#8101 2009-02-13 20:26

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Nita, zavarba hozol... :)

Nincs jelen

#8102 2009-02-13 20:38

Pocak
Tag

halljátok, Nelly kis híján meg ríkat a zenéivel, könny szökik a szemembe :)

Nincs jelen

#8103 2009-02-13 20:40

sanvito
Tag

szia Ágica01 !

veled vagyok, minden rendben lesz !!!!

:):):)

Nincs jelen

#8104 2009-02-13 21:01

Lucifer
Tag

Halihó!

Ágica!
Örülök , hogy anyukádék kezdenek helyrejönni!!Tudom , hogy nagyon nehéz , de az élet megy tovább!!
A te hirednek viszont nem örülök , de te erõs lány vagy!!A párod hogy áll ehhez a dologhoz????
Reméljük  a legjobbakat , hog ytényleg csak ideiglenes lesz!!SZoritunk neked és gondolunk rátok!!!!
Vigyázz magarda!!Az ovónéninek meg teljesen igaza van hiszen itt a járvány miért fertõzzék vissza a gyerket mások?!Az a  baj , hogy sok szülõ nem nézi a gyerek beteg hanem beviszi!!Pedig a gyereknek tesznek vele rosszat!!Én ezen mindig kiakadok bocsika!!

Szimi!
Persze , hogy lehet inni csak aza  kérdés , hogy mennyit!?:D:D:D:D
Bár mi  a jó múltkorábna 1 üveggel ittunk meg Roor-ral és nem is olyan sok idõ alatt!!!:D:D:D:D:D:D

Én!
Nem kell mit köszönnöd!!!:D:D:D:D:D:D

Nita!
Nagyon szép ajándékokat kaptál az angyalkádtól!!!:D:D:D:D

Sziszi!
Zavarba is lehetsz!!!!:D:D:D
Egyszerûen fantasztikusak  nagyon ügyes vagy!!!!:D:D:D
Lehet , hoyg mégiscsak testvérek vagyunk ??Hiszen ahogy látom te is szeretsz pepecselni minden félével!!!Olyan vagy mint én!!!:D:D:D:D

Roor!
Kedves egészségetekre!!!!:D:D:D:D
Azt mondtad most volt a lovas szülinapja?!Akkor a ruháját kapja tõlem , de azért még leiszom az árát!!!:D:D:DÉs tudod mit??Megkostólom azt a  mézest már csak azért is!!!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#8105 2009-02-13 21:07

Lucifer
Tag

Akiss!
Vigyázz a kiscsajszira és gyógyuljatok meg minél elõbb!!!
Köhög is??És ilyenkor hársfateát szoktam adni a gyerkeknek az nagyon bevált és jobb mint a gyógyszer!!!!!

Sziszi!
El is felejtettem!!
Hát tényleg nem a  ti napotok volt ez a mai!!!:(:(:(

Lisa!!
Kisborz??:D:D:D:D

Ánya!
Mi van veled?Régen láttalak!!Remélem csak azért nem vagy mert lefoglal a  munka meg  a pihi + az úszás!!!:D:D:D

Arpapa + Zotyesz!!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!Mennyi szivmelegitõ fogyott már??:D:D:D:D:D:D

Pocak!
No akkor jól van !!:D:D:DMár kezdtem megilyedni mint sör nem szeretõ , hoyg elfogyott a készlet!!:D:D:D

Mindenkinek nagyon jó hétvégét és tényleg bekapcsolni azt a virusirtóóóóót!!!:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8106 2009-02-13 21:09

sziszi32
Tag

Tényleg, roor, eszembe se jutott, hogy most van a szülinapja! Akkor gratulálok, remélem, szépen ünnepeltek, aminek meg is lesz az eredménye... hmm, ha jól számolom a kilenc hónapot... november környékére meg is születhet AZ eredmény!!! :D :D :D :D
Luci, nagyon édi vagy hozzám! Mivel érdemeltem ki? Ja, a zuram megengedte, hogy megrendeljem magamnak a mesés foltvarrás c. könyvet, sietek is a booklájn oldalra! :D :D :D
Amúgy igen, ez a mániám, mindenféle aprólékos "pepecselés" jöhet nálam ezerrel. Most készítem a díszt a nevelõapám névnapi tortájára. :D

Nincs jelen

#8107 2009-02-13 22:08

Lucifer
Tag

sziszi írta:

Luci, nagyon édi vagy hozzám! Mivel érdemeltem ki? Ja, a zuram megengedte, hogy megrendeljem magamnak a mesés foltvarrás c. könyvet, sietek is a booklájn oldalra!

