#7801 2009-02-06 13:39

sanvito
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Sziasztok !

Hazaugrottam kicsit Mátémanó mellõl, amíg alszik, aztán majd futok... nem, nem ! (hallgatok Roor-ra :), ballagok vissza mire felébred.
A ma délelõttünk se volt semmi. Minimanó ült a kis asztalánál, csizmás lába az asztal alatt a sámlin, és rajzolgatott... aztán elfogyott a türelem, nagy szobába be, ki, fel, le, össze-vissza és minden igekötõ, ami csak létezik :):):) közben hiányolja nagyapját, aki apukám után lett: "TATA-TATA-TATA....." és nem is tudja hogy Tata ma még 6-kor kezd egy megbeszélésbe, nincs remény hogy ma találkozzanak.
Az ebéd alatt most megengedett,  hogy a lába az asztalon legyen (lógatni nem szabad), így mint kényúr kapdosta a csirke falatkákat, de a tökfõzit anyja ette meg.... (jelzem, nagyon szereti). estére majd átviszem tõlünk az utazóágyat, mert minimanó már igazi ágyban alszik, ahonnan persze eddig kisétafikált ha kedve támadt, de ez most sajna nem megengedett. Tervezek még venni gyurmát, valami nyomdát, most a kedvenc a Thomas mágnesek, amit vigaszdíjként kapott meg a szekrénybõl amikor a reccs-zutty történt...
Úgy mókásan festünk, mindenki bal lábán gipsz-szerû zokni van, micimackón, tigrisen, persze Anyán is.... épp az asztal lába nincs MÉG begipszelve !!!!

Nincs jelen

#7802 2009-02-06 14:01

youlcsi
Tag

áááááááááááááááááá!
doki ránézett a hormonjaimra, és kiült az arcára a "hátezkatasztrofális".
de azt mondta, megoldjuk, hogy legyen baba :)

lépek haza, vége a munkaidõnek.
tsók!

Nincs jelen

#7803 2009-02-06 15:38

én
Tag

kedves anyuci!
Nem akarok durva lenni, ezért most finoman mondom: leszállnál errõl a témáról? Elég, hogy Luigi meg én tudom azt, hogy honnan tudta meg. Csak annyit: nem itt a fórumon derült ki!
Köszi, hogy nem avatkozol bele kettõnk ügyébe, ezt már lezártuk!
END!

Nincs jelen

#7804 2009-02-06 17:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Youlcsi!
Szoritok , hogy az a baba összejöjjön!!!Hidd el minden rendben lesz!!!!:D:D:D:D
Lesz itt még fórumkölök az biztos!!!!:D:D:D:D:D
Tesódéknak mihamarabbi gyógyulást kivánok!!!!

Sanvito!
Sajnálom , hogy csizmátok van , de ha már lenni-e kell akkor inkább most mint +40 - fokban!:D:D:D:D:D
Gyurma , nyomda???Ezt jól meggondoltad????:D:D:D:DCsinálj neki sóliszt gyúrmát!!!:D:D:D:D

Röviden csak annyit mondanék , hogy minden csoda  3 napig tart!!!:D:D

Én!
Téma lezárva én nem szólok bele , de egyett kérnék ha már van ellentopik akkor ezt beszéljétek ott meg!!!:D
Köszönöm szépen!!:D:D

De ez vonatkozik mindenkire ! Zárjuk le  a témát aki ide ir az ide ir aki oda az oda!!:D:D:D
Ha valakinek gondja van Luigivel az irja az õ topikjába vagy  a vita topikba!!:D:D

Köszönöm szépen mindenkinek és remélem kérésem nem volt bántó senki számára!!!
De van nekünk  e viták nélkül is elég bajunk!!!

Nincs jelen

#7805 2009-02-06 18:01

roor
Tag

Halika!

Jé az elõbb még furcsa mód volt itt egy hozzászólás és hipphopp eltûnt.Nahát!

Sanvito:hát tényleg m tudok mást kívánni csak kötél idegeket de azt jó sokat.
És a kicsi már gyógyul ha csimmás lábbal arra öszpontosít hogy fel le és minden irányba.:D

Youlcsi:na ha azt mondta a doki,akkor lesz bébi.Nem kérdezted hogy õ csinálja vagy a párodta hagyja?(sorry :D:D:D:D:D:D:D )

Nincs jelen

#7806 2009-02-06 18:11

Zsuzsaanyu
Tag

kergetõzünk a chat-en?????????

Nincs jelen

#7807 2009-02-06 18:25

Lucifer
Tag

Halihó!

És az igért kép ami a  fürdést illeti!!:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

Nincs jelen

#7808 2009-02-06 18:55

sanvito
Tag

Luci, Roor !

