#8601 2009-03-08 13:16
- kitti60
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Sziszi!
Ha nem laktam volna jól a husilevessel azonnal felfalnám Danit olyan édes:)
Nincs jelen
#8602 2009-03-08 16:28
- judy1981
- Tag
Hali!
Örülök, hogy jól sikerült a minitali, és irígy vagyok.
Györgyina: épp kezdtelek hiányolni. rég nem jártál erre.
sziszi: a profilodat majd megnézem, de téged ismerve...
jelentem, baromira jól esne most az az ízületre kapott gyógyi, amit nem váltottam ki, mert majd kiíraton kgy-ra, mivel kicsit drága. a gerincem, az ujjaim, és még az állkapcsom is igényelné. nem tetszik ez nekem. (ezért vagyok lusta SHIFT-et nyomni). ráadásul anyámék vettek fincsi tepertõt, ami csak csemege ubival jó, még az is betett. dögrováson vagyok :(
Szerkesztette: judy1981 (2009-03-08 16:29)
Nincs jelen
#8603 2009-03-08 16:45
- Szimi
- Tag
Aloha mindenkinek,visszatértem...:d Gondolom nagyon hiányoltatok:D :D
Luci nagyon szexi az avatarod:D kircsi:)
Na majd holnap re..dög fáradt vagyok pusz
Szerkesztette: Szimi (2009-03-08 16:46)
Nincs jelen
#8604 2009-03-08 19:35
- én
- Tag
Az a helyzet, hogy elkiabáltam tegnap a tejfölös ubisalit! No meg bevallom, hogy elõtte rosszalkodtam is: ittam egy fél pohár tejet, ami nagyon jól esett. Hát nem fogjátok kitalálni, hogy mi történt velem. Finoman, magyarul: foftam, de nagyon! Szüval ma büntibõl diéta volt nekem. Ez van, így jár aki bûnözik!
Nincs jelen
#8605 2009-03-08 19:40
- sziszi32
- Tag
Sziasztok! Judy, látom, mûködik benned az elõitélet irányomban... na várj csak, majd még visszakapod ezt tõlem! :D :D :D
Szimi, mi ez a "pozitiv" hozzáállás? Szerintem itt mindenki hiányzik, aki nem jelentkezik, de ne várd, hogy mindig név szerint keressenek! :D Azt viszont vedd észre, amikor örülnek a hsz-ednek!!!
Luci: tényleg szexi vagy, el is gondolkodom gyorsan a szeszkuális orientációmon :D :D
Nincs jelen
#8606 2009-03-08 19:42
- én
- Tag
sziszi! Te is szeretnél egy leszboszi jelzõt?
Nincs jelen
#8607 2009-03-08 19:51
- én
- Tag
Ágica! Isten hozott! Látom már fórumozol! Gyorsan gyógyulj és számolj be magadról!
Szerkesztette: én (2009-03-08 19:52)
Nincs jelen
#8608 2009-03-08 20:02
- Agica01
- Tag
sziasztok!
igen én, itt vagyok :D:D végre
csak gyors bekukk. Hétvégére eltávozással saját felelõsségre jöhettem haza, reggelmegyek vissza, még nem tudni meddig remélem csak délutánig. netezni nem tudtam mert az itthonlétem anyukáméknál töltöttem, most este jöttem hauza hogy a férjem tudjon visszavinni reggel. (tünde ezértnem hívtalak de pótolni fogom :))
ülni nem tudokmég a szétszabdalt fenekem miatt, az ölembe sem jó a gép, most oldaltfekve kínlódok.
nagyon köszi mindenkinek aki gondolt rám és a jókívánságokat, és mindent!
sztomat ki lehet birni,nem olyyan vészes (na persze azért jobb nélküle), de gyakorlati kérdéseim majd lesznek ezerrel, pl. öltözködés? a derekamon van, hálóingen kívül semmit sem tudok most majd felvenni?? leginkább ilyenek aggasztanak...
na búcsúzok mert kitörik így a derekam, vissza még nem olvastalak titeket de jmillió puszi mindenkinek és jobbulást akinek szüksége van rá. remélem hamaraosan véglegesen tudok jelentkezni!
pussssszz
Nincs jelen
#8609 2009-03-08 20:18
- Dusy
- Tag
jó éjt
Nincs jelen
#8610 2009-03-08 20:21
- Györgyina
- Tag
Hurrrá Ágica! Jaj, de jó, hogy itt vagy. Mielõbbi végleges szabadulást. Hiányzol kicsit Angyalom nagyon. Gyere egészségben.
Szeretettel ölellek Györgyina
Nincs jelen
#8611 2009-03-08 20:28
- Marthuska
- Tag
Szia Ágica!
Örülök, hogy már gyógyulgatsz! Csak így tovább! Sok erõt, egészséget kívánok Neked!
