#8051 2009-02-12 11:39
- Lucifer
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Halihó!
Sziszi!
Köszönöm , hogy azért irtál mi volt a dokinál!!Persze , hogy zabszem ez teljesen normális dolog!!!!:D:D
De nagyon örülök , hogy minden rendben van Danikánál , de hát nem is lehetne más képppppp!!:D:D:D:D:D
Testvérek??De jó is lenne!!Bár én már nem tudom megkérdezni apukámat , hoyg vajon merre is járt éppen akkor amikor én készültem!:D:D:D:D:D
Látod nem véletlen hasonlitunk egymásra és még az anyósokat is jól kifogtuk!!!No mindegy !!!Talán ezért is értjük meg egymást ennyire!!!!:D:D:D:D:D
Györgyina!
Drága tyúkanyóm nagyon nem jó ha beteg vagy!!Tessék mihamarabb rendbejönni mert aztán baj lesz!!:DGyorsan küldöm neked a gyógyulj gyorsan bogyókat!!!!:D:D:D:D
Vigyázz nagyon magadra!!!
Szimi!!
Te kis ravasz!Már megint a jéger??:D:D:D:D:D
Mi is nagyon szeretnénk megismerni téged és nem kell izgulni nem fogsz kimaradni belõle te sem!!!:D:D
Még mi sem tudjuk pontosan mikor és hol , de a tali topikban minden benne lesz ha már tudunk valami konkrétat!!
De ezt most egyáltalán ki is szerveziu???:D:D:D:D:DD:D:D
Hivtam ma a dokibácsit szövettan ügyében , de nincsen meg!!!:(:(
Nem tudom , hogy ennek most örüljek vagy ne???No mindegy majd holnap megyek megint hozzá szurira aztán meg hivom jövõhéten csütörtökön az eredmény miatt!!!:D
Most megyek vásárolni oszt fõzök , de még jövök ne menjetek messzire!!:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8052 2009-02-12 11:56
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki! :D
NO látod ez az amit nem lehet tudni, hogy Jó-e hogy még nincs eredméyn, de úgy is lesz úgy hogy ne izgulj legalább addig miatta, no ezt könnyû mondani, tudom..én is így voltam a szövettanos dolgokkal, akkor Te is azt mondtad Luci, hogy jó lesz...most én, hogy SZURKOLOK miatta.
Györgyina: jobbulást kívánok Neked,én is nagyban nyomom a megfázit, vagy vlmi komolyabbat még nem tudni, doki bácsinak nem tetszik, hogy fáj a nyakam (hamarább fájt mint hogy lázam lett volna) no mindeg yfelírt egy jó adag Cifrant és majd meglátjuk, de legalább nem haladt ma a 39 fokhoz :D :D :D örüljünk mindennek :D
Én : JAJ csak nem a halacska a hibás, én visszadobtam, meg is könyeztem, remélem, hogy nem vette nagyon zokon és kívánság nélkül Õ megdobott egy kis nyvajával :D ááá bizti nem :D
Megkaptam a képet köszönöm szépen :)
A tali ügyben dugjuk a fejönket és akkor tuti loesz belõle vlmi :D meg hát amúgy is, mindig volt :D
Arpapa: jó látni Téged intenzíven itt, és legalább elméletben sörözni Veletek! Legjobb ital a földön...na jó egyenrangú a Tokaji aszúval és a pezsgõvel...vagy mégsem...mindegy én nagyon szeretem!!!
Nagyon jó lenne végre rendbe jönni, szorít a határidõ, holnapra egy Kispál koncertet terveztünk Miskolcra úgy hogy MENNI KELL, ahhoz pedig JÓL kell lenni, úgy is leszek :D :D :D
Vicaa : Veled mi újság vlmi baj van...hívtalak? Ha tudsz akkor értesíts, már ha nemvagyok túlon túl tolakodó, akkor ne.
Bánatos: írj címet és akkor küldöm a Kiskakkukkot :D bocsánat ha túl sok "k" írtam :D
Ánya: jönnek hûségesen a küldözött dolgok, köszönöm szépen, majd beszélünk is róla, úgy az igazi...tessék pihizni és punnyadni ahogyan Te is szeretsz.
Zsenikém: remélem, hogy minden ok. Veled, de nagyon el vagy foglalva...vigyázz Magadra nagyon!
Jó melózást vagyis kitartást a munkához inkább...
Puszi Nektek!
Nincs jelen
#8053 2009-02-12 12:02
- zotyesz
- Tag
Árpi
Elindultam majd csörizlek.