Hát igen, mátéminimanó azt hiszi nincs semmi baja .... :):):)

Na megy is holnap a sólisztgyurma !!!!!  Ezer köszi az 5letet (az legalább van itthon !!!!! :))

pussszzz, jóccakát nektek !!!!!

Nincs jelen

#7809 2009-02-06 19:10

bánatos
Tag

Tisztelt Mindenki!

Már megint az a nagyon kellemetlen helyzet állt elõ, hogy "kívülállóként" a véleményemet próbáljam elmondani. A "kívülállót" úgy értem, hogy nem vagyok beteg, és szerencsére soha nem is volt semmi bajom. De elmondanám, hogy e betegségekkel kapcsolatban olyan hatások értek, ami után a pokol tüze sem túl elrettentõ nekem. Nem hinném, hogy negatív irányban valami ûberelni tudná azt, amit átéltem, átélek. Láttam már egy-két elszabadult vitát a fórumon, ahol egyes emberek, és egyes csoprtok táborba verõdve próbálták a vélt nagy igazságukat, eszüket osztogatni. Az eredmény mindig kiábrándító volt, vagy sikerült valakit "kitúrni", vagy a segítséget keresõket elriasztani. Aztán valószínûleg boldogok is voltak, hogy én aztán nagyon okos, erõs, és önbizalommal teli ember vagyok, jól tudtam érvényesíteni a vélt igazamat. Tolerancia kb. zéró, más véleményére, tapasztalatára nem adunk…. Aztán újra eltününk…. Úgy érzem, megint helyzet van! Volt már ilyen, majd szép lassan ez is lecsillapodik. De vélem, hogy itt egy kicsit erõs a "háttérsugárzás". Nem vagyok valamiféle Geiger-Müller számláló, de egy picit csipog az agyam. Mintha ebben a témában lett volna már próbálkozás, innen érzem a sugárzást.
Abból szoktam kiindulni, hogy mindenki rendes, becsületes, önálló gondolkodásra alkalmas ember, amíg az ellenkezõje be nem bizonyosodik.
Mindenkinek szíve joga eldönteni, mivel tudná a fórumot színvonalasabbá, tartalmasabbá, hasznosabbá tenni. Miért ne nyithatna bárki topikot, ha az a szabályzattal nem ellenkezik?
Igaz az, hogy majd az idõ, és a látogatottság, a tartalom iránti érdeklõdés eldönti, hogy életképes-e a kezdeményezés. Abból kellene kiindulni, hogy mindenkit a jóindulat vezérel, legalábbis én abból indulok ki. Sajnos az élet nem mindig igazol e tekintetben.
Most odáig jutott megint a „vita”, hogy a fórum egyes topikjai arra vannak használva, hogy személyeskedésig terjedõ indulatokat leírjanak bennük. Ezt nem kellene, vagy, ha valaki nagyon akarja, próbálja privát vonalon megtenni. Általában mindenki elérhetõ más vonalon is.

Talán annyit kérnék, hogy indulatból senki ne írjon, és gondoljon azokra, akik segítségért keresik a fórumot!

Köszi a figyelmet!

Tünetmentességet, jobbulást mindenkinek!

Nincs jelen

#7810 2009-02-06 19:22

Agica01
Tag

Sziasztok!
A vitába, és a klikktémába nem akarok beleszólni, nagyon nem értem, de ez nem baj. :) majd egyszer visszaolvasom.

Youlcsi, jobbulást Ajsa szüleinek, szerintem vedd õt magadhoz, és egyiküket se engedd a közelébe, amíg nem gyógyul meg.

Luci, lehet buta kérdés, de hogy kell só-liszt gyurmát csinálni? Sima só-liszt-víz? Az én fiam is imád gyurmázni, csinálnék neki. köszi

Ma voltam ct-n, a  jó hír, hogy a crp-m  5 hónap után 100 helyett már "csak" 46, a rossz, hogy sokfelé van tályog belül is. Igazából nem értem mert dokim ma nem volt, hétfõn tudok vele beszélni, akkor már tudni fogom mi a helyzet, milyen mûtét lesz. Ami kicsit beparáztatott a máj enyhe fokú nagyobbodása, de az ugye lehet valami gyógyszertõl csak?

