#8351 2009-02-24 11:58

sziszi32
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Lisa, te kis hamis! Eleddig elhalgattad ezt az aprócska kis epizódot az életedbõl! Csak úgy mellékesen említed meg, hogy angolt tanulsz, hm? Biztos féltél, hogyha tudnánk róla, akkor számon kérnénk a házi feladatot!!!!! :D

Nincs jelen

#8352 2009-02-24 12:09

Lisa
Tag

Sõõõt mi több akkor már arulkodom, hogy paske is angolt tanul... Te meg kis evangelista vagy :D :D :D
Látod-látod így lehet rajtamszámon kérni, hogy kettõkorkel készülnöm a buszhoz (de jó nekem mindig mindenhova busszal kell mennem ha el akarok jutni érdemi helyre) nooo nem ez a lényeg...szóval és még csak a házinak most kezdek neki, szép mi :D még a chatre is benéztem hátha ott vagy :D

Nincs jelen

#8353 2009-02-24 12:49

sziszi32
Tag

dani mellett chatelni... két külön világ...
honnan tudod, hogy evangelista vagyok? tudod, hogy szeretem vangelist??? :D :D :D

Nincs jelen

#8354 2009-02-24 13:12

Lisa
Tag

Kedves Sziszi én azt aztán nem tudhatom, de nemmondhatom, hogy "ószövetségista" hogy ha egyszer az evangéliumról vóóót szó  noooo :D :D :D

Nincs jelen

#8355 2009-02-24 13:44

nori
Tag

Szép napot Nektek,
egy elég nyomott éjszaán vagok túl..5-ig csak nyögtem,nem találtam a pózt ahol nem nyom annyira a fránya becsípõdött idegszál,arra tippelünk anyuval ugyanis,most várom a csodakezû tornászt,hátha vissza tudja ugrasztani a helyére..mert ez így nagyon gáz.Annyira nyomott ott valamit,hogy a fejem is belefájdult..
Pocak,megiszom a sört ha választasz nekem olyan lányosat,nem keserût..és lehet,hogy még meg is szeretem,a b vitamin ugyis jól jönne:):):)

Olyan hétvégét érzek,mintha szombat lenne,fogalmam sincs miért?!

Anna nagy szakértelemmel figyeli az eszközöket,le a kalappal,engem nem tudna ennyire keötni pár piszkos szerszám:)

Nincs jelen

#8356 2009-02-24 17:41

youlcsi
Tag

sziasztok!
ma egy "kis" küldetéssel jövök. kérném a moderátorokat, hogy ha ilyet nem szabad, illetve valakinek kifogása van (remélem, nem lesz) az ilyen jellegû dolgok ellen, akkor töröljék. De azért elõtte hagyjatok annyi idõt, hogy többen elolvashassák:
Szilágyi Kíra

Nincs jelen

#8357 2009-02-24 18:56

aiolosz
Tag

youlcsi írta:

"..sziasztok ! ma egy "kis" küldetéssel jövök. kérném a moderátorokat, hogy ha ilyet nem szabad, illetve valakinek kifogása van (remélem, nem lesz) az ilyen jellegû dolgok ellen, akkor töröljék. De azért elõtte hagyjatok annyi idõt, hogy többen elolvashassák:
Szilágyi Kíra".....

Fórum szabályzat
3. A fórumban reklámozni és népszerûsíteni csak és kizárólag non-profit, üzleti tevékenységet nem folytató weboldalakat, szervezeteket és tevékenységet lehet.

Ezek szerint en ezt non-profitnak tekintem.
bocs Roor..

Nincs jelen

#8358 2009-02-24 19:48

Szimi
Tag

Sziasztok!!!
Arpapa ha itt vagy ,írj már léccike hogy ha fáj a hasam a kamillatea az jóó??

Nincs jelen

#8359 2009-02-24 19:59

zotyesz
Tag

Szimi

Kamilla tea gyulladás csökkentõ de nagyobb dózisban hashajtó hatása van a gyulladt bélen ha jól tudom.Körömvirágteát is ajánlhatom.

Szerkesztette: zotyesz (2009-02-24 20:00)

Nincs jelen

#8360 2009-02-24 20:07

Dusy
Tag

sziasztok
kicsit legyengültem lesz eröm írok legyen szép estétek puszika

Nincs jelen

#8361 2009-02-24 20:17

Lucifer
Tag

Halihó!

No akkor itten vagyok a nagyon hiányoloknak , de aki nem hiányolt annak is!!:D:D:D:D
Bevallom õszintén tegnap lusta voltam és a nincsen kedvem irni cipõ volt rajtam!:D:D
De azért olvastalak titeket!!!:D:D
Ma anyukáméknál voltam a Rolival mert csinálták nekik a fal kövezését , de mivel elkellett menniük igy én maradtam ott a melós fiúkkal.:D:DÖten voltak és mindegyik fiatal!!:D:D:D:D

Annácska nagyon aranyos és ahogy látom segitõkész is , de azért remélem , hogy a gázt azt nem õ szerelte!?:D:D:D:D
De a Rolit se kell félteni mert ami van a  melósoknak térdvédõ az rajtunk is volt ám!!:D:D:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

Nincs jelen

#8362 2009-02-24 20:21

Szimi
Tag

Köszi Zotyám:)

Nincs jelen

#8363 2009-02-24 20:21

Lucifer
Tag

Roor!
Megnéztem , felirtam , kérdezem csütörtökön!!:D:D:D
Pénteken találkozunk!!