Nincs jelen
#8054 2009-02-12 12:06
- Nelly
- Tag
A TITOK NEKED !
http://www.youtube.com/watch?v=wHoPeXLx … re=related
Bármit megtehetsz!
http://www.youtube.com/watch?v=Wuh17wuX … re=related
MINDENKINEK :D
Nincs jelen
#8055 2009-02-12 13:11
- arpapa
- Tag
Igen Lisa most sokat vagyok itt, miden változik (már majdnem én írtam a legtöbbet az elmúlt napokban :D )
Jó Kispálozást Kívánok!!!
köszönjük szépen a videókat Nelly! :)
jó hízlalást :P
lassan készülõdök, megyek Zotyeszért Szolnokra, onnan meg Telkibánya.
asszem lesz mobilnetünk, ha igen, majd teszünk fel friss infókat (pl: ki bírta tovább a pálesz kúrát :P ) és persze szemmel tartunk Benneteket :D
Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
ÖRÖM HASSA ÁT TELJES LÉNYETEK!
szeretettel:árpapa
Nincs jelen
#8056 2009-02-12 14:07
- Nelly
- Tag
Árpi zotyi és aki még ott lesz érezzétek nagyon jól magatokat :)
Nincs jelen
#8057 2009-02-12 14:38
- Györgyina
- Tag
Kedves Luci! köszönöm a jókivánságodat, ami rajtam múlik, megteszem. A Te kitartásod és szorgalmad példamutató. A szövettan pedig csak jó lehet, nincs választás. Ne igzuld össze magad. Tyúkanyód imátkozik a jó eredményért.
Lisa: kedves sorstársam. Te vagy jelenleg rosszabb helyzetben, mert én csak" paraszttaknyos" vagyok, vagyis lázam még nincs. A Kispál és a borz nenéjét én is szeretem, úgy hogy kutya köteleséged elmeni a koncetre jó egészségben. Aztán ide bevésni mi volt, hogy szórakoztál. Kényeztesd magad, én is azt teszem. Gyógyulj hamar.
Nellykém: a videódat csak látni tudtam, hallani nem, de nagyon szép. Henyélj, egyél........, élvezd a szabadnapod. És este tudod talizunk. Majd jól kidumáljuk a pasikat, most úgy sem tudnak válaszolni.
Árpapa: áldás, békesség legyen Veletek utatokon. Érezzétek jól magatokat.
És minden egyéb Rendû Rangú Betegtársam: köszönöm a jókivánságokat, de ne legyetek betegek, jelentem, nagyon rossz. Egészségben, derüben teljen napotok.
Nincs jelen
#8058 2009-02-12 18:06
- sziszi32
- Tag
Luci, az én apukám sincs már meg! :( Szóval akkor kezdjük az elején: merre járt anyukád 1976 környékén? Vagy az enyém? Valami lesz a dologban, de ha a végén kiderül valami vérségi kötelék, akkor hivatalosan is szesztestvérekké üttetjük magunkat roor-ral! :D :D :D
Lelki kielégülésem megtörtént ma: a hobbiboltban otthagytam egy aranyos kis összeget, az eladónõ nagy-nagy örömére (és férjem bánatára). :D :D :D
Danival vendégségbe voltunk, ahol két és fél órán keresztül egyfolytában szaladgált. Most szépen szunyázik, de én is kinyúltam, úgyhogy mejek pihizni. Puszi mindenkinek!
Nincs jelen
#8059 2009-02-12 21:09
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Na mi van itt??Megtámadta az influenza a fórumot??:FD:D:D:D:D
Úgy látszik a fórumnak nincsen virusirtója!!!!!!:D:D:D:D
Lisa!
Jól van na!!!:D:DTudod ha más van ilyen cipõben akkor könnyû nyugtató szavakat mondani!!De ha te vagy benne akkor az megint teljesen más!!:D:D:D:D
Minden okés lesz értettem!!!:D:D:D:D:D:D
Ha a takonykóóór marad is , de azt a lázat tessék nagyon gyorsan eltüntetni még a közeledbõl is!!!!!!:D:D:D
Györgyina!
Azért nem igy van ez!!!Tessék neked is minél elõbb meggyógyulni és nem aztat mondani , hoyg a tiéd semmiség!!!Mindegy milyen lehetsz még lázas is!!!!:(:(
Köszönjük , hoyg adtál infót Mercyrõl!!!
Sziszi!
Én 1974 - es vagyok!!!Sajnos apukám részérõl nem ismerem egyik rokonomat se tehát szerintem lehetünk nyugodtan rokonok!!!Illetve szesztestvérek!!!!:D:D:D:D
Árpi és Zotyesz!
Nagyon jó hétvégét kivánok nektek és azoknak akik még veletek vannak!!!:D:D
Legyetek nagyon jók érezzétek jól magatokat és azért ne igyatok sokat!!!!!!:D:D:D:D:D
Mindenkinek aki beteg mihamarabbi gyógyulást kivánok!!!!!!!!!!Gyógy bogyó megy nektek!!!!:D:D:D
Vicaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roor!
Drága fenséges fenség!
Már egy szösszenetet sem irsz??:D:D:D:D:D
Manó!