Mindenkinek további szép estét, kellemes hétvégét,majd jövök amint tudok.
Pussz

Nincs jelen

#7811 2009-02-06 19:35

én
Tag

Ágica! Sima ct-n voltál? kezdesz alakulni, sajna a CRP még nem tuti, de javul. Majd számolj be, hogy mit mondott a dokid 7fõn.
Luci! Jelentem befejeztem, de ott dühöngök, ahol jól esik. Most már nem esik errõl többé szó, de ez már régóta a bögyömben volt, muszály volt kiadni a dühömet!
Youlcsi! Sajna ez a fránya influ sok embert ágynak döntött. reméljük, hogy a babuci nem kapja el!
Sanvito! Nem irigyellek most. De az 5letek jók, minden napra valami újat kell kitaálni, aztán hipp-hopp elrepül a 2 hét. 5letelek, hogy még mit lehet kitatálni!
Mindenkinek jó 7végét!
Kerüljétek a influenzás betegeket, vigyázzatok magatokra

Nincs jelen

#7812 2009-02-06 20:35

judy1981
Tag

Ágica: nekem is volt már, hogy az UH-n kicsit nagyobbnak látszott a májam (biztos hízott vmitõl :D), de legközlelbb már normális mérete volt. Emiatt szerintem nem kell agódni.
A só-liszt gyurma pedig só, liszt, és víz. Én még enni is szerettem :D
Bánatos: Ámen.
Youlcsi: azért ne csak akkor ugorj az emberre, amikor peteérés van, mert még megsértõdik :D (volt errõl egy hülye német film is)
Sanvito: csak gratulálni tudok az odaadásodért, ötletességedért.

Nem rég megnéztem Norby karácsonyi ajándékát. Akinek megvan, nézze meg, és csak azok a képek legyenek elõtte. Én megkönnyeztem. Hozzáteszem, bárki megkaphatta, aki megadta akkor az e-mail címét.
A mai nap: Utálom az adóhivatalt!!!! Bevezettek egy adatlapot - mint kiderül már 2 éve, de az elõdöm még mindig a '06-os verziót használta (jó mi?) -, ami kb 4x annyi munkával jár, mint a régi, és 32 oldalas kitöltési útmutatója van. Ahhoz képest beérték a régi adatlappal is :D. A mai munkaidõm ennek értelmezésével telt el (fórummal, ezzel-azzal megszakítva :D).
Triniti ma is hozta a formáját. Nem tetszik nekem mostanában ez a kutya. A szokottnál is passzívabb, és nem is nagyon lehet beindítani. Ezelõtt mindig ott állt mögöttem, amíg reggeliztem, és csorgatta a nyálát, folyton csesztetett mindenkit, hogy simogassuk, most meg elvétve 1x 2x felbukkan. Kutya szakértõk? Kb 7-8 éves, nem hizsem, hogy ez már az öregedés lenne. Már várom a jó idõt, hogy kivihessük játszani, szaladgálni, hátha jobb kedve lenne. Igazából attól félek, hogy vmi rosszat érez :(

Nincs jelen

#7813 2009-02-06 20:47

Nita
Tag

Judy!
Én is meg szoktam nézni a videót, és nagyon klassz remélem hamarosan elkészítheti következõt is :)
Nem vagyok szakértõ a kutyákhoz, de lehet depis..ebben az idõben nem csodálnám, kicsit sétáltasd meg holnap jó idõ lesz :) Ha az sem válik be akkor lehet beteg nem?

Ágica! Jobbulást neked!

Nincs jelen

#7814 2009-02-06 20:50

Györgyina
Tag

Drága Roor! Az lett volna a kérésem, hogy a leszázalékolás topikba szeretnék berakni egy táblázatot, hogy felmérhessem, hogy ki áll a javaslatom mellett, mert azt javasoltam, hogy írjunk beadványt, hogy a mi betegségünkkel ne rehab. munkát ajánljon fel az OOSZI. Ez a gond egyre égetõbb. Erre kértem volna engedélyed, de közben Capitány megengedte Nekem, bár nem fûz hozzá nagy reményt. De úriember és megengedte nekem.
Mondjuk a Te véleményedre is és mindenkiére kiváncsi vagyok. Ha valaki szeretne véleményt nyilvánítani az a leszázalékolás rovatban tegye meg szépen kérem.

Mindenkit ölelek                                                                                                Györgyina

Nincs jelen

#7815 2009-02-06 20:52

roor
Tag

Halika!

Györgyina nyugodt szívvel,csak ne kérd hogy én csináljam mert akkor sehogyse nem lesz szép.:D

Nincs jelen

#7816 2009-02-06 21:20

judy1981
Tag

Nita: köszi, Rád számítottam. :D A fõnök kutyája, így én csak hétfõn találkozom vele. Elvileg. Szerintünk is inkább depis, ebben a sz.r idõben, csak olyan rossz látni, hogy búvalbélelt.

Nincs jelen

#7817 2009-02-06 21:26

Györgyina
Tag

Drága Roor! Szuszidi megcsinálja, és Capitány is ajánlkozott, csak az engedély kell. Roburtól is fogom kérni.