Nem vagyok én édi!:D:D:DCsak az igazat irtam!!:D:D
Mivel érdemelted ki?Hát én eddig is szerettelek téged!!!:D:D:D
Lehet , hoyg ezt nem pont pénteklen kellett volna irnom???:D:D:D:D:D:D

Én is szeretk nagyon mindenfélével pepecselni!!!A Gyula azt szokta mondani , hogy én tök jól ellenék a sitten!!!!:D:D:D:D:D:D
Akkor ügyi légy vedd meg gyorsan azt a könyvet és csinálj sok szépséget belõle!!!:D:D:D:DAztán referálni ám a mûveidrõl!!!!:D:D

Nincs jelen

#8108 2009-02-13 22:29

sziszi32
Tag

Luci, ezt a sittes gondolatot már én is hallottam, magammal kapcsolatban :D :D :D (nem vicc)
A könyvet, az uccsót megrendeltem, 32 eurom fogja bánni (postakõcség drága). Egyébként vakmerõ tipush vagyok, mert igazából nem tudok varrni, de példaképem az a bácsi, aki 62 évesen iratkozott be fõsulira, megtanult németül, hollandul, plusz mindenféle más nyelveket (mert a fia végülis nem végezte el a fõsulit, így akart hát bizonyítani, hogy nem az õ génjeiben van a hiba a fiát illetõen :D). Szóval, amig élek, addig tanulok. Most foltvarrni, mert az nagyon tetszik nekem. :D :D

Nincs jelen

#8109 2009-02-13 22:53

judy1981
Tag

Jelentem vagyok!

Lisa: remélem sikerült eljutni a koncertre, és tudd, hogy ez esetben borzasztóan irígy vagyok, és esz a fene :)
Fiúk: jó szórakozást, vigyázzatok magatokra!
Györgyina: örülök, hogy jobban vagy.
Nita: nagyon ügyes angyalkád van :D
Sziszi: nagyon ügyes vagy :D
Luci: igazán szakszerûen lettél ellátva :D

Régebben én is ilyen kis pepecselõs voltam, még kosárfonást is tanultam, mellette pedig kipróbáltam a szövést, és a fazekasságot is. A csipkeverõk nem merték a kezembe adni az orsókat, mert féltették az erõs kezemtõl :D Mégis csak erõs anyagokhoz szoktam.
Itt ma egész nap, sõt tegnap este óta folyamatosan esett a hó... de már leesett mind. :D Térdig járunk a trutyiban :( És ahogy jöttem haza, éreztem, hogy beázott a cipõm. Itthon megnéztem, és a 16E forintos cipõmnek - amit októberben vettem -, a talpa közepén el van törve >#&@{ :( Holnap viszem vissza, mert 2 év garanciát kaptam rá. Bátrak voltak :D. És másik cipõt is venni kell.
Így az a helyzet, hogy ez a hétvégém sem lesz szabad :( Szombaton és vasárnap is megyek Db-be. Holnap a cipõt viszem, vasárnap remélem nyomtatót veszek. Egy munkatársam megy be, de a nyomtató vásárlást nem bízom másra, így vele megyek. Elõtte még elosztom az internetjét a két gépre.
Én úgy, de úgy, de úgy szeretnék már egy üres hétvégét!!!!!! Vagy csak egy vasárnapot... :|
Tegnap le akartam fotózni a Trinity-t, de szégyenlõs. Mindig akkor fordítja el a fejét, mikor nyomom a gombot. :D

Ha kihagytam volna vmit, pótolom, de most már menni kell aludni...

Jó éjt mindenkinek, aki még erre jár!

Nincs jelen

#8110 2009-02-13 22:56

roor
Tag

Halika!

