#8651 2009-03-10 19:03
- sziszi32
- Tag
- Regisztrálva: 1970-01-01
- Írások: 0
Re: Roor rosszalkodásai
Na, sehol senki?
Akkor irok magamnak. Hogy telt sziszikém a napod?
Óhhh, kösz, hogy megkérdezted... (pirul) csodálatosan... egész nap arra vágytam, hogy a fórumra este beesve lássak egy csomóságos hsz-t, amelyek feldobják a hangulatomat.
És??
Hüe vagy? Nem látod, hogy SENKI nem irt nekem?????
Nincs jelen
#8652 2009-03-10 19:05
- roor
- Tag
Halika!
SZISZI:
EZT ITT NEKED ÍROM!:D:D:D:D:D:D
pá
Nincs jelen
#8653 2009-03-10 21:04
- judy1981
- Tag
Hali!
ujjaim karbantartása végett jelentkezem :D
kitti: emlékszem, hogy (sajnos) milyen kegyetlenek tudnak lenni az emberek ebben a korban. Lehet nem szép dolog, de vígasztal, hogy azok az emberek, akik annak idején gúnyoltak, beszóltak, nem értek el annyi mindent, mint én. Bár semmi vagyonom nincs, amit be lehetne vallani egy vagyon-nyilatkozatban, de van sok más, ami nekik nincs. Nem irígylem az életüket. (Bár kevesekét irígylem, de õk nem anyagiakban gazdag emberek.)
Luci!!!!!!
Sziszi: jó, hogy szóba állsz magaddal. :D Én is szoktam olykor. De akkor csak dícséret szava hagyhatja el a számat :D
Nincs jelen
#8654 2009-03-10 21:23
- sziszi32
- Tag
Már egy kicsit jobb, hogy azért nem csak én irok ide magamnak. :D
Judy, én is roppantul szeretem magamat, de ide kifejezetten azért jövök, hogy másokat is lássak (és igy újfent örülhessek önnön tökéletességemnek) :D
Az is nagyon "ott" van, amit azokról az emberekrõl írtál, akik a "menõk", nagyszájúak a középsuliban... a mi osztályunk "szépei", menõi a következõket mûvelik most: az egyik bekerült szokásos protekciójával a jogi egyetemre, nyolc év után a harmadik (!!!) évfolyamból kibukott, most otthon él anyucival, és szerelmes a kutyájába (már 15 évesen tudta, és tapasztalta, mit csinálnak a fiúk a lányokkal... most meg rá se vakkantanak a pasik).
A másik, rögtön munkát kapott egy biztosítónál ("helybõl" irodában), az nálunk nagyon jó fizetést jelent, volt pasija, akire minden pénzét ráköltötte, egyébként gimiben stilusban õ volt az etalon (akkoriban divatos volt sharon stone-ra hasonlitani, és õ pont ezt a stilust képviselte). Most se gyereke, se férje, semmije, egyedül van, becsõdölt, bár még mindig szép, csak valahogy... túl hamar élt meg minden "jót".
A menõnek tartott, apuci pénzébõl nagyszájú fiúkról is kiderült, hogy apuka pénze nélkül munkanélküliek... és hadd ne folytassam a sort.
Furi volt látni, amikor most, 14 év (te jó ég!!!, kimondani is sok) után összefutottam párral közülök, és ritka kivételnek számitok a "normális" életemmel... :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-10 21:28)
Nincs jelen
#8655 2009-03-10 21:43
- zolcsi
- Tag
Kedves sziszi!
Ezt le kell írnom de ne vedd magadra csak poén lesz.:D.:D.:D
Gyerek voltam játszottam a szobában és beszéltem a játékaimhoz.Bejött apám és azt kérdezte:
-Fiam te mindenféle "hülyével" szóba állsz?:D
Tényleg csak vicc volt.
Jó éjt!
Szerkesztette: zolcsi (2009-03-10 21:56)
Nincs jelen
#8656 2009-03-10 22:18
- Nita
- Tag
Én is szóba állok magammal itt kicsit :D
Olvastalak titeket jelentem, de mára ennyi telt tõlem! :) Írjatok már na!!
Nincs jelen
#8657 2009-03-10 23:28
- judy1981
- Tag
Sziszi: nem az a lényeg, kinek mije van, hanem az, hogy miben méri ömnagát. Nekem sincs férjem, gyerekem, mégsem érzem magam vesztesnek. A kritizálóimnak van gyereke, de férje már nincs, se használható végzettségük, amivel tudnának kezdeni valamit. Vagy van férje, de semmibe nem veszi. Voltak 'barátaim' akiknél presztízs kérdés volt, hogy van valakinek kapcsolata, vagy nincs. Olykor ki is zártak a klikkbõl. De mint mondtam, voltak. Akkor bántott, de megtanultam a saját mércémmel mérni magam.
És nem modndom, hogy marha elégedett vagyok az életemmel, de lehetne rosszabb is.
Tudod? Nekem még van lábam.
Szerkesztette: judy1981 (2009-03-10 23:28)
Nincs jelen
#8658 2009-03-10 23:28
- sziszi32
- Tag
Zolcsi: ez nagyon aranyos volt, egyáltalán nem sértõdtem meg... :D :D :D
Nita: :D
Jó éjt!
Tudom, hogy unalmas megkérdezni, de: Luci, Lisa, többiek??????
Judy: én nem beszólni akartam a "se férje, se gyereke" mondattal, bocs, ha magadra vetted. Még jó, hogy nem jártunk egy suliba :D :D Arra utaltam, hogy akik akkor nagyon is menõk, meg mindenek voltak, és úgy tûnt, hogy a sors kegyesebb velük, mint másokkal, amikor arra került a sor, hogy saját maguk bizonyítsanak, akkor semmire se voltak képesek. Nem is neked irtam ezt egyébként, hanem Kittinek, hogy lássa, nem kell megijednie azoktól, akik bántják.
A gyerekemért, azaz azért, hogy egyáltalán megfoganjon, sokat kellett küzdenem. Mint láthatod, én sem a huszas éveimben szültem, ezért én aztán tudom, mi az, ha valakinek se ez, se az nem jön sokáig össze. Hadd ne mondjam, hogy elég sokáig topogtam egy helyben, mire 27 éves koromban lassan beindult az életem. Az "övék" akkor javában zajlott, minden közeli fõvárosban. Engem, és a hozzám hasonló "unalmas" embereket mélységesen lenézték, kispolgárinak tartották. És én akkor kezdtem lassan "élni", amikor õk már mindent kiéltek magukból...
Nem tartalak egyáltalán vesztesnek, mert TE és a fórumosok nagy része küzd azért, hogy az élete ne hulljon darabokra. :) Én azokról beszélek, akik meg sem tanultak küzdeni, mert mindig kényelmesebb volt a szülõk védelmébe kapaszkodni, és mindent megtettek azért, hogy az egészségüket két lábbal tiporják sárba.