Érezzétek ti is jól magatokat vigyázzatok magatokra!!!!:D:D:D:
Nincs jelen
#8060 2009-02-12 21:21
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Bekapcsoltam minden tûzfalat, vírusirtót nem szeretném elkapni tõletek az influenzát. :D
Ma megérkezett az angyalkám, és nagyon-nagyon örültem neki :) Köszönöm szépen öröm volt kibontani! Tényleg igazi személyes ajándékot kaptam, de nem is mesélem most el, hanem holnap felrakok egy képet róla!!!!! A postásunk elhozta a melóhelyre mert tudta hogy ott vagyok, és így az egész napom szebb lett :)
Mindenkinek jobbulást kívánok aki beteg, szedjétek össze magatokat mert pár hét múlva Pesti tali lesz és addigra mindenkinek meg kell gyógyulni!!!
Árpi-Zotyesz ezt már ti nem tudom mikor olvassátok, de jó szórakozást és kellemes pihenést kívánok....az agysejtjeiteket pedig csak mértékkel pusztítsátok el! ;)
Nincs jelen
#8061 2009-02-12 21:32
- Lucifer
- Tag
Sziszi!
Drága hugicám!
Lenne egy nagy kérésem feléd !!
Te biztosan szoktál csinálni kuglófot!!
Tudsz nekem valami jó receptet adni??????:D:D:D:D:D
Ha valakinekvan még jól bevált kuglóf receptje azt szivesen veszem!!!!!!
Nita!
Tiramisu recept!!!:D:D::DD:D
Köszönöm szépen mindenkinek!!!!!
Csavargók fiúk lányok merre vagytok????????????????????????????????????
Nincs jelen
#8062 2009-02-12 21:46
- roor
- Tag
Halika!
Szösszenek egy rövidet!:D:D:D:D
Kellemes dolgos napom volt,de mingyá leteszem magam.:D:D:D:D
Minden rendben,csend és béke honol Kingitanga palotájában.:D:D:D:D
És egyik kedvencem volt vacsira:sóbavízbe krumpli vajjal.:D:D:D:D
Sziszi drága:tenyérdörzsi,nyálcsorgi,naptár és óralesi.:D:D:D:D
Fúúú már alig várom hogy idecuppanjon hozzám.:D:D:D
Köszönöm,de ezzel még nincs elrendezve!:D:D:D:D
De ezt majd megdumáljuk.:D
Joccakát,báránykás szép álmokat!:D
pá
Nincs jelen
#8063 2009-02-12 21:56
- aiolosz
- Tag
lucifer2007 írta:
Ha valakinekvan még jól bevált kuglóf receptje azt szivesen veszem!!!!!!
Cica kuglóf
Hozzávalók:
60 dkg liszt (fele rétesliszt fele finomliszt), 0,5 l tej, 2 dl olaj, 1 tojás, 1 kocka élesztõ, 25 db édeske (édesítõszer), kakaópor.
Elkészítés:
Langyosítsuk meg a tejet és tegyük bele az édesítõket, hogy elolvadjanak. A lisztet tegyük egy tálba és csináljunk mélyedéseket, amelyekbe öntsünk a tejbõl 2 dl-t, és ebbe az élesztõt morzsolva. Ha az élesztõ elolvadt, villával keverjük össze, míg kissé kovászos lesz. Ezután várjunk, hogy kicsit megkeljen. Itt az élesztõ nem fog följönni, de ettõl ne ijedjünk meg. Ezután tegyük bele a tojást és az olajat. A maradék tejjel dagasszuk össze a tésztát, hogy jó lágy legyen, s ha kell adhatunk még hozzá kevés langyos vizet. Most tegyünk a fele tésztába kakaóport és kelesszük meg. Ha megkelt, a világos tésztát tegyük gyúródeszkára, nyújtsuk meg kicsit, tegyük rá a kakaós tésztát, kissé nyújtsuk rá, tekerjük föl az egészet, tegyük kuglóf formába (de akár egy magasabb lábosban is kisüthetõ) és elõmelegített sütõben ellenõrzés mellett süssük ki.
HAMIS TIRAMISU
Hozzávalók: 1 csomag babapiskóta
1-1.5 dl hideg kávé ( én ha sietek sima porkávét használok)
2 tojás
8 dkg cukor
egy pici konyak vagy konyakaroma esetleg rum
tetejére cukrozatlan kakaópor
1 csomag vaníliás pudingpor
2,5 dl tej
esetleg egy csomag túró
A tojássárgájákat kikeverjük a cukorral, amíg világos, sûrû krém lesz belõle.
A pudingport megfõzzük a 2.5 dl tejjel.
Amikor kihûlt összekeverjük a két krémet, hozzáadjuk a konyakot és a túrót. Végül pedig a két kemény habbá vert tojásfehérjét is óvatosan hozzáforgatjuk.
