#7851 2009-02-07 18:36

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Halihó!

Roor!
Akkor amit igértem a tortáról kép!!:D:D:D:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

Nincs jelen

#7852 2009-02-07 18:44

Norby1
Tag

Luci azért ez nem szép dolog tõled Ilyen finomságot az oldalra kép formájában feltölteni ..... ez felháborító :P Fõleg úgy hogy nem is hoztál nekem :D

Nincs jelen

#7853 2009-02-07 18:49

sziszi32
Tag

Na végre, beestünk mi is. :D
Tegnap érdekes volt. Elmentünk a dokinõhöz, aki mellesleg kb. 30 éve gyerekorvos. Mi már szerdán be akartunk menni, sõt, hétfõn is betelefonáltunk, és mindig lerázott, hogy rendbejön az... Ugye, semmi jobb nem lett belõle.
Aztat is mondta, hogy fürdessük kamillában, krémezzük ezzel azzal, megjegyzem, nem a legolcsóbb krémekkel. Összvissz, 10000 forintnyi (ha nem több), eleddig hatástalan krémünk van a fiókomban.. :(
Tegnap megint elismételte a kamillás fürdõt, de végre beutalt a bõrgyógyi nénihez. Oda a 41-es sorszámmal húsz percen belül bejutottunk, mert (ez tény!) ha azt látják, hogy pasi pici gyerekkel, akkor ellágyulnak. Nem jutott el nekik, hogy anyaszörny is van :D Én persze oldalt voltam, nem szándék, hanem automatás kávéivás után kukát kutattam.
Szóval, a bõrgyógyi néni szépen letolt, hogy kamillás fürdõ TILOS (mondtuk, hogy dokinõ javallatára ment a kamilla). Ami kicsit kiboritott, hogy nem értette, mi köze van a sztómazárásnak a fenekén levõ hegekkel. Nem is kérdezte, mikor magyarázni kezdtem, közbevágott. No de kaptunk jó krémet, advantan nevû sebgyógyitót és imazol nevû hámositót, az elsõt véres sebekre, a másikat gombás fertõzésekre. Danipopó szépen visszavette halvány rózsaszínét egy éjszaka alatt. Boldog vagyok, komolyan.
Este megint némi egyházi teendõ (aki tudja, érti :D), aztán elhúztunk az anyósékhoz. A volt fõnököm anyjának temetésére "kellett" mennünk (azóta férjem üzlettársa, úgyhogy ezért "több, mint illett" elmenni :D), ott meg nincs internet.
Aminek nagyon örülök, a következõ:
Lucifer, a humorérzéked visszatérte, és fénykép! Erre mondják, hogy hihetetlen, de igaz! Mármint a fürdési idõ!
Zolcsi, egy újabb fénykép, én sirtam, amikor Danival kapcsolatban láttam ugyanezt a képet (amikor nekünk lett pozitív!). :D :D Csodálatos dolog ez, egy fórumbébi ismét készülõdik Kingitanga azúrlila ege alá!! (kiváncsi vagyok, mikor veszitek észre a fogalmi ficamot, minthogy az azúr az kék, és nem lila :D)
Lisa! Én azt vallom, hogyha valakinek joga van szemétkedni a fórumon, akkor másnak joga van megharagudni, ezért én nem dorongollak le azért, mert kicsit indulatba jöttél. Sajnálom viszont, hisz neked egyáltalán nincs szükséged az idegességre. :D
Roornéni, a kimaradt hozzászólásnak hol lehet utánaolvasni?
Györgyina, tudom, hogy milyen tiszta lélek vagy, és sajnálom, hogy ezt valaki nem értékeli benned. Tudod, lesz.rombogyót bevenni, és törõdni azokkal, akiknek igenis szükségük van rád, t.i. tessék velünk foglalkozni!!!
Youlcsi, egy ismerõsömnek nyolc év sikertelen próbálkozás után lett babája, egy másiknak 19 év után! Ne add fel, hiába nehéz nagyon reménykedni! :D :D :D
Árpapa, sanvito, a púder természetszerûleg nem jött be, nagyon csipte, dörzsölte.
Most fürdik õfelsége, ezért van idõm irni. Puszi mindenkinek! :D :D :D

Nincs jelen

#7854 2009-02-07 19:02

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!
Most akkor mondjam , hogy egészségedre?!:D:D:D:D
Próbáltam én másképp küldeni nektek , de sajnos csak  a monitort maszatoltam össze vele!!!:D:D:D:D

