#8551 2009-03-05 19:36

Lucifer
Tag
Regisztrálva: 1970-01-01
Írások: 0

Re: Roor rosszalkodásai

Lisa!

Te kis fecsegõ tipegõ!:D:D
Akkor egy kis izelitõ neked!!:D

<kép>
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

<kép>

<kép>

Nincs jelen

#8552 2009-03-05 21:07

kitti60
Tag

Dusy! Remélem a te Kittid egészséges mint a makk:)

Nincs jelen

#8553 2009-03-05 21:16

roor
Tag

Halika!

Lucim:most frissítette csak a képet!
Nagggggyon jó!:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8554 2009-03-05 21:30

judy1981
Tag

Pilli: hülye kérdés nincs. Bár...
" - hogy lehet ilyen hülyét kérdezni? - bocsánat, nem volt más a közelben. "
Persze, hogy nem törvényszerû a hányás. De miután én az elsõ mûtétem másnapján sokszor láttam Vukot, annak ellenére, hogy azt mondtam az én gerincemet hagyják békén - amint a doki kiejtette a száján, hogy kevesebb utóhatása lesz a mûtétnek, ha epidurális érzéstelenítést alkalmaz...
Valóban számításba kell venni a sztómát, de nem jobban, mint amennyire esélyes. És nem mumus. (De én is be vagyok tõle sz@rva, hiába)
Nóri: még képeket, és hozzád megyünk talira :P Képviselõ fánk hmmm. Meg sem érdemlik, hogy róluk ilyen finomságot nevezzenek el :D

Na most már elég bálványozásomból, mert mi lesz így az egómmal? Hízik a májam, holnap UH-n mást sem látnak, csak a májamat :D
Ja, mert megyek holnap dokibához, ami némi szóváltás árán (kisfõnökkel!) valósul meg, mert kolléga reggel bevágta, hogy õ holnap szabadságra akar menni, és még én fogjam be a számat, mikor 3 hete szóltam, hogy mennem kell majd, akkor meg sem próbáltam eljönni, mert annyi munka volt. Múlt héten elhalasztottam, mert ugye a papír, és még most is? Nem azért, mert olyan beteg lennék, vagy nem tudnám megtenni, de baromi idegesítõ, ha az ember nem tud elintézni valamit. Kolléga annyira nem volt képes, hogy megkérdezzen, nem lenne-e gond? Úgysem mondtam volna nemet, de azért a gesztus... Aztán elhangzottak olyanok is, hogy nem muszály itt dolgozni, holott egy szóval nem mondtam, hogy nem halasztanám el újra, csak sérelmeztem, hogy ennyi kell ahhoz, hogy visszavonja az ígéretét. Kb 10 perc után, miután mindenki magába szállt, persze el lett ismerve az igazam, de ezt elsõre nehéz volt neki lenyelni. Végül holnap mind szabadságra megyünk. Én ajánlottam más alternatívát, nem kellett, akkor valószínûleg hétfõn is be fognak engedni :D Mondtam, hogy leszkenneltetem a doki egész heti programját, és megyek amint lesz egy csendes nap, de már a kisfõnök ragasztkodott, hogy menjek. Remélem jövõhéten nem ezt fogom végig hallgatni. Majd holnap, ha végzek úgy is bemegyek az ebédért, akkor elintézek pár apróságot (e-mail, posta, ilyenek).

Nincs jelen

#8555 2009-03-05 21:52

nori
Tag

Judy,jöhettek,szívesen átlak bármikor,csak megejtsük a költözést:)

Különben még nem vettem nyomtatót,nem is jutottam eddig olyan helyre ahol beszerezni lehet de amint lesz,megmutatom,ígérem:)
Azok közül lesz a választás amiket javasoltál..mindenképpen,látta ma a kistádat egy hozzáértõ haver,akit nehezen vadásztam be,de csak elismerõen bólogatott,meg is kérdezte ki volt ilyen alapos,pedig nem igazán egy dícsérgetõs típus:):):)

Luci,Roor..én már ugy mennék egy leszoszi napra,akár takarítani is beállok,a kakis pelust pedig kipróbálnám,még nem volt hozzá közelrõl szerncsém,ígérem nem szeretem el tõled szép szõke hencegedet..megelékszek egy kis puszival vagy ha nem ordítva ül az ölemben egy csöppet..jóóóó?:):):)

Elfáradtam,reggel jön a tornász,lépek az ágyacskámba..holnap jövök szép álmokat!!!!

