#551 2009-01-30 11:47
- youlcsi
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Alternatív módszerek
Agica!
ugyan superfood néven, de errõl tudok egy mailt küldeni, ha érdekel. én elolvastam, nagyon érdekes, de számomra nem meggyõzõ. bár én kifejezetten rosszul állok hozzá az ilyen "csodaszerekhez".
Nincs jelen
#552 2009-01-30 13:06
- cyan
- Tag
Bárcsak minden betegtársam mellett lenne egy védõangyal aki leleplezi a pénzhajhász ügynököket, megtévesztõ weboldalakat akiknek mindegy hogy nem gyógyít egy termék, csak keressenek sok ezer, vagy tízezer forintot:(:(:( bocsánat csak úgy látszik túl sokat olvastam ezt a topicot :(
Nincs jelen
#553 2009-01-31 13:21
- Agica01
- Tag
Youlcsi!
Sajnos az a baj, hogy én is kétkedve állok hozzá ezekhez, mivel már sok mindent megpróbáltam és hát semmi nem jött be...
A mail azért érdekelne, ide küldd légyszi: agnes.dittrich kukac gmail pont com
köszi
Nincs jelen
#554 2009-01-31 13:31
- youlcsi
- Tag
Hétfõn tudom csak küldeni, mert az irodai gépemen van az anyag.
Nincs jelen
#555 2009-01-31 17:52
- angeluc
- Tag
Kedves Ágica01!
szerintem ez is olyan dolog mint a patkónyelvgomba és a többiek, vagy az Omega 3. Itt az orvos válaszolban már többször kérdeztem a doktor úrat és mindenre azt írta vissza ártani nem árt de nem fog meggyógyítani. (Nekem colitisem van.)
Nincs jelen
#556 2009-02-01 20:53
- Agica01
- Tag
Youlcsi, köszi, hétfõn is ráér.
Angeluc, ezzel tisztában vagyok, igazából nem áll szándékomban nagyon kipróbálni :), csak azért mégis kiváncsi voltam hogy mi ez, és fõleg hogy van-e vkinek saját tapasztalata.
Nincs jelen
#557 2009-02-04 18:46
- angeluc
- Tag
Drágáim!
Aki teheti próbálja ki a Csikungot, nagyon jó és nem kell ugrabugrálni meg hasonlók, van ülve végezhetõ változata is. Olvastam hogy sokan szenvedtek izületi fájdalmaktól, hátha ezen is segítene. Lehetõleg oktatótól kellene tanulni mert a légzés nem mindegy. De olyan elemi erõvel jön az energia hogy beleszédülsz bizsereg a fejed teteje a karod és tenyered meg a talpad. Nagyon jó habár az elején vagyok.
Szuszidi! jövõ héten megyek a kiképzés elsõ részére utána beszámolok.
A jógát is ki akarom probálni, ha már profi leszek a csikungban. Heti egyszer van közös gyakorlás, na az olyan mint a tv-ben csak nincsenek fák és nem parkban vagyunk mint a kínaik, hanem egy nagy teremben.
Nincs jelen
#558 2009-02-04 19:08
- nori
- Tag
Nagyszerû,hogy ilyen jó tapasztalaid vanak..felvesszük a "kipróbálandók" listájára:)
Nincs jelen
#559 2009-02-07 17:08
- Nikita
- Tag
Sziasztok!
Elõször is szeretnék mindenkit köszönteni ezen az oldalon ismét.Régebben Én is fent voltam ajánlottam valamit ami Nekem segített.De szkeptikusak voltak sokan ezzel kapcsolatban ( ami érthetõ hiszen Én is az voltam ), talán azzal a különbséggel h nem itéltem el elsõre az új dolgokat,és nem írtam utálkozó leveleket amiket itt kaptam.Sokan azt hitték üzletet ajánlok és ezzel kapcsolatban szeretnék meggazdagodni..pedig nem igy van.
Azóta rendbe jöttem és csupán segíteni szertenék azoknak akik még nem gyógyultak meg vagy hullámvasutaznak a betegséggel kapcsolatban,hol jól hol pedig rosszul vannak.
RÖVID TÖRTÉNETEM:2006- ban sipoly alakúlt ki nálam, amit Dr Dobó István 6x mütött engem, abban az évben.Ugy e ezt nem kell bemutatni,vágás, metszés, fonalazás stb...
Remicade kezelést is kaptam, de az sem segített.
Kaptam 1 könyvet Ph csodaa címel ami megváltoztatott mindent.
Meglett a tudásom és realításom azzal kapcsolatban h mi is zajlódik le bennem a testemben.
Elkezdtem egy zöld löttyöt inni, napi 3 l, ( ha épp nem volt rá pénzem akkor sima szt királyi vizet 3l, a lényeg a folyadékon volt)zöldségeket enni,és gombaölõ koncentrátumot szedniés élesztõmentes kenyeret enni.
EREDMÉNY:Elõször a problémám megerõsödött azt hittem megint orvoshoz kell mennem, meggyûlt a váladék, kifakadt egy ujjabb helyen sebet képezve...