Köszönöm.                                                                                                         Györgyina

Nincs jelen

#7818 2009-02-06 21:29

akiss
Tag

Sziasztok!
Sanvito! Eszembe jutott, hogy csajszim mostanában szeret rajzolni! Van amikor õ alkot, de azt is szívesen nézi, hogy én rajzolok. Mindig mondja  (a saját nyelvén), hogy mit, és mutatja, hogy hova. Habár szoktak értelmezési gondjaim lenni, mert "gá" a liba is meg a béka is. :D
Nem tudom, hogy az unokádat érdekli-e a téma, de ez is egy ötlettel több. :)

Nincs jelen

#7819 2009-02-06 21:36

Pocak
Tag

Hát szép estét mindenkinek! Jelentem, mindenkinek akit érdekel, nem fostam be a tejtõl de attól majdnem ami most itt folyik! Én csak annyit szeretnék hozzá fûzni, ettõl nem épülünk és remélem minél hamarabb vége lesz az acsarkodásnak mindenki részérõl, bár azt is tudom hogy minden társaságban elõ fordul idõnként valami ilyesmi! Remélem ki nõjük!

Nincs jelen

#7820 2009-02-06 21:47

akiss
Tag

Pocak! Ez jó! Mármint, hogy bírod a tejet. Irigyellek érte! Én még a krumpipürétõl is áldozok a porcelánon! :D

Nincs jelen

#7821 2009-02-06 21:50

sanvito
Tag

Sziasztok !

Akiss !

köszi a tippet, viszem holnap a cerkákat, és arra gondoltam a régi diavetítõt is bevetjük, (most nemrég találtuk meg a költözésnél) hátha jobban leköti majd mind a tv (abban csak a thomas és a micimackó a fõ attrakció...) a mai gyerekek úgysem láttak még ilyet !!!! a só-lisztet is kipróbáljuk, és gondoltam valami linzertésztát is gyurmázhatnánk aztán kisüthetnénk és meg is ehetnénk.....

Na holnap este majd beszámolok, mert holnap de. is szórakoztatunk, mert apája dolgozik a minimanónak !!!!
Délelõtt tata-tata nagypapás segítség lesz ott, mert én meg próbálok eljutni egy kis mélyvizi aquafittnessre, bár nem tudom a 4x felvágott hasam mit szól majd hozzá !!! (a mûtétek elõtt nyomtam hetente, múlt 7en kipróbáltam egy sekélyvizit, de azt igazán nem tartottam nagyon hatékonynak...) Van valakinek tapasztalata mûtött hasas aqua-val???? ha nem, nekem majd lesz, írom majd este, ha még lesz erõm.... _:)

Nincs jelen

#7822 2009-02-06 23:11

Dusy
Tag

sziasztok
jol elfáradtam jól kicsavarogtam magam és jól elköltöttem a pénzem
:D

jó ét nektek

Nincs jelen

#7823 2009-02-06 23:28

youlcsi
Tag

hali!

Ágica! ha Ajsikát magamhoz venném, vissza már tuti nem adnám, olyan édes :) de egyenlõre én még a közelébe sem megyek, mert nem akarok a kórházból valami újabb nyavaját odahurcolni...

judy! ha csak pé-kor ugranék az emberre, akkor sajnos a szex kimaradna az életünkbõl, merthogy nekem olyanom nincs. gyanítom, soha nem is volt. erre akar a doki rásegíteni.

roor! de nem úgy ám, hogy õ csinálja :) rá csak a peteérés része tartozik. meg a ciszták eltüntetése.

hogy ezt miként oldja meg, az az õ dolga. lehet gyógyszerrel és mûtéttel. sajnos a gyógyszer nagyon gyakori mellékhatása a hányás, hasmenés + mellé fogyás, ami ugye ibd-ben nem a legjobb kombináció. én ugyan mondtam neki, hogy ez annyira nem hat meg, mert ugye egy nõ 2 dologért képes bármire: hogy legyen és hogy ne legyen :) de aztán megdumáltuk, és közben arra rájöttünk, hogy Motom évfolyamtársa volt (az arcára kiült nosztalgikus kifejezés engem arra engedett következtetni, hogy tán még spanok is voltak :)), úgyhogy ha sz@r lesz a glyathaemoglobinom és az inzulinom is akkor majd konzultálnak, hogy milyen bogyó adható.

de egyébként édes volt a doki :) tegnap telefonba mondta, hogy délben vár. negyed 1-kor kifutott a mûtõbõl, egy kis arc-simi :) kíséretében közölte, hogy még nem végzett, fél óra múlva menjek vissza... fél óra múlva már végzett, de annyira, hogy addigra már ebédelni volt, másik doki mondta: negyed óra múlva menjek... persze akkor éppen vizit volt... gondoltam is, hogy na, ez az én formám... de végülis vizit közben szakított rám pár percet. a többi doki meg kint várta a folyosón, hogy akkor most mi is van :lol:

hú, akartam még valamit írni, de valahogy nem tudom, mit is... :)

majd ha eszembe jut, visszatérek!

tsók!