Fáradt vagyok,és csak most bírtam nyugton leülni,gondolatokat összeszedni és írni.:D
Igaz keverem a szezont a faxommal,de majd kiválogatjátok.:D
Igen,amikor fáradt vagyok,röviden szösszenek én is,elvégre a muna arra van hogy kiszívja a nehezen összegyûjtött erõt és maradék agyat.:D
De néha még ez is sok belõlem,viszont ha elosztjátok arányosan akkor átlagosan beszélek hülyeségeket.:D:D:D:D:D
Ági:ahogy Nórika írtí,a kerék forog tovább,mi pedig vele együtt.Egy csücsök vagy kis ficak csak az övé,és ezt viszont senki nem veszi el tõled!:)Kitartás és sok erõ neked.:)
Ágica:azt hiszem az elõbbiekben írtak neked is csengenek,idõ kell,és van is,meg segítség támogatás és szeretet is.:)
Itt biztosan.:)
A "legroszabb" meg......nem az a lényeg hogy zacsi vagy normál,hanem az hogy te lélekben elrendezd magadban,és nekem úgy tûnik hogy ez sikerült is.:) Ahogy vagy/leszel úgy a tökéletes ,mert te magad egyedi vagy és utánozhatatlan,pótolhatatlan.:)
Dusy:utálok sütni,enni ennál inkább,de ezek a receptek felcsigáztak.:D
Néha azért írj bõvebben is,tudod hogy engem minden apróság érdekel.:D
Lucim:köszönöm szépen,naon fini volt a hami és kávé is.:D
És bocs hogy a szõke hencegemet megijesztettem a vetkõzésemmel.:D:D:D:D:D
Minden jó,úgy ahogy van,se le-fel-ki-be nem kell rajta alakítani.:D
A pálesz meg áll rendelkezésedre,igaz kell még pár nap míg összeérik,de jut a te pocidba is elegendõ.:D:D:D
A szülinaposnál meg idd csak le nyugodtan a díjjat.:D:D:D:D
Sziszi:szép a kép,gyönyõrû.:D:D:D:D:D:D
Azért ha lehet a rács ezen oldalán tevékenykedjetek oké?:D:D:D:D
Minek ágy meg minek matrac,a zuradra feküdj!:D
Daninak sok pihepuhapusza.:D
Technikai malõr,de folytatom.:D
Pocak:khm....a sörfõzde kulcsa õrzése nem vonja kötelezõen magával a minõségellenõrzést,megdézsmálást és elázást!:D:D:D De üsse kavics,ha jól esett hát egészségedre.:D:D:D
Vicaa:édes volt a szösszeneted,de ha legközelebb ennyit mersz csacsogni és emiatt oldalak telnek be,begurulok és követelni fogom hogy halgass!:D:D:D:D:D
Nelly:tudom éhes vagy vagy épp tömöd magad.:D:D:D
Zolcsi:sok egészséget nektek,és pussz a kismaminak.:D
Nóri:neked kötelezõ hízás és javulás van felírva receptre+egy herceg,bár ezt majd tesóm megrendeli,ez az õ asztala.:D:D:D
A tortát majd bepótoljuk!:D
Szimi:béliszt nem lehet inni,isten õrizz!Passzold ide az üvegeket,majd én elpusztítom nehogy bajod essen!:D:D:D:D
Judy:gumicsuka nem ázik be,és jelen pillanatban épp divatos.:D
AZért sok sikert a vásárlásokhoz.:D:D:D

Reggel bearanyozták a napom.:D:D:D
Csomagot hozott a postásbácsi,amit párocskám vett át.:D:D:D
Felhívott,hogy itt van,én meg mondtam bontsa ki bátran.:D
Odzkodott de kibontotta.:D
A szülinapi meglepije volt benne,aminek nagyon de nagyon örült,én meg annak hogy ilyen jól sikerült a meglepi!:D:D:D
Köszönöm szépen annak a tündérbögyörõ angyalkának aki ebben aktívan közremûködött!:D:D:D:D:D
Olyannnyira vidámságot varázsolt a szívembe,hogy még az se tudott a végletekig lelombozni,hogy a melóhelyen csökkentik a munkaidõt (ergo a  fizetést is),így talán megúszhatjuk a létszámleépítést,és a legroszabbat a csõdöt.
Valahogy majdcsak lesz!!!!!:D

Azt hiszem ennyi voltam,ágyacskám szólongat!:D
Joccakát kedves népek!:D

Nincs jelen

#8111 2009-02-14 00:21

Dusy
Tag

sziasztok4

Luci

igen ezek lapok egyesével kell sütni és hogy hol mindegy én speciel vékony tepsibe sütöm teflon lapon mert azon el is lehet nyújtani és nem kell semmivel megkenni se a lapot se a tepsit. Szóval úgy süsd ahogy a lapokat szoktad.

sziasztok jó éjt!

Nincs jelen

#8112 2009-02-14 00:44

sziszi32
Tag

Dusy, neked is jó éjt!

Nincs jelen

#8113 2009-02-14 07:10

akiss
Tag

Sziasztok!
Ennyit a rohadt erõs immunrendszeremrõl! :( Úgy kapar a torkom... csak annyiból érdekes, hogy nincs mandulám és így mindig a légcsövemre megy a göthõ. Ja meg úgy néz ki utólér a hasmenés is! Hurrá! Biztos azért mert mint a reklámból tudjuk a védekezõ rendszerünk 70%-a a bélrendszerben található, és hát ugye az nálam eleve selejtes, akkor ennyi..... :D téma megoldva, ha áldozati bárány kell a porcelánnak ám legyen, megkapja! :D

Luci! Kipróbáljuk a teát. Igen köhög is, most kezdett szakadozni, meg nagyon taknyos. Ha minden igaz már kifele halad belõle.

Ágica! Veled leszünk mindenben!

