#8001 2009-02-10 21:16
- Pocak
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Azért remélem tudjátok hogy most szíven ütöttetek, ennyi lappangó sörimádó! Aiolosz, ezzel a felhozatallal viszed a pálmát!
Nincs jelen
#8002 2009-02-10 21:28
- youlcsi
- Tag
judy!
kineveztem magam :) és örömömre a moderátorok tolerálták efféle ambícióimat.
khm... "bor és mámor"... kezdetben a "sör és másnap"-ra gondoltam, de az elég tré lett volna :P
egyébként elsõ söröm... nem is tudom. süldõ alkoholsitaként még üveg pezsgõvel nyitottuk a disco-s éjszakákat (olyan 13-14 évesen :O) aztán jött a vodka-narancsos korszak. igaz, az csak 1 estére szólt, de aznap hazafelé lefeküdtem az 51-es záróvonalára meghallgatni, hogy jön-e vonat :lol:
majd váltottam a sörre, és ez mai napig tartó szerelemnek bizonyult :) és lehet engem kövekkel dobálni, de kifejezetten odavagyok a jó magyar kommersz sörért, az "osztrák határig mászok" márkáért. ha van a kocsmában, akkor nekem nem is kell semmi más :) ja, de: ouzo!!!
egyébként az én életembõl kimaradt a meztelenül rohangálás (bár sörnek köszönhetõ volt a haver egy-pöcsben való futása -igazmondó vagy, vagy bátor?- miközben ordította bele a nagy büdös éjszakába, hogy "soha nem kaptok el élve!"), de hókupacba ugrottam már fejest kuka tetejérõl :)
amúgy mindenkinek szép éjszakát, mosolygós álmokat!
tsók!
Nincs jelen
#8003 2009-02-10 21:31
- roor
- Tag
Halika!
Pilli:gyógyulást a csecsebogyódnak!:D
Youlcsi:megsasoltam Ajsikát,tünemény az a kis manócska.:D
Luci talán holnap lesz,technikai problémák vannak.:D
Cuppanós mindenkinek.:D
pá
Nincs jelen
#8004 2009-02-10 21:50
- arpapa
- Tag
Judy :)
nagyon jó az elsõ sör(ök) történeted, köszönjük hogy megosztottad!
egy fõiskolás haverom és lakótársaik kitalálták a mindenre tökéletes választ, bizony-bizony. és hogy mi az? szerintetek?
mi más: kérek még egy sört!
nagyon jó :D
szép estét mindenkinek!
üdv:á
Szerkesztette: arpapa (2009-02-10 21:51)
Nincs jelen
#8005 2009-02-10 22:02
- zotyesz
- Tag
egy sör nem sör
két sör fél sör
három sör egy sör
egy sör nem sör...
Nincs jelen
#8006 2009-02-10 22:04
- arpapa
- Tag
:D Zotty! :D
Nincs jelen
#8007 2009-02-10 23:40
- sziszi32
- Tag
Ágica, merre vagy? Mi újság van veled? Hogy bírjátok a testvéred nélkül? Ugye, azért nem vesztetek el teljesen a fájdalomban? Vizsgálatok? sztómafenyegetés? (Nem olvastam máshol utána, úgyhogy bocsi, ha már írtál errõl...)
Szimi! Rendben van minden? Gondolnak ám rád is sokan!
Nori, jobban vagy lassan?
Lisa, ment mail, jó hosszú...
jóéjt mindenkinek :D :D
Nincs jelen
#8008 2009-02-11 00:11
- Dusy
- Tag
sziasztok
zotyesz ezt Én ugy ismerem, hogy egy láda sör 24 üvegbõl áll egy nap 24 óra (xd)
szerintem érted :D :D :D
sziasztok Jó ét
Nincs jelen
#8009 2009-02-11 04:23
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Nincs jelen
#8010 2009-02-11 09:12
- Szimi
- Tag
Na jóreggelt,mi ez a nagy csend??
Judy1981 ,köszi a megerõsítést,nekem is így rémlik valahonann hogy jégert lehet mértékkel.
szép napot Nektek!!