Remélem, most már érted, hogy nem állt szándékomban bántani téged. :D :D :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-10 23:46)
Nincs jelen
#8659 2009-03-10 23:59
- Nita
- Tag
Csak jöttem kikapcsolni a gépem....és láttam írtatok ez jó :D
A téma is nagyon érdekes amit felhoztatok, és bizony csak csatlakozni tudok...sokszor éreztem már én is, hogy az emberek irigyek arra, ha saját erõdbõl szépen alakítod az életed. Azt kell mondjam sokan azt várnák el hogy beteg vagyok, hát legyek már kevesebb is náluk, de rám ez ellenkezõleg hatott....már régóta lesz@rom hogy mit gondolnak, meg mondanak ezek az ilyen ember rám...;)
Lisa! Hogy megy az angol, én is belevágtam de félek sose fogom normálisan megtanulni az a baj, hogy tipikus maximalista vagyok...szeretek valamit nagyon jól tökéletesen csinálni...vagy sehogy :( Na jó nem adom fel!!
Üdv mindenkinek és az elveszett íróknak üzenem HAHÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! :D
Nincs jelen
#8660 2009-03-11 00:03
- Nita
- Tag
Hoppá és "ma" én vagyok még az elsõ is :D Hihi :cool:
Nincs jelen
#8661 2009-03-11 06:58
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Csatlakozva a témához, én sokáig nem voltam megbékélve magammal. :( Elõször 16-18 évesen voltak "gondjaim", nem szerettem a bõrömben lenni, mert kövérnek éreztem magam. Aztán megismertem a párom õ elfogadott. Tavaly meg jött a drága barátom, csont soványra fogytam, ragyás lufi fejem lett. :( Mára barátkoztam meg a helyzettel, hogy híztam 5 kg-t, már nem állnak ki a bordáim, a fejem is kezd normálisan kinézni. :D
Egyébként amit írtál Sziszi, ez az én korosztályomnál is így van. Aki felnõtt kora küszöbén, sõt tiniként nagy lábon élt mára kiégett, megfásult ember lett.
Küzdelemrõl csak annyit: ami nem öl meg erõsebbé tesz! Néha már úgy érzem egy igazi gladiátor vagyok! :D
Csajszim igazi duracell nyuszi. Tegnap nem bírtam vele. Csináltam neki virágokat krepp papírból, most azokat hurcolja, de már oda vitte a többi élõ virághoz õket. Délután nem akart bejönni, fogócskáztunk a ház körül :D Az a jó, ha ilyen eleven, mert így tudom semmi baja nincs. Ha csendben meghúzódik valahol, akkor beteg lesz.
Luci, Vica, Györgyina! Hol vagytok? És a többiek?
Szerkesztette: akiss (2009-03-11 06:59)
Nincs jelen
#8662 2009-03-11 09:40
- Pocak
- Tag
Jó reggelt Kispajtások!
Nagy nap lesz ez a mai, ma eldõl hogy lesz-e számomra munka a továbbiakban ott ahol tavaly is dolgoztam!
Bevallom férfiasan, feszült vagyok kicsit (mint az állat)!
Na, szép napot mindenkinek!
Nincs jelen
#8663 2009-03-11 10:19
- Lisa
- Tag
Sziasztok, no azt hiszem most már tényleg rossz, és hiányzós a topic :(
No mindegy akkor én vagyok ma soron ,én beszélek majd magammal :D
Nita: én is így vagyok, ahogyan Te mondtad és amikor elmentem a tanárhoz az volt az elsõ kijelentésem, hogy én nem le akarok nyelvizsgázni angolból (azt is persze) de én angolul szeretnék megtanulni, beszélni, érteni...szóval így megyek hozzá, és így is tanulom, hogy tart ameddig tart de igazán frankón akarom megtanulni.
Csak azt mondom, hogy vágj bele, és csináld!!!! Látom már Te is betegeskedel, hogy Magadba beszélsz itten, hát igen erre vagyunk kényszerülve de nem baj tartjuk a frontot, csak már NAGYON AGGÓDOM és még egyszer ha unalmas akkor is LUCI????? ROOR??????ne már csak Sziszinek!!! Csak nem klikkesedés? :D :D :D :D :D :D :D bocsánat ezt nem hagyhattam ki. :D :D :D
No jelentem, tegnapi pizza nagyon fini lett, amikor írtam, hogy rendeltem, az azt jelenti, hogy pasektól :D amolyan bükkszenti akart lenne, csak sikerült, volt hol megsütni :D )nem a parázson) és volt rajta sajt, nem is kevés, vagyis magyarán mondván,nem olyan lett mint a bükkszenti (hála) egyáltalán :D de azt majd megcsinálja Nektek nyáron! Ja ígérem :D
Angol meg ,megy a maga lassú folyásán, de így a helyes.
Volt egy kis készülés tegnap a hétvégére... és akkor pénteken történik az invázió!
Vicaa: fáj a szívem, hogy tudom, Te itt leszel és meg nem :(
A témához szólva , én a magam részérõl mindig is egyedül voltam baráti (inkább emberi) témában, meg hogy együtt lenni, és a társakkal lenni, magányos farkas voltam mindig és vagyok is talán, de így a jó akkor talán nem érhet annyi csalódás...de azért jutott nekem is pár ember, akit tényleg érdekel, hogy én hogy vagyok, mit érzek és ennél több nem is kell.
Inkább pár barát mint temérdek haver...megtudok állni a lábamon, csak harcolni kell és kész.
No megyek csak írni akartam nehogy már itt Sziszi begajduljon, hogy magába beszél :D :D :D
Még jövök....
Szerkesztette: Lisa (2009-03-11 10:24)
Nincs jelen
#8664 2009-03-11 10:32
- kitti60
- Tag
Sziasztok!:)
Képzeljétek, és pont tegnap volt hogy tesi után bementünk a terembe és Ádám meg Dani volt bent. Kinyitották az összes ablakot és mondtam Ádámnak hogy milyen okos vagy. (Mert van az osztályba egy lány aki akkor is becsukatja az ablakot ha egy centire van nyitva) Dani egybõl megszólal: De te nem! Fél perc múlva esett le hogy ezt nekem mondta,mivel más nem volt a terembe még. Gondoltam magamban, hogy pont õ beszél akit mindenki utál és tükörbe nézhetne. Inkább röhögtem a beszólásán ha ez az lett volna egyáltalán, mert tudom hogy én sokkal értékesebb ember vagyok. Lehet hogy nem egy szépségkirálynõ, de van sok barátom, szüleim akik támogatnak és azért hülye se vagyok. ugyhogy az ilyenek elbújhatnak, mert már most többet értem el az életben mint õ.
Most mennem kell,csengettek. késõbb még folytatom:D
Nincs jelen
#8665 2009-03-11 11:17
- aiolosz
- Tag
Lisa írta:
"...Nita: én is így vagyok, ahogyan Te mondtad és amikor elmentem a tanárhoz az volt az elsõ kijelentésem, hogy én nem le akarok nyelvizsgázni angolból (azt is persze) de én angolul szeretnék megtanulni, beszélni, érteni...szóval így megyek hozzá, és így is tanulom, hogy tart ameddig tart de igazán frankón akarom megtanulni. Csak azt mondom, hogy vágj bele, és csináld!!!!..."
Nekem nagyon tetszett Alexander Brody (Bródy Sándor unokaja) nyelvtanulasi modszere, amit egy regi HVG-s cikkben olvastam. Mivel öt nyelven beszel anyanyelvi szinten (koztuk van a kinai is), ezert az ujsagiro megkerdezte, hogyan tett szert ilyen szintu tudasra. A valasz az volt, hogy amikor egy nyelvet tanult, akkor olyan baratnoje volt, akinek anyanyelve volt a tanult nyelv....