Ezután a kávéban megforgatott babapiskótákat egy tál vagy tortaforma aljára tesszük, rá a krémet. Ha kisebb a tál, több rétegben is rakhatjuk a lényeg, hogy a tetején krém legyen.
Legalább 6 óráig állni hagyjuk a hûtõben, tálalás elõtt vastagon megszórjuk a kakaóporral.
Nincs jelen
#8064 2009-02-12 22:22
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Aiolosz!
Nagyon szépen köszönöm!!!
Ki is fogom próbálni!!Az én kuglófom nem igy készült és lehet , hoyg azért nem is olyan jó??:D:D:D
Nincs jelen
#8065 2009-02-12 22:34
- Dusy
- Tag
sziasztok
szép hétvégét és jó ét
Nincs jelen
#8066 2009-02-12 22:40
- sziszi32
- Tag
itt vagyok végre, aludtam egy kicsit, megmaradok már... :D :D
Kuglóf:
400g porcukor (kristálycukorral is ugyanolyan jó)
225gr vaj vagy margarin
350gr simaliszt
1 sütõpor
250 ml tej
4 egész tojás
konyhai mixerrel habosra keverjük a cukrot a margarinnal, apránként hozzáadjuk a sütõporral elkevert lisztet (én szoktam egy cs. vanília cukrot is tenni bele, mert nem birom a tojásszagot a sütiben), tejet és a tojásokat egyenként. jól összemixeljük, kb. 2-3 percig. Közben kuglófforma kivajazva, prézlivel vagy liszttel beszórva várakozik. a kész massza nagyobb részét beleöntjük, a kisebb részt összekeverjük egy-két evõkanál kakaóval, ezt is hozzáöntjük, és hurkapálcával, vagy akár a villa nyelével is többször belekavarunk, hogy szép márványos legyen. 180 C-on kb. 55 percig sütjük
Nincs jelen
#8067 2009-02-12 23:07
- Pocak
- Tag
Nelly::)=)
Nincs jelen
#8068 2009-02-12 23:10
- sziszi32
- Tag
Tiramisu (utálósaknak, akik nem szeretik az ételben a nyers tojást)
250 gr hosszú piskóta
200gr Mascarpone (lehet "csalni" natúr krémsajttal, amelyik ugyanolyan semleges ízû (sótlan) és olcsóbb)
2 dl habtejszín
3 evõkanál porcukor
1csomag vaniliás cukor
3dl erõs kávé
1dl likõr (roortól megmentett) vagy rum
1evõkanál vaj
kakaópor vagy csokireszelék
A piskótát a kávéba áztatjuk (ne ázzon szét, de ne is legyen "épp csak megijesztve"), nem egyszerre, hanem ahogyan rakjuk, folyamatosan
1 sor áztatott piskóta
1 sor krém (szépen befedje, kb. 1 centi vastagon, lehet vastagabban is kenni)
minden sorra kakaót szitálunk
ez addig folytatódik, amíg el nem fogy a krém. A tetején krémmel fejezzük be.
legalább 5 órára tegyük hûtõbe, és tálalás elõtt megszórjuk a tetejét kakaóval (ha kakaóval a tetején áll a hûtõben, nem lesz szép, rákeményszik) vagy csokireszelékkel.
Nincs jelen
#8069 2009-02-13 01:40
- Dusy
- Tag
sziasztok!
vagyok és olvasgatok, hogy kivel mi történik. Írni nem nagyon tudtam mit, mert nem igazán történt semmi különös. itthon vagyok háztartás net és babázok is néha az unoka öcsémmel :d
Sajna most kicsit több a hasmenésem is 4-5 megint, de elvagyok csak most meg kaptam a bal csuklómra egy puklit ami ínhüvely gyulladás :S Azt mondta a doki ha nem tetszik ki lehet vágatni mondtam tõlem elfér :D csak az a baj, hogy zsibbad az egész kezem és fáj is, amire azt mondta valószínû akkor ideget nyom na paff :D Mondtam mi jön még? Erre ma este érzem lehet beleesek ebbe a nyavalyás járványba. Na majd kiderül mi lesz, sajna mindig jobbat várok és rosszabb jön. :D :D
sziszi
köszi a recepteket imádok sütni ma is sütöttem sport szeletet. vagyis tegnap :D :D :D
sziasztok puszi nektek
Nincs jelen
#8070 2009-02-13 06:17
- Györgyina
- Tag
Szép jó reggelt Mindenkinek. A betegeknek jobbulást, az egészségeseknek szép napot.
Nincs jelen
#8071 2009-02-13 07:13
- sziszi32
- Tag
Dusy, sportszelet-recept? Remélem, nem leszel ma rosszabbul! :D :D :D
Györgyina: neked is jó reggelt!
Ma megyünk a bõrgyógyihoz Danival, annak okán van ez a korán kelés... :(
Nincs jelen
#8072 2009-02-13 08:33
- Pocak
- Tag
Szép reggelt mindenkinek!