Sziszi!
Na végre , hogy jelentkeztél!!!!:D:D
Már kezdtem aggódni miattad , hogy te se jössz és nem tudtam mi van Danika fenekével!!!
De hála minden oké és Danipopsi is kezdi visszanyerni eredeti fényét!:D:D:D
Hát ez a fürdési rend engem még mindig nagyon kiakaszt!!:D:DVagy csak nekem vannak ilyen fürdési igényeim , hogy nem érem be csak   a reggellel??:D:D:DÉs különben is én még ilyenkor alszom!!!!!:D:D

Nincs jelen

#7855 2009-02-07 19:12

sziszi32
Tag

Normális :D :D ember ilyenkor alszik, részemrõl olyankor fordulok a másik oldalamra (mielõtt valaki megirigyelné: viszont reggel háromig tartom a frontot daninál :D).
Miattam Luci ne aggódj, mert mint rendes klikktag, én mindig itt vagyok, ha van alkalmam rá! Bár nekem még senki sem gratulált, hogy már túl vagyok a 600 hsz-mon is, szegény én... mármint sziszi, és nem Én :D :D (válozatlanul tetszik a neved :D Én)...
Na mindegy, mint egy kedves ismerõsömnek irtam az elõbb privátban, voltak és vannak nekem ettõl sokkal nagyobb kaliberû harcaim és dolgaim, mint egy kis ovis perpatvar... egyetértve faterral... :D

Nincs jelen

#7856 2009-02-07 19:36

Lucifer
Tag

Sziszi!
Még mindig nagyon jó olvasni téged!!:D:D:Dte kis klikkesedõ!!!!!!:D:D:D:DOlyan vagy mint én!!!

Nincs jelen

#7857 2009-02-07 19:36

Szimi
Tag

Zolcsi gratulálok:)
Ezek a kajás sütis képek kész kínzások:D

Nincs jelen

#7858 2009-02-07 20:46

Lucifer
Tag

Szimi!
Miért kinzás??Csak egy egyszerû sima túrótorta!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#7859 2009-02-07 20:59

sziszi32
Tag

Lucifer: a hasonlatoddal megtisztelsz :D
Szimi: te most mennyire vagy túsz? (üvegtigris :D) Azaz, mennyire kell odafigyelned magadra, diéta, mûtét? Ne haragudj, csak nem vagyok képben veled kapcsolatban :(

Nincs jelen

#7860 2009-02-07 21:08

akiss
Tag

Sziasztok!
Ánya, szerintem ne foglalkozz azzal, hogy jó anyós vagy-e vagy sem. Add önmagad, ha a menyednek meg nem tetszik.... Attól rosszabb nincs is ha valaki mást mutat, mint ami, a menyed meg ha van benne egy kis gerinc elmondja ha gondja van veled. Mondjuk a miként az nem mindegy. Én ha gondom van próbálom kulturált módon elmondani, csak általában kiforgatják a mondandómat, de nem akkor, hanem a hátam mögött. Mára rájöttem és inkább nem is szólok, csak ha már tényleg borul a bili. Lesz@rom bogyót veszek be a többiek tanácsára. :D

Youlcsi! Igen a ZMNE-BJKMK-ra járok, de civil képzés, ha nagy leszek akkor közgazdász leszek pénzügy és számvitel szakon pénzügy szakirányon. Anyám!!! Még leírni is brutál, hosszabb már nem is lehetne! :D Amúgy voltak olyan ambícióim, hogy fegyveres szervhez megyek továbbtanulni, csak lebeszéltek. Minden áron bûnügyi nyomozó akartam lenni, vagy finánc. :D

Luci! Lassan már én sem értem! :D Remélem kapunk majd konkrétabb felvilágosítást is belátható idõn belül.
Jól néz ki a torta! :)

Nincs jelen

#7861 2009-02-07 21:45

Szimi
Tag

Túros sütik a kedvenceim:)Sziszike én most is gyulladásban vagyok,2 hónapja mûtöttek akkor vettek ki 15 centit ,vigyázok a kajával,csak ami a nagykönyvben megvan írva,a házisütésü sütiket lehet enni,a túrót meg pláne:D,Egyébként a nagykönyvben az van hogy tejet nem lehet,a doki meg azt írta lehet,nem értem én már,mindegy én nem merek inni azt sem.cigirõl is leszoktam:S
Szép éjszakát,szép álmokat Néktek

Nincs jelen

#7862 2009-02-07 21:54

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Tényleg olyan vagy mint én!!!:D:D:D
Kérdezz bárkit aki ismer mind a kettõnket!!Pl:Lisa!!!:D:D:D
De ha nem is ismernek minket személyesen elég csak az irásainkat olvasni!!:D:D:D:D:D