Nincs jelen
#8612 2009-03-08 20:41
- Norby1
- Tag
Halihó
Nagyon jól éreztem magam a tegnapi talin és örülök hogy láthattalak titeket
Roor a palacsintád isteni volt és köszönöm hogy a füstmérgezés árán is megcsináltad :P
Nincs jelen
#8613 2009-03-08 21:37
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Ágica örülök, hogy jobban vagy! Erõsödj meg mielõbb, hogy köztünk lehess! D
Györgyina, csatlakozom az elõttem szólókhoz, ez az avatar sokkal, de sokkal jobb az elõzõnél! :D
"Én", vagánykodunk és aztán csodálkozunk? :D
Na ugye írtam, hogy a kedves papának baja van. Férjem rákérdezett (pedig mondtam neki, hogy hagyja) kiderült az a baja, hogy nem hívtam vissza!!!! Hogy lehet valaki ekkora népmûvészeti agyagedény? Ilyen marhaság miatt megsértõdni? Egyszer kerüljön a kezem közé, nem teszi zsebre amit kap! Ha én mindenen megsértõdnék, akkor még a megye határt se lépném át nem hogy szóba álljak vele (sajna egy faluban lakunk :P ) Miért ver engem a sors?! :(
Csajszim se tegnap se ma nem bírt magával :D A nõnapi virágokat mind szeretgette, ölelgette :D Szegény ibolya kicsit gyatrán néz ki, amit kapott :D Nem figyeltem és jó pár levéllel szegényebb lett szegény pára. Most minden virágos növényt felraktam a virágtartó tetejére, ott hátha nem éri õket bántódás. :P Habár repült már nálunk a virágtartó is. :D Egész nap énekelget, magyaráz, közben mint a szélvész rohangál fel alá. Nem bánom, hogy kidõlt mára :D
Szerkesztette: akiss (2009-03-08 21:38)
Nincs jelen
#8614 2009-03-08 22:03
- Györgyina
- Tag
Na drágáim! Végre Capitány kivakarta nekem azt a csúf avatart, amit én küldtem Neki és csinált egy szép képet rólam. Na erre: jön Luci, mint szexbomba, jönnek az új szebbnél-szebb fiatal csajok.
Na aztán már elég legyen. Kéremszépen én ezzel már nem tudok lépést tartani. Legyetek már egy kicsit tekintettel rám is és rakjatok egy picivel csúnyább képet magatokról. Köszi.
Nincs jelen
#8615 2009-03-08 23:19
- sziszi32
- Tag
Györgyikém: azt nem tennéd a kirakatba, ha tõlem pocsék énemet kapnád avatarként. Két hétig nem aludnál tõle, olyan ronda tudok lenni! :P
Ágica! Nagyon jó, hogy itt vagy végre! Most biztosan úgy érzed, mintha minimum egy bevásárlószatyor lógna rajtad. Szerintem, ha jobban leszel egy picit, akkor próbáld fel az egyik farmerod egy normál, laza pólóval, és meglátod, hogy szinte semmi nem látszik. A kardigán is jótékonyan takar, vagy, mivel jön a tavasz, a zakó, ruha, szoknya, mind-mind segit... persze, csipõgatyó meg szûk top kicsit neccesebb, de egyik leszboszi szerelmem mikor nálunk volt vendégségben, olyan, de olyan szûk pólóban és nadrágban volt, és ABSZOLÚT semmit nem lehetett észrevenni!!! Nem hazudok, hidd el. Ha szerelmem engedélyezi, majd képet is küldök, hogy lásd, hogy tényleg igy van. :D
Akiss: gondolom, a pici lányod eme akciójáról nincs fényképes dokumentáció... :(
Após "számlájára": tudod, mindig ismételgesd magadban: nem vagyok felelõs a más hülyeségéért, elrontott életéért. Az enyém is túlérzékenykedik, ma is olyat beszólt a telefonban... én meg vigyorogva témát váltottam, és nem reagáltam arra az ökörségre, amit mondott. Egyszerûen nem vagyok hajlandó belemenni egy ilyen energiavámpir, önzõ ember játékába, hiszen végsõ soron az a célja, hogy mindig, mindenki csak õvele foglalkozzon. :)
Ja, szépen tudsz káromkodni. :D :D :D :D
Nincs jelen
#8616 2009-03-09 06:17
- Lisa
- Tag
Sziasztok Mindenki!
Elsõ gondolat Ágica örülök, hogy eltávon lehettél és minnél hamarabb véglegesen menj haza!!!!!
Vége a hétvégének :( DE elmondhatom, hogy nagyon de nagyon jól telt itthon nyugisan :D meg picit szerelõsen gépéletbe lehelés :D
Minitalisok, tök jó, hogy jól éreztétek magatokat :D :D :D tiszta jó élménybeszámoló!!!!
Luci: tipegõ miatt nem kell irigykedned, amit megígértem azt megígértem hidd el, teljesítésem és megfelelési képességem,lehetõségeim határát súrolom lassan DE AKKOR IS :D :D :D
Oké tudod mit lehet hogy tényleg a pincében kötnél ki Szisziéknél, de egy picit pótolhatok helyetted? :D
Nem tudom mit csinálok még rosszul de a Te vatarodat még nemlátom :(
Roor: azt a palacsintát remélem én is majd megkóstolhatom :D annyi jót hallok róla!!! MUSZÁLY!!! :D :D :D
Nem tudom, hogy mikor volt tavaly Húsvét de azt hiszem lassan egy éve hogy...Pólus meg mi egymás....
Nelly: Neked meg külön örülök, hogy egybõl a sûrûjébe veted Magad a nagy Pesten :D így bizti jobb, nem tök egyedül , nem csak rokonok hanem egybõl barátok is :D
Zsenikém: látom megkaptad a palacsintát :D
Györgyina: hogy a talisoknál maradjak az én szerény magam gyerekes nyelvén k...a jó az avtarod, bár már csicseregték a madarak, hogy ami fenn van avatar az nem az igazi ám.
Sziszi: háááát Roor nem túloz, de csak egy rövid gondolat "Ha nem lennél, ki kéne találni!" :D :D :D
Kitti: akkor üdvözlet Néked Te egy újabb Roor növendékk "kajás" :D olvastalak a suli meg a medrolod idõszak miatt tojd le õket oszt jó :D én is pont akkor estem bele a crohn csabdába amikor is a "legértelmesebben" tudtakl hozzá állni a társak...de az jó, hogy nem állsz tök negatívan a dolgokhoz.
Akiss: a kiscsaj egy energia bomba!!!! Tuti!!!
Vicaa: sajnálom, hogy így alakult, de majd lesz pótlás...Annánk jobbulást!!!
Judy: ne csesz ki Magaddal!!! dögrovásodnak vége??? Remélem azért ma reggelre már picit jobb, no nem az izületek, de legalább a tepertõ?
Én : látom igenaktív vagy és jársz ide....:)
Ánya: Te hogy smint vagy? Magadról nem írtál "túl" sokat. :D :D :D
Nos a tobbi személyke!!!
Arpapa: no hova tûntél megint el? Üzenem Neked, hogy KÉT fokkal jobb :( :)
Zolcsi, Zotyesz: betett a névnap? Zotyesz kellõen, illõen megünnepelted? :D :D :D
Egyébként én jól vagyok nagyon köszönöm szépen, jó volt olvasni Titeket!
Szép hetet Lisa
Nincs jelen
#8617 2009-03-09 07:47
- sziszi32
- Tag
sziasztok, nem látom a legujabb hsz-eket, a legutolsó, ami bejön, az a februári dolog. De attól még: jó reggelt mindenkinek! :D
Nincs jelen
#8618 2009-03-09 08:13
- Györgyina
- Tag
szép jóregelt Mindenkinek. Legyen derüs és szép napotok.
Ágica, már nem sok lehet hátra a kórházban, várunk de nagyon. Jó egészséget és sörörj haza, ahogy lehet.
Sziszikém: Te voltál az elsõ, akinek az édes mosolya az avatarodon feltünt. Banya Te nem lehetsz ilyen képpel és szívvel és humorral. Édesem, ezt már elcs....ed. És Neked még ott van Danikincs, Tudud, Danikincs Baráti Kör. Szóval nincs esélyed, bármilyen képet raksz fel.
akiss: a rokonok vannak, a barátokat meg választjuk. Tudom ezt könnyû mondani, de ez az önvédelem alapja. Te elsõsorban Édesanya és feleség vagy, csak azután vagy meny. Na errõl ennyit. Beácskának cupp meg pusz.
Vicca: remélem Annababa már jobban van. És talán el tudsz menni az orvoshoz. Nagyon sajnálom, hogy ilyen messez vagyunk egymástól, mert nekem pont egy ilyen szépeséges, aranyos kilányt irt fel az orvos.
Tipegõ-topogó Lisa: hát igen a mosónõ képem Aiolosz jóvoltából lekerült, de az is én voltam csak egy amatõr képen. Ami most van az pedig Capitány pozitiv elfogultsága velem szemben. Kicsit jobbra sikerült az eredtinél, de "az ilyen lehetnék" kategóriába még belefér. Köszi.
Talisok: szervezem már ma az áprilisi talik Budapesten. Ha sikerül akkor itt MINDKIT ÉRTESITEK. A helység a gond, ahol a mi népes bandánk elfér, de hajtok ezerrel.
Na mennem kell, mert a fõkönöm, Marcuska-kutyuska be.
Minden itt nem emlitett személyt cuppolok és pusszantok.
Nincs jelen
#8619 2009-03-09 08:33
- sziszi32
- Tag
nnna, most már látok minden hsz-t :D :D :D
Tipegõ: el sem hiszem, hogy most van a hete a mi kis talinknak... :D :D :D Annyira örülök, hogy jöttök!! Ja, hogy Luci avatarát nem látod: akkor elmondom, hogy egy szeszkis hátat látni, és egy határozottan felismerhetõ luciferi mosoly, az egész azzal a feelinggel, hogy itt valami nagy buliban kapták le (mármint fényképezõgéppel) ezt a nõszemélységet! :D :D
Én ma megyek segiteni a zuramnak a cégébe, anyósom vigyáz Danira. Remélem, vigyáz, és nem takarit. Mert akkor kampec neki. :D :D :D :D
Judy, és minden fõnököt elszenvedõ kicsi lény: remélem, ma jó lesz a napod, és trinity lesz a legfõbb gondod. :D
Györgyina: Marcuska sz-ros popojára pussz, e-mailodat hiányolom. :)
ui.: a ti pozitiv hatásotokra lettem ilyen "bohóc" :) Szóval, tényleg ti "találtatok ki". :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-09 08:35)
Nincs jelen
#8620 2009-03-09 09:36
- Ánya
- Tag
Ágica!