Tegnap bûnöztem kicsit, munkatársaimmal akik barátaim is, neki ültünk 1 tálca sörnek és meg is ittuk mindet az útólsó dobozig nehogy ránk romoljon! Mit szépítsem, sikerült kicsit be kettyinteni! Ti, hogy vagytok?
Nincs jelen
#8073 2009-02-13 10:19
- Györgyina
- Tag
Kedves Pocak! Te nem a Kingatanga Sõrfözdelakatjának õrzõje vagy, mert lehet, hogy a lakatot õrzöd, de csak a kisértésnek nem tudsz ellenállni. Én nem értem, hogy kecskére, miért kell lakatõrzést bízni?
Amúgy kedves egészségedre. Remélem a lakatõrzés miatt ma nem vagy beteg és vidáman tellik a napod. Te huncut fiú.
Buksidnak puszi Györgyina
Nincs jelen
#8074 2009-02-13 10:26
- Györgyina
- Tag
Sziszikém drágaságom! egy szép hosszú és kimerítõ levelet írtam Neked. És olyan ügyes vagyok, hogy nem sikerült elküldeni. Na ehhez is tehetség kell vagy nem? De nem úszod meg, mert leírom újra és már "eszessebb" leszek, ha tudok. Vigyázzatok egymásra Danikinccsel az úton, itt hideg szél fúj és rossz idõ van. Egészségben várunk Benneteket.
Lisa és minden betegtársam: jobbulást kívánok Nektek. Lisa és jó bulit, remélem el tudsz menni.
Tegnap illetlen szóval beszéltem, ill írtam Aiolosznak. Elnézést kérem Capitány.
Most újra leírom, hogy Zotyesz telefonált az este, hogy Árpapával szerencsésen megérkeztek. Mindenkinek üdvözletét küldik. Ha ma is jelentkeznek le írom ide.
Én már biztosan jobban vagyok, mert már nagyon ficánkolok.
Szeretettel ölellek Benneteket Györgyina
Nincs jelen
#8075 2009-02-13 10:51
- Nelly
- Tag
Hali
Engem most hívott Zotyesz,tegnap hajnalig Árpi szórakoztatta õket,most mennek túrázni esik ott is a hó és fáznak..de jól vannak :)
Ez a lényeg :)
Puszilnak mindenkit
Nincs jelen
#8076 2009-02-13 10:58
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Sziszi!
Nagyon szépen köszönöm neked is!!!!:D:D:D:D
Kifogom próbálni õket!!
Remélem minden oké a bõrdokinál is!!!!:D:D:D
Dusy!
Vigyázz magadra te is !!!!
Az inhüvelygyulladás pedig nem játék!!!!
Györgyina!
Remélem jobban vagy már!!!!!
Köszönjük a fiúkról a hireket!!!:D:D:D:D
Mindenkinek mihamarabbi gyógyulást remélem már jobban vagytok!!!!!
Judy , Youlcsí , Vicaa , Én , Sugi , Pilli , Zolcsi , Norby , Akiss , Szimi , Nelly , Lisa , Nori , Pasek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi ha valakit kihagytam nem volt szándékos , de olyan sokan vagytok!!!!:D:D:D:DMindenki hiányzik tessenek legalább egy szösszenetet irni!!!:D:D
Na ezért kikapok Roor-tól mert ez az õ szlogenje!!!!!:D:D:D:D
Remélem ezt nem olvassa!!!:D:D:D:D
Voltam ma megint szurin már fáj a farom nagyon!!Olyan vagyok már mint a szita!!!:D:D:D
Teljes látogatási tilalom van a kórházban !!!Azért engem beengedtek mert mondtam , hogy szurira megyek!!!!:(:(
Mondja a dokibácsi , hoyg hiába péntek 13 neki ez szerencsés!!Erre azt mondtam , hoyg nekem nem szerencsés mire kérdezi , hogy miért?-Azért mert beengedtek a kapun!!:D:D:DVasárnap megyek megint reggel!!:(:(
Ja! Ezt majdnem kihagytam!!Vénásan beszúrja a vasat keresi a vattát,vatta sehol , na akkor fogjam le a tût ami kilóg a kezembõl , oké , lefogom , visszajön adja tovább , kérdezi , hogy nem mozditottad el ? , én nem , biztos? , biztos , akkor jó .örülök , hoyg nem ájultam el nem , hogy elmozditani!!!:D:D:D
Nincs jelen
#8077 2009-02-13 10:59
- Lucifer
- Tag
Nelly!
Köszönjük szépen neked is!!!!:D:D:D
Pocak!
Kedves egészségedre a sört!!!
De milyen õrzõ vagy ha megiszod a kincstár tartalmát???:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8078 2009-02-13 10:59
- Vicaa
- Tag
Szössz.