Szimi!
Nyisd az ablakot küldöm a  sütit!!:D:D:D

Akiss!
Ha te nem érted akkor én hogy értsem??:D:D:D
Te se érted én se értem más se érti , senkise érti akkor most ki is érti??:D:D:D:D:D:D
Ha belegabajodtatok szóljatok mert én már mindent összekevertem!!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7863 2009-02-07 22:02

Dusy
Tag

sziasztok

mindenkinek kívánok jó ét

Nincs jelen

#7864 2009-02-07 22:11

sziszi32
Tag

Köszönöm Szimi a felvilágosítást. Annyira nem beszélsz magadról, hogy sajnos nem tudjuk követni, hogy mi van veled. Ha kérhetlek, és képes vagy rá, akkor irj magadról többet, és ne gondold, hogyha nem kérdez minden nap valaki "rád", akkor senkit sem érdekelsz! Roornéni felséges kingitangájában jómagam biztosan érdeklõdöm a gondjaid iránt. És sokan szoritunk érted, hogy jobban legyél, és hogy hamar búcsút inthess annak a fránya gyulladásnak! :D :D
Akkor a következõ talira készülj, mert aki sütni tud, visz neked valami túrós finiséget!!! :D

Nincs jelen

#7865 2009-02-07 22:13

roor
Tag

Halika!

Sziszi drága,gartula hogy túl vagy a 600.hsz-en.:D:D:D
A töröltet ha nem láttad akkor lemaradtál.
Modik elõnyben.:D
Luci:jól néz ki.:D Kérlek fenséges Leszboszi Lucifer,nemes hölgy,anya,és barátnõ esedezem eme csoda receptjéért!:D
Dusy:neked is jóccakát és mire olvasod jó reggelt és kellemes napot!:D

Nincs jelen

#7866 2009-02-07 22:20

roor
Tag

Halika!

Linus puszil mindenkit,hiányzunk neki,és talit nélküle ne is álmodjunk.:D:D:D:D

Nincs jelen

#7867 2009-02-07 23:41

sziszi32
Tag

mindenkinek joéjt kiván a nagyanyja nyúlsapkájában sasszézó minibetyár!
<kép>

Nincs jelen

#7868 2009-02-08 01:39

sziszi32
Tag

Bocsi, megint en. Györgyina, irtam neked szép hosszú mailt, és az utolsó ellenõrzéskor kivágott a program. Ezért holnap irok neked ujra. Puszi, jóéjt.

Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-08 01:40)

Nincs jelen

#7869 2009-02-08 06:51

Györgyina
Tag

Szép jó reggelt Mindenkinek.
Mindenkit értesítek, akit illet: tegnap boldog napom volt. Remélem Nektek is.
Minden drága Társamat és Barátomat láttam, aki nekem számít és szeretek. Jókat dumcsiztun és én nagyon jól éreztem magam. Ennyit rólam.
Linus, drága vetélytárs, örülök, hogy megismertelek és remélem nem utoljára láttalak. Majd tisztességesen is bemutatkozom, de tegnap erre nem volt lehetõség.
Sziszi: A Danikicsn Klub nevében simizem és rágicsálnám a mi drága alapítónk arany testét. Ha egyszer lesz lógonk, amit azért remélek, ez a kép nagyon jó lesz. Õrizd, mert én is örzöm a szívemben. Popira gyógypuszi.

Minden Kicsi és Nagy. Legyen rózsás napotok, hisz ma pihenõ nap van. Egyetek, igyatok, henyéljetek, stb. kinek mi a gusztusa.

Szeretettel ölel Mindenkit                                                                         Györgyina

Nincs jelen

#7870 2009-02-08 07:00

Vicaa
Tag

Húú volt termés bõven tegnap!

Nagyon örülök, hogy végre rendbejön Dani popója!!!! Zolcsi híre után ez a kettes számú jóhíre a tegnapi napnak!
Ez a nyuszisapis kép meg hááááttt... nem is tudom szavakkal kifejezni :D:D:D

Roor, köszi a hírt Linusról, üzenem ha olvassa, vagy ha valaki át tudja adni, hogy nem is álmodok nélküle talit, jönnie kell táncizni! :D

A túrós süti recept engem is érdekelne!!!!!!!! Annyira guszta!

Én nem vagyok túl jól sajna továbbra sem, csak akkor jó, ha fekszem, tegnap majdnem egész nap feküdtem, de hát ugye nem tehetem meg, hogy napikig csak fekszem. Holnap megyek urológiára!