Nincs jelen

#8114 2009-02-14 08:06

Györgyina
Tag

Szép jó reggelt minden Társamnak!
Ma elsõsorban akiss Beácskájának kívánnék mielõbbi gyógyulást akissnek meg kellõ kitartást. Vigyázzatok egymásra, jó egészséget. Tarts ki drágaságom, az Anyák "nem lehetnekbetegek". És ha mégis beteg lennél adjon erõt a gyönyörû Lányod édes mosolya.
Lisa: ha felébredtél és gépnél leszel ird már meg, hogy voltál-e koncerten, egészséges vagy-e és ha voltál beszámolót a kimaradottaknak. Én bízom benne, hogy elvoltál.
Luci: Téged tényleg nem lehet leállitani. Ha látsz egy jó receptet azt hiszed, hogy az személyesen Téged kötelez arra, hogy azonnal megcsináld. Jó Édesanya vagy. Tényleg a Családodnak élsz. De könyörgöm pihenj egy kicsit. Attól még, hogy nem azonnal és mindent megcsinálsz még jó Anya maradsz. Pihenj Kedves.
Dusy: picit zárkózott vagy és ezért nem ismerlek eléggé, pedig mindig olvasom a hozzászólásaidat. De Neked is szép napot kívánok és nagyon jó a recepted, majd én is próbálkozom vele. Köszi.
Sanvito: már régen olvastam a "kis betegrõl"? Hogy gyógyul, hogy birjátok. Ha van egy csepp idõd engem konkrétan érdekelne. Addig is sok pusszantás pici lábára.
roor: végre egyszer szeretném olvasni, hogy "jól vagyok és kipihent'. Mi a vélemnyed élek én még addig, amig ezt olvashatom? Mert csak a meló meg a buli. Na errõl jut eszembe, hogy Pacisnak hányadik szülinapja is van? Mert ha a sokadik, erõsen megfontolom a dolgot Vele kapcsolatban. De addig is nagyon sok örömet, boldogságot és jó egészséget kívánok a "Pacisnak". És gondolatban nagy pussz. Na most lehet, hogy röpülök, de egy pussz megéri.
Sziszikém: legyen szép napotok, de ez Danikával nem is kérdés, hogy az lesz. Jó egészséget a Danikincs Baráti Társaság nevében az összes "aprónépnek".
Vicaa: sokat gondolok Rád. Kérlek valamilyen formában jelentkezz. Szeretnék beszélni Veled. Köszi.
Ágicám! Rád is sokat gondolok és nagyon veled érzek. Ha nehéz is lesz, bátor okos vagy és Veled vagyunk szeretetben, gondolatban. Vigyázz magadra és minden sikerülni fog, mert muszály sikerülni.
Motoros Ági: lelked békéje legyen mielõbb. Lányodnak is jó egészséget kívánok. Nem vagy elfelejtve.
Chet Népek: tudjátok, a törzsgárda. Legyen szép és kellemes napotok, este találkozunk. Én nagyon várom.
Pacsaji: tudod, amit megbeszéltünk. És Téged is várlak a chetre, hogy tovább erõsitsük egymást.
Maszatka: remélem már jobban vagy. Kérlek jelentkezz, hogy tudjunk Rólad, Ne légy egyedül a bajodban. Én itt vagyok, tudod.
Mártuska: öröm volt Veled megismerkedni. Remélem nem ez volt az utolsó alkalom, hogy "elbeszélgethettünk".
Mercykém, drága keresztlányom. Jó egészséget és vigyázz magadra. Ha van valami hír, ird meg.
Ánya kedves: jó hétvégét, sok pihit, sok családot és derûs napokat kiívánok.
És nagyon irigy vagyok Árpapára és Zotyeszra, mert gyönyörû helyen vannak és nagyon jól érzik magunkat csak nem velem. Azért további kellemes napokat kívánok Nektek.

Aki itt nem lett névszrint megemlitve az szívemben azért számon van tartva és szeretettel gondolok Rá.

Szeretettel ölellek Benneteket betegtársatok, aki már nem is beteg                             Györgyina

Nincs jelen

#8115 2009-02-14 09:45

Dusy
Tag

sziasztok

gyöngyina ez csak a lustaságom, hogy nem írok de régiek kicsit többet tudnak rólam van mikor rámjön akkor írok magamról :d

Nincs jelen

#8116 2009-02-14 09:56

Györgyina
Tag

Dusykám. Ez csak azért van, mert én még új vagyok és szeretnék kicsit jobban megismerni Mindenkit. Akkor és annyit írjál, amikor és amennyi jól esik. Én szeretettel figyelem, hátha megjön a kedved. Legyen szép napod.

Nincs jelen

#8117 2009-02-14 10:14

Dusy
Tag

mindenkinek szép Valentin napot és szép hétvégét  :D

Nincs jelen

#8118 2009-02-14 10:15

Dusy
Tag

sziasztok
györgyina a bemutatkozásnál kicsit olvashatsz rólam de biztos megjön majd a kedvem egyszer :D

puszi mindenkinek

Nincs jelen

#8119 2009-02-14 11:07

Lucifer
Tag

Halihó!

Most csak gyors bekukk!!!

Mindenkinek nagyos sok boldog Valentinnapot kivánok!!!!

Roor!
Drága leszboszi barátném neked külön boldog Valentinnapot!!