Nincs jelen
#8079 2009-02-13 11:07
- Nelly
- Tag
Luci ez a szuris sztori nem semmi...hát én nem nagyon szeretem a tûket,(bár most szúrkáltattam szét a derekam :P)
én úgy vagyok vele,hogy látnom kell amikor belém szúrja..már amikor ez lehetséges..mert a fejem még nem tud megtekeredni a nyakamon :D
Szóval vérvételnél is szerintem akkor lennék rosszul ha nem nézhetném mikor szúr meg...mert így fel tudok készülni az érzésre..bár nem szokott fájni..de a váratlan dolgokat nem csípem :D
Luci de azért gratula :D :D
ügyi voltál
Nincs jelen
#8080 2009-02-13 11:07
- zolcsi
- Tag
Köszi luci megvagyunk.:D
Neked is jobbulást íme a szösszenet.Nem semmi volt a sztorid a tûvel.Én magamat oltottam amikor 1-.szer nagyon fájt a szúrás.Azóta nem szúrtam többet.
Nincs jelen
#8081 2009-02-13 11:12
- Györgyina
- Tag
Luci: bátor csaj vagy. És remélem nemsoká teljesen egészséges is leszel.
Nincs jelen
#8082 2009-02-13 11:23
- Szimi
- Tag
Sziasztok!!Itt szakad a hó,térdig érõ hó van már:D
Luci:ebbõl is látszik hogy az egészségügy a béka segge alatt van,nekem meg Gyulán a fõorvos vette a vért:).Fõorvos nem szokott vért venni,egyre gázabb a hejzet!!
De azért szép napot nektek!!
Nincs jelen
#8083 2009-02-13 12:19
- Dusy
- Tag
sziasztok!
sziszi ez a nagy tepsire való adag
SPORT SZELET
50 dkg finomliszt 22dkg porcukor 6dkg margarin 1tojás 4 evk. kakaó 5 evk tejföl 2 kvk. szódabikarbóna
A lisztet elkavarjuk a szódabikarbónával és a kakaóval. A többit kikavarjuk és összekeverjük a liszttel ha nem elég lágy a tészta tejjel pótoljuk és 3-rom lapot sütünk.
Krém: 7.5dl tejben megfõzünk 3db vaníliás pudingot és hadjuk kihûlni.
22dkg margarint és 22dkg porcukrot kikavarunk és a két krémet egybe és betöltjük a sütibe
Tetejére csokimáza teszünk
Jó étvágyat!
Luci köszi :d
Nincs jelen
#8084 2009-02-13 13:47
- nori
- Tag
Sziasztok,
itt már nem esik,hál istennek de rohadt hideg van!!! Ami nem tetszik,az ujjaim fáznak bent a lakásban de a kályha meleg..a levegõ nem:(
Ma megvolt a vérvétel,nekem meg össze-vissza puumpálták,nyomták,mert rengeteget kellett kihúzni és egy idõ után megállt..teljesen elzsibbadt a karom de fõ,hogy túl vagyok rajta..jövõ héten kontroll,új szuri,remélem megússzuk hó és csúszkálás nélkül..
Ma megvárom az ebédet és befekszek a takaró alá,mi a fenét csináljon az ember ilyenkor???:)
Jók a receptek,sajnos még a szülinapi tortámat se kóstoltam,me nem is fogom mert széthordták,megettek,engem akkor elkapott a navalya és 2 napig semmit,aztán csak tápot nyaltam..ki vagyok már éhezve!!!!
Szép napot mindenkinek!:)
Nincs jelen
#8085 2009-02-13 13:59
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Bátor csaj azért nem vagyok , de a kényszer az nagy úr!!!:D:D:D
Györgyina!
Sajnos én már teljesen egészséges nem leszek , de még csak egészséges sem!!!:(:(:(:(
Látjátok megy eza szössszenet nektek!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D
Vicaa!
Azért nem lehetne egy kicsit bõvebben??:D:D:D:D:D
Miután ma nem kellett fõznõm igy átrendeztem egy kicsit a szekrényemet és kidobntam egy csomó ruhá!!!!
Egy kicsit kifogytam belõlük!!!:D:D
De lássuk a jó oldalát jók rám a régiek!!!:D:D:D:D
Dusy!
Ez nagyon jól hangzik meg is csinálnám , de egy olyan kérdésem lenne , hoyg a lapokat külön kell sütni és ha igen akkor hol??A tepsi alján vagy belül??
Nincs jelen
#8086 2009-02-13 14:02
- Lucifer
- Tag
Nori!
Reméljük a vérképed rendben lesz!!!
Tessék enni neked is És akik megették a szülinapi tortádat azokat most fenyitsd be és hozzanak neked helyette sütikét!!!:D:D:D:DNálunk inkább süt a nap!!!:D:D:D
De azért kuv@ hideg van!!!:D:D:D
Nincs jelen
#8087 2009-02-13 15:09
- sziszi32
- Tag
Cefetül hideg van nálunk is.