Nincs jelen

#7871 2009-02-08 07:17

akiss
Tag

Sziasztok!
Luci! Aki kitalálta az biztos érti! :D Én a kivitelezhetõséget nem értem, de mindegy, elõbb-utóbb kiderül. Sõt azt sem értem minek iratoztam be, lehet semmi értelme nincs már. Mondjuk a munkahelyemre visszavárnak, megyek is jövõ januárban, de mikor tesznek majd ki az kérdés. :(

Györgyina! Neked is legyen szép napod! :D

Vica! Jobbulást!

Sziszi! Benyújtjuk pályázatunkat Danira! Kérjük a sorszámot! :D

Szimi! Ne aggódj, én is halálomon vagyok a tejes cuccostól. :( Amúgy nekem meg a doki mondta, hogy kerüljem messzirõl a tejet (életem végéig) :(

Nincs jelen

#7872 2009-02-08 07:51

Pocak
Tag

Hát, szép reggelt mindenkinek!
Luci: a tortát a monitoron keresztül átnyomni nehéz, az ilyet faxon kell küldeni vagy ha nem megy akkor szkenner (más megoldás nincs)! Felénk, k..va szép idõ van, kedvet is kaptam egy kis film nézéshez! Ti mivel töltitek a napot?

Nincs jelen

#7873 2009-02-08 10:18

sziszi32
Tag

Kedves Akiss, nem akarlak megbántani, de nem ebben a topicban osztanak sorszámot... Különben Dani minden jó nõt meggusztál, és aztán választ! Aminek kifejezetten örülök, hogy tényleg jó az izlése (szõke-kékszemû, feketehajú-zöldszemû, a harmadik meg kreolos bõrû szõke, és ez csak három a rajongói táborából - bár ezek legalább 18 évvel idõsebbek tõle... :D)
Ma már nincs olyan szép idõ, de azért örülök, hogy nem kell hidegben kint fagyoskodnia senkinek!

Nincs jelen

#7874 2009-02-08 11:09

Lucifer
Tag

Halihó!

Roor!

Linus üzenetét megkaptuk , de szégyelje magát mert legalább annyit irhatott volna nekünk , hogy kukk!!:D:D:D:D:DD:D:D:D
És persze , hoyg nem hagyjuk ki a taliból!!!:D:D

Bár én tegnap a kicsi Tee-vel találkoztam a  chat-en és az is nagyon jó volt , hiszen õt se láttam már ezer éve!!!:D:D:D

Vicaa!
Én tudom mi az pihenni és mi azt meg is tenni!:D:D Ma még pihi aztán egyedûl itthon  a  Rolival !!:D:D
Nagyon vigyázz magadra és küldöm a  gyors gyógyulás bogyót!!:D:D:D:D

Sziszi!
Dani nagyon édes ebben a  sapiban!!!:D:D:D

Pocak!
Hát legközelebb majd úgy próbálom!:D:D

Akiss!
:D:D:D

A sütike receptjéért pedig annyira szépen esedeztek , hogy egy kicsi késõbb , de megirom nektek!:D:D:D

Nincs jelen

#7875 2009-02-08 12:16

Ánya
Tag

Akiss!
Köszi az anyós- tanácsot, ezt próbálom, megyeget már. Elõször én is mondtam a magamét, próbáltam közelebb kerülni hozzá, de megértettem, hogy a távolságot két ember között csak úgy lehet csökkenteni, ha a másik is akarja. Egyedül nem megy. Tegnap együtt voltunk és egész jól megy, bár eléggé idegen nekem ez a viselkedés! :( Ami jó, hogy a fiúnkkal láthatóan szeretettel bánik és ez a lényeg! :) :D

Luci! a tortád csodás, kinézetre és biztos a belbecs is fincsi.

Sziszi! Danimotyó popsija akkor gyógyulóban! :D :D Ez a lényeg, meg a kópé képe, a sapiban! :D Itt van a boldogság forrása!! :D
Kingitanga ege lehetne azúrlila, már csak azért is, hogy tudjuk, hol is vagyunk a valósághoz képest ! :)

Roor! további gyógyulást, és krahácsmentes napokat felségednek!! :D

Györgyina! Remélem a mai napod is jól alakul!! :D :D
Szimi! Kívánom, hogy a gyulladás múljon és jobban legyél!!
Lisa! ha erre jársz.... Itt is vár egy kis pusszancs!! A kis pukkancs pofidra!! :D :D :D (csak a rím kedvéért)  HIÁNYZOL   :( :(
Linus! Akkor a talin!! :) :D

Nincs jelen

#7876 2009-02-08 12:19

Ánya
Tag

Jaj!! Vica, bocsánat, veled akartam kezdeni, de az anyós téma teljesen leköti a figyelmemet!

