#7751 2009-02-05 19:58
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Daninak csupa vér a feneke, annyira kidörzsölte a kaka... már az ötödik gyógykrémnél járunk... :( Holnap húzunk a dokinõhöz, ismét... :(
Nincs jelen
#7752 2009-02-05 20:07
- Lisa
- Tag
Azonnal Sziszi!!! NIncs értelme várni!
Nincs jelen
#7753 2009-02-05 20:21
- pasek
- Tag
Sziasztok
A FENTIEKHEZ ÉN MOST NEM, mert nem követtem a dolgokat és mert nem és kész..
most egy alapvetõen lusta beállítottságú embert olvastok :D Lusta vagyok, de nem akarok hûtlenként is tetszelegni, üdv. mindenkinek, sziasztok! Még élek s bár én tudok Rólatok, olvasok, meg hallgatok elmeséléseket, írni is kell néha, hiszen én azért olvasok ide, hogy tudjam mi van Veletek -akár találkoztunk már, akár nem- és lehet más is ezzel így, tehát jelentkezek :)
Crohnom most nagyon békén hagy. Volt egy hasi CT-m mostanság, aminek az eredménye annyira negatív lett, mint az anód. Még a kerti slagot se kell lenyelnem, pedig nagyon beígérték, de hát ha nincs miért, akkor megvagyunk egymás nélkül. Remit se kapok többet.
Amikor meg nem itt voltam, akkor éppen:
..sok minden egyebet csináltam. Na jó, azért hûtlen is lettem egy kicsit, regiztem egy másik fórumon is. Sufni-tunningba kezdtem, és most épp egy habvágót bütykölök. Na jó, már lassan egy éve készítem, luca széke ehhez képest kutyagumi. Szépen megfontoltan. Annál is inkább, hiszen a villany nekem nem volt sose a komám, itt meg mégis kell vele cimborálnom, így hát belefogtam a megismerésébe. (ha fizika órán figyeltem volna..)
Most ott tartok, hogy tudom, a konnektorba dugott drót bizony bizserget.
De boldogan jelenthetem ki, hogy beléptem az elégedett hobby pákások nagy családjába bár még kisebb mogyorónyi gubacsok keletkeznek, ha forrasztani kezdek :D
Mellette melóm is akad, bár ez csak arra vonatkozik most, hogy -ellentétben a régebbi munkahelyemmel- itt tényleg dolgozni kell, nem tudok netezni, csak egy kis olvasás és kész.
Vagyis vagyok én csak kevésbé hihetõ, aszerint, hogy milyen gyakran írok :D
De figyellek én ám olyan szemmel Benneteket, akik akkor is látnak, ha én éppen nem vagyok a fórum közelében:D
Mindenkinek kívánok legalább annyira nyugalmas egészségi állapotot, mint amit most én is élvezhetek!
és majd' elfelejtem: elmúltam 63kiló!!!! (amennyit híztam, már csak két helyiértékkel írható le, és nem csak a kettes számrendszerben :P)
Nincs jelen
#7754 2009-02-05 20:25
- sziszi32
- Tag
Dani most kamillateában ücsörög, egyébként tökjó hangulata van, csak akkor van oáááá, amikor tisztába rakjuk. Aztán csak púdert kap, elegem lett a krémekbõl! :D
Lisa, ne haragudj, hogy picit beszólok, de uralkodj az érzelmeiden, ne szerezz örömöt valakinek azzal, hogy hagyod magad kiboritani. Nincs értelme. Ha valamit demonstrálni akarsz, egyszerûen a zavaró egyénrõl ne végy tudomást. Ez a legintelligensebb válasz a tahóságra! :(
Zsuzsaanyu, ment mail.
Roornéni, én szeretlek, ne csüggedj!
Györgyina, olvastalak egy másik topicban, bocsi, hogy idehozom a témát, de én is megkönnyeztem a kisfiadat... gondolok rád a bajban. :(
Nincs jelen
#7755 2009-02-05 20:26
- zotyesz
- Tag
Pasek
Örülök hogy jól vagy és híztál jó pár kilót de ha lehet kicsit sûrûbben írj a fórumra légyszíves.Ha bizserget a kábel nem kéne leszigetelni?
Nincs jelen
#7756 2009-02-05 20:26
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Nincsen valami ügyelet???Minél elõbb mutasd meg dokinak!!Sajnálom , hogy ennyire messze laktok és nme tudok segiteni!!:(:(
Pasek!
Nagyon örülök , hogy jó lett a CT-eredményed!!!:D:D
Jó téged látni , olvasni ha ritkán jössz akkor is!!:D:DNagyon vigyázz magadra és további tünetmentes hosszú heteket hónapokat kivánok neked!!!
Nincs jelen
#7757 2009-02-05 20:28
- zolcsi
- Tag
Te pasek az áram alatt lévõ kábel ugyanúgy néz ki mint amelyik nincs az alatt.De a fogása hmmm...egész más.....:D:D:D
Nincs jelen
#7758 2009-02-05 20:32
- Lucifer
- Tag
Zolcsi!