Köszi, hogy ilyen nehéz testhelyzetben is írtál nekünki. :) :D
A ruházkodást az elején még elképzelni is nehéz, szerintem a seb miatt, de menni fog. Csinosan, nõiesen, ha már begyógyult, aminek be kell gyógyulnia. Jobbulást!!!
Lisa!
Köszönöm érdeklõdésedet. Tényleg elfelejtettem magamról írni. Jól vagyok, dolgozni járok, meg itthon regenerálódok. Voltam az Operában pénteken, nem volt gond. Nagyon jól éreztem magam, jó volt a darab, jók az énekesek, jó a társaság, akivel megyek. Mondjuk rápihentem, de akkor is péntek este!!
Szombaton el tudtam menni úszni is, a hétvégén sütöttem-fõztem, vendégül láttam két gyerekemet meg egy meny-jelöltet. Most kezdõdik a munka, fogorvossal a legelején. Sajnos a fogorvos most hetekig lesz, mert hídépítés folyik a számban. De a mosolyom kárpótolni fog, remélem. Szóval jól vagyok és lassan visszatér az életem a normál kerékvágásba. A sztómás topikba írtam és ismét eszembe jutott, mennyit segítettél, segítettek a fórumosok nekem!! :) :D
Ezer hála, Linusnak és Giginek, akik meglátogattak, meg Kukackonzervnek, meg persze a sok sms és hsz és egyebek.... Nem is tudom elmondani milyen jól esik, hogy vagytok nekem!!!
Na, kicsit el is érzékenyültem.
Nincs jelen
#8621 2009-03-09 10:47
- Nelly
- Tag
Hejhó!!
Most már én is kaparok valamit,de egyszerûen a modern technikákat még meg kell szoknom..:D(nem szeretem a laptopot)hiába már öregszem és az új dolgokat nehezen fogadom el :)
Na tali nagyon jó volt :)
palacsinta isteni :)Roor hálás köszönet érte.
Manó nagyon örülök,hogy megismerhettelek nagyon kedves és aranyos vagy és tök jó fej a csajoddal ez külön tetszett :)
Nem akarok itt külön felsorolni mindenkit a lényeg hogy jól éreztem magam és bármikor ha idõm úgy engedi szívesen csatlakozom :)
Norbynak külön köszönet,hogy nem hagyta,hogy eltévedjek :P
Most pedig össze kell kapnom magam,mert ma én fõzök.és délután meg dolgom van és még el is kell találnom oda :)
Röviden ennyi..
Pusssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzz
Nincs jelen
#8622 2009-03-09 13:13
- Dusy
- Tag
sziasztok szép napot nektek
Nincs jelen
#8623 2009-03-09 14:03
- Szimi
- Tag
Sziasztok!!Sziszike én csak pusztán viccbõl írtam ezt a hiányosdi dolgot...:)
Gyögyinya , milyen jól nézel ki ezen a képen...:),na ha Laci meglát tuti belédszeret:D
Pussz nektek..
Nincs jelen
#8624 2009-03-09 14:05
- Györgyina
- Tag
Drága kincsem! Neked is szólt, hogy banyás képet feltenni,mert igy nincs esélyem. És este BK. Várlak.
Nincs jelen
#8625 2009-03-09 14:08
- Szimi
- Tag
Este hódítunk Györgyinya:D Te Lacinál én Miklósnál:D(tuti befutók vagyunk)
Szerkesztette: Szimi (2009-03-09 14:08)
Nincs jelen
#8626 2009-03-09 15:07
- kitti60
- Tag
Sziasztok! :)
végre vége ennek a napnak is, egy kis pihenés aztán jön anya, csinál nekem lecsos nokit és eszek ezerrel:D Hagy hizzon a fejem:D:) AMugy már azt mnondják hogy aranyos hogy ilyen pufi, tetszik nekik a mosolyom:D de ma már egy Medrolt vettem be...majdcsak helyreáll a pofim:D Jólenne minnél hamarabb mert Lucinak megigértem hogy a következõ bulin ott leszek:D
Ja és kaptam egy ötöst matekból, szinuszok hajráá :P Ugy örülök:D:D:D
Puszilok Mindenkit!
Nincs jelen
#8627 2009-03-09 17:04
- Lisa
- Tag
Sziasztok, no ki merre van?
Én it vagyok :D :D :D :D vagy sok a duma :D :D :D
Ánya: örülök, hogy ennyire visszarázódtál nem semmi ügyes vagy és igen van ám sok jó emlék is, a segítés ügyben nálam is elhiheted :D
Úszni meg Opera ...csupa fincsi dolog :D
Kitti: no ne hogy már nekünk is ígérd meg hogy ott lesz a következõ talin :D tudom ez Luci kiváltsága hogy ígéreteket gyûjtsön :D no de... :D
JAJ GRATULÁLOK a matekhoz...nekem az száz ötösnek felérni ailyen hülye vagyok a matekhoz...no nem is az én szakterületem azt hagyom inkább a csudi mérnökökre :D
Luci : Hol vagy?????? a még fontosabb!!!: Hogy vagy????
Én a mai nap csak tanultam, úgy gondltam jutott elég jó dolog hétvégére meg most is fog jutni éppen ezért tanulni is muszály mert lesz ki számon kérje tõlem...ugye????
No jó befejeztem... :D
Szerkesztette: Lisa (2009-03-09 17:05)
Nincs jelen
#8628 2009-03-09 17:27
- kitti60
- Tag
Lisa! Neked is és mindekinek megigérem:D:):)
Sok sikert a tanuláshoz, csak ügyesen:)
Nincs jelen
#8629 2009-03-09 17:48
- nori
- Tag
Sziasztok ti kis ügyesek,
valaki sulizik,tanulgat,valaki melózik..szép,szép..gratula hozzá,ügyesek vagytok!:)
Györgyina,te nagyon vagyis túl szerény vagy..hát dögös ez a vörös..szerintem is Ányával egyetemben remekül néztek ki!Nem írom azt a lóságot,hogy "korodhoz képest" mert szerintem minden korban megvan a szépsége egy nõnek,ha tudja viselni a nõiességét,nem parádézik,nem visz semmit túlzásba.
Luci meg a 3 szülés után is olyan mint egy tinilány..a kiscsajával (lányával) együtt lazán elmehetne bulizni és "eladhatná magát",hogy szingli egyetemista:) Jaj,de nem akarlak drága Luci semmire rábeszélni,van neked egy piszok jó párod,a GYULA,maradj te csak vele,mint eddig is:):):)
Nálam totális kipurcanás van,ma is megmozgatott de becsületesen a tornász,szinte fáj olyan izomlázam lett,de dícsér,szépen haladok.Ha szépen alakulnak a hízásom és az izmaim,a gyógytorna után lassan áttérnünk néhány pilates gyakorlatra a fittball-labdával..nagyon kis lelkiismeretes lány,örülök,hogy õ foglalkozik velem,sikerült rátalálnom! :)
Holnap megyek vérvételre,jó eredményekre számítok,imádkozzatok,hogy sikerüljön anyunak egy másik munkahelyre átmennie,holnap lesz egy ismerõssel a megdumálás..jaj de jó lenne,még ha nem is lenne több pénz,de nyugodtabb környezetben sokkal jobb dolgozni,ti is tudjátok.Nagyon szorítok neki,imádkozok esténként!
Irigylem a talisokat,gondoljatok ránk is akik nem leszünk ott:):) Jó szórakozást!!!!
Mit néztél Ánya az Operában? Az is egy külön élmény,még soha nem voltam,az opera nem vonz mint mûfaj de elmennék,lehet,hogy megszeretném..ugye úgysem tudom hogy szeretem-e ha még soha nem próbáltam:)
Kitti,
leszarom bogyó AZONNAL,amint elkezdenek cikizni az arcod miatt,a tudatlanokra nem lehet haragudni,butaságból beszélnek így..ha ismernék a részleteket behúznák fülüket-farkukat.
Üdv mindenkinek,szép napot!
Nincs jelen
#8630 2009-03-09 17:51
- aiolosz
- Tag
kitti60 írta:
"..Szia mindenkinek!
Betoppantam ide is, jöttem "rosszalkodni" :D
Annyira jó ez a fórum, imádom olvasgatni..látszik, most infó órán vagyok...:D már el is kezdtem a rosszalkodást:D..."
Gratulalok Kitti, olyan flottul mutatkoztal be itt, ezen az oldalon :) bar mondjuk egy zenes, filmes oldal jobb lett volna...de ez nem rajtunk mulott.
Bemutatkoztal a"Ki-kicsoda"-ba, pity_puty avartar mar fent is volt es mar jottel is ide rosszalkodni...peldaerteku :D
Maximalis szimpatiam a Tied... az en segitsegemre barmikor szamithatsz.
Nincs jelen
#8631 2009-03-09 17:59
- kitti60
- Tag
Teljesen igazad van Nóri!:):):) Elõkapom a leszarom bogyókat ha butaságokat beszélnek:D...Õk nem tudják hogy nekem milyen rossz..és miken mentem keresztül! És van sok más ember aki elfogad most ilyennek és ettõl függetlenül is szeret!:):) Mi lenne velem nélkületek?!:O Biztos a sors akarta hogy idetaláljak erre az oldalra:D
Köszönöm:) Puszi:) És szurkolok hogy jó eredmények legyenek nálad és anyukádnak is sikerüljön a munkahely!!!:)
Nincs jelen
#8632 2009-03-09 18:06
- kitti60
- Tag
Kedves Aiolosz!:)
Köszönöm:) Azt hittem ennél piros pozsgásabb már nem lehet a puffancs pofim:D De ilyen dicsérettõl vörös rózsa leszek:D:D
Az volt a célom hogy minnél hamarabb beilleszkedjek és sok dolgot megtudjatok rólam:) Bár én sem gondoltam hogy egy ilyen oldalon fogok új embereket megismerni, de egyáltalán nem bánom:)
Szeretek itt lenni veletek:)
Nincs jelen
#8633 2009-03-09 18:18
- én
- Tag
Hali kitti60!
Gratula a matekhoz, ezért irigyellek is. Ugyanis (de ezt csak suttogom): én mindig gyengélkedtem matekból! Ez van sajnos. A reál dolgok nem az én mûfajom.
A medrol arccal pedig ne foglalkozz. Ha kell szedni, akkor kell. Inkább azt, mint drogot! Bár inkább egyiket sem, de ha a medrol a gyógyulásodat hozza, akkr muszáj. A társaid pedig egy darabig csodálkoznak, de tudod: minden csoda 3 napig tart!
Na jól van megyek zsömit sütni, nem osztom tovább az észt!
Judy! Te szegedi vagy debreceni IBD klubtag vagy?
Még egy kérdés: hova lett roor és Luci?
Szép estét minden kedves résztvevõnek!
Nincs jelen
#8634 2009-03-09 18:30
- Pilli
- Tag
Sziasztok!
Húha mennyi mindent kellett végigolvasnom. Elkapott egy lázas kis vírusfertõzés, úgyhogy a gép közelébe sem jöttem az utóbbi napokban. Jelentem, ÉHENHALOK!!!!!!! Ma voltam benn dokibácsinál és kaptam cuki hashajtót és egy csomó tápszert, amit nem vagyok képes meginni. És szerdáig ez még így lesz. De kemény vagyok!!!!
Minitalisok, örülök, hogy jól éreztétek magatokat és sajnálom, hogy kimaradtam belõle, fõleg ha most a palacsintára gondolok :( Éhes vagyok, éhes vagyok éhes vagyok :(
Györgyina képét én sem látom :( De azért el tudom képzelni, hogy milyen jól nézhetsz ki, egyáltalán nem vagy banya!!!!! A banyák nem kedvesek. Egyáltalán nem.
Sziszi: Ha te nem lennél, téged tényleg ki kéne találni. Hihetetlen jó humorod van és jó stílusod, nagyon jól szórakozom az írásaidon. Köszi:)
Ánya: le a kalappal!!! Úgy örülök, hogy már ilyen jól vagy!!! Nekem is ez ad erõt!
Ágica tök jó, hogy tudtál hírt adni magadról és hogy jól viseled a fájdalmat és a nehéz napokat. Ennél már csak csak csak jobb lesz!!!!! Kitartás!
Kitti: hihetetlen csaj vagy te is! Matekból ötös??????? Sosem kaptam még ötöst matekból :) Látszik, hogy bölcsész lettem :P
Nori: drukkolok anyukádnak!!!!!
Akiss: ez már tényleg vicces, leszarombogyó ezerrel!!!!
Aiolosz írhatnál magadról is egy kicsit, hogy vagy???
A Zoltánoknak utólag is nagyonboldog névnapot!!!!
Lisám: várom az e-mailed és örömmel olvastam, hogy jól vagy, jobban vagy!!!!
Mindenkinek nagyon angyon sok puszi elmegyek lefekszem, hátha akkor nem halok éhen :(:(
Szerkesztette: Pilli (2009-03-09 18:30)
Nincs jelen
#8635 2009-03-09 19:40
- aiolosz
- Tag
Pilli írta:
"..Aiolosz írhatnál magadról is egy kicsit, hogy vagy???..."
Igen, lelkiismeretfurdalasom is van Veled szemben :( Igerem, osszeszedem magam es irok Neked, de hidd el, sokat gondoltam Rad...
:-*
Nincs jelen
#8636 2009-03-09 19:47
- nori
- Tag
Pilli,
milyen tápot iszol?
Próbáld ki a Nutridrink YOGHURT MÁLNA és YOGHURT CITROM ízt,nekem ez emlékeztez a gyümölcsjoghurtra,sûrûbbek mint a vanília,csoki,egyebek..ha akarod küldök párat postán,hogy megkóstolold??Nagyon szívesen.. :) Csak küldj egy címet privátban.
A többi íztõl már nekem is csömöröm van,mert túl émelytõek,én inkább vagyok "sós" mint "édes" szájú..lehet azért meg a mennyiségtõl amit meg kellett már innom:(
Kitti,
Kapitányunkat komolyan veheted,nagyon pártolja kis csapatunkat,nagyon segítõkész vlt mint akármilyen kis butasággal kerestem meg.. Jó fej a fickó,na :)
Hova lettek a csajok..??? =D Sziszi,Luci,Roor,Akiss,Nita,Vica drága..???? Halljunk rólatok is:)
Puszi,írok most készülök pihenni,reggel korán kell kelni! Jó éjt!
Nincs jelen
#8637 2009-03-09 20:00
- Móni78
- Tag
nori!
Nekem is tápszert akarnak felírni, de én ellenkezdtem "mert én eszek".
Próbáltam már ásványi anyag pótlásnak de ihatalan volt és hányinger keltõ.
Ezt viszont nem ismerem (Yoghurt-málna, Yoghurt-citrom) és jól hangzik amit írtál. Én is inkább a savanyúbb és sós dolgokat kedvelem( az édes csak a csokoládéban néha).