Vica! Nagyon kívánok neked fájdalom és betegség mentes napokat!! Annyi minden ér utol, bár azt írod, hogy jobban vagy, mint egy éve, de mégis... :(
Anyukádnak sikerült valami okos dologgal meggátolni a szarka munkáját? Nagyon nehéz ez egy kis közösségben!! :( :(
Annácskának és férjednek is puszi!

Nincs jelen

#7877 2009-02-08 12:35

Vicaa
Tag

Úgy alakult a helyzet, hogy anyu felhívta a mobilján az urológust akihez jártunk, és mondta, hogy az egri kürházból ugyan eljött, de Salgótarjánban van, ma is ott van bent és éjjel is ott ügyel,úgyhogy vár engem, üzente hogy menjek mindenképp, mert ha vesemedence gyuszim van akkor azzal ne játszadozzak.

Úgyhogy ha Anna felébred délutáni sziesztájából, akkor már indulunk is!

Majd este jelentkezem, hogy mi volt!

Nincs jelen

#7878 2009-02-08 13:19

Nelly
Tag

Na hali!

Most nem olvasok vissza mert baromi lusta vagyok..de
ZOLCSI GRATULA :D :D ez gyorsan ment..
Remélem mindenki jól van..én jól vagyok..már B.pest is mert eljöttem :D
Annyira most nem részletezem milyen volt..még emésztem..és tartalékolok.:D
Luci jó volt látni..pláne már otthon :)
Györgyina azt hiszem az alföldi vér a te ereidben is csörgedezik rendesen..itt ilyen közvetlenek és szeretnivalók az emberek..de ezt neked nem kell magyaráznom :)
Zotyi köszönöm a kísérgetést nélküled valószínû már a Csellengõkben keresnének :P eltûntem volna valahol :D
Szóval tök jó volt kicsit "szabadon" :P
Ma már este haza utazom..keddtõl meg már meló :( :(
De ez az élet rendje :)
Pussz mindenkinek..pá

Nincs jelen

#7879 2009-02-08 16:29

Dusy
Tag

sziszi zabálni való a kicsi:D :D :D

Nincs jelen

#7880 2009-02-08 17:01

judy1981
Tag

No ideértem :D

Zolcsi: bár a képbõl nem mondtam volna meg mi lett az eredmény, de gondolom, nem tetted volna fel, ha negatív, és a csajok sem ugrálnának örömükben, és irígykednének, így ugrálok én is velük, veletek. Gratula, és jó egészséget nektek, Marcsinak külön kevesebb munkát kívánok. :D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
Ami az ökröket illeti, egy ismerõsöm mindig 3 gyerekre vágyott, és a 3. terhesség ikreket hozott. Nekem már azt tanácsolta, meg kell állni kettõnél :D
Györgyina: ettõl az egész helyzettõl téged féltettelek a legjobban. Mint kiderült, nem alaptalanul :( Írd ki nyugodtan, ha bánt (bármi).
Youlcsi: most képzeld el, hogy egyik unokatestvéremnek annyi hormonja sincs, hogy rendesen járjon hozzá piri néni. Ha fogamzásgátlót szed, akkor jön piri néni is, de akkor gyerek tuti nem fog jönni :( Ott is lesznek godok.
Persze ez nem vigasz.
Luci: nagyjából már értelmeztem az adatlapot, bár értelmét még most sem látok :D. Ami homályos, azt majd a fõnök megfejti. :D:D:D
És az ablak nyitva, úgyhogy gyorsan küld a sütit, mert hideg van :D
Norby: én tuti benne leszek a következõben is.
Szimi: sajnos a nagy könyv nem sokat ér. Anno megvettem egy diétás könyvet, aztán addig alakultam, hogy amikor pár év mulva elõvettem, pár dologban totál az ellentétje volt rám igaz. Ha vmi nem megy, nem kell eröltetni, ha meg nem okoz panaszt, akkor hajrá.
Ánya: azért még itt sem jött el a kánaán, de alakul. Meg azért sok dologbna a megszokás az úr. Múlt héten vettem egy liter laktózmentes tejet. Ahogy illik, 2 nap alatt be is vágtam, és valószínû, bekavart, mert van szaladgálás, morgás, meg minden :) No de, ebben a hónapban aktuális meglátogatni a nagy fehér törzsfõnököt.
Vicaa: várom a híreket. Azért nem semmi, milyen kis gyüjtögetõ vagy. Szinte már harácsolsz a betegségekkel. :D
Nelly: jó hogy újra itt vagy :D

Tegnap a "farsang" lement. Tombolán nyertem egy üve pezsgõt, amit borra cseréltem :D, meg egy "Eau De Toilette"-et, magyar termék ismertetõ szerint kölnit :D, amit a legközelebbi alkalommal felajánlok, persze szigorúan névtelenül, mert mint kiderült, a tombola nyeremények mennyiségre tekintettel, az alapítvány vett néhány apróságot, így kb 300 ft volt, amiben nem az ára számít, hanem az abból következõ összetétel, és annak illata :D:D:D Én bedobtam 2 édesség csomagot, amibõl sajnos egyet sem nyertem vissza, de annak örülök, hogy legalább az egyiket olyan valaki nyerte, akit csípek.