Igy konnyu, radasul a negy felesege kozott volt japan is :) Azt szoktam mondani, azert nem tanultam meg egy nyelvet sem tokeletesen, mert nem sikerult megfelelo baratnet talalni :D
Aki nem ismerne: Alexander Brody
Nincs jelen
#8666 2009-03-11 12:06
- nori
- Tag
Móni nagyon javasolnom ezeket az ízeket,hozzá tudsz jutni ha nem küldök Neked is szívesen,mert hiába eszesl ne sikerül annyi mindennek felszívódnia amennyire egy kínlódó imunnrendszernek szüksége van...sajnos,meg most kevés a friss zöldség,gyümölcs is,keveset is visel el a hasunk,feldolgozva meg sokat veszítenek vitaminból,á.anyagokból..de ezt úgyis tudod.
A lányok elvesztek...
A témához késve de annyit fûznék hozzá hogy Judyval értek egyet,hasonló cipõben járunk,engem is fikáztak,már boccs,mert nincs vagy nem volt párom,akkor ne is gyere,vagy õk eljöttek elsírni a bajukat de ha buli volt oda nem kellettem mert én a gyógyszerek miatt nem ihattam pl.meg hasonló "gyerekbetegségek".Most oda jutottam,hogy a korombeliek 90%-a férjezett,gyereke vagn vagy terhes,évente legalább 3 lagzi de olyan rossz elmenni és tátani a szádat egyedül,mégha nem is cserélnék velük..
Ez a Crohn egy kemény dolog,de akkor alázatot,türelmet,elfogadást tanít nap mint nap..amit egy átlagos ember ritkán tapasztal,fõleg fiatalon..és azt látom,hogy egyáltalán nem becsülik meg amilyük van-fõleg a felszabadult szabadságot és az egészséget.
Tegnap voltam vérvételen,jelentem milyen lett az eredmény,anyukámat elkapta valami hasmars,nincs jól,így most én próbálok körülötte ugrálni,segíteni amiben tudok,hogy pihenhessen..biztos egy vírus mert neki a gyomra még a szöget is megrágja:)
Puszi minden gyengélkedõnek,jobbulást!
Nincs jelen
#8667 2009-03-11 13:17
- Lisa
- Tag
Jaj Te aiolosz :D :D :D
Kitti: teljes mértékben igazad van, sokkal többet tudsz és sokkal értelmesebb vagy még ha sok rossz árán is. Ezen én is sokat gondolkodtam, hogy köszönhetem a betegségnek, hogy tudom értékelni a dolgokat, tudom, hogy mim van és mim nincsen és megtanultam, becsülni (mivel 12 éves koromtól vagyok beteg, ezért alapból) azokat a dolgokat, hogy jól lét, hogy egészség, hogy szeretet és hogy család és szülõk. Mert õk jobbik esetbenott vannak melletted, mindig, minden bajban és betegségben és nem csak akkor ha jót teszel, ellenben némely baráttal (sokkal) akik rád sem néznek a kórházban...
Nori:annyit, hogy nem lesz ez mindig így mármint az egyedül, sajnos még nem ismerjük személyesen egymást, de sok mindenki elmondhatja neked itt, Vicaa és Roor fõleg, hogy én is rosszul álltam ezekhez a dolgokhzo, vagyis én alapból elutasítottam, magának annak a lehetõségét, hogy egyszer nem olyanlesz hogy egyedül,hanem olyan, hogy van melletted vlki akivel lehet tátott szájjal bámulni a pocakos ifjakat...tényleg cska annyit, hogy ha valaki akkor én soha nem gondoltam, volna sõt, törekedtem ellene, de igaz hogy nem lehet befolyásolni bármenniyre is akarja az ember...így hát, és gondolok Rád és Te is próbálj rám nézni , és megmondani mindezt, hogy így van....
Húúú remélem érthetõ voltam :)
Anyudnak jobbulást, és nehogy elkapj vlmit te is!
Vérvétel eredményét még nem tudod?
Nincs jelen
#8668 2009-03-11 14:26
- kitti60
- Tag
Na foly.köv.:D
Én is kilógok a sorbol kicsit csak azért mert 16 éves elmúltam és még nem volt barátom. De ezt büszkén felvállalom. Semmirõl nem késtem le, elõttem az élet. Inkább minthogy minden héten másik barátom legyen, aztán gondolják rólam hogy miféle lány vagyok. Megvárom azt az embert akivel jól érzem magam, szivesen vagyok vele, megismerem rendesen és akkor lesz egy komolyabb kapcsolat. Ha 20 évesen akkor 20 évesen.
Amig nem derült ki a betegség, terveim voltak a koporsóig. Most mondjuk már annyira nem tervezek elõre :D De vannak céljaim és megpróbálok ezért tenni.
Ha mások szerint azzal vagyok különc mert tanulok és szerintük "stréber" vagyok. hát istenem! legyen! De ezzel csak én fogok többet elérni az életben, és nem azok akik éjszakáznak, isznak, cigiznek, 14 évesen már voltak fiuval... és erre büszkék. Saját magukat ássák el ezzel. Nem ezzel lesznek értékesebb emberek. Na meg azzal hogy cikizik a másikat olyanért amirõl nem tehet.
És tényleg a betegségnek köszönhetem én is, hogy másképp látok dolgokat. Elgondolkoztam hogy miért pont én lettem beteg? Mikor meg sem érdemelném! Vannak olyanok akikre ráférne és talán másképp álnának bizonyos dolgokhoz...Dehát ennek is megkellett történni-e... Talán azért mert ha én belekezdek valamibe, az elején lelkes vagyok, de utánna félbehagyom... A betegségnek nem mondhatom hogy elég volt, menj el, félbehagylak:D Ezt végig kell csinálni és ki kell birni, másképp nem megy. Legalább megtanit egy kicsit küzdeni, azért amit nagyon akarok.
Húha..nekem is kellene menni angolt tanulni:P Holnap nagydogát irunk és én is szeretnék nyelvvizsgázni:D El is kezdtem tanulni rá jobban, csak Crohn uraság közbeszolt:D
Mindenki vigyázzon magára!:) Ilyen csúnya szeles idõben, el ne fújja a szél!:D Reméljük minnél hamarabb jön a jó idõ, a tavasz és kiülhetünk a napocskára:)
Nincs jelen
#8669 2009-03-11 15:43
- sziszi32
- Tag
Látom, agressziv kismalac stilusom megdobogtatta a sziveteket, megtérõ bûnösök... :D :D
Nori, Judy: úgy látszik, elbeszélünk egymás feje mellett, nem véve észre, hogy ugyanazt mormoljuk egymással szemben... Ne felejtsétek, hogy én már "öreg" vagyok... :D :D És bizony a régi osztálytalikról azért maradtam el, mert már mindenki, igy vagy úgy legalább egy élettársat fel tudott mutatni (vagy hazudott magának egyet), nekem meg csak a fõsuli volt, de még azt is magyarázni kellett, hogy mi az, hogy még nem ismételtem évet, amikor pedig igenis a fõsulis éveket addig kell kiélvezni, határait kitolni, amig lehet, idõben és térben... na mit lehetett erre mondani? Depressziós lettem, elmaradoztam. Most megpróbáltuk újra felvenni (a múlt nyáron) a kapcsolatot, és háááááát... nem sikerült.
Kitti: nézd meg azokat az embereket, akik valamit elértek az életben, akik sikeresek (ne a fotómodellek között keress, mert az más "alapon" mûködik, nem a tanulás révén, hanem a természeti adottságok szerencsés összhatása folytán). , és vedd észre, hogy annak idején õk is könyvmolyok meg stréberek meg ki tudja mik voltak az akkori kamaszok szavajárása szerint. De ma az ambíciózus emberek jutnak elõre, akik nemcsak kapaszkodnak valakinek az alsónadrágjába, hanem õk maguk is tudással akarnak elõbbre jutni. És az ilyeneknek lesz végül igazán sinen az élete. Majd még irok, megyek dolgozni. Puszi.
(nehogy mááá azt mondjátok, hogy én lenézek bárkit b.sszus, mert akkor sirni fogok!!! :()
Nincs jelen
#8670 2009-03-11 15:58
- nori
- Tag
Értem én Sziszi,hogy ugyan arról beszélünk és a véleményünk egyforma,te kicsit másképp írtad meg,ennyi..így van ez jól..te felvidéki lyányként,én vajdaságiként:) (semmi köze a témához,de olyan jó volt feldobni,hogy mennyire távol vagyunk egymáshoz,mégis "közel" --- szóval értitek:))
Kitti,inkább legyél 16 évesen stréber meg minden "rossz" mint 16évesen 2 gyerekkel akiknek még az apját se tudod beazonosítani..bocsánat a durva példáért,de látsz ilyet napi szinten.Sajnos.
Lisa,én nem utasítom el,hogy újra legyen valakim,csak most kevés esélst látok rá,hogy ismerkedni tudok,alkalom adódik rá,de ez így van jl..jön ha jönnie kell,nem fogom betegesen keresni de elzárkózni se elõle.Most más tölti ki az életemet..
Nagyon a fülembe maradt Bajor Imre "poénja" a Heti hetesben néhány hete mondta,azt hiszem... Állítólag azt szokta mondani a gyerekeinek,hogy tanuljonak mert ha nem tanulnak celeb lesz belõlük!
Háááát..van benne valami...sajnos a mostani "celebek" tényleg nem a követendõ példa-számomra.Említsek neveket is?:):):):)
Nincs jelen
#8671 2009-03-11 16:17
- Ánya
- Tag
Nori!
Rossini: A sevillai borbély-át láttam az Operában. Nekem sem volt a kedvencem ifjabb koromban, de ahogy öregszem egyre inkább élvezem a komolyzenét és benne az operát. A menyem segítségével jutottam tavaly egy bérlethez a 3. emeleten, ahol megfizethetõ az ára. Mára, szintén a menyem segítségével már egész kis társasággal megyünk. Nagy öröm, hogy most a vastagbelem nélkül is el tudok menni. Annyira érzem a gondviselést, mert a bérletünkben csak februártól van elõadás és most már gond nélkül tudom élvezni :D :D
Kívánom, hogy te is hamarost megerõsödj, Ahogy itt olvasom, nagyon sokat teszel is érte. Anyukádnak jobbulást kívánok és tényleg el ne kapjad!! Mert irgum-burgum......
Lisa és nyelvtanulók!!
34 éves voltam, mikor középfokú angol nyelvvizsgát tettem. Már sajnos felejtem, de az biztos, hogy nyelvet tanulni fiatalon kell!! :D A koromat azért írtam mellé, mert neki álltam utána a németnek, de már nem ment. Persze lehet, kedvem sem volt annyira, meg nyelvtanfolyamból sem sikerült valami jót találni. Kapitány által ajánlott nyelvtanulás ugye nálam szóba sem jöhetett... :D :D
Luci!! Roor!! Többiek, hol vagytok?????????
Nincs jelen
#8672 2009-03-11 17:46
- akiss
- Tag
Sziasztok!
Kitti! Kevés ilyen fiatallal találkozik az ember mint te. :D Ne sajnáld a tanulásba fektetett idõt, hidd el megtérül. Mások véleményével meg nem kell foglalkozni. Crohn urasággal se foglalkozz, engem mindig békén hagyott a vizsgák ideje alatt, 1,5-2 óráig! :D
Ánya! Gratulálok a nyelvvizsgához, nekem 27 évesen is kemény lesz :D Néha olyan a fejem, mint a szita :D
Sikerült vasárnap megfáznom, holott még az elõzõbõl sem gyógyultam ki. :( Most tiszta takony vagyok, csak úgy mellékesen megy a hasam is! Buli van! :D
Nincs jelen
#8673 2009-03-11 18:14
- kitti60
- Tag
Sziszi! Én pont ilyen határozott ember szeretnék majd lenni:D Alig várom hogy mehessek nyári munkára vagy valahogy szerezzek magamnak egy "kis" zsebpénz, és szeretnék majd jogositványt is például:) És nem azt akarom hogy a szüleim fizessék, meg akarok dolgozni érte!:) Tegnap este irtál példákat..nah én pont olyan nem szeretnék lenni:)
"(nehogy mááá azt mondjátok, hogy én lenézek bárkit, mert akkor sirni fogok!!!)" Sziszi ne merészeld!! Hogy jut ilyen az eszedbe??
Mi lenne velünk nélküled??? :) :)
Nori! Ez abszolut nem durva példa, sajnos tényleg nap mint nap hallani ilyet a tévében..És én soha nem fogom megérteni az ilyen embereket. Most még "poén" nekik, de késõbb egész életükben bánni fogják!
Ánya! Még most sem késõ elkezdeni:)
Én egy jó kis mozira ülnék be, de sajnos a közelben nincsen. De ahogy soraidat olvasom, lehet hogy kedvet kapok én is az operához ;) Ének órán néztük meg Mozart életét megfilmesitve, érdekes volt :)
Többiek! hahóóó:D
Nincs jelen
#8674 2009-03-11 18:29
- sziszi32
- Tag
Kitti: ajánlom neked megnézésre az Immortal Beloved - Halhatatlan kedves (nemtom, magyarul pontosan ez-e a cime), ami kb. 1994-es film, Beethoven életét mutatja be, és aminek a végén garantálom, hogy megérted a holdfény szonáta mélabúját! :D Mármint, ha nem fognak hiányozni a spec-efektek, akkor érdekes lesz a film... :P
No, mejek, várakozok, a pulyám pesztonkánál van, mindjárt hozzák haza. :)
Addig sütök valami fincseszt. :)
ja, nori: :D :D :D jó messzi vagy tõlünk...
Györgyina: nem megy át a mailom, sajna... :(
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-11 18:37)
Nincs jelen
#8675 2009-03-11 18:39
- nori
- Tag
A komolyzene bizonyos részei most is jók a fülemnek:) mondjuk a Négy évszakot kifejezetten szeretem..de megvan dvd-n az Operaház fantomja,csodás,tényleg a díszletek a színészek,,minden nagyon oda van téve! Még nem értem a szöveget,de minden olyan közeli,szóval élvezhetõ,de az biztos hogy az Operához is fül kell..bizonyos újgazdagok megfizethetik a legjobb helyeket is de soha nem tudják értékelni,élvezni amit kapnak egy elõadás során..
Kitti,
otthon tudsz fimlet nézni? Jó alternatíva a mozi helyett,nálunk sincs megoldva,le is szoktam róla az elmúlt idõkben mikor sokat ment a hasam,nem mertem beülni mert sokszor kellett menni ugyebár..
Akiss,
a nyelvtanulás szerintem az utcán megy a legkönnyebben vagyis ha ott vagy ahol azt beszélik,sajnos most ez a te esetedben nem megoldható...könyvbõl nekem is nehezen megy,pedig melegítettem már egy pár órát a széket az egyetem alatt:)
Javaslom a homeo-bogyókat, direkt infuenzára jó a OSCILLOCOCCINUM,próbáld ki,kb.700ft,6 adag van benne,jobb mint a gyomrot még terhelni más gyógyszerekkel is.
Megjött a véreredmény,a "nagyottlátó" házidokim nem kért vas értéket,kiakadtam,nagyon érdekelt hogy mennyi,a többi érték javult,de nem én mondom ki az áment,majd hétfõn a kontrollon megmondja a doki.
Ugye Vica mizujs???? Mit mondott a doki?
Szép estét Nektek!
Nincs jelen
#8676 2009-03-11 20:40
- Dusy
- Tag
sziasztok szép estét
Nincs jelen
#8677 2009-03-11 20:43
- pasek
- Tag
Sziasztok, szép estét Mindenkinek!
Remélem elnézitek nekem, hogy mostanság eléggé ritkán járok erre, és ez most lehet hogy nagyon enyhe megfogalmazás.
Lehet van olyan is közöttetek, aki úgy véli -fõleg akik régebben olvastak engem is és hiányol(ná)nak- hogy le se tojom a fejeteket. Ez nem így van, és most lehet mentegetõzésnek, magyarázkodásnak is hangzik az én tollamból.
Kb. pont egy éve rengeteget jelentkeztem. Jogos lehet a felhördülés, hogy na mi van, ez a gyerek csak akkor ír, mikor nincs jól??
S ha jobban bele gondolok, akkor lehet benne igazság is...
Szégyenlem is magam miatta, de kutyából nem lesz szalonna én már ilyen maradok. Alapvetõen ilyen a természetem, a saját családommal és barátaimmal is úgy tartom a kapcsolatot, hogy mondhatjuk rá: kampányszerû.
Itt viszont van egy segítségem, Lisán, Vicán keresztül sok minden eljut hozzám, és ez még inkább elkényelmesít a "válaszolás" terén.
Nem mondom azt, hogy ígérem megváltozom, mert az nem hatna teljesen valósnek, de megpróbálok jobban igyekezni, hogy ne legyek hûtlen.
..ugyanis mostmár legalább a technikai feltételei adottak annak, hogy írjak a fórumra.
Van ugye ez a Billgécc csávó...
Nem tudom, hogy él e még a kedves anyukája, ha igen, akkor üzenem neki, hogy mostanság én is tevékenyen hozzájárultam, hogy csuklani tetszett, ugyanis sûrûn emlegettem magácskát!
Nem árulok el minden pikáns részletet, mert akkor kiderülne az is, hogy mekkora lúzer vagyok, legyen elég annyi, hogy ha valaki azt képzeli magáról, hogy tudja mit csinál, mikor rendszer telepítésbe, partíciókkal való zsonglõrködésbe kezd, akkor az nem jelenti feltétlenül azt, hogy mindez sikerül is neki, és az sül ki a végén, amit eltervezett.
De azért a jó édes anyukáját (bocsánat Billgácc mama, de hát igazából nem magával van gondom, csak hát a szép magyar "kötõszavak" amit én ugye bátran hoztam magammal az EU-ba is)
De most már van gépem, mûködik is, igaz teljesen "új" mert minden rajta lévõ információ eltávozott az örök bitmezõkre.
Egy szó mint száz:
igyekezni fogok tevékenyebben részt venni a fórum életében, most már az a kifogásom sem lehet, hogy nincsen gépem!
Szép estét, sziasztok!
pasek
Nincs jelen
#8678 2009-03-11 21:13
- sziszi32
- Tag
Halihó!
Pasek: ez tõled megszokottan: szép volt. :D :D Remélem, ez a jópofa szöveg megmarad a hétvégén is. :D :D :D
Györgyi, roor, ment mail.
Lisa: neked is, csak kicsit korábban. :D
Morzsikoma, azaz Dánielbetyár itthon van, húzza is tisztességesen a lóbõrt, kinyuvasztották a pesztonkáék :) Nagyon üres volt ám nélküle a ház! Az a sivár csend, meg az, hogy minden azon a helyén volt, ahova tettem... állandóan a lábam alá néztem, hogy nem sertepertél-e körülöttem, és sehol egy kedves kis hangocska, sehol egy sunyi, baljós csendecske...
Mai élmény: Dani szépségesen felöltöztetve, készen az indulásra az ismerõsömékhez. Én még visszaszaladtam, hogy egy üveg tejcit készítsek még neki a táskába, õ meg oly szép csendben elvolt... ki is néztem, hogy mi ez a nagy hallgatás. Hát az én kicsi kincsem elbújt egy szék mögé, és olyan csendben volt, mint egy nagyon aranyos sült halacska... és az újonnan átültetett zamioculcas nevû, egyetlen növénykém, amelyet ÉN neveltem ki tökegyedül, hát, annak a földje a szélrózsa minden irányában, Dani tiszta új pulcsiján, a kukában, a nyomtatón, a szõnyegen: mindenütt ott volt. Csak meresztettem rá szörnyûséges anyapillantásom, de azt hiszitek, meghatotta? Nem, gyászoló körmöcskéivel fehér kabátomba kapaszkodott, angyali mosoly kiséretében. :D Egy percre még büszke is voltam, hogy pont olyan ártatlan képet tud vágni, mint az anyja... :D :D :D
Nincs jelen
#8679 2009-03-11 21:19
- roor
- Tag
Halika!
Nem tûntem el.:D
Tõlem nem lehet megszabadulni,de erre már rá kellett volna jönnötök.:D
Figyelõ üzemmódban vagyok,ennyi.:D:D:D:D
Ja és durcimorgi van a freemailre,tessenek a citromailes címet használni!:D
Puszahalom :D
pá
Nincs jelen
#8680 2009-03-11 21:53
- akiss
- Tag
Sziszi! Akkor Daniddal kezet foghat Bea! Õ is imádja eme leírhatatlan nevû virágomat. Mostanában 1-1 levél marad véletlenül a markában, aztán hozza, hogy tegyem vissza :D
Pasek, én úgy tudom, hogy elszáll minden adat újratelepítéskor, habár még soha nem csináltam. Nézd a jó oldalát: van egy szûz géped, amit meg(el) lehet rontani! :D
Nincs jelen
#8681 2009-03-11 22:03
- sziszi32
- Tag
akiss: :)
Nincs jelen
#8682 2009-03-11 23:26
- judy1981
- Tag
Hali!
Sziszi: szó sincs sértõdésrõl. Nem vagyok én olyan. Általában tudom objektíven nézni a dolgokat. És ha látnék is benne szándékot, akkor sem venném magamra.
Csak a lényeget nézd, magammal csak példálóztam. Szerintem semmi sem fontosabb, mint hogy magammal rendbe legyek. A külvilágra magasról sz.rok.
Kitti: üzenem a szüleidnek, hogy felõled nyugodtak lehetnek.
nori: a szívembõl beszélsz. Majd jön, ha jönnie kell.
Nincs jelen
#8683 2009-03-12 00:34
- Nita
- Tag
Sziasztok!
Olvastam ma is :) Jó hogy írtatok és volt mit...Pasek téged külön öröm volt látni erre.
Nincs jelen
#8684 2009-03-12 08:09
- Szimi
- Tag
Szziasztok,hm Lucival mivan??melózik??
Szép napot nektek...
Nincs jelen
#8685 2009-03-12 09:20
- sziszi32
- Tag
Sziasztok!
A távollevõknek: remélem, lassan visszataláltok ide, mert már nem sokáig birjuk nélkületek tartani a frontot!!! :(
A hétvégi invázióra megy a készülés ezerrel, remélem, a minket megtámadók szeretik a linzert. :D :D :D
Danibetyár almaevõ korszakát éli, mindkét kezlben van egy-egy szelet, a biztonság kedvéért... :D
Szimi: a kislányod eleven, vagy olyan nyugis, amilyennek te is látszol, itt a fórumon? :D Róla nincsenek sztorik? :)
Lisa: holnapra erõsösítsd csontjaid, mert összeroppantalak ölelésemmel! Pasek, téged nem merlek annyira ölelgetni majd, mert Lisa lenyakaz! :D :D :D
Itt gyönyörûszép idõ van, megyek ablakot mosni.
Nézzetek be a mosolyalbumba :)
ui: ne nézzetek be, mert legalábbis nekem nem sikerült a képfeltöltéssel szót értenem... le van lassulva, mint malacka szembeszélben, utána meg bevágja, hogy túl nagy a fájl. Na mindegy, ünnepek után megmutatom az én kis kertészemet... :)
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-12 09:53)
Nincs jelen
#8686 2009-03-12 09:44
- Szimi
- Tag
Sziszi:D Mert én nyugisnak látszom??:) a lányom elevenke ugy ahogy az kell ,de én sem vagyok egy nyugis tipus ugyhogy volt kitõl örökölnie:)éppen ezért hordom táncra is hogy kimozogja magát mégjobban,na a tánc az jót is tett neki:)no de nem hiperaktív azért:DAkartam rolla feltenni képet tegnap ahogy Miskolcon voltunk a játszóházban,de nem sikerült feltenni,na majd ma megpróbálom,lehet nagy a kép vagy nemtom.
Szerkesztette: Szimi (2009-03-12 09:45)
Nincs jelen
#8687 2009-03-12 10:09
- Pilli
- Tag
Sziasztok! Hú de milyen sok mindent kellett visszaolvasnom, de jó is volt :) Sziszi nagyon vicces vagy, alig várom, hogy élõben is találkozzunk, jó a humorod nagyon :)
Tegnap volt randim a tükrözéssel :D Jól elaltattak, úgyhogy csak arra ébredtem fel, hogy a mellettem levõ pasi - aki elõzõleg azt mondta a dokimnak, hogy nem bánná, ha velem közös ágyat kapna - úgy horkol, hogy azt hittem földrengés van :) Túléltem, sõt a dokim azt is mondta, hogy csodálatos odabenn minden, csal az a tizenöt centis szûkület va nbegyulladva, úgyhogy nem lesz nagy mûtét, csak laporoszkópiás. No körvonalakban tudom, ez mit jelnet, de azért még utána olvasok, biztos itt is szóba került már. Ma kell visszamennem a zárómért és akkor mindent meg is beszélek a dokibácsival, aki mellesleg iszonyat sármos.
Hát Kitti témájához csatlakozva, nekem is kijutott a jóból mikor szterot szedtem. Egyetemista voltam még és ahogy el kezdett nõni a fejem, egyre többször láttam, hogy a zemberek összesúgnak a hátam mögött és nevetgélnek, mutogatnak. Az utolsó cseppet az tette be, hogy a tanárom is kibeszélt órán, mikor nem voltam, mert épp infúziót kaptam. Mikor visszatértem és megtudtam, olyan szinten osztottam ki, hogy bocsánatot kért. Az egyik csajnak pedig lekevertem egy fülest. Erre nem vagyok büszke, de olyan szinten idegesített fel, hogy muszáj volt...
Most pedig a fõnököm cseszekedik velem. Tudta, hogy a héten nem leszek, mert hashajtás, tüki miegymás, de azért héfõn felhívott, hogy hol a fenébe vagyok. Mondtam neki, hogy hát mondta, hogy csak csütörtökön megyek elõször. Hát hogy õ hozzá ezek az infók nem jutottak el. Persze, persze... Na mindegy, a munkatársammal beszéltem, mondta, hoyg iszonyatosan ideges rám a fõnököm, mert jött egy nagy meló a héten és azt meg kellett volna írnom, úgyhogy azt mondta nekik, ha nem márciusban vagy április elején lesz a mûtétem, akkor ne menged el :D:D:D:D:D Isteni vicces :D Na mindegy, elég az hozzá, hogy írtam neki smst tegnap, hogy túl vagyok a tükin és hogy holnap reggel megyek melózni ezerrel, mire visszaírt, hoyg jajj de nagyon sokat gondolt rám és hogy ha nagyon szarul vagyok, akkor pihenjek ám nyugodtan és ne jöjjek be. Visszaírtam neki, hogy jajjj dehogy. Már nagyon várom, hogy végre jöhessek dolgozn :P Teljesen idióta. Pont Sziszi véleményéhez kapcsolódik, ez a nõ 35 éves, se kutyája, se macskája, nagyon sok a fizetése ugyan, de nem tud magával mit kezdeni. Utálja ha fiatalabb vagy nála, ha szebb vagy, ha okosabb, ha jobban írsz, ha jobban kijössz a pasikkal, ha van barátod. Mivel neki csak hébe-hóba van, ezért úgy él, mint egy egyetemista, minden este buli, részegedés, ilyenek. Nagyon nagyon szánalmas.....
Nóri: Köszi szépen a felajánlást, de nekem csak a hashajtás idején kellett volna innom tápszert, de nem sikerült lenyomnom :P Viszont maradt négy tápszer energy drink, nem kell neked? Szívesen elküldöm postán? Vagy valakinek??? Nem akarom kidobni és elfogyni nálam biztos nem fog :P
Bocs, ha kicsit hosszóra sikeredtem. Sok sok sok sok puszi mindenkinek
Nincs jelen
#8688 2009-03-12 10:22
- én
- Tag
Pilli! Ügyi! Mondtuk ugye, hogy a mûtétnél nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Hajrá! A laporoszkópia is tûlélhetõ. Aranyos a dokid, hogy elaltatott! Így ki lehet bírni a tükit! Na és a sármosság?! Legalább örömmel alszol el és reménykedsz, hogy róla (a dokidról) fogsz álmodni!
És jegyezzétek meg, hülyék mindig vannak, voltak és lesznek is. Mindenki csak magával és az egészségével törödjön, a többi meg azt gondol, amit akar. Az igaz barátok nem gúnyolnak ki és törõdnek velünk. Ilyenbõl senkinek sincs túl sok! A többi meg nem fontos!
Szép napot!
Nincs jelen
#8689 2009-03-12 10:28
- Ánya
- Tag
Pilli!
Ez nagyon jóóóóóóóó! :D:D
A fõnöködnek sem lehet könnyû az élete. Az a fontos, hogy veled milyen és nem az, amit a hátad mögött mond!! Jóban akar lenni és ez a lényeg. Biztos jó munkaerõ vagy és szeretne megtartani!! :D :D
A továbbiakról is számolj be, kíváncsi vagyok!!
Luci? Mi van veled? Remélem, minden rendben!!!
Nincs jelen
#8690 2009-03-12 10:56
- Pilli
- Tag
En teljesen igazad van!
Ánya: hát hogy jó munkaerõ vagyok-e azt nem tudom, még csak öt hünapja dolgozom itt, és már egyszer voltam táppénzen másfél hétig a szemem miatt, most meg ez. Igazán frankó munkaerõ vagyok :) De nem is ez a lényeg. Állást még tud keresni a zember, de új bélrendszer már nem :) Köszi a bíztatást!
Nincs jelen
#8691 2009-03-12 11:22
- kitti60
- Tag
Sziszi! Msotmár felkeltetted az érdeklõdésem, megpróbálom beszerezni:)
Nori! itthon annyit dvdztem hogy mostmár unom õket:D kivülröl fújom a sztori végét, azért a kedvenceket akárhányszor megtudom nézni:D Sajnos új filmeket viszont nem nagyon tudok mostanság beszerezni...
Judy! Tegnap agyon ölelgettem anyát:D Már elfutott elõlem:D Olyan aranyos volt, jókat szoktunk hülyéskedni:) Mintha nemis az anyukám lenne, hanem a barátnõm:)
Pilli! Én elbujhatok a Te és a Többiek története mellett, meg se szólalok többet hogy pufi a pofim :D
Megirtuk az angol dogát, megérte tanulni, egész jól sikerült..és találtam magamnak a nyárra egy jó kis angoltanárt:D Másik suliba jár, tök jóba vagyunk.. neki megvan a középfokúja angolbol ráadásul angol szakos...szóval a nyáron felkészit egy jókis középfokura:D
Mostmeg megint itt possadok a meleg gépterembe és kommunikáció óra van. :D:D Még van két órám és mehetek haza...
Puszilok Mindenkit!:)
Nincs jelen
#8692 2009-03-12 12:48
- sziszi32
- Tag
te Kitti, hány éves az a tanár????? Nem hogy kiderül róla, hogy egy pierce brosnan? (bocsi, most hirtelen nem jut eszembe a fiatal sztárok neve... :)) Szép nyár elébe nézel, az biztos :P
Az, hogy mindenki leirja a maga sztoriját: nem azért irják, mert az semmi, amit te átélsz, hanem éppen azért irják, mert nagyon is sok mindenen mész keresztül, és aki ide ir (mindegy, mien okból), az hidd el, mind átélte, milyen szörnyen magányossá válik az ember a betegségben. Azért termettek ide ezek a sztorik, hogy érezd: nem vagy egyedül. Másrészt, bár ezt felséges Kingitanga Roor-nak tiszte megirni, szóval, ide nyugodtan ird le mindazt, amit átélsz, akár a piszlicsárénak látszó ügyeket is. Többé nem egyedül kell ezekkel a bajokkal megküzdened! (sok emberkének itt sajnos akkoriban nem adatott meg egy ilyen fórum, mikor megkezdõdött a betegség). :D :D :D Most már, kis hercegem, sok róka van ám körülötted, akik mind felelõsséggel tartoznak érted... :D :D
Film: én rongyosra néztem az összes karib tenger kalózot, bár, legszivesebben a kettes végén leállitottam volna a sztorit (hiába, jó srác ez az Orlando, de azért Jack Sparrow megér egy gyónást... :P). Vannak megunhatatlan filmjeim, ilyen pl. a Moulin rouge, na abban mindig felfedezek valami újat. Jók a bourne-filmek is... órákat tudnék filmekrõl beszélni, akár monológként is... :D
Pilli: komolyan mondom: itt, köztetek lettem ekkora bohóc... :D
Szerkesztette: sziszi32 (2009-03-12 12:50)
Nincs jelen
#8693 2009-03-12 13:04
- Nelly
- Tag
Kukk
Ma nem dolgozom,tegnap fárasztó napom volt,ma 10 körül dobott ki az ágy :D
Nincs sok idõm gondolkozni..szomorkodni..szinte soha nem vagyok egyedül ami most nagyon jó..
Boja nagyon hiányzik,meg a csajok meg a barátok meg minden..de erre nem nagyon gondolok..nem töröm rajta a buksim.
Az üzemorvoshoz hipp-hopp eltaláltam..(csak mini segítséget kellett igénybe vennem) :)
szóval még nem tévedtem el eddig :)
(de kétlem hogy ez kimaradna az életembõl..)
Úgy röviden ennyi :)
Judy,Zolcsi üdv keletiek..:)
roor,manó,luci,és még sorolhatnám nagyon köszönöm,hogy "mellettem"vagytok. :)
Nem akarok nagyon csöpögõs lenni de tényleg olyan jól esik :)
Ja és Nitával a titkos randevúim..:P szóval nem unatkozom :D
Pussz mindenkinek :)
Most várom zotyit mert elvileg ma összefutunk..hacsak el nem téved..de azt kétlem mert õ nem én :D
Nincs jelen
#8694 2009-03-12 13:39
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Szóval igazából nem veszetm el csak átalakultam egy kicsit!!:D:D:d
De most itten vagyok hiszen látom nagyon hiányolva vagyok ami nagyon , de nagyon jól esik!!!:D:D
Ti is hiányoztok nekem , de egyébb okokból nem voltam!:D
A múlt hét szerda óta a Niki itthon volt a Norbi meg péntek óta , de ma már végre mentek suliba!Gyógyultnak vannak nyilvánitva!!:D:D:DSzóval ilyenkor mind a három itthon és levegõt venni se nagyon van idõm , de még igazán fi...-ni sem nemhogy a fórumra jöjjek!:D:D
Szóval levoltam foglalva teljesen.Ma végre nincsenek itthon tehát takaritok ezerrel ablakpucolás + függönymosás.:D
Hát nem unatkozom!!
De jöttömnek nem ez volt a fõ oka!!!
Minden nap olvastalak azért benneteket és én is csak kukkoló állapotban voltam!!:D:D
Nem irtam mert bevallom õszintén , hogy az a bizonyos bili nagyon kiborult nálam és szüneteltem.Már egy kicsit sok nekem ez az állandó vitázás és , hogy hátbatámadjuk egymást!!:(:(:(
Inkább nem jövök és kitombolom magam mert ha irnék azt nem lehetne zsebre tenni!:D:D
Szóval ezért nem vagyok illetve voltam!!:D:D
Látom elült a vita és csend honol és nagyon remélem ez igy is marad!!!!!!!!:D:D:D:D
Tényleg nagyon örülök , hogy hiányoltatok igérem mostmár jövök!!
De akkor mindenkit kérek jöjjön mert ha nem is irtam azért olvastam és van hiányérzetem !!
Szóval fiúk - lányok tessenek jönni nektek is!!
Kitti!