Nincs jelen

#7824 2009-02-06 23:43

Lucifer
Tag

Halihó!

Sanvito!
Akkor mindent bele holnap!!!:D:DA ceruza nálunk azért nem jó mert ugyan Roli is szeret rajzolni , de nem a  papirra hanem inkább a szekrényre , tapétára!!:D:D:DIgy a ceruzákat, tollakat el kell dugni!!:D:D:D
Csinálhatsz belõle olyat is , hogy egy kerek forma amibe belenyomod a  kis kezét és megmarad emlékbe is!!!Ha berakod egy kicsit a sütõbe akkor is jó mert elõbb kiszáritod!!!:D:D:D
Hány éves az unokád???
Esetleg egy kis memóriázás??

Ágica!
Igen ahogyan Judy is irta só,liszt,viz , de azért sok só és nem egy pici!!:D:D:D
különben én is szerettem enni!!
Nektek külön ajánlom a  memóriát és a társasok is jók!
Nekem szeretik a gyerekek!!:D:D:D

Judy!
Én az adóhoz hülye vagyok a kutyákhoz meg pláne!!:D:D:D
De te ügyes vagy és megoldod a  helyzetet!!:D:D:D

Én!
Oké!!:D:D:D:DD:D:D:D:D

Pocak!
Akkor oké, birod te is a  tejet!!!De azért ne id úgy , hogy sör meg tej mert akkor tuti becsinálsz!!:D:D:D:D:D:D

Ma palacsintát sütöttem!!!Norby gondoltam rád!!!:D:D:D:D:D
Holnap túrótortát szeretnék csinálni!!!:D:D:D
Manó!
Nagyon jól éreztem magam , jó , hogy itt voltatok!!:D
Csak a zoknim meg egy kicsit a lábam látta kárát!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Vicaa!!
Mi van veled???Jobban vagy???

Nori!
Nagyon el vagy tünve!!Jól vagy?????????

Sziszi!!!!!!!!!!
Danika fenekével mi van??????

Minenkit hiányolok irjatok!!!!!!!!!!!!

Holnap jövök addig meg figyelek!!!!:D:D:D

Nincs jelen

#7825 2009-02-07 05:36

zolcsi
Tag

<kép>

Szóval ez a ma reggeli teszt eredménye.Igazából szóhoz illetve billentyûzethez sem jutok.:D:D:D
Jézus Mária!

Nincs jelen

#7826 2009-02-07 06:08

akiss
Tag

Sziasztok!
Zolcsi, ez gyorsan meglett! :D Hát akkor, hadd legyek én az elsõ aki gratulál!

Sanvito! Jó szórakozást! Beát nem köti le a tévé egyáltalán, kivéve a reklám meg az állatos ismeretterjesztõ. :D Amúgy nem is bánom!

Youlcsi! Most már elõtted a példa, belehúzni! Addig is babázhatsz, legalább beleszoksz! :D

Szerkesztette: akiss (2009-02-07 06:09)

Nincs jelen

#7827 2009-02-07 06:10

akiss
Tag

Luigi! Ez nem ér!!!!! Cseréljünk csak sorrendet! :D

Nincs jelen

#7828 2009-02-07 06:40

akiss
Tag

Na ma elkezdõdik az utolsó félévnek nevezett szombati idõtöltésem! :( Semmi kedvem sincs bemenni a suliba! Fõleg, hogy este még megnéztem az összes helyszínelõs, meg gyilkoson gondolkodós-keresõs sorozatot, így éjfélkor tértem nyugovóra. De ez nem is lenne gond, csakhogy csajszim 1-kor is meg 3-kor is kitalálta, hogy nem alszik, és hol a párnáját dobta a fejemhez, hol a cumiját, hol az alvós babát, vagy egyszerûen csak szomjas volt. :( Most viszont húzza a lóbõrt! Na úgyis kelnie kell neki is, mert megy anyóspajtásékhoz! :( Tuti megint bezabáltatják, de én már nem veszekszem. Habár azért már szóltam, hogy ne engedjenek neki mindent meg, mert ugye a következetes nevelés híján, itthon is dorbézol. Hülyét tudok kapni, mikor két kézzel veri a laptopot, üzem közben eltekeri a mosógépet. Egyébként tudja, hogy nem szabad. A vasárnapom mindig a visszaneveléssel telik.
Na szóval kaja bekészítve, fõl a kávé, én meg próbálok felébredni! :D
Este jövök!

Nincs jelen

#7829 2009-02-07 06:52

Vicaa
Tag

Zolcsi gratulálok, fantasztikus hír!!!!! :) Jól dolgoztatok :D

Akiss, nekem háromkor és ötkor kukorékolt Anna :) Ja és nálam is megy a nagyiknál a kajatúladagolás!
Pozitív értelemben véve irigykedek, hogy már az utolsó félévet húzod.