Én próbáltam azt a zacsit , de sose sikerült belepisilni a gyereknek!!:D:D:D
Anno a Nikinek kellett pisilnie és ha hiszed ha nem reggel 8-tól 13 -ig voltunk ott a kórházban , de az istenért nem akart pisilni!!Pedig kiittuk az autómatát kiittuk a büfét és sehol semmi!!!Aztán mikor már küldtek haza akkor pisilt én meg rohantam vele a dokinénihez , hoyg végre sikerült 5 óra eltelltével!!!:D:D:D
Nincs jelen
#7759 2009-02-05 20:39
- Dusy
- Tag
sziasztok
Hu csak egy kicsit nem voltam alig gyõztem olvasni :d
Luci
elõször is nagyon örülök, hogy végre otthon vagy és remélem nagyon hamar helyreállsz.
pasek
örülök,, hogy jól vagy
sziszi
imádni való Danika
Nincs jelen
#7760 2009-02-05 20:42
- Dusy
- Tag
Jó ét és puszi nektek
Nincs jelen
#7761 2009-02-05 20:47
- judy1981
- Tag
Aiolosz: akkor nem vagyok egyedül :(
Pasek: gratula a jó eredményhez és a kilókhoz is :D Szörnyû munkahelyed lehet, ha még dolgozni is kell :D:D:D
Zolcsi: :D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#7762 2009-02-05 20:56
- zotyesz
- Tag
pl én 10 éve
Nincs jelen
#7763 2009-02-05 20:58
- judy1981
- Tag
Ide lehet. Miért ne lehetne?
Nincs jelen
#7764 2009-02-05 21:08
- aiolosz
- Tag
búvalbélelt írta:
Sziasztok!Ide lehet írni?Vannak itt Crohn betegek?
Igen, de vigyazni kell, mert van aki latja az IP cimet es odafigyel a szabalyzatra:
"8. Az üzemletetõk és a moderátorok fenntartják a jogot, hogy a fórumból kizárják azt, aki a szabályzatot megsérti!"
Nincs jelen
#7765 2009-02-05 21:17
- roor
- Tag
Halika!
Helló Búvalbélelt!
Naná hogy lehet ide is írni!:D
Kérdezz,de azért oolvasgass is.:D
Crohn beteggel meg itt dunát lehet rekeszteni.:D
Pasek:puszi és gartula a jó eredményekhez,egyébként a kábel azon végét fogd ami nem ráz.:D
Sziszi drágám egyáltalán nem vagyok szomorú és nem is értem miért is kéne annak lennem?:D
Nagy gyógycupp Dani popójára (üsse kánya még ha sz@ros is :D:D:D:D ) :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#7766 2009-02-05 21:20
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Sziszi a Sudocrem-et próbáltad? Persze jobb lenne ha a doki látná..
Ez komoly, hogy félsz a lepkéktõl? gyerekoromban volt egy barátnõm aki irtózott tõlük és egyszer nálunk aludt én meg felhúztam neki egy szép pillangós ágynemût :D Istennek se akart belefeküdni, húzhattam át..:)
Pasek örülök, hogy látlak a sufni tuningból én még olvasva se értek sokat, de ha egy képet mellékelnék a szõke agyamnak akkor talán felfognám mirõl is írsz..;) Örülök, hogy jól vagy tényleg nagyon sokat javultál, ha most vissza olvasnám miket írtál régen :) Te egy igazi pozitív példa vagy!!
Lisa! Bár imádom olvasni mikor pipa vagy ;) Ne pazarold az energiád feleslegesen!
Luci! Örülök, hogy otthon vagy, de pihenj is kicsit mert megint baj lesz..ne félj nem fogja rád hívni a gyerek az ÁENTSZ-t, ha nem raksz rendet a szobájába :D
Zolcsi! Edzésben tart a kis csaj! :D
buvalbélelt! Mindenhova lehet írni :)
Nincs jelen
#7767 2009-02-05 21:21
- Vicaa
- Tag
Hú azannya... mik történtek itten egész nap!!!!
Én már megint gonosz fõmami vagyok de akkor is leírom, és üzenem, mert tudom, hogy elolvasod, hogy: Deluigi, térj vissza légyszi az önálló gondolkodáshoz, mert felháborít, hogy minden szavadban és tettedben az általad nyitott topik 4.hsz törzsvendégének, nem kertelek, Gigi véleménye tûnik elõ. Azért ide írom, mert nem szeretném, ha a számlálód a másik topikban az én jelenlétemmel növekedne.
Hányinger? Róka koma!
Most már pedig inkább másról!
Pasek, annyira, annyira jóóóóóóóóóóó!!! Várlak ám Titeket, majd dumcsizunk!
Zolcsi, kiskoromban, sõt egészen hosszú évekig bajban voltam mikor mintát kellett leadnom. Nálunk bizony bevallom, volt, hogy anyu mintája került a pohárba :D
Búvalbélelt, remélem, ha ide jössz, nem leszel búval bélelt! :)
Eredetileg magamról is akartam írni, csak már olyan fáradt vagyok, hogy kidõlök. Holnapig is üdv mindenkinek!