Nem álltam meg folytattam tovább...3 hét után váladék kevesebb lett..és 1 hónap után megszünt a váladék és elkezdtek a sebeim egyesével begyógyúlni.
Fél évleforgása allatt betartva minden "szabályt" begyógyultak a sebeim.
Éldegéltem teljesen rendben...mikor azt vettem észre az egyik begyógyult seb allatt megint elkezdett megkeményedni..elkezdtem gondolkodni mitõl is lehetett ez...megvizsgáltam miket is ettem az elmúlt 1 hétben..élesztõs kenyér,téliszalámi,kávét ittam, pizzát ettem,szénsavasat ittam...és meg lett az eredménye.
A savas környezetben a gombák, baktériumok a testemben ismét Túl szaporodtak..és ezt okozták.
Azóta figyelek..és mondhatom h Én saját magamon tapasztaltam meg a dolgokat.
Természetesen ezek a sipolyra és nem a crohnra vonatkoznak.
Nem ajánlok semmit csak egy könyvet aminek PH CSODA A címe, ( KÖNYVESBOLTBA MEGSZEREZHETÕ )
Nem vagyok orvos, csak a saját tapasztalatom írtam le..és nem ajánlok semmi terméket...viszont ha ezt a könyvet elolvassátok reálissá válnak a dolgok nektek is.
Igyekszem a pesszimista gonosz leveleket figyelmen kivûl hagyni..de annak aki szeretné szívesen segítek.
KIVÁNOM MINDENKINEK TISZTA SZÍVBÕL A GYÓGYULÁST, BÁRMIVEL ÉRI IS AZT EL
Nincs jelen
#560 2009-02-07 17:39
- Kethleen
- Tag
Nikita:Köszönöm,köszönjük hogy elmesélted a történetedet!Nekem már a könyv címével segítettél!Ugyanis én is azon vagyok hogy minél elöbb megszabaduljak a sipolyomtol!Hátha ez a könyv felvilágosít egy két dologrol,és segít ennek az elérésébe!
Nincs jelen
#561 2009-02-20 19:17
- tim-tirim
- Tag
sziasztok! Van valakinek tapasztalata a Bemer 3000 készülékröl? Én azt hallottam hogy sokaknak használt és már gyógyszer nélkül is évekig tünetmentesek...
Nincs jelen
#562 2009-02-21 09:23
- Ánya
- Tag
Nikita!
Örülök, hogy jobban lettél !! :D :D
Kíváncsivá tettél, elolvasom a könyvet.
Gratulálok az önuralmadhoz, hogy be is tudod tartani a diétát!!
sajna én gyenge jellem vagyok, elcsábulok a mûízek felé, bár igyekszem, de... :( :(
Hátha ez a könyv, majd erõsít a jellememen is :D :)
Nincs jelen
#563 2009-02-22 01:02
- Bogyó
- Tag
Sziasztok!
Tim-tim, Bremer-rõl nincs tapasztalatom, én egy Promag pulzáló mágnesterápiás készüléket vettem dec. közepén. A Bremer azért jobb állítólag, mert nem szinuszhullámokat ad le, hanem valami speciális hullámformát alkalmaznak, és ez a Bremer honlapján írtak szerint még hatékonyabb. A Promag meg olcsóbb, ezt volt pénzem megvenni. A Promag készülékrõl nekem jó a tapasztalatom, bár talán még nagyobb változásokra számítottam. Lehet, türelmetlen vagyok. Majdnem minden nap használom fél órát. Izületi problémám kezelésére vettem, nos pont ez az egy, ami nem javul tõle egyelõre. Amúgy: a Crohn-om javult tõle már pár nap után (addig heti 1-2 szem gyógyszerre szükségem volt, azóta egyet sem kellett bevennem), a hangulatom sokkal pozitívabb azóta, és nagyobb lett a mozgásigényem. Ennyit tudok mondani saját tapasztalatként.
Nikita, azért látogattam meg most ezt az oldalt, hogy valami hasonlót írjak, mint te! Megelõztél! :) Azt akartam írni, hogy pont pár hete akadtam rá egy cikkre, ami szerint a vér PH értéke akkor optimális, ha 7,365 ami enyhén lúgosat jelent. Hát elõvettem az elmúlt 10 évi vérkép leleteimet. Tudjátok mennyi volt rajtuk a vérem PH értéke? Éveken át 5, majd 6. Ekkor jöttem rá, hogy a gyógyulásom kulcsa a szervezetem PH értékének helyreállítása, a lugosítás. A rengeteg édesség, a stressz, a mozgásszegény életmód mind savasítják a szervezetet. (Errõl rengeteg szakirodalom van a neten is.) Most 4 hete én is búzafûlevet préselek itthon reggelente, és ezt iszogatom, igaz, én csak napi kb. 0,6 dl-t. Nikita, én úgy tudtam, max. napi 1,5 dl-t szabad belõle inni egy nap. A könyvet nem olvastam, de majd én is belekukkantok egy könyvesboltban!
Bogyó
Nincs jelen
#564 2009-02-22 12:14
- nori
- Tag
Hogyan lehet lúgosítani mikor a gyomrom már szinte semmilyen zöldséget,gyümölcsöt nem fogad be nyersen?
Mit ehetek akkor..? Marad a hús,tészta..ami mind savasít ugyebár..ez egy ördögi kör.Szerintem ha most átállnék erre az étrendre még jobban lefogynék,csak a 34-bõl már nem igazán van mit.Ilyankor mit lehet tenni,ír ilyen esetrõl is a könyv, vagy itt is csak a kövérekkel foglalkoznak?
Nincs jelen
#565 2009-02-22 12:31
- tim-tirim
- Tag
Bogyó!
Köszönöm válaszod, sokat segitettél. Szerintem akkor én részletre megveszem a Bemert. Bár sajnos csodát várok, szóval lehet csalódni fogok.
Nincs jelen
#566 2009-02-22 12:34
- tim-tirim
- Tag
Bogyó!
Milyen gyógyszert sikerült a gép mellett elhagynod ? Szteroidokat? Vagy immurant? mert én most ilyneket szedek és kezdenek elöjönni a mellékhatások, szoval mindenképp tennem kell valamit....
Nincs jelen
#567 2009-02-22 12:42
- tim-tirim
- Tag
Nori!
Kapszulákra nem gondoltál még? Én igy lúgositom a szervezetemet már pár hónapja. Egy ismerösöm súlyos cukorbetegségböl kigyógyult töle :) lehet a gyomrod is jobban befogadja majd. Amugy én meg húst sem eszek mert nagyon megterheli az amugyis beteg belet. Bár nagyon nehéz volt elkezdeni a húsnélkuliséget.
Nincs jelen
#568 2009-02-22 14:33
- nori
- Tag
Mit eszel akkor? Én nem mondom,hogy bevágok fél kiló combot de pár nap tésztás-zöldséges nap után hiányzik..szeretem a leveseket de 1 óra múlva éhes vagyok tõlük,ha pedig többet szedek belõlük már semmi több nem fér belém.
Mi a neve a kapszulának amit javasolsz? Szívesen utána olvasok,mert biztosan igaz a savas szervezet nem jó,csak meg kell találni a módszert amit mi is tudunk alkalmazni.
Bár kicsit félek minden ilyentõl mert én a nonitól,aleé verától nagyon megjártam,sajnos...
Nincs jelen
#569 2009-02-22 17:40
- tim-tirim
- Tag
Heti egyszer azért eszek húst mert nagyon szeretem, de probálok inkább sok barnarizst, pároltzöldségeket,tésztákat ha lehet barnát, minden reggel vizben áztatott zabpehellyel kezdem a napot(nagyon laktat és egészséges), tejet egyáltalán nem iszok. Nem mondom hogy könnyû de ha kitartó az ember akkor megéri, bár néha elegem lesz és jól benutellázok:) ha pedig éppen hasmenése idöszakban vagyok akkor állanodan éhes vagyok és akkor nagyon hiányzik egy kis laktató husi, pedig azzal olyankor sokat lehet ártani. az elején nagyon nem hittem hoyg majd ettöl jobb lesz (meg igazából még nem is jobb sokkal) de azok akik már régóta csinálják azok sokkal de sokkal jobban lettek, szoval csak ezért vágtam bele.
A lúgositó amit szedek annak Gano Excel a neve, Malajziában csinálják valami gombából. Aloát sokáig szedtem én nem lettem ugyan rosszabbul töle, de jobban sem, ugyhogy abbahagytam.
Nincs jelen
#570 2009-02-23 00:23
- Bogyó
- Tag
Sziasztok!
Tim-tirim, én Pentasa-t szedtem, ez nem szteroid gyulladáscsökkentõ.
Nóri, hát igen, te inkább csak apránként változztass. Az jó ötlet, hogy egyelõre valami "kapszulával" lúgosíts. De azért hosszú távú cél szerintem mégiscsak a zöldség kell, hogy legyen. (És a búzafûlé, ha merészebb vagy, mert ebben töményen van minden, ami a zöldségekben csak kisebb koncentrációban. Nem egyszerûen csak lúgosít.) És a neten keress rá, mik a leginkább lúgosító ételek, hátha valamelyiket tudnád enni? Pl. Banán, cékla? És mindenkinek ajánlom, hogy a búzafûlé szóra is keressen rá a google-ban, mert nagyon jó írások jönnek be rá!
Bogyó
Nincs jelen
#571 2009-02-23 12:03
- tim-tirim
- Tag
Sziasztok!
Ha esetleg valaki még tud infót, tapasztalatot a BEMER 3000 vagy hasonló készulékekröl légyszi irjatok! Nagyon fontos lenne! köszi
timi
Nincs jelen
#572 2009-02-23 12:15
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
Szóval megjártam Budapestet és voltam a "kiképzésen. Hát nem mondok még semmit. Csak a web címet adom meg: www.csendo.hu . Olvassátok el én az alap programon voltam. Két hétvége volt. Jó volt és igyekszem e szerint élni. Felolvastak egy Chronos kisfiú egy mondatát amit a vendégkönyvbe írt:" Jobb élni mint félni."
Szóval olvassátok el a honlapon és utána kérdezzetek ha érdekel benneteket.
Nincs jelen
#573 2009-02-23 12:38
- Szuszidi
- Tag
Szia Angeluc!
Örülök hogy nem mondasz semmit sem ez mindent elárul!
Ha betartód az ott tanultakat........................... :)
Nekem nincs kérdésem, de azt most érzem hogy fogsz írni még errõl s segíted a többieket is. :)
Nincs jelen
#574 2009-02-23 20:22
- Ede
- Tag
Fúúú, azt el kell mondanom, hogy én is voltam és életem egyik meghatározó élménye volt, fõleg olyan szempontból, hogy sok mindenre rányitotta a szememet... hihetetlen.
De nagyon kemény is, legalábbis nekem. És ami olyan könnyû, az éppen annyira nehéz is és nekem még mindig nehéz, pedig én 2007. nyarán voltam ott.
Nincs jelen
#575 2009-02-23 20:23
- Ede
- Tag
Ja, ami nem azt jelenti, hogy másnak esetleg nem könnyû, csak én nehezen tudom feldolgozni még mindig az életemet és az biztos, hogy számomra én vagyok a legnagyobb probléma és kihívás az életemben....
Nincs jelen
#576 2009-02-24 19:41
- angeluc
- Tag
Szia Ede!
Írjál már bõvebben hogy milyen tapasztalataid vannak és esetleg náluk kiprobáltál-e már más tanfolyamot is.
Köszi
Nincs jelen
#577 2009-02-24 19:54
- Ede
- Tag
Szia, Angyalom:)
Tapasztalataim?? Állati nagy lecke az embernek saját magával szembesülni és rájönni, hogy igazából a problémáival egyedül van és egyedül kell szembenézni mindennel (fõleg magával).
Amúgy maga amiket mondtak, nagyon sok dologra ráébresztett, elsõsorban arra, hogy semmit nem lehet más nyakába varrni, ami az emberrel történik.
Én még voltam a jobbagyféltekés rajzoláson, nos, az segített át a kórházi bent tartózkodáson. Hihetetlen jó volt. Ott is voltak nagyon komoly felismeréseim (pl. mindenki másképpen látja a világot és a dolgokat és mindenki jól is látja a dolgokat). Ez nekem még jobban tetszett, mint az életterápia.
Meg voltam mindenféle agykontroll tanfolyamon és az is nagyon csodálatos volt, csak sajnos bennem pont a magamba vetett hitem a legkisebb. Ezzel van rettentõ sok dolgom.
Nincs jelen
#578 2009-02-25 14:54
- angeluc
- Tag
Szia Ede!
Köszi a válaszodat és a rajzolos programon én is gondolkodom, habár nagyon drága.
de addig is nagy levegõ, laza kar és jelen vagyok.
Nincs jelen
#579 2009-02-25 18:52
- angeluc
- Tag
Ede!
Légyszíves írj nekem bõvebben a jobbagyféltekés rajzolásról, hogy kezdtétek, milyenek voltak a körülmények, mikor voltál, ki tartotta, mit kellett rajzolni stb.
Ezzel segítenél, vagyis adnál egy utolsó lökést nekem.
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-)
Nincs jelen
#580 2009-02-26 21:24
- Ede
- Tag
Szia, Angyal!
Húú, tényleg, laza kar és jelen vagyok... ez az...
Ha van, aki el tudja számolni képzésként, akkor lejön belõle egy tízes. Van más, aki 38 körül tartja, de én Ilonában bíztam...
Végülis a lényege a dolognak az, hogy a bal agyféltekét elfoglaltatja valami mechanikus dologgal és akkor a jobbagyfélteke kerül elõtérbe és egy másfajta látásmódot mutat meg, amivel meg rájön az ember, hogy mindenki tud rajzolni!!!!! Elsõ nap végén már nagyon nagyon szép rajzok születtek, de úgy, hogy volt olyan fiatal, aki évek óta járt rajztanárhoz, látszott is a többiekhez képest, hogy jobb, de ég és föld volt az, ahogy kezdte az ember és ahogyan eljött onnan. Állati! Közben nagyon sok mindennel tud saját magában is szembenézni az ember és sok alapvetõ igazsággal is találkozik - nyilván, ha kellõen nyitott, de megkockáztatom, hogy még a teljesen zárt emberek is nagyon meglepõdnek, hogy ez a program lelkileg milyen kapukat tud megnyitni...
Kezdetként négy viszonyítási rajzot készíttetnek és a végén azokhoz lehet hasonlítani, hogy mennyire más a látásmód.
Én 2007. december elején voltam.
Úgy vagyok az ilyesmivel, hogy hülyeségekre is elszórtam már több pénzt... meg én ezt egész évi ünnepeimre kaptam ajándékul a Férjecskémtõl... Nekem nagyon megérte! Halihó!!
Nincs jelen
#581 2009-02-27 10:21
- angeluc
- Tag
Köszi szépen Ede a választ!
Még gondolkodom rajta.
Nincs jelen
#582 2009-03-01 19:57
- mamo.
- Tag
Szia Angeluc!
Hová jársz csikungra? Már többször belekezdtem én is, nem egyszerû. de nagyon jó.
Te hogy haladsz?
Üdv
Nincs jelen
#583 2009-03-01 20:52
- angeluc
- Tag
Szia mammamia!
Te melyiket csinálod? Én megtanultam és utána már itthon csinálom mindennap. A nyolcbrokáttekercseset, van tai csi zeném és arra gyakorlom. Nagyon megnyugtat és kikapcsol. Tai chi-zni is szívesen megtanulnék, csak nálunk egyenlõre még nincs ilyen.
Nincs jelen
#584 2009-03-01 20:57
- mamo.
- Tag
Kinai mestertõl tanulunk, többféle csikungot tanít, mind gyógyitó csikunk.Nevüket majd megnézem, egyik a selyem csikung volt, ami nagyon tetszett. Kinában évekig gyógyitott a mester, most itt tart tanfolyamot évek óta. Sokan meggyógyultak, rákból is.
Itthon is kellene gyakorolni, de elég lusta vagyok.
Nincs jelen
#585 2009-03-01 22:24
- Ede
- Tag
Szassztok. Ez nagyon érdekes... Nekem eddig a jógával volt kapcsolódásom, úgy is, hogy itthon csinálgattam sok évvel ezelõtt, aztán amikor kismama voltam, akkor kismamajógára jártam (na, ezt viszont nagyon rendszeresen csináltam, de sajna csak az elsõ gyermekkel, mert a másodiknál már nem...), aztán meg már mikor nagyon fájt a gerincem, az elsõ gyakorlatsor helyre tette, és több hónapig sikerült is hajnalban végeznem a gyakorlatokat, háááát, az valami csodálatos volt.
SOkat kell foglalkozni a csikung-gal? Mennyi idõt kell rászánni egy nap?
Köszi a válaszokat elõre is és szép napokat kívánok!
Nincs jelen
#586 2009-03-04 09:40
- angeluc
- Tag
Szia Ede!
Attól függ, hogy milyen kedvem van, fél órától egy óráig is eltarthat, attól függõen milyen lassan csinálod a gyakorlatokat és lélegzel.
Tegnap például 40 perc volt.
Nincs jelen
#587 2009-03-26 21:02
- leila56
- Tag
Sziasztok!
Van még egy igen érdekes módszer amit a napokban olvastam a neten EFT a rövid neve. Érzelmi Szabadság Technika.
Ha valakit érdekel keresse a következõ linkeket.
http://www.emotionalfreedom.net/
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=13973
Érdemes kipróbálni, nem kerül semmibe és rögtön tesztelheted magadon az esetleges változást.
Nincs jelen
#588 2009-03-27 03:16
- Ede
- Tag
Kedves Leila, üdv és köszi szépen az olvasnivalót :D Szép napokat!!!
Nincs jelen
#589 2009-03-31 07:21
- Szuszidi
- Tag
Szép napot mindenkinek!
Két érdekességre hívnám fel a figyelmeteket. Lehet véleményezni! Én meg majd leírom a tapasztalataimat, ha véleményeztétek.
Ezüst kolloid
Az Ezüst Kolloid több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát, és penészt képes elpusztítani. Vizsgálatok kimutatták, hogy szokatlanul gyorsan hat, kb. 5-6 perc leforgása alatt pusztítja el a kórokozókat. Nem fantasztikus felfedezés ez? Az Ezüst Kolloid egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran elõfordul.
Antibiotikum helyett
Az orvosok egyre többször vallanak kudarcot az új vírus- és bakériumfajtákkal folytatott küzdelemben. Eredménytelenül próbálják antibiotikumok segítségével kiirtani a szervezetünket támadó gombákat, élesztõket, és más élõsködõket. Emiatt szervezetünk egyre gyengül, immunrendszerünk egyre gyakrabban képtelen kivédeni a támadásokat. Mára számos betegség, melyrõl azt hitték, antibiotikummal gyógyítható, gyógyíthatatlanná vált, még a legújabb antibiotikumok bevetése mellett is. A tudósok nem találnak megfelelõ anyagot, amivel helyettesíteni lehetne az antibiotikumokat. Ezért kialakult egy új elmélet, mely szerint sokkal jobb taktika lenne az antibiotikumok teljes elhagyása másfajta gyógyszerek javára. Ilyenkor érdemes az Ezüst Kolloidra gondolni.
Mi az Ezüst Kolloid?
Az Ezüst Kolloid mikroszkópikus részecskékbõl áll ? deionizált vízben függõ ezüstionokból. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik. Az Ezüst Kolloid nem mérgezõ készítmény, nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztõrendszert, és a szervezetet védõ természetes bélflórát; néhány nap alatt kiürül a szervezetbõl.
Hogyan hat az Ezüst Kolloid?
Megfigyelések bizonyítják, hogy az Ezüst Kolloid maga keresi meg a kórokozókat a szervezetben, pozitív töltete magához vonzza azokat. Elpusztítja a kórokozók életben maradásához feltétlenül szükséges enzimeket, egyszerûen oxidálja ? azaz elégeti ? az anaerób baktériumokat, ezért ezüstlövedéknek is nevezik. Nem sematikusan, hanem inteligensen támad ? valószínûleg ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az Ezüst Kolloid hatásának, pedig már közel száz éve folynak kutatások. Az Ezüst Kolloid védi, és segít regenerálni az immunrendszert ezzel egyidejûleg maga is kialakít egy védelmi rendszert, mely hatásosan véd a kórokozókkal szemben. Emellett az Ezüst Kolloid kitakarítja a szervezetbõl a már halott mikróbákat és az általuk kibocsátott mérgezõ anyagokat is. Szabályozza az emésztést, segít a bõr különféle problémáin (elfertõzõdött, gennyes sebek, fertõzések, kiütések). Ilyen módon bizonyíthatóan hatásosabb, mint az antibiotikumok.
Ezüst Kolloid ? egy forradalmian új készítmény, mely hatásosan gyógyítja a vírusos-, bakteriális-, és gombás fertõzéseket.
Megfázás, influenza, nátha, köhögés, torok-, arcüreg-, tüdõgyulladás, hörghurut esetén kíválóan alkalmazható. Az Ezüst Kolloid nagy segítséget nyújt torokgyulladásnál, elbánik a legjellemzõbb gombafajtákkal is, mint a hüvely-, körömágy-, láb-, tenyér-, bõrgombásodás, vagy szájpenész. Az Ezüst Kolloid felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Elpusztítja a baktériumokat, ezzel egyidõben úgy felgyorsítja a hámsejtek regenerálódását, hogy nem marad heg. Az Ezüst Kolloid különösen ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak. Sokan tapasztalták energiaszintjük emelkedését, anyagcseréjük és emésztésük javulását, csupán napi egy teáskanálnyi Ezüst Kolloid fogyasztása után. Többen igazolják, hogy az Ezüst Kolloid élesíti az elmét is.
Évszázadokon át hatásos ezüst
Már a középkorban kihasználták az ezüst baktériumölõ képességeit. Ezüstkupából ittak, egy ezüstérme beleejtése tejbe vagy vízbe meghosszabbította a folyadék frissességét, tartósságát. A XIV. századi nagy pestisjárvány alatt a tehetõsebb szülõk ezüstkanalat adtak gyerekeiknek, hogy azt szopogatva pusztítsák a kórokozókat. A XIX. században Németországban rájöttek, hogy az enyhe ezüstoldat fertõtleníti a szem gyulladását és nem irritálja a nyálkahártyát. Az ezüstkanál szopogatást máig alkalmazzák herpesz ellen. A 90 éve ismert Ezüst Kolloidot természetes gyógyszerként tartják számon.
Hogyan alkalmazzuk
Alkalmazható: Szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál, semlegesíti a fogszuvasodást, megszûnteti a kellemetlen leheletet. Szájöblítõ szerként, gargalizáló szerként is használható. Irrigálással hüvelyfertõzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál, lemosásra, borogatásra külsõleg bõrbajoknál. Ideális élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk vele, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Kiváló a hûtõszekrény szagtalanítására is.
Belsõleg:
allergia, szénanáthánál, gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdõgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertõzéseket, légzõszervi és orrüregi fertõzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, tüdõgyulladásnál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélõsködõk esetén, lyme kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerû emésztést segítõ szer, megakadályozza a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál. Sikeresen alkalmazták már AIDS-es betegeknél is.
Külsõleg:
pattanások, ótvar, skarlát, bõrfarkas, gombás fertõzések, bõrrák esetén, szemgyulladásnál (kötõhártya gyulladás) fülgyulladásnál, száj nyálkahártya fertõzésnél, sérülésnél, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen. Napégésre fantasztikus! Alkalmazzuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, esetleg tegyünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási idõt - a tapaszt viselhetjük szemölcsökön, vágott sebeken, horzsoláson. Befújhatunk vele ekcémát, viszketõ felületeket, pattanásokat, szúnyogcsípést vagy bármilyen bõrbetegséget. Fültisztító pálcikára téve szem és fülfertõzések, körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszûntessük a bõrviszketést, lábujjak közti kipállást, a gombás fertõzéseket, kiütéseket. Csökkenti a korpásodást, a psoriasist, bõrviszketést. Az állatgyógyászatban is használatos, például égések, marások, harapások és fertõzések gyógyítására, valamint hatásos gyógyszere a kutyák parvo vírusfertõzésének.
Dózis belsõleg: Fogyasszunk napi 2X1 teáskanálnyit tisztán, vagy napi 1 teáskanállal megelõzés céljából.
Fontos, hogy lenyelés elõtt, pár percig tartsuk a szánkban, öblögetve!
Ellenjavallat: Ne használjuk ezüst allergia esetén!
Fontos:2 hónap Ezüst Kolloid szedése után, ajánlatos pár hét szünetet tartani!
Nincs jelen
#590 2009-03-31 07:34
- Szuszidi
- Tag
Íme a másik érdekes leírás.
Arany kolloid
Az emberiség történetében az arany gyógyszerként való használatáról már a Bibliában is olvashattunk. A türelmetlenség és a feszültség enyhítésére adta Mózes a népének.
