#8201 2009-02-17 18:19
- judy1981
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziszi: behalok a szövegeden :D
Jelentem, a hó az szakad, qva hideg van, és baromira felbosszantottak! ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nincs jelen
#8202 2009-02-17 18:20
- roor
- Tag
Halika!
AIOLOSZ segítség!!!!!!!!!
Megnézném a képtárat,de képtelenség bejutni,lefagy a gépem tõle.:D
Lécci valahogy megoldani hogy hozzáférjek,és nem teszek elektromos takarót a gépre,sem melegvizes palackot,más alternatívát kénék.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8203 2009-02-17 18:30
- aiolosz
- Tag
roor írta:
"..AIOLOSZ segítség!!!!!!!!!
Megnézném a képtárat,de képtelenség bejutni,lefagy a gépem tõle.:D
Lécci valahogy megoldani hogy hozzáférjek,és nem teszek elektromos takarót a gépre,sem melegvizes palackot,más alternatívát kénék.:D:D:D:D pá
Ott kezdodik, hogy a kiszallasi dij ket markas ser es meg nem is segitettem :)
Latogass el a beallitasaidhoz a megjelenes menupontra es az "oldalszám" beállításánál a "topikok" nal irj be, hogy "25" a "hozzaszolasoknal pedig, hogy "20".
Valoszinuleg az internet kapcsolatod nem eleg jo, hogy nagymennyisegu kepet egyszerre be tudj tolteni.
SOS eseten hivj fel tavbeszelon :-*
Nincs jelen
#8204 2009-02-17 18:40
- Pocak
- Tag
Halihó!
Ne tudjátok meg milyen pipa vagyok, szarakodok a nettel meg a telefonnal, ma nem bírtam elfaxolni 4 oldalt egész nap! Nincs olyan hét hogy ne szívasson! Hívom a szolgáltatót, és azt mondják áramtalanítsam a modemet az segít! kifeszülök az idegtõl!
Nincs jelen
#8205 2009-02-17 18:45
- aiolosz
- Tag
Pocak írta:
Halihó!
Ne tudjátok meg milyen pipa vagyok, szarakodok a nettel meg a telefonnal, ma nem bírtam elfaxolni 4 oldalt egész nap! Nincs olyan hét hogy ne szívasson! Hívom a szolgáltatót, és azt mondják áramtalanítsam a modemet az segít! kifeszülök az idegtõl!
Nyugi Pocak, hidd el, az aramtalanitas soxor segithet, amit szaknyelven a modem eseteben is "bootolasnak" titulalnak es erdemes 4-5 percet varni, mielott ujra inditasz.
Sok sikert...
Nincs jelen
#8206 2009-02-17 18:51
- Dusy
- Tag
sziasztok szép estét nektek :d
Nincs jelen
#8207 2009-02-17 18:52
- Pocak
- Tag
Kösz Captain,csak dühít hogy nem tudom használni rendesen se a netet se a telefont! Valószínû szolgáltató váltás lesz!
Nincs jelen
#8208 2009-02-17 19:04
- roor
- Tag
Halika!
Aiolosz:khm....nagyon szépen köszönöm és már tárgyalok a sörszállító kamionos céggel meg a sörös céggel is,mert szerintem két sörrel nem fogom megúszni.:D:D:D:D:D
Köszike.:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8209 2009-02-17 19:04
- Lucifer
- Tag
Halihó!
No végre megvagytok!!:D:D:D:D
Látok , olvasok mindnkit!!:D:D:D
Sziszi!
Ezek a gyerekek már csak ilyenek!!Teljesen feltudják találni magukat ,ég egy kupakkal a kezükben is!!:D:D:D
A Roli ma a konyhában tevékenykedett , máskor is szokott ott dolgozni és selejtezni szokta a lábasokat mert kiváncsi , hogy mi van mögötte!!:D:D:D
Ma a fiókot találta meg és kivette belõle a kenõtollat meg a fenõkövet!!:D:D
Nálunk is esett a hó sõt volt , hogy szakadt!De sajnos olvad és még az is olvad ami tegnap leesett!!
Mi inkább a sárban , latyakban bandukolunk és esélyünk sincsen a szánkózásra!!!!:(:(
Tavasz hát az jön , de csak nálam mert a fejem kezd rügyezni!!!:D:D:D:D:D
Most vagy vas túltengésem van már vagy B12!!:D:D:D:D:D
Youlcsi!
Szerintem a cél érdekében mindent !!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Roor!
Egész jól néz ki!!!:D:D:D:D
És ne morogj mert árt a szépségednek!!:D:D:D:D:D:D:D
Pocak!
Csak nyugalom!!Igyál egy sört tedd azt amit mondanak és akkor minden okés lesz!:D:D:D
Vicaa!
Hát nektek már csak a pesti kiscsákó jutott!!:D:D
De én nem tudok adni nektek 5 csirkét , de még tevét se.:D:D
Száraztészta na az van!!:D:D
De kedves anyós is van aki süt - fõz!!!!!:D:D:D:D
Rolinak megmutattam a képeket mindenkié nagyon tetszett neki tátott szájjal figyelte és mondta , hogy baba.:D:D
De amikor Annácska artista képét meglátta amikor épp a lábaközé figye be az nagyon tetszett neki és nevetett!!:D:D:D
Mindha tudná , hoyg az egy nevetõs és érdekes kép!!!:D:D:D:D De lehet , hogy tudja??:D
Holnap megyek megint vasra!!!:(:(:(:(
Kedves anyukák!
Megmondanátok , hogy kinek mennyi idõs a gyermeke??Közel egy idõsek vagyunk mégse tudom ki mekkora.:D:D
A Roli májusban lesz 2 éves.
Nincs jelen
#8210 2009-02-17 19:05
- Lucifer
- Tag
Roor!
Van ismerõs az egyik sörgyárnál!!Ha érdekel????:D:D:D:D:D:D:D:D
Nincs jelen
#8211 2009-02-17 19:35
- Pocak
- Tag
Luci drágám igazad van, egy sör mindig segít!
Nincs jelen
#8212 2009-02-17 20:18
- Nelly
- Tag
Na egy gyors bekukk...szóval leltár 1 számú boltban lement..és még csak át sem tévedtem a másik boltba..szóval mondhatom kellõ képen ott voltam,olyannyira,hogy mint a villám úgy dolgoztam :D
Igaz most már kicsit el is vagyok fáradva..nem szoktam hozzá a korán keléshez :D
Holnap ugyancsak ez a program csak a 2 számú boltba megyünk..de nem bánom imádom a leltárt :D
De tuti ha minden nap ezt csinálnám nem szeretném :)
Úgyhogy nincs sztorim...illetve annyi,hogy a vasútállomáson nem számítottam nagy dög nehéz ajtóra és kicsit visszazárt..vagyis vissza lökött majdnem az orrom bánta..:D de hát korán volt még :D
Amúgy tényleg saját magamat meghazudtoló módon dolgoztam ma :D
Hát meg kell mutatni a nagyfõnöknek,hogy megérdemlem a fizuemelést :D :P
Hát ennyi..most már asszem megyek aludni :D
Pussz
Nincs jelen
#8213 2009-02-17 20:19
- sziszi32
- Tag
Dani október 5-én lesz két éves, Luci :D :D :D
Judy: megtisztelsz! :)
Nita, válasz mail ment!
Lisa, hol a válasz? :P
Én ma lasagnét készítettem, de sajna, csak az üres jénait tudnám nektek lefényképezni... egyébként kedvenc látványaim egyike a sok piszkos, üres tányér, fazék és tál... na nem azért, mert annyira odavagyok a mosogatásért... azt ráhagyom inkább "bözsire" (mosogatógépünk tisztes neve, hiszen helyettem dolgozik, egy rendes névre szépen rá is szolgált :D egyébként electrolux a drága... hát nem otthonosabban hangzik ettõl a bözsi? :D :D ), hanem azért, mert számomra minden szónál nagyobb elismerést jelentenek, azaz, hogy ízlett, amit fõztem... :D :D :D
Danika már HARMADIK este elalszik nyolckor... kiváncsi vagyok, mikor fog besokallni ettõl a rendes életmódtól! :o
Nincs jelen
#8214 2009-02-17 20:33
- roor
- Tag
Halika!
Luci:hát....:D:D:D jöhet sör hogy captainnak legyen fizetség gyanánt.:D:D:D:D
Sziszi:nekem is igyekezni kell hogy még egészben tudjam lefotózni a kajákat,errõl már egy csöppet lekéstem mert a párom már nekiállt én meg lassú voltam.::D:D:D:D:D:D
Nelly:mértékkel a melót me ártalmas.:D
Györgyina:cupp-cupp.:D:D:D:D
Joccakát
pá
Nincs jelen
#8215 2009-02-17 21:27
- youlcsi
- Tag
szép estét!
fársztó este és egy fél doboz bonbon :lol: után befutottam.
csak pár percre, mint mindig, mert a zember ilyenkor már alszik, oszt majd puffog nekem, ha felébresztem a jóéjt-puszival :) de hát aki sokat alszik, keveset él! én meg majd malmozok mellette megint fél 2-ig. ha legalább nem hason aludna... ;)
bár az én sorozatom úgyis csak 23-kor kezdõdik (Ítélet: család -k*rvajó!) legalább azzal elfoglalom magam egy félórát.
itt is köszönöm a rólam való megemlékezést :lol:
luci!
persze, a cél érdekében mindent. munkaidõben :)
legfeljebb leszemlézem a szakrendelõt, hogy igibácsi azt higgye hogy dolgozom :) és tényleg, még igaza is lesz!
Kapitány! öröm, hogy rám találtál iwiw-en :)
ajaj, akartam még valamit... lehet, a neurológiára is kellene menni, mert mostanában kissé szenilis kezdek lenni... na, mindegy nem tudom... biztos nem is volt fontos...
tsók!
Nincs jelen
#8216 2009-02-17 22:04
- akiss
- Tag
Csak benézek és közben elárulom, hogy Bea július 12-én lesz 2 éves :D
Jó éjt mindenkinek!
Nincs jelen
#8217 2009-02-18 04:26
- Vicaa
- Tag
No, akkor váltjuk egymást Sziszi, mert ugyan az én gyermekem nyolckor alszik, de fél kettõtõl kukorékol, az utóbbi másfél hónapban kétszer aludta végig az éjszakát.
Anna február 7-én volt 15hónapos. Ja és a mindent szájba venni az nálunk is megy, olyan nagy pakolást pedig már nem csinálok, mert egész egyszerûen mindig megszerez magának valamit, amit nem szabad.
Egyébként attól függetlenül, hogy még nem jár, fejmagasságban már mindent lepakol, ugyanis kitûnõen feláll és mászkál a bútorok mentén, és egy nap húszszor is lepakol és kipakol mindent. Úgyhogy amióta õ van a rend fogalma átértékelõdött bennem és igazán már nem is idegeskedek rajta, akinek nem tetszik nem gyün oszt kész :D:D:D
Nincs jelen
#8218 2009-02-18 09:00
- sziszi32
- Tag
Vica: szívembõl szóltál. :D :D :D
Danikincs elaludt nyolckor, de ennek az esti nyuginak az ára a hajnali fél nyolckori ébresztõõõõõõ :( :( Rendesen sajnálom magamat! :D
Nincs jelen
#8219 2009-02-18 09:01
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
No azt hiszem a mai nap az elsõ nap amikor elmondhatom magamról a múlt hét óta hogy MEGMARADOK :D :D :D ennek felettébb örülök, hogy nem kínoz az a nagyon, de nagyon rosszul lét, ugyanis történt, hogy én az efajta nem jól létet már réges-régen elfelejtettem és nem is szándékszom, hogy elõre törjön...mindegy...azt hiszem végre vége.
Itt az idõ felettébb gyönyörû a hó, NAGY...nnnaaaagggyyyooonnnn NAGY :D :D :D
A kedvem is kezd a helyén lenni, látom itt megvan Mindenki, akit hiányolok az Györgyi hogy vagy ? Jobban már?
Megy a sütés-fõzés fényképezés :D nyami-nyami!
Ja említést téve (mivel nem tudom, hogy mikor tud jönni pasek-sok meló) hogy annyi van, hogy kérem szépen le vagyok csarélve Lisára :( no ezt gondolom, hogy el tudja képzelni milyen is aki ismeri Lisát :D
Csendben megsúgom, hogy még puszit is kapott helyettem :( de semmi "rosszra" nem gondolni merõ egyszeûségbõl felmászott mellé az ágyban Õ meg félálomban azt hitte hogy az én gyönyörû lényem az és nyomott egy nagy puszit az orrára :D :D :D
Mindenkinek gyönyörû napot!
Nincs jelen
#8220 2009-02-18 10:43
- Györgyina
- Tag
Szép jó napot Mindenkinek.
Lisa drágám én itt vagyok. Igen, már nem gyötör engem sem a nátha, és örömmel olvasom, hogy Te is túl vagy a bajodon. Na nem értem, hogy kire cserélt Pasek? Talán saját magadra? Mert jobbra úgy sem tud. Na tisztázzuk ezt a dolgot. És milyen volt a Kipál és a borz konert? Jól érezted Magad? További jó egészséget és vihácolj rendesen.
Lucikám: a Csajok várnak Téged is, beszélj Aiolosszal. A héten a túra strono, de elõbb-utóbb meg lesz.
roor: Te az vagy, akit én megismertem? Mert ez a rakottkrumpli téma kicsit meglepett. Vagy hajtassz Pacisnál? Vagy mi történt. Sürgõs választ, mert aggódom.
Édesanyákj: de jó, hogy egymásra találtatok. És én meg Rátok szeretnék találni és gyönyörû és édes gyermekeitekre.
És az állatkerti séta nincs felejtve. Na az lesz az igazi kánoán, sok gyönyörû baba együtt.
Porsche: lemaradtál. Nincs új kép a két kis Lánykádról. Pedig a huncut gyermekek a kedvenceim. Ha ráérsz és még nem vagy hulla a Csajoktól, tegyél képeket. Köszi.
Szilvike és Szuszidi: na most már elég a betegségbõl. Gyógyulni ezerrel, jó egészséget kívánok.
Dusy: ne hagyd magad idegelni. Aki ilyen sütiek tud, rossz ember nem lehet és nem érdemi, hogy idegesítsék. Szólj Tyúkanyódnak, majd én elhessentem a zavaró tényezõt.
Vicaa és Mercykém, keresztlányom: várom a napot, hogy indulhassunk. A nehezen összejött dolgok sikerülnek a legjobban. Addig is Veletek gondolok.
Aiolosz: ha lottó ötösöm lesz Neked és Pocaknak veszek egy sõrgyárat. És jelentem lottózok minden héten egy szelvénnyel. Csak tartsatok ki. A remény hal meg utoljára.
A többi ital kedvelõnek pedig veszek egy agancsos boltot. Na ott kielégithetitek szenvedélyeteket.
Egyéb igényeket itt várok. Nem sûrgõs, mert még csak a kettesnél tartok, ráértek.
Fényesen süt a nap és Marcuskámmal olyan gyönyörû sétát tettünk. A táj gyönyörû és Marcuska elõször szétdobta a négy tapiját, aztán talpraállt és fûrdött a friss tiszta hóba. Na nekem ezeke a lélekemelõ pillantok. Kicsit kacagtunk, játszottunk és minden kutyabarátját végiglátogattuk. Szóval szép az élet. És még délután is megyünk egy órácskára, hagy élvezze a drága és én is.
A lakás meleg, barátságos, kutyukám pihen és pedig ebédet fõzök. Hát kell ennél nagyobb öröm?
Legyen mindenki napja boldog, egészséges és szép.
Akit itt nem emlitettem, azoknak is ugyanezt kivánom. Györgyina
Nincs jelen
#8221 2009-02-18 11:39
- nori
- Tag
Sziasztok,
itt is esik tegnap óta,de csak latyak marad..nincs benne semmi szép..remlélem ez a tél az utolsókat rúgja!
Tegnap megvolt a kontroll,kicsit elszomorított a doki,most van 3 hónapja,hogy kapom a Humit és õ többet várt volna,mint a széklet minõségét mint a súlyt illetõen..felírt 2 injekciót,délután megkapom az egyiket,2 hét múlva a következõ,3 hét múlva újra a tortúra..de addig látványos javulást kell produkálnom mert tartok tõle,hogy megvonja a Humit,azért gondolom ezt mert tegnap felvettette,hogy gondolkodni kellenne sebészeti beavatkozáson..amire én nem vagyok hajlandó.Ha kivágnak egy részt nem lesz soha többet esélye,hogy csökkenjen a gyulladás,jobb legyen a felszívódás..
Finomakat fõztök,érdekes azok akiknek még jobban oda kell figyelni a kajára,talán jobban is szeretik a finom falatokat az átlagnál?!:)
Mikor mentek az állatkertbe? Biztosan jó uri lesz,igazi gyerekzsúr..:)
Györgyina te mi finomat fõzöl? Biztosan jólesett a kutyusnak a szaladgálás,gondolom milyen szépen piheg a meleg szobában:)
Szép napot MIndenkinek!
Nincs jelen
#8222 2009-02-18 12:06
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Megjöttem én is a dokibácsitól!Böködés fölül böködés alul.:D:D:D
Ma nem mondta azt , hogy jól nézek ki inkább azt mondta helyette , hogy sápadt vagyok és lehet mégis csak kell az a vér.:(:(Bár elõbb végig kapom a 10 vasat amibõl van még 6!!:(:(
No majd meglátjuk!!!Elvileg holnapra már megvan a szövettanom holnap hivom dokibácsit telefonon.
Majd referálok , hogy mit is mondott.Ma a kórházban találkoztam azzal a lánnyal akit emlitettem , hogy crohn? , de sajnos a kérdõjel eltünt a crohn maradt.:(:(:(Bent feküdt most õ is , de ma mehetett végre haza.Szóval eggyel többen lettünk és ez nagyon elszomorit , de legalább a tudat megmarad , hogy tudunk neki/nekik segiteni ha idejönnek a fórumra.Sokkal jobb lenne ha nem mint betegek hanem mint pl:hizókurázok lennénk itt.:D:D
De hát ez jutott nekünk nem tehetünk semmit illetve tehetünk mégpedig azt , hogy segitsünk egymáson.Én azért nagyon szeretek iitt lenni veletek.
Egész éjjel esett a hó aminek én nagyon örültem a párom annál kevésbé.:D
De most nem jó mert süt a nap és olvad!!!:(:(:(
Hogy fogunk mi igy szánkózni??
Lisa!
Végre itten vagy!:D:D
Örülök , hogy meggyógyultál.Mi van ???Pasek Lisa kutyát csókolgatja???Hát már most lecserélt egy fiatalabbra???:D:D:D:DD:D:D
Tessék menni szánkózni és csússsssssszzz helyettem is!!!!:D:D:D:D:D
Sziszi - Vicaa!
Én ugyan igy vagyok vele szétpakol összerakom , szétpakol összerakom , szétpakol összerakom , de már nem is érdekel hiszen hiába rakom el megint kiszedi.Mostmár reggel kiszedi én meg este mikor karanténba /kiságyba került/elrakom.:D:D
Ha jön valaki és nem tetszik neki rakja el!!:D:D:D:D:D
Sziszi!
Hát ez a bözsi nagyon tetszik nekem!!!:D:D:D:D:D
Nekem is van bözsim , de az szerény személyemet illeti.:D:D:D
Bár karácsonyra akart venni egyett a párom , de miután nem tom hová tenni mert most csináltuk meg a konyhát és a mosógép került oda igy a bözsi kimarad.De talán megcsináljuk majd neki is a helyet és akkor már ketten leszünk bözsi és én ,addig meg személyemben tisztelhetõ bözsi is.:D:D:D:D:D:D
Youlcsi!
Látod legalább összekötöt a kellemest a hasznossal és még fizetést is kapsz érte.:D:D:D:DD:D:D
Györgyina!
Akkor rendben köszönöm szépen!!:D:D
Nincs jelen
#8223 2009-02-18 12:10
- Lucifer
- Tag
Nori!
Hát ez nem nagyon jó hir nagyon sajnálom.:(:(
De csak nem vonja meg tõled ?!Vagy a könnyebb utat választja és inkább elküld a kés alá??:(:(:(
Szoritok neked és próbálj meg hizni.Küldök neked Roor hizó bogyót!!:D:D:D
Hová költözöl??
Nincs jelen
#8224 2009-02-18 14:05
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Hááát ezek nem túl jó hírek sõt!
Luci: remélem a szövettanod meg lesz holnapra és akkor talán a dokibácsi is "színesebbnek" fog ltáni! Szurkolok miatta és várom az eredményt.
Egyéb iránt ha szánkózással, vagy esetleg annak a hiányával problémád lenne hát a megoldás egyértelmû! TESSÉK IDE JÖNNI !!! A mostani hétvégén lovasszánkó verseny lesz itt Bükkszenten, nagyon jó és érdekes szokott lenni látványdisznóvágással! :D Ajánlom, egy szóval Luci: ha hóra, szánkózásra, lóra-kajcsira vágysz itt a helyed :D
Tessék jó sok vörös bort inni oszt vért szaporítani :D
Nori: :( :( :( így hogy lesz látogatás ha nem jól vagy? Tessék összesezdni Magad és "nyavajogni" hogy na ne már Neked még szükséged van a Humira!!!
Györgyina: örülök Neked, és annak, hogy úgy veszem ki a soraidból, hogy JÓ KEDVED VAN!! :D :D :D Nagyon jó.
Köszönöm a koncert jó volt, tetszett, de nem voltam teljesen 100as és ez egy picit rányomott a hangulatomra :(
JAJ Luci: látod ebbe bele sem gondoltam, hogy fiatalabbra cserélt ...van ilyen, de hisz azt szokták mondani, hogy kinek papp kinek a pappné..vagy esetleg kinek a papp kutyája :D
Zolcsi és családja: köszönöm szépen!
Sziszi: nem hagylak ki bár a beszélgetés után azt mondtad, hogy most már minek írni :D , de azért legalább itt, meg éri, ha ennyire kutatsz utánam :D
Ha minden igaz és aföld nem ér össze az éggel akkor keresztlányka látogatóba megyünk pasekkal ...ha minden igaz, és egyetlen egy köhögésre utaló jel, sem hagyja el az arcomat :D
No hosszú lettem bocsesz. :D
Mercy: nem tudom Te kerestél esetleg iwiwen, nem tudom megnyitni!! :( :( :( ha igen akkor türelmedet kérem!
Sziasztok!
Nincs jelen
#8225 2009-02-18 14:17
- Pocak
- Tag
Halihó mindenki!
Györgyina Neked akkora szíved van, mindig saját sörfõzdéröl álmodtam, de mivel még nem adatott meg így csak a fogyasztásának hódolok! Nóri Kedves, neked velem kellene töltened néhány hetet, olyan kis dundira söröztetnélek :)
Nincs jelen
#8226 2009-02-18 14:56
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Pocak!
Ez nem is rossz ötlet.:D:D:D:D
tessék vinni magadhoz Norit vagy menj te hozzá és hizlald fel egy kicsit , de azért ne a sörrel mert attól csak a hasa lesz nagy!:D:D:D:D
Lisa!
Könnyen beszélsz!!:D:D:D:D
Mintha itt laknál egy ugrásnyira!!:D:D:D
De ha bepöccenek akkor fogom magam felülök a vonatra és már ott is vagyok .De akkor nálad alszom.:D:D:D:D:D
Ja ! És gyereket is viszek.:D:D:D:D
Nagyjából készenvagyok a konyha takaritásával már csak a szekrényeket kell fényesre nyalnom.:D:D
Elfáradtam.