Nincs jelen
#7768 2009-02-05 21:25
- roor
- Tag
Halika!
Vicaa:húúúúú.:D
Kósza kérdés:nem volt olyan hogy véletlen terhes volt a vizeleted?:D:D:D:D
(Bocsi nem tudtam kihagyni):D
pá
Nincs jelen
#7769 2009-02-05 21:30
- akiss
- Tag
Sanvito! Ha rossz idõ van, vagy beteg a csajszim akkor könyvet szoktunk nézegetni. Azt nem szereti, hogy olvasok, hanem a képekrõl kell mesélni, kék sapka van a bácsin, a cica alszik.... néha hamarabb elálmosodok mint a gyerek :D Elõfordul, hogy belefér egy kis építõkockázás is, meg a babákat szoktuk altatni, etetni. Amúgy egész napos ugri-bugri, meg sem szokott állni, volt már, hogy irigyeltem a nyugodt gyerekkel megáldott szülõket. Az enyém igazi duracell-nyuszi, meg sem áll.
Sziszi! Nálunk is a Sudocrem vált be, meg ha elõjött a pelenka kiütés akkor gyakrabban cserélünk pelust.
Nincs jelen
#7770 2009-02-05 21:31
- sziszi32
- Tag
Nita,én tényleg nemcsak hogy irtózom, hanem iszonyodom a lepkéktõl, bár furcsamód, a lepkemintás dolgok tetszenek, csak ne legyen élethû fotó. Amíg járt nekem a national geographic újság, volt egy olyan oldal, ahol az amerikai vándorlepkékkel foglalkoztak, képtelen voltam hozzáérni a laphoz. :D Ez nem vicc, a férjem is tanúsíthatja...
A sudocremet három napig próbáltuk, nem javult, rosszabb sem lett, aztán egyszerre zutty, elkezdett vérezni a popója. Kamillában csücsült most sokat, a pelust lazán raktuk rá, elaludt végre szegénykém... Bepúdereztem., orditott, bekakált, úgyhogy megint lemostam kamillával... holnap irány dokinõ, agggyon má valami sebgyógyító port. Vagy lõje le a szüleit. :D
Vica, neked is csak azt tudom mondani, hogy nem érdemes. Mármint olyanokat emlegetni, akik nem méltók arra, hogy szánkra vegyük nevüket.
Luci, most jut eszembe, a férjem úgy ért el eredményt a kicsivel, hogy lerakta mezítláb a földre, és ahogy a hideg padlóval érintkezett, azonnal becsorrantott. Egyszer érdemes kipróbálni :D
Roor, nem értem... majd megnézem, mit irtam neked. Én mindig ide fogok jönni, mert nem felejtem el, hol voltatok, amikor én voltam bajban. És szeretek itt lenni. :D :D :D
Nincs jelen
#7771 2009-02-05 21:34
- sziszi32
- Tag
roor, ez a terhespisipoén szuper volt! :D :D :D
Akiss, közben megirtam a sudocremes tapasztalatokat. Ez nem pelenkakiütés, hanem a bõrnek túl sok hirtelen a széklet, az marja, mintha le volna horzsolva egész húsig... :(
Nincs jelen
#7772 2009-02-05 21:41
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi köcce.:D
Esetleg neugranormon a popóra?
pá
Nincs jelen
#7773 2009-02-05 21:51
- youlcsi
- Tag
Vicaa!
rossz beszólásért arrafelé nem jár sorszám. én sem kaptam. aztán továbbolvasva büszke is vagyok erre :)
egyébiránt a hányinger elmúltával szép estét mindenkinek!
Nincs jelen
#7774 2009-02-05 21:54
- Ánya
- Tag
Üdv, Búvalbélelt! Nagyon tetszik a neved!! :D
Klikk :D Klakk! :D
Sziszi!
Hitted volna, hogy a kakis pelus lesz a nagy gond hamarosan?? Nagyon kívánom a popó begyógyulását!!
Del!
Hiányzol!! :( :(
Luci! Pihenj, mintha egy jó kórházban lennél!! vigyázz magadra!!
nori!Mi volt a bizottság elõtt? Ma voltál, ugye?
Vica! pusszantás neked és Annának a sejhajára is, mert olyan formás!!
Sanvito! Biztos meg tudjátok oldani, de nem lesz könnyû!! a könnyített gipsz miért nem jár ezeknek a pöttömöknek, meg az idõsebbeknek alapból?????
Pocak! Mi van a pocakoddal és a tejjel??
Judy! Már egy éve volt a mûtéted? Akkor már sokkal elõrébb jársz a tapasztalásban nálam!!
Mindenkinek ajánlok egy jó könyvet: Frank Mc Court: Angyal a lépcsõn
Mindenkit, klikken kívül és belül ölelek és puszilok!! :D :D
Nincs jelen
#7775 2009-02-05 22:12
- sziszi32
- Tag
Én nem értek egyeseket. Idejön valaki, aztán másnak lesz a szóvivõje. Vádaskodás, durvulás, mire való ez?
Remélem, az elégedetlen lelkek megtalálják nyugalmukat a másik topicban. Ha valakinek ez kell...
Másrészt, youlcsi, a hányinger... nos igen, én is éreztem, amikor megnéztem, hogy mi is az az új topic...
Deluigi, Vicához hasonlóan, én is ide írok neked egy utolsó gondolatot: remélem, ezzel úgy érezheted végre, helyreállítottad, s megvédted egy számodra kedves ember nevét, becsületét és hírét.
Nincs jelen
#7776 2009-02-05 22:14
- sziszi32
- Tag
Ánya, a popógyógyításon dolgozunk (most dermazin nevû krémet kaptunk, az megnyugtatja, nem csípi). De holnap akkor is dokizunk. Egyébként sokkal kevesebb gondunk van így. Azelõtt mindig számolni kellett azzal, hogy meddig leszünk, hova megyünk, annyi zacsi elég lesz-e, amennyit csomagoltunk magunkkal, aztán ott volt az, hogy a legképtelenebb helyeken vettük észre, hogy "baleset" van, és nem volt módunk cserélni. Volt úgy, hogy a parkolóban a nyitott csomagtartóban cseréltem neki zacsit. Most meg... csak kikapom a pelust, popótörlés, krém, és ismét minden mehet tovább. Üdítõ változatosság. Nekünk mindig gondunk volt, hogy a zacsi nem tartott, napi két-háromszor is felázott, lejött, nem ment ez nekünk... Most meg a popó sztrájkol. Mármint a bõre, a belecskék hálistennek mûködnek, olyan egészségeseket pukizik, hogy szinte irigyeljük, hogy egyáltalán nem tudjuk, mi az, hogy felfújódás, kólika... lekopogom... :D :D
Roornéni: neogranormon krémet nem kaptunk a déemben, patikába nem jutottunk be, zárva volt. :(
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-05 22:18)
Nincs jelen
#7777 2009-02-06 01:34
- arpapa
- Tag
Sziszi!
bõrfelmaródásra ajánlom a körömvirág krémet ! (nekem ez vált be legjobban)
és a neogranormon is nagyon hasznos.
bõrpír mentes napokat!
üdv:á
Nincs jelen
#7778 2009-02-06 01:45
- sziszi32
- Tag
köszi, ha a dokinõ megengedi, kipróbáljuk. Már nem merek kisérletezni, most is véres pelust cseréltünk :(
Nincs jelen
#7779 2009-02-06 01:52
- arpapa
- Tag
véres pelus , nem jó :(
persze-persze kérdezzétek meg, én vérzõ sipoly környékére is használtam és nagyon hasznos volt, jól hámosított.
szépálmokat!
Nincs jelen
#7780 2009-02-06 02:09
- sziszi32
- Tag
neked is, éjjeli bagolyka :D
Nincs jelen
#7781 2009-02-06 02:47
- arpapa
- Tag
Kedves Emberek!
Mindjárt tizennégy hónapja, hogy regisztráltam erre az oldalra, és õszintén mondhatom NEKTEK, hogy több olyan emberrel találkoztam itt, akik meghatározóvá váltak az életemben, és tudom, hogy TI is így vagytok ezzel.
Egy dolog állandó a változás, ez okból néha ilyenek, néha meg olyanok vagyunk, néha kedvesek, néha harapósak...és sorolhatnám az ellentét párokat, de minek??? TUDJÁTOK, ÉRTITEK amirõl írok.
Ezért azt gondolom, hogy:
Nem engedhetjük meg magunknak, hogy sértõdöttségünk, haragunk és önzõségünk sötét-komor felhõi elhomályosítsák lényegi középpontunk, mindig tisztán fénylõ - megbocsájtó, szeretetteljes és alázatos - NAPSUGARÁT!
Több Egymásra odafigyelést és megértést Kívánok!
õszinte szeretettel:árpapa
Nincs jelen
#7782 2009-02-06 07:11
- Lisa
- Tag
Kedves Sziszi : ne aggódj többet nemírok semmit úgyis SOK mindenkinek nem tetszik, hogy szólni mertem, maradok továbbra is az jó kis aranyos és nyelek tovább mert úgy a jobb másoknak...akkor nem csalódnak benem.
Jó hétvégét,én nem leszek.
Nincs jelen
#7783 2009-02-06 07:17
- sanvito
- Tag
Szia Sziszi !!!!
A stomic bõrtápláló krém nem segített????? :(
pusz :)
Nincs jelen
#7784 2009-02-06 07:41
- Vicaa
- Tag
Kisa, nem hiszem, hogy sok mindenkinek nem tetszik, hogy írtál. Hallottam régebben olyan véleményt, ugye emlékszl, hogy nem mondod ki a dolgokat, na erre lehet varrni gombot. De jól teszed, ha többet nem izgatod magad a dolgokon, én sem fogom, mert van nekünk épp elég sok más amivel foglalkozzunk.
Igazad van Sziszi, nem érdemes.