Nincs jelen

#7881 2009-02-08 17:03

Lucifer
Tag

Halihó!

Nelly!
Hát még én mennyire örültem , hogy találkoztunk!!Arról nem is beszélve , hogy azért voltál nálunk is bár jó nagy kupi volt!!!:D:D:D:D:D

Vicaa!
Ird meg minél elõbb , hogy mit mondott a  doki , hogy ne izguljak annyit!!!Szoritok , hogy minden rendben legyen !!!!

Ánya!
Tényleg fincsi lett a  süti!!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#7882 2009-02-08 17:06

Lucifer
Tag

Judy!

Akkor gyorsan küldöm!!!!:D:D:D:D
Norbynak azt irtad , hoyg a  következõn ott leszel!Hol leszel??:D:D:D:D
A lényeg , hoyg jól érezted magad és azért csak nem mentél haza üres kézzel!!!!:D:D::D:DD:D::DD
Legfeljebb majd valakinek oda adod!!!:D:D:D:D:D:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-02-08 17:07)

Nincs jelen

#7883 2009-02-08 17:48

sziszi32
Tag

Sziasztok! Luci, már azt észrevettem, hogy olyan tökös csaj vagy, mint én (bár lehet, hogy engem jobban megtörtek volna az élet dolgai, plusz, én legalább a látszat kedvéért beszélõ viszonyban vagyok az anyóssal - bár nincs benne sok köszönet, ami azt illeti) :D :D
Mai menünk: húsleves+töltelék (Lisáék értik)+házikockatészta
rántott karaj+krumplipürcsi+tésztasali
kuglóf
Fáradt vagyok. Vendégeket vártunk, fél hat körül igérték, elõtte pár perccel hivtak, hogy mégse jönnek. Na ezt hivják pofátlanságnak...
Danikincsrõl ma is menne kép, de nincs elem a fényképezõgépben :(
Na megyek megirom a mailt györgyinának, mert tényleg olyan ember, akivel még mailben is jókat lehet beszélgetni! :D
Nelly, jó téged olvasni, látni, hogy sokkal jobb a hangulatod! :)

Nincs jelen

#7884 2009-02-08 18:10

judy1981
Tag

Luci: szerintem a pestin, de még nem 100%

Nincs jelen

#7885 2009-02-08 18:12

youlcsi
Tag

halihó! szép napot!

judy, drága!
ez a "piri néni" szöveg nagyon teccik :)
de vele én is csak a 10 évnyi gyógyszerszedés alkalmával találkoztam úgy, ahogy kellett . elõtte állandó vendég volt minálunk, az elmúlt egy év pedig tiszta káosz: most pl már több, mint 3 hónapja színét sem láttam. ha legalább strandszezon lenne, akkor még örülnék is neki :) de persze a pcos errõl szól. mondjuk az egyetlen pozitívuma, hogy ettõl a nyavajától legalább majd a klimax többé-kevésbé megszabadít :lol:

de most már legalább tudom, hogy van rá gyógyszeres megoldás. és... nem is tudom... pénteken ahogy beszéltem a nõdokimmal... valahogy teljesen megnyugtatott. kedden lesz az inzulin-terhelésem, utána vár vissza. tulajdonképpen az egyetlen gyógyszere a dolognak a metformin. ha gasztrodoki is rábólint (nõdoki megígérte, hogy fel fogja hívni, és mindenképpen rábeszéli :)), akkor szedem. ha nem, akkor még megoldás lehet a mûtét. de igazán ez sem érdekel. csak oldják meg valahogy.

nem szeretnék neveket sorolni (nehogy valakit kihagyjak), de mindenkinek szép napot, betegeknek jobbulást!

tsók

Nincs jelen

#7886 2009-02-08 18:17

sziszi32
Tag

Roorfelség, megkaptam a mailedet... bár ne olvastam volna, vagyis mégis... Teljes a döbbenet... kibuktam... :(

Nincs jelen

#7887 2009-02-08 18:38

roor
Tag

Halika!