Nincs jelen
#8227 2009-02-18 15:18
- én
- Tag
Luci! A nyalást bízd Rolira! :D:D:D
Nincs jelen
#8228 2009-02-18 15:33
- Pocak
- Tag
Luci Szívem: ha valami összefüggésre próbálsz célozni a nevem és a sörös hobbim között, arra azt tudom mondani hogy nem a hordó a lényeg hanem a csap. Érted ugye? :) A hízókúráztatást vállalom amúgy! :)
Nincs jelen
#8229 2009-02-18 15:36
- kukackonzerv
- Tag
Sziasztok.
Györgyinya írta:
Fényesen süt a nap és Marcuskámmal olyan gyönyörû sétát tettünk.Na nekem ezek a lélekemelõ pillantok. Kicsit kacagtunk, játszottunk és minden kutyabarátját végiglátogattuk. Szóval szép az élet.-A lakás meleg, barátságos, kutyukám pihen és pedig ebédet fõzök.
Kedves Györgyinya!
Csodás ahogy idefestetted" ezeket a pillanatokat. Melengetõ perceket szereztél.Fantasztikus gazdi vagy! :D
Nincs jelen
#8230 2009-02-18 16:11
- nori
- Tag
Nem megyek kés alá,rajtam ne kísérletezzenek!Kiráz szó szerint a hideg a gondolattól is.
Judy,
te profi vagy nyomtató ügyben ahogy látom...tudnál röviden listát írni mit éri meg megvenni,ha nem esik nehezedre..? Gondolok itt az egyszerû lézeres fekete-fehérre..a színes túl srága és nem is használnám ki,ha jutna rá akkor se vennék.Gondolom ezt most:)
Lányok,
én jobban érzem magam,jobb a mozgásom,iszom a tápot,lecsökkent a crp-m pl,de a dr.szerint látványosabb javulást várnak 3 hónap után..hát az is lehet hogy egy szervezetnek több idõre van szüksége,nem?
Nem lehet mindenki sablon.Útálom az ilyen hozzáállást:(
Luci,szorítok a jó szövettanért..a vér pedig szerintem nem rossz ha kapod,én is kaptam,jót tett,miért tartasz tõle?Csak megerõsítene.Te hogy állsz a kilókkal?
Azt én is észrevettem,hogy egyre több fiatal van a rendelõkben,sajnos nem igazán tájékoztatnak sem,keveset beszélnek,foglalkoznak a bélbajokkal pedig sokkal több a beteg mint ahányan tudják..engem is évekig félrekezelgettek,még jobban rontott a helyzetemen.
A rossz hír (mintha péntek 13.-a lenne) még,hogy anyuék talán márcis-ápriisra teljesen leállnak a melóval,persze no fizi,de eddig is csak a decemberi egy részét fizette ki,pontosabban a decemberi NEGYEDÉT! A fél,ha nem az egész vállalat dolgozói hitelt törlesztenek erre-arra,hát a negyed fizetés még a hitel részletére sem elég!!!
Brutális,hogy miket megtehetnek a melósokkal manapság.
Kérdeztétek hova költözök,most lakásban vagyunk,ezt cseréljük kertes házra.Így legalább lesz hely kis veteményest gondozni,ami fedezné a mi szükségleteinek zöldésgek terén,anyu szeretne csirkét is tartani,sokat meg lehet takarítani vele,igaz munkával is jár.
Most gondolkodunk milyen kutyust kerssünk, kinek melyik fajta a kedvence? Mit javasolnátok? Ötletek vannak,majd látjuk,elõször rendbe kell szedni a fürdõszobát,padlót,évek óta nincs rendezve ugyhogy munka akad,de apránként talán sikerül gatyába rázni,hogy megfeleljen.
Az sem elhanyagolható,hogy lesznek nagy fenyõk, vagyis már vannak:) a ház elõtt,csak nyugisabb mint a lakás,nem szeretünk itt élni,mert a szomszédok is elég zûrösek,zajosak,néhány lakást kiadnak és folyton cserélõdnek a lakók,szóval értitek az okokat.
A másik,hogy én kertes házban nõttem fel,hiányzik,itt egy szál virágot nem tudsz nevelni,nincs meg a nyugalmad vasárnap délután, van olyan hogy a pincében a fatározóban este 11-kor elkezdi vágni a fát,zeng a ház..
Anyu mindig ugy fogalmaz,hogy nem neki találták ki,hogy mások fején éljen:)
Na jól meghúztam,bocsánat:)
Nincs jelen
#8231 2009-02-18 16:30
- Dusy
- Tag
sziasztok
szép napot!
Nem hagyom magam Györgyina csak mindig jön utánam zaklatni :d de a rosszabb idõszakon túl vagyok, márt nem veszem úgy fel.
sziasztok
Nincs jelen
#8232 2009-02-18 16:58
- Marthuska
- Tag
Nori! Néhány napja írtam neked e-mailt. Megkaptad?
Nem jött visszaigazolás.
Szerkesztette: Marthuska (2009-02-18 16:58)
Nincs jelen
#8233 2009-02-18 17:03
- Marthuska
- Tag
Györgyina! Mielõbbi gyógyulást kívánok a kutyusodnak!
Nincs jelen
#8234 2009-02-18 17:10
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Én!
Nem is rossz ötlet , de Roli még ráér ezzel , akkor inkább az apja!:D:D::D:DD:D:D:D
Pocak!
Látod ez eszembe se jutott!!Ha most nem mondod akkor én nem is gondoltam volna összefüggésre!:D:D:D:D:D
Nori!
Köszönöm szépen!
Én is kaptam már vért 2x-is , de se én se a dokim nem igazán akarjuk.Azt mondta a dokibácsi , hogy azért nem szertne adni igazából mert ugyan bevizsgáltak , de sajnos a hepetitiszt nem tudják kiszûrni belõle és valahogy nem volna olyan jó ha olyan vért kapnék.És ahogy ezt mondta azért parázom tõle!!!:(:(:(
Nincs is annál jobb mint kertesházban lakni.:D:DOtt tényleg a magad ura vagy és azt csinálsz amit akarsz.
Anyukádnak teljesen igaza van!!!És neked is angyon jót tenne!!!!:D:D:D
Én beszélek aki a panel tetején azaz a 10.-en lakom.:D:D:D:D::D:DDe legalább az én fejem fölött már nincsen senki , sõt mindenki alattam van.:D:D:D:D
Nincs jelen
#8235 2009-02-18 18:29
- Ánya
- Tag
Olvaslak ám benneteket, örülök a gyógyultaknak (akiss babája, Lisa), szurkolok a gyógyulóknak:
Luci mindent a vér ellen, ha rizikós!!! Talán a sok szuri lenn, meg fenn megteszi a magáét!! :D
nori! erõsödj a magad ütemében ! ! Lehet, legközelebb az orvos is meglelégszik az eredményeddel!! :D
Pusszancs mindenkinek ebbõl a ragyogó hófehér világból!!!
Mire ezt írom, már sötét van, de emlékszem milyen szép volt a kék ég a hófehér táj felett!! :D :D Szóval onnan küldöm nektek a minden jót!!!
Szerkesztette: Ánya (2009-02-18 18:29)
Nincs jelen
#8236 2009-02-18 19:23
- Lucifer
- Tag
Ánya!Ánya!Ánya!Ánya!
De jó téged látni , már annyira hiányoztál!!:D:D:D:D:D
Én is ellene vagyok ám!!
Miután magadról semmit se irtál remélem , hogy minden rendben van nálad/nálatok.:D
Sok puszi és ölelés!!!
Nincs jelen
#8237 2009-02-18 19:38
- Lucifer
- Tag
Lisa!
Itt is nagyon sok boldog névnapot kivánok!!:D:D:D
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#8238 2009-02-18 19:41
- Lucifer
- Tag
Zsuzsaanyu!
Bár holnap van Zsuzsanna , de én már elõrelátó vagyok!!:D:D
Nagyon sok boldog névanapot kivánok!
<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Nincs jelen
#8239 2009-02-18 19:48
- fater
- Tag
YOULCSI holnap megyek orvoshoz megkérdezem a Nagy Ferenc sebészt.Ma este bánatombnan megittam 2deci mézes pálinkát.Szerintetek a vérvétel mit mutat?Megmondom a dokinak elõre hogy ittam,de muszály volt.Bárcsak elmondhatnám nektek mi a bajom. Jó lenne valakit beavatni de nem lehet.
Szép estét nektek.
Nincs jelen
#8240 2009-02-18 20:31
- Nelly
- Tag
Kukk
Holnap pihi :D
Majd jelentkezem..:)
pussz
Nincs jelen
#8241 2009-02-18 21:49
- youlcsi
- Tag
hali!
sikerült beszélnem ma a diabetológussal. hétfõn vár, de már telefonon lebeszéltük, hogy nekem csak a met lehet az orvosság :) pedig az ogtt-eredményeimet még nem is látta :) azért jó ilyenkor kórházban dolgozni: elõjegyzés szerint áprilisban lett volna idõpont. kardiológiára pedig júliusban... ott szerdán van jelenésem (MP miatt)
tiszta happy vagyok! ha bírom a met-et (metamfetamin :lol: :lol: metilalkohol :lol: :lol:) akkor már akár néhány hónap múlva lehet reális esély... babára azért még nem, de... peteérésre. bár nõgyógyász asszonta, ha valami gyanús, csak szorgalmasan tesztelgessek, mert az ördög nem alszik... :) bár, ahogy átnézek a másik szobába, ez bizony már alszik :lol:
fater!
most már én is kíváncsi vagyok :)
a mézessel meg nem lesz gond. max a májfunkció mutat néhány napig.
tsók!
Szerkesztette: youlcsi (2009-02-18 21:49)
Nincs jelen
#8242 2009-02-18 22:11
- roor
- Tag
Halika!
Nagyon szolidan szösszenek.:D
Fáradt vagyok,vendégünk volt,és különben is tartom magam a fõlustaság elveihez.:D:D:D
Rakott krumpliból egy falat nem maradt,még jó hogy legalább fotó készült róla.:D
Nóri:örülök a 92%-nak,ha lassan is de beindult a kerék,na akkor most már a hízás kerekére tapossunk rá.:D:D:D:D Illetve te,mert nekem most épp lecsuszizhatna pár kiló,különben nem férek bele a rucikba:D:D:D:D
Györgyina:Marcuskának puszi és jobbulást! Neked csókok özöne,és gondolva volt ám ma is rád.:D:D:D
És egy kicsit csintalankodtam,hátha jó sül ki belõle.:D:D:D
Nem hajtok,hajtson õ.:D Egyébként néha belibbenek a konyhába ténykedni,van amit már meg is tudok csinálni.:D:D:D
A zanyukámék,Manóék, és Luci szokott a próbanyuszi lenni,de mivel még élnek és virulnak,gondolom hogy nem lehetett olyan rossz amit eddig alkottam:D:D:D:D
Sziszi:az elmúlt napokban sûrün néztünk utvonalterveket,meg osztás szorzás volt.:D:D:D
Aztán a nyakadba zúdulok/zudulunk.:D:D:D:D
Lisa:szóval...izé....a sor végén kullogva,de nagyon boldog névnapot kívánok én is.:D:D:D
ZANYUKÁM! Elõre is,meg hogy ki ne maradjak,meg amúgy is,meg mindenhogyan de boldog névnapot neked is!:D:D:D:D
Mindenkinek puszi,álombáránykák már bégetnek.:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8243 2009-02-18 22:36
- sziszi32
- Tag
Luci, tudod, hogy mi a jó a 10.-en? Hogy sz.rhatsz mindenki fejére!!!! :D :D :D A bözsi-jellegû háztartásbeli segítõket én csak ajánlani tudom. Fõleg, amikor egy pulyácska egész nap rohangál, ugráll, rosszalkodik, a kádban integetõ delfineset játszik, aztán még eljátssza a hiperaktív aludni nem akaró betyárkát... és amikor gyõzöl az alvásért folytatott csatában, akkor bizony semmi kedved nincs még beállni bözsit játszani a mosogatóhoz... akkor el tudom képzelni, hogy mit jelenthet három gyerek után beállni az esti mûszakba! :D :D :D
Kedves Lisa: sértõdöttségem jeleként hadd legyek undi: nem számoltál be az esti telefonhívásodról (dani magához ragadta a telefont, és telefonbetyárosat játszott!!!!! És Lisát hívta fel, a kis részrehajló :D)
Györgyina: Lisának van egy Lisa nevû kutyája. :D
Roor: merre viritasz? :D
Sütöttem sütit, ha véletlenül sikerül összeállítani, kaptok belõle... fényképet! :D :D :D
Nincs jelen
#8244 2009-02-18 23:24
- sziszi32
- Tag
Ja, amúgy én az arany színû cocker spániel-re adom le a voksomat, Nori. Nagyon barátságos, játékos és intelligens állat. (és naaaaaagggyon eleven) A kiskutyák ára tudomásom szerint (pedigré, azaz "papir" nélkül) kb. 10 000 ft, a fekete a legolcsóbb, mert nem kell senkinek. Pedig szerintem szép. :D :D
Nincs jelen
#8245 2009-02-19 06:03
- Vicaa
- Tag
Nori, azért én örülök, hogy jobban vagy, majdcsak javul még a helyzet, nálad biztosan a lassan, de biztosan elv érvényesül!
Györgyina, bocsánat, hogy viharosan otthagytalak benneteket a chat-en, még arra sem volt eszem, hogy megkérdezzem, hogy van a kutyusod. Puszi neked, aztán jelentkezz.
Igen, mert tegnap elalvás után nemsokkal megint megkezdte a sírást Anna, de szerencsére utána ÁTALUDTA az éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Youlcsi, akkor hát hajrá!!! Ja, és követelésem is van feléd: Ajsikáról képet!
Na majd még jövök, most megyek "konyházok" egy kicsit míg nem ébred fel a lányka. Aki is még nem is írtam frenetikus méretet ölt, 12,3 kg és 86 cm.
A ti gyermekeitek hogy állnak méretek terén?
Nincs jelen
#8246 2009-02-19 08:00
- Györgyina
- Tag
Jó reggelt Drágáim! Legyen boldog és mosolygós napotok.
Jelentem Marcuska összekapta magát és négy tapin jár. Remélem ez igy is marad. Köszönöm a jókivánságokat. Biztosan az is segitettt.
Luci: mail ment a vasárnapról.
Roor: soha ilyen kellemes merényleten kivül ne kövessenek el ellenem semmit. Köszi.
Sziszikém: mail ment.
Vicaa: Természetes, hogy a gyermeked az elsõ, nekem pedig Marcuska. Ha sír, akkor én sem köszönök, nem figyelek másra csak rá. Ezzel nem hasonlitom a kutyusom Annácskához, de kinek mi jutott. Örülök, hogy az éjjelt végre-végre átaludtad. Lehet ez egy jobb korszak kezdete?
Norikám: drága kincsem. Nagy munka elõtt álltok, sok sikert a kertes házhoz. Nagy örömötök legyen benne. Nekem nagy baj, hogy messze vagyunk egymástól, mert én költözésben profi vagyok, költöztem már ezerszer és nagyon de nagyon szívesen segitenék Nektek. És szerintem volna még itt pár ember, aki betársulna. De egyedül is lassan, óvatosan pakolj kedves, vigyázzatok Magatokra, ne cipelj, csak óvatosan. És gondolj a gyönyörû további életedre.
Dusy: örülök, hogy túl vagy a nehezén. Csak annyit, hogy a mosoly ölni is tud.
Judy: egyre jobban belekeveredek a nyomtató ügybe. Na most fogalmam nincs mirõl van szó? De ha odakerülnék még ebben az életben, hogy nyomtató kell, csak Téged kérnélek meg, hogy keress nekem. Elõre is köszi, de lehet, hogy csak 20 év múlva kerül rá sor. Tudod, amikor lesz rá zsé.
Pocak: milyen napod volt tegnap? Szeretem olvasni az írásaidat. Örvendeztess meg, ha van idõd és kedved. Na nem bánom, legyen sõr, ha neked ez a kedves. És tudod, ha nyerek, a söröshordóból ihatod ki magad. Beleülsz és iszod kifelé.
Kukacka: a tegnapi nap fénypontja voltál. Kedves szavaid gyógyirt jelentettek bánatos szivemre, hogy Marcuskám betegeskedett. Hát tudtam, hogy ilyen vagy. És nagyon hiányzol mindig. Köszönöm.
Jelentem: mai menû: zöldborsó leves, rántott husi és krumpli.
Na lódulok, mert Marcuska ma azt mondta, gyengélkedés miatt nem akar fõzni.
Szép boldog napot Nektek Györgyina
Nincs jelen
#8247 2009-02-19 08:16
- Nelly
- Tag
Szép jó reggelt!!
Hát ennyit a déli alvásról :D kidobott az ágy...nesze neked korán kelés..úgy tûnik megszoktam :D
Györgyina örülök,hogy Marcuska jobban van :)
Mindenkinek szép napot :)
pá
Nincs jelen
#8248 2009-02-19 11:55
- nori
- Tag
Helló,
nem írok külön mindenkinek,köszi a biztatást,tudom én is hogy jobb lesz de egy teljesen leépült szervezet nem tud csodát produkálni még Humirával sem...szerintem.Lassan,csak legyen nekik türelmük,ugyebár.
Költözni nem lesz egyszerû,fõleg mert gyorsan kell mestert találni aki idõben megoldja amit nagyon muszály és pénzben is beleférünk de anyukám egy csoda nõ,õ mindent megold,nem félek..már apránként rakosgatjuk el ami nem olyan fontos,gyûlnek a dobozok...
Ha megyünk egy ideig nem lesz netem,akkor majd tudjátok miért nem írok,sajnos nem is igazán tudok máshoz menni addig gép elé de kibírom talán:)
Gondoltok majd rám és az elég lesz:):):)
Vica,Anna baba egy kis izompók,szép magas kislány szerintem,már amennyire értek a gyerkõcökhöz:)
Marcuska kutyus jobban van? Túlhajtotta a saladgálásban magát a séta során?
Sziszi,
a szomszédunknak volt gyerekkoromban spániele,pont feket,nagyon szép volt,okos is,csak attól tartak hogy nekünk nem ártana egy testesebb kutya,olyan tiszteletet követelõ ha kimegy a kapuig,mivel elég nagy a kert,nem akarnk váratlan vendégeket..
Borzasztó dolgokról hallanni manapság itt,múlt héten egy kosarast megkéseltek a város központjában,aztán egy idõs embert a tanyáján apró pénzért kicsináltak (nem részletezném),tegnap egy nõt lelöktek a bicajról fényes nappal a táskájáért,eltört a forgója,a legújabb,megdöbbentõ,hogy rablók betörtek egy házba és a 43 éves tulajnak KIVÁGTÁK aheréit,bocsánat,kicsit durva de ez egy kivárosban megtörténhet,akkor tényleg job elgondolkodni,hogy ki mersz-e mer menni az utcára egyedül...fõleg nõként.Mondjuk anyu is mindenhova bicajjal jár,már ha késik 10 percet mert elmaradt a boltban pl.már parázok..
Azért egyre jobban gondolkodom,hogy nem ártana egy nagyobb kutya,pedig elvileg mi is olyan kis aranyos házi kedvencre gondoltunk,elég lenne a maradék neki kis kiegészítéssel,nem kell külön kajára költeni de mostmár inkább fizetném a kutyakaja többlet költségét csak kicsit nagyonbb biztonságban érezzem magunkat.Meg hát én sem leszek itt mindig,anyut pedig egyedül hagyni se szívesen hagyom,fõleg nem ilyen közbiztonság mellett..mert hiába nincs mit elvinni a házból,ellg ha valaki megijeszt neadj isten kárt tesz benned..sajnos:(
Nelly,
a megszokás nagy úr..én is felébredek ha eg yideig ugyanabban az idõben kell kelni:) és milyen bosszantó,hogy tudod,hogy aludhatnál de nem tudsz:)
Nincs jelen
#8249 2009-02-19 12:18
- Lisa
- Tag
Szép Jó Napot!
Nagyon, de nagyon jó kedvem van, és tök jó ide jönni olvasni, hogy kivel mi újság!!!
Nos kezdjük ott...öööö pardon...Kedves Roor: Köszönöm szépen :D
szóval "mi van" Sziszi, nem is én hívtalak hanem elõször is Dani :D :D :D nemde??? Bár mérhetetlenül büszke voltam, hogy hívott, nagyon jól eset, cska nem tudtam, hogy "mi van" :D :D :D épp burgonyát pucoltunk az esti vacsihoz, ami réntott pipicomb volt petrezselymes burgonáyval, no meg persze az elmaradhatatlan Tokaji aszúval és pezsgõvel, meg reszelt túróssal, meg nem sorolom :D :D :D
De Skacok, olyan gyönyörû csokrot kaptam, hogy az csak na...15 szép vörös rózsát...brühühühühühü gyönyörû. NAGYON!
Ánya: köszönöm, hogy "rámnéztél" hogy jó kis lány módjára be-e szedtem az antibigyót! :D
Vicaa: örülök, hogy végre tudtattok aludni, ha lehet mi is kérnénk belõle egy picit holnap és holnap után is, nem is érem be eggyel jó mi ? :D
Nelly: :( hááát miért nembírsz csucsikálni a szabin :D no se baj pihi legyen egész nap!!! Linusnak parancsban adnám ki, de Neked "csak" kérve :D
Kedves Nori: én tiszta szívbõl kívánok Neked minden, de tényleg minden jót, költözés, valósuljanak meg az álmaid, szép hely, nyugis környezet legfõképpen kutyus meg virág, nagyon szépen leírtad én SZURKOLOK!!! A Humi miatt is, de a sebészeti megoldás sem elvetendõ SOHA , errõl ha lesz egyszer kedved beszélni akkor szívesen, bár én soha nem eröltetek ilyet, csak ha életmentõ, ami lehet hogy akkor már késõ...no de NEM! Türelmet postázzuk a dokiknak, most Te itt kapod Miskolcon még, mert elvesztettem, de inkább megkérdem, ha igen akkor meg megyek oszt jjjjóóóóllll türelemre intem Õket :D :D :D remélem nem gond, hogy így írok Neked?
youlcsi: baba is lesz elõbb utóbb, türelem az meg van,nem? :d jó hogy az idõpontokat sikerült koránra.
Luci: 'he figyi' :D :D :D mit is képzeltél, hogy gyerkõc nélkül jöhetsz ide? Az milyen máááá, hogy Te szanyázol s gyerekek meg nem? :D :D :D Várjuk a szövettant!!!
Judy: esküszöm én próbálkoztam, de belefulladtam a nyomtató sztoriba...vagy csak elvesztettem a fonalat :D :D :D
Zolcsi: Neked külön köszönöm, és jelentem az elsõ voltál :D
Mindenkinek csuda szép napot, nekünk hétvégén jó dolgunk lesz, babázhatunk, vagy pakolhatunk? Még nem is tudom :D
Puszi Mindenkinek!
Nincs jelen
#8250 2009-02-19 12:23
- Lisa
- Tag
Ellnézést hogy ilyenekkel zavarok sok mindenkit, de van egy vagon üzim az iwiwen és nem jön be egyáltalán, aiolosz nem tudnál segíteni nekem...légyszike ... vagy vlmi linket küldhetnél amivel próbálkozhatom :( köszönöm
Nincs jelen