Norby azon ne aggódj, hogy széthúzza a társaságot, mert engem ugyn nem húznak sehová hat lóval sem, de sokunkat sem!!! Nézegettem a tali kpeket, a karácsonyi ajándék összeállítást és mindjárt jobb kedvre derültem, már alig várom az újabb fergeteges hangulatú talit! :)
Más!
Sziszi! Joggal illetheted Danit a Danibetyár kifejezéssel, a képbõl egy elragadó, igazi kópé kisfiú képe néz vissza :)
Remélem sikerül valami olyan szert találni végre, amitõl begyógyul Danikád popója. Egyébként a körömvirágkrém tényleg jó lehet, kérdezd meg a doktornõtöket róla. A kamilláról viszont az jutott eszembe, hogy gyulladáscsökkentõ ugyan, de szárít, így nem biztos, hogy az jó a popókájának.
Ánya, köszi! :)
Nincs jelen
#7785 2009-02-06 08:03
- Vicaa
- Tag
Na mostan magamról is.
Tegnap elõjött amit már régen éreztem, sõt sokkal, de sokkal erõteljesebben, méghozzá az allergiám. Szabályosan rohamot kaptam. Tegnap este az egri bevásárlóközpont parkolójában valószinûleg valami gázolaj párlatát lélegeztem be és azt hittem megfulladok. Attira is a frászt hoztam szegénykémet jobban sajnáltam mint magam mert láttam, hogy csinálna valamit, de nem tudta, hogy mit. Úgyhogy ideje lesz felkeresnem az allergiás dokit újra :(
A rossz kedvem azért volt, mert a derekam, hátam sokkal jobban fáj az utóbbi napokban, illetve az Anyukámnak meglovasították a pénztárcáját, méghozzá a munkahelyén, ahol õ a fõnök. Ráadásul ez már nem az elsõ alkalom, hogy ilyen történt.
Na de már több rosszat nem írok, mert Anna és Attilám kárpótol mindenért busásan!!!
Akiss, Sziszi, ez a duracell nyuszi dolog úgy nézem nagyon közös a gyermekeinkben :D
Anyuéknál padlófûtés van, úgyhogy az egész lakásban szabadon garázdálkodhatott Anna egész nap, élvezte is rendesen, én meg pakoltam is rendesen utána egész nap. :) Minden elérhetõt kezelésbe vett, telefont, elõszobában lévõ jegyzettömböt, tolltartót legalább húszszor kipakolta, a benne lévõket a szélrózsa minden irányába hajigálta. Anyu párjának összes CD-jét megvizsgálta (szerencsére a tokból nem szedte ki, persze azt nem is hagytam volna). ... és még sorolhatnám.
Huh, de hosszú lettem.
Nincs jelen
#7786 2009-02-06 08:04
- Györgyina
- Tag
Szép rózsás jóreggelt Mindenkinek. Remélem nyugodalamas éjszakátok volt. Legyen derüs a naptok is.
Elsõsorban Danikincsünknek küldök a popsira simit, puszit és mielõbbi gyógyulást. Ha kakis az jó. Én ezt szürtem le a fent leírtakból. Nézzétek a kisebb bajt, hogy kimarja a drágának. Ez biztosan megoldható. Sziszikém, ha bármi gyógyszer, kötszer, tápszer, óvszer segítség kell, szólj, megy.
Árpapa: mint mindig "bölcs" és mérsékletes vagy. Köszönöm, hogy megosztottad velünk gondolataid, én mindig vevõ vagyok rá. És próbálok hasonulni vele.
Lisa: ne haragudj és ne mérgelõdj. A harag rossz tanácsadó, a méreg pedig Téged rongál. A Te véleményed épp annyira fontos itt, mint másé, de ne tedd tönkre a napod. Vigyázz magadra. Na már megint tyúkanyó lettem. A fenébe. De szeretlek és féltelek, bocsi.
Judy: a mindig kiegyensúlyozott okos társunk. Én csak csodálni tudlak, mert én is Lisához hasonlóan felkapom a vizet. De tudd, hogy Neked van igazad. És hogy csinálod? Hátha mi hevesebb vérmérsékletûek is eltanulhatnánk. Csupán önvédelembõl.
Édes drága Ánya. Látni nekem mindig öröm. Ezt az örömöt többször is okozhatnád, ha nem vagy túl ráfadt és elfoglalt. Lesem, várom az írásod és mindig nagy örömet okoz.
Lucikám, Te drága Édesanya: Ha túl mered hajtani magad, megy tyúkanyó és lenyom, mint a bélyeget. Nagyon vigyázz magadra, mert nem szeretünk kórházba járni. Gyulára meg lesünk ezerrel. És pusziljuk.
Nem utolsó sorban, sõt, Norikánk: mi van Veled csillagom. Tegnap egész nap érted aggódott szívem, hogy hogy bírtad, mi történt Veled. Ha tudsz Csillagom csak két szót írj, hogy rendben vagy. Ez már megnyugtatna bennünket.