Nincs jelen
#8011 2009-02-11 09:15
- Szimi
- Tag
Mi ez??vihar elötti csend??cseten sincs senki:O
Nincs jelen
#8012 2009-02-11 10:53
- Györgyina
- Tag
Kedves Szimi! én igazoltan vagyok távol, mert elkapott az influenza. Ha majd feltámadok nem lesz üres a chet. A többiek meg délelõtt dolgoznak. Nincs vihar elõtti csend, remélem.
Pusz.
Nincs jelen
#8013 2009-02-11 11:09
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Igazolás a távollétrõl: kontrollon voltunk Danival a sebészeten. Reggel nyolcra mentünk, elsõk voltunk, mégis fél órát vártunk :D. Most értünk haza, Dani elaludt az autóban, én meg megyek a suliba. Puszi, népek.
Nincs jelen
#8014 2009-02-11 11:29
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na akkor ezt a scendet én most megtöröm!!:D:D:D:D
Technikai problémák léptek fel , persze nem nálam hanem a gépnél!!:D:D
Igy jár az ember ha kamasz fia van aki szereti bitorolni a gépet!!:D:D:D:D
No , de minden oké itten vagyok úkjra!:D:D
Voltam hétfõn dokibácsinál pofaviziten + B12 -öt is kaptam!!Panaszkodtam is nekije és megnézte a kezemet is ami nagyon fáj mire közölte velem , hogy ennek annyi!!!A körzeti dolkinéni is megnézte és ugyan ezt mondta csak õ még hozzátette , hogy lehet hogy valamikor még használható állapotban lesz!!:D
Most kapom a B12 + a vasat vénásan amibõl ráadásul 2 dobozzal irt fel!!:(:(
Ma voltam megint nála beadta a szurikat , holnap hivom a szövettan miatt pénteken megint szuri + szövettan eredménye!!:(
Hétfõn elég sokat kellett várnom rá mert ugyan tudta , hoyg ott vagyok , de elfelejtett!!:D:DMiután ennyire feledékeny a szülinapjára szerzek neki egy cavinton receptet!!:D:D:D:D
De volt elõnye is mig vártam rá mert a váróban találkoztam egy fiatal lánnyal aki vastagbél vagy crohn gyanús!!Sajnos a tünetei + a vérképe alapján megnyugtattam , hogy ez inkább a crohn!!:(:(
Mostanában egyre többet vagyok a dokinál és egyre több fiatalt látok akinek ez a baja!!
Miért van ez??Miért vagyunk egyre többen???Annyira elkeserit ez engem!!:(:(Ez a kislány is ha jól emlékszem egyetemista a lényeg , hogy neki is most mentek a vizsgák és most jött ki neki!Stressz a kiváltó ok???Akkor tanitani kellen a gyerekeknek , hogy hogyan vizsgázzunk stresszmentesen és akkor ha ezt tudod édes gyermekem akkor nem leszel egy életre beteg!!:(:(Mit lehetne tenni??vagy csak azok járjanak vizsgázni akik nem izgulnak vagy már betegek????Szóval ezen nagyon kivagyok!!Miért?Miért?Miért??????
Bár szó mi szó az én fiam tudhat valamit mert útálja a sulit és , stresszmentesiti magát igy nem lehet beteg mert nem tanul!!!:D:D:D:D
Ma viszont amikor mentem a dokibácsihoz egy elkeseritõ és szivszoritó dolgott tudtam meg!:(:(
Találkoztam horkolós nénim fiával aki a katétert szedte ki magából !Kérdztem , hogy hogy van a mama mire közölte velem , hogy hétfõn reggel meghalt!!:(:(:(Ez nekem nagyon szivhez szóló hiszen nagyon sokat segitettem neki , sokat beszélgettem vele , hogy egyen itattam amikor nem voltak nála és mindig beszélgettünk , hogy nyugodtan pisiljen hiszen van rajta pelenka!!Feladta szegénykém és már õ maga sem akart élni!!:(:(Mig mások az életben maradásért küzdenek õ a halált választotta!!:(:(Vasárnap este a fia még volt nála adott neki egy puszit amire még úgy ahogy reagált aztán szépen csendben elaludt és többé nem ébredt fel!!:(:(:(:(:(
Ennyi egy ember élete???Lehet , hogy én nem akarok megöregedni????Vagy erre mondjuk azt , hoyg egy szép halál???Hát nem tudom!!!
Most letaglóztatak titeket , de ezt ki kellett irnom magamból bocsánat érte!!!
No késõõbb jövök , de addig is figyelek!!:D:D:D
Nincs jelen
#8015 2009-02-11 11:49
- én
- Tag
Luci! Dehogy megvagy. Aggódtam! Nem voltál itt napok óta! A vas+B12 jót fog tenni. Reméljük, hogy jól felszívódik neked.
Sajnos sok idõs feladja, amit valahol meg is értek. Lerobbannak, másokra vannak szorulva, azt mondják, hogy ez már nem élet, mert talán egész életükben aktívak voltak, nem szorultak pelenkára, etetésre stb. A hozzátartozó szeretné ugyan ápolni, de ez két emberes. Sajnos! Én már háromszor átéltem ezt! Nem könnyû az ittmaradóknak!
A fiad sajnos azt kell mondjam, hogy jól teszi, hogy nem stresszeli magát, azért tanulhatna néha stressz nélkül. Bár nem ismerem, lehet hogy annyira okos és olyan jól megy neki, hogy tanulás nélkül is tud mindent. De tényleg vannak ilyen jófejû gyerekek még!
Puszillak! Vigyázz az össz csemetédre, ha tanul, ha nem akkor is a tied!
Nincs jelen
#8016 2009-02-11 11:52
- zotyesz
- Tag
Luci
Kapd össze magad mi hamarabb
Nincs jelen
#8017 2009-02-11 11:52
- Lucifer
- Tag
Én!
Nem kell aggódni hiszen a rossz pénz nem vész el!!:D:D:D
Az a baj , hogy lassan már a tésztát lehet átszûrni rajtam olyan lukas vagyok és a lényege , hoyg nem is hat semmit!!:(Csak kapom , de a vérképem ugyan olyan szar és megse látszik , hogy kaptam!!De inkább ez és nem a vér!!!:D:D
A fiam meg olyan okos , hogy a katonaságnál nincsen olyan rend mint az õ félévi bizijében!!!1-2:D:D:D
Nincs jelen
#8018 2009-02-11 11:58
- én
- Tag
Na látod Luci! 1-2 az is jegy! De szerintem csak viccelsz! Jah! Írtamn neked magánban!
Azt lehet tudni, hogy ennyi vértõl, vastól és B12-tõl miért nem javul a vérképed? Nem kéne egy jó hematológus is?
Nincs jelen
#8019 2009-02-11 11:59
- Lucifer
- Tag
Privit még nem olvastam , de majd megnézem!
Sajnos minden átmegy rajtam nem marad meg semmi és a doki se tudja miért!!!
A fiam jegye meg tök komoly!!!
Nincs jelen
#8020 2009-02-11 12:03
- én
- Tag
Luci! Egy ismerõsömnek van ugyanilyen gondja. Kapta így is úgy is a vasat, de maradt szar a vérképe. Aztán talált egy jó hematológust, aki nem tudom, hogy mit talált ki neki, de kezd rendezõdni a vasa!
Egyébként a bélbetegeknél és különösen az operáltaknál sajnos nagyon rosszul szívódik föl a vas! Ha érdekel, megkérdezem és megírom, hogy mit találtak ki az ismerõsömnek!
Nincs jelen
#8021 2009-02-11 12:16
- arpapa
- Tag
Luci!
mi történt a kezeddel?
szerintem nem a stressz az oka a betegségnek (stressz az régen is volt, amikor még az életért küzdöttünk az elemekkel és a vadállatokkal) hanem az ok az az , hogy nem tudjuk feldolgozni a nyomást/stresszhelyzeteket! mondom még egyszer szerintem!
szerintem meg kell tanulni lazábban kezelni az élethelyzeteket! nem szabad görcsölni, és olyan dolgokat is problémaként beállítani, amik valójában nem is azok. én is szembesültem magammal, hogy sokszor elõfordul(t) hogy bolhából kreáltam elefántot! érdemes önvizsgálatokat tartani, hogy bizonyos szituációkat hogy élünk meg. miért úgy reagálok,ahogy? lehetne esetleg másfajta válaszreakcióm is az adat szituációra? ezek fontos kérdések!!!
de azt én is tudom: nagy a hajsza, baromi nehéz ebben a világban, pénz kell szinte mindenre és az elõteremtése rengeteg stresszhelyzettel jár.
félre ne értsetek nem okoskodni akarok, csak több mint 20 év crohn-betegség után így látom a dolgokat.
Üdv:árpapa
Szerkesztette: arpapa (2009-02-11 14:19)
Nincs jelen
#8022 2009-02-11 13:07
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Pilli! Gyógyuljon meg gyorsan a szemed, hogy jöhess közénk!
Csajszim már jobban van! :D Tegnap délután egészen félelmetes volt, ahogy szótlanul a nyomomban kullogott. Mint egy minizombi. Ma már hallani a hangját is, és már rosszalkodott is! Milyen buli csapdosni az ajtót! :P Csak ez a fánya orrszívó ne lenne! Sõt már segített a mosógépbe a ruhákat beledobálni. Étvágy az még nuku, de legalább már láza nincs! Szegényt becsapja a napsütés. Már hozta a kabátját, meg fogta a lakáskulcsot, hogy megyünk. Ott állt az ajtóban, de nem érti még, hogy ilyen szélbe betegen nem kellene kimenni, jó az ablakból is nézelõdni.
Rajtam eddig még nem fogott ki! Lehet agyon se lehet csapni, habár még nem próbáltam! :D Igaz tegnap délután olyan szamba volt bent, hogy még a brazil szambaiskolások sem tudják úgy riszálni, mint ahogy azt a bélésem csinálta :D, de ennyi, habár kicsit kapar a torkom.
Nincs jelen
#8023 2009-02-11 13:12
- akiss
- Tag
Mindenkinek aki beteg jobbulást!
Arpapa, egyet értek veled. Én is mindenen felkapom a vizet, állandóan görcsölök kis apróságokon. Most próbálgatom a lesz@rom bogyót. :D
Nincs jelen
#8024 2009-02-11 14:25
- arpapa
- Tag
Örülök Akiss!
azt gondolom, hogy nem mindig a körülmények a rosszak (nem lehet külsõ dolgokat, személyeket hibáztatni), hanem ott van a hiba, hogy hogyan reagálom le a szituációt!
én legalábbis ezt a csapásirányt követem, ha valami nem tetszik, akkor megvizsgálom magamban hogy miért is nem tetszik. megpróbálom minél több szemszögbõl értelmezni a dolgokat.
további szép napot!
Nincs jelen
#8025 2009-02-11 14:40
- Lisa
- Tag
Sziasztok, megvagyok én is, jelentkezésem hiányának oka, az hogy benyaltam vlmit és megyek a doki bácsihoz!
Legyetek jók és vigyázzatok egymára!
Nincs jelen
#8026 2009-02-11 14:49
- én
- Tag
Lisa! Csak nem megcsókoltad azt a halat mielõtt visszadobtad? Lehet, hogy tõle van a baci? :D:D:D
Vigyázz magadra! Gyógyulj!
Nincs jelen
#8027 2009-02-11 14:50
- arpapa
- Tag
Lisa!
gyógyulj meg mielõbb!
Nincs jelen
#8028 2009-02-11 16:15
- nori
- Tag
Milyen lelkes sörivók vannak erre felé..sajnos én nem tartozom közéjük,biztosan mert eddig csak zsny minõségüt kóstoltam és az a bódulat keserû utóíz,brrr...nem vonzó...
Milyenek a lányos sörök,amik nem maró alkoholosak,vagyis esetleg kevésbé van meg az az utóíz? Márkanév érdekel..:)
Mindig irigykedtem mikor nyáron olyan jóízûen lehörpintik kaja után a hideg habos nedût,de nekem nem jön be..majd ha a bendõm ízlel minõségi (érsd még hozzá jó drága is) :) sajnos több dologgal vagyok így,akármilyen bort se tudok lenyelni,csak ami kicsit jobb minõségû,nem a címkét nézve,egyszerûen a számat összehúzza a savanyúsága pl.és nincs tovább.
Pálinkát soha nem ittam,beledugtam a nyelvem esetleg,na meg egy kicsit a mézesbõl..ezért ha ittam (jaj de régen már) akkor maradtam az ütõs töménynél,de csak még jólesik,akkor tudom mit beszélek,hol vagyok,haza is érek:)
Ma már nincs görcs,hál" istennek,ettem egy kis krumplipürét,teáztam,megittam egy tápot,talán megmaradok:)
Ti gondban vagytok a 38/40-es mérettel? Ahhh... nekem még a 12-es gyerek méret is néha nagy!!!! A 34-es felnõttméret felet meg mikor kicsit vagy 5-10kilóval több voltam..szóval ha van felesleges kis ruha,jöhet=D
Különben soványnak is rémálom vásárolni,én útálom a köldökig érõ polókat pl,ki van a veséd,fázol,de mindent akkorában gyártanak,mint a nadrágokban a sekély,köldök alattiak a rémálmom,amiket a zipzárja kb.3cm,amint leülsz fél bugyid kilóg belõle..szorít,normális nadrágokat soványaknak még nem találtam,ezért egy idõben csak tréning ruhát hordtam meg cica nadrágot tunikával,mert egyszerûen nem volt más választásom.
Most a pizsama nálam a divat:)
Nincs jelen
#8029 2009-02-11 16:17
- nori
- Tag
Sziszi,
az orchideád mesés!!!! A jácintról nem is írok semmit,külön kedvenc,az illata bódító:)
Nincs jelen
#8030 2009-02-11 16:41
- Marthuska
- Tag
Nori! Örülök, hogy már jobban vagy!:):) Talán egy kis "Badacsonyi Szürkebarát" ? :):) Vagy az sem?
A túl savanyú borokat én sem szeretem. A sör nekem is keserû! :D:D
Nincs jelen
#8031 2009-02-11 16:46
- arpapa
- Tag
Nóri!
ha sörözni szeretnél ajánlom a búzasört (pl Edelweiss) az nem keserû.
Nincs jelen
#8032 2009-02-11 18:11
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na itten vagyok megint!!
Lisa!
Az üzidet megkaptam!!:D:D:D:D:D:D
És örülök , hogy itt vagy!!!Nagyon gyorsan tessék meggyógyulni mert nem leszünk jóban!!!!!!:D:D
Vicaa!
Mi van veled???Jobban vagy már!!
Pilli!
Mihamarabbi jobbulást neked!!Láttam henceged az iwiw-en!!:D:D:D:D:D
Azért ha tudsz ird meg milyen volt a két szülõ találkozó!!!!!:D:D:D:D:D
Nori!
Örülök , hogy kezdesz jobban lenni!!A pizsamaparty is nagyon jó!!!!!:D:D:D:D:D:D
Szimi!
Ha jégert iszol akkor vigyázz és csak csendben tegyed mert Judy és Roor lecsapják a kezedrõl!!:D:D:D:D:D:D
Sziszi!
Nagyon szép a virágod!!!:D:D:D:D
Remélem minden oké nálatok és Danika is jól van mert azt nem irtad mit mondotta doki!!!!
Én részemrõl a te táborodat képviselném ha engeded mert én kimondottan nem szeretem a sört , de a páleszt se viszont a bor bagyon szeret engem!!!:D:D:D
De pl ilyenek jöhetnek:martini , vodka - narancs , bailles , csoki - tojás és bármi más krémlikör , pezsgõ , malibu - almalé . Na ennyi egyenlõre elég lesz!!!:D:D:D:D::D
Arpapa!