Nincs jelen

#8556 2009-03-05 22:43

mano1973
Tag

szombaton mini tali nálam!!mindenkit várok aki tud jöjjön.Jelentkezni roornál lehet aki nem talál ide vagy nem tudja hova kell jönni.puszika

Nincs jelen

#8557 2009-03-05 22:48

Dusy
Tag

sziasztok

Kitti igen az Én Kittim egéséges!

jó ét puszika

Nincs jelen

#8558 2009-03-06 08:11

Norby1
Tag

Ez a szombati minitali vonzóbb lenne ha tudnám hogy jelen lesz egy bizonyos amerikai palacsinta nevû finomság :P

Nincs jelen

#8559 2009-03-06 11:04

Lucifer
Tag

Halihó!

Norby!

komolyan mondom beszervezem neked az amerikai palacsintát ha tényleg eljössz!!!!:D:D:D
Ha mást nem sütünk neked sima palacsintát!!!:D:D

Nori!
Tényleg nagyon jó lenne talizni veled és nem kell takaritani!!!:D:D
A kakis pelust ki kell érdemelni mert azt nem adjuk ám mindenkinek!!:D:D
No , jól van pisiset azért kaphatsz!!:D:D
Sirni pedig nem igazán szoktunk , bár a puszit se adjuk ám olyan könnyen , de ha már megbarátkozott veled akkor megy az is!!:D:D:D
A sütikéd pedig jöhet!!!!!!:D:D:D

Judy!
Kitartást!!!:D:D
Ma már péntek van!!!

Manó!
Én jelentkeznék a minitalira , de nem tudom , hogy hová kell mennem és félek , hogy eltévedek!!:D:D:D

Roor!
Elhozod az amerikai palisütõdet??:D:D

Minitalisok elvesztetek????:D:D
Györgyina , Vicaa , Mercy , Aiolosz!!!!
Beszámolót akarok!!!!!!!!:D:D:D:DD:D:D:D:D:D

A tegnapi mozi nagyon jó volt a  film cime : Véres Valentin
Nem is vacsiztam itthon és a moziban jól betudtam zabálni!!!!!:D:D:D:D:D

Sziszi , fecsegõ  tipegõ és a többiek merre vagytok??????

A változatosság kedvéért tegnap este beszart  a mikróóóóóóóóóóóóóóóóm!!!:(:(:(:(

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-06 11:05)

Nincs jelen

#8560 2009-03-06 18:43

Norby1
Tag

Luci  na jó palacsinta nélkül is elmegyek csak hogy lássalak :D

Nincs jelen

#8561 2009-03-06 18:45

Lucifer
Tag

No mi van itt kérem szépen?!
Illetve mi nincsen?!:D:D

Ennyire sokat azért ne irjatok mert nem gyõzöm olvasni!!:D:D

Voltam ma nõnapi bulin most jöttem haza!
Nagyon jól éreztem magam és még virégot is kaptunk!!!:D:D

Tessenek jönni mert haragos leszek és az ördögi botommal villámokat fogok osztani.:D:D:D

Én !

Na ez a beszéd!!

Ha most személyesen is itt lennétek akkor ezt kellenne mondanotok:
( a Nikitõl tanultam )

Béke - béke barátság  , össze veszni szamárság!:D:D

A kisújjatok persze összevan kapcsolva!!:D:D

Nincs jelen

#8562 2009-03-06 18:46

Lucifer
Tag

Norby!

Mondtam már , hogy imádlak?!:D:D
De ez maradjon négyszem között!:D:D:D

Nincs jelen

#8563 2009-03-06 18:52

sziszi32
Tag

Sziasztok! Véget ért a mai nap is lassan... A tegnapit annyira feldobta fecsegõ-tipegõ, hogy még azt sem bántam, hogy a férjem házastársi kötelezettségei teljesítése HELYETT bealudt a kicsivel :D :D :D (na jó, kicsit azért bántam).
Ma olyan jókat írtatok, hogy öröm volt olvasni. Komoan. :)
Luci: egy ilyen konyhatündérboszinak mire is szolgál a mikró???? Tükörként, vagy minek? :D :D :D :D
Jó nektek, minitalisok. De hogy ne csak rátok legyenek irigyek a népek, nálunk is lesz minitali jövõ szombaton. Aki erre jár, bejöhet, persze, elsõsorban tipegõék olyan bátrak, hogy esznek a fõztünkbõl. :D :D :D
Nori: téged szerintem sokan bevállalnának konyhatündérnek! :D
Judy: ne haragudj, de én egész mostanáig aztat gondoltam, hogy te a postán dolgozol, vagy iesmi. :)
Roor: örülök, hogy vagy. Itt is, meg privátban is, mindenkinek. Ha feldobod a körömcipõd, akkor feldarabolva szétosztunk a híveid közt, és szent csontjaidat bevarrjuk teritõnkbe, hogy megkingitangázd a napjainkat! :D
Na, megyek megmentem danit az apjától..

Nincs jelen

#8564 2009-03-06 20:00

roor
Tag

Halika!

Sziszi:téged ki kéne találni ha nem lennél.:D:D:D:D:D
Luci:holnap elkaplak és leszboszi szombat lesz.:D
Norby:megoldható az amcsipalcsi (Tipegõ ez kimondottan miattad lett így fogalmazva :D  ).

Nincs jelen

#8565 2009-03-06 20:03

Pocak
Tag

Roor: errõl légyszives egy videót, és az e-mail címemre kérem!

Nincs jelen

#8566 2009-03-06 20:09

roor
Tag

Halika!

Pocak:semmi akadálya,saccperkábé egy millió és megy a videó.:D:D:D:D:D:D
Én meg most aludni.:D

Nincs jelen

#8567 2009-03-06 20:13

Pocak
Tag

Roor: olyan ünneprontó vagy! Hol marad az önmegvalósítás, és hogy "szeretlek benneteket barátaim, és értetek mindent"? :)

Nincs jelen

#8568 2009-03-06 20:35

kitti60
Tag

Szép jó estét mindenkinek:)

El se hiszem mennyire lemaradtam pedig csak egy napot hagytam ki:):)
Annyit tanulok mostanában, hogy könyvek nélkül már unatkozom..ez ijesztõ:D:) Ráadásul az internet is feldobta a talpát pár órára...

A suliban pedig most megy a nõnapi disco is..Anya mondta hogy menjek el, a barátnõm is próbálkozott...de valahogy elment tõle a kedvem..elfáradtam így a hét végére és a régi nagy önbizalmam is elvette ez a medrol-puffasztotta fej is...ha tükörbe nézek háááátt..inkább neee!!:):):) Régen: Ez mááár igen!:)
De szerencsére a hétköznapjaimat már nem rontja el a betegség, nem is érzem magam annak, csak addig még beveszem a gyógyszereket...és belenézek a tükörbe:):)
Az viszont kicsit rosszul esik hogy a suliban a haverok részükröl poénból hörcsögnek és egyéb puffancska jelzõkkel illetnek..De bizom benne hogy minnél hamarabb elhagyhatom a medrolt és újra a régi Kitti leszek:):)

Nah de mit látnak szemeim ha feljebb olvasok? Azt a szót hogy palacsinta:):)Igyis éhes vagyok, de szalámin kívül mást nem találtam a hûtõben..:):) Szóval a tegnapi túrós tesztából ettem egy kicsit:):):):)
És most megyek megeszem az esti bogyóadagomat :D

Legyetek rosszak!:) Sziasztok:):)

Nincs jelen

#8569 2009-03-06 20:35

Lucifer
Tag

Halihó!

Na végre!
Komolyan mondom már kezdtem azt hinni , hoyg csak saját magammal beszélgetek!!Ami végûi is  nem olyan rossz dolog hiszen nem feleselek vissza magamnak!!:D:D:D

Sziszi!
Danit menteni az apjától??:D:D:D
Minek a mikró?!Hát képzeld el azzal szoktam melegiteni a kaját!:DÉs ne tudjátok meg , hogy most  a vacsinál mennyire hiányzott!!!!!:(:(
Nektek is jó hétvégét jövõhétre , de elõbb mi találkozunk,bi-bi-bi!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
No jó azért be kell , hogy valljam sokkal irigyebb vagyok  a fecsegõékre a talitok miatt!!!!:D:D:

Roor!

Akkor holnap leszboszi nap és remélem nem hagyom itthon amit adni szerettem volna neked már  amúltkor is!!!!:D:D:D

Pocak!
Hát ha videót nem is kapsz , de igérem képet teszek fel neked!!!:D:D

Mindemkinek nagyon jó hétvégéz kivánok!!!

Nincs jelen

#8570 2009-03-06 20:39

Lucifer
Tag

Kitti!

Ne is törödj velük!!
Azt viszont sajnálom , hogy a buliba nem mentél el!!

Látom emberünkre találtunk benned illetve inkább Roor!
Te is nagy kajás vagy ahogy látom és ez jó !!
Azért  a tanulást ne vidd túlzásba,:D:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8571 2009-03-06 21:12

Pocak
Tag

Luci Drágám, várom a képeket :D

Nincs jelen

#8572 2009-03-06 21:30

judy1981
Tag

Hali!

Sziszi: nagyon messze nem jársz, mert anno még a múlt század végén diákmunka keretében hírlapkézbesítõ voltam, és anyám '85 óta ott dolgozik, de a legkevésbé sem volt álmom postás dolgozónak lenni. Valahogy gyerekkoromban megcsömöltem a postától :(
A ki kicsodában a "profilomban" ott a foglalkozásom.

Jelentem, a májam normál méretû, úgyhogy bírja még :D
UH renben, labor jó. Bár ez így nem éppen igaz, mert q..va jó. :D hgb: 134 g/L; CRP: 0.89 mg/L; vas: 25.6 ûmol/L
Ízületre kaptam gyógyit, mert nem tetszik, hogy olykor fáj. Dokinak sem teszett. De elengedett 6 hónapra. Kérdezte, hogy mikor volt ilyen utoljára, mondom soha. Egyszer az elõdje panasz esetén hívott vissza, de 3 hét múlva ott voltam. :D

Nincs jelen

#8573 2009-03-06 23:23

mano1973
Tag

Norby!

Tominak az igértem nem lesz pasi kivéve Rolkát de...ha jössz akkor akár még palacsintát is sütök neked bár fogalmam sincs hogy kell azt  az amerikai palacsintát:))
Luci!!
Én is félek hogy eltévedsz ezért le irom az útvonalat:Liftbe beszállsz földszintig mész majd kiszállsz.
Aztán jobbra 25 lépés és találsz egy kapuajat ott bemész.Lift jobra!!!Beszállsz és megnyomod a 10 számu emelet gombját.Eddig világos??????Ha nem találsz ide hivj fel utba igazitalak:))

Nincs jelen

#8574 2009-03-06 23:46

sziszi32
Tag

NNNa, végignyálaztam a ki-kicsodát, elõször elsõ oldaltól kezdtem, aztán gondoltam egy merészet, és az utolsó oldaltól lapoztam visszafelé, és igy az elmúlt két óra dicsõ eredményeként végre megtudtam, hogy judynak mi a foglalkozása! Én se leszek már zombi, az biztos. De hasznos is volt az olvasás, érdekes dolgokat tudtam meg rólatok, nem mondom, hogy kirõl mit, mert nem illik. Talán én is irhatnék oda, de hát nekem annyira nincs mit közöttetek keresnem, hiszen "csak" Danika folytán kerültem közétek... :(, mit is irhatnék igy magamról... :(
Az a fõ, hogy aki ismer, az tudja, mi fán termek. :)
Most megyek, elteszem magam holnapra. Jóéjt nektek! És remélem, Luci ezt a bonyolult útmutatást végülis képes volt megérteni, és nem kellett nyomkeresõket küldeni utána...
Amúgy Luci, a mikróval nem sérteni akartalak, hanem minálunk a mikrónak egyedül azért van létjogosultsága, mert hagytam magam rádumálni a zuramtól. Szóval, azért használjuk néha, mert van. Nem azért vettük, mert kell. És naivan úgy gondoltam, hogy egy ilyen konyhaboszi mint te, nem is tudja, mi a mikró, értsd pozitíve, merthogy nálatok mindig friss kaja van (hiszen roornéne befaldos minden maradékot azonmód a hûtõbõl). :D :D :D
Roornéni: kösz az elismerést, egyébként a csontjaid teritõbe varrásának ötlete nem origi-sziszi, minthogy a ortodox (görög-keleti) egyház aktivan gyakorolja ezt ám a szentjeivel... és akkor még valaki fel van háborodva az egyiptomi sírrablókon... :)
Jóéjt:
egy szomorú, nem alkesz sziszike (a zuram nem hozott a pincébõl... ja, még nem mondtam? saját termelésû- erjesztésû borunk van! na ugye, hogy megéri hozzánk jönni????? :D)

Nincs jelen

#8575 2009-03-07 01:10

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

"..NNNa, végignyálaztam a ki-kicsodát, elõször elsõ oldaltól kezdtem, aztán gondoltam egy merészet, és az utolsó oldaltól lapoztam visszafelé...... De hasznos is volt az olvasás, érdekes dolgokat tudtam meg rólatok, nem mondom, hogy kirõl mit, mert nem illik. Talán én is irhatnék oda, de hát nekem annyira nincs mit közöttetek keresnem, hiszen "csak" Danika folytán kerültem közétek... :(, mit is irhatnék igy magamról... :(

Sziszi, Te egy izgalmas egyeniseg vagy, irhatnal magadrol is :) de szerintem Danka majd szamonkeri Toled, miert nem mutattad be Õt, mint mas Édesanyák a csemetéjuket....persze, tudjuk ki Õ, de hivatalosan...
Komolyra forditva, szivszoritoan sok pindurka viaskodik ezzel a nyavajaval  :(

Nincs jelen

#8576 2009-03-07 11:05

kitti60
Tag

Bizony Luci!:) Anya most csinálja nekem a finom husilevest ami hétvégenként elengedhetetlen számomra:D:D
Meg persze muzsáj enni hogy a régi súlyom visszahízzam:D
De legközelebb mostmár elmegyek a buliba:D nem érdekel mi lesz:):) még a végén bekattanok a sok szinusztól meg évszámtól:D:D:D

Nincs jelen

#8577 2009-03-07 11:46

Lucifer
Tag

Halihó!

Pocak!
Ha lesz kép akkor rakom!:D:D

Judy!
Ettõl rosszabb sose legyen a vérképed!!Egyszerûen tökéletes , gratulálok hozzá.:D:D:D:D

Kitti!
Jó is  az  a húsleves!!!:D:D:D
A bulit meg nem kihagyni!!:D:D:D
Nálunk ma csirkepöri van + tészta

Manó!
Köszönöm a navigálást talán oda találok!:D:D
De lehet , hogy viszem a gps és akkor az oda vezet!:D
ha pedig mégis eltévednék akkor hivlak telefonon!:D

Sziszi!
Én nem vagyok olyan sértõdékeny!!:D:D:D
A mikrót én sokat használom mert hiába fõzök melegitésra negyon jó!!arról nem is bezsélve , hoyg könnyebb abba melegiteni a Rolinak is  a tejét!!No meg nagy  a család és az csak a ritka pillanatok egyike amikor mindenki itthon van és egyszerre eszik.Tehát melegitésre nagyon jó!!:D:D:D
Lehet , hogy velem rosszul jársz ha megyek mert akkor engem csak  a pincében találnátok meg  a pia mellett!!!:D:D:D:D:D:D

Aiolosz!
Jó látni téged is!!

Én !
Szerintem a válasz is jön hamarosan!!!:D:D:D:D
Biztosan jó lesz a tali!!!!:D

Nincs jelen

#8578 2009-03-07 12:07

kitti60
Tag

A pörihez egy kis ubi is kell ám:D

Nincs jelen

#8579 2009-03-07 12:53

Lucifer
Tag

Ubi nincsen!:D
De van helyette vágott paprika + hagymasaláta!!:D:D:D

Nincs jelen

#8580 2009-03-07 12:54

kitti60
Tag

hmmm...az is jó:) én fasirthoz ettem csemege savanyúságot, fincsi vecsési:D

Nincs jelen

#8581 2009-03-07 15:16

én
Tag

kitti60! Irigyellek, hogy fincsi vecsési savanyúságot tudsz enni. Nekem a csalamádétól, káposztától hasmarsom van. Csak a nyálam csorgatom utánuk! Sõt a barátnõméknek saját taposású savanyúkáposztájuk van, azt is csak szagolgatni tudom! Kár! Ez van!

Nincs jelen

#8582 2009-03-07 15:17

én
Tag

Ja Luci! Én tejfölös ubisalit csinálok az elõre bepácolt és megsütött hús mellé!

Nincs jelen

#8583 2009-03-07 16:52

nori
Tag

Én,látod én már se tejfölöd ubisakit se savanyú káposztát nem ehetek...te legalább az egyiket:)
Pedig nekem is nagyapám magam termeszti,reszesli,savanyítja,..biztos van olyan jó,mint a vecsési,garantálom.
Sajnos már a bolti savanyúság is bljakk..szerintem,a többsége agyon van cukrozva,még ha meg is tudnám enni semmit nem ennék csak a házit.

Amit meg tudok,az a cékla,de azt is mi készítjük,meg a savanyú uborka.Nyáron kenyérrel,napon érlelve,mmm..

Luci,jó ötletet adott,beadtam a "rendelést",holnap csokibarabkás kútban kelt kifli,mm..de a csirkepöri kis tejfölös habarással (ritkán esszük úgy),puha kenyér,isteni!
Az utóbbi idõben kezdek kiakadni a levesekre,amit szívesen megenneék és laktatni,vmi hüvelyessel,pl.lencse,bab,attól kínlódok,ezek a laza kis zöldség,paradicsom meg hasonló levesk meg nem lakatnak jól vagyis akkor már nem tudok mást enni de 1 óra múlva ordítok,hogy megint pakoljunk elõ,mert enni kell..akkor inkább nem is eszek,inkább rögtön valami konkréttal kezdek:)

Hülyéskedek,de nagyon aggódok,nem ide tartozik,de kérlek osszátok meg ha van hasonló tapasztalatok,mert meg vagyok ijedve...
Anyukám 50 éves,járt mammográfián,aztán mivel láttak valamit,elküldték ultrahangra,és mindkét mellében van 6 és 7 mm-es vizes ciszta.De állítólag semmi gáz,minden második nõnek van,menjen megint 6 hónap múlva..engem ez nem nyugtat meg.A nagymamám petefészek rákban halt meg,oda kell figyelni.
Mit tehetünk? Vagyis én? Anyu azt mutatja,hogy nyugodt,elfogadta amit mondtak,biztos csak a menopausa miatt,néha még van menzisze,néha már nem jön meg neki...

Uh,boccs,de megijedtem,õ a mindenem,nem akarom,hogy baja legyen...:(

Nincs jelen

#8584 2009-03-07 16:58

én
Tag

nori! Nyugi! Ha az édesanyádnál ennél negyobb gáz lett volna, akkor már az onkológián kötött volna ki. Ezt nagyon komolyan veszik! Így csak figyelik! Nem lesz semmi baja!!!!!!!!!!!!!!!

Nincs jelen

#8585 2009-03-07 17:05

akiss
Tag

Sziasztok!

Kitti60! Köszöntelek közöttünk! Vigyázz azokkal a szinuszokkal meg évszámokkal! :D

Judy! Ez a labor egyszerûen tökély! :D

Én! Tejfölös ubisali :( irigyellek, nekem az is tabu. :(

Nori, ha anyukádat nyugodt, próbálj meg te is az maradni. (mondjuk,ha nyugtalanítja is a dolog, csak neked nem mondja, akkor se idegeskedj). Ha rendszeresen ellenõrizik semmi baj nem lesz.

Úgy látom csajok, hogy mindenki újítja az avatarját, tavaszi megújulás van? :)

Ma megint van apósos sztorim! Beust reggel elvittük anyósékhoz, mert mentünk a suliba. Após "Jó napot!"-tal köszönt, de nem tulajdonítottam neki jelentõséget. Délután, hogy elmentünk a csajsziért megint "jó napot" volt (eddig tegezett), majd a kezembe nyomta a nõnapi virágot. Biztos valamilyen baja van. A férjem meg is jegyezte otthon, kérdezte, hogy mondtam-e valamit az apjának, én csak köszöntem, egy szót nem szóltam hozzá. Lehet az a baja, hogy 2 napja keresett telefonon én meg nem vettem fel, nem is tudtam volna, mert csak este lett meg a telefon a játékok között volt. Mit szólt volna, ha este 10-kor visszahívom? :D Majd megmondja, ha valami baja van. Utálom, ha minden ok nélkül duzzog valaki, ha jól esik neki egészségére. Abszolút de nem érdekel!
Csak meg akartam osztani veletek eme izgalmas esetet. :D Úgy látszik hat a lesz@rom bogyó! :D A páromat viszont zavarja, mondtam neki ne foglalkozzon vele, majd kinyögi a kedves papa mi baja van.

Szerkesztette: akiss (2009-03-07 18:30)

Nincs jelen

#8586 2009-03-07 19:49

Lisa
Tag

Sziasztok,
Judy: Ennek az eredménynek nagyon-nagyon örülök, és csak így tovább!!!!! Puszi Neked és MINDENKINEK!

Nincs jelen

#8587 2009-03-07 20:17

Zsuzsaanyu
Tag

Sziasztok!

Mini-talin véletlenül:D (?!?!?!?!)  én/mi  is részt vettem és nagyon örülök, hogy megismerhettem a fórumlakók közül hármat is, mármint 3 N-betûset:) /Luci, ne sértõdj meg, Téged már ismertelek, mint a rossz pénzt:D:D:D:D:D:D:D, de a lányod egy égedelem kis boszorkány ám:D:D:D:D:D:D:D/
Norby külön köszönet a figyelmességért:)
Györgyina, sajánlom, hogy Veled nem találkoztam..........., de nem fogod megúszni Te sem:)

Szerkesztette: Zsuzsaanyu (2009-03-07 20:18)

Nincs jelen

#8588 2009-03-07 20:36

mano1973
Tag

Köszönöm mindenkinek aki ma itt volt.Jó volt ujra együtt és Nelly neked külön örültem és bocsi ha nem tudtunk annyit dumcsizni mint amennyit szerettem volna:))
Norby!
Köszönet a virágokért és remélem a palacsinta ízlett:))
Nita!
Neked a gyönyörû képeket köszi.Tominak a gépén az egyik általad készitett kék halunk a háttérképe:))
Györgyina!
Ha maradsz még megismerhetted volna az zanyukánkat de...igy is jó volt hogy itt voltál és neked is köszi mindent.
Klassz volt a mai nap..tökre jól éreztem magam:))

Nincs jelen

#8589 2009-03-07 21:19

Nita
Tag

Mano!
Én is köszönöm a vendéglátást, és jó volt veletek megint találkozni jól elrepült az idõ :)
Remélem sikerül aludnotok és nem kaptok füstmérgezést miattunk, mert nem bírtuk abbahagyni az evést Roor felséges fini palacsintájából :D Nekem meg a kék halatok kéne élõbe, nagyon szép :)
Luci! A gyermekeid tündéri aranyosak, Niki egy igazi kis nõ már, ahogy hízeleg...;) Roli meg egy tündér egy hangja nem volt ennyi ember közt.
Zsuzsaanyu! Jó volt téged is megismerni!
Nelly neked is örülök, és remélem mostanában többet is találkozunk majd!
Jó volt veletek megint!

Nincs jelen

#8590 2009-03-07 21:29

Györgyina
Tag

Mano: nagyon szépen köszönöm a vendéglátást. És nagyon örültem, hogy Veletek lehettem Többiek. Norby egy lovag. De én ezt már tudtam. Nellyke jó, hogy itt vagy. Roor: köszi, hogy elvittél. Nita: örülök, hogy személyesen is megismertelek. Zsuzsanyu: én is sajnálom, hogy elkerültük egymást, de ez többé nem fordulhat elõ. Tali tuti.
Luci téged is nagyon szeretlek, de a gyerkõceidbe beleszerelmesedtem. A Niki egy csúcs csaj a Rorika meg egy édes pici angyal. Bocs, de imádom õket.
Köszönöm a szép délutánt.

Nincs jelen

#8591 2009-03-07 21:37

Nita
Tag

Jaj Györgyina bocsánat hogy téged kihagytalak, de közben a chaten is írtunk már egymásnak..én is nagyon örülök hogy megismertelek és élõben még fittebb vagy mint a képeken :) Aztán majd valamikor beszélünk még egy kicsit többet is! :)

Nincs jelen

#8592 2009-03-07 22:36

én
Tag

Ágicáról van újabb hír? Lisa ha erre járnál és tucc valamit, akkor írjál!
Pussz!

Nincs jelen

#8593 2009-03-07 23:42

sziszi32
Tag

na, tessék, kiteregettem magam aiolosz captain kérésére. :) Bár sok újat nem tudtok meg belõle, hiszen életem egy nyitott könyv elõttetek! :D :D :D (mármint irtam a ki-kicsodába)

Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-07 23:43)

Nincs jelen

#8594 2009-03-08 01:22

roor
Tag

Halika!

Minitali szupi volt.:D
Köszönet érte.:D
Sziszim te úgy vagy tökéletes ahogy vagy (ki-kicsoda).:D:D:D:D:D

Nincs jelen

#8595 2009-03-08 10:04

mercy70
Tag

Ágica jól van,pénteken haza mehetett a kórházból de hétfõn újra vissza kell neki mennie.Mindenkit üdvözöl.

Nincs jelen

#8596 2009-03-08 11:19

aiolosz
Tag

sziszi32 írta:

na, tessék, kiteregettem magam aiolosz captain kérésére. :) Bár sok újat nem tudtok meg belõle, hiszen életem egy nyitott könyv elõttetek! :D :D :D (mármint irtam a ki-kicsodába)

Egy uzenetet kell ez ugyben atadnom, ime:
Köszönöm  Anyukám :-* <kép>

Nincs jelen

#8597 2009-03-08 12:04

Lucifer
Tag

Halihó!

Minitali nagyon jól sikerûlt nagyon jól éreztem magam!!:D:D

Zsuzsaanyu és Hókuszpapi!(nagymami és nagypapi)
Nagyon örülök , hogy veletek is találkoztunk és legalább megismertétek harmadik gyermekemet is aki  a hisztis banya!!:D:D
Nelly!(nagynéni)
Jó volt veled megint találkozni és most azért tudtunk beszélgetni is!!:D
Nita!(anyuci)
Köszönjük a szép képeket amit csináltál meg mindent amit hoztál!Veled is jó volt talizni a Niki is nagyon várt már téged!!
Györgyina!
Én is szeretlek téged és a gyerekeim is!!!:D:D
Ez az avatadod sokkal jobb mint az elõzõ!!
Manó!
Nagyon szépen köszönjük  a vendéglátást és remélem azért annyira még józan maradtál , hogy a  Tomit kellõ képpen felköszöntsd!!:D:D:DMég , hogy a  Roli nem fog vacsorázni!Hazajöttünk , fürdés , vacsora  megkapta a  tejét amit megivott a  kiságyban és már aludt is!!:D:DKellõ képpen elfáradt!!:D
Roor!
Köszönjük szépen az isteni finom palacsintát amibõl igaz , hoyg nem sokat ettem , de azért ettem!!:D:D
Norby!(apuci)
Örültem , hogy megint találkoztunk és mondtam már , hogy imádlak??:D:D
Köszönjük szépen  a virágot amit hoztál tényleg egy igazi gavallér vagy!!:D:D
De azért a palacsintából hagyhattál volna!!:D:D:DD:D:D:D

És végül csak annyit , hoyg nem vagyok annyira alkesz !!Nem ittunk sokat csak 2 üveg aloét a Manóval!!!:D:D
bár Mayuska nagyon irigy mert a pasiát nem rakta be  a közösbe!!!:D:D:D:D
Nagyon jól éreztem magamat és remélem , hoyg a  NIki nem fárasztott le titeket annyira!!!!:D:D:D

Sziszi!
Dani még mindig nagyon aranyos és jó  a bemutatkozásod!!!:D:D:D

Ágica!
Nagyon jó halalni , hogy végre otthon vagy!
Gyors gyógyulást és lábadozást kivánok!!:D:D

Szerkesztette: lucifer2007 (2009-03-08 12:07)

Nincs jelen

#8598 2009-03-08 12:14

sziszi32
Tag

captain: tudod, hogy megdobogtattad a szivem ezzel a képpel... ? :D
Roor és Luci: :D

Nincs jelen

#8599 2009-03-08 12:16

Ánya
Tag

A mintaliról köszi a híreket. Képeket is lehetne????
Nagy öröm, hogy ilyen jó kis csapat vagyunk!! Magamat is beleszámítom, bár Mano kedves meghívása ellenére nem tudtam ott lenni :( :(
A beszámolók szerint azonban jól sikerült, kicsit én is ott lehettem így!!!

Ágica!
Nagyon örülök, hogy otthon vagy már!! :) :D
Mindenütt legjobb, de otthon..... :)

Erõsödést és ügyesedést kívánok, tudod miben?! :) :D

Györgyina!
Az új avatarod nagyságrendileg jobb, mint az elõzõ!!! :D:D

Luci!
A te avatarod is szuper lett!! Már egészen hasonlít ahhoz a szépséghez, akit ismerhetek! :) :D

Aiolosz keze volt a dologban??

Szerkesztette: Ánya (2009-03-08 12:18)

Nincs jelen

#8600 2009-03-08 13:14

Dusy
Tag

sziasztok

mineden Zolinak boldog névnapot!

Luci jó az uj képed