Youlcsi:khm.....szóval izé....nos nem lennének még kósza képek Ajsikáról?:D:D:D:D
Neked is szép napot és a lehetõ legjobb eredményeket holnapra (ja és inzultálásmentes kollégákat! :D  ).:D:D:D:D
Judy:ugye tudod hogy végigvigyorogtam az írásod?:D:D:D:D
Luci:ó kegyes és nagyhatalmú konyhatündér,ama bizonyos csoda receptje mikor landol?:D
Sziszi drágám:ne bukj ki,ez van.
És sürgõsen szerezz be elemeket a fényképezõgépbe,mert klubunk névadójáról sok-sok képet szeretnék látni!:D:D:D
A mosoly albumban aztán most igazán beindult az "anyukák párkereseési fótóõzöne":D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7888 2009-02-08 19:06

Pocak
Tag

Üdv.
Itt is megkérdem, van már idõpont a pesti találkozót illetõen? Mennék!

Nincs jelen

#7889 2009-02-08 19:07

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Hát remélem , hogy jössz a  Pesti talira!!!:D:D:D:D

Sziszi!
Na ma én is beszéltem az anyósommal , de csak telefonon!!:D:D Õ hivott bár nme tudom minek , soha nem érdekelte mi van velem!!:D:D:D

Youlcsi!
Tudod ami késik az nem múlik!!
Van egy barátnõm aki szintén csak akkor találkozott vele amikor gyógyszert szedett , hogy legyen peteérése!!Háromszor volt mesterségesen , de nem sikerült neki amikor viszont a  negyedikre ment volna akkor meg összejött nekik természetes úton!!Most is szeretnének mégegyett , de ahhoz megint peteérést kellenne neki csinálni!!
Szóval fel a fejjel és hidd el hozzátok is megy az a gólya!!:D:D

Roor!
Már annyira pitizel , hogy dagad a  májam annyira jól eik!!:D:D:DSzenya vagyok tudom!!!!!!!:D:D:D:D
Na ! Éhesek bandája itt a  recept!!:D:D

Túró torta
1/2 kg túró , 1/2 ráma vaj , 5 tojássárgája , 30 dkg porcukor  - ezt az egészet jól összeturmixolni
2,5 dl tejbe 25 g zselatint elkeverni , kicsit langyositani majd a  túróhoz keverni.Kivajazott formába önteni és berakni a hûtõbe és hagyni megdermedni.

4,5 dl befõttlébe 25g zselatint felfõzni , a  megdermedt túrót gyümölccsel disziteni és a tetejére önteni.Berakni megint a hûtõbe , hoyg a  teteje is megdermedjen.Ha kész lehet enni!!!:D:D:D:D
A befõttlé lehet akár szörp is (persze higitva).

Jó étvágyt nektek!!!:D:D:D::D:D:D

Nincs jelen

#7890 2009-02-08 19:32

sziszi32
Tag

luci: nnnnnyyyammmmmm! :P (tányér kinyalva)

Nincs jelen

#7891 2009-02-08 19:36

aiolosz
Tag

Pocak írta:

"...Itt is megkérdem, van már idõpont a pesti találkozót illetõen? Mennék!

Szerintem meg nincs, de nem fogsz lemaradni.

Nincs jelen

#7892 2009-02-08 19:45

Lucifer
Tag

Sziszi!
Kedves egészségedre!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Pocak!
Még mi se tudjuk , de ha megvan az idõpont akkor a tali topikban úgy is megtudod , hogy mikor és hol lesz!!!:D:D

Nincs jelen

#7893 2009-02-08 20:29

Vicaa
Tag

Jó estét!
Na, elõszöris magamról. Voltunk dokinál, nncs vesemedencegyuszim, viszont a leadott mintaanyagban sok vér, azt mondja az urológus, hogy már elmehetett a kõ, vagy homok a vesébõl azt jelzi a mintám. Az UH-val meg megállapította még, hogy a bal vesém nem a szokásos alakú, el kell menjek egy spéci UH-os dokival is megnézetni, mert aszongya jobb félni mint megijedni. Ja és kaptam kúpot ami gyuszi és fájdalomcsillapító plusz sokat kell inni.

Na Annácska most kipasizta magát :D:D:D De akárhogy is nézzük a képeket, Roli a kedvenc, egyszerûen az a vigyor amit csinál miközben nézzük a képeket, hááát... majd megpróbáljuk õt lefotózni közben :D

Luci, köszönet a receptért!

Sziszi, finiket fõztél!

Nincs jelen

#7894 2009-02-08 20:57

Lucifer
Tag

Vicaa!