Judy én is nemrég néztem a videót, teljesen megnyugtat és én is alig várom a következõt! :D

Luci, sajnos helyzet még változatlan, mintha kõ lenne a derekam kétoldalán :(

Nincs jelen

#7830 2009-02-07 06:53

Vicaa
Tag

Ja, Pocak ez szuper dolog, hogy bírod a tejet, de azért csak óvatosan! Nehogy a sörfõzdében is tej follyon! :D:D:D

Nincs jelen

#7831 2009-02-07 07:29

Györgyina
Tag

Kedves Betegtársaim.
Én ritkán írok magamrõl, mert nincs semmi olyan, ami figyelmetekre méltó lenne, de most az egyszer engedjétek meg, hogy leírjam amit gondolok.
Megpróbáltam és belebuktam abba, hogy Delt jobb belátásra bírjam. Nekem ez az elsõ háború, amit tapasztalok és nagyon fáj, ami itt folyik. A barátság nevében próbálkoztam, de a vita egyre durvább lett és már minden igyekeztem feleslegessé vált.
Viszont engem nagyon megviselt. Én nem tudom olyan szépen leírni, mint Bánatos, hogy mit érzek, de Vele értek egyet. Nem azért, mert tisztelem, szeretem és az egyik legjobb barátomnak tartom, hanem azért mert igaza van, aki nem tudja mi a szenvedés és a bánat, az tesz ilyet a Társaival.
Most már önvédelemre rendezkedek be. Nincs több jó szó és békités. Annak az ideje lejárt.
Kérlek Benneteket, hogy gondolatban fogjuk meg egymás kezét és aki ellen megy a harc fogjuk a karjaink közé, hogy óvjuk, védjük. Én gondolatban ezt teszem. Tegnap kitaláltam, hogy béke topikot kéne nyitni, de tudom, ez a topik lánynevén az, igy nem kell újat nyitni.
Bocsánat, hogy feldúlt lelkem gondolataival terheltelek Benneteket. Tudom mindenkinek meg van a maga baja, bánata, öröme, de Ti vagytok a Társaim és talán ennyi belefér.

Szeretettel és békével ölllelek Benneteket                                                           Györgyina

Nincs jelen

#7832 2009-02-07 07:37

Györgyina
Tag

Zolcsi: gratulálok. Legyen egészséges és szép. Legyetek boldogok.
Lucikám: jó egészséget és sok örömöt a gyerekekhez.
akiss: gyönyörû a csajod, hagy rontsák el a nagyszülei, kit kényeztessenek, ha nemÕt? Majd helyre rázod otthon.
Yulcsi: a gyógyszrektõl nekem is mindig egy picit nagyobb a májam. Nem tragédia.
Sanvito: jó és aranyos nagyika vagy.
én: legyen jó napod.
roor: nem utolsó sorban: gyógyulj meg teljesen. És a karom átfog.
Sziszi: a Danikincs Baráti Kör nevében puszilom a betyár sebes popiját. De remélem már nem sebes.

Mindenkinek, akit itt nem emlitettem is: boldog napot és jó egészséget.                       Györgyina

Nincs jelen

#7833 2009-02-07 10:42

Nita
Tag

Zolcsi!

Gratulálok, és vigyázzatok magatokra!! :D

Nincs jelen

#7834 2009-02-07 10:44

Agica01
Tag

Zolcsi, gratulálok, ez remek hír!
Akkor még van pár hónapotok aludni éjjel, aztán kezdõdik a 24 órás mûszak :D
sok boldogságot a bébihez!