Del komám: kérem a jó Istent, hogy adjon Neked lelki békét és maradj meg szeretünkben. Én a magam részérõl próbálom elfogadni a jelenlegi helyzetet és ezerrel kérlek, hogy fogadd el, hogy SZERETLEK. A szeretet elfogadása is egy nagy dolog. Próbáld meg. Én a Te szereteted elfogadtam és kincs ként õrzöm szívemben. Szeretném viszonozni.
Pasek: sajnos nem ismerjük egymást eléggé, de mint a cheten is írtam, a humorod nekem nagyon tetszik és az öniróniád lenyûgöz. Ha kérhetnék szerencséltess több irásoddal. A jó eredményeket pedig õrizd meg és használd ki, hogy ilyen jó egészségben vagy. Remélem személyesen is élvezhetem szines egyéniségedet.
Roor õfelség: csak annyit, hogy jó egészséget. Mert ezzel minden meg van.
Vicaa: remélem rendbe jöttél és már nincsenek fájdalmait, legalább annnyira, mint elõbb volt. Annácskát csókolnám, ha egyszer mód lenne rá. Addig is távpuszi és ölelés a gyönyörû leányasszonynak.
Mercykém: kellemes hétvégét a Családoddal, derûs, kedves Keresztlányom.
Zotyesz: vigyázz magadra és gyógyulj, gyorsan-gyorsan.
Nellyke: ha olvasod? Remélem kellemes volt a Pesti tartózkodásod és éppségben egészségben hazaérsz. Azért Budapest egy kicsit megviselõdött, mig itt voltál. Tudod, ugri-bugri kis nyulam. Csak óvatosan.
Bánatos Ferikém: Neked is minden jót és jó egészséget kívánok.
Zolcsi: ilyen apukát szerettem volna a kisfiamnak. A gólya igen jó helyre megy.
Norby: már látom, megint a fiatal és szép lányokat hajtod, És velem mi lesz? Majd remélem rá jössz, hogy a tapasztalat is ér valamit.
Akiss: ha a Tündérkédrõl van fenn kép, légyszi, ird meg hol tekinthetõ meg az aranyos. Szívesen megnézném.
Bonavito? Az unokád kicsike lábára ezer gyógypuszi. Neked és Családodnak kötél idegek.
Akit itt most nem emlitettem annak is minden jót kívánok. Ez csak azért van, mert agyérelmészben szenvedek és elgurult a Kavington. Ha valaki megtalálja, küldje vissza, hátha?
Magamról csak annyit, hogy remélem kellemes hétvégém lesz. Erre törekedve ölelek Mindenkit.
Györgyina
Nincs jelen
#7787 2009-02-06 08:06
- Vicaa
- Tag
Leon én is ettõl tartottam, nem szeretném, ha az új tagoknak ez csalódást jelentene, most kicsit káosz van, de úgy gondolom, hogy alapvetõen összetartó kis csapat a miénk, ne veszítsd el a kedvedet kérlek!!!!
Minden csoda három napig tart, azt mondják, lecseng ez is és minden megy tovább a régi kerékvágásban.
Nincs jelen
#7788 2009-02-06 08:20
- bánatos
- Tag
Szia Lisa!
Na nehogy már felhúzd magad olyasmi miatt, ami ami pár havonta elõbukkan a fórumon! Volt, van, és lesz is mindig ilyen! Mivel különbözõek vagyunk, lehet másképp látunk dolgokat, és néha hangot is adhatunk neki. Csak meg kell találnunk azt a határt, mikor ez esetleg egyént vagy közösséget bánt, sért! Na ezt kell felismerni, és belelépni a fékbe! Te az elsõk között voltál anno akiket nagyon megszerettem a fórumon! Tudom, hogy szókimondó vagy, és ez így van rendjén! A magam részérõl mindig tiszteltem az egyenes beszédet, még akkor is, ha fájó igazságokat tartalmazott. Az embert nem arra találták ki, hogy beszélgetés közben "rejvényeket" fejtsen. Aki nem tud egyenesen fogalmazni, nem érdemel figyelmet!
Olvass, írj, és tiszteld meg a jelenléteddel a fórumot!
Üdv: Feri
Nincs jelen
#7789 2009-02-06 10:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Lisa!
Na fejezd be mert megyek és elfenekellek!!!:D:D:D:D:D:D
Kiirjuk azt ami a szivünkben az a szánkon!!:D:D
Én is sokszor nyelek , de elõbb utóbb az is kijön ám!!!:D:D:D
Szóval légy olyan amilyen vagy és irj mert nekem hiányzol és szeretlek!!!!
Na ezt pont pénteken irom ,majd kapok Roor-tól!!De belefér ha veled csalom meg!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Mi van Danika fenekével????????
Vicaa!
Te se mérgelõdj!!!
Egyébbként nekem is beállt a derekam ma reggelre mert nem birtam felkelni és majdnem a Gyulát ébresztettem , de aztén valahogy megoldottam!!:D
Ánya!
Na azért próbálok pihikézni is!!:D
Dusy!
Köszönöm szépen!:D:D
Nita!
ÁNTSZ?Hát remélem nem küldöd ki öket??:D:D:D
De azért takaritani kell mert nem szeretem igy látni!:D:D
Azon felül meg jönnek ma át Manóék és a végén még megszól , hogy koszos vagyok!!:D:D:D:D:D:D:D
Youlcsi!
Nincsen sorszám?Hát akkor te nem vagy oda való!:D:D:D
Hogy van pici unokahúgod????:D:D
Búvalbélelt!
Üdv köreinkben!!!:D:D
Énis crohnos vagyok!!
Aiolosz!
Ne tessen már elriasztani valakit aki új nálunk , hogy milyenek is a moderátorok!!:D:D:D:D:D:D:D:D
Drága tyúkanyó!
Köszönöm szépen , de azért még béllllllllyyyyyeegg nem szeretnék lenni!!:D:D:D:D:D:D
Ha bármi van hivlak!!:D:D
De most még az uramat dolgoztatom!!:D:D:D:D:D:D
Bocsika ha valakit kihagytam nem volt szándékos!!
Különben meg csak annyit, hogy minket nem lehet széthúzni semmilyen másik topikkal sem!!
Ez minket nem zavar legfeljebb van egy újjabb témánk a másik és ami a lényeg , hogy nem széthúz hanem mégjobban összefog , összetart minket!!!!:D:D:D
Mindenkinek nagyon jó hétvégét kivánok!!!
Hétfõn megyek vissza dokibácsihoz és panaszkodok neki mert a kezem rettenetesen fáj!!!!
Nincs jelen
#7790 2009-02-06 11:03
- roor
- Tag
Halika!
Luci üsse kánya,nem haragszom.:D
Valóban jobban összetart,de ezt csak az tudhatja aki benne van.:D
Vini:tudod itt is fel lehet tenni tök általános kérdést,még választ is kapsz,de ha meg sem próbálod honnan tudod hogy nem mûködik?
pá
Nincs jelen
#7791 2009-02-06 11:05
- judy1981
- Tag
Györgyina kedves, köszönöm a szép jelzõket, igyekszem megfelelni nekik. Valahogy mindig meglepnek ezek a szavak, mert sosem úgy ülök le, hogy én most milyen "okos" dolgot fogok írni, és utólag sem tartom annak õket. Mindig vissza kell olvasnom, hogy vajon mivel szolgáltam rá ezen jelzõkre. Köszönöm. Bár az összeszedettel egyes területeken gondok vannak :D Pl. van, hogy elfelejtek vmit, amit megígértem :(
Hogy hogyan csinálom? A fõsztorit majd 1x személyesen, de a lényeg, amit bánatos is írt Lisának, csak mindenre kiterjesztve. Nehogy már más hülyesége miatt legyen fekélyem!!! Ez egy idõ után már olyan szintre tud fejlõdni, hogy meg sem hallod, ha vki beszól. Nem kell leragadni, át kell lépni rajta. Én tegnap már kacagtam a dolgon, annyira röhejes. :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Azért fel lehet idegesíteni, anyámnak hetente legalább 1x sikerül :D Hiába egy napon van a születésnapunk, tûz és víz. Ezek után higgyek az asztrológiában? :D
Vicaa: neked is azt tudom mondani, amit Lisának, hogy kár energiát pazarolni rá. Vannak itt barátaid, van szeretõ családod, kit érdekel néhány "elborult elme" ámokfutása? (Lehet ezért még kapok :D ) Minél kevesebbet foglalkozunk vele, annál kevesebb ideig tart a csoda. A mi csodá(i)nk, a találkozó(k), amire mindig szívesen megyünk, és sosem csalódunk egymásban.
Leon: én az újaknak azt tanácsolnám, hogy mindenhol nézzenek szét, és majd eldõl, milyen témákhoz szól hozzá rendszeresen.
Ánya: igen, már 361 napja, hogy megváltam vastagabb bélésemtõl :D Valahol már írtam, hogy rosszabbra számítottam. Arra meg végképp nem, hogy még abban az évben munkába állok. És úgy néz ki, biztosítva van a helyem. Aztán, hogy ellehetetlenül-e a helyzet, az kiszámíthatatlan.
Nincs jelen
#7792 2009-02-06 11:27
- youlcsi
- Tag
hali! szép napot! vagyis szebbet...
fél óra múlva van jelenésem a nõgyógy.-nál. semmi jóra nem számítok :( már gondoltam, hogy megmondom neki, hogy sz@rok én a cisztákra, csak 1x csináljon nekem peteérést, és én akkor rávetem magam az emberemre... :)
egyébként lehet, hogy én vagyok hülye, de semmit nem értek abból, ami itt folyik :) nem tudom, hogy ki milyen összetartásról és széthúzásról beszél, amikor kevés kivétellel tök idegenek vagyunk egymásnak.
csak röviden a véleményem, de nem a vita kedvéért: ritkán reagálok hozzászólásokra, beírásokra. ilyen vagyok. jó, hogy van ez a topic, mert jó ide jönni, olvasgatni, de az olyan hozzászólásokra legkevésbé sem vagyok kíváncsi és vevõ, ami csupán annyiból áll, hogy "jó reggelt", "jó éjszakát" stb. hogy õszinte legyek, ezek számomra sajnálni valóak (kinek nem inge...), mert felém azt jelzik, hogy nincs az illetõnek normál emberi kapcsolata a normál emberi világban. és én csak azért nem írok, hogy eggyel növekedjen a hozzászólásaim száma. ennyi.
luci!
pedig minden vágyam egy sorszám lett volna -> 1. számú fõellenség :lol: (drága roor, istennõi mivoltomtól szívesen megszabadulnék ezért cserébe :))
Ajsika jól van, a korábban belinkelt képtárban van róla néhány új kép. Sajnos anyája és apája nagyon beteg, mire hazaértek a kórházból benyalták az influenzát. vagyis elõször anyája, aki már lassan kilábalóban van belõle, aztán meg apája, aki most ezért még a szobából is ki van tiltva. legalábbis tegnap még így volt. ma már lehet jobb a helyzet. nem tudhatom, mert nem beszéltem tesómmal, ugyanis különleges érzékem van ahoz, hogy rosszkor telefonáljak (és ez igaz bárkivel kapcsolatban, minden helyzetre :))
jobbulni kívánóknak jobbulást, jól lévõknek szintentartást!
tsók!
Nincs jelen
#7793 2009-02-06 11:29
- youlcsi
- Tag
deluigi!
én nem haragszom, soha nem is haragudtam, csak értetlenkedek az egész történés felett.
Nincs jelen
#7794 2009-02-06 11:31
- roor
- Tag
Halika!
Youlcsi jobbulást tesódéknak.:D
Nézd, a titulusod csak és kizárólag tõled függ,amit szertnél az kerül oda.:D
pá
Nincs jelen
#7795 2009-02-06 11:36
- roor
- Tag
Halika!
Youlcsi nagyon teccik a kép ahol anyájával összedugják nózijukat.:D
pá
Nincs jelen
#7796 2009-02-06 11:49
- én
- Tag
Hát kedveskéim!
Én most bekukkantottam, olvasgattam.... Dehát ezt nem nagyon értem, bár igazság szerint értem, hogy mi történik. De minek ez? Hagyjuk a vitát, a veszekedést a nagyobbakra! Bár Luigi nekem is van még veled némi beszédem, mert mint már kifejtettem, itt csak "én" vagyok! Légy szíves! Bánatos is csak bánatos, nyilván nem véletlen, hogy nem a nevén fórumozik. Elnézést, hogy mások helyett szólok, de ez iszonyúan idegesít! Mindenkit légy szíves úgy, ami a nick-je! Ha ez nem megy, hozzám inkább ne szólj hozzám légy szíves! Köszönöm!
A többiek legyenek egészségesek! Gyógyuljanak! Hétvége a pihenésé! Hallja itt mindenki?
Ezer pussz és egy anyamaci
Nincs jelen
#7797 2009-02-06 12:42
- Marthuska
- Tag
Kedves "én" ! Ez azért már nevetséges! A megszólításban is lehetnek kivételek. Van, aki eltûri a becézgetést, van aki nem. Én bizonyára senkit nem fogok megkövezni azért, ha netán Mártinak szólít! A város, utca, házszámot bizonyára nem fogja hozzátenni. Kezdem sajnálni Deluigit, hogy egyfolytában bocsánatot kell kérnie, talán azért is, amit még el sem követett! Nem ártana, ha néha más is magába szállna egy kicsit. Lehet, hogy valakit a betegsége tesz kötekedõvé?? Szerintem inkább a békességet, és a másik ember iránti megértést kellene keresni.
Nincs jelen
#7798 2009-02-06 12:50
- én
- Tag
Marthuska kedves! Szerencsére Luigi megértette, hogy mirõl beszéltem. Legalábbis remélem! Te meg olvass visszafelé, ha nem érted. De egyébként pedig légy szíves ne avatkozz bele kettõnk dolgába! Gyengébbek kedvéért: nem a becézésen vagyok kiadva. Hanem azt kértem, hogy a nicknevemen szólítson és ne pedig az igazin!
Köszi!
Nincs jelen
#7799 2009-02-06 13:08
- akiss
- Tag
Emberek! Mi folyik itt?! Én nem akarok belefolyni, isten ments! Nem lehetne priviben elintézni?
Na most tuti, hogy én is kapok a fejemre! :D
Györgyina! Még nincs kép! Szándékomban áll feltenni, de elõször még a gépre kellene feltölteni. :( Lusta vagyok!!!! De ígérem, hogy belátható idõn belül töltök fel képet! :D
Sziszi! Tudom, hogy nálatok nem a pelenkakiütés csinálja. Egyébként a puder nem szárítja az amúgy is sebes bõrét Daninak?
Nincs jelen
#7800 2009-02-06 13:26
- arpapa
- Tag
kedves Sziszi!
sztem is a púder helyett inkább krémet!
Nincs jelen