Hát ez részben jó hir részben rossz!!:D
A lényeg , hoyg nincsen olyan komolyabb baj ez meg kiküszöbölhetõ!!!:D:D
Vigyázz nagyon magadra!!!:D:D:D

Annácska!
Mond meg anyádéknak , hogy ha jönnek majd Pestre akkor hozzanak téged is én meg viszem a  Rolit!!Norby meg hozza  a gépét és csinál sok képet!!Sajnálom , hogy Daniék olyan messze vannak , de atlán ha lesz a  nyáron Lisáéknál tali akkor oda átugranak õk is és akkor lesz aztán igazi bababuli!!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#7895 2009-02-08 21:55

sziszi32
Tag

Luci, ezt most már nem mosod tisztára! Barátságnak vége! Mostantól mi csak akiss Beájára fókuszálunk, és kész! Anna meg vágjon fel nyugodtan a pesti csávójával!!! Mert mi csak parasztok vagyunk, mi? :D :D :D :D

Nincs jelen

#7896 2009-02-09 00:40

arpapa
Tag

Sziasztok Kedves Emberek!!

kétnapot nem voltam s most örömmel olvasgatom, hogy lecsitultak a kedélyek a topikharcos témában :)
ÖRÜLÖK-ÖRÜLÖK-ÖRÜLÖK...

én ezt a remek hétvégét (nálunk csak vasárnap késõ délután kezdett esni) madárlessel és kirándulással töltöttem: szombaton a Tiszatónál jártam (Norby, Nita több mint tízezer vízimadár volt poroszlón és most nagyon közel engedtek, a fények meg már gusztustalanúl :D jók voltak)
vasárnap Kedvenc vidékemen a Bükk-hegységben túrázgattam (szalajka-völgy, fennsík) nem tudok eltelni e tájjal...

lassan nyugovóra..., mert holnap új hét, új kihívások következnek.

a babaváróknak Boldogságot
a babagyártóknak Termékenységet
a gyengélkedõknek Jobbulást
a feldúlt lelkeknek Nyugodalmat
a sulizóknak Kitartást
a sütizõknek Jóétvágyat
és persze Mindannyiótoknak egészséges, tiszta gondolatokat (mert tudjátok szinte minden fejben dõl el: Az vagy, akinek hiszed Magad!!!) JÓKEDVET, DERÛT kívánok!

tiszta szeretettel:árpapa

Nincs jelen

#7897 2009-02-09 06:11

Vicaa
Tag

SZiszi :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Akkorát nevettem kora reggel, hogy remegett minden bordám és a rekeszizmom! :D:D:D:D

Arpapa, fantasztikus ember vagy! A madarak látványa csodás lehetett, nagyon szeretem õket, örülök, hogy a túrák is jól sikerüétek a hétvégi szép idõben. (legalábbis nálunk enyhe napos idõ volt, tegnap már egész tavasz érzetem volt)

U.i: Én minden képet szívesen nézegetek, mindig kuksizom, írtak e a mosolyalbumba, hátha megint látok egyy újabb édes csemetefotót.
... és igen Youlcsi várunk további képeket is Ajsikáról!!!!!

Nincs jelen

#7898 2009-02-09 08:20

sziszi32
Tag

Vica: :D
Egyébként jóreggelt mindenkinek! :D :D :D :D

Nincs jelen

#7899 2009-02-09 08:22

Györgyina
Tag

Szép jó reggelt kedves Barátaim!

Sajnálom, de közbe kell lépnem a Danikincs Klub oszlopos tagjaként. Kedves Édesanyák. Mielõtt végleg megnõsítenék Danikát a Klub engedélyét kell kérni, hogy ki legyen a "választottja". A helyes és jó döntéshez kérem a kedves Édesanyákat, hogy a képtár topikban legyenek kedvesek képeket rakni, hogy a legkedvezõbb döntést hozhassuk.
Várjuk a Kisfiúk, a -"konkurencia" jelentkezését is. Hogy aki nem Danikincs kezét nyeri el, annak is "keriteni" tudjunk párt.
Pályázatokat a "kor nem akadály" címre várja Danikincs Baráti Kör, vagyis én. Ja és talán Sziszikét is bevonjuk a döntésbe.  Mindenesetre véleményét a választásról meghallgatjuk. És ha az a mi véleményünkkel egyezik, akkor elfogadjuk.

Mindenkinek egészséges és derüs napot kiívánok  a Baráti Kör és a magam nevében             Györgyina

Nincs jelen

#7900 2009-02-09 08:48

Pocak
Tag

Szép reggelt mindenkinek!
Akkor nem izgulok=)

Nincs jelen

IBDoktor

Láb