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Nincs jelen

#8120 2009-02-14 12:37

Ánya
Tag

Drága, kedves Kingitanga alattvalók és még nem Kingitanga lakosok !
Felséges Uralkodónk!

Annyira el- és lefoglal a mindennapjaim megoldása, hogy hosszabb beírásra ne számítsatok tõlem.

Szememet azért igyekszem rajtatok tartani, ha úgy érzem, hogy életbevágóan fontos, akkor azért írok .D :D

Találkozóra feltétlenül megyek: :) :D :)

pusszantás és fergeteges nagy ölelés: Ánya

Szerkesztette: Ánya (2009-02-14 12:38)

Nincs jelen

#8121 2009-02-14 13:14

roor
Tag

Halika!

Györgyina nem röpülsz,ne aggódj.:D:D:D
Hogy mikor hallasz tõlem olyat hogy kipihent vagyok?Kívánom hogy megéld,és biztos lehetsz benne hogy akkor matuzsálem leszel.:D:D:D:D:D
Lucim:neked is boldogságos valentin napot!:D
Akiss:jobbulást!:D

Nincs jelen

#8122 2009-02-14 13:54

roor
Tag

Halika!

Youlcsi jók az új képek,édes a minimanó.:D

Nincs jelen

#8123 2009-02-14 14:08

nori
Tag

Hogy vagytok,náthások?:) Remélem jobban...

Boldog Bálint napot annak aki ünnepli,nekem nincs hencegem,szerintem bánatom elfojtására rendelek anyucitól egy jó kis adag palacsintát vagy még kigondolom, de valami ehetõ finomságot,bebújok a meleg ágyba és hííízok:)

Itt reggelre jó nagy adag jó esett,nem nagy öröm,azt nem szeretem ha olvadni kezd és minden olyan latyakos,piszkos lesz...különben szeretem nagyon a téli sporotkat, jaj a gyerekkori korocsályás,utána a jó meleg tea citrommal..mmm...
De síelni is megtanultam,ami megint nagy élmény,csak drága sport sajnos.

Egy jó praktika akinek fáj a torka:

Egyenlõ menniységû pálinka vagy alkohol,zsír és méz keveréke,aminek olyan állagúnak kell lennie mint a túró kb.Felkenni egy pamut zsebkendõre,rongyra,nyakra tekerni,rá egy kendõ vagy másik pamut zsebkendõ,evvel aludni,nem túl kellemes,de reggelre csodát tesz! Jobbulást mindenkinek! :)

Nincs jelen

#8124 2009-02-14 14:39

én
Tag

roor! Már ne is haragudj, de én vagyok az idõsebb, így az idõsebb jogán az enyém az elsõbbség Baileys-bõl. Te csak maradj az agancsosnál, azt én úgysem szeretem! Tudom, hogy te vagy a fenség, az uralkodó, de ezért fellázadok! Egy a hiba, hogy én bármennyit megihatok Baileys-bõl, mégsem látszik rajtam. A párodnak boldog szülcsinapot és virtuális fülhúzást küldök!
Mindenkinek boldog Valentin napot. Mi megint buliban töltjük az estét!
Pussz mindenkinek!
Jó 7végét! Pihenjetek!

Nincs jelen

#8125 2009-02-14 15:06

Norby1
Tag

Halihó

Most néztem hogy ma 3 éve hogy csatlakoztam a fórumhoz :) Boldog csatlakozási napot magamnak :D

Nincs jelen

#8126 2009-02-14 15:45

Lucifer
Tag

Halihó!

Györgyina!
Drága túkanyóm!!
Majd pihenek én a sárga föl alatt eleget!!:D:D:D:D:D:D:D
No jó ez csak vicc volt , de végül is igaz!!:D:D:D:D
Most irok oszt megyek pihikézni!!
Egy jó recept mindnent megér!!
Miután kuglófom kudarcot vallott igy még az új recepteket nem próbálom csinálok valami más újjat!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Szóval a  mai menü::::::::
zöldborsó fõzelék + fasirt
paradicsomleves
dübari szelet + krumplipüre
sport szelet!!!:D::D:D:D:D:D:D::DD:D:D

Dusy!
Köszönöm a receptet megcsináltam bár egy kicsit módositottam rajta mert tettem a tésztába rumaromát!!!
Ha kihült lehet enni majd azt isreferálom milyen lett!!!::D:D:D:D:D:D:D:D

Norby!
Drágám hát sok boldogságot neked itt a fórumon eltöltött 3 évért!!:D:D:D::D:D:D:D
Még minimum 20 évet velem/velünk!!:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Neked külön boldog valentinnapot kivánok és ez a te ajándékod!!!
<kép>

Nincs jelen

#8127 2009-02-14 15:49

Norby1
Tag

Luci drágám nagyon köszönöm és neked is nagyon boldog valentinnapot Én egy nagy cuppanósat küldök ezért a finomságért :P

Nincs jelen

#8128 2009-02-14 16:44

Lucifer
Tag

Sziszi!

Ha menni kell akkor nem fogunk unatkozni!!!:D:D:D:D:D:D:D
Különben egy kérdés!Mibõl van az a könyv , hogy ennyibe kerül???Este az ágyban ezen gondolkodtam és átszámoltam az árát!!!:D:D::D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D

Judy!
:D:D
Sikerült a csimmádat kicserélni??????????Hát nem tartott sokáig ennyi pénzért!!!És még a kinait szidják!!!:D:D:D::D:D:D::D:D

Norby!
Nem igérem , hogy a Pesti talira ilyet viszek neked , de a  nagy cuppanóst bezsebelem ám rajtad!!!!!:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D

Akiss!
Remélem már jobban vagytok!!!

Nori!
Én anno csak sima zsirral próbáltam és az is bevált!!!

Én!
A baileys-bõl akkor elõbb én iszok mert rajtam egy kis idõ után meglátszik a többi akkor a tiéd!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
De ha nem adsz akkor iszok a Norbyval vodkát naranccsal!!:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8129 2009-02-14 16:52

Lucifer
Tag

Kedves egészségetekre!!!!
Mindenki vegye ki a  magáét!!!:D:D:D:D:D:D

<kép>

<kép>

<kép>

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#8130 2009-02-14 17:52

Szimi
Tag

Luci:) jók a képek.Tegnap ittam jégert :) puszi Nektek

Nincs jelen

#8131 2009-02-14 18:10

Pilli
Tag

Sziasztok! Köszönöm a sok drukkoló üzenetet, ma már tudok írni, látok valamennyire. a mûtét nagyon fájt, de anyu és királyfi egész végig ott volt velem, úgyhogy kibírtam. Még mindig nehezen fókuszálok, úgyhogy nem is tudtam visszaolvasni mindent, de igyekszem pótolni.
Ma volt a diplomaosztóm és a szülõk összeismertetése:)Nagyon nagyon jól sikerült :P Remélem lesz még folytatás! Sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Nincs jelen

#8132 2009-02-14 18:56

Lucifer
Tag

Halihó!

Szimi!
Azért remélem nem vénásan mint ahogy én raktam a képet?!:D:D:D:D:D:D:D

Pilli!
Nagyon örülök neki , hogy minden oké a  szemeddel ,  a mûtét sikeres volt!!!:D
A diplomaosztódért pláne gratula ,  a  szülõismertetõért meg méginkább!!!:D:D:D:D:
Azért ne vidd túlzásba pihenj!!!!A szemedet ha nem muszály nem erõltesd!!!!!:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Vigyázz m,agadra!!

Nincs jelen

#8133 2009-02-14 19:54

roor
Tag

Halika!

Nóri:nem baj ha nincs most henceg,a lényeg hogy hízzál és javulj,aztán majd befut az a henceg is.:D
ÉN:kössünk kompromisszumot,mégpedig azt hogy te vagy az idõsebb de én vagyok az uralkodó,az elsõ pohár (jó nagy pohár) az enyém,a többibõl becsacsizhatsz te.:D:D:D:D
Norby:csak a sima palacsintát eszed vagy az amerikait is?:D
Esetleg lehet készítenék ha erre jársz.:D
Luci:köszi a piákat,na most van az a pillanat hogy mindjárt feltépem a hûtõt és ami alkohol azt megiszom.:D:D:D
Pilli:gratula mégegyszer a diplmoádhoz,és örülök hogy ennyire jól sikerült a házisárkányok összeengedése.:D:D:D:D:D
Szemedre vigyázz és gyógyulgass!:D:D:D

Nincs jelen

#8134 2009-02-14 20:41

Nelly
Tag

na hali :D

Pocak na ne má...nem akarok én senkit megríkatni :D
Annyira bamba vagyok csak most vettem észre amit írtál :)

Nem tudom de baromi szétszórt vagyok mostanában...:D ez is a crohn miatt van?! na jó ez csak vicc volt szerintem csupán csak öregszem :D:D

Ma hosszú napom volt,Valentin napi akció...szakadó hóesés és hát naná,hogy az emberek nem otthon kuksoltak :P
Ráadásul megyek holnap is és végig egészen csütörtökig,mert mennem kell Debrecenbe leltározni meg ilyenek..
Addigra csak össze szedem magam és nem sétálok át a szomszéd boltba felleltározni...na az szép lenne :D:D
De csak nem :D

Szóval nem tudom leszek e vagy sem..ha bírom jövök ha nem pihenek :D
Na megyek bendõ éhes,és holnap is nap van.
Mindenkinek kellemes hétvégét és hetet..meg mondhatnám évet és életet...de azért ezt nem kapkodom el..jövök még :D:D

Nincs jelen

#8135 2009-02-14 20:46

Nelly
Tag

Ja és ha esetleg nem jönnék akkor sikerült magamat eltenni láb alól...:D
Mert bénázok mostanában,rossz helyre nyúlok,pl. valamelyik nap az áram megütött :D megfogtam a forró edényt hólyagos az ujjam :D
szóval alkotok :P
De addig jó míg nem másban teszek kárt :D
Na asszem ennyi még :D

Nincs jelen

#8136 2009-02-14 21:43

Norby1
Tag

Roor drága esetleg meg is kóstolnám az amerikai és a sima palacsintádat is ha arra járnék ;)

Nincs jelen

#8137 2009-02-14 21:45

sziszi32
Tag

Luci, láttam aztat a könyvet "élõben" (reklám helye), kézzelfogható gyönyörûségként volt a kezemben a miskolci egyik alexandra-boltban. Mivel egy kicsit értek a nyomdászati árakhoz, ezért tudom, hogy nagyban megnyomja az árat, ha minden oldal színes fényképekkel van tele, plusz a papírminõség és nem uccsó sorban a példányszám adja a végsõ árat. A nyomdától gyakran a nagyker felé megy, utána megy tovább kisker áron, és itt mindenki ráteszi a maga százalékát. Úgyhogy némely könyv ezért olyan drága. Mint ez is.
Ja, és mindig vannak divatos témák. Húsz éve is voltak patchwork könyvek (mondjuk, elég szegényes kinézetûek), de akkor nem volt olyan nagy divat, ezért nem volt olyan drága. De húsz éve én 13 éves voltam, ezért nem is érdekelt, nem is vettem meg. Most meg, amilyen pechem van, mire megvehetem, érdekel, divattá lett. No ezt mind számold össze. És akkor reális a végösszeg. :D :D :D
Remélem, nem az én kuglófreceptem lett a kegyvesztett!!!! :(
Ma anyáméknál voltunk, apámnak névnapja ünneplése okán. Egész jó volt a hangulat, csak épp volt egy kis félreértés, minthogy anyám vásároltatott velünk 40 db sütit (kifizette böcsülettel, hiába nem akartuk elvenni a zsét), amibõl végül lett 48 db, hogy "már nem lötyögjön az a második doboz annyira", és mi is vittünk saját sütésû tiramisut. Igen ám, de azt elfelejtette, hogy a vendégek rohama tegnap történt, és mára, holnapra összvissz egy házaspárt vártak még. Így most hoztunk haza magunkkal egy egész doboz mindenféle földi jót, meg még pulykacicipörit is. :D :D :D
Na megyek valentinozni (kölcsönös lábmelengetés a tévé elõtt) :D :D :D

Nincs jelen

#8138 2009-02-14 22:08

judy1981
Tag

No hát befutottam.

Pilli: Ha kímélnéd a szemed használj képernyõ olvasót. Egész érthetõen felolvassa neked a szöveget. (A vakoknak találták ki). A demója pont elég lesz neked. Annyi korlátozás van benne, hogy 40 percig mûködik, de ha kikapcsolod a programot, majd vissza, újabb 40 percig megy, és így tovább.
Luci: én a 3. ajánlatra pályáznék, de ha lehet akkor pohárból, mert minden cseppjét élvezni akarom. :D
Norby: Boldog csatlakozási napot kívánok neked! :D
Nelly: ha lehet ne tedd el magad láb alól :D Kilók mennek?

Cipellõt visszavittem, felvették a jegyzõkönyvet, küldik a gyárba, ha nem tudják cserélni/javítani, akkor kifizetnek/levásárolom. A boltos néni igen csodálkozott, mert hát az ilyen gyártmányú cipõkkel nem szokott gond lenni. De nem próbált kibújni a kötelessége alól. Mivel a csimmát annyira nem szeressem, elindultam cipõt venni, hogy mégis csak legyen vmi bocskor a lábamon. Na de, cipõt venni nem megy az ember csizmában, mert órákba telik le/felvenni, így egy idõjárási viszonyoknak nem éppen megfelelõ lábbelit húztam, ami kb fél óra járdakoptatás után el is ázott. Amint meglett az új cipõ, 50 Ft-ért behúztam egy bevásárlóközpont mellékhelyiségébe, és lecseréltem. Most már értem, mit értenek a pelenkareklámokban a száraz érzésen :D

Nincs jelen

#8139 2009-02-14 22:13

sziszi32
Tag

judy: hát ha még a gyermeked illatozik, akkor milyen csodás érzés egy akármilyen pelenkázásra alkalmas vízszintes felület... :D :D :D

Nincs jelen

#8140 2009-02-14 22:14

Nelly
Tag

Judy :D :D:D:D

Kilók izé..még hadi lábon állok velük..ma próbáltam illetve megpróbáltam egy kamasz 158-as méretet,de nem volt jó a 152-es stimm...de abba már nem férne több kiló..tehát leszavaztam,bízva hátha jönnek már lassan azok a kilók..
Amúgy ez egy 11 éves mérete nálunk..hát ez van :D
Már úgy is épülök le szellemileg is :D

Nincs jelen

#8141 2009-02-14 22:23

judy1981
Tag

Jaj azt el is felejtettem, hogy ma azért vettem egy farmert is 30-as méretben, az eddigi 28-as helyett. Most pont az jutott eszembe, hogy eddig ha nadrágot kerestem, mindig a 30 alatti mértek fogytak el, így elméletileg, ha én beszabadulok egy boltba, akor 90%, hogy kapok magamra megfelelõ méretet. Kezdem látni a jobbik oldalát. :D

Nincs jelen

#8142 2009-02-14 22:42

Dusy
Tag

sziasztok
Luci örülök hogy segítettem és várom , hogy milyen lett ?  :D :D :D

Nincs jelen

#8143 2009-02-15 01:51

én
Tag

roor! Oks! Látod egyikünk sem irígy! Rendben a dolog, ezt megdumáltuk. Tied az elsõ nagy pohár, mit nagy óriás pohár, a többi pedig az enyém.
Lisa! Merre vagy? Jelentem elveszett az e-mailed! Nem érkezett meg hozzám.
Judy! 50 Ft a bevásárlóközpontban a WC használata? Ez az igazi disznóság! A bevásárlóközpontokban többnyire ingyenes szokott ez lenni.
Norby! Gratula az évfordulóhoz! Én ezt küldöm neked ajándékba!
<kép>
<kép>
<kép>

Nincs jelen

#8144 2009-02-15 09:46

akiss
Tag

Sziasztok!
Csajszim úgy néz ki lassan meggyógyul! Már nem cseppen el az orra úton-útfélen, meg szakadozik a köhögése is. Rajtam úgy néz ki nem fog a nyavaja, csak krákogogok továbbra is, meg fáj a légcsövem. :)
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat! :) Beánál már hatott!

Luci! Kipróbáltuk a hársfateát, és jó! Köszönöm a tanácsot!

Nori! Ahogy olvastam a pálinkát, zsírt...stb. amíg nem jutottam a sor végére az  olvasásnak, az jutott eszembe, hogy ki a fene az aki ezt megeszi?! :D:D:D:D De eljutottam a lényeghez is olvasás közben! :D

Judy! Én nem egyszer jártam úgy, hogy akármekkora méret legyen 28 vagy anno 34 sose találok, mindig elfogyott. :( Vagy addig vacilláltam a dolgon, hogy vegyem, ne vegyem míg elvitték az utolsót! :P

Nincs jelen

#8145 2009-02-15 10:09

Györgyina
Tag

Szép napot Mindenkinek.

Nincs jelen

#8146 2009-02-15 11:31

Lucifer
Tag

Halihó!

Judy!
Ügyi kislány vagy , de mire visszaigazolnak a csimmát illetõen addigra már nem is fog kelleni!!:D:D:DPersze nálunk most kell mert esik a hó!!!:D:D:D:D
50.- a bevásárlóközpontba a  budi???Nálunk legalább az ingyen van!!!:D:D:D:D

Akiss!
Nagyon szivesen!!!!Ezért vagyunk , hoyg segitsünk egymásnak!!!:D:DMár megelõzés képpen is nagyon jó!!!Nálunk ost mindekinek ezt kell innia!!!:D:D:D:D:D:D:D

NElly!
Azért pihenj is légyszives!!!:D:D:D:D:D:D::D
És eeeeeeeeeeegggggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyééééééééééééééééééllllllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dusy!
Hát mit is mondjak?????!!!!!!!!:D:D:D:D:D
Isteni finom lettttttttttt!!!
És igy néz ki!!:D:D:D:D

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#8147 2009-02-15 11:33

Lucifer
Tag

Roor!

Te most leakarod csapni Norbyt a kezemrõl????:D:D:D:D:D:D
Elcsábitod a  palacsintáddal?????:D:D:D:D
No szép kis barát az ilyen!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8148 2009-02-15 12:59

Norby1
Tag

Én! köszönöm a fagyikat Azokat is nagyon szeretem :P

Luci drágám te vagy az igazi ne izgulj Roorhoz csak palacsintázni mennék :P

Nincs jelen

#8149 2009-02-15 16:56

Lucifer
Tag

Norby!
No jól van!!Akkor most megnyudodtam!!!:D:D:D:D

Nincs jelen

#8150 2009-02-15 17:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Na mi van itt??!!!:D:D:DSehol senki?????:D:D:D:DAnnyira virusirtóztatopk , hoyg már a  gép közelébe se mertek jönni????????:D:D:D:D:DVagy csak nagyon vasárnap van és mindenki pihikézik??????

Nincs jelen

IBDoktor

Láb