Nincs jelen
#8638 2009-03-09 20:09
- Lisa
- Tag
Sziasztok, igen ám Kedves Aiolosz de nem csak Pilli kíváncsi arra hogy hogy vagy!!!
Írhatnál ide is :( mert nagyon érdekelne! Legutóbbi INR meg hasonló? Már leálltál a syncumarról, valószínû, hogy írod majd hogy járjak utána :( de ...légyszike, mindig is mondtad, hogy ha ennyi lányka kér :D :D :D szépen :D :D :D
Pilli: köszönöm jól esett nagyon és igyekszem...igyekszem . Amúgy meg megvagyok.
Ez tök jó én is ezt írtam Sziszire, látom egy véleményen vagyunk :D :D :D ...ki kéne találni :D :D :D
Szerkesztette: Lisa (2009-03-09 20:11)
Nincs jelen
#8639 2009-03-09 20:10
- kitti60
- Tag
Jajj Ti!:) Annyira nem vagyok én ügyes:P Sokat tanultam érte, és segitettek is hogy megértsem:) Növelitek itt az egómat:D
De tényleg eltûntek Luciék?!!! hahó csajok...Gyertek!:D
Na megyek vacsorázni, aztán én is pihengetek.
Mindenkinek szép álmokat!:)
Nincs jelen
#8640 2009-03-09 20:15
- Lisa
- Tag
Luci és ...azonnnal JELENTKEZNI!!!! :D :D :D
Elkezdtem aggódni! Mire megy így a rosszalkodók falva??? Ki fogja végig olvasni ezt a sok mindent??
Sok puszi Jó éjt!
Nita: neked külön puszi, jelentkezés ha tudsz? :D
Nincs jelen
#8641 2009-03-09 20:21
- sziszi32
- Tag
Itt vagyok én is, Norikám, csak éppen... rohadt hosszú volt a hétvége, ma pedig a zuram kinyuvasztott a cégben. Ennek eredményeképpen már délután ötkor kidõltem. Most ébredtem egy kis internetezés céljából, de nagyon fáradt vagyok még mindig. A zapja valahogy elérte a fiamnál, hogy már!!! negyed nyolckor elaludt. Igy szabad estém volna vele, de egyszerûen nem tudom, mi van velem, csak aludnék, meg aludnék. Az e-mailjeimre lesz azért idõm, ne féljetek.
Kitti: biztosan nem könnyû úgy élni a veled egykorúak közt, hogy nem is tudják, miért nézel ki "úgy". Nagyon nehéz "másnak" lenni, és bizony, a gimiben gyakran túl gonoszok a népek, aki egy picit is kilóg a sorból, azt nagyon is megbámulják (vagy még rosszabb). Ha segít egy gondolat: talán most nem hiszed el, de a gimis társaid 90%-át életed hátralevõ részében nem is fogod többé látni, azok maradnak meg a közeledben, akik igazán számítanak. Gondolj arra is, hogy mindenkinek megvan a saját komplexusa, amivel küzd, lehet, hogy éppen azok, akik nem tudnak megbékélni a kinézeteddel, otthon órákat töltenek azzal, hogy a nagy fülükkel, ritka hajukkal, rossz fogukkal, vagy egyéb testi bajukkal foglalkoznak, és iszonyú rondának tartják magukat. Aztán a suliban meg nekiállnak valakit cikizni, nehogy már õk legyenek már a köznevetség tárgyai. :D :D :D
Roorfelség, Luciudavrhölgy, remélem, távollétetek oka valami gyönyörû leszboszi élmény. :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-09 20:21)
Nincs jelen
#8642 2009-03-09 20:32
- aiolosz
- Tag
Lisa írta:
"...Sziasztok, igen ám Kedves Aiolosz de nem csak Pilli kíváncsi arra hogy hogy vagy!!!
Írhatnál ide is :( mert nagyon érdekelne! Legutóbbi INR meg hasonló? Már leálltál a syncumarról, valószínû, hogy írod majd hogy járjak utána :( de ...légyszike, mindig is mondtad, hogy ha ennyi lányka kér :D :D :D szépen :D :D :D...."
Igazad van Lisa, de tudod itt nem szoktam untatni a tarsasagot ezzel....na jo, le vagyok veve a labamrol ;) meg mindig 5 mg a napi dozis es mar aktualis egy ultrahangos vizsgalat, hogy mi a helyzet a erpalyakkal.... hat ez az, itt van egy csomo klassz csinos lany....meg szerencse, hogy a virgacsom erpalyaival van a gond :D ...lennek csak 35 evvel fiatalabb :)
Nincs jelen
#8643 2009-03-09 21:50
- judy1981
- Tag
Hali:
Sziszi: Én? Elõítélettel teli? Na jó, de csak indokolt esetben :D
Kitti: ennyi idõsen én is kaptam higedet meleget, és lenéztek, belém rúgtak, beszóltak. És iszonyat rosszul esett. Amúgy sem vagyok egy Matyó hímzés, na de medrollal... A haveroktól vagy elfogadod, vagy figyelmen kívül hagyod, vagy rendezel egy komolynak látszó megsértõdést. De semmiképpen sem szabad rágódni miatta!!! Gratula az ötöshöz.
Én: így jár, aki henceg a tejfölös ubisalival :D
Móni: Én is eszem rendesen, de tápszer nélkül nem hízok. Még kell egy 5-ös.
Nelly: azért a laptopot ne bántsd :D De én sem szeretem. Hmmm. Tényleg öregszünk?
Leszboszik: merre vagytok???
Pilli: Te Vica babérjaira pályázol? Régebben neki volt szokása gyüjtögetni minden nyavaját.
Vica: Te is csönben vagy.
Akiss: após majd kinövi. Azért nem semmi egy férfitõl ilyen nyûgösnek lenni...
Jelentem az ujjaim úgy ahogy rendbe jöttek, amint billentyûzetet láttak. Lehet az volt a gond, hogy pénteken nem dolgoztam, szombaton sem gépeltem? A pocim viszont még fáj :( Már bevetettem a görcsoldót is.
Nincs jelen
#8644 2009-03-09 23:38
- arpapa
- Tag
sziasztok!
Lisa örülök hogy "2 fokkal" jobb :)
gyengélkedõknek jobbulást kívánok!
pá
Nincs jelen
#8645 2009-03-10 08:57
- Szimi
- Tag
Sziasztok!Lucival mi van??merre van??
Nincs jelen
#8646 2009-03-10 09:30
- sziszi32
- Tag
Jó "reggelt"! Nálatok is ilyen szépen süt a nap? :D
Luci??
Nincs jelen
#8647 2009-03-10 10:52
- Lisa
- Tag
Sziasztok,
Aiolosz: köszönöm megtisztelõ válaszod! Jó hogy írsz itt nagyon. 5mg. nos nekem a 4 mg. állnadósult és tök jó az INR hála. Amúgy meg az ultrahang hátha mutatja már hopgy beágyazódott vagy felszívódott, én legalábbis reménykedek benne, hogy minnél hamarabb VÉGLEG abba tudd hagyni , bár Téged a táncban nem akadályoz ahogyan láttam októberben :D :D :D és várom hogy a nyári bükkszenti talin hogy fogod ropni :D
Ááááá tudom én hogy szerencse hogy "csak" a virgácsaiddal van gond, és másik egyetlen egy virgáccsal nem :D :D :D húúú bocsánat hogy ilyen ...vagyok :D :D :D de tudod mennyire bírlak :D :D :D
Tényleg Skacok tudom, hogy lesz még pesti tali elõtte de a bükkszenti kb. minimum 4 napos lenne így legalább egy hónapot jó volna kinézni, hogy kinek mikor jó.
Inkább július vagy augusztus?
Megyek angolra, most még leckét csinálok aztán bennmaradok Miskolcon. Ezért nem leszek...ja és pizzat rendeltem! :D
Arpapa: Hogy vagy? Tudom, hogy nyilvánosan nem illik ilyet kérdezni de elég egy igen vagy nem...pályázat??? Mert a szurkolás ment legalább eredményt tudjak!
Puszi Nektek, vigyázz (terebes) jövök :D
Roor és Luci most már Ti csacsogjatok és kész!
Nincs jelen
#8648 2009-03-10 11:28
- Marthuska
- Tag
Szia Györgyina!
Küldtem Neked e-mailt.
Puszi!
Nincs jelen
#8649 2009-03-10 12:26
- kitti60
- Tag
Sziszi, Judy! Köszönöm szépen a biztatást!:) Egy kis lelket öntöttetek belém, már sokkal jobban érzem magam:) Csak meleg van ebben a gépteremben:D Azt hiszem mostmár kezdik elfogadni, hogy ilyen vagyok...vagyis inkább megszokták! De tényleg pont olyanok mondják akik tükörbe nézhetnének néha. Akik meg szeretnek azok igyis elfogadnak és tõlük azt hallom hogy sokkal aranyosabb vagyok így. Persze szerintem nem igy van, nekem nagyon furcsa még mindig de bizom benne hogyha elhagyom a medrolt akkor a régi arcomat visszakapom:D És még a kórházban megfogadtam, ha vége ennek az egésznek és kiderül mi a bajom, megyek bulizni és elfelejtem ezt az egészet. Hát tényleg ezt fogom tenni, és késõbb egy jót röhögünk az egészen:D A sok tudatlan meg hagy beszéljen és gondoljon bármit, Én és Ti:) meg a barátaim tudják hogy mi van..õk meg legyenek maguknak és gondoljanak amit akarnak! Lehet hogy ki se bírták volna azt amit én..!!
Na mennem kell, csengettek! Igazán köszönöm nektek a lelkesítõ szavakat!:):):)
Sok puszi Nektek!:):) További szép napot!:)
Nincs jelen
#8650 2009-03-10 13:25
- sziszi32
- Tag
Lisa, a nagy hallgatásodat látva, már kezdtem megijedni, hogy akkor most mégse... örülök, hogy még érvényes a terv.
Captain virgácsát pedig ne bántsuk, hiszen a párja tudja a legjobban, hogy virgács-e már csak, vagy virágzó rózsafa! :D :D :D
Nincs jelen