2MÓZ 32,19
És mikor közeledett volna a táborhoz, látá a borjút és a tánczolást, és felgerjede Mózesnek haragja, és elveté kezébõl a táblákat, és összetöré azokat a hegy alatt.
Azután fogá a borjút, a melyet csináltak vala, tûzben megégeté, és apróra töré mígnem porrá lett, és a vízbe hintvén, itatá azt az Izráel fiaival.
Az õsi egyiptomiak már több mint 5000 évvel ezelõtt fogyasztottak aranyat mentális, testi és spirituális tisztítás céljából. Úgy tartották, hogy az arany stimulálja az életerõt, és emeli a rezgésszintet.
Az írásos hagyományok és a jelenleg még élõ népszokások is arról tanúskodnak, hogy az amerikai indiánok évszázadok óta használnak aranyból készített gyógyszereket.
A kínaiak leghíresebb alkimistája, Ko Hun (281-361) hirdette elsõként, hogy az oldott aranyat tartalmazó életelixírnek fiatalító, életet meghosszabbító hatása van.
A középkorban az alkimisták aranyporból kevertek italt, hogy enyhítsék a végtagfájdalmat, amit ma izületi gyulladásnak nevezünk.
A világhírû Nobel-díjas német bakteriológus, Dr. Robert Koch fedezte fel, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes.
Arany kolloid fogyasztásakor a depresszió, a levertség, a félelmek oldódnak és a betegek kellemes, általános “jólét” állapotáról számolnak be. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jó hatású, növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét.
Az arany másik fõ hatása, hogy mind az akut, mind a krónikus ízületi gyulladások, degenerációk esetén csökkenti a fájdalmat, javítja az izület mozgását. Ez a jelenség az arany általános gyulladáscsökkentõ hatásán alapszik.
Rendelkezik egy, az atomszerkezetébõl adódó speciális hatással is: a mellékpajzsmirigy szerkezetét és mûködését harmonizálja, így jótékony hatást gyakorol az egész csontrendszerre.
Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat iszákosság kezeléséra, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggõség csökkentésére. Dr. Nilo Caireo és Dr. A. Brinckmann sikerkönyvében a Materia Medica-ban (1956., Brazilia, Sao Paulo, 19. kiadás) az aranykolloidot a legjobb elhízás elleni szernek tartják.
Az 1900-as évek elején gyakran ültettek a bõr alá arany lemezkéket a gyulladt könyök- vagy térdizületekhez. Hatására a fájdalom enyhült, ill. teljesen megszûnt. Az izületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.
Egy másik tanulmányukban kimutatták, hogy a kolloid arany javítja az agy teljesítményét: 3-4 héten keresztül napi rendszerességgel fogyasztva az aranykolloid akár 20 %-kal is megnövelheti az IQ-t, javítja a koncentráló képességet, és élesíti az elmét. Úgy gondolják, hogy a kolloid arany fokozza a testben és a központi idegrendszerben lévõ idegvégzõdések vezetõképességét, ezáltal javítja a fizikai és szellemi teljesítményt. Ez összhangban van Edgar Cayce azon véleményével, mely szerint az arany segít újjáépíteni az idegrendszert. Cayce leírta, hogy: „ az arany és az ezüst megfelelõen adagolva majdnem duplájára növelheti az élettartamot”.
2002-ben ausztráliai és új-zélandi kutatók arany és ezüst felhasználásával olyan rákellenes gyógyszereket késztettek, amelyek egerek méhében hatékonyan pusztították el a rákos sejteket anélkül, hogy az egészséges sejteket megtámadták volna!
Biokémikusok is használják az aranyat fehérjevegyületekben, hogy új életmentõ gyógyszereket állítsanak elõ. Tesztelés alatt áll egy, az AIDS kezelésére szolgáló új aranyvegyület, mivel az gátolja a vírusok szaporodását a fertõzött sejtekben. Bizonyos rákbetegségek gyógyításában is alkalmazzák. Az injekcióban beadott mikroszkopikus arany lemezkék megállítják a prosztatarák terjedését, petefészekrákot kezelnek kolloid arannyal, az arany gõzlézer pedig szintén megöli a rákos sejteket, de az egészséges sejteket nem károsítja.
Kolloid ezüsttel naponta használva támogatja és erõsíti a szervezet természetes védekezõ rendszerét, az immunrendszert, növeli a vitalitást és az élettartamot. A jobb felszívódás érdekében az ezüst- és aranykolloid szedése között min. fél órának kell eltelnie!
Amint a modern tudósok és orvosok felfedezik mindazt, amit úgy tûnik, õseink mindig is tudtak, lassan, de biztosan újra megtapasztalhatjuk arany csodálatos gyógyító tulajdonságait. A jó minõségû aranykolloid oldatnak soha semmilyen mellékhatását nem tapasztalták! Más gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba, hatásukat nem befolyásolja.
A maximális felszívódás érdekében evés elõtt 5-10 perccel vegyük be. Felnõttek napi adagja 2 x 1 teáskanálnyi, gyerekeké: 1 x 1 teáskanálnyi (5ml).
A jó minõségû aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrend-kiegészítõ. Ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agymûködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete. Ez az euforizáló hatás szinte minden betegség esetén jótékony hatású, mert növeli a beteg gyógyulásba vetett hitét, fokozza életkedvét. Élesíti az elmét, javítja a koncentráló képességet. Hatásosnak bizonyult figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében. Növeli az energiaszintet és a libidót. Szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhõmérsékletet. Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggõség csökkentésére. Jelentõsen enyhíti az asztmatikus tüneteket .
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nincs jelen
#591 2009-03-31 13:50
- ani58
- Tag
Szia Szuszidi!
A lányomnál mindkettõt használtuk, sõt még cink-kolloidot is, több mint fél évig, a fellángolást nem akadályozta meg két és fél éve. Aztán mint a többi szer elmaradt, mert nem láttuk egyértelmûen a hatását, majdnem minden szert akkor hagytunk abba, ha jött a fellángolás.
Ami nálunk megmaradt tartósan az a Neurosan por és a Laktív probiotikum. Nekünk már rég meg kellett volna teljesen gyógyulni, ha minden szer tudta volna azt, amit írnak, vagy mondanak róla, annyi mindent kipróbáltunk, de ennek ellenére szedjük a gyógyszereket (Imurán, Salazopyrin), szerencsére mostanság semmi problémánk nincs, de nem merném elhagyni õket, mert nem szeretném elölrõl kezdeni. Azt is nagy eredménynek tartom, hogy a crhonból colitis lett és az egész emésztõrendszer helyett csak a vastagbél utolsó harminc centije érintett, a labor eredményeink meg már régóta nagyon jók (csak el ne kiabáljam).
Üdv.: Ani
Nincs jelen
#592 2009-04-01 14:24
- angeluc
- Tag
Sziasztok!
A múltkor már írtam, hogy baleseteztem Ausztriában és térdszalag szakadásom lett, amit múlt héten megmûtöttek, de sajna pótolni kell a szalagot, most járógépem van illetve gyógytornára járok, ma nagyon megszenvedtem, én aki aerobikozok, futok és kerózok, kész röhej volt, hogy megizzadtam, a semmitõl, az elõbb csináltam végig a Csikung azon részét amihez nem kell térdet hajlítani, mert a gép miatt nem lehet., szóval még mindig ajánlom. Kezdjétek el.
Egyébként meg a kórházban a rossz tapasztalatom, hogy nem tudják, hogy a mi betegségünket hogyan "kezeljék", például a hozzá nem értésüket látva inkább nem kértem semmi fájdalomcsillapítót, mert hát ki tudja. De annyira fájt, hogy csak a fáradság mentett meg tõle.
Szép napot és jó sportolást kint a szabadban!
Nincs jelen
#593 2009-04-01 19:18
- Ede
- Tag
Angyalom, Neked meg csak kitartást lehet kívánni... Nem semmi, de ezt már a múltkor is írtam (béna is, de annyira nem tudok mit mondani rá).
Ésmég rengeteg gyógyító energiát is kívánok Neked!!!!! Halihóóóóóóóóóó
Nincs jelen
#594 2009-04-03 00:58
- Cori
- Tag
Tim-Tirim, most látom, hogy érdeklõdtél a BEMER 3000-RÕL. ÉN kipróbáltam, kb 1 hónapig naponta 2-3 alkalommal, de semmi hatás. Megvásárlást nem ajánlom, ha tudod, béreld pár hétig, teszteld le, neked jó-e. Ha hat, utána gondolkozz a vásárláson, mert õrült drága.
Nincs jelen
#595 2009-04-04 18:55
- tim-tirim
- Tag
Cori! Hát azóta már megvettem mert nem láttam más megoldást... 3 nap után olyan jól lettem mint még soha, majd 1-2 hétre rá ujra a régi lettem, fekszem rajta buzgón de a hasmenés csak erösödik szóval most nem tudom mi van, nem értem. ha akkor használt most miért nem ?! eddig tartott volna ? eléggé kivagyok most ezen bukva az a helyzet.
Nincs jelen
#596 2009-04-04 20:19
- Szimi
- Tag
sziasztok,aloeverás dolgokat fogyaszt valaki?? ha igen ,mit?
Nincs jelen
#597 2009-04-04 21:01
- koala
- Tag
szimi nem jó az aloevera! Hidd el!
Nincs jelen
#598 2009-04-05 09:02
- tim-tirim
- Tag
és hogy miért nem : az aloe vera erösiti az immunrendszert, de nekunk nem az a baj hogy nem elég erös hanem hogy rosszul müködik, tehát normalizáló kéne nem erösitö.
Nincs jelen
#599 2009-04-05 09:08
- tim-tirim
- Tag
Eszik valaki ilyen Béky-féle Élet gyöngye nevezetü port? Állitolag nagyon jó bár én nem érzem.
Nincs jelen
#600 2009-04-05 20:12
- Szimi
- Tag
kolala,de miért nem jó szerinted??kiváncsi vagyok !!Tim-tirim nekem valami tisztítókurát ajánlottak,meg valami probiotikumot,propoliszt,meg a teát az aloeverások...valami gyógyszerész nõ mondta,de nem merek én ilyeneket inni...
Nincs jelen