Manó!!!!!!!!!!
Hol jársz drága barátném?????
Nagyon hiányzol gyere , ha többre nem is legalább egy szóra!!!!:D:D:D:D
A szösszenetet már nem merem irni.:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

Ja -és  a paradicsomos töltöttkápi nagyon finom lett , bár egyedûl eszem , de mindegy.Anyumnak is vittem ma neki is nagyon izlettt!!          És van még bõven!!!!!:D:D:D:D

Én !
Nem kell cavinton , de irom mit mondott !!:D:D:D

Nincs jelen

#8364 2009-02-24 20:23

judy1981
Tag

Kérem szépen, mi van itt? Járvány? Sehol senki. Tisztelet a kivételeknek :D

Ma semmi extra nem történt.
Ha nem szakad a nyakamba túl sok meló, akkor pénteken megnézem az orvost, nem beteg-e? :D

Nincs jelen

#8365 2009-02-24 20:25

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Szimi! Szerintem is körömvirág tea vagy citromfû levél tea.
Mielõbbi jobbulást kívánok!

Dusy! Neked is gyógyulást kívánok. Remélem hamar visszanyered az erõdet!
Puszi!

Nincs jelen

#8366 2009-02-24 20:36

roor
Tag

Halika!

Aiolosz:nincs bocsánat nem kell elkövetni!:D:D:D (Igaz Zanyukám?:D:D:D:D:D)
Ha non-profit akkor itt van a legjobb helyen.:D:D:D:D:D:D

Youlcsi:kuksizom Ajsikát,tünemény a kiscsaj.:D

Lucim:köcce.:D Pénteken meggyömizem ezt a kis ezermestert.:D
De mondtam hogy megyek segítek az öt plusz fiúval birkibirkizni.:D:D:D:D

Lusta vagyok és nem mellesleg fáradt.:D
De a legfõbb lestrapáló a sok gondolat a fejemben ami nem mind jó.:(
Ugyhogy bocsi de  használhatatlan vagyok.:D
Viszont mindenkinek cuppok tömkelege és roorvidámságjólétzabatelihasmosoly-bogyó áradat!:D

Nincs jelen

#8367 2009-02-24 20:55

Lisa
Tag

Sziasztok, gyors jelentés Ágica mûtétjét csütörtökre halasztották, mert nem jó a vérképe, így holnap kap még vért és csütörtökön jöhet a menet, mérges mert ideges és éheztetik. Szóval ennyi...
Én ma beangoloztam, begyrosoztam és persze sikerült találkoznom is .Puszi Nektek
Roor: köszönöm szépen :D

Nincs jelen

#8368 2009-02-24 21:36

Pocak
Tag

Nóri Kedvesem: szívesen végig kóstolok Veled néhány sör félét hogy megtaláljuk a megfelelõt (képzelheted mekkora áldozat) :)
Luci Drágám: benned sejtek némi huncutságot,szerintem szereted az élet napos oldalát :)

Nincs jelen

#8369 2009-02-24 22:03

Ánya
Tag

Pusszantok mindenkit, csak rövid bekukk volt.
:D :D :D

Nincs jelen

#8370 2009-02-24 22:06

sziszi32
Tag

Ti csak esztek, meg isztok... :D :D :D Én barátnémmal borozok. A zuramra per pill megorroltam, apróság, de idegesítõ. :D :D :D :D
Danika drága kicsi kincs volt ma. Elvittem egy korabelije kiscsajhoz, hogy azok milyen édesek voltak együtt... a kislánynak állandóan mondogatták a szülei, hogy puszild meg danit, õ megpuszilta. Dani nem tudott mit kezdeni a szituval, hát kidugta a nyelvecskéjét... egyenesen a kicsi lány szájába! Az elsõ csók dolga ezennel lerendezve!!! :D :D

Nincs jelen

#8371 2009-02-25 06:44

akiss
Tag

Sziasztok!
Itt vagyok én is!
Jó esténk volt, Bea hányt! :( Szerintem csak megterhelte a gyomrát, mert még az apjával is vacsizott amikor este hazajött. Na, de ha ez nem lenne elég, pizsama csere, ágynemû csere, gyerekfürdetés és... párom azt mondta nyugtassam a gyereket majd õ ezeket elintézi, igen ám de felkavarodott az õ gyomra is. Buli volt! :P
Én hülye tegnap gondoltam lazítok és jó sok cukros dolgot ettem, ma meg gyónhatom bûneimet. :D A náthám gyógyulgat, de nem igazán akarja magát megadni.

Pocak! Mennyi sörfélét akartok végigkóstolni, nehogy szegény Nori a padlóra kerüljön a próba alatt! :D

Sziszi, hát nem lehet elég korán kezdeni! :D

Majd még jövök, ha lesz több témám, most pang az agyam :D
csak Lisa kedvéért: Puszika! :D

Szerkesztette: akiss (2009-02-25 06:45)

Nincs jelen

#8372 2009-02-25 08:12

Györgyina
Tag

Szép jó reggelt és derüs napot.
Lisa: köszi a híreket, de nem valami jó szegény Ágicának. De ami rosszul kezdõdik, az általában jól végzõdik. Ha beszéltek egymillió simi és bátorság. És Te tanulj "külföldiül" mert már igy is okos vagy, de tudod, jó pap...........
Sziszikém: hát eljött ez a boldog nap is, hogy Danikincs csajozik, ráadásul nyelvessel kezdi? Hát ez egy belevaló pasi lesz az tuti. Gondolom a kislány sem lehetett csúnya. Kár, hogy nem volt Nálad fényképezõ, mert ez egy történelmi pillanat lehetett. Ezer puszi Danikincsnek a Baráti Kör nevében. És én is pusszantom.
akiss: sajnálom a tegnapi estét. Remélem Beácska már jobban van. És Te is kihevered ma a tegnapi vétkeket, de ha baj van, mindenki vétkezik. Aki meg nem, az letagadja. Egészségedre.
Norikám, édesem, ne hagyd magad Pocaktól befolyásolni. Azt a sört válaszd, ami Neked a legjobban izlik. Egészségedre angyalom.
Pocak, Te csapodár fiú. Még a múltkor velem akartál vétkezni tejjel, most meg már Nórikával? Na meg van a véleményem Rólad. Úgy látom Te már csak a kedves fiatal lányokkal akarsz vétkezni. Majd keresek én egy kedves idõsebbeket kedvelõ "büntársat". És akkor sirhatsz, mert Te nem kapsz tejet. És kedves egészségedre a "vétket", de igen fájlalom, hogy nem én lehetek a büntársad. Na mindegy,

Kedves Édesanyák és Édesapák!
Kérlek Benneteket, hogy Csemetéitekrõl küldjetek egy papir képet, mert "fórum albumot" szeretnék készíteni a Ti kis angyalkáitokról. Aki szeretne benne lenni, kérem, hogy a talira - ami még nem tudom mikor lesz - hozzon magával képet és egy pici is aláírást. Elõre is köszönöm.

Na további szép napot Mindenkinek. Nekem már jól indult.

Nincs jelen

#8373 2009-02-25 09:01

Lisa
Tag

Sziasztok, no Akiss köszönöm szépen  örülök, hogy ily felkapott lett a "szövegem" ami persze nemaz enyém :D
no akkor csoportos hányás-hányinger volt nálatok? Remélemma sokkal jobb a helyzet hányás mentes övezettel :D
Györgyina: igen-igen a pap :D
A fotoalbumra én személy szeerint kíváncsi lennék :D
NIta: Ügyes vagy, ne kíméljétek a chat-es besurranót, betolakodót!!! :D
Roor: gondlatokat kiûzni fejbõl, saját magadnak is hagyj nemgondolokráleszarombogyókatdesûrgõsen!!!!
Luci: naná, hogy hiányollak, nem is kicsit, Te is mindig követeltél engem amiért köszönet!!! Jó tudni, hogy ha nem is írsz de leaglább olvasol.
Remélem jönnek majd a hírek Ágicáról, azonnal szólok, üziket pedig átadom!
Ma meg könyvtár lesz egész nap, azért nem leszek, szegény fejem ugyi ? :D :D :D

Nincs jelen

#8374 2009-02-25 10:15

én
Tag

Segítsetek! Annak írok aki ismeri a homeopátiás szereket. Kellene nekem (nem saját részre!) egy olyan homeopátiás gyógyszer, ami enyhíti az influenza hányós-hasmenõs tünetét. Láza és más baja nincs, hasfájás, gyengeség és enyhe hasmenése van. Írjatok nekem homeopátiás gyógyszer nevet. Köszönöm! És S.O.S. kellene!

Nincs jelen

#8375 2009-02-25 11:40

Lucifer
Tag

Halihó!

Sziszi!
Már megint iszol??:D:D:D:D:DÉs csodálkozol , hogy fáj a fejed?!:D:D:D
Pároddal szent már a béke??Na most akkor ki is lesz  a Danika párja????Hogy is van ez a csókos dolog???:D:D:D:DNem korai ez még??Vagy mi vagyunk nagyon lemaradva???De messze lakik Annácska!!!:D:D:D:D

Lisa!
Hát persze , hogy nagyon hiányozol nekem!!És örülök , hogy én is neked!!:D:D:D
Angol megy??És Paseknak??
Azért ne vessz el a könyvár könyvei alatt!!:D:D:D

Köszönjük az infót Ágicáról .Ez nem jó hir , de elõbb - utóbb túl lesz rajta!Sokat gondolunk rá és vele vagyunk!!Kitartást és teljesen együttérzek vele az éhezés szempontjából!:D:D

Pocak!
Naná, hogy szeretem sz élet napos oldalát!!:D:D:DDe miért csak némi huncutságot??:D:D:D
Van az bennem bõven remélem hogy  találkozunk egyszer és akkor majd megismerhetsz !!:D:D:D

Akiss!
Remélem már rendben vagytok és nincsen semmi gond!!!!!!!Én is igy jártam volna  a múltkor mint most a párod
ha nincsen nálam Mayuska aki nagyon sokat segitett!!!!
Gyors gyógyulást nektek!!

Györgyina!
Sajna én nem tudok adni képet mert nincsen csak  adigitális!!:(:((:(:(:(
Pedig ez olyan jól hangzik!!:D:D
Marcuska is jól van?????

Roor!
Tudom , hoyg felajánlottad a  segitségedet a fiúkat illetõen , de én egy irigy - õnzõ dög vagyok és nem osztozkodtam!!!!:D:D Mindegyik az enyém volt!!!!!:D:D:D:D
Pénteken tali!!!:D:D
Bogyó?!:D:D:D:D:D:D:D:D
Vicaa!
Nem felejtettem el azt amit irtál illetve kérdeztél , de ma voltunk a dokibácsinál egészséges rendelésen kuki viziten igy most teljesen friss adatokat tudok neked mondani!!:D:D:D
Szóval Roli  :
11700g és 89 cm

Ánya!
Nagy puszi neked is , de azért irhatnál magadról , hoyg mi van veled és , hogy  - hogyan vagy!!:D:D

Most kezdjem a felsorolást vagy mindenki tudja , hogy hiányzik és jön!?:D:D:DD:D

Manó , Szimi ,Pilli , Nita , Linus ,Én,Vicaa, Porshe, Youlcsi ,Sanvito, Mayuska , Aiolosz , Zotyesz , Norby , Pasek ,Zolcsi.....és a többiek !!Most hirtelen ti jutottatok az eszembe , de mindenkit hiányolok!!!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-02-25 12:16)

Nincs jelen

#8376 2009-02-25 12:14

Lucifer
Tag

Halihó!

Egy kis anyai szivkiöntés!

Aki ismeri a Nikit az tudja milyen kislány.Nagyon odaadó , segitõkész és kotnyeles.:DSzeret mindenkit , könnyen barátkozik!Igaz Nita??:D:DBeilleszkedési gondok soha nem voltak vele könnyen barátkozik és mindig mindenhol elfogadták.A bölcsiben is nagyon szerették az oviban is és eleinte  a suliban se voltak gondok!
Pénteken amikor hazahoztam a táskájában találtam egy levelet amit az osztálytástnõje irt nekiEz állt benne:"Holnap ha nem hozol három jégcsapcsokit nem leszel  a csapatban."Kérdem én , hogy ha már egy hét éves gyerek zsarol akkor mi lesz késõbb??A Niki sir , hogy nincsenek barátai senki se játszik vele mert az egyik nem barátkozik vele és mondja a másiknak , hogy te se barátkozz vele és igy tovább!!Ma voltam a  tanitónéninél odaadtam neki a levelet és megigérte , hogy beszél a gyerekekkel mert ezt õ sem tûri el és ilyet nem lehet még a nagyoknak sem csinálni nemhogy a kicsiknek.Persze   a Niki ezt nem mondta el nekem és kért pénzt is , de azt forró csokira mert még õ szégyenli magát ezért és nem meri elmondani.Amikor a tanitónénivel beszéltem akkor se mert odajönni.Pedig neki nincsen semmi szégyelni valója!Azt is mondta a tanitónéni , hogy a Nikit elszokta vinni a  fejlesztõpedagógus és ott is volt már ebbõl gond mert az egyik kislány i s jár és kijött ez a nem vagyok a barátok senki se  a barátja dolog!Na most erre mit mondjak?Iyen barát nem is kell!!Vagy csak féltékenyek , hoyg a Nikivel mindenki játszott és szerették mig esetleg valakinek nem nagyon volt barátja és akkor inkább neki legyen és  a Nikinek ne??Nem tudom!Már suliba se akar járni és eddig semmi gond nem volt azzal , hogy napközis szivesen is volt a  napköziben , de ma is kért , hogy hozzam haza ebéd után!Talán fél attól , hogy délután a napköziben elkapják  a lányok mert mertem szólni a tanitónéninek???Vagy az a bajuk a Nikivel , hogy õ még nem tud olvasni és lassabb mint  a többiek??Sok a kérdés és nem tudom a válaszokat!!!!A Niki meg nem mer szólni se nekem se  a  tanároknak!!!Miért van az , hoyg jön egy  gazdag , egyke úri gyerek  és ennyi a probléma??Vagy irigylik a Nikitõl  a testvéreit???
Én nem vagyok az a tipusú szülõ aki szól , de ez nekem is sok volt és kénytelen voltam!!A tanitónéni is nagyon kiakadt és köszöni , hoyg szóltam!!

Röviden ennyi bocsi , hogy ezezl zavartalak titeket , de ki kellett irni magamból!!!

Nincs jelen

#8377 2009-02-25 12:39

én
Tag

Luci! Ha nem tudja a tanítónõ megszüntetni a másik gyerek ilyen jellegû ténykedését, akkor te szólj a lány anyjának, de úgy hogy az érintett gyerekek is ott legyenek, a tied, az övé és még aki ebben érintett. Mert tudod egy anya mindig a saját gyerekét védi, de ha kiderül, hogy mit csinált, akkor azért talán meghúzza magát!

Nincs jelen

#8378 2009-02-25 12:50

arpapa
Tag

Kedves "Én"!

nagyobb patikákban lehet kapni homeopátiás szereket, ott érdeklõdj!

minden jót!

üdv:árpi

Nincs jelen

#8379 2009-02-25 14:03

Dusy
Tag

sziasztok
matuska köszike

A belecském ugy ahogy elvan. a mocsok zaklat . Na és hogy ne legyen elég még tegnap úgy megfáztam mint a fene és még látam is volt  :(  holnap meg kontrolra megyek :(

Remélem jó lest legalább az eredményem  :)

sziasztok puszika

Nincs jelen

#8380 2009-02-25 17:28

Lucifer
Tag

Halihó!

Voltam lent a gyerekekkel szánkózni!!!!:D:D:D:DD:D
Nagyon jó volt .Hárman ültünk rajta Niki, Roli és én.Niki irányit csúszunk is lefelé majd jobbra megyünk és ha nem fékezek akkor az úttesten kötünk ki.Niki jót nevet és azt mondja amikor rászólok , hogy hoppá!Hát lehet hoppá ha kimegyünk a  kocsikhoz!Még jó , hoyg nem jött arra egy sem!
Roli a kisdombom szalad lefelé megcsúszik , elesik és térden csúszik tovább!!A Norbi közli vele , hogy ez most olyan volt mint egy rock-sztár!:D:D:D
De Roli feláll , visszajön és most próbálkozik a  másik irányba.Szalad is lefelé le is ér , de amikor már sima terepen van és nem a lejtõn elesik!De hová esik?Az egyetlen nagy pocsolya közepébe!!:D:D
Én indulok vele azonnal haza a  nagyok maradnak még .Állunk a lámpánál várva , hogy piros legyen és pont arra jön a párom igy hazahozott minket kocsival,addig se fázott a gyerek!Itthon gyors vetkõzés overáll,vastag gatya , harisnya , , de még a vastag zokni is csupa merõ viz!!:DEnnyit a szánkózásomról!!:D:DEngedtem gyorsan pancsivizet úgyhogy most megyünk pancsizni!!:D:D:D

Sütöttem ma és is zsömikét!!!Roor féle!!:D:D:D:
Ilyen lett!!

<kép>

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#8381 2009-02-25 17:33

Lisa
Tag

Sziasztok...no megjöttem, nem fulladtam bele  akönyvekbe :D :D :D Luci tudod nálam érvényes az a szabály, hogy megy ha viszik, vagy tolják, szóval az angol megy ha... :D :D :D paseknak is :D
Most beszéltem Ágicával, legnagyobb gond, hogy látogatási tilalom van és ezért szomorkodik :( lecsepegett a három zacsi vér és jó hír hogy csakis úgy készülnek a mûtétre, hogy ideiglenes sztómát kap!!!! ami tök jó!
Húúú szánkózás, szeretnék én is hétvégén remélem úgy alakulnak a dolgok :D
kedves ÉN jobbulást annak akinek kell!!!
Hol vagytok emberkék? :D :D :D

Nincs jelen

#8382 2009-02-25 17:38

sanvito
Tag

Sziasztok !

Lisa ! Ha beszélsz Ágicával, lécci tolmácsold a jókívánságaimat !!!! :):):) persze megy a boszidrukk is !!! :)

Nincs jelen

#8383 2009-02-25 20:31

sziszi32
Tag

Drága Luci, ez most egy ilyen hét! :D :D :D Vendég vendég hátán van most nálunk, itt alvós is, meghívott is, váratlan is, ebédre jövõ meghívott is, ebédre beállító meghivatlan is... Ma is kétszer voltak vendégeink, full ellátással! Egy ilyen nap után a (1) pohár borocska igazán megérdemelt ajándék! :D
A Niki dolgát sajnálom, komoan. És most képzeld el, hogy te azon szerencsés anyukák közé tartozol, akik megtudják, mi történik a gyerekükkel. :( Hányan vannak, akik nem is sejtik, mért lesz a vidám, nyíltszívû gyerekükbõl egy szorongó, magába forduló, magányos kis manó! :(

Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-25 20:31)

Nincs jelen

#8384 2009-02-25 21:33

Dusy
Tag

sziasztok
Luci nagyon gusztusosak :D
Jó ét nektek :)

Nincs jelen

#8385 2009-02-25 21:49

youlcsi
Tag

szép estét!

aiolosz! köszi :)

ritkán vagyok, nyomott vagyok. lehet, csak a norcolut-mellékhatás. remélem. 2 nap múlva kiderül. addigra fogy el. ha nem, jövõ hetet vérontással kezdem :)
inkább nem nyígok :)

tsók!

Nincs jelen

#8386 2009-02-26 00:23

sziszi32
Tag

Ja, az összezördülés a zurammal... mondtam, hogy nem lényeges... igaz, az intenzíven fekszik azóta lilára verve szegénykém, pedig tényleg visszafogtam magam... :D :D :D (remélem, senki nem veszi komolyan!! :D)
Csak annyi volt köztünk a félreértés, hogy õ most eléggé parázik a munkája miatt, túl sok minden szakadt a nyakába egyszerre. Ezért ideges. Viszont én meg egész nap tartom itthon a frontot, saját munkámat félretéve, takarítok, fõzök, nem utolsó sorban Danikával vagyok (és aki anyuka, az megerõsít abban a tényállásban, hogy akármilyen rossz a kedved, vagy fáradt vagy, vagy csak úgy szimplán, eleged van mindenbõl, a gyermekkel éreztetni azt nem lehet... és bizony végigjátszani, mosolyogni, énekelni, etetni, altatni, rugdalózó gyermeket akár óránként háromszor is tisztába rakni, türelmesnek lenni fájó torokkal -vagy fejjel q... rva kemény munka tud lenni :))
Így én estére örülök, hogy végre lezuttyanhatok a kedvenc fenekem formáját lassan felvevõ fotelembe, és csendben élvezem az olvasást, vagy a recepteket a tvpaprikán, egy jó tea, vagy egy jó pohár bor társaságában. Ilyenkor  a csend a legjobb. De a férjem is fáradt, és nem érti meg, hogy hiába volt egész nap takarítva, fõzve, vendég körbeugrálva, igenis, lehet este õskáosz a házban, a legjobb szándék ellenére, mert a gyermeket megkötni nem lehet, kivinni udvarra rosszalkodni ilyen hidegben nem merem, valami kompromisszumnak lennie kell...
olyan gond ez, amire azt szoktam mondani: nincs problémánk, hát gyártunk magunknak... :D
No, jó éjt! (... micsoda pangás van itt.... :))

Nincs jelen

#8387 2009-02-26 07:23

akiss
Tag

Sziszi! Nálunk is nehezen értette meg az a drága jó ember, hogy mi a fenétõl vagyok fáradt. :( Mondtam neki, hogy cseréljünk most már õ is lehet gyes-en, akkor meg pattogott mint a nikkelbolha! :D
Nálunk is mûködni szokott a problémagyártás. :D

Nincs jelen

#8388 2009-02-26 15:43

Lisa
Tag

Sziasztok, egy-két kevéske de annál frisebb infó.
Ágicát két órakor hozták ki a mûtõbõl, jól van a mûtét sikerült, csak szonda van az orrában amit nem visel "túl jól"...alszik sokat, talán este többet tudok mondani, ha be tud menni vlki hozzá.

Amúgy mi történt itt??? Hol vannak az emberek????
Influenza viszi az embereket?

Nincs jelen

#8389 2009-02-26 15:45

Lisa
Tag

Tényleg, nem is írtam, nekem már megvan a hétvégi progi, holnap város bevásárlás hétvégére, szombaton szalonna sütés kinn az erdõben mindenféleképpen...szóval ha esik ha fój, a téli szalonna sütést nem lehet kihagyni mert nem és kész, melegedni a tûz mellett és jókat enni :D
Vasárnap apát köszöntjük a szülinapján, úgy hogy itthon leszünk nyugiban és reményeim szerint pihiben!
Puszi Mindenkinek!

Nincs jelen

#8390 2009-02-26 15:54

Marthuska
Tag

Sziasztok!
Ágicának mielõbb jobbulást kívánok!

Lisa! Kellemes szalonnasütést kívánok Nektek! Apukádat Isten éltesse sokáig erõben egészségben!

Nori! Jobban vagy már?

Nincs jelen

#8391 2009-02-26 19:54

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: az embert csak egy napra hagyd magára a gyerekkel :D
Lisa: ha beszélsz Ágicával, mielõbbi jobbulást kívánok.

Holnap nem megyek dokihoz, mert vannak emberek, akik nem értik mi az, hogy szerdáig hozza a papírokat, mert legkésõbb csütörtökön (amúgy pénteken) el kell küldeni. Így holnap csak egy q..va papír miatt nem tudok menni. De akkor leszek pipa, ha holnap sem lesz meg a papír.
Ma végre megtört a jég, és Trinity rájött, hogy jobb, ha hagyjamagát, hamarabb szabadul (kapja meg amit akar...) :D Telefontól ennyi telt :(

<kép>
Simit kérek!!!! (miközben idegesítõen kaparja a székem mûanyag alját...)

<kép>
Hallod?!?!?! Naaaa!!!!

<kép>
Hmmm...

Szerkesztette: judy1981 (2009-02-26 20:09)

Nincs jelen

#8392 2009-02-26 20:08

Vicaa
Tag

Sziasztok!

Luci: köszi az infókat, szép szál legény ez a Roli fiú!!!! :) Küldött neki Annácska pár csini fotót :D:D:D:D
Ismerõs a történet, amit Nikirõl írtál, egy ismerõsünk (kolleganõm) el is vitte a kislányát másik suliba! Ott 
viszont szerencsére nagyon, de nagyon jól érzi magát.
Nagyon guszta zsömiket sütöttél!

Judy: a te kutyusod? Nagyon aranyos!

Sziszi: na igen, ez jellemzõ, nekem is soxor van olyan érzésem, mintha semmit sem csináltam volna egész nap,
mikor hazajön Attila nagy fáradtan. Pedig éppenségel ma is úgy kezdõdött a nap, hogy míg az etetõszéket
hozta kifelé, addig Anna nem bírt magával és az egész tányér csokis tejpépet lezúdíította a padlószõnyegre
és magára.
Szóval nem unatkoztam rögtön reggelrõl.

Akiss, remélem lánykád már jól van!

Lisa, add át ha beszélsz Ágicának, hogy gyógyulást és kitartást kívánok neki!

Szerkesztette: Vicaa (2009-02-26 20:09)

Nincs jelen

#8393 2009-02-26 20:21

roor
Tag

Halika!

Nagyon gondoltam Ágicára ma!:D Lisa ha beszélsz vele puszi neki!:D
Luci nem van jól,de kért hogy írjak hogy nem tûnt el.:D
Én sem,csak pangás is van,esemény se nem van,csak az állandó lustaságom az állandó.:D
Amúgy felém béke nyugalom telipoci.:D:D:D

Lisa:apukádnak boldog szülinapot és kellemes hétvégét nektek!:D
Judy:aranyos Trinity nagyon.:D Tudod ez a szívás amikor egy papír miatt áll minden.:D
Sziszi drágám:a férfiak sosem veszik észre hogy mit csinál otthon az asszony.:D
A helyedben az alsógatyáit kifelejteném mosáskor,és mikor nem lesz már  tiszta,na akkor rájön hogy mit is csinál a házirabszolga.:D

Nincs jelen

#8394 2009-02-26 20:33

Dusy
Tag

sziasztok

jelentem voltam kontrolon a vérképem tökéletel jól vagyok csak náthás és fááj a torkom

puszi nektek

Nincs jelen

#8395 2009-02-26 20:40

roor
Tag

Halika!

Dusy:klassz a tökéletes vérkép!:D
Torokfájásnak és náthának gyógyulást!:D

Nincs jelen

#8396 2009-02-26 20:57

Nita
Tag

Sziasztok!
Luci! Most pótoltam a lemaradásomat, és olvastam itt is...szomorúan hallom mi van a kis barátnémmal...:/
Sajnos jobb, ha megszokod mert bizony ezek a mai kislányok ilyenek, igazából akkor a legrosszabb ha nincs testvérük se. Ez az én barátnõm, és nem lehet a te barátnõd is tipikus...még velünk is volt ilyen a suliba. Majd szépen kialakul, elrendezõdik köztük a dolog, csak mond meg neki ne hagyja magát, hamar rájön kivel érdemes játszani és kivel nem. Karakán talpraesett kis csaj Õ, ne hagyja magát kihasználni. :)
Viszont azt jól tetted hogy szóltál a tanárnak ebben neki is segíteni kell. Remélem hamar vissza tér a kedve a sulihoz!
Lisa! Kellemes hétvégét, és boldog szülinapozást nektek!! Egyetek helyettem is egy jó kis  sült szalonna zsíros kenyeret :)
Áginak! Nagy drukkolás!!!
Judy! Jó fej a kutyus:)
Mindenkinek szép napokat!! ;)

Nincs jelen

#8397 2009-02-26 20:59

judy1981
Tag

Vica: a fõnöké. Meg nem mondaná róla senki, hogy vakvezetõ kutya :D Néha még azt sem, hogy kutya :D (De ha rajta van a hám, akkor végzi a feladatát.) Kitartóan követelõzõ egy dög. De inkább ilyen legyen, mint lehangolt legyen, akkor rossz volt ránézni.
Luci: Sajnos a mai gyerekek még kíméletlenebbek, mint régen. Fõleg nagyvárosban.
Ilyenkor kell vigyázni, nehogy rossz társaságba kerüljön a gyerek. Egy ismerõsöm kislányának sem voltak barátai, de nagyon vágyott rájuk, és sokat szomorkodott miatta. Aztán olyanokkal haverkodott össze, akikkel nem kellett volna (csavargó, iskolakerülõ gyerekek), és azóta már problémás 16 éves. Sokszor kihasználták, és kihasználják ma is, amit õ nem hisz el. Pedig sok alkalma volt csalódni, és csalódott is. De elviseli, csak hogy legyenek barátai.
De hogy jobb példa is legyen, kb 2. osztályig nekem sem voltak barátaim. Részben azért, mert a bátyám elég problémás gyerek volt, és ez alapján ítéltek meg engem is (sõt még hugomat is, pedig 11 év van közöttük). 3.-ban jött egy új lány vele barátok lettünk, én 4.-tõl új iskolába kerültem. De ott már nem voltak problémák.
De ahogy észrevettem, Te olyan anya vagy, aki nem hagyja elveszni a gyereket.
Roor: már rémálmaim vannak, amikben papírok vannak :D Lassan már szellenteni sem lehet papír nélkül. (Mert sz.rni eddig sem volt érdemes :D)

Nincs jelen

#8398 2009-02-26 21:03

sziszi32
Tag

Sziasztok, itthon vagyunk :(
Reggel nyolckor csörgött a teló, apám kérdezte, elindultunk-e már. Mondja neki a zuram: igen (az ajtóban álltunk még). Erre apám: na jó, akkor semmi. Nem tudtuk mire vélni a dolgot. Mire odaértünk hozzájuk, apám gyászos képpel nyitott ajtót, és anyám hullafehéren ült az ágyán,"diszmagyarban". Mondom neki, megyünk valahova? Ekkor derült ki, hogy az orvosa (már megint) valami olyan szívgyógyszert írt fel neki, amitõl az egekbe szökött a vérnyomása. Majdnem infarktust kapott. Nosza, elvittük õket az orvoshoz, minket pedig szépen hazaküldtek. Még fél egykor is hívtunk, hogy akkor most várjunk-e még, vagy tényleg menjünk haza. Hazaküldtek újfent. Anyám délután fél háromig feküdt a rendelõben az ágyon, szépen elfüggönyözve, és ... szépen elfelejtve. Akkor be akarták utalni a kórházba, de õ olyan mérges lett, hogy saját felelõsségére hazajött. És még õk voltak megsértve. Mintha nem haldokolt volna nekik ott egész nap.
Most már kicsit jobban van, ezt onnan tudom, hogy már képes volt letolni engem, hogy miért "szöktem meg" tõle, mért nem maradtam ott a kicsivel. Nem hagytam magam sarokba szorítani, és közöltem, hogy hát mégiscsak nem lehetek ott a kicsivel egész nap, aki folyamatosan rohangál, ugrál, cirkuszol, minden igényét ki kell elégíteni stb., anyámat persze ez különösebben nem hatotta meg. Szerinte annyira kevés a dolgom, hogy a kicsivel ÉS apámmal törõdni elhanyagolható apróság. (ránevelte apámat, hogy még a reggelit se készítse el magának...) Amikor megkérdeztem, hogy végre otthagyja-e ezek után az orvosát, és keres olyat, aki valóban törõdik vele (nem elsõ eset, hogy túl erõs gyógyszereket ír fel neki), akkor lecseszett, hogy ne avatkozzak az õ dolgába, az nem tartozik a "gyerek"-re (rám). Ennyi önfejûség láttán "a pofám leszakadt", de már megszokott dolog ez köztünk.
Úgyhogy itthon vagyunk. :)
Úgy látom, megint belenyúltam a dolgok sûrûjébe (kismama-téma). Bizonyos szempontból örülök, hogy nem vagyok ezekkel a gondokkal egyedül, fõleg, amikor belefáradok ebbe az állandó körforgásba, és nem látom az alagút végét... :D :D
Luci, jobbulást neked!
Lisaapuka: boldog szülcsinapot! hanyadik is ez? a negyvenedik? (aki látta már õt, tudja, mért tippelek erre a korra! :D)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-02-26 21:05)

Nincs jelen

#8399 2009-02-26 21:50

roor
Tag

Halika!

Sziszi:talán a negyven,de lehet alatta van azért még.:D:D:D:D
Bár a kis tipegõje már kész nõ,tehát ha osztunk szorzunk összeadunk és kivonunk akkor a negyvenben ki lehet egyezni.:D
A pofid meg ne szakadjon le inkább mosolyogj az jobban áll.:D
Önfejû és ez nem fog változni.:D Igazándiból ebben tanácsot adni nem is tudok de nem is lenne szerencsés.:D
Teccik tudni az én Zanyukám meg az ura tökéletesen kiegészítik egymást,orvosügyileg meg pláne.:D
Visszatérve a "semmi kis házimunkára":no nekem nincs ugye kölök,tehát azt csak sejthetem(illetve azért a kölcsönlucigyerekeknél talán tapasztaltam is) hogy mennyi gond van velük,utánnuk.
Luci egész nap kúszik mászik mos fõz takarít csilivili a kecó,hazaér a két nagyobb és saccperkábé max 10 perc után katasztrófa súlytotta övezet minden.Roli más kérdés,õ a gyerekmunkával törleszt.:D
Na lényeg hogy nálam csak kettecskén vagyunk,mégis van mit tenni venni,és valahogy nehéz a pöcsösöknek fölfogni,hogy a ruha nem mászik ki-be a mosógéppe,nem rakja el magát,a szemét nem battyog ki a kukáig (kivéve ha hat hetes érlelésû romlott párizsi mert az már magától kioson),a kaja nem jön haza egymaga a boltból és a csekkek sem szaladnak postára tenni magukat,idõnként persze a koszokat is összeszedni,rangsorolni,katalogizálni,esetleg friss ágynemût tolni a fenekük alá,és még magunkat is karban tartani........szóval ez nekik semmi mindaddig míg nekik nem kell csinálni.
De amikor a házirabszolga beteg,hogy mozdulni sem bír,és mindezeket a kényes hajcsároknak maguknak kell megcsinálniuk,na akkor (a jobbik fajta) észbe kap,hogy nem is volt olyan rossz vétel a nõi testbe bújtatott háztartási robotgép és talán meg kéne becsülni,óvni,védeni hogy ne csak tartós legyen,de meg is becsülje õt.:D:D:D:D
És akkor még nem is esett szó a gyereknevelõs funkcióról,de errõl majd nyilatkozik az az osztály,amely ennek a funkciónak a mûködését teszteli.:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8400 2009-02-26 21:57

sziszi32
Tag

roor: lelkemet simizted ezzel a bölcs szónoklattal!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb