#1751 2009-03-02 13:42

zotyesz
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Vidámpark

Turisták és kerékpárosok! Ha jármû közeledik, húzódjanak az út szélére!

http://www.vicclap.hu/pic/12061/

Nincs jelen

#1752 2009-03-02 13:46

zotyesz
Tag

A rabbi oktatja a sameszt.
- Tudod, fiam, az én lelki nyugalmam azon alapszik, hogy az emberek egyik fele kinyalhatja, a másik fele meg le van szarva.
- De rabbi, hát engem hová sorolsz?!
- Tudod fiam, téged szeretlek, ezért te választhatsz...

Ismét egy meghökkentõ aszfaltrajz.

http://www.vicclap.hu/link/4832/

Nincs jelen

#1753 2009-03-02 23:37

zotyesz
Tag

Nagy Bandó András

Egy tízemeletes toronyház élete

Az Óperenciás víztározón innen, a városrendezõk sûrû erdején túl, ott, ahol a kurta farkú kubikos túr, ott áll a Kocka utca 13. . . 
    Nem látom a háztól az erdõt! . . . 
    Kivágták! . . . Mind a huszonegyet! . . . 
    Itt nincs õsz, itt nincs levélhullás, hacsak egy esõs napon hasra nem esik a postás . . . 
    Itt csak akkor hallatszik madárdal, ha valamelyik lakásban megszólal a kakukkos óra! . . . 
    Tízemeletes toronyház . . . Harminc lakóval megtöltve . . . 
    Egyikük sem kitalált figura, s ha valakire mégis hasonlítanak, az nem a véletlen mûve! . . . 
    Õk tudják, ki az, aki hangos szippantással szedi ki a csontokból a velõt, ki az, aki szürcsölve eszik, ki az, aki nagykanállal eszik, s ki az, aki alig-alig eszik . . . 
    Mert aki ide akar költözni, az éveken át alig-alig eszik. . . 
    És ha ideköltözött, akkor éveken át alig-alig eszik! . . . 
LAKÁSIGÉNYLÕ ADATLAP

Családi és utóneve: (Ha nem KISZ-tag, akkor keresztneve is! . . . ) 
Volt-e bérmálva? Imádkozott-e valaha? (Ha 1gen, akkor miért nem fordult az Istenhez lakásért? . . . ) 
Jelenlegi lakása: (Ha albérlet, akkor nevezze meg kifosztója nevét! Ha disznóól, akkor hány lakótársa van? . . . ) 
Milyen jelleggel lakik ezen a helyen? (Szerzõdött vagy vágásra?) 
Családi állapota: (Megfelelõt kérjük aláhúzni! Nõs, élettársi viszony, siralmas.) 
Foglalkozása, dolgozik-e, mióta? 
Ha van beosztása, akkor kitõl kapta meg? . . . 
Tagja-e a törzsgárdának? Valahol törzsvendég-e? 
Milyen társadalmi megbízatása van? (Ha nincs, akkor mért nincs? . . .  Ha van, akkor meg mért járt templomba? . .. ) 
Havi jövedelme? (Fõállásból, rnellékállásból, másodállásból, tüzelõállásból.) 
Kormánykitüntetései, miniszteri kitüntetései, osztályfõnöki dicséretei, vállveregetések. (Ha egyik sincs, akkor hányszor volt büntetve?) 
Van-e rokkant a családban? Van-e idegbeteg a családban? (Mert ha nincs, akkor most lesz!) 
Házastársa, házastársai neve: (Ha nõ, akkor lánykori neve is!) 
Mióta élnek együtt? (És élet-e ez egyáltalán? . . . ) 
Házastársa milyen minõségben lakik jelenlegi lakásában! (Eltartó, melltartó, önkényes beköltözõ, ráakaszkodott céda, családtag, haszon- és élvezõ.) 
Jelenlegi odújának összes adatai: (Alapterülete - ha van! . . . Hány ablaka van? . . . üvegezve . . . Ha nincs, akkor kérjük törölni!) 
Van-e WC? Hány? . . . . bérlõvel használják közösen? . . . 
Fûtés módja: (Gázfûtés, központi fûtés, ég a ház.) 
A lakás milyen célra felel meg a legjobban? (Emberi tartózkodásra, állati tartózkodásra, kettõ együtt.) 
Milyen lakást szeretne kapni? (Ezt a rovatot a lakáshivatal tölti ki! . . . ) 
Alulírottak kijelentjük, hogy a fenti adatok megfelelnek a szomorú valóságnak, továbbá kijelentjük, nagy kár, hogy nem születtünk Csigának, és ahogy lakást kapunk, kijelentjük magunkat ebbõl az odúból. 

Csodálatos a reggel! . . . 
A tizedik emeleten négykor, a f61dszinten hatkor kel a nap . . . 
    A bejárati ajtón egy hirdetés: "HÁZGYÁRI LAKÁST VENNÉK, RÁFIZETEK! . . . " 
    A házak közt megjelenik Büdös bácsi, a lakótelep guberálója. 
    Mellette ballag Vakond nevû inasa, aki a konténereket járja át. Õt meg a szag . . . 
    Napi húsz forintért csinálja, plusz teljes ellátás . . . 
    Túrni kezdenek . . . Gyakorlott mozdulatokkal szedik össze a kenyereket, a csomagolt szendvicseket, a félbehagyott virsliket, a megkezdett gyulai kolbászt, a rántott szeleteket, majd megszólal Büdös bácsi: 
     - Hiába lett drágább a kenyér! . . . Egy jó kukás 1a is megél! . . . Istenem, hát tényleg ilyen magas az életszínvonal? . . . Csak nekünk kell mélyre nyúlni érte? . . . Gyerünk, Vakond, mert jön a konkurencia! . . . 
    A házak közt feltûnik a narancssárga kukásautó, hátul csüngnek a nemzetiségiek . . . 
    A kocsi lassít, leugrálnak, s a kukákba nézve egyikük felordít: "Valaki már megint megette a kenyerünk javát! . . " 
    Felébred az egész ház . . . 

És ekkor kezdõdik a bábeli zûrzavar: szól a rádió, reggeli zenés mûsor, hírek, s ez összevegyül a lakók zajával . . . 

Rádió: . . . a határon tovább folyik a fogolycsere . . . 
Apa: - Anyám, gyere ide! . . . Ez a büdös kölyök már megint bezárt a fürdõszobába! . . . 
Rádió. . . . s az OPEC tovább emeli az olaj árát, mindaddig, amíg . . . 
Anya: - Ne idegesíts, fiam! . . . Mire kell már megint tíz forint?! . . . 
Mit gondol az a hülye tanárod, milliomosok vagyunk mi?! . . . 
Rádió . . . . Zanzibárban meghalt a földmûvelésügyi miniszter. A kormányelnök kijelentette, hogy saját halottjának tekinti, és nem ad belõle senkinek . . . 
Anya: - Édes fiam, ne szürcsöld a rumos teát! . . . Az óvodában is így eszel!?. . . 
Gyerek: - Anya, aláírnád az osztályfõnöki intõmet? . . . 
Anya: - Te jóságos isten! . . . Ez már a hatodik ebben az évben! . . . 
Gyerek: Igen, a másik kettõt én írtam alá. . . 
Rádió: . . . és a gyerekek egészségügyi vizsgálata kimutatta, hogy egyre több a . . . 
Anya: - Apucikám! . . . Nyáladzik a gyerek, mit csináljak? . . . 
Apa: - Mondtam már, hogy mit csinálj! . . . Tegyél a szájába szivacsot! .. . 
Anya: - Apucikám, vizes homokot evett a gyerek, mit csináljak? . . . 
Apa: - Pakold el elõle a cementet! . . . 
Rádió. . . . az utóbbi idõk adatai szerint az alkoholizmus terén . . . 
Asszony: - Hát te hogyhogy csak reggel jössz haza?! . . . Csak iszol és iszol, de szeretni nem tudsz!... Mi lett belõled?! .... Meddõhányó? . . . 
Rádió: . . . Farkas Dénes, a magyar férfitársadalom régi harcosa az éjszaka folyamán, férji kötelessége teljesítése közben életét vesztette. A Nõtanács saját halottjának tekinti. . . 
Asszony: - De apa! . . . Mondtam már, hogy ne a gyerek elõtt vetkõzz le!... 
Férj:. - Nekem nincs mit takargatnom! . . . 
Asszony: EIég baj az, fiam! . . . 

Nyolc óra után a ház elõtti játszótéren megjelennek az elsõ OTP-s gyerekek, és kezdõdik a játék. . . 
    Egy dundit most cipel le az anyja, lábán görkorcsolya . . . 
    Leteszi a gyereket a járdára, és a falhoz támasztja . . . 
    Fél kilenckor már megy a szöveg . . . 
    - Sziasztok, néztétek az éjszakai filmet? 
    - Csak a pasiig. A végébe már belealudtam. . . Csak azt nem tudom, mért volt ez tizennyolc éven felülieknek való? . . . 
    - Smároltak legalább?... 
    - Ja . . . Két pasi! . . . Anyám azt mondta, ferdehajlatúak . . . 
    - Ferdehajlamúak! . . . Na, én ugyan ilyenekkel nem tárgyalok! . . . Jöttök a homokozóba? . . . 
    - Elvált szülõk gyerekével? . . . 
    - Kár fölvágnod! . . . Neked is csak azóta van édesapád, mióta a spájzban magára öntötte a mézet! .. . 
    - Csituljatok, srácok! . . . Higgyétek el, bohócok ezek a szülõk valamennyien! . . . Csak figyeljétek meg õket idelent! . . . "Édes fiacskám! . . . Tündérkutyuskám! . . . Kis vacak-pacakom! . . . Bucimucikám! . . . Vigyázz a ruhácskádra, nehogy összegyûrõdjön! . . . És ne menj bele a homokozóba, mert piszkos leszel! . . . És ülj le a padra, ne hogy fellökjenek! . . . De ne ülj fel a hintára, mert leesel! . . . És ne szaladj, mert felbuksz! . . . Tündi-bündi, köszönj szépen a Szabó bácsinak! . . . Az enyém már egyedül ül a WC-n! . . . S a tiéd? . . ." 
    Hát mit gondolnak ezek? . . . Olyan hülyék vagyunk mi, hogy ketten ülünk a WC-n? . . . 
    De figyeljétek meg õket fent a lakásban! . . . 
    "Takarodj már kezet mosni, te ütõdött! . . . Hogy nézel ki már megint, te isten átka! . . . Ne pofázz vissza! . . . És számtalanszor meg mondtam már: ha jön a Szabó bácsi, úgy fordulj a játékkal, hogy ne kell jen köszönni neki! . . . Milyen ember lesz belõled, mi!? . . . " 
    Hát csakugyan . . . Milyen ember lesz belõlünk? . . . 

Így telik a délelõtt a Kocka utcában, de gyakran akad egyéb csemege is . . . Minden szinten szinte minden! . . . 
Én irigykedem rád. . . Te irigykedsz rám. . . Õ irigykedik rám. . . 
Mi irigykedünk rátok. . . Ti irigykedtek rájuk . . . Õk irigykednek 
ránk. . . 

Én normális vagyok . . . Te normális vagy . . . Õ nem normális! . . . 
Engem nem érdekel, hogy ki mennyit keres . . . 
Téged mér érdekel, hogy én mennyit keresek?! . . . 

Én a te feleségeddel , hahaha! . . . 
Te az õ feleségével, hahaha! . . . 
Õ az én feleségemmel??? . . . Hûha! . . . 

Nekem van autóm. . . Neked van autód . . . Nekik akkor se lesz, ha fejre állnak! . . . 
Mi mindennap mossuk az autónkat . . . 
Õk mindennap mossák a gyerekeiket . . . 

Délután kipihent emberek érkeznek meg a (Nem-)mindennapi munkából . Hát akkor ismerkedjünk meg néhányukkal ! . . . 

I. emelet 1. Csótányék
- Mi vagyunk a legtöbben! . . . 

II. emelet 4. Királyék
- A hatalom a munkásoké! . . . De én élek vissza vele . . . 

II. emelet 5. Munkásék . .
- Jöjjön be közénk! . . . Mi vagyunk a legkevesebben . . . Vagy inkább ne is jöjjön! . . . Itt vendéget fogadni képtelenség! . . . A múltkor eljöttek anyámék, s hogy le tudjanak feküdni, elmentünk hozzájuk aludni! . . . 

III. emelet 9. Pórék
- Aggyonisten! . . . Gyékenbe! . . . Én négy elemit végeztem. de higgye el, kapálás közben nem hiányzik az a másik négy!. . .Megnõsültem . . . az asszonynak is van négy elemije, így aztán együtt már el mehetünk akár moziba is! . . . Nem túl nagy a lakás, de állatot is tartunk! . . . Itt a konyhában elfér három malacka . . . Járunk színházba is . . . Ételmaradékért! . . . 

IV. emelet 12. Adósék
- Ne mondja meg, hogy miért jött, kitalálom!!. . . . . . . Villanyszámla? . . . Vízdíjas? . . . Gázszámla? . . . Rádió-tv? . . . . Újságpénz? . . . Biztosító? . . . Házadó? . . . Lakbér?? . . . Csak nem végrehajtó??? ..... Egyik sem? . . . Akkor ezt a napot megúsztam! . . . 

V. emelet 13. Disznóék
- Ki az? . . . Maga csöngetett? . . . Hát nem hallotta, hogy eszünk? . . . Mi mindig eszünk! . . . Mikor mi van! . . . Az asszony . . . három fogással! . . . Igen, õ is kövér! . . . Egyszer be is szorult a konyhába! . . . De ezt szeretem benne! . . . Reggel, mikor fölébredek, jobbra nyúlok, ott is asszony . . . Balra nyúlok, ott is asszony!. . . 

V. emelet 15. Pedánsék
- Cipõt le, jöjjön be! . . . Kis lakás - nagy rend! . . . Az elõszobában a mozaikra padlószõnyeget tettünk, a padlószõnyegre torontálit, a torontálira védõszõnyeget, a védõszõnyegre porfogót, de arra sem lépünk cipõvel! . . . A fotelokra védõhuzatot tettünk, a védõhuzatra pedig huzatvédõ huzatot . . . Nálunk még a nyitott ablakon is huzat van! . . .A gyerekszobában rend van! . . . Mi úgy szoktattuk a gyereket, hogy a szomszédban játsszon! . . . 

VI. emelet 20. Szabóék
Az ajtón tábla: "A RÁDIÓBA MENTÜNK!" . . . 

VII. emelet 26. Garasék
- Itt lakom a konyhában . . . A szobákat kivette két egyetemista fiú . . . Fejenként adnak ezerötöt, az, ugye, három . . . Keresek mellé ötöt, így aztán nekem nyolc! . . . Nõt nem hozhatnak föl! Örüljenek, hogy ketten vannak! . . . 

X. emelet 30. Pozitívék
- Elvtársam, mi úgy élünk itt a tizediken, ahogy az a Tizediken elhangzott! . . . Igaz ugyan, hogy a víz nem ér föl hozzánk, de megvárjuk, amíg esni kezd. . . S ha esik, akkor az ablak sem szelel, mert bedagad! . . . Hogy hepehupás a mennyezet? . . . Valaha annak is örültünk, ha légópincében lehettünk! . . . Hogy felpúposodik a parketta? . . . Futottunk mi már lövészárokban is! . . . Hogy bedöglik néha a lift? . . . Igen! A lift néha. . . jó! . . . De ha fel akarunk jutni, akkor elõretekintünk és felmegyünk! . . . Hogy kicsi a lakás? . . . Igen, kicsi! . . . De sok rossz kis helyen is elfér! . . . 

Estefelé ismét együtt vannak a srácok. és újra indul a szöveg : 
- Nem is igaz! . . . Az én apukám dolgozik, és megbecsülik érte! . . . 
- Az semmi! . . . Az enyémet meg is fizetik! . . . 
- Az én apukám nagyon jó ember! . . . 
- Tudom! . . . Négy éve még az én apukám volt! . . . 
- A nagymamának van szép nagy háza búbos kemencével! . . . 
- Az enyémnek meg van szép szociális otthona és négy nagy paraszt fia... 

Beesteledett . . . 
Már mindenki az ágyban van, amikor hazaérkezik az utolsó gyerek is, s az apa rákiált: 
- Édes fiam, most kell hazajönni!?. . . . Hát hogy képzeled el az életet, mi? . . . Mit tudsz te arról, hogy mi hogyan éltünk?! . . . A mi idõnkben még luxus volt a fehér kenyér és státusszimbólumnak számított a foltozás nélküli bakancs! . . . Alig vártuk, hogy véget érjen az õrsi óra, s máris rohantunk a hittanórára! . . . Mi még szántottunk, vetettünk . . .keresztet is! . . . Mi voltunk azok, akiket elsõként avattak kisdobossá, s talán mi voltunk az utolsó elsõáldozók is . . . Egyszerre tanultuk az egyszeregyet és a hiszekegyet . . . Mert az egyszeregyet akkor még be kellett magolni! . . . Mi még akkor is fújtuk, amikor felriasztottak álmunkból! . . . És volt egy olyan esztendõ, amikor felriasztottak álmunkból! . . . De mi egybõl köptük: nyolcszor hét az ötvenhat! . . . Bárcsak sohase tanultuk volna meg! . . . 
Mi még nem álldogáltunk az aluljáróban. mert nem volt! . . . 
És nem lötyögtünk egész este a diszkóban. mert nem volt! . . . 1 
És nem vesztettük el a f ejünket a pénz miatt. mert egyik sem volt! . . . 
De abban az idõben még voltak érintetlen lányok az iskolában! . . . 
Hanem aztán mi is beiratkoztunk! . . . 
És nekünk már kilenckor le kellett feküdnünk! . . . hogy tízre hazaérjünk! . .. 
S te!? . . . Hazajössz este tízkor, s még azt se mondod. befellegzett! . . . 
- Miért, mi vagyok én, meteorológiai intézet? . . . 
- Az!!! . .. És most takarodj aludni! . . . A fenébe is! . . . Tiszta apja! . . . 

Közeleg az éjfél, mikor hazaérkezik halász úr az Óperenciás víztározó partjáról, üres kézzel . . . 
- Asszony! . . . Fogtam egy beszélõ halat, de arra kért, hogy dobjam vissza, hát visszaengedtem. . . 
- Észnél vagy te, öreg?! . . . Visszaengedtél egy beszélõ aranyhalat?!. . .Reggel azonnal menj vissza, s kérjél nekünk egy egyszerû kis roskadozó kunyhót, ahol csend van végre és nyugalom! . . .

Nincs jelen

#1754 2009-03-02 23:40

zotyesz
Tag

N. B. A.
NAGY BANDÓ ANDRÁS

Levélváltás a Merkurral 
    Tisztelt Autókereskedés !
    Ünnepi hangulatban írom levelem: éppen öt éve fizettem be Trabantra. Istenem de szép nap volt!... A Trabant színét magam választhattam meg!... Ez ment a legkönnyebben: csak szürke volt . . .
    A visszaigazolás szerint elõreláthatóan 76-ban kapom meg a Trabantot. 2076-ban! . . .
    Meddig kell még várnom? Kérem, szíveskedjenek válaszolni, vagy ha ez nem lehetséges küldjenek egy Trabantot! 

Köszönettel, Szabó Huba
Tisztelt Megrendelõnk!
Köszönjük, hogy írt! . . . Már nagyon hiányzott nekünk! . . .
Már csak ez hiányzott! . . .
Sajnos Trabant most nincs, mert a szállítónknál profilváltás volt, s jelenleg csak targoncát gyártanak.
Késõbb viszont modernebbek készülnek! . . . Az új típusú, drágább Trabantokon már felfújhatók lesznek a kerekek, forgatható lesz a kormány, és az ajtók kifelé nyílnak!...Legyen türelemmel! Türelem Trabantot Terem! . ..   

Üdvözli Önt mindenki jó barátja, a Merkur
Utóirat: Mernék fogadni, hogy jogosítványa sincs! . . .

Édes, egyetlen Merkurom!
    Levelüket  most kaptam kézhez, éppen hat éve . . . hálás vagyok Önöknek, hogy még mindig nem utalták ki a Trabantomat, mert így még mindig ép, ellentétben a szomszédom totálkáros kocsijával! . . .
    Türelmem határtalan, az életem véges!   

Barátsággal üdv! Huba
Utóirat: Egy hete vizsgáztam, megvan a jogsim!!!

Kedves Hubánk!
    Örömünkre szolgál, hogy védhetjük Trabantját!
    Ránk számíthat! . . .
    Igaz, hogy ismét drágult a Trabant, de modemizálódott is. Már nyitható a csomagtere és vízálló a szélvédõje! . .
    Addig gyalogoljon sokat, az fiatalít! . . .   

Gratulál a jogosítványhoz a Merkur
    Utóirat: tudjuk, hogy nem vagyunk egy tipikus gyorsszolgálat, de még így is hamarabb kap kocsit, mint. ahogy a benzinárak lefelé mennek idehaza!...

Merkurkám!
    Bocsáss meg, hogy öt év elteltével írok, de elõbb a gyaloglás és a futás rabolta el az idõmet, késõbb pedig a visszérmûtét . .
    Csak egy kérdésem lenne: nincs esetleg raktáron egy színhibás, koccanásos Trabant Hycomat?...   

Üdvözöl a Te Hubád ,..
    Kedves Hubánk!
    Örömmel olvastam egészséges hangvételû leveled!
    Gyalogolj sokat! Csak így tovább! Kocsi nincs!   

Ölel a Merkur
    Utóirat: Ismét drágult a Trabant, de ezzel együtt modemebb is lett! Már nem fehér, hanem piros színû az elsõsegélydoboz! ...

Merkúció!
    Bocsáss meg, hogy kissé olvashatatlanul írok, de remeg már a kezem! Még öt évem van a nyugdíjig s legfeljebb kettõ a megõrülésig...Képzeld! ... Az unokáim kiszámították, hogy a befizetett elõleg után járó kamat kifutja a kocsi árát!... Milyen isteni lesz, amikor megyek a Trabantért, s Ti adtok majd vissza pár száz forintot!...   

Forró öleléssel: Hubus
    Utóirat: Tegnap újítottarn meg hatodszorra a jogsimat, de még egyszer sem használtam! . . .

Kedves Huba bátyánk!
    Néhai kollégám helyett írom ezt a levelet...
    Egy éve már, hogy meghalt...  Rádõlt az irattárban a Trabant igénylõk összes kartonja . . . .
    A mentõbrigád még hallotta a hozzánk intézett szavait: "A Szabó Hubát tekintsétek szívügyeteknek!..." Hát ránk számíthat, kedves Huba bátyánk, de kocsira ne számítson! . . .   

Tisztelõje, az ifjabb Merkur

Kedves Merkur junior!...
    Õszinte részvétem! . . . Ilyen az élet! . . . Van, aki meghal, van, aki kocsi nélkül él tovább!...
    Tekintettel az újabb áremelésekre, típusmódosításért esedezem! . . . Hogy milyenre gondolok?.. Egyszerû tolókocsi legyen, a színválasztást Rád bízom! . . .   

Üdvözöl Huba bácsi
    Utóírat: Egészségi állapotomra való tekintettel visszavonták a jogsimat!...

Huba Apánk! Tolókocsiját, mint törzsgárdatagnak, Trabantigénylésén felül továbbítottuk, használja egészséggel!...   

A Merkur

Tisztelt Merkur!
    Néhai férjem tolókocsija megérkezett, . . Köszönöm!...
    Õ sajnos már nem érhette meg az érkezését. Tegnap itt hagyott, egy hét múlva temetjük. . .
    A Trabant-vásárlástól elállok, tisztelettel: özvegy Szabóné

Kedves özvegy Szabóné!
    Sajnálattal vettük tudomásul régi kedves ügyfelünk halálhírét! . . . Az ürömbe egy kis öröm is vegyül... ugyanis így eggyel elõbbre ugrottak a többiek sorszámai!..
    A befizetett összeget kamatostul visszautaljuk.   

Üdvözli sírig hû barátja, a Merkur
    utóírat: Férje temetésén a halottszállító kocsit biztosítjuk, kérjük, jelölje meg, milyen színre gondol!...

Nincs jelen

#1755 2009-03-02 23:43

zotyesz
Tag

N. B. A.
NAGY BANDÓ ANDRÁS

Turista körkép   
MILYEN REKLÁMMAL CSALOGATJA BE A TURISTÁKAT AZ UTAZÁSI IRODA?
1. Nincs ismeretlen táj...
2. Nincs ismeretlen!
3. Nincs...

VAJON KI HOL KAP SZÁLLÁST?
1. Hotel Hyatt.
2. Hotel Tourist.
3. Sátor hotel helyett...

SZÁLLODAI KÜLÖNSZOLGÁLTATÁSOK
1. Szauna, tenisz, automata teke.
2. Régimódi teke...
3. Végre hazamentek-e?...

VÁROSNÉZÕ BUSZ INDUL A KOSSUTH TÉRRÕL, VAJON MIT MOND AZ IDEGENVEZETO  A BUSZ INDULÁSAKOR ?
1. Ha önök is úgy döntöttek, azonnal indulunk...
2. Beszállnának végre!?...
3. Majd máskor kapaszkodnak!...

MILYEN KÜLÖNPROGRAM VÁRJA A TURISTÁKAT A SZÁLLODÁBAN AZ ELSÕ ESTE?
1. Gruppen-party a Hyattban.
2. Betyár-party.
3. Árok-parti...

FAKULTATÍV PARTY AZ ÍNYENCEKNEK
1. Színes amerikai horrorfilm sok vérrel...
2. Falusi disznótor...
3. Önkéntes véradás...

MILYEN NÕT KAP A PÉNZÉÉRT?
1. 120 mellbõség, 50 derékbõség, 90 csípõbõség.
2. 90 mellbõség, 80 derékbõség, 110 csípõbõség.
3. 110 mellbõség, 150 derékbõség, 200 csípõbõség.

TÖMEGSPORT AJÁNLATOK
1. Karate-tanfolyam Budapesten . . .
2. Judo-tanfolyam Miskolcon . . .
3. Utcai pofozkodás Mátészalkán...

MILYEN ÉPÍTÉSZETI KÜLÖNLEGESSÉGEKKEL VÁRJÁK ÕKET A FÕVÁROSBAN?
1. A mûemlékek megtekintése...
2. A mûemlék jellegû épületek megtekintése...
3. Ráday Mihály városvédõ dárdájának megtekintése...

MIT  NÉZHET MEG VALLÁSOS EMLÉKEINK KÖZÜL?
1. Székesegyház megtekintése.
2. Az egyház megtekintése...
3. Egy ház megtekintése...

MILYEN DARABOT AJÁNLANAK FIGYELMÜKBE SZÍNHÁZAINK PROGRAMJÁBÓL?
1. Macskák.
2. Ványa bácsi...
3. A fösvény...

MI VÁRJA ÕKET A BALATON MELLETT?
1, Saját vitorlás.
2. Szélvitorlás.
3. Szél....

EGYÉB AJÁNLATOK A PARTON
1. Finom, homokos föveny...
2. Homokos strand ...
3. Finom homokos ...

MILYEN LÁTVÁNYBAN LESZ RÉSZÜK A HORTOBÁGYON?
1. Kovács János ostorával pattint, s a lábával dobbant.
2. Kovács János csikós a lábával dobbant...
3. Kovács János csikós az egész bevétellel dobbant...

MILYEN ROMANTIKUS ESTÉBEN, LESZ RÉSZÜK A HORTOBÁGYON?
1. A Kilenclyukú híd megtekintése.
2. A Kilenclyukú híd megtekintése festményrõl...
3. Mese a Kilenclyukú hídról ...

MIT VÁLASZTHAT A CSIKÓS CSÁRDA ÉTLAPJÁRÓL?
1. Mi szem-szájnak ingere . . .
2. Mi szájnak ingere. . . .
3. Mi szemnek ingere . . .

MILYEN ITALRA VAN ITT PÉNZE?
1. Dobozos sör, . . .
2. Sör . . .
3. Doboz . . .

MIT MOND A FIZETÕ  PINCÉRNEK ?
1. A többi a magáé!...
2. Az aprót tartsa meg! ...
3. A többi az enyém!. . .

ÉS VÉGÜL... MILYEN VADÁSZKALANDBAN LESZ RÉSZÜK?
1. Elaltatott, világbajnok szarvas fölhajtása és lelövése távcsöves puskával...
2. Kiöregedett, beteg, törött agancsú szarvas lelövése légpuskával . . .
3. Vaktöltényes séta az Állatkertben . . .

Nincs jelen

#1756 2009-03-03 03:55

bánatos
Tag

Fiatal, csinos nõ a nõgyógyásznál:
- Kérem, vetkõzzön le!
A nõ zavarban van, erre a doki leoltja a villanyt, hogy sötétben vetkõzhessen. A nõ megkérdi:
- Doktor úr, hová tegyem a ruháimat?
- Nyugodtan tegye csak ide, az enyémre...

:):):)

Nincs jelen

#1757 2009-03-03 08:42

zotyesz
Tag

Mozdonyvezetõ a keresztezõdésnél:
- Kamion nincs, a többi nem ellenfél!

- Meddig bírja a teve víz nélkül?
- Élete végéig.

Egy bankár felhív egy másikat.
- Szevasz, hogy vagy?
- Kösz, jól.
- Bocsánat, téves.

Nincs jelen

#1758 2009-03-04 17:43

Lucifer
Tag

Gyurcsányságok

- Honnan veszi Gyurcsány a programját?

- A Himnuszból: Jókedv el, bõség el.

Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök a jósnõnél.

- Mondd, öreganyám, mikor fogok meghalni?

Jósnõ nézi az üveggömböt, némi hókuszpókusz után megszólal:

- Egy nemzeti ünnepen fogsz meghalni.

- Lárifári... de mikor, melyik évben, melyik napon?

- Az teljesen mindegy, fiam. Az a nap Nemzeti Ünnep lesz.

A Gyurcsány féle nagy jólét idején találkozik két melós:

- Szevasz! De régen nem láttalak! Iszol egy sört?

- Persze!

- Akkor menj be, addig megvárlak!

-          George Bush büszkén mondja német és magyar kollégájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3 ezer dollárt keresnek. 2 ezerbõl meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli mire költik a maradék ezret.

-          Angela Merkel: a németek 2 ezer eurót keresnek, 1.500-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli mire költik a maradék 500-at.

-          Gyurcsány Ferenc: A magyarok 100 ezret keresnek, 150 ezerbõl meg lehet élni, az államot nem érdekli, honnan szerzik a maradék 50 ezret...

Petrétei hívja telefonon Gyurcsányt a rendõrpalota elleni támadás éjszakáján.

- Miniszterelnök úr! Rálõttek a Teve utcai rendõrpalotára!

- Micsoda?! Már fél kettõ van?

-          Rákosi Mátyás : Aki nincs velünk, az ellenünk van.

-          Kádár János : Aki nincs ellenünk, az velünk van.

-          Grósz Károly : Aki velünk van, az is ellenünk van.

-          Gyurcsány Ferenc: Aki még mindig velünk van, az nincs magánál.

A legfrissebb hírek szerint a NASA állítólag már bejelentkezett, hogy megvásárolja Gyurcsány Ferenc arcát borító bõrszerû anyag szabadalmát.

- Azt mondják, hogy az ûrsiklók hõvédõ kerámiapajzsa ehhez képest egy nejlonzacskó.

Bush, Putyin és Gyurcsány beszélgetnek:

-          Nagy gondban vagyok - mondja Bush. - A minisztereim közül az egyik alkoholista, de nem tudok rájönni, ki az.

-          Én is hasonló gondban vagyok - bólint Putyin. - Az egyik miniszterem korrupt, de nem tudok rájönni, ki az.

-          Ismerõs a helyzet - így Gyurcsány. - Az egyik miniszterem szakértõ, de nem tudok rájönni, ki az.

Két kisnyugdíjas beszélget:

- Én a Norbi módszerrel semmire nem mentem, a Gyurcsány módszerrel viszont szeptember óta hat kilót fogytam.

Meghal Gyurcsány Ferenc és menne már a mennyországba. Bekopog. Kijön Szent Péter és mondja neki:

-          Gyurcsány, sajna nem jöhetsz be.

-          Miért?

-          Hát, eléggé félrevezetõ életed volt, ígérgettél aztán kiderült, hogy hazudtál. De van egy lehetõséged. 1 napot el kell töltened a pokolban, egyet a mennyben és aztán dönthetsz, hol szeretnél lenni az idõk végezetéig.

-          Így is lett. Gyurcsány lemegy körülnézni a pokolba. Ott a Fideszes cimborája, martiniznak, ökröt sütnek, golfoznak. Nem akar hinni a szemének. Miután eltöltött egy napot, felnéz a mennybe is. Látja, hogy hatalmas békesség, az emberek kiegyensúlyozottak, minden tökéletesen mûködik az ott levõk teljes megelégedésére. Lejár a nap és döntenie kell.

Kérdi Szent Péter:

-          Nos hol szeretnél élni?

-          Hááát lehet, hogy böszmeség, a földieknek ne mondjátok meg, de én inkább a poklot választom.

Rendben, legyen hát. Lemegy a pokolba, maga Lucifer nyitja ki a kaput, ahogy belép, be is csapódik mögötte. Látja ám, hogy a barátai koszosak, büdösek, a szemétbõl esznek. A családtagjait meg éppen nyárson sütik. Odafordul Luciferhez.

-          Lucifer bátya! Tegnapelõtt nem ez volt itt!

-          Ja, Fletókám, az volt a kampány, aztán választottál; ezek pedig itt a reformok...

A tanító néni arra kéri a gyerekeket, mondjanak bölcs magyar mondásokat.

Jelentkezik az egyik.

-          Kovács, mondjad a bölcs mondásodat.

-          Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû.

-          Jól van Pistike, leülhetsz. Na ki tud még mondani? Na Andriska, most te következel.

-          Ki korán kel aranyat lel.

-          Nagyon jó, leülhetsz. Na, van még valaki, aki tud még mondani valami bölcs magyar mondást? Ferike, halljuk a te mondásodat.

-          Aki hazudik, az lop is.

-          Ez igen Gyurcsány Ferike, te még sokra viheted az életben. És Ferike jól az agyába véste a mondást.

Csomagol a hosszú külföldi munkára induló magyar, egy barátja segít neki a pakolásban. Az egyik bõröndben meglát egy Gyurcsány-képet, rá is förmed a barátjára:

-          Ez meg mit keres itt?

-          Ha honvágyam lenne, elég ránéznem...

Két ember beszélget:

-          Te , hogy ez a Gyurcsány mekkora színész!

-          Igen, én is szeretném minél több darabban látni!

Gyurcsány Ferenc felriad álmából. Kérdi a felesége, Dobrev Klára:

-          Mi baj, Ferikém?

-          Jaj! Borzasztó álmom volt.

-          Mi volt az?

-          Képzeld, azt álmodtam, hogy dübörgött a gazdaság, az emberek jól éltek, megerõsödött a forint.

-          Na és, mi ebben a rossz?

-          Az, hogy már Orbán volt a miniszterelnök

Nincs jelen

#1759 2009-03-04 17:48

Lucifer
Tag

A fiatal pap nagyon izgult az elsõ miséje elõtt , a püspök észrevette, azt tanácsolta

neki - mielõtt megkezdi a misét - tegyen egy kis vodkát a vizespohárba - hogy

megnyugodjon. Nagyon jól sikerült azelsõ mise , de amikor hazaért , egy

levelet talált a püspöktõl:

Kedves Fiam , Atyám!

Gratulálok misédhez és örülök hogy megfogadtad  tanácsomat , van azonban néhány megjegyzésem:
- Abból a pohárból kis kortyokat kell inni , nem egyszerre felhajtani.
- Abba a vizespohárba nem teszünk se jégkockát , se citromszeletet. Ja és azt mondtam - hogy tegyél egy kis vodkát a vízbe és nem fordítva
- A Bibliát nem használjuk pohártartónak.
- 10 parancsolat van és nem 12.
- 12 Apostol van és nem 10
- Amikor a keresztrõl beszélsz - nem mondhatod  "Az a nagy T AZ oltáron"
- Amikor Jézusról beszélsz , nem mondhatod "A fiú és bandája".
- Dávid egy parittyával és egy kõvel gyõzte Le Góliátot , nem robbantotta szét a seggét.
- Júdást nem hívhatod köcsögnek.
- Az Atya , Fiú , Szentlélek  nem AZ "öreg , a srác és a szellem"
- Nem szép a Pápát "Keresztpapának" hívni.
- A Fáraó számûzte a zsidókat , nem küldte õket a picsába.
- Mária Magdolna bûnös volt , de nem kurva.
- Az ötlet , hogy kérted a hívõket hogy tapsoljanak jó volt, viszont túloztál,

Amikor megkérted õket, táncolják a szambát és Daniella nõvért sztriptízre hívtad.     
- A szentelt vizet áldásra használjuk, nem arra hogy a tarkód lehûtsd vele.
- Keresztelõ Jánost nem a lábáztatók avatták szentté.
- Az a kis ház nem WC, hanem a gyóntatószék
- Aki a kereszten van, AZ Jézus - nem Che Guevara.
- Krisztussal a keresztet vitették - nem akart a hegyre költözni.
- A padban mocorgóknak nem kell mondanod, hogy óvszert használjanak.
- A hívõk adománya nem piti aprópénz.
- A közös-ülés jelentése nem dugás, hanem ÁHITAT.
- A harang valóban nem szép hangú - de nem is repedtfazékra emlékeztet.
- Az ostya gyártója nem harácsoló vállalkozó, hanem PÉK.
- A frigyszekrényre NE mond hogy bárszekrény.
- Amikor a bûnösök meghalnak, pokolba mennek, nem AZ anyjukba.
- Mindíg legyen rajtad alsógaty , pláne ha a csuháddal legyezed magad.
- A ministránsokat NE ölelgesd ,  Õk AZ én kedveseim.
- A zsinat nem a vén buzik gyûlése.
- Emlékeztetlek, hogy a mise kb. Egy óráig tart , nem 2x 45 perces. és AZ, aki melletted ült és piros-szoknyás transzvesztitának hívtad  -  én voltam.
Hát ezenkívül minden rendben volt. Áldásom Rád.

Nincs jelen

#1760 2009-03-05 14:38

zotyesz
Tag

Amit minden hallgatónak tudnia kell

1. Az MKKE élén a rektor áll. Anatómiai furcsasága: három karja van, úgymint kerkarja, iparkarja és áltkarja. Karjai élén a dékánok állnak.

2. A rektorral, illetve a dékánnal a hallgató ritkán találkozik. Kivétel a diplomaosztáskor a dékáni kézfogás. (Felhívjuk hallgatóink figyelmét, hogy ilyenkor nem kell papírpénzt csúsztatni a dékán kezébe. Nem azért nyújtja.)

A hallgatók ügyes-bajos dolgaikkal a dékáni hivatalokhoz fordulnak. Még ügyesebb, még bajosabb dolgaikkal a rektori hivatalhoz. (Errõl bõvebben lásd. F. Kafka A kastély c. dolgozatában).

3. Az egyetemen nem órák vannak, hanem elõadások. Vannak kötelezõ és nem kötelezõ elõadások. A kötelezõ elõadásokra nem mindig kötelezõ eljárni, a nem kötelezõkre általában ajánlatos. Arról nem is szólva, hogy aki eljár az elõadásokra, megszerezni azt a pluszt, amely a kötelezõ elõadások nem látogatásához szükséges.

4. Az egyetem nem kisdedóvó, ezért feleltetés nincs, csak visszakérdezés és beszámolók. A beszámolók gyakorisága az elõadók vérmérsékletétõl függ. Aki nem tud, az nehogy azt mondja, hogy "Mára nem készültem", és ne is legyen szomorú, hogy milyen haszontalan. Emelt fõvel, nyíltan nézzen az elõadó szemébe, és mondja ezt: "Még nem látom át teljességében a problémát, professzor úr, mert lehetetlen hozzájutni a mûvéhez, amelyet e témakörrõl írt."

5. Általános szabály: az egyetemista ne arra legyen szerény, amit tud, hanem arra nagyképû, amit nem tud.

6. Az egyetemen gyümölcsözõ helyesen fogalmazni. Nem árt, ha tudjuk, hogy tanársegédeink "igen jó képességûek", adjunktusaink "rendkívül tehetségesek", docenseink "nagy tudásúak", egyetemi tanáraink "a szak elismert tekintélyei". 

Mit mond az egyetemi szabályzat?

1. (. Az egyetem olyan intézmény, amelyben általában oktatás, a vizsganapokon vér folyik.

2. (. A hallgatók magas szintû képzését a lépcsõzetes elõadótermek biztosítják.

3. (. A kar tanszékekre esik szét. A tanszékek oktatóinak isteni származását az ellenkezõk bizonyításáig valósnak kell tekinteni.

4. (. Az oktatók kötelesek a) a borsót falra hányni, b) hangosan jelezni, ha a vizsgázó már az elégségest elérte, c) védelmezni a hallgatók megátalkodottságát.

5. (. Ha a jogszabály másként nem rendelkezik, az egyetemre sikeres felvételi esetén lehet bekerülni. A felvételi eredménybe nem számítható be "a kisezüst vitézségi érem" és az "MHK" jelvény.

6. (. A hallgató köteles a) a frissen mosott folyosón a fal mellett közlekedni, b) oktatóit udvariasan köszönteni.

7. (. A végzett hallgatónak az egyetem diplomát állít ki, amellyel a hallgató kitörölheti emlékezetébõl az egyetemet. (Felhívjuk a figyelmet, hogy az egyetem diplomája nem jogosít fel nõgyógyászati praxis folytatására.)

8. (. Az egyetem a legmesszebbmenõkig támogatja a végzett hallgatók elhelyezkedését (minél messzebb Budapesttõl).

9. (. Ezen törvényerejû utasítás kihirdetése napján kerül hatályon kívül.

Nincs jelen

#1761 2009-03-05 14:39

zotyesz
Tag

A kollégium házirendje

1. A portásnõknek mindig igazuk van.

2. Minden más esetben az 1.§. automatikusan életbe lép.

3. Aki viselkedik vagy magatartást tanúsít, ki van rúgva.

4. A takarítónõk alá leskelõdni tilos!

5. A szobákba csak orvos által ellenõrzött idegenek vihetõk be.

6. A poloskákat csipkedni tilos!

7. A kollégium nem átjáróház!

8. A kollégium nem nyilvános...!

9. A radiátor nem melegágy.

Nincs jelen

#1762 2009-03-05 14:40

zotyesz
Tag

Gólyák tízparancsolata

1. Gólya! Te vagy a legkisebb, tehát ne feledd, hogy az egyetemista csak a másodévesnél kezdõdik.

2. Minden idõsebbet elõre köszönts, s várd meg, míg esetleg kitüntetésbõl letegez.

3. Öregek társaságában az asztal végére ülj. Ritkán szólj, és keveset!

4. Légy illedelmes, figyelmes! Tárcád óránként töltsd meg cigarettával, és szívesen kínálj!

5. Szíved és erszényed legyen mindig nyílt az idõsebbek számára.

6. Ne légy önzõ, ha csomagod jön, tartsd szem elõtt a közmondást: "Ökör eszik magában".

7. Légy udvarias, a szerelemben lemondó, a kártyában vesztes!

8. Az öregek nappali álmát zavarni ne merészeld!

9. Elõadásokra eljárj, és a katalógusoknál írd be a nevüket!

10. Szeresd az irodalmat és a tudományt, következõleg pedig felülfizetésekkel támogasd lapunkat!

Iskolai vélemény:

1. Akarata erõs, ennek köszönhetõ, hogy a számára sok kellemetlenséget okozó feledékenység ellen hatásosan tud küzdeni.

2. Az iskolától nem messze lakik, s így bejárási gondjai nincsenek.

3. Osztálytársainál felnõttesebb, érettebb gondolkodású és magatartású. Ez észrevehetõen konfliktusokat okoz - fõként a lányokkal való kapcsolatában.

4. Kicsit lassú, de ez testalkatából is fakad.

5. A tanuló életcélja a haladás irányába esik.

6. Középiskolai tanulmányai elején kis termete miatt nem tudott magának tekintélyt biztosítani.

7. Megbízható, az osztálypénztárt is õ kezeli.

8. A könyvvitel versenyen, mint versenyzõ vett részt.

Nincs jelen

#1763 2009-03-06 14:50

Lucifer
Tag

Nemzetközi feminista
kongresszus. Felszólal egy francia hölgy:

- Múltkor mondta nekem az én Jeanom, hogy éhes, kellene vacsora. Erre én
válaszoltam neki: menj le a boltba, vegyél kaját, fõzd meg, lesz vacsora. Elsõ
nap nem láttam semmit. Második nap nem láttam semmit. Harmadik nap láttam, hogy
lemegy a boltba, vesz kaját, megfõzte, volt vacsora.

Felszólal egy angol nõ:

- Múltkor mondta nekem a férjem, hogy nincs tiszta fehér ing. Erre válaszoltam
neki: Te, John, menj le a boltba, vegyél mosóport, mosd ki az inget, vasald ki,
lesz fehér ing. Elsõ nap nem láttam semmit. Második nap sem láttam semmit.
Harmadik nap látom, hogy John lemegy a boltba, vesz mosóport, kimossa az inget,
kivasalja. Volt tiszta fehér ing.

Felszólal Mari néni Erdélybõl:

- Múltkor mondja nekem a férjem: Te asszony, olyan rendetlenség van a lakásban.
Én meg válaszoltam neki: Ott a porszívó, porszívózz ki, moss föl, törölgess le,
mosogass el és máris nem lesz rendetlenség. Elsõ nap nem láttam semmit. Második
nap sem láttam semmit. Harmadik nap a bal szememre már egy kicsit láttam.

Nincs jelen

#1764 2009-03-06 14:53

Lucifer
Tag

A lóversenypályán Kohn észreveszi, hogy egy pap belopakodik az
istállóba és megáldja az egyik lovat. Megjegyzi a lovat, majd
csodálkozva látja, hogy a következõ futamot az addig esélytelennek
tartott ló toronymagasan megnyeri.
A következõ héten futam elõtt elbújik az istállóban. Jön megint a pap,
megáldja az egyik paripát. Emberünk rohan a bukmékerhez, feltesz 5
dollárt a lóra, majd amikor tényleg a megáldott ló nyer, besöpri az
50 dollárnyi nyereményt.
A következõ héten megint meglesi a papot, majd a sikeres fogadás után
20.000 dollárral lesz gazdagabb. A nagy sikeren felbuzdulva a következõ
hétre mindenét eladja, majd - miután ismét kileste a papot - minden
pénzét ráteszi az akkor megáldott lóra. Azonban ez a ló teljesen
lemarad, majd féltávnál összeesik és kileheli a lelkét.
Kohn felháborodva rohan a paphoz:
- Atya, miért tette ezt velem? Eddig ahányszor megáldott egy lovat, az
nyert, ez meg most még a célba se tudott bevánszorogni!
A pap a fejét csóválja:
- Látod, fiam, ez a baj veletek, zsidókkal. Nem tudjátok
megkülönböztetni az áldást az utolsó kenettõl...

Nincs jelen

#1765 2009-03-07 12:54

Lucifer
Tag

Két kolléganõ beszélget a reggeli kavénál, az egyik panaszkodik:
- Nagyon fáj a torkom, és semmi nem mulasztja el.
- Hááát, a multkor az én torkom is fajt, de leszoptam a férjemet, és a
fájdalom azonnal eltûnt! Szerintem próbáld ki te is!
Másnap újra találkoznak a reggeli kávénál, és a torokfájos kolléganõ
mondja a jó hírt:
- Igazad volt! Tegnap este leszoptam a férjedet, és egybõl elmúlt a
torokfájásom.
Mondjuk elég nehezen hitte el, hogy a te ötleted volt...

Nincs jelen

#1766 2009-03-07 12:55

Lucifer
Tag

Egy rövid szerelmi történet a vonaton
A férfi és a nõ még sosem találkoztak, de mindkettõnek van házastársa
otthon.

Véletlenségbõl egy hálófülkébe tették õket a Transcontinental vonaton.

A kezdetben kicsit szégyelték, hogy egy fülkében kell aludniuk.

De mivel mindketten nagyon fáradtak voltak, nagyon hamar elaludtak. A
férfi a felsõ, a nõ meg az alsó ágyon.

Éjjel 1 körül a férfi finoman szólongatva felébresztette a nõt a kérdéssel:

"Hölgyem,sajnos zavarnom kell. Tudna rajtam segíteni, mivel nagyon
fázom. Fel tudná adni nekem a szekrénybõl a másik takarót? Tényleg
borzasztóan fázom!"

"Nekem jobb gondolatom van" mondta a nõ - "csak ma éjszakára - úgy
látszatból - tegyünk úgy, mintha házastársak lennénk."

"Hooó!...................... Ez nagyszerû" - válaszolta a férfi.

"Akkor jó"- mondta a nõ - "Akkor mássz le magad azért a kibaszott
takaróért!"

Kis szünet után a férfi........fingott egy nagyot.

Nincs jelen

#1767 2009-03-07 12:56

Lucifer
Tag

Schumacher meghal és felkerül a menyországba. Elsõ útja St Péterhez vezet, aki azt mondja:
-Tudom, hogy Te nagy autóversenyzõ vagy, de itt fent csak 50-nel lehet menni, ezt a szabályt nagyon szigorúan vesszük. Kap egy Ferrarit.
Schumacher szépen poroszkál 50-nel, erre elhûz mellette egy Maserati. Kicsit dühöng, dehát szabály-az-szabály, folytatja 50-nel az utat. Másnap ismét elhúz mellette ugyanaz a Maserati... Schumacher már nehezen türtõzteti magát, de nem akar bajba kerülni, poroszkál tovább 50-nel. Harmad nap is megismétlõdik a dolog, de ekkor már nem bírja ki, üldözõbe veszi a Maseratit. Kergeti, kergeti, és mielõtt mellé érne, egyszercsak minden elsötétül...
Mikor magához tér, St Péter áll elõtte és mérgesen azt mondja:
-Ejnye, nem megmondtam Neked, hogy itt nem száguldozhatsz!? Itt szigorúan vesszük az ilyesmit!
Mire Scumacher:
-Tudom, de mindig jött az a Maserati és nem bírtam ki, hog yállandóan megelõz!
St Péter leinti:
-Állj! Elõször is: nem Maserati, hanem Názáreti.... És tudod.... Õ a fõnök fia....

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-07 12:57)

Nincs jelen

#1768 2009-03-07 12:57

Lucifer
Tag

>Isten felhívja szépen sorban az embereket az egekbe egy kis
>kirándulásra. Mindenki kap egy kocsit, annak megfelelõen, hogy
>mennyire volt jó családtag.
>Kérdi az elsõt, hogy mi a bûne:
>Nyolcszor csaltam meg a feleségemet. - mondja.
>Na jó, õ kap egy Trabantot.
>A másodikra kerül a sor:
>- Hatszor csaltam meg a feleségemet, de megbántam.
>Na jó, kap egy Zsigát.
>A harmadikat is megkérdezi:
>- Én még soha nem csaltam meg a feleségemet, bár éreztem már kísértést.
>Na jó, akkor õ kap egy BMW-t. Ez így megy tovább szép sorban, míg meg
>nem telik az ég. Közlekednek az emberek, mikor
>egyszer a Trabantos és a Zsigás arra
>lesz figyelmes, hogy a BMW-s zokog a szép kocsiban.
>- Mi a baj, miért sír? Hiszen egyszer sem csalta meg a feleségét.
>- Igen, de az elõbb láttam az asszonyt egy rolleren....

Nincs jelen

#1769 2009-03-07 12:58

Lucifer
Tag

Való világ II.

- Mit eszik a vegetáriánus kannibál?

- Zöldségest..

- Hova járnak a csúnya fiúk iskolába?

- Zámbó Gimibe!

- Hogy hívják a búzamezõn verekedõ parasztok sportját?

- Tájbox!

- Honnan lehet felismerni az orosz mikrochipet?

- Hát elég messzirõl.

- Mikor lesz Magyarországnak atombombája?

- Ha rádobják!

- Mennyi a pálinka és az aszpirin összege?

- 11, ugyanis a pálinka üt, az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat =

az

tizenegy.

- Mi a közös a matekban és az evésben?

- A SZÁM!

- Hogy hivják a kisnyugdíjast a piacon???

- Szárnyasfej-vadász.

- Mi van a hipochonder sírjára írva?

- Na, ugye!

- Mi lenne a földön nõk nélkül?

- Globális felmelegedés!

- Mi van az idegbeteg ló lábán?

- Pszichopata!

- Mit csinál a kaméleon a sütõben?

- Beleolvad a környezetébe.

- Mi a legbrutálisabb udvarlás?

- Ha egy autós ráhajt a nõre.

- Melyek a világ legbizonytalanabb állatai?

- A mitévõ legyek.

- Miért piros a gólya csõre?

- Mert égett a pofája, amikor téged hozott!!!

- Mit mond Kõmûves Kelemen a fiának vacsora közben?

- Egyél fiam anyád már fal.

- Hogy kell udvarolni a kancsal lánynak?

- Szemeid kereszttüzében égek.

- Mi van a pap sírkövére írva?

- Tanulmányait befejezte.

- Mi az? Szem körül sok apró ételdarabka?

- Szemrehányás!

Nincs jelen

#1770 2009-03-07 13:04

Lucifer
Tag

Angyal száll le a földre, odamegy a vakhoz:
- Láss!
- Csoda történt, látok!
Odamegy a bénához:
- Járj!
- Csoda történt, tudok menni!
Odamegy a romához, mire a roma:
- Neközeliccsé, most százalékótak le!

Gazsi megy haza az iskolából sírva.
- Dik mán gyerek minek bõgsz, kérdi az apja.
- Fizikából kaptam 1 karót, mert nem tudtam egy olasz fizikus elsõ nevét,
akirõl a feszültséget nevezték el, de valamilyen Volta.
- Hülye gyerek, hát Dzsontra...!

Két roma beszélget:
- Mikor voltál legutóbb könyvtárban?
- Két éve.
- És mit vittél ki?
- A fénymásolót meg a videót!

- Hát csókolom! A gazsit kérném!
- Nem tudom adni, épp fürdik.
- Fürdik?! Elnézést, téves.

Vidéki vendéglõben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...

Nincs jelen

#1771 2009-03-07 13:05

Lucifer
Tag

A tömött villamoson mindenki igyekszik hazafelé a munkából. Kisebbségi
fazonnak csörög a telefonja. Elõkapja, elõbb bután nézi a kijelzõt, majd
szolíd hangerõvel beleszól:
- Halló. Halló. Ki vagy? Szólj bele, ki vagy?
Mire egy hang a tömegbõl:
- Akitõl loptad, bazd meg!

Meghal a mérnök, az orvos, meg a cigány. Szt Péter kérdi tõlük, mit
szeretnének a ravatalnál hallani a gyászolóktól.
A mérnök:
- Itt nyugszik a mûszaki tudományok pótolhatatlan nagysága.
Az orvos:
- Az emberiség jótevõjétõl veszünk most búcsút.
- No és te cigány, mit akarsz hallani? - kérdi Szt Péter.
Mire a cigány:
- Odanézz, mozog!

A cigánynak ötöse van a lottón. Vesz egy Mercit, majd mikor a Vlll.
kerületben kocsikázik, kipukkan a kereke. Kiszáll, hogy kicserélje. Épp
nekilát, mikor látja, hogy egy másik cigány egy téglával betöri a
szélvédõt.
- Há' de Gázsi! Mit csiná'sz?
- Amíg te leszeded a kerekeket, én kiviszem a rádiót!

A vajdának megépül az új luxusvillája. Hatalmas bulit csap. Másnap a
kocsmában az egyik cigány mondja:
- Dikk, ez a vajda nagyon gazdag. Még a WC-je is aranyból van.
Meghallja ezt a vajda a szomszéd asztalnál.
- A Devla verjen meg, te Gazsi, akkor te szartál a trombitámba!

Nincs jelen

#1772 2009-03-07 13:06

Lucifer
Tag

A cigány ellop egy libát és elrejti a kabátja alatt. Már majdnem hazaér,
amikor találkozik a rendõrrel:
- Hova mész cigány?
- Miféle libát?

A cigány könyvet olvas a folyóparton.
Arra megy egy SKINHEAD:
- Mi a sz*rt csinálsz itt cigány?
- Héberül tanulok!
- Ne tetézd a bajd!

Nyulat lop a cigány, bedugja a zsákba, s indulna haza, de jön a rendõr,
és megállítja.
- Mi van a zsákban?
- Csak egy döglött nyúl, kapitány úr.
- Na, nyissa csak ki azt a zsákot!
A cigány kinyitja a zsák száját, a nyúl kiugrik, és elszalad.
- Dik mán, hogy szalad, oszt viteti magát!

Két cigány találkozik. Mondja az egyik:
- Te, há' képzeld, tegnap megtámadott egy puma!
- Nem mondod! Oszt mit csináltál?
- Há' elkezdtem futni!
- De Gazsi! A puma is tud futni!
- Jó jó, de én átugrottam a patakot is!
- Menj má' Gazsi, há' a puma is átugorja a patakot!
- Na de én utána felmásztam a fára!
- De Gazsi! A puma is mászik fára!
- Há' de én átugrottam egy másik fára!
- Jaj, Gazsi! A puma is simán átugrik a másik fára!
- Jó van má'! Há' most kinek drukkolsz, a pumának?

A skinhead megy az utcán, meglátja a kínait, rákiált:
- NE HUNYORÍTS CIGÁNY!!!!!

A cigányt besorozzák és a sorozáson az ezredes megszólítja:
- Cigány, magának kilóg a f@sza!
Mire a cigány:
- A f@szom akart ide jönni, most itt van oszt nézelõdik!

Nincs jelen

#1773 2009-03-07 13:07

Lucifer
Tag

Két roma barchobázik:
- Tárgy?
- Igen.
- Valakinek a valamije?
- Igen.
- Az anyád picsája!

A katonaságon sorozás van. Az ezredes járkál és kérdezgeti:
- Maga lövész, ugye?
- Igen uram! - feleli a katona.
Megy tovább...
- Maga rádiós, ugye?
- Igen uram! - feleli a katona.
Megy tovább és odaér a cigányhoz. Kérdezi:
- Utász?
- Mint a szart!

A cigány Angliába készül, de nem tud egy szót se angolul. Tanácsot kér a
haverjától, mit csináljon.
- Semmi probléma - tanácsolja a haver. - Csak beszélj jól artikulálva,
majd megértik.
Londonban bemegy a cigány egy gyorsbüfébe. Jön a pincér.
- K é r e k e g y p ö r k ö l t e t n o k e d l i v e l.
- C s a k r i z s a v a n - szól a pincér.
- Hát te is cigány vagy?
- Hát persze!
- Akkor miért beszélünk angolul?

Skinhead ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: "Utálom a
cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
- Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
- Ez az elsõ dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni! - feleli a
bõrfejû.
- Mi van, mi van; gyere ki, rendezzük le!
- Ez a második dolog, amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön elõránt egy kést:
- Na most legyen nagy a szád!
- Ez a harmadik dolog amit, utálok bennetek: mindig kést vesztek elõ,
mikor lövöldözés lesz!

A cigány autót vezetni tanul. Az oktató mellette ül. A cigány egy
keresztezõdéshez ér. A piros lámpa és a stop tábla ellenére áthajt azon.
Az oktató rákiált:
- Maga hülye barom. Hát nem látta a piros lámpát és a stop táblát?
A cigány rálép a fékre, majd megkérdezi:
- Áluminium tábla? Visszá tolásák?

Nincs jelen

#1774 2009-03-07 13:09

Lucifer
Tag

- Szia Drágám, itt Apu ... Anyu a közelben van?
>> - Nem, Apu. Anyu fent van a hálószobában Frank nagybácsival.
>>
>> Kisszünet után Apa válaszol:
>>
>> - De kicsim, neked nincs is Frank nagybácsid!
>> - Dehogy nincs, és éppen fent van anyuval a hálószobában.
>> -Uhh, rendben, szóval ... figyelj rám drágám. Tedd félre a telefont,
>> szaladj fel, kopogj az ajtón és kiabáld Maminak és Frank bácsinak, hogy
>> Apu autója épp most állt meg a ház elõtt.
>> - Ok, Apu!
>>
>> Pár perc múlva a kislány visszatér a telefonhoz.
>>
>> - Azt tettem, amit mondtál Apu!
>> - És mi történt? - kérdi Apu.
>> - Hát, ... Anyu nagyon megijedt; ruha nélkül kiugrott az ágyból és
>> sikítozva elkezdett rohangálni, aztán megcsúszott a szõnyegen és legurult

>> a lépcsõn.
>>
>> Azóta nem mozdul.
>>
>> - Jaj ne ... és mi van Frank bácsival?
>>
>> - Az is kiugrott az ágyból ruha nélkül és Õ is nagyon ijedt volt; aztán
>> kiugrott a hátsó ablakon át a medencébe ... de biztos elfelejtette, hogy
>> a múlt héten leengedted a vizet, hogy ki tudd takarítani, így a medence
>> aljára zuhant és azóta nem mozdul.
>>
>>
>>
>> **** hosszú szünet ****
>>
>> Végül Apu megszólal:
>>
>> - Medence?????? Ez a 497-7039-es szám?

Nincs jelen

#1775 2009-03-07 13:41

Pocak
Tag

luci: komázom a humorod! De vigyázz, nehogy töröljék a tudod mi miatt... :)

Nincs jelen

#1776 2009-03-10 19:13

Szimi
Tag

Verekedés elõtt mi a leggyakoribb három mondat ami elhangzik?
-Mi van?
-Mi van?
-Mi van?

Nincs jelen

#1777 2009-03-11 22:09

sziszi32
Tag

PASIKÉPZÕ
          OKJ-s szakképzés

A képzés alcíme:
          Olyan intelligenssé válni, mint egy nõ.
          Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét,
amelynek létezésérõl sejtésük sincs.

A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése
után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezõknek,
akik mindegyik kurzuson részt vesznek!!!

KÖTELEZÕ TANTÁRGYAK:

1. Leválni az anyámról (2000 óra)

2. A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)

3. A feleségem nem az anyám (350 óra)

KÖTELEZÕEN VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK :

1. Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)

2. Kész vacsora ..... egy mosolygó feleség (200 óra)

3. Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem
barátai elõtt (több mint 500 óra)

4. Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tûnjünk lustának (300 óra)

5 Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)

6. Nem pisilek a WC mellé (100 óra, gyakorlati
foglalkozás videó rögzítéssel)

7. Elõbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy
elkezdené tettetni (kb. 1500 óra)

8. A cipõk maguktól soha nem mennek el a cipõs
szekrényig (800 óra)

9. Hogyan jussunk el a szennyes tartóig úgy, hogy
útközben nem tévedünk el (50 óra)

10. Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül
(200 óra)

FAKULTATÍV TANTÁRGYAK:

1. Emésztési technika, hang nélkül

2. Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel

3. Konyha - kezdõ szint: háztartási gépek: ON
(bekapcsolni), OFF (kikapcsolni)

4. Konyha - haladó szint: az elsõ zacskós levesem
anélkül, hogy elforralnám az összes vizet

5. A jégkocka tartó megtöltésének veszélyei
(diavetítéssel kísért bemutató)

6. A legújabb tudományos felfedezés: a házimunka nem
okoz impotenciát

7. A WC ülõke dörrenésmentes lehajtása

8. Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután
megszabadultunk bélgázainktól?

9. Alapvetõ különbségek a szennyeskosár és a padló
között (zeneterápiás laborgyakorlat)

10. Hogyan repül a kávéscsésze a mosogatóig
(gyakorlatok David Copperfield irányításával)

11. Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok
azokra az esetekre, amikor világosan elmondják, hogy a keresett
dolog a szekrényfiókban van, ilyenkor ne kelljen visszakérdezni,
hogy melyik szekrény, melyik fiókjában

HÁZIDOLGOZATI TÉMÁK:

(A témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2
dolgozatot kell beadni)

1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptõl a
ruhásszekrényig

2 . Én és az elektromosság: a villanyszerelõ
kihívásának anyagi elõnyei villamossági hibák esetén (a
legbanálisabbaknál is!)

3. Miért nem bûntény virágot ajándékozni a nõnek a
házasságkötés után?

4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?

5. Az eltévedt férfi autóvezetõ is kérhet
útbaigazítást a járókelõktõl anélkül, hogy impotensnek tûnne

6. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati
felhasználási tanácsok a javíthatatlan károk elkerülése
céljából

7. A mosógép: a nagy ismeretlen felfedezése

8. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül
végignézzük, amint egy nõ leparkol

Nincs jelen

#1778 2009-03-12 13:21

Lucifer
Tag

Csúcs - egy kis matek

Azért a matematikusok is tudnak  valamit:

A következõ  számtantrükk elvégzése után garantált, hogy tátva marad majd a szátok,
mert meglepõ eredménnyel zárul a dolog.
Íme:

1. kell egy  kalkulátor (a normális többségnek ez a mûveletsorozat fejben elvégezhetetlen)

2. pötyögtesd be a telefonszámod elsõ 3 számjegyét  (06/20, 30.... nélkül

3. szorozd meg 80-nal

4. adj hozzá 1-et

5. most szorozd meg 250-nel

6. add hozzá a telefonszámod  utolsó 4 számjegyét

7. add hozzá a telefonszámod utolsó 4 számjegyét még egyszer

8. az eredménybõl vonjál le 250-et

9. oszd el  2-vel

Nézd meg mit csináltál.

Nincs jelen

#1779 2009-03-12 13:24

Lucifer
Tag

Találkozás:
>> Nyuszika és a róka találkoznak az erdõben. Nyuszika köszön:
>> - Szia vöröske!
>> - Te engem ne vöröskézz le!
>> - Miért, jobb lenne, ha lerókáználak.....!?!
>> ************************************************
>>
>> Elõzõ munkahely:
>> A HR-es kérdezi az új titkárnõt:
>> - És mondja, az elõzõ munkahelyén mennyi volt az évi fizetése?
>> - ??? Nálunk az elõzõ munkahelyemen nem dolgozott egy Évi sem!
>>
>> **************************************************
>>
>> Margarin:
>> Két egér beszélget a kamrában:
>> - Rád fog esni a margarin!
>> - Rámamargarin?
>> ***************************************************
>>
>> Hogy kapta Benedek Elek a nevét?
>> Anyukája reggel beszólt a kisfiának:
>> - Benn vagy még az ágyban?
>> - Benne, de kelek.
>>
>>
>> ************************************************
>>
>> Trükk:
>> - Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud
>> elaludni?
>> - Én? Elszámolok háromig és már alszom is.
>> - Tényleg? Csak háromig?
>> - Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
>>
>> *************************************************
>>
>> Bevásárlás:
>> - Pistike, szaladj le a boltba, hozzál egy kiló hurkát! De ne véreset!
>> - DENEVÉRESET???
>>
>>
>> Egyenlet:
>> - Kislányom, teljesen egyedül oldottad meg ezt az egyenletet?
>> - Nem. Két ismeretlennel.
>>
>> ****************************************************
>>
>> Kérdés:
>> - Miért nincs bástya a vonaton?
>> - Mert a vonat nem vár.....
>>
>>
>> Úszás oktatás:
>> - Hogy tanítja a varázsló úszni a pókot?
>> - Hókusz, pók ússz!
>>
>>
>> Tehén:
>> A tehén bonyolult állat.
>> De én megfejtem.
>>
>>
>> Kérdés:
>> - Miért nem gyûjt a darázs vasat?
>> - ???
>> - Mert azt a MÉH csinálja.

Nincs jelen

#1780 2009-03-12 13:25

Lucifer
Tag

Odamegy a fiú az apjához;
- Édesapám, én meleg lettem,
- Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam?
- Nem.
- Van-e rózsadombi villád, luxuskocsival?
- Nincs.
- Vannak-e 100 millióid a bankban?
- Az sincs édesapám:
- Hát akkor nem meleg vagy te fiam, hanem csak egy hülye kis buzi!!!!

Nincs jelen

#1781 2009-03-15 16:11

Lucifer
Tag

GYEREKEK MONDÁSAI:

Ha a tanárok is eljárnának dolgozni,
a gyerekeknek nem lenne hova menniük.
Hanna, 7 éves

Nagykoromban rendõr leszek, és mindenkit fejbe ütök a gumibotommal. Fõleg az öreg, savanyú néniket, akik kiabálnak,
ha focizunk.
Henning, 7 éves

Kétféle angyal van: szokványos, és õrangyal.
Az õrangyalt ágyúból lövik ki,ezért kócosabb a hajuk.
Ann-Sophie, 6 éves

Jézus nagypénteken halt meg. Amikor még élt, sürgette a tanítványait, de amikor meghalt, a tanítványok nagyot pihentek. Ezért is hívják nagypénteknek.
Sírtak, de azért örültek is neki, hogy pihenhetnek egy kicsit.
Kevin, 8 éves

Mózes a legklasszabb. Mózes képes a tengerfenéken gyalogolni.
Allahnak csak repülõ szõnyege van.
Daniel, 7 éves

Nem, az úgy volt, hogy amikor József megvette a szamarat, Mária olyan boldog lett, hogy teherbe esett, mindenféle segítség nélkül!
Jossan, 7 éves

A világûrnek nincs vége. Vagy az is lehet, hogy ott van vége, ahol az Isten háza kezdõdik, egészen ott a kerítésnél.
Rasmus, 7 éves

Csak akkor üsd meg a másikat, ha nagyon muszáj.
Henriette, 7 éves

Manapság sokkal könnyebb nõnek lenni.
Régen máglyán égették el õket.
Benedict, 5 éves

A testvérét az ember utálja is meg imádja is.
Filip, 7 éves

Az ember a családjának mindig elmondhatja, amit gondol,
és soha nem kell attól félnie, hogy valaki ugyanazt gondolja.
Hökan, 6 éves

Abból, aki jó nevelést kap, jó gyerek lesz.
Abból, aki rossz nevelést kap, jó fej.
Tony, 6 éves

A fiúk máshogy játszanak, mint a lányok. A fiúk állandóan csiklandozni akarnak.
A lányok többet beszélgetnek, de az nem annyira érdekes.
Matilda,
6 éves

A fiúk nagyszájúbban születnek, mint a lányok.
A fiúk belsejében nagy ordítás lakik, aminek ki kell szabadulnia.
A lányok belsejében kis dolgok vannak, nekik elég, ha kicsit nevetnek és futkároznak.
Sofie, 8 éves

Akkor megy férjhez az ember, amikor másvalakit
jobban szeret önmagánál.
Szerintem ez nem lehet túl könnyû.
Ellen, 7 éves

És akkor a pap megkérdezi, akarod-e házastársadul azt, aki melletted
áll, vagy valaki mást. Általában nem áll ott senki más, ezért azt válaszoljuk: akarom.
Emil, 7 éves

Nincs jelen

#1782 2009-03-15 16:12

Lucifer
Tag

A férj szomorúan megy az orvoshoz. Mikor rá kerül a sor, az orvos megkérdezi:
- Mi a panasza?
- Doktor úr, a legnagyobb problémám az, hogy a feleségem idõtlen-idõk óta nem szeretkezik velem.
Az orvos behívja a feleséget másnapra, aki meg is jelenik.
- Doktor úr, lehetek õszinte? Azért nem szeretkezem a férjemmel, mert reggel mindig elalszok, mert fáradt vagyok, ezért kénytelen vagyok taxit hívni. Persze a pénzt mindig otthon hagyom, és a taxis megkérdezi rendõrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, ezért késve érek be az irodába, ahol a fõnök megkérdezi, kirúgjon vagy megoldjuk másképp? Megoldjuk másképp, és mivel a fõnök csak este ér rá, ezért kénytelen vagyok megint taxit hívni, de pénzem az még mindig nincs. Ezért megkérdezi a taxis, rendõrt hívjon, vagy megoldjuk másképp? Természetesen megoldjuk másképp. Mire aztán hazaérek, hulla fáradt vagyok, és csak aludni tudok.
Erre az orvos: - Elmondjam a férjének, vagy megoldjuk másképp

Nincs jelen

#1783 2009-03-15 16:13

Lucifer
Tag

> Megy a paraszt a kutyájával a szekéren. Lassan megy a ló, ezért a
> paraszt elkezdi verni ostorral, hogy gyorsabban menjen.
> Erre a ló megszólal:
> - Jaj édes gazdám! Miért bántasz mindig? Lehetnél velem egy kicsivel
> kedvesebb is!
> A paraszt beparázik, leugrik a szekérrõl, és fut a kutyájával, el az erdõbe.
> Ott egy fa tövénél fújják ki magukat. Mire a kutya megszólal:
> - Hú bazd meg! Te is megijedtél mikor a ló megszólalt?

> A zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát:
> - Menjenek már beljebb, annyi hely van még, hogy sakkozni lehetne!
> Erre a válasz :
> - Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt!
> - Nem.
> - Akkor feltennéd a virslit fõni?
> _______________________________________

> Szerelmespár megy fel a fiú lakására. A fiú már nyitná az ajtót, amikor
> a lány megszólal:
> - Tudod, én mindig figyelem, ki hogyan nyitja ki az ajtót. Vannak, akik
> gyorsan megforgatják a kulcsot, aztán hirtelen kinyitják az ajtót. Õk a
> szexben is ilyenek, az erõszakosságot pedig nem szeretem.
> A fiú nagyot néz, de a lány folytatja:
> - Aztán vannak akik órákig keresik a kulcslyukat. Õk a tapasztalatlanok,
> õket sem bírom. Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?
> A fiú büszkén:
> - Elsõször is megnyálazom a kulcslyukat...
> _________________________________________________
>
> Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nõ. Ahogy a
> férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nõ mellével.
> Gavallérosan megjegyzi:
> -Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg
> fog nekem bocsátani...
> Mire a hölgy:
> - Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a
> 264-es!
> ___________________________
>
> Szõke a lottózóban:
> - Mi az a lottó?
> - El kell találni 5 számot....
> - Értem...és milyen messzirõl?
> ___________________________________
>

> Már hetedszerre sem sikerült eltalálnia a vénámat, nõvérke! Döntse már
> el, hogy most vért vesz tõlem, vagy tetoválni akar.
> _______________________________________________________________________
>
> 2 sperma beszélget:
> - Te látsz itt petesejtet?
> - Nem
> - Akkor ez szopás....
> __________________________
>
> Feleség kétségbe esve rohan a férjhez:
> -Drágám, anyám leesett a létráról, most mit csináljak?
> -Paprikás krumpli jó lesz...
> _____________________________________
>

> Pistikét elküldi az apja:
> - Fiam, itt van ecset és festék, fessd újra az ablakokat. 20 perc múlva
> jön is a lurkó:
> - Apu, a keretet is?
> ________________________
>
> Miért boldogok a buzik?
> A szerencse sem mer hátat forditani nekik....
> _______________________________________________________________
>
> Kimennek a gazdag cigányhoz filmet forgatni, amelyben a lakását akarják
> bemutatni. Hát, el is kezdik szépen az elején.
> - Ez itt a konyhám, mennek tovább.
> - Ez a nappalim, ez meg a gyerekszoba ...... végül eljutnak a
> hálószobához, ahol éppen döngetik a kedves nejét.
> Megszólal a cigány:
> - Hát ez a hálószobám, az meg ott én vónék
> ____________________________________________________
>
> Két béka beszélget az árokparton.
> - Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban.
> - Ja. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna.

Székely a fiával ül az asztalnál, a kutya az asztal mellett fekszik és  éppen a tökeit nyalja.
- Hej ídösapám, bárcsak én is meg tunnám ezt csinyáni!
- Csinyád, fiam, de szerintem, megharap...

Nincs jelen

#1784 2009-03-16 08:25

Szimi
Tag

PRÓBÁLD KI!!!!
Intelligens-e a jobb lábad?
Ami most következik, az elég vicces és fogadok, hogy legalább 50-szer újra fogod próbálni, hogy képes vagy-e megcsinálni. Próbáld csak ki...
1. Tehát, ülsz most éppen a székeden, emeld fel a jobb lábadat a padlóról, és körözz vele az óramutató járásával megegyezõ irányban!
2. Míg körözöl a jobb lábaddal rajzolj a levegõbe a jobb kezeddel egy 6-os számjegyet!

..... a lábad irányt változtat!
..... és nem tudsz ellene semmit tenni.

Nincs jelen

#1785 2009-03-16 13:37

Szimi
Tag

Nincs jelen

#1786 2009-03-17 20:23

zotyesz
Tag

Két ügyvezetõ igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektõl belépõdíjat szedni?

Nincs jelen

#1787 2009-03-17 20:27

zotyesz
Tag

A veréb tanítja fiókáit:
- Nem csak a macskáktól kell félnünk, hanem az autóktól is. Tegnap egy piros Opel akart felmászni ide a fára.

Nincs jelen

#1788 2009-03-17 20:29

zotyesz
Tag

-Rossz a kocsim fékje, kérem, javítsa meg!
-Rendben, hétvégére meglesz.
-Hamarabb nem lehetne?
-Nem.
-De nagyon sürgõs lenne!
-Ha ennyire siet, akkor minek a fék?

Nincs jelen

#1789 2009-03-17 20:33

zotyesz
Tag

- Mennyit kér ezért a bicikliért?
- Amennyit ad...
- Ha a magáé, akkor húszezer forintot, ha nem, akkor tízet.
- Sért a gyanúsítgatása! De nem bánom, hol a tízezres?

- Figyelj Pisti! Mit csinál egy jól nevelt gyerek, ha egy idõs ember felszáll a buszra?
- Úgy tesz, mintha aludna.

Nincs jelen

#1790 2009-03-22 13:18

youlcsi
Tag

Nincs 7-es BMW-m.
Nem vagyok városi, és nem lakom panelba.
A világ egyik legnehezebb és legrosszabbul fizetett munkáját végzem és rajtam kívül még több milliónyian értik mire gondolok ha azt mondom, hé õstermelõ.
Családnevem megelõzi a keresztnevemet és nem szeretem ha két pótkocsi lé almával megállít a rendõr.
Büszkén gondolok a Mikro hitelre, a gazdák megmentõjére, az Agrokerre és Torgyán Józsira.
Szeretem a déli harangszót, mer jön az ebéd, a házi pálinkát, mer megburít.
Itt élek a világ végén, almatermesztésben mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk van az országban a legtöbb MTZ!
Szabolcs megye! Én így szeretlek!!!

Nincs jelen

#1791 2009-03-23 23:23

sziszi32
Tag

Apa, idén karácsonykor mi lesz a fa alatt?
- Parketta, fiam!

Móricka apukája azt kérdi:
- Hé, Móricka miért nem jó a távirányitó?
Móricka mondja:
- Apa én nem vagyok nagy szakértõ de talán azért mert nincsen TV-énk!

Nyuszika ül a réten és nevetgél. Arra jön a róka és megkérdezi:
- Min nevetsz nyuszika?
- Azon, hogy ülök a lyukamon és nem esek bele!

Melyik a legszerencsétlenebb teremtmény?
- A kisborjú, mert az anyja egy tehén, az apja pedig egy barom.

Miért nincs a radiátornak gyereke?
Mert meleg.

- Jean! Mi volt ez a nagy csörömpölés?
- Egy autó bekanyarodott a mellékutcába!
- De miért csörömpölt ekkorát?
- Mert nem volt mellék utca!

Nincs jelen

#1792 2009-03-23 23:39

sziszi32
Tag

Melyik a leghosszabb evõeszköz?
- Az infúzió

- Mi az abszolút tragédia?
- Amikor a tiszavirágnak peches napja van.

Mennek a farkasok az erdõben. Egyszer csak elébük ugrik a nyuszika a bokorból:
- Farkasok! Van-e köztetek tökös csávó? Ha igen, lépjen ki!
Összenéznek a farkasok, de mind a helyén marad.
- Na, ha nincs, akkor mindenki idead szépen egy húszast! - mondja a nyuszika.
Azzal körbemegy, és a farkasok kipengetik neki a húszast. Pár nap múlva a jelenet megismétlõdik. A rákövetkezõ napon a farkasok elhatározzák, hogy ez mégsem mehet így tovább, hova jut az erdõ, ha már a nyuszika megvághatja a farkasokat. Ezért kisorsolnak maguk között néhány farkast, aki majd elõáll. Ahogy mennek az erdõben, megint elõugrik az egyik bokorból a nyuszika:
- Na farkasok! Van közöttetek tökös csávó? Ha igen lépjen ki! A kisorsolt néhány farkas remegõ mellsõ lábakkal elõlép. Mire a nyuszika beszól a bokorba:
- Te medve koma! Van itt néhány farkas, amelyik tökös csávónak képzeli magát!

Nincs jelen

#1793 2009-03-25 07:45

kbalu
Tag

nem vicces, inkább szánalmas, de csak nevetni tudok a saját szánalmunkon :-)

A gazdasági válság okai és következményei közérthetõen

Mandy, akinek Berlin-Kreuzbergben van kocsmája, fejébe veszi, hogy megnöveli a forgalmat. Ettõl kezdve hitelre is ad innivalót a törzsvendégeinek, a fõleg szociális segélybõl elõ iszákosoknak. Egyszerûen felírja a söralátétekre, hogy ki mennyit ivott.

Ennek gyorsan híre megy a környéken és ugyanabból a társadalmi rétegbõl egyre többen tódulnak a kocsmájába. Amikor Mandy latja, hogy a vendégeket egy csöppet sem izgatja, hogy egyszer majd fizetniük is kell, apránként megemeli az árakat, így jelentõsen megnöveli a forgalmat.

A környékbeli bank dinamikus, fiatal alkalmazottja felfigyel Mandy sikerere, és korlátlan hitelt kínál fel neki. A fedezet miatt nem aggódik, mert úgy véli, hogy az iszákosok tartozása bõven fedezi majd a hitelt.

A Heti Italgazdaság címû lap "Az év üzleti vállalkozója" címmel tünteti ki Mandyt, a szövetségi kancellár pedig fogadja és nyilvánosan átöleli.

A befektetésekre szakosodott, kiválóan képzett bankárok a söralátétek alapján PIA, ALKO és HANYA fantázia névvel ellátott kötvényeket bocsátanak ki. Ezeket PAH befektetési alapként forgalmazzak, amelyért egy üzbegisztáni online biztosítótársaság e-mailben vállalt kezességet.

Ezt követõen (annak fejeben, hogy életük végéig ingyen ihatnak sort Mandy kocsmájában), az értékpapíroknak több minõsítõ ügynökség is a kiváló AAA minõsítést adja.

Bar senki sem tudja, hogy mit jelent a PAH befektetési alap rövidítése, s fõként azt nem, hogy valójában mi áll a kötvények mögött, mivel azonban a tõzsdén folyamatosan növekszik az értékük, a hozamuk pedig rendkívül magas, a befektetõk kedvence lesz.

A bankok vezérigazgatói és belsõ tanácsadói milliós nagyságrendben kapnak prémiumot.

Egy nap, jóllehet az értékpapírok érteke még mindig emelkedik, egy idõsebb könyvvizsgáló, akit mellesleg a negatív beállítottsága miatt már elbocsátottak a munkahelyérõl, úgy gondolja, hogy itt az ideje kifizettetni a legrégibb söralátéten lévõ adósságot Mandy vendégével.

Meglepõ módon sem a legrégebbi, sem az idõrendben õt követõ, szintén szociális segélybõl élõ törzsvendégek nem tudják kifizetni az adóssagukat, amely közben az éves bevételük sokszorosara duzzadt. Hiába kutatják fel az adósokat, hiába küldözgetnek nekik fizetési felszólítást, azok nem törlesztenek, így Mandy csõdbe megy.

A PIA és az ALKO nevû kötvény 98,8%-ot veszít az értékébõl. A HANYA nevû kötvény, amely jobban tartja magát, megáll az eredeti értékének 3,62%-nál.

Mandy szállítói, akik szintén a PAH kötvényekbe fektettek be, rendkívül hosszú fizetési határidõt szabtak.

A bor és a pálinka szállítok tönkremennek. A sörkereskedés csak azért nem megy csõdbe, mert egy nagy állami támogatásnak köszönhetõen felvásárolja egy külföldi befektetõ.

A bankot az adófizetõk pénzébõl megmenti az állam. A bank vezetõsége pedig idén szolidaritásból lemond prémiumának 15%-ról. Az iszákosok viszont azon keseregnek, hogy Mandy kocsmáját tönkretettek
a bankok.

Nincs jelen

#1794 2009-03-25 13:14

zotyesz
Tag

Egy 70 km/h max. sebességû útszakaszon, 250 km/h sebességgel radarba futó autós védõbeszéde a bíróságon :

"Tisztelt bíróság, valóban láttam egy fehér alapú, kör alakú táblát, amiben a 70-es szám volt, de nem volt semmilyen mértékegység mellette.
Ahogy önök is tudják, az 1837. július 4-i törvény kötelezi országunkat a metrikus mértékegység használatára. Továbbá az 1961. május 3-i 65/501 számú törvény kimondja, hogy a hosszúság mértékegysége a méter, és az idõ mértékegysége a másodperc. Én el sem tudom képzelni, hogy a Belügyminisztérium nem tartja tiszteletben a Köztársaság törvényeit. Tehát logikus, hogy ha nincs odaírva a mértékegység, akkor a sebesség alapértelmezés szerint m/sec-ban értendõ. A 70 m/sec maximális sebesség, megfelel 252 km/h-nak. A rendõrök azt mondták, hogy 250 km/h sebességgel autóztam. Nem is vonom kétségbe a rend õreinek pontosságát. Tehát 2km/h sebességgel a sebességkorlát alatt voltam. Így tisztelettel kérem a bíróságot, hogy adják vissza a jogosítványomat, amit egy sajnálatos tévedés folytán vettek el a rend éber õrei."

Hoppá!
A magyar KRESZ-ben (1/1975 KPM-BM rendelet) sincs mértékegység, csak az, hogy "sebesség", ami így logikusan m/sec-ot jelent.

Nincs jelen

#1795 2009-03-25 13:17

zotyesz
Tag

Egyik délután csörgött otthon a telefonom. Felveszem, beleszól egy férfi:
- Jó napot kívánok. Én az XY banktól telefonálok. Feltennék önnek néhány kérdést.
- Mirõl lenne szó?
- Van már önnek jelzáloghitele?
- Nincs.
- És nem szeretné a hiteltartozásait átcsoportosítani?
- Nem. Nincs semmilyen tartozásom.
- Szeretne-e lakásfelújításra hitelt igényelni?
- Nem. Nemrég újítottam fel a lakásomat, készpénzbõl.
- És nem keres férjet véletlenül?

Nincs jelen

#1796 2009-03-25 13:19

zotyesz
Tag

Budapesti közlekedési szabályok

A KRESZ csak az alábbi módosításokkal érvényes Budapesten:

- Az egyirányú utcában mindig a jobb szélen haladj, hogy elférjen a szembe jövõ forgalom is.

- Soha, semmilyen körülmények közt ne állj meg egy gyalogosnak, maximum ha a kerekeid alá veti magát.

- Az elsõ üres parkolóhely amit észreveszel, valószínûleg az utolsó üres parkolóhely is egyben. Csapj le rá!

- Sose lépj le olyan autó elé, amelyen csak komoly költséggel javítható külsérelmi nyomok láthatók.

- Mindig nézz szét gondosan, ha piros lámpán mész át.

- Sose használj irányjelzõt sávváltásnál. Ezzel csak a többi autós figyelmét kelted fel, akik felgyorsítanak, hogy be ne férj eléjük.

- Ha szemkontaktust létesítesz a másik autóval, lemondtál az elsõbbségedrõl.

- Amikor csak lehetséges, állj meg egy zebra közepén, hogy a gyalogosok minél kevésbé férjenek el. Ha valaki le mer eléd lépni, adj gázt, majd dudálással, mutogatással és üvöltözéssel kergesd vissza a járdára. Mindig tartsd észben: a gyalogosoknak nincsenek jogaik.

Nincs jelen

#1797 2009-03-25 13:21

zotyesz
Tag

Miért halnak meg elõbb a férfiak?

Ezt a kérdést már évszázadok óta senki nem tudta megválaszolni, de mi most már tudjuk rá a választ.

- Ha megkíméled a feleséged a nagy hajtástól, és hagyod, hogy otthon maradjon, akkor férfi soviniszta vagy,
- ha te maradsz otthon és vállalod a házimunkát, akkor papucs vagy.

- Ha túl sokat dolgozol, akkor soha nincs Rá elég idõd,
- ha keveset dolgozol, akkor egy semmirekellõ vagy.

- Ha Neki monoton és unalmas a munkája, akkor ez diszkrimináció,
- ha neked monoton és unalmas a munkád, akkor lusta vagy, ha nem keresel egy jobbat.

- Ha több fizetést kapsz, mint Õ, akkor ez hátrányos megkülönböztetés,
- Ha Õ keres többet, akkor ez egyenjogúság.

- Ha megjegyzed, hogy milyen csinos, akkor az szexuális zaklatás,
- ha nem mondasz semmit, akkor közönyös vagy.

- Ha sírsz, akkor anyámasszony katonája vagy,
- ha soha nem sírsz, akkor érzéketlen vagy.

- Ha észreveszed a szexi fehérnemûjét, akkor perverz vagy,
- ha nem mondasz rá semmit, akkor meleg vagy.

- Ha értékeled, hogy egy nõ törõdik a külsejével, akkor szexista vagy,
- ha nem törõdsz ezzel, akkor hiányzik belõled a romantika.

- Ha törõdsz a saját külsõddel, akkor hiú vagy,
- ha nem sportolsz és nem fogyókúrázol, akkor egy tuskó vagy.

- Ha Neki fáj a feje, akkor fáradt,
- ha neked van fejfájásod, az azt jelenti, hogy már nem szereted.

- Ha túl gyakran akarod, akkor szexmániás vagy,
- ha ritkábban akarod, akkor biztos megcsalod.

Nos, ebbõl kiderül, hogy a férfiak azért halnak meg elõbb, mert meg akarnak halni.

Nincs jelen

#1798 2009-03-25 19:55

Szimi
Tag

Tudod 2 kigyó mirõl beszélget az állatkertben?

Szissztéma

Nincs jelen

#1799 2009-03-26 18:37

bánatos
Tag

Nõknek betartani!!!!!

Állandóan halljuk "a szabályokat" a nõk részérõl. Na most itt a férfi oldal. Ezek a MI szabályaink!

Jegyezd meg ... mindegyik pont 1. SZÁNDÉKOSAN!

1. Tanuld meg használni a WC-ülõkét! Nagy lány vagy. Ha fel van hajtva, hajtsd le! Nekünk felhajtva kell, nektek lehajtva. Sosem hallotok minket arról panaszkodni, hogy megint lehajtva hagytátok.

1. Vasárnap = sportok. Ez olyan, mint a holdciklus vagy az apály-dagály váltakozása. Törõdj bele!

1. A bevásárlás NEM sport. És nem, soha nem fogunk rá akként gondolni.

1. A sírás zsarolás.

1. Azt kérd, amit akarsz! Tisztázzuk: A finom utalások nem mûködnek! A nyomatékosított utalások nem mûködnek! Az egyértelmû utalások nem mûködnek! Csak mondjad!

1. Az Igen és Nem tökéletesen megfelelõ válaszok szinte minden kérdésre.

1. Csak olyan problémával gyertek hozzánk, aminek megoldásában a segítségünket kéritek! Erre vagyunk valók. Szimpátiáért ott vannak a barátnõitek.

1. Az a fejfájás, ami 17 hónapja tart, az már baj. Menj orvoshoz!

1. Bármi, amit 6 hónapnál régebben mondtunk, nem felhasználható vita közben. Igazából minden megjegyzésünk érvényét veszti 7 nap után.

1. Ha nem úgy öltözködtök, mint egy sorozatszereplõ, akkor ne várjátok el, hogy úgy viselkedjünk, mint a szappanopera-szereplõk!

1. Ha azt gondolod, hogy kövér vagy, valószínûleg úgy is van. Ne kérdezz minket!

1. Ha az, amit mondunk, kétféleképp érthetõ és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor mi a másikra gondoltunk.

1. Megkérhettek, hogy csináljunk meg valamit vagy megmondhatjátok, hogy milyen legyen! De azt ne, hogyan. Ha már tudod, hogyan lehet a legjobban megcsinálni, tedd meg magad!

1. Amikor csak lehet, a feltétlen szükséges mondanivalódat a reklámok alatt mondjad el!

1. Kolumbusz Kristófnak nem volt szüksége iránymutatásokra. Nekünk sincs.

1. MINDEN férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállításnál. Például a barack az egy gyümölcs, nem szín. A padlizsán az zöldség. Fogalmunk sincs, mi az a mályva.

1. Ha viszket, megvakarjuk. Így szoktuk.

1. Ha azt kérdezzük, mi baj és azt mondjátok "semmi", akkor úgy viselkedünk, mintha semmi baj se lenne. Tudjuk, hogy hazudtatok, de nem éri meg a zûrt.

1. Ha felteszel egy kérdést, amire nem akarsz választ hallani, akkor olyan választ fogsz kapni, amit nem akarsz hallani.

1. Ha valahova el kell mennünk, bármit is viselsz, az nagyszerû. De tényleg.

1. Ne kérdezd meg, hogy min gondolkodunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélgetni olyan témákról, mint a futball, lõfegyverek vagy versenyautók!

1. Elég ruhád van.

1. Túl sok cipõd van.

1. Formában vagyok. A kerek egy forma.

Kösz, hogy elolvastad ezt. Igen, tudom, ma a kanapén kell aludnom. De tudod, ezt a férfiak egyáltalán nem bánják? Olyan, mint a kempingezés.

Nincs jelen

#1800 2009-03-29 21:30

zotyesz
Tag

A bátor misszionárius

A misszionárius elmegy a kannibálok közé. Pár hét múlva megírja elsõ jelentését:
"Igen jól haladok a kannibálokkal. Péntekenként már csak halászokat esznek."

2 homokszem repül a sivatag felett.
- Leszálljunk...?
- Ebbe a tömegbe...

A dzsungelben egy nyári éjjel

Egy Afrika-kutatót a dzsungelben közrefog egy csapat vad bennszülött. Az ellenállás felesleges.
- Végem van - sóhajt a kutató.
Ekkor váratlanul fény jelenik meg az égen, s rádörög egy mennyei hang:
- Nem, nincs még véged! Ne add fel! Ott egy hatalmas kõ a lábad elõtt, vedd fel, és dobd fejbe vele a törzsfõnököt!
Az Afrika-kutató felkapja a követ, és fejbe dobja vele a törzsfõnököt. A bennszülöttek megdermednek, és eltorzult arccal merednek rá.
Ekkor ismét megszólal az égi hang:
- Na látod! Most van véged!

Nincs jelen

IBDoktor

Láb