A bõrgyógyinál úgy jártunk, hogy sehogy, mert a dokinõ beteg, és a helyettesen kicsit messze van, aki meg úgyis visszarendelt volna a mi dokinõnkhöz.
Odafele kaptunk egy szépséges csúszást, majdnem árok lett az útból, de a Zuram ügyes volt.
Voltunk nézni ágyat a hálóba. Amikor fél óra békés és nem túl békés eszmecsere után megegyeztünk, hogy akkor na jó, megvesszük, és kész, akkor kiderült hogy a matracunk nem férne bele az új ágy keretébe.
És még mondja nekem valaki, hogy nem igaz a péntek 13...
:D
Nincs jelen
#8088 2009-02-13 16:39
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Hát csajszimon most jött ki az igazi takonykór! :( Még a szemei is be vannak durranva. Már áttörölgettem kamillával és még nem is ellenezte, bezzeg a gyógyszerbevétel... :P
A hó ami esett majdnem elolvadt, de most még van egy kis ráadás, de szerintem nem marad meg. Csak arra jó, hogy nyakig sarasak legyünk.
Jók legyetek, majd még jövök!
Nincs jelen
#8089 2009-02-13 17:37
- Györgyina
- Tag
Sziazstok. Zotyesz jelentkezett telefonon, jól érzik Magukat, jól vannak, üdvözlet.
Nincs jelen
#8090 2009-02-13 17:59
- sziszi32
- Tag
NA megvagyok én is, de úgy látom, megint néhányan elvesztek, és ebben a hóban nem találják az utat a számítógépükhöz!!!!! No szép!
Nincs jelen
#8091 2009-02-13 18:10
- én
- Tag
Szössz!
Lisa! Ki gyózött? Kipál vagy az influ? Azért drukkolok Kispálnak... De azt gondolom, hogy lázasan nem érdemes kockáztatni. Örülök, hogy megnézted a képeket. Válasz?
Sziszi! Nálunk csak hó van. Az influenza messzirõl elkerül (kopp-kopp), ugyanis újfajta jó erõs virusriogató került föl a gépünkre. Remélem, hogy semmi nem hatol át rajta.
Luci! Ez a vérvétel! Hát... Aranyos a dokibád! Egyébként köszi a bíztatást és azt is hogy megkérdezed.
Roor! Mióta dolgozol, azóta fáradtabban szösszensz.
Ágicáról tudunk valamit? Ha jól tudom MR vizsgálatról és mûtétrõl regélt. Ágica! Adj hírt magadról!
akiss! Remélem, már rosszalkodik a csajkád!
Egyébként olyan finiket süttök itt, hogy csorog a nyálam!
Pocak! Tõlem az összes sört megihatod! Egészségedre!
Fiúk (Árpapa, Zotyesz)! Érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szabadságot és nem nagyon kirúgni (berúgni) a hámból!
Nah mára itt a vége....
Majd még jövök!
Pussz mindenkinek!
Nincs jelen
#8092 2009-02-13 18:18
- Pocak
- Tag
Halihó!
Az a helyzet hogy a raktárkészletet figyelni és forgatni kell különben ránk romlik, és akkor hûtlen kezelés miatt állhatok Kingitanga bírósága elé, na akkor lesz az hogy baj van! Skynetpg ott volt egy darabig de aztán cserben hagyott, pedig számítottam a segítségére a közelszavidõs készlet elfogyasztását illetõen! A lakat meg folyton a zsebemben van amikor leltározok, az is kincstári tulajdon, és felelõséggel tartozom érte! Gondoltam is rátok közben, most a Lisa részét iszom, most az Árpapáét, most a Youlcsiét (elnézést hogy nem sorolok fel mindenkit) és szépen így tovább, eszembe jutott mindenki! Lélekben Veletek voltam :) Ja, és a készlet friss, jelentem!
Nincs jelen
#8093 2009-02-13 18:26
- Szimi
- Tag
sziasztok,béliszt lehet inni szerintetek???
Nincs jelen
#8094 2009-02-13 18:31
- én
- Tag
Szimi! Neked nem, mert azt én szeretem, de nagyon! :D:D:D
Nincs jelen
#8095 2009-02-13 18:47
- Agica01
- Tag
Sziasztok!
Köszi az érdeklõdéseket, nem vesztem el szerencsére. Több oka is volt hogy nem jelentkeztem. A férjem "rákapott" hogy elhordja dolgozni a laptopot, elvágva engem ezzel a külvilágtól! Megy reggel hétkor, és jön 9 felé, egyedül bajlódok a gyerekkel, fürdetés, lefektetés, utána õt megetetni, hulla vagyok estére mikor már itthon a gép. Na ez szerencsére csak ezen a héten volt, mert valami könyvvizsgálat volt és kellett, hogy miért nem tudom, de nem lényeg, nem is untatlak ezzel titeket.
Elõször is a betegeknek jobbulást, végig még a hetet nem olvastam csak átfutottam.
Magunkról: a fiam már 2. hete itthon van az oviból, beteg, most már mehetne, de mondta az óvónõ hogymaradjon még egy hetet itthon mert most ideért az influenza, nehogy visszaessen. Úgyhogy a jövõ hét megint necces lesz mert mindig cirkuszol ha én netezni akarok.
Anyukám és apukám már jobban vannak, amennyire lehet. Apu eljár dolgozni, így õ leköti magát, meg anyu is egyre több elfoglaltságot talál magának. persze azért vannak még rosszabb napjaink, meg azértnehéz, de napról-napra javul a helyzet. Meg én is igyekszem anyuékat lekötni, pl. hogy többször kérem meg, éjjel hadd aludjun náluk a Bazsi, hogy tudjak pihenni éjjel (kiabál és beszél álmában soxor) :D
Voltam ct-n, mr-en, hát nem jó semmi. Tályog a végbél mellett, ami teljesen szûk,mûszerrel vizsgálhatatlan. Tályogok a hasamban, bélfalban, hólyagon, na és hogy teljes legyen a kép "elöl" is. Úgyhogy nem úszom meg a mûtétet, kedden megyek a sebésszel megbeszélni a részleteket. Annyit beszéltünk telefonon, hogy a tágítás nem megoldás a belsõ tályogok végett, úgyhogy valószínû a legrosszabb lesz... :( De már elfogadtam, hisz látom hogy már annyian voltunk/vagyunk így, és azért így is van élet! A jó hír, hogy a vastagbél annyira nem gázos, így valószínûleg csak ideiglenes lesz. Most ebben bízom.
Kedden megyek a sebészhez, szerintem köv. héten meg is mûtenek, bár ezt csak tippelem, majd kiderül.
Na, most aztán ez jó hosszú lett!!
Jobbulást mindenkinek, szép estét, menjetek buliba! Itt nincs szép este, szélvihar van és a hó is elkezdett esni.
Most már itthon lesz a gép jelenkezem többet, puszi mindenkinek!!
Szerkesztette: Agica01 (2009-02-13 18:49)
Nincs jelen
#8096 2009-02-13 18:54
- én
- Tag
Ágica! Részemrõl megy ezerrel a drukk neked! És tudod: a remény hal meg utoljára!
Vigyázz magadra!
Nincs jelen
#8097 2009-02-13 19:23
- sziszi32
- Tag
Drága Ágica! Örülök, hogy édesanyádat lekötöd, elfoglalod, bár nem értem, hogy a kisfiad mért alszik olyan rosszul, talán azért, mert nehezen dolgozza fel a testvéred elvesztését? :( :(
A mûtét, a "legrosszabb"... nem könnyû dolog elõtt állsz, nagyon nehéz lesz az elsõ pár nap, de úgy látom, hogy erõs nõ vagy, és megbirkózol a helyzettel. A sztómás topic rengeteget segíthet, és segített nekünk is. Most utólag elmondom, hogy olyan segítséget, lelki támaszt, és nem utolsó sorban gyakorlati tanácsokat kaptunk, amelyekre hiába kérdeztünk rá a sztómás nõvérnél, a gyógykellékesnél, a dokinál... nem mondok neveket, mert mindenkinek más a szimpatikus. Életem elsõ lelki leszboszi szerelmét is abban a topicban találtam meg. :D :D :D
De viccet félretéve: veled vagyok én is a bajban, hidd el, kívülrõl rosszabbnak látszik, mint amilyen valójában. Ne felejts el mindent, teljesen mindent megkérdezni, ne tántorítson el az, hogy dühös a doki vagy nõvér nem akar válaszolni. :) És amit beszerezhetsz a sztóma kezeléséhez, azt szerezd be, még akkor is, ha elsõre fölöslegesnek tûnik. :) Lehet, hogy "szombat este" pont az a fölöslegesnek látszó dolog menti meg a helyzetet!
Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-13 19:24)
Nincs jelen
#8098 2009-02-13 19:28
- Pocak
- Tag
Ágica:szorítok neked
Nincs jelen
#8099 2009-02-13 20:07
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Szeretném megmutatni nektek milyen szép képet kaptam Sziszi mûvésznõtõl! :)
<kép>
Ennél közelebb nem mertem vinni így is komoly szóbeli fenyítés mellett úsztam meg hogy ne adjon egy puszit a képre :)
És a többi ajándékomat is az angyalmamától ;)
<kép>
Mindenkinek jobbulást aki beteg, Agica neked külön még nagy drukk hogy minden rendben menjen!!!
Nincs jelen
#8100 2009-02-13 20:21
- roor
- Tag
Halika!
Késöbb leszek bõvebben,csak bekukk.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen