az oviba.Apuka megpróbálják most?Hangzott a kérdés.Persze mondom igaz már 8.10 volt.Regi elõjött már nagyobb hajlandóságot mutatott a dologra.A mini wc -nél aztán elkezdtünk pisilni.Levágott müanyag flakon alsó részét odatartva (másra nem is figyelve.:D )elkezdett folyni az anyag.Igen ám de nemcsak az edénybe.:D Örömömben nem is figyeltem  a szoknya a harisnya a bugyika minden enyhén pisis lett.:D:D:D
Wc papírral áttöröltem amit tudtam majd õrült módon átöntöttem az anyagot a kisebb edénybe.lezártam és elhelyeztem a dobozban a társai közt(nehogy kiborúljon a nehéz úton szerzett minta.:D).Aztán spuri haza váltásruháért.Szoknya harisnya bugyi.Így harmadjára sikerült a gyereket szobába kisérnem.Mindenesetre  tanulságos volt hogy este mindenképp le kell venni a vizeletet.:D:D:D

Nincs jelen

#7742 2009-02-05 19:03

Lisa
Tag

Sziasztok
Roor egy picit nézz a mailre :D

Nincs jelen

#7743 2009-02-05 19:07

Lisa
Tag

Zsenikém, az elõbb feltett kérdésre mi sem értjük a választ! :D

Nincs jelen

#7744 2009-02-05 19:12

judy1981
Tag

Roor: egye fene, egy (kettõ, három...) aggancsos mellett megbeszéljük :D
Zolcsi: erre emlékszem világosan, hogy nálam még így sem tudtak mintát venni :D Van, hogy a gyereket nyomasztja a szokatlan helyzet. De ne aggódj, 22 éve sem volt hajlandóság az óvónõben, hogy õ tartsa a poharat :D Van, ami nem változik :D

Nincs jelen

#7745 2009-02-05 19:18

roor
Tag

Halika!

Lisa ránéztem.:Dés válaszoltam:D
Judy:megegyeztünk.:D
Mival egyedül kavarok a chaten?:D

Nincs jelen

#7746 2009-02-05 19:21

aiolosz
Tag

Furcsa ez a mai nap, Nektek nincs hanyingeretek ?

Nincs jelen

#7747 2009-02-05 19:28

roor
Tag

Halika!

Aiolosz drágám::D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7748 2009-02-05 19:46

Norby1
Tag

Aiolosz :D :D :D Most hogy mondod Már mocorog valami

Nincs jelen

#7749 2009-02-05 19:54

sziszi32
Tag

Zolcsi, a patikában lehet kapni olyan speciális zacsikat, amiket az illetõ helyre fel lehet ragasztani, kislányoknak, kisfiúknak külön van gyártva. :D Hajnal felé esetleg fel lehet ragasztani, mehet rá a bugyi, és akkor esetleg becsorran egy-két cseppecske... :D

Nincs jelen

#7750 2009-02-05 19:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Kedves Deluigi!

Topikod ezzel nyitod?!
"Ide bárki jöhet, bárki írhat, itt mindenki meleg fogadtatásban részesül (mégha nincs péntek, akkor is)."

Szerintem ebbe  a topikban is jöhetett mindig mindenki akár milyen nap is volt vagy van!!:D:D
Egy kicsit elgondolkodtató amit irtál , bár én csak azon gondolkodom , hogy vajon melyik volt az a hsz amelyikben olvastam egy ehhez hasonlót!?:D:D:D:D
Én felveszem azt az inget mert az enyém!!:D:D:D
klikkesedek és akkor mi van???Nem nevezlek meg???Másoknek se irok mindig név szerint és nincsen belõle semmi baj!:D:D:D
Kettõnk között van annyi külömbség , hogy én nyiltan felvállalom ha valakivel gondom van ellentétbne veled aki nem csak nyiltan , de privátban se teszed!!!:D
Itt aki megváltozott azok nem mi vagyunk hanem te!Én ezt nagyon sajnálom!!!:(:(:(
Mi minden újjat befogadtunk nem lett senki kizárva és nem irtunk külön csak egy kis csapatban!!:D:D
Az , hogy most hirtelen neked ez lett a  véleményed sajnálom , de mégjobban sajnálom azt , hoyg befolyásolható vagy mások személye álltal!!!!:(:(:(:(
Látod!
Ez nálunk azért nincsen!!!!!
Tényleg nagyon sok sikert kivánok topikodhoz , de én nem fûznék hozzá nagy reményeket!!!!!!:D:(

Röviden ennyi !!:D:D:D:D
Nem nagyon vagyok mert takaritok , fõzök meg pihikézek mert nem igazán vagyok olyan jól mint azt gondolnám!!!!:(:(
Fáj minden porcikám csak ne kelljen magamhoz nyúlni!:D:D:DNo nem félre érteni nem úgy gondoltam!!!!:D:D:D:D
holnap bekukk legyetk jók vigyázzatok magatokra!!:D

Nincs jelen

IBDoktor

Láb