Örülök , hogy itt vagy mégjobban , hogy irsz!!!!!:D:D
Látjátok!Mi mindenkit befogadunk és elfogadunk , de ami a lényeg ide tényleg mindenki jöhet mert nincsen klikkesedés!!:D:D:D
Bocsika! , de ezt én sem hagyhattam ki!!!!:D:D:D:D
Puszi mindenkinek majd még jövök!!:D:D
Ez nem fenyegetés hanem igéret!!:D:D:D
Nincs jelen
#8695 2009-03-12 16:26
- kitti60
- Tag
Hoppá, kicsit félreirtam:D Sziszi, az az "angoltanár" végülis 17 éves:D csak majdnem 100%os lett a nyelvvizsgája és mondjuk ki egész jó angolbol és mi is jó baráti kapcsolatban vagyunk:D Sokat segit nekem, meg egyaránt tudunk hülyéskedni és komoly dolgokról beszélni:):)Olyan nagyon jó barát, csak fiuba:D
Én az ünnepeket szeretem, mikor nem a megszokott sorozatok mennek a tévében hanem egész nap aranyos családi filmeket, kaland filmeket mutatnak. Karácsonykor beülök a meleg szobába, eszem a finomabbnál finomabb anyával készitett sütiket és nézem a filmeket miközbe ott villog a karácsonyfa mellettem. Mert az én szobámba szoktuk felállitani, nincs külön nappalink. :)
Igazad van, ha idejövök a fórumra és irok, olvasok akkor egyáltalán nem érzem magam egyedül...Ti vagytok a második családom:D:D A suliba is ma olyan fura volt minden...kicsit rosszul is éreztem magam,fájt a pocim, a kezem is remegett..elõ fordul az ilyen:D De a többiek, akik tegnap még nagyon szerettek ma mondjuk ugy hogy észre se vettek..de ha jön egy dolgozat akkor rögtön jó vagyok vagy ha segitség kell. Persze nem arról van szó, szivesen segitek de az hogy mindig mindent én csináljak helyettük az már sok..házit rólam irják, dogákba is mindig segitek, mint egy lexikon lassan:D Néha ugy érzem hogy kihasználnak, én tanulok õk meg kiélvezik a helyzetet..De az õ bajuk..én leszek okos, nem õk:D Õk csak fiuzzanak, csavarogjanak,...
Jah és igen, a Jack Sparror:P Szeretem azt a filmet, anyával az egyik kedvencünk:D
Sok puszi nektek és köszönöm!!!!:):):):)
Nincs jelen
#8696 2009-03-12 19:28
- sziszi32
- Tag
Luci: :) Jó, hogy mégiscsak visszatértél ide, mert ez azt jelenti, hogy azért mégsém büntetsz ártatlan kis lelkecskéket, azaz többek között engem, mások hülyeségéért. Vagy legalábbis nem vettem magamra a hátba támadósdit :D :D
Kitti: Szép dolgokat írsz magadról, nagyon aranyos lány lehetsz. :) Az angol tanár csak barát. Hm. Ezt az utolsó betûig elhittem. :P
Szerintem tényleg kihasználnak téged az osztálytársaid, ami ellen vagy teszel, vagy nem. Igy is, úgy is, pár éven belül ezért a tudásért szép pénzeket fogsz keresni, a többiek meg: ellébecolnak a semmiben, munkanélküli segélyen, vagy egy gazdag, erõsen izzadó kövér, rövidre nyirt hajú, aranykarkötõs pasi mellett kötnek ki, esetleg a gyesért szülnek majd pár gyereket. És 35 évesen kiöregszenek az "iparból", elhasznált emberek lesznek, és szappanoperák mellett zabálnak, és bõgnek, hogy jaj, hol rontottam el... :D :D :D De legalább a mónika show-nak nem kell nyugdijba mennie. :D
Lisa, Pasek: holnap... :D :D :D
Nincs jelen
#8697 2009-03-12 20:41
- kitti60
- Tag
Jajj Sziszi:D Nem vagyok én aranyos:P Csak jól neveltek:D
És tényleg csak barát;) Ritka fajta jóbarát:) Õ úgy szeret ahogy vagyok, rajta kívül még ugy látom, hogy Ivett aki ilyen ember még.(õ is másik suliba jár, de általános óta jóba vagyunk:)) Suliból, osztályból egy kezemen megtudnám számolni hogy hány ember aki még azt hiszem barát és nem csak olyan kihasználós mint a többi akikrõl meséltem. Holnap pedig ugyis irunk fizikából dogát, hát mostmár nem fogok segiteni...Én gürizek nap mint nap, fáradok el...õk meg szépen élvezik a helyzetet..háthogyne! Majd 35 évesen eljátszák Bridget Jonest, én pedig élvezem a munkám gyümölcsét:D:D
Holnap nulladik matek, lassan megyek pihenni, hogy holnap frissen és üdén magamba szippatsam a sok tudást:D:D
Jóéjszakát!:):)
Nincs jelen
#8698 2009-03-12 20:50
- Lucifer
- Tag
Halihó!
Kitti!
Tényleg csak barát???:D:D:D:D
Azt akartam kérdezni tõled , hogy te a suliból is fórumozol??:D:D
Különben valahogy én is igy voltam még ifjú lány koromban a sulival.:D:D
És tényleg nagyon aranyos lány vagy és hamár az élet megáldott crohn-urasággal legalább ránk találtál aminek nagyn örülök!!!Remélem ha lesz tali téged is megismerhetünk személyesen!!:D:D
Sziszi!
Tudod , kinek nem inge ne vegye magára!!!!:D:D
És persze , hogy nem rád gondoltam!!:D
Még mindig nagyon jókat irsz!::D:D:D
Jó mulatást nektek!!!
Lehet , hogy eltörtem a bokámat!!!:(:(
Lépni akartam amikor a lábfejem egyszer csak befordult alám!!
Nagyon fáj és egyre jobban fáj!!
Remélem nincsen gond majd reggel kiderûl és ha gáz van akkor megyek dokihoz!!:(:(
Nincs jelen
#8699 2009-03-12 21:02
- aiolosz
- Tag
lucifer2007 írta:
"...Lehet , hogy eltörtem a bokámat!!!:(:(
Lépni akartam amikor a lábfejem egyszer csak befordult alám!!
Nagyon fáj és egyre jobban fáj!!
Remélem nincsen gond majd reggel kiderûl és ha gáz van akkor megyek dokihoz!!:(:(
Luci, borogasd langyos vizzel, ha reggelre ketszer akkora lesz, akkor szakadas. Tores eseten osszetojnad magad a fajdalomtol...
Nekem teniszezes kozben volt egy ilyen szakadasom, ez hat het cinkcsizmat jelentett. Ez egy vekony gipszbol keszult kotes, ami azert jobb, mint a jarogipsz. Azert kell borogatni, mert amig dagadt, addig nem tudjak begipszelni.
Nagyon sajnalom :(
Ja, es ne ugrabugralj, pihentesd....tudom, konnyu mondani
Nincs jelen
#8700 2009-03-12 21:08
- Nita
- Tag
Luci!
Ej-ej mi rosszban sántikálsz? :D Vigyázz magadra most neked kell majd jönni látogatni tudod megbeszéltük nem nekünk!
Nincs jelen