Nincs jelen

#7835 2009-02-07 11:25

Ánya
Tag

Drágaságaim!
zajlik az élet itt Kingitanga gyönyörû országában. Olvasom hosszú oldalakon át a történéseket! :D :( :D
Tegnap nem tudtam ideérni és már egy regény fogadott!! :D :D
Judy! Örülök,hogy jó kis munkahelyed van. Emlékszem a kételyekre, parára, még a szép talinkon!! Hasonlatos volt az én parámhoz a munkakezdés elõtt.Az egy év azért is fontos nekem, mert még csak irigyelve olvasom a "diétádat", de ezek szerint fél év múlva már nekem is lehet majd olyanokat is hamiznom és én is konkurense lehetek uralkodónknak!!
A kutyus szerintem is depis, vagy beteg, ahogy Nita írta. Figyelmes vagy, még a fõnök kutyájának a bajára is! :D :D
Zolcsi! Öröm a gólyahír!! :D Marikának külön nagy gratuláló pusszancsot küldök! Azután kényeztessed!! :D :D Már legalább ketten vannak!! :D :D
Árpapa, Bánatos, Györgyinya: Ámen
Lisa! kis hevesem! Nélüled mi lett volna velem?? Más már nem részesülhet a figyelmedben?? Vissza ide, de azonnal!!
Pasek! Végtelenül örvendek a CT-dnek. Hsz-d mûszaki részét nem értettem, de a lényeg a kis genyáról bement a buksimba és kijött a vigyor :D :D :D
akiss! Megértem az anyós kényeztetéssel és etetéssel kapcsolatos ellenérzéseidet!!! Még nincsen unokám, de anyós már vagyok. A másik oldalon állva nem olyan egyértelmû a kép! mert, hogy meny is vagyok egy igazi gonosz anyóssal, aki kívül jóságos :(  :) 33 év vívódása után szívesen csinálnék sok mindent másképpen, de ez az, amit nem lehet. Sok volt a tanulópénzem! :( most próbálok jobb anyós lenni az enyémnnél, de a menyemet kéne megkérdezni, hogy sikerül-e? Ugyanis vele kapcsolatosan is azt érzem, hogy kívül jóságos. Lehet, hogy bennem van a hiba? :D :D
Sziszi! Remélem, már van jó krémetek Danibetyár popsijára!! Írjál, kérlek, sztorikat, amik nem is sztorik, hanem történetek!! Szeretem õket!!
Luci! Amit olvasok felõled, az minden, de nem pihenés! :( :( Lesz mirõl panaszkodni a dokinak hétfõn!! :(
roor, felség! ugye már kifelé haladsz Takonyországból!! Kingitanga várja bölcs uralkodóját!! :D :D :D
youlcsi! babához szurkolás megy!! Szerintem menni fog, nagyon tudnak ezek a dokik :D :D Ajsának puszi, ha hozzáférsz, majd, szüleinek jobbulás!!
Leon! mi is emberbõl vagyunk, nem is akármilyen emberbõl, nem szentek, de ettõl szép az élet!! Változatos!! :D :D
örülök, hogy olvashattam tõled! :D :D
Pocak! Nagyon irígylésre méltó, hogy bírja a pocakod a tejet! :D :D :D Köszi, hogy hírt adtál róla!
Del! Mikori ez a kép az avatarodon?

Nincs jelen

#7836 2009-02-07 11:26

Lucifer
Tag

Halihó!

Zolcsi!
Nagyon - de nagyon gratulálok nektek!!!!!!!!!:D:D:D:D
Látod doki nélkül is úsznak azok a fiúk nem kell megilyedni!!:D:D:D:D:D:D
Marikának ezer puszi és vigyázzatok egymásra!!!

Idei elsõ gólyánk megmutatta magát!!!!!:D:D:D:D:D

Vicaa!
Nagyon vigyázz magadra!!!!
Annácskának sok puszi!!!:D:D:D
Jár még a gyógytornász hozzád?????

Györgyina!
Az a  baj , hogy egyre személyesebb és gusztustalanabb dolgokat ir!!!!És ha mi hagynánk is a témát õ folytatja tovább csak hogy középpontban legyen!!!

Sziszi!!!!!

Mi van veletek? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Most már csak azt mondjátok meg nekem , hoyg mi a jó francot csináltok szombaton ilkyen korán????????????:D:D:D:D:D:D:D
Én személy szerényem szerint 11 - kor keletem fel!!!:D:D:D:D:D:D

Késõbb jövök irni ám!!!!!!:D:D

Nincs jelen

#7837 2009-02-07 12:00

Norby1
Tag

Zolcsi gratula nektek :D

Luci a tegnapi palacsinta nálam se maradt el De annyira rendes tõled hogy gondoltál rám :P

Üdv mindenkinek

Ja és az idei videó nem csak rajtam múlik :D

Nincs jelen

#7838 2009-02-07 12:26

bánatos
Tag

Szia Zolcsi!

A hír szuper! A madarakra vigyázni, nem összefogdosni mindet! Gondolom a lelkiállapototok valami ilyesmi lehet!
Gratulálok Nektek, és a Többieknek is, akik hasonlón ügyben "dolgoznak" sok sikert kívánok! :):):):):)

Nincs jelen

#7839 2009-02-07 12:28

zolcsi
Tag

Köszönjük a rengeteg gratulációt jókívánságot!:D:D:D
Nagyon boldogok vagyunk.
Jövõ héten megyünk orvoshoz
Üdv: leendõ kétszeres apuka

Nincs jelen

#7840 2009-02-07 13:19

Lucifer
Tag

Zolcsi!
És mi van ha nem kétszeres hanem háromszoros apuka leszel??:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7841 2009-02-07 13:41

youlcsi
Tag

zolcsi!
nagy öröm ez, gratulálok hozzá! :) :) :)
de azért remélem nem fogtok rám haragudni, ha hozzáteszem: majd' megesz a sárga irigység... :(