Teljesen be van keményedve a vénám a jobb kezemen és ráadásul még fáj is!!!!:(:(
Bocsi ha valakit most kihagytam nem volt szándékos , de ez a lemaradás átka!!!:D:D:D
mindenkinek puszika!!!:D:D:D
Nincs jelen
#8033 2009-02-11 19:08
- sziszi32
- Tag
Luci, most már biztos, hogy anyámnak ikrei születtek, és téged elcsórtak mellõlem :D :D :D A martini, vodka narancs, csokilikõr, no ezekkel engem nagyon el lehet csábitani! :D :D :D Nincs sok idõm írni, de azért azt megirom gyorsan, hogy a dokinál minden rendben volt. Most már elárulhatom, hogy zabszem-effektus volt, mert úgy tûnt nekünk, hogy nem ott húzza össze a fenekét, ahova a lyukat varrták, hanem valami fél centi különbséget láttunk... A fõorvossal beszéltünk, s mondta, hogy bár nyolc hónapja volt mûtve, két év az, amire beállnak az izmok úgy, ahogy kellene. És hogy õk pontosan középen varrták ki a nyílást, csak nem egyformán gyógyulnak az izmok. A két hetes pocakheg alig érdekelte, látta, hogya pulyám összevissza rohangál, jókedvû kiskópé, látta, hogy nem gyullad, nincs baj (ha lett volna, már rég ott dekkolnánk ismét :)). Úgyhogy örülök, bár nem fogtam fel még. :D :D :D
Tegnap este kicsit érzékeny állapotomban voltam. Ugyanis eljutott, hogy utánunk van ez a rémálom. A chat-esek értik. Tõletek elnézést kérek, porshe, zotyesz, hogyha túlzottan is nyavalyogtam. :D :D
Popó rózsaszin, tökéletesen gömbölyû, puszilgatnivaló (bár, amikor gyanús a pelus illata, valahogy mégsem vágyom rááááá :D)
Az orchidea nagyon érzékeny virág. Következésképpen, amikor ide költöztünk, az összes túlélõ tipus, az ibolyák, kaktuszok, egyéb szukulens kipusztithatatlan növények megzakkantak, és kampec volt nekik. Kaptunk pár orchideát, cserepest, és azok a kis érzékenykék fél évet viritottak, aludtak egy kicsit (fél év pihenõ), és most megint rákezdték... (tényleg csak a szokásos mûtrágyát kapják, bár lehet, dani titokban lepisili õket :D Igaz, az ablakaink olyanok, hogy mikor be vannak zárva, akkor is szépen lengedez a függöny, ha kint fúj a szél... lehet, hogy a magas páratartalom teszi?
... vagy tényleg Dani pisili le õket... ? :D :D :D
Nincs jelen
#8034 2009-02-11 20:27
- Dusy
- Tag
sziasztok
szép estét nektek és jó éjt!
Nincs jelen
#8035 2009-02-11 20:43
- zotyesz
- Tag
Sziszi nincs miért elnézést kérned
Nincs jelen
#8036 2009-02-11 20:53
- Györgyina
- Tag
Sziszi: megtisztelsz a bizalmaddal Bennünket. Mi is izgulunk Danikáért és a többi csöpségért, hát Te hogy izgulhattál. Nagy öröm látni, hogy minden rendben. Ezer csók és puszi Neki. És Nektek is.
Nincs jelen
#8037 2009-02-11 20:59
- roor
- Tag
Halika!
Nyügi vagyok.:D
Nóri:örülök a sikerednek,tessék gyógyúlni,hízni sokat,a tömény ivászatban rám számíthatsz,cicust ha beszerzed képet róla.:D
Sziszi drága:nyavajogj,érdekel!:D Virágok gyönyörûek! (Csöndben súgom meg,Lucinál is van ám gyerekmunka.:D )
Képeket még a kis hódítóról.:D
Györgyina:ölelés és puszi.:D
Mindenkinek cupp,sok,finom :D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8038 2009-02-11 21:24
- sziszi32
- Tag
roor, sejtettem... hiszen mindenki a saját bûnét ismeri fel a másikban :D :D :D
Nincs jelen
#8039 2009-02-11 21:51
- roor
- Tag
Halika!
Sziszi drágám,ez jó.:D:D:D
Akkor akire azt mondom zabás......akkor az az én bûnöm?!:D:D:D:D:D
Joccakát
pá
Nincs jelen
#8040 2009-02-12 01:10
- sziszi32
- Tag
Hááát... :D Egyébként régen hallottam ezt a dolgot, és nagyon elgondolkodtatott. Most estem be ide, esti danirosszcsontoskodás, utána takarítónõõõ-re játszottam, most meg ki vagyok nyúldosva.
