#7901 2009-02-09 08:51
- judy1981
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Hali!
Youlcsi: akkor most szívesen átküldeném neked Piri nénit, mert nekem ma nem hiányzott. Egyébként a teljes megfogalmazása: Piri néni Csurgóról. :D
Vicaa: hogy nincs gyuszi, az jó. az újabb UH eredményét várjuk.
roor: most megint gondolkodom, mit írhattam :D majd otthon megnézem. :D
Luci: feltett szándékom ott lenni. elõre megfontolt szándékkal. de nyilván nekem is az idõponttól függ, és ha magam megyek, szállás is kell, mert a tömegközlekedés... nem egy napi járat, ha még el is akarok tölteni ott egy kis idõt. (Ez ügyben tárgyalok majd barátnõmmel, hátha kiköltözött már az unokatestvére.)
Kedves anyukák!
Ha már az új nemzedéket alapozzátok :D Az jutott eszembe egy-két hete, de még várni akartam vele, hogy mivel úgy is szó esett már egy aprófogú-találkozóról, mi lenne, ha egy állatkertben lenne az megejtve? Ugye nem kell mondani, hogy én gyerekként vennék részt rajta? :D
És hogy Sziszinek, Akissnak Vicáéknak (esetleg) Zolcsiéknak és BP-i népeknek is jó legyen, valahol fél úton ejtenénk meg.
Ami engem illet:
Reggel lehajoltam vmiért, és majdnem úgy maradtam. De a majdnem azt jelenti, hogy igen kényelmetlen itt ülni a munkahelyen :D Ja, és az elmaradhatatlan "légfrissítés" :D
Nincs jelen
#7902 2009-02-09 09:40
- Szimi
- Tag
Sziasztok,szép napot nektek!itt esik az esõ:S
Luci köszi a túrósat nagyon fini volt,hajnalban érkezett,gyorsan elis pusztult:DSziszike,Te mindig is írtál nekem,de nem akarok feszegetni megint ezt a témát,lehet én is túlreagáltam,nemtom.Akiss pedig én minden nap tejet ittam,nekem hiányzik nagyon.
pusszantás Mindenkinek!!
Nincs jelen
#7903 2009-02-09 09:59
- porshe
- Tag
Judy!
Az ötlet kiváló,fõleg hogy zárt :D az állatkert és ha sokan keressük az eltûntet talán meg is lesz. :D Ha jó az idõ még én is felviszem az ördögeimet! csak szóljatok! Roor! Itt a lehetõség:P Felkészültél?
Amúgy ha valaki jóban van az állatkertbõl bárkivel javaslom egy rész lekerítését,mert az én csajaim kb 1 perc alatt el fognak tûnni! (tapasztalat). :)
Nincs jelen
#7904 2009-02-09 10:08
- Nelly
- Tag
Hali :D
Na szóval én is visszatértem megszokott életkémbe..
Árpi szombaton én is voltam lent a Tiszánál..de csak megnéztük a vizet mennyire van még lent..
Egy kis élménybeszámoló:
Hát most mosok ezerrel,vagy 3 adag ruha gyûlt össze 1 hét alatt..nem is értem..
Azt hiszem..legalábbis remélem,mert úgy tûnik a farkas étvágyam visszatért..:D
Most már remélem a kilók is szaporodnak rajtam :P
Ismét van még egy "szép"emlékem a hétrõl..amit a térdemen viselek :D Olyan szinten lila kék zöld..hogy jó kép készülhetne róla :D De nem az én hibám volt,hogy elvágódtam :P hát naná hogy nem :D
Nõvérem kezdte...én csak megfordultam(korival a lábamon)és meglepõdtem,hogy nem szem magasságban találom..és zsupsz már mellette is voltam :D
De nagyon élveztem a korizást..csak úgy forogtam :D majdnem megtanultam hátra felé is menni..de abból spárga lett majdnem :D
Kedden Zotyesz cuki volt és eljött értem és bementünk Lucihoz..de sietni kellett mert már indult haza..és mi velük tartottunk..Roli nagyon édes..és ízlett is neki az én kezem is.naná,hogy megkóstolt :P:D
Sajnálom,hogy Roor veled nem találkozhattam..de majd legközelebb :)
Na szóval Luci után irány Györgyina aki Marcuskával várt minket..meg fincsi kajával :D
Zotyi bocsi de ezt el kell mesélnem :P Szóval igaz,hogy Marcuska fiú..de Zotyi lábát imádja..állandóan azt ölelgette :P:P:D:D
Zotyi gerjed rád az a kutya :P:D
Na miután kibeszélgettük kicsit magunkat irány haza.
A szerdám és a csütörtököm is jól telt..csütörtök délután drága sógorom "kínzott"meg a kérésemre :D
A derekamra tetováltattam..elõször tündért szerettem volna de az nagyban mutat csak jól..így maradt a lepke..csak úgy "ugrált"a tû a csontomon :D
De kész lett szép lett ...
Pénteken randiztam a szomszéd sráccal...ááááá nem igaz csak viccelek :D
Ja és azt el is felejtettem hogy ebben a pár napban többet ittam alkoholt mint az elmúlt 3 évben :D
Hát ilyen hatással van rám Pest :D
Tök jó,mert találkoztam olyan emberekkel is akiket már régen nem láttam :D
Tesómék igazán társasági életet élnek..kicsit irigykedtem is...
Szombaton a 10 órásival akartam menni Poroszlóra de 8 kor telefont kinyomtam és átfordultam a másik oldalamra :D
Úgyhogy a 2 órásival mentem inkább.
Ja és ne hagyjam ki,hogy azért fõztem is :P testvérem rendelt fini palóclevest és legyártottam nekik :D
Hát úgy röviden ennyi...
Ja és "menekültünk"az ellenõrök elõl néha :P
Ja és sokat sétáltam :D :D
Poroszlón meg megjött az étvágyam és azóta csak eszem és eszem :P:D
Na akkor röviden ennyi.
Megyek mert lejárt az elsõ adag ruha :D
pá
Nincs jelen
#7905 2009-02-09 10:09
- judy1981
- Tag
porshe: :D:D:D majd betesszük õket a majmokhoz :D
Nincs jelen
#7906 2009-02-09 10:25
- zolcsi
- Tag
Hali!
Mi tegnap hüllõshown voltunk itt helyben.Kígyók leguánok varánuszok és nílusi krokodil.A gyerknek (ovisoknak ) ingyenes .Ez a beetetés.Nekünk viszont 1200/koponya.Üsse kánya a gyerkõc jól érezte magát is végül is mi is.Még a kígyót is megsimogattuk.No nem az anakondát.:D
Judy éppen ezért magyarázatot sem fûztem a képhez hisz egy negatív tesztet nincs értelme mutogatni.:D De ezt igen és biztos lett volna aki felháborodik a magyarázat láttán.
Nellykém akkor jó volt a pesti minitali.Örülök neki.
Az állatkerti dolog jónak tünik Regi imádja de nálunk ez az év meghatározó lesz a baba miatt.Ezért majd megbeszélés után lesz döntés.
Szimi én is úgy vagyok a tejjel mint te nem merem inni.Pedig én is ittam de rájöttem(akkor még nem tudtam a crohnt) hogy megy tõle a hasam.Ez van.
Ja igen.A hszm mindenkinek szól nemcsak egyeseknek.Akiss,én,Pocak és valahány név a naptárban.Del neked is ha bedugod még ide az orrod.:D
Sziasztok!
Nincs jelen
#7907 2009-02-09 10:43
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Arpapa!
Örülök , hogy jól telt a hétvégéd még az idõ is jó volt!!:D:D:D
Nálunk ma esik a hó!!!
Sziszi!
Dehogy vagytok ti parasztok!!!:D:D:D
Mi meg Pesti parasztok vagyunk no és mi van????:D:D:D:D:D:D:D
Hát csak nem veszünk már össze ezeken a lányokon!!:D:D:D
Van belõlük bõven!!
Bea , Tica , Nórika , Tami , Annácska és bocsi ha valakit kihagytam!!Egyik lányszebb mint a másik!!:D:D:D:D
Barátságot meg akarokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Remélem , hogy ti is eltudtok jönni majd a baba-mama talira , úgy szervezzük !!!!:D:D
De ne izgulj mert közeledik a tavasz , bár itt most a hó esik és megyünk hozzátok!!!!!:D:D:D
Különben megyek felétek májusban (megyek a magas tátrába) !!!:D:D:D:D
Vicaa!
Néztem most a képeket és Roli messzirõl meglátva Annácskát gõzerõvel startolt a géphez mondva , hogy baba!!:D:D:D:D
Györgyina!
Nincs itt semmiféle konkurencia!!:D:D:D:D:D
Mindenki mindenkié és különben is nem mi döntünk hanem a gyerekek!!:D:D:D:D
Szülõnek beleszólás nuku!!!:D:D:D:D
Judy!
Ez különben tényleg nagyon jó ötlet és bár tavaly nem tudtuk megvalósitani az idén tuti megtesszük!!!!:D:D:D
Aztán az is lehet , hogy a fiúk nem is fognak foglalkozni a lányokkal inkább egymással játszanaka!!:D:D:D
Vigyázz magadra!!
Piri néni nálam is van én is szivesen oda adom!!:D:D:D
Szimi!
Kedves egészségedre!!!:D:D:D
Táma lezárva gyere beszélgetünk!!!:D:D:D
Bár megmondom az igazat és ez az én hibám :(:( , de rólad nem nagyon tudok semmit!!:(:(
Csunya disznó vagyok , de ha segitesz egy kicsit megismerni téged akkor az jó lenne!!!:D:D:D
És bocsika!!!!:D
Porshe!
Nagyon jó látni titeket nekem nagyon hiányoztatok!!!
Mi van veletek ??Lányok hogy vannak??Hány kiló már Nórika???
És nana , hogy talizunk idén!!:D:D:D
Különben Rolira is nagyon oda kell figyelni mert egyik lába itt a másik meg kitudja , hogy hol!!!:D:D:D:D:D
Nelly!
Nagyon örülök , hoyg kellemes élményeket szereztél PESTEN!!::D:D:D:D:D:D
Én is boldog voltam , hogy találkoztunk és köszönöm , hoyg bejöttél és el is jöttél hozzánk!!:D:D:D
Nem is tudtam , hoyg te ennyit iszol?!:D:D:D:D:D
Na megyek mert megyünk a dokihoz ha megjöttem benézek!!:D:D:D
Nincs jelen
#7908 2009-02-09 10:48
- Dusy
- Tag
sziasztok szép napot nektek Én babázok dajka vagyok:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
url=http://kepfeltoltes.hu/view/090209/DSCF2596_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]<kép>[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#7909 2009-02-09 11:14
- youlcsi
- Tag
hali!
jelen helyzetben bárki Piri nénijét szívesen bevállalnám :) akinek szükséges, adok helyette kilókat :)
Ajsikáról néha kerül ám új kép a képtárba (ma is egy), de lehetõségeim korlátozottak, csak néha tudok levadászni egyet-egyet. nõvérkém megígérte, hogy amint lesz ideje, feltölt többet az iwiw-re, én meg majd onnan jól lelopom :lol:
a kiscsajt amúgy sajnos egy hete nem láttam, sz@r ez az influenza szezon... de a hétvégén megyek, és meggyömöszkélem :) senki nem állíthat meg e szándékom kivitelezésében.
tegnap amúgy a lyányka az elõszobába volt számûzve. úgy elaludt kint az udvaron a babakocsiban, hogy a nõvéremnek nem volt szíve felébreszteni a vetkõztetéssel, ezért inkább félig-meddig kinthagyta. a kutya vigyázott rá :) legalább szegény eb is be volt engedve az ajtó hõn áhított túloldalára :)
mindenkinek szép napot!
tsók!
Nincs jelen
#7910 2009-02-09 11:29
- én
- Tag
Zolcsi! Köszönöm az üdvözlést és örülök, hogy van én névnap a naptárban! :D
Youlcsi! Te eltévesztetted a topikot! A csere-bere rovatba menj: Piri nénit cserélnék :D :D :D
Porshe! És minden kisgyerekes! A gyereket csipogóval kell fölszerelni és csak meg kell csipogtatni.... :D:D:D
Nincs jelen
#7911 2009-02-09 11:34
- sziszi32
- Tag
Látom, lassan úgy vagyunk a gyerekeink párválasztásával, hogy nyugodtan be lehetne nálunk vezetni a thaliban-t, ott döntik el ilyen szépen már szinte születéskor a gyerekek házasságát :D :D :D :D Csak valahogy ez a csador-szerkó nem jön be nekem... :D :D :D :D
Én elõre szólok, hogy undok dög vagyok (aki ismer, tudja, hogy igaz), hát ha még a fiamról van szó... :D :D :D Úgyhogy nem hiszem, hogy eszményi anyós lennék. Most megyek, dani ordit
Nincs jelen
#7912 2009-02-09 11:38
- én
- Tag
Kedves Sziszi! Itt jegyezném meg, hogy minden fiús anyós félti a fiát és rém undok tud lenni a menyével. Csak a tapasztalat szól belõlem!
Nincs jelen
#7913 2009-02-09 12:38
- Lisa
- Tag
Sziasztok MINDENKI!!
Húúú lesz mit átolvasni!! :D :D :D
Csak szerettem volna szólni, hogy itt vagyok megvagyok, nem voltam itthon (mint írtam) egész hétvégén, sem net közelben helyette halközelben :D :D :D ezt ha lehet pasektól kérdezzétek INTENZÍVEN, mert én ugye egy szerény lányka vagyok :D :D :D
Szóval jól vagyok megvagyok amint visszaolvasok és a mailjeimet is ÍROK!
Most még barátnõm van itt (ezer éve nem láttam) úgy hogy megy a tracsparti :D
Szép napot addig is és még jövök vigyázni :D :D :D
Sziszi: Neked külön kopp lesz az orrodra , méghozzá NAGY! :D
Roor : nem tudtam felvenni, bocsika...pótolom :D
Luci : ITT VAGYOK! :D
Nos MINDENKINEKpuszi utána meg írok értékelve, hogy ki hogy van :D :D :D
Nincs jelen
#7914 2009-02-09 12:40
- Lisa
- Tag
ZOLCSI: ami Veletek történt az meg egyszerûen fantasztikus...örülök tiszta szívbõl és MINDEN JÓT KÍVÁNOK !!!
Nincs jelen
#7915 2009-02-09 12:46
- én
- Tag
Pasek! Mit jelent az, hogy Lisa HALKÖZELBEN volt? Az amire én gondolok? Pfuj! Koszos a fantáziám... Pecáztatok! Vagy megint valami elektromos nemértem dolgot mûveltél?
Nincs jelen
#7916 2009-02-09 13:49
- sziszi32
- Tag
Szóval, Én. Amin keresztül megy egy édesanya a gyermekéért... nem is csoda, hogy némely anyós "meg van veszve" - ezzel persze nem igazolni kívánom az undokságot, és a szándékos disznóságokat. Tudnék én is mesélni, egész új sztorijaim is vannak már az én drága anyósommal...
Én úgy gondolom, egészen más, ha van egy egészséges szeretet és megbecsülés az anya-fia vagy -lánya közt, és egész más, amikor az anyós bejön, átrendezi a szekrényeket (mert a fia úgy szokta meg), a két napig suvickolt lakást vasárnap délelõtt (!!!!!) elkezdi takarítani, mert nem bírja nézni a disznóólat, kijelenti, hogy mindent megesz, aztán a (nagy gonddal elkészített, mócsingmentes) kaja felét a tányér szélére tolja, mert azt nem lehet megenni, ha valamelyik kaját nem eszem meg (mócsing, zsiros stb.), akkor kijelenti, hogy "mi" így szoktuk, na ezt azért én is sokallom, és persze én nem akarom ezt a példát követni. De undok is vagyok, és én bizony most sem hagyom, hogy a fiamat ok nélkül bántsa valaki... :D :D :D
Nincs jelen
#7917 2009-02-09 14:34
- judy1981
- Tag
Piri néninek megveszem a vonatjegyet, mehet. :D A kilókat - most nagyképû leszek - köszönöm nem kérem, jönnek maguktól is. (De Nellynek lepasszolhatod.)
Ezt ki is hagytam a tegnapi leírásból, hogy szombaton amolyan Judy módra indulás elõtt kb fél órával elkezdtem készülni, akkor került elõ a kosztüm a szekrénybõl... Na ja! Csakhogy a nadrág begombolásához hiányzott kb. 15 cm, a zakóban pedig nem nagyon mertem mozogni :S. Elõ a szövetnadrágokkal, fel is tudtam húzni kb combközépig :S. Már otthon akartam maradni - annak ellenére, hogy számítottak rám -, vagy kevésbé lettem volna elegante, mire a húgom megszólal, hogy vegyem fel az õ szalagtûzõs kosztümjét, így abban mentem. Még jó, hogy normális szabású kosztümöt varrattak... Bár nem gomboltam be a zakót, mert azért õ mellben mintha erõsebb lenne :D. Tegnap reggel rá is álltam a mérlegre. 55 kg tudom nem sok, de nekem rekord az eddigi max 52kg-hoz képest. Életemben 1x fordult elõ, hogy véletlenül arra járt a mérleg nyelve. Most meg lehet ruhatárat cserélni.
Szóval ha legközelebb kosztümöt kell felvenni, vásárlás - de csak akkor, mert még azt is kihíznám.
Most megyek ápolom a kutya lelkét :D
Nincs jelen
#7918 2009-02-09 15:09
- sziszi32
- Tag
Judy, ugye nem akarod, hogy most sajnáljalak, hogy ÚJ RUHÁKAT VEHETSZ, és még okkal is teheted! :D :D :D :D
Nincs jelen
#7919 2009-02-09 15:21
- youlcsi
- Tag
hát, lányok, én is az új ruhatáron gondolkodom... de nekem valami kisebb méret kellene tavaszra. sürgetném is már a metformin szedését, hogy még a jó idõ beállta elõtt ledobjam a kilókat, és ne járjak úgy, mint tavaly, hogy kb 3 hét után leesett rólam a vadiúj halászgatyóm :)
judy! 55 kiló? én annál tán többel születtem :lol: boldog leszek, ha egyszer 6-ossal kezdõdik a súlyom :)
ja, pirikéért pedig kimegyek az állomásra szívesen, csak jöjjön már! (ezt sem gondoltam volna soha, hogy egyszer vágyni fogok rá...)
Nincs jelen
#7920 2009-02-09 15:51
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Talán bántja valaki a kis Danibetyárt?????:D:D
Szól nekem és máris ott avgyok elerendezem a dolgokat!!:D:D:D
Szerintem minden anya egy önzõ "dög" a maga módján és ha a gyerekérõl van szó akkor anyatigrissé változik!!:D:D
Nekem teljesen mindegy mert én fiús is meg lányos anyós is leszek.És higgyétek el féltem mindegyiket!!!:D:D:D
A párválasztás meg teljesen az õ dolguk hiszen nem velem él majd együtt hanem a gyerekemmel.
Bár most ezt mondom aztán ha eljön majd az ideje akkor lehet , hoyg más véleményen leszek.Én nem szeretnék beleesni abba a hibába , hogy én mondja meg a gyereknek ki a hozzávaló és ki nem !!El kell fogadnunk azt akit õk választanak!!:D:DSajnos nálam is mondták , hoyg ez nem jó az nem jó a páromat is tiltották és mégis együtt vagyunk már több mint 14 éve és van három közös gyermekünk !!:D:DD
De majd meglátjuk milyen anyósok leszünk!!:D:D:DD:D:D
Sajnos engem a párom családja még a mai napig nem fogadott el és ezek után szerintem már nem is fog!!De valahogy nem is érdekel!!Ma megy vissza a párom a dokihoz a lábával és mondtam neki , hoyg elkisérem mire azt mondta , hogy ott lesz a huga inkább ne menjek !Hát tudtam , hoyg megy hiszen én senki vagyok én nem mehetek , de megmondom õszintén , hogy igy nem is mentem volna hiszen nem vagyok rá kiváncsi meg arra sem , hogy hogyan jópofizunk egymással meg kérdezi , hoyg vagyok aztán igazából nem is érdekli!!:D
Youlcsi!
Akkor adom én is piri nénnyét , de én nem vonattal hanem repülõvel küldöm igy elõbb odaér!!:D:D:D:D
Megjött krohácsolósom majd késõbb jövök mert van még mit irnom!!!!:D:D:D
Nincs jelen
#7921 2009-02-09 16:34
- sziszi32
- Tag
Luci, ez rémes... hogy ennyire ne fogadják el, hogy évek óta a pároddal vagy... bár nem lep meg, nem elsõ eset, amirõl hallottam. Nálunk is úgy van, hogy a fiam az Õ unokájuk, a férjem az Õ fiuk (normál telóbeszélgetés apósommal: szia - csókolom - a fiam hol van? - na akkor szó nélkül átadom a telcsit, de az após persze nem veszi észre magát). A sógoromék is inkább barátokkal vannak, azokkal nyaralnak (megjegyzem, nem is egyszer hivtuk õket nyaralni, hozzánk évente kétszer jönnek, mert nincs idejük, egyébként a "barátaik"kal hetente többször is buliznak, báloznak, kiruccannak ide-oda). Ennek egyik oka, hogy rémségesen irigykednek arra, ahogy élünk, s ha szerényen is, de (most már) kölcsön nélkül is tudunk némileg boldogulni. Az ezzel járó munkát persze nem irigylik, az éjszakába nyúló mûszakokat, meg a többit. Plusz, nem tudják megemészteni, hogyha pl. hozzánk jönnek, akkor háromfogásos ebéd plusz süti, amikor meg mi megyünk, akkor két-három óra várakozás, és egy (néha) nem túl extra kaja. Meg mi túl komolyak vagyunk, vagy mi... A sógorom, ha nem tudja elérni a férjem, felhív engem, s ha megkérdem, miben segithetek, akkor a válasz, szinte mindig az, hogy semmi, majd késõbb hiv újra. És olyankor egy órát is képes dumálni a "semmit" a férjemmel. És akkor még õk vannak megsértve, ha azt mondom, hogy úgy érzem, egyáltalán nem vagyok családtagként kezelve. :(
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-09 16:35)
Nincs jelen
#7922 2009-02-09 16:44
- Dusy
- Tag
igazatok van az önzõséggel :D :D :D D:
Nincs jelen
#7923 2009-02-09 19:26
- Györgyina
- Tag
Luci: lehet, hogy gyagya vagyok, de nem tudom mit mondott ma Neked az orvos. Tyúkanyód ilyen fontos információból nem maradhat ki, ugy hogy légyszi írd már meg, mi van. Vagy még nem is irtad? Mert olvalom a fórumot és még nem láttam, vagy láttam és nem vettem észre.
Kedves Édesanyák, Anyósok, Nagyik és minden rendû randú gyermekesek. Végre-végre csak ki provokálom, hogy legyen egy babafórum, ugyan is alattomosan ez volt a célom. Nagyon jó Judy fõész gondolata az állatkertrõl, én is menetek Veletek? Nagyon hiányoznak a kicsik nekem.
Dusy: mázlista vagy, hogy dajka lettél. Minden napod szép lehet. Jó egészséget a munkádhoz.
Nellykém, gyönyörûségem. Én már nem is tudom illik-e még százezredszer is leírni, hogy boldoggá tettél látogatásoddal és amikor kitetted lábad tõlem, már azon gondolkoztam, mikor láthatlak újra. Te egy élmény vagy. De errõl a fiúk szebben, többet tudnak írni. Örülök, hogy minden különösebb katasztrófa nélkül hazaértél.
Kutyabarátoknak: Marcuska kutyuska ma lett megnyirva és fürdetve. Illatos és gyönyörû. Bár nekem elõtte is az volt. De ma különösen szeretem simizni. Ez volt a mai napom fénypontja.
Remélem Nektek is kellemesen tellik a mai nap. Mindenkinek jó egészséget kívánok Györgyina
Nincs jelen
#7924 2009-02-09 20:05
- zotyesz
- Tag
Nelly
Hát örök harag amiért elmondtad,ebbõl már nem mosod ki magad mint a szomszéd pasiból sem :)
És nem menekültünk az ellenõrök elöl mi csak bemutattuk hogy lehet Pesten költség hatékonyan utazni.Különben sem tehetek róla hogy vagy álcázták a lyukasztókat vagy pedig nem volt jó.Keresgélni meg nem értem rá :).
Szerkesztette: zotyesz (2009-02-09 20:08)
Nincs jelen
#7925 2009-02-09 20:13
- Nelly
- Tag
zotyi :D:P
Nincs jelen
#7926 2009-02-09 20:17
- Pocak
- Tag
Luci, Sziszi, jó idegrendszerrel vagytok elszalajtva ha ezt bírjátok, én ha így kezelnének, felszólítanám a díszes bandát hogy húzzanak a p...ba!
Nincs jelen
#7927 2009-02-09 20:27
- judy1981
- Tag
sziszi: ha ismernéd az ízlésem, a pénztárcám, és a kínálat közötti össze(nem)függéseket, sírnál értem :D De ha még a pénztárcát ki is hagyjuk a játékból, mert fizetnék én többet is egy nadrágért, ha az különb lenne az olcsótól. Miután itthon kivégeztem minden butikot, bementem nem rég egy plázába, végigjártam az összes üzletet (a márkákat is), és anyám, dettó ugyan az az anyag, fazon, mint a kínai, amit a piacon árulnak! Ha mégsem, akkor is gusztustalan kinézetük volt. Vmelyik pénteken ismét benézek, de nem látok sok reményt. Pedig már nem a legkisebbet kell keresni :D
Györgyina: nem hiszem, hogy kizárólag gyerekkel lehetne menni. Ha mégis, vihetsz engem :D Az a lényeg, hogy olyan talit szeretnének a csajok, ahova a gyerkõcöket is lehet vinni. Mert ugye nem mindig vagyunk mi (jó)példamutató felnõtt emberek :D
Nincs jelen
#7928 2009-02-09 20:30
- zotyesz
- Tag
És szerinted az állatkertben ez mennyire változna Judy?
Nincs jelen
#7929 2009-02-09 20:33
- Nelly
- Tag
Zotyi ott lehet tombolni és gyereknek lenni :D:D
Nincs jelen
#7930 2009-02-09 20:34
- zotyesz
- Tag
Végül is új fogásokat lehetne tanítani rosszaságból a gyerekeknek
Szerkesztette: zotyesz (2009-02-09 20:35)
Nincs jelen
#7931 2009-02-09 20:37
- Nelly
- Tag
zotyi tudod hogy csak álca a szülõknek...a lényeg,hogy a felnõttek jól érezzék magukat :P:D
a gyerek meg bárhol jól elvan :D
mondom ezt én akinek nincs :D
Nincs jelen
#7932 2009-02-09 20:37
- zotyesz
- Tag
:) :)
Nincs jelen
#7933 2009-02-09 20:38
- sziszi32
- Tag
Kedves Judy, talán le fogsz nézni, de nekem a legjobb cuccaim AD1 Turkesztánból (azaz second handból) vannak, vagy pedig AD2 Neckermann és Quelle. Nem tudom, mennyire fekszik neked az utóbbi árkategória, de nagyon jó cuccaik tudnak lenni, bár pontosan el kell olvasni az áru leirását, mert az utolsó betûig igaz (néha: sajnos, hogy igaz), pl. ha nincs odapöttyintve a sztreccs szó, akkor hiába néz ki annak, akkor sem nyúlik. :D :D A quelle-boltokban hihetetlen, de van úgy, hogy 70%os árengedménnyel vásárolunk. :D :D (gondolom, ezeket a lehetõségeket is "kilõtted", úgyhogy biztos nem segitettem semmit ezzel a monológgal :()
Pocak, tudod, nem olyan könnyû elküldeni õket a p-ba, mert õk akkor is a férjem családja maradnak, és késõbb nagyon is bosszút tudnak állni minden beszólásért, minden egyes szóra emlékeznek és hánytorgatják, hogy azt is megbánod, hogy megszólaltál. És nem hagyják lekoptatni magukat az Õ fiuk és az Õ unokájuk mellõl. (Pár nappal ezelõtt történt: az após épp jóllakott, és mintegy viccbõl mondom neki, hogy akkor most már meg tetszik maradni (mármint nem hal éhen). Õ azt értette, hogy BENT tetszik maradni, és kiosztott, hogy õ most igenis kimegy PERMETEZNI, neki ne mondja meg senki, hogy jó idõben bent kell maradnia. :()
Nincs jelen
#7934 2009-02-09 20:38
- judy1981
- Tag
zotyesz: az állatkert semmit, de a gyerekek jobban érzik magukat, ha nem csak az üvegen látnak szarvast :D
Nincs jelen
#7935 2009-02-09 20:40
- zotyesz
- Tag
Szarvas az semmi majd amikor a krokit letámadják a vizben és elkezdik kihuzni na az már döfi lesz
Nincs jelen
#7936 2009-02-09 20:45
- Nelly
- Tag
hüle :D:D
Nincs jelen
#7937 2009-02-09 20:46
- judy1981
- Tag
sziszi: ha hiszed, ha nem, a quelle cuccok nekem is tetszenek, igazából azok jönnek be a legjobban, de a katalógusban nem bízom a méretezés miatt, boltot meg csak olyat találtam, ami a "már a kutyának sem kell" kategóriát árulja. De azért ránézek a neten, hátha csak én nem vettem még észre, hogy az út túloldalán van egy :D A second-hand, ill. kimaradt áruban 1x találtam pár értelmes dolgot, de igazn türelmem sincs hozzá :)
1x azért szétnéznék az outletben is.
Nincs jelen
#7938 2009-02-09 20:51
- pasek
- Tag
Sziasztok Emberkék! :)
Mesélõsre fogom a dolgot...
hétvégén voltunk Lisával Békéscsigán, ugyanis én onnan származom, jóanyám még mindig ott lakik, nekem már csak az állandó lakcímem van ott.
Ki szerettem volna találni valami érdekes elfoglaltságot, és mikor mentünk be a városba -ugyanis egy külvárosi lakótelepen lakok, melynek neve Lencsési- jött a nagy gondolat, hogy ki kéne nézni áztatni kicsit a horgászzsinórt. A városon keresztül folyik egy (nem folyó), minek a neve Élõvíz-csatorna, no ide mentünk ki kergetni a halakat
"Ha itt a tél, a hideg tél
a horgász szíve mit remél
mert nincsen hal, csak ko-ko-ko-kolbász
dalol a nagy Ho-ho-ho-horgász.."
No ezen az Élõvízen (otthon Körösnek hívják, hisz a Fehér-Körös vize folyik benne) gyerekkoromban rengeteget horgásztam, ismerem mint a tenyerem, így hát gondoltam elviszem Lisát, megmutatom Neki is. Meg nyáron egyszer mikor voltam otthon és lementem horgászni (nem halat fogni :D) beszéltünk telefonon közben Lisával, tudósítottam Neki, ebbõl következett, hogy arra a helyre kell menni, ahol akkor nyáron üldögéltem.
Most ugyan isteni idõ volt hétvégén, de nem üldögélõs horgászatot gondoltam ki, ennek megfelelõen kipótolandó a rettenetesen hiányos horgászfelszerelésem vettem egy mûcsalit. Szakavatottak kedvéért egy 13g dobósúlyú támolygó villantót, pici piros farokkal, arany színben.
Ha valaki nem ismerné annyira az ebbéli rejtelmeket, arról szól a nóta, hogy ezt a csillogó fémdarabot, amire jó nagy 3 ágú horog van gyógyítva bedobják a vízbe, és azt visszafelé húzva imitálja egy beteg kishal mozgását.
Megmutattam hogyan is mûvelik, vagyis én hogyan ugatom a horgászat ezen válfaját, azaz dobtam vagy hatot-nyolcat. Majd Lisa következett. Elsõre sikerült egy kb. 3 méteres dobás, ami szerintem hihetetlenül jó volt, tekintve hogy körbe fák, és ha nem eléggé körültekintõen dob az ember hát akkor "csúnyán megfogja a madár és nem ereszti"
Második dobás már jobban sikerült, folyásirányba felfelé 6-8 méterre a part mentén, olyan jó 2 méterre a parttól befelé. Elkezdte tekerni az orsót és ahogy kiért elénk a zsinór vége, már láttam azt a legszebb képet, amit egy horgász láthat, valami hal fordult a vízben, és egyértelmûen a horgon volt.
Õnagysága nem volt más, mint egy kb. 2 nyaras csuka. Lehetett 30 centi körüli,(40 centi a méretkorlátozás ebbõl a halfajból, meg egyébként is tilalom van rá már ilyenkor, ha jól tévedek) szép kis krokodilpofájú, de ilyen:
Esox lucus linné (ez az õ neve hííívatalosan)
http://www.tisza-to.hu/_user/oldal_imag … csuka1.jpg
Aztán kivettük, kiimádkoztuk a szájából a horgot, -még meg se harapott senkit- videó róla, és apád anyád idejöjjön, majd simogatás és vissza a vízbe.
Ezek után beszakítottam a cuccot, és mint aki jól végezte dolgát irány haza.
Ja elõtte egy Gyöngy presszó nevû mûintézménybe még betértünk, ott kifaggatott a csapos a horgász szerencsérõl és büszkén meséltem a zsákmányról.
Csak annyit akarok mondani, hogy aki tud, az nagykabátban is tud, ugyanis Lisának most volt elõször a kezében horgászbot.
Én meg vagy 5 éve hiába próbálok csukát fogni, csak a cipõsszekrényben sikerül)
Még egy rövid üzi a végére, ha nem bánjátok:
akiktõl kaptam privit, válaszolok, csak most még nem jött el az alkalom, mert mindenféle izé van köröttem, de már elolvastalak Benneteket :P
Szia Mindenkinek, szép estét!
Nincs jelen
#7939 2009-02-09 20:54
- Pocak
- Tag
Sziszi: nem olyannak tûnsz mint aki megijed a saját árnyékától! Ha az én feleségemet sértegetné a családom bármely tagja, én ugyan megkérném hogy tartsa már tiszteletben hogy az én párom, pláne ha az én házamban történik mindez!
Nincs jelen
#7940 2009-02-09 20:55
- Nelly
- Tag
Pasek ügyesek voltatok..illetve a dicséret Lisáé...én is imádok horgászni..Tisza tónál nõttem fel..nyáron tervezek is egy kis csónakból pecázást az apukámmal :D
Nincs jelen
#7941 2009-02-09 21:07
- sziszi32
- Tag
Pocak: a saját fiukkal is ilyen "kedvesek". :)
Nincs jelen
#7942 2009-02-09 21:27
- Pocak
- Tag
Sziszi: öröm lehet minden együtt töltött perc
Nincs jelen
#7943 2009-02-09 21:57
- sziszi32
- Tag
az. :D
Nincs jelen
#7944 2009-02-09 23:20
- arpapa
- Tag
pasek, lisa!
örülök a jó hétvégéteknek
egy jó kis tormás csuka :P nyámi
amúgy nyáron a Tiszán Nagykörûnél rámehetünk a harcsa, süllõ, kecsege,balin...miegymásra
csuka, csuka, harcsa
ponty, viza, kecsege
csupa csoda, csemege
itt a cápa HAMM :P
egyszer sikerült egy 5 kilós harcsát fognom még '96ban itt a Tiszán
üdv:á
Nincs jelen
#7945 2009-02-10 06:02
- Vicaa
- Tag
Na most aztán Pasek eztet én elolvastam Attilának és azt mondta, hogy jajj, de jó, akkor nyáron Szajlai-tó, Verpeléti-tó és csapatos horgászat betervezve!!! :) Igaz, Atti sem valami szerencsés a horgászatban, de lehet, hogy azért, mert ha kimegyünk mindig azt mondja, hogy na majd most kifogom én a nagy cápát! Ugye ha az ember fia meg cápára megy akkor a többi hal elijed :D
Lisa, ez igen!
Majd még jövök! Ez fenyegetés! :)
Szerkesztette: Vicaa (2009-02-10 06:40)
Nincs jelen
#7946 2009-02-10 06:26
- kukackonzerv
- Tag
Jó reggelt :)!
Csak egy szösszenet..
Bekukk néhány percre, olvasván Lisáék kalandos halfogó sztoriját :D egy pill.ra megrémültem ennél a résznél..
Pasek írta:
azaz dobtam vagy hatot-nyolcat. Majd Lisa következett
..mert azt gondoltam hirtelen Tejóóéég! Most Lisa következiik?? Vagyishogy Pasek bedobja Lisáát :D ????
És hirtelen kivilágosodott.., ÁÁÁ! csak nekem nagyon reggel van :D :D
Lisa! Te kis csukavadász! :D
Nincs jelen
#7947 2009-02-10 06:32
- aiolosz
- Tag
pasek írta:
Sziasztok Emberkék! :) Mesélõsre fogom a dolgot...hétvégén voltunk Lisával Békéscsigán,
Pasek, hiaba no, akinek muszaki ember letere ilyen jo irodalmi venaja van, az csak dicseretes es tisztelni valo...a pecazas meg mellekes. Vizi ember letemre en meg csak bogracsban fogtam halat :D
Nincs jelen
#7948 2009-02-10 07:18
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Beteg lett Beus! :( Szinte sejtettem! Ugyanis az apja már 1 hete benne van, miért ne kapta volna el õ is? Tegnap egész nap jó kedve volt, csak enni nem akart, ráfogtam, biztos jön (végre) a szemfoga. Este már úgy köhögött, hogy az erölködéstõl még az a kevés vacsija is kijött szegénynek amit megevett. :( Egész éjjel ugráltam vigasztalni. Egy jó dolog van ebben a betegeskedõs témában, az hogy utoljára tavaly októberben volt beteg. Szóval nem beteges fajta.
Luigi! Ez most jó vagy nem jó? Erõsebb lett a gyulladás?
Sziszi! Hát ezt már kiveséztük ugye párszor! :D Sajna a rokonokat nem tudjuk megválogatni! :( Most azt csodálom, hogy nekem még nem szóltak be! :D Ja a sorszámért nincs harag! Nem vagyok én olyan sértõdõs! :D Hozzatok 10 kecskét, 5 birkát, oszt vihetitek a jányt! :D Megvót az esküvõ!
Nincs jelen
#7949 2009-02-10 08:05
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek. Elsõsorban Beácskának jó egészséget. Akiss remélem hamar túl lesztek a betegségen.
Sziszi: gyûjsd a lóvét, mert a lyányok jegyajándékot várnak.
Judy: nekem mindegy hol veszed a cuccaid, de erõsödj és légy csinos. Kutyusnak simi, puszi. Ha depis vicc mesélés segít.
Lisa, Pasek: tudatom Veletek, hogy én már kifogtam az "aranyhalat", csak kitartás. Keressétek Ti is. És közben érezzétek nagyon jól magatokat.
Bonnye: gondolok Rátok ma. Legyen szerencsés napotok, drukkolok Nektek.
Motoros Ági: remélem túl vagytok a nehezén. Ebben reménykedve szeretettel ölellek Benneteket.
Evelin: Te gyönyörû nevû faluban lakó kisbogár. Irj már a többi társunknak is ide valamit Magadról. Szeretettel várjuk soraid.
Roor: dolgozol már? teljesen jól vagy? Ez kívánom Neked.
Anyuci: ma legyen jobb napod, mint az elmúltak voltak. süssön már végre Rád is a Nap. Gyerekeknek puszi ezer. És ha gondolod nevezz a Danikincs Baráti Körbe, mert tudd meg, hogy létszámilag Ti vagytok a legesélyesebbek. És ha már képben nem is láthatjuk a Drágákat, legalább írj már valamit róluk, mert itt sok a gyermekbarát Társunk. Örömet okoznál sokunknak. Sztorikat kérünk.
Capitány: jó egészségesnek látni testben és lelekben. Na áruljátok el Nekem, hogy mi is készül itt? Milyen boldogságra készültök? Ha nem titok, mert ha titok, akkor kifúrja az oldalam. És már igy látatlanban is nagyon irigy vagyok. Bocsi, de én is szeretnék örülni.
Akit itt nem emlitettem azokra is szeretetel gondolok és szép napot kívánva ölel Mindenkit Györgyina
Nincs jelen
#7950 2009-02-10 09:54
- Szimi
- Tag
Sziasztok:)
Luci kösz a receptet hogy felraktad,én tuti megcsinálom majd!!
Lesz tali pesten??De gyerekek ez déli oldal,délre csináljátok a talit:DD
Györgyinya,na majd felteszem az én kicsi tündérkém fényképét a többi aranybogárka közé.
pussz nektek,szép napot!!
Nincs jelen