Nincs jelen

#7842 2009-02-07 14:20

zolcsi
Tag

Luci milyen igazad van!:D:D:D
De egyelõre ettõl a gondolattól még majdnem fázom is.:D:D:D

Youlcsi!
Ne aggódj elõbb utóbb oda is érkezik a jó hír.:)

Nincs jelen

#7843 2009-02-07 14:35

akiss
Tag

Sziasztok!
Vicaa! Akkor kezet foghatnak a csajok! :D
Úgy az utolsó félév, hogy lesz még egy de az már csak gyakorlat, ami nem is igazi gyakorlat, de valahogy mégis az.... a fene se érti! :D Majd adnak ki valamilyen papírt és a szerint kell egy esszét csinálni egy gazdálkodási szervrõl. Állítom, hogy még senki sem tudja hogyan lesz ez, mivel mi vagyunk az elsõ bolonyaisok a Zrínyin, és most kezdtek gondolkodni, hogy jé ezek végeznek! Magyarán nem kell bejárni a suliba, és ez itt a lényeg :D, meg akkor lesz a szakdolgozatírás és az államvizsga.

Györgyina! Nyugodtan öntsd ki a lelked, hidd el jobb.

Nincs jelen

#7844 2009-02-07 14:49

én
Tag

Sanvito! Számból vetted ki a gondolatot. :D Úgy látszik, egy rugóra jár az agyunk vagy egykorúak lehetünk. Én is pont arra gondoltam, hogy vigyél diavetítõt, régi jó diafilmeket. Az érdekesebb lehet egy ilyen manónak, mint a TV, DVD, VIDEO! De jó 5let a gyurma, festés, színezés, sütés-fõzés, olvasás.

Nincs jelen

#7845 2009-02-07 14:52

én
Tag

Zolcsi! Gratulálok! Ez az igazi jó hír! Én az elsõ terhességemnél örültem volna, ha ikrek lesznek, de nem jött össze. Már az ikrek! Lényeg: egészségesek legyenek!
Yuolcsi! Ne izgulj! Nálatok is beállít egyszercsak majd a gólyabácsi! Csak türelem!

Nincs jelen

#7846 2009-02-07 14:58

Lucifer
Tag

Halihó!

Nálunk a  mai menü:
zöldborsóleves + griznokedli + cérnametélt
Rántottszelet + rizibizi + krumplipüre + sóska
túrótorta!!!:D:D:D
Nagyon el is fáradtam  mára igy kajcsi aztán pihi és holnap semmit se csinálok az tuti!!!:D:D:D:D:D

Roor!
Drága fenség!Jobban létezel már??????:D:D
Nagyon hanyagolsz miinket!!!:D:D:D:D:D

Ánya!
Pihenni??Az mit is jelent????Sajnos a pihenés nálam nagyon nem megy és a  nagy büdös igzság az , hogy valamiért ezt most meg is érzem!!!Gyenge és fáradékony vagyok!!:(:(
No majd az eddigi én mindig jól vagyok helyett panaszra fogom magam a  dokibácsinál hétfõn!!!!:D:D

Akiss!
Amit irsz az nekem  kinai!!!!!!!::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7847 2009-02-07 16:36

Pilli
Tag

Zolcsi szívbõl gratulálok!!!!!!!!!!!!! Youlcsi: bízni kell benne, jönni fog Hozzátok is, tudom :) Sok puszi mindenkinek

Nincs jelen

#7848 2009-02-07 17:29

fater
Tag

Többeknek. De jó nektek hogy apróságokon veszekedtek elfoglaljátok vele magatokat.
Nekem egész más nagy gondom van de nem terhelek vele senkit,mégha belegebedek is.
Vagy megtudom oldani és akkor boldog leszek,vagy rövid úton végzek vele.
Kérlek benneteket ne marakodjatok ilyen óvodás szinten.Addig jó mig nagyobb baj nincs.
Szép napot s jó egészséget István

Nincs jelen

#7849 2009-02-07 17:30

roor
Tag

Halika!

Youlcsi:majd oda is érkezik gólya bá,de addig irigykedjünk együttt.:D:D:D:D
Luci:krahácsolás megy még,amúgy jól.:D Jó a mai menûd.:D
Viszont az evés kivételesen gondot okoz.

Nincs jelen

#7850 2009-02-07 17:46

youlcsi
Tag

akiss!
zrínyire jársz? mit tanulsz?
én vsztk-s voltam két évig (vagyis egy évig bolyais, utána lettünk egyek az egyetemmel :)) de sajnos -vagy nem sajnos- feladtam a dolgot.

Nincs jelen

IBDoktor

Láb