Egy nemes és bölcs gondolat: férfiak! Ha kétségeitek vannak feleségetekkel, barátnõtökkel kapcsolatban, eléggé szeret-e titeket, akkor nézzétek meg a pipere-szekrényét. Ha van benne elektromos epilátor, akkor TUTI, hogy szeret titeket, mert épelméjû nõ ezt a kínzást csak szerelembõl hajlandó kibírni!!!! Ezt az önfeláldozást mással nem lehet magyarázni és megérteni! :D :D :D
Luci: jókat vigyorogtam a cikis képek pps-en... :D A bálna egész bejött... még cicciolinának is tudna újat mutatni :P
Nincs jelen
#8041 2009-02-12 08:13
- Györgyina
- Tag
Jó reggelt Mindenkinek. Ma itt süt a nap és egész elfogadható az idõ. Kicsiknek, Nagyoknak derüs, egészséges napot kívánok. Még egy kicsit gyengélkedem, de megmaradok állítólag. Én mondjuk konkrétan ezt nem fogadnám le nagyobb összegre, de hát mindent ki kell érdemelni. És talán még nem vagyok elég érett a gyógyulásra. De a kedvem az jó, a lelkem békés és az a kis megfázás meg majd elmúlik, ha takonyúrnak kedve lesz hozzá. Én szidom, ûzom, de még tartja állásait, de egyre gyengül az ellenállás, mert ellenállhatatlan vagyok.
Puszi Mindenkinek és jó egészséget. Ti se adjátok fel, mi vagyunk az erõsebbek.
Nincs jelen
#8042 2009-02-12 09:10
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Györgyina drága, gyógyulj!
Nincs jelen
#8043 2009-02-12 09:59
- Györgyina
- Tag
Köszönöm Pocak! Lehet, hogy a sör hiánya tette ezt velem?
Nincs jelen
#8044 2009-02-12 10:35
- Pocak
- Tag
Györgyina: úgy gondolom más logikus magyarázat nincs!
Nincs jelen
#8045 2009-02-12 10:42
- Györgyina
- Tag
Pocak: ha elõbb tudom, sok kíntól szabadultam volna meg, hát miért nem mondtad elõtt Barátom. A barátság kötelez. Máskor légy résen, hogy mikor mire van szükségem. Na Rád gondolok szenvedésem minden pillantában.
Csókolom bölcs kopoltyúdat.
Nincs jelen
#8046 2009-02-12 10:53
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Györgyina: olvastalak, szokás szerint, este írom a választ! :D :D
Roor, most megyek a postára :D
Nincs jelen
#8047 2009-02-12 10:54
- arpapa
- Tag
megfázásra forró grog, rumos tea
s még a kedv is felszárnyal :D
Nincs jelen
#8048 2009-02-12 11:05
- Szimi
- Tag
Sziasztok!Györgyinya gyógyulj meg mihamarabb!!!
Nem nagyon tolongtok az oldalamon:D:D
Ha van valami a talival kapcsiban írjátok már ki lécci,lehet eljutok én is,jó lenne már élõben is látni titeket!!No meg persze jégerezni:D
nekem miért nem jelennek meg a vigyorgó sárga fejek??a mosolygók is bevannak kapcsolva pedig.
Szép napot nektek!!
Nincs jelen
#8049 2009-02-12 11:10
- Györgyina
- Tag
Drágáim! Mindenkinek köszönöm a jó kivánságokat. Szimi, ne izgulj, én sem tudok mosolygót küldeni, de én szabadnak érzem magam ettõl, mert irásban azt küldök amit akarok, nem vagyok kötve a lehetõségekhez. És most Neked egymillió puszit és ölelést küldök.
Árpapa: Te aztán tudod mi a módi. Érezzétek jól magatokat utatokon. Várlak egészségben, boldogságban haza.
Sziszikém: mindenkine meg van a maga ideje, tudom. És várom. Danibatyunak puszi.
Nincs jelen
#8050 2009-02-12 11:36
- Nelly
- Tag
Sziasztok
Szimi szünetet kell a szó után raknod és úgy a mosolygót :D
Györgyina gyógyulj meg mihamarabb..
Én meg eszek egész nap :P ma nem dolgozom..hízlalom magam :D
Nincs jelen